DN171016 Siden konflikten eskalerte i slutten av forrige uke har oljeprisen steget 2,43 prosent og et fat av nordsjøoljen Brent, som brukes som referanse for oljehandel verden over, handles nå for 57,76 dollar - langt høyere enn gjennomsnittet for året.
DN171012 Statoil omsettes nå for 159 kroner per aksje på Børsen, som er over det gjennomsnittet av analytikerne mener aksjen er verd og godt over Sparebank 1 Markets kursmål på 145 kroner.
DB171012 - Det er også helt normalt at det første året i perioden er lavere enn gjennomsnittet I 2015 vant norske entreprenører 96 prosent av kontraktene for å bygge nye veier, og veisatsingen til regjeringen vil gi mange nye oppdrag for norske entreprenører i årene som kommer, fortsetter Orten.
DA171012 Også det at norske kvinner er mer utsatt for slik oppførsel enn gjennomsnittet for kvinner i EU, forklarer hun med hvor kvinner jobber.
AP171012https://www.aftenposten.no/okonomi/i/zdBO4/De-hoyeste-inntektene-far-det-storste-skattekuttet I sum blir skattekuttene mindre enn gjennomsnittet for de fire siste årene.
AA171012 Og gjerne peniser som er mindre enn gjennomsnittet , sier Austad og minner om at de aller fleste kvinner er minimalt opptatt av størrelsen på penis. - 85 prosent av kvinner er fornøyd med sin partner.
DB171011 Mens Svendsen skal lage mat på høyt nivå og servere kresne gjester, må Hellstrøm takle makkerens over gjennomsnittet kreative og uventede utfordringer : Alt fra japansk karaoke og yoga på surfebrett, til treffsikre spåkoner og solospilling på fiolin i Mexico.
AP171011https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/JVQPP/Dette-kommer-Siv-Jensen-til-a-snakke-om-torsdag Bare denne fullføringen av skattereformen bringer skattekuttene opp rundt gjennomsnittet for de siste fire årene.
VG171010 De tjener godt under gjennomsnittet , men i andre generasjon forsvinner mye av lønnsgapet.
VG171010 Dansker i Norge troner øverst, godt over gjennomsnittet , og andre grupper som kommer for å arbeide følger like etter.
DN171010 I selve utvinningen er våre utslipp halvparten av det globale gjennomsnittet .
DB171010 Gjennomsnittet vårt for sesongen må være bedre enn svenskenes når det gjelder smøring og ski, sier Løfshus.
DA171010 Vårt selskap har spesialisert seg på å hjelpe virksomheter med å definere sitt konkurransefortrinn, og de som får til det, blir oftere mer lønnsomme enn gjennomsnittet av konkurrentene.
AP171010https://www.aftenposten.no/okonomi/i/JVQPP/Dette-kommer-Siv-Jensen-til-a-snakke-om-torsdag Bare denne fullføringen av skattereformen bringer skattekuttene opp rundt gjennomsnittet for de siste fire årene.
DN171009https://www.dn.no/nyheter/2017/10/09/2046/Utenriks/de-unge-holder-veksten-nede Dette er lavere enn gjennomsnittet for Asia, hvor Kina, India, Vietnam og Filippinene vil få en økonomisk vekst på over seks prosent i 2017 og i 2018, hvis det ikke skjer noe uventet.
DN171009 Dette er lavere enn gjennomsnittet for Asia, hvor Kina, India, Vietnam og Filippinene vil få en økonomisk vekst på over seks prosent i 2017 og i 2018, hvis det ikke skjer noe uventet.
DN171009 Gjennomsnittet for selskapene som inngår i S&P 500-indeksen er på 24,7.
DN171006 Det vil være formidabelt fall fra gjennomsnittet for året som ligger på rundt 180.000 nye jobber i måneden.
DN171005https://www.dn.no/nyheter/2017/10/05/2101/Makrookonomi/driver-godt-tjener-mindre Hanne Næss Kynningsrud ( 48 ) driver veske- og reiseutstyrselskapet Næss Since 1955 med samme lønnsomhet som gjennomsnittet for norske bedrifter.
DN171005https://www.dn.no/nyheter/2017/10/05/2101/Makrookonomi/driver-godt-tjener-mindre Den ene butikkene har samme lønnsomhet som gjennomsnittet av norske bedrifter - en resultatgrad på 5,6 prosent.
DN171005https://www.dn.no/nyheter/2017/10/05/2101/Makrookonomi/driver-godt-tjener-mindre - Det er hyggelig at ett av våre selskaper tjener like mye som gjennomsnittet .
DN171005 Hanne Næss Kynningsrud ( 48 ) driver veske- og reiseutstyrselskapet Næss Since 1955 med samme lønnsomhet som gjennomsnittet for norske bedrifter.
DN171005 Den ene butikkene har samme lønnsomhet som gjennomsnittet av norske bedrifter - en resultatgrad på 5,6 prosent.
DN171005 - Det er hyggelig at ett av våre selskaper tjener like mye som gjennomsnittet .
SA171004 - Du ser som en ørn og har syn langt over gjennomsnittet .
FV171004https://www.fvn.no/100Sport/kampsport/Omfattende-helsesjekk-for-alle-boksere-Brakhus-ma-testes-for-HIV-og-graviditet-for-hun-kan-ga-i-ringen-243277b.html - Du ser som en ørn og har syn langt over gjennomsnittet .
DN171004 I Norge er husholdningenes gjeld relativt mye større enn gjennomsnittet .
BT171004https://www.bt.no/100Sport/kampsport/Omfattende-helsesjekk-for-alle-boksere-Brakhus-ma-testes-for-HIV-og-graviditet-for-hun-kan-ga-i-ringen-243277b.html - Du ser som en ørn og har syn langt over gjennomsnittet .
AP171004https://www.aftenposten.no/100Sport/kampsport/Omfattende-helsesjekk-for-alle-boksere-Brakhus-ma-testes-for-HIV-og-graviditet-for-hun-kan-ga-i-ringen-243277b.html - Du ser som en ørn og har syn langt over gjennomsnittet .
VG171003 Hun mistenkte at noe var galt - og avslørte rett og slett en enkel regnefeil : Da laboratorieteknikerne skulle finne gjennomsnittet av tre analyseverdier, ble verdien til en fjerde med i regnestykket.
VG171003 Da teknikerne ved Oslo universitetssykehus skulle regne ut gjennomsnittet av tre ulike prøvesvar, klarte de nemlig å regne helt feil.
DN171003 Fortsetter utviklingen er det et snakk om kort tid før disse vil gå forbi en gjennomsnittlig seksåring - og gjennomsnittet for mennesker.
SA171002 - I 2015 meldte idrettsforbundet at Oslo mangler 500 anlegg for å komme på høyde med gjennomsnittet i landet.
DB171002 Og er du over gjennomsnittet glad i brus, skal du absolutt gå hit, for her er påfyll inkludert i prisen.
DA171002 Jeg er jo litt mer enn gjennomsnittet opptatt av dialekter, og det finnes jo en del originaler i Drammen som du må lete lenger etter i Oslo.
AP171002https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Tomme-fotballbaner-i-helgene_-men-kretsleder-har-motargumentene-klare--Det-er-helt-apenbart-at-ting-ikke-var-bedre-for-243253b.html - I 2015 meldte idrettsforbundet at Oslo mangler 500 anlegg for å komme på høyde med gjennomsnittet i landet.
DB170928 Han var bedre enn gjennomsnittet teknisk, noe også engelsk media påpekte, men han kom aldri på landslaget.
AA170927 Fra april ( som er gjennomsnittet fra mars til mai ) til juli ( gjennomsnitt av juni til august ), gikk den sesongjusterte arbeidsledigheten ned med 9.000 personer.
VG170925 - For randpartier som AfD spiller sosiale medier en over gjennomsnittet stor rolle.
VG170923 Det lages et negativt poeng av at flere tror han har ligget flere med enn gjennomsnittet ( Jeg ser « billig » ut ! ), har jentevenner og « liker å snakke om følelser », da de får vite at han er homse ( beklager, « skeiv » ).
AA170923 Lærerlønninger i Norge er relativt sett lavest i Norden, og lærerne tjener under gjennomsnittet for arbeidstakere med høyere utdanning, viser OECD-rapport.
DB170920 - Jeg mener jeg reagerer som gjennomsnittet , eller flertallet.
DA170918 Flere har hatt sportslig suksess, og seilt en god del mer enn gjennomsnittet , ler han.
VG170916 Ifølge Kripos-rapporten de har fått tilgang til, ble det i 2016 anmeldt 60 prosent flere voldtekter der barn skal ha voldtatt andre barn, enn det som har vært gjennomsnittet fra 2012 til 2016.
AP170916https://www.aftenposten.no/norge/i/3v03q/Kripos-Kraftig-okning-av-barn-som-voldtar-barn Ifølge Kripos-rapporten de har fått tilgang til, ble det i 2016 anmeldt 60 prosent flere voldtekter der barn skal ha voldtatt andre barn, enn det som har vært gjennomsnittet fra 2012 til 2016.
DN170915 Nordmenn hadde 76 milliarder kroner gjemt, men ligger godt under gjennomsnittet .
VG170914 Før landsmøtet i slutten av mars viste gjennomsnittet av målingene på pollofpolls.no en oppslutning på 3,7 prosent.
DB170914 Han har selvtillit, teknikk og er over gjennomsnittet atletisk.
DB170914 Relativt enkle metoder som vekting mot forrige tilsvarende valg, beregning av gjennomsnittet av målingene og et blikk på tendensen i de ulike fylkene er det som gir det beste bildet.
DA170913 - Gjennomsnittet for alle de 3.627 boligfestene er 1.391 kroner i året.
NL170912 Selv om de ødelagte arealene skulle være noe høyere enn jeg har antatt her, og CO2-opptaket skulle være betydelig høyere enn gjennomsnittet for jordas landareal, så kan ikke dette endre det faktum at effekten på utslippene er mikroskopisk i forhold til reduksjonen ved overgang fra kull til vind.
NL170912 Hvis det ødelagte arealet har et CO2-opptak som svarer til det globale gjennomsnittet , vil reduksjonen av opptak i vegetasjon på grunn av dette tenkte vindkraftanlegget være 17 tonn CO2 per år.
DB170912 Er du en « foodie », og langt over gjennomsnittet matinteressert, er ikke dette boka for deg.
AP170912https://www.aftenposten.no/norge/i/OM5P1/Meningsmalinger-og-prognoser-traff-godt | Meningsmålinger og prognoser traff godt ¶ Gjennomsnittet av de siste meningsmålingene og prognoser og valgdagsmåling på valgdagen stemte godt med sluttresultatet i årets Stortingsvalg.
AP170912https://www.aftenposten.no/norge/i/OM5P1/Meningsmalinger-og-prognoser-traff-godt Mens gjennomsnittet av 20 målinger i august viste et relativt klart rødgrønt flertall ( inkludert MDG ), var dette i september ( snudd til et knappest mulig borgerlig flertall ( basert på 14 malinger ), ifølge Poll of polls.
VG170911 Her ser man altså hvor bra partiene gjør det i hvert fylke, istedenfor gjennomsnittet på landsbasis.
DB170911 Gjennomsnittet av siste publiserte måling fra alle institutter siste uke gir et knappest mulig flertall med 85 mandater til Ap, SV, Sp, MDG og Rødt, og 84 mandater til Høyre, Frp, Venstre og KrF.
DB170911 Helt siden februar i år har de ligget under sperregrensa på gjennomsnittet av meningsmålingene.
DB170911 Siv Jensen scorer her 66 - det er et godt stykke over gjennomsnittet på 50.
DB170911 Abid Raja, med glødende blikk og flere lokker på avveie enn gjennomsnittet i forsamlingen, gikk opp i fistel fra talerstolen da han fra podiet beskrev valgnatten som en berg-og-dalbane der ingenting kunne tas for gitt.
DB170911 I fjor lå partiet under sperregrensa på meningsmålingene, så seint som i februar lå det såvidt over med 4,1 prosent oppslutning på gjennomsnittet av målingene.
AP170911https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/RWpOJ/-SVs-sterke-fremgang-fikk-jubelen-frem Fra 4,3 prosent på gjennomsnittet av nasjonale målinger i juni, klatret SV til 4,6 prosent i juli, 5,6 prosent i august og 5,9 prosent på de 14 nasjonale målingene fra september som pollofpolls.no har gjengitt.
DB170910 Gjennomsnittet av siste publiserte målinger fra alle institutter den siste uken gir et knappest mulig flertall med 85 mandater til Ap, SV, Sp, MDG og Rødt, mot 84 mandater til Høyre, Frp, Venstre og KrF.
DB170910 Vår produksjon er da renere enn gjennomsnittet ?
DA170908 Det var nærmest behagelig å se reklamepausen, og når jeg som er over gjennomsnittet interessert i politikk synes det, lurer jeg på hva vanlige folk får ut av disse debattene, sier valganalytiker Svein Tore Marthinsen til NTB.
AA170908 Det var nærmest behagelig å se reklamepausen, og når jeg som er over gjennomsnittet interessert i politikk synes det, lurer jeg på hva vanlige folk får ut av disse debattene, sier valganalytiker Svein Tore Marthinsen til NTB.
VG170907 Tommy Østhagen ( 43 ) fra Løten er er over gjennomsnittet glad i sopp.
VG170907 Ifølge rapporten har de fem konsernenes totalrentabilitet ligget på 22-23 prosent i perioden 2011-2015, mens gjennomsnittet for alle næringer lå på 7-8 prosent.
