DN171020 « Dersom man for eksempel reiser på én ekstra weekendtur til London, vil dette nesten oppveie ett års utslippsreduksjon av klimagasser ved å være medlem av en bildelingsordning », skriver innleggsforfatteren .
AP171019https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/wMyo1/Aftenpostens-fokus-pa-Jagland-blir-feil--Torbjorn-Froysnes Jeg opplevde at det var sterk støtte i EU til generalsekretær Thorbjørn Jaglands arbeid, skriver innleggsforfatteren , som har vært Europarådets ambassadør til EU.
AP171019https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/W4L6K/Jeg-vil-vare-profesjonell-Regissoren-vil-motes-i-natt--Anonym Det kunne jeg bare glemme, skriver innleggsforfatteren .
AP171019https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/Lvyrp/Hva-er-Hoyres-innvandringspolitikk--Eirik-Julius-Risberg For øyeblikket er Regjeringens innvandringspolitikk et janusansikt med Listhaugs klebet på baksiden av Solbergs, skriver innleggsforfatteren .
AP171015https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/doOmj/Klimaendring-blir-et-hetere-og-hetere-tema--Rosa-Manzo Et økende antall klimasaker er meldt inn til nasjonale domstoler, blant annet i Norge, der Greenpeace og Natur og Ungdom saksøker staten for å åpne for oljeleting i Barentshavet, skriver innleggsforfatteren .
AP171015https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/JVPg7/Statoil-har-lave-utslipp-sammenlignet-med-andre-oljeprodusenter--Bjorn-Otto-Sverdrup Det vil være behov for olje og gass i mange tiår fremover, skriver innleggsforfatteren .
AP171015https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/5P93O/ME-opplevd-fra-innsiden--Trude-Wiberg Jeg er overbevist om at det finnes en reell grunn til at noen blir bedre av ME og andre ikke, og at den grunnen ikke er manglende innsats eller motivasjon hos dem som ikke blir bedre, skriver innleggsforfatteren .
DN171013 ¶ Vi har sammen med Innovasjon Norge tatt til orde for at offentlig sektor har mye å hente gjennom samarbeid med privat næringsliv og de innovative løsningene som utvikles der, skriver innleggsforfatteren .
DN171013 ¶ Et offentlig datasenter vil kunne tilpasses de behov som finnes i forvaltningen, og eliminere kostnader knyttet til innkjøp av datalagringstjenester fra private aktører, skriver innleggsforfatteren .
AP171013https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/q22ze/Norge-trenger-HRS-og-Hege-Storhaug--Kristian-August-Eilertsen Som nasjon burde vi være Human Rights Service og Hege Storhaug evig takknemlig, skriver innleggsforfatteren .
AP171013https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/2LW4x/Regjeringens-forslag-til-ny-kirkereform-sentraliserer-makten-i-landets-storste-folkebevegelse--Oyvind-Habrekke Realiteten er at staten bruker sin makt til å utmanøvrere lokalkirkelige demokratiske organer, skriver innleggsforfatteren .
DN171011 Det handler om både effektiv integrering og at vi benytter kompetansen som finnes i hele befolkningen, skriver innleggsforfatteren .
DN171011 Vanlige folk må bakse med gjenstridige it-sjefer og en toppledelse som ikke bryr seg, skriver innleggsforfatteren .
AP171010https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/PkoeR/Feilinformasjon-om-ME-kan-skremme-pasienter-fra-dokumentert-behandling--Vegard-Bruun-Bratholm-Wyller Ola Didrik Saugstads feilinformasjon om ME kan skremme pasienter fra å forsøke dokumentert behandling, skriver innleggsforfatteren .
AP171010https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/9y665/Var-sa-snill-Gjor-en-liten-effort--Ronja-Vinneng Hva skjer med det norske språket når dagens ungdom blir foreldre ? spør innleggsforfatteren , som er oppgitt over slapt språk.
DN171009 Oljeproduksjon faller og vi blir flere eldre for hver person i arbeidsfør alder, skriver innleggsforfatteren .
AP171009https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/G47qm/Hoye-bompriser-rammer-usosialt--Inger-Elisabeth-Sagedal Når også disse sjåførene får et godt alternativ til bilen, setter de den fra seg, skriver innleggsforfatteren .
AP171009https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/G47qm/Hoye-bompenger-rammer-usosialt--Inger-Elisabeth-Sagedal Når også disse sjåførene får et godt alternativ til bilen, setter de den fra seg, skriver innleggsforfatteren .
AP171007https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/G4949/ME-er-en-darlig-diagnose--Erik-B-Rasmussen Det er ikke rart om noen pasienter blir bedre av kognitiv terapi eller trim, mens andre blir verre eller er rimelig upåvirket, skriver innleggsforfatteren .
AP171006https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/G44vB/Ikke-steng-folk-ute-fra-universitetene-Steven-Ray-Wilson Innleggsforfatteren tar til motmæle mot dem som mener at ansiktsdekkende plagg bør forbys ved universitetene.
DN171005 Bare i 2014 økte mengden sedler og mynt i euro med 600 milliarder kroner, skriver innleggsforfatteren .
