DB171214 Så mange av de beste ideene vil gå tapt, knust av de største selskapene på bekostning av det globale, nettbrukende publikum, sier Evan Greer i organisasjonen Fight for the Future , ifølge britiske The Guardian.
SA171212 Sætre deltok på Statoil Future Energy Forum i Stavanger konserthus mandag.
AA171130 Reportasjen i NG finner du her : This Tiny Nordic Island's Future Depends On Its 35 Villagers og her ser du mer av Thereses bilder.
SA171128 All the best in the future for you as a club.
AP171128 All the best in the future for you as a club.
DB171126 We are building our future with American hands, American labor, American iron, aluminum and steel.
DB171125 Video : Future of life ¶
DN171122 Svak vekst og lav produktivitet, blant annet på grunn av usikkerheten rundt forholdet til EU, må gripes fatt i umiddelbart om Storbritannia skal gjøre økonomien « fit for the future », mener politikkprofessor Steve Coulter ved London School of Economics and Political Science ( LSE ).
VG171121 Han var sist aktuell med albumet « Love In The Future » i 2013.
DB171119 Pitchfork kalte ham « The Future of Emo ».
DB171119 Forløst av nettopp Future og Chief Keef, samt store mengder Nirvana, Smashing Pumpkins, Red Hot Chili Peppers, Elliott Smith og Alice In Chains.
DB171119 Det er ikke så rart, for ingen artister har vært viktigere enn Future og Chief Keef de siste fem årene.
DB171119 Den har nesten slukt Future - samtidig som den har gjort ham til stjerne.
DA171114 I et forsøk på å ro ned gemyttene, lot eksstatsminister Hariri seg intervjue i Riyadh av Future TV, hans egen fjernsynsstasjon.
DA171114 I « End Game » rapper både Ed Sheeran og den ordentlige rapperen Future .
DB171113 Amy Luers, som leder forskningsnettverket Future Earth og har vært rådgiver for USAs tidligere president Barack Obama, bruker sterkere ord for å beskrive situasjonen.
DB171113 Future Earth har bidratt til den nye studien.
AA171113 Amy Luers, som leder forskningsnettverket Future Earth og har vært rådgiver for USAs tidligere president Barack Obama, bruker sterkere ord for å beskrive situasjonen.
AA171113 Future Earth har bidratt til den nye studien.
AP171112 Intervjuet ble gjort med Future TV, en libanesisk kanal med forbindelser til Hariris parti al-Mustaqbal ( Fremtidsbevegelsen ), det største partiet i det libanesiske parlamentet.
AP171112 Hariri-familien står også bak Future TV i Libanon.
DN171110 I den helt ok låten « End Game » gir hun plass til både rapperen Future og gnomen Ed Sheeran, og hun blir svevende litt mellom disse motpolene platen gjennom.
DB171110 I januar fikk Norges Skiforbund, Skiskytterforbundet og Trondheim kommune sammen med forskere fra SINTEF og NTNU millionstøtte fra Kulturdepartementet for å starte prosjektet « Snow for the Future », og nå vil europeerne være med på laget, skriver Skiforbundet i en pressemelding.
DB171110 ¶ MENNESKELIKNENDE : CNBC-journalist Andrew Ross Sorkin intervjuet roboten Sophia på Future Investment Initiative.
DB171110 Video : Future Investment Initiative ¶
AP171110 Hariri-familien står også bak Future TV i Libanon.
VG171109 PARLAMENTARIKER : Mustafa Allouche satt i det libanesiske parlamentet fra 2005 til 2009 for Future Movement.
DA171106 Prosjektet har fått tittelen « Snow for the future » ( Fremtidens snø ).
DA171103 Band som Future Islands, Madness, Liars, Madness og Rostam dukker alle opp i Oslo demnne uken.
DA171103 Future Islands ¶
DA171103 Future Islands solgte ut Revolver i 2012 og Parkteatret to år etter.
DN171102 SSB-saka : « I have seen the future of Rock and Roll, and it is not Leonard Cohen » ¶
AP171101 Synthpopbandet Future Islands fikk sitt gjennombrudd i 2014 etter frontfigur Sam Herrings nydelige og småeksentriske dansing under en opptreden hos David Letterman.
AP171101 Future Islands på Rockefeller lørdag.
DB171031 Britiske tabloider dro raskt fram superlativer som « wonderkids », « future superstars » og « the envy of the fotball-world, » etter oppturen, som fikk det til å koke blant tidligere spillere, media og supportere.
VG171028 « No future ! » ble et slagord hentet fra Sex Pistols' mest kjente låt.
SA171028 Hun støttet seg blant annet på forskningsrapporten Computerization and the Future of Jobs in Norway, bestilt av Kunnskapsdepartementet.
DB171028 Måneden etter Vietnam-besøket, i april 2014, bidro kronprins Haakon med en helsides hilsen til DNV GL i selskapets bok « Next - a safe and sustainable future ».
DA171028 og har som Hillary Clinton gjort det gamle 70-tallsslagordet « The Future Is Female » aktivt og relevant igjen.
VG171024 VIKTIG MØTE : Saudi-Arabias kronprins Mohammed bin Salman ( t.h ) sitter ved siden av IMF-sjef Christine Lagarde under Future Investment Initiative ( FII )-konferansen i hovedstaden Riyadh, i dag.
