SA171211 Men det er ikke det kampen kommer til å bli husket for.
FV171211 Men det er ikke det kampen kommer til å bli husket for.
AA171211 Men det er ikke det kampen kommer til å bli husket for.
DB171209 Aktor Christer Sammens synes det er merkelig at han plutselig husker alt dette fra kvelden, men ikke husket det i tidligere avhør.
SA171206 Da hadde de også husket på vossingen.
DN171206 Jan Ingolf Kristiansen husket ikke stort da straffesaken mot ham endelig begynte onsdag.
DB171206 « S-Town » vil bli husket for sine markante brudd med tradisjonell historiefortelling, og skjønnheten åpenbarer seg derfor først når du gir slipp på forventningene og flyter med.
BT171206 Da hadde de også husket på vossingen.
AP171206 Da hadde de også husket på vossingen.
DB171205 « Han vil bli husket som mannen som skapte det moderne Jemen, men som var mer villig til å la landet gå til grunne - for at han sjøl skulle beholde makta », skriver Salisbury.
DB171205 Like etter at de første anklagene nådde offentligheten, sa Moore i et radiointervju at han husket Gibson og en av de andre jentene, Gloria Thacker Deason.
DB171205 Han kalte dem « gode jenter », men la til at han ikke kunne husket å ha gått på stevnemøte med dem.
AA171205 Det er ikke til å stikke under en stol at det koster litt mer å kjøpe en reise enn det gjør å kjøpe en vanlig julegave, men en gang i ny og ne er det fantastisk å kunne gi bort en opplevelse som du vet vil bli husket i lang tid.
DA171204 Selv om medieoppslagene har vært mange, håper han likevel han blir husket for andre ting.
VG171203 Men de skapte en fest som blir husket .
VG171203 Washington Post understreker at det finnes en mulighet for at presidenten rett og slett kan ha husket feil om sparkingen.
VG171203 Washington Post, en av flere amerikanske aviser som skriver at Trump indirekte kan ha innrømt å ha hindret Russland-etterforskningen med Flynn-uttalelsen lørdag, understreker imidlertid at han rett og slett kan ha husket feil.
VG171203 - Det er også fullt mulig at Trump rett og slett husket feil om hva han visste når da han skrev denne twittermeldingen søndag.
DN171203 Washington Post, en av flere amerikanske aviser som skriver at Trump indirekte kan ha innrømt å ha hindret Russland-etterforskningen med Flynn-uttalelsen lørdag, understreker imidlertid at han rett og slett kan ha husket feil.
DN171203 - Det er også fullt mulig at Trump rett og slett husket feil om hva han visste når da han skrev denne twittermeldingen søndag.
BT171202 Washington Post, en av flere amerikanske aviser som skriver at Trump indirekte kan ha innrømt å ha hindret Russland-etterforskningen med Flynn-uttalelsen lørdag, understreker imidlertid at han rett og slett kan ha husket feil.
BT171202 - Det er også fullt mulig at Trump rett og slett husket feil om hva han visste når da han skrev denne twittermeldingen søndag.
AP171202 Washington Post, er en av flere amerikanske aviser som skriver at Trump indirekte kan ha innrømmet å ha hindret Russland-etterforskningen med Flynn-uttalelsen lørdag, understreker imidlertid at han rett og slett kan ha husket feil.
AP171202 - Det er også fullt mulig at Trump rett og slett husket feil om hva han visste når da han skrev denne twittermeldingen søndag.
VG171201 - Når alt kommer til alt, så er det fornedrelsen av vår nasjon han kommer til å bli husket for etter at hans periode er over, sa han.
DB171201 Kanskje husket du hvordan vi lo så vi nesten gråt av ham, i 2005, da han og kjæresten sto over World Cup-rennet i Kuusamo, fordi bikkja døde.
DA171201 Befolkningen i deler av den svenske hovedstaden husket jobben han gjorde med Djurgården med ydmykhet.
DA171201 Og til slutt, sesongens og kanskje Vålerenga-historiens aller største høydepunkt ; 2017 vil bli husket for det året Vålerenga endelig kom hjem.
DA171201 APEROPET : 2017 vil bli husket for det året Vålerenga endelig kom hjem.
AP171201 Også Flake har kommet med flengende kritikk av Trump, og sagt at hans presidentperiode kommer til å bli husket for « fornedrelsen » han utsatte USA for.
VG171128 Jeg husket ikke, forklarte tiltalte i retten.
VG171128 Han hevdet at han ikke husket hva saken gjaldt, og at han aldri hadde vært på Romsås.
VG171127 Hareide nevnte også en samtale han hadde hatt med Manchester Uniteds legendariske manager, Alex Ferguson for en stund siden, der Ferguson, som er skotsk, husket godt nordmannen « Jensen », i Norge bare « Kniksen ».
VG171127 Den unge jenta i dommeravhøret husket ikke selv avhøret i retten.
AP171127 Ingen av dem husket detaljer fra selve overgrepet.
AP171127 Hadde byrådet husket å finne frem dette vedtaket for å hente noen poenger, ville de kanskje forstått, for eksempel, at en monumentalplass er monumental nettopp fordi den er tom og ikke en varmestue for kaffeslabberas.
DN171126 Dropp treneren av kjøtt og blod når du for et beskjedent engangsbeløp kan få en digital versjon som alltid er klar til en løpetur så lenge du har husket å lade batteriene.
VG171125 Bispings « gisselsituasjon » med mellomvektsbeltet vil nok bli husket som en sær og rar tid.
SA171125 « At jula 2017 eventuelt skal bli husket som jula da Tine trakk tilbake melkekartonger på grunn av et fjøsnisse-eventyr satser vi ikke på, » skriver kommunikasjonsdirektør Lars Galtung i en e-post til VG.
SA171124 - At jula 2017 eventuelt skal bli husket som jula da TINE trakk tilbake melkekartonger på grunn av et fjøsnisse-eventyr satser vi ikke på.
NL171124 Tromsø er i ferd med å miste denne sjansen, og jeg frykter at dette kommunestyret vil bli husket for tafatthet og krangling i behandling av denne store saken.
DB171124 Mer enn det : Han vil bli husket som en representant for dem som satt på sidelinjen og hånlo, dem som til og med valgte å gjøre narr av en kvinne som sa til TV2 at vi er lagd for å hjelpe og gi.
VG171123 - At jula 2017 eventuelt skal bli husket som jula da TINE trakk tilbake melkekartonger på grunn av et fjøsnisse-eventyr satser vi ikke på.
AP171123 - At 2017 eventuelt skal bli husket som julen da Tine trakk tilbake melkekartonger på grunn av et fjøsnisse-eventyr, satser vi ikke på.
SA171122 Hun husket at Weinsteins advokat som satt på den andre siden av bordet skalv synlig da hun tok opp pennen.
DN171122 Hun husket at Weinsteins advokat som satt på den andre siden av bordet skalv synlig da hun tok opp pennen.
DA171122 Mugabe kommer til å bli husket som « en fryktløs frigjøringskriger og grunnlegger av Zimbabwe som uavhengig land », heter det i en uttalelse fra Den afrikanske unions leder Moussa Faki Mahamat.
AP171122 Dermed var det langt på vei det Grytebust ble husket for i landslagscomebacket.
DB171120 Men da hun sto på scenen og Berling skulle hylle 28-åringen - husket han rett og slett ikke navnet hennes.
DB171120 - Han burde definitivt ha husket navnet mitt.
DB171120 - Han husket ikke mye av hendelsen, men våknet opp hjemme med smerter og blod.
DA171119 Oppdateringer om forhåndssalget ( bestillingene renner inn på Facebook ), oppmuntringer om å nyte lesingen, bekymring om han har husket noe feil.
VG171118 Musikkjournalist Asbjørn Slettemark tror Malcolm Young vil bli husket som et musikalsk geni, til tross for at han alltid sto i skyggen av lillebroren.
SA171117 Det er slik du blir husket .
AP171117 Det er slik du blir husket .
SA171116 - Einar husket en gjengrodd og eventyrlig hage fra han var liten, og vi snek oss bort for å kikke litt nærmere på stedet, innrømmer hun.
SA171116 - Einar husket en gjengrodd og eventyrlig hage fra han var liten, og vi snek oss bort for å kikke litt nærmere på stedet, innrømmer hun.
DB171116 Hans sterke og årelange engasjement for å bevare regnskogen har ledet fram til et initiativ som vil bli husket i mange år framover som øyeblikket da vest-Afrikas skoger igjen begynte å vokse.
AP171116 - Einar husket en gjengrodd og eventyrlig hage fra han var liten, og vi snek oss bort for å kikke litt nærmere på stedet, innrømmer hun.
AP171116 - Einar husket en gjengrodd og eventyrlig hage fra han var liten, og vi snek oss bort for å kikke litt nærmere på stedet, innrømmer hun.
AP171116 | Christer Falck ønsker å bli husket som 40 prosent hore og 60 prosent idealist ¶
AA171116 - Einar husket en gjengrodd og eventyrlig hage fra han var liten, og vi snek oss bort for å kikke litt nærmere på stedet, innrømmer hun.
DB171115 Det er et øyeblikk jeg for alltid vil ha med meg videre, og et minne som vil bli husket som et av de beste øyeblikkene i karrieren min, sier Gilbert i et intervju på Quick Step-Floors egen hjemmeside.
VG171114 Under tirsdagens høring forklarte han at han ikke husket møtet, som var for 18 måneder siden, der Papadopoulos var tilstede, før han leste om det i media.
VG171114 Dette husket han etter å ha lest rådgiveren sin forklaring til FBI.
VG171114 - Da husket jeg at han var der, sa Sessions, og la til at han ikke hadde sjanse til å huske alle detaljer rundt hvem som hadde sagt hva, for så lenge siden.
VG171114 ( VG ) Den amerikanske justisministeren sier han først husket et møte etter å ha lest om det i media, men vil ikke tolerere beskyldninger om at han har løyet.
VG171114 Husket ikke møte ¶
AP171114 Justisminister Jeff Sessions sier han først husket å ha vært på et omstridt møte med Trumpkampanjen i fjor da han hørte det omtalt i media nylig.
VG171113 De husket jo meg.
DB171113 Foreløpig høydepunkt : Den fantastiske forestillingen mot Arsenal for to år siden er fortsatt det som vil bli husket best.
NL171112 Jeg for min del ønsker å bli husket som en som bidro til å skape et samfunn med vekst.
NL171112 Det heller fremfor å bli husket som en som sto med begge beina godt planta på jorda.
AP171112 Da hun plutselig som voksen trodde hun husket at hun var misbrukt av sin far ?
VG171111 Mitt navn hadde han ikke husket siden våren 2016, sier hun. 6. september fikk Elisabeth Gustavson en bekreftelse på at Norges Røde Kors hadde slettet avtalen.
DB171110 HØY LATTER : Landslagssjef, Per-Mathias Høgmo ble i mars spurt om han husket en kamp han spilte mot Estland som en del av samelandslaget på 90-tallet.
VG171109 Politiet den gang skal ha vurdert disse som sannferdige beretninger om hva faren husket fra den aktuelle dagen.
VG171109 BERØMMER BERGET : Nestleder Trond Giske i Ap sier Berget vil bli husket som pappapermisjonens mor.
VG171109 - Hun vil bli husket som pappapermisjonens mor.
DN171109 Det hun kanskje særlig blir husket for, var innføringen av en egen fedrekvote ved fødselspermisjon.
DB171109 Hun er kanskje best husket i politikken for at hun som barne- og familieminister i 1988 fremmet lovforslaget om en egen fedrekvote for fødselspermisjon.
DA171109 - Grete Berget vil bli husket , ikke minst for sine likestillingsseire, sier Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre.
AA171109 Det hun kanskje særlig blir husket for, var innføringen av en egen fedrekvote ved fødselspermisjon.
DB171108 Han har også skrevet flere bøker, og vil bli husket som « gudfaren av italiensk mat ».
VG171107 Jeg kommer til å bli husket for det.
VG171107 Mannen forklarte for retten at « alt hadde vært svart for ham i flere dager » og at han ikke husket hvor han hadde fått tak i våpenet, som skal være en pistol.
DB171107 Mannens forsvarer, advokat Tor Even Gjendem, opplyste i retten at hans klient har forklart til politiet at han hadde ruset seg i flere dager forut for hendelsen og ikke husket stort av hva han hadde gjort denne helgen, ifølge TV 2.
DB171106 ¶ GLEMT HJEMME - HUSKET I VERDEN : Norsk Industriarbeidermuseum på Vemork ved Rjukan viser frAm den nylig avdekkede tungtvannskjelleren som står igjen etter Hydrogenfabrikken som ble revet i 1977.
DB171105 Hun husket nok bare hvor sulten hun hadde vært da hun var ung.
DB171104 Mange av spillerne som tok straffe i straffesparkkonkurransen, innrømmer at de husket Zidanes korte tale før de skulle skyte fra krittmerket : « Jeg skulle ønske jeg kunne spille ».
DB171104 Bortsett fra skikkelig talent, er det temperamentet til Zidane som vil bli husket fra spillerkarrieren hans. 13 av hans 14 røde kort kom som følge av hevn.
DB171102 « Hun vil bli husket for det jeg overtalte henne til å gjøre », har han uttalt.
DB171102 I 2013 uttalte eksmannen Jeff Gilooly, som nå heter Jeff Stone, at Harding aldri kom til å bli husket for den fantastiske isdanseren hun var.
DB171031 Han husket liksom opp og ned med overkroppen der han satt.
DB171030 ¶ I ankesaken i Agder lagmannsretten sa den dømte at han ikke husket drapet.
