DA171204 Guttens fastlege har to ganger sendt henvisning til Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk ( BUP ) med anbefaling fra PPT om utredning av ADD.
DA171204 De forteller at barnehagen anbefalte dem å ta kontakt med helsestasjon for henvisning til logoped hos Pedagogisk Psykologisk Tjeneste ( PPT ).
DN171019 Dersom regionens president Carles Puigdemont ikke gjør dette, vil spanske myndigheter med henvisning til grunnlovens paragraf 155 helt eller delvis frata Catalonia selvstyret, lød beskjeden fra regjeringen.
DN171019 I 2014 trakk også et av Nederlands største pensjonsfond seg ut av fem israelske storbanker, med henvisning til at de finansierer ulovlige bosetninger.
DN171019 Dersom Carles Puigdemont ikke gjør dette, vil spanske myndigheter med henvisning til grunnlovens paragraf 155 helt eller delvis frata Catalonia selvstyret.
DB171019 Stengingen ble gjort på dagen, og skjedde med henvisning til en rapport om flere lovbrudd som skal ha forekommet.
DB171019 Partiet vil nemlig fortsette med sanksjoner som bøter og samfunnsstraff, med henvisning til at det er en del av virkemiddelapparatet i Portugal.
AP171019https://www.aftenposten.no/verden/i/nkROm/Oljefondet-investerer-i-israelske-banker-som-blir-svartelistet-av-dansk-pensjonsfond I 2014 trakk også et av Nederlands største pensjonsfond seg ut av fem israelske storbanker, med henvisning til at de finansierer ulovlige bosetninger.
DB171018 Dersom Carles Puigdemont ikke gjør dette, vil spanske myndigheter med henvisning til grunnlovens paragraf 155 helt eller delvis frata Catalonia selvstyret.
DA171018 - Det er jo på bakgrunn av kunnskap vi faktisk har hentet inn, at SV foreslår dette, påpeker Kaski, med henvisning til forslaget om mange petroleumsfrie soner.
AP171018https://www.aftenposten.no/verden/i/b9M73/Fristen-narmer-seg-i-Catalonia Dersom Carles Puigdemont ikke gjør dette, vil spanske myndigheter med henvisning til grunnlovens paragraf 155 helt eller delvis frata Catalonia selvstyret.
DN171016 Like etter meldte det tyske nyhetsbyrået DPA det samme, med henvisning til en sikkerhetskilde.
DA171016 Dommeren besluttet å varetektsfengsle dem med henvisning til deres evne til å mobilisere massene, skriver den spanske avisen El Pais. Òmnium Cultural bekreftet kort tid etter at Cuixart var pågrepet, og flere spanske medier melder også at Sànchez er satt i varetekt.
AA171016 Dommeren besluttet å varetektsfengsle dem med henvisning til deres evne til å mobilisere massene, skriver den spanske avisen El Pais. Òmnium Cultural bekreftet kort tid etter at Cuixart var pågrepet, og flere spanske medier melder også at Sànchez er satt i varetekt.
DN171015 - Jeg har allerede skrevet ni brev hvor jeg lister opp de tilfellene hvor USA ikke har levd opp til eller vært for sent ute med å oppfylle sine forpliktelser i henhold til JCPOA, sier utenriksminister Mohammad Javad Zarif, med henvisning til avtalens tekniske navn.
DB171015 « Jeg fortalte vår fantastiske utenriksminister Rex Tillerson at han kaster bort tida med å prøve å forhandle med den lille rakettmannen (... ) spar deg for bryet, Rex, vi vil gjøre det som trengs ! », skrev Trump på Twitter, med klar henvisning til forhandlingene med Nord-Korea og Kim Jong-un.
AA171015 - Jeg har allerede skrevet ni brev hvor jeg lister opp de tilfellene hvor USA ikke har levd opp til eller vært for sent ute med å oppfylle sine forpliktelser i henhold til JCPOA, sier utenriksminister Mohammad Javad Zarif, med henvisning til avtalens tekniske navn.
DB171014 Ifølge CNN har ikke Det hvite hus kommentert feilen i talen, men har i en offisiell transkribering av Trumps tale rettet Trumps henvisning til Mapp som president til « guvernør ».
SA171013 Jeg scoret et av de beste målene noensinne, sa fotballegenden, med henvisning til soloprestasjonen mot Verona i 2016, da han løp over hele banen før han scoret.
DA171013 Hun forteller videre om at det ble satt opp skilt utenfor inngangsdøren, med henvisning til å kaste eventuelle sigarettsneiper.
AP171013https://www.aftenposten.no/verden/i/XxbP7/Tillerson-bekrefter-Trump-skroter-ikke-Iran-avtalen - Vi sier : Greit, de overholder de tekniske kravene, sier utenriksministeren med henvisning til at Iran etterlever sin del av atomavtalen.
AP171013https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/I-den-stjernespekkede-garderoben-sa-Steinar-Nilsen-glimt-av-storhet-Na-leder-George-Weah-presidentvalg-243689b.html Jeg scoret et av de beste målene noensinne, sa fotballegenden, med henvisning til soloprestasjonen mot Verona i 2016, da han løp over hele banen før han scoret.
DB171012 Panama-avisa La Prensa kalte kampen mot Costa Rica for « Romans Mirakel », men henvisning til spissen Roman Torres som avgjorde kampen.
AP171011https://www.aftenposten.no/osloby/i/BAP0Q/-Institutt-drev-klinikk-i-42-ar--ble-stengt-pa-dagen Innen spesialhelsetjenesten må pasientene ha henvisning fra lege for å komme til oss, i dag kan de vurderes av våre veldig kvalifiserte professorer og kliniske psykologer.
VG171009 - Det siste bidraget med nikabsaken, for så å forsvare ansettelsen med henvisning til ulike norske lover, det provoserte meg ganske kraftig.
DA171009 - I hele flyets historie har det vært situasjoner hvor flyselskap bare har kunnet overleve takket være statlige redningspakker, opplyser Gössling med henvisning til det han betegner som « klassikeren » « The Airline Business » av Rigas Doganis.
DA171009 - I hele flyets historie har det vært situasjoner hvor flyselskap bare har kunnet overleve takket være statlige redningspakker, opplyser Gössling med henvisning til det han betegner som « klassikeren » « The Airline Business » av Rigas Doganis.
VG171007 Tidligere har politiet uttalt at 64-åringen « må ha fått hjelp på et tidspunkt » med henvisning til at angrepet var usedvanlig godt planlagt : ¶
DN171006 Brein-Karlsen understreker at dersom henvisning til internflukt anses utrygt på grunn av fare for forfølgelse, dødsstraff, tortur, umenneskelig eller nedverdigende behandling eller straff, vil man ikke bli returnert.
DA171006 Hvorvidt henvisning til internflukt vil være trygt avgjøres av UDI og UNE etter en konkret vurdering, blant annet basert på foreliggende landinformasjon.
DA171006 - Hvis henvisning til internflukt anses utrygt av nevnte årsaker, vil det ikke bli henvist til internflukt - da vil søkeren få asyl.
DA171006 Hvorvidt henvisning til internflukt vil være trygt avgjøres av UDI og UNE etter en konkret vurdering, blant annet basert på foreliggende landinformasjon.
DA171006 - Hvis henvisning til internflukt anses utrygt av nevnte årsaker, vil det ikke bli henvist til internflukt - da vil søkeren få asyl.
AP171006https://www.aftenposten.no/norge/i/lBGB7/Jusprofessor-Mads-Andenas-mener-Regjeringen-har-brutt-folkeretten Brein-Karlsen understreker at dersom henvisning til internflukt anses utrygt på grunn av fare for forfølgelse, dødsstraff, tortur, umenneskelig eller nedverdigende behandling eller straff, vil man ikke bli returnert.
AA171006 NATO-landets forsvarsbudsjett vil neste år bli på 40,4 milliarder tyrkiske lira, om lag 90 milliarder kroner, skriver den tyrkiske avisen, med henvisning til regjeringens budsjettplanarbeid.
DN171005 Byen har vært en opprørsbastion helt siden den amerikanske invasjonen i 2003 og er blitt kalt « Iraks Kandahar », en henvisning til byen som ligger i Talibans kjerneområde i Afghanistan.
AA171005 Byen har vært en opprørsbastion helt siden den amerikanske invasjonen i 2003 og har blitt kalt « Iraks Kandahar », en henvisning til byen som ligger i Talibans kjerneområde i Afghanistan.
VG171004 - Jeg har sagt til Rex Tillerson, vår fantastiske utenriksminister, at han kaster bort tiden sin ved å forhandle med lille Rocket man, skrev han, med henvisning til diktator Kim Jong-un.
AA171004 Byen har vært en opprørsbastion helt siden den amerikanske invasjonen i 2003 og har fått oppnavnet « Iraks Kandahar », en henvisning til byen som ligger i Talibans kjerneområde i Afghanistan.
VG171003 - Rettslig vil det å forlate arbeidet under henvisning til Deres oppfordring til politisk demonstrasjonsaksjon den 15. november være å anse som ulovlig fravær.
VG171003 Oslo kommune vil ikke kommentere Alnes dom med henvisning til at det er en personalsak.
DA171002 mars la han ut et blogginnlegg som innebar en vraking av det omforente forslaget til Buskerudbypakke 2, med henvisning til manglende signaler i Nasjonal transportplan.
DB170929 Han vil ikke gå inn på hvor store ressurser politiet har satt inn, med henvisning til at det er taktisk informasjon.
AP170929https://www.aftenposten.no/norge/i/d33p1/Norsk-forsker--Robotkrigen-kommer-enten-vi-vil-eller-ikke « De neste ti årene kan være Forsvarets Kodak-øyeblikk », skriver han i artikkelen, med henvisning til fotogiganten som ikke fulgte med i timen da digitalt foto erstattet tradisjonell film.
DN170928https://www.dn.no/nyheter/2017/09/28/1446/Eiendom/hemsedal-tilbake-pa-pristoppen - Her treffer man venner og kjente og knytter nye kontakter, mange forteller meg at via Heimatt har barn og ungdommene også raskt fått nye venner og det er lett og få med tenåringen til fjells, sier Svendsen-Rosendal med henvisning til medlemsklubben i det eksklusive leilighetsanlegget Skigaarden midt i alpinbakken.
DN170928 - Her treffer man venner og kjente og knytter nye kontakter, mange forteller meg at via Heimatt har barn og ungdommene også raskt fått nye venner og det er lett og få med tenåringen til fjells, sier Svendsen-Rosendal med henvisning til medlemsklubben i det eksklusive leilighetsanlegget Skigaarden midt i alpinbakken.
DA170928 Aldri har nasjonens interesse blitt så dårlig ivaretatt på en så sentral sak, sa Jeremy Corbyn, med henvisning til brexit-prosessen.
AP170928https://www.aftenposten.no/meninger/sid/i/055qG/Kjare-Aksel-Hvordan-akseptere-at-jeg-trenger-hjelp-uten-a-fole-meg-oppmerksomhetssyk Hvis du ønsker psykolog, kan du gå til fastlegen din og be om henvisning til offentlige psykisk helsetjenester.
DB170927 Ungjenta fra Estland skadet seg under trening i New Zealand og blir borte fra skibakkene i seks til ni måneder, skriver Dagens Nyheter med henvisning til TV-kanalen ERR.
DB170927 Det er Rettsmedisinsk institutt, som obduserer avdøde i straffesaker, som fraråder dette, med henvisning til at sjansene for å finne brukbare bevis i levningene er små etter 15 år ¶
SA170926https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/-Neymar-tjener-1-million-kroner-om-dagen_-men-n-fotballspiller-har-enda-fetere-lonn-242895b.html Også The Telegraph omtaler saken, med henvisning til den tyske avisen.
SA170926 Også The Telegraph omtaler saken, med henvisning til den tyske avisen.
AP170926https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/-Neymar-tjener-1-million-kroner-om-dagen_-men-n-fotballspiller-har-enda-fetere-lonn-242895b.html Også The Telegraph omtaler saken, med henvisning til den tyske avisen.
DN170925 Emneknaggen #87Prozent begynte raskt å spre seg på Twitter, med henvisning til de 87 prosentene som stemte på andre partier enn AfD.
DB170925 - Dette er Kurdistans 1948, sier kurdere til den israelske avisa The Jerusalem Post, med henvisning til den jødiske statens fødsel.
DA170925 Emneknaggen #87Prozent begynte raskt å spre seg på Twitter, med henvisning til de 87 prosentene som stemte på andre partier enn AfD.
DA170923 Når det finnes en nasjonal behandlingstjeneste skal personene henvises dit, sier Wæhre, med henvisning til Veileder for Nasjonale tjenester i spesialisthelsetjenesten ( 2010 ).
AA170923 - Forsvarers henvisning til at noen får seksuell tenning av trær fremstår i denne sammenheng som noe søkt.
DB170921 De to første turene med båt ble avbrutt med henvisning til at været var for dårlig, mens forsøket med bobil bokstavelig talt havarerte før kjøretøyet, kjørt av en bekjent av 35-åringen, kom til den nederlandske grensen.
DA170921 På høy tid med kritisk debatt », skrev Melby på Twitter i september, med henvisning til en artikkel i The Atlantic, der Trump betyr slutten for « den amerikanske æraen ».
AP170921https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/zaqO1/Det-er-enklere-a-tro-at-det-finnes-en-objektiv-moral-hvis-man-tror-pa-Gud-enn-hvis-man-ikke-gjor-det--Espen-Ottosen september ), ikke inneholdt en eneste henvisning til Bibelen.
VG170919 Publikum i TV-studio skal ha ledd og applaudert ifølge Washington Post - og Corden fortsatte med klar henvisning til Spicers tidligere omstridte uttalelser : ¶
DN170918https://www.dn.no/nyheter/2017/09/18/1514/Industri/vil-kutte-gjelden-med-seks-mrd Men de har, så vidt jeg har forstått, godkjent det, sier Sveaas, men henvisning til styremøtet i Norske Skog.
DN170918 Men de har, så vidt jeg har forstått, godkjent det, sier Sveaas, men henvisning til styremøtet i Norske Skog.
DB170918 « Vårt syn er at vi ikke skal skjule noe », sa han videre, med henvisning til seg og sine støttespillere i Det hvite hus.
AP170918https://www.aftenposten.no/norge/i/056LG/Oslos-politimester-apner-for-ekstern-granskning-etter-Jensen-dom Med henvisning til at dommen ikke er rettskraftig kommer det ingen flere kommentarer fra dem nå.
SA170917 - Jeg tenkte at Charlie Daniels scoret sesongens mål hittil, men det målet slår det, sa Savage ifølge livesiden til BBC, i henvisning til Bournemouth-forsvarerens mål mot Manchester City i august.
FV170917https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Manchester-United-langskudd-imponerte-BBC-ekspert--Sesongens-mal-242232b.html - Jeg tenkte at Charlie Daniels scoret sesongens mål hittil, men det målet slår det, sa Savage ifølge livesiden til BBC, i henvisning til Bournemouth-forsvarerens mål mot Manchester City i august.
AP170917https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Manchester-United-langskudd-imponerte-BBC-ekspert--Sesongens-mal-242232b.html - Jeg tenkte at Charlie Daniels scoret sesongens mål hittil, men det målet slår det, sa Savage ifølge livesiden til BBC, i henvisning til Bournemouth-forsvarerens mål mot Manchester City i august.
VG170915 At Europarådets generalsekretær, med henvisning til institusjonene han leder, antyder at norsk presse " intervenerer " i valget og gjør ham bekymret for demokratiet, er noe helt annet.
AA170914 - At alle skal med, er et oppdrag som fortsetter på tross av valgnederlaget, sa Ap-lederen, med henvisning til Aps slagord i valgkampen.
VG170912 - Om han kommer til å lese Hillary Clintons bok eller ikke er jeg ikke sikker på, men jeg vil tro at han er ganske godt kjent med hva som skjedde, sa Sanders med en åpenbar henvisning til boktittelen « What happened ».
AA170912 Den britiske regjeringen vil inngå et nytt partnerskap som går lenger enn de nåværende avtalene med tredjeland, og den lover å sette inn Storbritannias « midler, evner og innflytelse » i EUs sikkerhetsoperasjoner, melder BBC, med henvisning til et ennå ikke framlagt dokument.
DB170909 - Det siste strekket ned fra « Gratishaugen » og inn på stadion, hvor mye er blitt avgjort, der er vi sterke i år, sier Støre, med henvisning til den siste metrene av femmila i Holmenkollen.
DN170908 Og det sier en del når du tenker på hva som skjedde for to uker siden, sier orkanforskeren Brian McNoldy, med henvisning til situasjonen i Texas etter orkanen Harvey.
DB170908 - Dette er et område hvor vi har grunn til å frykte svenske tilstander, sier Lysbakken med henvisning til Sylvi Listhaugs omstridte Sverige-tur.
AA170908 Og det sier en del når du tenker på hva som skjedde for to uker siden, sier orkanforskeren Brian McNoldy, med henvisning til situasjonen i Texas etter orkanen Harvey. ( ©NTB ) ¶
AA170908 Og det sier en del når du tenker på hva som skjedde for to uker siden, sier orkanforskeren Brian McNoldy, med henvisning til situasjonen i Texas etter orkanen Harvey.
DN170907 Og det sier en del når du tenker på hva som skjedde for to uker siden, sier orkanforskeren Brian McNoldy, med henvisning til situasjonen i Texas etter orkanen Harvey.
DN170907 Facebook har avdekket dette selv og viderebrakt opplysningene til granskere fra den amerikanske Kongressen, skriver Washington Post, med henvisning til flere personer med kjennskap til saken.
AP170907https://www.aftenposten.no/verden/i/0200B/Facebook-solgte-politiske-annonser-til-russisk-selskap-under-fjorarets-valg Facebook har avdekket dette selv og viderebrakt opplysningene til granskere fra den amerikanske Kongressen, skriver Washington Post, med henvisning til flere personer med kjennskap til saken.
AA170907 Og det sier en del når du tenker på hva som skjedde for to uker siden, sier orkanforskeren Brian McNoldy, med henvisning til situasjonen i Texas etter orkanen Harvey.
AA170907 Og det sier en del når du tenker på hva som skjedde for to uker siden, sier orkanforskeren Brian McNoldy, med henvisning til situasjonen i Texas etter orkanen Harvey.
AA170907 Facebook har avdekket dette selv og viderebrakt opplysningene til granskere fra den amerikanske Kongressen, skriver Washington Post, med henvisning til flere personer med kjennskap til saken.
NL170905 Derfor ønsker jeg meg en regjering uten klimafornektere, skriver klimaforsker Jan-Gunnar Winther - med henvisning til uttalelser fra justis- og beredskapsminister Per-Willy Amundsen ( bildet ).
DB170905 De er underrepresentert i henvisning og behandling i psykiske helsetjenester.
SA170904 NEI, Sp vil ikke innføre rutinetilbud om tidlig ultralyd til alle friske gravide, men sikre at dagens retningslinjer for henvisning til tidlig ultralyd blir praktisert likt over hele landet. 2.
FV170904https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Valg-2017-Dette-er-partienes-familiepolitikk-10525b.html NEI, Sp vil ikke innføre rutinetilbud om tidlig ultralyd til alle friske gravide, men sikre at dagens retningslinjer for henvisning til tidlig ultralyd blir praktisert likt over hele landet. 2.
AP170904https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Valg-2017-Dette-er-partienes-familiepolitikk-10525b.html NEI, Sp vil ikke innføre rutinetilbud om tidlig ultralyd til alle friske gravide, men sikre at dagens retningslinjer for henvisning til tidlig ultralyd blir praktisert likt over hele landet. 2.
AA170904 Han har avvist å kommentere mandagens møte med Frode Reppe med henvisning til at det er en personalsak.
DB170903 Det kan potensielt være en henvisning til de taktiske amerikanske atomvåpnene, som ble trukket ut av den koreanske halvøy i 1991.
AA170903 Det kan potensielt være en henvisning til de taktiske amerikanske atomvåpnene, som ble trukket ut av den koreanske halvøy i 1991.
VG170901 I flere land finnes det heller ikke allmennpraksis, og pasientene reiser rett til sykehuset uten henvisning fra fastlege.
