SA171018https://www.aftenbladet.no/innenriks/i/4w3dE/Listhaug--Hele-den-tredje-verden-kan-ikke-komme-til-Norge | Listhaug : - Hele den tredje verden kan ikke komme til Norge ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) sier hun vil stramme inn norsk innvandringspolitikk ytterligere noen hakk.
AA171012 Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) går langt i å avvise kravet fra opposisjonen om å ta imot flere kvoteflyktninger enn statsbudsjettet legger opp til.
DA171011 Når hun i dag møter konstituert kunnskapsminister Henrik Asheim ( H ), justisminister Per-Willy Amundsen ( Frp ) og innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) til et hastemøte sammen med 16 andre skole-, politi- og justistopper i Kunnskapsdepartementet, er det for å diskutere situasjonen i Osloskolen.
AP171011https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/A67zA/Her-er-20-lekkasjer-fra-neste-ars-statsbudsjett I valgkampinnspurten, samme dag som innvandringsminister Sylvi Listhaug besøkte Rinkeby med et kobbel av presse på slep, annonserte Regjeringen at den sier ja til bygging av et nytt klinikkbygg til over 3 milliarder kroner på Radiumhospitalet.
DN171006 | Jussprofessor mener Listhaug har brutt folkeretten ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) og regjeringen har brutt folkeretten ved å tillate at rundt 130 afghanere blir tvangsreturnert, mener jussprofessor.
DN171006 Professor Mads Andenæs mener innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) og regjeringen har brutt folkeretten.
AP171006https://www.aftenposten.no/norge/i/lBGB7/Jusprofessor-Mads-Andenas-mener-Regjeringen-har-brutt-folkeretten | Jusprofessor Mads Andenæs mener Regjeringen har brutt folkeretten ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) og regjeringen har brutt folkeretten ved å tillate at rundt 130 afghanere blir tvangsreturnert, mener jusprofessor.
VG171003 Leder I en kronikk i VG mandag advarer innvandringsminister Sylvi Listhaug mot å liberalisere asylpolitikken.
VG171003 I en kronikk i VG mandag advarer innvandringsminister Sylvi Listhaug mot å liberalisere asylpolitikken.
DB171002 september at Sylvi Listhaug « må fjernes som innvandringsminister ».
AA170929 | Listhaug : - De som snakket mest om meg, tapte på det ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) sier hun var sikker på at partiene som gjorde henne til skyteskive i valgkampen, ville tape på det.
VG170928 - Europeere opplever nå den frykten som dere har opplevd i flere tiår, sier innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) i et intervju med israelsk storavis.
AP170928https://www.aftenposten.no/norge/i/k2xla/Listhaug-til-israelsk-avis--Na-skjonner-vi-hva-Israel-opplever - Europeere opplever nå den frykten som dere har opplevd i flere tiår, sier innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) i et intervju med israelsk storavis.
AA170928 - Europeere opplever nå den frykten som dere har opplevd i flere tiår, sier innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) i et intervju med israelsk storavis.
VG170927 Les mer : Dansk innvandringsminister vil lære av Listhaug ¶
VG170927 Akkurat som Trump, advarte også innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) mot « svenske tilstander ».
AA170927 Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) har varslet at det ikke er aktuelt å øke Norges kvote i neste periode.
AA170926 | Listhaug advarer mot Aps forslag om opphold for enslige asylbarn ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) mener flere enslige asylbarn kan komme til å reise til Norge når Ap foreslår å endre reglene for opphold.
VG170921 Partitopp Alexander Gauling har også uttalt at Tysklands innvandringsminister Aydan Özoguz burde kastes ut, ifølge Reuters. Özoguz er tyskfødt med tyrkisk bakgrunn.
AP170919https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/l6o3M/Store-Farre-forlik-med-Hoyre-og-Frp-fremover Når det gjelder asylforliket, mener Ap at innvandringsminister Sylvi Listhaug aldri har tatt forlikets ånd på alvor, men i stedet brukt enhver anledning til å skape støy og konflikt rundt alle spørsmål knyttet til flyktninger, innvandring og integrering.
AP170919https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/XKklW/Listhaug-premierer-kommuner-som-lykkes-med-integrering Vil fortsette som innvandringsminister
DB170918 Foto : Gorm Kallestad / NTB scanpix ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) foreslår nye regler som gjør det enklere for politiet å holde på utlendinger som stanses i norsk grensekontroll.
AA170918 | Vil holde tilbake utlendinger i grensekontroll ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) foreslår nye regler som gjør det enklere for politiet å holde på utlendinger som stanses i norsk grensekontroll.
VG170916 Les også : Dansk innvandringsminister vil lære av Listhaug : - Norge er helt i front i Europa ¶ Innvandringsminister Støjberg skriver dette i en skriftlig kommentar til den danske avisen : ¶
VG170916 Les også : Dansk innvandringsminister vil lære av Listhaug : - Norge er helt i front i Europa ¶
VG170916 Frp-politikeren som vil vere anonym for ikke å forstyrre forhandlingene mellom de fire partiene på borgerlig side, forutsetter at Listhaug får fortsette som innvandringsminister også i en regjering der Venstre og/eller KrF er med.
VG170916 Innvandringsminister Sylvi Listhaug ønsker ikke å uttale seg om hverken eget eller andre partis posisjoneringer før forhandlingene melom de fire partiene tar til hos statsminister Erna Solberg kommende torsdag.
AA170916 Frp-politikeren, som ikke vil stå fram med navn, forutsetter at Listhaug får fortsette som innvandringsminister også i en ny regjering hvor det ene eller begge samarbeidspartiene er med.
VG170915 NTB har lest brevet, som ble sendt til innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) den 25. august.
VG170915 FÅTT BREV : EU har sendt et brev til innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) der hun oppfordres til å øke innsatsen for kvoteflyktninger.
DB170915 ¶ BREV : EU har sendt et brev til innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) der hun oppfordres til å øke innsatsen for kvoteflyktninger.
DB170915 NTB har lest brevet, som ble sendt til innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) den 25. august.
DA170915 m var statsminister fra 1981 til 1986, skryter av Erna Solbergs lederegenskaper, og sier han er uenig i kritikken Ap-leder Jonas Gahr Støre kom med under valgkampen, der han blant annet tok til orde for at statsminister Erna Solberg burde være tøffere mot både justisminister Per-Willy Amundsen og innvandringsminister Sylvi Listhaug.
AP170915https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/8n8Vd/EU-ber-Norge-ta-imot-flere-kvoteflyktninger NTB har lest brevet, som ble sendt til innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) den 25. august.
AP170915https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/8n8Vd/EU-ber-Norge-ta-imot-flere-kvoteflyktninger EU har sendt et brev til innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) der hun oppfordres til å øke innsatsen for kvoteflyktninger.
AA170915 NTB har lest brevet, som ble sendt til innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) den 25. august.
AA170915 - Det er ikke aktuelt å ta imot flere flyktninger nå, sier innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ).
AA170915 NTB har lest brevet, som ble sendt til innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) den 25. august.
AA170915 m var statsminister fra 1981 til 1986, skryter av Erna Solbergs lederegenskaper, og sier han er uenig i kritikken Ap-leder Jonas Gahr Støre kom med under valgkampen, der han blant annet tok til orde for at statsminister Erna Solberg burde være tøffere mot både justisminister Per-Willy Amundsen og innvandringsminister Sylvi Listhaug.
AA170915 Mye skal flyttes på, mye mer enn innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ), før Venstre går i regjering med Fremskrittspartiet.
VG170914 Innvandringsminister Sylvi Listhaug og Frp ansees heller ikke noen betydelig hindring lenger.
DN170914 Det er ikke en juridisk virkelighet, men den virkelige verden, sier Danmarks innvandringsminister Inger Støjberg.
DB170914 Han ville blitt en utmerket justisminister eller innvandringsminister , sier en Venstre-kilde til Dagbladet.
AA170914 Det er ikke en juridisk virkelighet, men den virkelige verden, sier Danmarks innvandringsminister Inger Støjberg.
DA170913 Av de ti sakene som ble mest delt og fikk flest likerklikk og kommentarer i sosiale medier i september, handlet fem om innvandringsminister Sylvi Listhaug.
AP170913https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/w1mEP/Klar-melding-fra-Frp-grasrota--Ikke-ror-Listhaug Noen har til og med opprettet en underskriftskampanje for å holde Listhaug i jobben som innvandringsminister .
AP170913https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/w1mEP/Klar-melding-fra-Frp-grasrota--Ikke-ror-Listhaug Det er hun blitt også etter valget - som følge av spekulasjoner om hvorvidt Venstre og KrF vil stille krav om at Listhaug må fjernes som innvandringsminister for å støtte en ny regjering.
