DB171022 Dermed kan Rajoy gradvis treffe tiltak for å « gjenopprette sjølstyret », sånn som han mener det skal være.
VG171021 ¶ Å gjenopprette konstitusjonell lovlighet ¶
VG171021 " Regjeringen opplyste at de ville følge prosedyrene fastsatt i artikkel 155 " for å gjenopprette loven ".
VG171021 Regjeringen opplyste at de ville følge prosedyrene fastsatt i artikkel 155 « for å gjenopprette loven ».
AA171021 Æresrelatert vold : Vold utløst av familiens behov for å ivareta eller gjenopprette ære og anseelse.
VG171020 Han understreker at dette ikke er en permanent ordning som reverserer selvstyring, men en midlertidig maktovertakelse for å gjenopprette lovlydighet.
VG171019 Han ble oppfordret til å gjenopprette den konstitusjonelle orden, skrev regjeringen i en pressemelding, ifølge El Confidencial.
VG171019 Den spanske regjeringen informerer videre i pressemeldingen om at de vil « vedta tiltak som vil gi parlamentet økt myndighet til å beskytte spanjolers interesser, inkludert innbyggernde i catalonia », og « gjenopprette den konstitusjonelle orden i regionen ».
DN171019 - Puigdemonts eneste mulighet til å gjenopprette legaliteten, er fra et politisk ståsted å framskynde valget, sier sosialistlederen.
DB171018 - Puigdemonts eneste mulighet til å gjenopprette legaliteten, er fra et politisk ståsted å framskynde valget, sier sosialistlederen.
AP171018https://www.aftenposten.no/verden/i/b9M73/Fristen-narmer-seg-i-Catalonia - Puigdemonts eneste mulighet til å gjenopprette legaliteten, er fra et politisk ståsted å fremskynde valget, sier sosialistlederen.
DB171017 - Med tanke på hvor viktig sjømatnæringen er i dag og betydningen den vil ha i framtida, vil det være rett og rimelig at man starter med å gjenopprette Fiskeridepartementet som eget departement.
DB171007 Æresdrap er drap som begås i den hensikt å gjenopprette æren til en person, familie, slekt eller klan som føler seg krenket.
DB171007 For å gjenopprette den, er det i hovedsak to måter det skjer på : At man tar livet av jenta eller hun sendes bort i eksil og får aldri ha kontakt med familien igjen.
VG171004 Hun sier imidlertid at Helsetilsynets formål ikke er å straffe, men heller å gjenopprette kvaliteten for fremtidige pasienter.
AP171004https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/EOPvj/Hoyre-foreslar-at-Thommessen-fortsetter-som-stortingspresident - Hvordan vil du gjenopprette tilliten hos dine kritikere ?
VG171001 Presidentskapet gjør Trump til potensiell huggestabbe for en hel nasjon, der han har begitt seg ut for å gjenopprette den amerikanske drømmen og amerikansk storhet, helt egenhendig, allvitende og på rekordtid.
DB170927 Hvem skal gjenopprette ro og orden i Nord-Korea umiddelbart etter et regimefall ?
DB170925 Talspersoner for USAs direktorat for krisehåndtering ( FEMA ) sier de vil frakte satellittelefoner til alle puertoricanske byer og landsbyer, slik at man kan gjenopprette kommunikasjonen, skriver NTB.
AA170925 - Det er en anerkjennelse av den enorme innsatsen og oppofrelsene som det greske folket har gjort for å gjenopprette stabiliteten i den offentlige økonomien i landet deres, sier EUs økonomikommissær Pierre Moscovici.
AA170924 Talspersoner for USAs direktorat for krisehåndtering ( FEMA ) sier de vil frakte satellittelefoner til alle puertoricanske byer og landsbyer, slik at man kan gjenopprette kommunikasjonen.
DB170922 - Klubben respekterer Darijos avgjørelse og er overbevist om at han vil gjenopprette sitt rykte, skriver Sjakhtar-ledelsen.
VG170920 Til slutt måtte daværende president George Bush beordre føderale styrker om å gjenopprette lov og orden.
AA170920 Til slutt måtte daværende president George Bush beordre føderale styrker om å gjenopprette lov og orden.
VG170919 Vi er forpliktet til å gjenopprette fred, stabilitet og lovlydighet, sier hun.
DN170919 USAs president Donald Trump mener Venezuela er i ferd med å kollapse, og vil hjelpe landet med å gjenopprette demokratiet.
DN170919 - Venezuelanernes demokratiske institusjoner ødelegges og vårt mål må være å hjelpe dem med å gjenopprette demokratiet, sa Trump.
AP170919https://www.aftenposten.no/verden/i/zaBJ4/Suu-Kyi-talte-i-morges-Fordommer-volden-i-Rakhine_-men-retter-ingen-pekefinger-mot-landets-egne-soldater Vi ønsker å gjenopprette fred, stabilitet og rettssikkerhet i hele landet, sa Aung San Suu Kyi til Myanmars nasjonalforsamling tirsdag morgen.
AP170919https://www.aftenposten.no/verden/i/ro6JK/Brende-advarte-fredsprisvinneren-for-hun-holdt-tale--Dette-er-Aung-San-Suu-Kyis-siste-sjanse - Tror du det kan bli aktuelt å gjenopprette sanksjoner på noe tidspunkt ?
AA170919 - Proporsjonale sikkerhetstiltak, som kun er rettet mot terrorister, blir iverksatt for å sikre statens suverenitet og for å gjenopprette lov og orden, sier han.
DB170915 DERFOR TROR JEG heller ikke på en løsning maken til den Tom Nordlie lanserte på NRK i oppkjøringa til denne kampen, at NFF snarest må gjenopprette kontakt med Ada Hegerberg, og gjerne spise noen kameler for å få en av verdens giftigste målscorere tilbake på det norske landslaget.
NL170914 Det kan gjenopprette tillit mellom regjeringen og befolkningen. 4.
VG170913 Eneste måten å gjenopprette æren var å bli kvitt henne.
AP170910https://www.aftenposten.no/verden/i/ldmB7/Norske-Silje-Langhelle-39-folger-orkanen-Irmas-herjinger-fra-hotellrommet-i-Miami Nyhetsbyrået AP melder at strømselskapene har ekstra mannskaper som vil forsøke å gjenopprette strømforsyningen så fort det er mulig.
AP170909https://www.aftenposten.no/verden/i/xnzEl/Orkanen-Irma-oker-i-styrke---jager-millioner-pa-flukt-i-Florida Nederland, Frankrike, Storbritannia og USA har sendt krigsskip med forsyninger og soldater for å gjenopprette orden og hindre plyndring.
VG170907 Gå imot forslag om å legge HV under en felles sjef for landmakten ¶ Gjenopprette egen utdanning for Heimvernet på Værnes ¶
VG170903 - Vi ber alle interesserte parter om å umiddelbart gjenopprette dialog og forhandlinger, som er den eneste mulige utveien for en løsning på problemene på koreahalvøya, heter det i uttalelsen.
DB170903 - Vi ber alle interesserte parter om å umiddelbart gjenopprette dialog og forhandlinger, som er den eneste mulige utveien for en løsning på problemene på Koreahalvøya, heter det i uttalelsen.
AA170903 - Vi ber alle interesserte parter om å umiddelbart gjenopprette dialog og forhandlinger, som er den eneste mulige utveien for en løsning på problemene på koreahalvøya, heter det i uttalelsen.
DB170901 Så det var ikke lite som skulle revansjeres for gjenopprette en viss verdighet der nede på FIFA-rankingen, for ikke å snakke om betydningen av det å gjenvinne selvrespekten.
DA170901 Om den ensomme pappa Winifred som forsøker å gjenopprette kontakten med datteren Ines ved hjelp av sitt noe ensporede « humorrepertoar » og en overdreven evne til såkalte « practical jokes » som datteren pleide å elske da hun var liten.
DN170831 « Disse uansvarlige handlingene vil skade forsøkene fra titusenvis av libyske nasjonalister fra forskjellige sektorer i samfunnet som prøver å gjenopprette Libyas status som en pålitelig og stabil forsyner », står det.
VG170829 Justisminister Jeff Sessions understreker at Trump « gjør alt han kan for å gjenopprette lov og orden » og « for å støtte politistyrken vår over hele USA ».
DN170829 Justisminister Jeff Sessions understreker at Trump « gjør alt han kan for å gjenopprette lov og orden » og « for å støtte politistyrken vår over hele USA ».
DA170829 mai, fikk vi klare signaler om at de ville gjenopprette det tidligere busstoppet i Oscar Kiærsvei.
AA170829 Justisminister Jeff Sessions understreker at Trump « gjør alt han kan for å gjenopprette lov og orden » og « for å støtte politistyrken vår over hele USA ».