DB170907 I Europa var gjennomsnittet 1,9.
DB170907gjennomsnittet av meningsmålingene i juni lå den rødgrønne siden an til 91 mandater på Stortinget mot bare 78 til Regjeringen og de to støttepartiene.
AA170907 Det var nærmest behagelig å se reklamepausen, og når jeg som er over gjennomsnittet interessert i politikk synes det, lurer jeg på hva vanlig folk får ute av disse debattene, sier Marthinsen til NTB.
DN170906 Foto : Bøe, Torstein, /NTB scanpix ¶ Gjennomsnittet av meningsmålingene de siste syv dagene viser at det i praksis er dødt løp mellom blokkene.
DB170906 Selv om Sp ligger an til å gjør et godt valg, ligger de til sammenlikning på 11 prosent på gjennomsnittet av meningsmålingene i september.
AP170906https://www.aftenposten.no/osloby/i/nzO8L/Er-det-en-spok-Er-det-tull Om folk som er voksne og myndige, har lyst til å innlede et forhold med noen de er tiltrukket av, har kjemi med og samtidig har finansielle ressurser for en livsstil over gjennomsnittet , synes ikke jeg vi skal blande oss opp i det.
AA170906 - Vi stusser når den dyreste kommunen tar fire ganger så mye som gjennomsnittet , sier Vie.
VG170905 Det er over gjennomsnittet .
NL170905 Hvis du er under 32 år har du ikke levd én eneste måned hvor temperaturen har ligget under gjennomsnittet .
DN170905 Veksten i norsk økonomi ligger nå godt over gjennomsnittet og har tiltatt ytterligere den siste måneden, viser sanntidsindeksen FNI som ble publisert tirsdag.
DB170905 Andelen av de mellom 65 og 100 år som begår selvmord er større enn gjennomsnittet for alle aldersgrupper.
DA170905 - Der så vi at gjennomsnittet i befolkningen er for en strengere innvandringspolitikk enn elitene.
VG170902 Jeg vet at hvis jeg vil kan jeg klare å skape noe for meg selv igjen, forteller 33-åringen som innrømmer å være over gjennomsnittet hjemmekjær.
DB170902 Gjennomsnittet for hele det norske næringslivet har de siste fem åra ligget på 7-8 prosent.
DA170902 Gjennomsnittet er fem barn.
AP170901https://www.aftenposten.no/norge/i/928PE/Statlige-sjefer-har-dobbel-sa-hoy-lonnsvekst-som-vanlige-folk Direktørene har de fire siste årene i gjennomsnitt fått 334.000 kroner mer i fastlønn, mens gjennomsnittet for alle lønnstagerne er 57.000 kroner.
VG170831 - Absolutt, både i denne målingen og i gjennomsnittet av de andre målingene som har kommet denne uka er MDG over sperregrensen.
DA170831 Frankrikes arbeidsledighet, som ligger over gjennomsnittet i EU, er rekordhøy for unge ; over 20 prosent står uten jobb.
DA170831 Utviklingen på målingene ¶ * Gjennomsnittet av de nasjonale meningsmålingene så langt i august gir flertall med 87 mandater til Ap, SV, Sp, MDG og Rødt, men trenden for Ap isolert har vært negativ.
DB170830 Siv Jensens scorer her 66 - det er et godt stykke over gjennomsnittet på 50.
VG170829 - Vitamininnsprøytning ¶ Gjennomsnittet av seks målinger publisert før denne krisemålingen, viser 27,9 prosent oppslutning, mot et snitt på 28,8 prosent hele august sett under ett.
AP170829https://www.aftenposten.no/verden/i/q56Qg/Grafene-som-forklarer-hvorfor-det-nesten-er-umulig-a-ta-makten-fra-Merkel Dette er omtrent samme sysselsettingsgrad som gjennomsnittet for landet som helhet, selv om lønnsnivået er lavere for muslimer.
AP170829https://www.aftenposten.no/verden/i/q56Qg/Grafene-som-forklarer-hvorfor-det-nesten-er-umulig-a-ta-makten-fra-Merkel Arbeidsledighetskvoten er også omtrent den samme for muslimer som for gjennomsnittet .
VG170826 Det er 18 prosent mindre enn i 2016 og 17 prosent mindre en gjennomsnittet for de fem siste årene, skriver NTB.
DN170826 Det er 18 prosent mindre enn i 2016 og 17 prosent mindre en gjennomsnittet for de fem siste årene.
AP170826https://www.aftenposten.no/verden/i/q5O1O/Darligste-vinhost-i-Frankrike-siden-1945 Det er 18 prosent mindre enn i 2016 og 17 prosent mindre en gjennomsnittet for de fem siste årene.
DN170825 Venstre er med 3,4 prosent ( - 0,6 ) under sperregrensen på denne målingen, noe som er i samsvar med gjennomsnittet av meningsmålingene i hele år.
DN170825 Derimot måles Rødt til 3,8 prosent ( +0,5 ), noe som er litt over gjennomsnittet av samtlige målinger i august.
DA170825 18-21-åringer deltar fortsatt om lag 12 prosentpoeng sjeldnere i valg enn gjennomsnittet av befolkningen.
DA170825 Venstre er med 3,4 prosent ( - 0,6 ) under sperregrensen på denne målingen, noe som er i samsvar med gjennomsnittet av meningsmålingene i hele år.
DA170825 Derimot måles Rødt til 3,8 prosent ( +0,5 ), noe som er litt over gjennomsnittet av samtlige målinger i august.
DA170825 Så sent som i juni viste gjennomsnittet av målingene et flertall til de tre rødgrønne partiene med 89 mandater, noe som ville sikret flertall i Stortinget uten støtte verken fra MDG eller Rødt.
DA170825 Miljøpartiet De Grønne kryper opp på 4,1 prosent og er inne med sju mandater etter at torsdagens tre målinger er tatt med i gjennomsnittet .
DA170825 En borgerlig blokk med Høyre, Fremskrittspartiet, KrF og Venstre ville fått 78 mandater gitt et valgresultat på linje med gjennomsnittet av målingene så langt i august.
DA170825 Arbeiderpartiet har falt 3,2 prosentpoeng på gjennomsnittet av målingene fra juli til august. 90.000 velgere har satt seg på gjerdet eller gått til andre.
DA170825 Arbeiderpartiet får en oppslutning på 28,9 prosent på gjennomsnittet av 13 nasjonale meningsmålinger som er publisert så langt i august, og som Poll of polls har beregnet.
AP170825https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/vLe5w/For-forste-gang-i-Norge-Flere-innvandrervelgere-enn-forstegangsvelgere Det er imidlertid ingen fullgod forklaring, fordi selv innvandrere med høyere utdanning og bedre inntekt enn gjennomsnittet er mer tilbøyelig til å stemme på partier til venstre.
AP170825https://www.aftenposten.no/norge/i/wWrb5/Skrekktall-for-punktlighet-etter-sommerens-store-jernbanejobb Det er langt under gjennomsnittet hittil i år, som er 91,1 prosent.
AA170825 Det er vel å merke med en oppslutning på 12 prosent for Frp i VGs måling, mot 13,8 prosent på gjennomsnittet av de nasjonale målingene så langt i august som Poll of polls utarbeider.
SA170824https://www.aftenbladet.no/bolig/Nedgang-i-nyboligsalget-i-sommer-10492b.html Gjennomsnittlig kvadratmeterpris var høyest i Oslo med 79.500 kroner med Stavanger rett under på 57.300 kroner, mens gjennomsnittet lå på 51.400 kroner.
SA170824 Gjennomsnittlig kvadratmeterpris var høyest i Oslo med 79.500 kroner med Stavanger rett under på 57.300 kroner, mens gjennomsnittet lå på 51.400 kroner.
FV170824https://www.fvn.no/bolig/Nedgang-i-nyboligsalget-i-sommer-10492b.html Gjennomsnittlig kvadratmeterpris var høyest i Oslo med 79.500 kroner med Stavanger rett under på 57.300 kroner, mens gjennomsnittet lå på 51.400 kroner.
DN170824 Så sent som i juni viste gjennomsnittet av målingene et flertall til de tre rødgrønne partiene med 89 mandater, noe som ville sikret flertall i Stortinget uten støtte verken fra MDG eller Rødt.
DN170824 Miljøpartiet De Grønne kryper opp på 4 prosent og er inne med syv mandater etter at torsdagens to målinger er tatt med i gjennomsnittet .
DN170824 En borgerlig blokk med Høyre, Fremskrittspartiet, KrF og Venstre ville fått 79 mandater gitt et valgresultat på linje med gjennomsnittet av målingene så langt i august.
DN170824 Arbeiderpartiet har falt 3,2 prosentpoeng på gjennomsnittet av målingene fra juli til august.
DN170824 Arbeiderpartiet får en oppslutning på 28,9 prosent på gjennomsnittet av tolv nasjonale meningsmålinger som er publisert så langt i august, og som Poll of polls har beregnet.
DN170824gjennomsnittet av meningsmålingene så langt i august som Poll of polls beregner, er det fortsatt et rødgrønt flertall med 89 mandater i favør av 80 til de borgerlige.
DB170824 De ligger nå på 29,2 prosents oppslutning på gjennomsnittet av meningsmålingene hos Poll of Polls.
DB170824 Så sent som i juni viste gjennomsnittet av målingene et flertall til de tre rødgrønne partiene med 89 mandater, noe som ville sikret flertall i Stortinget uten støtte verken fra MDG eller Rødt.
DB170824 Miljøpartiet De Grønne kryper opp på 4 prosent og er inne med sju mandater etter at torsdagens to målinger er tatt med i gjennomsnittet .
DB170824 En borgerlig blokk med Høyre, Fremskrittspartiet, KrF og Venstre ville fått 79 mandater gitt et valgresultat på linje med gjennomsnittet av målingene så langt i august.
DB170824 Arbeiderpartiet har falt 3,2 prosentpoeng på gjennomsnittet av målingene fra juli til august. 90 000 velgere har satt seg på gjerdet eller gått til andre.
DB170824 Arbeiderpartiet får en oppslutning på 28,9 prosent på gjennomsnittet av tolv nasjonale meningsmålinger som er publisert så langt i august, og som Poll of polls har beregnet.
AP170824https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/Kw8WE/Ny-krisemaling-for-Store--na-ryker-flertallet På gjennomsnittet av nasjonale målinger i august er det et forholdsvis klart rødgrønt flertall, med 89 mot 80 mandater, viser en beregning fra nettstedet Poll of polls.
AP170824https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/Kw8WE/Ny-krisemaling-for-Store---na-ryker-flertallet På gjennomsnittet av nasjonale målinger i august er det et forholdsvis klart rødgrønt flertall, med 89 mot 80 mandater, viser en beregning fra nettstedet Poll of polls.
AP170824https://www.aftenposten.no/bolig/Nedgang-i-nyboligsalget-i-sommer-10492b.html Gjennomsnittlig kvadratmeterpris var høyest i Oslo med 79.500 kroner med Stavanger rett under på 57.300 kroner, mens gjennomsnittet lå på 51.400 kroner.
AA170824 Flere andre målinger har vist en oppslutning under 30-tallet for Ap den siste tiden, og på gjennomsnittet så langt i august som Poll of polls beregner, ligger Arbeiderpartiet på 29,2 prosent.
AA170824 Respons-målingen for Aftenposten, Bergens Tidende og Aftenposten er ennå ikke beregnet inn i gjennomsnittet .
AA170824gjennomsnittet av meningsmålingene så langt i august som Poll of polls beregner, er det fortsatt et rødgrønt flertall med 89 mandater i favør av 80 til de borgerlige.
AA170824 Så sent som i juni viste gjennomsnittet av målingene et flertall til de tre rødgrønne partiene med 89 mandater, noe som ville sikret flertall i Stortinget uten støtte verken fra MDG eller Rødt.
AA170824 Miljøpartiet De Grønne kryper opp på 4,1 prosent og er inne med sju mandater etter at torsdagens tre målinger er tatt med i gjennomsnittet .
AA170824 En borgerlig blokk med Høyre, Fremskrittspartiet, KrF og Venstre ville fått 78 mandater gitt et valgresultat på linje med gjennomsnittet av målingene så langt i august.
AA170824 Arbeiderpartiet har falt 3,2 prosentpoeng på gjennomsnittet av målingene fra juli til august. 90.000 velgere har satt seg på gjerdet eller gått til andre.
AA170824 Arbeiderpartiet får en oppslutning på 28,9 prosent på gjennomsnittet av 13 nasjonale meningsmålinger som er publisert så langt i august, og som Poll of polls har beregnet.
SA170823 En kjapp historisk gjennomgang av været i akkurat den uken taler sitt klare språk : Det regner i gjennomsnitt 40 prosent mer i den uken, enn gjennomsnittet i årets resterende 51 uker ( basert på data fra de siste 30 årene ).
DB170823 Siden 2013 har Senterpartiets oppslutning søkt fra 8 til 18 prosent på gjennomsnittet av meningsmålingene på Østlandet.
BT170823https://www.bt.no/100Sport/sykkel/Ingen-tor-a-spa-VM-varet-i-Bergen_-men-dette-sier-statistikken-240764b.html En kjapp historisk gjennomgang av været i akkurat den uken taler sitt klare språk : Det regner i gjennomsnitt 40 prosent mer i den uken, enn gjennomsnittet i årets resterende 51 uker ( basert på data fra de siste 30 årene ).
