VG170916 Jeg har trent litt annerledes, med mer styrke og kondisjon i tillegg til masse sparring med de beste på Frontline Academy, sier Foss.
VG170916 Han trener på Frontline Academy, men har kommet litt i skyggen av utøvere som Emil Weber Meek, Mohsen Bahari, Kenneth Bergh og Jack Hermansson.
DN170830 « Vi er noe overrasket over at Frontline nå handles nær NAV, grunnet selskapets sterke track record og vår tro på at eiendelsverdiene har bunnet ut », skriver meglerhuset.
DN170830 XXL var blant aksjene som steg markant på Oslo Børs onsdag, mens Frontline falt etter å ha lagt frem andrekvartalsrapporten.
DN170830 For øvrig la Frontline onsdag frem kvartalstall som var marginalt svakere enn analytikerne ventet, og selskapet beslutte å ikke utbetale utbytte for kvartalet på grunn av negativt kvartalsresultat.
DN170830 - Mange, inkludert oss, hadde nok trodd at Frontline ville betale et lite symbolsk utbytte.
DN170830 Valgekspert : - Å fastslå noe nå, er risikosport ¶ | Frontline : Bedre posisjonert uten DHT ¶
DN170830 Tidligere i år jaktet John Fredriksens Frontline intenst på konkurrenten DHT.
DN170830 Skipsreder og milliardær John Fredriksen og hans tankrederi Frontline kjøpte seg i januar i år inn i den amerikanske tankrederkonkurrenten DHT Holding med en eierandel på 16,4 prosent - og varslet at det ville kjøpe hele DHT og dermed skape verdens suverent største tankrederi.
DN170830 DHT avslo en rekke bud fra Frontline og inngikk i mars til slutt en avtale med det Singapore-baserte rederiet BW Group, som blokkerte Fredriksens oppkjøp av selskapet.
DN170830 Frontline tok DHT til retten, hvorpå en bitter ordkrig startet mellom de to selskapene.
AA170830 Frontline falt 5,1 prosent, Golden Ocean Group var ned 0,8 og Subsea 7 falt 0,9 prosent.
VG170823 Svensknorske Jack Hermansson trener til daglig på Frontline Academy i Oslo sammen med MMA-profilene Emil Meek, Kenneth Bergh og Mohsen Bahari. 29-åringen, med tre seirer og ett tap i UFC - den største og viktigste organisasjonen innen mixed martial arts - er spent.
DN170817 Tynget av mislykket oppkjøp ¶ 2017 har vært et turbulent år for John Fredriksen og Frontline .
DN170817 Oppkjøpskampen førte til kursfest i DHT-aksjen, men mye av Fredriksens gevinst forduftet da det ble klart at Frontline måtte gi opp oppkjøpsplanene.
DN170817 Macleod mottok ifjor 9,5 millioner kroner i lønn og bonus fra driftselskapet Frontline Management AS, mot 5,1 millioner i 2015.
DN170817 Ifølge årsrapporten til Frontline hadde Macleod ved utgangen av februar i år 270.000 aksjer i selskapet.
DN170817 I ettertid har Frontline solgt seg kraftig ned i DHT Holdings og i begynnelsen av august var eierandelen under fem prosent.
DN170817 Da oppkjøpsraidet startet i januar hadde Frontline kjøpt seg opp til en eierandel på over 16 prosent i DHT Holding.
DN170817 Av årsrapporten for Frontline Management as fremgår det at selskapet gjennomførte en omfattende oppussing av lokalene i 2016.
AP170809https://www.aftenposten.no/reise/Vedtok-ny-lov-Pa-denne-ferieoya-risikerer-du-gigantbot-hvis-du-leier-ut-ulovlig-10438b.html Det siste vi har fått høre, er at det fortsatt skal være lov å leie ut leiligheter som ligger « frontline », altså helt inntil stranden, sier Bente Røstøen og presiserer at de følger utviklingen nøye, slik at de kan forsikre seg om at alle boligene de tilbyr, er lovlige å leie ut.
VG170806 Jack Hermansson er svensk statsborger, men trener til daglig på Frontline Academy i Oslo sammen med norske MMA-profiler som Emil Meek, Kenneth Bergh og Mohsen Bahari.
VG170805 Fighteren som trener på Frontline Academy i Oslo med blant andre Emil Meek og Kenneth Bergh, og som har hatt med seg treningspartnerne Bergh, Mohsen Bahari og Håkon Foss til den tynne høyden, sier til VG at han føler seg avslappet og klar etter et par uker i Nord-Amerika.
DN170804 Siden har milliardæren og hans rederi Frontline solgt seg ned i DHT, en trend som har fortsatt over sommeren.
DN170804 John Fredriksens tankrederi Frontline har solgt seg ned til under fem prosents andel i rivalen DHT Holdings.
DN170804 Frontline hadde også fått utbetalt 1,2 millioner dollar, tilsvarende 10,4 millioner kroner, i DHT-utbytte.
DN170802 John Fredriksen er største aksjonær og styreleder i tankrederiet Frontline .
DN170802 Ifølge Lipow vil tankrederier som Frontline og Nordic American Tankers nyte godt på de eventuelle sanksjonene, ettersom fraktrutene nødvendigvis blir lengre.
DN170802 Fredriksens tankrederi Frontline kan bli blant vinnerne dersom USA innfører oljesanksjoner mot Venezuela, mener analytiker.