VG171021 Han utga nylig boken « The Once and Future Liberal : After Identity Politics », og har fått atskillige bøtter med kjeft fra identitets-orienterte venstreintellektuelle for ønsket om en mer samlende amerikansk fortelling.
DB171020 He'll be banned from attending future matches/club registers complaint with Merseyside Police ¶ - paul joyce ( @_pauljoyce ) October 20, 2017 ¶
DB171020 Everton say one of fans involved in fracas with Lyon has been identified & will be banned from future games.
AA171020 Ofori spiller moderne R&B med melodiske elektroniske elementer, men han har også eksperimentert med EDM, trap og future bass.
AP171019 « The future of music » ¶
AP171019 Den unge, rå stemmen som rommet så mye følelser fulgte opp med flere gode låter på debutalbumet Pure Heroine samme år, ble kalt « the future of music » av nå avdøde David Bowie, men så ble det stille.
VG171016 Beck to the future .
DB171016 Den posisjonen innehar hun sammen med Kim Jong-uns kone, Ri Sol-ju, og Duyeon Kim, analytiker ved Korean Peninsula Future Forum ( KPFF ), omtaler gårsdagens utnevnelse på følgende måte : ¶
VG171014 Revisjons- og rådgivningsfirmaet PwC har nettopp utgitt rapporten « Workforce of the future », hvor de blant annet har intervjuet over 10 000 mennesker i Kina, Tyskland, India, Storbritannia og USA om fremtidens jobbmarked.
VG171014 Ifølge PwCs rapport « Workforce of the future » kan de bli enda større i « Den blå verden ».
DB171013 De resulterte i blant strategien « 4 the Future ».
DB171013 4 THE FUTURE : DNB og administrerende direktør, Rune Bjerke, har denne våren hatt en stor prosess gående, hvor de har satt forretningsstrategien og merkevaren sin under lupen.
AA171009 Bård husker ikke nøyaktig når og hvor entusiasmen for filmene « Back To The Future » startet.
AA171009 Bildeserie 4/4 Bård By er besatt av « Back to the Future ».
AP171004 Årets utstilling heter « I taste the future » ¶ 20 norske og internasjonale kunstnere deltar ¶
AP171004 Under temaet « I Taste the Future », har over 20 norske og internasjonale kunstnere arbeidet stedsspesifikt for å spekulere i Lofotens utsatte og usikre fremtid.
AP171004 » « I Taste the Future » må for mange tilreisende være en god innføring i norsk, politisk klima, men for nordmenn som leser avisene, virker refleksjonsnivået lite tilføyende til hva vi har diskutert i flere tiår allerede.
AA171004 I Dødens dal er det bare konsertene til Lorde og Future det finnes billetter til.
DB171003 Ifølge hjemmesiden er Kuwait Investment Authority ansvarlig for styringen av fondet « General Reserve Fund » og « Future Generations Fund », samt andre fond på vegne av landets myndigheter.
DB170925 Beaten er en light-versjon av Mike Will Made It og Metro Boomin, og melodiene og fraseringene befinner seg i skjæringspunktet mellom Future og Rae Sremmurd, om man bare trekker fra smerten og legger til litt trendy livslede.
AP170922 Rand Paul, or whoever votes against Hcare Bill, will forever ( future political campaigns ) be known as " the Republican who saved ObamaCare. " - Donald J.
AA170920 Hun har vært og er en forkjemper for utdanning verden rundt, sa den tidligere britiske statsministeren Gordon Brown da han presenterte Solberg på møtet Financing the Future - Education for All.
DB170917 Vi minner om at også vinterens store og tilsvarende kyniske hit « Mask Off » av Future , på sin side bygget på en låt fra Martin Luther King-musicalen « Selma ».
DB170909 Taco i hiphop-kollektivet Odd Future , som Tyler, The Creator leder, begynte å spille « Sway » på radiostasjonen deres.
AA170908 Det er fortsatt billetter igjen til teltkonsertene med Future og Lorde.
AA170908 Det er fortsatt billetter igjen til teltkonsertene med Future og Lorde.
AA170906 Fra før er navn som Lorde, Future og Highasakite klare for teltet ( der det også er trønderfest og humorgalla ).
AA170906 Det er noen billetter igjen til Lorde og Future , men de selger jevnt hver dag og jeg har godt tro på at det blir utsolgt også der, sier Næss.
DB170902 Saken fortsetter nedenfor : ¶ thank you, @marieclaireuk, for the opportunity to sit down and talk about why sustainability can be both invigorating and uncomfortable, but vital nonetheless for the progress of future generations. more often than not, it is the unsung heroes who end up changing the world. i'm grateful to have this platform to be vocal about the issues most import
AA170830 Fra før har Uka sluppet navn som Lorde, Future , Highasakite, Astrid S og Cashmere Cat.
DN170828 The Future Group - tv- og mobilteknologi - 273 mill. ( høsten 2017 ) ¶ 2.
AA170828 Fra før har Uka sluppet navn som Lorde, Future , Highasakite, Astrid S og Cashmere Cat.
DB170823 FCB don't want Coutinho upset for future pic.twitter.com/vHrxrIOxro ¶
DN170821 Begge de to har i de siste månedene forsøkt å kjøpe Oncor - kronjuvelen til Texas-gruppen Energy Future Holdings ( EFH ).
AA170817 Trap-pioneren Future har allerede hatt to topplasseringer på Billboard-albumlista i år, og fått en superhit med « Mask Off ». 6.