AA170829 Det er vanskelig for mannskapet å gjenopprette forsyningen på grunn av flomvannet, opplyste lokale myndigheter mandag kveld. ( ©NTB ) ¶
AP170825https://www.aftenposten.no/verden/i/82G0Q/Minst-25-mennesker-drept-i-opptoyer-i-India-etter-at-guru-ble-domt-for-voldtekt Tusener av politifolk og soldater er satt inn for å gjenopprette ro og orden etter fredagens dom mot den karismatiske sektlederen.
AP170825https://www.aftenposten.no/verden/i/82G0Q/Minst-25-mennesker-drept-i-opptoyer-i-India-etter-at-guru-ble-domt-for-voldtekt To jernbanestasjoner skal ha fått store ødeleggelser, mange biler er stukket i brann og politiet bruker tåregass og vannkanoner for å gjenopprette ro og orden, skriver BBC.
AP170825https://www.aftenposten.no/verden/i/82G0Q/Minst-25-mennesker-drept-i-opptoyer-i-India-etter-at-guru-ble-domt-for-voldtekt Statsminister Narendra Modi fordømte på Twitter opptøyene, manet til ro og lovet all nødvendig støtte til å gjenopprette ro og orden.
DB170824 Siden 2010 har Viktor Orban stått i fremste rekke for å rehabilitere ulne nasjonalister fra krigshistorien, helt i tråd med den nasjonalkonservative driven til å gjenopprette en svunnet historisk storhet som bakteppe for egne disposisjoner og nasjonsbygging.
VG170822 Er Norge i ferd med å bli gal eller er det mulig å gjenopprette minnene om hvem han var og vende tilbake til jorden ?
VG170820 Ved en anledning i et familieselskap skal 50-åringen sammen med en annen skreket til 46-åringen at han måtte ta livet av døtrene sine dersom han skulle gjenopprette sin egen og familiens ære, ifølge 46-åringens kone.
DA170818 Macron ønsker å gjenopprette respekten for presidentembetet.
VG170816 - Den eneste veien til fred er å gjenopprette demokratiet.
AP170809https://www.aftenposten.no/verden/i/GVLRV/Svensk-politi-skulle-ta-tilbake-kontrollen-over-utsatte-bydeler-fra-kriminelle-To-ar-senere-er-situasjonen-blitt-enda-verre- Ungdommer kastet stein og flasker på politifolkene som forsøkte å gjenopprette roen i området.
DB170808 - Dette er ikke et kuppforsøk, men en borgerlig og militær aksjon for å gjenopprette en konstitusjonell orden, sa opprørslederen søndag, skriver BBC.
DB170807 ( Dagbladet ) : Sp ønsker å gjenåpne Rjukan sykehus, men kommer ikke til å gå inn for å gjenopprette sykehusets kirurgiske akuttfunksjon.
AP170807https://www.aftenposten.no/osloby/i/wqlEL/Audun-Lysbakken--Hoyres-snakk-om-dusj_-vafler-og-hodeplagg-er-en-stor-avledningsmanover - Vi foreslår en Oslo øst/sør-pakke som skal gjenopprette og øke Grorudssatsingen fra statlig hold.
VG170806 Det er en sivil og militær handling for å reetablere gjenopprette konstitusjonell orden - men fremfor alt redde landet fra total ødeleggelse, for å stoppe drapene på vår ungdom og våre familier, sier han på videoen.
DN170806 I videoen sier en mann som identifiserer seg som kaptein Juan Caguaripano at det ikke er snakk om et kupp, men en « sivil og militær handling for å gjenopprette konstitusjonell orden».
AP170806https://www.aftenposten.no/verden/i/Bpam7/-Venezuelanske-myndigheter-Flere-pagrepet-etter-angrep-mot-militarbase Videre i videoen sier en mann som identifiserer seg som kaptein Juan Caguaripano at det ikke er snakk om et kupp, men en « sivil og militær handling for å gjenopprette konstitusjonell orden ».
AA170806 Videre i videoen sier en mann som identifiserer seg som kaptein Juan Caguaripano at det ikke er snakk om et kupp, men en « sivil og militær handling for å gjenopprette konstitusjonell orden ».
DN170804https://www.dn.no/nyheter/2017/08/04/2049/Utenriks/xi-kan-bli-kinas-nye-mao Ifølge Nikkei Weekly og South China Morning Post vil Xi foreslå å gjenopprette stillingen som formann for sentralkomiteen for seg selv.
DN170804 Ifølge Nikkei Weekly og South China Morning Post vil Xi foreslå å gjenopprette stillingen som formann for sentralkomiteen for seg selv.
VG170802 Vi vil gi dem enhver mulighet, og samtidig jobber vi med å gjenopprette infrastrukturen som ikke er der lenger, sier han.
AP170802https://www.aftenposten.no/verden/i/1LJmW/Kelly-strammer-inn-Trump-ma-stenge-doren-til-det-ovale-kontor_-bremse-tvitringen-og-staben-ma-ha-moter-uten-TV - Jeg tror general Kelly vil gjenopprette orden i staben.
AP170802https://www.aftenposten.no/verden/i/1LJmW/Han-hadde-ansvaret-for-a-bygge-mur-over-et-kontinent_-men-na-har-Trump-gitt-ham-en-vanskelig-jobb - Jeg tror general Kelly vil gjenopprette orden i staben.
VG170730 Nå setter presidenten sin litt til at hans nye stabssjef kan gjenopprette kontrollen og få presidentskapet på rett kjøl, skriver flere aviser.
VG170729 Også kommunikasjon er en viktig del av det å gjenopprette omdømmet.
DB170727 - Den positive politiske utviklingen i landet det siste året gjør dette mulig, sa utenriksminister Børge Brende ifjor da han besøkte landet for å gjenopprette kontakten med landets myndigheter, ifølge NTB.
DA170726 Forsvarsministeren bør ta signalene på alvor og sette sammen et krigsråd som kan se på hva som kan gjøres for å gjenopprette tilliten.
AA170725 Mansour ba videre rådets medlemmer gjøre alt for « å gjenopprette status quo ».
AA170724 Ifølge Nationen er det departementets ansvar å gjenopprette tilliten.
VG170723 Nå jobber vi med å gjenopprette vann. og strømforsyningen i de berørte områdene, sa ordfører Andro Krtulovic Opara i Split mandag, ifølge Reuters.
DB170720 Arbeidet med å gjenopprette veidekket er ikke påbegynt.
DB170718 Som de beste stundene under årets festival understreker, hjelper jazzen oss med - tja - å gjenopprette kontakten med kosmos.
VG170716 Kuppforsøk var rettet mot en lovlig valgt regjering og tyrkiske myndigheter har selvsagt rett til å gjenopprette orden og stille de ansvarlige for retten.
VG170714 Og slik vil han gjenopprette fransk innflytelse.
NL170710 Da kan man vel skru tiden enda mer tilbake og gjenopprette kløvkompaniet på Maukstadmoen/Skjold - kløvhesten kan være god å ha i en krisesituasjon uten helikoptre - eller brukbare sådanne.
VG170707 Putins prosjekt er å gjenopprette Russlands posisjon som en stormakt selv den mektigste nasjon må lytte til.
DN170707https://www.dn.no/nyheter/2017/07/07/2128/Samferdsel/flyforbudet-for-super-puma-helikoptrene-oppheves Selskapet skriver også at opphevelsen av forbudet ikke nødvendigvis vil føre til at man gjenopptar trafikken med helikopteret, fordi det tar tid å gjenopprette tilliten til helikoptermodellen.
DN170707 Selskapet skriver også at opphevelsen av forbudet ikke nødvendigvis vil føre til at man gjenopptar trafikken med helikopteret, fordi det tar tid å gjenopprette tilliten til helikoptermodellen.
VG170704 Var den der for å gjenopprette balansen ?
AA170703 - Jeg vil gjenopprette det franske folks friheter ved å oppheve unntakstilstanden til høsten, for disse frihetene er en forutsetning for et sterkt demokrati, sa han mandag. ( ©NTB ) ¶
AA170630 De fredsbevarende styrkene i Mali har som mål å hjelpe hæren å gjenopprette sikkerhet i det store landet, der islamistiske grupper har herjet i nord og sentrum siden 2012.
SA170628 Men disse lederne klarte samtidig å skade norsk idrett såpass alvorlig at det vil ta år å gjenopprette tilliten.
BT170628https://www.bt.no/100Sport/meninger/Pa-grasrota-stekes-det-vafler-og-drives-dugnader-for-a-fa-det-til-a-ga-rundt-Pa-toppen-flyter-pengene-238004b.html Men disse lederne klarte samtidig å skade norsk idrett såpass alvorlig at det vil ta år å gjenopprette tilliten.