DN170802 Det John Fredriksen-dominerte tankskipsrederiet Frontline , og den Herbjørn Hansson-dominerte konkurrenten Nordic American Tankers, vil kunne tjene på eventuelle oljesanksjoner fra USA mot Venezuela, mener analytikere.
DN170710 I tillegg til å jobbe på spreng for å redde konkurstruede Seadrill har Fredriksens stortankrederi Frontline ligget i en giftig ordkrig med sin rival, og oppkjøpsmål, DHT.
DN170706 BW Group fikk dermed en blokkerende posisjon for John Fredriksens Frontline , som flere ganger har forsøkt å kjøpe opp DHT uten hell.
DN170706 Frontline har senere gått til retten for å stanse transaksjonen mellom DHT og BW Group, men uten å lykkes.
DN170630 Tankrederiet Frontline og storeier John Fredriksen har solgt unna aksjer i det tidligere oppkjøpsmålet DHT Holding.
DN170630 Oppkjøpsjakten ga Fredriksen og Frontline en samlet gevinst på over 100 millioner kroner tidligere i år, etter at DHT-kursen hadde steget til over fem dollar aksjen og selskapet hadde betalt ut utbytte.
DN170630 Mandag kom det frem at Frontline og ett av Fredriksens investeringsselskaper, GHL, har solgt 1.103.778 aksjer i DHT Holdings i perioden 22. mai til 26. juni 2017.
DN170630 Ifølge dokumentet har Frontline solgt 782.838 aksjer for 26,7 millioner kroner.
DN170630 Ifølge DNs beregninger sitter Fredriksen og Frontline igjen med en gevinst på 6,5 millioner kroner, inkludert utbytter, fredag.
DN170630 I tillegg til å jobbe på spreng for å redde konkurstruede Seadrill har Fredriksens stortankrederi Frontline ligget i en giftig ordkrig med sin rival, og oppkjøpsmål, DHT.
DN170630 I slutten av januar varslet Frontline at det ville kjøpe DHT og dermed skape verdens suverent største tankrederi.
DN170630 I en melding til det amerikanske finanstilsynet SEC opplyser det Fredriksen-dominerte tankrederiet Frontline at det ikke lenger har planer om å slå sammen selskapet med DHT.
DN170630 I en melding til det amerikanske finanstilsynet SEC i juni meldte Frontline at det ikke lenger ønsker en sammenslåing med DHT.
DN170630 I de påfølgende månedene fikk Frontline en rekke bud på selskapet avslått.
DN170630 I begynnelsen av mai anklaget DHT Fredriksen og Frontline for å drive skittent spill - en kritikk Frontline-sjefen avviste blankt.
DN170630 Fredriksen og Frontline kjøpte seg inn i DHT med en 16,4 prosents eierandel i januar i år - og satte i gang et oppkjøpstokt mot selskapet.
DN170630 Fredriksen er styreleder og storaksjonær i Frontline .
DN170630 Det gjorde at Frontline tok DHT til retten både i New York og på Marshalløyene, der DHT er juridisk hjemmehørende, for å stoppe avtalen og få gjennom oppkjøpet.
DN170630 Det fremgår også at Fredriksen sitter på 8,5 millioner aksjer i DHT gjennom ulike investeringsselskaper og at Frontline sitter på seks millioner aksjer.
DN170630 Da DHT-kursen var nede på 4,02 dollar per aksje tidligere denne uken utgjorde DHT-investeringen et tap på over åtte millioner kroner for Frontline .
DN170630 Frontline svarte med krass kritikk av DHTs ledelse.
DN170628 Overtok tankrederiet Frontline i 1996.
DN170627 Uttalelsene kommer etter at forsøk fra Fredriksen-kontrollerte Frontline på å overta konkurrenten DHT Holdings og gå sammen med Gener8 Maritime ikke har ført frem.
DN170627 Wall Street meldte mandag at det John Fredriksen-dominerte tankerederiet Frontline gir opp jakten på konkurrenten Gener 8 Maritime.
DN170627 Nylig led Frontline nederlag i et rettslig forsøk på å stanse DHT-hovedaksjonær BW Group fra å blokkere selskapets oppkjøstilnærmelser.
DN170627 En fusjon mellom Frontline og Gener 8 ville ha skapte verdens største tankrederi, med 43 av de aller største supertankerne, såkalte VLCC ( very large cruce carriers ).
DN170627 Avisen skrev samtidig at markedsforholdene har endret seg og at Frontline derfor pauser oppkjøpsjakten inntil videre.
DN170627 Frontline har tidligere gjort gjentatte forsøk på å overta tankrederiet DHT, som har avvist samtlige.
DN170627 Frontline gir opp oppkjøpsplaner ¶
DN170619 ¶ Det John Fredriksen-kontrollerte tankrederiet Frontline har gått på et nytt rettslig nederlag i tvisten med rivalen og det tidligere oppkjøpsmålet DHT.
DN170619 | Nytt rettsnederlag for Frontline ¶ ¶
DN170619 Frontlines begjæring om midlertidig forføyning mot DHT ble nylig avvist, og nå kommer det frem at selskapets søksmål mot DHT er avvist og at Frontline er blokkert fra å gjenoppta lignende saker mot DHT i noen annen rettsinstans, ifølge en pressemelding fra DHT.
