VG171015 Han har byttet ut partifargen fra svart til turkis og forsøker å fremstille det gamle konservative partiet som en fornyende kraft.
AP171015https://www.aftenposten.no/verden/i/zWOr9/31-aring-erklarer-valgseier-i-Osterrike-Ytre-hoyre-far-26-prosent Selv om Kurz har vært yrkespolitiker siden tidlig i 20-årene, og utenriksminister siden han var 27, har han forsøkt å fremstille seg som et symbol på nyskaping og forandring.
AP171012https://www.aftenposten.no/norge/i/KOJwy/Krever-to-ars-fengsel-for-17-aring-med-bombe Under bevisførselen er det også vist til filmer og forklaringer som viser hvordan man kan fremstille sprengstoff.
VG171009 Dove skriver på Twitter at de har feilet i å fremstille kvinner med ulik etnisk bakgrunn på en omtenksom måte, og skriver at de angrer dypt på kampanjen.
VG171005 Jeg håper de ser gjennom angrepene som har kommet mot meg knyttet til retorikk, og ser på det jeg faktisk har sagt og mener, fremfor hva mange har forsøkt å fremstille det som.
VG171001 Dermed kan han fremstille uavhengighetsforkjemperne som kriminelle, påpeker Bygnes.
VG170929 I rekken av ting å lure på, er det også grunn til å undres over hvorfor Norges Skiforbund søker å fremstille dette som nærmest en ren Norges idrettshøgskole-sak.
NL170929 Av oppslaget i Ságat fremkommer det at sametingsråd Inger Eline Eriksen Fjellgren ønsket å drøfte " prinsipielle spørsmål knyttet til hvordan FeFo i tvistesaker velger å fremstille samisk historie og bruk, og FeFos rolle vis-á-vis statens tidligere disposisjoner av ressursene ".
AP170927https://www.aftenposten.no/viten/i/VWbmV/Klimaforandring-utfordrer-norsk-brodkornproduksjon Utfordringen for norsk hveteforedling er å fremstille sorter som unngår spiring i akset når de utsettes for regnfullt høstvær, både når været under modningen er kjølig og når det er varmt.
AP170925https://www.aftenposten.no/norge/i/6LOXe/Narkodomte-mener-Jensen-lokket-dem-i-en-felle-i-flydroppsaken--vil-ha-saken-gjenopptatt Feydt krevde da at politiet skulle etterforske mer, avhøre personen og fremstille ham i retten, slik at han kunne vitne.
DB170920https://www.dagbladet.no/annonse/klosteret-naermest-henger-i-luften-her-starter-den-nye-thrilleren-fra-mannen-bak-da-vinci-koden/68704661 Den kalles « La Moreneta » ettersom jomfruen har mørk hudfarge, men det stemmer ikke at den opprinnelig skulle fremstille en afrikansk « madonna ».
AP170919https://www.aftenposten.no/verden/i/jRyAo/Erna-Solberg-haper-pa-inkluderende-og-samlende-Trump Den amerikanske presidenten vil mane til handling mot Nord-Korea og Iran, som han vil fremstille som trusler mot den globale sikkerheten, opplyser en medarbeider fra Trump-administrasjonen.
VG170917 Godzimirski mener regimet i Russland også er opptatt av å fremstille Russland som et land under beleiring, for å få økt støtte i befolkningen ved å skape inntrykk av at de økonomiske problemene i landet skyldes vestlig press.
DB170917 september og William Shakespeares liv, og ved å invitere konspiratoriker Hans Gaarder og fremstille ham som « uavhengig forsker », en tittel han raust har gitt seg selv.
AP170917https://www.aftenposten.no/okonomi/i/xnwmp/Finansdepartementet-og-Storebrand-rykende-uenig-om-aksjesparekonto « Det blir altså feilaktig å fremstille en høy forventet avkastning som inkluderer en risikopremie som en fordel ( sammenlignet med en lav risikofri avkastning ), uten også å ta med i betraktningen at risikoeksponeringen øker tilsvarende.
VG170916 - Det er en tradisjon for enten å demonisere kvinner som ren ondskap hvis de er sterke, eller fremstille dem som et offer eller en pris.
VG170915 Tilliten ble ytterligere svekket av at evalueringen av sommerens EM-fiasko for kvinner, som de valgte å legge frem på valgdagen, viser at Ada Hegerberg slett ikke var så alene som toppene søkte å fremstille det som, da de nærmest stemplet spissen som en marginalisert kverulant.
AA170914 Blant funnene er mer kjemikalier som kan brukes til å fremstille eksplosiver.
AP170913https://www.aftenposten.no/norge/i/a60A2/Seks-siktet-for-drapsforsok-pa-familiemedlem - Vi er i en innledende fase av etterforskningen og kan ikke svare på om det er aktuelt å fremstille noen for varetektsfengsling senere i uken, sier Hallgren.
AP170913https://www.aftenposten.no/norge/i/a60A2/Fire-familiemedlemmer-fremstilles-for-fengsling Politiet vil torsdag fremstille flere av de pågrepne for retten, med begjæring om varetektsfengsling.
SA170912 Men den som lager fiksjon om virkelige personer må hvert fall forsøke å fremstille personer og deres handlinger på en måte som ikke sterkt skiller seg fra virkeligheten, skriver Rose-Marie Bergelin.
SA170912 For ifølge enken selv skal hun ha tilbudt seg å møte Stellan Skarsgård, for å kunne hjelpe skuespilleren med å fremstille Lennart Bergelin på riktig måte.
AP170912https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/d3Vlq/Norske-rusforskere-vanskeliggjor-rusdebatten--Andreas-Wahl-Blomkvist-og-Aksel-Braanen-Sterri- Med sin faglige autoritet har de lenge fått god spalteplass til å fremstille egne standpunkter som faglig sterke og verdipolitisk nøytrale.
AP170912https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Stellan-Skarsgard-beklaget-Na-angriper-enke-den-nye-Bjrn-Borg-filmen-241828b.html Men den som lager fiksjon om virkelige personer må hvert fall forsøke å fremstille personer og deres handlinger på en måte som ikke sterkt skiller seg fra virkeligheten, skriver Rose-Marie Bergelin.
AP170912https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Stellan-Skarsgard-beklaget-Na-angriper-enke-den-nye-Bjrn-Borg-filmen-241828b.html For ifølge enken selv skal hun ha tilbudt seg å møte Stellan Skarsgård, for å kunne hjelpe skuespilleren med å fremstille Lennart Bergelin på riktig måte.
AA170912 Tidligere i år ble « 13 Reasons Why » sterkt kritisert i norske medier, blant annet for å fremstille selvmord på en endimensjonal måte.
VG170911 - Jeg skal ikke fremstille meg selv som en helt.