AA170628 En slik akutt smertetilstand er sjelden et behandlingsmessig problem og tiltak som søker å gjenopprette funksjon fungerer normalt godt.
DB170627 Han ble foreslått som en som ønsker å gjenopprette grunnloven tilbake til den opprinnelige intensjonen fra 1814.
AP170627https://www.aftenposten.no/okonomi/i/GVPVV/Google-far-rekordbot-pa-23-milliarder-Det-kan-fore-til-storre-endringer - Vi mener at konkret handling er nødvendig for å gjenopprette konkurransen og åpne internett for innovasjon og vekst nok en gang, står det videre i brevet.
AP170627https://www.aftenposten.no/okonomi/EU-gir-Google-rekordbot-pa-over-22-milliarder-kroner-624084b.html - Vi mener at konkret handling er nødvendig for å gjenopprette konkurransen og åpne internett for innovasjon og vekst nok en gang, står det videre i brevet.
VG170626 - Vi likte president Trump, og vi liker ham fremdeles, for han har offentlig sagt at han er klar til å gjenopprette det amerikansk-russiske forholdet.
VG170626 Han har gått på mange smeller underveis, blitt beskyldt av begge parter for å løpe den andres ærend, men har også utvist en imponerende evne til å gjenopprette tillit når det har sett som mørkest ut. 53-åringen fra Oslo har opprettholdt den personlige kontakten mellom den gresk-kypriotiske presidenten Nikos Anastasiades og den tyrkisk-kypriotiske lederen Mustafa Akinci, også når ingen av dem har villet vite av hver
VG170624 Mange følte seg sikre på at Norge nå hadde fått en dyktig politidirektør som kunne rydde opp etter 22.juli, gjenopprette tilliten og sørge for helt nødvendige forandringer.
AP170624https://www.aftenposten.no/verden/Jordan-vil-kvitte-seg-med-kontroversiell-lov-som-skjermer-voldtektsmenn-623919b.html Æresdrap er drap som begås for å gjenopprette æren til en person, familie, slekt eller klan som føler seg krenket.
DA170622 Det trengs for å gjenopprette samholdet.
NL170621 Dersom ikke banken har større ambisjoner med sitt eierskap i TIL, må de selge seg ut så raskt som mulig, og overlate aksjene til noen som ønsker å utvikle klubben i en annen retning og gjenopprette stolthet og vinnerkultur.
SA170619 USA forsøker å gjenopprette det militære samarbeidet med Russland etter at amerikanerne skjøt ned et syrisk kampfly, opplyser USAs forsvarssjef.
SA170619 Ismet Arifagic har jobben med å gjenopprette politiets fasade i Stavanger etter helgens hærverk.
AA170619 USA forsøker å gjenopprette det militære samarbeidet med Russland etter at amerikanerne skjøt ned et syrisk kampfly, opplyser USAs forsvarssjef.
AA170619 Forsvarssjef Joe Dunford svarte mandag med å si at USA vil gjenopprette den spesielle kommunikasjonskanalen som har vært avgjørende for å beskytte både russiske og amerikanske styrker i Syria.
AA170619 - Vi kommer til å jobbe diplomatisk og militært i de kommende timene, sa Dunford om forsøket på å gjenopprette den militære kommunikasjonskanalen.
AA170613 - Det er mange fortvilte familier og det vil ta tid å gjenopprette tilliten mellom innbyggerne og Forsvarsbygg.
AP170611https://www.aftenposten.no/meninger/sid/Hva-er-egentlig-sosial-kontroll-og-aresvold-Her-er-definisjonene-622690b.html For å gjenopprette familiens ære, må en jente som har fått seg en ulovlig kjæreste, gifte seg med noen andre som familien finner til henne, sier Elisabeth Grøtteland i Barne- ungdoms- og familiedirektoratet ( Bufdir ).
AP170611 For å gjenopprette familiens ære, må en jente som har fått seg en ulovlig kjæreste, gifte seg med noen andre som familien finner til henne, sier Elisabeth Grøtteland i Barne- ungdoms- og familiedirektoratet ( Bufdir ).
DB170607 Det er et forsøk på å komme ut av den politiske og økonomiske krisa og samtidig gjenopprette fred i gatene, opplagt nok, men også for å skreddersy regimet etter eget behov.
AA170605 evne risikokapitalforetak eier, driver, kjøper og selger offentlig finansierte skoler, og i tillegg fører med seg skandaler, korrupsjon, kvalitetsproblem og feilplassering av penger og ressurser, må, ifølge Göran Rosenberg, føre til at en må minske lønnsomhetens betydning som drivkraft for å gjenopprette balansen.
DB170603 Vil han gjenopprette relasjonen de hadde, men nå med henne kun som kompisens lillesøster i stedet for en han setter dådyrøynene i ?
DB170602 ( Dagbladet ) : Au pair-ordningen består, men Stortinget pålegger regjeringen å gjenopprette den økonomiske støtten til støttesentret for au pairer.
DB170531 Offeret har også behov for oppfølgning i lang tid etterpå for å gjenopprette selvbildet.
VG170530 De europeiske lands beste bidrag til å gjenopprette transatlantiske forbindelser er å bevilge mer til forsvaret.
AA170525 Soldater er satt inn for å gjenopprette ro og orden.
AA170525 Presidenten beordret soldater til å forsvare flere regjeringsbygg og gjenopprette ro og orden.
VG170524 - Noe vil si at idretten har slitt det siste året, har du gjort deg noen tanker om hvordan du skal gjenopprette omdømmet til NIF ?
DA170524 Skulle Macron lykkes i å overtale Trump, blir det hans første globale seier for å gjenopprette verdier i sentrum av politikken i et landskap der nasjonale og ytre høyre øker sin oppslutning, skriver Newsweek.
DB170523 I en tid med krig og strid, er vi velsignet for å ha en så kraftig påminnelse om menneskets potensial for stor ondskap, men også vår evne til å reise oss etter tragedier og gjenopprette vår verden.
DN170521 Japan vil gjenopprette handelsavtale uten USA ¶
NL170519 Med andre ord : De kjemper for og søker støtte til å opprettholde eller gjenopprette sin integritet og sin livskraft.
DA170519 - Det er et uttrykk for at justisdepartementets ledelse oppfatter at hvis man skal gjenopprette allmennhetens tillit til systemet er det helt nødvendig å sette ut jobben til en uavhengig gransker som ikke er en del av det politiske systemet, sier Melby.
SA170517https://www.aftenbladet.no/100Sport/idrettspolitikk/Krystallklar-Helleland-ber-om-felles-front-i-kampen-mot-doping-235753b.html - Idrettens integritet er alvorlig truet av juksere og dopingskandaler, og det er opp til oss å gjenopprette og bevare idrettens integritet.
SA170517 - Idrettens integritet er alvorlig truet av juksere og dopingskandaler, og det er opp til oss å gjenopprette og bevare idrettens integritet.
BT170517 - Idrettens integritet er alvorlig truet av juksere og dopingskandaler, og det er opp til oss å gjenopprette og bevare idrettens integritet.
AP170517https://www.aftenposten.no/100Sport/idrettspolitikk/Krystallklar-Helleland-ber-om-felles-front-i-kampen-mot-doping-235753b.html - Idrettens integritet er alvorlig truet av juksere og dopingskandaler, og det er opp til oss å gjenopprette og bevare idrettens integritet.
AP170517 - Idrettens integritet er alvorlig truet av juksere og dopingskandaler, og det er opp til oss å gjenopprette og bevare idrettens integritet.
VG170516 Om veien videre sier Bjerketvedt det blir opp til dommerseksjonen å etablere « et regime hvor Edvartsen kan gjenopprette tilliten ».
AA170516 - Ambisiøse løfter om å bedre økonomien, utrydde korrupsjon, gjenopprette rettsstaten, gjøre noe med konsekvensene av krigen og skrive en ny grunnlov, er stort sett ikke gjennomført, skriver ICG. ( ©NTB ) ¶
DB170514 Sørg for å ha sikkerhetskopi av data slik at du kan gjenopprette systemet.
AP170514 Oslo bystyre vedtar enstemmig å gjenopprette Oslo torg som et « Middelalderbyens hjerte ».
VG170513 Britiske datasikkerhetsmyndigheter opplyste lørdag at de jobber døgnet rundt for å gjenopprette sykehusenes IT-nettverk.
SA170513 Britiske datasikkerhetsmyndigheter opplyste lørdag at de jobber døgnet rundt for å gjenopprette sykehusenes IT-nettverk.
DN170513 Britiske datasikkerhetsmyndigheter opplyste lørdag at de jobber døgnet rundt for å gjenopprette sykehusenes IT-nettverk.