AP170823https://www.aftenposten.no/100Sport/sykkel/Ingen-tor-a-spa-VM-varet-i-Bergen_-men-dette-sier-statistikken-240764b.html En kjapp historisk gjennomgang av været i akkurat den uken taler sitt klare språk : Det regner i gjennomsnitt 40 prosent mer i den uken, enn gjennomsnittet i årets resterende 51 uker ( basert på data fra de siste 30 årene ).
AA170823 Gjennomsnittet av flere målinger denne uka klokker Ap inn under 30 prosent.
NL170822 UNN ligger godt an på kvalitetsindikatorene, med resultater som jevnt over ligger på og over gjennomsnittet .
AP170822https://www.aftenposten.no/okonomi/i/KwzxG/Historisk-gode-kvartalstall-Oljefondet-tjente-202-milliarder Det er bedre enn gjennomsnittet i finansmarkedene.
AP170822https://www.aftenposten.no/okonomi/i/KwzxG/Historisk-gode-kvartalstall-Oljefondet-tjente-202-milliarder Det betyr at fondets forvaltere og metodikk gjorde det bedre enn gjennomsnittet av konkurrentene i finansmarkedet.
AA170822 - Han er nok over gjennomsnittet glad i å spille golf, så for oss var dette perfekt.
VG170821 Det mest spesielle med hans ytre er kanskje at han er 170 cm høy, som er litt lavere enn gjennomsnittet for menn.
AP170821https://www.aftenposten.no/viten/i/KwzMG/-Kan-vi-stole-pa-meningsmalingene--Bernt-Aardal-og-Johannes-Bergh Slike forskjeller mellom meningsmålinger og valgresultat finnes det mange eksempler på, men i våre data som dekker gjennomsnittet av meningsmålinger fra 1989 og frem til i dag, er det ikke mulig å påvise et statistisk signifikant mønster for noen av partiene.
AP170821https://www.aftenposten.no/viten/i/KwzMG/-Kan-vi-stole-pa-meningsmalingene--Bernt-Aardal-og-Johannes-Bergh Samtidig var gjennomsnittet av målingene 16,8 prosent, svært nær valgresultatet på 16,3 prosent.
DB170818 Integreringsministeren hevdet at Knut Arild Hareide, mannen som er litt over gjennomsnittet glad i menneskerettigheter, sleiker hatpredikanter oppetter ryggen.
AA170818 Tallene som ble offentliggjort torsdag, viser at overflatetemperaturen til lands og til havs var 0,83 grader høyere enn gjennomsnittet for juli i forrige århundre, opplyser amerikanske meteorologiske myndigheter ( NOAA ).
AA170818 Det er én dag mer enn det som var gjennomsnittet for i første halvår 2016.
DB170817 Røe Isaksen sier han er skeptisk til en norm for lærertetthet fordi ressursene da i stor grad vil gå til storbyer som Oslo, der elevens resultater alt i dag er over gjennomsnittet .
AA170817 Gjennomsnittet av målingene på Poll of polls plasserer KrF på en oppslutning på 5 prosent i august.
AA170817 Gjennomsnittet av målingene på Poll of polls plasserer KrF på en oppslutning på 5 prosent i august.
DN170816 Veksten i Italia er fortsatt lavere enn gjennomsnittet i eurosonen, og landet sliter fortsatt med høy arbeidsledighet og lav produktivitet.
DB170816 Tro det eller ei, men Manchester United var rangert som nummer to for « Fast Tempo » forrige sesong, 81 prosent høyere enn gjennomsnittet for ligaen.
DB170816 Tottenham ligger også høyere enn gjennomsnittet når det gjelder Build Up og Sustained Threat, men de er bare nummer seks av Topp 7 ( foran Everton, igjen ) på dette området.
DB170816 Tallene på de forskjellige postene er i forhold til gjennomsnittet av alle Premier League-klubbene.
DB170816 Når det gjelder kontringer ligger de røde kanskje noe overraskende seks prosent lavere enn gjennomsnittet for « Counter Attacks ».
DB170816 Ifølge STATS-data var Arsenal det laget som som scoret høyest på ballbesittelse i « Fast Tempo » i Premier Legague forrige sesong ( laget spilte ballen dobbelt så raskt som gjennomsnittet for toppklubbene ).
DB170816 Everton er nære å representere gjennomsnittet i Premier League for ballbesittelse, og er nummer ni av 20 klubber på Maintenance, Build Up og Sustained Threat.
AA170816 Veksten i Italia er fortsatt lavere enn gjennomsnittet i eurosonen, og landet sliter fortsatt med høy arbeidsledighet og lav produktivitet. ( ©NTB ) ¶
AA170816 Alle disse ligger allerede over gjennomsnittet i landet for registrert barnefattigdom og har altså høyest risiko for økning.
AA170816 Nedgangen i innleggelser er 2016-tall sammenlignet med gjennomsnittet for 2014 og 2015.
VG170815 Undersøkelsen ble gjennomført på nettet, og de drøyt 3.000 som deltok, fordeler seg partipolitisk omtrent på linje med det som var gjennomsnittet av meningsmålingene da undersøkelsen ble gjennomført i juni.
DA170815 Undersøkelsen ble gjennomført på nettet, og de drøyt 3.000 som deltok, fordeler seg partipolitisk omtrent på linje med det som var gjennomsnittet av meningsmålingene da undersøkelsen ble gjennomført i juni.
AP170815https://www.aftenposten.no/verden/i/GVpVV/Norge-er-svindyrt-pa-de-fleste-omrader_-men-n-vare-far-vi-langt-billigere-enn-folk-i-EU Prisnivået i Norge ligger 19 prosent under gjennomsnittet i EU, til tross for at vi altså tjener langt mer.
AP170815https://www.aftenposten.no/norge/i/bVR3q/Slik-blir-det-nye-Stortinget-Farre-i-seniorklubben Ifølge analysen, som er basert på gjennomsnittet av 11 landsdekkende meningsmålinger i juni, hopper kvinnerepresentasjonen på Stortinget fra 40 til 44 prosent.
AA170815 Undersøkelsen ble gjennomført på nettet, og de drøyt 3.000 som deltok, fordeler seg partipolitisk omtrent på linje med det som var gjennomsnittet av meningsmålingene da undersøkelsen ble gjennomført i juni.
DN170814 ¶ Det er knapt, men gjennomsnittet av de første målingene i valgkampen viser at Ap-leder Jonas Gahr Støre ( øverst ), KrF-leder Knut Arild Hareide ( i midten ) og Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum kan få flertall sammen.
AA170814 - Forrige uke var over gjennomsnittet , men det er likevel innenfor normalen, sier han.
AP170813https://www.aftenposten.no/verden/i/qq961/Demokratenes-ledere-narmer-seg-80-Vi-spurte-n-av-dem_-guvernor-Jerry-Brown-79_-om-det-er-et-problem- Men demokratene trekker gjennomsnittet opp betydelig mer enn sine republikanske kolleger.
DN170811 Bildet viser utbredelsen av is i arktis på sommeren i 2015, mens den gule sirkelen viser gjennomsnittet for årene 1981-2000.
NL170810 I reiselivsmeldingen som regjeringen har presentert, får vi vite at reiselivsnæringen er den raskest voksende næringen i verden, og tallknuserne i statistisk sentralbyrå kan fortelle oss at tilveksten av nye turister er 27 prosent høyere i Norge enn gjennomsnittet internasjonalt.
DA170810 Oslo mangler 500 idrettsanlegg for å ha halldekning på nivå med gjennomsnittet i Norge.
DN170809 DNBs margin, som også går til å dekke kostnader og eventuelle tap, er på et normalt nivå når vi ser på gjennomsnittet for de fem siste årene, sier Giske.
DN170809 Viking danker ut majoriteten av konkurrentene, med over det dobbelte i avkastning som gjennomsnittet av hedgefond i Nord-Amerika det siste året.
DA170809 Uten at de på noen måte nærmer seg gjennomsnittet .
SA170808https://www.aftenbladet.no/bolig/Nyboligsalget-25-prosent-ned-fra-i-fjor--10435b.html Mens i Troms er salget høyere enn gjennomsnittet i landet og igangsettingen god.
SA170808 Mens i Troms er salget høyere enn gjennomsnittet i landet og igangsettingen god.
SA170808 Konkurransementaliteten er langt over gjennomsnittet .
AP170808https://www.aftenposten.no/bolig/Nyboligsalget-25-prosent-ned-fra-i-fjor--10435b.html Mens i Troms er salget høyere enn gjennomsnittet i landet og igangsettingen god.
AP170808https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/For-a-tenne-gullhapet-i-Karsten-Warholm_-holder-treneren-hans-en-tale-pa-engelsk-Den-handler-om-sauer-og-ulver-239944b.html Konkurransementaliteten er langt over gjennomsnittet .
AA170808 I tallmaterialet som partiet har fått utlevert kort tid før valget, kommer det også fram at midlertidig ansatte i Tyskland i gjennomsnitt har en inntekt som utgjør 58 prosent av det nasjonale gjennomsnittet .
DA170803 - Gjennomsnittet på en uke ligger på 1.500 skadde.
AA170803 Appen Peiling skal gjengi gjennomsnittet for forrige ukes dagligvarepriser.
DN170802 | Sp styrker seg i hele landet ¶ Gjennomsnittet av alle de siste fylkesmålingene som er gjennomført, viser en oppslutning på 11,4 prosent for Senterpartiet.
AP170802https://www.aftenposten.no/norge/i/rq2k3/Ser-du-disse-plantene-Da-bor-du-melde-fra BLANT GIFTPLANTER : Iris ( 6 ) er over gjennomsnittet glad i å plukke blomster, ifølge hennes mor, Nashmia Z.
DN170801 Sammenlignet med gjennomsnittet for juli de ti foregående årene var bilsalget i juli i år 2,4 prosent høyere.
DN170801 Gjennomsnittet var 49 omsetningsdager i juli, det er ni flere enn i juni, og seks dager mer enn samme periode i fjor.
DB170726 I gjennomsnittet av meningsmålinger i juli ligger de nå akkurat på sperregrensen, på fire prosent.
DN170725 Sp har samtidig mer enn doblet seg i området, ifølge gjennomsnittet av målingene.
DN170725 Men selv om Høyre har gått ned, får ikke Ap flere mandater i området om gjennomsnittet viser seg å være riktig.
DN170725 - Andre målinger enn det gjennomsnittet viser også et bedre resultat, og vi har en ambisjon om å løfte oss i Rogaland.
DA170725 kvartal 2014 at indikatoren er over det historiske gjennomsnittet på 3,0, noe som tyder på at produksjonsvolumet vil øke i kommende periode.
VG170723 Øst-europeiske land kom under gjennomsnittet .
AA170722 Produksjonen i 2017 ligger an til å bli 17 prosent lavere enn i 2016, og 16 prosent lavere enn gjennomsnittet de fem siste årene, ifølge det franske landbruksdepartementets statistikkbyrå.
VG170720 Statsviter Are Tågvold Flaten, redaktør av AmerikanskPolitikk.no og forfatter av « Sirkuset : Clinton, Trump og tidenes valgkamp » mener gjennomsnittet av målingene mildt sagt er dårlig lesning for Trump.
VG170720 Norge ligger litt over gjennomsnittet og bruker rundt 49 kroner for hver 100-lapp som du og jeg skaper.
VG170720 Han er ifølge ham selv over gjennomsnittet opptatt av fisk og brukte ikke lang tid på å skjønne at det var en pukkellaks.
DN170720 Vi forventer at tap på utlån vil bli under det langsiktige gjennomsnittet på 16 basispunkt i andre halvår i 2017, skriver von Koskull i rapporten.
DA170720 Temperaturene viser det månedlige gjennomsnittet av maksimal dagtemperatur i juni-august på den nordlige halvkule, og desember-februar på den sørlige halvkule dersom klimautslippene fortsetter som før, som i FNs klimapanels verste scenario.
AP170720https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/k5xlk/Tannhelse-Fallende-ambisjonsniva-pa-Stortinget Gjennomsnittet i EU ligger på 56 prosent.
DB170719 Norge er i ferd med å bli omtrent på samme måte : vi flyr ti ganger mer innenlands enn gjennomsnittet i Europa, og de fleste flyturene går mellom storbyene.
VG170718 Dessuten må legges til at rollefiguren har et over gjennomsnittet stort talent for slåssing.
AA170718 Om lag 3.200 mennesker mistet livet i katastrofer i perioden fra januar til juni, noe som er godt under gjennomsnittet på 4.700 personer.
AA170718 Naturkatastrofene som har rammet verden så langt i år, har vært mindre ødeleggende og tatt færre liv enn gjennomsnittet for de ti siste årene.
AA170718 Forsørgere i fattige familier er ofte utenfor arbeidslivet, utenfor boligmarkedet, har dårligere helse enn gjennomsnittet , har oftere falt utenfor utdanningssystemet og sliter oftere med rus, ustabile familieforhold og utrygghet.
DB170717gjennomsnittet av de største meningsmålingene i USA, utarbeidet av Realclearpolitics.com, er 40,2 prosent fornøyde med jobben Trump gjør. 54,6 prosent er misfornøyde.
DN170715 Her går folk i gjennomsnitt 6.880 skritt hver dag, godt over det globale gjennomsnittet på litt under 5.000 skritt.
DB170714 Dette betyr imidlertid ikke at det er galt å lage kostholdsråd, så lenge disse er nøye gjennomtenkte slik at de ikke har skadelig effekt for den delen av befolkningen som ikke representerer gjennomsnittet , og så lenge det legges betydelige forbehold inn i rådene.