DB171030 I filmens verden er det gjerne regissøren og skuespillerne som blir husket , men det hadde ikke vært en god film om manuset var dårlig.
AP171030 Under ankesaken erkjente han straffskyld for « kroppsskade med døden til følge », selv om han etter eget utsagn ikke husket noe av det som skjedde på kjøkkenet den aktuelle kvelden.
AP171029 Rieber-Mohn var bekymret over straffens preventive effekt når dømte først fikk sone straffen flere år etter dommen - og da knapt husket hva de var dømt for.
AA171028 Under tilståelsessaken i Sør-Trøndelag tingrett, forklarte mannen at han ikke husket noe fra kjøringen.
DB171027 Åsleik Engmark vil trolig bli husket lenge for sin gjenkjennbare stemme.
AP171026 42 prosent av amerikanerne tror at dagens president vil bli husket som en av de verste, ifølge en fersk måling fra det velrenommerte Marist College Institute for Public Opinion.
DB171025 Han forteller at han ikke husket hva som hadde skjedd eller hvorfor han var på sykehuset.
DB171025 Kjendisene viste også sin begeistring for « Skam » og fortalte i sommer til Se og Hør hvilke øyeblikk de husket best.
AP171025 - Jeg tror fornedrelsen av vår nasjon er det Trump vil bli husket for, og det er beklagelig, sa Corker.
AP171025 - Jeg tror fornedrelsen av vår nasjon er det Trump vil bli husket for, og det er beklagelig, sa Corker.
VG171024 - Når alt kommer til alt, så er det fornedrelsen av vår nasjon han kommer til å bli husket for etter at hans periode er over, og det er synd, sier han.
VG171024 ALEX IVERSEN, medieviter ¶ 2017 kommer til å bli husket som det året identitetspolitikken kom til Norge.
DN171024 Corker mener Trumps presidentperiode vil bli husket for vedvarende formidling av usannheter og utskjelling.
AP171024 Corker mener Trumps presidentperiode vil bli husket for vedvarende formidling av usannheter og utskjelling.
VG171023 Han husket ikke navnet på min mann.
VG171023 - Hun ( enken ) gråt hele tiden, og da hun la på, så hun på meg og sa « han husket ikke en gang navnet hans.
SA171023 President Donald Trump avviser enken Myeshia Johnsons påstand om at han ikke husket navnet på den drepte soldaten da han ringte henne for å kondolere.
BT171023 President Donald Trump avviser enken Myeshia Johnsons påstand om at han ikke husket navnet på den drepte soldaten da han ringte henne for å kondolere.
AP171023 President Donald Trump avviser enken Myeshia Johnsons påstand om at han ikke husket navnet på den drepte soldaten da han ringte henne for å kondolere.
VG171022 Hun fortalte at hun hadde drukket sent fredag kveld og ikke husket hvor mye hun hadde drukket eller når hun la seg.
SA171022 | Målscorerne om kvelden som alltid vil bli husket i Tromsø : - Jeg tror det har betydd alt for TIL ¶
DA171022 For dem som ikke har husket å ha kontanter tilgjengelig, er det i år mulig å betale med Vipps.
AP171022 Hun fortalte at hun hadde drukket sent fredag kveld og ikke husket hvor mye hun hadde drukket eller når hun la seg.
AP171022 Husket ikke ¶
SA171021 | Målscorerne om kvelden som alltid vil bli husket i Tromsø : - Jeg tror det har betydd alt for TIL ¶
AP171021 | Målscorerne om kvelden som alltid vil bli husket i Tromsø : - Jeg tror det har betydd alt for TIL ¶
VG171020 - Hva ønsker du å bli husket for som utenriksminister ?
DB171020 Det var Mark Cavendish, men det han husket aller best fra den gangen, var alle syklistene i Københavns gater.
DB171020 Han vil alltid bli husket som en av tidenes beste norske spisser.
DB171020 NUPI-direktør Ulf Sverdrup mener derimot av avtalen som førte til normalisering med Kina var viktig for Norge, og at Brende vil bli husket for denne.
VG171019 - Hun ( enken ) gråt hele tiden, og da hun la på, så hun på meg og sa « han husket ikke en gang navnet hans.
DB171019 - Enka gråt hele tida, og da hun la på, så hun på meg og sa : « Han husket ikke en gang navnet hans ».
AA171019 Dette husket ikke 27-åringen noe av i politiavhørene, som ble opplest i retten, men han presiserte at dersom han hadde drept Holte, så ville han brent klærne sine.
AA171019 Dette husket ikke 27-åringen noe av i politiavhørene, som ble opplest i retten, men han presiserte at dersom han hadde drept Holte, så ville han brent klærne sine.
DA171018 Wilson forteller også at enken brøt sammen i gråt etter samtalen og sa : « Han husket ikke engang navnet hans ».
DA171018 30-åringen husket ikke kjøringen, men kom likevel med en uforbeholden tilståelse i retten.
AA171018 Dette husket ikke 27-åringen noe av i politiavhørene som ble opplest i retten, men han presiserte at dersom han hadde drept Holte, så hadde han brent klærne sine.
AA171018 På oppfølgende spørsmål forklaret hun at det var ubehagelig å sette ord på hva som hadde skjedd, og at hun husket glimt av at mannens ansikt hadde vært over henne.
AA171018 Hun forklarte i retten at hun husket lite fra tidspunktet da hun la seg for å sove, men at hun var redd da hun våknet og at hun følte at noe hadde skjedd.
AA171018 Hun husket ikke noen bevegelser.
VG171017 Heller ikke i denne rettssaken husket mannen noe særlig.
DB171017 Først og fremst vil han bli husket for at han vant Hoppuka sammenlagt i 2007.
DB171017 Kroppen min husket det, så den forsvarte meg.
DA171016 | Svart energi taper kampen mot vindmøller ¶ - 2017 vil bli husket som året offshore vindkraft ble billigere enn svart energi, sier toppsjefen i det som en gang var et oljeselskap.
DA171016 | Svart energi taper kampen mot vindmøller ¶ - 2017 vil bli husket som året offshore vindkraft ble billigere enn svart energi, sier toppsjefen i det som en gang var et oljeselskap.
AA171016 Tiltalte husket imidlertid ikke om han hadde forsvart seg selv denne natten.
AA171016 Av og til så bør skomakeren bli ved sin lest og bli husket for dette - slik oppleves det i alle fall.
DB171015 Ting jeg egentlig burde ha husket dukker plutselig opp i hodet mitt.
DB171015 Jeg burde ha husket at jeg dro til Australia.
DB171015 Da han ble funnet utenfor Burger King for elleve år siden var han naken, dekket av maur og husket ingenting ¶
DB171014 At Trump husket på, og nevnte, Megumi, gledet foreldrene hennes.
DB171014 Jeg anbefaler ikke å høre på denne podkasten hvis du går gjennom en lite opplyst park, eller er usikker på om du har husket å låse døra.
DA171014 Hadde husket skøyter, varm drikke - alt, trodde jeg.
DB171012 - Jeg husket hvordan jeg skulle ri og sånn, så det gikk jo bra.
DA171012 | 27-åring kalte vakt for « pakkis » og gjorde nazihilsen ¶ Husket at det ble svart og at han våknet av at politiet satte på ham håndjern.
AA171012 Og jeg husket plutselig at jeg en gang leste om en kvinne som gikk rett opp til en tysk soldat som hadde stilt seg opp utenfor slottet etter okkupasjonen, og fortalte ham at her er det bare kongen som har lov til å være !
DA171010 Vi er fulle av respekt for deg som har det så vondt at du må kutte deg, som ikke kan bevege deg fra hjørnet innerst i stuen, som ikke husket sist du var glad, som har mistet alt som betydde noe, som fortviler, gråter - og som likevel overlever.
DB171009 Men først og fremst vil han bli husket som fotballspilleren John Arne Riise.
VG171008 Når han skulle liste opp de han har reist for å dekke var han ikke engang sikker på om han husket alle.
DB171007 I Baden-Baden blir fruene husket .
DA171007 Gusty tror at han i Fredrikstad kommer til å bli husket for å ha vært med på å starte Fredrikstad barne- og ungdomsteater.
VG171006 Hvis ikke kan dette fort bli husket som « Hva var Thea.
DB171005 - Jeg syntes det var viktig at det blir husket , sa Hartfield i et intervju med radiostasjonen KTUD.
DB171005 - Han blir husket som en snill mann med en giverånd, som øste sin kjærlighet over dem som kjente ham, skriver NBC News.
DB171004 Men pizza-kastingen og sko-sparket i ansiktet til David Beckham blir også husket .
AP171004 oktober kan bli husket som en viktig dag i EU, ikke bare for dem som er spesielt interessert i skatt.
AA171004 Han burde jo ha husket det første gang han ble spurt, sier Heggø.
AP171003 Den tidligere krigsherren vil av mange bli husket de senere år som en forsonende statsmann som hadde en egen evne til å bygge bru mellom irakiske sjiaer, sunnier og kurdere.
AA171003 Den tidligere krigsherren vil av mange bli husket de senere år som en forsonende statsmann som hadde en egen evne til å bygge bru mellom irakiske sjiaer, sunnier og kurdere.
VG171002 - Hun var elsket av aboslutt alle elever og kolleger og vil bli husket for sin humor, sin lidenskap for sitt arbeid, sin hengivenhet til sine studenter, sitt engasjement for å fortsette sin egen læring og ta på seg hvilket som helst nytt prosjekt som kom hennes vei.
AP170930 Det er et politisk grep fra vår tid som vil bli husket også i 2050.
VG170929 - « Reform » er et vagt uttrykk, men det vi skatteeksperter vil omtale som en reform, en stor omskrivning av lovene som blir husket i flere tiår, er noe som kutter skatter samtidig som man kvitter seg med smutthull for spesialinteresser for å unngå å tape skatteinntekter.
DB170928 For de fleste blir Rio-OL husket for arenaene som ble ferdig i siste sekund, norsk skuffelse inntil Paralympics, boikotten av Russland eller Michael Phelps' rekord - for å nevne noe.
AA170928 - Hefner blir med rette husket for at han gjorde opprør mot høyreorientert moralisme tidligere enn de fleste andre.
AA170927 Dette forklarte mannen at han ikke husket .
VG170926 Det var en stund siden sist, men jeg husket at den kyndige, svenske fastlegen virket stø i sine anbefalinger, og at vaksinene ble administrert umiddelbart på legesenteret.
SA170926 Jesse Owens vil for alltid bli husket for de fire gullene han tok foran en særdeles misfornøyd Adolf Hitler i Berlin-OL i 1936.
AP170926 Jesse Owens vil for alltid bli husket for de fire gullene han tok foran en særdeles misfornøyd Adolf Hitler i Berlin-OL i 1936.
VG170924 Dette blir husket som innspurten vi ikke fikk så, sukket Paasche videre like før målgang.
AP170924 Dette århundret vil utvilsomt bli husket som biologiens århundre.
VG170923 Utenriksministeren, som også har rollen som visestatsminister i Bashar al-Assads regjering, sier de syriske regjeringsstyrkene vil bli husket som helter for sin rolle i krigen.
VG170923 Jeg husket at jeg så byggene rundt i sakte kino, så var jeg borte til ambulansen kom med kraftig lyd, trolig noen minutter.
DB170923 - Noen sa at de husket dårlig, eller at det var for lenge siden.
DB170923 Han døde i desember 2013, men vil for alltid bli husket som mannen som utviklet automatgeværet AK-47.
AP170922 « Rand Paul, eller hvem som enn stemmer mot helsereformforslaget, vil for alltid bli husket som ‘republikaneren som reddet Obamacare' », skrev Trump på Twitter tidligere fredag.
SA170921 I tett høstregn blir proffrittet i stor grad husket for en lang rekke velt på såpeglatt, nylagt asfalt ned fra Ekeberg.
FV170921 I tett høstregn blir proffrittet i stor grad husket for en lang rekke velt på såpeglatt, nylagt asfalt ned fra Ekeberg.
DB170921 Barnestjerna som ble fotballproff : - Vil ikke bli husket som Oliver Twist ¶
DA170921 Da folk jeg snakket med begynte å fortelle om tilfluktsrom og at de fikk prøve gassmasker, husket også jeg at dette hadde jeg også opplevd.
AP170921 I tett høstregn blir proffrittet i stor grad husket for en lang rekke velt på såpeglatt, nylagt asfalt ned fra Ekeberg.
DB170920 Hvis jeg går tilbake til skuespill - da vil jeg bli husket som skuespilleren Will Miller, sier Miller til The Guardian.
DB170920 - Jeg vil bli husket som fotballspilleren Will Miller.
SA170918 ¶ Han som skal lede norske sykkelryttere inn i kampen om gull, heder og ære på hjemmebane i Bergen-VM, sitter på en fotskammel i hvitt skinn midt i stua og snakker om det øyeblikket han ønsket at han ikke husket .
FV170918 ¶ Han som skal lede norske sykkelryttere inn i kampen om gull, heder og ære på hjemmebane i Bergen-VM, sitter på en fotskammel i hvitt skinn midt i stua og snakker om det øyeblikket han ønsket at han ikke husket .
AP170918 Da jeg så hva de hadde fått til der og husket hvordan vi drev og snekret hemmelige ramper, kom det faktisk en tåre.
AP170918 I retten husket ikke Jensen hvordan han ødela telefonen, hvor han kastet den eller hvordan det skjedde.
AP170918 Han som skal lede norske sykkelryttere inn i kampen om gull, heder og ære på hjemmebane i Bergen-VM, sitter på en fotskammel i hvitt skinn midt i stua og snakker om det øyeblikket han ønsket at han ikke husket .