DN170619 | Carnegie snur om Frontline
DN170619 Styreleder og storaksjonær i Frontline , John Fredriksen, på sitt kontor i London.
DN170619 Rugsveen peker også på andre grunner til å kjøpe Frontline nå : ¶
DN170619 Nå snur meglerhuset, og anbefaler å kjøpe Frontline med et kursmål på 66 kroner aksjen, for første gang siden det tok opp dekning av aksjen siden november 2013.
DN170619 Hovedargumentet er at Frontline er godt rustet til å tåle ytterligere motgang i et tøft marked, men vil nyte godt når det først tar seg opp.
DN170619 Det er denne oppgangen Rugsveen mener Frontline er godt rustet til å møte.
DN170619 Analytikere flest anbefaler å selge aksjene i det John Fredriksen-dominerte tankrederiet Frontline .
DB170616 GOD STEMNING : Humøret er på topp på Frontline Academy på Majorstua.
DB170614 Kom dere ned til Frontline Academy på Majorstua og ta kontakt med sjefstrener Eduardo Teta Rios.
DB170614 Jack Hermansson og Emil Meek er i UFC, den ypperste MMA-ligaen i verden og kommer fra Frontline Academy på Majorstua i Oslo.
VG170608 Taleb møtte istedenfor svenske Oliver Enkamp, mens Meek var med som tilskuer og støttespiller for Frontline Academy-kollega Jack Hermansson.
DN170607 Det John Fredriksen-kontrollerte tankrederiet Frontline er blitt avvist i høyesterett på Marshall-øyene.
DN170607 Det Fredriksen-kontrollerte tankrederiet Frontline er igjen blitt avvist av høyesterett i kampen om DHT.
DN170607 | Frontline avvist i retten igjen ¶
VG170603 Berghs kollega i Frontline Academy, Håkon Foss, gikk på et tap mot Craig White - samme mann som tidligere i går slo Thomas Robertsen.
VG170602 Paraisy står med 15 seirer og fire tap, men har ikke gått obligatorisk kamp siden han tapte mot Berghs Frontline Academy-kollega Jack Hermansson i 2014.
DN170601https://www.dn.no/nyheter/2017/06/01/2118/Shipping/john-fredriksen-har-arveplanen-klar Frontline , Archer, Arcadia Petroleum, Deep Sea Supply og Golden Ocean er refinansiert.
DN170531 John Fredriksens tankrederi Frontline har kjempet for å kjøpe tank-konkurrenten DHT Holdings.
DN170531 Investor og DHT-aksjonær kommer med hard kritikk mot ledelsen i tankrederiet etter at selskapet i månedsvis har nektet å forhandle med John Fredriksen og Frontline om oppkjøp.
AA170530 Blant de øvrige selskapene falt Frontline med 4,3 prosent, mens Thin Film Electronics steg med 9,3 prosent.
AA170529 Frontline steg med 1,67 prosent, mens Seadrill var mandagens taper med et kraftig fall på 12,8 prosent.
VG170528 VG+ : Dette er de viktigste MMA-profilene gjennom tidene ¶ 28-åringen hadde for øvrig med seg tre kolleger fra Frontline Academy i hjørnet.
VG170528 Trener på Frontline Academy ¶
VG170528Frontline Academy har han en meget viktig rolle, og Hermansson entrer alltid buret med både det svenske og norske flagget.
AA170526 Samme vei gikk det for Frontline ( - 7,5 ), DNO ( - 5,3 ), Aker Solutions ( - 4,2 ), Aker BP ( - 3,1 ) og Subsea 7 ( - 2,4 ).
DN170522 I tillegg til å jobbe på spreng for å redde konkurstruede Seadrill har Fredriksens stortankrederi Frontline ligget i en giftig ordkrig med sin rival, og oppkjøpsmål, DHT.
DN170515 John Fredriksens Frontline fyrer løs mot DHT i en melding sendt via Oslo Børs.
DN170515 Hedgefondlegende advarer om at neste nedtur blir enorm ¶ ¶ | - Vanskelig å forstå hvorfor DHT trenger to toppsjefer ¶ Frontline fyrer løs mot sjefene i DHT, som de mener er unødvendig dyre og setter egne interesser foran aksjonærene.
DN170515 Hanskene er definitivt erstattet av knokejern i ordstriden mellom tankselskapene DHT og Frontline , der John Fredriksen er dominerende aksjonær.
DN170515 Frontline har svart med en børsmelding der de går til frontalangrep på motivene til DHTs ledelse.
DN170515 Frontline har forsøkt å kjøpe opp DHT, men ledelsen og styret valgte å alliere seg med BW Group, og inngikk en avtale som blokkerte oppkjøpet.
DN170512 Statssekretæren reduserte sin beholdning i John Fredriksens tankrederi Frontline fra 20.000 til 3.000, mens han økte innsatsen i solenergiselskapet Rec Silicon fra 300.000 til 400.000 aksjer.
VG170511 Jack Hermansson, svensken som bor i Norge og trener sammen med Meek på Frontline Academy i Oslo, skal også gå kamp på det samme stevnet.
DN170511 Året etter kjøpte Fredriksen det svenske tankrederiet Frontline .
DN170510 Forvalter Jan Petter Sissener vet hva som må til for at Frontline skal kuppe tankkonkurrenten DHT.