VG170908 - Vi forsøker å ikke fremstille dem som noen freaks, som de ble i noen deler av pressen.
VG170907 Så opprørende var ydmykelsen at direktør Gazidis sendte en mail til spillere og ansatte, der han både var innom denne kampen, og forsøkte å fremstille overgangssommeren som en suksess, blant annet fordi det ligger « en klar markering » i at klubben holdt på Alexis Sánchez og Mesut Özil.
DB170903 Frp liker å fremstille seg som et parti av og for « folk flest ».
VG170902 TAR AVSTAND : Delio « Anibal » Utima mener han ikke har befatning med kokainproduksjon, annet enn at han lar kriminelle personer fremstille rusmiddelet på tomten sin.
DB170902 - Å fremstille det som om det er svimlende overskudd på barnevernsvirksomhet er heller ikke riktig.
VG170831 De prøver å fremstille meg som den som svikter laget og ikke blir med på veien tilbake.
VG170831 - De prøver å fremstille meg som den som svikter laget og ikke blir med på veien tilbake.
VG170830 De prøver å fremstille meg som den som svikter laget og ikke blir med på veien tilbake.
NL170829 Statsministeren kan med troverdighet fremstille seg som garantisten mot at ekstrempartier får innflytelse i norsk politikk.
VG170828 I en rekke spørsmål forsøkte de fremstille det som om regjeringen selger landet.
VG170826 Patty Jenkins forsvarer « Wonder Woman » med nebb og klør og skriver på Twitter at det ikke finnes kun én måte å fremstille sterke kvinner på.
DA170826 Forskjellen fra president Trumps anklager er at han mener at « falske nyheter » blir brukt for bevisst å fordreie « sannheten » slik han ønsker å fremstille den, mens de to fotografene jobber med sin manipulasjon for å fortelle en historie som ikke nødvendigvis behøver å være sann.
DA170826 Det er i denne måten å fremstille kunst på at de skjellsettende opplevelsene oppstår.
AP170825https://www.aftenposten.no/verden/i/mJ0Vp/Macrons-popularitet-har-rast-gjennom-sommeren_-men-den-vanskelige-jobben-starter-forst-na De ser at Macron får til noen ting, særlig når det gjelder å fremstille Frankrike mer positivt i utenrikspolitikken, men at han også har gjort flere feil, sier Franck Orban, førsteamanuensis ved Høgskolen i Østfold. 30-åringen refser EU og vil stanse migrantstrømmen.
DB170824 Høsten 2016 er en ny lov foreslått som forbyr å fremstille polakker som medvirkende til Holocaust, eller å omtale dødsleire i Polen som " polske ".
DB170824 Formålet synes å være å renvaske minnekulturen og befolkningens kollektive identitet, og fremstille " folkesjelen " som noe tilnærmet organisk og konstant som den autentiske historien.
DN170823 Helge Lurås blir ansvarlig redaktør for den nye avisen, som på sin nyopprettede Facebook-side lover å fremstille saker fra en annen vinkel enn etablerte massemedier.
AA170823 Helge Lurås blir ansvarlig redaktør for den nye avisen, som på sin nyopprettede Facebook-side lover å fremstille saker fra en annen vinkel enn etablerte massemedier.
DB170820 Og jeg frykter at de som nå vil fremstille våre gode verdier som truet, ender opp med å gå de reaksjonære kreftenes ærend, selv om jeg ikke vil mistenke noen for å gjøre det med vilje.
DB170819 Det er helt rimelig å være litt skeptisk til diverse meningsmålinger som viser at x prosent av velgere ønsker seg mer substans og fokus på politisk innhold i valgkampen - dette kan meget vel være tall som er litt kunstig høye fordi det er fort gjort å fremstille seg selv som mer saksorientert og dypsindig enn man egentlig er i praksis.
SA170816 - Den beste måten foreldrene kan forberede barna sine på skolen, er å fremstille skolen og det som skal skje der på en positiv måte.
FV170816https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Fem-tips-til-foreldre-ved-skolestart-10459b.html - Den beste måten foreldrene kan forberede barna sine på skolen, er å fremstille skolen og det som skal skje der på en positiv måte.
AP170816https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Fem-tips-til-foreldre-ved-skolestart-10459b.html - Den beste måten foreldrene kan forberede barna sine på skolen, er å fremstille skolen og det som skal skje der på en positiv måte.
AP170815https://www.aftenposten.no/norge/i/OVwOl/Mann-pagrepet-og-siktet-for-voldtekt-i-Grimstad Politiet har sikret seg spor og bevis i saken og tar sikte på å fremstille 26-åringen for varetektsfengsling onsdag.
VG170813 Hvis det var vårt forhold han ville skildre - og det var det jo åpenbart - hvordan kunne han få seg til å fremstille meg uten andre personlige egenskaper enn en bunnløs sult og en grenseløs kravmentalitet ?
AA170812 Helga går inn i litteraturen i en slags krig mot søsterens roman, ved å fremstille den som et bedrag, en slags psykologisk tryllekunst.
AP170811https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/VVE5r/Amnesty-International-om-steining-utspill--Frp-og-Siv-Jensen-taler-med-to-tunger Ønsker de å fremstille seg så tydelig og aggressivt mot islamsk ekstremisme og deres straffemetoder, så bør de ikke promotere norsk næring i denne typen land, sier Beate Ekeløve-Slydal, politisk rådgiver i Amnesty International Norge.
VG170808 Man skal allikevel ha frekkhetens nådegave for å fremstille seg selv som et offer på den måten Stein Erik Hagen formulerer seg i dagens utgave av Dagens Næringsliv.
VG170808 Såpass mange meritter er det å vise til, at det er ingen grunn til å fremstille Ap som den eneste sosialt bevisste kraft i utviklingen av den norske velferdsstaten og fellesskapsløsningene.
VG170808 - Det er feil slik Ap prøver å fremstille det som om vi har brukt de store pengene på å redusere formuesskatten.
DB170808 Listhaug har blitt skyteskive for alle som ønsker å fremstille seg som liberale og tolerante.
DB170808 Han forsøker å fremstille det som hennes kristne tro er et spill for galleriet, ved å henvise til anonyme kilder som kjente henne fra ungdomstiden og er overrasket over at hun står frem som troende.
AP170808https://www.aftenposten.no/verden/i/EV165/Trump-advarer-Nord-Korea--Vil-bli-mott-med-ild-og-raseri Noen liker å fremstille Kim som å være gal.
AA170808 Dyrking av kokaplanten, som brukes for å fremstille kokain, økte med 52 prosent i 2016, sammenlignet med året før. ( ©NTB ) ¶
SA170807 - Den beste måten foreldrene kan forberede barna sine på skolen, er å fremstille skolen og det som skal skje der på en positiv måte.