AP170917 Han husket ikke når, hvor eller hvordan han kastet eller knuste telefonen, som ville vært full av bevis.
VG170916 - Det er slike typer hendelser som blir husket og hyllet etterpå.
VG170916 På sitt merkelige vis kler aspeløvstemmen teksten, men selv om hun synger « typen min var kulere enn jeg husket » på Magdi-verset er det en del « synger en låt jeg ikke helt kan ».
VG170915 Hart vil bli husket for sin tid i Minneapolis-trioen Hüsker Dü, hvis navn i sin tid vakte oppsikt i Norge på grunn av NRKs musikkprogram for eldre, « Husker du ? ».
DB170914 I gårsdagens kamp mot Sevilla var det spesielt en episode som vil bli husket : At Sevilla-manager Eduardo Berizzo ble sendt på tribunen etter en snau times spill.
DA170914 Og for dette spørsmålet til oss alle, til våre politikere og ledere, leger og helsearbeidere, journalister og reklamefolk, om å se og reflektere over den usynlige kursen et samfunn tar, for denne folkefiendske ureddheten, skal han bli husket lenge i det norske huset.
VG170913 Han har jo betydd veldig mye for så mange, og vi bli husket for usedvanlig mange gode poengterte kommentarer.
NL170913 Hvilke visjoner og initiativ sugd fra eget bryst blir de husket for ?
DA170913 Og for dette spørsmålet til oss alle, til våre politikere og ledere, leger og helsearbeidere, journalister og reklamefolk, om å se og reflektere over den usynlige kursen et samfunn tar, for denne folkefiendske ureddheten, skal han bli husket lenge i det norske huset.
SA170912 VIL BLI HUSKET SLIK : Han slo for alvor gjennom i fjor, men hittil i år har Edwin Gyasi først og fremst blitt lagt merke til av utenomsportslige årsaker.
SA170912 Nå håper han at det er mulig å legge trøbbelet bak seg - og at han igjen kan bli husket for sine prestasjoner på banen.
DB170912 Stavanger-mannen med tversoversløyfe vil bli husket lenge etter Trump-våset.
AA170912 - Jeg var veldig ung da vi flyttet til California, men jeg husket fremdeles hvordan det var å være barn i Oslo.
AP170911 VIL BLI HUSKET SLIK : Han slo for alvor gjennom i fjor, men hittil i år har Edwin Gyasi først og fremst blitt lagt merke til av utenomsportslige årsaker.
AP170911 Nå håper han at det er mulig å legge trøbbelet bak seg - og at han igjen kan bli husket for sine prestasjoner på banen.
VG170910 - Har du husket å sikre deg bonus ved gull ?
DB170910 Da Shepard kom hjem, husket han at sønnen Graham hadde en teddybjørn, så han tegnet denne bjørnen og sendte tegningen til Milne, som sa at den var perfekt.
AA170909 Det var bare å rydde avisen til neste dag, og vi husket å sette av litt plass også til det norske valget.
VG170907 Er det slik dere vil bli husket ?
DB170907 Jeg husket feil.
DB170907 Én ting glemte de derimot å skrive, men som fotballklubben Altrincham FC husket å opplyse om da de lyste ut en trenerstilling for ett år sida.
DA170907 Deretter husket han ikke noe før han våknet opp på sykehuset med en kanyle i armen, og at han ble fortalt at han hadde vært involvert i en bilulykke.
AP170907 - De fortalte henne også at jeg kunne ha hjerneskade, at de ikke visste hvilken grad, og at hun skulle forvente at jeg kanskje ikke husket henne eller vet hvem hun var.
AP170907 Valget 2017 vil trolig bli husket best for Aps svalestup på meningsmålingene, fra rundt 36 prosent ved årsskiftet til rundt 27 prosent i dag.
NL170906 En av de valgkamphistoriene som vil bli husket fra 2017 er at Nord-Norge har markert seg som de politiske mytteristenes oppmarsjområde.
VG170904 Tross hans fantastiske spillerkarriere og utmerkede start som trener, vil Zidane også bli husket for hans besinnelsestap noen få sekunder i hans siste kamp 9. juli i 2006.
DB170902 Da saken først var til behandling i retten i februar i år, sa mannen seg skyldig i tiltalen, men hevdet han ikke husket noe som helst fra flyturen.
DA170902 - Jeg vet at folk har tolket boken som et innlegg i debatten om transhumanisme, men jeg husket ikke hva transhumanisme var for noe da en journalist spurte meg under lanseringen.
DA170901 APEROPET : Veien til nytt stadion har vært lang, men neste helg skjer det som garantert kommer til å bli husket som noe av det største i Vålerengas historie.
DA170901 Omholt mener at siktede i dag husket mer detaljer om hva han så og tenkte før og etter drapet. 25-åringen har erkjent at han drepte samboeren med en kniv, men ifølge forsvareren, Sindre Løvgaard, sier han fortsatt at han ikke hadde et drapsmotiv og ikke husker selve drapet.
VG170831 Politiet, ved politiadvokat Per Thomas Omholt, mener at siktede i dag husket mer detaljer om hva han så og tenkte før og etter drapet.
DB170831 Men Trevor Rees-Jones husket lite.
DB170831 I løpet av de 20 åra som er gått, har flere medier omtalt ulike detaljer som livvakten angivelig skal ha husket fra den fatale natta.
AA170831 Omholt mener at siktede i dag husket mer detaljer om hva han så og tenkte før og etter drapet. 25-åringen har erkjent at han drepte samboeren med en kniv, men ifølge forsvareren, Sindre Løvgaard, sier han fortsatt at han ikke hadde et drapsmotiv og ikke husker selve drapet.
DB170829 Har du husket støttestrømpene ?
AA170829 På forsvarerens spørsmål om tiltalte hadde skrevet at han hadde brukt hagle, svarte Moen at han ikke husket .
VG170828 Jeg ville sove, men jeg klarte ikke fordi jeg husket det jeg så.
DB170826 Slik er det fortsatt opp til den enkelte NM-deltaker selv å avgjøre hva det er verdt å bli husket for.
DB170825 I 2011 spurte Entertainment Weekly filmstjerna om han selv husket referansen i Shania Twains låt.
NL170824 Ikke nok med det, men det de vil bli husket for i forsvarsfylket Troms er at de stemte for å flytte 339-skvadronen og hovedbasefunksjonene til Forsvarets helikopterstruktur fra Bardufoss til Rygge.
DB170824 Ved karriereslutt er det ikke først og fremst resultatene han vil bli husket for, men for klokskapen.
AA170824 Han sa også at han kun husket journalistens fornavn, Kim.
VG170823 Hun tror hun unnslapp fordi kjæresten var usikker på hvor mye av volden på båtturen hun egentlig husket .
VG170819 - Det kan enten skyldes at han var i sjokk og ikke husket alle detaljene riktig, eller at han har hatt vanskelig for å erkjenne et straffbart forhold og senere ombestemt seg.
DA170818 Ifølge mannen husket han ikke at han startet kjøreturen som endte med at han kolliderte.
DA170818 Hun håper hun vil bli husket for at hun åpnet dører for andre, og sørget for at andre får samme muligheter som hun har hatt.
DB170817 - Da vi kom til Amsterdam, var dette noe Zlatan tydeligvis husket .
AP170817 Under etterforskningen husket mannen bare deler av det som hadde skjedd.
AP170817 - Han vedgikk i avhør med politiet at han nok hadde gjort det, men at han ikke husket noe av det som hadde skjedd, sa aktor Ingelin Irgens i sitt innledningsforedrag.
AP170816 Jeg skulle ønske jeg husket nøyaktig hvor torx-skrujernet er plassert.
DB170814 Ronaldo er den beste målscoreren i europeisk historie ( toppscorer i Real Madrid, Portugal, Champions League, EM og i de fem store europeiske ligaene ) og vil alltid bli husket som en av de mest jevne og ubarmhjertige fotballspillerne gjennom tidene, ¶
SA170813 Og sett fra Romerike var det nok det siste som ble husket fra første omgang - som ble avgjørende.
DB170813 Selv etter kampen mot PSG forrige sesong - målene, assisten til Sergi Roberto, det at superstjernen Messi lot ham få ansvaret - er det Messi som vil bli husket for å stå på reklameplakatene mens han mottok hyllesten fra publikum på Camp Nou.
AP170813 Og sett fra Romerike var det nok det siste som ble husket fra første omgang - som ble avgjørende.
DB170812husket han hvorfor.
DB170812 Det overrasket meg at den norrøne historien var så spennende og eksotisk, siden jeg med gru husket hvordan vi sleit oss gjennom Gunnlaug Ormstunge på videregående.
DA170809 LES OGSÅ : Kvinne kjørte sønnen ( 7 ) til bursdag med 2,49 i promille ¶ 35-åringen forklarte i retten at han dagen før hadde drukket mellom ti og tolv halvlitere med øl, og at han ikke husket når denne drikkingen var avsluttet.
DB170808 Han synes imidlertid at sitt eget navn, Hans Christian Hope Heyerdahl, var for langt og for lite « catchy » til å bli husket .
DB170808 Folk husket navnet mitt, og jeg tror ikke så mange hadde giddet å komme bort til meg på byen om jeg ikke hadde byttet navn, sa han i 2011.
DB170807 Passarella blir husket for å ikke ha én eneste svakhet i spillet.
AA170807 « Alle husket henne som en konservativ FpU-politiker, men ingen kunne erindre verken kors-smykker rundt halsen eller prat om Jesus », fortsetter Fischer og siterer navnløse kilder.
DB170806 Folk husket hvordan hans forgjenger Jeltsin var.
DA170806 Det siste han husket var at han sto ved bilen og så at huset der vorspielet hadde vært var mørklagt.
DA170806 19-åringen forklarte i retten at han husket at han hadde bilnøklene på seg.
DB170805 Å bli verdensmester sikret at han alltid vil bli husket , men redningen av Peles forsøk er det øyeblikket som skiller seg ut fra Banks karrière. 62.
AA170804 Petra Brinch fra Østfold oppfordret Støre til å love at hans regjering vil bli husket for at de får helsesøstre på alle skoler hver dag.
DB170802 Høydepunkt : Hans partnerskap med Romario i 93/94-sesongen Duoen scoret 54 mål, og vil for alltid bli husket som en av de beste duoene som har spilt sammen. 88.
VG170801 22-åringen skal ha husket alt som skjedde under ulykken, selv om minnet sviktet litt fra tiden da han ble fløyet til Universitetssykehuset i Heraklion på Kreta kort tid etter skjelvet.
DB170801 Jeg husket det ikke, men akkurat den juniorfinalen i Norway Cup husker jeg alt fra.
DB170801 Da Dagbladet snakket med Bohwim i mai, husket godt scenen fra filmen.
DB170731 Trolig vil hun bli best husket for sin berømte rolle i det melankolske trekantdramaet « To menn og en kvinne » fra 1962.
DB170730 Her er noen av øyeblikkene han vil bli husket for.
VG170729 I samtalen hans med Joe Rogan, avslørte han at han hadde et rituale med å drikke seg så full at han ikke husket store deler av kvelden en uke før en kamp.
SA170729 Inter slo Chelsea 2-1 i en treningskamp i Singapore lørdag, men det kampen vil bli husket for er det utrolige selvmålet til Inter-spilleren Geoffrey Kondogbia.
BT170729 Inter slo Chelsea 2-1 i en treningskamp i Singapore lørdag, men det kampen vil bli husket for er det utrolige selvmålet til Inter-spilleren Geoffrey Kondogbia.
AP170729 Inter slo Chelsea 2-1 i en treningskamp i Singapore lørdag, men det kampen vil bli husket for er det utrolige selvmålet til Inter-spilleren Geoffrey Kondogbia.
DB170728 Her er noen av øyeblikkene han vil bli husket for.
AP170728 Da arbeiderpartipolitiker Jørgen Kosmo gikk bort nylig, skrev tidligere kommentator Håvard Narum i Aftenposten : « Det er ikke rettferdig når han som forsvarsminister kanskje mest blir husket for den lyse dressen fra gruppebildet på et forsvarsministermøte i NATO.
VG170727 Han vil selvsagt bli savnet av Juventus- og Italia-supporterne som en av tidenes beste keepere, men først og fremst vil han bli savnet og husket som et av de fineste forbildene fotballen har hatt.
VG170724 Han var en mann som vil bli husket .
AP170724 Les også : Trump-svigersønn : Husket ikke engang navnet på Russlands ambassadør ¶
DB170723 Har du husket å lese deg opp på hva du bør gjøre hvis jordskjelv eller tsunami rammer feriemålet ?
DB170723 Her er noen av øyeblikkene han vil bli husket for.
DB170722 En triumf som vil bli husket for manglende panache og fanfare.
DB170719 Han var en allsidig artist, og blir fortsatt husket som en av vestkystens, om ikke hele USAs, aller beste artister.
DB170717 Men det blir ikke husket .
SA170715 - Da han kysset henne, husket han ikke smaken av medisin i munnen hennes.
AP170715 - Da han kysset henne, husket han ikke smaken av medisin i munnen hennes.
DB170713 På bukken utenfor butikken står teksten : « Har du husket å kjøpe glidemiddel ? ».
VG170711 Hans banebrytende og nyskapende tolkning av Lafayette vil bli husket med respekt og kjærlighet.
DB170711 Barna hennes befant seg mye lenger ute enn hun husket .
DB170711 Nelsan var med i HBO-familien lenge, og hans storslåtte portrettering av Lafayette vil bli husket godt i seriens arv.