DN170510 Etter tre avviste bud prøver nå Frontline å gå rettens vei for å forhindre en transaksjon mellom DHT og BW Group.
DN170510 Det sto 30 millioner dollar mellom John Fredriksens Frontline og et oppkjøp av konkurrenten DHT, som foretrakk en avtale med BW Group.
DN170510 Kjøper du Frontline , kjøper du et system, påpeker analytiker.
DN170510 Giftige fornærmelser til tross, avstanden mellom John Fredriksens Frontline og oppkjøpsmålet DHT bunner i pris.
DN170510 Foto : Øyvind Elvsborg Robert Hvide Macleod, Frontline .
DN170510 Foto : Frontline .
DB170510 Andreas Lagaard er organisasjonssekretær på Frontline Academy i Oslo.
DB170509 ¶ Største eier i Frontline , John Fredriksen.
DB170509 « Vi har ikke en dominerende aksjonær hvis likviditetsbehov kan være i konflikt med interessene til våre aksjonærer », heter det videre fra styret som også antyder at Fredriksen har kjøpt opp gjeld i Frontline : ¶
DB170509 eressante er at DHT-styret nå har brukt 12 dager på skrive et nær 2.000 ord langt forsvarsskrift, hvor det ikke går inn på kjernen i det vi og de andre aksjonærene ser på som en selvfølge i 2017 : At saken må legges frem for aksjonærene, fortsetter han overfor Finansavisen, og er klokkeklar på at Frontline sin løsning ville vært den beste for alle.
DB170509 Vårt tilbud maksimerer verdiene for alle aksjonærene, både i DHT og i Frontline , og vi mener at løsningen vår er til det beste for begge parter, sier Macleod til Finansavisen.
DB170509 Siden har Frontline gjentatte ganger kommet med nye bud, og alle som ett har blitt kontant avvist.
DB170509 Selskapet argumenterer blant annet for at tilbudet til Frontline som innebærer 0,8 Frontline-aksjer pr DHT-aksje, ikke tar hensyn til at DHT sine skip ville bidratt med over 45 prosent av et fusjonert rederi sin EBITDA, og at DHT-flåten er mye yngre og mer moderne enn flåten til Frontline .
DB170509 Selskapet argumenterer blant annet for at tilbudet til Frontline som innebærer 0,8 Frontline-aksjer pr DHT-aksje, ikke tar hensyn til at DHT sine skip ville bidratt med over 45 prosent av et fusjonert rederi sin EBITDA, og at DHT-flåten er mye yngre og mer moderne enn flåten til Frontline.
DB170509 Nå begynner DHT-ledelsen å bli lei fremstøtene til Frontline og John Fredriksen som nekter å gi seg - i ekte Rocky Balboa-stil.
DB170509 Frontline-sjef Robert Hvide Macleod lar seg ikke hisse opp av det hardtslående brevet, og minner heller om at Frontline har betalt ut 5,8 milliarder i utbytter de siste 15 årene, ifølge Finansavisen.
DB170509 DHT-ledelsen kastet hanskene etter det første tilbudet fra Frontline som kom i slutten av januar, med et brev til aksjonærene der de hamret løs på Fredriksen-rederiet.
DB170509 ( Hegnar.no ) : I rapporten for 1.kvartal som ble publisert mandag kveld opplyser det New York-noterte tankrederiet DHT at selskapet har hatt rådgivningskostnader knyttet til oppkjøpsforsøkene til Frontline på totalt 0,8 millioner dollar, tilsvarende om lag syv millioner kroner.
DB170509 Frontline har gått rettens vei, både i New York og på Marshalløyene, for å forsøke å stanse oppkjøpet, foreløpig uten å lykkes.
DB170509 Frontline eier 13,4 prosent av DHT-aksjene sammen med et annet selskap i Fredriksen-sfæren, og det faller heller ikke i god jord hos DHT-styret.
DN170508https://www.dn.no/nyheter/2017/05/08/2042/Shipping/ordkrigen-blir-giftigere Tankrederiet DHT går hardt ut mot John Fredriksen og hans tankrederi Frontline, der selskapet blant annet anklager Frontline for skittent spill.
DN170508https://www.dn.no/nyheter/2017/05/08/2042/Shipping/ordkrigen-blir-giftigere Tankrederiet DHT går hardt ut mot John Fredriksen og hans tankrederi Frontline , der selskapet blant annet anklager Frontline for skittent spill.
DN170508https://www.dn.no/nyheter/2017/05/08/2042/Shipping/ordkrigen-blir-giftigere Tankrederiene DHT og John Fredriksens Frontline forsetter å krangle - både i og utenfor rettssalen - om Fredriksens forsøk på å kjøpe DHT.
DN170508https://www.dn.no/nyheter/2017/05/08/2042/Shipping/ordkrigen-blir-giftigere Styret i DHT kaller tilbudet fra Frontline « sørgelig utilstrekkelig ».
DN170508https://www.dn.no/nyheter/2017/05/08/2042/Shipping/ordkrigen-blir-giftigere Frontline svarer med å si at selskapet har støtte fra DHTs aksjonærer og avviser kritikken både mot selskapet og Fredriksen.
DN170508 Det John Fredriksen-eide rederiselskapet Frontline har siden januar forsøkt å kjøpe opp DHT og på den måten skape verdens største tankrederi.
