DN171010 Samsungs neste toppmodell, Galaxy S9, er under utvikling og forventes å bli lansert allerede i januar, ifølge valuewalk.com, med prosessoren Snapdragon 845 fra Qualcomm.
DN171010 For ett år siden var selskapet midt inne i batteriskandalen hvor enkelte smarttelefoner i Galaxy Note-serien eksploderte.
AA171009 Bildeserie 3/4 Hans Petter Larsen er besatt av Star Lord fra « Guardians Of The Galaxy ».
DB171005 Douglas Adams skriver i « The Hitch-Hikers's Guide to the Galaxy » om mennesker som vet hvor de har håndkleet sitt.
DN170927 Galaxy Digital Assets Fund, som det skal hete, vil dermed være det største hedgefondet i verden som investerer i bitcoin.
DN170914 ¶ Samsung lover rask betaling til de som finner sikkerhetshull i blant annet smarttelefonene Galaxy S8 ( til høyre ) eller S8 Plus.
DN170914 Fjorårets batteriskandale med modellen Galaxy Note 7 kostet Samsung over 40 milliarder kroner.
DN170914 Etterfølgeren, flaggskipsmodellen Galaxy S8, som ble lansert i vår har gjenreist forbrukernes tillit til selskapet.
DB170911 I USA er den kun slått av « Skjønnheten og udyret », som dro inn 174,8 millioner dollar i statene, og « Guardians of the Galaxy vol. 2 », som hadde en omsetning på 146,2 millioner dollar.
DN170909 Test av Samsung Galaxy S8+ ¶
DN170909 Samsung Galaxy Note 8 ¶ +Pluss ¶
DN170909 Pennen med sine unike funksjoner er en av tingene som kan den stive prisen på Samsung Galaxy Note 8.
DN170909 Men dersom man ikke har bruk for disse to funksjonene spesifikt er Note 8 egentlig bare en litt større Galaxy S8+.
DN170909 Ikke overraskende siden Galaxy S8 vant vår store mobilkameratest i sommer.
DN170909 Det er ikke veldig mye mer enn Galaxy S8+ som har 6,2 tommer skjerm.
SA170901 Jonathan dos Santos - Villarreal til LA Galaxy , 3,8 mill. pundi ¶
BT170901https://www.bt.no/100Sport/fotball/Gikk-du-glipp-av-noe-pa-Deadline-Day-Her-far-du-full-oversikt-238312b.html Jonathan dos Santos - Villarreal til LA Galaxy , 3,8 mill. pund ¶
BT170901https://www.bt.no/100Sport/fotball/Gikk-du-glipp-av-noe-pa-Deadline-Day-238312b.html Jonathan dos Santos - Villarreal til LA Galaxy , 3,8 mill. pund ¶
AP170901https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Gikk-du-glipp-av-noe-pa-Deadline-Day-238312b.html Jonathan dos Santos - Villarreal til LA Galaxy , 3,8 mill. pund ¶
DN170823 Som på Galaxy S8 går skjermen nesten helt ut til kantene.
DN170823 Samsung Galaxy Note8 skal vise verden at skandalen med Note 7 var en engangshendelse.
DN170823 Samsung Galaxy Note8 lanseres 15. september og kommer i fargene gull og svart.
DN170823 Du kan forhåndsbestille Galaxy Note8 fra og med 23.august.
DN170823 Denne lar deg koble Note8 og Galaxy S8 til en pc-skjerm, tastatur og mus.
DN170823 Samtidig kan alternativet Galaxy S8+ ta litt av pluss-segmentet, sier Krokan.
DN170823 DJ Koh, leder av Samsungs mobilvirksomhet avduker Samsung Galaxy S8.
DN170822https://www.dn.no/nyheter/2017/08/22/2057/Utenriks/samsung-gjenoppliver-skandalemobil Flaggskipet Galaxy S8 er blitt en etterlengtet suksess for Samsung-direktør DJ Koh etter fjorårets skandalemobil.
DN170822https://www.dn.no/nyheter/2017/08/22/2057/Utenriks/samsung-gjenoppliver-skandalemobil Fjorårets batteriskandale med Galaxy Note-telefoner kostet Samsung over 40 milliarder kroner.
DN170822https://www.dn.no/nyheter/2017/08/22/2057/Utenriks/samsung-gjenoppliver-skandalemobil Det er ett år siden Galaxy Note 7-modellen ble lansert av Samsung.
DN170822https://www.dn.no/nyheter/2017/08/22/2057/Utenriks/samsung-gjenoppliver-skandalemobil - Hva er det med Note 8-modellen som vil få folk til å gå mann av huse og lansere et produkt som er veldig forskjellig fra Galaxy S-serien ?
DN170822 Flaggskipet Galaxy S8 er blitt en etterlengtet suksess for Samsung-direktør DJ Koh etter fjorårets skandalemobil.
DN170822 Fjorårets batteriskandale med Galaxy Note-telefoner kostet Samsung over 40 milliarder kroner.
DN170822 Det er ett år siden Galaxy Note 7-modellen ble lansert av Samsung.
DN170822 - Hva er det med Note 8-modellen som vil få folk til å gå mann av huse og lansere et produkt som er veldig forskjellig fra Galaxy S-serien ?
AA170812 Fult kostyme : Eivind Mortensen og Vegard Holter møtte opp som Sans fra Undertail og Yondu fra Guardians of the Galaxy .
DN170808 Men de tekniske utfordringene kan bety at også Galaxy S9 vil ha fingerskanneren på baksiden.
DN170808 I så fall har Apple to valg : Å integrere hjem-knapp og fingerskanner i skjermen eller å flytte knappen og skanneren til en annen plass på telefonen, slik Samsung har gjort på sin Galaxy S8.
DN170808 Fingerskanneren på baksiden av Galaxy S8 er ikke veldig populær blant brukerne, ifølge undersøkelser.
VG170807 Her er de på premieren til storfilmen « Guardians of the Galaxy vol. 2 » i Los Angeles i april i år.
DB170807 PREMIERE : Guardians of the Galaxy Vol. 2 har premiere i dag.
DB170807 Mens Anna Farris blant annet er kjent fra « Scary Movie », har hennes berømte ektemann spilt i « Guardians of the Galaxy ».
DB170807 Her er han i filmen « Guardians of the Galaxy » Foto : Scanpix. instabank ¶
DB170807 Da tv-serien « Parks And Recreation » hvor Pratt spilte Andy Dwyer gikk av stabelen i 2009, veide stjernen over 30 kilo mer enn han gjorde som muskelbunt i « Guardians of the Galaxy ».
VG170805 Stillingen som « Guardian of the Galaxy » er dessverre ennå ikke utlyst.
VG170805 IKKE HELT, MEN NESTEN : Det er dessverre bare stillingen « planetbeskytter » som NASA lyser ut nå, og ikke som « Guardian of the Galaxy ».
FV170731https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Mourinho-roste-Valerenga_-men-Deila-innrommer--Det-var-mannfolk-mot-guttunger-239493b.html Etter seire mot de lokale LA Galaxy og Real Salt Lake, vant de Manchester-derbyet mot City foran 67.400 tilskuere i Houston.
VG170730 David Beckham satte MLS på kartet da han forlot Real Madrid til fordel for LA Galaxy i 2007.
VG170730 Det er kun tre dager siden Manchester United returnerte fra USA hvor de møtte LA Galaxy ( 5-2 ), Real Salt Lake ( 2-1 ), Real Madrid ( 1-1, 2-1 e.straffer ) og Barcelona ( 0-1 ).
SA170730 Etter seire mot de lokale LA Galaxy og Real Salt Lake, vant de Manchester-derbyet mot City foran 67.400 tilskuere i Houston.
SA170730 Etter seire mot de lokale LA Galaxy og Real Salt Lake, vant de Manchester-derbyet mot City foran 67.400 tilskuere i Houston.
DB170730 Laget har slått Los Angeles Galaxy ( 5-2 ), Real Salt Lake ( 2-1 ) og Manchester City ( 2-0 ).
BT170730https://www.bt.no/100Sport/fotball/Mourinho-roste-Valerenga_-men-Deila-innrommer--Det-var-mannfolk-mot-guttunger-239493b.html Etter seire mot de lokale LA Galaxy og Real Salt Lake, vant de Manchester-derbyet mot City foran 67.400 tilskuere i Houston.
AP170730https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Mourinho-roste-Valerenga_-men-Deila-innrommer--Det-var-mannfolk-mot-guttunger-239493b.html Etter seire mot de lokale LA Galaxy og Real Salt Lake, vant de Manchester-derbyet mot City foran 67.400 tilskuere i Houston.
AP170730https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Lukaku-kostet-mer-enn-Valerengas-nye-stadion---trengte-kun-to-minutter-pa-a-score-239493b.html Etter seire mot de lokale LA Galaxy og Real Salt Lake, vant de Manchester-derbyet mot City foran 67.400 tilskuere i Houston.
SA170729 Los Angeles Galaxy ønsker seg Zlatan Ibrahimovic.
FV170729https://www.fvn.no/100Sport/fotball/RYKTEBORSEN---Zlatan-blir-varende-i-Europa-239443b.html Los Angeles Galaxy ønsker seg Zlatan Ibrahimovic.
BT170729https://www.bt.no/100Sport/fotball/RYKTEBORSEN---Zlatan-blir-varende-i-Europa-239443b.html Los Angeles Galaxy ønsker seg Zlatan Ibrahimovic.
AP170729https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/RYKTEBORSEN---Zlatan-blir-varende-i-Europa-239443b.html Los Angeles Galaxy ønsker seg Zlatan Ibrahimovic.
AP170728https://www.aftenposten.no/meninger/sid/i/wqXJ4/Julius-19-anbefaler-Disse-seriene-tar-superheltsjangeren-et-steg-videre Skuespillerne Sam Rockwell, Zooey Deschanel, Martin Freeman og Bill Nighy under premièren på filmatiseringen av The Hitchhiker's Guide To The Galaxy i 2005.
VG170727 Når 2018-sesongen i MLS sparkes i gang kommer nemlig Los Angeles til å ha to fotballklubber : Los Angeles Galaxy , som blant andre David Beckham og Steven Gerrard tidligere har spilt for, i tillegg til ferske Los Angeles FC, som ble stiftet i 2014.
VG170727 Nyheten om Bradley-ansettelsen kommer samme dag som byrival Los Angeles Galaxy sparket Curt Onalfo og ansatte Sigi Schmid som manager.
SA170727 I Los Angeles får Bradleys mannskap Los Angeles Galaxy som byrival.
DB170727 I Los Angeles får Bradleys mannskap Los Angeles Galaxy som byrival.
AP170727https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Bob-Bradley-har-fatt-ny-trenerjobb-239379b.html I Los Angeles får Bradleys mannskap Los Angeles Galaxy som byrival.
DN170725 Samsung skal lansere oppfølgeren til den brannfarlige telefonen Galaxy Note 7 den 23. august, ifølge en twittermelding fra selskapet.
DN170725 Høsten 2016 innførte flyselskaper over hele verden innførte forbud mot å ta med Samsungs mest eksklusive smarttelefon, Galaxy Note 7, om bord på fly på grunn av eksplosjonsfare.
DN170725 Det er ventet at nyskapningen vil hete Galaxy Note 8, skriver The Guardian.
DB170724 Her avbildet i kampen mot LA Galaxy den 15.juli.
SA170721 Manchester United har innledet sesongoppkjøringen med 5-2-seier over Los Angeles Galaxy og 2 - 1 over Real Salt Lake.
DB170721 Manchester United har innledet sesongoppkjøringen med 5-2-seier over Los Angeles Galaxy og 2 - 1 over Real Salt Lake.
AP170721https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Lukaku-scoret-igjen---ble-matchvinner-i-Manchester-derbyet-239063b.html Manchester United har innledet sesongoppkjøringen med 5-2-seier over Los Angeles Galaxy og 2 - 1 over Real Salt Lake.
VG170720 Søndag ble MLS-klubben Los Angeles Galaxy slått 5-2 og tirsdag røk Real Salt Lake på et 1-2-tap.
DB170720 Manchester United har innledet sesongoppkjøringen med 5-2-seier over Los Angeles Galaxy og 2-1 over Real Salt Lake.
BT170719https://www.bt.no/100Sport/fotball/Her-er-alle-de-storste-overgangene-i-de-europeiske-ligaene-238312b.html Jonathan dos Santos - Villarreal til LA Galaxy , 3,8 mill. pund ¶
AP170719https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Her-er-alle-de-storste-overgangene-i-de-europeiske-ligaene-238312b.html Jonathan dos Santos - Villarreal til LA Galaxy , 3,8 mill. pund ¶
DB170718 Søndag slo de Los Angeles Galaxy 5 - 2.