DA170710 : Ny forskning viser at dette trolig ikke er den beste måten å reklamere dersom du ønsker at produktet ditt skal bli husket .
VG170709 Hun forteller at Porte var ved bevissthet, og at han husket hva som hadde skjedd.
VG170709 Han husket jo krasjen, og lurte på om han hadde brukket noe.
SA170709 Det var slik vi husket det, mørkeblå folk på farten over alt, samtidige bevegelser, løpsvillige backer, ivrige midtbanespillere, ikke motstand å finne noe sted på banen.
SA170709 Det var slik vi husket det, mørkeblå folk på farten over alt, samtidige bevegelser, løpsvillige backer, ivrige midtbanespillere, ikke motstand å finne noe sted på banen.
AP170709 Det var slik vi husket det, mørkeblå folk på farten over alt, samtidige bevegelser, løpsvillige backer, ivrige midtbanespillere, ikke motstand å finne noe sted på banen.
VG170708 Hans banebrytende og nyskapende tolkning av Lafayette vil bli husket med respekt og kjærlighet.
DB170708 Problemet er at hun ikke har husket dette siden det skjedde i 1970.
DB170708 Nelsan var med i HBO-familien lenge, og hans storslåtte portrettering av Lafayette vil bli husket godt i seriens arv.
AP170708 G20-toppmøtet i Hamburg vil bli husket , men ikke primært for det som skjedde i forhandlingene.
VG170707 Egil Monn-Iversen vil bli husket gjennom sine mange verker.
DA170707 Egil Monn-Iversen vil bli husket gjennom sine mange musikalske verk.
AP170707 Jeg vet ikke hva jeg kommer til å bli husket for, men noen av mine nærmeste venner vil kanskje trekke frem denne historien.
AA170707 juni 2017 vil bli husket som dagen da verden hadde fått nok av brutte løfter fra atomvåpenstatene.
AA170707 Egil Monn-Iversen vil bli husket gjennom sine mange musikalske verk.
VG170703 Min bestevenninne, som også var med, spurte om jeg husket hva jeg tenkte om alt dette før jeg forlot det kristenfundamentalistiske miljøet jeg vokste opp i.
DB170703 Paul Waaktaar-Savoy husket Brasil som en gylden periode for bandet : ¶
AA170703 - Vi ville at jubileumsutgaven skulle bli husket , sier designsjef i Adresseavisen, Ingrid Meisingset, om forsidevalget.
VG170701 Rettsdokumenter viser at han da fortalte at han ikke husket hva han gjorde den dagen utvekslingsstudenten forsvant.
VG170630 « Jeg har følt meg som et offer basert på det faktum at andre har dømt meg på bakgrunn av motstridende og ubegrunnede påstander, mens jeg selv ikke husket noe som helst fra den aktuelle kvelden », sier hun.
VG170630 Tilbake på åstedet : Husket ikke hvordan det så ut ¶
DN170630 - Vil du bli husket for dine twitter-meldinger eller det du har oppnådd ? spurte Murkowski Trump på Twitter.
DB170630 Selv har hun innrømmet at hun husket lite av hva som foregikk.
DA170630 De tre eneste som følte frykten for nedrykk på kroppen, og husket hvordan det var.
VG170629 Tilbake på åstedet : Husket ikke hvordan det så ut ¶
VG170629 Tilbake på åstedet : Husket ikke hvordan det så ut ¶
DB170628 Han var en ekte gentleman, en « bon viveur », det mest underholdende selskapet og den mest fortryllende forfatteren, sier hun i uttalelsen og legger til at han alltid vil bli husket .
VG170626 Husket ikke åstedet ¶
VG170623 Først mange, mange år senere husket noen at Houston faktisk trådte sine barnesko i Newark, New Jersey, og hadde gjort seg de erfaringene som svarte mennesker i Newark, New Jersey stort sett gjør seg.
VG170623 Den er dessuten minimalt interessert i det som gjør at Shakur blir husket : Musikken.
VG170623 I det tilrettelagte avhøret ble barnet spurt om Bakken, om hva barnet husket om dagen før og dagen etter drapet og hvordan de tre tiltalte oppførte seg.
DA170623 Forut for arrangementet på hotellet drakk tiltalte en god del alkohol og som en følge av dette husket hann dårlig det som skjedde senere på kvelden.
AP170623 Møtet ble best husket for bildet Nikos Giannopoulos tok med presidenten og førstedamen.
AP170623 Møtet ble best husket for bildet Nikos Giannopoulos tok med presidenten og førstedamen.
VG170620 På spørsmål fra Ilstad om han faktisk husket hva syvbarnsmoren sa, sier Olsen at han ikke er sikker på hva som ble sagt og han heller ikke er helt sikker på om syvbarnsmoren stakk Bakken i hånda med kniven, slik han har hevdet tidligere.
VG170618 De husket rederfamiliene som « kjendiser » i byen.
VG170617 Hans mange redninger da finnene bombaderte vårt mål som verst i første omgang, vil bli husket lenge.
AP170617 De vil alltid bli husket for Valhall-ropet.
DB170615 Han forklarte at han var så sint at han ikke husket hva som skjedde, sa advokaten hans, Trond Peder Nilsen til Trønder-Avisa få dager etter dødsfallet.
AP170615 En av uttalelsene til Putin som vil bli husket etter dagens show, var presidentens antydning om det kan bli flere homofile i Ukraina med visumfrihet og tilnærming til EU.
AA170615 Han forklarte at han var så sint at han ikke husket hva som skjedde, sa advokaten hans, Trond Peder Nilsen til Trønder-Avisa få dager etter dødsfallet. ( ©NTB ) ¶
VG170614 Skribenten trodde først at Dylan husket feil, men etter å ha sjekket det nærmere fant han at SparkNotes tok i bruk omtrent samme ord : ¶ - « Someone whose trials hage led him toward God rather than bitterness ».
SA170614 Han vil alltid bli husket for dette, sier Thomas Bach, IOC-president.
NL170614 Sandberg har utvist amatørmessig håndverk i sin iver etter å bli husket , men befolkningen har slått ettertrykkelig fast at dette vil de ikke ha.
AP170614 Han vil alltid bli husket for dette, sier Thomas Bach, IOC-president.
VG170612 59-åringen, som også var Petchngams stefar, som først erkjente å ha begått drapene i en skriftlig forklaring til politiet, opplyste senere i avhør at han ikke husket hva som skjedde.
DA170612 - Husket ikke ¶
SA170610 Han husket ikke at han hadde scoret mål, og da sendte vi han rett på legevakta, sier Skarp-trener Vidar Haldorsen.
AP170610 Han husket ikke at han hadde scoret mål, og da sendte vi han rett på legevakta, sier Skarp-trener Vidar Haldorsen.
DB170609 Svensson har fortalt i etterkant at hun ikke husket minimalt fra resten av kampen etter den nedslagningen.
AA170609 36-åringen forklarte at han ikke husket noe fra hendelsen og mente ekskjæresten hadde knivstukket ham først.
VG170608 - Jeg vil bli husket for det jeg har gjort i bokseringen, ikke at jeg kledde av meg.
VG170607 Da var Lagerbäck tilknyttet det svenske landslaget, og han fikk spørsmål om hva han husket fra « Drillos ».
DB170607 - Neste morgen våknet jeg opp og hadde ikke på meg pysjamas, og jeg husket at før det svartnet, så hadde jeg blitt seksuelt antastet av denne mannen, har Dickinson tidligere uttalt om kvelden i 1982.
DA170606 Ifølge 47-åringen husket han at han lånte samboerens bankkort da han skulle betale taxien.
SA170605 Det var egentlig det jeg tenkte, men så husket jeg med ett at jeg i løpet av de siste årene har prøvd å bli en mer anstendig Brann-supporter, en litt mer fotballkyndig entusiast som lar fornuft gå foran følelser.
DB170605 - Neste morgen våknet jeg opp og hadde ikke på meg pysjamas, og jeg husket at før det svartnet, så hadde jeg blitt seksuelt antastet av denne mannen, har Dickinson tidligere uttalt om kvelden i 1982.
BT170605 Det var egentlig det jeg tenkte, men så husket jeg med ett at jeg i løpet av de siste årene har prøvd å bli en mer anstendig Brann-supporter, en litt mer fotballkyndig entusiast som lar fornuft gå foran følelser.
AP170605 Det var egentlig det jeg tenkte, men så husket jeg med ett at jeg i løpet av de siste årene har prøvd å bli en mer anstendig Brann-supporter, en litt mer fotballkyndig entusiast som lar fornuft gå foran følelser.
DB170603 I løpet av de 20 åra som er gått, har flere medier omtalt ulike detaljer som livvakten angivelig skal ha husket fra den natta.
AP170602 Skuespillere Adrian Grenier er for mange mest kjent fra filmen « The Devil Wears Prada » og TV-serien « Entourage », men Grenier vil gjerne også bli husket for sitt engasjement for startups og teknologi, og bruker mye tid på det han omtaler som den « industrielle evolusjon ».
AA170601 Noen bør si « Det er nok nå ! » og heller lage eller se fersk underholdning som blir husket om 30 år.
DB170531 Jeg tror ikke et eneste prosjekt Kulturrådet har støttet med penger faktisk blir husket .
BT170531 Feriepenger og ferietid nærmer seg, men har du husket å fornye passet ?
VG170530 Paradokset er at han da neppe hadde blitt husket på samme måte.
DB170530 Trump klagde også over hvor vanskelig det er å sette opp golfklubber i EU, Kilder sier til den belgiske avisa Le Soir : « Hver gang vi snakket om et land, husket han ting han har gjort.
DB170530 Etter Washington Post-avsløringen før helgen om planene for den hemmelige russiske-amerikanske kanalen, kommenterte Kushner via sine advokater at han ikke husket hva som ble sagt i møtene.
DB170530 Husket ikke ¶
NL170529 Når det endelig er klart for hjulskifte kan man slå fast at heller ikke denne gangen har man husket å sjekke lufttrykket på reservehjulet.
VG170528 Gustafsson leverte noe som overrasket alle og som alle husket i ettertid.
VG170528 Det er ikke på det grunnlaget Gustafsson ønsker å bli husket på.
DA170528 - Denne dagen vil bli husket som en av de beste i vår historie, sa statsminister Dusko Markovic da han talte til nasjonalforsamlingen.
VG170527 Han vil bli husket for låter som « Midnight Rider », « Melissa » og « Ramblin' Man », og sin bluespregede vokal og traktering av Hammond-orgelet.
DB170527 - Først og fremst vil denne finalen bli husket for fotballen, slo Alsaker fast i det dommer Taylor blåste av kampen.
AP170527 Han vil bli husket for låter som « Midnight Rider », « Melissa » og « Ramblin' Man », og sin bluespregede vokal og traktering av Hammond-orgelet.
AA170527 Han vil bli husket for låter som « Midnight Rider », « Melissa » og « Ramblin' Man », og sin bluespregede vokal og traktering av Hammond-orgelet.
DN170526 Brussel : Nato-møtet med Donald Trump vil bli husket for hva presidenten unnlot å si.
AP170525 Konsertstedet Olsen på Bryn har husket tak i AC/DC-hyllestbandet Big Balls og Ovërhead, som har hentet frem sangboken til Motörhead.
AP170525 Konsertstedet Olsen på Bryn har husket tak i AC/DC-hyllestbandet Big Balls og Ovërhead, som har hentet frem sangboken til Motörhead.
VG170524 36-åringen forklarte at han ikke husket noe fra knivstikkingen, og mente at Uteng stakk ham først.
SA170524 - Seier her, og plass i neste års Champions League gjør at det vil bli husket som en god sesong.
FV170524 - Seier her, og plass i neste års Champions League gjør at det vil bli husket som en god sesong.
DA170524 Kameraten forklarte i retten at han reagerte på at 21-åringen snakket litt « rart », men han antok at 21-åringen spøkte og husket at de lo litt sammen til å begynne med.
DA170524 Kameraten husket at 21-åringen var så sint at han ristet og at han også vekslet fra å være sur til å bli veldig lei seg.
DA170524 Vitnet husket ikke veldig mye av dette da han onsdag møtte i retten.
BT170524 Hun var elsket av alle og hennes varme og vennlighet vil bli husket , sier rektoren Chris Upton.
BT170524 - Seier her, og plass i neste års Champions League gjør at det vil bli husket som en god sesong.
AP170524 - Seier her, og plass i neste års Champions League gjør at det vil bli husket som en god sesong.
AA170524 36-åringen forklarte at han ikke husket noe fra hendelsen, og mente ekskjæresten hadde knivstukket ham først.
VG170523 Og at den vanekriminelle med den påståtte elefanthjernen husket feil om hasjinnførsler.
SA170523 Seier her, og plass i neste års Champions League, gjør at det vil bli husket som en god sesong.
FV170523 Seier her, og plass i neste års Champions League, gjør at det vil bli husket som en god sesong.
DB170523 Men Holden mener ikke det nødvendigvis stemmer, og viser til at Cappelen ikke husket noen tekstmeldinger før han ble forelagt dem i avhør.
DB170523 Cappelen husket ingenting før han fikk se bevismateriale, sier Holden.
DB170523 - Husket ikke ¶
BT170523 Hun var elsket av alle og hennes varme og vennlighet vil bli husket , sier rektoren Chris Upton.
BT170523 Hun var elsket av alle og hennes varme og vennlighet vil bli husket , sier rektoren Chris Upton.
BT170523 Seier her, og plass i neste års Champions League, gjør at det vil bli husket som en god sesong.
AP170523 Hun ble elsket av alle og hennes varme og vennlighet vil bli husket .
AP170523 Hun ble elsket av alle og hennes varme og vennlighet vil bli husket .