FV170807https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Professor-om-skolestart--Alt-trenger-ikke-vare-perfekt-fra-dag-n-10426b.html - Den beste måten foreldrene kan forberede barna sine på skolen, er å fremstille skolen og det som skal skje der på en positiv måte.
DB170807 Politiet skal nå vurdere om de skal fremstille mannen for varetektsfengsling.
BT170807https://www.bt.no/familieogoppvekst/Professor-om-skolestart--Alt-trenger-ikke-vare-perfekt-fra-dag-n-10426b.html - Den beste måten foreldrene kan forberede barna sine på skolen, er å fremstille skolen og det som skal skje der på en positiv måte.
AP170807https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Professor-om-skolestart--Alt-trenger-ikke-vare-perfekt-fra-dag-n-10426b.html - Den beste måten foreldrene kan forberede barna sine på skolen, er å fremstille skolen og det som skal skje der på en positiv måte.
VG170804 Dette skulle etter planen kunne slippe ut den giftige gassen hydrogensulfid, og det ble funnet både deler til innretningen, og kjemikalier til å fremstille gassen.
VG170802 Og selv om idrettsorganisasjonene etter beste evne prøver å fremstille dette som en kunstig konflikt, siden for eksempel mosjonister også nyter godt av skiløyper bevegelsen holder i stand, er vi her innom kjente ideologiske skiller mellom behovene til hver enkelt og bygging av det som er felles.
VG170729 Han forsøkte i stedet å fremstille det som om det var på tide å trekke seg.
DB170725 Slik uklarhet er nok nødvendig for å kunne fremstille legalisering som en opplagt løsning.
DB170723 Derfor mener jeg det er meningsløst å fremstille det som urettferdig at Norges 50 rikeste har fått en milliard kr i skattelette, når resten av den norske befolkningen - alle 5,3 millioner av oss - har i samme 3-årsperiode fått 39 milliarder kr i skattelette.
AA170719 Jeg vet de elsker å fremstille det slik, og de lever godt på lojalitet, men trofaste bankkunder har uten tvil de dårligste vilkårene.
DB170718 Videoen, full av rumper i minimalistisk badetøy, ble i sin tid kritisert for å fremstille kvinner som sexobjekter.
DA170717 Men i motsetning til hva SV og Arbeiderpartiet i lang tid har forsøkt å fremstille det som, er formålet selvfølgelig ikke å begunstige noen rike personer.
DB170713 Ap er altså nå frekke nok til å fremstille det som om de taler pensjonistenes sak, fordi de ønsker å fjerne en urettferdig ordning de innførte og erstatte den med en ny urettferdig ordning.
VG170712 Denne administreres av et stort team, ifølge Bloomberg, og det legges mye krefter i å fremstille verdens 6. rikeste person som en ganske normal fyr overfor de 93 millioner menneskene som følger ham.
VG170708 Det er viktig å ikke fremstille immunterapi som en kur for kreft, samstemmer Steinar Madsen.
VG170707 - Det må iallfall være hackernes intensjon å fremstille utøvere i dårlig lys.
DB170706 Martine Aurdal i Dagbladet forsøkte forrige torsdag å fremstille den nye byggeforskriften som noe som vil gjøre nye boliger dårlige, og at de reduserte byggekostnadene ikke vil komme boligkjøperen til gode.
DA170704 Russland har siden slutten av 1990-tallet forsøkt å fremstille seg som en partner for USA i kampen mot internasjonal terrorisme.
AP170704https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/wqxzL/Det-var-ikke-Oslo-gleden-som-forsvant-Det-var-Fabian-Stang--Andreas-Slettholm- Å fremstille Høyre-byrådets tid ved makten som preget av respektfull kjærlighet der ingen var sinte og folk dyrket gleden, er nostalgi mer enn realiteter, skriver Aftenpostens Oslo-kommentator.
AP170704https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/Det-var-ikke-Oslo-gleden-som-forsvant-Det-var-Fabian-Stang--Andreas-Slettholm--624577b.html Å fremstille Høyre-byrådets tid ved makten som preget av respektfull kjærlighet der ingen var sinte og folk dyrket gleden, er nostalgi mer enn realiteter, skriver Aftenpostens Oslo-kommentator.
VG170630 Vi er ofrene, vi elsker å fremstille oss selv som ofre for rasisme og stigmatisering.
NL170630 Å fremstille disse i et så negativt lys for å fremme de private selskapenes interesser som vi har opplevd i det siste, savner saklig grunnlag.
DB170630 Alt dette er uttrykk for en klar redaksjonell profil, selv om man til tider også har forsøkt å fremstille seg som et journalistisk medie, fortsetter han.
BT170630https://www.bt.no/nyheter/lokalt/Vil-fengsle-tre-menn-etter-dodsfall-i-Stolegaten-336374b.html - De er siktet for å ha forlatt noen i hjelpeløs tilstand og vi vil fremstille dem for varetektsfengsling lørdag, sier politiadvokat Eli Valheim til BT fredag ettermiddag.
AA170630 - De er siktet for å ha forlatt noen i hjelpeløs tilstand, og vi vil fremstille dem for varetektsfengsling lørdag, sier politiadvokat Eli Valheim til Bergens Tidende.
DB170628 Mest betenkelig er valget om å stole på Shakurs egen versjon og fremstille ham som intetanende og uskyldig i saken der han ble anklaget ( og delvis dømt ) for å ha deltatt i en gruppevoldtekt av en ung kvinne i 1993.
AA170628 Unner pressekonferansen opplyste politiet i tillegg at de planlegger å fremstille moren i 20-årene for varetektsfengsling på torsdag.
AA170627 Politiet vil fremstille begge for varetektsfengsling.
DA170625 - Vi skal være forsiktige med å fremstille dette som svenske tilstander i Norge.
AA170625 - Vi skal være forsiktige med å fremstille dette som svenske tilstander i Norge.
AA170623 - Vi skal være forsiktige med å fremstille dette som svenske tilstander i Norge.
AP170621https://www.aftenposten.no/verden/To-Trump-triumfer-i-natt-623632b.html Matt Gorman i det republikanske partiets komite for kongressvalg fnyser av alle forsøk fra motstanderne på å fremstille valget som en moralsk seier.
AP170621 Matt Gorman i det republikanske partiets komite for kongressvalg fnyser av alle forsøk fra motstanderne på å fremstille valget som en moralsk seier.
VG170618 Presidentskapet ønsker å fremstille saken for Europarådet.
VG170616 - Dette har ikke noe med en hevnaksjon å gjøre i det hele tatt slik de Ruiter prøver å fremstille det, skriver stortingsrepresentant Harald Tom Nesvik ( Frp ) i en e-post til VG.