DN170901 Den føderale dommeren Charles Breyer avviste søksmålet fra delstaten Wyoming med henvisning til at den aktuelle forurensningsloven må reguleres sentralt og ikke av de amerikanske delstatene.
DA170901 Jeg ser at Venstre rundt om i landet kan samarbeide godt med Ap lokalt, som i Norges nest største by, sier Støre, med henvisning til Bergen.
AA170901 Den føderale dommeren Charles Breyer avviste søksmålet fra delstaten Wyoming med henvisning til at den aktuelle forurensningsloven må reguleres sentralt og ikke av de amerikanske delstatene.
AA170830 Guterres understreket videre at det er « viktig å åpne stengslene », med henvisning til den israelske blokaden. ( ©NTB ) ¶
AA170830 SV har krevd stans i eksporten, med henvisning til Emiratenes krigføring i Jemen, og Bård Vegar Solhjell har etterlyst garantier for at ammunisjonen ikke brukes i Jemen.
DN170829 Listhaug har i lang tid advart mot det hun kaller svenske tilstander i Norge, en henvisning til kriminalitet, vold og uro i storbyforsteder der politiet innrømmer at de strever med å ha, eller mangler, kontroll.
DB170829 Det hele eskalerte da Kanye rappet om at han « made that bitch famous », med henvisning til Swift.
AP170829https://www.aftenposten.no/norge/i/q5v0g/Stockholms-byradsleder-til-frontalangrep-pa-Listhaug « Jeg hadde aldri trodd jeg skulle oppleve noe sånt i Norden », avslutter hun med henvisning til den opplevde utnyttelsen av svensk gjestfrihet.
AA170829 Listhaug har i lang tid advart mot det hun kaller svenske tilstander i Norge, en henvisning til kriminalitet, vold og uro i storbyforsteder der politiet innrømmer at de strever med å ha, eller mangler, kontroll.
DN170828 Høyreorienterte Trump-tilhengere skulle etter planen holde en demonstrasjon under slagordet « Nei til marxisme i USA » i Berkeley i California søndag, men avlyste denne med henvisning til frykt for egen sikkerhet.
DB170828 Den franske presidenten Emmanuel Macron lovet å ta opp kampen med amerikanske internettgiganter under valgkampen med henvisning til at det skapte frustrasjon rundt globalisering og var urettferdig i forhold til europeiske selskap.
DB170828 Rundt 90 prosent av konsultasjonene gjøres ferdig hos fastlegen, og pasienten trenger da ingen henvisning til spesialisthelsetjenesten.
DA170828 Høyreorienterte Trump-tilhengere skulle etter planen holde en demonstrasjon under slagordet « Nei til marxisme i USA » i Berkeley i California søndag, men avlyste denne med henvisning til frykt for egen sikkerhet.
AP170828https://www.aftenposten.no/verden/i/ejaky/Harde-sammenstot-under-demonstrasjon-i-Berkeley Høyreorienterte Trump-tilhengere skulle etter planen holde en demonstrasjon under slagordet « Nei til marxisme i USA » i Berkeley i California søndag, men avlyste denne med henvisning til frykt for egen sikkerhet.
AA170828 Høyreorienterte Trump-tilhengere skulle etter planen holde en demonstrasjon under slagordet « Nei til marxisme i USA » i Berkeley i California søndag, men avlyste denne med henvisning til frykt for egen sikkerhet.
AA170826 Norge stanset i fjor eksporten av såkalt militært A-materiell, våpen og ammunisjon, til Emiratene, med henvisning til landets krigføring i Jemen.
AA170826 Amnesty International og Human Rights Watch har bedt omverdenen stanse alle leveranser av våpen og ammunisjon til Saudi-Arabia, med henvisning til de store sivile tapene landets krigføring i Jemen forårsaker.
DB170825 PÅ FØRSTESIDA : Den nederlandske storavisa De Telegraaf har henvisning på kampen oppe til høyre på førstesida : « Oi, oi, Ajax » lyder tittelen.
AA170825 Nå trenger ikke lenger kvinner henvisning til abort, så derfor har ikke dette lenger noen praktiske konsekvenser.
DB170824 Gjeninnføre rimelighetsvilkåret ved henvisning av flyktninger til internflukt, og ikke sende flyktninger på internflukt til områder som er utrygge, som SV mener Norge gjør til Afghanistan.
DB170824 Samtidig tar han seg tydeligvis tid til å se på tv - men da er det andre serier han følger med på : sånn som for eksempel « The Last Kingdom », som han postet en henvisning til på Twitter for kort tid siden.
DB170823 Dette er et viktig punkt i CAS sin avgjørelse om å holde Johaug unna OL ; heldigvis uten henvisning til hvor pen hun er.
DB170823 De vil ha en lærenorm som vil tappe distriktene for lærere, sier han med henvisning til at de største byene i dag også har de største klassene.
AP170823https://www.aftenposten.no/verden/i/623EQ/Over-40-drept-i-flyangrep-i-Jemen Amnesty International og Human Rights Watch har bedt USA, Storbritannia og Frankrike om å stanse alle leveranser av våpen og ammunisjon til Saudi-Arabia, med henvisning til de store sivile tapene landets krigføring i Jemen forårsaker.
AA170823 Amnesty International og Human Rights Watch har bedt USA, Storbritannia og Frankrike om å stanse alle leveranser av våpen og ammunisjon til Saudi-Arabia, med henvisning til de store sivile tapene landets krigføring i Jemen forårsaker.
AP170820https://www.aftenposten.no/osloby/i/421n9/Motbakkesjokk-i-Oslo-maratons-nye-retroloype « Retro-løype » kaller løypesjef Tim Bennett årets trasé for halvmaraton og maraton ( to ganger halvmaratonløypen ), med henvisning til 80-tallets mange motbakker.
AP170818https://www.aftenposten.no/verden/i/q5L5o/Bruno-Gulatta-dode-foran-sin-kone-og-to-barn En gresk kvinne og hennes to barn er blant de skadede, skriver The Guardian med henvisning til en gresk diplomat.
VG170816 Ifølge Ekstra Bladet har endringen skjedd med henvisning til en bestemmelse i rettspleieloven, som blant annet gir mulighet for å rette skrivefeil eller forglemmelser.
DN170816 « Takk, president Trump, for din ærlighet og ditt mot til å si sannheten om Charlottesville & fordømme venstre-terroristene i BLM/Antifa », det siste med henvisning til Black Lives Matter-bevegelsen og antifascistiske aktivister.
DA170816 Det siste punktet er en henvisning til Black Lives Matter-bevegelsen og antifascistiske aktivister.
AP170816https://www.aftenposten.no/verden/i/k5ABa/Hoyreekstreme-i-USA-mobiliserer--til-nye-aksjoner--i-ytringsfrihetens-navn Det siste punktet er en henvisning til Black Lives Matter-bevegelsen og antifascistiske aktivister.
AA170816 Det siste punktet er en henvisning til Black Lives Matter-bevegelsen og antifascistiske aktivister.
AA170816 « Takk, president Trump, for din ærlighet og ditt mot til å si sannheten om Charlottesville & fordømme venstre-terroristene i BLM/Antifa », det siste med henvisning til Black Lives Matter-bevegelsen og antifascistiske aktivister.
DB170815 « Takk, president Trump, for din ærlighet og ditt mot til å si sannheten om Charlottesville & fordømme venstre-terroristene i BLM/Antifa », det siste med henvisning til Black Lives Matter-bevegelsen og antifascistiske aktivister.
SA170814 De spiller mye bedre fotball nå enn de gjorde der oppe, sier Stengel med henvisning til 2-4-kampen sist lagene møttes på Alfheim. 21-åringen fra Buskerud har stått på ønskelisten til TIL i sommer.
NL170814 Som grunnlag for kravet viser de til lov om posttjenester paragraf 19 ( utleveringspostkasse ) med videre henvisning forskriftenes paragraf 11 ( plassering av utleveringspostkasse ).
AP170814https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/yqQ6a/Hareide-om-bla-skattekutt--Na-er-det-ikke-tid-for-store-skattelettelser Men jeg vil heller ha én Sylvi Listhaug til enn ti politikere som fortsetter å lukke øynene, sa hun, med henvisning til Listhaugs oppgjør med ekstreme holdninger blant imamer.
AP170814https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Stengel-pa-tribunen-mot-laget-som-ville-ha-ham---Jeg-utelukker-ingenting-i-framtiden-240379b.html De spiller mye bedre fotball nå enn de gjorde der oppe, sier Stengel med henvisning til 2-4-kampen sist lagene møttes på Alfheim. 21-åringen fra Buskerud har stått på ønskelisten til TIL i sommer.
SA170813 Men det finnes ingenting, etter det jeg vet, som gir fysiologisk effekt, så det gjør sikkert ikke dette heller, sier Nilsson i henvisning til Ushiros plastre.
SA170813 - Jeg mener det er den beste norske idrettsprestasjonen siden Vebjørn Rodal ! sier bror Henrik Ingebrigtsen til Aftenposten - i henvisning til Rodals OL-gull på 800 meter i 1996 - for 21 år siden.
FV170813https://www.fvn.no/100Sport/andreidretter/VM-utoveren-konkurrerte-med-plastre-over-hele-kroppen-Norsk-landslagslege-er-skeptisk-til-de-sma-prikkene-240274b.html Men det finnes ingenting, etter det jeg vet, som gir fysiologisk effekt, så det gjør sikkert ikke dette heller, sier Nilsson i henvisning til Ushiros plastre.
FV170813https://www.fvn.no/100Sport/andreidretter/Henrik-Ingebrigtsen--Den-storste-norske-prestasjonen-pa-21-ar-240314b.html - Jeg mener det er den beste norske idrettsprestasjonen siden Vebjørn Rodal ! sier bror Henrik Ingebrigtsen til Aftenposten - i henvisning til Rodals OL-gull på 800 meter i 1996 - for 21 år siden.
DN170813 De har bare den mest grunnleggende digitale kompetansen, forteller Andand Chopra-McGowan, med henvisning til en undersøkelse fra OECD fra 2016.
BT170813https://www.bt.no/100Sport/andreidretter/VM-utoveren-konkurrerte-med-plastre-over-hele-kroppen-Norsk-landslagslege-er-skeptisk-til-de-sma-prikkene-240274b.html Men det finnes ingenting, etter det jeg vet, som gir fysiologisk effekt, så det gjør sikkert ikke dette heller, sier Nilsson i henvisning til Ushiros plastre.
BT170813https://www.bt.no/100Sport/andreidretter/Henrik-Ingebrigtsen--Den-storste-norske-prestasjonen-pa-21-ar-240314b.html - Jeg mener det er den beste norske idrettsprestasjonen siden Vebjørn Rodal ! sier bror Henrik Ingebrigtsen til Aftenposten - i henvisning til Rodals OL-gull på 800 meter i 1996 - for 21 år siden.
AP170813https://www.aftenposten.no/verden/i/8ygbQ/Scaramucci-Folk-i-Det-hvite-hus-prover-a-kaste-Trump Da han ble spurt om å identifisere noen av disse personene, skal han ha svart at han allerede har « nevnt noen navn », noe som kan tolkes som en henvisning til den mye omtalte telefonsamtalen med journalist Ryan Lizza som ble publisert i The New Yorker.
AP170813https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/VM-utoveren-konkurrerte-med-plastre-over-hele-kroppen-Norsk-landslagslege-er-skeptisk-til-de-sma-prikkene-240274b.html Men det finnes ingenting, etter det jeg vet, som gir fysiologisk effekt, så det gjør sikkert ikke dette heller, sier Nilsson i henvisning til Ushiros plastre.
AP170813https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Henrik-Ingebrigtsen--Den-storste-norske-prestasjonen-pa-21-ar-240314b.html - Jeg mener det er den beste norske idrettsprestasjonen siden Vebjørn Rodal ! sier bror Henrik Ingebrigtsen til Aftenposten - i henvisning til Rodals OL-gull på 800 meter i 1996 - for 21 år siden.
NL170811 Nordkapp kommune mente med henvisning til Friluftsloven å ha rett til noe av inngangspengene, men dette avviste Miljøverndepartementet.
AA170810 En innvandrings- og integreringsminister kan ikke bare spre frykt om dem som kommer til vårt land, sa Hareide med henvisning til Kolbergs uttalelse om at Listhaug mangler en kristen forståelse av begrepet nestekjærlighet.
FV170809https://www.fvn.no/100Sport/andreidretter/Jublet-for-VM-gull---etter-at-rivalen-ble-nektet-adgang-til-stadion-239984b.html Jeg var klar, har Makwala sagt, i henvisning til 200-meteren.
DA170809 Det tredje er gründerargumentet, sier hun, med henvisning til utfordringene for nystartede bedrifter.
DA170809 Det tredje er gründerargumentet, sier hun, med henvisning til utfordringene for nystartede bedrifter.
AA170809 En innvandrings- og integreringsminister kan ikke bare spre frykt om dem som kommer til vårt land, sa Hareide med henvisning til Kolbergs uttalelse om at Listhaug mangler en kristen forståelse av begrepet nestekjærlighet.
AA170809 En innvandrings og integreringsminister kan ikke kun spre frykt om dem som kommer til vårt land, sa Hareide med henvisning til Kolbergs uttalelse om at Listhaug mangler en kristen forståelse begrepet nestekjærlighet.
SA170808 Jeg var klar, har Makwala sagt, i henvisning til 200-meteren.
BT170808https://www.bt.no/100Sport/andreidretter/Jublet-for-VM-gull---etter-at-rivalen-ble-nektet-adgang-til-stadion-239984b.html Jeg var klar, har Makwala sagt, i henvisning til 200-meteren.
AP170808https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Jublet-for-VM-gull---etter-at-rivalen-ble-nektet-adgang-til-stadion-239984b.html Jeg var klar, har Makwala sagt, i henvisning til 200-meteren.
AA170808 Men i forrige måned avlyste Tyrkia et planlagt besøk av tyske folkevalgte, med henvisning til den diplomatiske krangelen mellom Berlin og Ankara.
SA170807 Det handler om forutsigbarhet, og vi kommer ikke til å hente inn en Diego Forlán for fire millioner ut året, sier Johansen, med henvisning til den 38 år gamle stjernespissen fra Uruguay, som har tilbudt seg å spille i Norge for det beløpet.
AP170807https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Dette-er-spillertypen-TIL-onsker-a-hente-i-sommer-239915b.html Det handler om forutsigbarhet, og vi kommer ikke til å hente inn en Diego Forlán for fire millioner ut året, sier Johansen, med henvisning til den 38 år gamle stjernespissen fra Uruguay, som har tilbudt seg å spille i Norge for det beløpet.
SA170806 Det skjedde bare på en rar måte, sier Carlsen i henvisning til helgens to partier.
FV170806https://www.fvn.no/100Sport/sjakk/Akkurat-dette-har-Magnus-Carlsen-aldri-gjort-for--Jeg-er-ikke-stolt-av-det-239879b.html Det skjedde bare på en rar måte, sier Carlsen i henvisning til helgens to partier.
AP170806https://www.aftenposten.no/100Sport/sjakk/Akkurat-dette-har-Magnus-Carlsen-aldri-gjort-for--Jeg-er-ikke-stolt-av-det-239879b.html Det skjedde bare på en rar måte, sier Carlsen i henvisning til helgens to partier.
VG170804 Men det er viktig for oss å få en god start på direktesendt TV - og mot manager Steve Bruce gamle klubb, fortsatte Terry med henvisning til « norske-klubben » Hull City som rykket ned fra Premier League i vår.
SA170804https://www.aftenbladet.no/100Sport/idrettspolitikk/Ny-dokumentar-tegner-et-nitrist-bilde-av-antidopingarbeidet-i-Russland---Min-egen-mor-dopet-meg-239743b.html Jeg kan ikke engang huske navnet på han avhopperen, har Putin sagt med henvisning til Rodtsjenkov.
SA170804 Jeg kan ikke engang huske navnet på han avhopperen, har Putin sagt med henvisning til Rodtsjenkov.
AP170804https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/7rv4w/-Slik-er-Stores-skattegaranti-for-de-fire-neste-arene Der er det bare en henvisning til to kilder for skattepolitikken til 2021 : ¶
AP170804https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/XV1JW/Bruk-av-tvang-i-psykiatrien-ma-begrenses_-men-na-er-det-gatt-for-langt-Parorende-tvinges-til-a-la-hjemmet-sitt-bli-et-galehus-- Bruken av tvang skal begrenses, under henvisning til menneskerettighetene.
AP170804https://www.aftenposten.no/100Sport/idrettspolitikk/Ny-dokumentar-tegner-et-nitrist-bilde-av-antidopingarbeidet-i-Russland---Min-egen-mor-dopet-meg-239743b.html Jeg kan ikke engang huske navnet på han avhopperen, har Putin sagt med henvisning til Rodtsjenkov.
VG170803 « Alle vet at al-Golani og gjengen hans er de som bærer ansvaret for de forferdelige konsekvensene for Idlib », skriver Ratney videre i brevet, med henvisning til Abu Mohammad al-Golani, som er regnet som lederen av Fatah al-Sham.
DN170803 - Dette er de samme folkene som ikke klarer å gi oss en helseplan, skriver Trump, med henvisning til Senatets avvisning av forslaget om å fjerne Obamacare.
DN170803 Kall det gjerne en bivirkning av medisinen til finansministeren, sier Meier, med henvisning til innstramningen i boliglånskravet ved nyttår.
DB170803 Det var der vi skulle ha avgjort dette, sa han med henvisning til den målløse bortekampen sist uke.
AP170803https://www.aftenposten.no/verden/i/oqOjR/Trump-sier-forholdet-til-Russland-er-pa-historisk-lavmal - Dette er de samme folkene som ikke klarer å gi oss en helseplan, skriver Trump, med henvisning til Senatets avvisning av forslaget om å fjerne Obamacare.
DA170802 Men den muligheten avskriver så å si Lysbakken, med henvisning til KrFs eget vedtak om å støtte Erna Solberg ( H ) som statsminister.
DA170802 Ap har i sommer avvist regjeringssamarbeid med MDG og Rødt, nettopp med henvisning til MDGs ultimatum.
AP170802https://www.aftenposten.no/norge/i/jqek9/Dramatisk-borsdag-for-Norske-Skog-etter-antydninger-om-statshjelp Deretter kom nyheten om at Oslo Børs satte aksjen under særskilt observasjon, med henvisning til de pågående gjeldsforhandlingene, « inntil det foreligger nye avklaringer » rundt situasjonen til konsernet.
AA170802 Deretter kom nyheten om at Oslo Børs satte aksjen under særskilt observasjon, med henvisning til de pågående gjeldsforhandlingene, « inntil det foreligger nye avklaringer » rundt situasjonen til konsernet.
VG170801 Med henvisning til kilder som kjenner til det som har foregått i kulissene rundt det betente møtet, skriver avisen at Trumps juridiske team planla å presentere møtet som et forsøk fra demokratene på å involvere Trump jr. og dermed Trump selv, som da var den mest sannsynlige republikanske presidentkandidaten.
DN170801 Med henvisning til kilder som kjenner til det som har foregått i kulissene rundt det betente møtet, skriver avisa at Trumps juridiske team planla å presentere møtet som et forsøk fra demokratene på å involvere Trump jr. og dermed Trump selv, som da var den mest sannsynlige republikanske presidentkandidaten.
DB170801 Med henvisning til kilder som kjenner til det som har foregått i kulissene rundt det betente møtet, skriver avisa at Trumps juridiske team planla å presentere møtet som et forsøk fra demokratene på å involvere Trump jr. og dermed Trump selv, som da var den mest sannsynlige republikanske presidentkandidaten.
AP170801https://www.aftenposten.no/verden/i/7rv7V/Washington-Post-Trump-dikterte-juniors-uttalelse- Med henvisning til kilder som kjenner til det som har foregått i kulissene rundt det betente møtet, skriver avisa at Trumps juridiske team planla å presentere møtet som et forsøk fra demokratene på å involvere Trump jr. og dermed Trump selv, som da var den mest sannsynlige republikanske presidentkandidaten.
AA170801 Med henvisning til kilder som kjenner til det som har foregått i kulissene rundt det betente møtet, skriver avisa at Trumps juridiske team planla å presentere møtet som et forsøk fra demokratene på å involvere Trump jr. og dermed Trump selv, som da var den mest sannsynlige republikanske presidentkandidaten.
