DN171220 Det er viktig at Australia skjønner Kinas posisjon, sa pressetalsmann Lu Kang i det kinesiske utenriksdepartementet.
DN171212 Pressetalsmann Lu Kang ble spurt om innholdet i dokumentet på en pressebriefing på mandag.
VG171211 Dermed må Sør-Korea - med den gamle verdensstjernen Jae-won Kang på trenerbenken - ut av VM etter et svært surt tap.
DB171211 Den ble raskt etterfulgt av et tilsvar fra Lu Kang .
DB171211 - Resultatene av arbeidet er synlige for alle, sa Kang , ifølge South China Morning Post.
DB171211 Foto : AP Photo / Ryan Kang / Wilfredo Lee / AP / AFP / Valerie Macon / NTB Scanpix ¶
DA171108 Andre land er også godt representert, som Tyskland ved Judith Hermann for « All kjærlighets begynnelse », Sør-Korea ved vinneren av den internasjonale Man Booker-prisen, Han Kang , for « Levende og døde », Danmark ved Josefine Klougart for « En av oss sover », Storbritannia ved Ian McEwan for « Nøtteskall », Østerrike ved Robert Seethaler for « Tobakkshandleren », og Island ved Yrsa Sigurdadóttir for « Løgnen
DB171004 Under tittelen « Hugh Hefner har udødeliggjort seg selv som et motbydelig svin ved å gravlegges ved siden av Marilyn Monroe », skriver Kang blant annet at « Hefner etter sin død har fått rettigheten til være i nærheten av kvinnen han selv utnyttet ».
DB171004 Journalist Biba Kang i Independent er bare en av flere som uttrykker sterk misnøye over at Hefner kjøpte en gravplass ved siden av Monroe, uten hennes samtykke.
DB171004 Under tittelen « Hugh Hefner har udødeliggjort seg selv som et motbydelig svin ved å gravlegges ved siden av Marilyn Monroe », skriver Kang blant annet at « Hefner etter sin død har fått rettigheten til være i nærheten av kvinnen han selv utnyttet ».
DB171004 Journalist Biba Kang i Independent er bare en av flere som uttrykker sterk misnøye over at Hefner kjøpte en gravplass ved siden av Monroe, uten hennes samtykke.
AP170927 - Kina misliker den eskalerende ordkrigen mellom USA og Nord-Korea, sa Lu Kang , en talsperson for det kinesiske utenriksdepartementet, på en pressekonferanse tirsdag.
DN170926 Kan være nær målet ¶ Kang sa at Nord-Koreas kjernefysiske program ser ut til å være svært nær målet om å ha et kjernefysisk missil som kan nå det amerikanske fastlandet.
DN170926 Den sørkoreanske utenriksministeren Kang Kyung-wha etterlyser på sin side en mye mer omhyggelig styring av spenningen for å hindre en ødeleggende konflikt.
AA170926 Den sørkoreanske utenriksministeren Kang Kyung-wha etterlyser på sin side en mye mer omhyggelig styring av spenningen for å hindre en ødeleggende konflikt.
AA170926 Kang sa at Nord-Koreas kjernefysiske program ser ut til å være svært nær målet om å ha et kjernefysisk missil som kan nå det amerikanske fastlandet.
VG170923 Alle relevante parter må vise tilbakeholdenhet, istedenfor å provosere hverandre, sa Lu Kang , talsmann for kinesisk UD fredag.
DB170923 Alle relevante parter må vise tilbakeholdenhet, istedenfor å provosere hverandre, sier Lu Kang , talsmann for kinesisk UD.
DB170922 Alle relevante parter må vise tilbakeholdenhet, istedenfor å provosere hverandre, sier Lu Kang , talsmann for kinesisk UD.
AP170922 Utenriksminister Kang Kyung-wha ba Nord-Korea om å komme til forhandlingsbordet under et møte i sikkerhetsrådet torsdag kveld.
AP170922 - Sanksjonene er ikke ment å ødelegge Nord-Korea, men å tvinge dem til forhandlingsbordet og føre til avvæpning, sa Kang .
AP170922 » - Vi er i ferd med å komme til et punkt der det ikke er noen vei tilbake, advarte Sør-Koreas utenriksminister Kang Kyung-wha torsdag kveld.
VG170903 En av dem Tillerson har snakket med, er Sør-Koreas utenriksminister Kang Kyung-wha.
