DB171026 « Basert på totaliteten av den informasjonen vi nå har, virker det sannsynlig at et ytre angrep eller trussel har forårsaket flykrasjet », heter det i en oppsummering nyhetsbyrået AFP har sett.
DB171026 Den informasjonen kan i så fall komme fra etterretningsorganisasjonen CIA, som de siste dagene ifølge flere medier skal ha forsøkt å legge et press på Trump - for i hvert fall å unnta noe.
DB171026 Trump har imidlertid snakket varmt om å frigi informasjonen : ¶
VG171025 Solskjærs oppvåkning ¶ - 95 prosent av informasjonen vår får vi fra synet, sier Torgersen, som nå ønsker å overføre kompetansen han har til norsk toppfotball.
NL171025 Dersom det viser seg at den supplerende informasjonen og de pålegg styret har bedt om fra administrasjonen vil ta lenger tid å framskaffe, må det være duket for ny utsettelse.
DB171025 TRUMP : - Det er skammelig at informasjonen ble sluppet.
DB171025 Jeg så og leste informasjonen , det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB171025 - Vi er skuffet over at media velger å bruke informasjonen som har blitt hentet ved hjelp av ulovlige metoder, noe som kan resultere i at uskyldige parter blir utsatt for brudd på datasikkerhet.
DB171025 - Først og fremst er det nyttig å sjekke informasjonen som Vegvesenet legger ut på sine nettsider.
DB171025 Boka vår samler informasjonen ungdom, voksne og eldre kan bruke for å bli kvitt seksuelle problemer, få en full forståelse av hva en sunn og normal seksualitet er hvordan man kan bygge et fantastisk sexliv.
DA171025 Det er noe med hvordan informasjonen forsvinner underveis, hvordan ting kan manipuleres.
AP171025 Kinesiske myndigheter skal få tilgang til mobildata om alle innbyggere og bruke denne informasjonen til å rangere dem i et poengsystem.
DB171024 Denne informasjonen nådde derimot ikke fram til Klassekampens lesere, siden avisen glemte å opplyse om det.
BT171024 Derfor må informasjonen beskyttes.
AP171024 Tolken skal ha sagt at « noen av samtalene jeg hørte handlet om å smugle mobiltelefoner forbi politiet, om hvordan informasjon blir lagret på disse telefonene og om kryptering av informasjonen på disse telefonene.
AP171024 - Som styreleder skal jeg følge opp den eksterne aktøren som gjennomfører granskningen og sørge for at de får all den informasjonen de trenger.
AP171024 - Som styreleder skal jeg følge opp den eksterne aktøren som gjennomfører granskningen og sørge for at de får all den informasjonen de trenger.
VG171023 At etterforskningen foregår i et slags juridisk ingenmannsland på internett og at ingen etterforskningsbegrensninger formelt sett blir overtrådt i Norge, kan gjøre det fristende for både norsk opinion og norske myndigheter å se en annen vei - for så å ta imot informasjonen som tilflyter rettsapparatet.
VG171023 Det gjøres likefullt en konkret vurdering av hvorvidt og hvordan informasjonen kan brukes i Norge i hvert enkelt tilfelle, skriver Laila Søndrol, leder av Seksjon for seksuallovbrudd i Kripos, til VG.
VG171023 - Når vi får informasjon på denne måten gjennom etablerte samarbeidskanaler er vårt utgangspunkt at informasjonen er innhentet lovlig i det aktuelle landet.
DN171023 Dette er vanlig prosedyre, fordi det er operatøren som sitter på detaljene og den mest oppdaterte informasjonen om prosjektet, sier Søviknes i en kommentar til NTB.
DN171023 Saudi Aramco-sjef Amin Nasser sier at børsnoteringen av selskapet er i rute, men at regler gitt av myndighetene begrenser informasjonen selskapet kan gi ut.
DB171023 Dette er vanlig prosedyre, fordi det er operatøren som sitter på detaljene og den mest oppdaterte informasjonen om prosjektet.
DB171023 Den informasjonen viste seg å ikke stemme.
DA171023 Dette er vanlig prosedyre, fordi det er operatøren som sitter på detaljene og den mest oppdaterte informasjonen om prosjektet, sier Søviknes i en kommentar til NTB.
AP171023 Han peker spesielt på informasjon som samles inn av aktører til bruk i reklame- og salgsøyemed, i tillegg til statlige aktører som sorterer denne informasjonen .
VG171022 - Når utenlandske myndigheter av eget initiativ etterforsker saker og deler informasjon fra etterforskningen med Norge, tar Kripos utgangspunkt i at informasjonen er innhentet ved bruk av lovlige metoder i det landet den er innhentet.
VG171022 Det tredje kravet var at vi skulle slutte å skrive saker basert på informasjonen i dokumentene.
VG171022 - Det er helt naturlig at selskapet vi representerer vurderer en sak på bakgrunn av den informasjonen og dokumentasjonen som kjøper sender inn, sier Mellbye i NCL.
DB171022 De krevde at avisa slettet nyhetssakene fra nettsiden, at de oppga alle kopiene av dokumentene til Glitnir, og at avisa skulle slutte å skrive artikler basert på informasjonen fra dokumentene.
VG171021 Kripos er ikke kjent med opplysninger som skulle tilsi at den mottatte informasjonen ikke kunne benyttes som grunnlag for opprettelse av saker, sier Reinert Ottesen, leder av retts- og påtaleenheten i Kripos.
VG171021 - Når vi får informasjon på denne måten gjennom våre samarbeidskanaler er det et etablert utgangspunkt at informasjonen vi mottar er innhentet etter de regler som gjelder i det aktuelle landet.
SA171021 Svaret fra Trump-administrasjonen er at de ikke vil gå ut med denne informasjonen , verken nå eller senere, opplyser komiteens leder, demokraten Elijah Cummings.
SA171021 Det er kontrollkomiteen i Representantenes hus i Kongressen som har bedt om informasjonen fra Det hvite hus.
DN171021 Kripos er ikke kjent med opplysninger som skulle tilsi at den mottatte informasjonen ikke kunne benyttes som grunnlag for opprettelse av saker, sier Reinert Ottesen, leder av retts- og påtaleenheten i Kripos.
DN171021 - Når vi får informasjon på denne måten gjennom våre samarbeidskanaler er det et etablert utgangspunkt at informasjonen vi mottar er innhentet etter de regler som gjelder i det aktuelle landet.
DN171021 Svaret fra Trump-administrasjonen er at de ikke vil gå ut med denne informasjonen , hverken nå eller senere, opplyser komiteens leder, demokraten Elijah Cummings.
DN171021 Det er kontrollkomiteen i Representantenes hus i Kongressen som har bedt om informasjonen fra Det hvite hus.
DB171021 - Når vi får informasjon på denne måten gjennom våre samarbeidskanaler er det et etablert utgangspunkt at informasjonen vi mottar er innhentet etter de regler som gjelder i det aktuelle landet.
DB171021 - Kripos er ikke kjent med opplysninger som skulle tilsi at den mottatte informasjonen ikke kunne benyttes som grunnlag for opprettelse av saker, sier Reinert Ottesen, leder av retts- og påtaleenheten i Kripos.
DB171021 Svaret fra Trump-administrasjonen er at de ikke vil gå ut med denne informasjonen , verken nå eller senere, opplyser komiteens leder, demokraten Elijah Cummings.
DB171021 Det er kontrollkomiteen i Representantenes hus i Kongressen som har bedt om informasjonen fra Det hvite hus.
DB171021 At du har ett passord som er enkelt å huske er viktig, men samtidig gjør du informasjonen din på nett veldig sårbar dersom du ikke tar dine forholdsregler når du velger passord.
AP171021 Svaret fra Trump-administrasjonen er at de ikke vil gå ut med denne informasjonen , hverken nå eller senere, opplyser komiteens leder, demokraten Elijah Cummings.
AP171021 Det er kontrollkomiteen i Representantenes hus i Kongressen som har bedt om informasjonen fra Det hvite hus.
AP171021 Til sist foretar teamet en « ledet refleksjon » med utgangspunkt i informasjonen som er presentert.
VG171020 Moen oppfordrer samtidig kvinnen til å ta kontakt med politiet slik at de kan få ettergått informasjonen .
DB171020 TRUMP : - Det er skammelig at informasjonen ble sluppet.
DB171020 Jeg så og leste informasjonen , det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB171020 Informasjonen fra ham kan, ifølge CNN, hjelpe etterforskerne med å avgjøre om kontakt mellom folk tilknyttet Trump-kampanjen og russiske operative var ulovlig.
DB171020 Datatilsynet ønsker ikke å gå videre med saken, men ber forbundet la sjåførene få mulighet til å be om innsyn i informasjonen som er innhentet.
AP171020 Datatilsynet ønsker ikke å gå videre med saken, men ber forbundet la sjåførene få mulighet til å be om innsyn i informasjonen som er innhentet.
DB171019 Årsaken er som Alexander Flottorp påpeker, at informasjonen vi først hadde fra Ungarn tilsa at psykologyrket var lovregulert der.
VG171018 Det er Mourinho-kjenneren Duncan Castles som står bak artikkelen til Daily Record, og United-eksperter mener at informasjonen må tas med en klype salt.
VG171018 Lunde ønsker mer åpenhet om hvor Aldrimer.no har fått informasjonen fra.
SA171018 Dårlig serversikkerhet : Hovedproblemet ved Xplora er at serveren som informasjonen til kundene er lagret på, ikke er sikret ordentlig.
SA171018 Det betyr at man kan manipulere informasjonen som sendes fra GPS-klokken til foreldrenes app.
DB171018 På en pressekonferanse fredag, sa sheriff Joe Lombardo, at de hadde tatt den informasjonen til følge.
BT171018 Dårlig serversikkerhet : Hovedproblemet ved Xplora er at serveren som informasjonen til kundene er lagret på, ikke er sikret ordentlig.
BT171018 Det betyr at man kan manipulere informasjonen som sendes fra GPS-klokken til foreldrenes app.
AP171018 - Informasjonen vi har fått, styrker det vi har sagt tidligere : Dette er en familie som har valgt å isolere seg.
AP171018 Ifølge nettstedets oppsummering av informasjonen startet anslaget mot Svalbard med simulerte angrep med russiske bombefly.
AP171018 Dårlig serversikkerhet : Hovedproblemet ved Xplora er at serveren som informasjonen til kundene er lagret på, ikke er sikret ordentlig.
AP171018 Det betyr at man kan manipulere informasjonen som sendes fra GPS-klokken til foreldrenes app.
AA171018 Så antallet som leser meningsmålinger og bruker den informasjonen til å gjøre taktiske vurderinger, er betydelig, sier han.
VG171017 Denne informasjonen kommer samtidig som en ny, oppsikstvekkende anklage mot Thommessen : At han har gjennomgått anropsloggene til sin tidligere nestleder Marit Momrak Wright.
DB171017 ¶ SNUR : Kulturdepartementet opplyser at de vil offentliggjøre deler av informasjonen i TV 2s søknad om allmennkringkasting, som hittil har vært hemmeligholdt.
DB171017 Torbjørn Urfjell, direktør for Virke Produsentforeningen, mener det var problematisk at informasjonen ble hemmeligholdt, og sier han er glad TV 2 nå vil bidra til den offentlige debatten i større grad.
DB171017 Sandnes, administrerende direktør for TV 2, sier til Dagbladet at de nå tar en ny vurdering for å se hvor mye av informasjonen som er unntatt offentlighet som kan offentliggjøres likevel.
AP171017 Når den reisende opplever at forhold på reisen avviker fra informasjonen han har fått, foreligger det gjerne en mangel i juridisk forstand, sier daglig leder Ann B.
AP171017 I tillegg arrangerer vi jevnlige studieturer hvor vi reiser ned og inspiserer de ulike hotellene og sjekker at informasjonen stemmer.
AP171017 Deretter sjekket hun informasjonen hos Apollo og utleiefirmaet, men det sto ingenting om et ekstra gebyr.
VG171016 Har norsk politi fått informasjon som viser at norske borgere har vært involvert, herunder både overgriper og offer, hva gjør politiet med denne informasjonen og vil bevisene kunne brukes i en etterforskning.
VG171014 - Samtidig er det vanskelig for oss å vurdere hvor godt informasjonen har nådd ut i det enkelte sykehus.
DA171014 For grunnen til at datapakkene dine blir større og større, uten at prisene egentlig øker, er jo fordi Telenor og Telia kan selge informasjonen om mobilbruken din - dyrt.
DN171011 I dokumentene hos nemnden avviser selgeren at informasjonen som ble gitt kom fra selskapet, og skriver at kjøper « hadde heller ingen grunn til å tro at jeg uttalte meg om noe annet enn en antagelse ».
DN171011 Det ble også lagt til at selgeren tok forbehold om at opplysningene muligens ikke stemte fordi selgeren tydeliggjorde at informasjonen kom fra andre.
DB171011 Man kan trolig hevde at saker hvor mistenkte er en utenforstående normalt vil være enda mer krevende enn når det er personer på innsiden, og med lovlig tilgang på informasjonen , som har handlet.
DA171011 Lederen for Avdeling for klinisk patologi, hvor informasjonen om anmeldelsen stoppet opp uten å bli videresendt til toppledelsen, er nå permittert fra jobben.
AP171011 Resett-redaktør Helge Lurås forklarer engasjementet slik : « Når mediene tar side, er det alltid grunn til å være skeptisk til den informasjonen som kommer ut.
AP171011 Da mottar spesialistene som skal sette diagnosen kun den informasjonen de trenger, i stedet for flere dager med målingsdata, sier Vevstad.
VG171010 Det ville vært uanstendig å tilbakeholde denne informasjonen .
VG171009 I en pressemelding natt til mandag norsk tid bekrefter The Weinstein Company at bakgrunnen er « den nye informasjonen som er avdekket de siste dagene ».
VG171009 Men da må tjenesten ha tilgang til de relevante datastrømmene - det vil si innhente informasjon der informasjonen befinner seg.
VG171009 Domstolen som skulle avgjøre spørsmålet om skyld, fikk muligheten til å vurdere etterforskningsmaterialet vi hadde lagt frem og den nye informasjonen .
DN171009 Advokat Pål Sveinsson representerer en kvinne som vil få fjernet informasjonen sin fra Legelisten.no.
VG171008 ALVORLIG SAK : Politijurist Julie Ulstein vet ikke hvilke vurderinger australsk politi har tatt når de ikke har delt informasjonen om den norske mannen med dem.
DB171008 - I lys av den nye informasjonen som har kommet fram de siste dagene, har direktørene i « The Weinstein Company » bestemt seg for å terminere ansettelsesforholdet til Harvey Weinstein med umiddelbar virkning, skriver de og legger til at de har informert Weinstein om det.
AP171008 - Vi er ikke fornøyde med informasjonen som kom fra Evry underveis fredag.
VG171007 - Jeg tror det er viktig å gi den informasjonen , men jeg har den ikke.
DB171007 Informasjonen om forvaltningen av de enorme summene som fordeles, har vært svært begrenset.
VG171006 Vi drar for å se situasjonen selv, for all informasjonen vi får er ensidig og foreldet, mener Weber.
NL171006 Eller får beskjed om at informasjonen fins på « www.info.xxt.fabelaktig#smask » - så er mindre enn ti prosent av folk over 75 med videre.
VG171005 Komiteens nestleder Mark Warner ( D ) sier det er en bred konsensus i komiteen om at russerne « hacket politiske dokumenter », samt offentliggjorde denne informasjonen med formål om å påvirke valgresultatet, slik etterretningstjenester tidligere har konkludert med.
DN171005 Juniorgruppen har brukt de siste dagene på å gjennomgå denne informasjonen , og skal torsdag ettermiddag ha sendt et nytt forslag til Norske Skog-styret og seniorgruppen.
AP171005 - På mange måter vil denne grunnleggende informasjonen påvirke forskningen og politikken.
AA171005 Komiteens nestleder Mark Warner sa det er bred enighet i komiteen om at russerne « hacket politiske dokumenter », samt offentliggjorde denne informasjonen for å påvirke valgresultatet.
VG171004 « Rundt midten av februar 2016, ut fra informasjon og tro ( betyr at informasjonen baserer seg på annenhåndsinformasjon, red.anm. ),begynte Khan å spre ærekrenkende rykter om Wiik til WR-aksjonærer og styremedlemmer, inkludert styremedlem Jim Cardwell, aksjonær Jonny Martinsen og andre personer som man da ikke hadde kunnskap om hvem var, med påstander om at Wiik tilbød sine
NL171004 Det viser at det er mulig å søke på en lederjobb uten å løpe risikoen for at andre får vite om det, og kan mistolke eller misbruke denne informasjonen .
DN171004 Komiteens nestleder Mark Warner sier det er en bred konsensus i komiteen om at russerne « hacket politiske dokumenter », samt offentliggjorde denne informasjonen med formål om å påvirke valgresultatet.
DN171004 Thommessen beklaget kostnadsoverskridelsene på det sterkeste fra Stortingets talerstol, og medga også at informasjonen til Stortinget kunne vært bedre.
DB171004 Uttalelsen var en kommentar til noe av informasjonen som har kommet ut i pressen om at skytingen pågikk i 72 minutter.
DB171004 Uttalelsen var en kommentar til noe av informasjonen som har kommet ut i pressen om at skytingen pågikk i 72 minutter.
DB171004 McMahill gjentok, og utdypet, også informasjonen som kom fram på en tidligere pressekonferanse, om at Paddock hadde satt opp kameraer i gangen utenfor rommet.
DB171004 - Dette er en foreløpig rapport, og vi skal bruke tid på å gå gjennom den, og sikre at helsetilsynet har informasjonen de trenger for å få til en endelig rapport, sier Hansen.
AP171004 Si ;D-innlegg : Regelverket og informasjonen bør komme tydeligere frem.
DN171003 Det at de kan bruke informasjonen for å spisse salgsbudskapet, ser jeg på som noe positivt, og jeg velger derfor ofte å samtykke til det, sier forfatteren.
AP171003 Den profilerte redaktøren og kommentatoren Piers Morgan var blant dem som ukritisk gjenga informasjonen til sine 6,3 millioner følgere : ¶
AP171003 Den profilerte redaktøren og kommentatoren Piers Morgan var blant dem som ukritisk gjenga informasjonen til sine 6,3 millioner følgere : ¶
AP171003 Informasjonen spredte seg lynraskt i sosiale medier og i en rekke nettbaserte diskusjonsgrupper.
AP171003 Informasjonen spredte seg lynraskt i sosiale medier og i en rekke nettbaserte diskusjonsgrupper.
DB171001 Hun ber alle være oppmerksomme på flom, faren for jordskred og oppfordrer folk om å følge med på informasjonen som kommer fra de enkelte kommunene.
AP170930 Hun er imidlertid klar på at informasjonen , diskusjonene og gjennomføringen av prosjektet kunne vært gjort bedre.
VG170929 Hvis Facebook overleverer informasjonen de er blitt bedt om, vil identiteten til disse brukerne også bli kjent for amerikanske myndigheter.
VG170929 Senator Mark Warner i Virginia mener informasjonen Twitter har oppgitt er « utilstrekkelig på nesten alle mulige måter ».
VG170929 Eirik Jensen fikk lov til å møte Cappelen alene og å unnlate å registrere informasjonen .
DN170929 Senator Mark Warner i Virginia mener informasjonen Twitter har oppgitt er « utilstrekkelig på nesten alle mulige måter ».
DB170929 Det som ofte fører til avsløringer i gamle drapssaker er at noen betrodde i kretsen rundt gjerningspersonen har ant eller visst noe, og gått til politiet med denne informasjonen , sier Lier Horst til Dagbladet.
DB170929 De ber også Sandberg om å garantere at all journalpliktig korrespondanse nå blir journalført til riktig tid, uavhengig av hvilken epostadresse informasjonen har kommet inn på.
DB170929 Men til tross for de alvorlige påstandene, gikk ikke Lippestad videre med informasjonen om varselet til byråden som skulle ansette Hamran, ifølge byråd Lan Marie Nguyen Berg.
DB170929 Det som ofte fører til avsløringer i gamle drapssaker er at noen betrodde i kretsen rundt gjerningspersonen har ant eller visst noe, og gått til politiet med denne informasjonen , sier Lier Horst til Dagbladet.
AA170929 Hvis Facebook overleverer informasjonen de er blitt bedt om, vil identiteten til disse brukerne også bli kjent for amerikanske myndigheter.
AA170929 Senator Mark Warner i Virginia mener informasjonen Twitter har oppgitt er « utilstrekkelig på nesten alle mulige måter ».
AA170929 Senator Mark Warner i Virginia mener informasjonen Twitter har oppgitt er « utilstrekkelig på nesten alle mulige måter ».
AA170928 På spørsmål fra Duportail om hva de bruker all informasjonen til, svarer en anonym talsperson for Tinder at de « personaliserer opplevelsen for hver enkelt bruker rundt om i verden ».
DB170927 Det er fullstendig på overtid å legge fram denne informasjonen nå, sier Sabato, som har skrevet en bok om Kennedy.
AA170927 Det er fullstendig på overtid å legge fram denne informasjonen nå, sier Sabato, som har skrevet en bok om Kennedy.
AP170926 Ifølge Sverigedemokraternas pressesjef Henrik Vinge kom informasjonen om overgrepet som en overraskelse på partiet.
AP170926 Men når situasjonen er som den er, så må vi bare gå ut med den informasjonen vi har, sier hun.
AA170926 Lindberg ønsker ikke å svare på Adresseavisens spørsmål om hvorfor han slutter, men sier i en tekstmelding til avisen at han ikke har noen ytterligere kommentarer ut over informasjonen Rema 1000 har sendt ut i pressemeldingen.
AA170926 Appen er et nyttig arbeidsredskap som gjør at informasjonen flyter mye lettere, så vi slipper gule lapper og telefonkø.
DB170925 Jeg har ikke denne informasjonen og jeg vil ikke stå her og prate med deg om dette.
DB170925 Skipsreder Taraldsen ønsker å selge krabber til en viktig forretningsforbindelse, og da ønsker han å ha krabber til middag, og all denne informasjonen vil sikkert få en dramaturgisk givende payoff ved en seinere anledning, så vi noterer den bak øret.
DB170925 Denne nye informasjonen vil jo ryste samtlige kirkesamfunn i den vestlige verden til grunnvollene !
DA170925 - Men vi oppfordrer folk til å være oppmerksom på informasjonen fra togførerne, sier pressevakt Gro Janborg i Ruter til NTB.
DB170923 Forhåpentligvis kan den informasjonen generere nye, gode tips.
AP170923 Denne informasjonen blir delt med kraftleverandøren og vil være grunnlaget for regningene for strøm og nettleie.
AA170923 - Når den informasjonen er offentlig kjent, så kan folk lese seg opp på dette og vi kunne risikere en falsk tilståelse som vi ikke kan kontrollere, og det ville vært veldig trist.
DB170922 Kvisgaard mener at vanskelighetene med å finne fram til denne informasjonen , er blant det Kommunerevisjonen må undersøke, hvis de bestemmer at en slik gjennomgang skal gjøres.
DA170922 Foreldre kan uvitende gå med på at lekene sladrer på barna, ved å registrere bruksmønster, hva barnet sier, hvem barnet har kontakt med via apper og så selge informasjonen .
AP170922 Det er viktig at de som bruker rusmidler, oppfatter informasjonen som relevant.
AP170922 Foreldre kan uvitende gå med på at lekene sladrer på barna, ved å registrere bruksmønster, hva barnet sier, hvem barnet har kontakt med via apper og så selge informasjonen .
AA170922 Foreldre kan uvitende gå med på at lekene sladrer på barna, ved å registrere bruksmønster, hva barnet sier, hvem barnet har kontakt med via apper og så selge informasjonen .
VG170921 Jeg videresendte denne informasjonen til norske myndigheter, men de valgte å ikke akseptere min vurdering av saken.
DN170921 Nyhetsbyrået har fått informasjonen fra kilder som har kjennskap til saken, men som ikke ønsker å stå frem med fullt navn.
DB170921 Vi går ut med informasjonen nåfordi det har vært mye spekulasjoner i media de siste dagene, sier Kjersti Stenseng til Dagbladet.
DB170921 Informasjonen fra prøvene skal danne grunnlag for undervisningsvurdering og kvalitetsutvikling « på alle nivå » i skolesystemet.
AA170921 Informasjonen fra prøvene skal danne grunnlag for undervisningsvurdering og kvalitetsutvikling « på alle nivå » i skolesystemet.
AA170921 Han forteller at ambassaden har fått informasjonen fra politiet i Avignon.
AA170921 Han forteller at ambassaden har fått informasjonen fra politiet i Avignon.
AA170921 - Her har ikke kundene svart på henvendelsene våre, eller de har ikke gitt oss den informasjonen vi har bedt om, sier Sætre.
AP170920 Informasjonen er i samsvar med nyhetsbyrået APs uavhengige rapportering fra området.
SA170919 Gjennom meldere på arenaene får vi beskjed hver gang det er scoring eller andre hendelser av betydning, denne informasjonen bringer vi direkte videre til leserne i « Lokalfotballen Live » på våre nettsider.
SA170919 Da vil Lars Fisketjøn formidle informasjonen videre.
DN170919 Informasjonen om den falske hæren fikk tyskerne blant annet fra franske agenter - som under tortur avslørte detaljer om en strategi de selv trodde var reell.
AP170919 Denne informasjonen skal ha blitt brukt til å planlegge ran av et verditransportfly.
AP170919 Gjennom meldere på arenaene får vi beskjed hver gang det er scoring eller andre hendelser av betydning, denne informasjonen bringer vi direkte videre til leserne i « Lokalfotballen Live » på våre nettsider.
AP170919 Da vil Lars Fisketjøn formidle informasjonen videre.
VG170918 - I retten er det ikke ett eneste vitne som har sagt at den informasjonen har nådd Eirik Jensen, men de har selv sittet med det.
SA170918 På ett sted blir det opplyst at Birkelundsbakken kommer i den første runden, men på løypekartet og den tekniske informasjonen til lederne blir det gjort klart at bakken skal sykles i den første av de to rundene som rytterne skulle gjennom.
SA170918 På ett sted blir det opplyst at Birkelundsbakken kommer i den første runden, men på løypekartet og den tekniske informasjonen til lederne blir det gjort klart at bakken skal sykles i den andre av de to rundene som rytterne skulle gjennom.
SA170918 Løypesjef Torjus Larsen er klar på at det var feil på VMs hjemmesider, men i den tekniske informasjonen og kartet som lederne får utdelt er det riktige opplysninger.
FV170918 På ett sted blir det opplyst at Birkelundsbakken kommer i den første runden, men på løypekartet og den tekniske informasjonen til lederne blir det gjort klart at bakken skal sykles i den andre av de to rundene som rytterne skulle gjennom.
DB170918 - Avvikene vi finner, sjekker vi nærmere for å se om det er grunn til å undersøke de videre, eller om informasjonen i henhold til førerkort og førerkorttillatelser ser greie ut, sier hun.
BT170918 På ett sted blir det opplyst at Birkelundsbakken kommer i den første runden, men på løypekartet og den tekniske informasjonen til lederne blir det gjort klart at bakken skal sykles i den andre av de to rundene som rytterne skulle gjennom.
AA170918 - Det er foretatt en rekke avhør, og vi jobber med å sammenstille informasjonen fra avhør samt fra tekniske undersøkelser.
VG170917 Samtidig har det vært krevende for internasjonale organisasjoner å få verifisert informasjonen som kommer fra Myanmar, ettersom de nektes tilgang til Rakhine-provinsen.
VG170917 - Informasjonen fremkom i en anke i saken, sier han til VG.
DB170917 - På bakgrunn av denne informasjonen kan vi ikke med god samvittighet risikere sikkerheten til våre fans ved å gjennomføre kveldens konsert, heter det blant annet i U2s kunngjøring.
AA170917 - På bakgrunn av denne informasjonen kan vi ikke med god samvittighet risikere sikkerheten til våre fans ved å gjennomføre kveldens konsert, heter det blant annet i U2s kunngjøring.
VG170916 Ifølge Reuters skal informasjonen handlet om Egypts militære virksomhet og kapasitet.
VG170916 Informasjonen er av en karakter som kan skade rikets sikkerhet, mener domstolen.
DB170916 « I lys av denne informasjonen kan vi ikke risikere sikkerheten til våre fans ved å gjennomføre kveldens konsert.
AP170916 - På bakgrunn av denne informasjonen kan vi ikke med god samvittighet risikere sikkerheten til våre fans ved å gjennomføre kveldens konsert, står det blant annet i kunngjøringen.
DB170915 Det var også amerikanske tjenestemenn som sto bak informasjonen om at Abedi skal ha tatt tog fra London til Manchester like før angrepet.
DB170915 Dersom påstanden fra USAs president faktisk stemmer, og ikke bare er oppspinn, er det nærliggende å anta at informasjonen er delt mellom britisk og amerikansk etterretning.
DB170915 Britisk politi har foreløpig vært forsiktig med å si noe om hva som faktisk skjedde, og understreker at de « må sørge for at informasjonen er nøyaktig » før de deler noe med offentligheten.
DB170915 mai i år, ble informasjon ved flere anledninger offentliggjort før politiet selv hadde bekreftet informasjonen .
DA170915 Dagsavisen Fremtiden har vært i kontakt med fastlegen til Lexbergs foreldre, som sier at han på bakgrunn av informasjonen som kommer fram i saken ikke kan uttale seg.
AP170915 - Det er en del uavklarte spørsmål som må opplyses, så får vi se hvilke skritt vi tar når vi får den informasjonen vi har bedt om, sier advokaten.
AA170915 - Informasjonen jeg sitter på er begrenset, og det er veldig viktig ikke å spekulere for øyeblikket, sier Johnson til Sky News.
AA170915 - Det er en del uavklarte spørsmål som må opplyses, så får vi se hvilke skritt vi tar når vi får den informasjonen vi har bedt om, sier advokaten.
VG170914 Om sine eierandeler i det britiske hedgefondet er den samlede informasjonen å finne i denne setningen : ¶
VG170914 De har gitt oss tid til å prosessere informasjonen og la oss ta det innover oss.
SA170914 Gjør informasjonen tilgjengelig ¶
SA170914 - Si for eksempel : « Jeg vet at mange unge ser porno, men informasjonen man får der er ikke nødvendigvis riktig, så her har du en bok du kan se i når du har lyst. ».
FV170914 Gjør informasjonen tilgjengelig ¶
FV170914 - Si for eksempel : « Jeg vet at mange unge ser porno, men informasjonen man får der er ikke nødvendigvis riktig, så her har du en bok du kan se i når du har lyst. ».
BT170914 Gjør informasjonen tilgjengelig ¶
BT170914 - Si for eksempel : « Jeg vet at mange unge ser porno, men informasjonen man får der er ikke nødvendigvis riktig, så her har du en bok du kan se i når du har lyst. ».
AP170914 Og nå, syv år senere, er informasjonen fra Cassini fortsatt viktig i arbeidet mitt, sier Nordheim, som jobber som romforsker ved NASAs Jet Propulsion Laboratory ( JPL ) i Los Angeles.
AP170914 Samtidig rulles Elhub ut - hjernen som skal samle informasjonen fra AMS.
AP170914 Gjør informasjonen tilgjengelig ¶
AP170914 - Si for eksempel : « Jeg vet at mange unge ser porno, men informasjonen man får der er ikke nødvendigvis riktig, så her har du en bok du kan se i når du har lyst. ».
AA170914 Vi har fagfolk som vurderer denne informasjonen .
AA170914 I dette konkrete tilfellet førte informasjonen vi mottok til at vi anmeldte saken og sendte anmeldelsen til Trøndelag politidistrikt, skriver han i en e-post til Adresseavisen.
VG170913 Dårlig og lite kommunikasjon, samt sviktende lederskap når jeg nå i etterkant sitter på en del mailer og meldinger hvor informasjonen om hva som har skjedd i denne prosessen er sprikende og noe ulogisk.
VG170913 september og da kunne jeg i det minste fått en mail eller telefon [ av ] Hans eller Carl Erik, så jeg hadde sluppet av få denne informasjonen via pressen kun 2 dager før min viktigste dag for sesongen, skriver 44-åringen, og fortsetter : ¶
VG170913 Informasjonen ble ikke presentert som en varslersak ».
DN170913 « Basert på den begrensede informasjonen så langt, anslår vi at den nåværende egenkapitalen skulle handles til rundt 0,35-0,45 kroner per aksje », skriver analytiker Martin Huseby Karlsen i en oppdatering onsdag morgen.
AP170912 Samtidig rulles Elhub ut - hjernen som skal samle informasjonen fra AMS.
AP170912 Hvis AMS er nerveceller som til enhver tid vet hva som skjer ute i strømnettet, så er Elhub hjernen hvor all informasjonen samles.
VG170911 - Er informasjonen deres om valgavviklingen god nok ? - Informasjonen kan garantert bli bedre.
VG170911 - Er informasjonen deres om valgavviklingen god nok ?
SA170911 - Hvor har du informasjonen din fra ?
SA170911 - Hvor har du informasjonen din fra ?
DA170911 Informasjonen er sammenstilt av Dagsavisen og viser hovedlinjene, men ikke alle detaljene i partienes politikk på disse områdene.
BT170911 - Hvor har du informasjonen din fra ?
BT170911 - Hvor har du informasjonen din fra ?
AP170911 - Hvor har du informasjonen din fra ?
NL170910 Under disse forutsetningene har regjeringen grunnlag for å hevde at de er trygg på tallene, men informasjonen er villedende.
NL170910 Det er en rekke faktafeil i saken rundt nedleggelsen av Andøya flystasjon, og informasjonen fra Regjeringen kan karakteriseres som villedende.
NL170910 Informasjonen har vært holdt hemmelig for Stortinget.
NL170910 Informasjonen er villedende.
NL170910 Informasjonen er direkte villedende, og Stortinget antas å være villedet.
AP170910 Men mange av flyktningene i Bangladesh forteller om de samme overgrepene, og Amnesty Internasjonal mener at informasjonen som AFP har offentliggjort, samsvarer med de rapportene organisasjonen har fått.
AA170910 Men mange av flyktningene i Bangladesh forteller om de samme overgrepene, og Amnesty Internasjonal mener at informasjonen som AFP har offentliggjort, samsvarer med de rapportene organisasjonen har fått.