AA170801 » Med henvisning til kilder som kjenner til det som har foregått i kulissene rundt det betente møtet, skriver avisa at Trumps juridiske team planla å presentere møtet som et forsøk fra demokratene på å involvere Trump jr. og dermed Trump selv, som da var den mest sannsynlige republikanske presidentkandidaten.
VG170731 Her vant den innklagede frem med henvisning til sin ytringsfrihet.
DB170731 « For noen uker siden spyttet de på henne », sier han, med tydelig henvisning til nevnte skam-mars.
DB170731 Du får meg til å føle at jeg mislykkes i å gruble », klager Tyrion, med en herlig henvisning til Kit Haringtons gravalvorlige fjes, som har blitt parodiert i mange sammenhenger de siste åra.
AA170725 Så hvor er etterforskningen, justisminister, spør USAs president, med en henvisning til Twitter-kontoen til Fox News' programleder Sean Hannity.
DN170722 « Disse ulovlige lekkasjene, som Comeys, må stoppe », skriver Trump, med henvisning til den sparkede FBI-sjefen James Comey.
NL170721 Bare for at fastlegen skal sende ny henvisning for innleggelse ved annen avdeling for å starte utredningen innen et annet fagområde ?
VG170720 » Unntaket de viser til beskrives på hjemmesiden med henvisning til Kina : ¶
DB170720 Kommentaren var en henvisning til Kaczynskis tvillingbror Lech, som var president, og døde da flyet han var ombord i styrtet ved Smolensk i Russland i 2010.
AA170720 Kuwait har også beordret stengning av kontorer knyttet til Irans militære, kulturelle og økonomiske virksomhet i landet, med henvisning til den samme saken.
SA170719 Norges sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen kalte tradisjonen « patetisk », i henvisning til objektiveringen av kvinner.
FV170719https://www.fvn.no/100Sport/sykkel/Dansk-sykkeltopp-fyrer-los-mot-norsk-kvinnesyn--Ikke-engang-svenskene-kan-finne-pa-noe-slikt-238994b.html Norges sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen kalte tradisjonen « patetisk », i henvisning til objektiveringen av kvinner.
DN170719https://www.dn.no/dnaktiv/2017/07/19/2054/Multisport/under-100-i-puls-slar-hjertet-vilt Det var en henvisning videre fra dette forskningsprosjektet som førte til at hun ble undersøkt på Rikshospitalet.
BT170719https://www.bt.no/100Sport/sykkel/Dansk-sykkeltopp-fyrer-los-mot-norsk-kvinnesyn--Ikke-engang-svenskene-kan-finne-pa-noe-slikt-238994b.html Norges sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen kalte tradisjonen « patetisk », i henvisning til objektiveringen av kvinner.
AP170719https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/AA5mz/Kortinnlegg--torsdag-20juli Bentzrøds henvisning til unionsoppløsningen i 1905 bidrar ikke til en edruelig sikkerhetspolitisk diskusjon, men heller til å fordunkle analysen.
AP170719https://www.aftenposten.no/100Sport/sykkel/Dansk-sykkeltopp-fyrer-los-mot-norsk-kvinnesyn--Ikke-engang-svenskene-kan-finne-pa-noe-slikt-238994b.html Norges sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen kalte tradisjonen « patetisk », i henvisning til objektiveringen av kvinner.
AA170719 Onsdag kunngjorde Villiers at han trekker seg med henvisning til at han ikke lenger føler seg i stand til å lede et forsvar « som jeg tror er nødvendig for å kunne beskytte Frankrike og det franske folk ».
AA170717 - For barn har sykkelhjelm stor effekt, sier kommunikasjonssjef Roar Løkken i Syklistenes landsforening til NTB, med henvisning til Transportøkonomisk institutt ( TØI ).
AA170715 - Jeg mener at Baath-partiets mentalitet fortsatt er til stede blant noen irakiske ledere, sier Dabbagh, med henvisning til Saddam Husseins regime.
DB170714 I posten går han ikke direkte inn på grunnen til dette, men skriver at « veien til likebehandling er sjelden enkel », som en henvisning til lønnsdiskusjonen.
AP170714https://www.aftenposten.no/meninger/sid/i/zqVL1/Kjare-Nanna-Er-det-normalt-a-mislike-sex-Hilsen-jente-22 Legen din kan undersøke deg og utrede hva som kan være årsak til smertene, og eventuelt gi deg riktig medisinsk behandling eller henvisning .
VG170713 - Lederen til kuppmakerne er i USA og mange av medlemmene skjuler seg i Europa, sier hun med henvisning til Gülen-nettverket, som den tyrkiske regjeringen mener at står bak kuppforsøket.
NL170713 juni ), med direkte henvisning til ovennevte sak : " Vi har nettopp vært vitne til at en tilsynsavgjørelse der det påvises alvorlige svikt i ledelsen, ikke får konsekvenser for noen av lederne som påviselig har brutt loven ".
SA170712 TV 2-kommentator Christian Paasche beskrev det valget som « en veldig spesiell situasjon », med henvisning til at Kristoff som regel alltid lar seg intervju etter etapper.
FV170712https://www.fvn.no/100Sport/sykkel/Kristoff-far-kritikk-fra-lagsjefen--Noe-er-fundamentalt-galt_-mener-treneren-238682b.html TV 2-kommentator Christian Paasche beskrev det valget som « en veldig spesiell situasjon », med henvisning til at Kristoff som regel alltid lar seg intervju etter etapper.
DA170712 Tilbake i Oslo oppdager Hedda at hun er gravid, og bestiller time hos legen for å få henvisning til abort.
BT170712https://www.bt.no/100Sport/sykkel/Kristoff-far-kritikk-fra-lagsjefen--Noe-er-fundamentalt-galt_-mener-treneren-238682b.html TV 2-kommentator Christian Paasche beskrev det valget som « en veldig spesiell situasjon », med henvisning til at Kristoff som regel alltid lar seg intervju etter etapper.
AP170712https://www.aftenposten.no/100Sport/sykkel/Kristoff-far-kritikk-fra-lagsjefen--Noe-er-fundamentalt-galt_-mener-treneren-238682b.html TV 2-kommentator Christian Paasche beskrev det valget som « en veldig spesiell situasjon », med henvisning til at Kristoff som regel alltid lar seg intervju etter etapper.
AA170712 - Jeg ser det ikke slik at Robert Mueller er i gang med en heksejakt, sa han med henvisning til den uavhengige spesialetterforskeren som er utnevnt til å undersøke anklagene.
AA170710 High Court i London slår med henvisning til hemmelige beviser fast at våpensalget er lovlig og kan fortsette, melder BBC.
AA170709 Marsjen ble møtt av hundrevis av motdemonstranter i den rolige universitetsbyen, der demonstrasjonen var godkjent av myndighetene i delstaten med henvisning til ytringsfriheten.
DN170708 USA ønsker å skrive inn en henvisning til fossile drivstoff, som de øvrige 19 medlemmene ikke vil ha.
DB170708 Men avsnittet er kontroversielt fordi amerikanerne insisterer på å ha med en henvisning til fossile brensler.
DB170708 Det var et avsnitt der USA la ut om sin energipolitikk, og som inneholdt en kontroversiell henvisning til fossile brensler.
AA170708 Avsnittet er en beskrivelse av USAs prioriteringer i klima- og energipolitikken, men er kontroversielt fordi amerikanerne insisterer på å ha med en henvisning til fossile brensler.
VG170705 « Med et stort smil oppfordret Kim sine forskere til ofte å sende store og små gavepakker til yankeene », het det med tydelig henvisning til å fortsette forsøkene den nordkoreanske lederen beordret etter å ha overtatt makten i 2011.
DN170705 « Med et stort smil oppfordret Kim sine forskere til ofte å sende store og små gavepakker til yankeene », het det med tydelig henvisning til å fortsette forsøkene den nordkoreanske lederen beordret etter å ha overtatt makten i 2011.
BT170705https://www.bt.no/nyheter/utenriks/Nord-Koreas-leder-lover-flere-gaver-til-amerikanerne-336481b.html « Med et stort smil oppfordret Kim sine forskere til ofte å sende store og små gavepakker til yankeene », het det med tydelig henvisning til å fortsette forsøkene den nordkoreanske lederen beordret etter å ha overtatt makten i 2011.
AP170705https://www.aftenposten.no/verden/Nord-Koreas-leder-lover-flere-gaver-til-amerikanerne-624607b.html « Med et stort smil oppfordret Kim sine forskere til ofte å sende store og små gavepakker til yankeene », het det med tydelig henvisning til å fortsette forsøkene den nordkoreanske lederen beordret etter å ha overtatt makten i 2011.
AA170705 « Med et stort smil oppfordret Kim sine forskere til ofte å sende store og små gavepakker til yankeene », het det med tydelig henvisning til å fortsette forsøkene den nordkoreanske lederen beordret etter å ha overtatt makten i 2011. ( ©NTB ) ¶
SA170702 - Det føles bra, bedre enn i fjor, sa Carlsen med henvisning til triumfen i den samme turneringen i 2016.
AP170702https://www.aftenposten.no/100Sport/sjakk/Carlsen-roses-av-sjakklegende-etter-seier--Han-dominerte-fullstendig-238190b.html - Det føles bra, bedre enn i fjor, sa Carlsen med henvisning til triumfen i den samme turneringen i 2016.
AP170701https://www.aftenposten.no/verden/USA-pa-kollisjonskurs-med-FN-og-EU-i-synet-pa-Iran-624414b.html Det skjedde blant annet med henvisning til at Iran utvikler raketter.
AA170701 Det skjedde blant annet med henvisning til at Iran utvikler raketter.
AP170630https://www.aftenposten.no/verden/Trump-gar-ut-mot-TV-program-igjen-624377b.html Dårlig program », skriver presidenten, med henvisning til programleder Joe Scarborough.
SA170629 Med seg i helikopteret hadde Pérez et banner med teksten « 350Libertad » - 350Frihet - en henvisning til paragraf 350 i Venezuelas grunnlov, som tar avstand fra ethvert regime som ikke respekterer demokratiske rettigheter.
DB170629 « Morning Joe»-programlederens svar er en henvisning til én av presidentvalgkampens mest merkelige hendelser : ¶
DA170627 Oslo Pride utfordrer dette på en god måte, sier hun, med henvisning til festivalen som pågår i hovedstaden denne uka.
DA170627 Oslo Pride utfordrer dette på en god måte, sier hun, med henvisning til festivalen som pågår i hovedstaden denne uka.
AA170627 Vi ønsker ikke en reprise av Hjalmar Andersens plass, sa Jasinski, med henvisning til plassen som enda ikke er opparbeidet ordentlig flere år etter at den ble navngitt.
AA170627 Men kritikken her er nok først og fremst til politikerne her som har klabbet det til, sa Skjøtskift, men henvisning til Ap som altså lenge insisterte på å endre navn på Museumsplassen heller enn å følge rådmannens anbefaling.
AA170627 Vi ønsker ikke en reprise av Hjalmar Andersens plass, sa Jasinski, med henvisning til plassen som enda ikke er opparbeidet ordentlig flere år etter at den ble navngitt.
AA170627 Men kritikken her er nok først og fremst til politikerne her som har klabbet det til, sa Skjøtskift, men henvisning til Ap som altså lenge insisterte på å endre navn på Museumsplassen heller enn å følge rådmannens anbefaling.
DA170626 Støres forsikringer om at Ap skulle framstå som et tydelig motstander for Høyre og Frp, er dermed heller ikke oppfylt, mener Bru, med henvisning til noe Ap-lederen sa under partiets landsstyremøte i april i fjor.
AA170626 Siden kuppet i mai 2014 er mange sivile fengslet med henvisning til denne ordren.
VG170625 - Dersom den pågående, negative utviklingen i Syria skaper usikkerhet ved vår grense, så vil vi ikke nøle med å gjenta « Eufrats Skjold », sa Erdogan, med henvisning til Tyrkias militæraksjon i Syria i august i fjor.
VG170625 Terrorisme er det alle tenkte på umiddelbart, sier Anwar med henvisning til terrorangrepet mot Finsbury-moskeen i London sist uke.
SA170625 - Prestasjonen der blir viktig inn mot Sinquefield Cup, sier Hammer med henvisning til langsjakkturneringen som starter 31. juli.
BT170625https://www.bt.no/100Sport/sjakk/Carlsen-sikret-turneringsseier-og-beholdt-imponerende-statistikk-237804b.html - Prestasjonen der blir viktig inn mot Sinquefield Cup, sier Hammer med henvisning til langsjakkturneringen som starter 31. juli.
AP170625https://www.aftenposten.no/100Sport/sjakk/Carlsen-sikret-turneringsseier-og-beholdt-imponerende-statistikk-237804b.html - Prestasjonen der blir viktig inn mot Sinquefield Cup, sier Hammer med henvisning til langsjakkturneringen som starter 31. juli.
AP170625https://www.aftenposten.no/100Sport/sjakk/Carlsen-hylles-etter-utrolig-comeback--Han-har-helt-ra-psyke-237804b.html - Prestasjonen der blir viktig inn mot Sinquefield Cup, sier Hammer med henvisning til langsjakkturneringen som starter 31. juli.
VG170624 « Andreas » synes det er ekstra dumt at behandlerne på Rikshospitalet bruker tid på å gjennomføre en utredning som ligner veldig den han gjennomgått hos en barnepsykolog før han fikk henvisning til Rikshospitalet.
AP170622https://www.aftenposten.no/verden/EU-presidenten-siterer-John-Lennon-Drommen-hans-er-at-britene-skal-ombestemme-seg-om-Brexit-623751b.html - You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one, sa EU-president Donald Tusk før dagens toppmøte i Brussel, med en klar henvisning til John Lennons kjente sang « Imagine ».
AA170622 Advokaten opplyser at han vil forsøke å få hele saken henlagt med henvisning til bolivianske foreldelsesfrister.
DA170620 - De kommer ikke til å klare å skjule seg fra kritikken som opposisjonen kommer med, sa Venstres Abid Raja, med henvisning til dagens møte.
AP170620 Etter kritikk på nettet trakk de to selskapene støtten med henvisning til at stykket var bevisst provoserende og smakløst.
AP170620 - Det er ikke greit å drepe, men det er ikke greit å forgripe seg, det er psykisk drap egentlig, sa 36-åringen, under henvisning til det alt startet med, at Bakken skal ha misbrukt en slektning av den 44 år gamle kvinnen og hennes sønn.
SA170617 - Bilbao sommeren 2016 er sist gang han spilte på topp, sier Grønn, i henvisning til Bilbao Masters, der Carlsen sikret turneringsseieren med fire seire på ti partier.
FV170617 - Bilbao sommeren 2016 er sist gang han spilte på topp, sier Grønn, i henvisning til Bilbao Masters, der Carlsen sikret turneringsseieren med fire seire på ti partier.
BT170617https://www.bt.no/100Sport/sjakk/Carlsen-intervju-vekker-oppsikt-i-sjakkverdenen--Litt-sjokkerende-237376b.html - Bilbao sommeren 2016 er sist gang han spilte på topp, sier Grønn, i henvisning til Bilbao Masters, der Carlsen sikret turneringsseieren med fire seire på ti partier.
BT170617 - Bilbao sommeren 2016 er sist gang han spilte på topp, sier Grønn, i henvisning til Bilbao Masters, der Carlsen sikret turneringsseieren med fire seire på ti partier.
AP170617https://www.aftenposten.no/100Sport/sjakk/Carlsen-intervju-vekker-oppsikt-i-sjakkverdenen--Litt-sjokkerende-237376b.html - Bilbao sommeren 2016 er sist gang han spilte på topp, sier Grønn, i henvisning til Bilbao Masters, der Carlsen sikret turneringsseieren med fire seire på ti partier.
AP170617 - Bilbao sommeren 2016 er sist gang han spilte på topp, sier Grønn, i henvisning til Bilbao Masters, der Carlsen sikret turneringsseieren med fire seire på ti partier.
VG170616 Når for eksempel Høyesterett slår fast at en allmenngjort tariffavtale for verftsindustrien som sikrer utenlandske utstasjonerte arbeidstakere dekning for utgifter til reise, kost og losji, med henvisning til at dette handler om å hindre « sosial dumping », er gyldig, er det vanskelig å se dette som et tiltak som først og fremst ivaretar interessene til
DN170613 Kunngjøringen fra Secret Service om at de ikke er i besittelse av lydopptak eller utskrifter fra slike opptak kom etter at The Wall Street Journal med henvisning til USAs offentlighetslov krevde innsyn.
DB170613 Kunngjøringen fra Secret Service om at de ikke er i besittelse av lydopptak eller utskrifter fra slike opptak kom etter at The Wall Street Journal med henvisning til USAs offentlighetslov krevde innsyn.
AA170613 Kunngjøringen fra Secret Service om at de ikke er i besittelse av lydopptak eller utskrifter fra slike opptak kom etter at The Wall Street Journal med henvisning til USAs offentlighetslov krevde innsyn.
AA170613 Ifølge den israelske avisa Haaretz hevdet Netanyahu søndag å ha stanset slik støtte fra Norge, trolig med henvisning til at utenriksminister Børge Brende ( H ) nylig trakk tilbake støtten fra en palestinsk kvinneorganisasjon som er oppkalt etter Dalal Mughrabi som deltok i et terrorangrep i Israel i 1978.
AA170612 Siden preses også hører til her, holder vi oss med to biskoper, begge kvinnelige, smiler Ottervik - med henvisning til at også preses, Helga Byfuglien, har tilholdssted i Trondheim.
DB170611 « Burde gå godt sammen med DUP », tvitrer Why to vote Green, med henvisning til at De konservatives utpekte samarbeidspartner i det nye parlamentet, nordirske Democratic Unionist Party ( DUP ), er kjent for å fornekte klimaendringer.
DA170610 Med henvisning til den kontroversielle demensskatt-politikken som ble skiftet i Mays kampanje, skriver Timothy : ¶
SA170609 mai, med henvisning til de kommende Brexit-forhandlingene.
FV170609 mai, med henvisning til de kommende Brexit-forhandlingene.
DN170609 mai, med henvisning til de kommende Brexit-forhandlingene.
DA170609 mai, med henvisning til de kommende Brexit-forhandlingene.
AP170609 Partileder og førsteminister Nicola Sturgeon mener likevel at partiet hennes har vunnet valget, med henvisning til statsminister Theresa Mays og de konservatives valgnederlag.
AA170609 Partileder og førsteminister Nicola Sturgeon mener likevel at partiet hennes har vunnet valget, med henvisning til statsminister Theresa Mays og de konservatives valgnederlag.
AA170609 mai, med henvisning til de kommende Brexit-forhandlingene. ( ©NTB ) ¶
VG170608 Vi sikter ikke folk for å være ubehøvlet og dumme, sier han til nyhetsbyrået AP, med henvisning til mafiabossen i TV-serien « Sopranos ».
DB170608 Som HAs journalist selv skriver med henvisning til Leas tekst - dette skildrer « en rettshverdag ( som mange av oss ) har få forutsetninger for å vite noe om ».
BT170608 Trump bestrider James Comeys påstander om at presidenten ba FBI-sjefen om å være lojal og å la være å etterforske Flynn, melder nyhetsbyrået AP med henvisning til en ikke navngitt kilde som er tett på Trumps juridiske team.
BT170608 - Jeg håper det finnes lydopptak, sa Comey, med henvisning til at Trump på Twitter har skrevet at han håper det ikke finnes opptak.
AA170608 Med henvisning til Donald Trumps Twitter-trussel sier James Comey at han håper det finnes båndopptak av de omstridte samtalene med presidenten.
AA170608 Lordy, jeg håper det finnes opptak, sa Comey, med henvisning til presidentens følgende melding på Twitter tre dager etter at han sparket Comey i forrige måned : ¶
AA170608 « Mamma » er nemlig en henvisning til at posene kan minne om pupper.
VG170607 Han har tidligere vært bosatt i Sverige, der han har studert journalistikk og også jobbet som journalist, skriver Aftonbladet med henvisning til den franske TV-kanalen LCI.
AA170607 Han har tidligere vært bosatt i Sverige, der han har studert journalistikk og også jobbet som journalist, skriver Aftonbladet med henvisning til den franske TV-kanalen LCI.