DB170718 DYR SIGNERING : Romelu Lukaku spilte for Manchester United mot Los Angeles Galaxy søndag.
VG170716 Unggutten scoret to ganger de 45 minuttene han fikk på banen fra start mot LA Galaxy .
VG170716 Igjen var det ambisiøst spill på egen halvdel som førte til at LA Galaxy mistet ballen.
VG170716 AVMÅLT FEIRING : Henrikh Mkhitaryan har akkurat satt inn 4-0-målet for Manchester United mot LA Galaxy .
VG170716 ( LA Galaxy - Manchester United 2-5 ) 800-millionersmannen Romelu Lukaku ( 24 ) havnet i skyggen av Marcus Rashford ( 19 ) da Manchester United startet sin USA-tur i natt norsk tid.
SA170716 Rødtrøyene hadde for det meste kontroll, men Giovani dos Santos reduserte to ganger for Galaxy i det 79. og 88. minutt.
SA170716 Også denne gangen ble Los Angeles Galaxy hardt straffet for å miste ballen på egen banehalvdel.
SA170716 Marcus Rashford blir omringet av lagkamerater etter at han scoret for Manchester United i 5-2-seieren mot LA Galaxy .
DA170716 Rødtrøyene hadde for det meste kontroll, men Giovani dos Santos reduserte to ganger for Galaxy i det 79. og 88. minutt.
DA170716 Også denne gangen ble Los Angeles Galaxy hardt straffet for å miste ballen på egen banehalvdel.
DA170716 Marcus Rashford markerte seg med to scoringer i Manchester Uniteds 5-2-seier over LA Galaxy .
DA170716 LA Galaxy - Manchester United 2-5 ).
AP170716https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Mourinho-hyller-Lukaku-etter-storseieren-238818b.html Rødtrøyene hadde for det meste kontroll, men Giovani dos Santos reduserte to ganger for Galaxy i det 79. og 88. minutt.
AP170716https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Mourinho-hyller-Lukaku-etter-storseieren-238818b.html Også denne gangen ble Los Angeles Galaxy hardt straffet for å miste ballen på egen banehalvdel.
AP170716https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Mourinho-hyller-Lukaku-etter-storseieren-238818b.html Marcus Rashford blir omringet av lagkamerater etter at han scoret for Manchester United i 5-2-seieren mot LA Galaxy .
VG170714 Natt til søndag skandinavisk tid kan Lukaku få sine første minutter i den røde trøyen, da Manchester United møter Los Angeles Galaxy til treningskamp.
VG170714 Manchester United skal på sin sommerturné spille mot nevnte LA Galaxy , i tillegg til Real Salt Lake, Manchester City, Real Madrid, Barcelona og Sampdoria.
DN170707 Toppmodellen Galaxy Note 7 ble lansert for et knapt år siden og skulle gi Samsung et forsprang på Apples Iphone.
DN170707 Samsung vil sannsynligvis lansere Galaxy Note 8 i andre halvdel av august - før Apples nye Iphone-modeller lanseres.
DN170707 Samsung lanserte flaggskipet Galaxy S8 i vår og denne er blitt en suksess.
VG170704 NY START : Ashley Cole har de siste 15 månedene vært tilknyttet LA Galaxy .
VG170704 Men på karrierens oppløpsside har han funnet roen i USA med Major League Soccer-klubben Los Angeles Galaxy , som på den amerikanske uavhengighetsdagen 4. juli møter Real Salt Lake.
VG170704 LA Galaxy vant bortemøtet i mars 2 - 1.
VG170704 LA Galaxy har skiftet mye på startlaget i hele sesongen grunnet skader, landskamper og suspensjoner.
DN170704 Test av Samsung Galaxy S8+ ¶
DN170704 Telefonene vi har valgt ut er Iphone 7+, Samsung Galaxy S8+, Huawei P10, Sony Xperia XZ Premium og LG G6.
DN170704 Men dersom jeg ble tvunget til det ville jeg valgt Samsung Galaxy S8 eller Iphone 7+.
DN170704 Telefonene vi har valgt ut er Iphone 7+, Samsung Galaxy S8+, Huawei P10, Sony Xperia XZ Premium og LG G6.
DN170704 Men dersom jeg ble tvunget til det ville jeg valgt Samsung Galaxy S8 eller Iphone 7+.
DN170704 Funksjonen på Samsung Galaxy S8 er møtt med kritikk ettersom det var mulig å manipulere den ved hjelp av fotokopier av en persons øyne.
DB170628 Zlatan har blitt linket til både amerikanske Los Angeles Galaxy , sin gamle klubb AC Milan og Atletico Madrid i løpet av måneden.
DN170624 Samsung har sluppet en ny Galaxy mobil på markedet, S8, og har samtidig avslørt en ny utgave av sitt GEAR VR-headset.
DN170624 Prisen er passe lav for at de fleste kan være med, og det nye headsettet samt kontrolleren fungerer både sammen med Galaxy S6, S7, S8 samt Note 5.
DB170624 Han var i LA Galaxy fra 2007 til 2011.
DB170616 Skuespiller Chris Pratt ( 37 ) har fått tusenvis av kvinnelige fans etter sin rolle som barsk actionhelt i filmen « Guardians of the Galaxy ».
SA170615 juli : LA Galaxy , Stubhub Centre, Los Angeles ¶ 17. juli : Real Salt Lake, Rio Tinto Stadium, Sandy, Utah ¶ 20. juli : Manchester City, NRG Stadium, Houston, Texas ¶ 23. juli : Real Madrid, Levi's Stadium, Santa Clara, California ¶ 26. juli : Barcelona, FedExField, Washington DC ¶ 30. juli : Våler
SA170615 juli : LA Galaxy , Stubhub Centre, Los Angeles ¶ 17. juli : Real Salt Lake, Rio Tinto Stadium, Sandy, Utah ¶ 20. juli : Manchester City, NRG Stadium, Houston, Texas ¶ 23. juli : Real Madrid, Levi's Stadium, Santa Clara, California ¶ 26. juli : Barcelona, FedExField, Washington DC ¶ 30. juli : Våler
AP170615 juli : LA Galaxy , Stubhub Centre, Los Angeles ¶ 17. juli : Real Salt Lake, Rio Tinto Stadium, Sandy, Utah ¶ 20. juli : Manchester City, NRG Stadium, Houston, Texas ¶ 23. juli : Real Madrid, Levi's Stadium, Santa Clara, California ¶ 26. juli : Barcelona, FedExField, Washington DC ¶ 30. juli : Våler
AP170615 juli : LA Galaxy , Stubhub Centre, Los Angeles ¶ 17. juli : Real Salt Lake, Rio Tinto Stadium, Sandy, Utah ¶ 20. juli : Manchester City, NRG Stadium, Houston, Texas ¶ 23. juli : Real Madrid, Levi's Stadium, Santa Clara, California ¶ 26. juli : Barcelona, FedExField, Washington DC ¶ 30. juli : Våler
DB170614 juli : Los Angeles Galaxy ( California ) ¶ 17. juli : Real Salt Lake ( Utah ) ¶ 20. juli : Manchester City ( Houston ) ¶ 23. juli : Real Madrid ( California ) ¶ 26. juli : Barcelona ( Maryland ) ¶ 30. juli : Vålerenga ( Oslo ) ¶ 2. august : Sampdoria ( Dublin ) ¶ 8. august : Real Madrid ( UEFA Supercupfinale, Makedo
AA170613 Svaret til Hollywood har vært biroller, som Zoe Saldanas Gamora i « Guardians Of The Galaxy » og Scarlett Johanssons Black Widow i « Avengers » og « Captain America ».
DA170523 Alt ender med et grådig ugrasiøst klimaks, overlesset av middelmådige dataeffekter - som dessuten har noen utilsiktede likhetstrekk med finalen i « Guardians of the Galaxy Vol. 2 ».
DN170516 Test av Samsung Galaxy S8+ ¶
DN170516 DxOMark gir U11 90 poeng, mens Google Pixel har 89 poeng og Samsung Galaxy S7 og S8 har 88 poeng.
AP170511 « Guardians of the Galaxy vol. 2 » ¶
DB170508 ¶ MOBIL PÅ TV : Vi puttet en Galaxy S8+ i en Samsung DeX, og vips, så kunne vi bruke den som en PC.
VG170506 « Guardians of the Galaxy vol.2 » ¶
DB170503 De møter LA Galaxy , Real Salt Lake, Manchester City, Real Madrid og Barcelona før de kommer til Norge.
VG170502 Motstandere blir LA Galaxy , Real Salt Lake, Manchester City, Real Madrid og Barcelona.
SA170502 Der blir Los Angeles, Salt Lake City, Santa Clare og Washington spillested, mens motstanderne blir LA Galaxy , Real Salt Lake, Manchester City, Real Madrid og Barcelona. ( ©NTB ) ¶ | - Derfor må RBK-vingen tåle å bli stemplet som « ukens kjeks » ¶
DN170502 Test av Samsung Galaxy S8+ ¶
DB170502 Der blir Los Angeles, Salt Lake City, Santa Clare og Washington spillested, mens motstanderne blir LA Galaxy , Real Salt Lake, Manchester City, Real Madrid og Barcelona.
DB170502 Og til dem som nå måtte tro at jeg allerede har dømt Android-produktene nord og ned : Galaxy S8 kan fort bli min neste telefon, Gear S3 er en vel så bra klokke som Apple Watch, og det er ikke umulig at jeg kan komme til å bytte ut iPaden med en Tablet S3.
DB170502 7 tips som kan gjøre Galaxy S8 bedre i bruk ¶
AP170502 Der blir Los Angeles, Salt Lake City, Santa Clare og Washington spillested, mens motstanderne blir LA Galaxy , Real Salt Lake, Manchester City, Real Madrid og Barcelona. ( ©NTB ) ¶ | - Derfor må RBK-vingen tåle å bli stemplet som « ukens kjeks » ¶
DB170501 Blant de mest profilerte er amerikaneren Robbie Rogers som spiller for LA Galaxy i USA.
AA170430 ¶ Samsung Galaxy S8 og S8 Plus : Fremtiden i våre hender... eller noe sånt.
AA170430 Syv måneder senere kommer Huawei Mate 9 Pro som er selskapets første flaggskiptelefon, et produkt som måler styrke med de to største, nemlig Apples iPhone 7 og Samsung Galaxy S7.
AA170430 Samsung lanserer sitt første nettbrett - Galaxy Tab. 2011 - Februar ¶
AA170430 Samsung lanserer Galaxy S4 og blir selskapets største suksess noensinne.
AA170430 Med Galaxy S8 har Samsung tatt enda et skritt nærmere det som mange anser som smarttelefonens hellige gral - nemlig en telefon som består kun av en eneste stor skjerm.
AA170430 Google Pixel skal konkurrere med iPhone 7 og Galaxy S7 og er har i følge Google selv en « revolusjonerende » kunstig intelligens i form av Google Assistant og batteriet kan lades på bare 15 minutter. 2017 - April ¶
AA170430 Foto : Apple ¶ ¶ GALAXY S4 : Denne modellen gjorde Samsung til verdens største mobilprodusent.
AA170430 For noen dager siden lanserte Samsung sin Galaxy S8 og S8 Plus.
AA170430 For med Galaxy S8 så har Samsung tatt en stort skritt nærmere den framtidsvisjonen som ble presentert for noen år tilbake - at hele telefonen er en eneste stor berøringssensitiv skjerm.
AA170430 Galaxy S8 har riktignok noen milimeter med « statisk matriale » på framsiden.
DN170429 Samsungs nye flaggskiptelefoner Galaxy S8 og S8+ finner i disse dager veien ut til norske kunder.
DN170429 Foto : Magnus Eidem ¶ Galaxy S8-telefonene er veldig avanserte og har en mengde menyer og funksjoner.
DN170429 De første eksemplarene av Samsung Galaxy S8 er kommet til norske kunder.
DN170429 Da DN nylig testet Galaxy S8+ imponerte ikke Bixby, som er Samsungs egen digitale assistent.
DB170428 TEST : SAMSUNG GAlaxy s8 ¶
DB170428 Se Samsungs nye flaggskip Samsung Galaxy S8 i aksjon.
DB170428 I disse dager har mange allerede fått sin forhåndsbestilte Samsung Galaxy S8.
DB170428 Er du ikke så veldig fan av Bixby, Samsungs digitale assistent, så er du i utgangspunktet dømt til å bli litt irritert når du bruker Galaxy S8.
DB170428 - De enkleste knekkebrødene er soleklart best ¶ | 7 tips som kan gjøre Galaxy S8 bedre i bruk ¶
DB170428 Galaxy S8 kommer med rammer på ikonene som standard.
