VG171019 Det skal sies at « Forbindelsen » er en tidvis velskrevet og ganske engasjerende bok, særlig i starten der Torgrim Eggen ruller opp hele bakgrunnshistorien om Gjermund Cappelen og hans hasjimperium .
VG170928 Retten valgte å tro på forklaringen til Jensens medtiltalte, Gjermund Cappelen, som har forklart at Jensen holdt en beskyttende hånd over hans hasjimperium .
DA170928 Retten valgte å tro på forklaringen til Jensens medtiltalte, Gjermund Cappelen, som har forklart at Jensen holdt en beskyttende hånd over hans hasjimperium .
AP170928 Retten valgte å tro på forklaringen til Jensens medtiltalte, Gjermund Cappelen, som har forklart at Jensen holdt en beskyttende hånd over hans hasjimperium .
AA170928 Retten valgte å tro på forklaringen til Jensens medtiltalte, Gjermund Cappelen, som har forklart at Jensen holdt en beskyttende hånd over hans hasjimperium .
AA170518 Jensen har benektet enhver befatning med Cappelens hasjimperium .
AA170518 Jensen blånekter for enhver befatning med Cappelens hasjimperium , men hevder tvert imot at Cappelen var en av hans viktigste informanter.
VG170420 Den eldre pensjonisten i slutten av 70-årene er klar og tydelig i stemmen når hun forteller om sønnens oppvekst, rusmisbruk, hasjimperium og kjennskap til ulovlighetene og kontakten med eks-politilederen Eirik Jensen ( 59 ).
DB170110 Benedict de Vibe, Cappelens forsvarer, ville først komme med bemerkninger til hva statsadvokat Lars Erik Alfheim sa om Cappelens hasjimperium og hvilke verdier han satt på.
SA170109 Ord står mot ord i saken der Cappelen hevder Jensen ble betalt for å holde en beskyttende hånd over hans hasjimperium , mens Jensen påstår Cappelens var en av hans informanter i Oslos underverden.
DB170109 ( Dagbladet ) : Holdt politimannen Eirik Jensen en beskyttende hånd over hasjsmugleren Gjermund Cappelen, slik at sistnevnte i fred og ro kunne drive et lukrativt hasjimperium ?
DB170107 Cappelen nektet for det meste i begynnelsen av etterforskningen, men etter hvert fortalte han mer om sitt hasjimperium .