DN170508 Administrerende direktør Robert Hvide Macleod i Frontline slår tilbake mot kritikken mot sin styreleder i Frontline .
DN170508 Administrerende direktør Robert Hvide Macleod i Frontline slår tilbake mot kritikken mot sin styreleder i Frontline.
DN170508 - Når DHT antyder at Fredriksen har kjøpt gjeld i Frontline i annenhåndsmarkedet, og spiller et dobbeltløp, så er det ikke riktig, sa han til DN mandag. | - Nå sitter vi igjen med skjegget i postkassen etter de finanskarene ¶
DN170508 Det John Fredriksen-eide rederiselskapet Frontline har siden januar forsøkt å kjøpe opp DHT og på den måten skape verdens største tankrederi.
DN170508 Administrerende direktør Robert Hvide Macleod i Frontline slår tilbake mot kritikken mot sin styreleder i Frontline .
DN170508 Administrerende direktør Robert Hvide Macleod i Frontline slår tilbake mot kritikken mot sin styreleder i Frontline.
DN170508 - Når DHT antyder at Fredriksen har kjøpt gjeld i Frontline i annenhåndsmarkedet, og spiller et dobbeltløp, så er det ikke riktig, sa han til DN mandag.
DN170508 Tankrederiet DHT går hardt ut mot John Fredriksen og hans tankrederi Frontline, der selskapet blant annet anklager Frontline for skittent spill.
DN170508 Tankrederiet DHT går hardt ut mot John Fredriksen og hans tankrederi Frontline , der selskapet blant annet anklager Frontline for skittent spill.
DN170508 Tankrederiene DHT og John Fredriksens Frontline forsetter å krangle - både i og utenfor rettssalen - om Fredriksens forsøk på å kjøpe DHT.
DN170508 Styret i DHT kaller tilbudet fra Frontline « sørgelig utilstrekkelig ».
DN170508 Frontline svarer med å si at selskapet har støtte fra DHTs aksjonærer og avviser kritikken både mot selskapet og Fredriksen.
DN170508 Skipet, som er utleid til det Fredriksen-dominerte tankrederiet Frontline , rommer 302.000 dødvekttonn og er bygd i år 2000.
DN170508 Nylig kjøpte Frontline inntil fire store tankbåter fra det sørkoreanske verftet Hyundai Heavy Industries, melder TradeWinds, som viser til kilder nær Frontline .
DN170508 Nylig kjøpte Frontline inntil fire store tankbåter fra det sørkoreanske verftet Hyundai Heavy Industries, melder TradeWinds, som viser til kilder nær Frontline.
DN170508 Frontline er også for tiden inne i en tilspisset ordkrig med det konkurrerende DHT, som anklager Fredriksen og Frontline for « skittent spill ».
DN170508 Frontline er også for tiden inne i en tilspisset ordkrig med det konkurrerende DHT, som anklager Fredriksen og Frontline for « skittent spill ».
DN170508 Tankrederiet DHT går hardt ut mot John Fredriksen og hans tankrederi Frontline, der selskapet blant annet anklager Frontline for skittent spill.
DN170508 Tankrederiet DHT går hardt ut mot John Fredriksen og hans tankrederi Frontline , der selskapet blant annet anklager Frontline for skittent spill.
DN170508 Ordkrigen tilspisses ytterligere mellom rederikjempene Frontline og DHT.
DN170508 John Fredriksens Frontline får svar på tiltale.
DN170508 Frontline og styreleder John Fredriksen blir bedt av DHT-styret om å finne bedre ting å bruke tiden sin på enn å forsøke og kjøpe selskapet.
VG170507 Bahari, som går under kallenavnet « Professoren », er en av de store profilene på Frontline Academyi Oslo og fikk en etterlengtet kamp i den største Europeiske MMA-organisasjonen Cage Warriors i går kveld.
VG170506 Persongalleriet i enhver MMA-klubb er ganske ulikt, men jeg synes kanskje at gjengen som trener hos Frontline skiller seg spesielt ut i bredde.
VG170506 Det vil si, en av vertene, Bani Toure Sereba, som trener på Frontline , og kom med forklaringen.
DN170505 Siste i rekken ¶ Frontline driver for tiden et ivrig forsøk på å kjøpe konkurrenten DHT Holdings, som etter å ha avvist budforsøk fra Frontline fant sammen med Singapore-rederiet BW Group.
DN170505 Overtok tankrederiet Frontline i 1996.
DN170505 John Fredriksens Frontline kjøper opptil fire tankbåter for omtrent 2,8 milliarder kroner, melder Tradewinds.
DN170505 Frontline driver for tiden et ivrig forsøk på å kjøpe konkurrenten DHT Holdings, som etter å ha avvist budforsøk fra Frontline fant sammen med Singapore-rederiet BW Group.
DN170505 Fredriksen og Frontline er siste i rekken selskaper som utnytter lave verftkostnader for å bestille nye skip, ifølge Tradewinds.
DN170505 Det John Fredriksen-dominerte tankrederiet Frontline har bestilt opp til fire store tankbåter fra det sørkoreanske verftet Hyundai Heavy Industries, melder DNs søsteravis Tradewinds, som viser til kilder nær Frontline .
DN170505 Det John Fredriksen-dominerte tankrederiet Frontline har bestilt opp til fire store tankbåter fra det sørkoreanske verftet Hyundai Heavy Industries, melder DNs søsteravis Tradewinds, som viser til kilder nær Frontline.