VG170909 Dagen etter sa han at det var riktig at han var blitt lovet opplysninger om Hillary Clinton, men at informasjonen « ga ingen mening » under møtet.
SA170909 - De sa det til meg kun etter at informasjonen ble lekket, og det var den største skuffelsen i livet mitt.
AP170909 Vi har ikke endret syn, men vi har sagt vi skal gå inn i informasjonen , sier Støre.
AP170909 - De sa det til meg kun etter at informasjonen ble lekket, og det var den største skuffelsen i livet mitt.
VG170908 Kriminalomsorgen er en veldig lukket institusjon og mye av informasjonen kommer gjennom mediene der det snakkes mye om vold og trusler, sier Svenkerud.
NL170908 Tøllefsen påstår at informasjonen om selskap som han er involvert i Fiskeridirektoratets database ikke stemmer.
DN170908 Det antas det er et tidsspørsmål før informasjonen blir utnyttet av kriminelle grupper.
DB170908 TAR SELVKRITIKK : Miljøbyråd Lan Marie Nguyen Berg ( MDG ) sier hun vil ta initiativ til å endre informasjonen på kommunens hjemmesider som følge av Dagbladets artikkel.
DB170908 - Det som har vært hovedfokuset mitt siden jeg kom inn i byråd for to år siden, har vært å få på plass tiltak mot luftforurensning fra svevestøv i Oslo, ikke på hvordan informasjonen presenteres på kommunens nettsider, sier Berg.
DB170908 - I tillegg til at et høyt antall mennesker er rammet av angrepet, er informasjonen som har blitt stjålet svært sensitiv.
DA170908 De to platene passer bra sammen, det massive, all informasjonen fra « Ten Love Songs », og de roligere, mer minimalistiske låtene fra « Music for People in Trouble », konstaterer hun.
AA170908 Damen i informasjonen fortalte at noen hadde kjørt på bilen min og stukket av, sier Mirjeta Ademi Shaqiri.
AA170908 - Personen i informasjonen hadde notert registreringsnummeret til bilen som skal ha kjørt på bilen, men det ble ikke notert navn på vitnene.
VG170907 De snakker hverken fransk eller engelsk og den informasjonen som kommer går dem ofte hus forbi, sier han.
VG170907 De velger fortsatt å sette sin lit til, og reprodusere, den upartiske informasjonen som springer ut fra oljeindustriens forståelige behov for å opprettholde status quo.
DN170907 Hvis derimot skatteetaten får informasjonen fra noen andre først, venter tilleggsskatt og en eventuell anmeldelse. 212 personer har søkt om å få frivillig retting i første halvår i 2017, og der er ikke bare store formuer, men også ferieleiligheter og pensjoner fra utlandet.
DN170907 Nå har selskapet endret navn til Memory og begynt på arbeidet med å koble all informasjonen de har om brukerne sine med kunstig intelligens.
DB170907 Til tross for sin interesse, sa han at han skulle rådføre seg med egne advokater om det var anstendig å bruke informasjonen som den russiske advokaten eventuelt ga ham på møtet.
AP170907 Hun opplyser at banker, finansinstitusjoner og kredittopplysningsselskaper har lovmessig hjemmel til denne informasjonen , og at det anses som en samfunnsmessig stor verdi at de har så oppdatert informasjon som mulig.
VG170906 Snapchat-følgere er ikke inkludert, da det ikke finnes noen enkel måte å hente ut informasjonen .
VG170906 I en uttalelse noen dager etter valget lover Facebook-grunnlegger Mark Zuckerberg å undersøke saken, men hevdet at 99 prosent av informasjonen på Facebook er ekte og bare « en veldig liten del » er falsk eller feilaktig.
DB170906 Hvis derimot skatteetaten får informasjonen fra noen andre først, venter tilleggsskatt og en eventuell anmeldelse. 212 personer har søkt om å få frivillig retting i første halvår i 2017, og der er ikke bare store formuer, men også ferieleiligheter og pensjoner fra utlandet.
AP170905 - Vi forholder oss så langt til den informasjonen vi har fått fra sykehuset, og vi holder oss løpende oppdatert.
AA170905 - Vi forholder oss så langt til den informasjonen vi har fått fra sykehuset, og vi holder oss løpende oppdatert.
DB170904 De skriver at alle 700 elever har fått den samme informasjonen på sms.
DA170904 Informasjonen som AirWars baserer sine rapporter på kommer fra lokalbefolkning i Syria og Irak, og 99 prosent er på arabisk, ifølge Woods.
VG170903 Overgangen ble for stor, informasjonen for massiv.
VG170901 - Jeg vet jo at løperne har satt seg inn i informasjonen og gjort noe med det.
VG170901 - Jeg er sjokkert over informasjonen om at Norge nå velger å selge ammunisjon til Emiratene i en tid hvor krigen i Jemen bare blir verre og verre, og vi får avdekket mer krigsforbrytelser.
SA170901 Løsningen vil gi informasjon om løpstid, snittfart og plassering i den aktuelle klassen, og du kan dele informasjonen om løpebragden din på sosiale medier.
FV170901 Løsningen vil gi informasjon om løpstid, snittfart og plassering i den aktuelle klassen, og du kan dele informasjonen om løpebragden din på sosiale medier.
DB170901 procycling.no har presentert informasjonen overfor Bård Glad Pedersen i Statoils kommunikasjonsavdeling.
AP170901 Løsningen vil gi informasjon om løpstid, snittfart og plassering i den aktuelle klassen, og du kan dele informasjonen om løpebragden din på sosiale medier.
DB170831 Han forklarer at politiet håndterer slike saker ut fra informasjonen de får og dermed ikke har oppdaget feilen.
AP170831 Det vil flytte grensen og skape en forventning om at andre oppgir lignende informasjonen i neste omgang.
AP170831 - Men registeret sier ikke at det ikke er lov til å oppgi den informasjonen , dersom det er i enkeltrepresentantens interesse ?
VG170830 Les hele saken her : Åge ( 76 ) hadde levende larver i sårene før han døde ¶ Informasjonen om larvene i såret til Åge nådde aldri Moss kommune.
VG170830 | Larvene i såret til Åge ( 76 ) : Norlandia meldte ikke fra til kommunen ¶ Informasjonen om larvene i såret til Åge ( 76 ) nådde aldri Moss kommune, som valgte å fornye kontrakten med det private selskapet.
SA170830 Der forgjenger Per-Mathias Høgmo innrømmet at han fikk silt informasjonen i pressen, er lærerutdannede Lagerbäck noe mer leselysten.
AP170830 Der forgjenger Per-Mathias Høgmo innrømmet at han fikk silt informasjonen i pressen, er lærerutdannede Lagerbäck noe mer leselysten.
DA170829 På bakgrunn av den informasjonen satte politiet inn sine ressurser for å få sporet hvor meldingen kom fra, og kort tid etter fant de fram til en elev ved skolen.
AA170829 - Vi vil styre informasjonen i denne saken, både av hensyn til etterforskningen og til pårørende, som vi prøver å ivareta, sier Hansen.
AA170829 Det er ikke klart hvor mange personer som kan ha snakket med Hansen før Moen, og overlegen sa at han ikke kan utelukke at Hansen hadde fått informasjonen fra noen andre.
DN170828 Avisen sier at den har fått informasjonen fra flere som var kjent med arbeidet og informasjon som Trumps advokater har hatt.
DB170828 - Vi fikk indikasjoner på at denne informasjonen begynte å bli kjent, sier Margareta Thorngren til Expressen, men vil ikke spesifisere hva slags informasjon det gjelder.
DB170827 Aktor og forsvarer diskuterer om politiet kan bruke informasjonen de har mottatt fra nederlandske skattemyndigheter.
DB170827 Informasjonen skal ut til folket, og selv i grusomme situasjoner er det ventet at både ankere og reportere forholder seg profesjonelt.
AA170827 Vi får all informasjonen vi trenger, men det er vi som til slutt må vurdere når vi eventuelt skal evakuere hjemmet.
AP170826 Spansk politi hadde åpenbart god oversikt over hva de to snakket om, og informasjonen ble så delt med Nederland.
VG170825 - Jeg er sjokkert over informasjonen om at Norge nå velger å selge ammunisjon til Emiratene i en tid hvor krigen i Jemen bare blir verre og verre, og vi får avdekket mer krigsforbrytelser.
VG170825 Når det er sagt,er vi glade for at vi fikk muligheten til å rette opp slik at han får informasjonen han trenger.
DB170825 Funnet ble gjort allerede i 16.30-tida, men politiet velger først i 22-tida å offentliggjøre informasjonen .
DB170825 - Det er fint at han har fått den informasjonen nå.
AP170825 Tidligere var informasjonen begrenset til det enkelte legekontor eller sykehus, og den var ikke automatisk tilgjengelig på tvers.
AP170825 - Det er ingen automatikk i at samtykket er tilgjengelig for helsepersonell fordi informasjonen kun er lagret i den enkelte mobilapp eller stadfestet i et fysisk organkort, oppgir Høie som begrunnelse for at den nye tjenesten er nødvendig.
AA170825 - Jeg er sjokkert over informasjonen om at Norge nå velger å selge ammunisjon til Emiratene i en tid hvor krigen i Jemen bare blir verre og verre og vi får avdekket mer krigsforbrytelser, sier han.
AA170825 - Det er i dag ingen automatikk i at samtykket er tilgjengelig for helsepersonell fordi informasjonen kun er lagret i den enkelte mobilapp eller stadfestet i et fysisk organkort.
NL170824 Informasjonen var overflødig.
DB170824 Post mortem-opplysninger er den informasjonen som kommer fram ved undersøkelse av ukjent lik eller likdeler.
AP170824 Politisjef Frank Paauw i Rotterdam sier ifølge The Guardian at informasjonen som kom fra spansk politi var svært konkret.
DN170823 Her finner du all informasjonen du trenger om aksjesparekonto.
DB170823 - Vi mottok informasjonen fra kunden i dag og er veldig takknemlig for det.
DB170823 Vi tok denne informasjonen så alvorlig at vi, etter å ha konferert med arrangøren, besluttet å avlyse konserten, skriver de videre.
AP170823 Det skyldes blant annet at mye av informasjonen er ganske vanskelig tilgjengelig, sier han.
NL170822 Hvordan denne informasjonen tilsynelatende har unngått Mads Gilbert, hovedtillitsvalgt i Fagforbundet, Marianne Johnsen, foretakstillitsvalgt i Fagforbundet, Rigmor Frøyum, og Monica Fyhn Sørensen, hovedtillitsvalgt i Norsk sykepleierforbund, er intet mindre enn sensasjonelt.
VG170821 Eva Joly sier til VG mandag ettermiddag at hun hadde denne informasjonen fra norsk presse, og erkjenner at det kan ha vært feil : ¶
VG170821 Eva Joly sier til VG mandag ettermiddag at hun hadde denne informasjonen fra norsk presse, og erkjenner at det kan ha vært feil : ¶
DB170821 - Han har hele tiden hatt et ønske om at informasjonen kom ut allerede i forbindelse med avhøret lørdag.
DB170821 Men at intensjonen er en annen betyr ikke at informasjonen de samler inn om sine ansatte ikke kan misbrukes eller ende i feil hender.
DB170820 Vi vil imidlertid justere informasjonen for å få tydeligere frem at dette er råd, og ikke advarsel.
DB170820 Myhre mener at Informasjonen i beste fall er utdatert og dårlig kvalitetssikret.
AP170820 - Det eneste vi kan gjøre er å oppfordre alle til å spre informasjonen , og melde fra til politiet hvis de sitter med noe som helst informasjon om hvor Rakavan kan ha blitt av, sier de til Aftenbladet.
AA170820 - Det eneste vi kan gjøre er å oppfordre alle til å spre informasjonen , og melde fra til politiet hvis de sitter med noe som helst informasjon om hvor Rakavan kan ha blitt av, sier de til Aftenbladet.
AA170819 - Nei, nå har vi søkt der det er naturlig å søke ut fra den informasjonen vi har.
AA170818 Alsén oppfordrer befolkningen til å forholde seg til den informasjonen som kommer fra myndighetene.
VG170817 Johaug var på treningstur i italienske Seiser Alm mens Ernst fikk informasjonen på melding fra advokat Mikkel Toft Gimse i advokatbyrået Hjort.
DB170817 Forskjellen er at Støre har avklart med kjøperne at det er greit å gå ut med informasjonen .
AA170817 De ansatte ved The Mint har samarbeidet med politiet og gitt den informasjonen de kan i forbindelse med at den savnede var gjest der den kvelden før han ble meldt savnet.
DB170816 Det er viktig at befolkningen, dommere og politikere opplyses om risiko og farer, og at informasjonen som formidles er relevant og korrekt.
AP170816 Algoritmer inspirert av hjernens struktur og funksjon bryter ned informasjonen til serier av enklere lag, såkalte nevrale nettverk.
VG170815 - Rundt 10-20 prosent legger mye vekt på informasjonen de får fra sosiale medier, men de aller fleste legger fortsatt vekt på informasjonen fra tradisjonelle medier.
VG170815 - Rundt 10-20 prosent legger mye vekt på informasjonen de får fra sosiale medier, men de aller fleste legger fortsatt vekt på informasjonen fra tradisjonelle medier.
DB170814 Håper er at denne informasjonen skal kunne kartlegger ubåtens reiserute og danne en tidslinje for seilasen.
DB170814 Det legges også til at all informasjonen vil bli liggende ute i 24 timer slik at « verden får se » før siden vil bli lagt ned.
AA170814 Søndag opplyste politiet at de mener det er sannsynlig at det dreier seg om et drap, og at informasjonen så langt tyder på at de involverte er del av et rusmiljø.
AA170814 Informasjonen så langt tyder på at de involverte er en del av et rusmiljø, ifølge politiet.
DB170813 Informasjonen får folk til å tenke seg om.
DN170811 « Jeg kan også sende denne informasjonen til faren din gjennom Rhona », skrev Goldstone til presidentsønnen.
DN170811 A-magasinet har ut ifra denne informasjonen kommet fram til at det utgjør over fem milliarder kroner årlig for de 28.000 innvandrerne som regnes som overkvalifisert arbeidskraft.
DB170810 På den måten fikk han informasjonen han trengte for å få tilgang til de private bildene gjenom iCloud og Gmail-kontoer, som i seinere tid ble lekket.
AP170810 - Vi jobber for å kartlegge hva som har skjedd, men før vi vet dette sikkert vil jeg ikke gå ut med informasjonen om hendelsesforløpet, sier han.
AP170810 - Vi jobber for å kartlegge hva som har skjedd, men før vi vet dette sikkert vil jeg ikke gå ut med informasjonen om hendelsesforløpet, sier han.
AA170810 - Vi jobber for å kartlegge hva som har skjedd, men før vi vet dette sikkert vil jeg ikke gå ut med informasjonen om hendelsesforløpet, sier han.
VG170809 Også BFM TV skriver at mannen ble skutt fem ganger, men informasjonen er ikke bekreftet fra offisielt hold.
VG170809 Denne informasjonen er ikke bekreftet fra offisielt hold.
NL170809 Flere av medlemmene har denne informasjonen som en del av innsjekk og sikkerhetsinformasjon som alle må gjennomgå og signere for, før utlevering av hus og båt.
DB170809 - Vi valgte bevisst å holde tilbake den informasjonen vi hadde for at bevis ikke skulle bli ødelagt.
AP170809 Sjefinspektør Jørgen Bergen Skov i Københavns politi sier de håper grepet vil gjøre det mulig for flere personer å dele informasjonen de sitter på med etterforskerne.
VG170808 Jeg sier ikke at informasjonen er feil, den kan også være riktig.
VG170808 Helsemyndighetene satt da på informasjonen i måneder, noe som til slutt førte til at flere ministere måtte gå og Frankrike forbød flere belgiske matvarer.
AP170808 Forskere som har utarbeidet en statlig rapport om klimaendringer og temperaturøkninger i USA, frykter at presidenten vil hindre at informasjonen blir offentliggjort, eller at regjeringen vil endre på innholdet, skriver The New York Times.
AP170808 Avisen omtalte informasjonen i rapporten i en artikkel som ble publisert i natt, norsk tid.
AP170808 Politiet jobber ut fra en hovedteori basert på informasjonen som har kommet frem gjennom dagens etterforskning.
VG170807 Det er bare legemiddelindustrien som sitter på all informasjonen .
VG170807 Informasjonen er hemmeligstemplet.
VG170807 | Virus tar av på Facebook : - Informasjonen kan selges dyrt ¶
DB170807 Denne informasjonen , som i praksis utgjør enorme datamengder, struktureres og gjøres lettfattelig.
DB170807 - Ut i fra informasjonen jeg har fått, kjørte gutten alene fra Linderud til Bjerke, som jo er et lite stykke.
DB170806 For eksempel er det klart at Vilks har hentet mye av informasjonen sin fra russiske nettsider, blant annet et blogginnlegg med tittelen « Hvorfor Norge har blitt et fristed for pedofile ».
DB170806 - Men hvor har du hentet informasjonen din fra ?
AP170806 - Helsedirektoratet og Direktoratet for eHelse får i oppdrag å sikre at nettsiden blir bedre kjent og forbedre den generelle informasjonen på siden, sier Høie.
VG170805 Varsleren peker på at Spesialenheten kun har undersøkt tre av sakene som er omtalt i varselet, men hevder at Spesialenheten ikke har skaffet seg annet enn fragmenter av informasjonen som er nødvendig for å kunne vurdere sakene på en tilfredsstillende måte.
DB170805 Informasjonen gikk ut på at en leder innen organisasjonen skal ha veiledet de to, muligens med hjelp fra brødrenes svoger.
DB170805 Politiet tillot en ulovlig demonstrasjon på grunnlag av den informasjonen og de ressursene de hadde tilgjengelig.
AP170805 Hvordan skal historien til bedrifter, idrettslag og viktige enkeltpersoner tas vare på når informasjonen kun er lagret digitalt, spør artikkelforfatteren.
VG170804 Under en pressekonferanse fredag understreket justisministeren at den amerikanske presidenten må kunne ha fortrolige samtaler med andre statsledere uten at informasjonen blir lekket til offentligheten.
VG170804 Den informasjonen fikk han ikke, og samtalen endte med at Scaramucci raljerte på en sjikanøs og oppsiktsvekkende måte mot en rekke medarbeidere i Det hvite hus.
VG170804 Åpner tilsynssak etter knivdrap : - Ser alvorlig på informasjonen vi har mottatt ¶
VG170804 OPPGITT : Anders Aa Hagen er oppgitt over den manglende informasjonen om feilen i Vipps-appen.
DB170804 - Jeg kjenner ikke til informasjonen du kommer med og det er ikke et diplomatisk spørsmål, skal utenriksdepartementets talsmann, Lu Kang, ha sagt til en SkyNews-reporter som spurte etter Xia forrige uke.
AP170804 Både nemnd- og rettsavgjørelser har bekreftet at bilister har en « god sak » dersom informasjonen ikke er i tråd med de nye reglene.
DB170803 Det er all informasjonen vi vil gi på nåværende tidspunkt », heter det i en kort uttalelse til engelske BBC.
AA170803 - Det vi tidligere har hevdet er at butikkene kjenner godt til hverandres priser, og at det bare er forbrukeren som ikke har den informasjonen , sier direktør Randi Flesland i Forbrukerrådet til NTB.
AA170803 Informasjonen om prisene som legges ut på Forbrukerrådets app, hentes fra kassesystemene i dagligvareforretningene. ( ©NTB ) ¶
VG170802 Ifølge The Guardian var dette informasjonen som sto i artikkelen til The Daily Telegraph : ¶
VG170802 Da hadde franske medier hadde allerede rukket å sitere dem på den feilaktige informasjonen .
DA170802 Men før de skal komme på besøk eller før hun eventuelt selv besøker noen igjen, skal Kocisweska fortsette å være bevisst på referanser og informasjonen hver enkelt deler om seg selv.
AP170802 Jo mer man bygger ut informasjonen , jo mer kontakt man har, jo mer kan man sørge for at de ikke gjør noe farlig.
VG170801 Men hva skal vi gjøre med den informasjonen vi får ?
VG170801 | Åpner tilsynssak etter knivdrap : - Ser alvorlig på informasjonen vi har mottatt ¶
VG170801 - Vi ser alvorlig på den informasjonen vi har mottatt.
DN170801 Personvernorganisasjonen Electronic Privacy Information Center ( Epic ) har nå klaget inn Google for det amerikanske handels- og personverndirektoratet FTC, og bedt dem granske hvordan Google bruker denne informasjonen , skriver nyhetstjenesten NPR.
DB170801 I en pressemelding skriver tilsynet at de ser alvorlig på den informasjonen de har mottatt.
AA170801 I brevet til Sørlandet sykehus skriver Statens helsetilsyn at de ser alvorlig på informasjonen de har mottatt, og at dette gir grunnlag for at tilsynsmyndigheten følger opp saken.
VG170731 Samtidig mener de saken er vanskelig, for informasjonen som er lagt ut på nettsiden er offentlig tilgjengelig andre steder.
DB170731 Det er fordi de vet hvem som lekker informasjonen . ( om medienes dekning av hvorvidt Scaramucci mistenkte Priebus for å lekke informasjon fra Det hvite hus ) ¶
AP170731 STENGER informasjonen ! ! ! ? ? ? #service pic.twitter.com/AKowyp4gHu ¶
DA170730 Og flyselskapene kaster som regel ikke informasjonen etter deg, heller.
DB170729 Vi håper også at våre politikere blir enda mer bevisste på om den informasjonen de mottar fra oss lobbyister er basert på etterprøvbare forskningsresultater som er kvalitetssikret gjennom publikasjon i etablerte og internasjonalt anerkjente publikasjonskanaler.
VG170728 På tross av det har han ikke gått videre med informasjonen , sa Kristendemokraternas leder Ebba Bush til VG torsdag.
VG170728 Vi vil analysere informasjonen , og gjøre vårt ytterste for å beskytte det japanske folket, sier statsministeren.
NL170728 At man ikke informerer om alvorlige hendelser får som regel følger, i alle fall hvis informasjonen skulle vært levert opp til statsrådsnivå.
DB170728 Lindberg, som kom ned mandag kveld, sier han først fikk informasjonen om viruset som var spredd på hotellet da han satt på bussen fra flyplassen.
DA170728 Vi vil umiddelbart analysere informasjonen og gjøre vårt ytterste for å beskytte den japanske befolkningens sikkerhet, sier statsministeren.
AA170728 Generelt oppfordrer flyselskapet reisende til å alltid dobbeltsjekke informasjonen på billettene.
VG170727 På tross av det har han ikke gått videre med informasjonen , utdyper Kristendemokraternas leder Ebba Bush til VG.
DB170727 Alliansen mener at også Ygeman og Hultqvist har et medansvar fordi de allerede i fjor visste om sikkerhetsbrudd uten å fortelle statsministeren om det - og uten å dele informasjonen med Johansson.
DB170727 - Videoen inneholder klipp som er en del av en pågående etterforskning, og som står i samsvar med informasjonen vi allerede har fått.
DB170727 ¶ GRENSESJEKK : ID-arbeidet må starte allerede ved ankomst mens informasjonen er tilgjengelig og mulig å avdekke, skriver artikkelforfatter.
DB170727 ID-arbeidet må starte allerede ved ankomst mens informasjonen er tilgjengelig og mulig å avdekke.
VG170726 Jeg skulle ønske jeg fikk informasjonen tidligere, sier han.
SA170726 Les denne informasjonen og kom gjerne med tilbakemeldinger til personalet.
FV170726 Les denne informasjonen og kom gjerne med tilbakemeldinger til personalet.
DN170726 Irobot-sjef Colin Angel foreslo at de kunne selge detaljerte kart over kundenes hjem, basert på informasjonen fra de avanserte robotstøvsugerne, og reaksjonene lot ikke vente på seg.
DN170726 - Informasjon som er samlet i folks hjem, bør behandles som personlige opplysninger og selskapene må forsikre seg om at det er gitt eksplisitt tillatelse til å samle og dele informasjonen , sier Jim Killock i Open Rights Group til The Guardian.
DN170726 ¶ Flere statsråder og statssekretærer skal ha kjent til skandalen i over et år, men først etter nyttår skal informasjonen ha nådd frem til statsminister Löfven og ansvarlig statsråd, infrastrukturminister Anna Johansson.
DB170726 Det er de samme lovene som sier at informasjonen de ikke-sikkerhetsklarerte IBM-ansatte fikk tilgang til, ikke skal ende opp i hendene til ikke-sikkerhetsklarerte personer.
DB170726 Blant informasjonen IBM-ansatte har hatt tilgang på, er Sveriges kjøretøy- og førerkortregistre, et register over militærets og politiets kjøretøy.
BT170726 Les denne informasjonen og kom gjerne med tilbakemeldinger til personalet.
AP170726 Les denne informasjonen og kom gjerne med tilbakemeldinger til personalet.
VG170725 Jeg skulle ønske jeg fikk informasjonen tidligere, sier han.
VG170724 Jeg skulle ønske jeg fikk informasjonen tidligere, sier statsministeren.
DN170724 - Informasjonen har vært dårlig, vi sto opp klokken 4 i dag fordi vi skulle rekke flyet som var satt opp klokken 7.30, og fikk først beskjed da om at det var innstilt, sier Lise Knapper Lund.
DN170724 - Informasjonen har vært dårlig, vi sto opp klokken 4 i dag fordi vi skulle rekke flyet som var satt opp klokken 7.30, og fikk først beskjed da om at det var innstilt, sier Lise Knapper Lund.
DN170724 Transportmyndighetenes nye direktør Jonas Bjelfvenstam oppgir at de ikke har funnet konkrete indikasjoner på at informasjonen er blitt feilaktig spredt, men at de ser fortsatt alvorlig på saken.
DN170724 Det er ikke nødvendigvis nasjonaliteten som er det viktigste, men det at man mister kontrollen over hvem som sitter med den sensitive informasjonen , sier Støre.
DN170724 Saken er ikke blitt kjent for offentligheten før de siste ukene, og til nå har opposisjonen vært svært misfornøyd med informasjonen fra regjeringen.
DB170724 Saken er ikke blitt kjent for offentligheten før de siste ukene, og til nå har opposisjonen vært svært misfornøyd med informasjonen fra regjeringen.
AP170724 - Informasjonen har vært dårlig, vi sto opp klokken 4 i dag fordi vi skulle rekke flyet som var satt opp klokken 7.30, og fikk først beskjed da om at det var innstilt, sier Lise Knapper Lund.
AA170724 Saken er ikke blitt kjent for offentligheten før de siste ukene, og til nå har opposisjonen vært svært misfornøyd med informasjonen fra regjeringen.
AA170724 Men det er ingen indikasjoner på at informasjonen er spredt feilaktig, sier Bjelfvenstam.
DA170723 Hemmelige politiregistre er blant informasjonen som skal ha blitt lekket.
DA170723 Informasjonen har lekket til ikke-sikkerhetskontrollerte teknikere i Øst-Europa.
VG170722 - Vi kunne jo egentlig bare gi den informasjonen som var på nett, men vi fikk i alle fall samlet folk.
DB170722 Da bare fortsatte vi, og ødela og besudla egentlig informasjonen ved å stille altfor mange vanskelige spørsmål.
SA170721 Det internasjonale svømmeforbundet sier at de vil følge utviklingen nøye, men at ingen av deres protokoller er brutt basert på den nåværende informasjonen .
DB170721 Etter hvert dannet denne informasjonen et detaljert bilde av havbunnen.
DB170721 Men når vi ikke har tilgang på den informasjonen i Norge, er det klart at de ikke har tilgang på denne informasjonen i land som ikke har den samme åpenheten, sier Dahl.
DB170721 Men når vi ikke har tilgang på den informasjonen i Norge, er det klart at de ikke har tilgang på denne informasjonen i land som ikke har den samme åpenheten, sier Dahl.
AP170721 - Det er opptil enhver om de ønsker å stemme eller ikke, basert på den informasjonen de har.
AP170721 Det internasjonale svømmeforbundet sier at de vil følge utviklingen nøye, men at ingen av deres protokoller er brutt basert på den nåværende informasjonen .
VG170720 og mellommannen som fikk i stand møtet viser at den angivelige informasjonen om Clinton stammet fra russiske myndigheter.
DN170719 ble informert om at informasjonen kom fra den russiske regjeringen ¶
DB170719 375 nordkoreanere, som ikke lenger bor i Nord-Korea, har bidratt med informasjonen som har ført til en rekke funn.
DN170718 Normalt rapporterer vi all støtte fortløpende, samt at vi legger informasjonen ut på egne nettsider, innenfor alle frister, sier Aarset.
DB170718 Den informasjonen er villedende, » skriver Alexandra Yustus i Rosatoms kommunikasjonsavdeling i en epost til avisen.
AA170718 Den informasjonen er villedende, » skriver Alexandra Yustus i Rosatoms kommunikasjonsavdeling i en epost til avisen.
VG170717 Når vi gjør vurderinger og valg av det vi ser rundt oss, liker vi å tro at vi er objektive, logiske og i stand til å evaluere den informasjonen vi får.
NL170717 Barna må leve med at informasjonen om dem er tilgjengelig for alle.
DB170717 De gjorde det klart at de gjerne ville følge opp informasjonen med ytterligere etterforskning, men at de ikke ville være med på det avtalte møtet.
VG170716 Men informasjonen nådde likevel ikke Statens pensjonskasse, som mener at hun i tillegg skulle skulle ha varslet dem.
VG170716 - Pensjon er et komplisert felt, da må informasjonen vi sender ut være lett å forstå.
SA170716 Med denne informasjonen så forskerne at deltagerne hadde en liten forbedring ; denne gangen var 7,7 prosent av ansiktet ubeskyttet. i ¶
FV170716 Med denne informasjonen så forskerne at deltagerne hadde en liten forbedring ; denne gangen var 7,7 prosent av ansiktet ubeskyttet.
AP170716 Med denne informasjonen så forskerne at deltagerne hadde en liten forbedring ; denne gangen var 7,7 prosent av ansiktet ubeskyttet.
DB170715 - I tillegg til den informasjonen som allerede retter seg mot virksomheter og bransjer, vurderer nå departementet og relevante etater hva slags informasjon som er hensiktsmessig å formidle til befolkningen, sier Strømmen til Dagbladet.
DB170715 - Vi gjorde en avtale, og jeg forsøkte først å sende fotografiet med pakkeservice, men de nektet å akseptere oppdraget på grunn av verdien jeg opplyste om at pakken var verdt, sier O'Rear, som holder informasjonen om prisen tett til brystet.
VG170714 - Kinesisk myndigheter har helt klart plassert flere i internettpolitiet til å overvåke og kontrollere informasjonen om Liu Xiaobo på grunn av sensitiviteten til denne saken, sier Poon til VG over telefon fra Hong Kong.
VG170714 Slik har VG greid å formidle viktige nyheter til borgere som ikke nødvendigvis hadde fått informasjonen på andre måter.
DB170714 Far Agalarov skulle ha fått denne informasjonen fra en høytstående statsadvokat i Russland, ifølge e-postene.
DB170714 om denne informasjonen 3. juni i fjor.
DB170714 framgår det at det er Emin Agalarov som har tatt kontakt med Goldstone om informasjonen .
DB170714 forklart at han ikke ble overrakt informasjonen det ble skrevet om i e-postutvekslingen.
DB170714 Det skal ikke være tvil om at NSL er avsender av et budskap, og informasjonen fra oss skal vi kunne stå inne for.
VG170713 Ifølge McClatchys kilder tror ikke etterforskerne at de russiske aktørene kan ha skaffet seg denne informasjonen på egenhånd.
VG170713 blitt fortalt at informasjonen var en del av « Russland og deres regjerings støtte til Trump ».
VG170713 Norwegian : - Har fått informasjonen de trenger ¶
VG170713 - Alle passasjerer har fått informasjonen de trenger.
DB170713 Storløpa beskriver informasjonen de har fått fra Norwegian som mangelfull, og sier at de heller ikke har klart å få tak i noen ved flyselskapets kundesenter i løpet av kvelden.
DA170713 I dag kommer informasjonen enten gjennom dårlig seksualundervisning eller gjennom internett.
AA170713 - Hvis dette er det du sier det er, elsker jeg det, svarte Trump junior på en epost som omhandlet informasjonen i juni i fjor.
AA170713 Da informasjonen endelig kom ut, raste aksjen ned 57 prosent på Oslo Børs. ( ©NTB ) ¶
VG170712 I e-postene kom det fram at informasjonen var en del av russiske myndigheters arbeid for å få Trump valgt som USAs president.
DB170712 Jeg visste ikke om det var noe kredibilitet, jeg visste ikke om det var noe bak det, jeg kan ikke stå inne for informasjonen .
DB170712 Tanken om å gå til media dukket opp, slik at informasjonen kunne bli vurdert i den norske offentligheten.
DB170712 Skal jeg bare sitte på informasjonen ?
DB170712 I denne indikerte hun at informasjonen stammet fra Russlands regjering, ifølge New York Times.
VG170711 I eposten fra en britisk mellommann kom det fram at informasjonen kom fra Russland og dets regjering som ville vise sin støtte til Donald Trumps kampanje.
VG170711 - Det eneste upassende med dette møtet er at informasjonen har blitt lekket til pressen, sier hun.
VG170711 Det amerikanske forsvarsdepartementet sier de ikke kan bekrefte informasjonen om at Baghdadi skal være død.
VG170711 Jeg kan også sende denne informasjonen til din far via Rhona, men det er ultra-sensitivt så jeg ville sende det til deg først.
VG170711 Hva tror du vil være den beste måten å håndtere denne informasjonen og har du mulighet til å snakke med Emin om det direkte ?
VG170711 Informasjonen de hintet om at de hadde om Hillary Clinton trodde jeg var vanlige undersøkelser om politiske motstandere.
VG170711 ble informert om at informasjonen kom fra den russiske regjeringen ¶
DN170711 ble informert om at informasjonen kom fra den russiske regjeringen ¶
DN170711 skal ifølge The New York Times ha blitt informert om at informasjonen kom fra den russiske regjeringen.