AA170714 Gjennomsnittet for fjoråret var 4,6 prosent, og i år ligger tallet på 7,5 prosent.
DB170712 Treneren til Alexander Kristoff er blant de som er over gjennomsnittet interessert i å analysere spurter, og har så langt i årets Tour de France sett en 29 år gammel tysker være flere hestehoder foran resten.
AA170712 Det er fem ganger raskere enn det globale gjennomsnittet .
AA170712 Det er fem ganger raskere enn det globale gjennomsnittet .
SA170711 - Over gjennomsnittet god.
FV170711https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Arets-jordbar-er-farre_-men-ekstra-sote--De-har-aldri-smakt-bedre-10383b.html - Over gjennomsnittet god.
DB170711 Frode Storetvedt sier at han er over gjennomsnittet interessert i fugler og sier « Havnesjefen » vil både få ender og andre fugler som samboere dersom svanen får flytte hjem hos ham.
AP170711https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Arets-jordbar-er-farre_-men-ekstra-sote--De-har-aldri-smakt-bedre-10383b.html - Over gjennomsnittet god.
DA170710 Høyre har ikke bare de rikeste mannlige politikerne og det rikeste gjennomsnittet blant partiene.
SA170709 Niklas Dyrhaug er mer enn gjennomsnittet sykkelinteressert selv om han ikke bruker sykkel så mye i treningsarbeidet.
SA170709 Niklas Dyrhaug er mer enn gjennomsnittet sykkelinteressert selv om han ikke bruker sykkel så mye i treningsarbeidet.
AP170709https://www.aftenposten.no/100Sport/sykkel/Endelig-en-nordmann-forst-over-mallinjen-i-Tour-de-France-238541b.html Niklas Dyrhaug er mer enn gjennomsnittet sykkelinteressert selv om han ikke bruker sykkel så mye i treningsarbeidet.
AP170709https://www.aftenposten.no/100Sport/sykkel/Endelig-en-nordmann-forst-over-mallinja-i-Tour-de-France-238541b.html Niklas Dyrhaug er mer enn gjennomsnittet sykkelinteressert selv om han ikke bruker sykkel så mye i treningsarbeidet.
DA170708 Gjennomsnittet i kilo lå på rundt 10.000.
AA170706 Gjennomsnittet av meningsmålingene tyder på rødgrønn seier i høst.
DN170705 Gjennomsnittet av ni partimålinger for juni, presentert av DN i samarbeid med valgforsker Bernt Aardal, gir Venstre en oppslutning på 3,4 prosent - altså under sperregrensen.
DB170705 Naturen og dyrelivet er helt fantastisk, og jeg traff likesinnede - folk som er over gjennomsnittet interessert i å reise - som vil være venner for livet.
DN170704 Sist partileder Trine Skei Grande så firetallet på det nasjonale gjennomsnittet var i februar.
DB170704 Ut fra gjennomsnittet av målingene er det derimot mer sannsynlig at de kommer inn med åtte-ni representanter.
DB170704gjennomsnittet av meningsmålingene ligger de stabilt over den røde streken.
DB170704 Partiet har ligget under sperregrensa på gjennomsnittet av meningsmålingene de siste fire månedene, ifølge Pollofpolls.
DB170704 Men forslaget om regulering i tråd med gjennomsnittet av forventet lønns- og prisvekst, mente Arbeiderpartiet var en dårlig idé i 2009.
DB170704 I stedet for gjennomsnittet valgte derfor den rødgrønne regjeringen et fast trekk på 0,75 %.
DB170704 Dette ville gi « mer stabil utvikling i pensjonistenes inntekter sammenliknet med yrkesaktives inntekter enn en regulering med gjennomsnittet av lønns- og prisveksten.
DB170704 122, at en regulering basert på gjennomsnittet av forventet lønns- og prisvekst, er for ustabil.
BT170704https://www.bt.no/btmeninger/debatt/-Norge_-den-siste-kommuniststat-336314b.html Jeg er radiointeressert over gjennomsnittet , og har frem til stengingen av FM-senderne vært samler av gamle norske radioer og lyttet til disse klenodiene, som er 40 - 50 år gamle.
DN170703 Virksomheter som har et konkurransefortrinn kan vie ressurser til å bygge på de fortrinnene, være bedre posisjonert og ha større profitt enn gjennomsnittet av konkurrentene, sier Harket.
AA170701 Gjennomsnittet blant de 30 beslagene som er gjort fram til nå, er på rundt 95 kilo, over fem ganger mer enn det tillatte, melder NRK.
DN170630 Prisene i Vestfold er omtrent det dobbelte av gjennomsnittet for resten av landet, ifølge SBB.
DB170630 Gjennomsnittet for antall seere har variert mye fra sesong til sesong, med 2012 og 2013 som de dårligste sesongene.
AP170630https://www.aftenposten.no/norge/SSB-Hytteprisene-i-Vestfold-er-omtrent-det-dobbelte-som-i-resten-av-landet-624347b.html Prisene i Vestfold er omtrent det dobbelte av gjennomsnittet for resten av landet, ifølge SBB.
AA170630 Prisene i Vestfold er omtrent det dobbelte av gjennomsnittet for resten av landet, ifølge SBB.
DN170629 Fordelt på alle innbyggere har nordmenn i snitt 232.000 kroner i banken, eller 43.000 mer enn gjennomsnittet i Danmark.
AP170629https://www.aftenposten.no/osloby/Undersokelse-Tre-av-fem-Oslo-folk-mener-syklister-er-darlige-til-a-overholde-trafikkreglene-624181b.html - Betraktelig flinkere enn gjennomsnittet .
AP170629https://www.aftenposten.no/osloby/Tre-av-fem-Oslo-folk-mener-syklister-er-darlige-til-a-overholde-trafikkreglene-624181b.html - Betraktelig flinkere enn gjennomsnittet .
VG170628 - Amatøren Arnt-Sverre Røren har fått frem en traver langt over gjennomsnittet .
DA170628 Ap-leder Jonas Gahr Støre blir statsminister i Norge dersom valgresultatet blir som gjennomsnittet av meningsmålingene i juni.
AP170628https://www.aftenposten.no/norge/Snittmaling-Regjeringen-og-stottepartiene-har-mistet-284000-velgere-624148b.html Ap-leder Jonas Gahr Støre blir statsminister i Norge dersom valgresultatet blir som gjennomsnittet av meningsmålingene i juni.
DN170627 Den vil bli erstattet med en ordning hvor det heller justeres fra gjennomsnittet av pris- og lønnsvekst.
DB170627 - Som oftest er modellene over gjennomsnittet høye og over gjennomsnittet tynne, sier Jemtegård.
DB170627 - Som oftest er modellene over gjennomsnittet høye og over gjennomsnittet tynne, sier Jemtegård.
DA170627 - I pensjonsforliket handlet dette om at løpende pensjoner skulle reguleres slik at man over tid traff på gjennomsnittet av lønns- og prisvekst.
DA170627 - I pensjonsforliket handlet dette om at løpende pensjoner skulle reguleres slik at man over tid traff på gjennomsnittet av lønns- og prisvekst.
AP170627https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/XVoOr/VG-Ap-vil-endre-retningslinjene-for-pensjonsoppgjoret Den vil bli erstattet med en ordning hvor det heller justeres fra gjennomsnittet av pris- og lønnsvekst.
AP170627https://www.aftenposten.no/norge/politikk/VG-Ap-vil-endre-retningslinjene-for-pensjonsoppgjoret-624048b.html Den vil bli erstattet med en ordning hvor det heller justeres fra gjennomsnittet av pris- og lønnsvekst.
AA170627 - Vi vet ikke sikkert hvorfor gjennomsnittet er høyere enn i fjor, men vi ser fra sensuren at mange elever har svart svært godt på oppgaven som ble gitt.
DN170626 I juni var gjennomsnittet på meningsmålingene på 3,2 prosent.
DA170626 » En bransje der mange har hatt langt over gjennomsnittet romslige inntekter sliter med å mobilisere solidariteten - spesielt i en by med så høy Tesla- og Porsche-tetthet som Stavanger.
DA170626 I mai hadde Venstre en oppslutning på 3,3 prosent på gjennomsnittet av meningsmålingene.
DA170626 Forrige måned hadde Venstre en oppslutning på 3,3 prosent på gjennomsnittet av meningsmålingene.
AP170625https://www.aftenposten.no/verden/Kjent-mafiasjef-ble-drept--politiet-frykter-Cosa-Nostra-gjenoppstar--623897b.html Den økonomiske situasjonen på Sicilia har siden 2008 vært i en svært dårlig situasjon, og arbeidsledigheten er det dobbelte av det nasjonale gjennomsnittet .
VG170623 De første episodene viste også at guttene røykte hasj som en naturlig del av hverdagen, det mente rusforsker Sverre Nesvåg ikke representerte gjennomsnittet .
VG170623 Når avskogingen ligger under dette gjennomsnittet , får Brasil belønning fra Norge.
AA170623 Når avskogingen ligger under dette gjennomsnittet , får Brasil belønning fra Norge.
AA170622 Men gjennomsnittet av målingene for juni gir Sp 12 prosent.
DN170621 Men gjennomsnittet av målingene for juni gir Sp 12 prosent.
DN170621 DNBs margin, som også går til å dekke kostnader og eventuelle tap, er på et normalt nivå når vi ser på gjennomsnittet for de fem siste årene, sier han.
DN170621 DNBs margin, som også går til å dekke kostnader og eventuelle tap, er på et normalt nivå når vi ser på gjennomsnittet for de fem siste årene, sier han.
DN170621 Sanntidsmålingen FNI viser fortsatt vekst over gjennomsnittet i Norge.
DB170621 Men gjennomsnittet av målingene for juni gir Sp 12 prosent.
DA170621 Men gjennomsnittet av målingene for juni gir Sp 12 prosent.
VG170620 - Det vil nok ha en effekt, men husk at temperaturen ikke ser ut til å dale under gjennomsnittet for Golfstrømmen i perioden fra 1980 til 2010.
DB170620 Gjennomsnittet av meningsmålingene fra Realclearpolitics viser at de to ligger helt jevnt.
DA170620 Arbeidsledigheten for voksne ligger over gjennomsnittet i Europa, med 9.5 prosent.
AP170620 - Utdanningsnivået i Bærum er blant de høyeste i landet, mens gjennomsnittet i Østfold er blant det laveste i Helse Sør-Øst, sier Stensvold.
DB170618 Det har vært gjentatt fra politisk hold at de norske resultatene i matematikk i 2015 var så mye bedre enn de foregående årene, fordi vi endelig var over gjennomsnittet i OECD-landene.
DB170617 Det er bedre enn gjennomsnittet for samtlige kandidater fra alle partier ( 48,5 år ) i år og bedre enn gjennomsnittet for alle for fem år siden ( 54,6 år ).
DB170617 Det er bedre enn gjennomsnittet for samtlige kandidater fra alle partier ( 48,5 år ) i år og bedre enn gjennomsnittet for alle for fem år siden ( 54,6 år ).
VG170616 Fyrlykta hadde i 2015 162 % høyere godtgjørelser per daglig leder enn gjennomsnittet for de stiftelser og foreninger som er med i sammenligningen. (...
DN170614 Vi ser som vanlig at noen boligtyper og området er mer populære enn andre, og at disse oppnår høyere pris enn gjennomsnittet og blir raskere solgt, sier han.
DB170614 Ulikheten i Norge vokser allerede langt raskere enn gjennomsnittet i OECD.
DB170614 De finner at gjennomsnittet i befolkningen unndrar tre prosent skatt.
SA170613 - Man kan for eksempel se hvilken idrett man passer til, og man kan se i hvor god form man er i sammenlignet med gjennomsnittet eller en toppidrettsutøver.
FV170613 - Man kan for eksempel se hvilken idrett man passer til, og man kan se i hvor god form man er i sammenlignet med gjennomsnittet eller en toppidrettsutøver.
DN170613 Dette er høyere enn gjennomsnittet for Kina - på 6,7 prosent i 2016.
AP170613https://www.aftenposten.no/100Sport/sprek/I-lopet-av-30-sekunder-far-du-vite-hvordan-det-star-til-med-kondisjonen-237164b.html - Man kan for eksempel se hvilken idrett man passer til, og man kan se i hvor god form man er i sammenlignet med gjennomsnittet eller en toppidrettsutøver.
AP170613 - Man kan for eksempel se hvilken idrett man passer til, og man kan se i hvor god form man er i sammenlignet med gjennomsnittet eller en toppidrettsutøver.
AA170613 Da kan gjennomsnittet tippe litt opp eller litt ned - og de kan juble eller gråte.
DN170612 I 2016 var det 12,5 prosent lavere enn gjennomsnittet .
DN170612 Bruttonasjonalproduktet var fram til 2005 over gjennomsnittet for eurosonen.
SA170609 - Man kan si at vi er over gjennomsnittet interessert, forteller Moen.
DB170609 Danske studier har vist at elever fra muslimske skoler oppnår bedre faglige resultater enn gjennomsnittet .
AP170609 - Man kan si at vi er over gjennomsnittet interessert, forteller Moen.
DN170608 * Arbeidsledigheten er fortsatt klart høyere enn gjennomsnittet de siste tjue årene ¶
AP170608https://www.aftenposten.no/okonomi/Bedre-tider-i-industrien-far-fart-pa-lonnsveksten-622810b.html Det skjer på et nivå som er drøyt 10 prosent svakere enn gjennomsnittet siste 20 år.