DA170808 Utenriksministrene for de to landene, Kang Kyung-wha fra Sør-Korea og Ri Yong Ho fra Nord-Korea, skal ifølge BBC ha møtt hverandre i et kort møte ved siden av et toppmøte i den sørøstasiatiske samarbeidsorganisasjonen Asean i Manila på Filippinene.
DB170807 Under det korte møtet oppfordret Sør-Koreas utenriksminister Kang Kyung-wha sin nordkoreanske kollega, Ri Yong-ho, til å akseptere Sør-Koreas forslag om møter for å minske spenningen på den koreanske halvøya.
AA170807 Under det korte møtet oppfordret Sør-Koreas utenriksminister Kang Kyung-wha sin nordkoreanske kollega, Ri Yong-ho, til å akseptere Sør-Koreas forslag om møter for å minske spenningen på den koreanske halvøya.
AP170806 I det Tillerson møtte Sør-Koreas utenriksminister Kang Kyung-wha, sa han at de to skulle diskutere de neste stegene i etterkant av resolusjonen.
AA170806 I det Tillerson møtte Sør-Koreas utenriksminister Kang Kyung-wha, sa han at de to skulle diskutere de neste stegene i etterkant av resolusjonen.
DN170805 - Dersom en mulighet faller seg naturlig, så burde vi snakke, sa Sør-Koreas utenriksminister Kang Kyung-wha da hun landet i Manila, ifølge det sørkoreanske nyhetsbyrået Yonhap.
DN170805 Kang , som er Sør-Koreas første kvinnelige utenriksminister, sier at ethvert møte med Ri vil være en god anledning til å « overbringe vårt ønske om at Nord-Korea stopper sine provokasjoner og svarer positivt på våre nylige tilbud om samtaler med mål om å etablere et fredelig regime ».
DB170804 - Jeg kjenner ikke til informasjonen du kommer med og det er ikke et diplomatisk spørsmål, skal utenriksdepartementets talsmann, Lu Kang , ha sagt til en SkyNews-reporter som spurte etter Xia forrige uke.
VG170711 | FBI : Amerikansk soldat arrestert mistenkt for IS-forbindelser ¶ 34 år gamle Ikaika Kang er arrestert på Hawaii, mistenkt for forsøk på å hjelpe islamistgruppen IS.
VG170711 I over et år har FBI etterforsket Kang , som skal ha hevdet at « USA er den eneste terrororganisasjonen i verden », ifølge NBC.
VG170711 Kang , som lenge har drevet med kampsport, skal ha fortalt en FBI-agent som jobbet « undercover », at han vurderte muligheten for å slutte seg til IS i Tyrkia.
VG170704 MALER PÅ : Lee Kang Bin i aksjon.
DB170702 Det skiller seks slag opp til tetduoen Chella Choi fra Sør-Korea og amerikanske Danielle Kang .
DB170702 Chella Choi og Danielle Kang er begge totalt ti slag under par etter tre av fire runder.
AA170630 - Taiwan er en uunnværlig del av Kinas territorium og vi motsetter oss dette våpensalget på det sterkeste, sier talsperson for det kinesiske utenriksdepartementet, Lu Kang .
AA170628 - Ingen land har rett til å blande seg og komme med uansvarlige kommentarer om indre anliggender i Kina, sa Lu Kang , talsmann for landets utenriksdepartement.
DN170627 - Ingen land har rett til å blande seg og komme med uansvarlige kommentarer om indre anliggender i Kina, sier Lu Kang , som ber andre land respektere Kinas rettslige suverenitet.
AP170627 - Ingen land har rett til å blande seg og komme med uansvarlige kommentarer om indre anliggender i Kina, sier talsperson Lu Kang , ifølge NTB.
AP170627 - Ingen land har rett til å blande seg og komme med uansvarlige kommentarer om indre anliggender i Kina, sier talsperson Lu Kang , ifølge NTB.
AA170627 - Ingen land har rett til å blande seg og komme med uansvarlige kommentarer om indre anliggender i Kina, sier talsperson Lu Kang , og legger til at alle i Kina er like for loven.
AA170627 - Ingen land har rett til å blande seg og komme med uansvarlige kommentarer om indre anliggender i Kina, sier talsperson Lu Kang , og legger til at alle i Kina er like foran loven.
DB170528 Det understreker talsmann for det kinesiske utenriksdepartementet, Lu Kang , i klare ordelag.