VG170615 For denne saken er ikke så enkel som en del ynder å fremstille det som.
SA170615 Dette er opplysninger som selvsagt både Ap og Svihus kjenner til, men som ikke passer inn i den virkeligheten de ønsker å fremstille .
SA170612 Forgjengerens forsøk på å snakke opp individene og laget ved å fremstille dem som bedre og mer velspillende enn de er, oppnådde bare å skape unødig press.
NL170612 Men jeg tror ikke Sørheim Nilsen lykkes, når strategien er å å fremstille det brede flertallet i Byutvikling- transport og miljøkomiteen i et negativt lys med tvilsomme motiver.
AP170612 Forgjengerens forsøk på å snakke opp individene og laget ved å fremstille dem som bedre og mer velspillende enn de er, oppnådde bare å skape unødig press.
DA170611 Her pågår forsøkene med å fremstille nitrogengjødsel fra luft med elektrisitet, etter en metode utviklet av Kristian Birkeland og Samuel ( Sam ) Eyde.
AP170610https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Jeg-kategoriserer-begrepet-livscoach-med-healer_-sosiale-medier-ekspert-og-holocaustfornekter--Tegnehanne-622791b.html Hvor denne skepsisen kommer fra er uvisst, men om jeg skal prøve å fremstille fordommene mine på en forståelig måte så ser det omtrent slik ut : ¶
AP170610 Hvor denne skepsisen kommer fra er uvisst, men om jeg skal prøve å fremstille fordommene mine på en forståelig måte så ser det omtrent slik ut : ¶
DN170608 Om Økokrim velger å fremstille de siktede for varetekt må det skje i løpet av fredag.
AP170607https://www.aftenposten.no/verden/IS-truet-med-angrep-for-10-ar-siden--na-hevder-de-a-sta-bak-kompleks-og-koordinert-terror-i-Teheran-622673b.html - Det er for tidlig å si hvordan Iran vil reagere, men jeg mistenker at Teheran vil bruke angrepet til å fremstille seg selv som en alliert med Vesten i kampen mot radikal Islam.
AP170607 - Det er for tidlig å si hvordan Iran vil reagere, men jeg mistenker at Teheran vil bruke angrepet til å fremstille seg selv som en alliert med Vesten i kampen mot radikal Islam.
AP170607 - Det er for tidlig å si hvordan Iran vil reagere, men jeg mistenker at Teheran vil bruke angrepet til å fremstille seg selv som en alliert med Vesten i kampen mot radikal Islam.
BT170603https://www.bt.no/btmagasinet/Hatet-mot-barnevernet-333660b.html HØY TERSKEL : - Å fremstille norsk barnevern som kidnappere og « verst i klassen » blir galt.
BT170603 HØY TERSKEL : - Å fremstille norsk barnevern som kidnappere og « verst i klassen » blir galt.
VG170530 - Hvis han prøver å fremstille dette som at han har gjort det penere her, så er det feil.
DB170529 Mannen ble pågrepet, men politiet fant den gang ikke grunnlag for å fremstille ham for varetektsfengsling.
AP170529 Mannen ble pågrepet, men politiet fant den gang ikke grunnlag for å fremstille ham for varetektsfengsling.
AA170529 Mannen ble pågrepet, men politiet fant den gang ikke grunnlag for å fremstille ham for varetektsfengsling.
AA170529 Mannen ble pågrepet, men politiet fant den gang ikke grunnlag for å fremstille ham for varetektsfengsling.
DB170528 I stedet for å si til velgerne sine at de valgte å inngå et kompromiss, forsøkte MDG å fremstille forhandlingsresultatet som en blank seier, og gav inntrykk av at de hadde satt ned foten for så godt som hele utbyggingen.
DB170528 I mellomtiden bør MDG slutte å fremstille saken som om den er en diskusjon om hvorvidt E-18 skal utbedres.
AP170527https://www.aftenposten.no/kultur/i/Jm8PJ/Bokanmeldelse-Stor-romankunst-og-politisk-historiefortelling-fra-Kenya Men Ngugi wa Thiong´o klarer det kunststykket å skrive dypt rørende kjærlighetshistorier og fremstille levende romanpersoner samtidig som han forteller den brutale historien om Kenyas frigjøring fra kolonimakten Storbritannia.
AP170527https://www.aftenposten.no/kultur/Bokanmeldelse-Stor-romankunst-og-politisk-historiefortelling-fra-Kenya-621733b.html Men Ngugi wa Thiong´o klarer det kunststykket å skrive dypt rørende kjærlighetshistorier og fremstille levende romanpersoner samtidig som han forteller den brutale historien om Kenyas frigjøring fra kolonimakten Storbritannia.
AP170527 Men Ngugi wa Thiong´o klarer det kunststykket å skrive dypt rørende kjærlighetshistorier og fremstille levende romanpersoner samtidig som han forteller den brutale historien om Kenyas frigjøring fra kolonimakten Storbritannia.
DB170523 Sean Connerys måte å fremstille ham på som et macho sex-rovdyr var umoderne.
SA170522 - Det var en bombe, vi fant deler som brukes til å fremstille en bombe, sier politiets talsmann.
NL170522 Dette er ikke en bykamp, slik noen forsøker å fremstille det som.
BT170522 - Det var en bombe, vi fant deler som brukes til å fremstille en bombe, sier politiets talsmann Kamthorn Aucharoen.
AA170522 - Det var en bombe, vi fant deler som brukes til å fremstille en bombe, sier politiets talsmann.
VG170520 Rouhani har forsøkt å fremstille fredagens presidentvalg som en valg mellom mer frihet og ekstremisme.
DB170520 * Har forsøkt å fremstille fredagens presidentvalg som en valg mellom mer frihet og ekstremisme.
VG170518 Med det som må ha vært en ekkel bismak i munnen, klarte Alfheim det lille kunststykket der er å både fremstille Cappelen som en kriminell løgner og en svært dyktig, kompetent organisator.
AP170515 I det samfunnet vi lever i dag, er det normalt å slenge dritt, det er normalt å ha skyhøye forventninger til hvordan man skal se ut, og det er normalt å fremstille seg selv bedre enn andre.
VG170514 Å være motstander av gutteomskjæring er en ting, men å fremstille det som villet brutalitet passer dessverre, men helt sikker ikke-intendert, inn i gamle fordommer om jøden som et ondsinnet og utspekulert folk, der rituelle okkulte overgrep - som å ofre barn, har vært et fast innslag.
DA170513 - En bunad er så mye mer enn et vanlig klesplagg, og sier mye om familie, slekt og hvordan vi liker å fremstille oss.