VG170427 « Guardians of the Galaxy Vol. 2 » ¶
VG170427 | Filmanmeldelse « Guardians of the Galaxy Vol. 2 » : Fjern galakse ¶
VG170427 SVAKERE ENN SIST : Chris Pratt og Dave Bautista i « Guardians of the Galaxy Vol. 2 ».
VG170427 Kort sagt : « Guardians of the Galaxy Vol. 2 » er kraftig oppblåst.
VG170427 GRØNNE GARMONA : Zoe Zaldana i « Guardians of the Galaxy Vol. 2 ».
VG170427 Dersom man på død og liv skal lage flere superheltfilmer, kan de gjerne være som den første « Guardians of the Galaxy » ( 2014 ) : Fargerik, tiltalende selvironisk og med et lydspor med syttitallssoftrock som ble en nesten like stor hit som filmen selv.
FV170427 Si hva du vil om « Guardians of the Galaxy Vol. 2 », men du får i hvert fall mye film for pengene.
FV170427 I « Guardians of the Galaxy Vol. 2 » får vi et gjensyn med Quill ( Chris Pratt ), Drax ( Dave Bautista ) og de andre mer eller mindre heltemodige heltene fra den første filmen.
DN170427 I fjor høst eksploderte flaggskipsmodellen Galaxy Note 7 fra Samsung Electronics.
DN170427 Fjorårets toppmodeller fra Samsung var Galaxy S7-serien.
DN170427 Dette kommer fra lanseringen av Galaxy S8-modellene », skriver selskapet i en børsmelding.
DB170427 FILMSTJERNE : Chris Pratt er aktuell med actionfilmen « Guardians of the Galaxy Vol. 2 ».
DB170427 Det gjelder også Hollywood-skuespilleren Chris Pratt ( 37 ), som for tida er aktuell i hovedrollen i actionfilmen « Guardians of the Galaxy Vol. 2 ».
DB170427 Chris Pratt har tidligere uttalt at han har gått ned i vekt for rollen som Peter Quill i « Guardians of the Galaxy Vol. 2 ».
AA170427 Fjorårets resultat ble for øvrig påvirket av at Samsung måtte tilbakekalle smarttelefonen Galaxy Note 7 på grunn av batterier som eksploderte, noe som kostet firmaet mange milliarder kroner og ga Samsungs rykte en stygg ripe i lakken. ( ©NTB ) ¶
BT170426 « Guardians of the Galaxy : Vol. 2 » er en storfilm med råflotte spesialeffekter, som likevel føles personlig og vemodig.
VG170425 Test av Samsung Galaxy S8+ : Dyr, men deilig ¶
SA170425 « Guardians of the Galaxy 2 » er enda mer tegneserieaktig tøysete enn forgjengeren, på godt og vondt.
DA170425 « Guardians of the Galaxy Vol. 2 » ¶
DA170425 Og stort sett alle medlemmene i « Guardians of the Galaxy » sliter med rollen som kollektive adoptivforeldre for Baby Groot ; nå er gjenfødt som en bedårende, liten kvist med dårlig impulskontroll.
DA170425 Man kan dermed beskylde « Guardians of the Galaxy Vol. 2 » får å være overlesset og underutviklet på en gang, men ingen i verden kan beskylde filmen for å mange sjarm.
DA170425 Her er det ingen unødige gjestespill av Tanos på tronen sin, ingen cameos fra andre superhelter og ingen forsøk på å snøre « Guardians of the Galaxy » nærmere strabasene til The Avengers nede på jorden.
DA170425 Heldigvis har « Guardians of the Galaxy » fortsatt så mye sjarm at mangelen på en sterk historie aldri blir en stor belastning - og alt er iscenesatt med så mye entusiasme og lidenskap at dette fortsatt føles mer som en personlig visjon enn et kommersielt salgsprodukt.
DA170425 Det har gått et par måneder siden sist « The Guardians of the Galaxy » reddet galaksen, og de er nå tilbake til å gjøre lysskye jobber for penger.
DA170425 2 » mangler overraskelsesmomentet, og ikke føles fullt så like frisk som første « Guardians of the Galaxy ».
AP170424 Trailer : Guardians of the Galaxy Vol 2 ¶
AP170424 Guardians of the Galaxy Vol. 2 ¶
AP170424 Dette er et av de ekstreme eksemplene forskerne drar frem : ¶ | « Guardians of the Galaxy vol. 2 » er mer av det vi liker ¶
DB170423 Jeg skal altså nå gå over til å bruke en Samsung Galaxy S8 mobiltelefon, en Samsung Galaxy S3 Classic smartklokke og Tab S3 nettbrett.
DB170423 Jeg skal altså nå gå over til å bruke en Samsung Galaxy S8 mobiltelefon, en Samsung Galaxy S3 Classic smartklokke og Tab S3 nettbrett.
DB170423 FØRST UT : Samsungs nye telefon, Galaxy S8, blir også journalistens nye telefon.
VG170422 Har korsbåndet - eller begge - røket i høyre kne kan det fort hende at både Los Angeles Galaxy og Los Angeles FC mister interessen.
DN170421 | Test av Samsung Galaxy S8+ ¶
DN170421 Den store skjermen på Galaxy S8+ er helt klart et viktig fortrinn og er steg i riktig retning for designen av smarttelefoner.
VG170420 | Samsung Galaxy S8 er dyr, men deilig ¶
VG170420 Under mitt første møte med Galaxy S8 skal jeg innrømme at jeg ikke helt skjønte hva de mente med dette.
VG170420 Ser vi bort fra fjorårets i overkant heite Galaxy Note 7 har Samsung stått bredbeint og fjellstøtt på toppen av Android-markedet i flere år.
VG170420 Se vår unboxing-video av Samsung Galaxy S8+ på Tek.no ¶
VG170420 Samsung Galaxy S8+ ¶
VG170420 Samsung Galaxy S8 kan åpnes opp med enten ansiktsgjenkjenning, iris-scanning, pinkode eller fingeravtrykket.
VG170420 Men tilbake til Galaxy S8+.
VG170420 Men nå er designen så etablert at Samsung ikke lenger gjør noe vesen av det, og de har heller ikke noen flat utgave av Galaxy S8 på vei.
VG170420 Med Galaxy S8 drar de volumbryteren på denne designen til 11.
VG170420 Les mer om hvordan du kan tilpasse skjermen til Galaxy S8 i den fullstendige testen av Galaxy S8+ hos Tek.no ¶
VG170420 Les mer om hvordan du kan tilpasse skjermen til Galaxy S8 i den fullstendige testen av Galaxy S8+ hos Tek.no ¶
VG170420 Jeg har gitt Galaxy S8+ litt kjeft i denne testen, men den kjeften kommer med et viktig forbehold.
VG170420 For det er hevet over enhver tvil at Galaxy S8 og storebroren med plusstegnet bak tar med seg svært mye av det det har gjenstått å ønske seg fra en fullskjermtelefon siden Mix dukket opp på markedet.
VG170420 Det enkle svaret den gang var ; « da er det antageligvis Galaxy S7 i flat utgave du skal ha.
VG170420 Der jeg brukte litt tid på å bli vant til å trykke på tastene ytterst på tastaturet i Galaxy S7 Edge trykker jeg aldri feil på Galaxy S8+.
VG170420 Der jeg brukte litt tid på å bli vant til å trykke på tastene ytterst på tastaturet i Galaxy S7 Edge trykker jeg aldri feil på Galaxy S8+.
VG170420 Den er ikke like maskinvaresterk som Galaxy S8, men byr likevel på en utmerket brukeropplevelse med sin digre og flate skjerm.
VG170420 De har til og med klart å snu kritikk for å resirkulere design til nær universell hyllest for designen fra Galaxy S6 og ut.
VG170420 Bluetooth 5.0 i Galaxy S8 løser reelle hverdagsirritasjoner.
VG170420 Galaxy S8-modellene er først ut.
VG170420 Galaxy S8+ er et råskinn med noen små irritasjonsmomenter.
VG170420 Galaxy S8 virker å ha hakket kvassere kamera enn LG G6, men i praksis fremstår de begge som virkelig gode kombinasjoner av den tradisjonelle og raffinerte telefonen, og galskapen vi fikk stifte bekjentskap med i Mi Mix.
DN170419 Til slutt tror mange at Iphone 8 vil få en ny generasjon prosessor som er basert på 10 nanometer tykke halvledere, slik Galaxy S8 har.
DN170419 Her er Samsung Galaxy S8 ¶
DB170419 ¶ UT I KANTENE : Samsung Galaxy S8 har en fantastisk skjerm, med svært tynne rammer rundt.
DB170419 Foto : Pål Joakim Pollen NESTEN LIKE BREDE : Galaxy S8 er én millimeter bredere enn iPhone 7, men har en vesentlig større skjerm.
DB170418 « The Guardians of the Galaxy » består av et lag av supermennesker og eventyrlystne utenomjordiske mennesker, som har som oppgave å beskytte galaksen mot trusler, ifølge Marvel Universe Wiki.
DB170418 « Hercules » fikk en hårfin seier over « Guardians of the Galaxy » ¶
DB170418 Takket nesten nei til « Guardians of the Galaxy » fordi han var for tjukk ¶
DB170418 Ifølge Comicbook.com har et fåtall av fansen nå fått mulighet til å se oppfølgeren, « Guardians of the Galaxy Vol.2 », før den nært forestående premieren.
DB170418 Filmen « Guardians Of The Galaxy », er basert på Marvels superhelt-tegneserie med samme navn og baserer seg på den andre gruppen med superhelter i « Guardians»-mytologien.
DB170418 ( Dagbladet ) : For fansen har det lenge versert rykter om at Sylvester Stallone skal spille en av favoritt-karakterene i « Guardians of the Galaxy Vol.2 », som har premiere i USA 5. mai.
SA170413 Ryktene om at han reiser til USA og LA Galaxy er sterke, men fortsatt har ikke Ibrahimovic avslørt om han forlater United eller signerer en ny kontrakt.
FV170413 Ryktene om at han reiser til USA og LA Galaxy er sterke, men fortsatt har ikke Ibrahimovic avslørt om han forlater United eller signerer en ny kontrakt.
BT170413 Ryktene om at han reiser til USA og LA Galaxy er sterke, men fortsatt har ikke Ibrahimovic avslørt om han forlater United eller signerer en ny kontrakt.
AP170413 Ryktene om at han reiser til USA og LA Galaxy er sterke, men fortsatt har ikke Ibrahimovic avslørt om han forlater United eller signerer en ny kontrakt.
DB170411 Se hvordan det fungerer i videoen over, og få tips til hva du heller burde bruke for å låse mobilen ! fungerer med galaxy s8 : ¶
DB170411 Dinside har fått Samsungs nye toppmodell Galaxy S8 til test.
SA170409 Han har kontrakt til sommeren, og ryktene sier at han er på vei til USA og LA Galaxy .
BT170409 Han har kontrakt til sommeren, og ryktene sier at han er på vei til USA og LA Galaxy .
AP170409 Han har kontrakt til sommeren, og ryktene sier at han er på vei til USA og LA Galaxy . | Én spiller får 2 på børsen etter Molde-tapet på Lerkendal ¶
DB170406 ¶ FØRST UT : Samsungs nye mobilflaggskip, Galaxy S8, er den første smartmobilen som får støtte for femte generasjon Bluetooth.
DB170406 Den første smartmobilen som er utstyrt med støtte for Bluetooth 5, er Samsung Galaxy S8, som kommer i butikkene i slutten av april.
VG170405 Kobles til LA Galaxy
VG170405 De siste dagene har det blitt snakket mye om en overgang til LA Galaxy , og ryktene blir kanskje ikke færre etter dette intervjuet.
DN170330 Samsung-ansatte med Galaxy S8-telefoner under lanseringen i New York 29. mars.
DN170330 Analytikere og investorer tror Samsung har et vinnerprodukt med Galaxy S8-modellene.
DN170330 Seks måneder etter at Samsung Electronics måtte trekke tilbake Galaxy Note 7-modellen på grunn av eksplosjonsfare håper det sørkoreanske selskapet at de har et vinnerprodukt mellom hendene.
DN170330 Lanseringen av Galaxy S8-modellene er blitt positivt mottatt.
DN170330 Her er Samsung Galaxy S8 ¶
DN170330 En kvinne tar bilde av den nye Samsung Galaxy S8-modellen med fjorårsmodellen Galaxy S7 under lanseringen i New York City på onsdag.
DN170330 En kvinne tar bilde av den nye Samsung Galaxy S8-modellen med fjorårsmodellen Galaxy S7 under lanseringen i New York City på onsdag.
DN170330 En del av teknologien er den samme som fra Galaxy Note 7-modellen, men dette er også en modell som må konkurrere med Apples neste Iphone.
