DB171210 Rettsbøkene forteller den dramatiske historien om hvordan Dyrnes på midten av 2000-tallet gikk fra å hvitvaske penger for kriminelle i stor stil, til han til slutt endte opp i fengsel.
DB171202 Eksemplene over er bare et fåtall av de gangene Hollywood har fått kritikk for å hvitvaske filmroller.
DB171202 Ansettelsen av den kinesiske skuespilleren kommer etter mye kritikk mot Hollywood for å hvitvaske filmer, altså at en hvit skuespiller får rollen som en person som historisk ikke er hvit.
VG171201 Fra før er Trumps tidligere valgkampleder Paul Manafort og hans assistent Rick Gates siktet for konspirasjon mot USA, konspirasjon for å hvitvaske penger, skatteundragelse, og falske forklaringer.
VG171201 * 1 Zarrab hevder at han og Mehmet Hakan Atilla ( 47 ), tidligere nestleder i den dels statseide tyrkiske banken Halkbank, sammen var arkitektene for de ulovlige transaksjonene som tillot Iran å hvitvaske penger.
DB171118 O'Donnell sier, ifølge The Guardian, at vi vil fortsette å hvitvaske kirken dersom katolikkene ikke får slutt på bruken av ordet og dens nye betydning.
VG171106 Fra før er presidentens tidligere kampanjesjef Paul Manafort og han forretningspartner Rick Gates, som også var en del av Trumps valgkampanje, siktet for konspirasjon mot USA, konspirasjon for å hvitvaske penger, skatteunndragelse, og falske forklaringer.
VG171104 De to er blant annet siktet for konspirasjon mot USA, konspirasjon for å hvitvaske penger, skatteunndragelse, og falske forklaringer, ifølge siktelsen.
DB171102 Og Manafort klarte både å modernisere Janukovitsj organisasjon, og hvitvaske svindleren Janukovitsj.
VG171031 De to ble arrestert, blant annet siktet for konspirasjon mot USA, konspirasjon for å hvitvaske penger, skatteunndragelse, og falske forklaringer i forbindelse med arbeid de har gjort for den prorussiske, ukrainske regjeringen.
VG171031 Manafort er siktet for konspirasjon mot USA, konspirasjon for å hvitvaske penger, skatteunndragelse, og falske forklaringer i forbindelse med arbeid de har gjort for den prorussiske, ukrainske regjeringen.
VG171030 De to er dermed nå arrestert, blant annet siktet for konspirasjon mot USA, konspirasjon for å hvitvaske penger, skatteundragelse, og falske forklaringer, ifølge siktelsen.
VG171030 De to er dermed nå arrestert, blant annet siktet for konspirasjon mot USA, konspirasjon for å hvitvaske penger, skatteundragelse, og falske forklaringer, ifølge siktelsen.
VG171030 Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort og hans assistent Rick Gates er arrestert, blant annet siktet for konspirasjon mot USA, konspirasjon for å hvitvaske penger, skatteunndragelse, og falske forklaringer.
AP171014 - Agramunt har gjort karrière av å samarbeide med Aserbajdsjan, og han har aktivt bidratt til å hvitvaske rapporter om Aserbajdsjan i mange år, fremholder forskeren Gerald Knaus fra tankesmien European Stability Initiative.
DB171011 De kunne enkelt bokføre høyere inntekter enn de faktisk hadde, ofte en million dollar eller mer, og umiddelbart hvitvaske narkotikapengene.
AP171007 Talsperson for RNC, Cassie Smedile, hevder at demokratene forsøker å « hvitvaske de skitne Harvey Weinstein-pengene » gjennom Demokratenes egne politiske organisasjoner.
SA170929 Ifølge grupperingen har klubben brukt tre bedrifter til å hvitvaske pengene : Fotballklubben, en produsent av flaskevann, og en lokal golfklubb.
AP170929 Ifølge grupperingen har klubben brukt tre bedrifter til å hvitvaske pengene : Fotballklubben, en produsent av flaskevann, og en lokal golfklubb.
VG170914 - Industrien og nyvinning innenfor både bil - og flyindustrien ble en faktor for å « hvitvaske » Tyskland etter nazismen, fordi tyskerne demonstrerte at de ville bruke teknologien til det beste for mennesket, for å skape innovasjon og arbeidsplasser.
AP170904 The Guardian fremholder at deler av disse pengene var en del av en internasjonal lobbykampanje for å hvitvaske det aserbajdsjanske regimet og stoppet kritikk av de omfattende menneskerettighetsbruddene.
DN170828 CBA er anklaget for å ikke ha forhindret at bankautomater er blitt brukt over 53.000 ganger til å hvitvaske penger av kriminelle gjenger og terroristgrupper.
AP170821 I tillegg ble det hevdet at ansatte ble truet til å hvitvaske penger.
AP170817 Marty Byrdes må kompensere, rømme og hvitvaske for harde livet, mens familien er omtrent like sinte for at de må rømme det glade liv i Chicago for et ruralt liv blant fjell og innsjøer i Missouri.