AP170523 - Han husket ingen ting før han fikk dokumentene.
AA170523 Hun var elsket av alle, og varmen og snillheten hennes vil ble husket med kjærlighet, sier Upton til The Guardian.
AA170523 Holden peker på at Cappelen ikke husket noe i starten av etterforskningen, men fikk lov til å lese SMS-ene før han forklarte seg om dem.
VG170522 Sånn er Cappelen skrudd sammen, han har en god hukommelse, påpeker de Vibe, og viser til at Cappelen til og med husket at Jensen hadde en Volkswagen Golf GTI på midten av 90-tallet, i et halvt år.
SA170522 Bildene av en lykkelig Nylander som hopper høyt mot Lundqvist vil uansett bli husket lenge i Sverige.
AP170522 Bildene av en lykkelig Nylander som hopper høyt mot Lundqvist vil uansett bli husket lenge i Sverige.
DB170518 Han var tydelig preget av det han husket .
DB170518 Det er kanskje fristende for mange, men han sa han ikke husket , sier Alfheim.
DB170518 Cappelen har forklart at han ikke husket dette.
DB170518 - Cappelen husket ikke dette.
DA170518 Men han er bare opptatt av symbolpolitikk og av at han blir husket - ikke av å legge langsiktige rammebetingelser for sjømatnæringen, sier Heggø.
VG170517 17.mai : Har du husket dette ?
AP170516 Serviceteknikeren i ventilasjonsfirmaet Randem og Hübert AS husket på å skru igjen vifteanlegget i bilen, slik at det ikke kom mer røyk inn i bilen enn det allerede var.
SA170515 Han stilte opp for alle uansett, og det er det han vil bli husket for.
SA170515 Dersom kampen blir husket , vil det blir for den eventyrlige stemningen på tribunene og mange mål selv om det aldri kunne bli spennende.
DB170515 Ville vi husket denne gjengen om de var like korrekte og skikkelige som oss ?
BT170515 Han stilte opp for alle uansett, og det er det han vil bli husket for.
AP170515 - Man vil ha en buss som blir husket , sier russ Daniel Foss Torgunrud.
AP170515 Han stilte opp for alle uansett, og det er det han vil bli husket for.
AP170515 Dersom kampen blir husket , vil det blir for den eventyrlige stemningen på tribunene og mange mål selv om det aldri kunne bli spennende.
DB170513 - Jeg husket hva som skjedde i Irak og Libya, og hadde lyst til å dra selv.
DB170513 Levina og « Perfect Life » var nærmest som et pauseinnslag å regne, og en sisteplass ville blitt den eneste måten for henne og Tyskland å bli husket for i MGP 2017.
DB170513 ¶ FORTSATT TID IGJEN : Har du husket alt før den store dagen ?
DB170512 Hun har forklart at hun ikke tror at de tiltalte har dopet henne ned, men hun forstår heller ikke at alkoholkonsumet var stort nok til at hun ikke husket hva som hadde skjedd.
DA170512 Derfor er det så bra at filmen valgte å fortelle hennes historie snarere enn Duncans, fordi både Fuller og den revolusjonerende dansen hennes fortjener å bli husket for ettertiden, sier hun.
VG170511 Han vil bli husket for slageren « Children », som toppet de offisielle hitlistene i 12 land - Norge inkludert - på midten av nittitallet.
DA170511 Retten fant det ikke troverdig at han ikke har husket selve overgrepene.
AA170511 Hun var beruset, og husket ikke hvordan hun hadde havnet i vannet, forteller Hermundsgård.
BT170509 Feriepenger og ferietid nærmer seg, men har du husket å fornye passet ?
VG170508 De mer sublime, mangetydige uttrykk og virkemidler vil han derfor nok aldri bli husket for.
VG170508 - Faren min fortalte meg engang hva han husket best.
SA170507 Han kan bli frelser, eller han kan bli husket for den som mislyktes.
DA170507 Det begynner å bli en stund siden, men Branns Piotr Leciejewski sa til NTB før søndagens kamp at han husket godt sist bergenserne slo Rosenborg på Lerkendal.
BT170507 Han kan bli frelser, eller han kan bli husket for den som mislyktes.
AP170507 Han kan bli frelser, eller han kan bli husket for den som mislyktes.
AA170507 Han kan bli frelser, eller han kan bli husket for den som mislyktes.
VG170504 Er du redd for å bli husket som Segway-Bård ?
VG170503 Saads mål er å bli husket for sitt verk og han sikter derfor mot Guinness rekordbok.
VG170503 Eirik Jensen sa det var rutine å kaste telefoner som var brukt til kildearbeid, men husket ikke hvor han gjorde av telefonen han hadde brukt til kommunikasjon med Cappelen.
VG170503 Og hva med lyset, husket du å slukke det før du gikk hjemmefra ?
DA170428 Finland 2006 : - Kaja ville bli husket som alt annet enn kreftsyk, sier Bård.
DA170428 - Kaja ville bli husket for alt annet enn å være kreftsyk.
DA170428 - Denne dagen vil bli husket som en av de beste i vår historie, sa statsminister Dusko Markovic da han talte til nasjonalforsamlingen.
AA170428 - Denne dagen vil bli husket som en av de beste i vår historie, sa statsminister Dusko Markovic da han talte til nasjonalforsamlingen.
VG170427 | Husket å sjekke skattemeldingen ?
DB170427 Slik det ser ut i dag, vil ikke Hareide bli husket for å være han som kastet Solberg-regjeringen og forkastet et borgerlig flertall.
BT170427 En mann husket jeg godt fordi han satt i rullestolen sin, var deprimert og hadde dårlig språk.
DB170426 Trolig vil Engmark bli best husket blant de yngste i befolkningen for stemmen til « Knerten », i de tre barnefilmene som ble utgitt fra 2009-2011.
DB170426 EN VESENTLIG STEMME : Åsleik Engmark vil trolig bli husket godt for sin gjenkjennbare stemme.
DB170426 Blant annet hadde han stemmen til Timon i Disney-filmen « Løvenes konge » og han vil for evig bli husket for stemmen til Woody i Disney/Pixars enorme suksess, som var de tre « Toy Story»-filmene fra 1995, 1999 og 2010.
DB170424 Jeg håper det er det han blir husket for utover sine sportslige resultater, uttalte sportsdirektør Lars Michaelsen i Astana til nyhetsbyrået Ritzau.
BT170424 Har du husket alle fradrag du har rett på ?
BT170424 I lokalsamfunnet blir Eikeset husket som en god debattant, humørfylt og med glimt i øyet.
VG170423 ALLTID BLID : Michele Scarponi kommer til å bli husket for en mann som alltid hadde et smil på lur.
VG170423 Dette er øyeblikk som blir husket gjennom fotballhistorien, sier Barcelonas Ivan Rakitic i et intervju vist på Viasat etter kampen.
VG170422 Jeg hadde ikke hjerte til å si nei, sier Gulbrandsen og ber tynt om å bli husket som den spilleren hun var før hun tar plass i førsteelleveren og det som kan bli 90 lange minutter.
DB170422 Og mens jeg satt der, husket jeg plutselig at det hadde vært masse ståhei etter at Sofie Elise hadde vist puppene på Vixen Blog Awards.
BT170422 Jeg husket fra lenge siden at timen mellom klokke fem og seks var den verste.
SA170421 Jeg kommer aldri til å glemme den oppriktige euforien i ansiktet til en mann som nettopp hadde husket navnet på det fjerde største fjellet i Guatemala, eller den nest største innsjøen i Kenya.
VG170420 « Her » har en av bedre kjærlighetslinjene i nyere norsk pop : « Kona mi var kulere enn jeg husket ».
DA170420 Gründeren sier navnet « sakki » ble valgt fordi han mener det er et kraftuttrykk som sparker fra seg og blir husket .
DA170420 Det er et kraftuttrykk som virkelig sparker fra seg og blir husket , sier Horpestad. | - Trehusene er viktige for Nytorget ¶
DB170418 ¶ Så små : - Barna var så små og ville knapt ha husket meg om dette ikke skulle gå bra.
DB170418 Videre forklarer han at Engh vil bli husket som en respektert musiker og mann.
DA170418 I retten husket ikke fornærmede noe klart fra hendelsen.
DB170417 FC København vant 1-0 mot Brøndby i medaljesluttspillet mandag, men kampen kommer til å bli husket for noe helt annet : Brøndby-fansen kastet rotter på banen.
DB170413 - Jeg fikk tak i laget, og han husket det.
DB170413 Recap : « Fant nettopp dette bildet på mobilen nå, og da husket jeg ALT » ¶
DB170413 - Det er leit at MGP 2017 kan bli husket som det året der storpolitikken overskygget musikken, sier Thomassen.
AA170413 Ingen av de to hadde husket på å ta med passet.
VG170410 Og nettopp derfor kommer « Skam » til å bli husket som like genial som den faktisk er.
DB170410 Nummeret varte bare et lite minutt, men det har satt seg som ei kule i bevisstheten min, sier Numme og påpeker at kollegaen trolig vil bli husket for sin tydelige positivitet.
BT170410 I en av dem får vi blant verker på Kode 2 - i en merkelig blanding av anmeldelse og « filmen om anmeldelsen » - innblikk i at hun ikke husket ordet « tolke », at det er « mange s-er » i en setning hun nettopp har sagt, at et verk er « sprøtt », at en kunstner har jobbet lenge med et verk og at det er « hardt arbeid ».
DB170409 Zlatan Ibrahimovic, Marcus Rashford og Henrik Mkhitaryan scoret målene i en kamp som ikke blir husket for finspill.
DB170409 Har du husket alle fradragene ?
AP170407 « Hun vil alltid bli husket som vår solstråle som for alltid vil skinne i våre hjerter, » skriver familien.
VG170403 Det ville være en suksess han vil bli husket for.
VG170402 Venninnen husket ikke noe av hva som skjedde da ulykken inntraff.
DB170401 - Jeg finner litt trøst i å vite at han vil bli husket .
VG170330 Har du husket å melde på Fantasy-laget ditt før Eliteserie-starten ?
VG170330 Har du husket å melde på Fantasy-laget ditt før Eliteserie-starten ?
FV170330 Hun husket de som var engasjert i jobben sin, og som inspirerte elevene.
VG170329 Iver Stenrud husket imidlertid ikke dette da han vitnet i retten onsdag.
SA170329 Hun husket de som var engasjert i jobben sin, og som inspirerte elevene.
SA170329 Hun husket de som var engasjert i jobben sin, og som inspirerte elevene.
BT170329 Hun husket de som var engasjert i jobben sin, og som inspirerte elevene.
AP170329 - Man vil ha en buss som blir husket , sier russ Daniel Foss Torgunrud.
AP170329 Hun husket de som var engasjert i jobben sin, og som inspirerte elevene.
SA170327 Jeg husket hvordan de terpet og terpet, uten helt å knekke koden.
FV170327 Jeg husket hvordan de terpet og terpet, uten helt å knekke koden.
BT170327 Jeg husket hvordan de terpet og terpet, uten helt å knekke koden.
VG170326 - Vi setter pris på at han blir husket for sin uselviske tapperhet og kjærlige natur.
VG170325 Tidlig i andre omgang skjedde det som vil sørge for at den godeste Gorbunov vil bli husket som « tabbekeeperen ».
VG170325 | Sandra Borch gjør comeback : - Jeg blir nok husket som en bråkmaker, men jeg har lært ¶
VG170325 - Jeg blir nok husket som en bråkmaker, men jeg har lært av de prosessene som var og jeg har blitt eldre, sier hun.
SA170325 Men det målløse oppgjøret kommer til å bli husket for noe helt annet enn spillet.
BT170325 Det husket jeg ikke den gangen heller.
BT170325 Men det målløse oppgjøret kommer til å bli husket for noe helt annet enn spillet.
AP170325 Men det målløse oppgjøret kommer til å bli husket for noe helt annet enn spillet.
DB170324 Tre personer som var på stranden den dagen husket en tenåringsgutt som oppholdt seg rundt omkledningsskurene.
DB170323 Jeg vet at jeg alltid vil ha en høy stjerne her, men jeg vil vinne trofeer slik at bilder av meg en dag vil henge i korridoren slik at jeg blir husket av alle.
DA170323 - Tåler ikke å blande ¶ 33-åringen erkjente straffskyld for begge forholdene til tross for at han ikke husket hva som hadde skjedd.
AP170323 - Han vil bli husket som en fantastisk far og ektemann.
AP170323 En trikkekonduktør i Brussel husket etter terrorangrepene i byen at han hadde hørt en passasjer si : « Vi trenger minst tre sekker til angrepet ».
AP170323 - Han vil bli husket som en fantastisk far og ektemann.
AP170323 - Han vil bli husket som en fantastisk far og ektemann.
DB170322 Kampen ble lenge husket på grunn av dramatikken, men også for at Paul Gascoigne begynte å grine da han fikk gult kort.
DB170322 Da husket hun ingen ting, noen dager senere kom minnene tilbake.
DB170320 Ordfører Borgen sier det er uklart om Røe Isaksen har husket å legge penger til side til nok lærere.
AA170320 - I gangen husket jeg at jeg hadde glemt mobilen i stua, og var på tur gjennom mellomgangen.
AA170320 Han opplyste i retten at han husket det som skjedde helt til at han ble lagt i koma da han kom til St.
AP170319 Han påsto at testen vil bli husket som 18. mars-revolusjonen.
AA170319 Han påsto at testen vil bli husket som 18. mars-revolusjonen.
SA170318 Førsteomgangen i Vikersund vil bli husket lenge blant de hoppinteresserte.