DN170711 Song Jun, som har jobbet i HNA Group, skal ha delt informasjonen med Guo mot å få hjelp til å emigrere til Storbritannia.
DN170711 ble informert om at informasjonen kom fra den russiske regjeringen ¶
DN170711 ble informert om at informasjonen kom fra den russiske regjeringen ¶
DB170711 Den nye informasjonen blir viktig når norsk politi skal presentere drapet på Trude Espås i det populære krimprogrammet " Aktenzeichen XY ungelöst " onsdag kveld.
DB170711 var ute etter informasjon som kunne skade Clinton, og at han visste at det var en annen makt ( Russland ) som skulle bidra med denne informasjonen .
DB170711 Informasjonen den russiske advokaten hadde var likevel ikke interessant for Trump Jr.
DA170711 Goldstone spør presidentens sønn om hva han mener er den beste måten å håndtere informasjonen på, og om han kan snakke direkte med Agalarov selv.
AA170711 ble informert om at informasjonen kom fra den russiske regjeringen ¶
AA170711 Den nye informasjonen blir viktig når norsk politi skal presentere drapet på Trude Espås i det populære krimprogrammet " Aktenzeichen XY ungelöst " onsdag kveld.
AA170711 Goldstone spør presidentens sønn om hva han mener er den beste måten å håndtere informasjonen på, og om han kan snakke direkte med Agalarov selv.
VG170710 - Vi som har ansvar for beredskapen må vite at informasjonen vi får, er korrekt og at den når oss via myndighetene.
DB170710 Nekter for informasjonen
DA170710 Den eneste måten man kunne få denne informasjonen på under de rødgrønne, var å søke om innsyn, sier han.
AP170709 Det er viktig å bedre informasjonen om dette tilbudet til de aktuelle pasientgruppene.
VG170708 - Vi jobber med å ringe for å forsikre oss om at alle har mottatt informasjonen , skriver hun.
DB170708 Selv om informasjonen som ble sluppet av politiet fredag ettermiddag tilsier at Williams er uskyldig, har Paul Rogers i Palm Beach Gardens Police Department sagt at : ¶
AA170708 - Vi jobber med å ringe for å forsikre oss om at alle har mottatt informasjonen , opplyser hun til avisa. ( ©NTB ) ¶
VG170707 Det kan være bakgrunnen for informasjonen som ble offentliggjort denne uken, der Henrik Ingebrigtsen figurerer på en « mistenktliste » over friidrettsdopere.
VG170707 - Uten å vite om denne informasjonen er ekte eller ikke, så er det snakk om personlige opplysninger.
NL170707 Informasjonen er innhentet fra Statens vegvesen i forbindelse med de vurderinger som ble gjort av nødvendige tiltak for at M/F Stetind skulle kunne gå inn i sambandet i en periode.
DB170707 Et bilde sendt med mobilapplikasjonen Snapchat slettes etter et gitt antall sekunder, men det finnes enkle måter å lagre informasjonen permanent.
DB170706 Informasjonen skal stamme fra våren 2016.
DB170706 For allerede i det første avhøret senere på kvelden, fortalte bileieren om navnelista han hadde skrevet etter hvert som de presset informasjonen ut av mannen de hadde kidnappet og holdt fanget i mannens hjem på Karmøy.
AA170706 Dokumentene som inneholder forklaringene, er hos Riksarkivet, som ikke ønsker å utlevere informasjonen .
DB170705 Uten tolk kan nyansene i den informasjonen vi ønsker å gi gå tapt i oversettelsen.
SA170704 Det stemmer med den informasjonen iTromsø også sitter på.
AP170704 Det stemmer med den informasjonen iTromsø også sitter på.
AP170702 Virginia, Kentucky, California, New York og Massachusetts er blant delstatene som ikke vil dele informasjonen .
VG170701 Lørdag morgen, amerikansk tid, sendte Donald Trump ut en twittermelding som reaksjon på at over halvparten av statene ikke vil dele denne informasjonen .
VG170701 Men så kommer den lille informasjonen som virkelig er sjokkerende : Foreldre ringer servicesenteret for å finne ut hvor barna er, fordi de ikke tar telefonen.
VG170701 For problemet med den informasjonen han gir, er at den villeder folk ytterligere.
SA170701 Men hvem kan vi stole mest på i all informasjonen som finnes der ute ?
DB170701 Informasjonen skal ha kommet fra en av USAs allierte, som ikke skal ha godkjent at informasjonen ble delt med andre parter.
DB170701 Informasjonen skal ha kommet fra en av USAs allierte, som ikke skal ha godkjent at informasjonen ble delt med andre parter.
AP170701 Men hvem kan vi stole mest på i all informasjonen som finnes der ute ?
DA170631 - De er sparsommelige med informasjonen , det skal de ha, men dette er rett og slett veldig godt.
SA170630 Det er meget uheldig når administrasjonen underslår denne informasjonen .
DN170630 ¶ Det er mange innvandrere som ikke kjenner det norske systemet eller sine rettigheter, og altfor mange arbeidsgivere som bevisst unngår å gi dem denne informasjonen , skriver artikkelforfatteren.
DB170630 - Vi jobber på spreng for å finne ut mer, men informasjonen er elendig, forklarer Lima om situasjonen.
DA170630 Og flyselskapene kaster som regel ikke informasjonen etter deg, heller.
BT170630 Jeg skriver på engelsk i dag for å sikre meg at dere mottar denne viktige informasjonen .
VG170629 Når du henter ut bilen på feriestedet, er du prisgitt informasjonen fra den som sitter i skranken - og du vet ikke om du betaler riktig pris.
DB170629 Det var etterforskere i Austin som kontaktet det lokale politiet med informasjonen som skulle til.
AP170629 Hvem skal ha ansvaret når foreldrene til et alvorlig skadet barn finner ut at informasjonen om sykdommen var tilgjengelig, men at regelverket forhindret reddende behandling ?
VG170628 Heldigvis er praksisen nå endret, men informasjonen som kom frem under innsynet er nyttig som bevisstgjøringsfaktor på hva idrettspenger bør, og ikke bør, anvendes til. 8 ) BILLETTHAIEN BEKYMRER ¶
VG170628 Mye av informasjonen Cyberforsvaret sitter på, er ekstremt verdifull for mange andre og derfor strengt gradert, forklarer Utne.
SA170628 Ikke alle har like god kontroll over hvem disse « andre » er, eller om dette er folk som ikke bør ha denne informasjonen om deg.
DB170628 De kan også bruke såkalt « skimming » som betyr at bedragere kopierer informasjonen som finnes i magnetstripen på kortet, og lager et falskt kort ved hjelp av denne informasjonen .
DB170628 De kan også bruke såkalt « skimming » som betyr at bedragere kopierer informasjonen som finnes i magnetstripen på kortet, og lager et falskt kort ved hjelp av denne informasjonen.
DB170628 - Med den informasjonen vi har kan vi konkludere med at det finnes et annet system innenfor fotballen enn de vi har rapportert om fra andre idretter, sier McLarren som frykter at avsløringene bare er toppen av isfjellet.
DB170628 Informasjonen er offentlig.
BT170628 Nå har de også spurt DNB om å få informasjonen om nordmennene som har hatt selskaper i skatteparadis.
BT170628 Ikke alle har like god kontroll over hvem disse « andre » er, eller om dette er folk som ikke bør ha denne informasjonen om deg.
AP170628 Såkalt « ransomware » er et type virus som låser datamaskinen din, og krypterer informasjonen din med koder, for så å kreve penger for å låse det opp igjen.
AP170628 Ikke alle har like god kontroll over hvem disse « andre » er, eller om dette er folk som ikke bør ha denne informasjonen om deg.
AA170628 Ifølge informasjonen som har blitt samlet inn ved hans kontor, har minst 173 sivile blitt drept i luft- og bakkeangrep i byen siden 1. juni.
VG170627 Først etter at idrettstoppene ble forelagt informasjonen om spriket, kom forklaringen om at differansen på over 3000 kroner rommet per natt, visstnok skyldtes diverse tilleggstjenester oppå romprisen.
VG170627 Den detaljen er slett ikke verdens største sak isolert sett, men det gjør noe med tilliten til informasjonen når presisjonsnivået er så lavt som det altfor ofte har vært i NIF.
SA170627 En ny rapport fra PwC viser at informasjonen om risikoen ved outsourcing skal ha vært ukjent for styret og toppsjefen i Helse sør-øst.
DB170627 Nå skal vi strukturere informasjonen og jobbe videre med den, sier Jan Olav Våge, etterforskningsleder ved Eigersund politistasjon, til Dagbladet.
DB170627 Den informasjonen sammenslås med en integrert kartløsning, og gir svært nøyaktig informasjon om hvor man befinner seg.
AA170627 En ny rapport fra PwC viser at informasjonen om risikoen ved outsourcing skal ha vært ukjent for styret og toppsjefen i Helse sør-øst.
VG170626 - Norwegian har opplyst at grunnen til kanselleringen er at piloten har blitt syk, og det er den eneste informasjonen vi har fått.
DB170626 Nå skal vi strukturere informasjonen og jobbe videre med den, sier Jan Olav Våge, etterforskningsleder ved Eigersund politistasjon, til Dagbladet.
AP170626 Metlid ønsker ikke å si noe om hvor lenge politiet har lett etter de to siktede, men sier at etterforskerne jobbet meget godt i hele forrige uke med den informasjonen man samlet inn de første dagene.
AP170626 Metlid ønsker ikke å si noe om hvor lenge politiet har lett etter de to siktede, men sier at etterforskerne jobbet meget godt i hele forrige uke med den informasjonen man samlet inn de første dagene.
DB170625 Det gir deg muligheter til å rette et krav mot kortutsteder dersom reisen du kjøper ikke svarer til informasjonen som ble gitt da du bestilte og betalte.
DA170624 Han understreker at informasjonen ikke er verifisert av landenes myndigheter enda.
BT170624 Uten retningslinjer eller føringer, og borgerne får kun den informasjonen som noen i politiet ser seg tjent med å dele.
BT170624 Nå er normen at det meste er hemmelig, samtidig som alle vet at informasjonen vil komme ut på en annen måte likevel.
BT170624 Informasjonen er unødvendig å lekke, unødvendig å skrive, unødvendig å holde hemmelig i utgangspunktet.
AA170624 - Det vi ønsker å signalisere er at én ting er å handle på innsideinformasjon, men det å misbruke den informasjonen gjennom å spre det, er like alvorlig, sier professoren og legger til at lovbestemmelsen kan få større bruk enn man har sett til nå. ( ©NTB ) ¶
VG170623 VG var i dag i kontakt med Else-Marthe Sørlie-Lybekk og konfronterte henne med informasjonen om at hun er med i « finalen ».
VG170623 - Jeg har hatt en god og oppklarende dialog med flere tjenestemenn i UD i dag, og slik jeg vurderer den informasjonen jeg har fått, så er min vurdering at det ikke er rimelig grunn for meg til å be politiet undersøke om det foreligger straffbart forhold, sier førstestatsadvokat Jørn Maurud til VG.
SA170623 Du vil ikke få se den informasjonen i en utbetalingsmelding fordi den kommer ikke på papir.
SA170623 Dette er informasjon som også er tilgjengelig for forbruker og den mest relevante informasjonen i testsammenheng.
DN170623 President Obama og hans administrasjon var bekymret for at de ville bli beskyldt for å bruke informasjonen om russisk hacking politisk for å hjelpe Hillary Clinton til å vinne valget.
DN170623 Derfor vil stats- og regjeringssjefene bare ta denne informasjonen til etterretning, sa han.
DB170623 Vi forsøker å forholde oss til de tingene vi kan gjøre noe med, og vi holder oss til den informasjonen som vi får fra norske myndigheter gjennom politiet, sa Øvrebø til Dagbladet.
DB170623 Derfor vil stats- og regjeringssjefene bare ta denne informasjonen til etterretning, sa han.
DB170623 Selv om lønnsforskjeller fortsatt eksisterer i Hollywood, er ikke dette eksempelet tilstrekkelig underbygd av informasjonen som er tilgjengelig, skriver motemagasinet.
BT170623 En hemmelig innsatsstyrke av etterretningsfolk ble satt sammen for å samle informasjonen og komme med forslag til mulige reaksjoner.
BT170623 Dette er informasjon som også er tilgjengelig for forbruker og den mest relevante informasjonen i testsammenheng.
AP170623 En hemmelig innsatsstyrke av etterretningsfolk ble satt sammen for å samle informasjonen og komme med forslag til mulige reaksjoner.
AP170623 Og på bakgrunn av den informasjonen jeg har fått, er det iallfall min foreløpige vurdering at dette ikke er noe som det er grunnlag for oss å forfølge nærmere, sier Maurud.
AP170623 Dette er informasjon som også er tilgjengelig for forbruker og den mest relevante informasjonen i testsammenheng.
AA170623 En hemmelig innsatsstyrke av etterretningsfolk ble satt sammen for å samle informasjonen og komme med forslag til mulige reaksjoner.
AA170623 Derfor vil stats- og regjeringssjefene bare ta denne informasjonen til etterretning, sa han.
AA170623 Og på bakgrunn av den informasjonen jeg har fått, er det iallfall min foreløpige vurdering at dette ikke er noe som det er grunnlag for oss å forfølge nærmere, sier Maurud.
VG170622 Jeg finner informasjonen raskere enn dem.
DB170622 Dersom ikke Avery løslates mener Zellner at den nye informasjonen hun kommer med bør gi Avery en ny rettssak.
DB170622 Informasjonen har jeg hentet fra Condé Nast Taveler og Forex.
DB170622 Informasjonen har sørget for at saken er gjenopptatt av svensk politi, nesten 20 år senere.
AP170621 - Jeg mener det er forskningsetisk viktig å få ta et forbehold om den informasjonen man ikke får se, og begrensninger knyttet til grunnlaget for vurderinger, sier hun.
AP170621 Studiene trenger pasienter til forsøkene, og pasientene trenger å få vite om muligheten for disse ekstra rundene med behandling, men informasjonen er ikke tilgjengelig.
AP170621 Studiene trenger pasienter til forsøkene, og pasientene trenger å få vite om muligheten for disse ekstra rundene med behandling, men informasjonen er ikke tilgjengelig.
VG170620 - Generelt er det slik at dersom man forsøker å skjule noe, så åpner det mulighet for at andre kan bruke informasjonen til å presse vedkommende.
DN170620 - Vi mente det var riktig å gå ut med dette nå for å varsle aksjonærer sånn at de ikke selger uten å kunne sitte på den informasjonen , sier Magnus til DN.
AP170620 Høie legger til at denne informasjonen foreløpig legges inn manuelt.
AP170620 Han sier det er fagmiljøene i spesialisthelsetjenesten som har ansvar for å oppdatere informasjonen på Helsenorge.no.
AP170620 - Det er uheldig dersom informasjonen ikke er oppdatert.
AA170620 Jeg forventer at denne informasjonen er klar i løpet av en time eller to.
VG170619 Med bakgrunn i den informasjonen politiet hadde, ble det 15. november besluttet å fremprovosere en reaksjon ved å innkalle Olsen til avhør per telefon.
VG170619 Politiet mener informasjonen underbygger deres hovedteori i drapssaken.
DB170619 Å lage en særlov og dermed sette sikkerhetsloven til side, ville vært i strid med prinsippet om at den som utsteder informasjonen , skal ta stilling til gradering, mener han.
BT170619 Vi var derimot tidlig ute i media med den informasjonen vi hadde, sier Skaar. | - Det var ingen ulykke ¶
BT170619 Vi var derimot tidlig ute i media med den informasjonen vi hadde, sier Skaar.
AP170619 Hun viser til klare faglige råd om at de opplysningene det er snakk om, har etterretningsmessig verdi og dermed ikke bør gjøres åpent tilgjengelig, og at hun som statsråd har ansvar for å forvalte informasjonen .
AA170618 Men regjeringen mener folk med onde hensikter vil kunne utnytte informasjonen .
SA170617 Den informasjonen brukte selskapet til å utvikle møbler til å spise ved til andre rom i boligen, ifølge USA Today.
DB170617 For den informasjonen som kom i går ( fra avisa A Bola, journ. anm. ) virker mer konkret og troverdig, sier Veland til Dagbladet.
DA170617 Det er trangt med fire mennesker til stede, og da blir det vanskelig å få oversikt over informasjonen .
AP170617 Den informasjonen brukte selskapet til å utvikle møbler til å spise ved til andre rom i boligen, ifølge USA Today.
DN170616 På toppen av dette kom informasjonen fra IEA, sier Schieldrop.
DA170616 Da informasjonen kom ut, raste aksjen ned med 57 prosent.
DA170616 - Vi kommer til å oppbemanne politistyrken og hele tida dimensjonere den ut fra den informasjonen vi innhenter helt fram til selve dagen, 29. juli, sier Jensen.
AP170616 - Ifølge informasjonen vi har fått, som blir verifisert gjennom flere kilder, så var IS-lederen al-Baghdadi til stede på møtet og ble drept i angrepet, heter det i en uttalelse fra det russiske forsvarsdepartementet.
AP170616 Jeg er ikke utdannet lege, så jeg kan ikke gi konkrete medisinske råd i denne spalten, men jeg vil gjerne skrive om hvor man kan få den informasjonen og eventuelle helsehjelpen man kan ha behov for.
AA170616 Avisa The Sun har gjennomgått informasjonen om beboerne i blokken.
SA170615 - Vi beklager nok en gang at Forbrukerrådet villeder forbrukerne med denne informasjonen .
DN170615 Da informasjonen endelig kom ut, raste aksjen ned 57 prosent på Oslo Børs.
DB170615 Også hennes råd til de reisende er å møte opp til grensekontrollen i god tid når du skal reise og å forholde deg til informasjonen du får fra flyselskapet i forkant og av Oslo lufthavn når du er på flyplassen.
BT170615 - Vi beklager nok en gang at Forbrukerrådet villeder forbrukerne med denne informasjonen .
BT170615 « Vi beklager nok en gang at Forbrukerrådet villeder forbrukerne med denne informasjonen .
AP170615 « Vi beklager nok en gang at Forbrukerrådet villeder forbrukerne med denne informasjonen .
AP170615 - Vi beklager nok en gang at Forbrukerrådet villeder forbrukerne med denne informasjonen .
AA170615 Da informasjonen endelig kom ut, raste aksjen ned 57 prosent på Oslo Børs.
VG170614 - Bakgrunnen for at tilsynet har valgt å åpne tilsynssak er informasjonen Stiftelsestilsynet har fått gjennom VG, dialog med Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet ( Bufdir ), rapport fra Deloitte og egen kartlegging, sier Siw Heggedal Longvastøl, avdelingsdirektør i Stiftelsestilsynet.
DB170614 Ifølge Newsweek, som viser til The New York Times, ble denne svært hemmelige informasjonen offentlig da USAs president Donald Trump avslørte detaljer under et møte i mai med Russlands utenriksminister Sergei Lavrov og den russiske ambassadøren Sergey Kislyak.
DB170614 Det viste seg senere at informasjonen var kommet fra Israel.
DA170614 Rent strategisk blir det viktig å holde denne informasjonen skjult for allmennheten, mener forskerne.
DA170614 Hans trenerkollega Kai Rune Vestersager kritiserte styret sterkt for måten Skiold har informert offentligheten om oppsigelsene på via klubbens Facebook-profil, og fortalte at han har fått en rekke henvendelser fra folk som har trodd det dreide seg om overgrepssaker fordi informasjonen som kom ut om grunnlaget for sparkingen var så begrenset.
AA170613 Mediesjefen til Ranheim fotball mener informasjonen om at bagasje var satt igjen er kritikkverdig.
NL170612 Og denne informasjonen om deg kan de selge videre til både politiske partier og kommersielle kommunikasjonsbyråer som så kan strømlinjeforme et budskap til nettopp deg.
DB170612 På bakgrunn av den nye informasjonen ble det avholdt en høring i Johnson County District Court.
DB170612 Jones ga informasjonen videre til advokatene i Midwest Innocence Project, som begynte å grave i saken i 2015.
DA170612 Boligselgeren får denne informasjonen fra de ulike profesjonelle aktørene, som takstmenn og eiendomsmeglere.
DA170612 Boligselgeren får denne informasjonen fra de ulike profesjonelle aktørene, som takstmenn og eiendomsmeglere.
VG170611 - For internasjonalt er ikke problemet mangel på informasjon, men muligheten til proaktivt, raskt og effektivt å utnytte informasjonen , sier han.
DB170610 - Vi fikk all denne informasjonen fra alle mulige kilder, og det er bare død, ødeleggelse og kaos.
DB170610 Domstolen går nå gjennom den nye informasjonen .
DB170610 Dersom ikke Avery løslates på bakgrunn av den nye informasjonen hun kommer med, har han krav på en ny rettssak, hevder Zellner.
VG170609 Vi ønsker ikke å gå inn i detaljer når det gjelder forretningsmessige forhold, hverken vedrørende forhandlinger eller inngåtte avtaler, men registrerer at det er flere feil i den informasjonen VG presenterer.
VG170609 Vi som har denne jobben er de som kjenner best til informasjonen , sier hun i intervjuet.
SA170609 | Chelsea Manning etter løslatelsen : - Jeg sluttet å se informasjonen og begynte å se menneskene ¶
DA170609 I sitt første intervju etter løslatelsen forteller Manning hvorfor hun valgte å dele informasjonen på varslingsnettstedet.
DA170609 Hun begrunner det med at hun ble berørt av informasjonen hun fikk på slagmarken i Irak og Afghanistan, samt av rapporter om sivile dødsfall.
DA170609 - Å få all den informasjonen om død, ødeleggelse, kaos... til slutt stoppet jeg å bare se på statistikk og informasjon, og jeg begynte å se menneskene, forteller hun til ABC News.
BT170609 Det er skuffende at BT tar til orde for å frata oss informasjonen vi etterspør.
VG170608 Denne informasjonen skulle Stortinget i plenum ha hatt, sier Schjøtt-Pedersen, og legger til : ¶
VG170608 Den informasjonen valgte de ikke å legge frem for Stortinget.
VG170608 - Vi spekulerer ikke på motivene for hvorfor informasjonen ikke ble gitt til Stortinget.
DB170608 I artikkelen fra den anerkjente amerikanske avisa framgikk det også at informasjonen om Trumps Flynn-forespørsel stammet fra et Comey-notat.
DB170608 Vedkommende som delte informasjonen var en god venn av meg, som er professor ved Columbia Law School, sa Comey.
DB170608 Journalisten som mottok informasjonen var Michael Schmidt i New York Times.
DB170608 I artikkelen fra den anerkjente amerikanske avisa framgikk det også at informasjonen om Trumps Flynn-forespørsel stammet fra et Comey-notat.
DA170608 Det var i en spørreundersøkelse blant foreldrene at denne informasjonen kom fram, ifølge Eide.
AP170608 - Jo, absolutt, i den grad du kan finne den informasjonen i disse rapportene.
AP170608 Undersøkelsene og informasjonen fra den ansatte ga berettiget mistanke om at en person kan ha tappet selskapet for flere titalls millioner kroner, over en periode på mer enn ti år, opplyser Foss.
AP170608 Da er det viktig at den informasjonen de får er nøktern, ryddig og ikke skaper større håp enn hva som er realistisk.
AA170608 Undersøkelsene og informasjonen fra den ansatte ga berettiget mistanke om at en person kan ha tappet selskapet for flere titalls millioner kroner, over en periode på mer enn ti år, opplyser Foss.
DB170607 Jeg kan vedstå : Jeg har ikke reist opp på byggeplassen for å dobbeltsjekke den informasjonen , eller reist spørsmål om standarder utover dagens regelverk, sier Støre på spørsmål om hva han egentlig har gjort for å påvirke forholdene på byggeplassen.
DB170607 Da jeg ble klar informasjonen som Dagbladet brakte, valgte jeg raskt å sette i gang en prosess for å selge meg ut.
DB170607 CNN har informasjonen fra ikke-navngitte kilder i den amerikanske etterretningen.
AA170607 I informasjonen fra Starmus opplyses det ingenting om Jarre skal spille eller holde konsert når han er i Trondheim.
VG170606 « Stortinget i plenum hadde da ikke all den informasjonen som var relevant for at Stortinget kunne foreta en selvstendig vurdering av saken og virkningen av de vedtak som skulle fattes », heter det i rapporten.
VG170606 Denne informasjonen var tilgjengelig i dagene før Stortinget behandlet 2014-budsjettet, ifølge rapporten.
NL170606 Med den informasjonen jeg har i dag, og med de konsekvensene rovdyrene påfører reindrifta, så må antallet rovdyr kraftig reduseres.
NL170606 Jeg er heller ikke imot all utvikling, men utbygginger må konsekvensutredes ordentlig, der man bruker informasjonen og kunnskapen til de ulike partene i utredningsarbeidet.
DB170606 Vi sammenligner informasjonen med informasjon fra andre vitner.
DB170606 Notatblokkene mine er fulle av anklager om overgrep som vi ikke har publisert, enten fordi vi ennå ikke har funnet andre kilder som kan bekrefte informasjonen eller fordi overgrepene slettes ikke fant sted.
DB170606 Men jobben vår er ikke å rapportere ukritisk hva noen sier til oss, men å verifisere informasjonen slik at vi finner fram til sannheten.
AA170606 Informasjonen fra Comey kan bli sentral i etterforskningen av mulige bånd mellom valgkampapparatet til Donald Trump og Russland.
VG170605 Hvor skulle vi ha fått denne informasjonen fra ?
VG170605 Ifølge BBC kjenner politiet identiteten til angriperne, men de har foreløpig ikke ønsket å gå offentlig ut med denne informasjonen .
VG170605 Ifølge BBC kjenner politiet identiteten til angriperne, men de har foreløpig ikke ønsket å gå offentlig ut med denne informasjonen .
DN170605 Det hvite hus begrunner beslutningen med at det er viktig å få gjennomført en rask og grundig gransking av informasjonen som Senatets etterretningskomité etterspør.
DN170605 Ifølge BBC kjenner politiet identiteten til angriperne, men de har foreløpig ikke ønsket å gå offentlig ut med denne informasjonen .
DB170605 Og de analyserer ikke informasjonen i sin helhet.
DA170605 Det hvite hus begrunner beslutningen med at det er viktig å få gjennomført en rask og grundig gransking av informasjonen som Senatets etterretningskomité etterspør.
BT170605 - Informasjonen så langt tilsier ikke noen sammenheng, annet enn at alle er fra rusmiljøet, sier Johannessen.
AP170605 Det hvite hus begrunner beslutningen med at det er viktig å få gjennomført en rask og grundig gransking av informasjonen som Senatets etterretningskomité etterspør.
AA170605 Hvor skulle vi ha fått denne informasjonen fra ?
AA170605 Ifølge BBC kjenner politiet identiteten til angriperne, men de har foreløpig ikke ønsket å gå offentlig ut med denne informasjonen .
VG170604 - Etterforskningen i Storbritannia vil avklare identiteten til de som har utført angrepet og hvilke forbindelser de har hatt, og den informasjonen blir viktig for å vurdere om det er forbindelser til Norge, sier Hugubakken.
SA170604 Ifølge BBC kjenner politiet identiteten til angriperne, men de har foreløpig ikke ønsket å gå offentlig ut med denne informasjonen .
DB170604 Vi videreformidler ikke presidentens retweet fordi informasjonen ikke er bekreftet », skrev NBC Nightly News på Twitter.
BT170604 Ifølge BBC kjenner politiet identiteten til angriperne, men de har foreløpig ikke ønsket å gå offentlig ut med denne informasjonen .
AP170604 Det er naturlig at britisk sikkerhetstjeneste og politi deler den informasjonen de har.
VG170603 Det nye og revolusjonerende er at de bare får raskere tilgang til informasjonen , sier Brønnøysundregisteret-direktør Lars Peder Brekk.
DB170603 Noen, ja, men de fleste er forvirret og uopplyste, og får all informasjonen sin fra polariserende krigsoverskrifter i media, som gjør dem redde.
AP170603 Den gang antok hun at FN, mediene eller menneskerettighetsgrupper ville være mest interessert i informasjonen .
AP170603 - Informasjonen var på en måte servert på en tallerken for dem, sier han.
DB170602 Begrunnelsen er at informasjonen ellers ikke vil nå de som ikke er kyndige brukere av elektronisk post.
VG170601 RAMMET : Dette er en skjermdump av informasjonen om en 35 år gammel Bergen-kvinne som hackerne hadde lagt ut.
VG170601 Jeg klikket meg ikke videre inn, men så en boks, som vi ble oppfordret til å klikke på - hvor de skriver at de skal ha 100 Euro for å få fjernet informasjonen .
VG170601 Bergen-kvinnen forteller at hun oppdaget at den sensitive informasjonen var på avveie via en lukket Facebook-gruppe.
SA170601 Vi oppfatter det slik at det som skjedde i går, hvis den informasjonen du har stemmer, har skjedd på grunn av en teknisk feil, sier Håby.
DN170601 Ifølge tidligere CIA-direktør Jim Brennans vitnemål i Kongressen mistenkes WikiLeaks for å ha samarbeidet med Russland og russiske hackere som skaffet informasjonen til veie.
DN170601 - Vi håper og forventer at alle som er innkalt for å vitne eller framskaffe materiale vil følge opp begjæringen, slik at vi kan få tak i all informasjonen vi trenger for en bred etterforskning.
DB170601 Kommisjonens oppgave har først og fremst vært å vurdere om den informasjonen Stortinget har fått under tidligere behandlinger av saken, gir et korrekt og utfyllende bilde av saken.
DB170601 - Men de kunne ikke vite hvordan de best kunne bruke den informasjonen uten at de ble veiledet, sa Clinton.
DB170601 Hun fikk beskjed om ikke å dele informasjonen i manuset til noen og hadde begrenset tid til å svare på om hun ville ha rollen.
DA170601 Kommisjonens oppgave har først og fremst vært å vurdere om den informasjonen Stortinget har fått under tidligere behandlinger av saken, gir et korrekt og fyllestgjørende bilde av saken.
AP170601 Vi oppfatter det slik at det som skjedde i går, hvis den informasjonen du har stemmer, har skjedd på grunn av en teknisk feil, sier Håby.
AA170601 - Vi håper og forventer at alle som er innkalt for å vitne eller framskaffe materiale vil følge opp begjæringen, slik at vi kan få tak i all informasjonen vi trenger for en bred etterforskning.
AA170601 Ifølge tidligere CIA-direktør Jim Brennans vitnemål i Kongressen mistenkes WikiLeaks for å ha samarbeidet med Russland og russiske hackere som skaffet informasjonen til veie.
VG170531 Samme dag svarer direktoratet at medias interesse i saken har « begrenset seg til innsynsbegjæringer og faktainformasjon slik at hvordan VG ønsker å bruke informasjonen er usikker ». 14. mars skriver direktoratet at de har « hatt pågang fra VG og at de forventer at det kommer en større sak på dette i løpet av den nærmeste
DB170531 Prisen for å få fjernet informasjonen ligger for hennes del på 100 euro.
DB170531 - Siden i går kveld har det skjedd en stor omveltning : Vi har ansatt folk som har lykkes med å komme inn i lista og få informasjonen kryptert.
DB170531 - Jeg har fortsatt informasjonen tilgjengelig her.
DB170531 Informasjonen ungdomspanelet ønsker å formidle skal være blottet for hysteri, klikkgenererende overskrifter og store buzzord.
DB170531 Informasjonen skal derimot være forankret i eksisterende forskning gjort av og for næringen, miljøorganisasjoner og internasjonale uavhengige aktører.
DN170530 Telenor sier informasjonen kundene har fått ikke er riktig.
AP170530 - Alle vil, basert på den informasjonen som ligger ute, vite at en leverandør er tildelt en avtale.
AA170530 Vest politidistrikt understreker i sin pressemelding at informasjonen knyttet til IP-adresser er sentral, og ofte avgjørende for å oppklare stadig flere former for kriminalitet - også grove seksuelle overgrep mot barn over internett.
VG170529 Trump selv har nylig returnert til USA etter sin første utenlandsreise som president, og postet søndag flere Twitter-meldinger som kan tolkes som at han ikke fester lit til informasjonen om sin svigersønn.
DN170529 - Den britiske statsministeren May var veldig sint etter at informasjonen Storbritannia ga til USA om Manchester ble lekket.
DB170529 Da Dagbladet opplyste Daae om informasjonen vi har hentet inn fra Sørøya og Nordkapp Kommune forteller han at det er på tide at noe blir gjort : ¶
DB170528 Han befinner seg for øyeblikket hos NASAs kontorer i Texas - der han og kollegaer arbeider på høygir for å forstå omfanget av all den nye informasjonen Juno-oppdraget har gitt dem.
DB170528 Politimannen ville at den nye informasjonen skulle bli kjent.
DB170528 Og informasjonen som Weekendavisen-journalisten etter hvert kunne publisere var oppsiktsvekkende : ¶
DB170528 Han tok først kontakt med flere journalister, men ingen var interessert i informasjonen han hadde funnet.
DB170528 - Samtidig oppstår det spørsmål om hvordan man kan forsikre et publikum om at de de hører er sant, når de hører hver dag at informasjonen de fikk i går likevel ikke stemmer.
BT170528 Men vi må ta på alvor at spiseforstyrrelser er så mye mer enn dette, og at det er minst like viktig at også denne informasjonen når ut til folk.
VG170527 Men etter at vi fikk den informasjonen i april, tok vi ytterligere initiativ overfor partnersjåførene.
DB170527 Vi har spurt Reuters om hvilke datoer det er snakk om, slik at vi kan se nærmere på det og gi et svar, men vi har ikke mottatt slik informasjonen , sier Jamie Gorelick til Reuters.
DA170527 Den informasjonen ligger til grunn for det oppfølgingsapparatet som vi har i utdanningsetaten.
DA170527 - Og hva har du gjort med den informasjonen ?
DA170527 - Den informasjonen ligger til grunn, husk at vi snakker om flere år.
VG170526 VG videreformidlet denne informasjonen til Zahid en drøy måned etter at han fortalte om sin modifisering av egne leggbeskyttere.
SA170526 Departementet bekrefter i en e-post at Petoros tilgang til « relevant informasjon » knyttet til Statoils avsetning og omfang på informasjonen er diskutert.
