SA171027 Norges største internasjonale film- og teaterkunstner er på snarvisitt i Norge fra USA for å ha teaterprøver med Kari Simonsen til Fortrolige samtaler, som skal på gjestespill til Washington DC.
SA171027 Denne uken er de på Riksteatret og prøver på stykket « Fortrolige samtaler », som skal til USA som gjestespill i desember.
AP171026 Norges største internasjonale film- og teaterkunstner er på snarvisitt i Norge fra USA for å ha teaterprøver med Kari Simonsen til Fortrolige samtaler, som skal på gjestespill til Washington DC. 3rd-party-bio ¶
AP171026 Norges største internasjonale film- og teaterkunstner er på snarvisitt i Norge fra USA for å ha teaterprøver med Kari Simonsen til Fortrolige samtaler, som skal på gjestespill til Washington DC.
AP171026 Denne uken er de på Riksteatret og prøver på stykket « Fortrolige samtaler », som skal til USA som gjestespill i desember.
DA170803 Den mest åpenbare er hans entusiasme for biljakt-klassikeren « Driver » og regissør Walter Hill, som dessuten gjør et lite gjestespill mot slutten.
DA170727 Rollelista er fylt opp av gjestespill fra komikere som er høvelig velkjente i hjemlandet ( selv om vi kanskje ikke kjenner igjen navnene deres her hjemme ), deriblant Sally Phillips ( « Bridget Jones Diary » ), Alice Lowe ( « Sightseers » ) og Julian Rhind-Tutt ( « Green Wing » ).
DB170705 Denne summen finansierer ulike prosjekter, turneer, gjestespill , driftsutgifter, lønn til alle medarbeidere, og lønn til meg selv, skriver Edvardsen i en e-post til Dagbladet.
NL170620 Allerede før konferansen starter ser vi at den vil bli en katalysator for ny kunnskap og nye perspektiv, og en arena for å bringe kunsten og kulturen inn i den arktiske politiske debatten - ikke som et eksotisk gjestespill , men på permanent basis.
DA170617 samla byen kant i kant, før OnklP & De Fjerne Slektningene gjøv løs på oppgaven med gitartung hip hop og hybridsanger som « Noia », « Myk landing », « Narkour » og alt det andre som « Slekta » har å by på fra Oslos mørkere bakgater i et show som skapte party i det naturlige amfiet, inkludert gjestespill fra Jaa9.
DA170614 Diana « Wonder Woman » Prince ( Gal Gadot ) lyste opp « Dawn of Justice » noen minutter med et karismatisk gjestespill , men det var lite som tydet på at hun ville bli dette filmuniversets store redning.
DA170614 Diana « Wonder Woman » Prince ( Gal Gadot ) lyste opp « Dawn of Justice » noen minutter med et karismatisk gjestespill , men det var lite som tydet på at hun ville bli dette filmuniversets store redning.
DB170430 Musikalsk sett er det heller ingen tvil om nikkene til klassisk, oppløftende og ikke minst åndelig orientert discomusikk, med et instrumentalt gjestespill av legenden Roy Ayers på vibrafon og perkussive vannflasker ( ! ), en fyr som tiåret før leverte en jevn rekke gulvfyllere til metropolens mest progressive dansegulv.
DA170425 Her er det ingen unødige gjestespill av Tanos på tronen sin, ingen cameos fra andre superhelter og ingen forsøk på å snøre « Guardians of the Galaxy » nærmere strabasene til The Avengers nede på jorden.
DA170425 Filmen er så fullastet med gjestespill at blant andre Glenn Close og Nathan Fillion ( som begge spilte inn scener ) ble klippet bort på veien.
DA170425 2 » introduserer nok av elementer til å skape et stort og frodig filmunivers, og flere flyktige gjestespill som fortjener større plass i fremtidige kapitler.
DA170420 En ting kan jeg avsløre : virkelighetens Olli gjør et raskt gjestespill sammen med kona Raija helt mot slutten.
DA170419 Hun hylles av fans på boksigneringer, og blir intervjuet av Fredrik Skavlan ( som gjør et raskt gjestespill på lydsiden, noe han sikkert ikke vil angre på etter å ha sett filmen ).
DA170419 Hun hylles av fans på boksigneringer, og blir intervjuet av Fredrik Skavlan ( som gjør et raskt gjestespill på lydsiden, noe han sikkert ikke vil angre på etter å ha sett filmen ).
DA170401 Etter et gjestespill fra Majorstua-rotfestede Jacob Aalls, dukket det nettopp opp et nytt bekjentskap i lokalet nederst i Thorvald Meyers gate ( eller øverst, siden dette er den eneste gata i byen der husnumrene stiger på vei mot sentrum ! ).
DB170302 14 av disse er gjestespill fra teatrene rundt om i landet.
DA170223 | Tango-Kjartan med gjestespill i Montreal ¶
DA170223 Stavanger-kokken Kjartan Skjelde skal ha gjestespill fredag og lørdag kveld på restauranten Chez Victoire i Montreal, Canada.
DA170223 Prosjektleder for Delice i Stavanger, May Endresen i Greater Stavanger, mener Skjeldes gjestespill i Montreal er viktig for Stavanger.
DA170223 Kokker fra alle de 22 byene skal ha gjestespill i den franskcanadiske byen.
DA170223 De kvinnelige figurene ( som Kelly Macdonalds Diane og Shirley Hendersons Gail ) får ikke muligheten til å gjøre så mye mer enn å poppe opp i raske gjestespill - men « Trainspotting » dreide seg uansett først og fremst om dysfunksjonelt, mannlig vennskap.
DA170223 Hele filmen er hemmet av lusent skuespill, som bare reddes inn av raske gjestespill fra selveste Faye Dunaway og Carrie-Anne Moss.
AP170216 Her er alt fra konserter til gjestespill , åpen mikrofon eller musikalske nachspiel med ensemblet.