AA170513 Britiske datasikkerhetsmyndigheter opplyste lørdag at de jobber døgnet rundt for å gjenopprette sykehusenes IT-nettverk. ( ©NTB ) ¶
VG170512 Tiden er overmoden for å gjenopprette tilliten til NIF og norsk idrett, sa Wiig.
VG170512 Vi hadde selv ikke noe backup-system for å gjenopprette strømmen, sier han, og legger til : ¶
SA170512 Full åpenhet er det som skal til for å gjenopprette tilliten til Norges Idrettsforbund, sier kulturminister Linda Hofstad Helleland.
SA170512 Da er det også mulig å gjenopprette et brukbart forhold til kulturministeren, et forhold som har vært så betent at det nesten har vært brysomt å følge.
DB170512 Full åpenhet er det som skal til for å gjenopprette tilliten til Norges Idrettsforbund, sier Helleland.
DA170512 Full åpenhet er det som skal til for å gjenopprette tilliten til Norges Idrettsforbund, sier kulturminister Linda Hofstad Helleland.
DA170512 Full åpenhet er det som skal til for å gjenopprette tilliten til Norges Idrettsforbund, sier Helleland.
BT170512 Full åpenhet er det som skal til for å gjenopprette tilliten til Norges Idrettsforbund, sier kulturminister Linda Hofstad Helleland.
AP170512https://www.aftenposten.no/100Sport/idrettspolitikk/Kulturministeren-om-NIFs-apenhetsvedtak---Dette-er-en-god-og-klok-beslutning-235447b.html Full åpenhet er det som skal til for å gjenopprette tilliten til Norges Idrettsforbund, sier kulturminister Linda Hofstad Helleland.
AP170512https://www.aftenposten.no/100Sport/idrettspolitikk/Et-sviende-nederlag-for-idrettspresidenten-235448b.html Da er det også mulig å gjenopprette et brukbart forhold til kulturministeren, et forhold som har vært så betent at det nesten har vært brysomt å følge.
AP170512 Full åpenhet er det som skal til for å gjenopprette tilliten til Norges Idrettsforbund, sier kulturminister Linda Hofstad Helleland.
AP170512 Da er det også mulig å gjenopprette et brukbart forhold til kulturministeren, et forhold som har vært så betent at det nesten har vært brysomt å følge.
DA170511 Israel krever at den palestinske selvstyremyndigheten stanser utbetalingene som en betingelse for å gjenopprette fredsforhandlingene.
AP170511 I et åpent brev til visejustisminister Rod Rosenstein skriver The New York Times at han nå har oppgaven med å gjenopprette amerikanernes tillit til regjeringen.
AP170511 I oppsigelsesbrevet til Comey skriver Trump at det er viktig « at vi finner en ny ledelse til FBI som kan gjenopprette publikums tillit » til byrået.
VG170510 - Det er vanskelig for styret i NFDF å forstå hva NFF mener med at de ikke vil undersøke mobbing og trakassering, og samtidig arbeide for å gjenopprette tillit, sa Nilsen til VG tirsdag.
VG170510 Demokratenes leder i Senatet Chuck Schumer krever nå at det blir satt en uavhengig spesialetterforsker på saken om Russlands involvering i den amerikanske presidentvalgkampen og sier den er avgjørende for å gjenopprette tilliten blant publikum.
DA170510 - Det er helt avgjørende at vi finner en ny leder for FBI som kan gjenopprette offentlighetens tillit til myndigheten, skriver Trump, i det som er en oppsigelse som sammenlignes med Nixons handlinger.
AP170510 I et brev til den nå sparkede direktøren, skriver Trump at « det er viktig å finne en ny ledelse for FBI som gjenopprette publikums tillit » til byrået.
AA170510 - Det er helt avgjørende at vi finner en ny leder for FBI som kan gjenopprette offentlighetens tillit til myndigheten, skriver Trump, i det som er en oppsigelse som sammenlignes med Nixons handlinger.
VG170509 Edvartsen må finne gode måter å gjenopprette den på, sier han.
VG170509 - Slik jeg tenker nå, så er det en stor jobb som må gjøres for å gjenopprette den tilliten.
VG170509 « For å skape ro, gjenopprette tillit og av hensyn til alle parter, har Svein-Erik Edvartsen og Norges Fotballforbund blitt enige om å avslutte Edvartsens toppdommerkontrakt for 2017.
VG170509gjenopprette tillit : - Det blir hans prosjekt ¶
VG170509 - Hva må til for å « gjenopprette tillit », som det heter at er nødvendig for å returnere i 2018 ?
VG170509 - Det er vanskelig for styret i NFDF å forstå hva NFF mener med at de ikke vil undersøke mobbing og trakassering, og samtidig arbeide for å gjenopprette tillit, sier styreleder i dommerforeningen, Ola Hobber Nilsen, til VG.
VG170509 Han skriver videre at det nå er « essensielt å finne en FBI-sjef som kan gjenopprette offentlighetens tillit ».
SA170509 « For å skape ro, gjenopprette tillit og av hensyn til alle parter, har Svein-Erik Edvartsen og Norges Fotballforbund blitt enige om å avslutte Edvartsens toppdommerkontrakt for 2017 », skriver Norges Fotballforbund ( NFF ) i en pressemelding.
SA170509 For å skape ro, gjenopprette tillit og av hensyn til alle parter, har Svein-Erik Edvartsen og Norges Fotballforbund blitt enige om å avslutte Edvartsens toppdommerkontrakt for 2017.
FV170509 « For å skape ro, gjenopprette tillit og av hensyn til alle parter, har Svein-Erik Edvartsen og Norges Fotballforbund blitt enige om å avslutte Edvartsens toppdommerkontrakt for 2017 », skriver Norges Fotballforbund ( NFF ) i en pressemelding.
FV170509 For å skape ro, gjenopprette tillit og av hensyn til alle parter, har Svein-Erik Edvartsen og Norges Fotballforbund blitt enige om å avslutte Edvartsens toppdommerkontrakt for 2017.
DB170509 Å GJENOPPRETTE TILLIT mellom partene har vært Bjerketvedts overordnede mål i arbeidet som startet da fredsforhandlingene fasilitert av Røde Kors-president Sven Mollekleiv havarerte torsdag i forrige uke.
DB170509 « For å skape ro, gjenopprette tillit og av hensyn til alle parter, har Svein-Erik Edvartsen og Norges Fotballforbund blitt enige om å avslutte Edvartsens toppdommerkontrakt for 2017 », skriver NFF.
DA170509 Edvartsens toppdommerkontrakt avsluttes med umiddelbar virkning « for å skape ro, gjenopprette tillit og av hensyn til alle parter », skrev Norges Fotballforbund i en pressemelding i går ettermiddag.
BT170509 - Det er helt avgjørende at vi finner en ny leder for FBI som kan gjenopprette offentlighetens tillit til myndigheten, skriver Trump, i det som er en oppsigelse som sammenlignes med Nixons handlinger.
BT170509 « For å skape ro, gjenopprette tillit og av hensyn til alle parter, har Svein-Erik Edvartsen og Norges Fotballforbund blitt enige om å avslutte Edvartsens toppdommerkontrakt for 2017 », skriver Norges Fotballforbund ( NFF ) i en pressemelding.
BT170509 For å skape ro, gjenopprette tillit og av hensyn til alle parter, har Svein-Erik Edvartsen og Norges Fotballforbund blitt enige om å avslutte Edvartsens toppdommerkontrakt for 2017.
BT170509 « For å skape ro, gjenopprette tillit og av hensyn til alle parter, har Svein-Erik Edvartsen og Norges Fotballforbund blitt enige om å avslutte Edvartsens toppdommerkontrakt for 2017 », skriver Norges Fotballforbund ( NFF ) i en pressemelding.
BT170509 For å skape ro, gjenopprette tillit og av hensyn til alle parter, har Svein-Erik Edvartsen og Norges Fotballforbund blitt enige om å avslutte Edvartsens toppdommerkontrakt for 2017.
AP170509https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Edvartsen-far-ikke-domme-mer-denne-sesongen--Han-satser-pa-a-komme-tilbake-235284b.html « For å skape ro, gjenopprette tillit og av hensyn til alle parter, har Svein-Erik Edvartsen og Norges Fotballforbund blitt enige om å avslutte Edvartsens toppdommerkontrakt for 2017 », skriver Norges Fotballforbund ( NFF ) i en pressemelding.
AP170509https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Edvartsen-far-ikke-domme-mer-denne-sesongen--Han-satser-pa-a-komme-tilbake-235284b.html For å skape ro, gjenopprette tillit og av hensyn til alle parter, har Svein-Erik Edvartsen og Norges Fotballforbund blitt enige om å avslutte Edvartsens toppdommerkontrakt for 2017.