AP171005https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/OwOKV/Mor-ma-ha-mulighet-til-atte-maneders-permisjon-etter-fodselen--Gry-Hay Morsmelk har en rekke positive helseeffekter for mor og barn, og effekten øker med ammeintensitet og lengde, skriver innleggsforfatteren .
AP171005https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/8eAe1/Sykepleiermangelen-kan-loses---kutt-ned-pa-notatene--Torkel-Steen Dagens sykehusjournaler er stappfulle av sykepleiernotater, skriver innleggsforfatteren .
AA171005 Denne scenen gjør meg veldig rørt og glad » skriver innleggsforfatteren .
DN171004 ¶ Oppkjøpet av Taskrabbit kan tyde på at Ikea innser at dagens forretningslogikk som har gjort Ikea til den braksuksessen selskapet er i dag ikke er den forretningslogikken som vil bringe Ikea suksess fremover, skriver innleggsforfatteren .
AP171004https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/d68gB/I-mote-med-mediene-virker-kristne-a-lytte-mer-til-janteloven-enn-Bibelen--Finn-Olav-Felipe-Jossang Gitt de hundretusener i landet vårt som bekjenner seg til kristen tro, er det bemerkelsesverdig at ikke flere deltar i det offentlige ordskiftet, skriver innleggsforfatteren .
DN171002 ¶ Utfordringen til det nye, norske notatbrettet Remarkable er ikke å lage en stadig bedre papiropplevelse, det vil vi veldig raskt ta for gitt, skriver innleggsforfatteren .
AP171002https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/95Qp5/Det-er-Y-blokken-som-gjor-Regjeringskvartalet-til-Regjeringskvartalet--Niels-Marius-Askim juli 2011, skriver innleggsforfatteren .
AP170929https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/o4MLV/Vet-ikke-de-parorende-best-hva-som-passer-i-en-gravferd--Eivind-Eggen Gravferdsloven er klinkende klar på dette punktet : Det er de pårørende som eier gravferden, skriver innleggsforfatteren .
AA170929 Du ødelegger henne, du ødelegger familien hennes » skriver innleggsforfatteren .
AA170928 Foto : Morten Antonsen ¶ Innleggsforfatteren : Hans Digranes er markaentusiast og byentusiast ¶
DN170927 « Det er vanskelig å få konkrete tall fra Google og Facebook, men vi antar at de to selskapene henter ut mellom fire til fem milliarder annonsekroner i Norge årlig », skriver innleggsforfatteren .
AP170926https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/mAAXq/Vi-ma-aksjonere-for-flere-kvinnelige-advokatpartnere--Curt-A-Lier Juristforbundets undersøkelse viste at det ikke var noen dans på roser å bli partner, hverken for kvinner eller menn, skriver innleggsforfatteren .
DN170925 Her er det et stort politisk tomrom i Norge », skriver innleggsforfatteren .
DN170925 Vi er av den oppfatning at Næringslivets konkurranseutvalg har lagt seg på en for streng linje, skriver innleggsforfatteren .
AP170923https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/e9p14/Vitenskapens-viktigste-kjennetegn-er-etterprovbarhet-Universitetsmuseene-kan-redde-den--Jorn-H-Hurum Ofte blir samlingene kastet, skriver innleggsforfatteren .
AA170920 Hybelfest : « Beboerne har flokker med hele studentkull på besøk » skriver innleggsforfatteren .
DN170918 ¶ Epost-svindel har kostet virksomheter over 40 milliarder kroner i første halvår av 2017, og Norge er det fjerde mest utsatte landet, ifølge FBI, skriver innleggsforfatteren .
AA170915 « Fuglene i byen gjør noe med folk » mener innleggsforfatteren Nina Bollingmo Rosvoldsve.
DN170914 | Et ønske om selvpining ¶ ¶ Innleggsforfatteren mener at Norge bør være en pådriver for å erstatte kullkraftverk med gasskraftverk.
AP170914https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/za3ar/Jeg-kan-ikke-fatte-at-noen-lot-dette-bildet-slippe-gjennom-som-arets-valgplakat-for-Store-og-Arbeiderpartiet--Maria-Lundberg Det kommuniserer heller ikke kjerneverdiene i Arbeiderpartiets politikk, skriver innleggsforfatteren .
AA170914 Foto : Chris Pizzello, Ap ¶ Innleggsforfatteren : Ivar Sognli er avdelingsleder ved Charlottenlund videregående skole ¶
DN170913 Oljebransjen kaller det 'stabile og forutsigbare rammevilkår' », skriver innleggsforfatteren .
AA170913 Frykter arbeidsulykker : « På mange byggeplasser har ikke de ansatte ett felles språk å kommunisere på » skriver innleggsforfatteren .
AA170913 Erichsen,, NTB scanpix ¶ Innleggsforfatteren : Trond Vernegg er formann i Riksmålsforbundet.
AP170912https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/Xyrd7/Jeg-har-aldri-tenkt-at-det-a-engasjere-seg-politisk-er-en-moralsk-plikt-For-na--Jostein-Sand-Nilsen Og likevel fortsetter vi med blåblå, skriver innleggsforfatteren .
AA170912 Arbeidsledig : « Jeg har nesten gitt opp å få meg fast jobb » skriver innleggsforfatteren .