DB170528 - Vi uttrykker sterk protest mot G7-toppmøtet, hvor spørsmålet om Sør-Kinahavet og Øst-Kinahavet ble diskutert under påskudd av internasjonal lov, sier Lu Kang .
VG170423 Foto : Hyungwon Kang , Reuters ¶
VG170417 - Vi har alltid hevdet at alle parter bør unngå provoserende utspill som gjør situasjonen enda verre, sier Lu Kang , talsmann for kinesisk UD.
DN170417 - Vi har alltid hevdet at alle parter bør unngå provoserende utspill som gjør situasjonen enda verre, sa Lu Kang , en talsmann for kinesisk UD.
AP170417 - Vi har alltid hevdet at alle parter bør unngå provoserende utspill som gjør situasjonen enda verre, sa Lu Kang , en talsmann for kinesisk UD.
DA170412 Det som tidligere var en diabolsk superskurk som brant ned familiehjemmet til Brian og kaldblodig slaktet filmseriens mest sympatiske rollefigur : Han ( Sung Kang ), har plutselig forvandlet seg til en jovial kjernekar som er godt likt av alle.
VG170410 Foto : Ryan Kang , AP ¶
DB170405 WhatsApp ble også brukt i en av USAs mest rotete finansskandaler der Navnoor Kang , som forvaltet 50 milliarder dollar for staten New York, ble avslørt i å ta i mot bestikkelser fra obligasjonsmeglere.
DN170402 Det er en bekymring for at bevis kan ødelegges, vitnepåvirkning og grunnlaget for en varetektsfengsling er til stede, sa Kang Bu-young ¶
VG170331 - Liket til den nordkoreanske borgeren som døde i Malaysia, og relevante nordkoreanske borgere har vendt tilbake til Nord-Korea i dag via Beijing, sa departementets talsmann Lu Kang fredag.
DN170331 - Liket til den nordkoreanske borgeren som døde i Malaysia, og relevante nordkoreanske borgere har vendt tilbake til Nord-Korea i dag via Beijing, sa departementets talsmann Lu Kang fredag.
DA170331 Talsmann for det kinesiske utenriksdepartementet, Lu Kang , understreket i går betydningen av å fremme felles interesser i handelsforholdet mellom de to stormaktene.
AA170331 - Liket til den nordkoreanske borgeren som døde i Malaysia, og relevante nordkoreanske borgere har vendt tilbake til Nord-Korea i dag via Beijing, sa departementets talsmann Lu Kang fredag.
AA170331 - Vi tror statsminister Solbergs besøk vil fremme gjensidig politisk tillit mellom de to landene, utvide samarbeidet og sørge for en sunn og stabil relasjon mellom de to landene, sa talsmann Lu Kang i Kinas utenriksdepartement fredag, ifølge NRK.
AA170331 - Hvis Norge og Kina kan få tilbake gjensidig tillit, er det ingenting i veien for å føre en menneskerettighetsdialog, sa Lu Kang . ( ©NTB ) ¶
VG170327 Foto : Ryan Kang , AP ¶
SA170327 Foto : Ryan Kang / AP / NTB scanpix FOTO : Ryan Kang / TT / NTB Scanpix ¶
SA170327 Foto : Ryan Kang / AP / NTB scanpix FOTO : Ryan Kang / TT / NTB Scanpix ¶
DB170327 Foto : Ryan Kang / AP / NTB scanpix ¶
BT170327 Foto : Ryan Kang / AP / NTB scanpix FOTO : Ryan Kang / TT / NTB Scanpix ¶
BT170327 Foto : Ryan Kang / AP / NTB scanpix FOTO : Ryan Kang / TT / NTB Scanpix ¶
AP170327 Foto : Ryan Kang / AP / NTB scanpix FOTO : Ryan Kang / TT / NTB Scanpix ¶
AP170327 Foto : Ryan Kang / AP / NTB scanpix FOTO : Ryan Kang / TT / NTB Scanpix ¶
VG170307 UTVIST : Nord-Koreas ambassadør Kang Chol ble mandag eskortert gjennom flyplassen i Kuala Lumpur av politiet.
VG170307 I helgen ble også Nord-Koreas ambassadør Kang Chol erklært uønsket i landet.