BT170526 Dette høres kanskje ikke så veldig farlig ut, men når du kommuniserer med venner og bekjente via Facebook og Snapchat, krysser denne informasjonen den norske grensen og kan lagres av staten.
BT170526 At dokumentene som omhandlet denne interne omdisponeringen ikke ble journalført, er uheldig, men det er ikke slik at vi bevisst skjuler informasjonen for innsyn.
VG170525 Britene er i harnisk etter lekkasjene av etterforskningsmateriell i forbindelse med Manchester-terroren, skal ha blitt lekket ut etter at de har delt informasjonen med politiet i USA.
VG170525 The Wall Street Journal skriver at mange av kildene mener de tidligere lekkasjene har dreiet seg mer om Trump personlig, og at presidenten derfor har vært nødt til å fokusere på innholdet fremfor å fokusere på hvor informasjonen har kommet fra.
VG170525 Ifølge avisen mener flere av kildene at de siste lekkasjene gjør det enklere for Trump å etterforske hvor informasjonen kommer fra.
VG170525 Ifølge The Guardian mistenker ikke britiske myndigheter at Trump selv kan ha noe å gjøre med informasjonen om Manchester-etterforskningen.
VG170525 I likhet med britene er han svært misfornøyd med at den sensitive informasjonen har kommet på avveie.
VG170525 Da hadde det lenge vært spekulert i om det var Israel som hadde gitt USA informasjonen Trump delte med Russland, men ingen i administrasjonen hadde bekreftet det.
VG170525 Men informasjonen fra undersøkelsene har flere ganger funnet veien til amerikanske medier, mot britenes vilje.
VG170525 Da hadde det vært lenge vært spekulert i om det var israelerne som var opphavsland for informasjonen Trump delte, men ingen i administrasjonen hadde bekreftet det.
VG170525 - Vi ber om at dere fortsetter å gi oss den informasjonen dere måtte ha, sier Hopkins.
VG170525 Noe som innebærer at vi ikke kan levere i henhold til informasjonen gitt i nettbutikken, sier Nordahl.
FV170525 Hvor etterrettelig informasjonen er vet vi ikke ennå, men de disponerte i alle fall en bil, forteller operasjonsleder Kronen til Bergensavisen.
DB170525 CNN skriver at denne informasjonen framkommer av etterforskningen.
DB170525 Informasjonen kommer fra talsmann for en libysk sikkerhetsstyrke, Ahmed bin Salem.
DA170525 De har i sin tur trolig fått informasjonen fra britisk politi og etterretning.
AP170525 Departementet bekrefter i en e-post at Petoros tilgang til « relevant informasjon » knyttet til Statoils avsetning og omfang på informasjonen er diskutert.
AA170525 Opplysningene i amerikanske medier antas å ha kommet fra kilder tilknyttet amerikanske myndigheter, som i sin tur trolig fått informasjonen fra britisk politi og etterretning.
AA170525 De har i sin tur trolig fått informasjonen fra britisk politi og etterretning.
DN170524 NSM opplyser at EternalRocks kan stoppes på samme måte, ut ifra den informasjonen de har tilgjengelig nå.
DB170524 Vi forsøker å forholde oss til de tingene vi kan gjøre noe med, og vi holder oss til den informasjonen som vi får fra norske myndigheter gjennom politiet, sier toppidrettssjef Tore Øvrebø til Dagbladet.
DB170524 Det var også amerikanske tjenestemenn som sto bak informasjonen om at Abedi skal ha tatt tog fra London til Manchester like før angrepet.
DB170524 « I forbindelse med undersøkelsen av denne hendelsen kom det fram navn på potensielle mottakere av den graderte informasjonen .
DB170524 Det går fram av rapporten at flere ansatte forsøkte å varsle, men at informasjonen ikke ble videreformidlet helt til toppledelsen.
DB170524 Hva ønsket barnevern og byrådsavdelingen å oppnå med å gi min sønn denne informasjonen ?
AA170524 NSM opplyser at EternalRocks kan stoppes på samme måte, ut ifra den informasjonen de har tilgjengelig nå.
AA170524 NSM opplyser at EternalRocks kan stoppes på samme måte, ut ifra den informasjonen de har tilgjengelig nå.
VG170523 Komiteen kan også gå rettens vei med mål om å tvinge Flynn til å gi fra seg informasjonen , men en slik prosess kan ta flere måneder.
VG170523 Komiteen kan nå prøve å innhente informasjonen de ønsker fra Flynn på egen hånd, for eksempel ved å stevne andre vitner.
DN170523 - Når vi har samlet inn denne informasjonen , vil vi gi en tydelig anbefaling om hvilke partier våre medlemmer er best tjent med å stemme på, sier Gabrielsen.
DB170523 - Vi har bare fått denne informasjonen gjennom media, og har ikke mottatt noen formell rapport eller informasjon, opplyser sjefen for turistdepartementet i Nepal, Dinesh Bhattarai, ifølge The Guardian.
VG170522 New York Times meldte senere at det var Israel som hadde gitt USA den graderte informasjonen - en av amerikanernes viktigste allierte.
VG170522 Kilden skal ikke ha gitt USA klarsignal til å dele informasjonen med Russland.
VG170522 Ifølge avisen gikk informasjonen ut på opplysninger om at IS håper å utvikle bomber i bærbare PC-er.
SA170522 Mats Zuccarello, Aksel Lund Svindal, Tiril Sjåstad Christiansen, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Martin Johnsrud Sundby var blant de 330 utøvere, trenere, ledere og presse som fikk informasjonen .
SA170522 Alpinisten Aksel Lund Svindal og alle de andre utøverne, trenerne og lederne lyttet nøye til informasjonen fra scenen.
FV170522 Mats Zuccarello, Aksel Lund Svindal, Tiril Sjåstad Christiansen, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Martin Johnsrud Sundby var blant de 330 utøvere, trenere, ledere og presse som fikk informasjonen .
FV170522 Alpinisten Aksel Lund Svindal og alle de andre utøverne, trenerne og lederne lyttet nøye til informasjonen fra scenen.
DB170522 Også denne informasjonen kom fra Elijah Cummings, som selv offentliggjorde dokumentene.
DB170522 Informasjonen kommer fra toppdemokraten Elijah Cummings som sitter i House Oversight Committee, som kan sammenliknes med Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité.
BT170522 Komiteen kan også gå rettens vei med mål om å tvinge Flynn til å gi fra seg informasjonen , men en slik prosess kan ta flere måneder.
BT170522 Komiteen kan nå prøve å innhente informasjonen den ønsker fra Flynn på egen hånd, for eksempel ved å stevne andre vitner.
BT170522 Mats Zuccarello, Aksel Lund Svindal, Tiril Sjåstad Christiansen, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Martin Johnsrud Sundby var blant de 330 utøvere, trenere, ledere og presse som fikk informasjonen .
BT170522 Alpinisten Aksel Lund Svindal og alle de andre utøverne, trenerne og lederne lyttet nøye til informasjonen fra scenen.
AP170522 Mats Zuccarello, Aksel Lund Svindal, Tiril Sjåstad Christiansen, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Martin Johnsrud Sundby var blant de 330 utøvere, trenere, ledere og presse som fikk informasjonen .
AP170522 Alpinisten Aksel Lund Svindal og alle de andre utøverne, trenerne og lederne lyttet nøye til informasjonen fra scenen.
AA170522 Komiteen kan også gå rettens vei med mål om å tvinge Flynn til å gi fra seg informasjonen , men en slik prosess kan ta flere måneder.
AA170522 Komiteen kan nå prøve å innhente informasjonen den ønsker fra Flynn på egen hånd, for eksempel ved å stevne andre vitner.
AA170520 Informasjonen om hageavfallsaksjonen kom i Trondheim Renholdsverks informasjonsblad Råstoff.
VG170519 Kilden til informasjonen var Cappelen. 8.
VG170519 Lysenstøen sier videre at informasjonen de fikk fra Aleris i 2011 ble tatt til etterretning.
VG170519 Direktoratet svarte at de tok informasjonen til etterretning, men at den tyske stiftelsen oppfylte kvalifikasjonskravene til å være ideell.
DN170519 Slik tror man informasjonen slipper ut : ¶
DB170519 Informasjonen Trump beskyldes for å ha lekket stammet fra den israelske etterretningstjenesten, og dreide seg om terrorgruppa IS' utvikling av teknikker for å skjule bomber.
DB170519 Deretter hevdet Trump at Comey hadde en samtale dem i mellom på bånd, og advarte han mot å lekke denne informasjonen til pressen.
DB170519 Redusert-layout rensker opp informasjonen betraktelig.
BT170519 Vi vet at Eirik Jensen sørget for å få overført politiet i Asker og Bærums informant som ga opplysninger om Cappelen til seg, og Jensen så stanset denne informasjonen hos seg og prioriterte andre saker, sa Schilling.
AP170519 Vi vet at Eirik Jensen sørget for å få overført politiet i Asker og Bærums informant som ga opplysninger om Cappelen til seg, og Jensen så stanset denne informasjonen hos seg og prioriterte andre saker, sa Schilling.
AA170519 Ifølge Nasjonal sikkerhetsmyndighet ( NSM ) er årsaken til sikkerhetshullet at Microsoft har oppdatert sine søkemotorer, fortrinnsvis Bing, slik at de lagrer informasjonen og gjør den søkbar.
VG170518 Ut fra den informasjonen vi har, kan vi ikke garantere at kampen mellom IFK Göteborg og AIK er en sikker kamp som vil avgjøres sportslig, sier generalsekretær Sjöstrand.
SA170518 Ut fra den informasjonen vi har, kan vi ikke garantere at kampen mellom IFK Göteborg og AIK er en sikker kamp som vil avgjøres sportslig, sier Sjöstrand.
FV170518 Ut fra den informasjonen vi har, kan vi ikke garantere at kampen mellom IFK Göteborg og AIK er en sikker kamp som vil avgjøres sportslig, sier Sjöstrand.
DB170518 Ut fra den informasjonen vi har, kan vi ikke garantere at kampen IFK Göteborg och AIK er sikker, sier Sjöstrand.
DB170518 Deretter hevdet Trump at Comey hadde en samtale dem i mellom på bånd, og advarte han mot å lekke denne informasjonen til pressen.
BT170518 Ut fra den informasjonen vi har, kan vi ikke garantere at kampen mellom IFK Göteborg og AIK er en sikker kamp som vil avgjøres sportslig, sier Sjöstrand.
AP170518 Ut fra den informasjonen vi har, kan vi ikke garantere at kampen mellom IFK Göteborg og AIK er en sikker kamp som vil avgjøres sportslig, sier Sjöstrand.
DB170517 Kort tid etter mandagens nyhet, sa utenriksminister Rex Tillerson i en uttalelse at han nekter for at Donald Trump har delt den hemmelighetsstemplede informasjonen .
DB170517 Informasjonen, som skal ha blitt delt mellom Russland og USA, skal ha kommet fra en av USAs allierte, som ikke skal ha godkjent at informasjonen ble delt med andre parter.
DB170517 Ifølge Washington Post kommer opplysningene fra et så sensitivt hold at allierte ikke har mottatt denne informasjonen .
DB170517 Informasjonen skal ha relatert seg til terrorgruppa Den islamske stat.
DB170517 Informasjonen , som skal ha blitt delt mellom Russland og USA, skal ha kommet fra en av USAs allierte, som ikke skal ha godkjent at informasjonen ble delt med andre parter.
DB170517 Hun sier at det har vært utfordrende å samle opp all informasjonen man trenger for å lage denne serien, og forteller at det i starten var svært vanskelig å føre en ordentlig samtale med Gypsy.
AA170517 Som president har han vide fullmakter til å dele den informasjonen han måtte ønske.
AA170517 Israel vil ikke bekrefte om de er kilden til informasjonen .
AA170517 Ifølge avisen kan det øke risikoen for at informasjonen sendes til Iran, en av Russlands allierte og Israels største trussel i Midtøsten.
AA170517 ABC News skriver at at en kilde som er plassert i ekstremistgruppen av USA, var den som delte informasjonen om at IS planla å gjemme en bombe i en bærbar datamaskin for å sprenge et fly, noe som førte til det omstridte forbudet mot å ta med større elektroniske gjenstander på noen flygninger.
AA170517 Informasjonen skal ha vært gradert på et høyere nivå enn « topp hemmelig ».
AA170517 Informasjonen skal ha kommet via en alliert fra en kilde som har tilgang til innsiden av IS' operasjoner.
VG170516 Republikaner Ben Corker, som leder utenrikskomiteen i Senatet, sier ifølge Reuters at informasjonen , hvis den stemmer, er « veldig, veldig bekymringsfull ».
VG170516 Kilder sier til avisen at dette er alarmerende fordi Russland kan bruke informasjonen til å identifisere kilden - og at kilden derfor nå kan stå i fare.
VG170516 Ifølge kilder var det de snakket om en IS-trussel som er relatert til forbudet mot elektroniske gjenstander i håndbagasjen på flyreiser til USA, og at Trump skal ha avslørt den hemmeligstemplede informasjonen .
VG170516 Ifølge ikke navngitte-kilder med kjennskap til saken, skal amerikansk etterretningstjeneste ha fått den strengt graderte informasjonen fra en kilde som har tilgang til innsiden av IS' operasjoner.
VG170516 Ifølge Washington Post hadde den allierte ikke gitt USA klarsignal til å dele informasjonen med Russland.
VG170516 Ifølge Washington Post fortalte ikke presidenten spesifikt om metode, men avslørte derimot navnet på den IS-kontrollerte byen hvor informasjonen kom fra.
VG170516 Informasjonen skal være så sensitiv at flere av USAs allierte ikke har mottatt materialet.
VG170516 | Trump-lekkasjen til Russland : - Visste ikke hvor informasjonen kom fra ¶
VG170516 Til tross for dette valgte Trump å dele informasjonen med russerne.
VG170516 NEW YORK ( VG ) Ifølge USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver visste ikke engang president Donald Trump selv hvem som hadde gitt informasjonen han videreformidlet til russerne.
VG170516 Ifølge Washington Post hadde ikke kilden gitt USA klarsignal til å dele informasjonen med Russland.
VG170516 Han ble flere ganger presset på om hvorvidt informasjonen Trump delte var gradert, men det ville han ikke svare direkte på, men gjentok heller at presidenten ikke røpet etterretningskilder eller metoder.
VG170516 Det var i dette møtet Trump ga den mye omtalte informasjonen .
VG170516 At ikke en gang presidenten visste hvem som var kilden eller hvordan informasjonen hadde blitt hentet inn, kan i så fall si noe om hvor sensitive disse opplysningene var.
VG170516 Anders Giæver kommenterer : Derfor er det alvor ¶ Informasjonen var ifølge avisen relatert til at IS håper å utvikle bomber i bærbare PC-er.
VG170516 - Presidenten var ikke en gang klar over hvor denne informasjonen kom fra.
VG170516 - Andre land deler etterretning med USA på en jevnlig basis, men nå kommer de til å ta en pause og stille spørsmål ved om de bør gjøre det dersom de er redde for at informasjonen de gir kan bli delt med en motpart, sa Morell til et morgenprogram hos CBS.
VG170516 Republikaner Bob Corker, som leder utenrikskomiteen i Senatet, sier ifølge Reuters at informasjonen , hvis den stemmer, er « veldig, veldig bekymringsfull ».
VG170516 I etterretningsverden « tilhører » informasjonen i så fall opphavslandet.
VG170516 Det er viktig at informasjonen ses i sammenheng med andre selvmordsforebyggende tiltak i regi av kommunen.
SA170516 Som president har han vide fullmakter til å dele den informasjonen han måtte ønske.
SA170516 Israel vil ikke bekrefte om de er kilden til informasjonen .
SA170516 Ifølge avisen kan det øke muligheten for at informasjonen sendes til Iran, en av Russlands allierte og Israels største trussel i Midtøsten.
SA170516 Informasjonen skal ha vært gradert på et høyere nivå enn « topp hemmelig ».
SA170516 Informasjonen skal ha kommet via en alliert fra en kilde som har tilgang til innsiden av IS' operasjoner.
DN170516 Videre melder presidenten at han delte informasjonen av humanitære årsaker, samt fordi han ønsker at Russland trapper opp kampen mot IS og terrorisme.
DN170516 Trump skriver at han var i sin fulle rett til å dele informasjonen om terrorisme og flysikkerhet med russerne.
DN170516 I de to Twitter-meldingen skriver Trump ikke noe om hvorvidt informasjonen han delte var hemmeligstemplet.
DN170516 Ifølge avisen skal informasjonen som Trump delte komme fra et så sensitivt hold at allierte ikke har mottatt denne informasjonen .
DN170516 Ifølge avisen skal informasjonen som Trump delte komme fra et så sensitivt hold at allierte ikke har mottatt denne informasjonen.
DN170516 Den skal komme fra en kilde som har tilgang til innsiden av IS' operasjoner, og ifølge kilder avisen har snakket med, delte Trump denne informasjonen uten tillatelse.
DB170516 Denne informasjonen er så hemmelig at den ikke engang er delt med USAs allierte.
DB170516 Informasjonen presidenten skal ha gitt til russerne, stammer ifølge Washington Post fra en kilde med kjennskap til møtet.
DB170516 Å dele informasjonen skal ha vært en impulsiv handling, skriver NY Times.
DB170516 Israel vil ikke bekrefte at de var kilden til informasjonen .
DB170516 Informasjonen skal ha kommet fra en av USAs allierte, som ikke skal ha godkjent at informasjonen ble delt med andre parter.
DB170516 - Den islamske stat ¶ Informasjonen skal ha relatert seg til terrorgruppa Den islamske stat.
DB170516 ( Dagbladet ) : Israel skal være kilden til den topphemmelige informasjonen president Donald Trump delte med russerne, skriver New York Times.
DB170516 Informasjonen skal ha kommet via en alliert fra en kilde som har tilgang til innsiden av IS' operasjoner.
DB170516 Informasjonen skal ha kommet fra en av USAs allierte, som ikke skal ha godkjent at informasjonen ble delt med andre parter.
DB170516 - Men ettersom BNP-tall er midlertidige og volatile, foretrekker vi å vurdere informasjonen fra regionalt nettverk ( neste rapport : 13. juni ) før vi trekker konklusjoner, avslutter Gonsholt Hov.
DB170516 Informasjonen fra det regionale nettverket er en viktig del av grunnlaget for Norges Banks prognoser.
DA170516 Som president har han vide fullmakter til å dele den informasjonen han måtte ønske.
DA170516 Informasjonen skal ha vært gradert på et høyere nivå enn « topp hemmelig ».
DA170516 Informasjonen skal ha kommet via en alliert fra en kilde som har tilgang til innsiden av IS' operasjoner.
DA170516 Som president har han vide fullmakter til å dele den informasjonen han måtte ønske.
DA170516 Ifølge avisen var informasjonen så hemmelig at selv flere allierte land ikke har tilgang til den.
DA170516 Informasjonen skal ha vært gradert på et høyere nivå enn « topp hemmelig ».
DA170516 Som president har han vide fullmakter til å dele den informasjonen han måtte ønske.
DA170516 Informasjonen skal ha vært gradert på et høyere nivå enn « topp hemmelig ».
DA170516 Informasjonen skal ha kommet via en alliert fra en kilde som har tilgang til innsiden av IS' operasjoner.
BT170516 Konseptet lar bakmennene komme inn i datasystemer og låse informasjonen , som de deretter krever løsepenger for å låse opp igjen.
BT170516 De som har « kidnappet » informasjonen , krever løsepenger betalt i den digitale valutaen Bitcoin, som ikke kan spores.
AP170516 McMaster la til at Trump ikke var klar over hvor informasjonen kom fra før han delte den med Lavrov og Kisljak.
AP170516 Ifølge rapporten i avisen stammet informasjonen fra en samarbeidende etterretningstjeneste og forutsetningen var at etterretningen ikke skulle deles med andre.
AP170516 Han ville derimot ikke avvise at informasjonen Trump delte med russerne, var gradert.
AP170516 - Trump visste ikke hvor informasjonen kom fra ¶
AP170516 Oberstløytnant Ydstebø peker på at informasjonen om en by hvor informasjonen stammer fra, kan sette etterretningskilder på stedet i fare.
AP170516 Oberstløytnant Ydstebø peker på at informasjonen om en by hvor informasjonen stammer fra, kan sette etterretningskilder på stedet i fare.
AP170516 Får de én del av puslespillet, kan de finne ut hvordan informasjonen er samlet inn, sier Svein Melby.
AP170516 - Men selv om Trump ikke røper kilder, kan russerne - de er dyktige - få mye ut av informasjonen de faktisk fikk.
AP170516 Det er derfor vi er så forsiktige med informasjonen vi får fra etterretningskilder - for å forhindre at slike ting skjer, sa republikaneren Bob Corker, som leder utenrikskomiteen i Senatet, i en kort melding til reportere utenfor Kongressen.
AP170516 Informasjonen som skal kommet fra et tredjeland alliert med USA, skal ha vært såpass sensitiv at den var gradert som « code word information » - et nivå høyere enn Top Secret.
AP170516 To israelske etterretningskilder bekrefter overfor nettstedet Buzzfeed at informasjonen Trump delte med russerne faktisk kom fra Israel, og at myndighetene der er rasende.
AP170516 Han ville derimot ikke avvise at informasjonen Trump delte med russerne, var gradert.
AP170516 Det hvite hus har ikke kommentert opplysningene om at informasjonen skal ha kommet fra Israel.
AA170516 Som president har han vide fullmakter til å dele den informasjonen han måtte ønske.
AA170516 Ifølge avisen var informasjonen så hemmelig at selv flere allierte land ikke har tilgang til den.
AA170516 Informasjonen skal ha vært gradert på et høyere nivå enn « topp hemmelig ».
AA170516 Det er bygget opp internasjonale organisasjoner og strukturer som deler denne informasjonen og gjør den gjeldende.
VG170515 Sandberg kaller den nye informasjonen « oppsiktsvekkende i hans hode ».
SA170515 Basert på den informasjonen jeg sitter på nå, har det ikke vært biler involvert i ulykken.
DB170515 Trumps sikkerhetsrådgiver Herbert Raymond McMaster, assisterende sikkerhetsrådgiver Dina Powell og utenriksminister Rex Tillerson sier i en uttalelse at de nekter for at Donald Trump har delt den hemmelighetssemplede informasjonen .
DB170515 Opplysningene skal ha kommet fra et så sensitivt hold at allierte ikke har mottatt denne informasjonen .
DB170515 Informasjonen skal ha kommet fra en av USAs allierte, som ikke skal ha godkjent at informasjonen ble delt med andre parter.
DB170515 Det hvite hus er rasende over at dette bildet ble publisert : - De lurte oss ¶ Informasjonen skal ha kommet fra en av USAs allierte, som ikke skal ha godkjent at informasjonen ble delt med andre parter.
DB170515 Den islamske stat ¶ Informasjonen skal ha relatert seg til terrorgruppa Den islamske stat.
BT170515 Ifølge avisen skal informasjonen som Trump delte komme fra et så sensitivt hold at allierte ikke har mottatt denne informasjonen .
BT170515 Ifølge avisen skal informasjonen som Trump delte komme fra et så sensitivt hold at allierte ikke har mottatt denne informasjonen.
BT170515 Det mest alarmerende, ifølge kilder, var at han skal ha avslørt hvilken by denne hemmelige kilden fikk informasjonen sin fra.
BT170515 Den skal komme fra en kilde som har tilgang til innsiden av IS' operasjoner, og ifølge kilder avisen har snakket med, delte Trump denne informasjonen uten tillatelse.
AP170515 USAs president har muligheten til å degradere statlige hemmeligheter, noe som gjør det svært lite sannsynlig at han har brutt loven ved å dele informasjonen med Russland.
AP170515 I løpet av møtet skal Trump ha fortalt russerne hvilken by som etterretningskilden hadde skaffet informasjonen fra, noe som skal ha gjort flere embetsmenn svært bekymret skriver avisen.
AP170515 FOTO : TT / NTB scanpix ¶ Informasjonen som ble delt med russerne skal være så sensitiv at detaljer skal ha blitt holdt tilbake fra flere allierte.
AP170515 En kilde til The Washington Post sier at Trumps valg om å dele denne informasjonen risikerer samarbeidet med en partner som har svært god tilgang til terrororganisasjonen Den islamske stat.
AP170515 Informasjonen som USAs president delte med russerne skal ha satt en IS-etterretningskilde i fare.
AP170515 Informasjonen skal ha kommet fra menneskerettighetsgrupper, samt « etterretningsvurderinger », opplyste USAs toppdiplomat i Midtøsten.
AP170515 Basert på den informasjonen jeg sitter på nå, har det ikke vært biler involvert i ulykken.
DB170514 Den kan heller ikke brukes i avl fordi den bare har en testikkel, sier Jensen til Århus Stifttidene, som mener denne informasjonen er viktig å få fram for å avskrekke gjerningspersonen ( e ).
DB170514 - Hvis informasjonen som er blitt oppgitt stemmer, har missilet en betydelig lengre rekkevidde enn de andre landet besitter, sier Wright, ifølge The Guardian. 4500 kilometer ¶
DB170513 Informasjonen som gis forsøker å trekke et skille mellom rusmiddelet cannabis og denne seriøse medisinen.
VG170512 De må fjerne den falske informasjonen , så vil vi tillate deres publikasjoner, sier Arslan.
VG170512 - Man får en kopi med seg slik at man kan få den informasjonen som er påkrevd om saken som reises, skriver hun.
NL170512 Avisa The Independent Barents Observer har sammenlignet satellittbilder fra Kolahalvøya i Russland i Google Earth med den tilgjengelige informasjonen man har om antall atomvåpen i Russland.
NL170512 På nåværende tidspunkt ønsker vi å være på den sikre siden og sperrer salget og går bredt ut for å sikre oss at kundene våre får denne informasjonen , sier kvalitetssjef i Rema 1000, Martina Rabsch, i en pressemelding natt til fredag.
DB170512 På nåværende tidspunkt ønsker vi å være på den sikre siden og sperrer salget og går bredt ut for å sikre oss at kundene våre får denne informasjonen , sier kvalitetssjef i REMA 1000, Martina Rabsch.
DB170512 Hun er ikke urolig over at Dagbladet fikk tilgang til russenettverket og informasjonen som lå der, blant annet om 2017-russen.
DA170512 På nåværende tidspunkt ønsker vi å være på den sikre siden og sperrer salget og går bredt ut for å sikre oss at kundene våre får denne informasjonen , sier kvalitetssjef i Rema 1000, Martina Rabsch, i en pressemelding natt til i dag.
DA170512 På nåværende tidspunkt ønsker vi å være på den sikre siden og sperrer salget og går bredt ut for å sikre oss at kundene våre får denne informasjonen , sier kvalitetssjef i Rema 1000, Martina Rabsch, i en pressemelding natt til i dag.
BT170512 - På nåværende tidspunkt ønsker vi å være på den sikre siden og sperrer salget og går bredt ut for å sikre oss at kundene våre får denne informasjonen , skriver Rabsch.
BT170512 - På nåværende tidspunkt ønsker vi å være på den sikre siden og sperrer salget og går bredt ut for å sikre oss at kundene våre får denne informasjonen , skriver Rabsch.
AP170512 På nåværende tidspunkt ønsker vi å være på den sikre siden og sperrer salget og går bredt ut for å sikre oss at kundene våre får denne informasjonen , sier kvalitetssjef i Rema 1000, Martina Rabsch, i en pressemelding natt til fredag.
AP170512 - Vi vil være på den sikre siden og går bredt ut for å sikre oss at kundene våre får denne informasjonen , sier kvalitetssjef i Rema 1000, Martina Rabsch, i en pressemelding natt til fredag.
AA170512 På nåværende tidspunkt ønsker vi å være på den sikre siden og sperrer salget og går bredt ut for å sikre oss at kundene våre får denne informasjonen , sier kvalitetssjef i Rema 1000, Martina Rabsch, i en pressemelding natt til fredag.
AA170512 På nåværende tidspunkt ønsker vi å være på den sikre siden og sperrer salget og går bredt ut for å sikre oss at kundene våre får denne informasjonen , sier kvalitetssjef i Rema 1000, Martina Rabsch, i en pressemelding natt til fredag.
VG170511 Jeg måtte forholde meg til informasjonen jeg hadde.
VG170511 Vi er i en fase der det meste handler om å etablere kontaktpunkter, samle informasjon og kvalitetssikre den informasjonen , sier direktør William Bertheussen.
NL170511 Avisa The Independent Barents Observer har sammenlignet satellittbilder fra Kolahalvøya i Russland i Google Earth med den tilgjengelige informasjonen man har om antall atomvåpen i Russland.
DN170511 Du får en situasjon hvor mye informasjon blir diskontert umiddelbart da mange mener at informasjonen de får ikke er riktig, sier han til Bloomberg.
DB170511 På grunn av sikkerheten måtte situasjonen løses raskt, sier han, og de oppsøkte menneskene i leiren med informasjonen .
AP170511 | Jo, Kripos tok informasjonen alvorlig Ketil Haukaas ¶
AA170511 Den informasjonen fylte et vakuum.
AA170511 Suksess vil fordre at informasjonen oppleves som så viktig og tiltak så besparende, at de kan konkurrere ut gamle vaner, rutiner, ønsker og behov.
DB170510 Ok, vi burde ha lest informasjonen på nettsiden til loungen bedre, vi burde lagt merke til den lille stjerna for merknaden og informasjonen i liten skrift helt nederst, hvor det står at dusj koster - men det hadde vi gått glipp av...
DB170510 Ok, vi burde ha lest informasjonen på nettsiden til loungen bedre, vi burde lagt merke til den lille stjerna for merknaden og informasjonen i liten skrift helt nederst, hvor det står at dusj koster - men det hadde vi gått glipp av...
DB170510 - Informasjonen om at Eirik Jensen skulle ha hatt nær kontakt med personer i det kriminelle miljøet førte til undersøkelser, sier Berle.
AP170510 Også medlemmer av Kongressen ble orientert om at Comey hadde bedt om mer penger til etterforskningen, skriver nyhetsbyrået AP, som også skriver at de har egne kilder på informasjonen .
DN170509 Ifølge Yates ga hun denne informasjonen til Det hvite hus slik at de kunne komme med passende tiltak.
DB170509 - Dette er omtrent som forespeilet i forhold til informasjonen vi fikk i forkant av avgjørelsen.
DB170509 - Så kan vi se om kvinner i den og den alderen ser lenger på skjermen når visse reklamer vises, og bruke den informasjonen til å fortsatt vise disse reklamene til disse kvinnene, sier Olsen til Dinside.
DB170509 « Forholdet vurderes som så signifikant og viktig at denne informasjonen , i henhold til forskriftene, gis før undersøkelsen er fullført.
DB170509 Det får flere amerikanske medier til å spørre seg om Det hvite hus gjorde noe med informasjonen de fikk i det hele tatt, og hva de i så tilfelle gjorde.
DB170509 CNN gjengir et lengre utdrag fra en pressekonferanse Trump holdt i forbindelse med sparkingen av Flynn, der Trump sier følgende om informasjonen Det hvite hus fikk av Yates vedrørende Flynn.
AA170509 Ifølge Yates ga hun denne informasjonen til Det hvite hus slik at de kunne komme med passende tiltak.
VG170508 Nå vil Trump ha svar på hvordan media fikk informasjonen som hun selv meldte fra om.
VG170508 - Svenskene tente på saken, forklarer Pedersen, som sier at informasjonen han videreformidlet førte til et beslag på over 400 kilo hasj, tilhørende Jensensbarndomsvenn, og som skulle til Norge. 4.
VG170508 - Etter at informasjonen var blitt lagt inn, tok Jensen kontakt og ba oss ta kontakt med en person som han gikk god for, forklarer Pedersen.
VG170508 Informasjonen om narkotikalageret ble lagt inn i politisystemet.
VG170508 - Vi forstår at folk reagerer når informasjonen om utbetalingstidspunkt endres, og det beklager vi, men de fleste vil ha pengene på konto den 15. mai.
DB170508 Den franske valgkampkommisjonen anmodet mediene og privatpersoner om å unnlate å spre informasjonen - som kommisjonen understreket er innhentet ulovlig.
DB170508 Informasjonen gikk konkret på at Eirik fikk betaling fra 50 000 kroner og oppover for å selge ut opplysninger.
SA170507 Frankrikes valgkommisjon advarte franske journalister mot å spre den lekkede informasjonen den siste dagen før valget.
FV170507 Frankrikes valgkommisjon advarte franske journalister mot å spre den lekkede informasjonen den siste dagen før valget.
DN170507 Frankrikes valgkommisjon advarte franske journalister mot å spre den lekkede informasjonen den siste dagen før valget.
DN170507 Frankrikes valgkommisjon advarte franske journalister mot å spre den lekkede informasjonen den siste dagen før valget.
DB170507 - Vi forstår at noen kan bli frustrert når informasjonen om utbetalingstidspunkt endres og det beklager vi, men de fleste vil ha pengene på konto allerede den 15. mai.
DB170507 Tenketanken mener roboter på sosiale medier bidro til å spre informasjonen i Frankrike.
DB170507 Samtidig har den franske valgkampkommisjonen bedt både medier og privatpersoner om å unnlate å spre informasjonen - som de understreker er innhentet ulovlig. 70 000 filer ¶
AA170507 Frankrikes valgkommisjon advarte franske journalister mot å spre den lekkede informasjonen den siste dagen før valget.
AA170507 - Vi forstår at de reagerer når informasjonen om utbetalingstidspunkt endres og det beklager vi, men de fleste vil ha pengene på konto den 15. mai.
SA170506 Videre ber de både franske borgere og franske medier om å unnlate å spre informasjonen .
DB170506 Vi hadde ikke fått den informasjonen som gjorde at vi kunne ha søkt om en dispensasjon.
DB170506 Utstyrt med denne informasjonen , er det bare å ta tastaturet til hjelp.
DB170506 Merke og modellnavn - helst referansenummeret - er den mest vesentlige informasjonen man trenger for å komme i gang.
AA170506 Capriles sier han har fått informasjonen fra slektninger av de pågrepne, som ønsker at denne siden av sannheten skal bli kjent.
AA170506 Videre ber de både franske borgere og franske medier om å unnlate å spre informasjonen .