AP170509 I et brev til den nå sparkede direktøren, skriver Trump at « det er viktig å finne en ny ledelse for FBI som gjenopprette publikums tillit » til byrået.
AP170509 - Det er den eneste måten å gjenopprette tilliten til det amerikanske folk, sa han på en pressekonferanse natt til onsdag.
AP170509 Vi oppfordrer den tyrkiske regjeringen til å gjenopprette full tilgang til Wikipedia for det tyrkiske folk og gi dem mulighet til igjen å ta del i verdens største frie kunnskapsdugnad.
AP170509 « For å skape ro, gjenopprette tillit og av hensyn til alle parter, har Svein-Erik Edvartsen og Norges Fotballforbund blitt enige om å avslutte Edvartsens toppdommerkontrakt for 2017 », skriver Norges Fotballforbund ( NFF ) i en pressemelding.
AP170509 For å skape ro, gjenopprette tillit og av hensyn til alle parter, har Svein-Erik Edvartsen og Norges Fotballforbund blitt enige om å avslutte Edvartsens toppdommerkontrakt for 2017.
VG170506 Russland opplyste også at landet ønsker å gjenopprette en tidligere avtale med USA om å koordinere luftangrep over Syria og redusere risikoen for trefninger og uhell.
DB170506 Hun har forsøkt å løpe fra tidligere klare uttalelser om å gå ut av både EU og euro-samarbeidet, det hun kalte å « gjenopprette pengemessig suverenitet », men dette har vakt frykt blant de fleste velgerne.
DB170505 Gjenopprette « Secure Communities Program » - et program som går ut på å fjerne trusler mot offentlig og nasjonal sikkerhet, blant annet dem som har brutt amerikansk utlendingslov.
DA170505 Russland opplyste også at landet ønsker å gjenopprette en tidligere avtale med USA om å koordinere luftangrep over Syria og redusere risikoen for trefninger og uhell.
AA170505 Russland opplyste også at landet ønsker å gjenopprette en tidligere avtale med USA om å koordinere luftangrep over Syria og redusere risikoen for trefninger og uhell.
SA170503 - Jeg forstår ønsket om å gjenopprette troverdigheten til sporten vår, men jeg føler ikke at det vil skje gjennom dette forslaget.
FV170503https://www.fvn.no/100Sport/andreidretter/Oslo-og-Bergen-kan-bli-fratatt-friidrettsrekorder-234956b.html - Jeg forstår ønsket om å gjenopprette troverdigheten til sporten vår, men jeg føler ikke at det vil skje gjennom dette forslaget.
DB170503 - Jeg forstår ønsket om å gjenopprette troverdigheten til sporten vår, men jeg føler ikke at det vil skje gjennom dette forslaget.
DA170503 - Jeg forstår ønsket om å gjenopprette troverdigheten til sporten vår, men jeg føler ikke at det vil skje gjennom dette forslaget.
BT170503 - Jeg forstår ønsket om å gjenopprette troverdigheten til sporten vår, men jeg føler ikke at det vil skje gjennom dette forslaget.
AP170503https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Oslo-og-Bergen-kan-bli-fratatt-friidrettsrekorder-234956b.html - Jeg forstår ønsket om å gjenopprette troverdigheten til sporten vår, men jeg føler ikke at det vil skje gjennom dette forslaget.
AP170503 - Jeg forstår ønsket om å gjenopprette troverdigheten til sporten vår, men jeg føler ikke at det vil skje gjennom dette forslaget.
DB170502 - Jeg har full forståelse for ønsket om å gjenopprette tilliten til idretten vår.
DB170502 Det er ofte lite væske i kroppen til en nybakt mor, og den væskebalansen tar tid å gjenopprette .
DB170430 Vårt mål er å gjenopprette det som ikke har vært riktig behandlet av myndighetene.
BT170429 Hans oppgave er å gjenopprette tilliten til at arbeiderne i Nordsjøen kan ferdes trygt til og fra jobb.
BT170429 Hans oppgave er å gjenopprette tilliten til at arbeiderne i Nordsjøen kan ferdes trygt til og fra jobb, mener BT.
DB170427 « Vanskelig å gjenopprette et tillitsforhold » ¶
DB170427 Det var derfor vanskelig å gjenopprette et tillitsforhold ».
AP170426https://www.aftenposten.no/norge/Ekspert-om-norsk-sharialov-tolkning--Det-er-forkastelig-og-dobbeltmoralsk-618841b.html - Kan gjenopprette æren med loven i hånd ¶
AP170426 - Kan gjenopprette æren med loven i hånd ¶
VG170425 Le Pen vil ut av Schengen og gjenopprette grensekontrollene.
DA170425 Vi jobber for å gjenopprette en innsjø på Forus.
AA170425 Han understreker at alle har et ansvar for å senke konfliktnivået og gjenopprette dialogen, også når det gjelder menneskerettigheter. ( ©NTB ) ¶
AA170424 - Forholdet mellom Russland og Vesten er inne i en vanskelig periode, men målet vårt er å gjenopprette fullt samarbeid med EU, vår store handels- og økonomipartner, sa Lavrov videre.
AA170424 - Forholdet mellom Russland og Vesten er inne i en vanskelig periode, men målet vårt er å gjenopprette fullt samarbeid med EU, vår store handels- og økonomipartner, sa Lavrov videre.
DN170423 Japan vil gjenopprette handelsavtale uten USA ¶
DN170423 Japan vil gjenopprette handelsavtale uten USA ¶
DN170423 Japan vil gjenopprette handelsavtale uten USA ¶
DN170423 | Japan vil gjenopprette handelsavtale uten USA ¶
DB170423 Det første jeg skal gjøre som president er å gjenopprette Frankrikes grenser, sa Le Pen foran sine tilhengere i Paris mandag.
DB170421 Dette er broene Islamsk råd må bygge for å gjenopprette tilliten Spaltist ¶
DB170421 På den måten å gjenopprette det tapte fellesskapet.
AA170421 - For å gjenopprette samfunnskontrakten, er det nødvendig å føre en stram innvandringspolitikk slik at samfunnet klarer å integrere de menneskene man tar imot.
SA170420 Dujarric ber regjeringen i Venezuela og opposisjonen engasjere seg for å gjenopprette en dialog, spesielt rundt viktige temaer som de allerede har blitt enige om å sette på dagsordenen, heter det i uttalelsen.
AA170420 Dujarric ber regjeringen i Venezuela og opposisjonen engasjere seg for å gjenopprette en dialog, spesielt rundt viktige temaer som de allerede har blitt enige om å sette på dagsordenen, heter det i uttalelsen.
AP170415 Rundt 1990 fikk imidlertid en sterk gruppe historieentusiaster støtte til et prosjekt som skulle gjenopprette den lettest tilgjengelige Vestre bastion.
DB170414 - Takk til leger, sykepleiere, fysioterapeuter og folk som hjelper meg å gjenopprette at håndleddet blir perfekt.
BT170413 Prosjektledelsens hovedargument er at det er umulig å gjenopprette all urett uten å skape ny urett.
DB170412 I hans « ny-osmanske » stormannsgalskap for å gjenopprette fordums storhet for Tyrkia og Istanbul har tilnavnet mye for seg.
DB170410 Seks års intenst arbeid fra norsk side med å gjenopprette normale forhold til Kina, ble kronet med den gjeveste prisen da Solberg i går møtte president Xi Jinping.
AP170410https://www.aftenposten.no/viten/i/lopQG/-Derfor-ma-Norge-reparere-odelagt-natur- Nederland, Storbritannia og Danmark har i flere tiår hatt omfattende restaureringsprogram for å gjenopprette elveløp, våtmarker, tradisjonelle beitemarker og løvskoger.
AP170410https://www.aftenposten.no/viten/i/lopQG/-Derfor-ma-Norge-reparere-odelagt-natur- Heldigvis finnes det allerede en del gode erfaringer som gir grunn til optimisme, det er faktisk mulig å gjenopprette noe av det som er ødelagt.
AP170410https://www.aftenposten.no/viten/-Derfor-ma-Norge-reparere-odelagt-natur--618907b.html Nederland, Storbritannia og Danmark har i flere tiår hatt omfattende restaureringsprogram for å gjenopprette elveløp, våtmarker, tradisjonelle beitemarker og løvskoger.
AP170410https://www.aftenposten.no/viten/-Derfor-ma-Norge-reparere-odelagt-natur--618907b.html Heldigvis finnes det allerede en del gode erfaringer som gir grunn til optimisme, det er faktisk mulig å gjenopprette noe av det som er ødelagt.