DN170330 Analytikere og investorer tror Samsung kan ha et vinnerprodukt med Galaxy S8-modellene.
DB170330 DeX kommer i butikkene samtidig som Samsung Galaxy S8, altså i slutten av april.
VG170329 Vil du ikke bruke så mange penger på en telefon er kanskje lillebror Galaxy A5 for deg : Tett og lekker mobil for 4000 kroner ¶
VG170329 Sistnevnte var en del av Galaxy Note 7, som rakk noen uker i enkelte markeder før det begynte å gå galt.
VG170329 Samsungs nye toppmodell, Galaxy S8, er lansert, og vi har fått prøvekjøre den nye telefonen.
VG170329 Samsung dropper hjemknapp og rammer i den nye Galaxy S8.
VG170329 Og som flere påpekte i forbindelse med denne lanseringen ; Galaxy S7 ser umiddelbart litt gammeldags ut ved siden av Galaxy S8.
VG170329 Og som flere påpekte i forbindelse med denne lanseringen ; Galaxy S7 ser umiddelbart litt gammeldags ut ved siden av Galaxy S8.
VG170329 Og det er litt av et blikkfang Samsung har laget, samtidig som de ønsker å ta med seg det beste fra de tidligere modellene og spesielt fjorårets Galaxy S7-varianter.
VG170329 Men Galaxy S8 har altså muligheter for enda mer.
VG170329 Les hele sniktitten, se video og flere bilder av Samsung Galaxy S8 på tek.no » ¶
VG170329 Legger du ut for den vanlige Galaxy S8-modellen får du en 5,8 tommer stor skjerm, mens Galaxy S8+ gir deg 6,2 tommers skjermareal å boltre deg på.
VG170329 Legger du ut for den vanlige Galaxy S8-modellen får du en 5,8 tommer stor skjerm, mens Galaxy S8+ gir deg 6,2 tommers skjermareal å boltre deg på.
VG170329 Kameraet er fysisk sett det samme som i Galaxy S7, og tar dermed tolv megapiksler store bilder.
VG170329 I midten Galaxy S7 Edge.
VG170329 Galaxy S8 til venstre, Galaxy S8+ til høyre.
VG170329 Foto : Finn Jarle Kvalheim, Tek.no ¶ Galaxy S8 til venstre, Galaxy S8+ til høyre.
VG170329 Det skal sies at Galaxy S7 fortsatt, mer enn ett år etter lansering, antakeligvis er den aller beste telefonen å fotografere med når mørket faller på.
VG170329 Det kan du lese mer om i Tek.nos oppsummeringssak for tilbehøret til Galaxy S8.
VG170329 Det er to utgaver som kommer av Galaxy S8, én vanlig og en som har fått navnet Galaxy S8+.
VG170329 Det er to utgaver som kommer av Galaxy S8, én vanlig og en som har fått navnet Galaxy S8+.
VG170329 Den vanlige varianten med 5,8 tommers skjerm er akkurat like stor som fjorårets Galaxy S7 Edge, som hadde 5,5 tommers skjermpanel.
VG170329 Året var blitt 2013, og telefonen liknet veldig på en Galaxy S3.
VG170329 Ved å jobbe videre med S6-designen hadde Samsung fått på plass vanntetting, og i motsetning til Galaxy S5 trengte ikke S7 noen luker over tilkoblinger eller batteri for å få dette til.
VG170329 Uansett hva det ender opp med å koste, vil nok en vellykket Galaxy S8-lansering i kveld bli et plaster på såret.
VG170329 Startet løpet med Galaxy S ¶
VG170329 Som sin forgjenger er Galaxy S7 utstyrt med glass over farget folie, slik at telefonene kan være svært blanke og fine under riktig lys.
VG170329 Skjermen til Galaxy S1 var fire tommer stor, og AMOLED var alt på plass - Samsung hadde faktisk brukt teknologien i mobilene sine en stund på det tidspunktet.
VG170329 Selv om alle Galaxy S-modellene siden S2 har solgt i bøtter og spann kunne det likevel være vanskelig å finne så veldig mange andre som hadde akkurat samme telefon.
VG170329 Samsung fortsatte moderniseringen med Galaxy S3 i 2012.
VG170329 Samsung beskrev prosessen bak Galaxy S6 som en fullstendig omstart.
VG170329 Relativt kort tid etter dukket imidlertid den første Galaxy S-modellen opp.
VG170329 På dette tidspunktet handlet det fortsatt litt om å ta igjen Apples iPhone for Android-telefonene, og Galaxy S2 var aller nærmest.
VG170329 Når alt annet satt som det skulle, ble naturligvis Galaxy S6 en gedigen hit for Samsung.
VG170329 Mobilen som startet serien ; Samsungs første Galaxy S.
VG170329 Mer av det samme i Galaxy S4 ¶
VG170329 Men flere medier meldte likevel at salget var på en kraftig nedtur sammenliknet med Galaxy S4.
VG170329 Men ett år senere hadde Samsung tydeligvis ordnet alt dette, for da kom Galaxy S2, og med den begynte vi å se konturer av serien slik vi kjenner den i dag.
VG170329 Med første Galaxy S-modell var toget så smått i ferd med å forlate perrongen i Sør-Korea.
VG170329 Med Galaxy S4 perfeksjonerte på sett og vis Samsung designsporet de var inne på.
VG170329 Les testen av Galaxy S6 » ¶ Galaxy S7 - allround-kongen ¶
VG170329 Les testen av Galaxy S5 » ¶ Galaxy S6 - på sporet av noe nytt ¶
VG170329 Les testen av Galaxy S7 » ¶
VG170329 Les testen av Galaxy S6 » ¶
VG170329 Les testen av Galaxy S5 » ¶
VG170329 Les testen av Galaxy S4 » ¶
VG170329 Les testen av Galaxy S3 » ¶
VG170329 Les testen av Galaxy S2 » ¶
VG170329 Les testen av Galaxy S » ¶
VG170329 Kanskje kunne Samsung fått inn også en vesentlig forbedret Galaxy S5 med liknende design i timillionklubben sin, men det var ikke det de gjorde.
VG170329 Ikke overraskende ble det Galaxy S5, som solgte tolv millioner enheter på sine første tre måneder i salg.
VG170329 I stedet gjorde de det de beskrev som en fullstendig omstart av Galaxy S-skuta.
VG170329 Holdt på ledelsen med Galaxy S3 ¶
VG170329 Glass og metall tok over for plasten, og når mobilprodusenten hadde rukket å omtrent perfeksjonere AMOLED-skjermene sine, samt å lage ekstremt raske mobilprosessorer, var det relativt lite igjen å ta Galaxy S6 på.
VG170329 Galaxy S7 - allround-kongen ¶ Galaxy S7 er kun et drøyt år gammel.
VG170329 Galaxy S5 ble vanntett, men levde ellers ikke helt opp til Galaxy S-forventningene, med litt luggete brukeropplevelse og et kamera som ikke alltid oppførte seg like bra.
VG170329 Galaxy S4 og Galaxy Note 3 ble fulgt av et spørsmålstegn... ville det bli S5 som fikk den neste plassen ?
VG170329 Foto : Finn Jarle Kvalheim, Tek.no ¶ Galaxy S7 Edge var den første S7-modellen vi stiftet bekjentskap med i fjor.
VG170329 Foto : Finn Jarle Kvalheim, Tek.no ¶ Galaxy S5 ble vanntett, men levde ellers ikke helt opp til Galaxy S-forventningene, med litt luggete brukeropplevelse og et kamera som ikke alltid oppførte seg like bra.
VG170329 Foto : Finn Jarle Kvalheim, Tek.no ¶ Galaxy S4 fikk større og skarpere skjerm uten at telefonen ble særlig større.
VG170329 Foto : Espen Irwing Swang, Tek.no ¶ Galaxy S3 fikk HD-skjerm og kraftig innmat.
VG170329 Foto : Einar Eriksen, Tek.no ¶ Galaxy S2 viste virkelig at Samsung mente alvor.
VG170329 Fortsatt er det ikke helt klart hva kostnadene som følge av fadesen blir, selv om Samsung rapporterte rekordprofitt i fjor på bakgrunn av gode Galaxy S7-salg.
VG170329 Fomlet seg bort med Galaxy S5 ¶
VG170329 Fant formen med Galaxy S2 ¶ Galaxy S var en god telefon for sin tid, men noe skikkelig verdensherredømme fikk den ikke.
VG170329 Fant formen med Galaxy S2 ¶
VG170329 Ett « vanlig » flaggskip i Galaxy S-serien, og ett slags alternativt flaggskip i Galaxy Note-serien.
VG170329 Ett « vanlig » flaggskip i Galaxy S-serien, og ett slags alternativt flaggskip i Galaxy Note-serien.
VG170329 Enn så lenge ser det ut til at elektronikkjempen kommer til å selge nye Galaxy Note 7 i enkelte markeder, og da med de brannfarlige batteriene byttet ut med mindre og trygge utgaver.
VG170329 En Edge-skjermvariant var allerede ute på dette tidspunktet, men det var i Galaxy Note Edge som kun hadde avrunding på én av sidene.
VG170329 Dette var altså ikke en Galaxy S i det hele tatt, men snarere telefonen som endte med å gi navnet sitt til hele Samsungs mobilutvalg.
VG170329 Dette er antakeligvis den eldste av Galaxy S-ene man kunne klart seg greit med i dag, forutsatt ny og frisk programvare.
VG170329 Det kunne Galaxy S smykke seg med.
VG170329 Det er kanskje en av de tidligste telefonene i Galaxy S-serien mange nok kunne klart seg greit med også i dag.
VG170329 Der Galaxy S6 innførte en ny og svært vellykket design, kan Galaxy S7 sies å ha kommet med mye av det andre som er viktig for en mobiltelefon.
VG170329 Der Galaxy S6 innførte en ny og svært vellykket design, kan Galaxy S7 sies å ha kommet med mye av det andre som er viktig for en mobiltelefon.
VG170329 Da Galaxy S6 kom liknet den ikke på noen av sine forgjengere.
VG170329 At den tålte vann var én av de store Galaxy S-nyhetene det året, samtidig som skjermkvalitet og generell ytelse økte ytterligere.
VG170329 Aller viktigste enkeltforbedring fra Galaxy S6 ?
VG170329 Galaxy S8-lanseringen går i gang klokken 17 norsk tid.
VG170329 Galaxy S7 hadde bjørnesterk innmat, og en væskebasert løsning for å holde innmaten kjølig.
VG170329 Galaxy S4 og Galaxy Note 3 ble fulgt av et spørsmålstegn... ville det bli S5 som fikk den neste plassen ?
VG170329 Galaxy S3 var på sett og vis en telefon som « bare » forbedret det Samsung allerede var gode på i S2-modellen.
VG170329 Galaxy S2 hadde samme skjermoppløsning, men skjermen var likevel skarpere ettersom Super AMOLED Plus-teknologien ga hvert eneste bildepunkt tre underpiksler ( RGB ) fremfor at bildepunktene delte noen av underpikslene seg i mellom ( Pentile Matrix ).
SA170329 Syv år med Galaxy S - i dag kommer neste modell i ¶
FV170329 Syv år med Galaxy S - i dag kommer neste modell ¶
DN170329 Ondag kveld viste Samsung frem S8 ( til venstre ) og Galaxy S8 Plus, flaggskipmodellene som skal redde selskapet tynnslitte rykte etter fiaskoens med forgjengeren.
DN170329 | Her er Samsung Galaxy S8 ¶
DN170329 Tilbehør Samsung Galaxy S8 Plus dokket i Dex.
DN170329 Som antatt kommer Galaxy S8 i to størrelser kalt S8 og S8+.
DN170329 Mitt inntrykk i etterkant av lanseringen av Galaxy S8 er at dette virker som en lovende smarttelefon som viderefører den veldig godt gjennomførte Galaxy S7, som vi kåret til årets beste smarttelefon i 2016.
DN170329 Mitt inntrykk i etterkant av lanseringen av Galaxy S8 er at dette virker som en lovende smarttelefon som viderefører den veldig godt gjennomførte Galaxy S7, som vi kåret til årets beste smarttelefon i 2016.
DN170329 Den nye digitale assistenten Bixby blir en del av Galaxy S8.
DB170329 TRE FARGER : Samsung Galaxy S8 og S8+ fås i tre farger : Midnight Black, Arctic Silver og Orchid Grey.
DB170329 Se Samsungs nye flaggskip Samsung Galaxy S8 i aksjon.
DB170329 Samsung Galaxy S8 og S8+ kommer i tre forskjellige farger.
DB170329 I dag ble Samsung Galaxy S8, det koreanske selskapets nyeste toppmodell, lansert.