AP170911https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/rQyw0/Nye-trusler-mot-den-akademiske-frihet--Olle-Trnquist Jeg utfordrer Universitetet i Oslos nye rektor, Svein Stølen ( bildet ), til svar, skriver innleggsforfatteren .
AA170910 Foto : Håkon Mosvold Larsen,, NTB scanpix ¶ Innleggsforfatteren : Espen Graff er kommunikasjonssjef i Norges Skiforbund Foto : Larsen, Håkon Mosvold, NTB scanpix ¶
AP170909https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/wWkJA/Polarforskningen-trenger-vitenskapelige-miljoer-med-stor-bredde--Erik-Rosag Og det som måtte være av maktspill i Arktis, forstår en først om en forstår språket, kulturen og de politiske prosessene i Washington, Beijing, Moskva og Oslo, skriver innleggsforfatteren .
AP170903https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/g8p89/Sokefeltene-er-var-tids-anonyme-skriftestol--Helle-Stensbak Der homofili er tabu søkes det etter homo-tester, skriver innleggsforfatteren .
AP170901https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/72q8o/En-visjon-for-hvordan-Nationaltheatret-kan-revitalisere-Oslo-sentrum--Arne-Reisegg-Myklestad Et så sentralt byrom rundt en nasjonal kulturinstitusjon burde kunne invitere til aktivitet og opphold, skriver innleggsforfatteren .
AA170901 En siste hilsen : « I dag har jeg følelsen av at hele Trondheim sørger over tapet av den nydeligste lillebroren de kunne forestilt seg » skriver innleggsforfatteren om den avdøde BI-studenten Rakavan Jeevaharan ( 21 ).
AA170831 Ut mot generalisering : « Dette betyr ikke at denne adferden gjelder alle russere eller alle russere som ferierer på all-inclusive hotellene i Hellas » skriver innleggsforfatteren .
AA170831 Russisk motangrep : Innleggsforfatteren reagerer på framstillingen av russere i denne petitartikkelen.
AA170829 Svartdalen mot Kattem : Innleggsforfatteren skriver til dem som har satt av arealet til boligformål, og dem som selger, at naturen og det biologiske mangfoldet nok en gang blir skadelidende.
AP170828https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/229eG/Hvilke-tiltak-er-politikerne-villige-til-a-forplikte-seg-til-for-a-na-klimamalet-Nasjonal-transportplan-gir-fa-svar---Gunnar-Lindberg Nasjonal transportplan bør følges opp med konkrete planer for hvilken politikk som skal iverksettes dersom vi ligger etter klimamålet i årene fremover, skriver innleggsforfatteren .
AP170827https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/o0KGV/Diskusjonen-om-vold_-trusler-og-laringsmiljo-i-Oslo-skolen-fortjener-nyansering--Terje-Wold Jeg unner alle skoler gode arbeidsbetingelser, men skjevheten i utfordringer må møtes med en skjevfordeling av ressurser, skriver innleggsforfatteren .
DN170825 Det er dissens, og det på for Johaug helt sentrale punkter », skriver innleggsforfatteren .
AA170825 Men den er alt annet » skriver innleggsforfatteren .
AP170820https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/Xy8g7/Jeg-tror-at-vart-evige-matinntak--som-et-24-timers-koldtbord--ikke-er-bra-for-oss--Gunn-Helen-Oye Vi spiser hele tiden, skriver innleggsforfatteren .
AP170820https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/7rX44/Ukvalifiserte-larere-er-kommet-for-a-bli-i-utkantene--Karl-Oyvind-Jordell Det er dermed særlig elever på trinn 1 - 4 i utkantene som vil måtte ta til takke med ufaglærte, blant annet i den viktige første lese-, skrive- og regneopplæringen, skriver innleggsforfatteren .
AA170818 Fortvilelse : « Man stirrer tomt og matt inn i tv'en bakfra, med en HDMI-kabel i den ene hånden, og en av de 5 fjernkontrollene i den andre », skriver innleggsforfatteren Foto : Privat ¶
AA170817 Foto : jens petter søraa ¶ Innleggsforfatteren : Torbjørn Flisnes Husby er student og har jobber på Aqua Nor de siste syv årene.
AA170816 Foto : Siv Dolmen, Aftenposten ¶ Innleggsforfatteren : Anita Nordeng Jakobsen er førsteamanuensis ved Institutt for bioteknologi og matvitenskap, NTNU ¶
AA170816 « Et gammelt ansikt har mye å fortelle og hver eneste fure er unik » skriver innleggsforfatteren .
AP170815https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/559KW/Nei_-blindsoner-er-ikke-barnas-ansvar--Morgan-Andersson Dessverre er budskapet i denne filmen problematisk, skriver innleggsforfatteren .
AA170811 Arbeidsplassen er etter hvert blitt komfortabel, en treffer mange hyggelige mennesker hver dag, skriver innleggsforfatteren .
AA170809 Adresseavisens kulturdekning : « Rundt 20 klikksaker på adressa.no om Robbie Williams-konserten sier sitt » skriver innleggsforfatteren .