DN170307 Selv om Malaysia ikke har anklaget Nord-Korea, har de fått sterk kritikk for etterforskningen, blant annet av Nord-Koreas ambassadør Kang Chol.
DB170307 ¶ NEKTER UTREISE : Nord-Koreas ambassadør til Malaysia, Kang Chol, nummer to fra venstre, erklærte at obduksjonen av Kim Jong-nam ikke er gjort på rett vis.
DB170307 Ifølge Sør-Korea sto Nord-Korea bak attentatet, en påstand som provoserte nordkoreanerne enormt og som blant annet Nord-Koreas ambassadør Kang Chol kritiserte.
AP170307 Selv om Malaysia ikke har anklaget Nord-Korea, har de fått sterk kritikk for etterforskningen, blant annet av Nord-Koreas ambassadør Kang Chol.
AP170307 Nord-Koreas ambassadør til Malaysia, Kang Chol, nummer to fra venstre, erklærte at obduksjonen av Kim Jong-nam ikke er gjort på rett vis.
AA170307 Selv om Malaysia ikke har anklaget Nord-Korea, har de fått sterk kritikk for etterforskningen, blant annet av Nord-Koreas ambassadør Kang Chol.
DB170306 ¶ UTVIST : Nord-Koreas ambassadør til Malaysia, Kang Chol, ble mandag utvist fra landet.
DB170306 Ambassadør Kang har hevdet at etterforskningen var politisk motivert og at Kuala Lumpur hadde rottet seg sammen med " fiendtlige krefter ", en henvisning til Sør-Korea.
DB170306 Ambassadør Kang Chol forlot landet fra Kuala Lumpurs internasjonale flyplass klokken 18.25, med kurs for Beijing.
DB170306 Kang Chol ble lørdag erklært uønsket i Malaysia etter at han ikke beklaget sin kritikk mot etterforskningen.
AA170306 Ambassadør Kang har hevdet at etterforskningen var politisk motivert og at Kuala Lumpur hadde rottet seg sammen med " fiendtlige krefter ", en henvisning til Sør-Korea.
AA170306 Ambassadør Kang Chol forlot landet fra Kuala Lumpurs internasjonale flyplass klokken 18.25, med kurs for Beijing.
AA170306 Kang Chol ble lørdag erklært uønsket i Malaysia etter at han ikke beklaget sin kritikk mot etterforskningen.
AA170305 Ambassadør Kang Chol møtte ikke opp da han ble kalt inn på teppet, og han er ventet å forlate Malaysia innen 48 timer, heter det uttalelsen.
DB170304 ¶ UTVIST : Nord-Koreas ambassadør i Malaysia, Kang Chol.
DB170304 Tidligere i uka forlangte Malaysia at Nord-Korea formelt unnskyldte beskyldningene fra Kang .
DB170304 Malaysiske myndigheter krever at Kang forlater landet innen 48 timer.
DB170304 En melding der ambassadør Kang Chol er erklært persona non grata er sendt ambassaden tidlig lørdag kveld lokal tid, opplyser utenriksminister Anifah Aman.
AA170304 Tidligere i uka forlangte Malaysia at Nord-Korea formelt unnskyldte beskyldningene fra Kang .
AA170304 Malaysiske myndigheter krever at Kang forlater landet innen 48 timer.
AA170304 En melding der ambassadør Kang Chol er erklært persona non grata er sendt ambassaden tidlig lørdag kveld lokal tid, opplyser utenriksminister Anifah Aman.
DN170222 - Henrettelser har økt under Kim Jong-un, sier avhopperen Kang Cheol-hwan, som mener det er svært sannsynlig at Nord-Korea står bak drapet på lederens halvbror.
VG170220 Malaysia har kalt hjem sin ambassadør til Nord-Korea, og Nord-Koreas ambassadør Kang Chol måtte mandag morgen lokal tid i møte hos utenriksdepartementet i Malaysia etter å ha blitt kalt inn på teppet.
DB170220 Malaysia kalte hjem landets ambassadør i Nord-Korea, og i dag var Nord-Koreas ambassadør til Malaysia, Kang Chol, innkalt på teppet til makthaverne i hovedstaden Kuala Lumpur.
AP170220 - Etterforskningen fra det malaysiske politiet handler ikke om å oppklare dødsårsaken og lete etter mistenkte, men har politiske motiver, sa ambassadør Kang Chol til reportere, melder AP.