AA170506 Vil ikke regjeringen at delegatene skal få denne informasjonen ? spør han.
AA170506 Vil ikke regjeringen at delegatene skal få denne informasjonen ? spør han.
VG170505 mai, basert på den informasjonen Lunden har gitt til oss.
VG170505 Sandberg kaller den nye informasjonen « oppsiktsvekkende i hans hode ».
SA170505 Ettersom det også er en Thoresen som er sjef for Norge, vil nok denne informasjonen flyte videre til han som skal lage spilleopplegget.
DA170505 Hun tror informasjonen trengs.
DA170505 Han kan ikke svare på hva informasjonen som hentes inn fra moskeene skal brukes til, men mener det er viktig å sende et politisk signal om at en gransking er ønsket.
BT170505 Mens myndighetene sier at det kun er 16 bulgarere som har hatt tilgang på informasjonen , sier NRK at de har dokumentasjon på at 110 utenlandske IT-arbeidere har hatt tilgang.
BT170505 Ettersom det også er en Thoresen som er sjef for Norge, vil nok denne informasjonen flyte videre til han som skal lage spilleopplegget.
AP170505 - Videreformidlingen av informasjonen , som er ulovlig innhentet og som etter all sannsynlighet er blandet med falsk informasjon, kan klassifiseres som en kriminell handling, heter det i en uttalelse fra kommisjonen.
AP170505 - Videreformidlingen av informasjonen , som er ulovlig innhentet og som etter all sannsynlighet er blandet med falsk informasjon, kan klassifiseres som en kriminell handling, heter det i en uttalelse fra kommisjonen.
AP170505 Hvordan kan din helseinformasjon følge deg og brukes smart, både av forskere, helsevesen og deg selv, slik at du får et bedre helsetilbud - uten at informasjonen kommer på avveie ?
AP170505 Ettersom det også er en Thoresen som er sjef for Norge, vil nok denne informasjonen flyte videre til han som skal lage spilleopplegget.
DN170504 Tyskere med svarte penger og penger unndratt beskatning har på bakgrunn av denne informasjonen fått et ublidt møte med tyske skattemyndigheter.
DB170504 Stortingsrepresentanten er bekymret for at informasjonen kan misbrukes hvis den havner i feil hender.
DB170504 Desto verre blir det nå av at Høyre tilsynelatende forsøker å dysse ned informasjonen .
AA170504 - Vi vil ikke nøle med å anmelde alle som gjentar denne falske informasjonen , for ærekrenkelser, sier et medlem av Macrons valgkampteam til nyhetsbyrået AFP.
VG170503 - Det var et avvik mellom informasjonen fra tollen og den informasjonen selskapet har gitt UD.
VG170503 - Det var et avvik mellom informasjonen fra tollen og den informasjonen selskapet har gitt UD.
VG170503 Sandberg kaller den nye informasjonen « oppsiktsvekkende i hans hode ».
VG170503 Eve Room kan nemlig ikke bruke denne informasjonen til noe fornuftig, som eksempelvis å alarmere deg hvis luftfuktigheten plutselig er for nøy, eller sette en vifte eller termostat i gang hvis det blir for varmt eller kaldt.
VG170503 Eve Room holder øye med luftkvaliteten, men glemmer å gi informasjonen videre.
VG170503 - Eve Room er ikke smart nok til å gi informasjonen videre til andre enheter.
SA170503 - Hvis du er typen som har lagret passordet ditt på alle slags private nettsteder som Facebook eller LinkedIn, er det veldig dumt hvis noen skulle overta denne informasjonen .
DB170503 Etter hvert som informasjonen og faktaopplysningene har kommet fram, har det blitt bedre, mener Johaugs manager.
DB170503 Etter hvert som informasjonen og faktaopplysningene har kommet fram, har det blitt bedre, mener Johaugs manager.
DB170503 - Bestiller man eksempelvis billett på et vanlig fly, så finnes det alltid en sjanse for at den informasjonen lekkes et eller annet sted.
DB170503 - Informasjonen lekkes ¶
DA170503 Vi jobber med et digitalt system som sørger for at all informasjonen må være inne før søknaden kan sendes, sier Tøstibakken.
DA170503 Hun sikter da spesielt til informasjonen og kunnskapen Drammen har hentet inn om vann- og avløpsrørene i kommunen.
DA170503 Digitaliseringen av informasjonen gir også mulighet til lettere å avdekke gamle rørtilkoblinger ved salg av boliger.
DA170503 - Nå får vi data som kan gjenbrukes, vi trenger ikke registrere informasjonen flere ganger i ulike systemer.
AP170503 - Hvis du er typen som har lagret passordet ditt på alle slags private nettsteder som Facebook eller LinkedIn, er det veldig dumt hvis noen skulle overta denne informasjonen .
VG170502 Han påpeker at Storbritannia har hatt en stor og åpen diskusjon og styrket kontrollen av hvordan informasjonen brukes.
DB170502 Lutnæs fikk imidlertid fortsette med gjennomgangen av informasjonen som ligger i politiets etterretningssystemer.
DB170502 » Informasjonen er lagt inn i Lotus-systemet, som tilhørte seksjon for organisert kriminalitet i Oslo ( org. krim ), der Jensen tidligere jobbet.
DB170502 Informasjonen blir lagt inn i en algoritme som baserer seg på statistikk fra andre med lignende boligprofil, forskjellig bygnings- og energidata fra SINTEF og Enova, samt andre faktorer som utetemperaturer, soloppgang og solnedgang og så videre.
AP170502 Vi har også hatt så detaljerte intervju som mulig og sammenlignet informasjonen vi får, sier Solvang.
AP170502 Vi har også hatt så detaljerte intervju som mulig og sammenlignet informasjonen vi får, sier Solvang.
VG170501 Det er ikke mulig å si nøyaktig hva som foranlediget angrepet der 16-åringen ble drept, den informasjonen har ikke den tyrkiske hæren gått ut med.
VG170501 FN er tilbakeholden med informasjonen i frykt for at det vil hindre at flere jesidier slipper fri i fremtiden.
DN170501 - Jeg kan ikke gå ut med detaljer før vi har fått verifisert informasjonen .
AP170501 Deteksjonssystemet vil kommunisere med et styringssystem som justerer skipets hastighet og kurs i tråd med den informasjonen sensorene gir og kommandoene som er gitt fra land.
VG170429 Morens advokat Laris Vrahimis sier til VG at denne informasjonen ikke forandrer hans oppfatning av saken.
BT170429 - Denne informasjonen hører definitivt med i bildet, og burde absolutt blitt informert om.
VG170428 Morens advokat Laris Vrahimis sier til VG at denne informasjonen ikke forandrer hans oppfatning av saken.
VG170428 Vi bistår dem med den informasjonen de måtte trenge, men akkurat hvilke etterforskningsskritt som iverksettes, er vi varsomme med å omtale.
VG170428 - Informasjonen som er gjort tilgjengelig fra undersøkelsene etter Turøy-ulykken i 2016 har ført til at vi har innført nye sikkerhetstiltak som vi dessverre ikke kunne innføre i 2009.
VG170428 Men all informasjonen i den mailen hadde kommet fra ham.
SA170428 Velgerne konsumerer ikke bare informasjon som i 1997, de deltar også i utformingen og tolkningen av informasjonen .
SA170428 Informasjonen overføres ved hjelp av bluetooth.
DB170428 Det er ikke første gang det skjer, at media graver fram slikt, og det er vel og bra, men det er ikke slik informasjonen skal komme til oss.
DB170428 - Informasjonen som er gjort tilgjengelig fra undersøkelsene etter Turøy-ulykken i 2016 har ført til at vi har innført nye sikkerhetstiltak som vi dessverre ikke kunne innføre i 2009.
DB170428 Deloitte bekrefter nå i sin rapport at Renovasjonsetaten manglet kontroll, og ikke i tilstrekkelig grad kvalitetssikret informasjonen de fikk om arbeidsforholdene i Veireno.
DB170428 Dagbladet avdekket også at informasjonen som Renovasjonsetaten ga til byråden om hvorvidt Veireno brøt arbeidsmiljøloven, i realiteten kom fra Veireno selv.
DB170428 - Det viktigste er at man får belyst hva hun mener om den informasjonen vi sitter på, at hun får anledning til å kommentere for sin egen del.
DB170428 Deloitte bekrefter nå i sin rapport at Renovasjonsetaten manglet kontroll, og ikke i tilstrekkelig grad kvalitetssikret informasjonen de fikk om arbeidsforholdene i Veireno.
DB170428 Dagbladet avdekket også at informasjonen som Renovasjonsetaten ga til byråden om hvorvidt Veireno brøt arbeidsmiljøloven, i realiteten kom fra Veireno selv.
DB170428 Informasjonen du har kan være viktig for å fastslå hans sinnstilstand, sa polititopp Neil Basu.
AP170428 - Informasjonen som er gjort tilgjengelig fra undersøkelsene etter Turøy-ulykken i 2016 har ført til at vi har innført nye sikkerhetstiltak som vi dessverre ikke kunne innføre i 2009.
AP170428 Informasjonen overføres ved hjelp av bluetooth.
VG170427 Professor i forvaltningsrett Jan Fridthjof Bernt ved Universitetet i Bergen sier til VG at denne typen omlegging ikke kan brukes i situasjoner der det er grunn til å tro at brukerne ikke vil være i stand til å nyttiggjøre seg informasjonen digitalt, og hvis en bruker ønsker personlig kontakt med en saksbehandler, kan dette normalt ikke avslås : ¶
SA170427 Blir forslaget fra KrF vedtatt vil det bli stilt krav om at denne informasjonen lagres i minst seks måneder.
DN170427 - Et av selskapene er børsnotert og vil ikke gi ut informasjonen ennå, sier Aasen.
DN170427 Blir forslaget fra KrF vedtatt vil det bli stilt krav om at denne informasjonen lagres i minst seks måneder.
DB170427 Blir forslaget fra KrF vedtatt vil det bli stilt krav om at denne informasjonen lagres i minst seks måneder.
DB170427 « I den tro at informasjonen i e-posten og pressemeldingen var sann, sendte ankeret et entusiastisk svar til « Jerry Chubb » samme dag der han skrev at « Hello, Wisconsin » ville ELSKET å ha Chop og Steele på programmet og ba om flere detaljer for å forberede seg til intervjuet og demonstrasjonen », heter det i rettsdokumen
DB170427 Vi er veldig opptatt av vår sønns personvern, og liker ikke å dele for mye om han offentlig, men vi ser oss nødt til å i hvert fall gjøre et forsøk på å dele denne informasjonen , slik at vi i framtiden kanskje slipper å bli ledd av og dømt av andre.
DB170427 - BLIR DØMT : - Vi ser oss nødt til å i hvert fall gjøre et forsøk på å dele denne informasjonen , slik at vi i framtiden kanskje slipper å bli ledd av og dømt av andre, skriver artikkelforfatteren.
DA170427 - Tilbake i januar 2017 forpliktet vi oss også til å begynne å gjøre denne informasjonen offentlig tilgjengelig i løpet av 2017.
DA170427 - Det gjør vi faktisk allerede i dag, fordi vi deler denne informasjonen med blant annet The Bangladesh Accord og andre eksterne organisasjoner som sjekker forholdene hos våre leverandører, opplyser Milman.
DA170427 - Tilbake i januar 2017 forpliktet vi oss også til å begynne å gjøre denne informasjonen offentlig tilgjengelig i løpet av 2017.
DA170427 - Det gjør vi faktisk allerede i dag, fordi vi deler denne informasjonen med blant annet The Bangladesh Accord og andre eksterne organisasjoner som sjekker forholdene hos våre leverandører, opplyser Milman.
AA170427 Informasjonen som ble gitt, kunne hun lest i en avis, mener hun.
SA170426 Denne informasjonen er i mange tilfeller avgjørende i både små saker og store alvorlige saker.
DB170426 Ut i fra den informasjonen Dagbladet hadde på publiseringstidspunktet, mener utvalget at det var berettiget å omtale mobbepåstandene og mors forsøk på å få hjelp.
AP170426 I en tid der falske nyheter og alternative fakta er blitt en del av hverdagen er det stadig viktigere å kunne vurdere informasjonen rundt oss.
SA170425 - Jeg takker ITF for at de samler inn den informasjonen de kan.
DN170425 Fra neste år er det du som bestemmer hvordan banken eller Facebook bruker informasjonen de har om deg.
DB170425 PERSONLIGE DATA : Hva vil selskaper gjøre med informasjonen om din pengebruk ?
DB170425 Det er handlingsplikt i politiet når vi ser slike meldinger, sier Isaksen før de går gjennom informasjonen .
AP170425 - Jeg takker ITF for at de samler inn den informasjonen de kan.
DN170424 Ulverud anbefaler reisende å forholde seg til informasjonen fra flyselskapene.
DB170424 - Denne generasjonen får all informasjonen gjennom smarttelefonene sine.
DB170424 - Det var jo en ganske utrolig historie Cappelen forklarte til oss, og det var viktig for oss å ettergå informasjonen Cappelen ga, sier hun.
DB170424 februar, mens Spesialenheten fikk informasjonen 22. februar - to dager før pågripelsen av den tidligere politilederen.
DB170424 Dokumentaren bør nå klippes om så informasjonen i den stemmer.
DA170424 Ulverud anbefaler reisende å forholde seg til informasjonen fra flyselskapene.
AA170424 Informasjonen vi samler under pilotprosjektet, vil hjelpe oss med å avgjøre hvordan vi kan bruke den på bredere basis, sier Matshidiso Moeti, regionsdirektør for WHO i Afrika.
DN170423 De har informasjonen fra meningsmålingsinstitutter.
DN170423 Valgdeltakelsen skal ha vært rundt 80 prosent, ifølge NTB, som har informasjonen fra meningsmålingsinstitutter.
DB170423 Rapporten beskriver hvordan « en målrettet, vedvarende og ressurssterk utenlandsk aktør har spionert på Danmark », i et forsøk på å misbruke informasjonen på « rekruttering, utpressing eller planlegging av ytterligere spionasje.
DB170422 Et annet problem er at informasjonen om de rumenske tiggerne i svært stor grad er basert på det de forteller om seg selv.
DB170422 Det var tydelig at informasjonen han hadde fått hadde gjort et sterkt inntrykk.
AP170422 - Det var mange som sa at de visste hvem bakmennene var og de hadde gitt denne informasjonen videre til politiet, men likevel skjer det ingenting.
AP170421 For alle som satt i bussen vil denne informasjonen være viktig og lette den videre bearbeidingen av opplevelsen, sier lagkaptein Marcel Schmelzer i en uttalelse på klubbens nettsted.
VG170420 I søksmålet kaller de datainnhentingen for spionasje, og skriver at informasjonen kan « gi utrolig innsikt i hans eller hennes personalitet, oppførsel og politiske syn ».
VG170420 Han vil også at de slutter å lagre informasjonen .
VG170420 Informasjonen selges så videre via en tredje part - uten at brukerne opplyses om det eller har gitt sin tillatelse, hevdes det, ifølge Boston Globe.
DB170420 I etterkant tok de et oppgjør i form av Nürnberg-prosessen, før mye av informasjonen ble hemmeliggjort.
DB170420 Bruland kjenner ikke til FN-arkivets nøyaktige innhold eller hvor mye av informasjonen som er ny.
DB170420 Teamet bak konsertene er svært hemmelighetsfulle, og lite vites om showet, men ut i fra informasjonen Dagbladet sitter på kan det være store musikkøyeblikk i vente de neste dagene.
DA170420 Ut i fra den informasjonen Dagsavisen hadde på publiseringstidspunktet, mener utvalget at det var berettiget å omtale mobbepåstandene og mors forsøk på å få hjelp.
AP170420 Alle pilene pekte mot seier, men informasjonen vi fikk fra kildene våre pekte mot en historie om en mislykket kampanje.
AP170420 Alle intervjuene ble gjort « off the record » og under forutsetning av at informasjonen ikke ville bli publisert før valget var over.
AP170420 Informasjonen ble logisk først da Clinton tapte ¶
AP170420 Utover dette er politiet foreløpig sparsommelig med informasjonen .
AP170420 Ut i fra den informasjonen Aftenposten hadde på dette tidspunktet, mener utvalget at det var berettiget å omtale mobbepåstandene og mors forsøk på å få hjelp.
AA170420 ( ©NTB ) ¶ | - Folk blir bedt om å holde seg borte fra området ¶ - Informasjonen fra politiet og franske medier er langt mer forsiktige med å kalle det terrorangrep enn norske medier, sier Fanny Hohle fra Trondheim som er i Paris.
VG170419 Dommeren bestemmer seg for å se gjennom TV-bildene selv på sidelinjen før han tar den endelige avgjørelsen ELLER dommeren aksepterer informasjonen han får fra videodommeren, og tar en avgjørelse basert på dette.
DB170419 I tillegg til videodokumentaren NRK har publisert en større reportasje på nett, der de presenterer informasjonen de har gravd fram over to år.
VG170418 For myndighetenes del kanskje at hvis den offentlige informasjonen er for svak og usystematisk, oppstår kaos - og at etterforskningen kan hemmes fordi ubekreftede rykter spres over en lav sko.
DN170418 Foto : Øyvind Elvsborg ¶ Informasjonen samles inn gjennom kundekort og apper vi bruker hver dag, og i november startet Datatilsynet kontroll med Norgesgruppens Trumf.
DN170418 Flere utvalgsmedlemmer understreket at NTB i større grad enn TV 2 har tatt forbehold, men samtidig at det burde vært tydeligere hvor informasjonen kommer fra.
DB170418 Forbrukere må sjekke informasjonen bedre, er budskapet.
DB170418 Hun mener det ikke er nok å skrive at informasjonen er « ifølge TV 2 », når byrået skrev at jenta skal ha blitt mobbet på barneskolen, og som følge av det utviklet spiseforstyrrelser.
BT170418 Flere utvalgsmedlemmer understreket at NTB i større grad enn TV 2 har tatt forbehold, men samtidig at det burde vært tydeligere hvor informasjonen kommer fra.
AA170418 Informasjonen samles inn gjennom kundekort og apper vi bruker hver dag, og i november startet Datatilsynet kontroll med Norgesgruppens Trumf.
AA170418 Flere utvalgsmedlemmer understreket at NTB i større grad enn TV 2 har tatt forbehold, men samtidig at det burde vært tydeligere hvor informasjonen kommer fra.
FV170417 Politiet har så bragt informasjonen videre til de frivillige letemannskapene.
DB170417 Slik omstiller jeg meg og får den nødvendige informasjonen , sier Thorsnes.
VG170416 I forbindelse med det amerikanske presidentvalget i fjor fikk Facebook og grunnleggeren Mark Zuckerberg massiv kritikk for ikke å ta ansvar for den feilaktige informasjonen som ble spredd på hans plattform.
VG170416 Sikkerhetstjenesten i Usbekistan sendte informasjonen før angrepet i Stockholm, opplyser utenriksminister Abdulaziz Kamilov til Reuters.
DB170416 En kvinne som tvitrer under pseudonymet Has Avrat har publisert bilder av det som angivelig viser informasjonen som valgrådet YSK sender ut til de politiske partiene og til Anadolu.
AA170416 Linsene skiftet til jobbmodus og informasjonen kom til syne.
DB170415 Ifølge tjenestemannen, som uttaler seg anonymt fordi han ikke har tillatelse til å gå ut med informasjonen , skal den ytterliggående islamistgruppa IS ha avfyrt en rakett med klorgass.
AP170415 Ifølge tjenestemannen, som uttaler seg anonymt fordi han ikke har tillatelse til å gå ut med informasjonen , skal den ytterliggående islamistgruppen IS ha avfyrt en rakett med klorgass.
VG170414 Sikkerhetstjenesten i Usbekistan sendte informasjonen før angrepet i Stockholm, opplyser utenriksminister Abdulaziz Kamilov til Reuters.
VG170414 Forbrukere må sjekke informasjonen bedre, er budskapet.
FV170414 Forbrukere må sjekke informasjonen bedre, er budskapet.
DB170414 Utenriksministeren vil ikke navngi landet som etter planen skulle viderebringe informasjonen .
SA170413 Informasjonen ble gitt som en del av en rutineutveksling, skriver den britiske avisen.
AA170413 Informasjonen ble gitt som en del av en rutineutveksling, skriver den britiske avisen.
DN170412 Den nå sparkede ansatte skal ha viderebragt informasjonen til lederne i sin avdeling.
DN170412 Den KPMG-ansatte som skal ha mottatt informasjonen jobbet ifølge avisen tidligere for PCAOB.
DB170412 ( Dagbladet ) : Det føderale kriminalpolitiet ( Bundeskriminalamt ( BKA ) ) møtte i formiddag pressen for å gi den siste informasjonen rundt angrepet på Borussia Dortmunds lagbuss i går kveld.
VG170411 Vi fikk vite at kampen kom til å bli avlyst, men måtte holde tilbake den informasjonen en stund, forteller den tidligere Bundesliga-proffen.
VG170411 Så skal man forvalte den informasjonen .
VG170411 VG har ikke fått den informasjonen bekreftet.
VG170411 Informasjon om dødsstraff blir sett på som en statshemmelighet i Kina, og Amnesty krever nå at informasjonen blir offentlig.
VG170411 Hun sier at denne informasjonen gjelder for det samme området de tidligere har opplyst.
SA170411 Budrunden bør i utgangspunktet være åpen, slik at alle har tilgang til den samme informasjonen , mener Carl O.
AP170411 Budrunden bør i utgangspunktet være åpen, slik at alle har tilgang til den samme informasjonen , mener Carl O.
AA170411 Også psykolog Jan-Ole Hesselberg mener informasjonen fra myndighetene kan bidra til unødig frykt hos noen.
AA170411 - Skal jeg komme med et råd, vil det være : En skal ikke være så bekymret, man kan ikke gjøre så mye med informasjonen selv. ( ©NTB ) ¶
DB170410 PST-sjef Benedicte Bjørnland informerer om bakgrunnen for det oppjusterte trusselbildet - og hvordan PST har undersøkt denne informasjonen den siste tida.
DA170410 Skal jeg kommet med et råd, vil det være : En skal ikke være så bekymret, man kan ikke gjøre så mye med informasjonen selv, sier Berntsen.
DA170410 Hesselberg tror også informasjonen kan bidra til mer mistenkeliggjøring.
DA170410 Han etterlyser mer informasjon om hva den jevne borger skal gjøre med informasjonen .
DA170410 Det er forskjell på hvordan folk håndterer informasjonen , men det er aldri udelt positiv å gå ut med slike meldinger, sier han.
DA170410 - Det er åpenbart at denne informasjonen vil bidra til unødig frykt hos noen.
AP170410 Årsaken til at informasjonen ikke ble slettet før nå, over fem år etter at sikkerhetssvikten ble oppdaget, skal ha vært at GE var forberedt på søksmål, og trodde at personopplysningene kunne bli nødvendige som bevismateriale, melder nettavisen.
AP170410 Men vi kan forsikre om at absolutt ingen personopplysninger er blitt misbrukt - ingen har hatt tilgang til å hente ut informasjonen , forsikrer Simensen til Vårt Oslo.
DB170409 PST-sjef Benedicte Bjørnland informerer om bakgrunnen for det oppjusterte trusselbildet - og hvordan PST har undersøkt denne informasjonen den siste tida.
DB170409 PST-sjef Benedicte Bjørnland informerer om bakgrunnen for det oppjusterte trusselbildet - og hvordan PST har undersøkt denne informasjonen den siste tida.
DB170409 PST-sjef Benedicte Bjørnland informerer om bakgrunnen for det oppjusterte trusselbildet - og hvordan PST har undersøkt denne informasjonen den siste tida.
DB170409 Informasjonen har gått ut, med få unntak, gjennom aktører som har anstrengt seg for å handle effektivt og korrekt.
SA170408 Politiet i de ulike landene deler informasjonen med hverandre. 9.
DB170408 Informasjonen Säpo hadde om 39-åringen skal imidlertid ha vært lite konkret.
AP170408 Svensk sikkerhetspoliti opplyste lørdag at de ble tipset om den antatte gjerningsmannen i 2016, men at informasjonen om ham ikke kunne dokumenteres.
VG170407 juli-kommisjonen fastslo at det kom informasjon om Breivik, men den informasjonen forsvant.
SA170407 - Skal barna få god oppfølging og foreldre få den informasjonen de trenger, bør de ansatte som et minimum kunne skrive korte, enkle beskjeder og gjengi hendelser med korte, enkle setninger, sier Røe Isaksen, som fredag sender forslaget ut på høring.
DN170407 Terroreksperten Hans Brun, som er tilknyttet den svenske Försvarshögskolan, sier at det viktigste nå er å få verifisert informasjonen som strømmer inn.
DB170407 Kong Carl Gustaf uttaler at hele den svenske kongefamilien er forferdet over informasjonen om ettermiddagens hendelser i Stockholm.
DB170407 - Jeg og hele kongefamilien har med forferdelse fått informasjonen om ettermiddagens attentat i Stockholm.
AA170407 Kong Carl Gustaf uttaler at hele den svenske kongefamilien er forferdet over informasjonen om ettermiddagens hendelser i Stockholm.
AA170407 Kong Carl Gustaf sier at hele den svenske kongefamilien er forferdet over informasjonen om angrepet i Stockholm.
AA170407 Terroreksperten Hans Brun, som er tilknyttet den svenske Försvarshögskolan, sier at det viktigste nå er å få verifisert informasjonen som strømmer inn.
AA170407 - Skal barna få god oppfølging og foreldre få den informasjonen de trenger, bør de ansatte som et minimum kunne skrive korte, enkle beskjeder og gjengi hendelser med korte, enkle setninger, sier Røe Isaksen, som fredag sender forslaget ut på høring.
VG170406 - Det er derfor PwC velger å gå ut med rapporten, i håp om at andre virksomheter som kan være rammet, kan benytte informasjonen til å sikre sine egne nettverk, sier han.
DA170406 Ut fra informasjonen som ble sendt medlemmene av Islamsk Råd før årsmøtet, er ansettelsen av Leyla Hasic i strid med rådets egne vedtekter.
AA170406 Informasjonen skal ikke ha vært direkte knyttet til drapet på Hamas-lederen, men hans død skal ha fremskyndet henrettelsene.
AA170406 - Jeg synes det er underlig og uvanlig at politiet nekter både siktede og allmennheten denne informasjonen i en sak som er så mye omtalt, og hvor man har kommet såpass langt i etterforskningen, sa Opdahl etter forrige fengslingsmøte.
VG170405 Han understreker at Uber ønsker å fortsette samarbeidet med Skatteetaten for å forbedre informasjonen som er tilgjengelig for de som kjører, slik at de unngår feilrapportering.
VG170405 Avdelingen opplyste at navnene ble tatt inn fordi journalistene var « potensielle mottakere av gradert informasjonen fra sikkerhetsbruddet ».
VG170405 Løwer presiserer at informasjonen om journalisten nå er slettet fra FSAs arkiver.
AP170405 I den tradisjonelle forskningen med dyr er det ikke alltid så lett å vite hvordan man kan utføre eksperimenter som gir den informasjonen en trenger for å kunne bekrefte eller avkrefte en hypotese.
AP170405 - Det er grunn til å spørre om dette betyr at de har delt informasjonen som er samlet om journalistene med samarbeidende tjenester i utlandet.
AA170405 Informasjonen om den ene journalisten ble blant annet funnet i en rapport som inneholdt opplysninger fra åpne kilder om fødselsår, bostedsadresse, skatt, registreringer i Brønnøysundregistrene og artikler i mediene om Forsvaret.
DN170404 - Jeg beklager dypt den rollen jeg kan ha spilt i å bekrefte denne konfidensielle informasjonen til Medleys abonnenter.
DB170404 « Kalla Fakta » konfronterer også rektor Hussein Ibrahim med den nye informasjonen .
AP170404 Petersburg, men informasjonen var langt fra fullstendig, skriver avisen.
VG170403 Og akkurat den informasjonen overrasket dommer Kim Heger, som i tingretten forsøkte å bore i hvorfor møtet ikke ble avlyttet.
VG170403 For den viktige informasjonen kom alltid i fysiske møter.
DB170403 Der velger du den nyeste skattemeldingen, og blar deg frem til informasjonen som heter « Foreløpig beregnet skatt til gode ( uten renter ) ».
DB170403 Da tenkte jeg at han fortsatt hadde kontakt med Cappelen, sier Holand, og sier at han tolket det som at informasjonen kom fra Cappelen på grunn av detaljnivået.
AP170403 Systemet har i forskningsforsøk vist at det klarer å gjenfinne 9 av 10 tilfeller av informasjonen som det søkes etter.
AP170403 I neste omgang benyttes også maskinlærings- og regelbaserte algoritmer for å sammenstille informasjonen i pasientjournalene på en måte som muliggjør presise og effektive søk etter klinisk relevant informasjon.
AP170403 En viktig forskjell fra mennesker er imidlertid at mens helsepersonell gjerne bruker fra minutter til timer på å finne informasjonen , klarer systemet å gjenfinne den i løpet av sekunder.
AP170403 Informasjonen kjøres inn i programmer med kunstig intelligens som skal gi beboerne kontinuerlige oppdateringer på hvordan landsbyen fungerer.
VG170401 Glem nakenskannere og kroppsvisitering : Slik blir fremtidens sikkerhetskontroll ¶ Informasjonen til amerikanske etterretningsbyråer tyder på at bombemakerne til IS og andre terrorgrupper har blitt mer sofistikerte.
DB170401 - Vi har også etter dette sett rapporter om at denne typen angrep foregår, men informasjonen er ikke blitt bekreftet, sier Nordstrand.
DB170401 - Basert på den informasjonen vi har mottatt, mener vi det er svært sannsynlig at det ble brukt kjemiske våpen i dette angrepet, men vi kan ikke bekrefte det, sier lege og president i Leger Uten Grenser, Karine Nordstrand til Dagbladet.
AP170401 Dataprogrammer basert på kunstig intelligens kan sortere enorme mengder informasjon, analysere og finne mønstre i informasjonen og ta intelligente avgjørelser.
AP170401 Dataprogrammer basert på kunstig intelligens kan sortere enorme mengder informasjon, analysere og finne mønstre i informasjonen .
SA170331 Fordi de da kan matche oss med de jobbene, produktene og informasjonen som vil være mest interessant og fordelaktig for oss.
SA170331 Jeg er svært skeptisk til effekten informasjonen til Cambridge Analytica hadde i den amerikanske valgkampen.
FV170331 Informasjonen « låses ned » med en nøkkel og kan ikke leses før man har låst den opp igjen med riktig nøkkel som er en kode du får fra bakmennene.
DN170331 - Trump-administrasjonen vil elske, elske, elske å finne ut en måte der man kan rettsforfølge journalister, og ikke bare de som lekker informasjonen , sier sjefredaktør Stephen Engelberg i ProPublica.
DB170331 Derfor går vi ofte i fella og velger oss ut den informasjonen som passer våre egne meninger og syn på verden best.
SA170330 Informasjonen « låses ned » med en nøkkel og kan ikke leses før man har låst den opp igjen med riktig nøkkel som er en kode du får fra bakmennene.
FV170330 Området ved informasjonen på Sørlandssenteret rommer allerede flere sports-aktører.
DB170330 Han kom med informasjonen under en høring i nettopp etterretningskomiteen i Representantenes hus.
DB170330 Deler av Comeys og Rogers' vitnemål måtte framføres bak lukkede dører fordi deler av informasjonen de sitter på er hemmelighetsstemplet.
BT170330 Informasjonen « låses ned » med en nøkkel og kan ikke leses før man har låst den opp igjen med riktig nøkkel som er en kode du får fra bakmennene.
AP170330 Informasjonen « låses ned » med en nøkkel og kan ikke leses før man har låst den opp igjen med riktig nøkkel som er en kode du får fra bakmennene.
AA170330 - Informasjonen fra Brasil er fortsatt ganske mangelfull.
DN170329 Hareide sier at en del av KrFs vurdering blir å se på hvilke muligheter de har til å belyse den " alvorlige informasjonen " i rapporten, uten å gå til det skritt å avgradere den. ( ©NTB ) ¶ ¶ | - En hel gjeng privatpersoner og daytradere leker Svarte-Petter ¶
DB170329 I høringen i CAS varsler Johaug-leiren at de vil bruke denne informasjonen som et ledd i argumentasjonen som de håper vil styrke skiessets sak.
DB170329 - Da Jensen var en del av ledergruppa fikk han denne informasjonen , som han kunne sette ut i videre arbeid, ja, svarte den kvinnelige vaktlederen bekreftende på spørsmål fra retten.
DB170329 Vi kan også bekrefte at det meste av informasjonen som ble lekket tidlig i mars, nå viser seg å stemme.
DA170329 Han mente at dette ikke var i strid med informasjonen han fikk av NAV.
DB170328 Det handler om helheten i informasjonen som er tilgjengelig, altså at informasjonen samlet sett kan være av stor etterretningsmessig verdi.
DB170328 Det handler om helheten i informasjonen som er tilgjengelig, altså at informasjonen samlet sett kan være av stor etterretningsmessig verdi.
DA170328 Når UDI behandler søknader om beskyttelse, sjekker vi den relevante informasjonen som er nødvendig for å opplyse saken.
AA170328 Dette innrømmet han ikke før han ble konfrontert med informasjonen i avhør.
VG170327 Peskov oppgir ingen kilde for informasjonen , men beskriver det han har sagt som « fakta ».
VG170327 - Jeg har ingen bevis eller informasjonen på det nåværende tidspunkt som tilsier at han diskuterte dette med andre.
VG170327 Ifølge Langer møttes de her fordi det var et sikkert sted der Nunes kunne se på informasjonen fra kilden, skriver Reuters.
DB170327 Staben hans skal ikke ha visst hva han kom til å si, og Nunes delte ikke informasjonen med demokratene i komiteen, ifølge The Guardian.
DB170327 I tillegg til å ikke dele informasjonen Nunes hevdet at han satt på med sine komitékolleger, reiste han istedenfor til Det hvite hus for å besøke Donald Trump.
DB170327 Han kom med informasjonen under en høring i nettopp etterretningskomiteen i Representantenes hus.
