BT170209 Jeg kjenner ikke teknologien her, men det er en del forutsetninger som må oppfylles for at fukttransporten via elektroosmose skal fungere, sier Stig Geving.
SA170111 Dataene samles inn og følges opp av Norges miljø- og biovitenskapelige universitet ( NMBU ) for å se om fukttransporten i veggen fungerer som planlagt.
AP170111 Dataene samles inn og følges opp av Norges miljø- og biovitenskapelige universitet ( NMBU ) for å se om fukttransporten i veggen fungerer som planlagt.
SA160409 Nikes eneste måte å skille mellom de store landene og de litt mindre viktige, er for øvrig at land som Norge og Finland ikke har fått " Vapor-mønsteret " på forsiden av draktene - et mønster som visstnok skal bedre fukttransporten enda mer.
BT160409 Nikes eneste måte å skille mellom de store landene og de litt mindre viktige, er for øvrig at land som Norge og Finland ikke har fått " Vapor-mønsteret " på forsiden av draktene - et mønster som visstnok skal bedre fukttransporten enda mer.
AP160409 Nikes eneste måte å skille mellom de store landene og de litt mindre viktige, er for øvrig at land som Norge og Finland ikke har fått " Vapor-mønsteret " på forsiden av draktene - et mønster som visstnok skal bedre fukttransporten enda mer.