AA170607 Så min klare anbefaling til NTNU er å se på alternativer der, sa Waage, med henvisning til området som kalles Elgeseter park.
DN170606 For anledningen bar Albright en nål formet som romertall fem over hjertet, og bemerket selv at det var en henvisning til artikkel fem i Atlanterhavspakten, som fastslår at et angrep på én alliert regnes som et angrep på alle.
AA170606 For anledningen bar Albright en nål formet som romertall fem over hjertet, og bemerket selv at det var en henvisning til artikkel fem i Atlanterhavspakten, som fastslår at et angrep på én alliert regnes som et angrep på alle.
SA170605 Det ser ut til å ha vært en arbeidsplass-relatert hendelse, melder CNN med henvisning til den lokale fjernsynsstasjonen WFTV.
FV170605 Det ser ut til å ha vært en arbeidsplass-relatert hendelse, melder CNN med henvisning til den lokale fjernsynsstasjonen WFTV.
DN170605 Det ser ut til å ha vært en arbeidsplass-relatert hendelse, melder CNN med henvisning til den lokale fjernsynsstasjonen WFTV.
BT170605 Det ser ut til å ha vært en arbeidsplass-relatert hendelse, melder CNN med henvisning til den lokale fjernsynsstasjonen WFTV.
AA170605 Det ser ut til å ha vært en arbeidsplass-relatert hendelse, melder CNN med henvisning til den lokale fjernsynsstasjonen WFTV.
AA170605 Det ser ut til å ha vært en arbeidsplass-relatert hendelse, melder CNN med henvisning til den lokale fjernsynsstasjonen WFTV.
DB170602 Fornærmedes bistandsadvokat Mads Jenset vil ikke kommentere saken, med henvisning til at etterforskningen er i en innledende fase.
VG170531 Alt for mange unnskylder eller bortforklarer ubehaget denne typen utsagn medfører med en klisjepreget og lite gjennomtenkt henvisning til ytringsfriheten.
NL170531 Vår statsminister sa forleden, som Tysklands Forbundskansler Andrea Merkel, at vi : " kan ikke ta andres støtte for gitt », med henvisning til Nato-pakten.
DN170531 Storbanken kaller situasjonen « et rot » i oppdateringen, kalt « A mess to end May », med henvisning til mai måned, ikke statsministeren.
DB170531 Flynn har tidligere nektet å etterkomme en slik forespørsel, med henvisning til den grunnlovsfestede retten til å ikke gi opplysninger som kan føre til at en selv risikerer straff.
DB170531 I et notat skrevet av Comey som New York Times hevder å kjenne til, skal Trump under et møte i Det ovale kontor ha sagt « Jeg håper du kan gi slipp på dette » til FBI-sjefen, med henvisning til etterforskningen av den tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiveren Mike Flynn.
DA170531 Korrekt henvisning skal være : " Den konkrete oppfølgingen for hver enkelt transportform er beskrevet sektorvis i kapittel 9.5 ".
DA170531 Det er feil henvisning til kapittel mot slutten av kapittel 5.8.4, hvor det står : " Disse tiltakenem er nærmere beskrevet i kapittel 3 ( punkt 3.3.3 ) og kapittel 11 ( Alternativt kjernenett ) ".
DA170531 " Riktig henvisning skal være Difi-rapport 2016:3, " Nytt veg- og jernbanedirektorat om ¶ driftsoppgaver i veg- og jernbaneforvaltningen ".
AA170531 Flere amerikanske medier meldte onsdag med henvisning til kilder i Det hvite hus at Trump alt har besluttet å trekke USA fra Parisavtalen.
VG170530 Meldingen er trolig en henvisning til den svært kontroversielle tradisjonen på Færøyene som innebærer at hundrevis av grindehvaler blir slaktet.
AA170530 I flere tilfeller erstattes partnervurderingen med en henvisning til erfaringer fra tidligere samarbeid », heter det i rapporten.
NL170529 Vi har fremmet en rekke vurderinger rundt konsekvensene og hver gang svares det med kun en henvisning til beslutningsgrunnlaget.
VG170526 « Du kan ikke spoile noe som allerede er gjennområttent », skriver han, med henvisning til den doble betydningen av ordet « to spoil » på engelsk : ¶
SA170525 - Det er visstnok noen som er på utkikk etter en leilighet til meg i Roma, og noen som ser på skoler til barna mine i Barcelona, spøker Valverde med henvisning til alle spekulasjonene i spanske medier.
DB170525 - Det er visstnok noen som er på utkikk etter en leilighet til meg i Roma, og noen som ser på skoler til barna mine i Barcelona, spøker Valverde med henvisning til alle spekulasjonene i spanske medier.
BT170525 - Det er visstnok noen som er på utkikk etter en leilighet til meg i Roma, og noen som ser på skoler til barna mine i Barcelona, spøker Valverde med henvisning til alle spekulasjonene i spanske medier.
AP170525 - Det er visstnok noen som er på utkikk etter en leilighet til meg i Roma, og noen som ser på skoler til barna mine i Barcelona, spøker Valverde med henvisning til alle spekulasjonene i spanske medier.
VG170523 Jeg så hva som skjedde i Westminster, men tenkte vi er mer skjermet her, sier David, med henvisning til parlament-angrepet i London i mars.
DN170523https://www.dn.no/nyheter/2017/05/23/1808/Utenriks/naboer-til-den-angivelige-selvmordsbomberen-til-dn-det-er-skremmende-a-tenke-pa-at-vi-har-hatt-en-mistenkt-terrorist-gaende-rett-utenfor-dorstokken Financial Times gikk også ut med navnet ved 18-tiden, norsk tid, men henvisning til kilder i det britiske regjeringsapparatet.
DN170523 Financial Times gikk også ut med navnet ved 18-tiden, norsk tid, men henvisning til kilder i det britiske regjeringsapparatet.
DA170523 - Med henvisning til hendelsen ved Manchester arena i går kveld, kan vi bekrefte at vi har arrestert en 23-åring i South Manchester, heter det i en Twitter-melding fra politiet i Manchester.
DA170523 - Med henvisning til hendelsen ved Manchester arena i går kveld, kan vi bekrefte at vi har arrestert en 23-åring i South Manchester, heter det i en Twitter-melding fra politiet i Manchester.
AA170523 - Med henvisning til hendelsen ved Manchester arena i går kveld, kan vi bekrefte at vi har arrestert en 23-åring i South Manchester, heter det i en Twitter-melding fra politiet i Manchester.
SA170522 Hadde jeg vært i Skien skulle jeg lagt deg i bakken, ingen hadde reagert, skriver Tufte Johansen, trolig med henvisning til situasjonen der Odds Olivier Occéan gikk i bakken uten å få straffespark. @olegs26_ole Du skårer på overtid og tweeter om meg etter at jeg har lagt meg !
FV170522 Hadde jeg vært i Skien skulle jeg lagt deg i bakken, ingen hadde reagert, skriver Tufte Johansen, trolig med henvisning til situasjonen der Odds Olivier Occéan gikk i bakken uten å få straffespark. @olegs26_ole Du skårer på overtid og tweeter om meg etter at jeg har lagt meg !
DA170522 Selskapet som eier Ringling, Feld Entertainment, gjorde det kjent i januar at sirkusdriften ville opphøre, med henvisning til for dårlig billettsalg og høye driftskostnader.
BT170522 - Med henvisning til hendelsen ved Manchester arena i går kveld, kan vi bekrefte at vi har arrestert en 23-åring i South Manchester, heter det i en Twitter-melding fra politiet i Manchester.
BT170522 - Med henvisning til hendelsen ved Manchester arena i går kveld, kan vi bekrefte at vi har arrestert en 23-åring i South Manchester, heter det i en Twitter-melding fra politiet i Manchester.
BT170522 De sendte dermed en henvisning til LHL-klinikken på Nærland i Rogaland i mai 2016.
BT170522 - Vi har ikke mottatt henvisning , sier Margot Braut ved LHL-klinikken.
BT170522 - Har det skjedd at en henvisning er blitt borte ?
AP170522 Hadde jeg vært i Skien skulle jeg lagt deg i bakken, ingen hadde reagert, skriver Tufte Johansen, trolig med henvisning til situasjonen der Odds Olivier Occéan gikk i bakken uten å få straffespark. @olegs26_ole Du skårer på overtid og tweeter om meg etter at jeg har lagt meg !
AA170522 Det vakte bestyrtelse i Israel da amerikanske diplomater tidligere i måneden avslo et israelsk tilbud om å organisere Trumps planlagte besøk ved Klagemuren, med henvisning til at Øst-Jerusalem er ulovlig okkupert og ikke en del av Israel.
AA170522 Riek Machar vil komme og forårsake nok en krig i Juba, sier Kiir med henvisning til flere dager med kamper mellom Kiirs og Machars styrker i den sørsudanske hovedstaden i fjor sommer.
AA170522 IS-angripere sto bak, melder DPA uten henvisning til noen kilder.
DA170521 Hun fikk henvisning til MR-scan, og skimtet ordene « opticus nevritt ».
AP170520 Tusener ropte ut « Ja Hossein, Mir Hossein », som er en henvisning til helgenen Mir Hossein.
DN170519 - Det er ingen tvil om at å utløse riksrettsprosessen vil føre til kortsiktig uro i finansmarkedene, skriver Nordeas sjefanalytiker på USA, Johnny Bo Jakobsen, i en oppdatering kalt « You're fired - hva vil skje om president Trump blir stilt for riksrett ? » fredag - med en henvisning til Trumps slagord fra hans tid som programleder i realityserien The Apprentice.
DB170519 Trump sa senere i et intervju at han allerede hadde bestemt seg for å sparke Comey, med henvisning til FBIs Russland-etterforskning.
VG170518 Med henvisning til dramaet som oppsto rundt å få landingstillatelse for det chartrede flyet som skulle hente French hjem til Norge, sa Øyen : ¶
DN170518 Obligasjonsmarkedet tolker det som kan bli den dypeste krisen i Trumps presidentvirke i retning av at den amerikanske sentralbank kan bli sporet av i sin plan for rentehevinger i år, skriver Bloomberg, med henvisning til at sannsynligheten for en renteheving fra Federal Reserve i neste måned er svekket til rundt 60 prosent, basert på dagens nivåer i pengemarkedet.
DB170517 - Jeg har en sekstenåring og en attenåring og en 24-åring hjemme, og de går på kino to ganger i uken, og de ser på Netflix, sa han, med henvisning til de tre barna sine.
DB170517 - Jeg har en sekstenåring og en attenåring og en 24-åring hjemme, og de går på kino to ganger i uken, og de ser på Netflix, sa han, med henvisning til de tre barna sine.
SA170516 - Det er helt uakseptabelt å ta hensyn til YPG som samarbeidspartnere i regionen, og vi strekker oss nå mot en global avtale, sier Erdogan, med henvisning til YPG, som er SDFs dominerende gruppe, i Syria.
AA170516 - Det er helt uakseptabelt å ta hensyn til YPG som samarbeidspartnere i regionen, og vi strekker oss nå mot en global avtale, sier Erdogan, med henvisning til YPG, som er SDFs dominerende gruppe, i Syria.
SA170515 - Det er absolutt ikke noe tabu for oss, sa Macron på sin side med henvisning til eventuelle traktatendringer.
DB170515 I et svarinnlegg fra Fremskrittspartiets justispolitiske talsmann, Ulf Leirstein, blir min kronikk om nasjonalt tiggeforbud karakterisert som « i beste fall naiv », med henvisning til « Brennpunkt»-dokumentaren om rumenske tiggere i Bergen og en dom i Bergen tingrett.
AP170515 Den tidligere politietterforskeren i New York skal lenge ha vært kritisk til Comey, skriver The Washington Post med henvisning til en kilde tett på Det hvite hus.
AA170515 - Det er absolutt ikke noe tabu for oss, sa Macron på sin side med henvisning til eventuelle traktatendringer.
AP170514 Med mindre du trenger øyeblikkelig hjelp, må du først få henvisning fra helsepersonell i Norge.
DB170513 Hva feiler det deg ? spør hun med en klar henvisning til USAs nåværende president.
DA170513 Bsh 2 AS erkjente å være insolvent per i dag, men motsatte at det ble åpnet konkurs under henvisning til at betalingsudyktigheten er forbigående.
AA170513 Nesten alle er veldig godt kjent, sa Trump med henvisning til kandidatene til jobben.
AA170513 - Det er ingen grense, i morgen kan det gjøres med 100 millioner datamaskiner, sier Eisen med henvisning til hvor mange datamaskiner som kan angripes. ( ©NTB ) ¶
AA170512 Etter reaksjoner i USA, har noen av episodene blitt ledsaget av en advarende plakat, med henvisning til et nettsted for hjelp.
AA170512 Det virker dramatisk at foreldre i Trondheim får bekymringsmelding om barn og unge fra rektorene, med henvisning til en amerikansk tv-serie.
VG170511 Allerede dagen etter offentliggjorde Trump nyheten om at FBI-direktøren hadde fått sparken, med henvisning til at han fulgte anbefalingen fra Rosenstein.
SA170511 DEBATT : En videre debatt vil bare ha en hensikt hvis varaordfører Pål Morten Borgli og utvalgsleder Arne Buchholdt Espedal forholder seg til fakta i stedet for å hengi seg til amatørpsykologi og henvisning til utenforliggende forhold.
DN170511 - Nå sitter vi igjen med skjegget i postkassen etter de finanskarene, sa Fredriksen til DN tidligere i år, med henvisning til tiden da Trøim og hans nærmeste medarbeidere styrte deler av imperiet frem til 2014.
DB170511 - Vi kommer til å stanse drapene og døden, tilføyer Trump med henvisning til krigen i Syria.
AP170511 Med henvisning til en kilde tett på Det hvite hus, skriver The Washington Post at Trump under møtet med Rosenstein og Sessions ha gitt dem klar beskjed om å skrive ned en begrunnelse for hvorfor Comey ikke kunne fortsette som FBI-direktør.
AA170511 Dette ble kuttet til 298 millioner kroner i det endelige budsjettet for 2016, med henvisning til de mange asylankomstene høsten 2015.
VG170510 - I dag vil vi uten tvil høre krav om en ny etterforskning, noe som bare kan føre til en forsinkelse av det pågående arbeidet som blir gjort, sa han med henvisning til Senatets etterretningskomité arbeid.
DB170510 Beslutningen om å sparke FBI-sjefen har blitt kalt for « Nixonsk » av flere kommentatorer, med henvisning til den såkalte « Saturday night massacre » i 1973, da president Richard Nixon sparket spesialaktoren i Watergate-saken.
DA170510 - Vi kommer til å stanse drapene og døden, tilføyer Trump med henvisning til krigen i Syria.
DA170510 Også Tankesmien Agenda vil ha et slikt forbud i byggebransjen og mener med henvisning til praksisen i Tyskland at dette er mulig, ifølge VG.
DA170510 Sykehusene får beskjed om å kutte 0,8 prosent - ferdig snakka, sier SVs Kari Elisabeth Kaski, med henvisning til regjeringens målsetting om å effektivisere offentlig sektor.
BT170510 - Det er helt uakseptabelt at USA forsyner YPG med våpen, sier den tyrkiske visestatsministeren Nurettin Canikli med henvisning til den syriskkurdiske militsen.
AP170510 Tre av brannene brøt ut i bærbare datamaskiner, to av dem i nettbrett, skriver The Daily Beast, med henvisning til en rapport fra det amerikanske luftfartstilsynet.
AA170510 - Vi kommer til å stanse drapene og døden, tilføyer Trump med henvisning til krigen i Syria.
AA170510 Også Tankesmien Agenda vil ha et slikt forbud i byggebransjen og mener med henvisning til praksisen i Tyskland at dette er mulig, ifølge VG.
VG170509 Demokratenes leder i Senatet Chuck Schumer kaller ifølge CNBC oppsigelsen del av et « dypt urovekkende mønster » fra Det hvite hus, med henvisning til avsettelsen av blant andre daværende fungerende justisminister Sally Yates.
VG170508 Hauge, leder av motstandsorganisasjonen Milorg, med henvisning til hvor fredelig tilbaketrekkingen var.
AP170508https://www.aftenposten.no/verden/Marine-Le-Pen-tapte-sa-det-sang-blant-rike-og-fattige_-unge-og-gamle-Bare-n-gruppe-ville-ha-henne-som-president-620698b.html Noen hadde skrevet « FN SOLUTION » på en av gruvehaugene utenfor Hénin-Beaumont i april med henvisning til at Front National kan løse problemene med fattigdom og arbeidsledighet i Nord-Frankrike.
AP170508 Noen hadde skrevet « FN SOLUTION » på en av gruvehaugene utenfor Hénin-Beaumont i april med henvisning til at Front National kan løse problemene med fattigdom og arbeidsledighet i Nord-Frankrike.
AA170508 - Australia er svært bekymret over stadige meldinger om utenomrettslige henrettelser i forbindelse med den såkalte krigen mot narkotika, sa en australsk diplomat, med henvisning til at mye tyder på at politiet står bak drapene.
VG170507 Man vet aldri hva velgerne finner på før stemmene er talt, sier Orban, med henvisning til valget av Donald Trump og Brexit.
DN170507 nestleder og samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen sier at « ingen skal få ekskludere andre » med henvisning til KrF og Venstre.
AP170507 - Dersom Moon vinner, vil det være fullbyrdelsen av levende-lys-revolusjonen, fastslår professor Jong, med henvisning til de mange massedemonstrasjonene med krav om at tidligere president Park måtte bli avsatt etter at avsløringene av maktmisbruk og vanstyre tiltok i styrke.
SA170506 Han snakker også om behovet for en front mot islamsk indoktrinering, med henvisning til da « den muslimske horde » invaderte Konstantinopel for flere hundre år siden.
AP170506https://www.aftenposten.no/verden/USA-har-tidligere-markedsfort-seg-som-en-spreder-av-demokrati-Donald-Trump-skryter-av-diktatorer-620498b.html I dag er Irak som terroristenes Harvard, fortsatte han, med henvisning til det prestisjetunge Harvard-universitetet.
AP170506 I dag er Irak som terroristenes Harvard, fortsatte han, med henvisning til det prestisjetunge Harvard-universitetet.
AP170506 I dag er Irak som terroristenes Harvard, fortsatte han, med henvisning til det prestisjetunge Harvard-universitetet.
AA170506 - Det ligger rotfestet i oss at vi ønsker å vite hvor vi kommer fra, sa Listhaug med henvisning til det populære NRK-programmet.
AA170506 - Det ligger rotfestet i oss at vi ønsker å vite hvor vi kommer fra, sa Listhaug med henvisning til det populære NRK-programmet.
DA170505 - Landet vårt har ikke råd til nye hodeløse innvandringseksperimenter, fastslo Frp-lederen med henvisning til vedtaket på Aps landsmøte for to år siden om å ta imot 10.000 kvoteflyktninger fra Syria.
BT170505 - Landet vårt har ikke råd til nye hodeløse innvandringseksperimenter, fastslo Frp-lederen med henvisning til vedtaket på Aps landsmøte for to år siden om å ta imot 10.000 kvoteflyktninger fra Syria.
BT170505 Det har hendt, både i REK og NEM, at forskningsprosjekter er avslått både med henvisning til sannsynlige negative samfunnsmessige konsekvenser, og fordi forsker/prosjektleder har hatt problematiske interessekonflikter i prosjektet.
AA170505 - Landet vårt har ikke råd til nye hodeløse innvandringseksperiment, fastslo Frp-lederen med henvisning til vedtaket på Aps landsmøte for to år siden om å ta imot 10.000 kvoteflyktninger fra Syria.
AA170505 - Landet vårt har ikke råd til nye hodeløse innvandringseksperimenter, fastslo Frp-lederen med henvisning til vedtaket på Aps landsmøte for to år siden om å ta imot 10.000 kvoteflyktninger fra Syria.
DB170504 Tre uker før valget i 2013 gikk Høyres daværende justispolitiske talsmann Andre Oktay Dahl ut og sa at Norge ville vært tryggere med Erna ved roret, med henvisning til terroren 22. juli 2011 : « Operasjonssentralen hadde vært bedre rustet, bemanningen hadde vært bedre og helikopteret hadde vært tidligere i luften ».