VG170512 - Man kan ikke fremstille Tyrkia som en støttespiller for terrororganisasjoner.
AA170512 - Kan det bli aktuelt å fremstille noen av dem for varetektsfengsling ?
BT170510 Ved å fremstille seg som en ideell aktør, har stiftelsen Fyrlykten unngått skatt, og dermed har norske skattepenger finansiert millionlønninger, bonusordninger og eiendomsinvesteringer i utlandet.
BT170510 KYNISK : Ved å fremstille seg som en ideell aktør, har stiftelsen Fyrlykten tjent over 50 millioner kroner på kjøp og salg av fosterhjem til det norske barnevernet.
AP170510 Det brukes ikke på politibyråkrater, som enkelte forsøker å fremstille det som, sier han.
DB170509 Den siktede ble pågrepet, men politiet har ikke funnet grunnlag for å fremstille den siktede for varetektsfengsling.
AA170509 Den siktede ble pågrepet, men politiet har ikke funnet grunnlag for å fremstille den siktede for varetektsfengsling.
BT170508 Slik kunne han fremstille seg selv som et alternativ til de etablerte partiene, til tross for nærheten til den svært upopulære Hollande.
BT170508 I motsetning til hva Frp selv ønsker å fremstille det som, er det ikke kontroversielt å si at asylsystemet har sviktet.
AA170506 Å studere fag som historie, medievitenskap og religionsvitenskap gjør studentene i stand til å tilegne seg store mengder kunnskap, trekke ut essensen av dette, forstå samtid, kultur, språk og fortid, og de får erfaring med å fremstille alt dette på en god måte.
DB170504 Marine Le Pen lykker på sin side i større grad enn før i å fremstille seg som « folkets røst » og som den siste skansen mot liberalisme, EU og innvandringsbølgen.
DB170504 Hun fører en valgkamp som ikke skyr noen midler ved å fremstille Macron som en forræder mot Frankrike, mens Macron sliter med å avkle NFs velsmurte retorikk om folk mot elite.
AP170504 april fulgte Silje Johansen opp med å fremstille Høyre ( H ) som partiet som gjør Norge « best ».
VG170501 - Det er også mange på arbeidsgiver- og høyresiden som gjør som Ullmann, og prøver å fremstille det rommet så lite som mulig.
DB170430 Det har inntil nylig vært en lei tendens til å fremstille discoæraen som en grell motsats til hippietidens rene kjærlighet, eller for den slags skyld som den retningsløse apatien som fulgte etter sekstitallets å, så meningsfulle ungdomsopprør.
DA170428 Statsminister Theresa May forsøker å fremstille valget som et valg mellom stabilitet og troverdighet med henne som fortsatt statsminister, og en regjering med kaos og usikkerhet med Labours leder og statsministerkandidat, Jeremy Corbyn.
DA170428 Det var sterkt, ikke minst fordi Sand gjorde en bevisst historieforfalskning ved å fremstille utryddelsesplanleggerne i en lystig sommeridyll selv om den historiske konferansen foregikk i januar 1942.
AP170428 Luxembourg har kastet seg inn i kampen ved å fremstille seg som det « eneste landet som fortsatt elsker bankfolk ». 2.
VG170426 - Høyre skal være varsomme med å fremstille dette forslaget som et tiltak, når de samtidig har styrket ordninger som for eksempel kontantstøtten.
BT170426 Nå gjør fungerende fylkesordfører det lettere å fremstille Hordfast som et rent hordalandsprosjekt.
VG170424 Dette er enda et personangrep fra Høyre i en lang rekke hvor de forsøker å henge ut Jonas og fremstille ham dårlig ved å ta ting ut av en sammenheng eller legge det ut på en underlig måte, sier Otterstad, og legger til : ¶
AP170424 Vil det da være mindre problematisk å forske på dem i mer enn to uker, eller er det mer etisk problematisk å fremstille denne typen « forskningsembryoer » som manipuleres for å utvikle seg annerledes enn menneskelige celler er laget for ?
SA170423 Foreløpig er det uklart om politiet ønsker å fremstille noen for varetekt.
BT170423 Foreløpig er det uklart om politiet ønsker å fremstille noen for varetekt.
AP170423https://www.aftenposten.no/verden/Le-Pen-og-Macron-videre-til-andre-valgomgang-619726b.html Gjennom valgkampen har så godt som alle de elleve kandidatene forsøkt å fremstille seg som outsidere som vil ta et oppgjør med det etablerte politiske systemet i Frankrike.
AP170423 Gjennom valgkampen har så godt som alle de elleve kandidatene forsøkt å fremstille seg som outsidere som vil ta et oppgjør med det etablerte politiske systemet i Frankrike.
AP170423 Gjennom valgkampen har så godt som alle de elleve kandidatene forsøkt å fremstille seg som outsidere som vil ta et oppgjør med det etablerte politiske systemet i Frankrike.
AP170421 Alle har forsøkt å fremstille seg som outsidere.
AP170420 De mener det er helt feil å fremstille demokratiet som døende, til tross for utviklingen i land som Tyrkia, Russland, Kina, Tyrkia, Egypt, Filippinene og India.
DB170419 Han kritiserer også NRK for å fremstille det som om de har oppdaget et nytt nettverk, som både « Folk er folk » og politiet kjente til fra før.
DB170419 - Vi kan ikke stoppe vår humanitære virksomhet, fordi enkeltpersoner forsøker å fremstille seg selv som selgere.
DB170419 - Men vi kan ikke stoppe vår humanitære virksomhet, fordi enkeltpersoner forsøker å fremstille seg selv som selgere når de egentlig driver med noe annet, sier han.
BT170418 Vesten elsker å fremstille Kim Jong-un som en slags utilregnelig karikatur av en despot.
DN170414 - En av grunnene til at han snakker så fiendtlig om Europa er for å fremstille folkeavstemningen slik at om du stemmer ja er du for et sterkt, fritt og uavhengig Tyrkia.
DB170414 - Ved å fremstille Jesus og disiplene med overfylte bord, ble de mer som de rike som betalte for disse maleriene, og de rike som primært skulle se disse bildene.
AA170413 Et barn skal fremstille Jesus som bærer korset.
AA170412 Han velger å fremstille det slik : Han har ønsket å stimulere til økt matproduksjon.
AP170411 Han velger å fremstille det slik : Han har ønsket å stimulere til økt matproduksjon.
AP170411 Han velger å fremstille det slik : Han har ønsket å stimulere til økt matproduksjon.
SA170410 Rikspolitisjef Dan Eliasson sier under pressekonferansen mandag at han er trygg på at de har tilstrekkelige bevis for å fremstille 39-åringen for varetektsfengsling.