AA170817 Future - Uka-teltet 10. oktober ¶
DB170816 Startet med konferanse Det var ifølge avisen på lederutviklingsprogrammet Future Leaders i Oslo at en liten gjeng, blant annet bestående av Marcus Bruns ( 24 ) og Amund Grytting ( 21 ), fikk ideen om å lage de unges svar på Pariskonferansen.
DB170815 For eksempel ordene « jolle » eller « oppdrettspesialist » og det er det, skriver BBC Future .
AP170801 I boken The future of the professions hevder Oxford-forskerne Richard og Daniel Susskind at også profesjoner som jus og advokater vil endres kraftig som resultat av digitalisering og automatisering.
DB170725 Det viste seg at musikkollektivet til Tyler, the Creator, døpt Odd Future , er fan av prosjektet.
DB170719 Dernest kommer alle de andre områdene som skal utgjøre « the future deal » som i prinsippet må være klar senest 29. mars 2019.
VG170706 I slekt med åttitalls-auteuren John Hughes' klassikere, og på sitt beste med energien og idérikdommen til « Back To The Future » ( 1985 ).
DN170705 ¶ LeEcos grunnlegger Jia Yueting ( til venstre ) lanserte i vinter den elektriske sportsbilmodellen FF91 fra Silicon Valley-selskapet Faraday Future .
DN170705 Til høyre, Nick Sampson, sjef i Faraday Future .
VG170704 « Rollin' » med Future og Khalid har en upåklagelig klang av Mizell-brødrenes fjerne idyll, mens « Prayers Up » er seig cruise-musikk.
VG170704 Det er ikke amatører på jobb her : Pharrell, Ariana Grande, Future , Thugga, Migos, Nicki Minaj, Katy Perry og selveste Frank Ocean er med på Harris' reise hjem.
VG170704 Både når han faktisk bruker mikrofonen, og når tapen bak bidrar til å bygge ut stemmen, legge inn Future og Ty Dolla $ign eller til slutt synge refrenget for ham på « Secrets ».
DN170702 Men med noen unntak blir helheten en smule kjedelig og harmonerer svært lite med det som er det faktiske hiphop-sounden i Amerika i dag, representert ved rappere som Future , Young Thung eller Migos.
DB170630 Etter det har jeg holdt kontakten med Odd Future via sosiale medier, sier Lotterud.
DB170630 Det viste seg at musikkollektivet til Tyler, the Creator, døpt Odd Future , er fan av prosjektet.
DB170630 - Odd Future har spilt oss på radiokanalen sin, og da de var i Norge under Øyafestivalen i 2015, sneik de meg inn backstage ( se bildet ).
DB170627 Thank you for chatting the importance of finding your voice and empowering future female leaders.
DN170626 Syv av ti ledere i nordiske bedrifter frykter at dagens forretningsmodell er utdatert om fem år, men få er villige til å satse tungt, ifølge en undersøkelse Kairos Future har gjennomført på vegne av it-selskapet Tieto.
DB170626 Med fanen « Energy of the Future » som lokkemiddel, skulle arrangementet trekke 5 millioner besøkende til Kasakhstans hovedstad Astana.
AP170625 For et lite halvår siden ga den britiske journalisten David Goodhart ut boken The Road to Somewhere : The Populist Revolt and the Future of Politics, der han deler moderne mennesker i anywheres og somewheres.
AP170625 For et lite halvår siden ga den britiske journalisten David Goodhart ut boken The Road to Somewhere : The Populist Revolt and the Future of Politics, der han deler moderne mennesker i anywheres og somewheres.
FV170624 Dag Vavik ( nærmest ) og Ragnar Nielsen i Future Well Control er en av bedriftene som er under Innoventus Sørs vinger.
DN170623 The Future Group ¶
DN170623 The Future Group måtte se allerede beskjedne inntekter krympe og kostnadene stige til værs i fjor.
DN170623 Teknologiselskapet The Future Group tapte 96 millioner kroner i fjor.
DN170623 Lie skriver også at The Future Group har iverksatt flere prosesser for å sikre likviditeten.
DN170623 Gründer og daglig leder Bård Anders Kasin i The Future Group er i trøbbel.
DB170622 ¶ MILLIARDEVENTYR : Kjell Inge Røkke er en av investorene i The Future Group.
DB170622 Interessen for The Future Group-aksjer har kollapset : ¶
DB170622 Fiaskolanseringen ble et voldsomt skudd for baugen for The Future Groups planer om milliardemisjon og børsnotering, og påførte selskapet en voldsom slagside i finansmarkedet, skriver Finansavisen.
DB170622 ( Finansavisen ) : På tredje forsøk hadde seerne for lengst gitt opp TVNorge-satsingen « Lost In Time » der det norske milliardeventyret The Future Group sto bak teknologien.
AA170621 Nå kommer Future til Trondheim, hans konsert under Uka-17, i Teltet 10. oktober, blir etter sigende hans eneste i Norge i år.
AA170621 Få andre rappere kan måle seg med suksessen Future har om dagen.
AA170621 Det skjedde tidligere i år, da Atlanta-rapperen Nayvadius DeMun Wilburn, alias Future, tok topplasseringen med « HNDRXX » på bekostning av forgjengeren « FUTURE », som ble sluppet én uke tidligere.
AA170621 Det skjedde tidligere i år, da Atlanta-rapperen Nayvadius DeMun Wilburn, alias Future , tok topplasseringen med « HNDRXX » på bekostning av forgjengeren « FUTURE », som ble sluppet én uke tidligere.