AP170913https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/w1mEP/Klar-melding-fra-Frp-grasrota--Ikke-ror-Listhaug Innvandringsminister Sylvi Listhaug var en av de mest omtalte politikere før valget.
AP170913https://www.aftenposten.no/norge/i/GkOXQ/Frp-vant-valgkampen-pa-sosiale-medier_-viser-undersokelse Av de ti sakene som ble mest delt og fikk flest likerklikk og kommentarer i sosiale medier i september, handlet fem om innvandringsminister Sylvi Listhaug.
AP170913https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/k71bj/Kronikk-Innvandring-splitter-mediene--Sylo-Taraku august, som en reaksjon på en kommentar der politisk redaktør Trine Eilertsen oppfordret innvandringsminister Sylvi Listhaug til å ta avstand fra « Faten-hatet ».
AA170913 Av de ti sakene som ble mest delt og fikk flest likerklikk og kommentarer i sosiale medier i september, handlet fem om innvandringsminister Sylvi Listhaug.
AA170913 Av de ti sakene som ble mest delt og fikk flest likerklikk og kommentarer i sosiale medier i september, handlet fem om innvandringsminister Sylvi Listhaug.
DB170912 Den som mer enn andre har bragt den siviliserte tonen mellom mellompartiene og Fremskrittspartiet til sammenbruddets rand, er innvandringsminister Sylvi Listhaug.
DB170912 ¶ VIL FORTSETTE : Innvandringsminister Sylvi Listhaug sier hun er sikker på at hun skal klare å samarbeide med KrF.
AP170912https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/kknlv/Listhaugs-forsteprioritet-fremover--Flere-innvandrere-i-jobb | Listhaugs største ønske etter valget : Beholde jobben som innvandringsminister - for å få gjennomført planene sine ¶
AA170912 Hun avviste flere ganger under pressekonferansen å kommentere problemene innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) representerer for KrF og Hareide.
AP170911https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/WrBMg/Listhaug-gar-mot-brakvalg-pa-hjemmebane Nå ønsker hun nye år som innvandringsminister .
AP170911https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/WrBMg/Listhaug-gar-mot-brakvalg-pa-hjemmebane Landbruksminister Jon Georg Dale og innvandringsminister Sylvi Listhaug toppet Frp-listen i Møre og Romsdal.
AP170911https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/WrBMg/Listhaug-gar-mot-brakvalg-pa-hjemmebane Det brøt ut enda større jubel da prognosene for Møre og Romsdal ble presentert på valgvaken i Ålesund - der innvandringsminister Listhaug og alle de andre toppkandidatene i fylket var til stede mandag kveld.
AP170911https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/WrBMg/Listhaug-gar-mot-brakvalg-pa-hjemmebane Innvandringsminister Sylvi Listhaug kunne slippe jubelen løs klokken 21 - sammen med landbruksminister Jon Georg Dale og fylkesleder i Frp, Frank Sve.
VG170908 De har en innvandringsminister som kritiserer eliten og en justisminister som foreslår kjemisk kastrering og fotlenke for overgrepsanmeldte.
DA170908 Andre forteller Heggelund at de har fått nok av Høyres samarbeid med Frp - og da spesielt utspillene fra innvandringsminister Sylvi Listhaug.
AA170907 Rådgiver : Espen Teigen er innvandringsminister Sylvi Listhaugs høyre hånd.
VG170906 TRUSLER : AUF-leder Mani Hussaini hevder han har mottatt drapstrusler etter påstander fra innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ).
VG170906 AUF-leder Mani Hussaini mener innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) sprer « grove løgner », mens Listhaug omtaler en AUF-video om henne som « avskyelig ».
DA170906 AUF i Trøndelag sier de vil slette den omstridte videoen der sitater fra innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) er tatt ut av sin sammenheng.
AA170906 AUF i Trøndelag sier de vil slette den omstridte videoen der sitater fra innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) er tatt ut av sin sammenheng.
AA170906 . Uansett hvor langt ned på lista over saker innvandring er i årets valgkamp, handler svært mye om et eller annet vår omstridte innvandringsminister har sagt eller gjort.
DB170905 Solberg har blant annet bedt innvandringsminister Sylvi Listhaug « passe på » hva hun sier.
AA170905 Hvilke verdier som er viktige, og hvem som får ta del i velferden, er noen av temaene i debatten hvor innvandringsminister Sylvi Listhaugs politiske rådgiver og førstekandidat for Frp i Nord-Trøndelag, Espen Teigen, stiller.
VG170904 Tidligere denne uken skapte innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) kaos og store overskrifter da hun besøkte Stockholms forstad Rinkeby.
VG170904 | Barth Eide om Listhaug og Trump : - Det er noen felles trekk her ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) kontroversielle uttalelser gjør det vanskeligere å føre norsk utenrikspolitikk, mener tidligere utenriksminister Espen Barth Eide ( Ap ).
VG170904 FNYSER AV KRITIKKEN : Innvandringsminister Sylvi Listhaug på Arendalsuka.
AP170904https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/P1E5X/Hareide-avlyser-debatt-med-Listhaug--skal-mote-statsminister-Solberg En debatt mellom innvandringsminister Sylvi Listhaug og KrF-leder Knut Arild Hareide i Bergen blir ikke noe av.
DN170903 Støre vil ha støyfri innvandringsminister
DN170902 Støre vil ha støyfri innvandringsminister
DN170902 | Støre vil ha støyfri innvandringsminister
DN170902 Jonas Gahr Støre vil ha en annen type innvandringsminister .
VG170831 ¶ SVENSKE TILSTANDER : Innvandringsminister Sylvi Listhaugs reise til den svenske forstaden Rinkeby har skapt debatt.
VG170831 Stockholms byrådsleder vil ha en unnskyldning fra Listhaug som « sprer løgner », Sveriges innvandringsminister Helene Fritzon mener Listhaug snakker « rent nonsens » og Moderaternas gamle leder Carl Bildt avviser Listhaugs virkelighetsbeskrivelse.
VG170831 Foto : Helge Mikalsen, VG ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaugs reise til den svenske forstaden Rinkeby har skapt engasjement.
AA170831 Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) bekrefter overfor TV 2 at søknaden ligger på hennes bord, og ikke hos ( UDI ).
DB170830 - Må en norsk innvandringsminister dra til Sverige for å vise hvor ille det kan gå ?
DB170830 ( Dagbladet ) : Stockholms byrådsleder mener innvandringsminister Sylvi Listhaug burde be om unnskyldning for å ha spredd usannheter og den svenske migrasjonsministeren avlyste møtet med Frp-politikeren fordi hun ikke ville bli brukt i en valgkamp.
AA170830 | Listhaug avfeier kritikk fra Sveriges statsminister ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug avviser at hun svartmaler situasjonen i svenske bydeler med mange innvandrere, slik flere politikere har gitt uttrykk for.
VG170829 Tidligere stortingspolitiker og Fpu-formann Jan Erik Fåne nekter å stemme noen som vil la innvandringsminister Sylvi Listhaug fortsette.
VG170829 Stengte gater og stort sikkerhetsoppbud venter innvandringsminister Sylvi Listhaug når hun i dag besøker den svenske forstaden Rinkeby i Sverige.
VG170829 KAOS : Presseoppbudet var enormt da innvandringsminister Sylvi Listahaug var på besøk i forstaden Rinkeby i Sverige.
VG170829 Og bare timer før det igjen besøkte innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) den mye omtalte bydelen Rinkeby i Stockholm i Sverige.
VG170829 Tirsdag var innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) på besøk i forstaden Rinkeby i Stockholm.
VG170829 Stockholms byrådsleder Karin Wanngård kommer med krass kritikk av innvandringsminister Sylvi Listahaugs Rinkeby-besøk.
VG170829 Samme dag som innvandringsminister Sylvi Listhaug reiser til Rinkeby for å se på « svenske tilstander » reiser Trine Skei Grande til Stovner for å snakke om integrering.
DN170829 Den svenske regjeringen ble advart av den norske regjeringen i forkant av innvandringsminister Sylvi Listhaugs ( Frp ) besøk, ifølge Aftonbladet.
DB170829 - Sånn jeg leser facebooksiden hennes de siste månedene er det helt tydelig at hun er innvandringsminister og at hun har glemt at hun også er integreringsminister.
DA170829 Den svenske regjeringen ble advart av den norske regjeringen i forkant av innvandringsminister Sylvi Listhaugs ( Frp ) besøk, hevder Aftonbladet.
AP170829https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/xnOqR/Clemet-om-Listhaugs-reise--Unodvendig-polarisering Samme dag som sjefen Erna Solberg skal i en viktig debatt med sin utfordrer Jonas Gahr Støre og finansminister Siv Jensen legger frem saken om nytt radiumhospital, stjeler innvandringsminister Sylvi Listhaug showet.