DN170505 Frontline
DN170505 Overtok tankrederiet Frontline i 1996.
DN170427 Konflikten mellom Frontline og styret i tankrederiet DHT blir stadig mer tilspisset.
DN170427 Ett døgn etter at John Fredriksens Frontline formelt fremsatte et tredje bud på selskapet, tar Frontline DHT igjen til retten.
DN170427 Ett døgn etter at John Fredriksens Frontline ga et tredje formelt bud på tankrederiet DHT, tar han DHT-styret til retten, ved riktig domstol.
DN170427 Ett døgn etter at John Fredriksens Frontline formelt fremsatte et tredje bud på selskapet, tar Frontline DHT igjen til retten.
DN170426 « Vi gjentar vår støtte for en mulig transaksjon ettersom det vil skape en ubestridt leder i tankmarkedet, men gjentar også vårt syn om at vi venter at transaksjonsprisen blir høyere enn det som er foreslått av Frontline », skriver Clarksons Platou Securities i en oppdatering onsdag.
DN170426 Siden forrige bud fra Frontline har DHT kjøpt BW Groups VLCC-flåte og Frontlines nye forslag inkluderer alle skip som både er levert og skal leveres til DHT fra BW Group.
DN170426 Ellers bekreftet DHT Holdings onsdag å ha mottatt nytt bud på rederiets aksjer fra Frontline .
DN170426 De gjentar kjøpsanbefaling på både DHT og Frontline med kursmål på henholdsvis syv og ni dollar pr aksje.
DN170426 « Frontline har nå anmodet DHT-styret om å vurdere en ny sammenslåing, som omfatter de skipene som er levert og leveres fra BW Group », skriver Frontline i meldingen. 16-18% budpremie ¶
DN170426 | DHT får mindre enn 24 timer, men vil vurdere nytt Frontline-bud ¶ Frontline og skipsreder John Fredriksen har ikke gitt opp kampen om å overta stortank-konkurrenten DHT Holdings.
DN170426 Stortankrederiet Frontline , og hovedeier John Fredriksen, tapte de første rundene i kampen om den Oslo-drevne men New York-børsnoterte konkurrenten DHT Holdings.
DN170426 Nå høyner Fredriksen og Frontline .
DN170426 « Frontline har nå anmodet DHT-styret om å vurdere en ny sammenslåing, som omfatter de skipene som er levert og leveres fra BW Group », skriver Frontline i meldingen. 16-18% budpremie ¶
DN170421https://www.dn.no/nyheter/2017/04/21/1152/Finans/gjensidige-vil-kaste-ut-konsulenter-og-hente-inn-it-hoder Nå kan du trygt glemme pin-koden ¶ Frontline langer ut mot DHT ¶ ¶
DN170421 Nå kan du trygt glemme pin-koden ¶ Frontline langer ut mot DHT ¶ ¶
DN170420 Staten gikk glipp av 37 millioner på én uke ¶ | Frontline langer ut mot DHT ¶
DN170420 Det John Fredriksen-dominerte tankrederiet Frontline har gått på nok et nederlag i striden om å kjøpe det Oslo-drevne stortankrederiet DHT Holdings.
DN170420 Onsdag ettermiddag varslet DNs søsteravis Tradewinds at John Fredriksens Frontline hadde gått til søksmål i USA for å kreve stans i avtalen mellom BW og DHT.
DN170420 Det var i slutten av januar at Frontline varslet at det ville kjøpe konkurrenten DHT, og skape verdens suverent største tankrederi.
DN170420 DHT har tidligere avvist to frierier fra Frontline , og ifølge rettsdokumentene har DHT-styret nå avvist et tredje tilbud.
DN170420 September 2010 etterfulgte Cecilie Kathrine i styret i tankrederiet Frontline .
DN170420 John Fredriksens Frontline går rettens vei for å stanse tankrederiet DHTs hvite ridder.
DN170420 John Fredriksen-dominerte Frontline Ltd. gir ikke opp forsøket på å sikre seg tankrederiet DHT Holdings, tross to avviste frierier og BW Groups inntog som selskapets hvite ridder.
VG170407 Også Jack Hermansson, svensken som bor i Norge og trener sammen med Meek på Frontline Academy i Oslo, går kamp i Stockholm 28. mai.
VG170402 Målet var å komme seg til Rio-OL i bryting, men da det ikke gikk tok 24-åringen steget og begynte å trene MMA på Frontline Academy i Oslo.
DN170328 Overtok tankrederiet Frontline i 1996.
DN170328 Fredriksens tankrederi Frontline forsøkte nylig å kjøpe konkurrenten DHT Holdings, men styret i DHT avviste to fremstøt.
VG170327 Her er han sammen med boksetrener Andreas Dybvad på Frontline i Oslo.
DN170327 Ifølge dokumenter sendt til amerikanske tilsynsmyndigheter har Fredriksen og hans relaterte selskaper som Frontline - nå en eierandel på totalt 14,3 prosent ( 13,5 millioner aksjer ) i DHT, fra tidligere 16,4 prosent.
DN170327 Det var i slutten av januar at Frontline varslet at det ville kjøpe konkurrenten DHT, og skape verdens suverent største tankrederi.
DN170327 Frontline hadde ikke da bestemt seg for hva det gjør med sine DHT-aksjer, som med BW-avtalen vannes ut til 10,9 prosent.