DB170409 - For dem som ikke er etnisk norske kan det oppleves fornærmende, og for etniske norske ungdommer som leser boka, kan det virke merkelig at de har valgt å fremstille personen som hvit, sier Mørch.
BT170409 - Omfanget av catskiing vil begrense seg selv, og det er helt feil å fremstille dette som at det nå åpnes for motorisert transport til alle landets fjelltopper.
AP170409 Rikspolitisjef Dan Eliasson sier under pressekonferansen mandag at han er trygg på at de har tilstrekkelige bevis for å fremstille 39-åringen for varetektsfengsling.
BT170407 BT forsøker å fremstille dette som et tap.
BT170403 Og istedenfor å prøve å bedre systemet for gutter eller se på andre grunner til problemet, bruker man heller energi på å peke fingre og fremstille det som noe negativt at jenter gjør det bedre ¶
BT170403 Og istedenfor å prøve å bedre systemet for gutter eller se på andre grunner til problemet, bruker man heller energi på å peke fingre og fremstille det som noe negativt at jenter gjør det bedre ¶
VG170331 Jeg mener det er historieløst og uopplyst å fremstille det som vi lever i en farlig tid.
VG170331 Å fremstille Brexit som noen form for seier - for noen ! - fremstår stadig mer virkelighetsfjernt.
DA170331 Jeg tok del i hundrevis av mediaoppdrag i denne rollen, og ofte prøvde jeg å fremstille utsiktene mest mulig positivt, har jeg ikke en eneste gang løyet eller villedet media.
BT170330 Og vi er mange som synes at det er etisk feil å fremstille intimkirurgi som en akseptabel trend.
VG170327 I mangelen på en Trump og et reelt høyrepopulistisk parti i Norge, ønsker venstreeliten å fremstille Frp som høyrepopulismens representanter i Norge.
VG170327 Hun benekter selv å være noe offer, og dette beviser mediene og venstresidens konstante jag etter å fremstille Frp-politikere som « offer » når de imøtegår påstander, mens da Kirsti Bergstø nærmest gikk i skjul for å kaste penger etter egen ungdomsorganisasjon som statssekretær, i en sak som ble omtalt som politisk korrupsjon, brukte hun aldri « offerkortet », nei, det er reservert for Frp-politikere.
VG170327 Debatt I mangelen på en Trump og et reelt høyrepopulistisk parti i Norge, ønsker venstreeliten å fremstille Frp som høyrepopulismens representanter i Norge.
VG170323 Det har han lyktes med så langt, all den tid utspillene som går ut på å fremstille tyrkerne som ofre i Europa, har bidratt til økt nasjonalisme i Tyrkia.
VG170319 For meg oppleves det som en slags heksejakt, som om noen har behov for å fremstille bydelene som områder preget av gjengkriminalitet, vold og narkotika.
VG170318 - Det er et paradoks at Sylvi Listhaug klarer å fremstille seg selv som nasjonens største offer fordi hun får et par kritiske spørsmål i mediene, mens hun kjører svart bil, har millionlønn, kommer fra PR-bransjen og har hatt definisjonsmakt i lang tid, sier Bergstø.
AP170316 Front National kunne bruke dette til sin fordel, og fremstille seg som ofre for et ekskluderende politisk system, sier Padis.
AA170316 Hvis vi fortsetter å fremstille sirkusdyr som glade og fornøyde, kommer ikke barn til å tro noe annet.
AA170316 Dyrevenn : « Hvis vi fortsetter å fremstille sirkusdyr som glade og fornøyde, kommer ikke barn til å tro noe annet ». skriver Martine Ervik.
VG170315 For han vil jo helst fremstille Russlands historie som en eneste stor triumf.
VG170312 - Vi ønsket ikke å fremstille Oslo som Sverige, men retningen Oslo utvikler seg i.
DB170312 Dette kommer i kjølvannet av at Listhaug på sin Facebook-side har anklaget Omdal for å komme med « falske nyheter » oppkonstruert for å fremstille [ henne som ] fæl og kynisk » og konspirasjoner fra venstrevridde journalister som « ikke bryr seg om fakta så lenge Listhaug eller Frp er skyteskiven ».
AP170311 Dette ble brukt til å fremstille henne som en juksemaker.
DB170310 Det er en bisarr måte å fremstille verdens tredje største religion, skriver USINPAC i en uttalelse.
BT170309 Fremtiden er endring, og Solberg brukte tid på å fremstille de borgerlige partiene som de eneste som står for endring.
BT170309 Fremtiden er endring, og Solberg brukte tid på å fremstille de borgerlige partiene som de eneste som står for endring.
AP170309 Som Aftenposten har skrevet tidligere, ønsker Høyres strateger å fremstille de rødgrønne som partier i revers i den kommende valgkampen.
AA170309 Forklaringen er dessverre litt mer kjedelig enn den han forsøker å fremstille det som : I arbeidsprosessen ble det ved en feil tatt inn et ekstra ord i sitatet.
AA170309 At Adressa har fått informasjon fra alle partene i saken som dokumenterer det samme, velger avisen å fremstille som løse påstander.
BT170308 - Det er slett ikke greit å fremstille jenter slik det ble gjort i den låten, sier Andrine Midtgarden.
BT170308 - Det er slett ikke greit å fremstille jenter slik det ble gjort i den låten, sier Andrine Midtgarden.
SA170307 Den meget erfarne pressemannen, nå kommentator i Stavanger Aftenblad, Sven Egil Omdal sprer nå falske nyheter, oppkonstruert for å fremstille meg fæl og kynisk, skrev hun på sin Facebook-side.
VG170306 Den meget erfarne pressemannen, nå kommentator i Stavanger Aftenblad, Sven Egil Omdal sprer nå falske nyheter, oppkonstruert for å fremstille meg fæl og kynisk. » | Klovnebuksene slått : Får ikke spille VM for Norge for første gang på 11 år ¶
VG170306 Den meget erfarne pressemannen, nå kommentator i Stavanger Aftenblad, Sven Egil Omdal sprer nå falske nyheter, oppkonstruert for å fremstille meg fæl og kynisk », skriver Listhaug - og det har blitt fanget opp over Atlanteren.
DN170306 Den meget erfarne pressemannen, nå kommentator i Stavanger Aftenblad, Sven Egil Omdal sprer nå falske nyheter, oppkonstruert for å fremstille meg fæl og kynisk, skrev hun på sin Facebook-side.
DB170306 Den meget erfarne pressemannen, nå kommentator i Stavanger Aftenblad, Sven Egil Omdal sprer nå falske nyheter, oppkonstruert for å fremstille meg fæl og kynisk, skrev hun på sin Facebook-side.