AP170829https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/xnOqR/Civita-lederen-om-Sylvis-reise--En-unodvendig-provokasjon Samme dag som sjefen Erna Solberg skal i en viktig debatt med sin utfordrer Jonas Gahr Støre og finansminister Siv Jensen legger frem saken om nytt radiumhospital, stjeler innvandringsminister Sylvi Listhaug showet.
AP170829https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/KwPq5/Vi-er-lei-av-at-hoyresiden-dominerer-innvandrings--og-integreringsdebatten--Goldar_-Andersen-og-Gausla_-beboere-pa-Holmlia Vi etterlyser en venstreside som går offensivt ut og diskuterer innvandring og integrering istedenfor å la høyresiden med innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) og Hege Storhaug i Human Rights Service ( HRS ) i spissen, diktere.
AA170829 Den svenske sosialdemokratiske migrasjonsministeren Heléne Fritzon har avlyst besøket med Norges innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ).
AA170829 Den svenske sosialdemokratiske migrasjonsministeren Heléne Fritzon har avlyst besøket med Norges innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ).
AA170829 Den svenske regjeringen ble advart av den norske regjeringen i forkant av innvandringsminister Sylvi Listhaugs ( Frp ) besøk, hevder Aftonbladet.
VG170826 Det har oppstått en opphetet debatt etter at Dagsrevyen torsdag fortalte om et stort antall terrordrepte i Europa og deretter brakte et intervju med innvandringsminister Sylvi Listhaug som varslet bruk av nye virkemiddel.
VG170826 Lauvås sier innvandringsminister Sylvi Listhaugs forslag om kutt i norskundervisning for vel et år siden undergraver tilliten til Frp på integreringsfeltet.
DA170826 MENNESKERETTIGHETENE : Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) mener menneskerettighetene utfordrer muligheten for å ivareta sikkerheten til norske borgere.
DA170826 Det har skapt debatt og usikkerhet om regjeringens politikk innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) sa til NRK at menneskerettighetene utfordrer muligheten for å ivareta sikkerheten til norske borgere.
AA170826 Torsdag uttalte innvandringsminister Sylvi Listhaug til NRK at Frp vil sette alle asylsøkere uten avklart identitet i lukket mottak.
AA170826 Det er derfor svært beklagelig at innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) sier at vi bør utfordre disse rettighetene.
AA170825 Bakgrunnen for reaksjonen fra KrF-lederen er Frp og innvandringsminister Sylvi Listhaugs utspill om at asylsøkere som kommer til Norge uten avklart ID eller identitetspapirer, skal i lukkede mottak inntil identiteten er avklart.
AA170825 Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) har foreslått at asylsøkere som kommer til Norge uten avklart ID eller identitetspapirer, skal i lukkede mottak inntil identiteten er avklart.
AA170825 Bakgrunnen for reaksjonen fra KrF-lederen er Frp og innvandringsminister Sylvi Listhaugs utspill om at asylsøkere som kommer til Norge uten avklart ID eller identitetspapirer, skal i lukkede mottak inntil identiteten er avklart.
DB170824 Forsvarte utsendinger ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) forsvarte også utsendelsene, da hun sammen med sitt danske motstykke Inger Støjberg ( V ) besøkte Trandum tidligere denne måneden.
DA170822 Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) vil gjøre det lettere å utvise psykisk syke personer som har begått alvorlig kriminalitet i Norge.
AP170822https://www.aftenposten.no/norge/i/QLyBW/Listhaug-gjor-det-lettere-a-utvise-psykisk-syke | Listhaug gjør det lettere å utvise psykisk syke ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) vil gjøre det lettere å utvise psykisk syke personer som har begått alvorlig kriminalitet i Norge.
AA170822 | Listhaug gjør det lettere å utvise psykisk syke ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) vil gjøre det lettere å utvise psykisk syke personer som har begått alvorlig kriminalitet i Norge.
AA170822 På spørsmål om innvandringsminister Sylvi Listhaug er en belastning for regjeringen som samarbeider med Venstre og Kristelig Folkeparti, var Jensen klar : ¶
DB170821 Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) uttaler at hun er « fornøyd med at mange nå får avslag på asylsøknadene, og at Norge har en høy avslagsprosent ».
AP170821https://www.aftenposten.no/verden/i/XVPmE/Listhaug-ville-ha-Europas-strengeste-asylpolitikk-Her-er-tallenes-tale Reglene for familiegjenforening er blitt strammet inn på noen områder de siste årene, men flere av de mest dyptgripende forslagene fra innvandringsminister Listhaug ble stemt ned i Stortinget sommeren 2016.
AP170821https://www.aftenposten.no/verden/i/XVPmE/Listhaug-ville-ha-Europas-strengeste-asylpolitikk-Her-er-tallenes-tale Migrantkrisen preget politikken og medier over hele kontinentet, og Norges ferske innvandringsminister la frem forslag til betydelige innstramninger i innvandringspolitikken.
AP170821https://www.aftenposten.no/verden/i/XVPmE/Listhaug-ville-ha-Europas-strengeste-asylpolitikk-Her-er-tallenes-tale Her er innvandringsminister Listhaug sammen med sin danske kollega Inger Støjberg.
AP170821https://www.aftenposten.no/verden/i/XVPmE/Listhaug-ville-ha-Europas-strengeste-asylpolitikk-Her-er-tallenes-tale - Jeg er fornøyd med at mange nå får avslag på asylsøknadene, og at Norge har en høy avslagsprosent, sier innvandringsminister Sylvi Listhaug.
AP170821https://www.aftenposten.no/verden/i/XVPmE/Listhaug-ville-ha-Europas-strengeste-asylpolitikk-Her-er-tallenes-tale Innvandringsminister Sylvi Listhaug skriver i en e-post til Aftenposten hun er « fornøyd med at mange nå får avslag på asylsøknadene, og at Norge har en høy avslagsprosent ».
AA170821 Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) uttaler at hun er « fornøyd med at mange nå får avslag på asylsøknadene, og at Norge har en høy avslagsprosent ». ( ©NTB ) ¶
DA170818 De fleste har fått med seg at det har gått en kule varmt mellom KrF-leder Knut Arild Hareide og innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) de siste ukene.
DA170816 | Listhaug vil frata foreldre oppholdstillatelse ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) vil foreslå at foreldre som sender barn på koranskole i utlandet, kan miste oppholdstillatelsen.
AA170816 | Listhaug vil frata foreldre oppholdstillatelse ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) vil foreslå at foreldre som sender barn på koranskole i utlandet, kan miste oppholdstillatelsen.
VG170815 Politikere tar sosiale medier i bruk i økende grad, og innvandringsminister Sylvi Listhaug er blant dem som har fått mye oppmerksomhet for kommunikasjonen i disse kanalene.
NL170815 Kanskje er det et forsøk på å forsone, der hennes egen innvandringsminister polariserer og splitter ?
VG170814 Det siste eksempelet han vil trekke frem er at han er enig med innvandringsminister Sylvi Listhaug om at folk må rapportere og angi flyktninger dersom de oppdager at de reiser på ferie til hjemlandet.
AP170814https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/8yn31/I-dag-braker-de-sammen-til-valgkampens-forste-partilederdebatt Valgkampen har den siste uken vært preget av harde ordutvekslinger på borgerlig side etter at innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) i en debatt beskyldte Knut Arild Hareide ( KrF ) for å « sleike imamer oppetter ryggen ».
AA170813 Som innvandringsminister fikk Listhaug et langt bredere publikum.
DB170812 Sylvi Listhaug er innvandringsminister , og hun liker ikke innvandring engang !
VG170811 | Anders Torp hevder Listhaug er dobbeltmoralsk ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) sleiker kristne fundamentalister oppetter ryggen, hevder skribent Anders Torp.
DN170811 | Pastorsønn mener Listhaug er dobbeltmoralsk ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) sleiker kristne fundamentalister oppetter ryggen, hevder pastorsønn Anders Torp. mange mener mye om innvandrings og integreringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) Foto : Tommy Ellingsen ¶
AP170811https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/VVE5r/Amnesty-International-om-steining-utspill--Frp-og-Siv-Jensen-taler-med-to-tunger Det var under Politisk kvarter på NRK torsdag at Siv Jensen, finansminister og partileder for Frp, ble bedt om å kommentere innvandringsminister Sylvi Listhaugs uttalelser om at KrF-leder Knut Arild Hareide og andre politikere « sleiker imamer oppetter ryggen, i stedet for å konfrontere folk med ekstreme holdninger ».
AP170811https://www.aftenposten.no/norge/i/552zm/MDG-garanterer-at-de-vil-kaste-Regjeringen Torsdag irettesatte Erna Solberg sin egen innvandringsminister for angrepet på Hareide : - Det ble sagt ting som ikke hører hjemme i en norsk valgkamp ¶
AA170811 | Listhaug avviser kritikk fra pastorsønn om at hun er dobbeltmoralsk ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) sleiker kristne fundamentalister oppetter ryggen, hevder pastorsønn Anders Torp.