DB170327 Deler av Comeys og Rogers' vitnemål måtte framføres bak lukkede dører fordi deler av informasjonen de sitter på er hemmelighetsstemplet.
DB170327 - Jeg hadde plikt til å fortelle ham det, for som dere vet, får han mye kritikk i mediene, sa Nunes om hvorfor han reiste til Det hvite hus med informasjonen først, ifølge The Guardian.
AP170327 Peskov oppgir ingen kilde for informasjonen , men beskriver det han har sagt som " fakta ".
AP170327 Jumping Eagle sier at Etikkrådets representanter hørte på deres budskap og at de « ble påvirket som mennesker » av informasjonen de fikk.
VG170326 Vi informerte etter beste evne så fort denne informasjonen ble tilgjengelig.
DB170326 McBride forklarte at kommentaren om at det ikke var mulig å teste for trykket som oppstod, ble gitt ut fra informasjonen hun hadde der og da.
DB170326 Jeg kommenterte utfra den informasjonen som var tilgjengelig under sending i går, og vet vi ble forsikret om at vi hadde bestilt en løsning som kunne skaleres til det behovet vi har.
DB170326 McBride forklarer at kommentaren om at det ikke var mulig å teste for trykket som oppstod, ble gitt ut fra informasjonen hun hadde der og da.
DB170326 Jeg kommenterte utfra den informasjonen som var tilgjengelig under sending i går, og vet vi ble forsikret om at vi hadde bestilt en løsning som kunne skaleres til det behovet vi har.
DB170326 Se etter jordklode-ikoner, som betyr at alle kan se informasjonen .
AP170326 Informasjonen under forsinkelser og togstans holder fortsatt ikke mål.
AP170326 Informasjonen kommer for sent, og virker ofte tilfeldig.
VG170325 Jensen har i retten blånektet for at han er kilden til informasjonen som utløste telefonen fra Cappelen - mens Cappelen selv pekte på Jensen som synderen i sin forklaring.
VG170325 Jeg hadde blitt langt mer stresset om det var meg informasjonen gjaldt, forklarte Aas.
VG170325 Informasjonen kom fra uavhengige informanter til politiet, sa Thue.
VG170324 Hvis vi hadde lekket den informasjonen på forhånd og så fått den tragedien, hadde det hvilt et stort ansvar på dem som hadde forhåndssituasjonen.
DN170324 - En ting er beløpene som innrapporteres, men kanskje det viktigste er all informasjonen vi får inn.
DB170324 - Vi har et felles dataverktøy i a-krimsentrene, men taushetsplikten begrenser hvor mye informasjon vi kan legge inn i dette verktøyet og hvor mye av informasjonen som skal være tilgjengelig for brukerne fra de forskjellige etatene.
DB170324 - Vi har fått beskjed om å ikke spre informasjonen , sier en ansatt til Dagbladet.
DA170324 Dersom denne informasjonen blir mer utydelig på å skille mellom sivile og militære mål, kan norske styrker i praksis risikere å begå krigsforbrytelser i Syria.
AP170324 Informasjonen i dokumentene ble sammenstilt til en database med 75.000 bankoverføringer, som deretter ble undersøkt av journalistene.
VG170323 Én av personene som også gjenga informasjonen var sønnen til USAs president, Donald Trump jr.
VG170323 Demokratene som sitter i etterretningskomiteen, ble overrasket over at de ikke hadde fått den sammen informasjonen før den ble offentliggjort.
VG170323 Adam Schiff, den ledende demokratiske politikeren i etterretningskomiteen raste onsdag da informasjonen ikke ble delt med ham, før den ble offentliggjort.
VG170323 - Dersom dette stemmer burde informasjonen ha blitt delt med de øvrige medlemmene av komiteen.
DN170323 Det er ikke-navngitte kilder i FBI som har gitt denne informasjonen til CNN.
DN170323 CNNs kilder opplyser at informasjonen gir grunn til å mistenke at det kan ha pågått et samarbeid, men understreker samtidig at etterforskningen pågår.
DN170323 - Basert på informasjonen vurderte Statoil dette som en kvalitetshendelse med kun materielle skader og at varsling ikke var påkrevd, skriver Statoils myndighetskontakt Ellinor Nesse i et brev til Petroleumstilsynet. ( ©NTB ) ¶ ¶
DB170323 Utbredt informasjon ¶ Informasjonen som var samlet inn i perioden november til januar, mellom Trumps valgseier og hans innsettelse, er utbredt i amerikanske etterretningsmiljøer, ifølge Nunes.
DB170323 Informasjonen må i tillegg være der forbrukeren finner leverandørene sine.
DB170323 Nytteverdien for potensielle motparter sier også noe om skadepotensialet som ligger i å frigjøre denne informasjonen . " - Prøver å kamuflere at Høyre ikke har levert på beredskap ¶
DB170323 Da Jensen utenom arbeidstid ble varslet om et planlagt drap, ba han en kollega legge informasjonen inn i politiregisteret Indicia.
DA170323 Også Landinfo-rådgiver Kverme mener informasjonen fra SOHR som oftest er til å stole på : ¶
DA170323 - Til å stole på ¶ Informasjonen om begge angrepene den siste uka stammer begge rapportene fra Syrian Observatory for Human Rights ( SOHR ).
AP170323 - Noe av informasjonen kan være endret adferd, mistenkelig aktivitet.
AA170323 Informasjonen som var samlet inn i perioden november til januar, mellom Trumps valgseier og hans innsettelse, er utbredt i amerikanske etterretningsmiljøer, ifølge Nunes.
AA170323 Kartleggingen viser også at én av tre pasienter sier at legen ikke forsikret seg om at de, som pasient, hadde forstått informasjonen de fikk.
VG170322 Adam Schiff, den ledende demokratiske politikeren i etterretningskomiteen raser over at Nunes ikke delte den oppsiktsvekkende informasjonen med ham, før den ble delt med Det hvite hus og pressen.
VG170322 - Dersom dette stemmer burde informasjonen ha blitt delt med de øvrige medlemene av komiteen.
VG170322 Det ble konkluderte med at informasjonen om Jensen ikke var konkret nok til å ta kontakt med Spesialenheten, forklarte Aas.
DN170322 Komitélederen delte denne informasjonen med Det hvite hus før komiteen, en annen stor irregularitet, gitt at dette er under etterforskning, skriver han i en melding gjengitt på Twitter.
DN170322 I kveld norsk tid har Nunes vært i Det hvite hus og briefet president Donald Trump om funnene, og Trump har selv sagt at han satte pris på at Nunes delte informasjonen med ham, ifølge NBC News.
DN170322 - Hvis dette stemmer, burde informasjonen blitt delt med medlemmer i komiteen, men det har den ikke.
DB170322 - Vi har hatt møter med personalet, og alle ansatte har fått den informasjonen vi har om saken.
DA170322 Mye av informasjonen som stortingspolitikerne får fra Forsvarsdepartementet og forsvarsledelsen er vinklet av medierådgivere og kommunikasjonsfolk.
DA170322 Dermed blir vi mer prisgitt den informasjonen som eventuelt blir frigitt fra nære allierte, som USA.
AP170322 Informasjonen i tabellen fikk vi tilsendt direkte fra de ulike forsikringsselskapene.
AP170322 Informasjonen i tabellen er hentet fra selskapene.
AP170322 Aas gikk videre til politimesteren i Asker og Bærum med informasjonen , og ba om at tipset måtte deles med politimester Anstein Gjengedal i Oslo : ¶
AP170322 Han sa at han orienterte sin egen politimester og ba om at informasjonen ble brakt videre til politimesteren i Oslo.
AP170322 Men så vidt Aas kunne se, hadde ikke Jensen lagt inn informasjonen han fikk de siste årene.
VG170321 « Vi gjør deg herved oppmerksom på at vi, dersom vi blir påført et økonomisk tap knyttet til vår investering i selskapet, vil saksøke deg og kreve tapet erstattet av deg personlig, basert på den feilaktige informasjonen og lovnadene du har gitt oss gjennom det siste tiår », står det i brevet.
VG170321 For Slotte var tydelig på at han og Jensen diskuterte informasjonen om Cappelen.
VG170321 Slotte er ikke i tvil om at Eirik Jensen fikk informasjonen om Thorud.
VG170321 Ifølge politioverbetjent Steinar Slotte, som var den som opprinnelig hadde kontakt med Wold, så var informasjonen om Gjermund Cappelen mest interessant.
VG170321 - Hvordan håndterte du informasjonen om Cappelen du fikk av kilden, spør Schilling.
SA170321 Også Joshua King merker at informasjonen kommer tett.
SA170321 - Han er veldig konkret og nøyaktig når han formidler hva han vil og hvordan han vil at vi skal bruke informasjonen hans.
FV170321 Også Joshua King merker at informasjonen kommer tett.
FV170321 - Han er veldig konkret og nøyaktig når han formidler hva han vil og hvordan han vil at vi skal bruke informasjonen hans.
DB170321 - Basert på den informasjonen vi har, er den historien Bjørn Einar forteller hundre prosent riktig, sier Bråthen.
DB170321 Hadde Larsen hatt den samme informasjonen , kunne han tidligere ha fått behandling for de potensielt livstruende blodproppene han fikk påvist 8. mars.
DB170321 Han forteller at informasjonen ble lagt inn som « hendelsesblanketter » i det hemmelige datatsystemet.
DB170321 LA Times skriver at hun ifølge myndighetene hadde blitt beskrevet som « en løgner », men at denne informasjonen ikke ble lagt fram for retten.
BT170321 Også Joshua King merker at informasjonen kommer tett.
BT170321 - Han er veldig konkret og nøyaktig når han formidler hva han vil og hvordan han vil at vi skal bruke informasjonen hans.
AP170321 Også Joshua King merker at informasjonen kommer tett.
AP170321 - Han er veldig konkret og nøyaktig når han formidler hva han vil og hvordan han vil at vi skal bruke informasjonen hans.
VG170320 åper å få svar på i høringen : ¶ * 1 Hvilke handlinger gjorde russerne for å blande seg inn i USAs presidentvalg, og deltok noen fra valgkampanjen i konspirasjon ? * 1 Var overvåkningen som amerikansk etterretningsmyndigheter gjorde i granskningen i tråd med lovverket ? * 1 Hvem lekket den graderte informasjonen ?
VG170320 Kripos vil i sin tur formidle informasjonen til politiet der vedkommende befinner seg slik at lokalt politi kan følge opp.
DB170320 Dermed motsa Pruitt informasjonen som står på EPAs egne hjemmesider.
DB170320 ¶ Norsk pasientforening oppfordrer alle til å gå inn og sjekke om informasjonen i journalen er riktig.
DB170320 Norsk pasientforening oppfordrer alle til å gå inn og sjekke om informasjonen i journalen er riktig.
DB170320 Demokraten Adam Schiff åpnet også med en uttalelse om hva høringen skulle handle om, og viste til at mye av den lekkede informasjonen var rettet mot Hillary Clinton, og svekket henne, og styrket Trumps kandidatur.
DB170320 Han skulle utredes for mulig funksjonshemming, men den informasjonen har ikke kommet til UNE, som nå har tvangsutsendt en gutt som skulle ha blitt utredet.
DA170320 Norsk pasientforening oppfordrer alle til å gå inn og sjekke om informasjonen i journalen er riktig.
AP170320 Saken fikk stor politisk betydning selv om den nye informasjonen viste seg å ikke være av betydning for etterforskningen.
AP170320 Kolberg redegjorde for de mange anstrengelsene som ble gjort i forkant for å avgradere deler av informasjonen i Riksrevisjonens rapport, men hverken en omskrevet rapport eller et sammendrag som Riksrevisjonen selv mente kunne offentliggjøres, er avgradert.
AA170320 Kolberg redegjorde for de mange anstrengelsene som ble gjort i forkant for å avgradere deler av informasjonen i Riksrevisjonens rapport, men verken en omskrevet rapport eller et sammendrag som Riksrevisjonen selv mente kunne offentliggjøres, er avgradert.
AA170320 Norsk pasientforening oppfordrer alle til å gå inn og sjekke om informasjonen i journalen er riktig.
AA170320 Norsk pasientforening oppfordrer alle til å gå inn og sjekke om informasjonen i journalen er riktig.
VG170319 Gitt en slik kampsituasjon der Liverpool skal forsøke å bryte ned motstanden kombinert med informasjonen over er det rene katastrofen for Liverpool å komme under først.
DB170319 Ifølge New York Times kommer informasjonen fra personer med god kjennskap til avgjørelsen.
DB170319 McGraw skal angivelig allerede ha visst hvem som lekket informasjonen under møtet, ifølge Rotham, noe saksøker fikk vite senere.
DN170318 Faren med den automatiserte teknologien er at rekrutteringsprosessene aldri vil bli bedre enn informasjonen og innstillingene som ligger til grunn i utgangspunktet, påpeker han.
DA170318 - Jeg vil være en lyttende partisekretær og sørge for at informasjonen flyter oppover i partiet, sa Herning fra talerstolen før valget.
AA170318 Talskvinne Sarah Isgur Flores i justisdepartementet sa fredag at informasjonen er sendt til komiteene.
SA170317 - Informasjonen fra rennlegen er at han er lett skadet.
DN170317 - Basert på den informasjonen vi har tilgjengelig, ser vi ingen indikasjoner på at Trump Tower var gjenstand for overvåking fra noe element i USAs regjering, verken før eller etter valgdagen i 2016, heter det i en felles uttalelse fra den republikanske komitélederen Richard Burr og nestleder Mark Warner fra Demokratene torsd
DB170317 - Basert på den informasjonen vi har tilgjengelig, ser vi ingen indikasjoner på at Trump Tower var gjenstand for overvåking fra noe element i USAs regjering, verken før eller etter valgdagen i 2016, heter det i en felles uttalelse fra komitéleder i Senatets etterretningskomité Richard Burr og medlem Mark Warner torsdag, ifø
AP170317 Avisen de Telegraaf skriver at politikerne fryktet at « Ankaras lange arm » skulle få tilgang til hemmeligheter, dersom tyrkisk-nederlandske politikere fikk informasjonen .
AP170317 Sikkerhetskilder opplyser overfor amerikanske medier at harddisken dataene ligger på er kryptert, og at det ikke er fare for at informasjonen kan komme på gale hender.
AP170317 Sikkerhetseksperter sier datamaskinen som ble stjålet og dataene på den er kryptert, og at det derfor ikke er fare for at informasjonen kommer på gale hender.
AP170317 - Informasjonen fra rennlegen er at han er lett skadet.
AP170317 - Informasjonen fra rennlegen er at han er lett skadet.
AA170317 Det er nemlig en fare for at en slik etterforskning vil avdekke informasjon som er i mistenktes disfavør, og siden mistenkte i dette tilfellet er død, kan han ikke forsvare seg mot denne informasjonen .
DB170316 Informasjonen blir sikret av personvernloven.
DB170316 Den eneste informasjonen vi har om effekten av disse våpnene er fra disse gamle testene, sier Greg Spriggs ¶
DB170316 - INGEN INDIKASJONER : - Basert på den informasjonen vi har tilgjengelig, ser vi ingen indikasjoner på at Trump Tower var gjenstand for overvåking, heter det i en uttalelse fra etterretningskomitéen i Sentatet.
DB170316 - Basert på den informasjonen vi har tilgjengelig, ser vi ingen indikasjoner på at Trump Tower var gjenstand for overvåking fra noe element i USAs regjering, verken før eller etter valgdagen i 2016, heter det i en felles uttalelse fra komitéleder Richard Burr og medlem Mark Warner torsdag, ifølge CNN.
DB170316 CNN skriver at informasjonen om pengeutbetalingene kommer fra en demokrattopp som sitter i House Oversight Committee, som kan sammenliknes med Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité.
AA170316 - Basert på den informasjonen vi har tilgjengelig, ser vi ingen indikasjoner på at Trump Tower var gjenstand for overvåking fra noe element i USAs regjering, verken før eller etter valgdagen i 2016, heter det i en felles uttalelse fra den republikanske komitélederen Richard Burr og nestleder Mark Warner fra Demokratene torsd
AA170316 - Prognosen er utarbeidet i februar 2017 og vurderingene er basert på utviklingen fram til begynnelsen av februar 2017 og den informasjonen som forelå på det tidspunktet, opplyser UDI.
SA170315 Administrasjonen har ikke lagt fram bevis for denne informasjonen , men benytter anledningen til å lange ut mot kanalen, som omtales som uærlig.
DN170315 - Isteden ser vi at de tilslører og villeder, og at informasjonen er uforståelig og markedsføringen aggressiv, sier hun.
DN170315 Administrasjonen har ikke lagt fram bevis for denne informasjonen , men benytter anledningen til å lange ut mot kanalen, som omtales som uærlig.
DB170315 Vi tenkte da at om dette hadde noe med nattas beslag å gjøre - hva er det Cappelen da forventer av Jensen, som politimann, kan gjøre med informasjonen , sier Thue, som også sier : ¶
DB170315 Jeg satt med oppfatningen av at alle i Oslo på narkseksjonen visste om ham, sier Meyer, som også mener at Jensen hadde et møte med en av deres kilder på informasjonen Asker og Bærum politidistrikt satt på om Cappelen.
AP170315 Administrasjonen har ikke lagt frem bevis for denne informasjonen , men benytter anledningen til å lange ut mot kanalen, som omtales som uærlig.
AA170315 Administrasjonen har ikke lagt fram bevis for denne informasjonen , men benytter anledningen til å lange ut mot kanalen, som omtales som uærlig.
AA170315 - Isteden ser vi at de tilslører og villeder, og at informasjonen er uforståelig og markedsføringen aggressiv, sier hun.
SA170314 Fakta : Slik samler de inn informasjonen
FV170314 Fakta : Slik samler de inn informasjonen
DB170314 I retten sa han at at noe av informasjonen også er blitt avlevert analytikere som jobbet med konkrete saker.
BT170314 Da ville vi gi den informasjonen vi kunne.
BT170314 Fakta : Slik samler de inn informasjonen
AP170314 Informasjonen skulle brukes til en kartlegging av « samrøre mellom medier og regjering » og troverdigheten i medienes rapportering, skriver Frankfurter Allgemeine Zeitung.
AP170314 Fakta : Slik samler de inn informasjonen
SA170313 Vurder om noen andre har bruk for dem eller om informasjonen er utdatert.
DN170313 - Hei, viser til børsmelding og informasjonen som fremkommer der.
DN170313 Nå er det mye mer vurderingen av informasjonen , og vi har mer det vi kaller « information overload ».
DN170313 I dag sitter stort sett alle på den samme informasjonen .
DN170313 Den gang var mye av utfordringen å få fatt i informasjonen og vi brukte mindre tid på å bearbeide og kommunisere den.
DA170313 Politiet, tollvesenet, redningssentralene, havarikommisjonene og fiskeriene bruker også informasjonen som radarstasjonene produserer.
BT170313 Vurder om noen andre har bruk for dem eller om informasjonen er utdatert.
AP170313 Vurder om noen andre har bruk for dem eller om informasjonen er utdatert.
AA170313 Da vil de møte en sykepleier som ut fra informasjonen vil vurdere behovet for legehjelp.
AA170313 - Flere profesjonelle aktører tviler på at alle ungdommene forstår hva de samtykker til, særlig ungdommene med innvandringsbakgrunn, skriver forskerne, som understreker at bildet er sammensatt, selv om flere ungdommer og verger bekrefter at informasjonen er mangelfull.
VG170312 Her kan vi hente ut informasjon til å lage straffesaker, og oversende informasjonen til politikontorene hvor nedlasterne holder til, sier Ludvigsen.
DB170312 Mens informasjon om oss samles inn i store mengder, mister vi også fordelene ved å kontroll over denne informasjonen selv.
DB170312 Den britiske informatikeren understreker også at myndigheter, både vennligsinnede og autoritære, benytter seg av informasjonen vi legger igjen.
DB170312 Landsmøtet avviste en dissens om å « gjeninføre kravet om at bruk av overskuddinformasjon fra kommunikasjonskontroll forutsetter at informasjonen omhandler forhold som ville gitt grunnlag for kommunikasjonskontroll i første omgang. » | Gjengleder Aregai ( 26 ) kan ha blitt lurt inn i drapsfelle i brutalt oppgjør.
AP170312 Han mener informasjonen de reisende får er mangelfull.
VG170311 Mexicanske myndigheter la fredag fram informasjonen og opplyser at gravene er funnet over en periode på seks måneder.
VG170311 Han har åpenbart ikke rukket å endre informasjonen på EPAs hjemmesider der det heter at det er « ekstremt sannsynlig at menneskelige aktiviteter har vært den dominerende årsak til oppvarmingen ».
VG170311 Årsaken er at etterforskerne ser det som viktig å beskytte den mest sentrale informasjonen i det Berge beskriver som en viktig fase av den nye etterforskningen.
VG170311 Beskytter informasjonen
SA170311 Årsaken er at etterforskerne ser det som viktig å beskytte den mest sentrale informasjonen i det Berge beskriver som en viktig fase av den nye etterforskningen.
BT170311 Han mener informasjonen de reisende får er mangelfull. 16 timer - så langt ¶
AP170311 Årsaken er at etterforskerne ser det som viktig å beskytte den mest sentrale informasjonen i det Berge beskriver som en viktig fase av den nye etterforskningen.
AA170311 Mexicanske myndigheter la fredag fram informasjonen og opplyser at gravene er funnet over en periode på seks måneder.
AA170311 Årsaken er at etterforskerne ser det som viktig å beskytte den mest sentrale informasjonen i det Berge beskriver som en viktig fase av den nye etterforskningen.
DN170310 Kontrollkomiteen uttrykker også bekymring for nyhetsmeldinger om at offentlig ansatte skal ha tatt i bruk krypterte meldingsapper som Signal, Confide og WhatsApp - som kan gjøre det umulig å lagre informasjonen for ettertiden.
DB170310 Informasjonen kan også enkelt deles med andre, sier Erik Wikander.
DB170310 Informasjonen har styrket det som var pressens opprinnelige funn, nemlig at man har brukt penger fra statsbudsjettet feil.
DB170310 Rotevatn fortalte at han ikke hadde fått denne informasjonen , skriver Hagen til Dagbladet.
DB170310 Eksperter som har studert den tilgjengelige informasjonen sier at aktiviteten antyder en intensjon om å kommunisere via e-post i en periode da båndene mellom Trump-organisasjonen og Russland ble gransket nøye på grunn av Russlands påståtte innblanding i hackingen av Demokratenes e-post-servere.
SA170309 I budrunder er det om å gjøre å vite mest mulig som budgiver, og den informasjonen får man fra eiendomsmegleren.
DB170309 Den informasjonen var jo litt lei å ha i bakhodet i forkant av kampen, sier han til Seoghør.no.
BT170309 I budrunder er det om å gjøre å vite mest mulig som budgiver, og den informasjonen får man fra eiendomsmegleren.
AP170309 Han stemplet CIA som « knusende inkompetente », som hadde oppbevart all denne informasjonen på ett sted.
AP170309 I budrunder er det om å gjøre å vite mest mulig som budgiver, og den informasjonen får man fra eiendomsmegleren.
AA170309 - Vi ønsker å konfrontere siktede med disse opplysningene først, før vi går ut med denne informasjonen , sier Aunet.
AA170309 - Jeg synes det er underlig og uvanlig at politiet nekter både siktede og allmennheten denne informasjonen i en sak som er så mye omtalt, og hvor man har kommet såpass langt i etterforskningen, sier Opdahl.
DN170308 Funcom har i meldinger sagt de mente denne informasjonen burde være tilgjengelig for småaksjonærene, ikke bare store profesjonelle investorer.
DA170308 - De er sparsomme med informasjonen på menyen, det skal de ha.
AP170308 Informasjonssjef Cato Asperud i Sporveien kan ikke kommentere påstandene om at informasjonen har vært for dårlig.
VG170307 Det betyr ikke at forbudet vil bli utvidet, men det er land vi vil be om at samarbeider bedre med oss slik at vi får den informasjonen vi trenger for å ivareta vår sikkerhet, sier Kelly til CNN.
VG170307 Men når informasjonen derimot blir for personlig tilpasset er det ikke lenger en fellesnevner i hverdagen.
DB170307 Informasjonen Norges Bank får fra det regionale nettverket vil, sammen med annen tilgjengelig informasjon om den økonomiske utviklingen, danne et grunnlag for Norges Banks prognoser slik de fremkommer blant annet i Pengepolitisk rapport.
DB170307 Videre framkommer det at informasjonen i den mottatte oversikten er gradert « begrenset », som skal « 'nyttes dersom det i noen grad kan medføre skadefølger for Norges eller dets alliertes sikkerhet, forholdet til fremmede makter eller andre vitale nasjonale sikkerhetsinteresser om informasjonen blir kjent for uvedkommende'.
DB170307 Videre framkommer det at informasjonen i den mottatte oversikten er gradert « begrenset », som skal « 'nyttes dersom det i noen grad kan medføre skadefølger for Norges eller dets alliertes sikkerhet, forholdet til fremmede makter eller andre vitale nasjonale sikkerhetsinteresser om informasjonen blir kjent for uvedkommende'.
DB170307 Verdien av pressen er ikke bare informasjonen .
AA170307 Et utmattingsbrudd i en aksling i effektbryteren som skulle bryte strømmen til motoren til en av lastepumpene, medførte at pumpen fortsatte å gå, mens informasjonen på skjermene i kontrollrommet tydet på at den hadde stanset.
VG170306 Ifølge nederlandske medier skal den pågrepne politibetjenten ha lekket informasjonen til en kriminell gjeng der medlemmene har marokkansk bakgrunn.
SA170306 - Vi får naturligvis mye informasjonen gjennom våre løpende kundeundersøkelser, men bygger ikke vårt tilbud til kundene ut fra hvilket kjønn de tilhører, men ut fra hvilket behov man har i forbindelse med reisen, sier Henriksson.
DA170306 Det aller viktigste er å få ut informasjonen på et tidlig tidspunkt slik at kommunene ikke blir sittende med plasser og et apparat som ikke tas i bruk, sier Rieber-Mohn.
DA170306 Det aller viktigste er å få ut informasjonen på et tidlig tidspunkt slik at kommunene ikke blir sittende med plasser og et apparat som ikke tas i bruk, sier Rieber-Mohn.
BT170306 Det aller viktigste er å få ut informasjonen på et tidlig tidspunkt slik at kommunene ikke blir sittende med plasser og et apparat som ikke tas i bruk, sier Rieber-Mohn.
AP170306 Informasjonen om at justisminister Jeff Sessions hadde møtt Russlands ambassadør i fjor sto i motsats til hva han ga inntrykk av overfor politikerne som skulle godkjenne ham.
AA170306 Det aller viktigste er å få ut informasjonen på et tidlig tidspunkt slik at kommunene ikke blir sittende med plasser og et apparat som ikke tas i bruk, sier Rieber-Mohn. ( ©NTB ) ¶
DB170305 Ifølge informasjonen Freeman ga til etterforskerne ble flere av støtteapparatet i Team Sky også behandlet med triamcinolon.
DB170305 Denne kontroversielle informasjonen skal ha kommet frem i etterforskningen som det engelske antidopingorganet UKAD har rettet mot de to organisasjonene.
DB170305 Vi ser dem, og kan bruke informasjonen til å bygge opp en sak mot dem, sier Ludvigsen til Dagbladet.
DB170305 For ordens skyld : Genom er den arvemessige informasjonen som er kodet inn i DNA-et.
BT170305 Men et viktig poeng var jo at flere av de norskspråklige passasjerene som satt rundt var heller ikke klar over denne informasjonen .
BT170305 Mange av bybanens faste brukere representerer ulike språkgrupper, hvordan skal informasjonen lett nå ut til de ?
BT170305 For det første kan man stille spørsmål om på hvilken måte har denne informasjonen blitt gjort kjent ?
BT170305 Men et viktig poeng var jo at flere av de norskspråklige passasjerene som satt rundt var heller ikke klar over denne informasjonen .
BT170305 Mange av bybanens faste brukere representerer ulike språkgrupper, hvordan skal informasjonen lett nå ut til de ?
BT170305 For det første kan man stille spørsmål om på hvilken måte har denne informasjonen blitt gjort kjent ?
AP170305 - Vi får naturligvis mye informasjonen gjennom våre løpende kundeundersøkelser, men bygger ikke vårt tilbud til kundene ut fra hvilket kjønn de tilhører, men ut fra hvilket behov man har i forbindelse med reisen, sier Henriksson.
AA170305 Den som gir dere denne informasjonen , kjenner ikke detaljene eller forfalsker dem », heter det videre.
AP170304 - Ifølge den informasjonen jeg har fått kom flyet fra Bombay og er på vei til New York, sier Tobiassen til avisen, og legger til at flyet nå tankes opp med drivstoff for å ta av på nytt.
VG170303 Han vil vurdere om informasjonen virkelig er nødvendig.
DB170303 Han vil vurdere om informasjonen virkelig er nødvendig.
DB170303 Det var Stavrums overordnede, salgssjef Odd-Stein Melsæter, som sto for informasjonen oppover i systemet, forklarte Stavrum i retten.
DB170303 Informasjonen til Eide skal ha blitt gitt under en utenlandstur, men overfor Dagbladet avviser Eide påstandene Stavrum kom med i retten.
DB170303 Men det stemmer ikke, basert på mesteparten av den informasjonen som er gitt av dem som har hatt med ham å gjøre.
AA170303 Han vil vurdere om informasjonen virkelig er nødvendig.
AA170303 Forsvaret hevdet lenge at de solgte båtene til et britisk selskap, men Stavrum er tiltalt for å ha forledet Utenriksdepartementet med denne informasjonen .
VG170302 Samtidig fryktet de at den nye administrasjonen ville dekke til eller ødelegge viktige spor dersom de ikke spredte informasjonen før administrasjonsskiftet.
VG170302 I frykt for at Trump-administrasjonen ville dekke til eller ødelegge viktig spor dersom informasjonen ikke ble spredt før administrasjonsskiftet, skal tjenestemenn blant annet ha stilt konkrete spørsmål under høringer for å sette lys på situasjonen, opplyser de tre tjenestemennene som ønsker å være anonyme.
VG170302 Jensen har i retten blånektet for at han er kilden til informasjonen som utløste telefonen fra Cappelen - mens Cappelen selv pekte på Jensen som synderen i sin forklaring.
VG170302 Hva kunne Jensen som politimann gjøre med den informasjonen ? forklarte Thue i Oslo tingrett.
VG170302 Informasjonen kom fra uavhengige informanter til politiet, sa Thue.
DB170302 Vi tenkte da at om dette hadde noe med nattas beslag å gjøre - hva er det Cappelen da forventer av Jensen, som politimann, kan gjøre med informasjonen , sier Thue, som også sier : ¶
DB170302 - Vi fikk denne informasjonen fra uavhengige informanter fra tidlig 2000-tallet og utover, tenker jeg, sier Thue.
BT170302 Hva kunne Jensen som politimann gjøre med den informasjonen ? sa Ketil Thue fra vitneboksen i Oslo tingrett.
BT170302 Informasjonen kom fra uavhengige informanter til politiet.
AA170302 Hva kunne Jensen som politimann gjøre med den informasjonen ? sa Ketil Thue fra vitneboksen i Oslo tingrett.
AA170302 Informasjonen kom fra uavhengige informanter til politiet.
AA170302 Hvis de som jobber i offentlige etater, skriver på denne måten, sørger de for at du og jeg ikke får den informasjonen vi har bruk for.
DB170301 Til å begynne med var informasjonen svært sparsom.
DB170301 Men utfordringen var at de pårørende skulle få informasjonen før vi gikk ut i media.
DB170301 Derfor forsøkte jeg å begrense informasjonen som jeg gikk ut med til media.
AP170301 Forsvaret hevdet lenge at de solgte båtene til et britisk selskap, men Stavrum er tiltalt for å ha forledet Utenriksdepartementet med denne informasjonen .
AA170301 Da mener vitnet at informasjonen kom fra Jensen.
AA170301 Forsvaret hevdet lenge at de solgte båtene til et britisk selskap, men Stavrum er tiltalt for å ha forledet Utenriksdepartementet med denne informasjonen .
AA170301 Det ligger mye verdifull informasjonen i klagestatistikken, sier hun. ( ©NTB ) ¶
VG170228 For ordens skyld, informasjonen vi ga dere ( seerne, journ.anm. ) i det segmentet var presis, men vi ser i ettertid at vi skulle ha brukt en mer relevant gjest for anti-immigrasjons-siden, sier O'Reilly ifølge transkripsjonen fra mandagens program.
SA170228 - Selv om informasjonen ikke ble presentert for medlemmene av sikkerhetsrådet, burde statsministeren ha orientert hæren om å forberede en handlingsplan.
DB170228 En CV bør være ryddig, og ifølge Nav bør du tilpasse CV-en og sørge for å få frem den informasjonen som er relevant for jobben du søker på, hver gang du søker på en ny jobb.
AA170228 Informasjonen ble ikke lagt fram før det gjensto bare timer før Gaza-offensiven ble igangsatt, skriver Haaretz.
AA170228 - Selv om informasjonen ikke ble presentert for medlemmene av sikkerhetsrådet, burde statsministeren ha orientert hæren om å forberede en handlingsplan.
AA170228 - Selv om informasjonen ikke ble presentert for medlemmene av sikkerhetsrådet, burde statsministeren ha orientert hæren om å forberede en handlingsplan.
AA170228 Forsvaret hevdet lenge at de solgte båtene til et britisk selskap, men Stavrum er tiltalt for å ha forledet Utenriksdepartementet med denne informasjonen .
VG170227 Så lenge uttalelsene til justisministeren ikke har støtte i den informasjonen vi har, velger jeg å være avventende, sier Graasvold.
DB170227 Forsvaret hevdet lenge at de solgte båtene til britiske CAS Global, men i sommer ble orlogskaptein Bjørn Stavrum er også tiltalt for å ha forledet Utenriksdepartementet med denne informasjonen .
DB170227 For noen år siden viste en undersøkelse at bare halvparten av de ansatte i offentlig sektor selv forsto innholdet i informasjonen de sender ut til deg og meg.
DA170227 - Politiets hensikt med denne informasjonen er å forebygge flere slike hendelser.