DB170329 15 tips til deg med Galaxy S7 ¶
DB170329 MINI-PC : Her er en Galaxy S8 satt i DeX, og telefonen kan dermed brukes som en « vanlig » PC.
DB170329 #1 : Samsung Galaxy S8 ¶
AP170329https://www.aftenposten.no/digital/Apple-ruller-ut-Ios-103-til-alle-enheter--dette-er-nytt-10008b.html Syv år med Galaxy S - i dag kommer neste modell ¶
AP170329 Syv år med Galaxy S - i dag kommer neste modell ¶
AA170329 Modellene Galaxy S8 og S8+ markerer starten på en ny tidsalder innen smarttelefon-design, hevdet Samsung-sjefen DJ Koh i New York onsdag.
AA170329 Håpet et at de vil snu utviklingen for selskapet etter at Galaxy Note 7 måtte trekkes tilbake av sikkerhetshensyn.
AA170329 Grunnen til at Galaxy Note 7 måtte trekkes tilbake, var flere tilfeller hvor telefonene tok fyr.
AA170329 Samsungs nyeste mobiltelefon, Galaxy S8.
AA170329 Modellene Galaxy S8 og S8+ markerer starten på en ny tidsalder innen smarttelefon-design, hevdet Samsung-sjefen DJ Koh i New York onsdag.
AA170329 Håpet et at de vil snu utviklingen for selskapet etter at Galaxy Note 7 måtte trekkes tilbake av sikkerhetshensyn.
AA170329 Grunnen til at Galaxy Note 7 måtte trekkes tilbake, var flere tilfeller hvor telefonene tok fyr.
DN170328 | Dette venter vi av Galaxy S8 ¶
DN170328 Slik hinter Samsung om designen på sin neste Galaxy-telefon, som etter alt å dømme bør være Galaxy S8.
DN170328 Noe som taler for at Samsung beholder hodetelefonpluggen er at det har lekket bilder av deksel laget for Galaxy S8 hvor plass til pluggen fortsatt er til stede.
DN170328 Her er noe av det vi tror Galaxy S8 kommer til å inneholde.
DN170328 Flere millioner Galaxy Note 7-enheter ble i fjor tilbakekalt etter at brukere dokumenterte eksplosjoner og branner.
DN170328 En representant viser frem Galaxy S7 under lanseringen i 2016.
DN170328 Dersom Samsung velger å gå for samme størrelse som Galaxy S7 vil S8 få en skjerm på 5,8 tommer diagonalt med et høyde-bredde-forhold på 18,5:9 i stedet for det vanlige 16:9-formatet.
DN170328 Derfor er det ikke helt utenkelig at Galaxy S8 vil komme i to størrelser, for å dekke denne etterspørselen og hindre at kundene går til konkurrentene.
DN170328 Avdukingen av Galaxy S8 er allerede blitt utsatt én gang, telefonen skulle i utgangspunktet lanseres 26. februar, under Mobile World Congress.
DN170328 Galaxy S8+ eller Note 8 ?
DN170328 Toppsegmentet domineres av Apples Iphone og Galaxy .
DN170328 Samsung Galaxy S8-modellen forventes å ha flere av funksjonene fra Note 7-modellen, som ble svært godt mottatt av teknologientusiaster før tilbakekallingen i fjor høst.
DN170328 I 2016 innførte flyselskaper over hele verden forbud mot å ta med Samsungs Galaxy Note 7 om bord på fly på grunn av eksplosjonsfare.
DN170328 « Galaxy S8 mangler tilstrekkelige salgsargumenter, med unntak av fullskjerm.
DN170328 Galaxy S8 skal komme med skjerm som dekker hele fronten av telefonen.
DB170327 Her er han i filmen « Guardians of the Galaxy ».
DB170327 Da tv-serien « Parks And Recreation », hvor Pratt spilte Andy Dwyer, gikk av stabelen i 2009 veide stjerna over 30 kilo mer enn han gjør i « Guardians of the Galaxy ».
DB170327 ( Dagbladet ) : Skuespiller Chris Pratt ( 37 ) har for alvor gjort seg kjent med roller i « Jurassic World » og « Guardians of the Galaxy ».
DB170323 Vi har sjekket Huawei Mate 9 Pro, LG G5, Sony Xperia XZ og Samsung Galaxy S6 edge+, og ingen av disse har fått Google Assistant i skrivende stund.
DB170322 ¶ SPILLER I USA : Tidligere Arsenal- og Chelsea-spiller tjener i dag til livets opphold i LA Galaxy .
VG170320 Selv om designene overhodet ikke ligner på hverandre, har overgangen litt til felles med da Samsung gikk fra Galaxy S6 til Galaxy S7.
VG170320 Selv om designene overhodet ikke ligner på hverandre, har overgangen litt til felles med da Samsung gikk fra Galaxy S6 til Galaxy S7.
VG170320 Jo da, en Galaxy S7 vil stadig ta litt mer lyssterke bilder enn P10, men kvaliteten her begynner å bli svært bra.
VG170320 Den ligger i nabolaget rundt Samsungs Galaxy S7.
VG170320 Den er bare ørlite større enn Galaxy S7 Edge.
VG170319 Spesielt ikke med tanke på at Samsung nok også har HDR i tankene når Galaxy S8 skal lanseres om noen uker.
VG170319 Sony har annonsert sin Xperia XZ Premium basert på Snadragon 835, og de fleste rykter venter at den vil dukke opp i salg litt tidligere i Samsungs Galaxy S8.
VG170319 Men avtroppende toppmodell, Galaxy S7, er fortsatt en uhorvelig god telefon, og velger du Edge-varianten får du også en telefon som skiller seg ut.
VG170319 I møte med G6 er det sannsynligvis Samsungs kommende Galaxy S8 som kommer til å gjøre det skarpest.
VG170319 Deres Note 7 hadde HDR-kapabel skjerm i den korte perioden den var på markedet, og nye Galaxy Tab S3 har også slik støtte.
VG170319 Den moderne klassikeren Samsung Galaxy S7 Edge ¶
SA170319 Han har blitt koblet til både Los Angeles Galaxy og klubber i Kina den siste tiden.
BT170319 Han har blitt koblet til både Los Angeles Galaxy og klubber i Kina den siste tiden.
AP170319 Han har blitt koblet til både Los Angeles Galaxy og klubber i Kina den siste tiden.
VG170317 OPPBRENT : Slik så telefonen, av typen Samsung Galaxy Note 2, ut etter eksplosjonen.
VG170317 Ifølge guttens far fikk sønnen andregrads forbrenning på venstrehånda da mobilen - av type Samsung Galaxy Note 2 - eksploderte, men pappa Kurt-Preben Nielsen ( 56 ) mener det kunne ha gått verre uten storebrorens snarrådige reaksjon.
VG170317 Det er ingen kjente problemer med Galaxy Note 2.
VG170317 Blant annet ble det i fjor nedlagt forbud mot å bruke Samsung Galaxy Note 7 under flyreiser etter flere eksplosjonstilfeller med mobiltypen.
DB170315 Teknogiganten Samsung måtte i fjor høst trekke sin storsatsing, mobiltelefonen Samsung Galaxy Note 7, etter at et titalls telefoner hadde eksplodert under lading.
AP170311 Etterpå skal også Power Rangers, Ghost in the Shell, animasjonsfilmen Boss Baby, bilfilmen Fast & Furious 8, Baywatch, den nye Pirates of the Carribean og del to av Guardians of the Galaxy vises i denne salen.
SA170309 MLS-klubben LA Galaxy har gitt Manchester United-stjernen Zlatan Ibrahimovic beskjed om at han er ønsket i Los Angeles.
SA170309 LA Galaxy har sagt til svensken at han vil bli tidenes best betalte spiller i Major League Soccer ( MLS ) hvis han skriver under i sommer, ifølge The Telegraph.
FV170309 MLS-klubben LA Galaxy har gitt Manchester United-stjernen Zlatan Ibrahimovic beskjed om at han er ønsket i Los Angeles.
FV170309 LA Galaxy har sagt til svensken at han vil bli tidenes best betalte spiller i Major League Soccer ( MLS ) hvis han skriver under i sommer, ifølge The Telegraph.
BT170309 MLS-klubben LA Galaxy har gitt Manchester United-stjernen Zlatan Ibrahimovic beskjed om at han er ønsket i Los Angeles.
BT170309 LA Galaxy har sagt til svensken at han vil bli tidenes best betalte spiller i Major League Soccer ( MLS ) hvis han skriver under i sommer, ifølge The Telegraph.
AP170309 MLS-klubben LA Galaxy har gitt Manchester United-stjernen Zlatan Ibrahimovic beskjed om at han er ønsket i Los Angeles.
AP170309 LA Galaxy har sagt til svensken at han vil bli tidenes best betalte spiller i Major League Soccer ( MLS ) hvis han skriver under i sommer, ifølge The Telegraph.
AA170309 Og ja, det er nyttesløst å argumentere med at både « Occarina of Time » eller « Super Mario Galaxy » allerede innehar denne statusen.
AA170306 Spill som « Super Mario Galaxy » og « The Legend of Zelda : Occarina of Time » fortsetter å trollbinde generasjon etter generasjon - lenge etter deres samtidige forlengst har gått i glemmeboka.
AA170306 Genistreken her er at du bare løfter selve konsollen ( som bare er litt større enn en Samsung Galaxy S7 Edge ) og vips ! så har du en håndholdt spillkonsoll du kan ta med deg på do / på ferie / på biltur / på butikken ( stryk det som ikke passer ).
AA170306 Spill som « Super Mario Galaxy » og « The Legend of Zelda : Occarina of Time » fortsetter å trollbinde generasjon etter generasjon - lenge etter deres samtidige forlengst har gått i glemmeboka.
AA170306 Genistreken her er at du bare løfter selve konsollen ( som bare er litt større enn en Samsung Galaxy S7 Edge ) og vips ! så har du en håndholdt spillkonsoll du kan ta med deg på do / på ferie / på biltur / på butikken ( stryk det som ikke passer ).
DB170301 ¶ NESTE TOPPMODELL : Dette skal være Samsung Galaxy S8.
DB170301 Samtidig benyttet de anledningen til å varsle om at Samsung Galaxy S8 blir vist frem 29. mars, altså om fire uker.
DB170301 PÅ SIDEN : Fingeravtrykksleseren på Samsung Galaxy S8-telefonene ser ut til å havne ved siden av kameraet.
DB170301 15 tips til deg med Samsung Galaxy S7 ¶
VG170228 Vi brukte mest tid på 12-tommersutgaven av Galaxy Book, og her var det virkelig ikke noe å utsette på verken skjermkvaliteten eller byggkvaliteten generelt.
VG170228 Tastaturet som følger med Galaxy Book er rett og slett fantastisk.
VG170228 Samsung Galaxy Tab S3 faller inn i denne kategorien.
VG170228 Samsung Galaxy Book 12 " ¶
VG170228 Samsung Galaxy Book 10,6 " ¶
VG170228 Pris : Ikke avslørt ennå ¶ Galaxy Book går rett i strupen på både Microsoft Surface og til dels Apple iPad Pro, og kommer i to størrelser : 10,6 " og 12 ".
VG170228 Målet til Samsung med Galaxy Book å gi deg både en god bærbar PC og et godt nettbrett, og førsteinntrykket vårt tilsier at de har klart det.
VG170228 Med Galaxy Book har Samsung en utrolig spennende utfordrer til Microsofts Surface Pro-serie, og hvis prisen ikke blir altfor avskrekkende kan de ha en skikkelig vinner her.
VG170228 Disse maskinene er laget for å produsere, og med Samsungs nye nettbrett, Galaxy Book, er det akkurat produksjon og kreativitet som står i fokus.
VG170228 BARCELONA ( tek.no ) Galaxy Book har alle muligheter til å dominere.
VG170228 Akkurat som Samsungs nye Android-nettbrett Tab S3 har den største versjonen av Galaxy Book en Super-AMOLED-skjerm med støtte for HDR. 10,6-versjonen " må imidlertid nøye seg med en TFT-skjerm uten HDR-støtte, og en kjipere oppløsning : 1920 x 1080 ( HD ) mot 2160 x 1440 piksler på 12-tommeren.
SA170228 OPPMERKSOMHET : Har Sonys toppmodell det som skal til for å ta opp kampen mot Huawei P10 og Samsungs kommende Galaxy S8 ?
SA170228 En konkurranse som ikke blir mindre med Huaweis nye P10 som også ble sluppet på WMC, og ikke minst Samsung Galaxy S8 som debuterer i New York i slutten av mars.
DN170228 Samsung ønsker å være absolutt sikre på at Galaxy S8 er helt feilfri før de lanserer den, og har sendt ut en ny invitasjon til pressekonferanse den 29. mars.
DN170228 I år ventet alle i spenning på Samsung Galaxy S8.