AP170608https://www.aftenposten.no/amagasinet/Svartrot-Gronnsak-med-futt-621394b.html Med mindre du jobber med mat, eller er godt over gjennomsnittet opptatt av gastronomiens mindre oppgåtte stier, så er denne roten ganske ukjent for de fleste nordmenn.
AP170608 Det skjer på et nivå som er drøyt 10 prosent svakere enn gjennomsnittet siste 20 år.
AP170608 Med mindre du jobber med mat, eller er godt over gjennomsnittet opptatt av gastronomiens mindre oppgåtte stier, så er denne roten ganske ukjent for de fleste nordmenn.
AP170608 Med mindre du jobber med mat, eller er godt over gjennomsnittet opptatt av gastronomiens mindre oppgåtte stier, så er denne roten ganske ukjent for de fleste nordmenn.
DB170607 Labour er omkring sju prosentpoeng bak De konservative på gjennomsnittet av målingene.
VG170603 Vi er over gjennomsnittet opptatt av forenkling i alle ledd og dette er et meget godt eksempel, hvor det private og offentlige etater finner hverandre i et samarbeid, som gjør det lettere for forbrukerne, som reduserer kostnadene og som kan bidra til å gjøre det lettere å finne eventuelle kriminelle.
AA170602 Der er i gjennomsnitt skapt 121.000 nye arbeidsplasser i måneden de siste tre månedene, mens gjennomsnittet for de tolv siste månedene er på 181.000.
VG170601 Snart vil mediene flomme over med « hun fikk bare seksere»-historier om hardtarbeidende studenter, som får toppkarakterer i alle fag og presser gjennomsnittet på landets mest populære utdannelser opp, og henviser deres minst like hardtarbeidende femmerstudenter til sine andre- og tredjevalg.
BT170601 STANS : Gjennomsnittet av målingene i mai viser at Aps fall og Sps vekst har bremset opp.
BT170601 FOTO : Bøe, Torstein / NTB scanpix ¶ Gjennomsnittet av ni nasjonale meningsmålinger som ble publisert i mai og som Poll of polls har beregnet, viser små endringer fra april.
BT170601 Arbeiderpartiets fallende oppslutning og Senterpartiets vekst bremset opp i mai, viser gjennomsnittet av meningsmålingene fire måneder før stortingsvalget.
BT170601 Gjennomsnittet i mai ble 31,7 prosent, som er 0,1 prosentpoeng opp fra april.
DA170531 Når jeg i mitt innlegg skrev at kommersielle aktører sparer penger på å kutte i pensjonene til de ansatte siktet jeg til gjennomsnittet i sektoren og ikke Espira som isolert fenomen.
DA170531 Likevel lå gjennomsnittet i 2014 på mellom 7 og 8 %.
SA170530 Du skal være godt over gjennomsnittet oppdatert på fotball for å vite noe særlig om Bjørn Maars Johnsen.
FV170530 Du skal være godt over gjennomsnittet oppdatert på fotball for å vite noe særlig om Bjørn Maars Johnsen.
DN170530 - Dette står i sterk kontrast til det man tidligere har trodd og basert på tilfeldige kontroller, der de rikeste ikke skiller seg nevneverdig fra gjennomsnittet i befolkningen, som unndrar 3 prosent av skatten de skulle ha betalt.
DB170530 Gjennomsnittet i EU er mellom 22-24 kilo.
BT170530 - Dette står i sterk kontrast til det man tidligere har trodd og basert på tilfeldige kontroller, der de rikeste ikke skiller seg nevneverdig fra gjennomsnittet i befolkningen, som unndrar 3 prosent av skatten de skulle ha betalt.
BT170530 Du skal være godt over gjennomsnittet oppdatert på fotball for å vite noe særlig om Bjørn Maars Johnsen.
AP170530 Du skal være godt over gjennomsnittet oppdatert på fotball for å vite noe særlig om Bjørn Maars Johnsen.
AA170530 Analyser av våre reisevaner viser nemlig at det er ungdommen som drar ned gjennomsnittet .
SA170529 | Sandnes-skolen ligger godt over gjennomsnittet i storbyene ¶
DN170529 Forskerne fastslår at personer som lever kortere enn gjennomsnittet , alt annet likt, vil tjene på å ta ut alderspensjon så tidlig som mulig.
DB170527 Men, en stein i skoen for Trine Skei Grande er gjennomsnittet fra alle nasjonale målinger.
DB170526 « Jeg må innrømme at jeg nok er over gjennomsnittet oppmerksom på kokkene bak disken når jeg bestiller sushi, ja.
DB170526 - Jeg må innrømme at jeg nok er over gjennomsnittet oppmerksom på kokkene bak disken når jeg bestiller sushi, ja.
DB170524 Strøm Fjære i DNB Markets viser til at tallene for sysselsettingen har svingt en del på på månedsbasis, men at nivået i mars er på nivå med gjennomsnittet det siste året.
DA170524 Den gjennomsnittlige sesongjusterte arbeidsledigheten i perioden desember-mars gikk opp med 0,1 prosentpoeng, noe som er litt bedre enn gjennomsnittet i EU.
AP170524 Gjennomsnittet for hvert av opprinnelseslandene ligger altså med en tilhørighet på mellom 5 og litt over 6 for Norge, og mellom 4 og 6 for opprinnelseslandet.
DA170522 Over gjennomsnittet
VG170521 Basert på gjennomsnittet av målingene i april vil Ap, Sp og SV trenge støtte fra enten MDG eller Rødt for å sikre flertall dersom SV justeres ned til 3,9 prosent og Venstre justeres opp til 4,0 prosent.
VG170521 Gjennomsnittet for KrF er 4,8 prosent, og partiet ser ut til å være på en synkende kurve fra et snitt på 5,2 prosent i januar.
DN170521gjennomsnittet av meningsmålingene før parlamentsvalget i 2015 var ingen partier i nærheten av å få flertall alene.
DA170521 Film : Jeg har vokst opp med å se halvdårlige actionfilmer med pappa og setter over gjennomsnittet pris på innholdsløse filmer med mye skyting.
DB170520 Partiet har slitt siden brakvalget i 2013, og ligger et stykke under sperregrensa på gjennomsnittet av maimålingene i 2017 hos Pollofpolls.
DB170519gjennomsnittet av meningsmålingene i mai ligger MDG på stusselige 2,8 prosent på oversikten hos pollofpolls.
AP170518 Pensjonsreformen sa at alderspensjonen skulle reguleres som gjennomsnittet av lønns- og prisvekst.
AP170518 nr 67, 2008-2009 ) går det klart frem at « gjennomsnittet av lønns- og prisvekst gjennomføres ved at » en nytter en fradragsfaktor på 0,75 prosent.
DA170516 De gutta drakk jo mer i løpet av seks uker på Eidsvoll enn gjennomsnittet til Norges befolkning i hele 1814.
DN170515 Pensjonistene skal ha en inntektsutvikling som består av gjennomsnittet av lønns- og prisutvikling, minus 0,75 prosent.
DB170515 Politiet i Oslo politidistrikt har hatt en langt over gjennomsnittet hektisk natt.
VG170513 I Eurovision-sammenheng er jeg redd for at City Lights blir en smule for monoton og dyster, men som låt har den klart kvaliteter utover gjennomsnittet her.
AP170511https://www.aftenposten.no/norge/politikk/Ny-meningsmaling-Na-har-Solberg-og-Jensen-et-knepent-overtak-620993b.html Mandatfordelingen i gjennomsnittet av alle nasjonale meningsmålinger viser at de rødgrønne partiene har ligget i tet siden oktober 2016 : ¶
AP170511 Mandatfordelingen i gjennomsnittet av alle nasjonale meningsmålinger viser at de rødgrønne partiene har ligget i tet siden oktober 2016 : ¶
AA170511 Antallet er fortsatt rundt fem ganger så høyt som det årlige gjennomsnittet i perioden 2008 til 2013.
DB170509 Lærere som ikke tenker at elever er dumme eller mindre intelligente fordi de ikke lærer like mye og like fort som gjennomsnittet .
DB170509 Hvis vi går ut ifra at gjennomsnittet fra nasjonale meningsmålinger i 2017 holder seg til valget i september, ville både SV og Venstre falt under en sperregrense på fem prosent, mens KrF hadde reddet skinnet i januar og mars.
AP170509https://www.aftenposten.no/okonomi/Orkla-sjefen-Haper-Rema-lykkes-620765b.html Fjorårets siste kvartal var en kraftig forbedring fra samme periode året før, men likevel lå resultatet 8 prosent under gjennomsnittet av analytikernes forventninger, ifølge Reuters og Financial Times.
AP170509 Fjorårets siste kvartal var en kraftig forbedring fra samme periode året før, men likevel lå resultatet 8 prosent under gjennomsnittet av analytikernes forventninger, ifølge Reuters og Financial Times.
DB170507 Gjennomsnittet av de tre siste meningsmålingene som er tatt opp etter første valgomgang, gir Macron 66,67 prosent oppslutning, mens Le Pen får 33,33 prosent.
VG170505 Amundsen sier at en soningsplass i gjennomsnittet koster 1,1 millioner kroner.
DN170504 Gjennomsnittet av 14 analytikeres kursmål på Telenor-aksjen er på 138 kroner, varierende mellom 110 og 170 kroner.
SA170503 Sammenlignet med middelverdien for de siste 30 år, var denne aprilmåneden hele 1,4 grader kaldere enn dette gjennomsnittet , sier Hansen.
BT170503 Gravide medarbeidere i Askøy kommune står i jobb mer enn tre måneder lenger enn gjennomsnittet , etter at kommunen ansatte jordmor som jobber med tilrettelegging på arbeidsplassene.
AP170503 Gravide medarbeidere i Askøy kommune står i jobb mer enn tre måneder lenger enn gjennomsnittet , etter at kommunen ansatte jordmor som jobber med tilrettelegging på arbeidsplassene.
SA170501 Vi sliter nok med rekrutteringen til yrket som det er, og utvalgets forslag fremmer heller ikke ønsket vårt om mer heltid og høyere pensjonsalder ( gjennomsnittet for sykepleiere i dag er 58 år ).
VG170428 En SINTEF-studie om helikoptersikkerhet offshore fra februar i år, viser at ulykkes- og dødsstatistikken på norsk kontinentalsokkel er vesentlig bedre enn gjennomsnittet i Nordsjøen, selv etter Turøy-ulykken.
DN170428 Det viser gjennomsnittet av estimater SME Direkt har hentet inn fra 20 analytikere for TDN Finans.
DN170428 - Våre spaltister leverer ofte lange, seriøse tekster som oppnår lengre lesetid enn gjennomsnittet for våre nettartikler, sier Johansen.
DN170427 Fra november til februar ( gjennomsnittet av januar-mars ) gikk den sesongjusterte arbeidsledigheten ned med 0,4 prosentpoeng, eller 11.000 personer, til 4,3 prosent eller 120.000 personer, ifølge SSBs arbeidskraftundersøkelse offentliggjort torsdag.
BT170427 Om vi for eksempel skulle bruke karakterer for å si noe om studentenes innsats over tid, ville vi bare oppdage at gjennomsnittet stort sett er C - helt uavhengig om det er vanskelig eller lett å komme inn på studiet, om en har flinke eller mindre flinke studenter.
VG170426 Gjennomsnittet på hvert veddemål var 150 pund, mange gjaldt bare noen få pund, skriver han.
AA170426 Siden over halvparten av flyktningene kun har grunnskole, trekker denne gruppen gjennomsnittet en del ned.
AA170426 Dette ble kompensert med over gjennomsnittet mye innsats, natt og dag så vel som helg og høytider og som nå er blitt til et aldri så lite radioeventyr.
DB170425 - Disse turistene er kjent for å ha større feriebudsjetter enn gjennomsnittet , så at flere kommer for gode musikkopplevelser eller jakte på nordlyset er veldig bra, sier Bratland Holm.
AA170424 - Sju av ti nordmenn synes norske myndigheter aktivt støtter gründerbedrifter, og her scorer vi over det globale gjennomsnittet .
VG170423 GJENNOMSNITTET : Martine Bruneaux-Heitz ( 69 ) og Jean Osmont ( 60 ) representerer som velgere i Donzy, et speil av hvordan den franske befolkningen stemmer.
AP170423https://www.aftenposten.no/norge/Aldri-for-har-sa-fa-mistet-livet-i-trafikken-619713b.html Da var antall hardt skadde 693, som var det samme som gjennomsnittet for de fem siste årene.
AP170423 Da var antall hardt skadde 693, som var det samme som gjennomsnittet for de fem siste årene.
DB170422 En studie gjort av spillerforeningen i England fant i 2014 ut at det er tre ganger så stor sjanse for at fotballspillere blir spilleavhengige enn gjennomsnittet .
DA170421 Man kan trygt si de er bitte litt over gjennomsnittet interessert i å stadig prøvesmake nye typer fra inn- og utland.
AP170421 Vi må ikke glemme at kroppen først og fremst er en bruksgjenstand, og det faktisk er slik at en penis under gjennomsnittlig størrelse er minst like brukbar som en som er over gjennomsnittet .
DB170419 Samlet er det omtrent to millioner kvadratkilometer mindre havis på jorden i år enn gjennomsnittet var i perioden 1981-2010.
AA170418 Macron går også forbi Le Pen i gjennomsnittet av de siste målingene, og fire målinger har den siste uka gitt ham en oppslutning på 24 prosent eller mer.