AP170410 Nederland, Storbritannia og Danmark har i flere tiår hatt omfattende restaureringsprogram for å gjenopprette elveløp, våtmarker, tradisjonelle beitemarker og løvskoger.
AP170410 Heldigvis finnes det allerede en del gode erfaringer som gir grunn til optimisme, det er faktisk mulig å gjenopprette noe av det som er ødelagt.
DN170407 Å gjenopprette de politiske og økonomiske forbindelsene til Kina er et hovedmål med reisen.
DB170407 For det er ikke nok bare å kaste ballen tilbake til laget som har spilt den ut over sidelinja, man skal også gi motstander tid til å gjenopprette kontroll.
DB170407 Å gjenopprette de politiske og økonomiske forbindelsene til Kina er hovedmålet med turen.
AA170407 Å gjenopprette de politiske og økonomiske forbindelsene til Kina er et hovedmål med reisen.
VG170406 Hun sier de er blitt enige om å gjenopprette en gruppe som skal legge til rette for forhandlingsstarten.
VG170406 - Igjen med Trump som bakteppe var det nok viktig for Kina å signalisere at de var for frihandel og ved å gjenopprette forhandlingene med Norge kunne de vise til noe konkret.
AA170406 Vårt arbeid handler om å gjenopprette tilliten til norsk laks, sier Sigmund Bjørgo, som er fiskeriutsending for Norsk Sjømatråd i Kina, til Dagens Næringsliv.
DB170405 Å kunne gjenopprette Windows og programvaren til slik de var da maskinen var ny, er en kjempefordel.
BT170405 Daværende utenriksminister Espen Barth Eide ( Ap ) ville gjenopprette forholdet ved at Norge i praksis beklaget fredspristildelingen, og med et løfte om at Liu Xiaobo ikke ville få komme til Norge for å motta prisen.
AA170405 - Etter min mening er det vår sivilisasjon som står på spill i dette valget, sa Le Pen og lovet å gjenopprette orden og bekjempe globalisering.
SA170404 - Etter min mening er det vår sivilisasjon som står på spill i dette valget, sa Le Pen og lovet å gjenopprette orden og bekjempe globalisering.
DB170403 Dette er allerede forbudt, men politikerne påpeker at « praktiseringen har sklidd ut », og at de med dette tiltaket ønsker å gjenopprette kontroll over både boligtilbud og prisstigning i boligmarkedet i byen.
VG170401 Tom Stilton har søkt seg tilbake til politiet for å gjenopprette sin selvrespekt, og sammen med Olivia Rönning og de andre etterforskerne på Rikskrim begir han seg inn i en mørk verden av trafficking, barneporno, nådeløs mafia og kynisk utnyttelse.
VG170331 I en pressemelding tar organisasjonen til orde for at regionen nå jobber sammen for å gjenopprette demokratiet i Venezuela.
VG170331 Noe av kritikken mot avtalen gikk ut på at menneskerettighetene ble skjøvet i bakgrunnen etter kinesiske krav, slik at Norge og Kina igjen kunne snakke med hverandre og gjenopprette normale handelsforbindelser.
AP170331 Regjeringen har fra første stund hevdet at dette ikke er riktig, og har fått bred støtte, blant annet på redaksjonell kommentarplass her i Aftenposten, for at avtalen om å gjenopprette fullstendige forbindelser er en seier for politisk fornuft.
DB170330 | Dette er broene Islamsk råd må bygge for å gjenopprette tilliten ¶
VG170328 Fordi vedkommende fortjener en frisk start i den viktige jobben som må gjøres med å gjenopprette tilliten.
VG170328 Har det siste året levert to rapporter om idrett og politikk og kan kanskje gjenopprette tilliten hos kulturdepartementet ?
VG170328 Er kanskje for positiv til den uorganiserte idretten, men ville gjenopprette forholdet til kulturstatsråden.
DA170328 Derfor valgte bystyret å gjenopprette ordningen, sier leder for den kommunale oppreisningsordningen i Stavanger, Helge Bjørnestad, til RA.
DB170327 Familien skal ha bestilt drapene for å gjenopprette familiens ære.
AP170327 Familien skal ha bestilt drapene for å gjenopprette familiens ære.
AA170327 Familien skal ha bestilt drapene for å gjenopprette familiens ære.
SA170326 I tillegg vedtok landsmøtet en styrking av Forsvaret, blant annet å øke heimevernsstyrke til 50.000 soldater og å gjenopprette Sjøheimevernet.
DN170325 Han forklarte ikke ytterligere, men la til at FN har ekspertisen som trengs for å gjenopprette normale forsyninger og distribusjon av legemidler til Venezuela.
AP170325 I stedet vil Sp gjenopprette ordningen med en egen bistandsminister.
AA170325 Han forklarte ikke ytterligere, men la til at FN har ekspertisen som trengs for å gjenopprette normale forsyninger og distribusjon av legemidler til Venezuela.
DB170324 Det blir stadig vanskeligere for europeiske land å gjenopprette et tillitsfullt forhold til Tyrkia.
DB170319 - Det vil gjenopprette inntrykket av SV som et fredsparti, sa han til Dagbladet i går.
DB170318 - Det vil gjenopprette inntrykket av SV som et fredsparti, forklarer han til Dagbladet.
AA170315 - Det er ikke lenger bare et spørsmål om å gjenopprette offentlig ro og orden, sa Le Roux.
VG170314 Det er rett og slett umulig å gjenopprette den delen av Raja Ampat.
AA170314 Det er rett og slett umulig å gjenopprette den delen av Raja Ampat.
AA170314 - Dette må til for å gjenopprette tilliten til byens politikere, uttalte Ottervik til Adresseavisen.
AA170313 Ordføreren mener det nå er på tide å gjenopprette tilliten til byens politikere etter at Adresseavisen de siste dagene har publisert flere saker om at Staur har inngått en avtale til seks millioner.
DB170312 Dette kan som oftest fikses ved å gjenopprette fabrikkinnstillingene, sier Åhsgren, som forsikrer at han ennå har til gode å høre om at noen forbrukere opplever permanent innbrenning på deres nye OLED-TVer.
AA170312 - Jeg ønsker å gratulere partene med beslutningen om å fortsette fredsforhandlingene og gjenopprette våpenhvilene, sier han til NTB.
AA170312 - Begge parter har også gått med på å gjenopprette sine separate våpenhvileerklæringer så snart som mulig og en bilateral våpenhvile vil framforhandles i forkant av de formelle samtalene i april, sier Dureza.
DB170311 Å bruke en Microsoft-konto når du logger på PC-en din, har mange fordeler utover å kunne gjenopprette tilgang som beskrevet under punkt 1.
DB170311 Microsoft har en egen side du kan besøke fra en annen PC, for å gjenopprette tilgangen til PC-en din.
AA170308 - Det finnes ingen alternativer til dialog, fordi dialog er eneste måte vi steg for steg kan gjenopprette et normalt og vennlig forhold på, sa Gabriel onsdag morgen etter et frokostmøte med Cavusoglu i Berlin.
DB170307 Det er verre å anta at kun denne dipolen vil gjenopprette Mars' atmosfære, mener Amundsen, som også leder Arctic Mars Analog Svalbard Expedition ( AMASE ), der de har brukt de Mars-liknende forholdene på Svalbard til å utvikle instrumenter som skal til den røde planeten.
DB170307 For oss har det vært viktig å gi kommunen ro til å kunne gjenopprette en fungerende avfallsinnsamling, slik Oslo har hatt siden 1992, da denne tjenesten ble konkurranseutsatt for første gang.
AA170306 FN-domstolen ICJ må bidra til å gjenopprette stabilitet i krigsherjede Øst-Ukraina, oppfordret Ukraina da den fire dager lange høringen åpnet i Haag mandag.
DB170305 Vil de fancy formuleringene nå fram til dem det handler om, slik at de kan ta til fornuften og gjenopprette tilliten til de uskyldige elitene ?
VG170304 Vi ser det naturlig og riktig at fotballtinget og Norges Fotballforbund, som representerer det største særforbundet innen norsk idrett, tar ansvar og initiativ overfor Norges Idrettsforbund på dette området, for om mulig å gjenopprette tilliten som er nødvendig for å sikre den store og viktige aktiviteten som skapes gjennom frivilligheten og lokalidretten ».
DN170303 - Jeg snakket med han om hvor viktig det er å gjenopprette gode forbindelser mellom Moskva og Washington og hvordan vi kunne jobbe sammen mot radikale islamister.
AA170303 Han viser til at stortingsflertallet ønsket et større lokalt innslag i rovdyrforvaltningen, og til at fylkeskommunene kan gjenopprette rovviltnemndene. ( ©NTB ) ¶
AA170303 Han viser til at stortingsflertallet ønsket et større lokalt innslag i rovdyrforvaltningen, og til at fylkeskommunene kan gjenopprette rovviltnemndene.