DN170323 Det John Fredriksen-kontrollerte tankrederiet Frontline er ute av kampen om det USA-noterte tankrederiet DHT etter at det Singapore-baserte rederiet BW Group nå blir DHTs hvite ridder.
DN170323 Tankrederiet DHT Holdings stod mot to oppkjøpsforsøk fra John Fredriksen-kontrollerte Frontline , og fant i stedet sammen med BW Group i Singapore, som nå kommer inn med en blokkerende eierandel på 35 prosent.
DN170323 Han understreker imidlertid at en fusjon mellom Frontline og DHT - som ville skapt verdens største tankrederi, ville vært en bedre løsning ettersom BW har flere eldre supertankere.
DN170323 DHT-aksjen åpner litt opp på New York-børsen torsdag, og Frontline og Fredriksens tilknyttede selskaper har en samlet gevinst på sine aksjer på 80 millioner kroner på dagens kurs, inklusive mottatt utbytte. | « Det er så mange som skryter av ting fra Bergen » ¶
DN170323 Frontline har ikke bestemt seg for hva det gjør med sine aksjer i DHT, som med dagens avtale vannes ut til 10,9 prosent.
DN170323 Frontline hadde kjøpt seg opp til å bli største eier med 16 prosent i DHT før dagens melding, mens rederiet har motsatt seg Frontlines budforsøk.
DN170323 Foto : Mikaela Berg John Fredriksens Frontline har gjentatte ganger prøvd å snappe opp DHT.
DN170323 Dermed får BW Group også en blokkerende posisjon for John Fredriksens Frontline , som to ganger har blitt avvist av DHT.
DN170323 Frontline og tilknyttede har siden utgangen av januar vært DHTs største enkeltaksjonær med totalt 16,4 prosent av konkurrenten.
DN170320 Året etter kjøpte Fredriksen det svenske tankrederiet Frontline .
DN170318 John Fredriksen og Frontline har blitt avvist av DHT, men har tjent gode penger på sine DHT-aksjer.
DN170318 Det John Fredriksen-kontrollerte tankrederiet Frontline er på jakt etter å kjøpe konkurrenten DHT Holdings og danne verdens største tankrederi, og har kjøpt seg opp til å bli DHTs største enkeltaksjonær.
DN170318 på egen budkamp ¶ Frontline har fått greit « betalt » for fremstøtene mot konkurrenten DHT.
DN170318 Frontline , og tilknyttede selskaper, eide ved utgangen av januar tilsammen totalt 16,4 prosent av konkurrenten.
DN170317 | Vanskelig å tro på en gjentagelse av Frontline 2012-oppskriften - supert for deg som vil tjene penger i nye Seadrill ¶
DN170317 Da John Fredriksens tankrederi Frontline lå nede med brukket rygg ble løsningen et nytt selskap, Frontline 2012, som overtok de mest attraktive skipene.
DN170317 Da John Fredriksens tankrederi Frontline lå nede med brukket rygg ble løsningen et nytt selskap, Frontline 2012, som overtok de mest attraktive skipene.
DN170317 Vanskelig å tro på en gjentagelse av Frontline 2012-oppskriften - supert for deg som vil tjene penger i nye Seadrill ¶
DN170315 Året etter kjøpte Fredriksen det svenske tankrederiet Frontline .
VG170304 Alvorlig skadet ¶ 30-åringen trener til daglig sammen med profiler som Kenneth Bergh, Mohsen Bahari, Emil Meek, og Jack Hermansson på Frontline Academy i Oslo.
VG170303 Han trener sammen med Bergh, Emil Meek, Mohsen Bahari, Jack Hermansson og flere profiler på Frontline Academy i Oslo.
DN170228 Tidligere tirsdag la Frontline frem rapporten for fjerde kvartal 2016.
DN170228 Tank-konkurrenten takker fortsatt nei til å bli slukt av Frontline .
DN170228 Men nå har styret i DHT Holdings enstemmig avvist Frontline Ltd.s reviderte forslag om å kjøpe opp alle utestående DHT-aksjer, skriver DHT Holdings i en melding.
DN170228 John Fredriksen-selskapet Frontline høynet budet på DHT Holdings fra tidligere i måneden - svaret er fortsatt nei.
DN170228 Det John Fredriksen-kontrollerte tankrederiet Frontline er i gang med et fiendtlig oppkjøpsforsøk på den USA-noterte konkurrenten DHT.
DN170228 - Som DHTs største aksjonær er vi overrasket over at DHT-styret har avvist våre gjentatte forsøk på å diskutere en forretningssammenslåing, som vi tror klart vil være til beste for alle aksjonærene, skriver administrerende direktør Robert Hvide Macleod i Frontline i rapporten.
DN170228 Frontline foreslo et vederlag på 0,8 Frontline-aksjer for hver DHT-aksje.
DN170228 Fredriksens tankrederi Frontline fikk et driftsresultat på 18,4 millioner kroner, mot 77 millioner kroner i samme periode året før.
DN170228 John Fredriksen-dominerte Frontline er blant selskapene som la frem resultater tirsdag morgen.
DN170228 I tillegg har John Fredriksens tankrederi Frontline lånt 2,7 milliarder kroner fra Kina.