AA170621 Bare de siste tre årene har den produktive Future gitt ut fem studioalbum og fem mixtapes, til et stadig større publikum. 33-åringen fikk sitt store gjennombrudd med « Pluto » i 2012, og har etter hvert blitt den aller største rapperen innen undersjangeren trap.
AA170621 | Future til Uka ¶
AA170621 Future har også samarbeidet tett med andre stjerner som Kendrick Lamar ( sist på remiksen av superhiten « Mask Off » ), Drake, Ty Dolla $ign, Pharrell Williams, Gucci Mane, Rihanna, The Weeknd, Kanye West og Metro Boomin.
AP170615 Avdøde David Bowie var en klok mann, og han skal ha kalt unge Lorde for « the future of music » etter hennes debutalbum Pure Heroine i 2013.
AP170615 Avdøde David Bowie var en klok mann, og han skal ha kalt unge Lorde for « the future of music » etter hennes debutalbum Pure Heroine i 2013.
VG170609 Headly skal også ha vært i gang med filmingen av TV-serien « Future Man » som blir produsert av skuespiller Seth Rogen.
VG170609 Forrige uke var den tidligere presidentkandidaten på besøk « over dammen » for å promotere sin nye bok, Our Revolution : A Future to believe in, som på norsk kan oversettes til ; Vår revolusjon : En fremtid å tro på.
AP170606 I 2013 etablerte derfor de lokale myndighetene på Hebridene, Orknøyene og Shetland kampanjen « Our Islands Our Future ».
SA170604 Stavanger-ordfører Christine Sagen Helgø under Statoil Future Energy Forum i forrige uke.
SA170604 Statoil Future Energy Forum 2017 handler om den fossile energifremtiden, ikke den fornybare.
SA170604 mai : Statoil har invitert til Statoil Future Energy Forum 2017.
VG170602 Google will keep working hard for a cleaner, more prosperous future for all.
SA170601 As the Mayor of Pittsburgh, I can assure you that we will follow the guidelines of the Paris Agreement for our people, our economy & future . http://t.co/3znXGTcd8C ¶ - bill peduto ( @billpeduto ) June 1, 2017 ¶
AP170601 " joins a small handful of nations that reject the future . " pic.twitter.com/BKarCA5LKJ ¶
AP170601 As the Mayor of Pittsburgh, I can assure you that we will follow the guidelines of the Paris Agreement for our people, our economy & future . http://t.co/3znXGTcd8C ¶ - bill peduto ( @billpeduto ) June 1, 2017 ¶
SA170523 Sætre deltok på Statoil Future Energy Forum i Stavanger konserthus mandag.
DN170523 Selskapet har de siste par årene lansert store oppkjøpsforsøk i USA, ekspandert i Asia og investert i elbilselskaper, blant annet amerikanske Faraday Future .
DB170520 Og vi vet allerede at de kan yppe seg med de beste - også på sikkerhet - og når det gjelder elbiler vet vi hva de er i stand til å utvikle - vi har tidligere omtalt både Tesla-utfordreren, Kina-baserte LeEco og ditto Faraday Future samt Lucid Motors ( ex.
AP170512 . Maybe the best thing to do would be to cancel all future " press briefings " and hand out written responses for the sake of accuracy ? ? ?
DB170507 Future har rappet om samlivsproblemer og om nummen, narkotisert lede.
DN170503 Her fra " Back to the future " på Den Norske opera & ballett.
DN170430 Av Ida Faldbakken, partner Nordic Impact og medgründer av Katapult Future Fest.
VG170424 - Sammen med The Future Group og Fremantle Media er vi en del av en teknologisk revolusjon, og vi er utrolig stolte av det og glad for at vi ikke ga oss ved første hinder, sier Landsverk videre.
VG170422 - Når vi sier vi har tiltro til The Future Group, så innebærer det at de har gitt oss forsikringer om at endringene de foretar nå, skal løse problemene.
DB170420 Prosjektet « Snow for the Future ».
DB170420 The donations will be used to fund the care, treatments and therapies required by Billy in the immediate future and going forward, helping him to return to a full and active life.
VG170419 Flere av seminarene under konferansen har navn som « Facebook and media » og « the future of media », og Facebook startet også nylig et initiativ kalt « Facebook journalism project », som har som formål å skape sterkere bånd mellom nyhetsindustrien og det sosiale nettverket.
DB170415 Esposito ved Georgetown University, som blant annet har skrevet bøkene « The Future of Islam » og « Who Speaks for Islam ?
DN170410 Toppsjefen i Birkenstock saksøker kunstner Ida Ekblad ¶ Future Group-gründerne tjener ikke penger, men tar ut millioner ¶
DN170409 Toppsjefen i Birkenstock saksøker kunstner Ida Ekblad ¶ Future Group-gründerne tjener ikke penger, men tar ut millioner ¶
DN170407 The Future Group får pepper for teknologivalg ¶
DN170407 Bård Anders Kasin er en av gründerne i teknologiselskapet The Future Group, som en rekke profilerte investorer har satset på.
DN170407 Andresen som følger spent med på fremtiden til det ambisiøse The Future Group.
DN170406 Bård Anders Kasin er en av gründerne i teknologiselskapet The Future Group, som en rekke profilerte investorer har satset på.
DN170406 Andresen som følger spent med på fremtiden til det ambisiøse The Future Group.