VG170302 al-Baghdadi ville gjenopprette det tapte kalifat og en stund virket det som hans krigere var uovervinnelige.
DB170302 ÆRE : I stykket « Hvem har æren ? », av den syriske dramatikeren Ibrahim Amir, spiller Terje Strømdal en far som mener datteren må tas livet av for å gjenopprette familiens ære.
DB170302 Nå krangler mennene om hvem som bør skyte henne for å gjenopprette familiens ære.
DB170301 Derfor, sa Trump, må vi gjenopprette integriteten og loven ved grensene.
DA170301 - Jeg tror det er mulig å få til en reell og positiv immigrasjonsreform, så lenge vi kan fokusere på følgende mål : å gjøre jobbene og lønningene til amerikanere bedre, å styrke landets nasjonale sikkerhet og å gjenopprette respekten for loven.
BT170301 - Jeg tror det er mulig å få til en reell og positiv immigrasjonsreform, så lenge vi kan fokusere på følgende mål : å gjøre jobbene og lønningene til amerikanere bedre, å styrke landets nasjonale sikkerhet og å gjenopprette respekten for loven.
AP170301 - Jeg tror det er mulig å få til en reell og positiv immigrasjonsreform, så lenge vi kan fokusere på følgende mål : å gjøre jobbene og lønningene til amerikanere bedre, å styrke landets nasjonale sikkerhet og å gjenopprette respekten for lovene våre, sa presidenten, som lenge har vært kritisk til dagens immigrasjonsregelverk.
AP170301 - Jeg tror det er mulig å få til en reell og positiv immigrasjonsreform, så lenge vi kan fokusere på følgende mål : å gjøre jobbene og lønningene til amerikanere bedre, å styrke landets nasjonale sikkerhet og å gjenopprette respekten for loven.
AA170301 - Jeg tror det er mulig å få til en reell og positiv immigrasjonsreform, så lenge vi kan fokusere på følgende mål : å gjøre jobbene og lønningene til amerikanere bedre, å styrke landets nasjonale sikkerhet og å gjenopprette respekten for lovene våre, sa presidenten, som lenge har vært kritisk til dagens immigrasjonsregelverk.
AA170301 Forretningsmannen Anton Bakov planla å kjøpe tre øyer for å bygge et feriested og gjenopprette monarkiet som gikk over i historien etter den russiske revolusjonen i 1917.
AA170301 - Jeg tror det er mulig å få til en reell og positiv immigrasjonsreform, så lenge vi kan fokusere på følgende mål : å gjøre jobbene og lønningene til amerikanere bedre, å styrke landets nasjonale sikkerhet og å gjenopprette respekten for loven.
AP170227 Skuespiller Terje Strømdahl spiller faren som må gjenopprette familiens ære ved å drepe sin egen datter.
FV170224 Mange kjenner på ønsket om å gjenopprette et mer bærekraftig forhold til måten vi lever på.
DB170224 For oss har det vært viktig å gi kommunen ro til å kunne gjenopprette en fungerende avfallsinnsamling, slik Oslo har hatt siden 1992, da denne tjenesten ble konkurranseutsatt for første gang », heter det i et innlegg signert NHO-leder Kristin Skogen Lund og Stein Lier Hansen i Norsk Industri.
BT170223 SAMARBEID : Et reelt partssamarbeid med gjensidig medbestemmelse, er nøkkelen for å gjenopprette tilliten.
AP170222https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/g26A0/Oslo-Nye-Teater-med-kontroversiell-komedie-om-aresdrap Skuespiller Terje Strømdahl spiller faren som må gjenopprette familiens ære ved å drepe sin egen datter.
AP170222https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/g26A0/Oslo-Nye-Teater-med-kontroversiell-komedie-om-aresdrap På grunn av sin handling må hun dø for å gjenopprette familiens ære.
AP170222https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/g26A0/Oslo-Nye-Teater-med-kontroversiell-komedie-om-aresdrap Han spiller faren som skal gjenopprette familiens ære ved å drepe sin egen datter.
AP170222https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/Oslo-Nye-Teater-med-kontroversiell-komedie-om-aresdrap-615584b.html Skuespiller Terje Strømdahl spiller faren som må gjenopprette familiens ære ved å drepe sin egen datter.
AP170222https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/Oslo-Nye-Teater-med-kontroversiell-komedie-om-aresdrap-615584b.html På grunn av sin handling må hun dø for å gjenopprette familiens ære.
AP170222https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/Oslo-Nye-Teater-med-kontroversiell-komedie-om-aresdrap-615584b.html Han spiller faren som skal gjenopprette familiens ære ved å drepe sin egen datter.
AP170222 Skuespiller Terje Strømdahl spiller faren som må gjenopprette familiens ære ved å drepe sin egen datter.
AP170222 På grunn av sin handling må hun dø for å gjenopprette familiens ære.
AP170222 Han spiller faren som skal gjenopprette familiens ære ved å drepe sin egen datter.
DA170221 - Nå har vi til tilført skikkelig med ressurser, så nå kan vi gjenopprette ro og orden, sier pressetalsperson Lars Byström i Stockholm-politiet.
BT170221 - Nå har vi tilført skikkelig med ressurser, så nå kan vi gjenopprette ro og orden, sa Byström i Stockholm-politiet.
BT170221 Senterpartiet ønsker for eksempel å gjenopprette rundt 50 nedlagte lensmannskontorer, mot klare faglige råd.
AP170221 - Nå har vi tilført skikkelig med ressurser, så nå kan vi gjenopprette ro og orden, sa Byström i Stockholm-politiet.
AA170221 - Nå har vi tilført skikkelig med ressurser, så nå kan vi gjenopprette ro og orden, sa Byström i Stockholm-politiet.
VG170220 - Nå har vi til tilført skikkelig med ressurser, så nå kan vi gjenopprette ro og orden, sier pressetalsperson Lars Byström i Stockholm-politiet.
SA170220 - Nå har vi tilført skikkelig med ressurser, så nå kan vi gjenopprette ro og orden, sa Byström i Stockholm-politiet.
DB170220 - Nå har vi tilført skikkelig med ressurser, så nå kan vi gjenopprette ro og orden, sa Byström i Stockholm-politiet.
AP170220 - Nå har vi sendt skikkelig med ressurser, så kan vi gjenopprette ro og orden, sier Byström til nyhetsbyrået TT.
DN170219 Dersom det er dette som nå skjer, vil det bidra til å gjenopprette tilliten til Berg, sa han til NTB søndag.
DN170219 Dersom det er dette som nå skjer, vil det bidra til å gjenopprette tilliten til Berg, sier han til NTB.
VG170217 USA er åpne for muligheten til å gjenopprette en god relasjon til Moskva, men vi må være realistiske i våre forventninger og sikre at våre folk forhandler ut fra styrke, sa Mattis.
VG170216 - USA er åpne for muligheten til å gjenopprette en god relasjon til Moskva, men vi må være realistiske i våre forventninger og sikre at våre folk forhandler ut fra styrke, sa Mattis på det lukkede forsvarsministermøtet i NATO onsdag.
DN170216 - Vi har felles interesse av å gjenopprette dialogen med etterretningstjenestene i USA og andre NATO-land, sa Putin i en TV-tale.
AA170216 - Vi har felles interesse av å gjenopprette dialogen med etterretningstjenestene i USA og andre NATO-land, sa Putin.
AA170216 - Vi har felles interesse av å gjenopprette dialogen med etterretningstjenestene i USA og andre NATO-land, sa Putin i en TV-tale.
AA170216 Russlands president Vladimir Putin tar til orde for å gjenopprette dialogen mellom russisk og amerikansk etterretning i kampen mot terror.
DA170214 Norge burde i alle fall gjenopprette støtten til nivået fra før regjeringen gikk på, sier Huitfeldt.
BT170212 SAMARBEID : Et reelt partssamarbeid med gjensidig medbestemmelse, er nøkkelen for å gjenopprette tilliten.
BT170212 Et reelt partssamarbeid med gjensidig respekt og medbestemmelse vil være nøkkelen for å gjenopprette tilliten.
AA170211 Flere politikere mener saken vil gjøre arbeidet med å gjenopprette kommunens tillit hos byens innbyggere etter korrupsjonssaken nå blir enda vanskeligere.
VG170210 Torsdag sendte det brasilianske militæret inn pansrede kjøretøy og ytterligere flere soldater i et forsøk på å gjenopprette ro og orden i kyststaten nord for Rio de Janeiro, melder Reuters.
AA170210 Avtalen, som ble inngått i fjor høst, er ment å hindre fall i oljeprisene og gjenopprette balanse i oljemarkedet.