FV170318 Førsteomgangen i Vikersund vil bli husket lenge blant de hoppinteresserte.
BT170318 Førsteomgangen i Vikersund vil bli husket lenge blant de hoppinteresserte.
AP170318 Førsteomgangen i Vikersund vil bli husket lenge blant de hoppinteresserte.
AA170317 Wikdahl sa i sin prosedyre at han mente at ikke var grunn til å legge vekt på de to tiltaltes forklaringer om hva de faktisk husket og hvordan ting skjedde.
VG170316 Hverken kontantene eller Cappelen husket hun.
DB170316 - Mottakeren har ikke nødvendigvis en stilling ledig akkurat nå, men du vil bli husket på, og eventuelt bli tatt kontakt med ved en senere anledning, sier hun.
VG170315 - Claudio vil alltid bli husket
VG170315 - Claudio vil alltid bli husket i Leicester og i klubben for det han fikk til her.
SA170315 Dansken fikk sin RBK-debut mot islandske FH, men kampen ble best husket for at Bendtner ikke ville snakke med pressen etterpå.
AP170315 Og etterpå husket hun ingenting.
AP170315 - Man vil ha en buss som blir husket , sier russ Daniel Foss Torgunrud.
AP170315 Dansken fikk sin RBK-debut mot islandske FH, men kampen ble best husket for at Bendtner ikke ville snakke med pressen etterpå.
VG170314 I et intervju med VG forteller da også programleder Anne Rimmen at selv om hun husket « Mandagsklubben » godt fra slutten på 90-tallet, var det ikke bare opplagt at hun skulle bli programleder for en ny versjon.
AP170313 - Man vil ha en buss som blir husket , sier russ Daniel Foss Torgunrud.
VG170312 Ambisjonen er å fortelle om noen mennesker som fortjener å bli husket - og å få oss til å sippe.
SA170312 Dermed ble det bare middels utbytte av kampen, som uansett vi bli husket for én eneste ting : Da stjernekjøpet Nicklas Bendtner gjorde sitt inntog i RBK-angrepet.
AP170312 Dermed ble det bare middels utbytte av kampen, som uansett vi bli husket for én eneste ting : Da stjernekjøpet Nicklas Bendtner gjorde sitt inntog i RBK-angrepet.
DB170311 Retten viste til at hun var så full at det var tvil om hvordan hun husket situasjonen.
DN170310 Studien beskriver et forsøk der deltagerne i gjennomsnitt husket 26 ord fra en liste på 72 ord.
DN170310 Og ved en ny test etter fire uker uten trening husket deltagerne i gjennomsnitt 48 ord, eller 22 flere enn før forsøket begynte.
DN170310 Etter bare seks uker med 30 minutters trening hver dag husket de samme personene i gjennomsnitt 62 ord.
DB170310 Husket du reiseforsikring ?
AP170310 - Man vil ha en buss som blir husket , sier russ Daniel Foss Torgunrud.
VG170309 Hadde vi fått den bronsemedaljen, hadde jeg blitt husket for det.
VG170309 | Dette dramaet vil bli husket i mange tiår ¶
VG170309 Det vil bli husket i mange tiår.
FV170308 Det er ikke sånn han fortjener å bli husket .
VG170307 For Jensen hadde glemt alt det han egentlig burde ha husket .
VG170307 Detaljene narkosmugleren Gjermund Cappelen husket fra 20 år tilbake styrker hans troverdighet.
SA170307 Det er ikke sånn han fortjener å bli husket .
DB170307 De levde sine 97 år til det fulle med sjarm, nåde, vennlighet og stil, og vil bli husket av mange mennesker, hvis liv de rørte ».
BT170307 Det er ikke sånn han fortjener å bli husket .
DB170306 Hadde han kjent mannen, hadde han husket navnet hans.
SA170305 . Det vil bli husket i hoppeverdenen i mange, mange år framover.
BT170305 . Det vil bli husket i hoppeverdenen i mange, mange år framover.
AP170305 . Det vil bli husket i hoppeverdenen i mange, mange år framover.
DB170304 Da de to hadde bryllupsdag i 2014, var det bare ektemannen som hadde husket på merkedagen : ¶
AA170304 De husket jo faktisk å sette på plass moppen og støvsugeren.
VG170303 Og sørget for å avgjøre en thriller som vil bli husket lenge.
AP170302 Da synes jeg det er langt mer interessant å overlate midlene til en stiftelse, sier han, men legger til at han ikke ønsker å bli husket for pengene, eiendommene eller stiftelsen.
AA170302 Da synes jeg det er langt mer interessant å overlate midlene til en stiftelse, sier han, men legger til at han ikke ønsker å bli husket for pengene, eiendommene eller stiftelsen.
VG170301 Nå er det store spørsmålet om Martin Johnsrud Sundby kommer til å bli husket som nesten-løperen i mesterskap, mens han stort sett har herjet ellers, eller om det etterlengtede gullet kommer til slutt.
VG170228 Samtidig utdyper han ikke sammenhengen mellom alle vitsene på hans bekostning og flausen som trolig blir husket lenger enn noen av de verbale sparkene.
AA170228 Som ordfører vil Johan Arnt Elverum bli husket som den som ledet Stjørdal inn i en ny tid som by, samtidig som vekst ble bragt til alle kommunens deler.
AA170228 Jeg tror det må ha vært en øks, sa 29-åringen, som ellers bare husket bruddstykker av den svært fuktige natten.
AA170228 Samtidig utdyper han ikke sammenhengen mellom alle vitsene på hans bekostning og flausen som trolig blir husket lenger enn noen av de verbale sparkene mot ham.
SA170227 Hun understreker at Kaci Kullmann Five banet vei for en ny generasjon i Høyre og tror hun vil bli husket lenge.
DB170227 Han tror selv at han vil bli husket i ettertid av oppholdet på grunn av sin humoristiske sans.
DB170227 Han tror selv at han vil bli husket i ettertid av oppholdet på grunn av sin humoristiske sans.
AA170227 Hun understreker at Kaci Kullmann Five banet vei for en ny generasjon i Høyre og tror hun vil bli husket lenge.
DA170225 Ikke husket
BT170225 Jeg ba om « a large coffee, please » - og husket til og med å legge til denne lille høflighetsfrasen på slutten, den som gjør at folk utenfor Norges grenser ikke ser på deg som en usivilisert barbar.
AA170224 Tiltalte husket svært lite fra denne kvelden også, fordi han var beruset, gjentok han i retten.
AA170224 Selv husket han svært lite fra kvelden, fordi han var meget beruset, forklarte han i retten.
AA170224 Husket lite ¶
DB170223 Da den skulle bli film, husket jeg hvor nydelig barna mine responderte på den og tenkte : Dette taler til meg, fortalte han.
AP170222 Podkast : Vandreruss, bussruss, campingruss - eller ingen russ ? - - Man vil ha en buss som blir husket , sier russ Daniel Foss Torgunrud.
VG170221 Den var tynnere enn jeg husket den som, ikke minst i plottet.
DB170221 Dette er intervjuene som gjør at norske myndigheter betviler Mahads historie ¶ - Husket han det ikke ?
DB170221 Husket han ikke i 2000 at han reiste med treneren ?
BT170221 FIGHTER : Lill Kristin Wennberg vil bli husket for sine enorme fighteregenskaper ved bordtennisbordet.
VG170220 Les også : 10 ting Obama vil bli husket for ¶
VG170220 Stoltenberg betegner henne som en grundig og kunnskapsrik politiker som vil bli husket for innsatsen for likestilling og for Norges forhold til Europa.
VG170220 Les også : Øyeblikkene hun vil bli husket for ¶
DB170220 Stoltenberg betegner henne som en grundig og kunnskapsrik politiker som vil bli husket for innsatsen for likestilling og for Norges forhold til Europa.
DB170220 Stoltenberg betegner henne som en grundig og kunnskapsrik politiker som vil bli husket for innsatsen for likestilling og for Norges forhold til Europa.
BT170220 - Kaci Kullmann Five var en foregangskvinne for min generasjon politikere, uttaler Stoltenberg, som betegner henne som en grundig og kunnskapsrik politiker som vil bli husket for innsatsen for likestilling og for Norges forhold til Europa.
AP170220 Ap-politikeren betegner henne som en grundig og kunnskapsrik politiker som vil bli husket for innsatsen for likestilling og for Norges forhold til Europa.
AA170220 Stoltenberg betegner henne som en grundig og kunnskapsrik politiker som vil bli husket for innsatsen for likestilling og for Norges forhold til Europa.
DB170219 - Anna Nicole blir nok først og fremst husket for den mer triste og skandaløse delen av historien.
AP170219 Den tiltalte sa at han ikke husket noe av hendelsene og erklærte seg ikke skyldig.
VG170217 Utvalget skriver : « Andre har oppgitt at observasjoner, gjennomførte tester og testresultater, helsefaglige vurderinger og beslutninger i felt, har blitt husket mentalt eller nedtegnet i notisbøker, testskjemaer og/eller huskelapper for senere innføring i journal.
VG170217 Når vi møter presidentens hustru Jackie ( født Jacqueline Lee Bouvier, hun giftet seg senere med den greske shippingmagnaten Aristotle Onassis ) i den nye filmen som bærer navnet hennes, synes førstedamen imidlertid å være i tvil om hvorvidt Kennedy i det hele tatt vil bli husket .
BT170217 Michelle Obama vil bli husket som den hittil kuleste førstedamen.
AP170216 Er ungene på plass ? Husket du...
AP170216 . Nei, du husket ikke Vinmonopolet.
VG170215 Fredagens møte mellom president Donald Trump og Japans statsminister Shinzo Abe vil bli godt husket for håndtrykket.
DB170215 - Han var omringet av FA Cup-medaljer, alt han hadde vunnet i fotball, men han husket ikke noe av det.
DB170215 ( Dagbladet ) : Paolo Di Canio vil neppe bli husket som et sjarmtroll verken på eller av fotballbanen, men han glimtet til i løpet av karrieren.
DB170215 februar trolig blir husket som « en dårlig dag i Moskva ».
DN170214 Senere svarte en av Flynns talspersoner at han ikke husket samtalen, og dermed ikke kunne utelukke at det var et tema.
DB170214 - Selvfølgelig er bombingen av Dresden husket og sørget over, men veldig få likestiller det med å portrettere Tyskland som et slags offer.
VG170213 Han mener Engmark vil bli husket for sin originalitet.
DB170213 - Han vil nok bli spesielt godt husket for sin rolle som Timon i « Løvenes Konge », for ikke å snakke om Woody i « Toy Story»-filmene.
DB170213 Engmark vil trolig bli best husket blant de yngste i befolkningen for stemmen til « Knerten », i de tre barnefilmene som ble utgitt fra 2009-2011.
DB170213 Engmark vil for evig bli husket for stemmen til Woody i Disney/Pixars enorme suksess, som var de tre « Toy Story»-filmene fra 1995, 1999 og 2010. 1998 : « Mulan » ¶
DB170213 - Han vil nok bli spesielt godt husket for sin rolle som Timon i « Løvenes Konge », for ikke å snakke om Woody i « Toy Story»-filmene.
AP170213 Torsdag, altså dagen etter at Flynn snakket med The Washington Post, husket han plutselig annerledes enn hva han hadde gjort i mange uker på rad.
AP170213 Torsdag, altså dagen etter at Flynn snakket med The Washington Post, husket han plutselig annerledes enn hva han hadde gjort i mange uker på rad.
AP170213 Torsdag, altså dagen etter at Flynn snakket med The Washington Post, husket han plutselig annerledes enn hva han hadde gjort i mange uker på rad.
SA170212 Spøkefullt ber han nå norske motstanderfans gjøre det samme, for som eks-Brøndbyspiller Elbasan Rashani støttende sa da han passerte Jensen i intervjusonen : ¶ - Husket ikke at jeg var i Brøndby ¶
SA170212 - De husket vel ikke at jeg var i Brøndby, smiler han.
DB170212 Hvor populær og kjær Melania Trump kommer til å ende opp med å bli, er selvfølgelig helt umulig å svare på, men det skal mye til for å bli husket som en av de mest ikoniske førstedamene i nyere amerikansk tid.
DB170212 Manusforfatterne Harald Rosenløw Eeg og Jan Trygve Røyneland brukte mye tid på å finne ut hvordan de kongelige var, og de hadde blant annet flere møter med prinsesse Astrid, som fortalte hvordan hun husket både personer og hendelser.
DA170212 Jackie, som til da hadde nektet plent å snakke om privatlivet, gikk i gang utover våren og fortalte åpenhjertig alt hun husket til historiker Arthur Schelsinger jr.
AP170212 Presidentens TPP-beslutning vil bli husket som det historiske øyeblikk da Amerika besluttet å si fra seg sitt lederskap i denne delen av verden og akseptere en mindre rolle, ifølge fem avtroppende amerikanske ambassadører.
AP170212 Presidentens TPP-beslutning vil bli husket som det historiske øyeblikk da Amerika besluttet å si fra seg sitt lederskap i denne delen av verden og akseptere en mindre rolle, ifølge fem avtroppende amerikanske ambassadører.
AP170212 Spøkefullt ber han nå norske motstanderfans gjøre det samme, for som eks-Brøndbyspiller Elbasan Rashani støttende sa da han passerte Jensen i intervjusonen : ¶ - Husket ikke at jeg var i Brøndby ¶
AP170212 - De husket vel ikke at jeg var i Brøndby, smiler han.
BT170211 Manusforfatterne Harald Rosenløw Eeg og Jan Trygve Røyneland brukte mye tid på å finne ut hvordan de kongelige var, og de hadde blant annet flere møter med prinsesse Astrid, som fortalte hvordan hun husket både personer og hendelser.