DB170810 ( Dagbladet ) : - Knut Arild Hareide sleiker imamer oppetter ryggen, uttalte innvandringsminister til NRK i går.
DB170810 Dette skjer dagen etter at innvandringsminister Sylvi Listhaug gikk til frontalangrep på KrF-leder Knut Arild Hareide og beskyldte han for å « sleike imamer oppetter ryggen ».
DB170810 I går møttes Hareide og innvandringsminister Sylvi Listhaug til debatt om kristne verdier.
DB170810 Hun stiller seg ikke bak innvandringsminister Sylvi Listhaug sitt angrep på KrF-leder Knut Arild Hareide der hun blant annet beskyldte ham for å « sleike imamer oppetter ryggen », og understreker at dette ikke er i tråd med hennes formaning om å føre en anstendig valgkamp.
DA170810 Saken ble kjent dagen etter at KrF-leder Knut Arild Hareide barket sammen med innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) i en opphetet debatt på NRK.
AP170810https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/GVda6/KrF-vil-ikke-drive-valgkamp-med-Frp Det gikk hett for seg da KrF-leder Knut Arild Hareide og innvandringsminister Sylvi Listhaug møttes til debatt om norske verdier i politisk kvarter onsdag morgen.
AP170810https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/GVda6/Erna-Solberg-kristiserer-Sylvi-Listhaug-etter-radiodebatt-Listhaug---Jeg-ble-litt-mer-hissig-enn-vanlig Det gikk hett for seg da KrF-leder Knut Arild Hareide og innvandringsminister Sylvi Listhaug møttes til debatt om norske verdier i politisk kvarter onsdag morgen.
AA170810 ¶ Knut Arild Hareide beskyldte innvandringsminister Sylvi Listhaug for å lyve i en svært opphetet verdidebatt onsdag morgen.
AA170810 Det gikk hett for seg da KrF-leder Knut Arild Hareide og innvandringsminister Sylvi Listhaug møttes til debatt om norske verdier i politisk kvarter onsdag morgen.
VG170809 Alt lå rette for en medievennlig konfrontasjon mellom en islamkritisk innvandringsminister og en internasjonalt kjent og kontroversiell islamsk lederfigur.
VG170809 Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) snakker med VG om norske verdier.
VG170809 - Men det er KrF som gjør at hun kan være innvandringsminister i dag.
DB170809 ( Dagbladet ) : Etter dagens debatt i Politisk Kvarter på NRK, hvor KrF-leder Knut Arild Hareide og innvandringsminister Sylvi Listhaug ( FrP ) langet ut mot hverandre, varslet Hareide en hardere tone mot Listhaug og FrP.
DB170809 ( Dagbladet ) : Under dagens Politisk Kvarter på NRK møttes KrF-leder Knut Arild Hareide og innvandringsminister Sylvi Listhaug til debatt om norske verdier.
AP170809https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/rqq8l/Rasende-Hareide-beskylder-Listhaug-for-logn-Listhaug-mener-Hareide-sleiker-imamer-etter-ryggen KrF-leder Knut Arild Hareide beskyldte innvandringsminister Sylvi Listhaug for å lyve i en svært opphetet verdidebatt onsdag morgen.
AP170809https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/rqq8l/Rasende-Hareide-beskylder-Listhaug-for-logn-Listhaug-mener-Hareide-sleiker-imamer-etter-ryggen Det gikk hett for seg da KrF-leder Knut Arild Hareide og innvandringsminister Sylvi Listhaug møttes til debatt om norske verdier i politisk kvarter onsdag morgen.
AP170809https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/KVVeE/Krf-profiler-mer-kritiske-til-Frp-samarbeid--Det-er-sa-man-nesten-far-vondt-i-magen Utspillene fra innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) får mange av fylkeslederne i KrF til å reagere kraftig.
AP170809https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/KVVeE/Krf-profiler-mer-kritiske-til-Frp-samarbeid--Det-er-sa-man-nesten-far-vondt-i-magen En rekke Frp-utspill om innvandring ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug og partileder Siv Jensen har de siste ukene kommet med flere utspill som har provosert kraftig i KrF-leiren : ¶
AA170809 Totalt uforsonlig langet KrF-leder Knut Arild Hareide og innvandringsminister Sylvi Listhaug ut mot hverandre i en debatt om norske verdier onsdag morgen.
VG170808 Innvandringsminister Sylvi Listhaug angrep en pakistansk imam for ekstremisme før helgen.
DB170808 Like forutsigbart som politikernes valgflesk er angrepen på innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ).
VG170807 Men i dag, drøye halvannet år etter at hun ble landets første innvandringsminister , er hun regjeringens kanskje mest profilerte politiker, og et opplagt lederemne i partiet.
VG170807 Historien om innvandringsminister Sylvi Listhaugs reise fra rollen som halvveis vellykket Oslo-byråd, via det utskjelte PR-byrået First House til å bli den kanskje mest omtalte, og iallfall mest omstridte, norske statsråden på flere tiår, er virkelig besynderlig.
VG170807 | Dansk innvandringsminister vil lære av Listhaug : - Norge er helt i front i Europa ¶
VG170807 Kritikkstorm : Dansk innvandringsminister feiret innstramming nummer 50 med kake ¶
DB170807 ( Dagbladet ) : Danmarks innvandringsminister Inger Støjberg skapte overskrifter langt utover sine egne landegrenser da hun feiret innstramming nummer 50 på asylfeltet med kake tidligere i år.
AA170807 Tidligere i år møtte kommentator i Stavanger Aftenblad Sven Egil Omdal voldsom kritikk da han hevdet at Listhaug kun brukte korset til politisk vinning, og at hun ikke hadde båret korssmykke offentlig før hun ble utnevnt som innvandringsminister i desember 2015.
DA170805 Brenna skulle ønske Listhaug også kunne være inkluderingsminister, ikke bare innvandringsminister .
DA170805 Brenna skulle ønske Listhaug også kunne være inkluderingsminister, ikke bare innvandringsminister .
AA170804 Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ), som er i Østfold for å sanke stemmer, støtter partikollegaen i ønsket om strammere innvandringspolitikk.
AA170804 Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) skaper mye engasjement blant nordmenn på sosiale medier.
AA170804 Mandag møter innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) sin danske kollega, Inger Støjberg.
VG170803 Man kan jo spørre seg om det er et uttrykk for kristne verdier som nestekjærlighet når innvandringsminister Sylvi Listhaug sier at hun vil « vurdere alle tiltak for å stoppe båtflyktninger » fra å komme til Europa ?
VG170727 Heléne Fritzon blir innvandringsminister og migrasjionsminister og visejustisminister ¶
VG170726 | Frp-Sylvi vil forby barnehijab i skolen : - Seksualiserer små jenter ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ), som selv var mot et nikabforbud i skolen, foreslår nå et nasjonalt forbud mot hijab i barneskolen.
DA170726 « Hun er ikke min statsråd », har Venstre-lederen imidlertid uttalt om innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) til Aftenposten tidligere.
DA170726 « Hun er ikke min statsråd », har Venstre-lederen imidlertid uttalt om innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) til Aftenposten tidligere.
AP170726https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/1Lbre/KrF-og-Frp-kjemper-om-de-kristne-velgerne_-Listhaug-med-apenbar-kristenflort Onsdag møttes innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) og KrF-leder Knut Arild Hareide til debatt på et kristen-stevne på Evangeliesenteret på Østerbo i Halden.
AP170726https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/1Lbre/KrF-og-Frp-kjemper-om-de-kristne-velgerne_-Listhaug-med-apenbar-kristenflort FOTO : Audun Braastad / NTB scanpix ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug fisker stemmer på KrFs hjemmebane.
AA170726 | Listhaug vil forby hijab i skolen ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) foreslår å innføre et nasjonalt forbud mot bruk av hijab i alle landets grunnskoler og barnehager.
AA170726 Foto : NTB Scanpix ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) foreslår å innføre et nasjonalt forbud mot bruk av hijab for elever i alle landets grunnskoler og barnehager.
AA170726 | Listhaug vil forby hijab i barneskolen ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) foreslår å innføre et nasjonalt forbud mot bruk av hijab i alle landets grunnskoler og barnehager.
AA170723 Nå er det på tide at de som faktisk er EU-medlemmer, stiller opp, sa innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) da det ble klart at Norge hadde passert kvoten på 1.500.
VG170722 Før jul lovet innvandringsminister Sylvi Listhaug at et forslag vil komme i løpet av våren.
AA170722 Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) mener det er uakseptabelt.
AA170722 Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) mener det er uakseptabelt.