DA170503 Men det påpekes at reglene for henvisning til utredning eller behandling tolkes ulikt ved ulike helseforetak og at registreringssystemene også skaper forskjeller.
DA170503 Det har skapt mistanke om henvisning til utredning brukes for å fjerne pasienter fra ventelistene før de har fått behandlingen de har krav på.
AA170503 Men det påpekes at reglene for henvisning til utredning eller behandling tolkes ulikt ved ulike helseforetak og at registreringssystemene også skaper forskjeller.
AA170503 Det har skapt mistanke om henvisning til utredning brukes for å fjerne pasienter fra ventelistene før de har fått behandlingen de har krav på.
SA170502 - Det har gitt meg mer energi, sier Kalla med henvisning til det å satse på egen hånd i jakten på nye triumfer i langrennssporet.
DN170502 - Jeg vil advare mot å legge andre føringer på investeringene enn det finansielle, sier Jensen med henvisning til partier og miljøorganisasjoner som ønsker investeringer i eksempelvis solparker.
DN170502 - Jeg vil advare mot å legge andre føringer på investeringene enn det finansielle, sier Jensen med henvisning til partier og miljøorganisasjoner som ønsker investeringer i eksempelvis solparker.
DB170502 - Det har gitt meg mer energi, sier Kalla med henvisning til det å satse på egen hånd i jakten på nye triumfer i langrennssporet.
AP170502 - Det har gitt meg mer energi, sier Kalla med henvisning til det å satse på egen hånd i jakten på nye triumfer i langrennssporet.
SA170501 - Han ønsker å gjøre økonomien dynamisk, men han er blant dem som brukte dynamitt mot vår økonomi, sa Le Pen, med henvisning til Frankrikes stillestående økonomi, landets høye arbeidsledighet, og Macrons rolle som økonomiminister.
DN170501 - Han ønsker å gjøre økonomien dynamisk, men han er blant dem som brukte dynamitt mot vår økonomi, sa Le Pen, med henvisning til Frankrikes stillestående økonomi, landets høye arbeidsledighet, og Macrons rolle som økonomiminister. ( ©NTB ) ¶
DB170501 Sist jeg snakket med ham for nesten to år siden, spurte jeg han om en henvisning til en spesialist for å få en diagnose på en klump i halsen, noe som hindret meg i å fortsette fremførelsen av stykket « Citizen Twain ».
DA170501 - Han ønsker å gjøre økonomien dynamisk, men han er blant dem som brukte dynamitt mot vår økonomi, sa Le Pen, med henvisning til Frankrikes stillestående økonomi, landets høye arbeidsledighet, og Macrons rolle som økonomiminister.
DA170501 - Han ønsker å gjøre økonomien dynamisk, men han er blant dem som brukte dynamitt mot vår økonomi, sa Le Pen, med henvisning til Frankrikes stillestående økonomi, landets høye arbeidsledighet, og Macrons rolle som økonomiminister.
AP170501https://www.aftenposten.no/viten/-Hvorfor-tror-ikke-alle-pa-forskning-620113b.html Matematikeren John von Neumann uttalte i 1954 at det gjerne tar 30 - 100 år og mer før ny matematikk kan brukes til noe nyttig, og at utviklingen foregår uten styring, uten henvisning til nytte og uten noe ønske om å gjøre noe nyttig.
AP170501 Matematikeren John von Neumann uttalte i 1954 at det gjerne tar 30 - 100 år og mer før ny matematikk kan brukes til noe nyttig, og at utviklingen foregår uten styring, uten henvisning til nytte og uten noe ønske om å gjøre noe nyttig.
AA170501 - Han ønsker å gjøre økonomien dynamisk, men han er blant dem som brukte dynamitt mot vår økonomi, sa Le Pen, med henvisning til Frankrikes stillestående økonomi, landets høye arbeidsledighet, og Macrons rolle som økonomiminister. ( ©NTB ) ¶
AA170501 Time uten henvisning
AA170501 Da kan personer over 25 år med føflekker de er usikre på bestille time til hudlege uten henvisning fra fastlege.
AA170430 - Dessverre er vi veldig bedrøvet over å se det amerikanske flagget sammen med terrororganisasjonen YPG i en kolonne, sier Erdogan med henvisning til den syriske kurdermilitsen, som har tette bånd til PKK-geriljaen.
DN170429 Ifølge Reuters har Klaus Grohmann ikke ønsket at kommentere saken med henvisning til fortrolighetsklausuler.
DN170428https://www.dn.no/nyheter/2017/04/28/2135/Utenriks/vapenlobbyen-jubler-for-trump Trump kunngjorde videre at « det åtte år lange angrepet på det andre grunnlovstillegg er over », med henvisning amerikaneres rett til å bære våpen.
DN170428 Trump kunngjorde videre at « det åtte år lange angrepet på det andre grunnlovstillegg er over », med henvisning amerikaneres rett til å bære våpen.
DN170428 Selve retningslinjene vil ikke ha noen henvisning til dette spørsmålet, ettersom dette vil ikke være noen del av forhandlingene med Storbritannia, sier en EU-kilde i forkant av møtet.
DB170428 Dét mener han altså ikke er tilfellet lenger, med henvisning til blant annet lettkledde Instagram-bilder og Kim Kardashians ekteskap med rapperen Kanye West ( 39 ), som Morgan omtaler som en « bad boy ».
AP170428https://www.aftenposten.no/norge/politikk/-KrF-Det-bor-ikke-vare-lommeboken-som-avgjor-om-man-gar-til-optiker-620073b.html Hun minner om at det er lang ventetid hos øyelege, og at en optiker kan sile ut de barna som har behov for en henvisning dit.
AP170428 Trump kunngjorde videre at « det åtte år lange angrepet på det andre grunnlovstillegg er over », med henvisning amerikaneres rett til å bære våpen.
AP170428 Hun minner om at det er lang ventetid hos øyelege, og at en optiker kan sile ut de barna som har behov for en henvisning dit.
AA170428 Trump kunngjorde videre at « det åtte år lange angrepet på det andre grunnlovstillegg er over », med henvisning amerikaneres rett til å bære våpen.
AA170428 Alle ble forsøkt utsatt eller avvist i rettssystemet, med henvisning til at legemiddelet som ble benyttet ikke ville ha den tilsiktede effekten.
SA170427https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Klassisk-Liverpool-drakt-i-jubileumsaret-234562b.html Halsen med den enkle røde stripen er en direkte henvisning til draktene fra tidlig 80-tall, da Liverpool kanskje hadde sine mest suksessrike år.
SA170427 Halsen med den enkle røde stripen er en direkte henvisning til draktene fra tidlig 80-tall, da Liverpool kanskje hadde sine mest suksessrike år.
FV170427 Engstrand ønsker ikke å opplyse om hvilken avdeling de smittede pasientene var innlagt på, med henvisning til taushetsplikten.
DB170427 - Dersom et sentrum/Høyre-regjeringssamarbeid ikke er mulig etter valget må KrF søke andre gjennomslag for vår politikk og mest sannsynlig velge oppoisjon, sa Hareide med henvisning til vedtaket landsstyret fattet i november.
DB170427 - Poenget er at denne skjermen er veldig morsom, sier han med henvisning til telefonen.
DA170427 - En annen ting er selskapets behov for åpenhet for å opprettholde troverdigheten, fortsetter hun med henvisning til Bestsellers egne retningslinjer.
DA170427 - En annen ting er selskapets behov for åpenhet for å opprettholde troverdigheten, fortsetter hun med henvisning til Bestsellers egne retningslinjer.
AP170427https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Klassisk-Liverpool-drakt-i-jubileumsaret-234562b.html Halsen med den enkle røde stripen er en direkte henvisning til draktene fra tidlig 80-tall, da Liverpool kanskje hadde sine mest suksessrike år.
AP170427 Halsen med den enkle røde stripen er en direkte henvisning til draktene fra tidlig 80-tall, da Liverpool kanskje hadde sine mest suksessrike år.
DA170425 Motforslaget fra de innsatte selv var Nymannsstien, med henvisning til at de innsatte kom ut av « Botsen » som nye menn.
DB170424 Det blir krevende for Støre å føre en offensiv digitaliseringspolitikk når han må styre med et parti som opp gjennom årene har kjempet mot farge-TV, for å bevare telefonkioskene og mot post i butikk, sa hun med henvisning til gammel SP-politikk.
DB170422 Hvis de legger i sårbarhet at rimelighetsvilkåret skal gjeninnføres, vil det ha en effekt, da det er henvisning til internflukt uavhengig av nettverk som er den store forskjellen på nå og hvordan det var tidligere.
DB170422 Torsdag denne uka meldte nyhetsbyrået Reuters, med henvisning til nordkoreanske statlige medier, at Pyongyang truer USA med et « kjempemessig forebyggende angrep » etter at USAs utenriksminister Rex Tillerson sa at USA vurderer flere måter å legge press på Nord-Korea.
BT170422 PÅ FORNAVN : Valgkamplogoen er uten henvisning til partiet og familienavnet Le Pen.
AA170422 Flere hundre ektefeller og andre familiemedlemmer av franske politiansatte marsjerte i gatene i Paris med rosa ballonger, franske flagg og plakater med tekster som « Ikke rør politimannen min » og « Nok politi drept og brent », med henvisning til både torsdagens drap på politimannen Xavier Jugelé samt et angrep i oktober der en brannbombe ble kastet mot en politipatrul
SA170421 Som alltid er det mannen i gata, sa dommeren, med henvisning til bilkjøperne og fabrikkarbeiderne i VW som kan risikere å tjene enda mindre i framtiden.
DA170421 I Frankrike er henvisning til internflukt langt mindre vanlig enn i Norge.
DA170421 I Frankrike er henvisning til internflukt langt mindre vanlig enn i Norge.
AP170421 Som alltid er det mannen i gata, sa dommeren, med henvisning til bilkjøperne og fabrikkarbeiderne i VW som kan risikere å tjene enda mindre i framtiden.
AA170421 Som alltid er det mannen i gata, sa dommeren, med henvisning til bilkjøperne og fabrikkarbeiderne i VW som kan risikere å tjene enda mindre i framtiden.
VG170420 Det sier kommunikasjonsdirektør i Discovery, Espen Skoland, med klar henvisning til den allerede pågående konflikten mellom de to partene rundt visning av scoringer fra Eliteserien.
DN170420 Kilder både i den nåværende og den tidligere administrasjonen i Washington opplyser dette overfor Reuters, med henvisning til russiske dokumenter.
DB170420 Med henvisning til blant annet Wikipedia, mener han at dette ikke kan være riktig, og at jeg « bør slutte å slenge dritt til alle som er litt mindre reaksjonære enn han selv er.
DA170420 Det betyr at man verken trenger henvisning eller diagnose for å oppsøke oss.
AA170420 Tidligere torsdag meldte Reuters, med henvisning til nordkoreanske statlige medier, at Pyongyang truer USA med et « kjempemessig forebyggende angrep » etter at USAs utenriksminister Rex Tillerson sa at USA vurderer flere måter å legge press på Nord-Korea på.
AA170420 Sir Andrew Wiles var den første som vant Clay Research Award, og fjor ble han tildelt Abelprisen, sier Holden, med henvisning til prisen som er oppkalt etter den norske matematikeren Niels Henrik Abel.
VG170419 Det er ingen henvisning til at Trump uttrykte noen form for bekymring for situasjonen i Tyrkia.
DB170419 Kilder både i den nåværende og den tidligere administrasjonen i Washington opplyser dette overfor Reuters, med henvisning til russiske dokumenter.
AA170419 Kilder både i den nåværende og den tidligere administrasjonen i Washington opplyser dette overfor Reuters, med henvisning til russiske dokumenter.
VG170418 - Jeg håper dette blir som Gezi-park demonstrasjonene, fordi bare slik kan vi bli hørt, og da vil hele verden vite hvilke problemer vi har her i Tyrkia, fortsetter Can, med henvisning til de store protestene i 2013.
VG170418 Det er enda en typisk, ensidig handelsavtale som rammer USA, sier han, med henvisning til handelsavtalen mellom Canada, USA og Mexico, North American Free Trade Agreement ( Nafta ), som trådde i kraft i 1994.
VG170418 Det har virkelig aldri falt meg inn at jeg skal bekymre meg for at norske myndigheter en dag skal komme på døra og frata meg statsborgerskapet, med henvisning til noe bestefaren min sa eller gjorde for mange tiår siden.
VG170418 Den hasjdømte barndomsvennen mener at dersom Jensen skulle hatt et kriminelt samarbeid med noen, så burde han heller ha valgt en han kjente godt og stolte på - enn en heroinavhengig person, med tydelig henvisning til Cappelen som har vært rusavhengig.
SA170418 Også bruken av alderstester og praksisen med henvisning til internflukt får kritikk. 4.
DA170418 trinn, men å ukritisk sette et lærernorm-krav er vi skeptisk til, sier Asheim med henvisning til SSB-forskning på området.
AP170418https://www.aftenposten.no/norge/politikk/Ti-saker-det-kan-bli-brak-om-pa-Ap-landsmotet-618691b.html Også bruken av alderstester og praksisen med henvisning til internflukt får kritikk. 4.
AP170418 Også bruken av alderstester og praksisen med henvisning til internflukt får kritikk. 4.
AA170418 - Det pågår diskusjoner og dialog mellom utsendinger som representerer Baghdadi og Zawahri, sier Allawi i et intervju med Reuters, med henvisning til IS-leder Abu Bakr al-Baghdadi og Ayman al-Zawahri.
VG170415 Vi kan ikke ha to autoriteter, slik det er nå, sier hun, med henvisning til at Tyrkia i dag styres av en statsminister etter et parlamentarisk system, mens presidenten i teorien skal ha en mer symbolsk rolle.
VG170415 - Vi kan ikke tilgi dem som har gjort våre sønner til martyrer, sa han, med henvisning til det blodige kuppforsøket i fjor sommer.
AA170415 Med henvisning til skandaler i Vatikanet, ba han om tilgivelse for prester som har sviktet i sitt arbeid.
AP170414 Med henvisning til skandaler i Vatikanet, ba han om tilgivelse for prester som har sviktet i sitt arbeid.
SA170412 - Vi har fått vite at alt har gått bra, sa han til TV-kanalen NTV med henvisning til det kirurgiske inngrepet som ble gjort.
FV170412 - Vi har fått vite at alt har gått bra, sa han til TV-kanalen NTV med henvisning til det kirurgiske inngrepet som ble gjort.
DB170412 - Vi har fått vite at alt har gått bra, sa han til TV-kanalen NTV med henvisning til det kirurgiske inngrepet som ble gjort.
DB170412 Dette er et dyr, sier Trump med henvisning til Assad.
BT170412 Dette er et dyr, sier Trump med henvisning til Assad.
BT170412 - Vi har fått vite at alt har gått bra, sa han til TV-kanalen NTV med henvisning til det kirurgiske inngrepet som ble gjort.
AP170412https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Vellykket-operasjon-for-Bartra---Han-opplevde-bussangrepet-som-et-sjokk-233921b.html - Vi har fått vite at alt har gått bra, sa han til TV-kanalen NTV med henvisning til det kirurgiske inngrepet som ble gjort.
AP170412 - Vi har fått vite at alt har gått bra, sa han til TV-kanalen NTV med henvisning til det kirurgiske inngrepet som ble gjort.
AA170412 Dette er et dyr, sier Trump med henvisning til Assad. ( ©NTB ) ¶
AA170410 - Det er på tide at Vladimir Putin erkjenner sannheten om tyrannen han støtter, sier Johnson med henvisning til Syrias president Bashar al-Assad.
DB170409 Den har sammenheng med det uavklarte vi ser i forbindelse med den siste saken, men også utviklingen internasjonalt og det vi har sett i Sverige, sier Bjørnland, med henvisning til lastebilangrepet i Stockholm fredag, der fire personer ble drept og 15 skadd.
AP170409 Hennes modige fortelling kunne vært en henvisning til vårt team.
DN170408 - Spesielt viser reaksjonen at Kreml fortsatt støtter et regime som utfører denne typen skrekkelige angrep mot sitt eget folk, sier Tillerson med henvisning til det antatte angrepet med kjemiske våpen mot den opprørskontrollerte byen Khan Sheikhoun tirsdag.
DB170408 - Spesielt viser reaksjonen at Kreml fortsatt støtter et regime som utfører denne typen skrekkelige angrep mot sitt eget folk, sier Tillerson med henvisning til det antatte angrepet med kjemiske våpen mot den opprørskontrollerte byen Khan Sheikhoun tirsdag.
VG170407 - Jeg synes det Assad gjorde er forferdelig, sa Trump til reportere på torsdag, med henvisning til gassangrepet.
SA170407 - Ingen ønsker et nytt Øst-Aleppo, sier Egeland, med henvisning til den langvarige beleiringen og den voldsomme regjeringsoffensiven for å gjenerobre byen fra opprørere i 2016.
AP170407 - Ingen ønsker et nytt Øst-Aleppo, sier Egeland, med henvisning til den langvarige beleiringen og den voldsomme regjeringsoffensiven for å gjenerobre byen fra opprørere i 2016.
AA170407 - Ingen ønsker et nytt Øst-Aleppo, sier Egeland, med henvisning til den langvarige beleiringen og den voldsomme regjeringsoffensiven for å gjenerobre byen fra opprørere i 2016.
DA170406 Det første med henvisning til planens omfang på 1.064 milliarder kroner, det andre om muligheten til å gjennomføre den.
AA170406 - Noe må skje, sa president Donald Trump torsdag, med henvisning til angrepet mot den opprørskontrollerte småbyen Khan Sheikhoun der 86 mennesker angivelig skal ha blitt drept av kjemiske våpen.
AA170406 - Noe må skje, sa president Donald Trump torsdag, med henvisning til angrepet mot den opprørskontrollerte småbyen Khan Sheikhoun der 86 mennesker angivelig skal ha blitt drept av kjemiske våpen.
SA170405 Kritikerne anklager Bannon for å være rasist, antisemitt, fanatisk høyrenasjonalist og det som verre er, blant annet med henvisning til tiden som leder for Breitbart News.
BT170405 Med henvisning til arbeidsmiljøloven påberoper man seg interne turnusregler med hviletid for de ansatte, som får dekket reise, opphold og måltider.
AA170405 Kritikerne anklager Bannon for å være rasist, antisemitt, fanatisk høyrenasjonalist og det som verre er, blant annet med henvisning til tiden som leder for Breitbart News.
DN170404https://www.dn.no/nyheter/2017/04/04/2106/Makrookonomi/da-oljenaeringen-sviktet-tok-to-drivere-over-na-mister-ogsa-disse-kraften - Men tittelen på artikkelen sier mye denne gangen, sier sjeføkonom Kari Due-Andresen, med henvisning til tittelen « Ett steg frem, men to tilbake ? », der utviklingen i norsk økonomi drøftes.
DN170404 - Men tittelen på artikkelen sier mye denne gangen, sier sjeføkonom Kari Due-Andresen, med henvisning til tittelen « Ett steg frem, men to tilbake ? », der utviklingen i norsk økonomi drøftes.
DB170404 Pasientene kan møte uten timeavtale og uten henvisning for vurdering - og kan få poliklinisk oppstart også med metadon.
DN170403 Med henvisning til møtet sa Erdogan søndag at alle lederne hadde sittet som « snille, små lam og lyttet til paven ».
DB170403 - Fjeldkonge med debutmål, skriver Ekstra Bladet i en henvisning på førstesida.
AA170403 Lasso vil likevel ikke godta tap, med henvisning til at han ifølge tre valgdagsmålinger lå an til å vinne valget med et par prosents margin.
DB170402 Det skulle imidlertid vise seg å ikke være så enkelt - jeg mottok isteden et svar fra NRKs redaksjonssjef som var både høflig og imøtekommende, men som fastholdt at de hadde gjort det eneste riktige - med henvisning til at DSB selv hadde skrevet at " 1 av 3 nordmenn er svært bekymret for at terrorister skal lykkes med et angrep på norsk jord ", og dermed var det umulig for NRK å gjøre annet enn å videreføre
DB170402 At NRK fortsatt insisterer å beholde sin feilaktige fremstilling - med henvisning til at de bare følger DSBs tolkning av rapporten - er et grelt eksempel på hvordan " Jammen, det står jo her at " blir et argument som det krever ekstraordinære motbevis for å overvinne.