DN170228 G5 har omtrent samme kamera som Samsung Galaxy S7, men med en svakere og billigere prosessor.
DN170228 Flere millioner Galaxy Note 7-enheter ble i fjor tilbakekalt etter at brukere dokumenterte eksplosjoner og branner.
DB170228 De to nettbrettene Galaxy Tab S3 og Galaxy Book er imidlertid helt nye, og vi tok en kjapp kikk på dem.
DB170228 De to nettbrettene Galaxy Tab S3 og Galaxy Book er imidlertid helt nye, og vi tok en kjapp kikk på dem.
DB170228 Galaxy Tab S3 ¶
DB170228 Galaxy Book ¶
DB170228 Galaxy Book kommer i to størrelser på 10 og 12 tommer.
AP170228 OPPMERKSOMHET : Har Sonys toppmodell det som skal til for å ta opp kampen mot Huawei P10 og Samsungs kommende Galaxy S8 ?
AP170228 En konkurranse som ikke blir mindre med Huaweis nye P10 som også ble sluppet på WMC, og ikke minst Samsung Galaxy S8 som debuterer i New York i slutten av mars.
VG170227 SNIKTITT : Samsung Galaxy Book : Glem Surface og iPad - dette kan bli den nye kongen på haugen ¶
DN170227 Tastaturdeksel er inkludert i prisen på Galaxy Book.
DN170227 Som Tab S3 og Surface Pro kommer også Galaxy Book med en elektronisk penn og batteritiden er på 10 timer effektiv bruk.
DN170227 Samsung kaller selv Galaxy Book for et nettbrett, men strengt tatt er det en ultraportabel pc, eller 2-i-1-pc som de gjerne også kalles.
DN170227 Målgruppen for Galaxy Book er dem som alltid er på farten i jobb og aldri har tid til å sette seg ned på ett sted og jobbe lenge av gangen.
DN170227 Men Samsung er fortsatt preget av fadesen med Note 7 telefonen og har valgt å utsette lanseringen av Galaxy S8 til 29. mars.
DN170227 Mange hadde gledet seg til å se den nye Galaxy S8-telefonen til Samsung under Mobile World Congress i Barcelona søndag kveld.
DN170227 Foto : Magnus Eidem ¶ Galaxy Book kommer i to størrelser, 10 tommer og 12 tommer.
DN170227 Foto : Magnus Eidem ¶ Galaxy Book er laget av pc-komponenter og har Windows operativsystem som andre pc-er.
DN170227 Galaxy Tab S3 ¶
DN170227 Galaxy Book ¶
DN170227 Galaxy Book tar opp kampen med Microsofts egen Surface Pro.
DN170227 Galaxy Book er en fullverdig pc i et hendig format.
DB170227 Det er prisen Sony betaler for å velge Qualcomms prosessor-toppmodell, Snapdragon 835, som Samsung har sikret seg eksklusivt de to første månedene og da til sitt kommende flaggskip, Galaxy S8.
VG170226 Vil du ha flat skjerm må du imidlertid forholdsvis langt ned i skjermstørrelse, til 5,2 tommer med Galaxy S7.
VG170226Galaxy S7 og Honor 8 speiles lyset ganske tydelig i noe under glasset, mens her ser det ut til at glasset i seg selv er farget.
DB170221 ¶ TOK FYR : Et ukjent antall eksemplarer av Samsugn Galaxy Note 7 tok fyr, uten forvarsel.
DB170221 Samsung Galaxy Note 7 kan bli et yndet samlerobjekt ¶
DB170221 Om det blir med navnet Galaxy Note 7 eller nytt navn, er foreløpig uklart.
DB170221 Du kan vinne hele 133 millioner ¶ fra norsk tipping ¶ Galaxy Note 7 - mobiltelefonen som skulle bli et av Samsungs stolteste flaggskip - ble i stedet en av selskapets aller største fiaskoer.
DB170219 Om du venter spent på Galaxy S8, må du nok vente litt til, for ifølge ryktene sies det at Samsung vil vente til etter Barcelona-messen med å lansere sin nye toppmodell ; en modell det er knyttet ekstra stor forventning til etter fadesen med Note 7 i høst.
DN170215 ) og Samsung Galaxy S7 edge er de siste toppmodellene til Apple og Samsung.
AP170212 Men ikke i Galaxy Note 7, sier selskapets talsmann Melinda Qu under vårt besøk - en henvisning til fjorårets skandale som involverer Samsung, med eksploderende batterier.
SA170131 BILDEKVALITET : Samme bilde og maks lysstyrke på Umi Plus, iPhone 7 Plus og Galaxy S7 Edge.
FV170131 BILDEKVALITET : Samme bilde og maks lysstyrke på Umi Plus, iPhone 7 Plus og Galaxy S7 Edge.
BT170131 BILDEKVALITET : Samme bilde og maks lysstyrke på Umi Plus, iPhone 7 Plus og Galaxy S7 Edge.
AP170131 BILDEKVALITET : Samme bilde og maks lysstyrke på Umi Plus, iPhone 7 Plus og Galaxy S7 Edge.
DN170130 Arve Berggren Teigseie kjøper en Samsung Galaxy S7.
DB170130 MLS har etter hvert blitt en populær destinasjon for europeiske stjerner som er over toppen, men det kom som et sjokk da Beckham annonserte at han ville dra til LA Galaxy sommeren 2007 - lenge før det var vanlig for fotballspillere.
DB170130 David Beckham ( Real Madrid til LA Galaxy i 2007 ) ¶
DB170127 I løpet av første halvår skal også Galaxy S6/Edge/Edge+, Galaxy A3/A8 og nettbrettene Tab A og Tab S2 få denne oppdateringen.
DB170127 I løpet av første halvår skal også Galaxy S6/Edge/Edge+, Galaxy A3/A8 og nettbrettene Tab A og Tab S2 få denne oppdateringen.
SA170124 Samsung doblet overskuddet i siste kvartal i fjor til tross for Galaxy Note 7-skandalen.
SA170124 Etter problemene Samsung opplevde med telefonmodellen Galaxy Note 7 i fjor, var det ventet at Samsung ikke ville nå slike resultater før om ett år.
DB170124 Forbes melder om at Samsung har sikret seg alle disse brikkene til sin kommende toppmodell, Galaxy S8 ( som for øvrig ikke forventes annonsert før i april ).
SA170123 Årsakene til feilen ved Samsung Galaxy Note 7 skyldes batterimodellen og produksjonsprosessen, melder selskapet.
SA170123 Samsung bekrefter at problemene med Galaxy Note 7-modellen er grunnet batteritypen og produksjonsprosessen.
SA170123 Om lag 1,000 forskjellige deler fra 450 forskjellige leverandører må til for å lage Galaxy Note 7.
FV170123 Årsakene til feilen ved Samsung Galaxy Note 7 skyldes batterimodellen og produksjonsprosessen, melder selskapet.
FV170123 Samsung bekrefter at problemene med Galaxy Note 7-modellen er grunnet batteritypen og produksjonsprosessen.
FV170123 Om lag 1,000 forskjellige deler fra 450 forskjellige leverandører må til for å lage Galaxy Note 7.
DN170123 Toppmodellen Galaxy Note 7 ble lansert før de siste Iphone-modellene og fikk svært gode tilbakemeldinger i tester fra fagmiljøer.
DN170123 Samsung-direktør Koh Dong-jin innrømmet mandag at problemene med flaggskipsmodellen Galaxy Note 7 skyldtes feil i design- og produksjonsprosessen.
DN170123 Samsung mener nå det har kommet til bunns i problemene rundt Galaxy Note 7-modellen.
DN170123 Men selvtilliten fikk seg en kraftig knekk etter tilbakekallingen av flaggskipet Galaxy Note 7.
DN170123 Koh sa at problemene ikke skal gjenta seg når produksjonen starter for fullt med den nye Galaxy S8-modellen.
DN170123 I oktober 2016 kom de første nyhetene om at eksemplarer av smarttelefonen Samsung Galaxy Note 7 tok fyr og nærmest eksploderte.
DN170123 Dette bildet av en brent Samsung Galaxy Note 7 ble publisert av Gwangju Bukbu Police Station i september 2016.
DB170123 36-åringen forlot Anfield i mai 2015 etter 710 kamper for klubben, for å fortsette karrieren i LA Galaxy .
DB170123 ¶ FANT FEIL : Årsakene til feilen ved Samsung Galaxy Note 7 skyldes batterimodellen og produksjonsprosessen, melder selskapet.
DB170123 Samsung bekrefter at problemene med Galaxy Note 7-modellen oppsto grunnet batteritypen og produksjonsprosessen.
DB170123 Om lag 1,000 forskjellige deler fra 450 forskjellige leverandører må til for å lage Galaxy Note 7.
BT170123 Årsakene til feilen ved Samsung Galaxy Note 7 skyldes batterimodellen og produksjonsprosessen, melder selskapet.
BT170123 Samsung bekrefter at problemene med Galaxy Note 7-modellen er grunnet batteritypen og produksjonsprosessen.
BT170123 Om lag 1,000 forskjellige deler fra 450 forskjellige leverandører må til for å lage Galaxy Note 7.
AP170123https://www.aftenposten.no/digital/Samsung-bekrefter-batteri-og-produksjon-som-arsak-9708b.html Årsakene til feilen ved Samsung Galaxy Note 7 skyldes batterimodellen og produksjonsprosessen, melder selskapet.
AP170123https://www.aftenposten.no/digital/Samsung-bekrefter-batteri-og-produksjon-som-arsak-9708b.html Samsung bekrefter at problemene med Galaxy Note 7-modellen er grunnet batteritypen og produksjonsprosessen.
AP170123https://www.aftenposten.no/digital/Samsung-bekrefter-batteri-og-produksjon-som-arsak-9708b.html Om lag 1,000 forskjellige deler fra 450 forskjellige leverandører må til for å lage Galaxy Note 7.
AP170123 Årsakene til feilen ved Samsung Galaxy Note 7 skyldes batterimodellen og produksjonsprosessen, melder selskapet.
AP170123 Samsung bekrefter at problemene med Galaxy Note 7-modellen oppsto grunnet batteritypen og produksjonsprosessen.
AP170123 Om lag 1,000 forskjellige deler fra 450 forskjellige leverandører må til for å lage Galaxy Note 7.
AP170123 Årsakene til feilen ved Samsung Galaxy Note 7 skyldes batterimodellen og produksjonsprosessen, melder selskapet.
AP170123 Samsung bekrefter at problemene med Galaxy Note 7-modellen er grunnet batteritypen og produksjonsprosessen.
AP170123 Om lag 1,000 forskjellige deler fra 450 forskjellige leverandører må til for å lage Galaxy Note 7.
AP170122 Selskapets nye smarttelefonen Mate 9 er allerede utnevnt som den største utfordreren til iphone, etter Samsungs problemer med sin Galaxy note 7.
AP170122 Selskapets nye smarttelefonen Mate 9 er allerede utnevnt som den største utfordreren til Iphone, etter Samsungs problemer med sin Galaxy note 7.
SA170120 Den tidligere midtbanespilleren spilte for Liverpool i 17 år før han dro til amerikanske LA Galaxy i mai 2015.
DB170120 36-åringen forlot Anfield i mai 2015 etter 710 kamper for klubben, for å fortsette karrieren i LA Galaxy .
BT170120 Den tidligere midtbanespilleren spilte for Liverpool i 17 år før han dro til amerikanske LA Galaxy i mai 2015.
AP170120 Den tidligere midtbanespilleren spilte for Liverpool i 17 år før han dro til amerikanske LA Galaxy i mai 2015.
DN170119 | Samsung Galaxy S7 får ny programvare ¶
DN170119 Samsung Galaxy S7 Edge ( t.v. ) og Samsung Galaxy S7 bli i disse dager oppdatert til Android 7.0 Nougat.
DN170119 ) og Samsung Galaxy S7 bli i disse dager oppdatert til Android 7.0 Nougat.
DB170111 Skuespiller Chris Pratt ( 37 ) har fått tusenvis av kvinnelige fans etter sin rolle som barsk actionhelt i filmen « Guardians of the Galaxy ».
DB170111 Her er han i filmen « Guardians of the Galaxy ».
DB170111 Da tv-serien « Parks And Recreation » hvor Pratt spilte Andy Dwyer gikk av stabelen i 2009, veide stjernen over 30 kilo mer enn han gjorde som muskelbunt i « Guardians of the Galaxy ».
DN161205https://www.dn.no/privat/2016/12/05/1428/Teknotesten/den-beste-toppmodellen Ut fra dette gir Samsung Galaxy S7 mest for pengene.