AP170811 De mistenkte skal også ha forfalsket dokumenter ment til å hvitvaske pengene.
DN170728 Hans motstanderne beskyldte ham for å hvitvaske store summer fra Pakistan ved å plassere dem på kontoer i skatteparadiser.
AA170728 Hans motstanderne beskyldte ham for å hvitvaske store summer fra Pakistan ved å plassere dem på kontoer i skatteparadiser.
VG170720 Anklager Madame Tussauds for å hvitvaske superstjernen.
VG170616 Finansiering av de tre filmene skal imidlertid bare være en liten del av en stor og kompleks korrupsjonssak, som i hovedsak handler om å hvitvaske penger og fylle opp lommebøkene til fiffen i Malaysia.
DB170518 Svensken sier han etter hvert skjønte at Cappelen brukte selskapet hans for å hvitvaske penger.
DN170410 De skal ha samarbeidet med et 80-tall personer i USA som sørget for å innhente pengene og hvitvaske dem før de ble overført til bankkontoer i utlandet.
AP170329 - Nettverkene i internasjonal kriminalitet er beslektet med de multinasjonale selskapene ved at de trenger tilgang til finans- og banktjenester for å hvitvaske pengene og for å kunne drive en vellykket internasjonal virksomhet, sier hun.
AP170329 - Nettverkene i internasjonal kriminalitet er beslektet med de multinasjonale selskapene ved at de trenger tilgang til finans- og banktjenester for å hvitvaske pengene og for å kunne drive en vellykket internasjonal virksomhet, sier hun.
VG170327 Hun forklarer at de mange leddene i oljeindustrien gjør det enkelt for ulovlige aktører å hvitvaske olje.
VG170327 - Skal ikke så mye til for å hvitvaske stjålet olje ¶
DB170327 Ifølge dokumentaren har statsminister Medvedev brukt et nettverk av veldedige organisasjoner og selskaper registrert i venner og bekjentes navn til å hvitvaske milliarder av kroner.
DB170327 Ifølge dokumentaren har statsminister Medvedev brukt et nettverk av veldedige organisasjoner og selskaper registrert i venner og bekjentes navn til å hvitvaske milliarder av kroner.
AP170324 Et kriminelt nettverk skal ha klart å hvitvaske 100 milliarder kroner ut av Russland.
AP170324 Et kriminelt nettverk skal ha klart å hvitvaske 100 milliarder kroner ut av Russland.
AP170321 Det er avdekket at russiske bakmenn klarte å hvitvaske milliarder ut av Russland gjennom banker i Moldova og Latvia.
AP170321 Det er avdekket at russiske bakmenn klarte å hvitvaske milliarder ut av Russland gjennom banker i Moldova og Latvia.
VG170315 Uansett er Putin altså mest opptatt av å bruke historien til å samle russerne, mer enn å hvitvaske historien.
AP170307 Bjerkebanen var et yndet sted for kriminelle å hvitvaske penger.
VG170219 For å dekke over sine forbrytelser leier de inn lobbyister, PR-firmaer og til og med politiske grupper i den frie verden til å hvitvaske dem.
DB170131 eks en million kroner, så overfører de penger til selskapet, svarer Cappelen, som forklarer at han i et tilfelle ga kontanter til en person, som overførte tilbake fra et kypriotisk selskap, for å hvitvaske dem.
AP170109 Statsadvokat Lars Erik Alfheim fokuserte i sitt innledningsforedrag i rettssaken mot politioverbetjent Eirik Jensen og hasjimportør Gjermund Cappelen, på Cappelens omfattende smugling av hasj, hans nettverk og hvordan bærumsmannen hadde forsøkt å hvitvaske milliardinntekter gjennom legal virksomhet.
AP170109 Alfheim tegnet et bilde der Cappelen har forsøkt å etablere lovlig virksomhet for å hvitvaske enorme inntekter, blant annet flere investeringsselskaper og selskaper som skulle drive med import og eksport.
AP160525 Likeledes kunne man inngått dialog med verstinger innenfor finanssektoren som bankene BNP Paribas, UBS, Credit Suisse og HSBC, som er kjente for å hjelpe klienter å opprette skallselskaper, unngå skatt og hvitvaske penger.
AP160410 At hemmeligholdet skaper rom for å skjule formuer, hvitvaske penger og er en vesentlig rammebetingelse for internasjonal kriminalitet, er en uttalt utfordring.
AP160406 Videre hevder han at Mossack Fonseca ikke har brutt noen lover, at de ikke har ødelagt dokumenter, og at de aldri har hjulpet noen til skatteunndragelser eller å hvitvaske penger.
AP160403 - Det virker som om skatteunndragelser, svindel eller andre lyssky årsaker ligger bak disse transaksjonene for å hvitvaske penger, sier David Weber, direktør ved Fraud management-programmet ved Universitetet i Maryland i USA.