AP170710https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/4PrJR/Listhaug--De-storste-forkjemperne-for-kvinners-likestilling-er-na-de-feigeste En uke etter mammapermen er innvandringsminister Sylvi Listhaug klar for valgkamp.
DB170706 - Regjeringa har vært tydelig på at vår prioritet er å sikre at ofrene for denne tragedien får tilgang til det de trenger, uavhengig av innvandringsstatus, sier innvandringsminister Brandon Lewis, ifølge BBC.
VG170705 Stemmer man på Ap og Sp, kan man ende opp med Lysbakken som innvandringsminister .
VG170705 - Å få en liten attpåklatt er det beste jeg har gjort, sier innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) mens hun ser ned på sin sovende sønn, Steffen ( 3 mnd ).
DB170705 I verste tilfelle kan vi få SVs Audun Lysbakken som innvandringsminister .
VG170626 Men den store hodepinen for Skei Grande er Frps kronprinsesse og innvandringsminister Sylvi Listhaug ( 39 ).
DA170624 Nå må du følge med : ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) advarer mot « svenske tilstander » i Norge etter flere bilbranner i Oslo.
DA170624 Nå må du følge med : ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) advarer mot « svenske tilstander » i Norge etter flere bilbranner i Oslo.
AP170613 Det er innvandringsminister Sylvi Listhaugs politiske rådgiver Espen Teigen som gir Bjørndahl komplimenten, etter at Bjørndahl kalte Listhaug en « jævla rasistkjerring ».
VG170612 Fungerende innvandringsminister Per Sandberg mener bruk av et plagg som nikab representerer verdier som er kvinneundertrykkende - i tillegg til å være et hinder for kommunikasjon.
VG170612 - Vi mener at arbeidsgivers styringsrett skal være enda tydeligere i form av valg av uniform, klesplagg og hodeplagg enn det er i dag, sier fungerende innvandringsminister Per Sandberg ( Frp ) til VG.
DA170612 Forslaget ble lagt fram av kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) og fungerende integrerings- og innvandringsminister Per Sandberg ( Frp ) mandag formiddag.
BT170612 Lovforslaget ble lagt fram av kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) og fungerende integrerings- og innvandringsminister Per Sandberg ( Frp ) mandag formiddag.
AA170612 Forslaget ble lagt fram av kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) og fungerende integrerings- og innvandringsminister Per Sandberg ( Frp ) mandag formiddag.
AA170612 Verken kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) eller fungerende integrerings- og innvandringsminister Per Sandberg ( Frp ) mener forslaget bryter med retten til å ta utdanning.
DA170611 | Mener det er kommunenes ansvar å forhindre tvangsekteskap i feriesesongen ¶ Innvandringsminister Per Sandberg understreker at norske kommuner og fylkeskommuner har ansvar for å forhindre tvangsekteskap og kjønnslemlestelse i sommer.
AA170611 | Kommuner i beredskap mot tvangsekteskap i sommer ¶ Innvandringsminister Per Sandberg understreker at norske kommuner og fylkeskommuner har ansvar for å forhindre tvangsekteskap og kjønnslemlestelse i sommer.
DA170607 Det er ingen hemmelighet at jeg, Sylvi Listhaug ( innvandringsminister journ.anm. ) og Jon Georg Dale ( landbruksminister journ.anm. ) har jobbet for dette med resten av stortingsgruppa, og at vi til slutt fikk gjennomslag på landsmøtet, sier Grimstad.
DB170531 Dagbladet har forsøkt å få en kommentar fra innvandringsminister og fiskeriminister Per Sandberg ( Frp ) til saken, uten å få napp.
DA170528 Det skjer relativt sjelden at mindreårige blir sittende lenge på Trandum, framholdt innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) da hun bekjentgjorde forslaget i Sunnmørsposten før nyttår.
DB170524 Integrerings- og innvandringsminister Sylvi Listhaug besøkte bydelen Grønland i Oslo.
DB170511 ¶ BRUKER PENGER PÅ PSYKISK HELSE : Per Sandberg fyller inn som innvandringsminister mens Sylvi Listhaug er i mammaperm.
DN170508 Det opplever jeg bred støtte til over hele landet når jeg er ute og reiser, sier innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) til Dagsavisen.
DA170508 GARDERMOEN ( Dagsavisen ) : Budskapet var tydelig da fungerende innvandringsminister Per Sandberg og finansminister og Frp-leder Siv Jensen skrev kronikk i Dagbladet 19. april : Arbeiderpartiet driver et farlig innvandringseksperiment, og vil liberalisere og myke opp asyl- og innvandringspolitikken.
AA170508 Det opplever jeg bred støtte til over hele landet når jeg er ute og reiser, sier innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) til Dagsavisen.
VG170507 Listhaug, som kommer fra Ørskog i Møre og Romsdal, har blitt enormt populær i Frp etter at hun bli partiets innvandringsminister .
DN170506 | Listhaug om innvandringen til Norge : - Vi skal aldri godta svenske tilstander ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) mener hun har oppfylt løftet hun ga partifellene under sist landsmøte.
DB170506 Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( som bor i Oslo ) loppes for 764 kroner dersom hun skulle kjørt fra hjemgården på Ørskog på Sunnmøre.
AP170506 Sa nei til surrogati ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug var en av dem som gikk på talerstolen og advarte mot å si ja til bruk av surrogatmor, slik at flertall i Frps programkomité ønsket.
AP170506 Sa nei til surrogati ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug var en av dem som gikk på talerstolen og advarte mot å si ja til bruk av surrogatmor, slik at flertall i Frps programkomité ønsket.
AP170506 Innvandringsminister Sylvi Listhaug var en av dem som tok til orde for at det blir obligatorisk for skolene å arrangere skolegudstjeneste.
AA170506 Fungerende innvandringsminister og Frp-nestleder Per Sandberg viser til at spørsmålet om dobbelt statsborgerskap var til debatt under Høyres landsmøte og at det samme skjer under Frps landsmøte i helgen.
AA170506 Fungerende innvandringsminister og Frp-nestleder Per Sandberg viser til at spørsmålet om dobbelt statsborgerskap var til debatt under Høyres landsmøte og at det samme skjer under Frps landsmøte i helgen.
VG170505 Personer i kretsen rundt Jensen og Listhaug sier de to aldri har hatt en nær relasjon, men at forholdet ble merkbart kjøligere etter at Listhaug ble innvandringsminister i desember 2015, og dermed mer synlig.
VG170505 Personer i de innerste Frp-kretser tegner et bilde av et anstrengt og kjølig forhold, uten stor tillit mellom en leder som frykter Listhaugs voksende popularitet, og en innvandringsminister med lederambisjoner.
VG170505 I romjulen, etter bare én uke i jobben som innvandringsminister , la Listhaug og statsminister Erna Solberg ( H ) frem en pakke med 40 kontroversielle innstrammingsforslag.
VG170505 Disse er ikke en del av Listhaugs ansvarsområde som innvandringsminister .
BT170505 Stavangs nyeste video, som er laget i samarbeid med NRK Satiriks, kan tolkes som en parodi på innvandringsminister Sylvi Listhaugs ( Frp ) utspill om at hun ikke er feminist.
AP170505 Etter VGs oppslag om forholdet mellom Frp-leder Siv Jensen og innvandringsminister Sylvi Listhaug, var mange kameralinser rettet mot de to da de møttes på Gardermoen fredag.
DA170428 Det skjer relativt sjelden at mindreårige blir sittende lenge på Trandum, framholdt innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) da hun bekjentgjorde forslaget i Sunnmørsposten før nyttår.
DA170428 Opposisjonen krever svar fra innvandringsminister Per Sandberg ( Frp ) på hvorfor Frankrike og Norge har så ulik vurdering av sikkerheten i Afghanistan, etter at en fransk domstol stanset en asylretur til Norge.
VG170423 I VG lørdag reagerte konstituert innvandringsminister Per Sandberg ( Frp ) kraftig på den svenske statsminister, Stefan Löfvens, oppgjør med « svenske tilstander ».
VG170423 Fiskeriminister Sandberg er også innvandringsminister for tiden, for Sylvi Listhaug, som er ute i fødselspermisjon.
DN170422 Per Sandberg, som vikarierer for innvandringsminister Sylvi Listhaug, har vanskelig for å tyde Aps vedtak : ¶
DN170422 Innvandringsminister Per Sandberg ( Frp ) er ikke imponert.
VG170421 Skjellsord ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug er en av dem som har brukt uttrykket « svenske tilstander » som et skjellsord, når hun har advart mot konsekvensen av høy innvandring.
DB170421 Paradoksalt nok sørget vikarierende innvandringsminister Per Sandberg selv for en aldri så liten oppmyking i asylpolitikken i dag.