DN161205https://www.dn.no/privat/2016/12/05/1428/Teknotesten/den-beste-toppmodellen Samsung Galaxy S7 har vært på markedet en stund og prisen er allerede redusert i forhold til lanseringsprisen.
DN161205https://www.dn.no/privat/2016/12/05/1428/Teknotesten/den-beste-toppmodellen Prisen på Galaxy S7 er nå 5450 kroner for den flate og 5975 for « edge ».
DN161205https://www.dn.no/privat/2016/12/05/1428/Teknotesten/den-beste-toppmodellen Men produsentene tenker ulikt og legger vekt på ulike faktorer, som kommer til syne når vi sammenligner tre toppmodeller : Iphone 7, Samsung Galaxy S7 og Sony Xperia XZ.
DN161205https://www.dn.no/privat/2016/12/05/1428/Teknotesten/den-beste-toppmodellen Konklusjonen her er at Samsung Galaxy 7 er telefonen å satse på om kamera er aller viktigst.
DN161205https://www.dn.no/privat/2016/12/05/1428/Teknotesten/den-beste-toppmodellen I tester kommer Iphone dårligst ut med 61 timer, Sony kommer ut med 72 timer og Galaxy S7 med 98 timer.
DN161205https://www.dn.no/privat/2016/12/05/1428/Teknotesten/den-beste-toppmodellen Fra venstre iPhone 7, Samsung Galaxy S7 edge og Sony Xperia XZ.
DN161205https://www.dn.no/privat/2016/12/05/1428/Teknotesten/den-beste-toppmodellen Alt i alt mener jeg Samsung Galaxy S7 er best designet, med Iphone 7 som en god nummer to.
BT161109 VIKTIG ÅRSAK : De alvorlige Galaxy Note 7-problemene til Samsung skal ha vært en viktig årsak til at Apple tok en så stor andel av det globale overskuddet fra mobilsalget sist kvartal.
AP161109https://www.aftenposten.no/digital/Apple-stakk-av-med-over-100-prosent-av-profitten-i-mobilmarkedet-6730b.html VIKTIG ÅRSAK : De alvorlige Galaxy Note 7-problemene til Samsung skal ha vært en viktig årsak til at Apple tok en så stor andel av det globale overskuddet fra mobilsalget sist kvartal.
SA161012 Samsung har begynt å sende brannsikre returpakker til sine kunder slik at de kan returnere smarttelefonen Galaxy Note 7 uten at det er fare for brann eller eksplosjoner.
SA161012 BRANNSIKKER : I denne brannsikre esken skal Galaxy Note 7 returneres.
FV161012 Samsung har begynt å sende brannsikre returpakker til sine kunder slik at de kan returnere smarttelefonen Galaxy Note 7 uten at det er fare for brann eller eksplosjoner.
FV161012 BRANNSIKKER : I denne brannsikre esken skal Galaxy Note 7 returneres.
FV161012 Det er ikke bare Samsung Galaxy Note 7 som hartekniske problemer.
BT161012 Samsung har begynt å sende brannsikre returpakker til sine kunder slik at de kan returnere smarttelefonen Galaxy Note 7 uten at det er fare for brann eller eksplosjoner.
BT161012 BRANNSIKKER : I denne brannsikre esken skal Galaxy Note 7 returneres.
BT161012 Det er ikke bare Samsung Galaxy Note 7 som hartekniske problemer.
AP161012 Samsung har begynt å sende brannsikre returpakker til sine kunder slik at de kan returnere smarttelefonen Galaxy Note 7 uten at det er fare for brann eller eksplosjoner.
AP161012 BRANNSIKKER : I denne brannsikre esken skal Galaxy Note 7 returneres.
AP161012 Det er ikke bare Samsung Galaxy Note 7 som hartekniske problemer.
SA161011 Tek har testet Galaxy Note 7 : Omtrent så heftig som en mobiltelefon kan bli ¶
SA161011 Siste : Samsung varsler nå full stans i produksjonen av Galaxy Note 7 etter at selskapet tidligere varslet at alt salg av selskapets nyeste smarttelefon stanses, melder NTB.
SA161011 Samsung ber også alle Galaxy Note 7-brukere om å slå av og slutte å bruke telefonen.
SA161011 Oppfordrer alle Galaxy Note 7-brukere til å skru av telefonen.
SA161011 Marerittet er at kundene vil bruke erstatningen de får for sine Galaxy Note-modeller til å kjøpe Appels nyeste modell Iphone 7, ifølge Greg Roh ved HMC Investment Securities.
SA161011 Kommunikasjonsansvarlig i Samsung Norden, Hanna Brenner, presiserer til oss at ingen Galaxy Note 7 har blitt solgt i Norge eller Norden, men at man kjenner til noen tilfeller hvor kunder har kjøpt den i utlandet.
SA161011 Etter flere rapporter om at også batteriet i erstatningsmodellen til Samsung Galaxy Note 7 tar fyr, meldte Samsung tidligere i dag at de har bestemt seg for å stoppe salget av toppmodellen inntil man har etterforsket og funnet årsaken til batteriproblemet.
SA161011 BEKREFTER : Batterimarerittet fortsetter for Samsung som nå går ut å sier at salget av Galaxy Note S7 stoppes inntil årsaken til batteriproblemene er avklart.
SA161011 - Fordi forbrukernes sikkerhet er vår høyeste prioritet, vil Samsung be alle forhandlere om å stoppe salg og bytte av Galaxy Note 7 mens undersøkelsene pågår, skriver selskapet i en pressemelding.
BT161011 Tek har testet Galaxy Note 7 : Omtrent så heftig som en mobiltelefon kan bli ¶
BT161011 Siste : Samsung varsler nå full stans i produksjonen av Galaxy Note 7 etter at selskapet tidligere varslet at alt salg av selskapets nyeste smarttelefon stanses, melder NTB.
BT161011 Samsung ber også alle Galaxy Note 7-brukere om å slå av og slutte å bruke telefonen.
BT161011 Oppfordrer alle Galaxy Note 7-brukere til å skru av telefonen.
BT161011 Marerittet er at kundene vil bruke erstatningen de får for sine Galaxy Note-modeller til å kjøpe Appels nyeste modell Iphone 7, ifølge Greg Roh ved HMC Investment Securities.
BT161011 Kommunikasjonsansvarlig i Samsung Norden, Hanna Brenner, presiserer til oss at ingen Galaxy Note 7 har blitt solgt i Norge eller Norden, men at man kjenner til noen tilfeller hvor kunder har kjøpt den i utlandet.
BT161011 Etter flere rapporter om at også batteriet i erstatningsmodellen til Samsung Galaxy Note 7 tar fyr, meldte Samsung tidligere i dag at de har bestemt seg for å stoppe salget av toppmodellen inntil man har etterforsket og funnet årsaken til batteriproblemet.
BT161011 BEKREFTER : Batterimarerittet fortsetter for Samsung som nå går ut å sier at salget av Galaxy Note S7 stoppes inntil årsaken til batteriproblemene er avklart.
BT161011 - Fordi forbrukernes sikkerhet er vår høyeste prioritet, vil Samsung be alle forhandlere om å stoppe salg og bytte av Galaxy Note 7 mens undersøkelsene pågår, skriver selskapet i en pressemelding.
SA161010 Tek har testet Galaxy Note 7 : Omtrent så heftig som en mobiltelefon kan bli ¶
SA161010 PROBLEMER : Batteriproblemene til Samsung ser ut til å fortsette med Galaxy Note 7 etter rapporter om at også erstatningsmodeller skal ha tatt fyr.
SA161010 Mobiloperatører stopper salget av erstatningsmodellene - Samsung justerer produksjonen av Galaxy Note 7 « av hensyn til kvalitet og sikkerhet ».
SA161010 Flere rapporter om at batteriet i Samsungs nye toppmodell Galaxy Note 7 tok fyr, gjorde at den sørkoreanske elektronikkgiganten måtte tilbakekalle 2,5 millioner enheter i september.
SA161010 Brenner presiserer at ingen Galaxy Note 7 har blitt solgt i Norge eller Norden.
SA161010 - Vi har like vel valgt å informere om innbytteprogrammet for å fange opp eventuelle kunder som har kjøpt en Galaxy Note 7 i utlandet.
BT161010 Tek har testet Galaxy Note 7 : Omtrent så heftig som en mobiltelefon kan bli ¶
BT161010 PROBLEMER : Batteriproblemene til Samsung ser ut til å fortsette med Galaxy Note 7 etter rapporter om at også erstatningsmodeller skal ha tatt fyr.
BT161010 Mobiloperatører stopper salget av erstatningsmodellene - Samsung justerer produksjonen av Galaxy Note 7 « av hensyn til kvalitet og sikkerhet ».
BT161010 Flere rapporter om at batteriet i Samsungs nye toppmodell Galaxy Note 7 tok fyr, gjorde at den sørkoreanske elektronikkgiganten måtte tilbakekalle 2,5 millioner enheter i september.
BT161010 Brenner presiserer at ingen Galaxy Note 7 har blitt solgt i Norge eller Norden.
BT161010 - Vi har like vel valgt å informere om innbytteprogrammet for å fange opp eventuelle kunder som har kjøpt en Galaxy Note 7 i utlandet.
SA161006 Samsung har siden lanseringen slitt med å tilbakekalle 2,5 millioner telefoner av modellen Galaxy Note 7 fra det amerikanske markedet, på grunn av risiko for at batteriet kan eksplodere eller ta fyr.
SA161006 Et amerikansk fly ble torsdag evakuert like før det skulle ta av som følge av at en Samsung Galaxy Note 7-telefon tok fyr om bord. tb5b6d3e.jpg FOTO : KIM HONG-JI ¶
SA161006 Brannskadene var så omfattende at det ikke var mulig å verifisere om telefonen faktisk er en Galaxy Note 7, sier en tjenestemann i brannvesenet til ABC News.
FV161006 Samsung har siden lanseringen slitt med å tilbakekalle 2,5 millioner telefoner av modellen Galaxy Note 7 fra det amerikanske markedet, på grunn av risiko for at batteriet kan eksplodere eller ta fyr.
FV161006 Et amerikansk fly ble torsdag evakuert like før det skulle ta av som følge av at en Samsung Galaxy Note 7-telefon tok fyr om bord. tb5b6d3e.jpg FOTO : KIM HONG-JI ¶
FV161006 Brannskadene var så omfattende at det ikke var mulig å verifisere om telefonen faktisk er en Galaxy Note 7, sier en tjenestemann i brannvesenet til ABC News.
BT161006 Samsung har siden lanseringen slitt med å tilbakekalle 2,5 millioner telefoner av modellen Galaxy Note 7 fra det amerikanske markedet, på grunn av risiko for at batteriet kan eksplodere eller ta fyr.
BT161006 Et amerikansk fly ble torsdag evakuert like før det skulle ta av som følge av at en Samsung Galaxy Note 7-telefon tok fyr om bord. tb5b6d3e.jpg FOTO : KIM HONG-JI ¶
BT161006 Brannskadene var så omfattende at det ikke var mulig å verifisere om telefonen faktisk er en Galaxy Note 7, sier en tjenestemann i brannvesenet til ABC News.
AP161006 Samsung har siden lanseringen slitt med å tilbakekalle 2,5 millioner telefoner av modellen Galaxy Note 7 fra det amerikanske markedet, på grunn av risiko for at batteriet kan eksplodere eller ta fyr.
AP161006 Et amerikansk fly ble torsdag evakuert like før det skulle ta av som følge av at en Samsung Galaxy Note 7-telefon tok fyr om bord. tb5b6d3e.jpg FOTO : KIM HONG-JI ¶
AP161006 Brannskadene var så omfattende at det ikke var mulig å verifisere om telefonen faktisk er en Galaxy Note 7, sier en tjenestemann i brannvesenet til ABC News.
FV160929 | I dette spannet ligger en Iphone 7 og en Galaxy S7 ¶
FV160929 Testen innebar å senke både Iphone 7 og Galaxy S7 ned i havet i et hullete spann for å sjekke ved hvilken dybde telefonene måtte gi tapt.
FV160929 Samsung Galaxy Note 7 overlevde sin IP68-rating, men opplevde også lignende lydproblemer i etterkant.
FV160929 En av de store nyhetene medIphone 7var at den i likhet med Galaxy S7 har blitt vanntett.
FV160929 Det som gjør dette resultatet litt overraskende er at Galaxy S7 har den såkalte IP68-sertifiseringen, som betyr at telefonen skal tåle 1,5 meters vann i en halvtime.
FV160929 Deretter ble dybden økt til 35 fot, cirka 10,6 meter, og først da måtte den ene telefonen gi opp etter fem minutter, nemlig Galaxy S7.
FV160929 De vurderte mobilen opp mot en Samsung Galaxy Note 7.