DB170306 Den meget erfarne pressemannen, nå kommentator i Stavanger Aftenblad, Sven Egil Omdal sprer nå falske nyheter, oppkonstruert for å fremstille meg fæl og kynisk ", skriver hun på sin Facebook-side.
DA170306 Den meget erfarne pressemannen, nå kommentator i Stavanger Aftenblad, Sven Egil Omdal sprer nå falske nyheter, oppkonstruert for å fremstille meg fæl og kynisk », skriver hun på sin Facebook-side.
DA170306 Den meget erfarne pressemannen, nå kommentator i Stavanger Aftenblad, Sven Egil Omdal sprer nå falske nyheter, oppkonstruert for å fremstille meg fæl og kynisk, skrev hun på sin Facebook-side.
DA170306 Den meget erfarne pressemannen, nå kommentator i Stavanger Aftenblad, Sven Egil Omdal sprer nå falske nyheter, oppkonstruert for å fremstille meg fæl og kynisk ", skriver hun på sin Facebook-side..
AP170306https://www.aftenposten.no/viten/Simen-Gaure--Forvirrende-statistikk-om-svensk-kriminalitet-616514b.html En metode som best er egnet til å fremstille eksponentiell vekst, er ikke særlig brukbar i en slik sammenheng.
AP170306 En metode som best er egnet til å fremstille eksponentiell vekst, er ikke særlig brukbar i en slik sammenheng.
AP170306 Den meget erfarne pressemannen, nå kommentator i Stavanger Aftenblad, Sven Egil Omdal sprer nå falske nyheter, oppkonstruert for å fremstille meg fæl og kynisk ", skriver hun på sin Facebook-side.
AA170306 Den meget erfarne pressemannen, nå kommentator i Stavanger Aftenblad, Sven Egil Omdal sprer nå falske nyheter, oppkonstruert for å fremstille meg fæl og kynisk ", skriver hun på sin Facebook-side.
AA170306 Den meget erfarne pressemannen, nå kommentator i Stavanger Aftenblad, Sven Egil Omdal sprer nå falske nyheter, oppkonstruert for å fremstille meg fæl og kynisk, skrev hun på sin Facebook-side.
VG170305 Den meget erfarne pressemannen, nå kommentator i Stavanger Aftenblad, Sven Egil Omdal sprer nå falske nyheter, oppkonstruert for å fremstille meg fæl og kynisk.
SA170305 Den meget erfarne pressemannen, nå kommentator i Stavanger Aftenblad, Sven Egil Omdal sprer nå falske nyheter, oppkonstruert for å fremstille meg fæl og kynisk.
VG170304 The New York Times har også skrevet at datamaskiner og telefoner har gitt informasjon om hva slags type angrep al-Qaida kunne planlegge i fremtiden, sammen med innsikt i nye typer skjulte eksplosiver de jobber med å fremstille .
AA170303 - Det er problematisk med sexdukker på størrelse med barn, fordi det bidrar til å fremstille barn som sexobjekter, og det kan være med på å normalisere og legitimere seksuelle overgrep og krenkelser mot barn.
VG170302 - Vi vil fremstille siktede for fengsling i morgen, sier Sand til avisen. | 13-åring mishandlet av medelever på skole i Sverige ¶ 13-åringen får nå intensivbehandling på sykehus i Uppsala. 2200 ¶ 22 00 00 00 ¶ 2200@vg.no ¶
VG170302 Politiet ønsket ikke å fremstille ham for varetekt ettersom de mente at det ikke forelå bevisforspillelsesfare.
DN170302 Noen prøver å fremstille det slik at Høyre prioriterer skattelettelse høyest.
AA170302 - Vi vil fremstille siktede for fengsling i morgen, sier Sand.
AA170302 - Vi vil fremstille siktede for fengsling i morgen, sier Sand.
VG170301 Det er ikke tatt stilling til om politiet ønsker å fremstille den siktede for varetektsfengsling, opplyser politiadvokat Henriette Birkeland til VG.
BT170301 De kunne spart seg energien de brukte på å fremstille seg selv som om de brydde seg.
BT170301 Han valgte derfor å fremstille seg som en karikert, humørspredende bajas, og lyktes.
AP170301 Siden 37-åringen alt sitter fengslet i en større narkotikasak, har det ikke vært nødvendig å fremstille ham for varetektsfengsling i drapssaken : ¶
AP170301 Vi har de siste ukene vært vitne til en underlig kampanje, der fremtredende folk på høyresiden - inkludert statsministeren - forsøker å fremstille Senterpartiet som et populistisk parti, og partiets leder Trygve Slagsvold Vedum som Norges svar på Donald Trump.
VG170228 Partiet som elsker å fremstille seg selv som strengest på innvandring, skjønner når de krasjer med folkeviljen.
DB170227 Ved å legge vekt på det partikulære i historiene, kan man komme til å fremstille de mange nydelige filmhistoriene som var nominert i år, som mindre universelle enn de faktisk er.
DB170227 Under presidentvalgkampen snakket den politiske journalisten Molly Ball om hvordan Trump hadde lyktes med å fremstille samfunnet som et nullsumspill, der man måtte hegne om sin gruppes posisjon og beskytte sine egne i en tenkt kamp mot andre grupper med sterke beskyttere. ironisk nok kan en sterk vekt på å fortelle minoriteters og kvinner shistorie fremstå på en lignende måte, som
BT170225 Heldige er de som til riktig tid har hatt en samtalepartner som gjennom sine spørsmål eller kommentarer har inspirert til å fremstille problemene på nye måter, slik at uventede løsninger har dukket opp.
AP170225 Til det aserbajdsjanske nyhetsbyrået APA sa han at PACE fortalte sannheten og nektet å fremstille et løgnaktig bilde av Aserbajdsjan.
DB170224 Han mener det mest sannsynlige er at nordkoreanerne har produsert stoffet selv siden det er relativt enkelt å fremstille .
AP170224 Vi forsøker å fremstille ham for fengsling i løpet av fredag, sier lensmann og fungerende regionleder Ørjan Munkvold.
AP170224 Politiet vil fremstille en mann i 30-årene for fengsling fredag etter at kvinnen ble funnet død i en bolig sør for Harstad.
AP170224 Vi kom likevel i skade for å fremstille noen av Keshvaris uttalelser på en måte som gjorde at det så ut som om han kommenterte familiens sak direkte.
BT170223 Bergen Reiselivslag liker å fremstille Bergen sentrum som sitt « produksjonslokale ».
AP170223 Bannon og Reince Priebus var opptatt av å fremstille seg som gode venner.
AP170222 Trump fikk også en skarp kommentar fra statsminister Stefan Löfven om at « vi alle må ta ansvar for å fremstille fakta riktig ».
AA170221 Nelfo ønsker selvsagt ikke å fremstille elektrikerfaget som kvinnefiendtlig.