AA170418 Macron går også forbi Le Pen i gjennomsnittet av de siste målingene.
BT170417 For Røde Kors har det blitt flere oppdrag denne påsken enn gjennomsnittet de siste årene og flere enn i fjor.
AP170417 For Røde Kors har det blitt flere oppdrag denne påsken enn gjennomsnittet de siste årene og flere enn i fjor.
DN170416 Årets undersøkelse viser at Norge anser « robotics » som en viktigere trend enn gjennomsnittet i undersøkelsen.
AP170416 For Røde Kors har det blitt flere oppdrag denne påsken enn gjennomsnittet de siste årene og flere enn i fjor.
AA170416 For Røde Kors har det blitt flere oppdrag denne påsken enn gjennomsnittet de siste årene og flere enn i fjor.
AA170415 Dette er mindre enn gjennomsnittet de siste påskene.
AA170415 Det er under gjennomsnittet for de siste årene.
DN170412 Den geopolitiske uroen knyttet til utviklingen rundt Syria og Nord-Korea fortsetter å skape usikkerhet i markedene og volumet på de tre amerikanske hovedindeksene var på 79 - 99 prosent av gjennomsnittet for de tre siste månedene, ifølge DNB Markets.
DB170412 « Wunderland » er en serie som følger fem personer som er over gjennomsnittet interessert i bil og livet på veien, eller ræggen, som de selv kaller det.
DN170410 Den europeiske oljeservice-sektoren er ned én prosent hittil i år og handles til en åtte prosents premie i forhold til fem-års gjennomsnittet av 12 måneders fremtidig ev/ebitda, skriver Goldman Sachs i en oppdatering mandag.
BT170409 En rekke oljefelt i andre deler av verden har langt lavere utslipp enn gjennomsnittet i Norge, og det finnes også oljefelt i Norge som ligger langt over gjennomsnittet i verden.
BT170409 En rekke oljefelt i andre deler av verden har langt lavere utslipp enn gjennomsnittet i Norge, og det finnes også oljefelt i Norge som ligger langt over gjennomsnittet i verden.
SA170406 Gjennomsnittet for kampene i fjor var 65.
AP170406 Gjennomsnittet for kampene i fjor var 65.
DN170404 Om man sammenligner med gjennomsnittet for mars måned de ti foregående årene, er likevel årets marstall 13,1 prosent høyere.
DN170404 I Oslo har prisene steget nær 9 prosent, mens de i resten av landet ligger på gjennomsnittet eller lavere.
DN170404 En prisvekst på 4,0 prosent nominelt betyr et marked i fortsatt vekst over gjennomsnittet , administrerende direktør Thor Eek i NBBL.
AA170404 Ifølge PIRLS og PISA-undersøkelsene skårer norske elever på gjennomsnittet i lesing, sammenlignet med andre land.
AP170403 Normalt for meteorologer og klimaforskere er fortsatt gjennomsnittet for perioden 1960 - 90.
AP170403 Gjennomsnittet i undersøkelsen er på 14 prosent.
DN170401 Selv om den samlede gjeldsbelastningen i utgangspunktet er rekordhøy, viser undersøkelsen at det er store grupper av boligkjøpere flere steder i landet som har langt høyere gjeldsbelastning enn gjennomsnittet : ¶
DB170331 Senterpartiet fortsetter framgangen, og SV er på tryggere grunn, ifølge gjennomsnittet av ti nasjonale meningsmålinger som ble publisert i mars.
DB170331 Den siste tida har Venstre ligget under sperregrensa på gjennomsnittet av meningsmålingene og står i fare for å bli nær utradert fra Stortinget.
DA170331 Her vises det til at Hansen lenge har vært mer kritisk til oljebransjen « enn gjennomsnittet i partiet ».
AA170331 Målinger viser at Venstre for andre måned på rad er under sperregrensen på gjennomsnittet av ti nasjonale målinger ¶
AA170331 - Vårt velferdssamfunn er avhengig av mer arbeidsinnsats fra alle dem som jobber mindre enn det som er gjennomsnittet .
DB170330 Innvandrere også er en av samfunnsgruppene hvor færre er i jobb enn gjennomsnittet .
DB170330 Gjennomsnittet av elektrisk kjørt distanse havner dermed et sted rundt 25 prosent av totalt kjørt distanse.
SA170329 Anbjørg Hellestræ sier at brorens død følger en statistikk som viser at mennesker med alvorlig psykisk sykdom lever om lag 20 år kortere enn gjennomsnittet av befolkningen. | 27 søkere til ti atelierplasser ¶
DN170328 Andre makroøkonomiske indikatorer er også sterke, og over gjennomsnittet for EU.
DA170328 Dette skyldes at det er spesielle forhold i denne saken som gjør at den har tatt betydelig lengre tid enn gjennomsnittet , forklarer Sommerset.
VG170327 Og mandag ble seertallene klare - 140.000 startet å se programmet, men gjennomsnittet endte på 111.000.
DB170327 Til sammenlikning var gjennomsnittet for EU 60,4 prosent i 2015.
DB170327 På toppen av dette, er det også slik at de som velger å gå til helsekontroller, som gruppe ofte har en høyere sosioøkonomisk status og med det en lavere risiko for hjerte- karsykdom enn gjennomsnittet .
DA170327 Norge ligger i dag omtrent på gjennomsnittet i OECD når det gjelder pengebruk. 9 prosent av BNP går med til helsesektoren, men det er ikke nok, mener et stort flertall av de spurte.
DA170327 Norge ligger i dag omtrent på gjennomsnittet i OECD når det gjelder pengebruk. 9 prosent av BNP går med til helsesektoren, men det er ikke nok, mener et stort flertall av de spurte.
AA170327 Norge ligger i dag omtrent på gjennomsnittet i OECD når det gjelder pengebruk. 9 prosent av BNP går med til helsesektoren, men det er ikke nok, mener et stort flertall av de spurte.
DB170326 Kun 61 prosent av italienske kvinner jobber, som er under det europeiske gjennomsnittet på 72 prosent.
DB170326 Gjennomsnittet i hele verden var nemlig 8,6 innbyggere per personbil ( 2014 ).
DB170323 Gjennomsnittet denne sesongen er mindre enn 9000, noe som er lavest i Ligue 1, til tross for at Monaco altså leder ligaen.
DB170323 - I 2014 var gjennomsnittet mennesker i de 10-12 meter lange gummibåtene 90 mennesker.
AP170322 Si ;D-innlegg : Mennesker som er over gjennomsnittet opptatt av helse, blir nærmest sjikanert og får skyld for kroppspress.
DB170321 Rapportens hovedforfatter, Selim Jahan mener vi legger for stor vekt på det nasjonale gjennomsnittet , som ofte skjuler enorme variasjoner.
AA170321 Rapportens hovedforfatter, Selim Jahan mener vi legger for stor vekt på det nasjonale gjennomsnittet , som ofte skjuler enorme variasjoner.
AA170321 Rapportens hovedforfatter, Selim Jahan mener vi legger for stor vekt på det nasjonale gjennomsnittet , som ofte skjuler enorme variasjoner.
DB170320 Men gjennomsnittet skjuler store forskjeller.
DA170319 Han ble snart over gjennomsnittet god på gitar og fikk være med å spille på TV-programmet Halvsju og på firmafester sammen med faren.
AP170319 Gjennomsnittet for slike transaksjoner er tre måneder, ifølge analysebyrået Costars omtale av handelen.
BT170318 Norske femteklassinger er best i Norden på matematikk, og for første gang er norske 15-åringer over gjennomsnittet på PISA-undersøkelsene.
DN170317 Ved enkelte fakulteter er andelen fire-fem ganger så høy som gjennomsnittet i hele arbeidslivet.
DB170317 De siste tolv månedene har partiet holdt seg stødig rundt fire prosent i gjennomsnittet på de sentrale meningsmålingene.
AA170317 Ved enkelte fakulteter er andelen fire-fem ganger så høy som gjennomsnittet i hele arbeidslivet.
VG170316 Ja, det er riktig at enkelte minoritetsgrupper deltar mindre enn gjennomsnittet i arbeidslivet, mens andre deltar mer.
DB170316 Samtidig er lengden på sete og styrepinne som oftest så lang at folk som rager langt over gjennomsnittet kan bruke en sykkel med lav ramme.
AA170316 Der var andelen døpte høyere enn gjennomsnittet - 73 prosent - men også nedgangen var større : 4 prosentpoeng.
DB170315 Grunnen er at de ikke har klart å beholde velferdsstaten slik den var : Folk må betale mer i skatt, arbeidsledige har mistet litt av ytelsene, ungdom uten jobb har det vanskeligere enn før og eldre får mindre enn før, sier en kilde som kjenner nederlandsk politikk over gjennomsnittet godt.
AP170315 Deretter blir dette årlige gjennomsnittet delt på antall personer i husholdningen, voksne som barn.
VG170314 Gjennomsnittet de siste fem årene har lokale forhandlinger gikk 1,5 prosent.
VG170313 Gjennomsnittet for innvandrere som helhet er 42,7 prosent.
AP170313 Oppvarmingen er vesentlig sterkere i nordområdene enn det globale gjennomsnittet ( såkalt arktisk forsterking ).
AP170312 Åtte av tretten kommuner som skal « tvangssammenslås » fungerer allerede bedre enn gjennomsnittet på landsbasis, viser tall fra Kommunebarometeret.
AP170312 | Nei-kommuner som skal tvinges sammen fungerer bedre enn gjennomsnittet
AP170312 I Kommunebarometeret er seks av de tvangsaktuelle kommunene bedre enn gjennomsnittet på landsbasis : Søgne, Skedsmo, Lindesnes, Fet, Balestrand og Bindal.
AP170312 Grønne kommuner er bedre enn gjennomsnittet , røde er under : ¶
DB170311 Dette bekrefter også Diesen-Kvamme, som sier at typiske brukshunder som i hovedsak avles på helse og bruksegenskaper fremfor utseende, har generelt god helse og mindre sannsynlighet for alvorlig sykdom enn for gjennomsnittet .
DB170311 KALAMATA ( Dagbladet ) : Tradisjonen tro innlosjeres årets « Mesternes mester»-deltakere i en over gjennomsnittet luksuriøs feriebolig mens innspillingen pågår.
DA170311 Gjennomsnittet av de tre første målingene i mars gir Høyre en oppslutning på om lag 22 prosent.
DN170310 Gjennomsnittet av forhåndsestimater fra 89 økonomer, hentet inn av nyhetstjenesten Bloomberg, tilsier at rapporten vil vise at det er skapt over 200.000 nye jobber i februar.
DB170310 Manchester United hadde bare 219 vellykkede pasninger - noe som er under halvparten av hva som er gjennomsnittet denne sesongen.
DB170310 Det er 35 000 flere enn forventet, og høyere enn for gjennomsnittet de siste tolv månedene, ifølge BBC.
DA170310 I valget bare to år etter, i 2012, gikk det ned til 10.1 prosent, og nå ligger partiet på rundt 15 prosent på målingene igjen, ifølge Peilingwijzer, som er en oversikt over gjennomsnittet av målinger.
DA170310 - Når vi ser på gjennomsnittet av alle målingene før de to siste stortingsvalgene i 2013 og 2009, ga oppslutningen et halvt år før valgene en ganske god pekepinn, sier statsviteren til RA.
DA170310 - Gjennomsnittet av målingene i 2009 og 2013 ga en svært sikker indikasjon på de små partiene.
AA170310 Det årlige gjennomsnittet de siste fem årene ligger på 371 dødsofre.
AP170309 Rødgrønt flertall også i februar ¶ Gjennomsnittet av nasjonale meningsmålinger utført i februar gir Høyre en oppslutning på 23,5 prosent, viser valgforsker Bernt Aardals oversikt.
AP170309 Men i Respons-målingen i februar lå Ap over gjennomsnittet sammenlignet med partiets oppslutning i andre målinger den måneden.
SA170308 Det er 5 prosent under gjennomsnittet på landsbasis.
VG170307 For å bli veldig god må man ha en del forutsetninger, noen spesielle « godfotar » som er bedre enn gjennomsnittet .
DN170307 « Det beskjedne oppsvinget er velkomment, men denne veksten er lavere enn det historiske gjennomsnittet på rundt fire prosent i de to tiårene før krisen », skriver OECD.
DN170306 Det samsvarer ikke med bruken av offentlige midler, som ligger langt over gjennomsnittet for OECD, heter det.
DA170304 « Perfect » er Sheerans « Wonderful Tonight », og « Hearts Don't Break Around Here » er også en ballade godt over gjennomsnittet .
DB170303 Sammenlignet med gjennomsnittet for februar måned de 10 foregående årene, er årets februartall 14,8 prosent høyere.
AA170302 Blant annet franske « Elle », Martin Scorceses « Silence » og dokumentaren « Barndom » av Margreth Olin er alle filmer godt over gjennomsnittet .
DB170301 Samtidig mente han å ha fått over gjennomsnittet gode skussmål i de avdelingene han hadde jobbet.
DN170228 Gjennomsnittet for vitenskapelig ansatte ved universitetene er 0,98 publiseringspoeng per år.
DN170228 De indiske skatteinntektene, målt som en andel av bruttonasjonalprodukt, er på 16,8 prosent - under halvparten av gjennomsnittet for OECD-landene.
DB170228 Dette er barn som vokser opp i familier med en inntekt som er under 60 prosent av gjennomsnittet .
AA170228 Dette er barn som vokser opp i familier med en inntekt som er under 60 prosent av gjennomsnittet .