VG170331 - UDI kan ikke vurdere mindreårige asylsøkere på 16 og 17 år ulikt når det gjelder henvisning til trygge områder i hjemlandet.
DN170331 Jeg sa at Høyre ikke akkurat er på sitt beste når de går inn i viktige forhandlinger med ultimatumer, når de sier at i akkurat dette spørsmålet, der vil vi ikke lytte til hva noen andre mener, sa Skei Grande, med henvisning til budsjettkampen i høst.
DB170331 Når du kjøper løsvekt, vet du jo ikke hvor lenge det har ligget åpent i butikken - selv om det i disse tider antakelig ikke har ligget så veldig lenge, sier Jørgensen med henvisning til den pågående priskampen på løsgodis i dagligvarebutikkene.
DA170331 Med blant annet henvisning til Dagsavisens tidligere artikler, nevner Sæther blant andre DNB-sjef Rune Bjerke, Norfunds daglige leder Kjell Roland og administrerende direktør i Norsk olje og gass, Karl Eirik Schjøtt-Pedersen.
AP170331 Hun kan få henvisning for eksempel til et distriktspsykiatrisk senter eller til privatpraktiserende psykolog med refusjonsordning ( som vil si at man kun betaler en mindre egenandel ).
AP170331 Det finnes også private tilbud der man ikke trenger henvisning .
AP170331 Dersom venninnen din på et tidspunkt ønsker å motta hjelp, er den vanligste måten å få komme til psykolog på å be om henvisning fra fastlegen sin.
VG170330 - Men når en fraksjon da har en bestemt mening om hvordan ting skal være, kjører gjennom sitt syn og ikke er villig til å lytte til andre meninger, da oppstår det problemer, sier hun med henvisning til IRN.
DB170330 Vi legger fram det som vi mener er de viktigste punktene, sa næringsminister Monica Mæland, med henvisning til at Sp har reagert på at Stortingets politikere ikke får meldingen før i morgen.
DA170330 Med henvisning til landmaktutredningen, skrev generalmajoren at hans folk opplever å bli overkjørt og at det virker som at « noen » har forutbestemt at Hæren og Heimevernet skal slås sammen.
DA170329 Dette betyr likevel ikke en utsettelse til 2030, slik Dagsavisen skrev, med henvisning til kommende Nasjonal transportplan for perioden 2018-2029, påpeker Astrup.
DA170329 Med henvisning til landmaktutredningen, som skal gi svar på hva slags landforsvar Norge skal ha i framtida, skriver sjefen for Heimevernet : ¶
VG170327 I august ble en arrestordre utstedt på Şükür, på bakgrunn av en tiltale om å være medlem i en væpnet gruppe, med henvisning til Gülens-nettverk.
VG170327 Ofte med henvisning til nederlandske Geert Wilders.
VG170327 Ofte med henvisning til Geert Wilders i Nederland som vil forby Koranen, Sverigedemokraterna som inntil nylig hadde aktive nazister i eget parti, eller Marine Le Pen i Frankrike som er mot NATO og vil bygge tollmurer over en lav sko.
SA170325 På femmila kan det samme som skjedde i Lahti skje igjen, sier Post til Aftenposten, i henvisning til at Sundby ble parkert av mer eksplosive løpere på slutten.
FV170325 På femmila kan det samme som skjedde i Lahti skje igjen, sier Post til Aftenposten, i henvisning til at Sundby ble parkert av mer eksplosive løpere på slutten.
BT170325 På femmila kan det samme som skjedde i Lahti skje igjen, sier Post til Aftenposten, i henvisning til at Sundby ble parkert av mer eksplosive løpere på slutten.
AP170325 På femmila kan det samme som skjedde i Lahti skje igjen, sier Post til Aftenposten, i henvisning til at Sundby ble parkert av mer eksplosive løpere på slutten.
DN170324https://www.dn.no/nyheter/2017/03/23/1526/Shipping/-det-ville-vaert-en-god-deal-for-frontline-aksjonaerene-og-en-darlig-deal-for-dht-aksjonaerene DHT har avvist Frontlines budforsøk under henvisning til at et bud ikke ville verdsette DHTs bidrag i et kombinert selskap, og medføre en uakseptabel utvanning.
DA170324 Det største eksemplet som blir nevnt i filmen er Andy Kaufman, men vi ser jo at mye som blir gjort på et mer kryptisk plan kan få store politiske konsekvenser, sier han med henvisning til presidentvalget i USA.
DN170323 Så jeg kan ikke la være å tenke på om dette kan være en ny 1990-talls-situasjon, hvor vi fortsatt har til gode å se den skikkelige bølgen med virkelig entusiasme fra investorer som kommer inn igjen, sier Sonders til DN med henvisning til oppturen i forkant av dotcom-boblen.
DN170323 DHT har avvist Frontlines budforsøk under henvisning til at et bud ikke ville verdsette DHTs bidrag i et kombinert selskap, og medføre en uakseptabel utvanning.
DN170323 Vi ser ikke det som riktig overfor våre medlemmer å gjøre det, men vi er ikke negative til utviklingen generelt, sier administrerende direktør Espen Fuglesang i Nito takst med henvisning til konsolideringen i bransjen.
DB170323 Rita Katz, direktør for den uavhengige etterretningsgruppa SITE, siterer Amaq på at angrepet ble utført av en « kalifatets soldat », med henvisning til « kalifatet » IS hevder å ha dannet.
DB170323 Rita Katz, direktør for den uavhengige etterretningsgruppa SITE, siterer Amaq på at angrepet ble utført av en « kalifatets soldat », med henvisning til « kalifatet » IS hevder å ha dannet.
BT170323 Presten hadde i klare ord gitt uttrykk for sitt syn på ekteskap og homofili med henvisning til det han mente var det ubibelske vedtaket på Kirkemøtet som åpner for likekjønnet vigsel i kirken.
BT170323 Biskop Nordhaug tar i et leserinnlegg presten i forsvar og sier han var i sin fulle rett, med henvisning til det samme vedtaket på kirkemøtet.
VG170322 - Det var under henvisning til manglende tilstedeværelse og at det ikke var sammenheng mellom liv og lære hva gjaldt informantbehandling.
DB170321 - I motsetning til Dem vil jeg ikke inngå en pakt med Putin, sa Macron, med henvisning til Russlands president.
DB170321 Tjenesten er gratis, og det trengs ikke henvisning .
AP170321 « Sjefene for NSA og FBI avviser muligheten for russisk innflytelse på valgene i USA », skrev Tass med henvisning til Trump.
DB170320 Beslutningen er tatt av Norges Geotekniske Institutt ( NGI ), politiet og Odda kommune, skriver NTB med henvisning til Hardanger Folkeblad.
BT170320 Velmenende liberalere som under henvisning til ytringsfriheten bistår muslimske autokrater med å innsnevre ytringsfriheten ?
VG170319 - Men du benytter akkurat nå nazimetoder, sa Erdogan med henvisning til den tyske statsministeren.
DN170319 Han påstår at jeg har truet ham og familien, det er helt latterlig å høre på, sa Jensen med henvisning til en episode der han oppsøkte nevøen i dennes bolig i et forsøk på å komme til enighet.
DB170319 - Men du benytter akkurat nå nazimetoder, sa Erdogan med henvisning til den tyske statsministeren.
DB170319 - Men du benytter akkurat nå nazimetoder, sier Erdogan med henvisning til den tyske statsministeren.
DA170319 - Men du benytter akkurat nå nazimetoder, sa Erdogan med henvisning til den tyske statsministeren.
AA170319 - Men du benytter akkurat nå nazimetoder, sa Erdogan med henvisning til den tyske statsministeren.
AA170319 De amerikanske utenriksministeren understreket at president Donald Trump " setter stor pris på " kontakten med Xi og " ser fram til et besøk i nær framtid ", trolig med henvisning til ryktene om at de to lederne planlegger et møte i Florida i april.
AA170319 - Vi søkte allerede i november, men fikk avslag med henvisning til forskriftene som ikke omfatter kultur, sier forbundets daglige leder, Kjersti Solbakken.
SA170317 Med henvisning til de velstående giverne som deltok under statsminister Erna Solbergs førjulsgløgg, slo han fast at " milliardærfesten er over ".
FV170317 - Når det gjelder avlytting fra den forrige administrasjonen, har vi i det minste noe til felles, kanskje, svarte Trump med henvisning til Merkel og til latter fra de fremmøtte på pressekonferansen i Det hvite hus.
DN170317 - Når det gjelder avlytting fra den forrige administrasjonen, har vi i det minste noe til felles, kanskje, svarte Trump med henvisning til Merkel og til latter fra de fremmøtte på pressekonferansen i Det hvite hus.
DN170317 Med henvisning til de velstående giverne som deltok under statsminister Erna Solbergs førjulsgløgg, slo han fast at " milliardærfesten er over ".
DB170317 Dette kan i seg selv fremstå som en hersketeknikk : Et krav om å få slippe harde motargumenter eller møtet med andre verdenssyn, med henvisning til sin egen sarthet.
DA170317 Totalt 5.646 dekar matjord ble omdisponert, ifølge Regjeringen.no, med henvisning til Kostra-tall fra Statistisk sentralbyrå.
BT170317 Disse dokumentene ble holdt hemmelig med henvisning til en paragraf i offentlighetsloven hvor det står at dokument om lovbrudd kan unntas offentligheten.
AA170317 - Når det gjelder avlytting fra den forrige administrasjonen, har vi i det minste noe til felles, kanskje, svarte Trump med henvisning til Merkel og til latter fra de fremmøtte på pressekonferansen i Det hvite hus.
AA170317 - Analysen til nå går ut på at det var en liten mengde krutt, av samme type som brukes i fyrverkeri, og det var ingen detonator, sa den greske politiministeren Nikos Toskas til Skai TV fredag, med henvisning til bevismateriale som etterforskere i Frankrike og Tyskland har sikret.
AA170317 Til stor applaus, og med henvisning til velstående givere som deltok under statsminister Erna Solbergs førjulsgløgg, slo han fast at « milliardærfesten er over ».
AA170317 Til stor applaus, og med henvisning til velstående givere som deltok under statsminister Erna Solbergs førjulsgløgg, slo han fast at « milliardærfesten er over ».
AA170317 Med henvisning til de velstående giverne som deltok under statsminister Erna Solbergs førjulsgløgg, slo han fast at " milliardærfesten er over ".
SA170316 Bedriften sa nei, med henvisning til at kunder forventer å bli møtt på en nøytral måte når de er i kontakt med de ansatte.
FV170316 Så fikk han henvisning til IVF-behandling på Rikshospitalet.
DN170316 Det er en dårlig skjult henvisning til den høyrepopulistiske dreiningen som har gjort eiendomsmogulen og tv-showverten Donald Trump til USAs president.
DB170316 For Smith krevde å få utlevert tupéen, og argumenterte med at han hadde krav på den med henvisning til menneskerettighetene.
DB170316 Er det en henvisning til « Alt for Norge », som kjent brukt både av konger og fotballandslag ?
AA170316 Bedriften sa nei, med henvisning til at kunder forventer å bli møtt på en nøytral måte når de er i kontakt med de ansatte.
AA170316 Vi snakker om byutvikling, « trolig den viktigste byplansaken i dette århundre » som Roald Eriksen anførte i Adressa med henvisning til Gjærevolls uttalelse.
SA170315 Så fikk han henvisning til IVF-behandling på Rikshospitalet.
AP170315 Så fikk han henvisning til IVF-behandling på Rikshospitalet.
AA170315 april ", en henvisning til folkeavstemningen i Tyrkia der Erdogan ber om utvidede fullmakter. ( ©NTB ) ¶
SA170314 - Vi kan unngå granskinger om pressekorpset bestemmer hvor pengene skal gå, sa han med et hint av ironi, muligens med henvisning til medieoppslag om Trumps donasjoner og styringen av familiens fond.
SA170314 Bedriften sa nei, med henvisning til at kunder forventer å bli møtt på en nøytral måte når de er i kontakt med de ansatte.
DB170314 Bedriften sa nei, med henvisning til at kunder forventer å bli møtt på en nøytral måte når de er i kontakt med de ansatte.
BT170314 Bedriften sa nei, med henvisning til at kunder forventer å bli møtt på en nøytral måte når de er i kontakt med de ansatte.
AA170314 - Vi kan unngå granskinger om pressekorpset bestemmer hvor pengene skal gå, sa han med et hint av ironi, muligens med henvisning til medieoppslag om Trumps donasjoner og styringen av familiens fond.
AA170314 - Vi kan unngå granskinger om pressekorpset bestemmer hvor pengene skal gå, sa han med et hint av ironi, muligens med henvisning til medieoppslag om Trumps donasjoner og styringen av familiens fond.
AA170314 Bedriften sa nei, med henvisning til at kunder forventer å bli møtt på en nøytral måte når de er i kontakt med de ansatte.
AA170314 Det er avisen Le Parisien som skriver om ryktene, med henvisning til kilder nær Valls.
DB170312 For de som ennå ikke har tatt spøken er altså det hele en henvisning til psykedelisk fleinsopp.
AA170312 Så det er dere som har gjort rovviltkonflikten til en by-land-konflikt, sier Gundersen, med henvisning til mediene.
DB170311 » På et landsmøte er det mange som tar ordet og argumenterer sterkt for sitt syn, med henvisning til hva partiet « er ».
AP170311 Mens Jackson som tenåring var krigsfange i uavhengighetskrigen og ble amerikansk krigshelt fra slaget om New Orleans i krigen av 1812, fikk Trump stadige utsettelser fra militærtjeneste med henvisning til studier og helseproblemer.
AA170311 Park har som president nektet å la seg avhøre om korrupsjonsanklagene mot henne, med henvisning til at sittende president har immunitet.
DN170310 - Det blir trolig en vær-gjeld å betale i mars, skriver han, en henvisning til at hvis dette er værrelatert vil effekten neppe vare.
DA170310 Helseminister Bent Høie ( H ) sier det skal gå mindre enn 50 dager fra sykehuset får en henvisning til pasienten er inne til undersøkelse eller behandling.
AA170310 Helseminister Bent Høie ( H ) sier det skal gå mindre enn 50 dager fra sykehuset får en henvisning til pasienten er inne til undersøkelse eller behandling.
VG170309 - Ambassadøren, med sin henvisning til regjeringsplattformen i 2005, synes å blande sammen med norsk holdning til Bush-administrasjonens forslag til missilforsvar.
VG170309 Der ble jeg forelagt at jeg nektes innreise til Russland, med henvisning til rikets sikkerhet, forteller Thomas Nilsen til VG.
DN170309 CIA og FBI har nå satt i gang felles etterforskning etter at WikiLeaks tirsdag publiserte rundt 9.000 sider med materiale og nærmere 1.000 vedlegg, melder BBC og CNN, med henvisning til flere ikke-navngitte amerikanske tjenestepersoner.
BT170309 CIA og FBI har nå satt i gang felles etterforskning etter at WikiLeaks tirsdag publiserte rundt 9.000 sider med materiale og nærmere 1.000 vedlegg, melder BBC og CNN, med henvisning til flere ikke-navngitte amerikanske tjenestepersoner.
AA170309 CIA og FBI har nå satt i gang felles etterforskning etter at WikiLeaks tirsdag publiserte rundt 9.000 sider med materiale og nærmere 1.000 vedlegg, melder BBC og CNN, med henvisning til flere ikke-navngitte amerikanske tjenestepersoner.
AA170309 - Ambassadøren, med sin henvisning til regjeringsplattformen i 2005, synes å blande sammen med norsk holdning til Bush-administrasjonens forslag til missilforsvar.
VG170308 Både gjennom meg selv og andre kritiske, og dere som tråkker på folk som er nede i tillegg, forklarer Flugstad Østberg til VG - med henvisning til norske medier på plass under Drammen-sprinten onsdag.
DB170308 Domstolen gav ham en mildere dom enn han ellers ville fått, med henvisning til straffelovens paragraf 80 bokstav e, første ledd - om såkalt berettiget harme.
DA170308 Hun viste til en dom i Stavanger tingrett nylig, der en mann fikk mildere dom med henvisning til en paragraf i straffeloven om berettiget harme.
DA170308 sme ? spurte Srour, og nevnte en rekke grunner, blant Vi trenger feminisme fordi vi i våre egne rettsaler hører argumenter som " berettiget harme " i voldssaker, vi trenger feminisme fordi noen nylig mente det mest avgjørende for en kvinnes karriere er hvilken ektemann hun velger, sa Srour, med henvisning til Sylvi Listhaugs uttalelser på NRK Lindmo.
AP170308 - Jeg garanterer at vi kommer til å ha 218 stemmer når denne skal opp til avstemming, sa han på en pressekonferanse på tirsdag - med henvisning til antallet stemmer som er nødvendig for å få et lovforslag vedtatt i det 435 personer sterke Representantenes hus.
SA170307 Petroleumstilsynets slagord i 2017 er « Trenden skal snus » med henvisning til den negative utviklingen i antall ulykker i norsk oljeindustri.
DB170307 Og det er jo overtrampene og glippene som blir stående igjen og maner til varsomhet med henvisning til Vær varsom-plakaten, som på mange måter er journalistenes arbeidsbibel.
BT170307 - Også der du kommer fra, gjør vi det godt, så folk er nok glad i CB også, legger han til, med henvisning til journalistens tilhørighet til Sørlandet.
BT170307 Petroleumstilsynets slagord i 2017 er « Trenden skal snus » med henvisning til den negative utviklingen i antall ulykker i norsk oljeindustri.
BT170307 Petroleumstilsynets slagord i 2017 er « Trenden skal snus » med henvisning til den negative utviklingen i antall ulykker i norsk oljeindustri.
AP170307 Jeg synes det er en veldig god prestasjon å ha vekst når de andre aktørene har kjøpt seg markedsandeler, sier Reitan med henvisning til at Coop kjøpte Ica og at Norgesgruppen og Bunnpris fikk overta endel av butikkene Coop av konkurransehensyn ikke kunne eie selv.
AP170307 Petroleumstilsynets slagord i 2017 er « Trenden skal snus » med henvisning til den negative utviklingen i antall ulykker i norsk oljeindustri.
AA170307 Det var mandag at en tysk tjenestemann opplyste at det planlagte folkemøtet i Hamburg ble avlyst, med henvisning til hensyn til brannsikkerheten.
SA170306 - Også der du kommer fra, gjør vi det godt, så folk er nok glad i CB også, legger han til, med henvisning til journalistens tilhørighet til Sørlandet.
DB170306 Ambassadør Kang har hevdet at etterforskningen var politisk motivert og at Kuala Lumpur hadde rottet seg sammen med " fiendtlige krefter ", en henvisning til Sør-Korea.
DB170306 Hvis du hever billettprisene, med henvisning til at de som er interessert, uansett er ressurssterke, blir det først og fremst de ressurssterke som kjøper billetter.
DA170306 Istedenfor en henvisning til PP-tjenesten, har skolen iverksatt såkalt helseeurytmi eller bevegelsesterapi for å bedre « Ragnes » syn, balanse og konsentrasjon.
DA170306 - I møtet ber vi om at undervisningen legges mer til rette og at det sendes en henvisning til PP-tjenesten, forteller Jennifer.
AP170306 - Også der du kommer fra, gjør vi det godt, så folk er nok glad i CB også, legger han til, med henvisning til journalistens tilhørighet til Sørlandet.
AA170306 Ambassadør Kang har hevdet at etterforskningen var politisk motivert og at Kuala Lumpur hadde rottet seg sammen med " fiendtlige krefter ", en henvisning til Sør-Korea.
VG170305 - Hverken Det hvite hus eller presidenten kommer til å kommentere saken ytterligere før et tilsyn er gjennomført, skriver Spicer med henvisning til granskingen Trump har bedt om. ( 2/4 ) President Trump is requesting that as part of their investigation into Russian activity, the congressional intelligence committees ¶
SA170305https://www.aftenbladet.no/100Sport/vintersport/langrenn/Northug-hudfletter-Lofshus--Det-skal-ikke-skje-231713b.html På spørsmål om utøverne eller lederne har prestert dårligst i VM, svarer Northug at de har vært like dårlige, i henvisning til at Norge ikke tok individuelt gull på herresiden.
SA170305 Resultatmessig er det en enorm skuffelse, sier Northug i henvisning til laginnsatsen.