AP170220 Ifølge en pressemelding fra Malaysias regjering var Nord-Koreas ambassadør Kang Chol inne på møte hos utenriksdepartementet mandag morgen.
AA170220 Målet med etterforskningen er ikke å oppklare saken, hevdet ambassadør Kang Chol i møte med pressefolk i Kuala Lumpur.
AA170220 Ifølge en pressemelding fra Malaysias regjering var Nord-Koreas ambassadør Kang Chol innkalt på teppet hos utenriksdepartementet mandag morgen.
AA170220 Kang uttalte seg etter å ha blitt kalt inn på teppet av Malaysias regjering.
SA170218 Etter den første obduksjonen sa Nord-Koreas ambassadør til Malaysia, Kang Chol, at landet ikke vil godta resultatet av obduksjonen som malaysiske myndigheter har utført.
AP170218 Etter den første obduksjonen sa Nord-Koreas ambassadør til Malaysia, Kang Chol, at landet ikke vil godta resultatet av obduksjonen som malaysiske myndigheter har utført.
AA170218 Nord-Koreas ambassadør Kang Chol kritiserer Malaysia for å ha gjennomført obduksjonen uten deres tilstedeværelse, og han legger til at Nord-Korea vil avvise alle resultater.
AA170218 Kang anklager Malaysia for å ikke ha utlevert liket, noe myndighetene sier de ikke kan gjøre før noen i familien leverer DNA-prøver. ( ©NTB ) ¶
AA170218 Etter den første obduksjonen sa Nord-Koreas ambassadør til Malaysia, Kang Chol, at landet ikke vil godta resultatet av obduksjonen som malaysiske myndigheter har utført.
AA170218 Etter den første obduksjonen sa Nord-Koreas ambassadør til Malaysia, Kang Chol, at landet ikke vil godta resultatet av obduksjonen som malaysiske myndigheter har utført.
VG170217 Etter den første obduksjonen sa Nord-Koreas ambassadør til Malaysia, Kang Chol, at landet ikke vil godta resultatet av obduksjonen som malaysiske myndigheter har utført.
DN170217 Nord-Korea vil uansett ikke godta resultatet av obduksjonen, ifølge Kang Chol, landets ambassadør til Malaysia.
DB170214 Derfor ble onkelen henrettet, sa professor Kang Myong-do ved dert sørkoreanske Kyungmin-universitetet til North Korea News like etter henrettelsen.
AA170209 En talsmann for kinesisk UD, Lu Kang , bekrefter at lykkønskningen fra Trump er mottatt og at den blir satt pris på i Beijing.
SA170207 FOTO : Ryan Kang / AP / NTB Scanpix ¶
VG170205 - Diaoyu-øyene og nærliggende øyer og holmer har vært en permanent del av Kinas territorium fra gammelt av, et historisk faktum som ikke lar seg endre, sa talsmann for det kinesiske utenriksdepartementet Lu Kang .
AA170204 - Diaoyu-øyene og nærliggende øyer og holmer har vært en permanent del av Kinas territorium fra gammelt av, et historisk faktum som ikke lar seg endre, sier talsmann for det kinesiske utenriksdepartementet Lu Kang .
DN170201 Næringslivsgjelden har nådd svært høye nivåer og fortsetter å vokse », skriver Joong Shik Kang og Wojciech S.
AP170131 Sørkoreanske Han Kang regnes av mange som en av våre viktigste samtidsforfattere.
AP170131 - Jeg fikk sjokk da jeg som liten oppdaget hvor grusomme mennesker kan være, sier forfatteren Han Kang .
SA170130 Foto : Ryan Kang / AP / NTB scanpix ¶
DN170115 - « Ett Kina»-politikken, det politiske grunnlaget for forholdet mellom Kina og USA, kan ikke reforhandles, sier talsperson for det kinesiske utenriksdepartementet, Lu Kang , lørdag, med klar adresse til Trump.
DB170115 - « Ett Kina»-politikken, det politiske grunnlaget for forholdet mellom Kina og USA, kan ikke reforhandles, sier talsperson for det kinesiske utenriksdepartementet, Lu Kang , lørdag, med klar adresse til Trump.
DB170115> - « Ett Kina»-politikken, det politiske grunnlaget for forholdet mellom Kina og USA, kan ikke reforhandles, sier talsperson for det kinesiske utenriksdepartementet, Lu Kang , lørdag, med klar adresse til Trump.