DN170406 Gründer Bård Anders Kasin i The Future Group forsvarer en verdsettelse på snaut én milliard kroner før teknologiselskapet bak det kriserammede tv-showet « Lost in Time » har fått reelle inntekter.
DN170406 Den er vi i ferd med å rulle ut, sier medgründer Bård Anders Kasin i The Future Group.
DB170406 Prosjektet Snow for the Future .
DN170405 Gründer Bård Anders Kasin i The Future Group forsvarer en verdsettelse på snaut én milliard kroner før teknologiselskapet bak det kriserammede tv-showet « Lost in Time » har fått reelle inntekter.
DN170405 Den er vi i ferd med å rulle ut, sier medgründer Bård Anders Kasin i The Future Group.
DB170404 ¶ INVESTERT : Kjell Inge Røkkes Aker ASA har investert 20 millioner i The Future Group, selskapet bak teknologien til TVNorge-programmet « Lost in Time ».
DB170404 Teknologiselskapet bak programmet, The Future Group, stiler seg som pionerer innen såkalt Interactive Mixed Reality ( IMR )-teknologi, og har bygget opp store forventninger til konseptet som nå har krasjet i beste sendetid to lørdager på rad.
DB170404 THE FUTURE GROUP : Gründer Bård Anders Kasin ( tv ) og investor Jens Petter Høili står bak teknologiselskapet.
DB170404 Mye penger er på spill for The Future Group, som allerede skal ha hentet én milliard kroner inn i selskapet, og angivelig snuser på børsnotering med en prising på 3,3 til 5,5 milliarder kroner.
DB170404 I november i fjor meldte The Future Group at de da hadde sikret seg totalt 360 millioner kroner fra en rekke investorselskaper.
DB170404 Det får Future Group kommentere på, sier Kristian Eikre, investeringsdirektør i Ferd til Dagbladet.
DB170404 Dagens Næringsliv skriver at Ferd har gått inn med 100 millioner kroner i The Future Group, men selskapet ønsker ikke å kommentere TV-programmets problemer overfor Dagbladet.
DB170404 Bård Anders Kasin i The Future Group har klokkertro på at aksjonærene støtter dem videre, til tross for store problemer under teknologiens ildåp på riksdekkende tv.
VG170403 - Vi har fortsatt tro på formatet og stor tillit til gjengen i The Future Group som leverer den banebrytende spillteknologien.
DN170403 The Future Groups teknologi har fått stor oppmerksomhet.
DN170403 The Future Group ¶
DN170403 Foto : Mikaela Berg The Future Group, årsresultat 2015 ( i MNOK ) 2015 2014 Endring Omsetning 0,2 - - % Driftsresultat ( ebit ) - 28 - 7,7 - % Resultat før skatt - 28 - 7,7 - % Fairchance Group, årsresultat 2015 ( i MNOK ) 2015 2014 Endring Omsetning 4,1 1,2 241,7% Driftsresultat ( ebit ) - 0,4 - 4,6 - % Resultat før skatt - 0
DN170403 Foto : Mikaela Berg The Future Group, årsresultat 2015 ( i MNOK ) 2015 2014 Endring Omsetning 0,2 - - % Driftsresultat ( ebit ) - 28 - 7,7 - % Resultat før skatt - 28 - 7,7 - % Fairchance Group, årsresultat 2015 ( i MNOK ) 2015 2014 Endring Omsetning 4,1 1,2 241,7 % Driftsresultat ( ebit ) - 0,4 - 4,6 - % Resultat før skatt -
DN170403 « Lost in Time » er utviklet av det nye, norske teknologiselskapet The Future Group, som DN tidligere har omtalt.
DN170403 The Future Group ¶
DN170403 Andresen har til sammen investert 170 millioner kroner i The Future Group, selskapet som har utviklet teknologien.
DN170403 - Vi har fortsatt tro på formatet og stor tillit til gjengen i The Future Group som leverer den banebrytende spillteknologien.
DB170403 - Vi har fortsatt tro på formatet og stor tillit til gjengen i The Future Group som leverer den banebrytende spillteknologien.
DB170403 april, sier Bård Anders Kasin, daglig leder i The Future Group.
DB170402 TVNorge og Bård-Anders Kasin og Jens Petter Høilis The Future Group har lagt lista høyt i promoteringen av det nye og banebrytende tv-konseptet « Lost in time » det siste halvåret.
DN170329 Tencent og Apple-produsent Foxconn har investert i det kinesiske selskapet Future Mobility, som skal starte masseproduksjon av elektriske biler i 2020.
DB170329 Imama Sherin Khankan delte sin visjon gjennom monologen « The Future of Islam is a Woman » om veien fram mot å etablere en moské for kvinner og bli Nordens første kvinnelige imam.
SA170327 | Statoil leverer utbyggingsplan for Bauge og Njord Future
SA170327 Gjennom prosjektet Njord Future sikres nå en langsiktig løsning for optimal ressursutnyttelse av hele Njord-området.
DN170327 « Lost in Time » er utviklet av det nye, norske teknologiselskapet The Future Group, som DN tidligere har omtalt.
DN170327 The Future Group ¶ | - Får større konsekvenser om vi velger « feil » parti, enn om vi kjøper enda en rynkekrem ¶
DN170327 John Fredriksen, Kjell Inge Røkke og Johan H Andresen har til sammen investert 200 millioner kroner i The Future Group, selskapet som har utviklet teknologien.