AA170221 Dette synes jeg ikke er en grei måte å fremstille et så fint fag som elektrikerfaget på, sier Sandra Åberg Kristiansen. 20-åringen er fra Trondheim, har akkurat tatt fagbrevet og jobber som elektriker.
DB170220 I forbindelse med utviklingen av atombomben under andre verdenskrig ble atomreaktorene utviklet og disse gav en mulighet til å fremstille en rekke nye radioaktive isotoper.
AP170207 Hvorfor fremstille det som det er matmangel i Norge og EU ?
BT170206 Politiet vil fremstille ham for varetektsfengsling tirsdag eller onsdag.
AP170206 I den kommende valgkampen kommer de til å fremstille hverandre som politiske hovedmotstandere, men hvor lett er det å se forskjellen ?
AP170206 I den kommende valgkampen kommer de til å fremstille hverandre som politiske hovedmotstandere, men hvor lett er det å se forskjellen ?
AP170206 Politiet bekrefter til NRK at de mandag vil fremstille mannen i 40-årene for varetektsfengsling - og at de vil be om to ukers varetekt.
AP170206 Med bakgrunn i det som har kommet frem, har vi besluttet å fremstille han for varetektsfengsling mandag, sier politijurist Jørgen Aunet i Trøndelag politidistrikt.
AP170204 Bioteknologirådet diskuterer for tiden hvordan Norge bør stille seg til genmodifiseringsmetoden som brukes for å fremstille den kjønnsløse laksen.
SA170203 januar forsøker han å fremstille det som at forslaget til Ap vil gjøre det mulig å faktisk få konsekvensutredet mer enn idag.
DB170201 Jeg har også vært med på RealClimate.org, som Bergsmark forsøker å fremstille som et nettsted drevet av aktivister, men som det anerkjente vitenskapelige tidsskriftet Nature bruker som eksempel til etterlevelse.
DB170201 Fremgangsmåten i Bergsmarks rapport går ut på å fremstille enkelte klimaforskere som mye mer dominerende enn det de egentlig er, og så undergrave deres omdømme og skape en forestilling om at hele forskningsmiljøet er råttent.
DB170201 Dette tyder på at han enten ikke har satt seg ordentlig inn i relevante fakta, eller at han ikke ønsker å fremstille saken på en objektiv måte.
DB170131 Disse diamantene har det tatt 10-15 år å fremstille .
DB170128 Å være forpliktet til å fremstille mennesker på den ene eller den andre måten, er i strid med uavhengigheten og det frie blikket til de gode historiefortellerne.
DN170124 Nå kan de fremstille seg selv som lederen av global handelsliberalisering, sier direktør Eric Altbach hos tenketanken Albright Stonebridge Group i Washington, D.C. til Bloomberg News.
BT170124 Jeg kan aldri huske at hun ondskapsfullt utleverte, selv når hun skulle fremstille mer eller mindre usympatiske scenepersonligheter.
DB170123 Det er også gyldig å trekke frem ( slik Brandtzæg gjør ) at man ønsker å måle folks faktiske handlinger istedenfor å basere seg på selvrapportering, som ofte kan gi et skjevt bilde fordi folk ønsker å fremstille seg selv i mer fordelaktig lys.
BT170120 Tyrkias Erdogan liker å fremstille seg som " underdog " som det forhenværende kemalistiske maktapparat forsøker å sabotere.
SA170119 De røde dråpene, som vitenskapsmannen på liknende vis som alkymisten forsøker å fremstille , burde være en enkel sak.
AP170119 Kunstnere har til alle tider prøvd å fremstille sjømennenes store skrekk, sjøuhyret Kraken.
DB170117 For Jensen selv er det forståelig, han ønsker å fremstille sin virksomhet som utvetydig på den rette siden av klart lovverk.
DB170116 I dette tilfellet forsøker Frps leder å fremstille partiet som en slags folkelig motpol til politikernes gullkantede pensjonsordninger.
DB170115 ¶ VIL BIDRA TIL ENDRING : Reese Witherspoon mener Hollywood må begynne å fremstille kvinner slik de er i virkeligheten, og ikke bare som koner eller kjærester.
BT170111 Jensen ynder å fremstille seg selv som en betrodd og innflytelsesrik nøkkelspiller.
AP170110 Han skal også ha sagt at det viktigste for ham ikke er å vinne saken, men å fremstille seg selv som en god og trygg leder.
BT170107 Partiet har det siste året vært kontinuerlig misfornøyd, og har klart å fremstille seg selv som taperen i det borgerlige prosjektet gang etter gang.
BT170101 - Jeg fikk avsmak på medias måte å fremstille mennesker på.
AP160914https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Fra-en-groft-til-en-annen-i-debatten-om-funksjonshemmede-604509b.html Vi tviler på om det tjener formålet å ensidig fremstille alle kommunale løsninger som fengselslignende anstalter der funksjonshemmede blir satt bort for å dø.
BT160830 Det ene er å fremstille eksemplar av et verk, og det gjør man ikke når man ser på dette.
FV160812 Bildene tas for å fremstille rommene som de er.
AP160812https://www.aftenposten.no/bolig/Megler-far-kritikk-for-falske-flammer-104b.html Bildene tas for å fremstille rommene som de er.
SA160609 - Jeg fikk avsmak på medias måte å fremstille mennesker på.
FV160609 - Jeg fikk avsmak på medias måte å fremstille mennesker på.
AP160609 - Jeg fikk avsmak på medias måte å fremstille mennesker på.
AP160507 Han smiler litt oppgitt når Aftenpostens korrespondent stiller kritiske spørsmål om vikingene og lover å se nærmere på om det er riktig å fremstille dem som « baltiske pirater ».
AP160425https://www.aftenposten.no/verden/Hoyreradikale-i-Gteborg---Vi-gar-sa-langt-som-nodvendig-57779b.html Høyreekstreme har alltid hatt et ønske om å fremstille seg som at de er i ferd med å oppnå et snarlig gjennombrudd, sier Ravndal.
AP160425 Høyreekstreme har alltid hatt et ønske om å fremstille seg som at de er i ferd med å oppnå et snarlig gjennombrudd, sier Ravndal.
AP160120 Politiet har funnet økonomiske transaksjoner mellom de to siktede og vil fremstille mannen for varetektsfengsling torsdag.
AP160118 Barns rettigheter er for viktige til at vi kan fremstille sikringen av dem som en hindring i selve mobbearbeidet ¶
AP160101 Ingvarsson mener det også er viktig for politiet ikke å bidra til å fremstille verden som farligere enn den er.
AP160101> Ingvarsson mener det også er viktig for politiet ikke å bidra til å fremstille verden som farligere enn den er.