SA170305 På spørsmål om utøverne eller lederne har prestert dårligst i VM, svarer Northug at de har vært like dårlige, i henvisning til at Norge ikke tok individuelt gull på herresiden.
FV170305 På spørsmål om utøverne eller lederne har prestert dårligst i VM, svarer Northug at de har vært like dårlige, i henvisning til at Norge ikke tok individuelt gull på herresiden.
FV170305 Resultatmessig er det en enorm skuffelse, sier Northug i henvisning til laginnsatsen.
FV170305 På spørsmål om utøverne eller lederne har prestert dårligst i VM, svarer Northug at de har vært like dårlige, i henvisning til at Norge ikke tok individuelt gull på herresiden.
DA170305 Det blir nok sikkert et litt annet år, heldigvis, sier Sundby med henvisning til den belastende astmasaken som preget overskriftene i fjor sommer og høst. ( ©NTB ) ¶
BT170305 Resultatmessig er det en enorm skuffelse, sier Northug i henvisning til laginnsatsen.
BT170305 På spørsmål om utøverne eller lederne har prestert dårligst i VM, svarer Northug at de har vært like dårlige, i henvisning til at Norge ikke tok individuelt gull på herresiden.
AP170305https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/langrenn/Northug-hudfletter-Lofshus--Det-skal-ikke-skje-231713b.html På spørsmål om utøverne eller lederne har prestert dårligst i VM, svarer Northug at de har vært like dårlige, i henvisning til at Norge ikke tok individuelt gull på herresiden.
AP170305 Resultatmessig er det en enorm skuffelse, sier Northug i henvisning til laginnsatsen.
AP170305 På spørsmål om utøverne eller lederne har prestert dårligst i VM, svarer Northug at de har vært like dårlige, i henvisning til at Norge ikke tok individuelt gull på herresiden.
AP170304 Vi ser frem til mer samarbeid som dette med kinesiske aktører fremover - nå som turistnæringen er « ute av skapet », sier generalkonsulen, med henvisning til at operatører i Kina nå trygt kan nevne Norge direkte i sin markedsføring.
AP170304 Vi ser frem til mer samarbeid som dette med kinesiske aktører fremover - nå som turistnæringen er « ute av skapet », sier generalkonsulen, med henvisning til at operatører i Kina nå trygt kan nevne Norge direkte i sin markedsføring.
BT170303 Avdødes forsvarer, advokat John Arild Aasen, har bedt politiet undersøke om drapet var et bestillingsdrap, med henvisning til de mange fornærmede i 58-åringens lange historie som overgriper.
AA170303 Avdødes forsvarer, advokat John Arild Aasen, har bedt politiet undersøke om drapet var et bestillingsdrap, med henvisning til de mange fornærmede i 58-åringens lange historie som overgriper.
SA170302 LAHTI/OSLO : - Den så jeg ikke komme, sa NRK-ekspert Fredrik Aukland da han fikk høre at Astrid Uhrenholdt Jacobsen skulle gå tredjeetappen på stafetten, i henvisning til Uhrenholdt Jacobsens gode resultater i klassisk i VM.
FV170302 LAHTI/OSLO : - Den så jeg ikke komme, sa NRK-ekspert Fredrik Aukland da han fikk høre at Astrid Uhrenholdt Jacobsen skulle gå tredjeetappen på stafetten, i henvisning til Uhrenholdt Jacobsens gode resultater i klassisk i VM.
DB170302 Med henvisning til Rystad Energys tall skriver finansnettstedet at dette utgjør omtrent halvparten av USAs ressurser.
DA170302 Multikulturalismen som ledesnor for norsk integreringspolitikk er begravd for godt, slo statsråd Torbjørn Røe Isaksen ( H ) fast i gårsdagens Dagsavisen, med henvisning til Brochmann-utvalgets siste utredning.
BT170302 LAHTI/OSLO : - Den så jeg ikke komme, sa NRK-ekspert Fredrik Aukland da han fikk høre at Astrid Uhrenholdt Jacobsen skulle gå tredjeetappen på stafetten, i henvisning til Uhrenholdt Jacobsens gode resultater i klassisk i VM.
AP170302https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/langrenn/Ekspert-ble-overrasket-over-Uhrenholdt-Jacobsen-valget-Sa-avgjorde-hun-stafetten-likevel-231532b.html LAHTI/OSLO : - Den så jeg ikke komme, sa NRK-ekspert Fredrik Aukland da han fikk høre at Astrid Uhrenholdt Jacobsen skulle gå tredjeetappen på stafetten, i henvisning til Uhrenholdt Jacobsens gode resultater i klassisk i VM.
AP170302 - Vi ser hvor alvorlig situasjonen kan bli i byer ikke langt unna oss, sier han med klar henvisning til bydeler i Malmö og Stockholm.
AP170302 LAHTI/OSLO : - Den så jeg ikke komme, sa NRK-ekspert Fredrik Aukland da han fikk høre at Astrid Uhrenholdt Jacobsen skulle gå tredjeetappen på stafetten, i henvisning til Uhrenholdt Jacobsens gode resultater i klassisk i VM.
AA170302 - Vi kommer ikke til å diskutere det og hvis Mistura legger det fram, kommer vi ikke til å forholde oss til det eller diskutere det, sier Yehya Kodmani i den syriske opposisjonens paraplyorganisasjon High Negotiations Committee med henvisning til FNs spesialutsending Staffan de Mistura.
DN170301 - For noen blir det da ytterst lite, sier Lier Hansen - med henvisning til blant annet de av hans 2400 medlemsbedrifter som er leverandører til offshorenæringen.
DN170301 Blant annet mente han Trump har samlet inn en administrasjon full av milliardærer og finanstopper som vil « utslette beskyttelsene de fleste amerikanere regner med for å bidra til like vilkår for alle », i en henvisning til Trumps løfter om å kutte reguleringer for banker og finansinstitusjoner.
DB170301 « Torres, som hadde hentet en hagle fra bilen sin, rettet våpenet mot gruppen av afroamerikanske bursdagsgjester og fastslo at han skulle drepe dem, mens hans medtiltalte uttalte at « de små også kunne få en kule », med henvisning til barna som deltok i bursdagen », står det skrevet i rettsavgjørelsen.
AP170301 Han var jo også en viktig og hjelpsom person i min fars liv, sa sønnen, med henvisning til at Jensen har hjulpet Cappelen i perioder med store rusproblemer..
VG170228 Med henvisning til at Stag skulle sørge for at Drøbak vant, slik at de ikke fikk resultatet Stag mente de var ute etter.
DB170228 - Regjeringen har i løpet av sine tre første år bosatt nesten 50 prosent flere flyktninger enn Audun Lysbakken og Inga Marte Thorkildsen gjorde i løpet av fire år, sier Ingerd Schou ( H ), med henvisning til SV-ministrene som hadde ansvaret de fire siste årene av de rødgrønnes regjeringsperiode.
VG170227 - Det er vanskelig å be andre om å ha en uavhengig, fri presse hvis vi ikke er villige til å ha det selv, sier han med henvisning til Vladimir Putin og hans anstrengte forhold til journalister.
DB170227 Like fullt lar Aftenposten altså Aarebrots « mening » stå uimotsagt som analyse av undersøkelsen - uten annen dokumentasjon enn en uspesifisert ( og altså feilaktig ) henvisning til situasjonen i USA.
DB170227 med henvisning til ferske tall fra Edelmans internasjonale tillitsbarometer.
AA170227 " Have your people call our people - we know what to do ", melder de, med henvisning til kåringen i 2015.
VG170226 - Hva tenker du om det nåværende lederskapets bånd til Russland og Trumps forsøk på å undergrave pressefriheten, ville den registrerte republikaneren Greg Stolar vite, med henvisning til anklagene om at Trump-kampanjen hadde hyppig kontakt med etterretning og at Trump fredag stengte deler av pressen ute.
VG170226 - Under henvisning til gårsdagens pressemelding fra politidistrikt Sør-Øst vedrørende etterforskningen i Ringerike Fengsel, kan politiet melde om at det fortsatt pågår en bred etterforskning, både av teknisk og taktisk art.
SA170226 Det er psykisk, sier Weng, i henvisning til effekten av høydetrening før mesterskap.
FV170226 Det er psykisk, sier Weng, i henvisning til effekten av høydetrening før mesterskap.
BT170226 - Under henvisning til gårsdagens pressemelding fra politidistrikt Sør-Øst vedrørende etterforskningen i Ringerikefengsel, kan politiet melde om at det fortsatt pågår en bred etterforskning, både av teknisk og taktisk art.
BT170226 - Under henvisning til gårsdagens pressemelding fra politidistrikt Sør-Øst vedrørende etterforskningen i Ringerikefengsel, kan politiet melde om at det fortsatt pågår en bred etterforskning, både av teknisk og taktisk art.
BT170226 Det er psykisk, sier Weng, i henvisning til effekten av høydetrening før mesterskap.
AP170226 Det er psykisk, sier Weng, i henvisning til effekten av høydetrening før mesterskap.
AA170226 - Vi fordømmer at OSSE-observatører ble gjort til mål fredag, og at et ubemannet OSSE-luftfartøy ble beslaglagt i et samarbeid mellom russerne og separatiststyrkene, sier Toner, med henvisning til sivile observatører fra Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa ( OSSE ).
AA170226 - Under henvisning til gårsdagens pressemelding fra politidistrikt Sør-Øst vedrørende etterforskningen i Ringerikefengsel, kan politiet melde om at det fortsatt pågår en bred etterforskning, både av teknisk og taktisk art.
DB170225 Er han hjemme og spiser en Trump-steik, tvitrer han fornærmelser til Angela Merkel ? », fortsatte Obama, med henvisning til Trump på fjorårets middag.
DB170224 Hver dag vil bli en kamp, sier Bannon med henvisning til pressen.
VG170223 Med henvisning til et nylig angrep på politiet i Rinkeby, belegger Sverigedemokratenes Jimmie Åkesson og Mattias Karlsson, Trumps påstander om at innvandringen har forårsaket store problemer i Sverige.
AP170221 Bråket i Rinkeby har vakt stor oppmerksomhet i Sverige, også forsterket av president Trumps henvisning til problemene i Sverige.
AA170221 En erfaring er at sykepleiere ofte har fokus på behov for rehabilitering og at de ofte initierer henvisning fra lege.
DN170220 « Må vente på regjeringen ! » med henvisning til at han ikke er formelt ansatt som rektor før den svenske regjeringen har sagt sitt.
DB170220 Han beskyldte også Malaysia for å trakassere nordkoreanske borgere i landet - med henvisning til at en 47 år gammel mann fra Nord-Korea er, pågrepet og mistenkt i saken.
AP170220 - Jeg kan ikke bekrefte at det er disse to personene vi ser på, sier Hansen med henvisning til Tines tidligere innkjøpssjef og en av toppselgerne i Tetra Pak som Dagens Næringsliv har omtalt.
AA170220 - Jeg kan ikke bekrefte at det er disse to personene vi ser på, sier Hansen med henvisning til Tines tidligere innkjøpssjef og en av toppselgerne i Tetra Pak som Dagens Næringsliv har omtalt.
VG170219 Nyhetene akkurat nå handler om Melfest, skriver skolebibliotekaren Emma, med henvisning til Melodifestivalen.
SA170219 Nyhetene akkurat nå handler om Melfest, skriver skolebibliotekaren Emma, med henvisning til Melodifestivalen.
FV170219 Nyhetene akkurat nå handler om Melfest, skriver skolebibliotekaren Emma, med henvisning til Melodifestivalen.
FV170219 Donald Trumps henvisning til et ikke-eksisterende terrorangrep i Sverige får Sveriges tidligere utenriksminister Carl Bildt til å spørre på Twitter hva Trump har røykt.
DN170219 Nyhetene akkurat nå handler om Melfest, skriver skolebibliotekaren Emma, med henvisning til Melodifestivalen.
AP170219https://www.aftenposten.no/verden/Hva-skjedde-i-Sverige_-Trump-615506b.html Nyhetene akkurat nå handler om Melfest, skriver skolebibliotekaren Emma, med henvisning til Melodifestivalen.
AP170219https://www.aftenposten.no/verden/Hva-skjedde-i-Sverige_-Trump-615506b.html Donald Trumps henvisning til et ikke-eksisterende terrorangrep i Sverige får Sveriges tidligere utenriksminister Carl Bildt til å spørre på Twitter hva Trump har røykt.
AP170219 Nyhetene akkurat nå handler om Melfest, skriver skolebibliotekaren Emma, med henvisning til Melodifestivalen.
AP170219 Donald Trumps henvisning til et ikke-eksisterende terrorangrep i Sverige får Sveriges tidligere utenriksminister Carl Bildt til å spørre på Twitter hva Trump har røykt.
AP170219 - I formildende retning ser retten intet, og det har gjort et visst inntrykk at tiltalte etter innledningsvis å ha erklært seg ikke skyldig med henvisning til hukommelsessvikt også etter vitneførselen - som ikke etterlot noen tvil om handlingsforløpet - fortsatt erklærte seg ikke skyldig, heter det i dommen.
AA170219 Nyhetene akkurat nå handler om Melfest, skriver skolebibliotekaren Emma, med henvisning til Melodifestivalen.
AA170219 Nyhetene akkurat nå handler om Melfest, skriver skolebibliotekaren Emma, med henvisning til Melodifestivalen.
DB170218 To UNE-vedtak om å opprettholde utvisningen ble kjent ugyldige av Oslo tingrett, med henvisning til hensynet til kona og barna.
BT170218 Henvisning fra bedriftshelsetjeneste/-lege, fastlege sendes direkte til Stiftelsen Bergensklinikkene for vurdering.
AP170218 - Det var ikke vi som brøt alt det praktiske militære samarbeidet, det var det NATO som gjorde, sa Lavrov med henvisning til tiltakene etter Krim-annekteringen.
VG170217 - Harward er splittet mellom sin pliktfølelse overfor sitt land og den åpenlyse dysfunksjonen, sier en annen kilde, med henvisning til Trumps administrasjon.
DN170217 - De burde tvinges til å betale for det, sa han med henvisning til Assad-regimet.
DN170217 - Harward er splittet mellom sin pliktfølelse overfor sitt land og den åpenlyse dysfunksjonen, sier en annen kilde, men henvisning til Trumps administrasjon.
DB170217 - De burde tvinges til å betale for det, sa han med henvisning til Assad-regimet.
BT170217 - Harward er splittet mellom sin pliktfølelse overfor sitt land og den åpenlyse dysfunksjonen, sier en annen kilde, men henvisning til Trumps administrasjon.
AA170217 - De burde tvinges til å betale for det, sa han med henvisning til Assad-regimet.
AA170217 Stiftelsestilsynet skriver at de vil sende brev med varsel om at Holger Gustavsen, Trond Rehn og Lennart Karlsen skal fjernes, med henvisning til Forvaltningsloven.
VG170216 For å kunne benytte ordningen, må man ha henvisning fra fastlegen.
DN170216 - Realtid skal bli Nordens svar på Bloomberg, sier Ager-Hanssen, med henvisning til den amerikanske finansnyhetstjenesten.
AP170216 - Harward er splittet mellom sin pliktfølelse overfor sitt land og den åpenlyse dysfunksjonen, sier en annen kilde, men henvisning til Trumps administrasjon.
SA170215 En av hovedårsakene til at utbygging ikke kom i gang, laster hun Sandnes kommune for med henvisning til rekkefølgekraven.
DB170214 » Andre har kastet seg på og lagt ut bilder av såvel Big Ben i London og Den Røde Plass i Moskva, med henvisning til steder i Litauen.
DB170214 Han mener atomarsenalene kan reduseres kraftig gjennom en ny nedrustningsavtale med Russland, og at rakettforsvaret må oppgraderes umiddelbart under henvisning til Nord-Korea og Iran.
BT170213 I Pakistan fører den årlige markeringen av kjærligheten til at mange tar til motmæle, med henvisning til religiøse tekster.
AA170213 I Pakistan fører den årlige markeringen av kjærligheten til at mange tar til motmæle, med henvisning til religiøse tekster.
SA170212 I intervjuet med laola1.net i 2016, fortalte hun om stygge kommentarer fra flere forskjellige hold, i henvisning til hudfargen og livshistorien hennes. 18-åringen nekter imidlertid å la det påvirke drømmene hennes.
AP170212 Men ikke i Galaxy Note 7, sier selskapets talsmann Melinda Qu under vårt besøk - en henvisning til fjorårets skandale som involverer Samsung, med eksploderende batterier.
AP170212 I intervjuet med laola1.net i 2016, fortalte hun om stygge kommentarer fra flere forskjellige hold, i henvisning til hudfargen og livshistorien hennes. 18-åringen nekter imidlertid å la det påvirke drømmene hennes.
AA170212 Territoriene er en henvisning til de palestinske områdene.
DN170211 - Jeg bruker begrepet " bedragersk " med henvisning til Trump når han sier at det var 3 til 5 millioner " ulovlige " som stemte i det forrige valget.
DB170211 - Her får du et innblikk i alt sammen : det gode, det dårlige og det stygge, fortsetter sistnevnte med humørfylt henvisning til en berømt Clint Eastwood-film.
DB170211 Og likestillingstiltak for menn stoppes ved henvisning til - jeps - likestillingsloven.
AA170211 - Jeg bruker begrepet " bedragersk " med henvisning til Trump når han sier at det var 3 til 5 millioner " ulovlige " som stemte i det forrige valget.
VG170210 - Det mest overraskende var at Trump i sin åpningstale vil forsvare Japan og alt som ligger under deres administrasjon, dette er en indirekte referanse til Senakuøyene, noe som Japan ønsker å få bekreftet, sier Paul Midford forsker ved NTNU, med henvisning til de omstridte øyene som Japan og Kina er i en opphetet konflikt om i Østkinahavet.
SA170210 Dette fant alle partiene, unntatt Høyre bl.a under henvisning til Dale-saken, for risikabelt og stemte for utsettelse.
SA170210 Jussen hadde hun tapt på forhånd, siden høringen artet seg som en bastant henvisning til WADAs regelverk.
FV170210 Jussen hadde hun tapt på forhånd, siden høringen artet seg som en bastant henvisning til WADAs regelverk.
DB170210 Dette ville han ikke godta, så dermed kontaktet han fastlegen på nytt, og fikk en ny henvisning om å reise tilbake til Hammerfest - nye 300 kilometer.
DB170210 Gud veit, vil noen si, og heller ikke pave Frans er sikker ; han advarer for sikkerhets skyld mot å flokke seg rundt « falske frelsere » ( med dårlig skjult henvisning til Adolf Hitler ).
BT170210 Jussen hadde hun tapt på forhånd, siden høringen artet seg som en bastant henvisning til WADAs regelverk.
AP170210 Jussen hadde hun tapt på forhånd, siden høringen artet seg som en bastant henvisning til WADAs regelverk.
DN170209 Også partifeller har blitt satt i en ukomfortabel posisjon, melder BBC, med henvisning til den republikanske senatoren David Perdue fra Georgia.
DN170209 Warren ble nektet å lese opp brevet med henvisning til en lite brukt vedtekt i Senatets debattregler, som forbyr senatorene å tillegge en kollega upassende eller uverdige motiver eller handlinger.
DB170209 De nevner behovet for å « fjerne terskler » i form av « å fjerne krav om rusfrihet og urinprøver før oppstart, at tilbudet er sentralt beliggende og lett tilgjengelig, at pasienter bør kunne oppsøke behandlingen uten henvisning .
BT170209 Warren ble nektet å lese opp brevet med henvisning til en lite brukt vedtekt i Senatets debattregler, som forbyr senatorene å tillegge en kollega upassende eller uverdige motiver eller handlinger.
AP170209 Den viser til at muligheten for å bli frikjent med henvisning til den humanitære unntaksregelen er begrenset, og at det finnes flere grunner til at de tre ikke kan slippe straff.
AP170209 Warren ble nektet å lese opp brevet med henvisning til en lite brukt vedtekt i Senatets debattregler, som forbyr senatorene å tillegge en kollega upassende eller uverdige motiver eller handlinger.
AA170209 Warren ble nektet å lese opp brevet med henvisning til en lite brukt vedtekt i Senatets debattregler, som forbyr senatorene å tillegge en kollega upassende eller uverdige motiver eller handlinger.