DB170420 Partileder Siv Jensen og vikarierende innvandringsminister Per Sandberg frykter at Ap-landsmøtet, som starter i dag, skal liberalisere asylpolitikken.
AA170420 Politiet vil gjøre mer omfattende bakgrunnsundersøkelser av søkerne, og de som er dømt for vold i hjemmet, skal få avslag, opplyser innvandringsminister Peter Dutton.
DB170419 - Det er alvorlig fordi det er skrevet av landets innvandringsminister og landets finansminister i det som er et ganske hardt angrep på et opposisjonsparti.
SA170415 Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) møtte de to unge syrerne Mai Al-Khateeb og Nour Horani under flyktningkonferansen i dag.
AA170413 Regjeringen, med innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) i spissen, har på sin side kraftig advart mot å åpne for flere kvoteflyktninger, fordi de hevder dette kan sende ut uheldige signaler.
VG170412 Jeg skal drive valgkamp hjemme i Møre og Romsdal, i tillegg til jobben som innvandringsminister .
VG170411 Selv om politiets høye måltall kritiseres, og mange misliker innvandringsminister Sylvi Listhaugs skryt av raskt og brutal utsendelse, så er det mest en smakssak.
AA170410 Espen Teigen ( Frp ) er politisk rådgiver for innvandringsminister Per Sandberg.
AA170410 - Alle som har utreiseplikt skal ut, og politiet gjør en voldsom innsats her for å få dem ut, sier Teigen, som er politisk rådgiver til innvandringsminister Per Sandberg ¶
AP170409 Sveriges justis- og innvandringsminister Morgan Johansson ( t.v. ) vil beholde innstrammingene som er gjort i svensk asylpolitikk.
AA170407 Regjeringen har så langt sagt nei til kravene, men vikarierende innvandringsminister Per Sandberg ( Frp ) varslet nylig tiltak for å bedre situasjonen for enslige mindreårige i mottak. ( ©NTB ) ¶
AA170406 | Per Sandberg frykter asylliberalisering fra Ap ¶ Innvandringsminister Per Sandberg sier det vil få " dramatiske " følger for Norge om Ap får gjennomslag for opphold for flere enslige mindreårige asylsøkere.
AA170406 Dette kan føre til en voldsom strøm med asylsøkere til Norge, sier fungerende innvandringsminister Per Sandberg ( Frp ) til Dagens Næringsliv.
DN170405 Ny Seadrill-smell på Oslo Børs ¶ ¶ | - Dette kan føre til en voldsom strøm med asylsøkere til Norge ¶ Innvandringsminister Per Sandberg ( Frp ) mener det vil få « dramatiske følger » for Norge hvis Ap gir etter for kravet om å gi permanent opphold for flere enslige mindreårige asylsøkere.
DN170405 Fiskeriminister Per Sandberg, for tiden også innvandringsminister , frykter hva som vil skje dersom Ap liberaliserer politikken for enslige mindreårige asylsøkere.
AA170404 I juli i fjor sa innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) at UDI konkluderte med at ingen provinser i Afghanistan var så utrygge at ingen kunne sendes tilbake dit.
AA170404 I juli i fjor sa innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) at UDI konkluderte med at ingen provinser i Afghanistan var så utrygge at ingen kunne sendes tilbake dit. ( ©NTB ) ¶
DB170403 Forslaget kommer fra innvandringsminister Per Sandberg ( Frp ) og barneminister Solveig Horne ( Frp ) og gjelder dem som henvender seg til norske utenriksstasjoner for å kreve familieinnvandring til Norge.
DB170403 MØTER MOTSTAND : Det er grunn til å reagere på regjeringens flyktningpolitikk som innvandringsminister Sylvi Listhaug er ansvarlig for.
AA170403 Hun påpeker at ting ble vanskeligere da Solberg og Frp-leder Siv Jensen satte inn innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) og justisminister Per-Willy Amundsen ( Frp ).
AA170403 Her må vi tette smutthull, sier fungerende innvandringsminister Per Sandberg ( Frp ) til Dagbladet.
VG170402 Før innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) gikk i mammaperm, ba hun Stortinget om å tenke seg nøye om.
VG170401 Senest i fjor sommer fortalte Listhaug åpent om at jobben som innvandringsminister er særdeles krevende - og går utover familien.
DB170331 Det er rett og slett grenser for hvor liberal og human asylpolitikk du kan oppnå med Sylvi Listhaug eller Per Sandberg som integrering- og innvandringsminister .
VG170327 Og hva slags innvandringsminister vil han være ?
DB170320 Nytt spørsmål til innvandringsminister
DA170318 Men ikke dra dette krenkelseskortet så snart du møter motstand, slik vi ser at også innvandringsminister Sylvi Listhaug gjør.
DA170318 Men ikke dra dette krenkelseskortet så snart du møter motstand slik vi ser at også innvandringsminister Sylvi Listhaug gjør, sier komiker Per Inge Torkelsen.
DA170317 - Vi mener HRS er en viktig del av integreringsdebatten, skriver konstituert innvandringsminister Per Sandberg ( Frp ) i en epost til avisen.
AA170317 - Vi mener HRS er en viktig del av integreringsdebatten, skriver konstituert innvandringsminister Per Sandberg ( Frp ) i en epost til avisen.
DB170316 Innvandringsminister Per Sandberg svarer på de Ruiters reaksjon på statsrådens skriftlige svar : ¶
VG170314 | Dansk innvandringsminister feiret innstramming nummer 50 med kake ¶
VG170314 Det skal feires ! », skriver Inger Støjberg, Danmarks innvandringsminister på sin Facebook-side.
VG170314 Det har vakt oppsikt at Danmarks innvandringsminister Inger Støjberg har valgt å feire innstrammingene i innvandringspolitikken med bløtkake.
DN170314 Dansk innvandringsminister feiret innstramning nummer 50 med kake ¶
DN170314 | Dansk innvandringsminister feiret innstramning nummer 50 med kake ¶
AA170314 | Dansk innvandringsminister feiret innstramming nummer 50 med kake ¶
SA170310 | Listhaug vil gjenforene flyktningfamilier i utlandet ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) vil stramme inn på familiegjenforening og foreslår at familier som kan leve sammen i et annet trygt land får avslag.
SA170310 Innvandringsminister Sylvi Listhaug vil stramme inn på regelverket for familiegjenforening.
DB170310 Fiskeriminister Per Sandberg ( 57 ) er forberedt på tøffere tak når han nå også skal fungere som innvandringsminister .
DA170310 | Listhaug vil gjenforene flyktningfamilier i utlandet ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) vil stramme inn på familiegjenforening og foreslår at familier som kan leve sammen i et annet trygt land får avslag.
DA170310 Innvandringsminister Sylvi Listhaug vil stramme inn på regelverket for familiegjenforening.
DA170310 Jeg har redegjort for det jeg har gjort : Jeg lette i bildebasen til Scanpix, og fant ingen bilder av Sylvi Listhaug med kors før hun ble innvandringsminister .
AA170310 | Listhaug vil gjenforene flyktningfamilier i utlandet ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) vil stramme inn på familiegjenforening og foreslår at familier som kan leve sammen i et annet trygt land får avslag.
DB170309 Undersøkelsen viser at også innvandringsminister Sylvi Listhaug får kritikk fra sine egne velgere. 27,9 prosent av Frps velgere er misfornøyde.
AA170309 Undersøkelsen viser at også innvandringsminister Sylvi Listhaug får kritikk fra sine egne velgere. 27,9 prosent av Frps velgere er misfornøyde. ( ©NTB ) ¶
DB170308 Etter hun ble innvandringsminister i 2015 florerte det imidlertid med bilder av henne med kors.
SA170307 Jeg bruker det når det er tøft, og det er ingen hemmelighet at det har stormet kraftigere etter jeg ble innvandringsminister , skrev Listhaug videre.
AA170307 Danmarks innvandringsminister Inger Støjberg sier hun er lettet over konklusjonen.
VG170306 På sin egen Facebook-side slår innvandringsminister Sylvi Listhaug tilbake mot Omdals påstand.
VG170306 Omdal har gått gjennom 631 bilder fra 2001 og frem til Listhaug ble innvandringsminister i desember 2015.
VG170306 Jeg bruker det når det er tøft, og det er ingen hemmelighet at det har stormet kraftigere etter jeg ble innvandringsminister », skriver hun selv.
SA170306 « Norge : Innvandringsminister kritisert for å bære kors i 'nedrig angrep' » : Slik lyder overskriften på nyhetsnettstedet Breitbart mandag.
SA170306 « Norge : Innvandringsminister kritisert for å bære kors i 'nedrig angrep' » : Slik lyder overskriften aller øverst på den konservative og til dels omstridte nyhetsnettstedet Breitbart mandag ettermiddag, melder Aftenposten.