AP170806https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/LVbmP/DAB-dekningen-har-fatt-et-ufortjent-darlig-rykte--Ole-Jorgen-Torvmark Erfaringene våre fra hjelpeteam og Norges-turné er at mange problemer skyldes produkter og montering, skriver innleggsforfatteren .
AP170805https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/k5go9/Kontantstotten-var-viktig--Dag-Morten-Dalen En kontantstøtte til dem som ikke trakk vinnerloddene i barnehagekøen, er raus statlig velferd, men ikke latterlig, skriver innleggsforfatteren .
AP170805https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/GV9pB/Sakprosa-for-barn-er-trolig-den-viktigste-sjangeren-for-gutters-leseferdigheter-Na-er-den-utryddingstruet--Cecilie-Winger Alle dere politikere, og andre, som har uttrykt bekymring for guttas mulighet for å holde tritt med jentene : Den norskskrevne sakprosaen for barn og ungdom er muligens snart en saga blott, skriver innleggsforfatteren .
AP170729https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/Bp1gQ/Det-er-anarki-pa-sjoen-Regjeringen-ma-ta-grep--Jan-H-Syvertsen Det er større sjanser for å vinne storgevinsten i Lotto enn å bli praiet av en politibåt, skriver innleggsforfatteren .
AA170727 ¶ Fotballtrening : Innleggsforfatteren mener at motivasjonen faller og utvikling uteblir når spillerne ikke deles inn etter nivå.
AA170726 ¶ Mindre krangling : Jeg kjenner jeg får litt problemer med respekten, når dere behandler hverandre så dårlig, skriver innleggsforfatteren om politikerne.
AP170721https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/mqE0E/Du-er-hel-igjen-na-22-juli-2011-var-du-bare-et-krater-Men-tiden-stoppet-ikke--Sidsel-Bjerke-Hommersand Det gjør ungdommene innleggsforfatteren har snakket med også.
AA170709 « Kjære Trøndertaxi, gi de nye sjåførene deres like god opplæring som de som dere hadde fra før » skriver innleggsforfatteren .
AA170706 Navnet Minnelund ved Heimdal kirke : « Jeg trodde en stund at dette måtte være bussholdeplassen for de nye superbussene - for sånn ser det ut i uttrykk og form » skriver innleggsforfatteren .
AA170705 Dette innlegget ville heller ikke blitt skrevet hvis vi hadde fått informasjon om det økte støynivået på forhånd » skriver innleggsforfatteren .
AA170630 Drikke kaffe ved samme bord » skriver innleggsforfatteren .
AA170629 Vitenskapsmuseet : « Dette var skuffende ! » skriver innleggsforfatteren om at Græsli-skatten er « stengt av hele sommeren til fordel for en samling flådde døde mennesker » Foto : Mariann Dybdahl, Adresseavisen ¶
DN170628https://www.dn.no/meninger/2017/06/27/2047/Innlegg/klar-til-kamp-i-kveld « Selv om vi skulle få alt som planlegges de neste 20 årene, vil fortsatt den norske hæren være for liten til oppdragene den er satt til å løse, og vi blir mer avhengige av alliert støtte », skriver innleggsforfatteren .
AA170628 Bobil på tur : « Vi er inne i en tid der ungdomsadelen, de mellom 55 år og 70 år, tar frem fra vinteropplag det mest dyrebare de har, nemlig bobilen » skriver innleggsforfatteren .
DN170627 « Selv om vi skulle få alt som planlegges de neste 20 årene, vil fortsatt den norske hæren være for liten til oppdragene den er satt til å løse, og vi blir mer avhengige av alliert støtte », skriver innleggsforfatteren .
AP170626https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Forstemann-til-molla-er-et-rettferdig-prinsipp-for-a-fordele-domenenavn--Hilde-M-Thunem-623981b.html For en gründer er det både enklere og billigere å holde kortene tett til brystet og registrere domenenavnet som første skritt på veien til eget firma, skriver innleggsforfatteren .
AP170625https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Her-er-en-verktoykasse-til-den-skamlose-ungdommen--Rina-Sunder-623879b.html Visse valg, som å bryte ut av et miljø, flytte hjemmefra, eller si nei til arrangert ekteskap, kan få større konsekvenser enn du kanskje har forestilt deg, skriver innleggsforfatteren .
AA170623 Foto : Gorm Kallestad,, NTB scanpix ¶ Innleggsforfatteren : Preben Pettersen Uthus er pappa, lærer og tillitsvalgt i Utdanningsforbundet.
AA170622 Passiv røyking : « Den ekstreme belastningen som jenta mi er utsatt for når det gjelder passiv røyking, kan være en « trigger » som setter i gang en uhelbredelig kreft » skriver innleggsforfatteren .
AP170620https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Mediene-gir-oss-en-offentlig-overdose_-men-svikter-i-omtalen-av-naringslivet--Arild-Aspoy-623574b.html Innleggsforfatteren foreslår for NRK til å forsøke realitysjangeren, når den ikke har en økonomiredaksjon med egen sendeflate.
AP170620 Innleggsforfatteren foreslår for NRK til å forsøke realitysjangeren, når den ikke har en økonomiredaksjon med egen sendeflate.