AA170228 Dette er barn som vokser opp i familier med en inntekt som er under 60 prosent av gjennomsnittet .
DN170227 I fjor produserte eksempelvis Raggovidda vindpark i Berlevåg i Finnmark 4078 fullasttimer med en gjennomsnittlig produksjon per vindturbin på 12,2 GWh mens tilsvarende gjennomsnittet i den norske vindkraftproduksjon i fjor var på 5,7 Gwh.
DB170227 ) Når man like i forveien har omtalt en 24/29 prosent forskjell i « lite representert » ( mellom storby- og distriktsvelgere ) som « marginal », så gir det liten mening å fremheve og analysere en Frp-misnøye som avviker enda mindre fra gjennomsnittet .
SA170225 Samtidig viser undersøkelser fra SSB at gjennomsnittet av oss ikke har blitt lykkeligere.
DB170224 Gjennomsnittet for alle fem spillene ble 3,8, som vi da runder av til en firer på vår terning.
VG170223 - På « Snømannen » og norske filmer er ikke gjennomsnittet hver dag 5-6 timer.
VG170223 - Må det være sånn at gjennomsnittet er 5-6 timer overtid hver dag ?
DB170223 Spania lider generelt mer av søvnmangel enn resten av Europa, da de ligger en time bak, og dermed sover spanjolene også i gjennomsnitt en time mindre enn det europeiske gjennomsnittet .
DB170223 I 2013 fant en nasjonal kommisjon ut at de 53 minuttene med mindre søvn spanjolene får i forhold til det europeiske gjennomsnittet , fører til mer fravær, stress, arbeidsrelaterte ulykker og svikt i skolen, ifølge The Guardian.
AP170223 Han sier gjennomsnittet på liggetid for boligannonser i Ski, 15 dager, er tregere enn hva Stavsholt vanligvis opplever.
DB170222 Det internasjonale gjennomsnittet er 76.
DB170222 Det lå nok omtrent i kortene at sønnen til den energiske tv-stjerna skulle bli over gjennomsnittet interessert i dyreliv.
DA170221 - At noen norske felt har lavere utslipp enn gjennomsnittet i verden spiller liten rolle all den tid 90 prosent av utslippene skjer når oljen og gassen brukes.
DN170220 SEBs anslag er basert på gjennomsnittet av to empiriske tilnærminger for å anslå en langsiktig likevektskurs eller nøytral kurs for valutakryssene : ¶
DN170220 Oversikten fra beregningsutvalget viser at lønnstakere med en årslønn og en lønnsvekst som gjennomsnittet for alle lønnstakere, har fått en nedgang i reallønn etter skatt på 1,2 prosent fra 2015 til 2016.
AP170220 Disse har lønn over gjennomsnittet og alle som mistet jobben drar ned gjennomsnittlig lønn i industrien fra et år til det neste.
AP170220 Hvor ofte hører man ikke at det « normale » gjennomsnittet i matte er en treer ?
DB170219 For noen hundre millioner år siden skal det ha vært langt varmere på jorda, temperaturer på 50 varmegrader kan ha vært gjennomsnittet .
DN170218 Som nyansatt kan man ikke ha de høyeste forventningene til lønn, men jeg synes man skal få lov å forvente en lønn som ligger rundt gjennomsnittet , slik at du slipper å tenke på de økonomiske utfordringene i din egen hverdag, kan spare og holde motivasjonen oppe, sier Linda Kukleci.
AA170218 De fire beskriver seg selv som over gjennomsnittet glad i øl og synes det er positivt at godt øl er blitt mer utbredt.
DN170216 Det viser gjennomsnittet av estimater SME Direkt har hentet inn for TDN Finans blant elleve analytikere.
DB170215 Produksjonen av olje og gass på norsk sokkel er effektiv, og har lave CO2-utslipp sammenliknet med gjennomsnittet andre steder i verden.
AP170215 Gjennomsnittet av den statlige tilskuddsandel pr. boenhet er 50 prosent av maksimalt godkjente anleggskostnader.
AA170214 Samlet er det omtrent to millioner kvadratkilometer mindre havis på jorden i år enn gjennomsnittet var i perioden 1981 - 2010. ( ©NTB ) ¶
DA170213 Et trekløver med Knut Arild Hareide ( KrF ), Trygve Slagsvold Vedum ( Sp ) og Jonas Gahr Støre ( Ap ) har hatt stortingsflertall på gjennomsnittet av meningsmålingene de siste fire månedene - og totalt i perioden mer enn dobbelt så ofte som de rødgrønne ¶
DA170213 Arbeiderpartiet og Senterpartiet ville sikret flertall med KrF mer enn dobbelt så ofte som med SV på gjennomsnittet av meningsmålingene i denne perioden.
DB170212 De var veldig populære, og tiltrakk seg et tilskuerantall som var tre ganger høyere enn gjennomsnittet for ligaen.
DA170212 I 2016 ble det bygget ti ganger mer sykkelvei enn gjennomsnittet de siste årene.
DN170211 Jose Moran hevder at ansatte ved anlegget der alle Teslaene produseres utsettes for overdreven obligatorisk overtid, hyppige skader og timelønn under gjennomsnittet .
DB170211 Gjennom ukene på « Farmen » har Ida Gran-Jansen ( 29 ) virkelig bevist at hun er mye mer enn en over gjennomsnittet flink kakebaker fra Oslo.
DA170211 Stavanger-resultatene er gjennomgående like eller noe over det nasjonale gjennomsnittet .
DA170211 De er over gjennomsnittet interesserte i Melodi Grand Prix og musikk.
SA170210 Innehaveren av byens eneste designbutikk skjønte nok at det var en 15-åring med over gjennomsnittet interiørinteresse som kom inn i butikken for å bestille seks Arne Jacobsen-stoler.
SA170210 Foreldrene er over gjennomsnittet filminteresserte, og tar gjerne ei sommerferieuke når det er filmfestival i byen og ser et par filmer til dagen.
BT170210 Innehaveren av byens eneste designbutikk skjønte nok at det var en 15-åring med over gjennomsnittet interiørinteresse som kom inn i butikken for å bestille seks Arne Jacobsen-stoler.
BT170210 Foreldrene er over gjennomsnittet filminteresserte, og tar gjerne ei sommerferieuke når det er filmfestival i byen og ser et par filmer til dagen.
AP170210 Snittlønnen på landsbasis lå på rundt 360.000 kroner i 2015, og det er i stor grad Rogaland, Troms og Buskerud som trekker opp gjennomsnittet .
AP170210 Godtgjørelsen i Nordland er lavere enn gjennomsnittet .
AP170210 Innehaveren av byens eneste designbutikk skjønte nok at det var en 15-åring med over gjennomsnittet interiørinteresse som kom inn i butikken for å bestille seks Arne Jacobsen-stoler.
AP170210 Foreldrene er over gjennomsnittet filminteresserte, og tar gjerne ei sommerferieuke når det er filmfestival i byen og ser et par filmer til dagen.
AA170210 Både DNB, Nordea og gjennomsnittet av analytikernes forventninger tydet på at kjerneinflasjonen faktisk ville ende på 2,6 prosent i januar.
VG170209 Gjennomsnittet for alle OECD-land - både rike og fattige - er ni prosent.
VG170209 * 1 Bruker man andel av BNP, ligger vi omtrent på gjennomsnittet av de rikeste OECD-landene.
DB170208 James, er over gjennomsnittet opptatt av vin, avsløres ved å ta en titt på hennes egen nettside.
DB170206 Sammenlignet med gjennomsnittet for januar måned de 10 foregående årene, er årets januar-tall 26,3 prosent høyere.
DN170204 Skoda er litt bedre enn gjennomsnittet på Autoindex 2016.
AA170202 Kvernmo beskriver seg selv som litt mer fugleinteressert enn gjennomsnittet .
DN170201 Enkelte grupper har imidlertid gjort det langt bedre enn gjennomsnittet .
AP170201 CORE-indikatoren viser at lønnsgapet mellom fedre og mødre er noe høyere enn for gjennomsnittet .
AP170201 Yrkesinntekten antas lik gjennomsnittet av dem i landgruppe 2 og 3 med yrkesinntekt som hovedinntekt.
AP170201 sysselsatt antas lik gjennomsnittet av yrkesinntekten for dem i landgruppe 2 og 3 med yrkesinntekt som hovedinntekt.
DN170131 Elever i sentrale strøk, elever med høyt utdannede foreldre og elever uten innvandringsbakgrunn har en tendens til å prestere over gjennomsnittet , fremgår det av resultatrapporten for de nasjonale prøvene for 2016.
DN170131 « Resultatene fra nasjonale prøver viser at de samme gruppene oppnår høyeste nivå år etter år : Elever i sentrale strøk, elever med høyt utdannede foreldre og elever uten innvandringsbakgrunn har en større tendens til å prestere over gjennomsnittet », fremgår det av den siste SSB-publiseringen.
DN170130 Dette er under det historiske gjennomsnittet på 3,0.
AP170129 Ifølge World Meteorological Organization ( WMO ) var den globale gjennomsnittstemperaturen i 2016 hele 1,1 grader Celsius over preindustriell tid og 0,94 grader over gjennomsnittet for 1901 - 2000.
VG170127 - Sammenlignet med gjennomsnittet for de siste ti årene er dette en forskyvning på en hel måned.
FV170127 - I forhold til gjennomsnittet for de siste ti årene er dette en forskyvning på en hel måned.
DB170123 På en skala fra 1 ( dårligst ) til 5 ( best ) var gjennomsnittet for studenter på alle nivåer 4,0 om studiet er interessant og 3,7 på samlet læringsutbytte.
DN170122 - Det er vel ikke feil å si at jeg er over gjennomsnittet interessert i klær, og jeg syntes det var spennende å jobbe med en lignende modell.
AP170122 - De får det bedre enn gjennomsnittet , men som andel av formuen er det selvfølgelig ikke mye, sier han til Aftenposten.
AP170122 - De får det bedre enn gjennomsnittet , men som andel av formuen er det selvfølgelig ikke mye, sier han til Aftenposten.
AP170122 Nordmenn med innvandrerbakgrunn tar høyere utdannelse enn gjennomsnittet , og velger mindre kjønnsstereotypt på skolen.
SA170121 Rennesøy hadde en befolkningsvekst på 1,3 prosent i 2015, fortsatt over gjennomsnittet i Rogaland.
DN170120 Kina fikk den laveste veksten på 26 år i 2016, men ligger fortsatt betydelig over gjennomsnittet for Asia.
DB170120 Alt over 24 regnes som over gjennomsnittet for spillere i den posisjonen, skriver ESPN.
SA170119 I Rogaland ligger 26 prosent av ungdomsskolene over det nasjonale gjennomsnittet for skolebidrag.
DN170119 Tidligere kostet den fire kroner kilowattime ( kwh ), mens nå er gjennomsnittet i verden nede i 70 - 80 øre for hver kwh Nå vil ingen land lenger kunne lokke med kull, sier Jens Ulltveit-Moe, som torsdag holder innlegg på Paretos energikonferanse.
BT170119 På ungdomstrinnet er én av fire skoler i Hordaland over det nasjonale gjennomsnittet for skolebidrag, mens 18 prosent av skolene ligger under snittet.
SA170118 Den globale gjennomsnittstemperaturen i fjor var 0,94 grader celsius høyere enn gjennomsnittet i det 20. århundre og 0,04 grader varmere enn i 2015, året da det sist ble satt varmerekord.
DN170118 Den globale gjennomsnittstemperaturen i fjor var 0,94 grader celsius varmere enn gjennomsnittet i det 20. århundre og 0,07 grader varmere enn i 2015, året da det sist ble satt varmerekord.
DB170118 I 2014 var gjennomsnittet tilnærmet likt ( 19 ).
DB170118 Der var gjennomsnittet 18,1 år ( 2015 ) og 18,3 år ( 2014 ).
FV170115https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Hvem-er-egentlig-storst-av-Liverpool-og-United-Her-avslorer-vi-det-uhoytidelige-svaret-228760b.html United topper også listen hvis man tar gjennomsnittet for de siste 50 årene, ifølge worldfootball.net.
FV170115 United topper også listen hvis man tar gjennomsnittet for de siste 50 årene, ifølge worldfootball.net.
DB170115 I 2015 var gjennomsnittet 12.387 kilometer, mens det i 1971 var 11.800 - det korteste som er målt noensinne, siden målingene startet i 1966.
DB170115 I noen kategorier er det likevel merker som skiller seg ut som vesentlig mindre pålitelige enn gjennomsnittet .
BT170115 United topper også listen hvis man tar gjennomsnittet for de siste 50 årene, ifølge worldfootball.net.
AP170115https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Hvem-er-egentlig-storst-av-Liverpool-og-United-Her-avslorer-vi-det-uhoytidelige-svaret-228760b.html United topper også listen hvis man tar gjennomsnittet for de siste 50 årene, ifølge worldfootball.net.
DB170112 Vel framme, skulle turkameratene få seg et uvanlig møte med en over gjennomsnittet nysgjerrig tiur.
SA170111 - Mitt førsteinntrykk, uten at jeg har analysert resultatet, er at gjennomsnittet av spillerne er blant de beste resultatene vi har hatt på denne testen, sier Nordal.
AP170111 - Mitt førsteinntrykk, uten at jeg har analysert resultatet, er at gjennomsnittet av spillerne er blant de beste resultatene vi har hatt på denne testen, sier Nordal.