DN170327 Foto : Mikaela Berg Gründerne av The Future Group kaller sin teknologi Interactive Mixed Reality - der de tar i bruk både elementer fra Virtual reality og Augmented reality.
DB170325 Det interaktive konseptet « Lost in time » blander spillgrafikk og gameshow-underholdning, og Dagbladet kunne allerede i høst fortelle om de norske gründerne i The Future Group, Jens Petter Høili og Bård Anders Kasin, som ønsket « å lage « Matrix » i stua » til tusenvis av nordmenn.
DB170325 Thinking and excited about the future .
DB170324 ¶ Bård-Anders Kasin og Jens Petter Høili har sikret seg flere norske finanskjendiser på eiersiden i The Future Group.
DB170324 Ifølge kilden er The Future Group nå i markedet for å reise kapital med bistand fra meglerhusene Carnegie, SEB og DNB.
DB170324 Foto : The Future Group.
DB170324 ( Finansavisen ) : Jens Petter Høili og Bård-Anders Kasin henter én milliard kroner til kjendisspekkede The Future Group.
BT170324 INTERAKTIV : - Ved å kombinere spillteknologi og effekter kjent fra store Hollywood-produksjoner, introduseres norske TV-seere nå for en annerledes TV-kveld for hele familien, skriver Eivind Landsverk, programdirektør i TVNorge og Discovery Networks i en pressemelding FOTO : The Future Group ¶
DB170323 Forskere bør ta en større plass i det offentlige ordskiftet og se til Future of Humanity Institute i Oxford for inspirasjon til tverrfaglig miljøbygging.
AA170320 Og da « Future Soldier » såvidt klarte å framkalle en skuldertrekning fra min side var jeg klar for å erklære serien for død og begravet.
DN170317 Prosjektet med oppgraderingen har fått navnet Njord Future , og er et nybrottsarbeid i den forstand at det er en produksjonsplattform på norsk sokkel som tas til land for oppgradering etter å ha vært i drift i 20 år.
DB170311 Kun tre måneder etter at de fikk sønnen, Future Zahir Wilburn ( 2 ), ble det slutt.
DB170311 Ciara som er i hennes tredje trimester, har allerede et barn fra et tidligere forhold med den verdensberømte rapstjernen Future ( 33 ).
DB170310 Clinton klarte ikke strekke seg lengre enn til " we must accept this result and then look to the future .
SA170309 Februar 2014 : Juryleder Jørn Mortensen fra KORO kunngjør at Jonas Dahlberg skal utforme de tre minnestedene « Memory Wound » ( på Sørbråten ), « Time and Movement » og « Dialogue for the Future ».
DN170307 I fjor benyttet han samme metode og fikk kontroll over børsnoterte Guangxi Future Technology.
AA170307 « The Future is lost in Mosul », skriver min venninne fra hotellet.
SA170306 SVÆR : Faraday Future FF91 er en stor bil, og har en batteripakke på 130 kWh.
SA170306 KOSTBAR : Faraday Future sier de første bilene skal leveres neste år.
SA170306 Ifølge Autoblog skal konsernsjefen for LeEco, som sikrer Faraday Future sin økonomi, sagt at den i hvert fall kommer til å koste under 2,5 millioner kroner.
SA170306 Faraday Future er også lokalisert i California, nærmere bestemt Los Angeles.
FV170306 SVÆR : Faraday Future FF91 er en stor bil, og har en batteripakke på 130 kWh.
FV170306 KOSTBAR : Faraday Future sier de første bilene skal leveres neste år.
FV170306 Ifølge Autoblog skal konsernsjefen for LeEco, som sikrer Faraday Future sin økonomi, sagt at den i hvert fall kommer til å koste under 2,5 millioner kroner.
FV170306 Faraday Future er også lokalisert i California, nærmere bestemt Los Angeles.
BT170306 SVÆR : Faraday Future FF91 er en stor bil, og har en batteripakke på 130 kWh. produsenten ¶
BT170306 KOSTBAR : Faraday Future sier de første bilene skal leveres neste år.
BT170306 Ifølge Autoblog skal konsernsjefen for LeEco, som sikrer Faraday Future sin økonomi, sagt at den i hvert fall kommer til å koste under 2,5 millioner kroner.
BT170306 Faraday Future er også lokalisert i California, nærmere bestemt Los Angeles.
AP170306 SVÆR : Faraday Future FF91 er en stor bil, og har en batteripakke på 130 kWh.
AP170306 KOSTBAR : Faraday Future sier de første bilene skal leveres neste år.
AP170306 Ifølge Autoblog skal konsernsjefen for LeEco, som sikrer Faraday Future sin økonomi, sagt at den i hvert fall kommer til å koste under 2,5 millioner kroner.
AP170306 Faraday Future er også lokalisert i California, nærmere bestemt Los Angeles.
AA170306 I rapporten " Don't pollute my future !
AA170306 SVÆR : Faraday Future FF91 er en stor bil, og har en batteripakke på 130 kWh.
AA170306 KOSTBAR : Faraday Future sier de første bilene skal leveres neste år.
AA170306 Ifølge Autoblog skal konsernsjefen for LeEco, som sikrer Faraday Future sin økonomi, sagt at den i hvert fall kommer til å koste under 2,5 millioner kroner.
AA170306 Faraday Future er også lokalisert i California, nærmere bestemt Los Angeles.