AA170211 Manusforfatterne Harald Rosenløw Eeg og Jan Trygve Røyneland brukte mye tid på å finne ut hvordan de kongelige var, og de hadde blant annet flere møter med prinsesse Astrid, som fortalte hvordan hun husket både personer og hendelser.
VG170210 Men det jeg ikke husket da jeg sa dette om at jeg ikke likte hatter så godt, var at Anja hadde et par hatter.
VG170210 Det husket jo ikke jeg siden hun aldri brukte dem !
DB170210 Men selv om han som oftest vil bli husket som en superinnbytter, var han ikke bare en spiller som snudde kamper fra benken.
DB170210 Den amerikanske skuespilleren Billy Zane ( 50 ) hadde rollen som den svært rike og sjalu forloveden til Rose, og blir fortsatt husket som den store « skurken » på lerretet den dag i dag.
DB170209 - Dette er hoteller som garantert vil bli husket av sine gjester og mange vil bli inspirert til å legge sitt neste hotellopphold til et litt annerledes sted, sier Annette Vogt fra trivago.no.
VG170208 Ifølge manageren vil Hatch bli husket for sitt gode hjerte, sin ungdommelige evne til undring og sin lidenskap for kreativitet.
DB170208 - Jeg synes det er leit at jeg ender opp med å bli husket for å være sutrete og arbeidssky.
DB170208 - Folk får mene hva de vil i sosiale medier, men jeg synes det er leit at jeg ender opp med å bli husket for å være sutrete og arbeidssky.
SA170206 New England Patriots comeback i nattens Super Bowl vil bli husket som en av tidenes finaler i amerikansk fotball.
SA170206 Den største ¶ 39-åringen, som i første halvdel så ut som en helt ordinær quarterback, viste etter pausen hvorfor han ganske sikkert vil bli husket som tidenes største.
FV170206 Den største ¶ 39-åringen, som i første halvdel så ut som en helt ordinær quarterback, viste etter pausen hvorfor han ganske sikkert vil bli husket som tidenes største.
BT170206 New England Patriots comeback i nattens Super Bowl vil bli husket som en av tidenes finaler i amerikansk fotball.
BT170206 New England Patriots comeback i nattens Super Bowl vil bli husket som en av tidenes finaler i amerikansk fotball.
BT170206 Den største ¶ 39-åringen, som i første halvdel så ut som en helt ordinær quarterback, viste etter pausen hvorfor han ganske sikkert vil bli husket som tidenes største.
AP170206 New England Patriots comeback i nattens Super Bowl vil bli husket som en av tidenes finaler i amerikansk fotball.
AP170206 Den største ¶ 39-åringen, som i første halvdel så ut som en helt ordinær quarterback, viste etter pausen hvorfor han ganske sikkert vil bli husket som tidenes største.
SA170205 Det kunne og burde fort blitt flere mål på Juventus stadion søndag kveld, men Cuadrados mål ble det eneste i en kamp som også vil bli husket for Ivan Perisics direkte røde kort på overtid.
AP170205 Det kunne og burde fort blitt flere mål på Juventus stadion søndag kveld, men Cuadrados mål ble det eneste i en kamp som også vil bli husket for Ivan Perisics direkte røde kort på overtid.
BT170203 − Dersom det koster noe, så kan jeg godt ta den regningen, humrer Storebø og tilføyer at hun håper å bli husket for mer enn dette politisk.
DB170202 Typisk ble konklusjonen at storsmugleren egentlig ikke husket hva som hadde skjedd og at tekstmeldingenes innhold både var og er uklare.
DB170202 Jeg husket mye bedre, lærte mye fortere, restituerte mye fortere.
AP170201 Jeg husket all musikken fra 1989, sier Hans Marius Hoff Mittet, som spiller panteren Bagheera i denne suksessrike musikalversjonen.
AP170201 Jeg husket all musikken fra 1989, sier Hans Marius Hoff Mittet, som spiller panteren Bagheera i denne suksessrike musikalversjonen.
AP170201 Jeg husket all musikken fra 1989, sier Hans Marius Hoff Mittet, som spiller panteren Bagheera i denne suksessrike musikalversjonen.
DB170131 Jeg husket det da jeg så kommunikasjonen.
DB170131 - Spesialenheten spurte om jeg husket « Mr.
AP170131 Hun husket propagandaministeren som en velkledd og elegant mann som alltid hadde nystelte negler, men han haltet på grunn av en klumpfot.
AP170131 Hun husket hvordan Goebbels assistent, Günther Schwägermann, 30. april 1945 kom og annonserte at Hitler hadde begått selvmord.
AP170131 Hun husket propagandaministeren som en velkledd og elegant mann som alltid hadde nystelte negler, men han haltet på grunn av en klumpfot.
AP170131 Hun husket hvordan Goebbels assistent, Günther Schwägermann, 30. april 1945 kom og annonserte at Hitler hadde begått selvmord.
DB170129 Han tilbrakte bare tre år i London med en begrenset spillerkarrière, men Gullits Chelsea-arv blir husket for det han bidro til : Han representerer begynnelsen på klubbens reise mot den moderne klubben Chelsea er i dag. 34.
AP170129 - Muslimforbudet vil bli husket som en stor gave til ekstremistene og deres tilhengere, skriver utenriksminister Mohammad Javad Zarif.
DB170128 Selv om kona, Michelle Obama, plantet grønnsaker på plenen foran Det hvite hus og Obama brygget eget øl inne i presidentboligen, er det mandler han vil bli husket for.
DB170128 Hadde det ikke vært for at Trumps twitterkonto får oss til å skjelve i buksene og ønske Obama tilbake i Det hvite hus sporenstreks, er sannsynligheten stor for at verden snarere ville husket Obama som drone-presidenten.
AP170128 Du har vel husket å booke bord til Valentinsdagen ?
AP170128 Du har vel husket å booke bord til Valentinsdagen ?
DB170127 I går sa Jensen at han nå husket det som skjedde, og at han ga klokka tilbake etter en dag eller to.
SA170126 Hjort spurte om hun husket noe fra e-posten fra Skiforbundet om markedsdagene i 2015, hvor de også ble oppfordret til å ta opplæringsprogrammet Ren Utøver.  ¶
SA170126 Bjørgen svarte at hun husket at det var en fra Antidoping Norge der og snakket, men at det ble veldig travelt for de mest profilerte utøverne.
DB170126 - Nei, det er vel kanskje at jeg har husket mer.
DB170126 - Fordi jeg ikke husket , svarer Jensen, mens Schilling påpeker at da Jensen var i dette avhøret, hadde han hatt innsyn i saksdokumentene i to måneder og dermed kunne ha lest seg opp.
DB170126 | Mamma'n til Audun Lysbakken : - Da han var sirkusartist, husket han alltid alt han skulle gjøre ¶
BT170126 Hjort spurte om hun husket noe fra e-posten fra Skiforbundet om markedsdagene i 2015, hvor de også ble oppfordret til å ta opplæringsprogrammet Ren Utøver.  ¶
BT170126 Bjørgen svarte at hun husket at det var en fra Antidoping Norge der og snakket, men at det ble veldig travelt for de mest profilerte utøverne.
AP170126 Hjort spurte om hun husket noe fra e-posten fra Skiforbundet om markedsdagene i 2015, hvor de også ble oppfordret til å ta opplæringsprogrammet Ren Utøver.  ¶
AP170126 Bjørgen svarte at hun husket at det var en fra Antidoping Norge der og snakket, men at det ble veldig travelt for de mest profilerte utøverne.
DB170125 Jeg ønsker ikke å bli husket som gutten som spilte noen få kamper for Liverpool og som var en middelmådig spiller som nå spiller i lavere divisjoner, for det ville tatt livet av meg.
DB170125 Men tilbake på åstedet husket jeg hva som hadde skjedd, sier 26-åringen.
BT170125 - Jeg regner med jeg hadde husket det.
DB170124 | Godkjente rus-stiftelsens kjøpfra daglig leders selskap ¶ ¶ HUSKET IKKE : Eirik Jensen forklarer i retten at han ikke husker flere møter mellom han og Cappelen.
DB170124 SPURTE OM MØTER : Dommer Kim Heger lurte på om Eirik Jensen husket noen av møtene med Cappelen.
SA170123 « Han vil bli husket fordi han ikke fikk maksimalt ut av mannskapet i to VM og et EM.
FV170123 « Han vil bli husket fordi han ikke fikk maksimalt ut av mannskapet i to VM og et EM.
FV170123 « Han vil bli husket fordi han ikke fikk maksimalt ut av mannskapet i to VM og et EM.
DB170123 " Han vil bli husket fordi han ikke fikk maksimalt ut av mannskapet i to VM og et EM.
BT170123 « Han vil bli husket fordi han ikke fikk maksimalt ut av mannskapet i to VM og et EM.
AP170123 « Han vil bli husket fordi han ikke fikk maksimalt ut av mannskapet i to VM og et EM.
DB170121 januar 2017 vil bli husket som dagen da folket ble styresmaktene i denne nasjonen », og at islamistiske terrorister vil bli fjernet fra jordas overflate.
DB170121 januar 2017 vil bli husket som dagen folket ble styresmaktene i denne nasjonen.
SA170120 Men ellers husket han ingenting.
SA170120 - Det er ikke tilstrekkelig holdepunkt for at NN skal ha blitt dopet ned for at andre skulle kunne bruke kortet og koden til å foreta transaksjonene, heter det i dommen fra lagmannsretten, som heller ikke festet nevneverdig lit til det lille mannen sa han husket fra kvelden.
DB170120 januar 2017 vil bli husket som dagen folket ble styresmaktene i denne nasjonen.
DB170120 januar 2017 vil bli husket som dagen folket ble styresmaktene i denne nasjonen.
DB170120 januar 2017 vil bli husket som dagen da folket ble styresmaktene i denne nasjonen », og at islamistiske terrorister vil bli fjernet fra jordas overflate.
DB170120 I går husket Eirik Jensen veldig lite.
DB170119 Det ikke godt å si hva Trump blir husket som.
DB170119 Jeg fokuserer ikke på at jeg en sjelden gang har har glemt å merke, men heller alle de andre gangene jeg har husket det, sier hun.
BT170119 I retten sa tiltalte at hun husket lite fra hendelsen i tiden etter brannen, men at hukommelsen etter hvert var begynt å komme tilbake.
AP170119 Gjennomgånde husket Eirik Jensen lite av det han ble spurt om, blant annet detaljerte beskrivelser av kontantinnskudd han har foretatt.
DB170118 Jensen sier det ikke er noen sammenheng mellom funnene av fingeravtrykkene og at han endret forklaring, men at han rett og slett husket feil.
DB170118 Den tidligere politilederen understreket gang på gang at han var usikker på om Cappelen hadde vært der og at han ikke husket .
DB170118 Han forsvarte en angrende musiker, som ikke husket så mye av det som skjedde.
AP170118 Sponsorer har gitt 750 millioner kroner for å gjøre innsettelsen av Donald Trump minneverdig, men mange tidligere festligheter blir husket for sine mindre glamorøse innslag.
FV170117 - Husket ikke hendelsen ¶
AP170117 Da husket du heller ikke noe om kasting av den telefonen som du hadde brukt så hyppig i din kontakt med Cappelen, sa aktor Schilling.
AP170117 - På meg virker det rart at du ikke husket noe om en telefon du kastet seks uker tidligere, sa Schilling.
AP170117 - Nei, det husket jeg ikke.
AP170117 Husket ikke kastingen av telefonen ¶
DB170115 Så jeg husket ikke helt hva han sa, men i hodet mitt virket det som han sa « Widwaw !
AP170115 Det produseres definitivt mye av høy kvalitet i vår samtid, men som ikke nødvendigvis vil bli husket om hundre år, sier Hansen.
BT170114 | Snakker ut om skaden som stoppet karrieren : - Flere måneder var borte, og jeg husket ikke at kona var gravid ¶
DB170113 Som rytter er det kanskje spesielt 2004-utgaven av Tour de France han blir husket for.
SA170111 - Steven var et eksepsjonelt menneske som ikke skal bli definert av skuddene som lammet ham, men heller bli husket for alt han oppnådde i livet etter det som skjedde, sier Michael Palladino i New York-politiet til avisen New York Post.
FV170111 - Steven var et eksepsjonelt menneske som ikke skal bli definert av skuddene som lammet ham, men heller bli husket for alt han oppnådde i livet etter det som skjedde, sier Michael Palladino i New York-politiet til avisen New York Post.
BT170111 Tiltalte husket først svært lite fra kvelden, men har etter hvert husket mer fra denne natten.
BT170111 Tiltalte husket først svært lite fra kvelden, men har etter hvert husket mer fra denne natten.
BT170111 - Steven var et eksepsjonelt menneske som ikke skal bli definert av skuddene som lammet ham, men heller bli husket for alt han oppnådde i livet etter det som skjedde, sier Michael Palladino i New York-politiet til avisen New York Post.
AP170111 - Steven var et eksepsjonelt menneske som ikke skal bli definert av skuddene som lammet ham, men heller bli husket for alt han oppnådde i livet etter det som skjedde, sier Michael Palladino i New York-politiet til avisen New York Post.
DB170110 Han sa også at han ved å gjøre en høyreekstrem hilsen hadde skapt et bilde som ville bli husket i mange år, sier Sejersted.
BT170110 I begynnelsen husket hun lite fra natten etter at hun kom hjem fra en heftig fest på byen.
BT170110 I begynnelsen husket hun lite fra natten etter at hun kom hjem fra en heftig fest på byen.