AA170209 Kenya ville også ha sine internasjonale forpliktelser ved å returnere flyktningene til en konfliktsone, slår domstolen fast, blant annet med henvisning til at Kenya har undertegnet den internasjonale flyktningkonvensjonen.
AA170209 Også partifeller har blitt satt i en ukomfortabel posisjon, melder BBC, med henvisning til den republikanske senatoren David Perdue fra Georgia.
AA170209 Svaret, som imamen sier ikke er bindende, begrunnes med henvisning til koranvers.
VG170208 - Nei, jeg var bare hos en klubb i USA, sier Keita, med henvisning til MLS-laget.
VG170208 - Min datters død skal ikke brukes som påskudd til å fortsette denne vanvittige forfølgelsen av uskyldige mennesker, skriver Rosie Ayliffe i et åpent brev til presidenten, med henvisning til Trumps forsøk på å innføre innreiseforbud fra syv muslimske land.
DN170208 Det er ikke alle som er interessert i å reise til Italia for å gå langs en elvedal, selv om det er 2000 nordmenn som gjør det hvert år, sier Lillegård med henvisning til langløpet Marcialonga.
AA170208 » Svaret begrunnes med henvisning til koranvers.
VG170207 Men det mangler en « glassklar » henvisning til narkotika, som aktor Lars Erik Alfheim sa i retten på mandag.
DN170207 - Vi vil ha en beklagelse fra lederen i denne respekterte organisasjonen, sa Peskov til pressen mandag, med henvisning til Fox News.
DB170207 På tide å gå », med henvisning til Wenger.
DA170207 Det er skremmende, fordi USAs president bør ha ansvar for å beskytte det amerikanske folk, men i stedet skylder han på en dommer før noe har skjedd, sier Palmieri, med henvisning til Trumps uttalelser om at folket må skylde på dommeren som opphevet innreiseforbudet til USA.
AA170207 - Vi vil ha en beklagelse fra lederen i denne respekterte organisasjonen, sa Peskov til pressen mandag, med henvisning til Fox News.
VG170206 Under en rettslig høring om påstått politivold i fjor slo han fast at « svarte liv betyr noe », en henvisning til bevegelsen som blant annet kjemper mot rasistisk motivert politivold.
DB170206 Når hun opptrer på et barnevennlig arrangement sammen med henne, så er det ingen som kan beskylde henne for å romstere i feil bedd, sier Romarheim til Dagbladet, med henvisning til at 35-åringen ikke har en formell stilling i Donald Trumps administrasjon.
BT170205 Det siste er en henvisning både til innreiseforbudet for borgere fra syv overveiende muslimske land, samt Trumps planer om å bygge en mur på grensen til Mexico.
AA170205 Det siste er en henvisning både til innreiseforbudet for borgere fra sju overveiende muslimske land, samt Trumps planer om å bygge en mur på grensa til Mexico.
AA170205 - Det viktigste for sanksjonene er at vi får bevegelse og gjennomføring av Minsk-avtalen, sier hun med henvisning til et veikart for våpenhvile og fred i Øst-Ukraina.
VG170204 Jeg er også redd for at Stephen Bannon står bak mye av dette, sier han, med henvisning til Trumps svært omstridte sjefstrateg.
VG170203 Bildet er en subtil henvisning til et tilsvarende bilde av Donald Trump sittende bak skrivebordet sitt i Det hvite hus.
SA170203 Senere meldte Associated Press at politiet har igangsatt flere razziaer i hovedstaden, med henvisning til to politikilder med nært kjennskap til granskningen.
DN170203 - Det er uakseptabelt at USAs president gjennom uttalelser legger press på hva Europa skal være og ikke være, sa Frankrikes president François Hollande med henvisning til Trumps uttalelser om at EU vil fortsette å falle fra hverandre etter brexit.
DB170203 Det var derfor en fjær i hatten for Ukraina da Trumps nye FN-ambassadør Nikki Haley i går - under henvisning til opptrappingen av krigen - sa at hun sterkt fordømte den russiske virksomheten i Øst-Ukraina.
AA170203 Senere meldte Associated Press at politiet har igangsatt flere razziaer i hovedstaden, med henvisning til to politikilder med nært kjennskap til granskningen.
SA170202 Tidligere denne uken ga Trump-administrasjonen uttrykk for bekymring for oppblussing av volden i Øst-Ukraina, med henvisning til nye kamper i byen Avdijivka.
SA170202 - Vi har enda en gang fått en påminnelse om den pågående utfordringen som russisk aggresjon utgjør i Øst-Ukraina, sa Tusk i en uttalelse, med henvisning til at minst ti personer er blitt drept siden mandag og flere titall såret, blant dem sivile, på begge sider av konflikten.
DB170202 Tidligere denne uka ga Trump-administrasjonen uttrykk for bekymring for oppblussing av volden i Øst-Ukraina, med henvisning til nye kamper i byen Avdijivka.
BT170202 Tidligere denne uken ga Trump-administrasjonen uttrykk for bekymring for oppblussing av volden i Øst-Ukraina, med henvisning til nye kamper i byen Avdijivka.
BT170202 - Vi har enda en gang fått en påminnelse om den pågående utfordringen som russisk aggresjon utgjør i Øst-Ukraina, sa Tusk i en uttalelse, med henvisning til at minst ti personer er blitt drept siden mandag og flere titall såret, blant dem sivile, på begge sider av konflikten.
AP170202 Tidligere denne uken ga Trump-administrasjonen uttrykk for bekymring for oppblussing av volden i Øst-Ukraina, med henvisning til nye kamper i byen Avdijivka.
AP170202 - Vi har enda en gang fått en påminnelse om den pågående utfordringen som russisk aggresjon utgjør i Øst-Ukraina, sa Tusk i en uttalelse, med henvisning til at minst ti personer er blitt drept siden mandag og flere titall såret, blant dem sivile, på begge sider av konflikten.
AP170202 « Maktkampen synes å ha gjort spesielt Priebus mistenksom til motivene til sine kolleger, spesielt siden Bannon hevder sin innflytelse », skriver The Washington Post med henvisning til flere kilder med kjennskap til situasjonen.
AA170202 Tidligere denne uken ga Trump-administrasjonen uttrykk for bekymring for oppblussing av volden i Øst-Ukraina, med henvisning til nye kamper i byen Avdijivka.
AA170202 - Vi har enda en gang fått en påminnelse om den pågående utfordringen som russisk aggresjon utgjør i Øst-Ukraina, sa Tusk i en uttalelse, med henvisning til at minst ti personer er blitt drept siden mandag og flere titall såret, blant dem sivile, på begge sider av konflikten.
SA170201 Når regjeringen nå har redusert kvoten fra 14 til 10 uker med henvisning til at de ønsker å gi foreldrene valgfrihet, har fedrenes permisjonslengde fulgt med nedover.
DB170201 Kanskje markedet sier « You're fired ! », sier Ringdal spøkefullt - med henvisning til Trumps signaturreplikk i realityprogrammet « The Apprentice ».
AP170201 - Det er også kommunisert på Twitter, og det er vel den mest effektive kommunikasjonsformen om dagen, sa Brende med henvisning til Trumps bruk av det sosiale mediet.
AP170131 Det kan også skje med Trump eller Erdoğan, sa hun med henvisning til Tyrkias president, ifølge avisen The Guardian.
AP170131 Det kan også skje med Trump eller Erdoğan, sa hun med henvisning til Tyrkias president, ifølge avisen The Guardian.
DB170130 Vi vil ikke slutte å kjempe for vår sikkerhet og for sikkerheten til våre medborgere og medmennesker », skrev hun, fulgt av en henvisning til Trumps flyktningordre og planlagte Mexico-mur.
BT170130 FNs handlingsplan for bærekraftig utvikling fra 1992, Agenda 21, gir bare en kort henvisning OM at økoturisme kan fremme utvikling i fattige land.
DB170129 For det første er den merkelig fordi Brende to dager før instruksen kom hadde uttalt til VG at han ikke ville trekke konklusjoner på det nåværende tidspunkt, med henvisning til granskningen han hadde bedt om.
DB170129 . Det ble et traume på grunn av det de gjorde, sier hun til USA Today, med henvisning til de to operasjonene sine.
DB170129 . Det ble et traume på grunn av det de gjorde, sier hun til USA Today, med henvisning til de to operasjonene sine.
AP170129 « Nå har vi en nasjonal sikkerhetsrådgiver som er en islamofob og en rådgiver i sikkerhetsrådet som er en etnonasjonalist », skriver han, med henvisning til Bannon og sikkerhetsrådgiver Michael T.
AP170129 « Nå har vi en nasjonal sikkerhetsrådgiver som er en islamofob og en rådgiver i sikkerhetsrådet som er en etnonasjonalist », skriver han, med henvisning til Bannon og sikkerhetsrådgiver Michael T.
SA170127 Jeg har gitt mitt ord, sa Solskjær til Romsdals Budstikke, i henvisning til sin rolle som manager i Molde.
FV170127 Jeg har gitt mitt ord, sa Solskjær til Romsdals Budstikke, i henvisning til sin rolle som manager i Molde.
AP170127 I likhet med i Norge er systemene innført med henvisning til sikkerhet og « hensynet til arbeidstagerne », men brøytebilsjåførene i Moskva vet at sjefene bruker det til å følge med på hva de gjør.
AP170127 Jeg har gitt mitt ord, sa Solskjær til Romsdals Budstikke, i henvisning til sin rolle som manager i Molde.
AP170126 - Vi kommer til å ha mange handelsavtaler, slapp av Mitch, sa Trump, med henvisning til Sentasleder Mitch McConnell.
DB170124 Presidenten i Høyesterett, Lord Neuberger av Abbotsbury, forklarte kjennelsen med henvisning til århundregamle sedvaner som utgjør den britiske grunnloven.
DB170123 Samtidig erfarer jeg at sjefen må til tannlege Moxnes på Grünerløkka for henvisning .
DB170123 Ulltveit-Moe nevner denne gruppen bare med en kortfattet henvisning til at « På et område skilte kvinnene i Europa og Amerika seg ut sammenlignet med resten av verden, og det var at de var mer interessert i saker om humanitær bistand og miljøsaker » ( uten at det er klart for leseren om de er « mer interessert » i dette enn sin egen politiske interesse, mer enn m
DB170123 På Dagsnytt atten hevdet sogar Ulltveit-Moe at « det er veldig lavterskel ( denne studien ) måler » ( med henvisning til at man bare behøver å 'like' sider og ikke debattere aktivt ) ¶
AP170122 For den fungerer som henvisning til en fotnote.
AP170121 Lie « understreker », med henvisning til MDMA, at han aldri vil anbefale en behandling før det foreligger tilstrekkelig dokumentasjon for effekt og sikkerhet.
DB170119 Det britiske flagget vaier i vinden, og overskrifta er : « Stålet av den nye jerndama », altså med henvisning til den opprinnelige « jerndama », Margaret Thatcher.
DB170119 Som folk flest vet, det gjorde vi også, skriver de, med spøkefull henvisning til to alkoholrelaterte skandalesaker.
AP170117https://www.aftenposten.no/verden/Slik-vil-Theresa-May-skilles-fra-EU-Gir-opp-adgangen-til-det-indre-markedet-for-a-fa-full-grensekontroll-613158b.html - Storbritannia vil ikke søke å få til en avtale som gjør oss til halvveis medlemmer, sa Theresa May, med klar henvisning til den EØS-løsningen Norge har valgt.
AP170117 - Storbritannia vil ikke søke å få til en avtale som gjør oss til halvveis medlemmer, sa Theresa May, med klar henvisning til den EØS-løsningen Norge har valgt.
AP170117 - Storbritannia vil ikke søke å få til en avtale som gjør oss til halvveis medlemmer, sa Theresa May, med klar henvisning til den EØS-løsningen Norge har valgt.
SA170116 - Var det han som lekket de falske nyhetene ?, spør Trump på Twitter, med henvisning til de ubekreftede dokumentene om anklager om at russisk etterretning sitter på kompromitterende personlig informasjon om Trump.
DN170116 - Var det han som lekket de falske nyhetene ? spør Trump på Twitter, med henvisning til de ubekreftede dokumentene om anklager om at russisk etterretning sitter på kompromitterende personlig informasjon om Trump.
DB170116 Her var Carlsen virkelig i sitt rette element, takket være en smart åpningsidé, konkluderer GM Daniel King, med henvisning til den « djevelske ideen » i det sjuende trekket.
BT170116 - Var det han som lekket de falske nyhetene ?, spør Trump på Twitter, med henvisning til de ubekreftede dokumentene om anklager om at russisk etterretning sitter på kompromitterende personlig informasjon om Trump.
SA170112 Deretter skal vi « styrke samhandlingen med myndighetene og kultur, samfunns- og arbeidslivet [... ] for egen og regional vekst » ( ingen henvisning med lenke ; dokumentet ligger ennå ikke ute på nettet ; red.anm ).
AP170111 Det gjelder hans liv videre, etter denne forklaringen, sa Jensen med henvisning til den risiko Cappelen kan utsettes for.
SA170110 - Dette er forbannede falske anklager, sa han til Senatet, med henvisning til påstandene om at han kom med rasistiske ladde kommentarer mot og om afroamerikanere da han var statsadvokat i 1980.
SA170109 Om ikke et direkte angrep på Trump, så var det en tydelig henvisning til at den kommende presidenten ikke fikk flertall i folket, selv om han fikk et klart flertall i valgmannskollegiet som formelt utnevner presidenten.
DB170109 Om ikke et direkte angrep på Trump, så var det en tydelig henvisning til at den kommende presidenten ikke fikk flertall i folket, selv om han fikk et klart flertall i valgmannskollegiet som formelt utnevner presidenten.
DB170109 Om ikke et direkte angrep på Trump, så var det en tydelig henvisning til at den kommende presidenten ikke fikk flertall i folket, selv om han fikk et klart flertall i valgmannskollegiet som formelt utnevner presidenten.
BT170109 Pasienten ble satt i førersetet for hvordan avdelingens team fulgte pasienten fra henvisning fra fastlege til diagnose.
BT170109 Pasienten ble satt i førersetet for hvordan avdelingens team fulgte pasienten fra henvisning fra fastlege til diagnose.
DN170108 - Også vi ble forbauset over at vi ikke kunne ta ut noe, konstaterer Solberg, med henvisning til at regjeringen ikke har funnet lovhjemmel for lisensfelling.
DB170107 » Jean-Pierre Cabestan, professor ved Hong Kong Baptist University, mener at den norsk-kinesiske felleserklæringen er ensidig : « Norge framstår som en skyldig elev som innrømmer feilene sine overfor den kinesiske læreren, » sier han og etterlyser en henvisning til hva det norske folk mener om at Liu Xiaobo fortsatt sitter i fengsel.
DN170104 - Det å være en « høkker » har gått i generasjon etter generasjon her, sier Risvoll med henvisning til dra-på-mentaliteten i bygda.
SA170101 Ordet brukte hun også i år, med henvisning til norsksomaliske Aisha Ali Mohammed, som kjører buss i Oslo.
FV170101 Ordet brukte hun også i år, med henvisning til norsksomaliske Aisha Ali Mohammed, som kjører buss i Oslo.
DB170101 Ordet brukte hun også i år, med henvisning til norsksomaliske Aisha Ali Mohammed, som kjører buss i Oslo.
DB170101 HOLLYWEED - Januar 1976 - som henvisning til en ny marihuanalov i staten ¶
BT170101 Ordet brukte hun også i år, med henvisning til norsksomaliske Aisha Ali Mohammed, som kjører buss i Oslo.
AP161208https://www.aftenposten.no/norge/Sendt-ut-selv-om-retten-fastslo-at-han-er-et-barn-Vi-er-utrygge-her-i-Kabul-og-redde-for-a-ga-ut-610236b.html Før helgen var 185 av personene på Trandum fengslet under henvisning til unndragelsesfare. 146 var asylsøkere, og 94 av disse var afghanske borgere.
AP161116https://www.aftenposten.no/verden/Trobbel-i-Trump-tarnet-Den-vriene-jobben-med-a-plukke-gode-folk-609154b.html Nyhetsbyrået AP skrev tirsdag, med henvisning til en anonym kilde, at det ikke er noen reell konkurranse om jobben i utenriksdepartementet i Foggy Bottom i Washington.
VG161108 I svarbrevet bemerket guttene blant annet at « trump » er et verb, med henvisning til en ordbok.
AP160928https://www.aftenposten.no/norge/Forskere-har-filmet-400-timer-pa-ungdomstrinnet-Konklusjon-Det-er-mindre-brak-og-mer-disiplin-i-klasserommet-604734b.html Tidlig på 2000-tallet kunne man stadig lese at norske elever « var på bråketoppen » med henvisning til PISA-undersøkelsene.
DN160909https://www.dn.no/etterBors/2016/09/09/2012/Medier/hylles-for-facebookangrep Etter tur er disse også blitt fjernet av Facebook, under henvisning til at bildet bryter med Facebooks regler for nakenhet fordi den da ni år gamle Phúc var uten klær.
AP160909 Russia Today omtaler saken med følgende ingress, kanskje med henvisning til vikinger : ¶
AP160811https://www.aftenposten.no/norge/Forskere-advarer-mot-a-sette-barna-pa-allergi-diett-uten-grunn-601848b.html Ernæringsfysiologen anbefaler foreldre å ha en god dialog med lege og helsestasjon dersom de mistenker en form for matintoleranse, og videre henvisning dersom det er behov for ytterligere utredninger.
AP160627https://www.aftenposten.no/verden/Grafene-som-viser-fordelingen-av-britenes-Brexit-stemmer-585032b.html Bare en fjerdedel av EU-tilhengerne mente det samme, skriver The Telegraph med henvisning til en undersøkelse utført av YouGov.
SA160616 - Å starte livet som nygift med gjeld er ikke en god start, sier hun, med henvisning til at økonomiske problemer er tredje største årsak til skilsmisse.
AP160616https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Dyre-bryllup-for-gjester-og-nygifte-8438b.html - Å starte livet som nygift med gjeld er ikke en god start, sier hun, med henvisning til at økonomiske problemer er tredje største årsak til skilsmisse.
SA160521 Dette kan begrunnes med allmenne argumenter om hvor viktig ekteskapet har vært og er historisk og samfunnsmessig og med henvisning til viktige bibeltekster.
SA160507 - Alle hans såkalte avsløringer er basert på spekulasjoner, sa Mutko lørdag med henvisning til Stepanov.
AP160507 - Alle hans såkalte avsløringer er basert på spekulasjoner, sa Mutko lørdag med henvisning til Stepanov.
BT160407 Et vanlig forsvar fra advokathold er en henvisning til at det alltid vil finnes « noen råtne epler i kurven ».
FV160106https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Dette-er-ADHD_-og-dette-er-mytene-9281b.html Deretter sender man en henvisning til BUP som er spesialisthelsetjenesten som utreder ADHD, forklarer Nina Holmen i ADHD Norge.
FV160106https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Dette-er-ADHD_-og-dette-er-mytene-9281b.html - Man kan også ta direkte kontakt med fastlege og få en henvisning direkte til BUP, sier Holmen.
AP160106https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Dette-er-ADHD_-og-dette-er-mytene-9281b.html Deretter sender man en henvisning til BUP som er spesialisthelsetjenesten som utreder ADHD, forklarer Nina Holmen i ADHD Norge.
AP160106https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Dette-er-ADHD_-og-dette-er-mytene-9281b.html - Man kan også ta direkte kontakt med fastlege og få en henvisning direkte til BUP, sier Holmen.
VG160101 Med henvisning til sin egen families spesielle historie, og overgrepsanklagene mot ekskjæresten Woody Allen, valgte hun å publisere følgende melding : ¶
VG160101> Med henvisning til sin egen families spesielle historie, og overgrepsanklagene mot ekskjæresten Woody Allen, valgte hun å publisere følgende melding : ¶
VG160101> target="avis" href= Med henvisning til sin egen families spesielle historie, og overgrepsanklagene mot ekskjæresten Woody Allen, valgte hun å publisere følgende melding : ¶
VG160101> target="avis" href= target="avis" href= Med henvisning til sin egen families spesielle historie, og overgrepsanklagene mot ekskjæresten Woody Allen, valgte hun å publisere følgende melding : ¶