DN170110 Ifølge Studiebarometeret, som er en nasjonal spørreundersøkelse om studiekvalitet blant norske studenter, mener gjennomsnittet av de spurte at de lærersentrerte undervisnings- og arbeidsformene bidrar mest til at studentene oppnår godt læringsutbytte.
DN170110 Ligger på gjennomsnittet i antall feil i følge Dekra.
DB170110 Tall fra The International Association of Oil & Gas Producers ( IOGP ) viser at vi på norsk sokkel produserer olje og gass med bare halvparten så store karbonutslipp som det globale gjennomsnittet .
DB170110 Dette synes tydeligvis ikke Dagbladet er så viktig, de har latt seg imponere av at « NRK Brennpunkt » har « avslørt » det selvsagte : at det finnes enkeltfelter i Midtøsten som har lavere utslipp enn gjennomsnittet av norsk sokkel.
DB170110 Dersom du er over gjennomsnittet filminteressert så er dette det eneste argumentet du trenger.
AP170110 - Er det noen bydeler i Oslo som faller utenfor og kommer til å ha høyere arbeidsledighet enn gjennomsnittet ?
DN170108 Agder-fylkene er hardt truffet av nedgangen i oljerelatert industri, og har en arbeidsledighet høyere enn gjennomsnittet for resten av landet, ifølge Nav.
DB170108 | Veiene i dette fylket er betraktelig dårligere enn gjennomsnittet
DB170108 Alle veisegmentene i Hordaland er med andre ord betraktelig dårligere enn gjennomsnittet ( se tabell under ).
DB170107 Men gjennomsnittet er altså langt lavere.
DB170106 Både Sætre og Søviknes sier at norsk olje og gassutvinning har halvparten så høye utslipp under produksjon som gjennomsnittet i verden.
DB170103 Det betyr at de har blitt trukket ut mindre enn hver tiende uke istedet for hver femte uke som er gjennomsnittet .
DB170102 Halvparten av byen tjener mindre enn 120 000 kroner i året og arbeidsløsheten er mer enn dobbelt så stor som det nasjonale gjennomsnittet , skriver The Guardian.
AP170102 Det varmeste årethittil på landsbasis var i 2006 som i gjennomsnittet lå 6 grader over normalen.
DB170101 I 2015-2016 ble det rapportert om totalt 54 uhell, og gjennomsnittet de siste sju årene ligger på 57 rapporterte uhell, viser tall fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap ( DSB ). 18 av uhellene i fjor resulterte i øyeskader.
AP170101 For første gang presterer norske elever bedre enn gjennomsnittet i både lesing, matematikk og naturfag.
DA161128 Tallene viser at den norske befolkningen ligger på om lag samme nivå som det europeiske gjennomsnittet
AP161111 Og de ligger godt under gjennomsnittet .
SA161023 AKTIV : Helene Godø er nok over gjennomsnittet sprek, og sørger for at det blir i alle fall to fjellturer med vogn i løpet av ei uke.
BT161023 AKTIV : Helene Godø er nok over gjennomsnittet sprek, og sørger for at det blir i alle fall to fjellturer med vogn i løpet av ei uke.
AP161020https://www.aftenposten.no/norge/politikk/Hoyre-topp-SV-fortier-at-innvandring-er-en-hovedarsak-til-okende-fattigdom-607160b.html Medianinntekt er et annet mål for en « vanlig » inntekt enn gjennomsnittet av hva alle tjener.
AP161020https://www.aftenposten.no/norge/politikk/Hoyre-topp-SV-fortier-at-innvandring-er-en-hovedarsak-til-okende-fattigdom-607160b.html En som tjener ekstremt mye vil trekke gjennomsnittet av de ni opp, slik at det likevel ikke blir representativt for en « normal inntekt ».
AP161019https://www.aftenposten.no/okonomi/Det-blir-flere-fattige-barn-og-unge-i-Norge-606969b.html Medianinntekt er et annet mål for en « vanlig » inntekt enn gjennomsnittet av hva alle tjener.
AP161019https://www.aftenposten.no/okonomi/Det-blir-flere-fattige-barn-og-unge-i-Norge-606969b.html En som tjener ekstremt mye vil trekke gjennomsnittet av de ni opp, slik at det likevel ikke blir representativt for en « normal inntekt ».
AP161012https://www.aftenposten.no/meninger/sid/Hver-dag-ma-Ida-velge-hva-hun-vil-bruke-sine-fire-timer-pa-Mat_-sosialt-liv-eller-skole--Vilde-Bratland-Hansen-606434b.html Hun heter Ida og er en over gjennomsnittet ressurssterk person, som fyller dagene med fulltidsstudie og tre verv i ulike organisasjoner.
AP160908https://www.aftenposten.no/okonomi/Finanstilsynet-ber-Siv-Jensen-stramme-inn-enda-mer-for-boligkjopere-604068b.html - De yngre boligkjøperne kjøper om lag like stor bolig i dag som i 2007, de kjøper bolig om lag ved samme alder og kjøpesummen har utviklet seg på linje med gjennomsnittet .
AP160908 - De yngre boligkjøperne kjøper om lag like stor bolig i dag som i 2007, de kjøper bolig om lag ved samme alder og kjøpesummen har utviklet seg på linje med gjennomsnittet .
AP160811 Den helt ferske låten « Dancing Around » introduseres og min over gjennomsnittet Michael Jackson-elskende konsertpartner rykker til når hun hører det « Smooth Criminal»-inspirerte gitarriffet.
DA160803 Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Stavanger er nå lavere enn gjennomsnittet i landet.
DN160727https://www.dn.no/nyheter/finans/2016/07/27/0659/Statoil/enda-drligere-enn-ventet-fra-statoil På forhånd var resultatet ventet til 1.463 millioner dollar, ifølge gjennomsnittet av estimater SME Direkt hentet inn for TDN Finans.
DN160722https://www.dn.no/nyheter/energi/2016/07/22/1554/Statoil/analytikere-venter-en-halvering-av-statoils-resultat Det viser gjennomsnittet av estimater SME Direkt har hentet inn for TDN Finans blant ni analytikere.
FV160713 - Jeg er nok på gjennomsnittet .
AP160713https://www.aftenposten.no/bolig/Den-tidligere-fotballspilleren-apnet-hjemmet-sitt-til-slutt-1b.html - Jeg er nok på gjennomsnittet .
DA160708 Vertinne Siri Bryn synes de britiske turistene er noen av de koseligste, kanskje fordi de er over gjennomsnittet interessert i hager og hagearbeid.
SA160703 - Såkalte stjernespillere scorer på 60 prosent av forsøkene, mens gjennomsnittet er 75 prosent, sier Jordet.
FV160703 - Såkalte stjernespillere scorer på 60 prosent av forsøkene, mens gjennomsnittet er 75 prosent, sier Jordet.
AP160703 - Såkalte stjernespillere scorer på 60 prosent av forsøkene, mens gjennomsnittet er 75 prosent, sier Jordet.
SA160616https://www.aftenbladet.no/bolig/Ni-eneboliger-til-maks-n-million-kroner-8434b.html HØYANGER : Prisantydning er nå 980.000 kroner, ganske langt under gjennomsnittet i området.
SA160616https://www.aftenbladet.no/bolig/Ni-eneboliger-til-maks-n-million-kroner-8434b.html kvadratmeter - et godt stykke under gjennomsnittet for området.
SA160616 HØYANGER : Prisantydning er nå 980.000 kroner, ganske langt under gjennomsnittet i området.
SA160616 kvadratmeter - et godt stykke under gjennomsnittet for området.
BT160616 HØYANGER : Prisantydning er nå 980.000 kroner, ganske langt under gjennomsnittet i området.
BT160616 kvadratmeter - et godt stykke under gjennomsnittet for området.
AP160616https://www.aftenposten.no/bolig/Ni-eneboliger-til-maks-n-million-kroner-8434b.html HØYANGER : Prisantydning er nå 980.000 kroner, ganske langt under gjennomsnittet i området.
AP160616https://www.aftenposten.no/bolig/Ni-eneboliger-til-maks-n-million-kroner-8434b.html kvadratmeter - et godt stykke under gjennomsnittet for området.
AP160616 HØYANGER : Prisantydning er nå 980.000 kroner, ganske langt under gjennomsnittet i området.
AP160616 kvadratmeter - et godt stykke under gjennomsnittet for området.
SA160531 Du er kanskje mer enn gjennomsnittet opptatt av elbiler ?
FV160530 Du er kanskje mer enn gjennomsnittet opptatt av elbiler ?
SA160520https://www.aftenbladet.no/bolig/Oppussingsobjekt-gikk-tre-mill-over-takst-8582b.html Gjennomsnittet for bydel Gamle Oslo var på 62.563 kroner per kvadratmeter i april.
FV160520 Gjennomsnittet for bydel Gamle Oslo var på 62.563 kroner per kvadratmeter i april.
BT160520 Gjennomsnittet for bydel Gamle Oslo var på 62.563 kroner per kvadratmeter i april.
AP160520https://www.aftenposten.no/bolig/Oppussingsobjekt-gikk-tre-mill-over-takst-8582b.html Gjennomsnittet for bydel Gamle Oslo var på 62.563 kroner per kvadratmeter i april.
SA160518 Gjennomsnittet lå på 86 prosent.
BT160518 Gjennomsnittet lå på 86 prosent.
AP160518https://www.aftenposten.no/bolig/Slik-velger-du-riktig-jord-8599b.html Gjennomsnittet lå på 86 prosent.
AP160518 Gjennomsnittet lå på 86 prosent.
SA160309 Gjennomsnittet for hele landet var 41 dager. - 15 dager er ikke vanlig, det er meget raskt.
AP160309 Gjennomsnittet for hele landet var 41 dager. - 15 dager er ikke vanlig, det er meget raskt.
SA160304 Til tross for størrelsen har to av Norges minste leiligheter langt høyere kvadratmeterpris enn gjennomsnittet i området.
BT160304https://www.bt.no/bolig/--Det-ligger-ofte-pa-100000-kroner-pr-kvadratmeter-8964b.html Til tross for størrelsen har to av Norges minste leiligheter langt høyere kvadratmeterpris enn gjennomsnittet i området.
AP160304https://www.aftenposten.no/osloby/Ringnes-kjoper-luksusvilla-til-75-millioner---av-seg-selv-14796b.html Her ble kvadratmeterprisen nesten dobbelt så høy som gjennomsnittet : ¶
AP160304https://www.aftenposten.no/bolig/--Det-ligger-ofte-pa-100000-kroner-pr-kvadratmeter-8964b.html Til tross for størrelsen har to av Norges minste leiligheter langt høyere kvadratmeterpris enn gjennomsnittet i området.
AP160208https://www.aftenposten.no/reise/Hun-ble-fodt-pa-et-fly-9103b.html - Det tar meg litt over gjennomsnittet lengre tid å fornye passet mitt enn for vanlige folk, fordi det ikke virker som det eksisterer en universal status for folk som meg.
DA160205 Gjennomsnittet i Stavanger kommune oppnår kun 52 prosent og enkelte barnehager i det gjeldende området oppnår ikke mer enn 36 prosent.
DA160205 Gjennomsnittet i Stavanger kommune oppnår kun 52 prosent og enkelte barnehager i det gjeldende området oppnår ikke mer enn 36 prosent.
DA160202gjennomsnittet av målingene i februar fikk Frp 16,7 prosent.
DA160202 For andre måned på rad viser gjennomsnittet av meningsmålingene at regjeringsblokken, Høyre, Frp, KrF og Venstre, har støtte fra halvparten av befolkningen.
BT160202 Farten var ok, han hadde et visst driv og en teknikk som var over gjennomsnittet .
SA160128 Deretter undersøkte vi prisene i butikk hos Apotek1, Boots og Vitus, og regnet ut gjennomsnittet .
FV160128 Deretter undersøkte vi prisene i butikk hos Apotek1, Boots og Vitus, og regnet ut gjennomsnittet .
BT160128 Deretter undersøkte vi prisene i butikk hos Apotek1, Boots og Vitus, og regnet ut gjennomsnittet .
SA160123 Det, kombinert med at foreldrene er over gjennomsnittet glade i håndball, forklarer hvorfor de tre søsknene endte opp i SIF, og siden som spillere i eliteserien.
AP160123 Det, kombinert med at foreldrene er over gjennomsnittet glade i håndball, forklarer hvorfor de tre søsknene endte opp i SIF, og siden som spillere i eliteserien.
AP160120 Den som vokser mindre enn gjennomsnittet i markedet, taper markedsandeler.
AP160120 Den som vokser mindre enn gjennomsnittet i markedet, taper markedsandeler.
AP160120 Den som vokser mindre enn gjennomsnittet i markedet, taper markedsandeler.
AP160107 Ut fra disse tallene sank gjennomsnittet for av - og påstigninger fra 3,5 til 2,98 passasjerer.
DA160105 Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Stavanger er nå lavere enn gjennomsnittet i landet.
DA160105 Gjennomsnittlig kvadratmeterpris i Stavanger er nå lavere enn gjennomsnittet i landet.
BT160105 Min datter var veldig bekymret fordi hun hadde fått beskjed om at hun veide under gjennomsnittet .
DA160104 - Ølkulturen må ha lik tilgang som alle andre som søker om støtte, mener Sivertsen, som selv beskriver seg som godt over gjennomsnittet interessert i øl.
DA160104 - Ølkulturen må ha lik tilgang som alle andre som søker om støtte, mener Sivertsen, som selv beskriver seg som godt over gjennomsnittet interessert i øl.