VG170206 Lederen for politistyrken skal ha fått sparken og en ny kommandant er satt inn for å gjenopprette ro og orden, ifølge Espirito Santos sikkerhetssjef Andre Garcia, melder BBC News.
VG170206 Ifølge AP måtte guvernøren be føderale tropper om å bidra til å gjenopprette sikkerhet. 200 føderale offiserer og medlemmer av nasjonalgarden skal nå være utplassert for å prøve å skape orden i kystbyen som ligger i delstaten Espirito Santo, melder BBC News.
DN170206 - Disse tre skrittene er avgjørende for å gi en utvetydig respons på de ulike anklagene som er fremsatt, og gjenopprette tilliten til PACE, sier forsamlingens president Pedro Agramunt.
AA170206 - Disse tre skrittene er avgjørende for å gi en utvetydig respons på de ulike anklagene som er fremsatt, og gjenopprette tilliten til PACE, sier forsamlingens president Pedro Agramunt. ( ©NTB ) ¶
AA170205 USAs president Donald Trump sier til sin ukrainske kollega at USA vil jobbe med Ukraina og Russland for å " gjenopprette freden langs grensen ".
AA170205 I en telefonsamtale med Ukrainas president Petro Porosjenko lørdag, sa USAs president Donald Trump at han vil samarbeide med Ukraina og Russland for å " gjenopprette freden langs grensen ".
AP170128 Vil « gjenopprette handel » ¶
AP170128 Vil « gjenopprette handel » ¶
SA170122 Da må man jo gjøre en jobb for å gjenopprette balansen, sier hun om den kjedelige sykdomsperioden.
FV170122 Da må man jo gjøre en jobb for å gjenopprette balansen, sier hun om den kjedelige sykdomsperioden.
BT170122 Da må man jo gjøre en jobb for å gjenopprette balansen, sier hun om den kjedelige sykdomsperioden.
AP170122 Da må man jo gjøre en jobb for å gjenopprette balansen, sier hun om den kjedelige sykdomsperioden.
SA170121 Ved å sone for sine synder og bryte med sin avhengighet, var Bush i stand til å gjenopprette en følelse av kontroll og frihet som han hadde hatt som ung gutt i oppveksten Midland, Texas.
SA170121 Da hendelser i verden åpnet for en mulighet til å invadere, fant Bush ytterligere psykologisk aksept for krig for å gjenopprette fred og frihet i både sitt livslange ønske - som han fulgte og om igjen, også før han ble president - om å forsvare sin elskede far fra fiender ( les : Saddam Hussein ), og i sitt eget liv, hvor helten frigjør seg fra undertrykkende krefter ( les : synd, alkohol ),.
SA170121 Ved å sone for sine synder og bryte med sin avhengighet, var Bush i stand til å gjenopprette en følelse av kontroll og frihet som han hadde hatt som ung gutt i oppveksten Midland, Texas.
SA170121 Da hendelser i verden åpnet for en mulighet til å invadere, fant Bush ytterligere psykologisk aksept for krig for å gjenopprette fred og frihet i både sitt livslange ønske - som han fulgte og om igjen, også før han ble president - om å forsvare sin elskede far fra fiender ( les : Saddam Hussein ), og i sitt eget liv, hvor helten frigjør seg fra undertrykkende krefter ( les : synd, alkohol ),.
BT170118 Umiddelbare tiltak bør gjennomføres for å unngå ytterligere markedsforstyrrelse og for å gjenopprette balansen », skriver belgierne i et notat om saken.
DB170116 Vil gjenopprette tilliten ¶
SA170115 Juventus møter samtidig Fiorentina på bortebane senere søndag og vil med seier gjenopprette luken.
DB170115 Mange wallet-løsninger lar deg skrive opp en lang tekst ( typisk 12 tilfeldige ord eller lignende ), som kan brukes for å gjenopprette tilgangen dersom man glemmer passordet.
AP170115 Juventus møter samtidig Fiorentina på bortebane senere søndag og vil med seier gjenopprette luken.
DN170111 - Vi har hjulpet radiolyttere med å kjøre nye kanalsøk og gjenopprette fabrikkinnstillinger, sier Berge.
AP170106 Man må gjenopprette urett underveis, når man oppdager den, sier Borgersrud.
AP161231 Det er en sjanse til å gjenopprette forbindelsene og finne frem til et nytt samarbeid med naboene.
AP161231 Det er en sjanse til å gjenopprette forbindelsene og finne frem til et nytt samarbeid med naboene.
SA161226 jueldag sørget bæringene for å gjenopprette sin renommé. - 1 - 3 mot Mjøndalen ?
BT161226 jueldag sørget bæringene for å gjenopprette sin renommé. - 1 - 3 mot Mjøndalen ?
AP161226 jueldag sørget bæringene for å gjenopprette sin renommé. - 1 - 3 mot Mjøndalen ?
VG161221 Det har vist seg tidkrevende og vanskelig å gjenopprette tilliten.
BT161219 Selv om Facebook nå tar grep for å la brukerne varsle om falske nyheter, kan vi ikke vente på at Mark Zuckerberg skal gjenopprette anstendigheten på internett.
AP161219https://www.aftenposten.no/okonomi/Forholdet-mellom-Kina-og-Norge-normalisert-etter-seks-ar-med-isfront-611455b.html Ap-leder Jonas Gahr Støre anerkjenner regjeringens arbeid med sikte på å gjenopprette fulle, normale forbindelser med Kina.
AP161219 Ap-leder Jonas Gahr Støre anerkjenner regjeringens arbeid med sikte på å gjenopprette fulle, normale forbindelser med Kina.
AP161219 Ap-leder Jonas Gahr Støre anerkjenner regjeringens arbeid med sikte på å gjenopprette fulle, normale forbindelser med Kina.
AP161104 ¶ 10 Martin Johnsrud Sundby ¶ 11 Tiril Eckhoff ¶ 12 Heidi Løke ¶ 13 Edvald Boasson Hagen ¶ 14 Ingvild Flugstad Østberg ¶ 15 Olaf Tufte ¶ 16 Cecilie Brækhus ¶ 17 Emil Hegle Svendsen ¶ 18 Astrid Uhrenholdt Jacobsen ¶ 19 Mats Zuccarello Aasen ¶ 20 Maiken Caspersen Falla ¶ | - Det kan ta inntil to år å gjenopprette omdømmet til Skiforbundet ¶
SA160826 Det eneste som kan begrense skaden og gjenopprette en viss tiltro til norske prestasjoner, er en total ærlighet. • Vi, det vil si alle som er interessert i norsk langrenn, må få vite hvilke løpere som tar astmamedisin fordi de har diagnosen astma. • Vi må få vite hvilke løpere som bruker slik medisin uten å ha diagnosen. •
FV160826 Det eneste som kan begrense skaden og gjenopprette en viss tiltro til norske prestasjoner, er en total ærlighet. • Vi, det vil si alle som er interessert i norsk langrenn, må få vite hvilke løpere som tar astmamedisin fordi de har diagnosen astma. • Vi må få vite hvilke løpere som bruker slik medisin uten å ha diagnosen. •
BT160826 Det eneste som kan begrense skaden og gjenopprette en viss tiltro til norske prestasjoner, er en total ærlighet. • Vi, det vil si alle som er interessert i norsk langrenn, må få vite hvilke løpere som tar astmamedisin fordi de har diagnosen astma. • Vi må få vite hvilke løpere som bruker slik medisin uten å ha diagnosen. •
AP160826 Det eneste som kan begrense skaden og gjenopprette en viss tiltro til norske prestasjoner, er en total ærlighet. • Vi, det vil si alle som er interessert i norsk langrenn, må få vite hvilke løpere som tar astmamedisin fordi de har diagnosen astma. • Vi må få vite hvilke løpere som bruker slik medisin uten å ha diagnosen. •
FV160729 Du kan gjenopprette fabrikkinnstillingene, men du vil uansett slite med å få tak i gamle programvare-versjoner.
SA160728 Du kan gjenopprette fabrikkinnstillingene, men du vil uansett slite med å få tak i gamle programvare-versjoner.
AP160326 Rundt 900 soldater og sikkerhetsstyrker er utplassert i byen for å gjenopprette orden.
AP160224 Noen små, tarvelige briter må gjenopprette Storbritannias heder og verdighet, og Cohen harselerer friskt med britiske forestillinger om nasjonal storhet.
AP160115 Serverne og datamaskinene til strømselskapene ble skadet slik at de ikke kunne gjenopprette nettet og løse feilen.
AP160115> Serverne og datamaskinene til strømselskapene ble skadet slik at de ikke kunne gjenopprette nettet og løse feilen.