SA170303 Resultatene av undersøkelsen er formulert i rapporten Future Living VII, som blant annet selges til kataloghusleverandørene.
SA170303 Ifølge Kåre Elnan, leder for Prognosesenterets rapport « Future Living VII », ser man en tredeling av gruppen mennesker som kjøper ferdighus, som reflekteres i type boliger som selges.
AP170303 Resultatene av undersøkelsen er formulert i rapporten Future Living VII, som blant annet selges til kataloghusleverandørene.
AP170303 Ifølge Kåre Elnan, leder for Prognosesenterets rapport « Future Living VII », ser man en tredeling av gruppen mennesker som kjøper ferdighus, som reflekteres i type boliger som selges.
DB170302 #Sessions' statement on recusal from any current or future investigations into possible Trump campaign-Russia ties http://t.co/f4dK9V8qSy pic.twitter.com/nQSYDV6JMi ¶
VG170226 James McAvoy spiller den yngre utgaven av professor X i « X : First Class » ( 2011 ), « X-Men : Days of Future Past » ( 2014 ) og « X-Men : Apocalypse » ( 2016 ).
VG170226 Han var første gang å se som Xavier i « X-Men » i 2000, og har spilt den samme rollen i « X-Men 2 » ( 2003 ), « X-Men : The Last Stand » ( 2006 ), « X-Men : Origins » ( 2009 ), « The Wolverine » ( 2013 ) og « X-Men : Days of Future Past » ( 2014 ) før kommende « Logan ».
DB170226 « I'm looking forward to see your future reviews as I believe you will be happy to see that we have reduced the warnings and our products are now lighter on resources.
DB170225 Excited for strong, unified party standing for best of our country into the future .
DB170219 » Delvis handler det om at Future har forandret seg.
DB170219 Selv har jeg hatt det sånn med Future en stund nå.
DB170219 Og du hører den i tidlig Future, men sjelden i dagens Future , som liker seg litt for godt i alt som er vanskelig og vondt.
DB170219 Og du hører den i tidlig Future , men sjelden i dagens Future, som liker seg litt for godt i alt som er vanskelig og vondt.
DB170219 Før bruddet laget Future søkende, triumferende, optimistisk og, ja, fremtidsrettet musikk, med følelsene skjøvet langt frem i monitor.
DB170219 Ellers går det bare på tomgang, som på albumet han slapp nå på fredag, det som bare heter « Future ».
DB170219 Det er fristende å tenke at Future mistet kontakt med fremtiden da han forlot lille Future hos Ciara og forloveden hennes, Russell Wilson, men ettersom man ikke skal tøyse med andre menneskers personlige tragedier, skal jeg la være.
DB170219 Det er fristende å tenke at Future mistet kontakt med fremtiden da han forlot lille Future hos Ciara og forloveden hennes, Russell Wilson, men ettersom man ikke skal tøyse med andre menneskers personlige tragedier, skal jeg la være.
DB170219 Bruddet i Futures musikk sammenfaller med det stygge bruddet med forloveden Ciara, som han fikk en sønn med, lille Future .
DB170219 Future er flink, produsentene hans er flinke, og det smeller der det skal.
DB170214 Under innspillingen av « X-Men : Days of Future Past » i 2013 oppdaget han for første gang føflekken, men trodde først at han hadde klort seg.
AP170214 - NHO og landsforeningene har programmer som " Female Future " for å stimulere flere kvinner til å ta toppjobber og gi dem bedre kompetanse.
AP170214 - NHO og landsforeningene har programmer som « Female Future » for å stimulere flere kvinner til å ta toppjobber og gi dem bedre kompetanse.
SA170209 Jeg kunne ha nevnt mange flere spennende muslimske feminister som taler muslimske kvinners sak, for eksempel Rachelle Fawett, forfatter av artikkelen « The reality and future of Islamic feminism ».
DB170208 Fra artikkelen The future of employment : How susceptible are jobs to computerisation ? av Carl Benedict Frey og Michael A.
DN170206 Av Ida Faldbakken, partner Nordic Impact og Katapult Future Fest.
DB170206 Girlpower is the future .
VG170203 Just signed referral of Swedish #climate law, binding all future governments to net zero emissions by 2045.
DB170202 We would like to request an open meeting with President Kasper at the FIS World Ski Championships in Lahti in February 2017 to discuss the future of clean sport.
DB170126 . Andre ting han har vært med på, er blant annet filmen « Back to the Future », hvor den bøllete karakteren Biff er basert på Trump.
DB170125 Årets tema er, passende nok, « White Space - Blue Future » ( Hvitt rom - blå framtid ).
AP170124 Årets konferanse har slagordet « White Space-Blue Future ».
DN170112 Han er sikker på at både Snorre Future , Snilehorn og Njord Expansion vil komme i år, prosjekter som vil gi seks milliarder dollar i investeringer og 400 millioner fat i oljereserver.
DB170111 ( Foto : Shake The Future ) ¶
DN170110 BMW viser et tenkt interiør i skulpturen « i Inside Future ».
SA170106 Prosjektet « Snow for the future » ble lansert i 2015, og har som mål å utvikle klimavennlig snøproduksjonsteknologi under varmere temperaturer.
AP170106 Prosjektet « Snow for the future » ble lansert i 2015, og har som mål å utvikle klimavennlig snøproduksjonsteknologi under varmere temperaturer.