DN170306 Jeg bruker det når det er tøft, og det er ingen hemmelighet at det har stormet kraftigere etter jeg ble innvandringsminister , skrev Listhaug videre.
DN170306 Omdal har gått gjennom bilder av Listhaug i Scanpix' arkiver og skriver at han ikke fant noen bilder av henne med krusifiks om halsen før hun ble innvandringsminister i 2015, men at hun nesten alltid har brukt det siden.
DB170306 Jeg bruker det når det er tøft, og det er ingen hemmelighet at det har stormet kraftigere etter jeg ble innvandringsminister , skrev Listhaug videre.
DB170306 Jeg bruker det når det er tøft, og det er ingen hemmelighet at det har stormet kraftigere etter jeg ble innvandringsminister . » ( NTB ) ¶
DA170306 Facebook kokte nærmest over av harme etter at tidligere Aftenblad-redaktør Sven Egil Omdal beskyldte innvandringsminister Sylvi Listhaug for å misbruke korssmykket som en politisk rekvisitt.
DA170306 | Listhaug og Omdal i full korskrangel ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) i full krangel på Facebook etter å ha blitt beskyldt for å bruke korssmykke til politisk vinning.
DA170306 Jeg bruker det når det er tøft, og det er ingen hemmelighet at det har stormet kraftigere etter jeg ble innvandringsminister .
DA170306 Jeg bruker det når det er tøft, og det er ingen hemmelighet at det har stormet kraftigere etter jeg ble innvandringsminister , skrev Listhaug videre.
DA170306 | Listhaug i full korskrangel ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) er i full krangel på Facebook etter å ha blitt beskyldt for å bruke et korssmykke til politisk vinning.
DA170306 Jeg bruker det når det er tøft, og det er ingen hemmelighet at det har stormet kraftigere etter jeg ble innvandringsminister », skriver Listhaug videre.
BT170306 « Norge : Innvandringsminister kritisert for å bære kors i 'nedrig angrep' » : Slik lyder overskriften aller øverst på den konservative og til dels omstridte nyhetsnettstedet Breitbart mandag ettermiddag.
BT170306 TOPPSAK : « Norge : Innvandringsminister kritisert for å bære kors i 'nedrig angrep' » : Slik lyder overskriften på nyhetsnettstedet Breitbart mandag.
AP170306 « Norge : Innvandringsminister kritisert for å bære kors i 'nedrig angrep' » : Slik lyder overskriften på nyhetsnettstedet Breitbart mandag.
AP170306 « Norge : Innvandringsminister kritisert for å bære kors i 'nedrig angrep' » : Slik lyder overskriften aller øverst på den konservative og til dels omstridte nyhetsnettstedet Breitbart mandag ettermiddag.
AP170306 | Listhaug i full korskrangel ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) er i full krangel på Facebook etter å ha blitt beskyldt for å bruke korssmykke til politisk vinning.
AP170306 Jeg bruker det når det er tøft, og det er ingen hemmelighet at det har stormet kraftigere etter jeg ble innvandringsminister », skriver Listhaug.
AA170306 | Listhaug i full korskrangel ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) i full krangel på Facebook etter å ha blitt beskyldt for å bruke korssmykke til politisk vinning.
AA170306 Jeg bruker det når det er tøft, og det er ingen hemmelighet at det har stormet kraftigere etter jeg ble innvandringsminister . » ( ©NTB ) ¶
AA170306 Jeg bruker det når det er tøft, og det er ingen hemmelighet at det har stormet kraftigere etter jeg ble innvandringsminister , skrev Listhaug videre.
VG170305 På sin egen Facebook-side slår innvandringsminister Sylvi Listhaug tilbake mot Omdals påstand.
VG170305 Omdal har gått gjennom 631 bilder fra 2001 og frem til Listhaug ble innvandringsminister .
SA170305 Jeg bruker det når det er tøft, og det er ingen hemmelighet at det har stormet kraftigere etter jeg ble innvandringsminister .
VG170303 FÅR KRITIKK FRA PARTIFELLE : - Innvandringsminister Sylvi Listhaug får kritikk av Christian Haugen fra bystyret i Bergen.
VG170302 I Norge har vi en innvandringsminister som trives bedre når hun snakker med publikum via Facebook heller enn gjennom mediene.
VG170228 Slik svarer Listhaug ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) skriver til VG at hun føler at kritikken mot henne i Mousavi-saken bygger på en misforståelse.
VG170228 I etterkant av saken i New York Times fikk Javid og Masoud stor oppmerksomhet : ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) la ut noen sitater fra artikkelen der guttene sto omtalt, med en tekst som hyllet Norges strenge returpolitikk og oppfordret sine følgere til å « dele og like ».
VG170228 FØLER SEG MISFORSTÅTT : Innvandringsminister Sylvi Listhaug sier hun ikke viste til Mousavi-familien spesifikt, men hun var glad for at Norges strenge returpolitikk fikk omtale i New York Times.
VG170228 Foreldrene føler at tvangsreturen ble en symbolsak siden innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) hadde snakket så mye om nettopp « ankerbarn ».
VG170228 Prosjektet med å avdekke statsborgerskapssaker ble igangsatt i UDI lenge før Listhaug ble innvandringsminister .
AA170228 | Ap vil utsette sak om statsborgerskap etter Listhaug-brev ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) advarer mot å kreve domstolsbehandling ved tilbakekall av statsborgerskap.
AA170227 vare når politikere fra disse tre partiene uttaler seg på måter som kan tolkes inn i dette bildet, som Helleland gjorde i jula eller når kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen vil ha kulturkanon, som Sp-nestleder Ola Borten Moes nylige utsagn om at « norsk nasjonalisme er en positiv kraft » og som innvandringsminister Sylvi Listhaugs ( Frp ) jevnlige drypp.
SA170223 understreket innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) i januar : ¶
AP170222 understreket innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) i januar : ¶
AA170220 Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) har kalt forslaget " uansvarlig ".
AA170219 Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) har kalt forslaget " uansvarlig ".
AP170218 - De fire år som har gått, som også har ført mye godt med seg, har vist at det er mange utfordringer når Venstre og Frp står så langt fra hverandre i del enkeltsaker, sier hun og gir tydelig uttrykk for at det er problematisk for Venstre at Sylvi Listhaug ble utnevnt til innvandringsminister i tillegg til at en « klimafornekter ble minister ».
DB170217 I månedene framover skal han ifølge NTB ha denne jobben i tillegg til vikaroppgaven som innvandringsminister .
AA170217 | Per Sandberg blir innvandringsminister
DA170216 - En merkelig kritikk, sier innvandringsminister Sylvi Listhaug.
DA170216 - Dette er en merkelig kritikk, skriver innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) i en e-post til Dagsavisen.
DA170215 Ytringsklima og innvandring var tema da innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) møtte Dagsavisens kommentator Hege Ulstein til duell.
BT170213 plass og seier eller ingenting på meg i kveld, sa Stang, som i dag er statssekretær for innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ).
DB170210 ( Dagbladet ) : Da 30 000 asylsøkere strømmet over grensa i fjor og slitne flyktninger sov i parkeringskjellere i Oslo, fikk UIO-professor Grete Brochmann et oppdrag fra innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ).
VG170209 | Listhaug : Trodde Russland ville ta tilbake Storskog-flyktninger ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) opplyste til Stortinget at Norge og Russland var enige om retur av flere Storskog-flyktninger.
VG170209 BAK LUKKEDE DØRER : Justisminister Per-Willy Amundsen, utenriksminister Børge Brende og innvandringsminister Sylvi Listhaug møtte pressen etter det lukkede møtet med Stortingets utvidede utenriks- og forsvarskomite torsdag ettermiddag.
SA170209 Dette gjør hun sammen med Danmarks innvandringsminister Inger Støjberg, som i danske medier beskrives som hardtslående høyre-populist som ser på islam som et problem.
DB170209 Spill innen kl 20.00 og du kan vinne inntil 20 millioner ¶ fra norsk tipping ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) sier Stortinget har fått korrekt informasjon om Storskog-dialogen med Russland.
AA170209 | Listhaug fastholder Storskog-enighet med Russland ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) sier Stortinget har fått korrekt informasjon om Storskog-dialogen med Russland.
AA170207 | Listhaug bekymret over uautorisert biografi ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) har sendt bekymringsbrev til forlaget som skal gi ut boka « Sannheten om Sylvi ».
VG170203 I november i fjor snudde innvandringsminister Sylvi Listhaug, da det ble kjent at flyktningene som kom over grensen til Storskog høsten 2015 med flerreisevisum eller oppholdstillatelse i Russland, får behandlet asylsøknaden i Norge.
DN170203 Sosiologiprofessor Grete Brochmann overleverte denne uken Brochmann II-utvalgets rapport til innvandringsminister Sylvi Listhaug.