AP170110 - Han ønsker ikke å bli fremstilt som offer og sa at han gjorde nazihilsen for å skape et bilde som blir husket i mange år, sa regjeringsadvokaten i sitt innledningsforedrag, mens Behring Breivik noterte underveis og ristet gjentagende på hodet.
AP170110 Jeg husket feil, og det beklager jeg, sa Jensen.
DB170109 Kvinnen husket ikke hva som hadde skjedd den natten i tiden etter brannen.
BT170109 Tiltalte husket lite rett etter brannen.
BT170109 Hun husket i begynnelsen lite fra brannen og har hele tiden erkjent at hun var godt beruset.
BT170109 Tiltalte husket lite rett etter brannen.
BT170109 Hun husket i begynnelsen lite fra brannen og har hele tiden erkjent at hun var godt beruset.
DB170107 Norges medaljevinner kunne også fortelle at han ikke husket stort av sitt livs viktigste brytekamp da han sto på pallen.
DB170106 Kanskje Washington Post Express ikke husket hvordan kvinnesymbolet ser ut.
SA170103 Men desember vil kanskje bli husket best for stormene som rammet Vestlandet, ikke minst ekstremværet " Urd " 26. desember med store trafikale problemer.
SA170103 Men desember vil kanskje bli husket best for stormene som rammet Vestlandet, ikke minst ekstremværet " Urd " 26. desember med store trafikale problemer.
DB170102 - Skaden var ikke noe særlig mer alvorlig enn tidligere, men det var noe med at kroppen husket traumet.
DB170101 Overfor Dagbladet, i anledning stylistens 50-årsdag, husket han tilbake tilbake til den tunge tida som fulgte etter det.
VG161226 Husket ikke hva hun hadde gjort dagen i forveien.
AP161213 - Man vil ha en buss som blir husket , sier russ Daniel Foss Torgunrud.
AP161212 Neto våknet fra koma, og husket ingenting av flyulykken.
VG161121 Hvis de indignerte kulturjournalistene hadde tenkte seg om ville de kanskje husket at ytringsfriheten har et sterkt rettslig vern i Norge, selv om det ikke er ubegrenset.
FV161119 Ernst er i dag sjakktrener og stormester, men trolig vil han bli husket best som offeret i en av sjakkhistoriens mest voldsomme maktdemonstrasjoner.
AP161116 | Snakker ut om skaden som stoppet karrieren : - Flere måneder var borte, og jeg husket ikke at kona var gravid ¶
AP161108 Kandidatene Donald Trump og Hillary Clinton har sørget for at valgkampen 2016 vil bli husket .
VG161001 Bildespesial : Robin Williams' mange ansikter ¶ Husket ikke replikker ¶
AP160929 - Man vil ha en buss som blir husket , sier russ Daniel Foss Torgunrud.
AP160926 Men så husket jeg det.
SA160925 Jeg husket de store årene til laget vårt.
AP160925 Jeg husket de store årene til laget vårt.
SA160818 Husket ingenting ¶
AP160818 Husket ingenting ¶
AA160818 Og så, da jeg vant, husket jeg at jeg må komme tilbake hit i morgen for å løpe stafett, sa Bartoletta.
SA160810 Jeg ønsker å avslutte på topp og vil gjerne bli husket for akkurat dette.
AP160810 Jeg ønsker å avslutte på topp og vil gjerne bli husket for akkurat dette.
FV160721 Han husket tilbake til da han først fikk vite om saken i januar 2015.
AP160721 Men onsdagen kommer ikke til å bli husket for talen til Mike Pence.
AP160721 Den blir trolig husket for talen til Ted Cruz, Texas-senatoren som var den største utfordreren til Donald Trump i nominasjonskampen.
SA160720 Han husket tilbake til da han først fikk vite om saken i januar 2015.
BT160720 Han husket tilbake til da han først fikk vite om saken i januar 2015.
AP160720 Han husket tilbake til da han først fikk vite om saken i januar 2015.
AP160719 - Han var påvirket av rus og husket ikke hele episoden, men var ydmyk og lei seg for det som hadde skjedd.
SA160714 Den midlertidige målgangen blir i hvert fall husket .
AP160714 Den midlertidige målgangen blir i hvert fall husket .
SA160703 Også England hadde tatt ledelsen, husket vi.
SA160703 2-1 over England vil bli husket så lenge det bor folk på den unike øya i Nordatlanteren.
FV160703 Også England hadde tatt ledelsen, husket vi.
FV160703 2-1 over England vil bli husket så lenge det bor folk på den unike øya i Nordatlanteren.
BT160703 Også England hadde tatt ledelsen, husket vi.
BT160703 2-1 over England vil bli husket så lenge det bor folk på den unike øya i Nordatlanteren.
AP160703 Også England hadde tatt ledelsen, husket vi.
AP160703 2-1 over England vil bli husket så lenge det bor folk på den unike øya i Nordatlanteren.
AP160630 - Man vil ha en buss som blir husket , sier russ Daniel Foss Torgunrud.
AP160629 Og har du husket passet ?
SA160627 Velger man noe annet enn folk flest, vil både du og kjolen bli lagt særlig merke til og husket , sier innehaveren av Christiane Brudesalong i Sandvika i Bærum, Tonje Jansson.
SA160627 Velger man noe annet enn folk flest, vil både du og kjolen bli lagt særlig merke til og husket , sier hun.
AP160627 Velger man noe annet enn folk flest, vil både du og kjolen bli lagt særlig merke til og husket , sier innehaveren av Christiane Brudesalong i Sandvika i Bærum, Tonje Jansson.
AP160627 Velger man noe annet enn folk flest, vil både du og kjolen bli lagt særlig merke til og husket , sier hun.
AP160627 | Argentina-ekspert : - Messi vil bli husket som en feiging ¶
AP160627 Og han vil alltid bli husket for måten han scoret målene mot England i VM i 1986 - først det geniale dribleraidet og så guds hånd.
AP160627 - Vil bli husket som en feiging ¶
AP160627 - Da vil han på mange måter bli husket som en feiging, mener Johannes Nymark, førsteamanuensis i spansk ved Norges handelshøyskole.
AP160623 Begge kampene kommer til å bli husket for å inneholde kontroversielle dommeravgjørelser : ¶
AP160622 Sverige vant 4-2, Zlatan scoret alle fire, men ett av målene vil for alltid bli husket .
AP160622 juni vil for all fremtid bli husket i islandsk idrett.
DB160621 Hei, har du husket å bake kaker, kjøpe kobebiff og sy klær fordi det er jo temaavslutninger, både i barnehagen ( se litt chabby chick ut ), pianoakademiet og i barneskolen ( kle dere ut som tiggere, husk torader og pappkrus ).
AP160620 - Man vil ha en buss som blir husket , sier russ Daniel Foss Torgunrud.
AP160614 Dette er ikke en konkurranse om hvem som bør blir husket og glemt, men det handler om at det er i ferd med å oppstå en en krise i verden gjennom at ekstremismen vokser.
SA160612 EMs andre dag vil dessverre bli husket best for supporterbråk både i Marseille sentrum og inne på Stade Vélodrome etter 1-1-kampen mellom England og Russland.
AP160612 EMs andre dag vil dessverre bli husket best for supporterbråk både i Marseille sentrum og inne på Stade Vélodrome etter 1-1-kampen mellom England og Russland.
SA160606 BelgiaDette er en innertier av Adidas - en klassiker som vil bli husket i Belgia i lang tid.
AP160606 BelgiaDette er en innertier av Adidas - en klassiker som vil bli husket i Belgia i lang tid.
SA160528 Selv om han sendte de blå til Champions League-finalen i 2012, med scoring mot Barcelona på Camp Nou, vil Chelsea-oppholdet trolig bli husket for måltørke og en Torres uten det enorme steget han var blitt kjent for.
FV160528 Selv om han sendte de blå til Champions League-finalen i 2012, med scoring mot Barcelona på Camp Nou, vil Chelsea-oppholdet trolig bli husket for måltørke og en Torres uten det enorme steget han var blitt kjent for.
BT160528 Selv om han sendte de blå til Champions League-finalen i 2012, med scoring mot Barcelona på Camp Nou, vil Chelsea-oppholdet trolig bli husket for måltørke og en Torres uten det enorme steget han var blitt kjent for.
AP160528 Selv om han sendte de blå til Champions League-finalen i 2012, med scoring mot Barcelona på Camp Nou, vil Chelsea-oppholdet trolig bli husket for måltørke og en Torres uten det enorme steget han var blitt kjent for.
AP160523 - Man vil ha en buss som blir husket , sier russ Daniel Foss Torgunrud.
AP160519 Nå kan lekene, som han kaller de beste vinterlekene noen gang, i stedet bli husket som tidenes skandale-OL.
AP160518 - Man vil ha en buss som blir husket , sier russ Daniel Foss Torgunrud.
AP160515 Selv om Jamala gjorde en god jobb, så var det likevel det storpolitiske spillet som kommer til å bli husket etter Eurovision-finalen lørdag.
AP160515 I verste fall gjør det situasjonen verre, men mest sannsynlig vil gårsdagen først og fremst bli husket som en symbolsk handling.
AP160514 Marc Marginedas husket ham som den mest vennlige av fangevokterne.
AP160513 - Man vil ha en buss som blir husket , sier russ Daniel Foss Torgunrud.
AP160513 Likevel, John Terry kommer kanskje likevel til å bli husket vel så godt for de mange feilene og skandalene.
AP160511 - Man vil ha en buss som blir husket , sier russ Daniel Foss Torgunrud.
AP160511 - Man vil ha en buss som blir husket , sier russ Daniel Foss Torgunrud.
AP160505 - Man vil ha en buss som blir husket , sier russ Daniel Foss Torgunrud.
AP160503 - Man vil ha en buss som blir husket , sier russ Daniel Foss Torgunrud.
AP160502 Politiet har videreformidlet en tekst fra de pårørende : Arildvil " bli husket som ein fantastisk person, alltid snill og god med et godt humør.
AP160502 - Man vil ha en buss som blir husket , sier russ Daniel Foss Torgunrud.
AP160430 - Man vil ha en buss som blir husket , sier russ Daniel Foss Torgunrud.
AP160429 - Man vil ha en buss som blir husket , sier russ Daniel Foss Torgunrud.
AP160428 - Man vil ha en buss som blir husket , sier russ Daniel Foss Torgunrud.
AP160403 Det som det var minst krangel om, vil antagelig bli husket best : De laveste lønnstilleggene i etterkrigstiden.
AP160402 Men om han skal bli husket som en « grønnere sjef » enn sine forgjengere ?
AP160402 - Hva vil du bli husket for som Statoil-leder ?
AP160401 Et bryllup som blir husket
AP160323 Teixheira forteller at han husket ansiktet til Abdeslam da han ble arrestert her i Brussel i forrige uke.
AP160309 Hadde jeg husket at han kan ha vært der, så hadde jeg selvfølgelig sagt det.
SA160308 Har du husket å prute på boliglånet ?
BT160308 Har du husket å prute på boliglånet ?
AP160308 Har du husket å prute på boliglånet ?
FV160307 Har du husket å prute på boliglånet ?
AP160307 Se nå for deg at det ikke var en kvinne som utøvde denne fysiske og psykiske volden du nettopp husket , men en mann.
AP160306 Så begynner jeg å tenke, hva er det jeg vil bli husket for når det er klassegjenforening om 30 år ?
AP160306 Si ;D-innlegg : Jeg vil bli husket for mer enn gode karakterer. ee48c35a-b93f-18f8-89a6-f49212cac823_doc6oqu3jx2m9h8qa3arb.jpg ¶
AP160306 Jeg vil ikke bli husket for karakterer.
AP160306 Jeg vil bli husket som et godt menneske.
AP160213 Han fikk innflytelse på en generasjon av amerikanere og vil bli husket som en av de største juridiske skikkelsene i vår tid, sa Obama da han lørdag tok en pause fra sin golfferie i California for å kommentere Scalias bortgang.
AP160213 Han fikk innflytelse på en generasjon av amerikanere og vil bli husket som en av de største juridiske skikkelsene i vår tid, sa Obama da han lørdag tok en pause fra sin golfferie i California for å kommentere Scalias bortgang.
FV160205 Ta en runde i huset før du legger deg Har du husket å skru av alt elektrisk utstyr ?
AP160130 Han ønsker å bli husket i generasjoner.
AP160123 Under rettssaken i Follo tingrett forklarte Ski-mannen at han husket svært lite av det som skjedde den natten fordi han hadde drukket.
AP160123 Under rettssaken i Follo tingrett forklarte Ski-mannen at han husket svært lite av det som skjedde den natten fordi han hadde drukket.
AP160115 Kongen svarer at han håper de blir husket for at de har fulgt med i tiden, og at de har modernisert seg.
AP160115 I NRK-programmet « Året med kongefamilien » spør programleder Nadia Hasnaoui hvordan kongeparet ønsker å bli husket .
AP160114 Merkel kan bli husket som kansleren som gjorde det mulig for et parti på ytterste høyre fløy å få gjennomslag - for første gang siden 1945.
AP160113 - Men uansett om jeg hadde husket de nøyaktige formuleringer eller ikke, ønsker jeg ikke å referere fra interne møter.
BT160108 Jeg husket aldri at det ikke passet at jeg kom.
AP160106 Steven Gerrard vil for alltid bli husket på Anfield.
DA160102 Så gjenstår det å se om denne gjengen blir husket som Kjell Jonevrets « babes ».
DA160102 Så gjenstår det å se om denne gjengen blir husket som Kjell Jonevrets « babes ».