DN170619 Norske respondenter skyr jevnt over ytterpunktene « helt enig » og « helt uenig » og klumper seg rundt midten, skriver innleggsforfatteren .
AP170615https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Jeg-er-en-av-de-borreliose-syke-som-matte-til-utlandet-for-a-fa-diagnose-og-nodvendig-behandling--Tore-Beito-623268b.html Det føles absurd at den eneste sykdommen man kan pådra seg gjennom vanlig friluftsliv, er så kontroversiell at den nærmest er tabu i et land hvor friluftslivet er en del av folkesjelen, skriver innleggsforfatteren .
AP170615 Det føles absurd at den eneste sykdommen man kan pådra seg gjennom vanlig friluftsliv, er så kontroversiell at den nærmest er tabu i et land hvor friluftslivet er en del av folkesjelen, skriver innleggsforfatteren .
AA170614 « I Trondheim virker næringslivet å være i beste fall uinteressert i kultur, i verste fall direkte kulturfiendtlig » skriver innleggsforfatteren .
AP170613https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Det-Knut-Olav-Amas-sier-om-skapende-virksomhet_-er-oppsiktsvekkende--Wenche-Gulbransen-623088b.html Fagfelle-juryering, stipend og utstillingsplass er en del av kvalitets-diskursen, skriver innleggsforfatteren .
AP170613 Fagfelle-juryering, stipend og utstillingsplass er en del av kvalitets-diskursen, skriver innleggsforfatteren .
AP170611 Og hva med dem som støtes ut av jobben ufrivillig ? skriver innleggsforfatteren .
AP170610 Norge er svært godt rustet for å ta del i den helseteknologiske utviklingen, skriver innleggsforfatteren .
AA170609 Foto : jens petter søraa ¶ Innleggsforfatteren : Axel Christophersen er professor i historisk arkeologi ved NTNU Vitenskapsmuseet.
AA170609 Foto : Leif Arne Holme ¶ Innleggsforfatteren : Heidi Anett Øvergård Beistad er fagsjef og førstekonservator ved Stiklestad Nasjonale Kultursenter.
DN170605 Å kjempe for de arbeidsplassene en lokal militærleir gir, har langsiktige negative konsekvenser også distriktspolitisk, ifølge innleggsforfatteren .
AP170605 Oncolomed hjelper mennesker med å finne andre muligheter enn lokale norske sykehus, skriver innleggsforfatteren .
DN170601 « Inntil nylig har det vært lite oppmerksomhet om innovasjon i hjemmebasert omsorg, i planlegging av måltidene på sykehjemmet eller i samhandling på tvers av tjenestenivåer og enheter », skriver innleggsforfatteren .
AP170531 Høy fart og ruskjøring tar fortsatt flest liv i trafikken, og UP gjør en solid jobb med å forebygge og avdekke trafikkfarlig adferd, slik at veiene blir tryggere for oss alle, skriver innleggsforfatteren .
AP170529 Til tross for en klar kriminalitetsnedgang de siste årene, tyder alt på at Norge, med den tradisjonelt laveste kriminaliteten, allerede har det markert strengeste straffenivået i Norden, skriver innleggsforfatteren .
DN170524 Den eneste måten vi kan være konsekvente på, er ved å forholde oss objektive », skriver innleggsforfatteren .
AP170521 Fordi datamaskinen kan utføre algoritmene langt raskere enn oss, begynner det å få ekspertene blant oss til å tro at mennesker lettvint kan erstattes maskiner ? spør innleggsforfatteren .
AP170521 Hvis du ikke har en kokk eller et familiemedlem ved din side, vil riktig ferdigmat gjøre en viktig forskjell, skriver innleggsforfatteren .
AA170519 De får støtte fra innleggsforfatteren , som mener at husene ikke passer til bygningsmassen ellers.
AP170517https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Alle-borgere-i-den-frie-verden-Dere-ma-ikke-ta-demokratiet-for-gitt--Garry-Kasparov-621267b.html Sannsynligvis har vi ikke sett lignende siden Vietnamkrigen, skriver innleggsforfatteren .
AP170517 Sannsynligvis har vi ikke sett lignende siden Vietnamkrigen, skriver innleggsforfatteren .
AP170515 Det blir rettssikkerhetsmessig betenkelig å vente i 1,5 år med å få barnets fremstilling, skriver innleggsforfatteren .
AP170514 Vi må prioritere begynneropplæringen i norsk, skriver innleggsforfatteren .
AP170511 Ifølge Dagens Næringsliv representerer momsfritaket for en Tesla-modell alene, Tesla X, samlet en halv milliard kroner i avgiftslettelser fra statskassen, skriver innleggsforfatteren .
AA170510 Foto : Tore Meek,, NTB scanpix ¶ Innleggsforfatteren : Odd Storsæter er pensjonert og engasjert overlege.
AA170510 » skriver innleggsforfatteren .
DN170509 « Dessverre går mange muligheter til å påvirke, overbevise og motivere medarbeidere tapt - fordi ledere bruker for liten tid på å tenke gjennom hvem de skal møte og hva de skal si », skriver innleggsforfatteren .
AP170509 Så legger vi også opp til flere besøk som krever et møte mellom mennesker og som krever en godt forberedt saksbehandler, skriver innleggsforfatteren .