NL170202 Det gjelder så vel Amundsen som innvandringsminister Sylvi Listhaug.
BT170202 Han var blant stortingspolitikerne som før jul krevde en redegjørelse fra innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ), etter at Russland benektet at det hadde vært noen enighet om retur av rundt 1.300 asylsøkere med multivisum, slik Listhaug hadde hevdet flere ganger både muntlig og skriftlig.  ¶
AP170202 Han var blant stortingspolitikerne som før jul krevde en redegjørelse fra innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ), etter at Russland benektet at det hadde vært noen enighet om retur av rundt 1.300 asylsøkere med multivisum, slik Listhaug hadde hevdet flere ganger både muntlig og skriftlig.
AP170202 Samme uke kommenterte innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) Brochmann-utvalgets rapport om innvandring og velferdsstaten på Facebook.
DN170201 Lxs også : ¶ | - Eldrebølge betyr mer enn innvandring ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug mottok rapport om hvordan innvandring påvirker det norske velferdssystemet.
DN170126 VG lot innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) ta over mediehusets Snapchat-konto, uten kontroll på hva hun la ut.
DB170126 Og når det er nye statsrådsutnevnelser eller desslike på gang, er de fleste medier ute og « erfarer » både det ene og det andre - som noen ganger slår feil, som da NRK « erfarte » at Per Sandberg skulle bli innvandringsminister .
DB170122 Espen Teigen ( Frp ) har den siste tida markert seg som innvandringsminister Sylvi Listhaugs rådgiver og hennes stemme på sosiale medier.
DB170122 ) har gjort det samme som innvandringsminister Listhaugs rådgiver - men tar avstand fra Spicers stil overfor media.
BT170120 januar skriver BT at «... tyder det på at innvandringsminister Sylvi Listhaug og hennar byråkratar i UDI har tatt politikken for langt.
AP170119 Men onsdag ble det klart at et flertall på Stortinget påfører Regjeringen og innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) et nederlag og krever endret praksis.
DB170118 Innvandringsminister Sylvi Listhaug fra FrP skrev om feministeliten i sin blogg i fjor, mens SP-leder Trygve Slagsvold Vedum trekker frem eliten innenfor Ring 3 i Oslo.
DB170117 Har vi da en innvandringsminister som er villig til å gjenta besøket hun foretok i april ?
AP170116 Politikere i SV, Ap, Sp, Venstre og MDG har også engasjert seg sterkt i Mahamud-saken, samtidig som innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) har tatt til motmæle og sagt at innvandringspolitikken ikke kan styres av følelser.
AP170116 Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( FrP ) var ute og forsvarte praksisen.
DB170115 Nå er enken hans pågrepet ¶ ¶ INNVANDRINGSMINISTER : Sylvi Listhaug.
DB170115 Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) sier innvandringspolitikken ikke kan styres av bare følelser.
DB170115 Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) rykket søndag ut på sin blogg og understreket at Norge ikke « kan ha en innvandringspolitikk styrt bare av følelser ».
AP170115 | Listhaug : - Rettssikkerheten er god ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) avviser at det er for lett å miste statsborgerskapet.
AP170115 Historien om Mahad Abib Mahamud ( 30 ), som fratas sitt norske statsborgerskap, har skapt debatt og sterk kritikk mot innvandringsminister Sylvi Listhaug.
AP170115 - Mange mener at innvandringsminister Sylvi Listhaug nærer opp under slike motsetninger.
AP170115 | Listhaug : - Rettssikkerheten er god ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) avviser at det er for lett å miste statsborgerskapet.
AP170115 Historien om Mahad Abib Mahamud ( 30 ), som fratas sitt norske statsborgerskap, har skapt debatt og sterk kritikk mot innvandringsminister Sylvi Listhaug.
AP170115 - Mange mener at innvandringsminister Sylvi Listhaug nærer opp under slike motsetninger.
DB170114 ( Dagbladet ) : I sitt nyeste blogginnlegg raser Sophie Elise mot innvandringsminister Sylvi Listhaug, etter TV 2s sak om Mahad som nå mister retten til å jobbe etter 17 år i Norge.
SA170105 I tillegg til europeiske forhold skyldes dette signaler og politikk som blir ført i Norge av innvandringsminister Sylvi Listhaug, og innstrammingene Stortinget har vedtatt.
SA170105 Foto : Cornelius Poppe / NTB scanpix ¶ Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ), sier hun er « godt fornøyd » med at asylankomstene i 2016 var de laveste siden 1997.
SA170103 Videoen med innvandringsminister Sylvi Listhaug og hennes statssekretær Fabian Stang har bidratt til at den kristne organisasjonen Åpne Dører har fått rundt 1,3 millioner kroner i gaver.
SA170103 Den kristne organisasjonen Åpne Dører har fått 1,3 millioner kroner i gaver etter at innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) la ut en video der hun oppfordret folk til å gi penger til forfulgte kristne.
DB170103 Den kristne organisasjonen Åpne Dører har fått 1,3 millioner kroner i gaver etter at innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) la ut en video der hun oppfordret folk til å gi penger til forfulgte kristne.
AP170103 Videoen med innvandringsminister Sylvi Listhaug og hennes statssekretær Fabian Stang har bidratt til at den kristne organisasjonen Åpne Dører har fått rundt 1,3 millioner kroner i gaver.
AP170103 Oslo ( NTB ) : Den kristne organisasjonen Åpne Dører har fått 1,3 millioner kroner i gaver etter at innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) la ut en video der hun oppfordret folk til å gi penger til forfulgte kristne.
AP161116 I oktober konkluderte innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) med at situasjonen i Somalia er blitt roligere og at 1.600 flyktninger med opphold i Norge nå kunne få sin status tilbakekalt.
AP161116 Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) konkluderte i oktober med at det nå er roligere forhold i Somalia.
AP160527https://www.aftenposten.no/norge/Ble-utvist-fra-Storskog-i-2015_-havnet-i-Tyrkia-Na-er-han-tilbake-til-Norge-133598b.html I april ga innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) instruks om at alle Storskog-asylsøkere med korttidsvisum i Russland likevel skulle få sakene sine prøvet i Norge.
AP160403 Han innrømmer åpent at det er forskjell på hans retorikk og mye som sies fra Keshvari og innvandringsminister Sylvi Listhaug.
DA160202 Etter asylmøte på Statsministerens kontor setter samarbeidspartiene KrF og Venstre og opposisjonspartiene Ap og Sp sin lit til at innvandringsminister Sylvi Listhaug skal komme dem i møte.
DA160202 Asylmøte på Statsministerens kontor sto i grell kontrast til det rabalderet som brøt løs da innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) sendte ut sine 40 tilstramningspunkter i romjula.
AP160202 ¶ Det er bra innvandringsminister Listhaug forstår folks uro, men det er ikke hennes jobb å forsterke den.
AP160202 Med Listhaug som innvandringsminister , sindige og kunnskapsrike Erna Solberg ( H ) som statsminister, samt partilederne Knut Arild Hareide ( KrF ) og Trine Skei Grande ( V ) i de liberale rollene på Stortinget, ville regjeringskonstellasjonen bringe mer ro og orden inn i et temmelig kaotisk saksfelt - og en minst like kaotisk debatt
AP160202 Da Sylvi Listhaug ( Frp ) fikk den nye tittelen innvandringsminister , fikk jeg en visjon om at dette var et bra grep.
AP160127 Landets innvandringsminister sier de ikke vil løse noen ting og at Hellas i stedet risikerer å ende opp som hele Europas " kirkegård for sjeler ".
AP160127 Vi må gjøre alt vi kan for å unngå svenske og tyske tilstander, mener innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ).
AP160121 I et brev til NTB sier innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) at hun er bekymret for at uroen omkring utsendelsene på Storskog kan bidra til en ny flyktningstrøm fra Russland.
AP160121 Innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) ber partiet slutte å vingle.
AP160121 Han er sterkt kritisk til regjeringens asylinstruks som åpner for å ikke realitetsbehandle asylsøknader fra personer som kommer til Norge etter å først ha oppholdt seg i Russland, og kommer med en oppfordring til innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) : ¶
AP160111 Se hvordan Norges nye innvandringsminister svarer på 26 spørsmål om asyltilstrømningen : ¶
DA160105 Russernes « njet » til ta flere enn noen få hundre asylsøkere tilbake, står i skrikende kontrast til det innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) har gitt folk og Stortinget inntrykk av.
DA160105 Russernes « njet » til ta flere enn noen få hundre asylsøkere tilbake, står i skrikende kontrast til det innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) har gitt folk og Stortinget inntrykk av.
AP160103 Tirsdag presenterte innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) forslag til innstramninger.
AP160103 Tirsdag presenterte innvandringsminister Sylvi Listhaug ( Frp ) forslag til innstramninger.