DB170226 Informasjonen alle bør endre på sin ruter - her ser du hvordan ¶
AA170226 - Det er på grunnlag av den informasjonen vi har fått den siste tiden at jeg ønsker å sette i gang denne undersøkelsen, sier Skien-ordføreren til NRK.
DB170225 Se også informasjonen fra hjemfylket ditt på Vilbli.no.
DB170225 Land Rover har vært sparsommelige med informasjonen og kun gitt oss en smakebit i form av de to lite avslørende bildene vi har med i denne saken.
DA170225 Han mener også det er åpenbare grunner til hvorfor det er Justis- og beredskapsdepartementet og Forsvarsdepartementet som må vurdere om informasjonen i den ugraderte versjonen kan offentliggjøres.
SA170224 Skiledelsen må gjerne være fornærmet på media, men det er media som har drevet frem informasjonen som tvang frem en høyst nødvendig gjennomgang av rutiner og systemer i organisasjonen.
DN170224 I neste omgang systematiserte de informasjonen og saksøkte hovedpersonene.
DA170224 Dette er ingen form for knebling, og det er ikke gitt noen føringer på innholdet i informasjonen .
BT170224 Så kan vi vurdere verdien av informasjonen .
AP170224 Jeg opplever at politikerne var orientert, og at de forsto den informasjonen de fikk.
AP170224 - Er det slik at informasjonen fra Forsvaret på en eller annen måte siles ?
AP170224 Skiledelsen må gjerne være fornærmet på media, men det er media som har drevet frem informasjonen som tvang frem en høyst nødvendig gjennomgang av rutiner og systemer i organisasjonen.
VG170223 På bakgrunn av blant annet denne informasjonen hevder politiet at angrepet må ha vært planlagt, skriver Toronto Star.
VG170223 Hva skulle hun bruke informasjonen til ?
DB170223 Mens kommisjonen mener troppen hadde fått informasjon nok til å konsentrere seg om at det var en gjerningsmann på Utøya, forberedte politiet i felt seg på at det kunne være mellom tre og fem terrorister, basert på den informasjonen som var nådd fram til dem.
DB170223 Det var vi som måtte ta sanntidsbeslutninger basert på den informasjonen som var tilgjengelig.
DB170223 - Det er vanskelig for meg å si noe bare basert på denne informasjonen , men jeg skal gjøre mitt beste.
DB170223 Samtidig utvikler vi vedtaksbrevene og selvbetjeningsløsningene våre slik at informasjonen blir lettere å forstå.
AP170223 Informasjonen kan også omfatte anbefalt bruk av kollektivtransport, om bildeling og Uber-løsninger. 2.
VG170222 - FIS reagerte raskt og på en god måte etter at de fikk informasjonen fra IOC.
VG170222 Jeg søkte derfor om innsyn i intervjuene som var gitt til kommisjonen, for å dokumentere at denne informasjonen var gitt dem, men at man valgte å se bort fra den.
VG170222 Maskinen krasjet og informasjonen som var lagret forsvant.
VG170222 I tillegg til Jensen var politietterforsker Steinar Slåtte i Asker og Bærum politidistrikt med på møtet hvor Wold ga informasjonen .
VG170222 Det hadde vært fint å ha informasjonen når innbyggerne stiller spørsmål, sier hun.
DB170222 - Vi kommer til å gi dem den nødvendige informasjonen om hva som er skjedd siden sakene kom opp.
DB170222 Spaneren forklarer at etter denne hendelsen, delte ikke Asker og Bærum politidistrikt informasjonen de samlet om Cappelen videre til Oslo politidistrikt.
DB170222 - Vi trodde at hvis vi følte at vi hadde en sak mot ham i systemet som var tilgjengelig for andre, så kunne den informasjonen tilfalle Cappelen, sier spaneren.
DB170222 - Vi samlet informasjonen på en egen server, men den serveren, den smeltet, uheldigvis, sier spaneren i retten.
DB170222 - Hvorfor mener dere at denne informasjonen kom fra Eirik Jensen ? spør statsadvokat Shilling.
DB170222 Dagbladet gir deg full oppdatering så fort informasjonen er tilgjengelig.
DB170222 rykkelig spør om denne hendelsen påvirker synet på DGF, vil selvsagt de fleste lytterne sitte igjen med at det impliseres en kobling mellom de to - og at DGF ( i hvert fall potensielt sett ) ville kunne hindret enten selve tyveriet av passord, eller« utenlandske makters » forsøk på å utnytte denne informasjonen til å tilrane seg sensitiv informasjon.
DA170222 Dette handlet mest om informasjon, og den informasjonen vi fikk var bra.
AA170222 Men datamaskinen krasjet og informasjonen som var lagret forsvant.
VG170221 « Det sentrale er imidlertid at denne informasjonen ikke ble understøttet av objektive data i sann tid og heller ikke av forklaringene fra de tjenestemennene som var direkte involvert i aksjonen mot øya, opplyser Gjørv.
VG170221 ) og forsvarsminister Ine Eriksen Søreide lover at Stortinget skal få den informasjonen de trenger for å behandle saken om objektsikring.
FV170221 Flere av teamlederne bekrefter i boken at de mottok opplysningen om tre til fem gjerningspersoner på mobilen, og enda flere operatører bekrefter at denne informasjonen ble delt i bilene på vei til Utøya.
FV170221 Denne informasjonen var, ifølge boken, basert på to telefonsamtaler : ¶
DB170221 Skjema : Toyota TEKNO-MILJØ : Informasjonen er lett å se - bilen kommer dessuten med HUD ( head-up display ).
DB170221 Han er spesielt opptatt av at informasjonen ut til vanlige kunder er bra nok.
AP170221 Av fotnote 320 fremgår det at Beredskapstroppens aksjonsleder, som kom i siste bil, forklarte til kommisjonen at han fikk melding av om at det var « tre til fem gjerningsmenn », og at han formidlet videre informasjonen til egne mannskaper på sambandet.
AA170221 - Dessverre ser vi at flere strømleverandører har altfor dårlige avtalevilkår, og at de heller ikke gir kundene sine den informasjonen de har krav på.
AA170221 Informasjonen var basert på to telefonsamtaler, den ene med en av ungdommene på øya, den andre med en person som hadde snakket med en av ungdommene.
VG170220 Vi har tro på at unge mennesker klarer å ta gode valg ut fra informasjonen vi gir, understreker prosjektleder Austad.
DB170220 - Ifølge den informasjonen vi har fått, er det ingenting som tyder på at drapet kan knyttes til verken den generelle sikkerhetssituasjonen i Afghanistan eller noe av det han forklarte da han var i Norge.
DB170220 Rökk døde i 2004 i en alder av 90, og det er foreløpig uklart hva slags informasjon hun sendte til Moskva, og hvor verdifull denne informasjonen viste seg å være.
DB170220 Blant den viktigste informasjonen Krona-spionene lykkes få ut var etterretning opp mot « Operasjon Barbarossa » ( tyskernes invasjon av Sovjetunionen i 1941 ) og slaget ved Kursk i 1943.
AP170220 - Det er umulig for oss å kommentere den informasjonen andre har.
AA170220 - Jeg er skuffet over at informasjonen han ga meg ikke stemte, sa Pence, som legger til at han støtter presidentens avgjørelse om å be Flynn si opp jobben.
AA170220 - Det er umulig for oss å kommentere den informasjonen andre har.
AA170220 Selv om informasjonen myndighetene henter inn utelukkende skal brukes til å beskytte nasjonale interesser, skal det svært lite til før den havner i feil hender.
AA170218 Digitalradio Norge håndterer mye av informasjonen rundt overgangen til DAB på vegne av kringkasterne, deriblant NRK.
VG170217 - Etter en gjennomgåelse av informasjonen du har oversendt, er vi trygge på at gode forretningsmessige grunner rettferdiggjorde all reisingen.
SA170217 Vi tar nå kontakt med vitnet for å bekrefte informasjonen , sier Solheim.
DN170217 " Utenriksdepartementet leverte en tydelig protest til Russland gjennom diplomatiske kanaler umiddelbart etter at informasjonen om visum- og innreisenekt ble mottatt, skrev departementet i pressemeldingen da.
DA170217 Når det er sagt, er det slik at med den informasjonen som har kommet om Veireno gjennom media, og også fra byråden, så er det lite tillitvekkende hvordan selskapet har håndtert oppdraget på, sier Venstres Guri Melby.
AP170217 Vi vil ha faktasjekkere for å finne ut om informasjonen er riktig.
AA170217 - Etter en gjennomgåelse av informasjonen du har oversendt, er vi trygge på at gode forretningsmessige grunner rettferdiggjorde all reisingen.
AA170217 PSTs informasjon kan for eksempel komme fra avlytting av norske borgeres kommunikasjon og PST skal kunne dele informasjonen når det ansees nødvendig for " forebyggelses- og sikkerhetsmessige formål ".
SA170216 Det er kun legen som skal ha den informasjonen , og jeg ser ikke hvordan dette med treneren har sneket seg inn der. 7.
FV170216 Det er kun legen som skal ha den informasjonen , og jeg ser ikke hvordan dette med treneren har sneket seg inn der. 7.
DN170216 - Det er en rekke medlemmer, fra begge partier, som ønsker at Trump kunne ha fulgt historisk presedens som er satt av alle presidentkandidater - demokrat eller republikaner - og offentliggjort informasjonen , sier Warner til Fox.
DB170216 Dagbladet har siden mandag ettermiddag forsøkt å innhente Renovasjonsetatens kommentarer på den avslørende informasjonen som går frem av møtereferatene.
DB170216 Thompson sier også at informasjonen de har fått har vært dårlig, og at de ikke har blitt inkludert i prosessen.
AP170216 DeAgazio har i ettertid sagt at han ikke kunne høre hva som ble sagt ved Trumps bord og at han lette opp informasjonen om den såkalte atomfotballen på internett og dermed ikke avslørte noe hemmelig informasjon.
AP170216 Det er kun legen som skal ha den informasjonen , og jeg ser ikke hvordan dette med treneren har sneket seg inn der. 7.
VG170215 - Informasjonen gis ulovlig til de feilende New York Times og Washington Post av overvåkingssamfunnet ( NSA og FBI ? ).
DB170215 Russland gikk tidligere i dag ut og benektet at informasjonen New York Times sitter på er korrekt.
DB170215 Cappelen hevder han ga deler av informasjonen for å lede oppmerksomheten bort fra seg selv.
DB170215 Han fryktet også at pressen ville « gasse » seg i informasjonen .
AP170215 Informasjonen vi fikk var veldig begrenset, sier Kapoor til Aftenposten.
AP170215 Den falske informasjonen har to effekter : Den bygger et fiendebilde av den andre siden og den skaper frykt og disiplin blant sine egne.
AA170215 - Nettselskapene bruker informasjonen til å gi kunden riktig faktura, og til drift, vedlikehold og utvikling av strømnettet.
AA170215 - Nettselskapene bruker informasjonen til å gi kunden riktig faktura, og til drift, vedlikehold og utvikling av strømnettet.
VG170214 Det er uklart hva Det hvite hus gjorde med informasjonen , men pressesjef Sean Spicer bekrefter sent mandag kveld at Donald Trump nå « evaluerer situasjonen » rundt Flynn, deriblant med visepresident Pence.
DN170214 Informasjonen skal om drapet skal komme fra sørkoreanske myndigheter, men foreløpig er ikke rapportene verifisert noe sted.
DA170214 Men her er det snakk om å opprette et grenseforsvar på trygg juridisk grunn, som skal ivareta personvernet, som er en viktig demokratisk verdi, sier Elvenes, som vil betrygge med at det er lite av den informasjonen som går inn og ut over Norges grenser som er av interesse for E-tjenesten.
BT170214 Kilden til informasjonen om at Kim Jong-Nam ( 45 ) er drept, skal være en person i det sør-koreanske statsapparatet, melder flere sørkoreanske medier.
AP170214 Kilden til informasjonen om at Kim Jong-nam ( 45 ) er drept, skal være en person i det sørkoreanske statsapparatet, melder flere sørkoreanske medier.
VG170213 Informasjonen er til salgs på tjenester som ligner helt vanlige netthandler, med priser og brukeranbefalinger som vi er vant til.
VG170213 Vi har strenge rutiner for å beskytte den informasjonen vi forvalter og for varsling av sikkerhetsrelaterte hendelser, skriver Solberg i en e-post til VG.
VG170213 Samlet kan informasjonen potensielt brukes til å utnytte personens identitet til å begå kriminelle handlinger, eller benytte informasjonen til sosial manipulering for å få tilgang til informasjon eller systemer, sier hun.
VG170213 Samlet kan informasjonen potensielt brukes til å utnytte personens identitet til å begå kriminelle handlinger, eller benytte informasjonen til sosial manipulering for å få tilgang til informasjon eller systemer, sier hun.
VG170213 I angrep på tjenester som for eksempel LinkedIn vil mye av denne informasjonen selges videre til noen som vil utnytte den sier han.
VG170213 Denne informasjonen ligger åpent og er søkbar i databaser på internett.
SA170213 - I angrep på tjenester som for eksempel LinkedIn, vil mye av denne informasjonen selges videre til noen som vil utnytte den.
SA170213 - I angrep på tjenester som for eksempel LinkedIn, vil mye av denne informasjonen selges videre til noen som vil utnytte den.
FV170213 - I angrep på tjenester som for eksempel LinkedIn, vil mye av denne informasjonen selges videre til noen som vil utnytte den.
DN170213 - I angrep på tjenester som for eksempel LinkedIn, vil mye av denne informasjonen selges videre til noen som vil utnytte den.
DB170213 - I angrep på tjenester som for eksempel LinkedIn, vil mye av denne informasjonen selges videre til noen som vil utnytte den.
BT170213 - I angrep på tjenester som for eksempel LinkedIn, vil mye av denne informasjonen selges videre til noen som vil utnytte den.
AP170213 Informasjonen vi får varierer, forteller Asheim til Aftenposten.
AP170213 - I angrep på tjenester som for eksempel LinkedIn, vil mye av denne informasjonen selges videre til noen som vil utnytte den.
AP170213 - I angrep på tjenester som for eksempel LinkedIn, vil mye av denne informasjonen selges videre til noen som vil utnytte den.
AA170213 - I angrep på tjenester som for eksempel LinkedIn, vil mye av denne informasjonen selges videre til noen som vil utnytte den.
AA170213 - I angrep på tjenester som for eksempel LinkedIn, vil mye av denne informasjonen selges videre til noen som vil utnytte den.
AA170213 Det vet jeg, jeg fikk nemlig selv en e-post fra Dropbox i fjor da det ble kjent at informasjonen som ble stjålet fra dem i 2012, ble lagt åpent ut på nettet.
AA170213 Det er noe helt annet enn at internasjonale IT-giganter med store databaser over brukere blir hacket av folk som dumper informasjonen på nettet.
AA170213 Informasjonen som finnes på nettet, burde følgelig være utdatert for lengst ( og ikke bare fordi man har byttet jobb og e-postadressen ikke virker lenger ).
VG170212 Dette innebærer at det som er det opprinnelige formålet, vil gli ut, og det vil bli åpnet opp for nye formål der flere får tilgang på den lagrede informasjonen , og legger til : ¶
DN170212 Hegdahl ber myndigheten om å hente informasjon fra enhetsregistrene, hvor selskapenes regnskapsfører er oppført, slik at regnskapsfører får informasjonen samtidig med selskapene.
DN170212 Hegdahl ber myndigheten om å hente informasjon fra enhetsregistrene, hvor selskapenes regnskapsfører er oppført, slik at regnskapsfører får informasjonen samtidig med selskapene.
DB170212 Vi har først og fremst kritisert håndteringen og informasjonen til bystyret.
DB170212 På årets morsdag er det verdt å minne om at millioner av verdens fattigste kvinner og jenter verken har informasjonen eller helsetjenestene de trenger for å overleve komplikasjoner i forbindelse med graviditet og fødsel.
VG170211 - De får ikke den informasjonen som vi får når vi ser det i TV-ruta, men lagene har jo 10-15 mann i støtteapparatet der på sisterunden så de burde jo ha fått beskjed.
BT170211 NVE skriver til Olje- og energidepartementet at de nå har gjennomgått den nye informasjonen som fremkom i rapporten fra Biofokus.
BT170211 NVE skriver til Olje- og energidepartementet at de nå har gjennomgått den nye informasjonen som fremkom i rapporten fra Biofokus.
VG170210 Grunnproblemet med DGF er den omfattende lagringen som i praksis kan ramme enhver, ikke hvilke søk E-tjenesten foretar i de lagrede dataene eller hvordan de bruker informasjonen .
DN170210 Oljeprisen steg med nesten en dollar i det sekund informasjonen var ute, og den stiger fortsatt.
BT170210 FØLGER MER : Her samles informasjonen som sensorer og mikrofoner rundt i Barcelona fanger opp. | - Møbler bør minst vare i to generasjoner.
AA170210 Med blinklys på skiltene bør sjåførene legge merke til informasjonen .
VG170209 Vi sender den informasjonen til Stortinget som vi mener er korrekt, sa Listhaug.
DB170209 Vi sender den informasjonen til Stortinget som vi mener er korrekt, sier Listhaug ¶
DA170209 » Slik lyder svaret fra rådmannen på spørsmål om mobbesaker ved Stavangers private skoler blir kartlagt, og om denne informasjonen gjøres tilgjengelig for Stavanger kommune.
DA170209 Dag Mossige ( Ap ) og Bjarne Kvadsheim ( Sp ) etterlyser innsikt i mobbetall fra de private skolene i Stavanger kommune, og har bedt rådmannen ta initiativ til å hente inn denne informasjonen , selv om kommunen ikke formelt sett har tilsynsmyndighet.
AP170209 « Begrenset » brukes om opplysninger der det « i noen grad kan medføre skadefølger for Norges eller dets alliertes sikkerhet, forholdet til fremmede makter eller andre vitale nasjonale sikkerhetsinteresser om informasjonen blir kjent for uvedkommende ».
AA170209 Årsaken til det er at informasjonen om hva som er seksuelle overgrep mot gutter og menn, og kunnskapen om det, er for liten, sier Reforms leder Are Saastad til NRK.
AA170209 Pedersen vil ikke umiddelbart gi sin vurdering av om informasjonen komiteen fikk, var av en slik art at den måtte holdes hemmelig.
AA170209 Vi sender den informasjonen til Stortinget som vi mener er korrekt, sier Listhaug ¶
DB170208 Diskusjonen og informasjonen flyter fort lettere når menn kan diskutere dette seg imellom, mener Plan.
DB170208 Polititjenstemennene sier at informasjonen Cappelen ga dem i første møte, er tatt til høyeste hold.
DB170208 Dette var også den informasjonen jeg ga til bystyret onsdag 1. februar.
DB170208 Dessverre har vi nå sett at informasjonen også til meg har vært for dårlig.
AP170208 Dette var også den informasjonen jeg ga til bystyret onsdag 1. februar, sier Berg.
SA170207 Vi burde ha vasket leker og andre kontaktflater mye tidligere, samt at informasjonen ut til foreldrene burde vært bedre, sier Bergli.
DB170207 Og i 2016 ble mange tatt for dagpengesvindel nettopp basert på denne informasjonen fra arbeidsgiverne.
DB170207 Etaten beklaget senere i Dagbladet at byråden ikke hadde fått informasjonen .
DB170207 - Jeg mener det er svært uheldig at informasjonen jeg har fått har vært mangelfull, og vil selvfølgelig videreformidle riktig informasjon til bystyret.
DB170207 - Det er sjokkerende at ikke byråden har lagt frem denne informasjonen for bystyret.
DB170207 - Den informasjonen som Moxnes referer til fra Dagbladet ble publisert rett før dette bystyremøtet, så det må jeg få se nærmere på, sa en hardt presset byråd.
DB170207 Jeg og BT har vært åpne om dette hele veien, informasjonen er tilgjengelig ved et enkelt googlesøk, sier Fischer til Dagbladet.
AP170207 Vi burde ha vasket leker og andre kontaktflater mye tidligere, samt at informasjonen ut til foreldrene burde vært bedre, sier Bergli.
DB170206 Ifølge Cappelen fikk han den informasjonen fra Eirik Jensen.
DB170206 Behandle informasjonen fra Det hvite hus som hva det er, ren propaganda.
AA170205 - Politiet mener at informasjonen vedkommende kommer med, ikke stemmer overens med opplysninger vi har fra fra andre vitner, sier Aunet.
VG170204 - Informasjonen på idrettsforbundet.no har vært upresis.
DB170204 Det er alvorlig at informasjonen jeg har fått har vært mangelfull, sa Nguyen Berg til Dagbladet i går.
VG170203 Så kommer det de er uenige om : Cappelen påstår at informasjonen gikk begge veier, at Jensen også ga ham politiinformasjon mot betaling.
VG170203 I dag blir informasjonen om varighet og bruk av tvangsmidler ført i håndskrevne protokoller ved alle psykiatriske sykehus - på samme vis som på 1800-tallet.
VG170203 HÅNDSKREVET : Inntil det nye datasystemet er på plass må fortsatt informasjonen om bruk av tvangsmidler noteres med penn og papir.
VG170203 - For det første må det være forhåndskontroll i en domstol - det vil si at E-tjenesten må søke om tilgang til informasjonen som er nødvendig.
DN170203 Det er de som sitter med informasjonen .
DB170203 Renovasjonsetaten bekrefter overfor Dagbladet at Veireno sender ukentlige rapporter om hvor mye de ansatte jobber, og at informasjonen i denne rapporten var den samme som byråden fikk.
DB170203 - Det var denne informasjonen jeg fikk fra bystyret, uttalte byråd Nguyen Berg.
DB170203 Vi er helt avhengig av denne informasjonen for å kunne vurdere hviletidsbestemmelsene, sier Sundberg videre.
DB170203 Det er alvorlig at informasjonen jeg har fått har vært i mangelfull.
DB170203 - Vi går nå grundig gjennom informasjonen vi har fått og vurderer hva vi gjør med denne.
DB170203 - Hadde vi ikke fått den detaljerte informasjonen vi nå har, og som Dagbladet også har fått, så ville vi etterspurt den.
DB170203 Informasjonen de har fått av oss har vært mangelfull på hviletidsbestemmelser.
DB170203 - Det kan bety at det er den siste informasjonen .
DB170203 Mye av informasjonen beror seg på utsagn fra flere vitner.
DB170203 - Informasjonen hjalp Russland å ta over kontrollen.
DB170203 Wickholm sier at dette er et eksempel på hva slags tyngde en statsråd og poopulær politiker har, og hvor problematisk det er når informasjonen som kommer verken er korrekt eller sann.
DB170203 Han legger til at et annet aspekt vil være hvor lenge informasjonen skal ligge lagret.
DB170203 Datatilsynet frykter at vi gir fra oss for mye informasjon og at informasjonen kan brukes mot oss.
AA170203 Passasjeren Adresseavisen har snakket med beskriver informasjonen om bord som « svært dårlig ».
BT170202 Mange leser kun den informasjonen som samsvarer med sine egne holdninger.
BT170202 Ironisk nok blir den informasjonen mediene formidler møtt med skepsis tilbake.
SA170201 Der kommer informasjonen om hvilke løp som skal gjelde, men det leser sjelden trenere og utøvere.
SA170201 Der kommer informasjonen om hvilke løp som skal gjelde, men det leser sjelden trenere og utøvere.
DN170201 « Dataen var kryptert og det kreves spesifikk kunnskap for å kunne hente ut informasjonen og dekryptere denne », skriver Rema.
DN170201 Utenriksdepartementet leverte en tydelig protest til Russland gjennom diplomatiske kanaler umiddelbart etter at informasjonen om visum- og innreisenekt ble mottatt, skriver departementet i pressemeldingen.
DB170201 Det er den informasjonen jeg har fått fra etaten, sa Nguyen Berg.
DB170201 - Den informasjonen som jeg har fått var at det i uke 50, 51, 52 og uke 1, 2 og 3 var null til tre brudd på arbeidsmiljøloven i de respektive ukene.
DB170201 - Den informasjonen som Moxnes referer til fra Dagbladet ble publisert rett før dette bystyremøtet, så det må jeg få se nærmere på, sa hun fra bystyrets talerstol.
DB170201 Cappelen : Cappelen forklarer at klokka var en motytelse for informasjonen han fikk fra Jensen.
DB170201 Heger spør igjen hvordan Cappelen kan slå seg til ro med informasjonen han fikk fra Jensen når han ikke visste hvilken grenseovergang transporten kom over og hva Eirik Jensen visste konkret om situasjonen på den grenseovergangen.
DB170201 Så kommer forsikringsselskapene inn og ser at de også kan bruke informasjonen .
DB170201 januar, dagen Donald Trump ble innsatt som president, møtte Obama Trump med en skinnbundet aluminiumskoffert med informasjonen og utstyret den amerikanske presidenten trenger for å starte atomkrig, skriver Dr.
DB170201 januar møtte Obama Trump med en skinnbundet aluminiumskoffert med informasjonen og utstyret den amerikanske presidenten trenger for å starte atomkrig.
BT170201 Der kommer informasjonen om hvilke løp som skal gjelde, men det leser sjelden trenere og utøvere.
BT170201 Der kommer informasjonen om hvilke løp som skal gjelde, men det leser sjelden trenere og utøvere.
AP170201 Han forteller også i pressemeldingen at « Utenriksdepartementet leverte en tydelig protest til Russland gjennom diplomatiske kanaler umiddelbart etter at informasjonen om visum- og innreisenekt ble mottatt » ¶
AP170201 Han forteller også i pressemeldingen at « Utenriksdepartementet leverte en tydelig protest til Russland gjennom diplomatiske kanaler umiddelbart etter at informasjonen om visum- og innreisenekt ble mottatt » ¶
AP170201 Denne informasjonen som representanten referer til, ble publisert rett før dette møtet.
AP170201 Den informasjonen jeg har er at det fra uke 50 til uke 3 var null til tre brudd på arbeidstidsbestemmelsene i de respektive ukene, svarte byråd Berg.
AP170201 Der kommer informasjonen om hvilke løp som skal gjelde, men det leser sjelden trenere og utøvere.
DN170131 Nav har tilgang til denne informasjonen og har avdekket rundt 60 prosent av sakene ved å sammenligne disse opplysningene med informasjon brukeren selv har gitt til Nav.
DB170131 Faktasjekkerne i PolitiFact har så langt konkludert med at Phillips' påstander ikke stemmer, basert på den informasjonen de sitter på så langt.
DB170131 Nyhetskanalen skriver at de har fått informasjonen fra en offentlig tjenestemann.
DB170131 Cappelen sier han ikke nådde ut med budskapet sitt, og at politiet ikke var interessert i informasjonen han hadde kommet med.
AP170131 Denne teorien går ut på at de arresterte kan ha vært kilder til denne informasjonen .
AP170131 Også Riksadvokaten mener det bør bli mulig for E-tjenesten å dele informasjonen som kommer i digitalt grenseforsvar med « andre offentlige myndigheter ».
DB170130 Informasjonen fra merkingen vil gi et bedre grunnlag for å vurdere felling, sier klima- og miljøminister Vidar Helgesen ( H ).
DB170130 Per nå er informasjonen de sitter på lagt ut både på ambassadens hjemmesider og Facebook-sider.
BT170130 Informasjonen fra merkingen vil gi et bedre grunnlag for å vurdere felling, sier klima- og miljøminister Vidar Helgesen ( H ).
AP170130 - Vi avventer svar på den informasjonen vi har bedt om.
AP170130 Helgesen begrunner snuoperasjonen med ønsket om å ta hensyn til informasjonen som nå kommer inn fra radiomerkede ulver.
AP170130 Informasjonen fra merkingen vil gi et bedre grunnlag for å vurdere felling, sier han.
BT170128 I verste fall kan informasjonen kanskje brukes til andre formål ?
BT170128 Google investerer stort i algoritmer for å gi deg informasjonen du er ute etter så raskt som mulig.
BT170128 Det er imponerende hvordan Google greier å søke, finne og servere informasjonen vi er ute etter så raskt.
SA170127 Therese Johaug hadde oversett informasjonen om Ren Utøver-kurs fra Norges Skiforbund.
DN170127 Men informasjonen er kopiert.
BT170127 Therese Johaug hadde oversett informasjonen om Ren Utøver-kurs fra Norges Skiforbund.
AP170127 Therese Johaug hadde oversett informasjonen om Ren Utøver-kurs fra Norges Skiforbund.
DB170126 Hvordan er informasjonen kommet deg i hende ?
DB170126 Han sier informasjonen er blitt gitt i møter fordi SMS-kontakten kan leses med et inkriminerende blikk.
DB170126 - Møtene er face to face, og da kommer informasjonen .
DB170126 Har du hentet informasjonen et annet sted, opplys om det.
DB170126 Kan vi stole på datamaskinene ikke misbruker informasjonen , så har vi kanskje friheten i behold.
DN170125 I et dokument som AFP har fått tilgang til, sendt fra Trump-administrasjonen, pålegges ansatte å videresende kommunikasjon fra Kongressen, guvernører, klimagrupper og industriorganisasjoner til administrasjonssekretariatet OES, som vil videresende informasjonen .
DN170125 - All informasjon som kommer til Kongressen eller guvernører, inkludert informasjon fra ledere for indianerstammer, og ledere fra klima- og industriorganisasjoner må bli sent til OES, uansett hvilken avsender eller signatur informasjonen må ha, heter det i dokumentet.
DB170125 Tallet som kom frem i dag er forenlig med den informasjonen som kom frem på Antidoping Norges pressekonferanse i oktober, samt Johaugs forklaring om at hun fikk i seg stoffet ved en leppekrem.
DB170125 Beumann ved Norsk utenrikspolitisk institutt ( Nupi ) har tidligere omtalt avhopperen som « superinteressant », og mener informasjonen han sitter på kan være svært verdifull.
DB170125 » Jensen sier at det kan handle om at han må videreformidle og bruke tid på informasjonen han får fra Cappelen.
DB170125 - Informasjonen er ikke relatert til at han vært i Nederland ?
DB170125 På den måten fikk han informasjonen han trengte for å få tilgang til de private bildene gjenom iCloud og Gmail-kontoer, som i senere tid ble lekket.
DN170124 Med vår app slipper du å lese om kolleger som diskuterer hvor de skal spise lunsj og får kun med deg den viktige informasjonen , legger Kroghrud til.
DB170124 - Det kan bety at det er den siste informasjonen .
DB170124 Munchs malerier ¶ Informasjonen Riksantikvaren savner i « dødshus»-søknaden, er illustrasjoner av hovedinngangen til atelieret, en utredning av eventuelle negative konsekvenser for vegetasjonen på lengre sikt, og en vurdering av hvilke konsekvenser utbyggingen har for naturmangfoldet på stedet.
AP170124 - Det betyr vel om det er mulighet for at han får den informasjonen han trenger.
SA170123 Jeg håper folk forstår at informasjonen som kommer direkte fra partier, politikere eller bedriftsledere er subjektiv, sier hun.
DB170123 KAN SPRES : Informasjonen om handleturene dine blir ikke nødvendigvis bare innenfor butikkens fire vegger.
DB170123 Greit nok, tenker du kanskje, så lenge butikkene holder informasjonen for seg selv.
DB170123 #2 : Informasjonen kan gis videre ¶
DB170123 Aktoratet lurer på om disse meldingene er relatert til informasjonen Cappelen får av Jensen, noe den tidligere politilederen avviser.
DB170123 - Ifølge den informasjonen vi har fått er det ingen penger i statskassa.
DB170123 FOTO : NTB SCANPIX ¶ | Informasjonen alle bør endre på sin ruter - her ser du hvordan ¶
BT170123 - Det virker som at foreldrene er fornøyd med måten vi har håndtert dette og informasjonen som er gitt, sier rektor.
BT170123 - Det virker som at foreldrene er fornøyd med måten vi har håndtert dette og informasjonen som er gitt, sier rektor.
AP170123 Han innrømmet at deler av informasjonen han presenterte til pressen på lørdag var feil, men at han ikke sa noe galt med vilje.
AP170123 Han innrømmet at deler av informasjonen han presenterte til pressen på lørdag var feil, men at han ikke sa noe galt med vilje.
DB170122 TRUMP : - Det er skammelig at informasjonen ble sluppet.
DB170122 Jeg så og leste informasjonen , det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
AP170122 Jeg håper folk forstår at informasjonen som kommer direkte fra partier, politikere eller bedriftsledere er subjektiv, sier hun.
DN170120 - Vår erfaring er at det blir riktigere skatt når informasjonen kommer direkte fra kilden, som bankinformasjon fra banken og informasjon om inntekt fra arbeidsgiver.
DN170120 - Vår erfaring er at det blir riktigere skatt når informasjonen kommer direkte fra kilden, som bankinformasjon fra banken og informasjon om inntekt fra arbeidsgiver.
DN170120 - Vår erfaring er at det blir riktigere skatt når informasjonen kommer direkte fra kilden, som bankinformasjon fra banken og informasjon om inntekt fra arbeidsgiver.
DB170119 - Jeg tror ikke han ville ha delt denne informasjonen med en helt fremmed person.
BT170119 Men sammen med den andre informasjonen vi har, kan den bidra til å danne et godt bilde, sier kunnskapsminister Røe Isaksen.
AP170119 Og skulle noe av den informasjonen blitt offentliggjort i selve rapporten, så ville det selvsagt vært unntatt offentlighet.
SA170118 - Utvalgsmedlemmene bor og arbeider i fire ulike land, og det er et tidkrevende arbeid å analysere, vurdere og nedtegne informasjonen når vi nå skal besvare vårt mandat.
SA170118 - Det har vært et omfattende arbeid å innhente informasjonen som danner grunnlaget for rapporten som nå er under utarbeidelse.
DB170118 TRUMP : - Det er skammelig at informasjonen ble sluppet.
DB170118 Jeg så og leste informasjonen , det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170118 Informasjonen kan misbrukes og selges videre, slik danske Se og Hør er dømt for å kjøpe oversikt over kjendisers forbruk.
AP170118 - Utvalgsmedlemmene bor og arbeider i fire ulike land, og det er et tidkrevende arbeid å analysere, vurdere og nedtegne informasjonen når vi nå skal besvare vårt mandat.
AP170118 - Det har vært et omfattende arbeid å innhente informasjonen som danner grunnlaget for rapporten som nå er under utarbeidelse.