DN170228 I kvartalsrapporten kommer det også frem at Frontline har tatt opp et lån i den kinesiske eksportfinansieringsbanken China Exim Bank.
DN170228 Det John Fredriksen-kontrollerte tankrederiet Frontline er blant de mange selskapene som tirsdag la frem resultater for fjerde kvartal.
DN170228 Frontline har blant annet hentet 100 millioner dollar i ny kapital, og solgt en flåte bestående av seks produkttankskip.
AA170228 Tørrlastrederiet Golden Ocean Group tronet øverst på vinnerlista med en kursøkning på 6,3 prosent, mens tankselskapet Frontline lå på tredjeplass etter en økning på 3,9 prosent.
VG170218 Politimannen Robertsen trener i Sarpsborg Chi og MMA og delvis i Frontline Academy og har i likhet med Jacobsen hatt en tendens til å gå kamper som avsluttes raskt.
VG170218 Bahari brukte en lengre periode på å prioritere lagkameratene og koordinere det profesjonelle MMA-laget til Frontline Academy i Oslo samtidig som han fullførte en mastergrad.
VG170217 Vi treffer ham i kjellerlokalene til Frontline Academy i Bogstadveien.
VG170217 Men jeg elsker sporten, og vet at vi har noe på gang her på Frontline Academy, sier 30-åringen.
VG170217 Her trener han på Frontline Academy i Oslo i forrige uke.
VG170217 Han treffer VG på Frontline Academy i Oslo der de norske MMA-fighterne har pressetreff før stevnet « Cage Warriors 80 » i London.
DB170209 Den tidligere snøbrettstjernen tilbringer mye tid i kampsportlokalet Frontline i Bogstadveien ved Majorstua.
DN170208 Året etter kjøpte Fredriksen det svenske tankrederiet Frontline .
DN170206 Men oppkjøpsutsiktene ser mørke ut for Frontline .
DN170206 Mandag forrige uke varslet det John Fredriksen-kontrollerte rederiet Frontline at det vil kjøpe den amerikanske konkurrenten DHT Holdings.
DN170206 Hentet inn 100 millioner dollar i desember ¶ Frontline hentet inn 100 millioner dollar i desember som ifølge selskapet skal brukes til finansiering av nye vekstmuligheter gjennom kjøp av skip.
DN170206 Går det som Fredriksen vil kan Frontline og DHT få til sammen 79 tankskip og en samlet børsverdi som overstiger 13 milliarder kroner, som gjør det til verdens klart største tankrederi.
DN170206 DHT Holdings avviser det norske tankrederiets forslag og kritiserer Frontline for å prøve å kjøpe selskapet mens det er på et lavpunkt i syklusen.
DB170131 Stephen Eglin jobbet i 13 år i Frontline før han begynte i DHT i 2015.
DB170131 Som det fremgår av en børsmelding foreslår Frontline et vederlag på 0,725 Frontline-aksje for hver DHT-aksje, noe som representerer en implisitt kurs på 5,09 dollar pr DHT-aksje, basert på sluttkursen på Frontline-aksjen fredag.
DB170131 Skipsreder Herbjørn Hansson i Nordic American Tankers ( NAT ), som har en flåte på 23 store tankskip ( suezmax ), er langt fra imponert over fremgangsmåten til John Fredriksen og Frontline .
DB170131 Frontline-sjef Robert Hvide Macleod vil ikke kommentere DHT-fremstøtet ut over pressemeldingen, der det blant annet står at et kombinert Frontline og DHT vil danne verdens største børsnoterte tankrederi målt i flåtestørrelse, markedsverdi og likviditet.
DB170131 DHT-styret opplyste at det vil vurdere budet fra Frontline , men la samtidig til rette for å kunne stikke kjepper i hjulene for John Fredriksens oppkjøpsforsøk.
DB170131 DHT Holdings falt 3,0 prosent på New York-børsen til 4,27 dollar fredag, men etter at det ikke bindende budet fra Frontline ble kjent mandag spratt aksjen opp åtte prosent til 4,61 dollar mandag.
DB170131 - Tilbudet som er fremsatt fra Frontline er ikke kommet som noen konsekvens av samtaler med oss.
DB170131 ( Hegnar.no ) : Mandag meldte det John Fredriksen kontrollerte tankrederiet Frontline , som også er regnet for å være verdens største, at det hadde kjøpt seg opp til en eierandel på 16,4 prosent i konkurrenten DHT Holding.
DB170131 Frontline har falt 5,2 prosent på Oslo Børs i år og er ned 38 prosent det siste året, og har en børsverdi på 10 milliarder kroner.
DB170131 Frontline falt 1,4 prosent på Oslo Børs.
DB170109 Ifølge Finansavisen tror meglerhuset Carnegie det kan være begynnelsen på en ubehagelig nedtur for tankrederiene med Frontline i spissen.
DB170109 Carnegie mener Frontline nå prises til 165 prosent av de underliggende verdiene i rederiet.
DB170109 Carnegie har et kursmål på Frontline på 45 kroner, og mener således at man skal shorte aksjen.
DB170109 - Frontline er et førsteklasses rederi med god likviditet.
DB170102 Dagens vinnere så langt er Telenor som øker med 1,1 prosent, Norwegian som vokser 2 prosent, seismikkselskapet TGS-NOPEC som stiger 1,5 prosent og Frontline som er 1,7 prosent dyrere enn sluttkursen fredag.