FV160929 Galaxy Note 7 fikk skraper i alle hjørner, samt en sprekk over hele skjermen.
FV160929 Galaxy Note 7 bøyde seg også ved 82 kilogram, men sprakk i tillegg og var totalt ubrukuelig etter testen.
FV160929 ) har bedre vannsikring enn Galaxy S7.
BT160929 | I dette spannet ligger en Iphone 7 og en Galaxy S7 ¶
BT160929 Testen innebar å senke både Iphone 7 og Galaxy S7 ned i havet i et hullete spann for å sjekke ved hvilken dybde telefonene måtte gi tapt.
BT160929 Samsung Galaxy Note 7 overlevde sin IP68-rating, men opplevde også lignende lydproblemer i etterkant.
BT160929 En av de store nyhetene medIphone 7var at den i likhet med Galaxy S7 har blitt vanntett.
BT160929 Det som gjør dette resultatet litt overraskende er at Galaxy S7 har den såkalte IP68-sertifiseringen, som betyr at telefonen skal tåle 1,5 meters vann i en halvtime.
BT160929 Deretter ble dybden økt til 35 fot, cirka 10,6 meter, og først da måtte den ene telefonen gi opp etter fem minutter, nemlig Galaxy S7.
BT160929 De vurderte mobilen opp mot en Samsung Galaxy Note 7.
BT160929 Galaxy Note 7 fikk skraper i alle hjørner, samt en sprekk over hele skjermen.
BT160929 Galaxy Note 7 bøyde seg også ved 82 kilogram, men sprakk i tillegg og var totalt ubrukuelig etter testen.
BT160929 ) har bedre vannsikring enn Galaxy S7.
FV160928 Vi har sammenlignet med Samsung Galaxy S7 som av de fleste regnes som referansen blant mobilkameraene og den argeste konkurrenten til Iphone 7.
FV160928 Samsung Galaxy S7-bildene har en større opplevd kontrast med gjennomgående mer trøkk i sorten.
FV160928 Sammenlignet med Galaxy S7 leverer det nye 7 Mp-kameraet på Iphone 7 et klart skarpere og mer detaljerte bilder - se eksempler i videoen øverst i saken.
FV160928 Her er Iphone 7 bedre enn sin forgjenger og det skiller ikke mye mellom Galaxy S7 og Iphone 7. ## Iphone bedre på frontkamera og video ¶
FV160928 Galaxy S7 har også større brennvidde, nærmere bestemt 24 millimeter sammenlignet med Iphones 28 millimeter.
BT160928 Vi har sammenlignet med Samsung Galaxy S7 som av de fleste regnes som referansen blant mobilkameraene og den argeste konkurrenten til Iphone 7.
BT160928 Samsung Galaxy S7-bildene har en større opplevd kontrast med gjennomgående mer trøkk i sorten.
BT160928 Sammenlignet med Galaxy S7 leverer det nye 7 Mp-kameraet på Iphone 7 et klart skarpere og mer detaljerte bilder - se eksempler i videoen øverst i saken.
BT160928 Her er Iphone 7 bedre enn sin forgjenger og det skiller ikke mye mellom Galaxy S7 og Iphone 7. ## Iphone bedre på frontkamera og video ¶
BT160928 Galaxy S7 har også større brennvidde, nærmere bestemt 24 millimeter sammenlignet med Iphones 28 millimeter.
SA160909 Samsung tilbakekalte forrige uke den nye toppmodellen Galaxy Note 7 kun to uker etter lanseringen, etter at det var registrert 35 tilfeller der batterier har eksplodert under lading.
SA160909 Det er registrert 35 tilfeller av batterier som har eksplodert på den nye Galaxy Note 7, opplyser Samsung fredag.
SA160909 Det amerikanske luftfartsverket ( FAA ) ber reisende unngå å bruke Samsungs nye modell Galaxy Note 7 om bord på fly, på grunn av risikoen for batterieksplosjoner og brann.
FV160909 Samsung tilbakekalte forrige uke den nye toppmodellen Galaxy Note 7 kun to uker etter lanseringen, etter at det var registrert 35 tilfeller der batterier har eksplodert under lading.
FV160909 Det er registrert 35 tilfeller av batterier som har eksplodert på den nye Galaxy Note 7, opplyser Samsung fredag.
FV160909 Det amerikanske luftfartsverket ( FAA ) ber reisende unngå å bruke Samsungs nye modell Galaxy Note 7 om bord på fly, på grunn av risikoen for batterieksplosjoner og brann.
BT160909 Samsung tilbakekalte forrige uke den nye toppmodellen Galaxy Note 7 kun to uker etter lanseringen, etter at det var registrert 35 tilfeller der batterier har eksplodert under lading.
BT160909 Det er registrert 35 tilfeller av batterier som har eksplodert på den nye Galaxy Note 7, opplyser Samsung fredag.
BT160909 Det amerikanske luftfartsverket ( FAA ) ber reisende unngå å bruke Samsungs nye modell Galaxy Note 7 om bord på fly, på grunn av risikoen for batterieksplosjoner og brann.
FV160908 Mon tro hvordan det står seg mot Samsung Galaxy S7 ?
FV160907 Tek.no konkluderte i sin test med at « Galaxy Note 7 sannsynligvis er markedets beste mobiltelefon » ¶
FV160907 TEST : Samsung Galaxy Note 7 ¶
FV160907 Nylig slapp Samsung sin Galaxy Note 7 som rakk å få flere gode testskussmål før meldingen om ¶ satte en midlertidig stopper for salget.
FV160907 I tillegg er den bittelitt strammere i de avrundede hjørnene enn sine Galaxy S7-søsken.
FV160907 FOTO : DAVID GRAY LIGNER : Galaxy Note 7 likner mye på Galaxy S7, men den har den karakteristiske S-pennen nede til høyre på telefonen.
FV160907 FOTO : DAVID GRAY LIGNER : Galaxy Note 7 likner mye på Galaxy S7, men den har den karakteristiske S-pennen nede til høyre på telefonen.
AP160907https://www.aftenposten.no/digital/Kan-Iphone-7-hamle-opp-med-Samsung-og-Sonys-nye-toppmodeller-238b.html Tek.no konkluderte i sin test med at « Galaxy Note 7 sannsynligvis er markedets beste mobiltelefon » ¶
AP160907https://www.aftenposten.no/digital/Kan-Iphone-7-hamle-opp-med-Samsung-og-Sonys-nye-toppmodeller-238b.html TEST : Samsung Galaxy Note 7 ¶
AP160907https://www.aftenposten.no/digital/Kan-Iphone-7-hamle-opp-med-Samsung-og-Sonys-nye-toppmodeller-238b.html Nylig slapp Samsung sin Galaxy Note 7 som rakk å få flere gode testskussmål før meldingen om ¶ satte en midlertidig stopper for salget.
AP160907https://www.aftenposten.no/digital/Kan-Iphone-7-hamle-opp-med-Samsung-og-Sonys-nye-toppmodeller-238b.html LIGNER : Galaxy Note 7 likner mye på Galaxy S7, men den har den karakteristiske S-pennen nede til høyre på telefonen.
AP160907https://www.aftenposten.no/digital/Kan-Iphone-7-hamle-opp-med-Samsung-og-Sonys-nye-toppmodeller-238b.html LIGNER : Galaxy Note 7 likner mye på Galaxy S7, men den har den karakteristiske S-pennen nede til høyre på telefonen.
AP160907https://www.aftenposten.no/digital/Kan-Iphone-7-hamle-opp-med-Samsung-og-Sonys-nye-toppmodeller-238b.html I tillegg er den bittelitt strammere i de avrundede hjørnene enn sine Galaxy S7-søsken.
AP160907https://www.aftenposten.no/digital/Apple-lansering-Super-Mario-klar-for-ny_-vanntett-Iphone-240b.html Mon tro hvordan det står seg mot Samsung Galaxy S7 ?
BT160902 Samsung Electronics stanser salget av Galaxy Note 7 fordi batterier har eksplodert under lading.
BT160902 Det er registrert 35 tilfeller av batterier som har eksplodert på den nye Galaxy Note 7, opplyser Samsung fredag.
BT160902 Galaxy Note 7 ble lansert i Sør-Korea i august.
AP160901https://www.aftenposten.no/digital/Slik-er-splitter-nye-Samsung-Gear-S3-214b.html TEST : Galaxy Note 7 er sannsynligvis markedets beste mobiltelefon ¶
FV160829 TEST : Galaxy Note 7 er sannsynligvis markedets beste mobiltelefon ¶ 4.
FV160829 TEST : Galaxy Note 7 er sannsynligvis markedets beste mobiltelefon ¶
BT160829 TEST : Galaxy Note 7 er sannsynligvis markedets beste mobiltelefon ¶ 4.
BT160829 TEST : Galaxy Note 7 er sannsynligvis markedets beste mobiltelefon ¶
AP160829https://www.aftenposten.no/digital/Ser-du-denne-gra-stripen-pa-Iphone-skjermen-din-har-du-et-problem-8275b.html TEST : Galaxy Note 7 er sannsynligvis markedets beste mobiltelefon ¶
AP160829https://www.aftenposten.no/digital/Her-er-vare-anbefalinger-av-barbar-PC-til-studiene-187b.html TEST : Galaxy Note 7 er sannsynligvis markedets beste mobiltelefon ¶ 4.
AP160829https://www.aftenposten.no/digital/Her-er-vare-anbefalinger-av-barbar-PC-til-studiene-187b.html TEST : Galaxy Note 7 er sannsynligvis markedets beste mobiltelefon ¶
SA160823 TEST : Galaxy Note 7 er sannsynligvis markedets beste mobiltelefon ¶
BT160823 TEST : Galaxy Note 7 er sannsynligvis markedets beste mobiltelefon ¶
AP160823 TEST : Galaxy Note 7 er sannsynligvis markedets beste mobiltelefon ¶
SA160617 Konseptet går ut på at Samsung Galaxy Gear VR-brillene passasjerene utstyres med, viser innhold fra DC Comics verden som er tilpasset den enkelte berg - og dalbanes profil.
AP160617 Konseptet går ut på at Samsung Galaxy Gear VR-brillene passasjerene utstyres med, viser innhold fra DC Comics verden som er tilpasset den enkelte berg - og dalbanes profil.
SA160606 TIL TOPPS : Samsung Galaxy S7 Edge har det beste kameraet.
SA160606 Samsung Galaxy S7 Edgei ¶
SA160606 Når alt skal oppsummeres er det Samsung Galaxy S7Edge som tar seieren.
SA160606 Fotografer vil nok også sette pris på at Samsung Galaxy S7 kan ta bilder i Raw-format, for ekstra redigeringsmuligheter.
SA160606 plass : Samsung Galaxy S7 Edge ¶
FV160606 TIL TOPPS : Samsung Galaxy S7 Edge har det beste kameraet.
FV160606 Samsung Galaxy S7 Edge ¶
FV160606 Når alt skal oppsummeres er det Samsung Galaxy S7Edge som tar seieren.
FV160606 Fotografer vil nok også sette pris på at Samsung Galaxy S7 kan ta bilder i Raw-format, for ekstra redigeringsmuligheter.
FV160606 plass : Samsung Galaxy S7 Edge ¶
AP160606 TIL TOPPS : Samsung Galaxy S7 Edge har det beste kameraet.
AP160606 Samsung Galaxy S7 Edge ¶
AP160606 Når alt skal oppsummeres er det Samsung Galaxy S7Edge som tar seieren.
AP160606 Fotografer vil nok også sette pris på at Samsung Galaxy S7 kan ta bilder i Raw-format, for ekstra redigeringsmuligheter.
AP160606 plass : Samsung Galaxy S7 Edge ¶
AP160506 TEST av Samsung Galaxy A5 : Design og flotte materialer som ikke koster skjorta.
SA160322 Stemmer har også gått til Steven Gerrard i LA Galaxy .
SA160322 I samme undersøkelse kommer det frem at Bruce Arena fra LA Galaxy er den mest populære treneren.
AP160322 Stemmer har også gått til Steven Gerrard i LA Galaxy .
AP160322 I samme undersøkelse kommer det frem at Bruce Arena fra LA Galaxy er den mest populære treneren.
SA160226 Test : Samsungs Galaxy S7 Edge gir oss hakeslippi ¶
AP160226 Budsjett : Hotel Galaxy - greit ( på grensen til godt ) alternativ nær turistghettoen Sudder Street.
AP160226 Test : Samsungs Galaxy S7 Edge gir oss hakeslipp ¶
SA160225 Zuckerberg og hans Occulus Rift-team som har bistått Samsung i utviklingen av deres Galaxy Gear VR-briller.
AP160225 Zuckerberg og hans Occulus Rift-team som har bistått Samsung i utviklingen av deres Galaxy Gear VR-briller.