AA170509 Det er ikke vanskelig å finne gater med slike vanngroper i Trondheim, mener innleggsforfatteren .
AP170508 Kanskje de skulle komme en tur for å se hvordan vi i « parasittvirksomheten » jobber for å « berike oss på skattefinansierte barnehageplasser » ? skriver innleggsforfatteren .
AP170507 ¶ Den nystiftede Akerselva Trebåtforening søker å gjenskape de gamle kvalitetene ved Akerselva, skriver innleggsforfatteren .
AA170505 « Det finnes så mange tenåringer med press fra både skole, trening og sosiale medier » skriver innleggsforfatteren .
DN170504 « Slik det er nå, trenger ikke meglere å foreta noen videre undersøkelser der budgiver hevder å ha privat finansiering, noe som igjen kan resultere i tullebud som ødelegger budrunder og påfører selger merkostnader », skriver innleggsforfatteren .
AP170504 ¶ Dersom man skal komme noe sted i Oslo på sykkel, så må man dessverre ta noen risikoer, skriver innleggsforfatteren .
AP170504 Dersom man skal komme noe sted i Oslo på sykkel, så må man dessverre ta noen risikoer, skriver innleggsforfatteren .
DN170502 « Vår helhetlige og systematiske satsing på ikt i skolen vil bidra til å styrke og utvikle elevenes digitale kompetanse », skriver innleggsforfatteren , som avviser at Trondheim kommune overlater lagring av data til et firma som ikke er underlagt norsk lov.
AA170502 Kunstdebatt : « Du trenger ikke å bruke hviskestemme og beklage bruken av kunst i lokalene dine som om du hadde fornærmet Taliban » skriver innleggsforfatteren som svar til Ivar Koteng.
AP170427 Vi trenger ekstremt klare regler for syklister i trafikken, skriver innleggsforfatteren .
DN170425 « Når Trondheim kommune lar Google, som ikke er underlagt norsk lov, få ubegrenset tilgang til data fra umyndige personer, hvor er da den enkeltes rett og mulighet til å reservere seg ? », spør innleggsforfatteren .
AP170425 Om Venstre ikke våger, kan det fort bli et parti som samtlige velgere har som sitt andrevalg, og ingen har som sitt førstevalg, skriver innleggsforfatteren .
AA170425 Foto : Stian Lysberg Solum,, NTB scanpix ¶ Innleggsforfatteren : Trine Sofie Bergh er mamma til to gutter på 7 og 11 år.
AP170424 Denne bestselgende matteboken er direkte vranglære, mener innleggsforfatteren .
AP170424 Forskning om klassestørrelse som er spesifikk for norske forhold viser ganske tydelig at elever som går i små klasser, hverken får bedre karakterer eller har bedre inntekt og utdanning mange år senere, skriver innleggsforfatteren .
AA170422 mai og terrorfare : « Jeg tror barna ville more seg like meget - og føle seg trygge - om togene går lokalt », skriver innleggsforfatteren .
DN170421 « Megling i et konfliktløsningsorgan er en god ordning, men kun for parter som ønsker å komme til et forlik », skriver innleggsforfatteren .
AP170419 Et trygt tilbud til gravide og fødende er faktisk av de helsetiltak som sparer flest leveår, skriver innleggsforfatteren .
AA170414 Foto : Sara Johannessen,, NTB scanpix ¶ Innleggsforfatteren : Bergliot Kobro-Flatmoen er koordinator i Home-Start Familiekontakten og Trofast, Kirkens Bymisjon Trondheim ¶
AP170408 Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon har avdekket at mange uføre opplever at det er lite lønnsomt for dem å jobbe mer, skriver innleggsforfatteren .
AA170331 Slåsskamp : « Denne usportslige slåssingen er rett og slett noe svineri som bør stoppes », mener innleggsforfatteren .
DN170330 « Økt konkurranse på verdensmarkedet har medført at Russland har måttet gå på akkord med tidligere eksportpolitikk », skriver innleggsforfatteren .
AA170329 Flybussen : « Jeg stopper opp litt på fortauet før jeg skal videre, og observerer at det stikker et par føtter ut fra det åpne bagasjerommet på siden av bussen » skriver innleggsforfatteren .
AA170329 Flybussen : « Jeg stopper opp litt på fortauet før jeg skal videre, og observerer at det stikker et par føtter ut fra det åpne bagasjerommet på siden av bussen » skriver innleggsforfatteren .
DN170327 I USA virker sentralbanksjef Janet Yellen nå rimelig sikker på at vi står foran en gradvis normalisering av renten », skriver innleggsforfatteren .
DN170326 Vi vet ikke om sannheten er én av disse, eller et sted midt i mellom », skriver innleggsforfatteren .
DN170326 « Det forventes at vi i fiskeindustrien skal stå parat til å ta imot fisken - til høyest mulig pris, for så å ansette flest mulig mennesker - og til slutt skal vi tjene akkurat passe til å overleve til neste år », skriver innleggsforfatteren .
AP170326 Boken virker som skremselspropaganda, der alvorlighetsgraden blir overlatt til leserens forståelse og kunnskapsnivå, skriver innleggsforfatteren .