AP170106 Prosjektet « Snow for the future » ble lansert i 2015, og har som mål å utvikle klimavennlig snøproduksjonsteknologi under varmere temperaturer.
DN170105 Bilprodusenten Faraday Future har allerede lansert en bil som skal vises på CES som kan tukte alt av utslippsfrie biler hittil, inkludert Tesla.
DN170105 Bilbransjen Faraday Future FF 91 er verdens raskeste elektriske bil.
DN170104 I fjor presenterte det nye selskapet Faraday Future en ganske oppsiktsvekkende, men noe lite troverdig elbil, i konseptbilen FFZero1 som minnet mest om noe Batman kan bli sett kjørende i.
DN170104 Foto : Faraday Future
DN170104 Faraday Future FF91 er godt over fem meter lang, men skal likevel være håndterlig ettersom bakhjulene også svinger.
DN170104 Bak selskapet Faraday Future står den kinesiske forretningsmannen Jia Yueting, som har tjent seg rik på selskapet LeEco som omtales som det kinesiske svaret på Netflix.
DB170104 I likhet med Tesla og nylig lanserte Lucid, har også Faraday Future gitt bilen noen detaljer som kanskje er mer spesielle enn de er nødvendige.
DB170104 Foto : Faraday Future
DB170104 Faraday Future oppgir en akselerasjon fra 0-60 miles til 2,39 sekunder, mens de foreløpig beste tallene fra Tesla er 2,6 sekunder.
DB170104 Dette setter Faraday Future FF91 helt i toppen for hva som er lansert av elbiler noensinne.
DB170104 Og det er ikke bare klassiske elektronikkselskaper som vil være med på festen, bilbransjen er også sterkt representert, les for eksempel om den nylanserte Tesla-dödaren Faraday Future .
DB170102 LeEco, som opprinnelig er et telefoni- og TV-selskap, har også flere jern i ilden som storinvestorer i amerikanske Faraday Future , som skal lansere sin elbil i januar, på CES i Las Vegas.
AP170101 Louis og forfatter av boken Service Automation : Robots and the Future of Work, enig i.
FV161229 Tidligere denne vinteren startet stjernekeeperen kampanjen « The Future Is Equal », med blant andre utsalg av t-skjorter for å sette fokus på kampen.
BT161229 Tidligere denne vinteren startet stjernekeeperen kampanjen « The Future Is Equal », med blant andre utsalg av t-skjorter for å sette fokus på kampen.
DN161107 Opprinnelig hadde TV 2 gruppen også en eierandel i The Future Group, men har nå trukket seg ut.
DN161031 We wish that Facebook will commit itself to respecting the freedom of the press and ensure and formally guarantee that this will not happen in the future . (... ) ¶
AA160819 Alle i Future Arena holdt pusten, men så at ballen aldri fant veien til nettmaskene.
AP160814 Det fortsatte i første omgang i Future Arena.
AP160403 Contact your advisor and we can discuss your aim for the future . » - Budskapet er at vi hjelper våre kunder.
AP160313 En pådriverrolle Skiforbundet har akslet sammen med ledende teknologimiljøer i Trondheim i utviklingsprosjektet « Snow for the future ».
AP160309 En film fra Amercan Future Fund forsøker å stemple Donald Trump som uegnet til å være president på grunn av språkbruken hans.
AP160309 Den konservative politiske aksjonskomiteen American Future Fund kjører nå ut en 30-sekundersfilm på TV-kanaler i Florida.
AP160309 En film fra Amercan Future Fund forsøker å stemple Donald Trump som uegnet til å være president på grunn av språkbruken hans.
AP160309 Den konservative politiske aksjonskomiteen American Future Fund kjører nå ut en 30-sekundersfilm på TV-kanaler i Florida.
AP160218 Future - EVOL ¶
AP160216 Aftenposten omtalte forslaget, som fikk en tredje plass i Future Built-konkurransen " Get a bike, Break Free ! ", torsdag 4. februar.
AP160216 Aftenposten omtalte forslaget, som fikk en tredje plass i Future Built-konkurransen " Get a bike, Break Free ! ", torsdag 4. februar.
AP160203 Oslo kommune deltar nemlig i Future Built, et prosjekt som har som mål å løfte frem miljøvennlig byutvikling og arkitektur.
AP160203 Forslaget, som ble laget i samarbeid med landskapsarkitekter og ingeniører i Witteveen+Bos og Okra i Nederland på oppdrag fra Future Built, ble premiert med en tredjeplass.
AP160111 Høydepunkter : « Slip Away », « I've Been Waiting for You », « 5:15 the Angels Have Gone », « A Better Future ».
AP160109 Det går på at man skal ha tiltak som gjør at de som skal jobbe i bygget velger å sykle dit, sier kommunikasjonsrådgiver i Pia Bodahl i Future Built.
AP160109 Future Built, som jobber med å få utbyggere til å skape miljøvennlige bygg, har sykkel høyt oppe på listen.
FV160106 Etter måndeder med spekulasjoner ble Faraday Future vist offentlig på den store elektronikkmessen CES i Las Vegas mandag denne uken.
AP160105 Etter måndeder med spekulasjoner ble Faraday Future vist offentlig på den store elektronikkmessen CES i Las Vegas mandag denne uken.
AP160102 ( Les mer om « Computerization and the Future of Jobs in Norway » i denne artikkelen ).
AP160102> ( Les mer om « Computerization and the Future of Jobs in Norway » i denne artikkelen ).