DN170117 Avisen har informasjonen fra ikke-navngitte kilder.
DB170117 Spesialenheten har betegnet informasjonen som skal ha kommet fram i lukket rett som sensitiv, og at de har hentet inn informasjonen i etterforskningen av Jensen som vanligvis ikke legges fram i en straffesak.
DB170117 Spesialenheten har betegnet informasjonen som skal ha kommet fram i lukket rett som sensitiv, og at de har hentet inn informasjonen i etterforskningen av Jensen som vanligvis ikke legges fram i en straffesak.
DB170117 Schilling sier hun ikke forstår hvorfor han sender god jul dersom informasjonen var så ubehagelig.
DB170117 Jeg syns jeg har forholdt meg bra til å registrere i Indicia, sier Jensen, som sier han i 2013 opprettet 24 saker i etterretningssystemet Indicia hvor informasjonen kom fra Cappelen.
DB170117 Ifølge tingrettsdommer Kim Heger var temaene i lukket rett SMS-kontakten mellom Jensen og hasjbaron Gjermund Cappelen, hva Jensen brukte informasjonen han fikk fra Cappelen til samt Jensens kontantbruk og hvor han fikk kontantene fra. - 24 saker fra Cappelen ¶
AP170117 I en tekstmelding tirsdag ettermiddag, som svar på flere konkrete spørsmål fra Aftenposten om denne saken, skriver Enger : ¶ - Informasjonen min går til Renovasjonsetaten.
SA170116 - Det er ingenting som tyder på at Hodne ikke har vært aktsom og i god tro da hun videreformidlet informasjonen hun hadde fått.
DB170116 TRUMP : - Det er skammelig at informasjonen ble sluppet.
DB170116 Jeg så og leste informasjonen , det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170116 - Det er ingenting som tyder på at Hodne ikke har vært aktsom og i god tro da hun videreformidlet informasjonen hun hadde fått.
AP170116 Motivasjonen for å orientere vil synke hvis informasjonen blir avfeid gang etter gang.
DB170115 Ulempen kan være at PC-en kan bli utsatt for spionprogramvare eller lignende, som kan tillate hackere å stjele den nødvendige informasjonen .
AP170115 Som en følge av at denne datatrafikken vil kunne gå ut og inn over den norske grensen, frykter direktoratet at informasjonen kan fanges opp av det digitale grenseforsvaret selv om brukere og pasienter befinner seg i Norge.
AP170115 Som en følge av at denne datatrafikken vil kunne gå ut og inn over den norske grensen, frykter direktoratet at informasjonen kan fanges opp av det digitale grenseforsvaret selv om brukere og pasienter befinner seg i Norge.
DN170113 Striden står om hvorvidt informasjonen de fire hadde kan betegnes som innsideinformasjon.
DB170113 Jeg tenkte lenge på om jeg skulle dele denne informasjonen .
DB170113 TRUMP : - Det er skammelig at informasjonen ble sluppet.
DB170113 Jeg så og leste informasjonen , det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170113 Radiosenderne registrerer ulvenes bevegelser på GPS via satelitt, men er avhengig av GSM-nettet for å sende informasjonen videre til SNO.
DB170113 Denne informasjonen blir, når ulven kommer utafor dekning, samlet opp i halsbåndet og sendt via sms når ulven kommer i dekning igjen.
DB170113 Radiosenderne registrerer ulvenes bevegelser på GPS via satelitt, men er avhengig av GSM-nettet for å sende informasjonen videre til SNO.
DB170113 Denne informasjonen blir, når ulven kommer utafor dekning, samlet opp i halsbåndet og sendt via sms når ulven kommer i dekning igjen.
DB170113 ¶ TRUMP : - Det er skammelig at informasjonen ble sluppet.
DB170113 Jeg så og leste informasjonen , det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170113 ¶ TRUMP : - Det er skammelig at informasjonen ble sluppet.
DB170113 Senator John McCain har selv skrevet i en uttalelse at det var han som overleverte informasjonen til FBI.
DB170113 McCain sier han overleverte informasjonen
DB170113 Jeg så og leste informasjonen , det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170113 Etter at jeg hadde vurdert materialet og ikke var i stand til å gjøre med opp en mening om troverdigheten, overleverte jeg informasjonen til FBI-direktøren.
DB170113 Amerikanske etterretningstjenester skal ha kjent til rapporten i lengre tid, og valgte fredag å legge fram innholdet for Barack Obama og Donald Trump, i frykt for at informasjonen skulle lekke før de to kjente til opplysningene.
DB170113 TRUMP : - Det er skammelig at informasjonen ble sluppet.
DB170113 Jeg så og leste informasjonen , det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170113 - Den vanlige praksisen er at man bruker denne kompromitterende informasjonen til å presse folk.
DB170113 Men informasjonen lekket ut, angivelig allerede i sommer, både i Kongressen og til pressen og havnet til slutt hos FBI etter tips fra den republikanske senatoren John McCain.
DB170113 FBI briefet så både president Obama og Trump om at russisk etterretning kunne ha noe på USAs neste president, og at informasjonen , som heller ikke FBI hadde kunnet verifisere, trolig ville bli offentlig i løpet av kort tid.
DB170113 Det var ikke amerikansk etterretning som hadde samlet informasjonen som tirsdag ble offentliggjort av nettstedet Buzzfeed.
DB170113 På bakgrunn av informasjonen vi har fått til nå, mener ESA det ikke er statsstøtte involvert.
BT170113 Dersom skadepotensialet endrer seg som følge av informasjonen vi får gjennom radiomerking, kan felling iverksettes om fare for skade er tilstrekkelig stort.
AP170113 I sin såkalte særmelding til Stortinget redegjør EOS-utvalget hvordan informasjonen tilflyter dem både gjennom formelle og uformelle kanaler, i hovedsak på tre måter : ¶
AP170113 Dette har medført at utvalget i all hovedsak har fått den informasjonen det har bedt om, uavhengig av dens sensitivitet.
AP170113 De kan bli straffet om de røper slike til folk som ikke har rett til informasjonen .
AP170113 - All informasjonen vi har, forvalter vi på vegne av de hemmelige tjenestene.
AP170113 I sin såkalte særmelding til Stortinget redegjør EOS-utvalget hvordan informasjonen tilflyter dem både gjennom formelle og uformelle kanaler, i hovedsak på tre måter : ¶
AP170113 Dette har medført at utvalget i all hovedsak har fått den informasjonen det har bedt om, uavhengig av dens sensitivitet.
AP170113 De kan bli straffet om de røper slike til folk som ikke har rett til informasjonen .
DB170112 ¶ TRUMP : - Det er skammelig at informasjonen ble sluppet.
DB170112 Trump-dokument viser krangel i russisk toppledelse : - Bidrar til å gi troverdighet ¶ Informasjonen rapporten hevder at Russland sitter på, skal være innhentet for at russiske myndigheter skal kunne utpresse Trump.
DB170112 Trump roset samtidig mediene som valgte ikke å publisere informasjonen , og spekulerte i om den angivelige rapporten kan ha blitt lekket fra én av etterretningstjenestene i USA.
DB170112 Jeg så og leste informasjonen , det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170112 Informasjonen skal blant annet omhandle Trumps omgang med russiske prostituerte, forsøk på bestikkelser fra russisk side, gunstige eiendomsavtaler i forbindelse med fotball-VM i Russland i 2018 og hvorvidt Trump kjente til hackerangrepet i forbindelse med valgkampen.
DB170112 Under en opptreden på NBCs talkshow « Late Night », ble Kellyanne Conway spurt om informasjonen som framkommer av rapporten.
DB170112 TRUMP : - Det er skammelig at informasjonen ble sluppet.
DB170112 Mener informasjonen stammer fra Russland ¶
DB170112 Jeg så og leste informasjonen , det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170112 Spesialenheten mener Jensens har brukt denne informasjonen for å hjelpe Cappelen i innførselen av hasj over mange år.
DB170112 - Husker du foranledningen for at Cappelen fikk informasjonen som bare personer i din nærmeste omgangskrets hadde ?
DB170112 Under pressekonferansen roste Trump mediene som valgte å ikke publisere informasjonen , spekulerte han imidlertid i om den angivelige rapporten kan ha blitt lekket fra én av etterretningsbyråene i USA.
DB170112 TRUMP : - Det er skammelig at informasjonen ble sluppet.
DB170112 Jeg så og leste informasjonen , det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
AP170112 - Men nå som informasjonen ligger der ute, er CNN mer enn glade for å kunne referere til det, er dere ikke ? sa Conway, som ved flere anledninger i intervjuet refererte til ord og innhold i CNNs dekning som ikke samsvarte med hva CNN faktisk hadde publisert.
AP170112 - Før måtte man dra ut i felten for å få tak i den informasjonen man var ute etter, sier Zilliox.
AP170112 De antyder også at saken ble behandlet så spesielt fordi innholdet i informasjonen « var belastende » for presidentskapet.
AP170112 Komiteen antyder også at saken ble behandlet så spesielt fordi innholdet i informasjonen « var belastende » for presidentskapet.
SA170111 Det var en tidligere ansatt i britisk etterretning som skal ha kommet over informasjonen mens han var leid inn av andre kandidater i det amerikanske presidentvalget.
DN170111 Om bare halvparten av informasjonen som kommer frem her er korrekt, overgår det de beste spionromanene fra Den kalde krigen.
DN170111 Det var en tidligere ansatt i britisk etterretning som skal ha kommet over informasjonen mens han var leid inn av andre kandidater i det amerikanske presidentvalget.
DN170111 - Det handler først og fremst om at folk får den informasjonen de trenger.
DN170111 | Kringkastingssjefen om fm-slukking : - Vi kunne alltids gjort en enda bedre jobb med informasjonen
DB170111 ¶ TRUMP : - Det er skammelig at informasjonen ble sluppet.
DB170111 Jeg så og leste informasjonen , det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170111 Flere medier, deriblant CNN, omtalte i natt et to sider langt sammendrag av det som skal være en 35 sider lang rapport om den angivelige ukjente og kompromitterende informasjonen om Trump.
DB170111 TRUMP : - Det er skammelig at informasjonen ble sluppet.
DB170111 Jeg så og leste informasjonen , det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse onsdag kveld norsk tid etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170111 ¶ TRUMP : - Det er skammelig at informasjonen ble sluppet.
DB170111 Omtrent samtidig som CNN omtalte sammendraget publiserte BuzzFeed det de hevder er den 35 sider lange rapporten i helhet, men påpekte samtidig at informasjonen i dokumentene ikke lar seg verifisere - og kan hende aldri lar seg verifisere.
DB170111 Mens han roset mediene som valgte å ikke publisere informasjonen , spekulerte han imidlertid i om den angivelige rapporten kan ha blitt lekket fra én av etterretningsbyråene i USA.
DB170111 Jeg så og leste informasjonen , det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170111 Flere medier, deriblant CNN, omtalte et to sider langt sammendrag av det som skal være en 35 sider lang rapport om den angivelige ukjente og kompromitterende informasjonen om Trump.
DB170111 Den kompromitterende informasjonen skal både være av finansiell og personlig art.
DB170111 TRUMP : - Det er skammelig at informasjonen ble sluppet.
DB170111 Jeg så og leste informasjonen , det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170111 I retten sier han at at noe av informasjonen også er blitt avlevert analytikere som jobbet med konkrete saker.
DB170111 Noe av informasjonen førte blant annet til et motorveibeslag på 2,5 tonn hasj, hevder Jensen.
DB170111 Noe av informasjonen førte blant annet til et motorveibeslag på 2,5 tonn hasj, forklarte Jensen.
DB170111 TRUMP : - Det er skammelig at informasjonen ble sluppet.
DB170111 Jeg så og leste informasjonen , det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170111 TRUMP : - Det er skammelig at informasjonen ble sluppet.
DB170111 Jeg så og leste informasjonen , det er alt falske nyheter, sa Donald Trump da han holdt pressekonferanse etter at nyheten om at Russland skal ha kompromitterende personlig informasjon om USAs kommende president Donald Trump ble lekket.
DB170111 Dokumentet ble presentert for Obama og Trump fordi amerikanske etterretningsmyndigheter var redde for at informasjonen kom til å bli lekket før den nåværende og den påtroppende presidenten visste om innholdet, sier anonyme tjenestemenn til avisa.
BT170111 Informasjonen førte til 12 pågripelser i den spektakulære Flydropp-saken, hvor store mengder amfetamin ble droppet fra småfly.
AP170111 Men de anså informasjonen som så eksplosiv at de så seg nødt til å fortelle presidenten, den påtroppende presidenten og ledende politikere i Kongressen om innholdet og at de etterforsket saken.
AP170111 Det var en tidligere ansatt i britisk etterretning som skal ha kommet over informasjonen mens han var leid inn av andre kandidater i det amerikanske presidentvalget.
AP170111 Ben Smith, redaktøren for Buzzfeed, forklarer i en beskjed til sine egne ansatte at de la ut informasjonen slik at amerikanerne selv kunne gjøre seg opp en mening om beskyldningene som har versert blant toppene i USA.
AP170111 Videre er informasjonen om at hackerne skal være betalt av Trump - og ikke av russiske myndigheter - en fullstendig udokumentert påstand som ikke støttes av noen andre kilder.
AP170111 Sent onsdag kveld meldte britiske medier at en tidligere MI6-agent som skal ha samlet informasjonen , er en navngitt 52-åring.
AP170111 Flere av de største amerikanske mediene, for eksempel The Wall Street Journal og The New York Times, bekrefter at de har sittet på informasjonen lenge, men ikke har vært i stand til å verifisere den.
AP170111 Blant Galeottis innvendinger, som han publiserte først på Russlandsbloggen onsdag, er at informasjonen er lite forenelig med måten profesjonell etterretning opererer på : ¶
AP170111 Blant Galeottis innvendinger er at informasjonen er lite forenlig med måten profesjonell etterretning opererer på : ¶
AP170111 Videre er informasjonen om at hackerne skal være betalt av Trump - og ikke av russiske myndigheter - en fullstendig udokumentert påstand som ikke støttes av noen andre kilder.
AP170111 Sent onsdag kveld meldte britiske medier at en tidligere MI6-agent som skal ha samlet informasjonen , er en navngitt 52-åring.
AP170111 Flere av de største amerikanske mediene, for eksempel The Wall Street Journal og The New York Times, bekrefter at de har sittet på informasjonen lenge, men ikke har vært i stand til å verifisere den.
AP170111 Blant Galeottis innvendinger, som han publiserte først på Russlandsbloggen onsdag, er at informasjonen er lite forenelig med måten profesjonell etterretning opererer på : ¶
AP170111 Men de anså informasjonen som så eksplosiv at de så seg nødt til å fortelle presidenten, den påtroppende presidenten og ledende politikere i Kongressen om innholdet og at de etterforsket saken.
AP170111 Det var en tidligere ansatt i britisk etterretning som skal ha kommet over informasjonen mens han var leid inn av andre kandidater i det amerikanske presidentvalget.
AP170111 Ben Smith, redaktøren for Buzzfeed, forklarer i en beskjed til sine egne ansatte at de la ut informasjonen slik at amerikanerne selv kunne gjøre seg opp en mening om beskyldningene som har versert blant toppene i USA.
AP170111 - Det er dette som nå undersøkes, men denne informasjonen er så langt i etterforskningen ikke styrket, sier Ekeli. 63-åringen ble varetektsfengslet av tingretten frem til ankesaken starter i lagmannsretten på slutten av måneden.
AP170111 Og at informasjonen politifolkene mottar skal føres inn i politiets datasystemer.
AP170111 Jeg har ikke fått anledning til å se informasjonen i systemet, og det er derfor vanskelig å si noe sikkert om det.
AP170111 Uten informasjonen fra Cappelen, den gangen het han Thorud, ville ikke politiaksjonen utenfor Lillesand vært mulig.
AP170111 Uten informasjonen fra Cappelen, den gangen het han Thorud, ville ikke politiaksjonen utenfor Lillesand vært mulig.
SA170110 - Jensen har jo sagt at han vil redegjøre i detalj for kontakten med Cappelen og den informasjonen han fikk.
DB170110 - Informasjonen kunne være viktig for Cappelen.
DB170110 Masse av informasjonen har gått til Europol, min sambandsmann i Holland og Danmark, sier Jensen.
DB170110 De har hatt mye kontakt, og politiet har hatt svært god nytte av informasjonen , sier Jensens forsvarer John Christian Elden.
DB170110 Mye leting ¶ Informasjonen du trenger for å danne deg et bilde av de forskjellige strømmetjenestene er ikke alltid like tilgjengelig på tjenestenes nettsider.
DB170110 Informasjonen vi oppgir i artikkelen under var korrekt per 9. januar 2017.
BT170110 - Vi leste informasjonen i brevet, men et nytt avhør var ikke nødvendig.
BT170110 - Vi leste informasjonen i brevet, men et nytt avhør var ikke nødvendig.
AP170110 Jeg kan kontakte klinikken for å få denne informasjonen , og det kommer jeg sikkert til å gjøre.
AP170110 Jeg kan kontakte klinikken for å få denne informasjonen , og det kommer jeg sikkert til å gjøre.
AP170110 Jeg kan kontakte klinikken for å få denne informasjonen , og det kommer jeg sikkert til å gjøre.
DB170109 Der lovte han å gi informasjonen han hadde, men sa at han ville han noe igjen for det.
DB170108 ¶ GA PENGENE DIREKTE : Den narkodømte Bærumsmannen Gjermund Cappelen har forklart at han og Eirik Jensen hadde egne avtalte møter der Jensen fikk betaling for informasjonen han ga til Cappelen.
AP170107 Donald Trump er sterkt skeptisk til informasjonen han får fra USAs etterretningsbyråer.
AP170107 Donald Trump er sterkt skeptisk til informasjonen han får fra USAs etterretningsbyråer.
DB170106 Til sammen avgjør denne informasjonen hvor mye den forsikrede vil få utbetalt.
DB170106 Ifølge pressemeldingen skal det nye systemet kunne lese medisinske journaler skrevet av leger, og andre dokumenter som viser diagnoser, innleggelsestid, medisinsk historie og foreslå hvilken kode informasjonen skal legges under.
DB170106 Kildene CNN nå har snakket med, som heller ikke er navngitte, forteller at den nye informasjonen de har innhentet i ettertid av valget, blant annet omfatter samtaler mellom russiske tjenestemenn.
DB170106 Han sa også at de ikke fikk informasjonen fra russerne.
DB170106 Hva om myndighetene bruker denne informasjonen til å kanalisere ressurser i en eller flere av disse retningene ?
AP170106 Forsto ikke informasjonen
FV170105 - Det er blant informasjonen vi ønsker å kartlegge i avhør, sier Rafaelsen, som heller ikke kan si noe om foranledningen til knivstikkingen.
DB170105 Han sa også at de ikke fikk informasjonen fra russerne, tvitret republikaneren om de flere tusen epostene publisert av Wikileaks.
DB170105 Han sa også at de ikke fikk informasjonen fra russerne.
DB170105 I stedet velger han å stole på en kjeltring som i flere år har sittet isolert i en ambassade i London, ettersøkt for seksuelle overgrep og på rømmen, en mann som innrømmer at han lekket hacket informasjon for å skade Hillary Clinton, og som ikke vil si hvor informasjonen kom fra.
SA170104 Norgesgruppen og Coop har tidligere fortalt at de kjenner kundene sine godt på grunnlag av informasjonen de får gjennom lojalitetsprogrammene.
SA170104 Blant annet forklarte konkurrentene at de i julen hadde brukt informasjonen om kundene til å gi bedre og mer målrettede tilbud.
DB170104 Han forteller at de nå står overfor en stor leteoperasjon, og at informasjonen de sitter på tilsier at lederen for opprørerne er tilknyttet Moro-folkets nasjonale frigjøringsfront ( MNLF ).
DB170104 Ifølge det irske universitetet er allerede verdens mest kjente medisinske lærebok Gray's Anatomy, oppdatert med den nye informasjonen om tarmkrøsen.
AP170104 Norgesgruppen og Coop har tidligere fortalt at de kjenner kundene sine godt på grunnlag av informasjonen de får gjennom lojalitetsprogrammene.
AP170104 Norgesgruppen og Coop har tidligere fortalt at de kjenner kundene sine godt på grunnlag av informasjonen de får gjennom lojalitetsprogrammene.
SA170103 I tillegg til å sjekke den offisielle informasjonen om firmaet.
DB170103 Det går fint, for mannen på telefonen gir ham all informasjonen han trenger.
DB170103 Det ble avslørt senere at de var feilaktige i informasjonen om at Saddam Hussein hadde atomvåpen.
BT170103 Så vil vi kontakte vedkommende og verifisere informasjonen , sier han.
AP170103 I tillegg til å sjekke den offisielle informasjonen om firmaet.
SA170102 - Ifølge den foreløpige informasjonen vi har, er disse opplysningene tvilsomme, men vi sjekker uansett, sier talskvinne Aiymkan Kulukeyeva. ( ©NTB ) ¶
FV170102 - Ifølge den foreløpige informasjonen vi har, er disse opplysningene tvilsomme, men vi sjekker uansett, sier talskvinne Aiymkan Kulukeyeva. ( ©NTB ) ¶
FV170102 Utstyret leser av informasjonen i kundens betalingskort.
DB170102 Han mener det er viktig at amerikanske etteretning er sikker på at informasjonen stemmer når de kommer med en så alvorlig anklage mot Russland.
DB170102 Ifølge den informasjonen vi har nå er denne informasjonen tvilsom, men vi sjekker det likevel, sier talsmann Aiymkan Kulukeyeva.
DB170102 Ifølge den informasjonen vi har nå er denne informasjonen tvilsom, men vi sjekker det likevel, sier talsmann Aiymkan Kulukeyeva.
BT170102 - Ifølge den foreløpige informasjonen vi har, er disse opplysningene tvilsomme, men vi sjekker uansett, sier talskvinne Aiymkan Kulukeyeva. matrix-tags ¶
BT170102 De var svært sparsomme med informasjonen .
DB170101 Informasjonen på appen er bak en betalingsmur, men britiske Daily Mail har sitert noen av frasene Dedivanovic kom med.
DB170101 Det er fra Buckingham Palace at informasjonen kommer.
AP161218 - Brexit, USA-valget og folkeavstemningen i Italia viste at store grupper av mennesker går imot den « offisiell informasjonen ».
BT161214 Tidligere har telefonoperatører kunnet bruke informasjonen om telefonnummeret til å kontakte kunder de har mistet og forsøke å vinne dem tilbake.
AP161206 Selskapet tar seg ifølge Forbrukerrådet retten til å dele informasjonen med tredjeparter og benytte stemmedata i en rekke sammenhenger.
AP161206 Nuance som har levert stemmegjenkjennings-teknologien og som ifølge Forbrukerrådet forbeholder seg retten til å dele informasjonen med tredjeparter, skriver i en e-post til oss at de ikke har mottatt en henvendelse fra hverken, Forbrukerrådet, amerikanske FTC eller andre personvernmyndigheter angående denne saken.
AP161206 I brukervilkårene heter det dessuten at personlig data kan bli brukt til målrettet reklame, og at informasjonen kan bli delt med ukjente tredjeparter.
SA161203 - Den informasjonen som spanske skattemyndigheter sitter på, passer godt overens med artiklene som ble publisert i går.
AP161203 - Den informasjonen som spanske skattemyndigheter sitter på, passer godt overens med artiklene som ble publisert i går.
SA161121 Informasjonen om den kommende dekoblingen har ikke vært god nok i forhandlingsprosessene, sier Myrstad.
AP161121 Informasjonen om den kommende dekoblingen har ikke vært god nok i forhandlingsprosessene, sier Myrstad.
AP161117 Mange imamer formidler informasjonen fra koranen videre og sier at sex før ekteskap ikke er lov, skriver Fatema Al-Musawi ( 20 ).
AP161110 Etter valgseieren får nå Trump daglige toppgraderte briefinger av USAs etterretningsmiljøer - med den samme informasjonen som Obama får.
AP161028 - De må offentliggjøre all den informasjonen de har, sa hun fredag kveld til journalister i USA.
AP161027 Bagasjen er registrert med all informasjonen som ligger i bookingen, forklarer informasjonssjef Knut Morten Johansen i SAS.
AP161011 Informasjonen er hentet fra Expedia i august, og det tas forbehold om endringer etter dette.
AP160905 Utvalget anbefaler at informasjonen som plukkes opp ikke lagres lenger enn 18 måneder.
AP160905 Samtidig kan god kryptering av informasjonen som sendes, beskytte mot den militære overvåkingen.
AP160905 Og det må gjøres klokkeklart at informasjonen ikke skal kunne brukes som bevis i en straffesak.
AP160905 Formålsutgliding kan være at flere myndigheter enn E-tjenesten senere vil ha nytte og ønske om å få tilgang på informasjonen .
AP160905 Den store forskjellen nå er at også den norske etterretningstjenesten direkte kan få innsyn i informasjonen som krysser Norges grenser, gitt at utvalgets forslag blir vedtatt i Stortinget.
AP160905 Utvalget anbefaler at informasjonen som plukkes opp ikke lagres lenger enn 18 måneder.
AP160905 Samtidig kan god kryptering av informasjonen som sendes, beskytte mot den militære overvåkingen.
AP160905 Og det må gjøres klokkeklart at informasjonen ikke skal kunne brukes som bevis i en straffesak.
AP160905 Formålsutgliding kan være at flere myndigheter enn E-tjenesten senere vil ha nytte og ønske om å få tilgang på informasjonen .
AP160905 Den store forskjellen nå er at også den norske etterretningstjenesten direkte kan få innsyn i informasjonen som krysser Norges grenser, gitt at utvalgets forslag blir vedtatt i Stortinget.
BT160901 Be byråene som tilbyr kredittopplysninger til bankene om informasjonen .
AP160901 Be byråene som tilbyr kredittopplysninger til bankene om informasjonen .
FV160831 Be byråene som tilbyr kredittopplysninger til bankene om informasjonen .
BT160815 Denne aksjonen har til fulle vist hvor lett informasjon sprer seg, og hvilket mediefokus man kan bli offer for hvis informasjonen først kommer ut.
SA160810 - Med all denne informasjonen er det ganske grovt at meglere bommer og for eksempel markedsfører boliger mye lavere enn tilsvarende boliger i samme blokk er solgt for i månedene forut, sier Bartholdsen.
AP160810 - Med all denne informasjonen er det ganske grovt at meglere bommer og for eksempel markedsfører boliger mye lavere enn tilsvarende boliger i samme blokk er solgt for i månedene forut, sier Bartholdsen.
FV160729 Hvis man ønsker å holde informasjonen sin trygg så er man nødt til å oppdatere.
SA160728 Hvis man ønsker å holde informasjonen sin trygg så er man nødt til å oppdatere.
SA160705 Der mener vi informasjonen burde vært bedre og tydeligere, slik at man kan ta et bevisst valg selv.
FV160705 Der mener vi informasjonen burde vært bedre og tydeligere, slik at man kan ta et bevisst valg selv.
SA160611 Informasjonen er senere blitt bekreftet av Frankrikes innenriksminister Bernard Cazeneuve.
AP160611 Informasjonen er senere blitt bekreftet av Frankrikes innenriksminister Bernard Cazeneuve.
SA160603 Ifølge organisasjonens advokater kan dette være brudd på sveitsisk lov, og informasjonen er overgitt til sveitsiske og amerikanske myndigheter.
FV160603 Ifølge organisasjonens advokater kan dette være brudd på sveitsisk lov, og informasjonen er overgitt til sveitsiske og amerikanske myndigheter.
FV160603 Ifølge FIFAs advokater er dette brudd på sveitisk lov, og informasjonen er overgitt til sveitsiske og amerikanske myndigheter.
BT160603 Ifølge organisasjonens advokater kan dette være brudd på sveitsisk lov, og informasjonen er overgitt til sveitsiske og amerikanske myndigheter.
AP160603 Ifølge organisasjonens advokater kan dette være brudd på sveitsisk lov, og informasjonen er overgitt til sveitsiske og amerikanske myndigheter.
AP160603 Ifølge FIFAs advokater er dette brudd på sveitisk lov, og informasjonen er overgitt til sveitsiske og amerikanske myndigheter.
AP160601 Dessuten flyter informasjonen lett til kolleger i våre naboland.
SA160528 Avisen baserer informasjonen på samtaler med anonyme kilder og notater fra personer som deltok på møtene.
FV160528 Avisen baserer informasjonen på samtaler med anonyme kilder og notater fra personer som deltok på møtene.
AP160528 Avisen baserer informasjonen på samtaler med anonyme kilder og notater fra personer som deltok på møtene.
SA160506 | Bjørndalens kjæreste ble koblet til KGB ¶ Informasjonen om Darja Domratsjevas grad i sikkerhetstjenesten forsvant.
AP160506 Det er kommuneoverlegen som styrer informasjonen i saken til elever og andre, sier Jore til Aftenposten.
AP160506 | Bjørndalens kjæreste ble koblet til KGB ¶ Informasjonen om Darja Domratsjevas grad i sikkerhetstjenesten forsvant.
AP160429 - Vi vet at skattemyndighetene ikke er interessert i hvem som har lekket informasjonen , men derimot de finske navnene som inngår i materialet.
AP160426 Respekt for privat informasjon : Hold personlig eller eksklusiv informasjon for deg selv - det gjelder både for egen del og for informasjonen om stedet/reisen i anmeldelsen.
AP160412 Om de betaler skatt utenfor EU i land som ikke følger internasjonale skattestandarder, må flernasjonale selskaper offentliggjøre den samme informasjonen , sier Hill til pressen.
SA160411 Hvorfor har departementet holdt denne informasjonen skjult ?
FV160411 Hvorfor har departementet holdt denne informasjonen skjult ?
BT160411 Hvorfor har departementet holdt denne informasjonen skjult ?
AP160411 Hvorfor har departementet holdt denne informasjonen skjult ?
AP160408 Statsminister Erna Solberg vil vite hvem som er ansvarlig for den feilaktige informasjonen som ble sendt til Næringsdepartementet.
AP160408 Når jeg hører om at informasjonen ikke kom langt nok opp, så må spørsmålet være : Stilte de spørsmål ( internt ) da de fikk spørsmål fra Næringsdepartementet, eller gikk det på autopilot, spør statsministeren.
AP160405 Politiet i de ulike landene deler informasjonen med hverandre. 8.
AP160403 - Når det gjelder påstander om denne saken så vet vi ikke hva kilden til informasjonen er, og vi vil kategorisk benekte påstandenes sannferdighet.
SA160324 I tillegg vil antidopingbyrået se på informasjonen de selv har hentet inn i forbindelse med etterforskningen av det russiske friidrettsmiljøet.
SA160324 - Informasjonen og bevisene vi innhenter vil legge grunnlaget for hva slags undersøkelser som er nødvendig videre, sier Reedie.
AP160324 I tillegg vil antidopingbyrået se på informasjonen de selv har hentet inn i forbindelse med etterforskningen av det russiske friidrettsmiljøet.
AP160324 - Informasjonen og bevisene vi innhenter vil legge grunnlaget for hva slags undersøkelser som er nødvendig videre, sier Reedie.
AP160315 Men Riksrevisjonen konstaterer at informasjonen som er gitt Stortinget holder svært lav kvalitet, på grunn av svakhetene som er påpekt om denne informasjonen .
AP160315 Men Riksrevisjonen konstaterer at informasjonen som er gitt Stortinget holder svært lav kvalitet, på grunn av svakhetene som er påpekt om denne informasjonen.
SA160314 Har du engasjert eiendomsmegler og påtatt deg å betale denne for å presentere informasjonen om boligen, ha visninger, følge opp interessenter og ha budrunde, og åpent invitert folk på boligjakt til å vurdere din bolig, så hold deg til denne planen.
AP160314 Har du engasjert eiendomsmegler og påtatt deg å betale denne for å presentere informasjonen om boligen, ha visninger, følge opp interessenter og ha budrunde, og åpent invitert folk på boligjakt til å vurdere din bolig, så hold deg til denne planen.
BT160310 Har du engasjert eiendomsmegler og påtatt deg å betale denne for å presentere informasjonen om boligen, ha visninger, følge opp interessenter og ha budrunde, og åpent invitert folk på boligjakt til å vurdere din bolig, så hold deg til denne planen.
AP160310 Der skaffet de seg tilgang til informasjonen de trengte for å foreta overføringer av penger.
AP160310 Har du engasjert eiendomsmegler og påtatt deg å betale denne for å presentere informasjonen om boligen, ha visninger, følge opp interessenter og ha budrunde, og åpent invitert folk på boligjakt til å vurdere din bolig, så hold deg til denne planen.
SA160221 Flere klubber nektet innsyn i regnskapene, og granskerne fikk ikke all informasjonen de ønsket.
AP160221 Flere klubber nektet innsyn i regnskapene, og granskerne fikk ikke all informasjonen de ønsket.
BT160217 Vi vil avgjøre saken på bakgrunn av informasjonen vi mottar, sier Stensland.
BT160217 - Vi er opptatt av at både Fylkesmannen og politiet får all den informasjonen de trenger i sitt arbeid, sier ordfører i Sogndal, Jarle Aarvoll.
BT160217 - Med den informasjonen du har nå - er det noe som tyder på at kommunen har gjort noe klanderverdig ?
FV160208 Han sier han nå må forberede seg på å fortelle hvem som har visst hva, hvilke klarsignaler han har fått og hva informasjonen han har fått av Gjermund Cappelen har blitt brukt til.
AP160208 Owen samlet all informasjonen i en egen database Skyborn.
AA160208 Owen samlet all informasjonen i en egen database Skyborn.
AP160114 Men når publikum finner akkurat den samme informasjonen ved å taste inn web-adressen til de samme produsentene, og direktoratet synes det er ok, gjør jo at man kan stille spørsmål med effekten av påbudet, sier Dagestad.
BT160109 Når en først skal gjennom en vegg av byråkrati og hindre for å finne informasjonen , og deretter komme frem til at regelverket utelukker en rekke fullgode boliger, da har vi et problem.
BT160109> Når en først skal gjennom en vegg av byråkrati og hindre for å finne informasjonen , og deretter komme frem til at regelverket utelukker en rekke fullgode boliger, da har vi et problem.