AA170322 Midtbytrafikk : « Bilen er kommet for å bli, å tro noe annet er utopi » mener innleggsforfatteren .
AP170321 Dette vil vi i St1 bruke til å lage biodrivstoff, skriver innleggsforfatteren .
DN170320 Et bedre tiltak er å tilby kompetansen arbeidssøkerne behøver for å gjøre en god jobb i butikken, skriver innleggsforfatteren .
AP170318 Dette enkle brevet, sendt fra Danmark til innleggsforfatteren i Norge, kostet det dobbelte av hva det ville ha kostet å sende det motsatt vei.
AP170318 Innleggsforfatteren mener det skyldes privatiseringen av den danske postekspedisjonen.
DB170317 Det er uansvarlig at en fagforening mener at medlemmene ikke må varsle, og det er i strid med etatens samfunnsoppdrag, skriver innleggsforfatteren .
DB170317 ¶ Et politisk svik : At regjeringen prioriterte formuesskatten som det viktigste stedet å kutte for å sikre vekst og arbeidsplasser, er kanskje det største skattepolitiske sviket i nyere tid, skriver innleggsforfatteren .
AA170317 Kritisk : « Hvorfor er det ingen som stiller et eneste kritisk spørsmål, når et byggeprosjekt er i ferd med å forringe et av byens kanskje viktigste kulturminner ? » skriver innleggsforfatteren .
DB170315 Vi kunne heller ikke elske våre foreldre, for da ble også vi nazi, skriver innleggsforfatteren .
DB170315 Det er lov å ønske å bli sett og hørt, men det er ikke greit når det går utover andre, skriver innleggsforfatteren .
AA170315 Det får vi ikke på Dragvoll per i dag », mener innleggsforfatteren .
AP170313 ¶ Appen « Flight Radar » viser nå så stor tetthet av fly over Oslo at den, i tillegg til « klimavarselet », ikke anbefales installert av folk med flyskrekk, skriver innleggsforfatteren .
AP170313 ¶ Appen « Flight Radar » viser nå så stor tetthet av fly over Oslo at den, i tillegg til « klimavarselet », ikke anbefales installert av folk med flyskrekk, skriver innleggsforfatteren .
DB170310 ¶ FORENLIG : Å være troende, feminist og humanist er forenelig, for alt er ikke svart og hvitt som blant annet islamofobene ønsker å forestille det, skriver innleggsforfatteren .
DB170309 Men om fire år håper jeg de også trampeklapper for at sykefraværet i arbeidslivet har gått ned like mye, skriver innleggsforfatteren .
DB170309 Og hvordan kan voksne tro på barn som forteller om overgrep, når de selv ikke orker å se realiteten av hva en overgriper er ? spør innleggsforfatteren .
DB170307 Bør hun ikke kunne sammenligne seg med forbilder av samme kjønn ? spør innleggsforfatteren .
DN170306 En innsats fra Forbrukerombudet for å stoppe de useriøse aktørene vil derfor ha vesentlig større betydning for kundene enn det foreliggende lovforslaget », skriver innleggsforfatteren .
AA170303 Skoler i Trondheim : « Inngrodd skitt er synlig rundt de fleste dørhåndtak og dørkarmer, og listverk er nedgrodd av skitt », skriver innleggsforfatteren .
AA170301 Midtbyen : « Man burde senke farten i sentrum til noe som tilsvarer maksfarten til en bestemor på sykkel : La oss si cirka 20 km per time », skriver innleggsforfatteren .
AA170222 ¶ Jobbsøker : « Siden sommeren 2014 har jeg søkt jevnt og trutt etter jobber » skriver innleggsforfatteren .
DB170217 Det bør være dyktige og erfarne fagpersoner som fatter vedtak allerede første gang, skriver innleggsforfatteren .
DB170217 Men de hjelper litt, skriver innleggsforfatteren .
DB170216 ¶ Syssel : Når arbeidsledigheten i dag er tre ganger høyere blant innvandrere sammenliknet med den øvrige befolkningen, påvirker det på lønnsforskjellene mellom de to gruppene, skriver innleggsforfatteren .
AA170216 Flagg forsvinner : « Hvem er de kleptomane som aldri kan la flaggene få henge i fred til arrangementet er over ? » spør innleggsforfatteren .
DB170215 juli, skriver innleggsforfatteren .
DB170215 Mange produsenter leverer væsken i plastflasker, som vil gi et unødvendig tilskudd til de store mengdene plastsøppel på avveie, skriver innleggsforfatteren .
DB170215 Likevel er det sjelden at dyremishandlingssaker blir etterforsket og ender med en rettskraftig dom, skriver innleggsforfatteren .
AA170215 » skriver innleggsforfatteren .
DB170214 Storfehold er per i dag en viktig næring i distriktene, men er langt fra den mest helsevennlige, miljøvennlige eller bærekraftige næringen, skriver innleggsforfatteren .
AP170214 Tendensen var åpenbar allerede under Obama, men er blitt forsterket av Trump : USA har ikke lenger den politiske viljen til å opprettholde sin dominerende rolle i internasjonal politikk, skriver innleggsforfatteren .
AP170213 Kjøreforbudet som Oslo opplevde nylig, er ikke noe nytt, skriver innleggsforfatteren .
AP170213 Kjøreforbudet som Oslo opplevde nylig, er ikke noe nytt, skriver innleggsforfatteren .
AA170209 Borttauing : « Svake varslingsrutiner fra Trondheim parkering påfører bileierne flere tusen kroner i utgifter », skriver innleggsforfatteren .
DB170207 Derfor er det fremdeles en eksponentiell vekst av MRSA og andre resistente bakterier i Norge, skriver innleggsforfatteren .
AP170207 Legger vi inn alle de kjente naturlige og menneskeskapte faktorene som påvirker klodens overflatetemperatur de siste 100 årene i modellene, stemmer simuleringene godt med den storskala målte globale temperaturen, skriver innleggsforfatteren .
DB170206 Drivkraften bak AV1 har alltid vært å bedre livene til barn og unge som ikke har de samme mulighetene som andre, skriver innleggsforfatteren .
DB170206 ¶ INGEN REAKSJON : Ikke engang når nestlederen for Utenriks- og forsvarkomiteen, Christian Tybring-Gjedde, ser ut til å argumentere for å la spedbarn dø av sult, kommer det noen reaksjon fra regjeringens overhode, skriver innleggsforfatteren .
AP170206 At konsekvensen for min lille feil skal være et tap på en årslønn, er totalt hinsides, skriver innleggsforfatteren .
DB170203 ¶ Beslutning : Hvordan har det seg at man i nesten alle livets faser har valgfrihet, men når man blir gammel skal avgjørelsene fattes av noen andre ? spør innleggsforfatteren .
AA170203 Kompetanse : « Pasientene fortjener ansatte som vet hva de gjør, hvorfor de gjør det og når de skal gjøre det » skriver innleggsforfatteren .
AA170202 En parkasjakke med ulvepels på kragen » skriver innleggsforfatteren .
DB170201 - Jeg finner det betenkelig at verden utenfor skal ha et kikkhull inn til der elever skal få prøve og feile, utdannes og dannes, skriver innleggsforfatteren .
AP170130 Vi har med mennesker og ikke programmerte maskiner å gjøre, skriver innleggsforfatteren .
DB170127 Et problem med anbud er at det kommer inn nye aktører hvert fjerde eller femte år, skriver innleggsforfatteren .
DB170126 Jeg ser et kyss som er planlagt fra Poppes side, skriver innleggsforfatteren .
DN170125 Men nå opplever mange arbeidstagere at arbeidsgiver får i pose og sekk ved at vi er på kontoret i åtte timer og i tillegg er tilgjengelig på fritiden », skriver innleggsforfatteren .
DB170125 ¶ NÅR IKKE TIL TOPPS : Alt dette strevet med å bytte ut positive prøver og klisse med urinprøver i dulgte bakrom, bare for å se utøverne slentre inn til middelmådige plasseringer, skriver innleggsforfatteren om russiske idrettsprestasjoner.
DB170124 Men hvilke sjanser har Hamon i et presidentvalg mot tidligere statsminister François Fillons og høyrepopulisten Marine Le Pen ? spør innleggsforfatteren .
AP170124 I stedet for å gjøre det vanskeligere å komme inn på lærerutdanningen, bør Høyre og Venstre satse enda mer på å gjøre læreryrket mer attraktivt for å tiltrekke seg flere studenter, skriver innleggsforfatteren .
AP170122 Vilkårlig masseinnsamling av borgernes elektroniske kommunikasjon er, ifølge Europas øverste domstoler, i seg selv i strid med vårt grunnleggende kommunikasjonsvern, skriver innleggsforfatteren .
DB170120 ¶ KAPPLØP : Hvem blir klimapolitikkens Dagfinn Høybråten ? spør innleggsforfatteren .
AP170120 Intet program tok høyde for flyktningstrømmen til Europa, skriver innleggsforfatteren .
DN170115 At den leses i sammenheng med annen skoleforskning », skriver innleggsforfatteren .
AP170115 Klimaforskningen - inkludert klimamodellene - er basert på meget solid vitenskapelig arbeid utført av hele det internasjonale forskersamfunnet, skriver innleggsforfatteren .
AP170113https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Jeg-folte-meg-som-en-slave-Lurt-inn-i-et-gjeldshelvete-Vitnemalet-mitt-hadde-jeg-lyst-til-a-tenne-pa--Anonym-612408b.html Når det innføres aktivitetsplikt for unge sosialmottagere må det også tas seriøse grep for at dette ikke bare blir noe næringslivet og Navs resultatstatistikk går seirende ut av, mener innleggsforfatteren .
AP170113 Når det innføres aktivitetsplikt for unge sosialmottagere må det også tas seriøse grep for at dette ikke bare blir noe næringslivet og Navs resultatstatistikk går seirende ut av, mener innleggsforfatteren .
AP170110 Da Russland nektet dem retur etter avvisning i Norge, var det Russland, ikke Norge, som viste uberegnelig nabo-adferd, skriver innleggsforfatteren .
AP160128 Kostnadsfallet gjør at Kina, India og en rekke andre land i økende grad foretrekker sol- og vindkraft fremfor kullkraft, skriver innleggsforfatteren .