NL171228 Kanskje kan framtidige generasjoner i det minste glede seg over et nytt spennende eventyrspill for hele familien ; Jakten på den forsvunne oljen : Du er i Nord, på jakt etter den siste oljen.
DB171228 Siden paret først begynte å date for halvannet år siden, er det skrevet side opp og side ned om Markles framtidige rolle i det britiske kongehuset, men også om 36-åringens bakgrunn og familiehistorikk. ​ ¶
VG171227 I tillegg er 43 russiske utøvere blitt diskvalifisert fra Sotsji-OL i 2014 og utestengt fra alle framtidige OL.
DB171227 I tillegg er 43 russiske utøvere blitt diskvalifisert fra Sotsji-OL i 2014 og utestengt fra alle framtidige OL.
VG171225 Mutko forklarte avgjørelsen med at han ikke vil at fotballforbundet skal bli forstyrret når Idrettens voldgiftsrett ( CAS ) skal behandle anken hans mot utestengelsen fra alle framtidige OL.
SA171225 Mutko forklarte avgjørelsen med at han ikke vil at fotballforbundet skal bli forstyrret når Idrettens voldgiftsrett ( CAS ) skal behandle anken hans mot utestengelsen fra alle framtidige OL.
DB171225 Mutko forklarte avgjørelsen med at han ikke vil at fotballforbundet skal bli forstyrret når Idrettens voldgiftsrett ( CAS ) skal behandle anken hans mot utestengelsen fra alle framtidige OL.
DB171225 Fredag var Skobrev blant ytterligere elleve russere som ble diskvalifisert fra Sotsji-OL i 2014 og utestengt fra alle framtidige OL.
DB171225 Det nye batteriet er et såkalt metal air-batteri og skal etter planen sitte i framtidige Tesla Model S sammen med et tradisjonelt litium-ion-batteri, og skal være med på å forlenge den populære elbilens rekkevidde til godt over 600 kilometer.
AP171225 Mutko forklarte avgjørelsen med at han ikke vil at fotballforbundet skal bli forstyrret når Idrettens voldgiftsrett ( CAS ) skal behandle anken hans mot utestengelsen fra alle framtidige OL.
AA171225 Mutko forklarte avgjørelsen med at han ikke vil at fotballforbundet skal bli forstyrret når Idrettens voldgiftsrett ( CAS ) skal behandle anken hans mot utestengelsen fra alle framtidige OL.
VG171222 IOCs disiplinærkommisjon diskvalifiserte fredag ytterligere 11 russere fra Sotsji-OL og utestengte dem fra alle framtidige OL.
DB171222 IOCs disiplinærkommisjon diskvalifiserte fredag ytterligere 11 russere fra Sotsji-OL og utestengte dem fra alle framtidige OL.
DA171222 Nikita Kriukov var en av 11 russere som fredag ble disket fra Sotsji-OL og utestengt fra alle framtidige OL.
DA171222 IOCs disiplinærkommisjon diskvalifiserte fredag ytterligere 11 russere fra Sotsji-OL og utestengte dem fra alle framtidige OL.
AA171222 Derfor må politikerne ikke bare syte over rådmannens feil, men aktivt prøve å finne gode løsninger på framtidige utfordringer.
AA171222 Derfor må politikerne ikke bare syte over rådmannens feil, men aktivt prøve å finne gode løsninger på framtidige utfordringer.
SA171221 Øst-Jerusalem er okkupert og annektert av Israel i strid med internasjonale konvensjoner, og palestinerne ønsker denne delen av byen som sin framtidige hovedstad.
SA171221 Tidligere var det internasjonal enighet om at Jerusalems framtidige status skulle avgjøres i forhandlinger mellom Israel og Palestina.
DB171221 « Geologiske argumenter tilsier at det er grunn til å forvente store framtidige jordskjelv i Oslo-graben regionen, men når de kommer vet vi ikke. », skrev geologen Conrad D.
DA171221 Øst-Jerusalem er okkupert og annektert av Israel i strid med internasjonale konvensjoner, og palestinerne ønsker denne delen av byen som sin framtidige hovedstad.
DA171221 Tidligere var det internasjonal enighet om at Jerusalems framtidige status skulle avgjøres i forhandlinger mellom Israel og Palestina.
DB171219 I 2014 sa Berg i et intervju med avisa Finnmarken at han etter planen bare skulle være soldat ved Garnisonen i Sør-Varanger i ett år, men etter en uke fant han sin framtidige kone.
DN171218 - Strategisk samarbeid er en viktig del av vår forretningsplan, og Statoils kunnskap og erfaring fra økt oljeutvinning i modne felt vil skape verdier, ikke bare i våre operasjoner i Roncador, men også i andre modne felt i Campos-bassenget, med store muligheter for å påvirke den framtidige produksjonen i området, sier konsernsjef i Petrobras, Pedro Parente i pressemeldingen.
DB171218 Løsninger som tilfredsstiller strenge sikkerhetskrav vil gi ny kraft i arbeidet med å oppnå verdens mest kompetente framtidige arbeidstakere.
DB171217 I brevet til kongresskomiteene ber Langhofer om at Kongressen agerer umiddelbart « for å beskytte framtidige overgangsteam fra å få sine private arkiv misbrukt av byråer, særlig i sammenheng med sensitive etterforskninger som blandes med politiske motiver ».
BT171217 Skadene rammer i dag fattige befolkningsgrupper først og kraftigst og vil føre til enda mer alvorlige skader for framtidige generasjoner.
SA171216 Den russiske skiløperen ble i november utestengt fra alle framtidige OL av IOC, og ble fratatt begge medaljene han fikk under OL på hjemmebane i Sotsji.
SA171216 Den russiske skiløperen ble i november utestengt fra alle framtidige OL av IOC, og ble fratatt begge medaljene han fikk under OL på hjemmebane i Sotsji.
AP171216 Den russiske skiløperen ble i november utestengt fra alle framtidige OL av IOC, og ble fratatt begge medaljene han fikk under OL på hjemmebane i Sotsji.
AP171216 Den russiske skiløperen ble i november utestengt fra alle framtidige OL av IOC, og ble fratatt begge medaljene han fikk under OL på hjemmebane i Sotsji.
AA171216 Den russiske skiløperen ble i november utestengt fra alle framtidige OL av IOC, og ble fratatt begge medaljene han fikk under OL på hjemmebane i Sotsji.
DB171215 Fredag fikk hun ikke være med - da skulle de øvrige lederne nemlig diskutere de framtidige forhandlingene med henne.
DB171215 Stats- og regjeringssjefene « ber Storbritannia om å sørge for mer klarhet om sin posisjon når det gjelder rammeverket for det framtidige forholdet », heter det der.
AP171215 Fase to vil også omfatte diskusjoner om overgangsordninger og framtidige avtaler om handel og samarbeid innenfor forsvar og sikkerhet.
AP171215 - Nå ser jeg fram til diskusjonene vi skal ha om framtidige handelsforbindelser og framtidig sikkerhetssamarbeid, sa hun.
AP171215 EU « ber Storbritannia om å sørge for mer klarhet om sin posisjon når det gjelder rammeverket for det framtidige forholdet », heter det der.
DB171213 Siden paret først begynte å date for halvannet år siden, er det skrevet side opp og side ned om Markles framtidige rolle i det britiske kongehuset, men også om 36-åringens bakgrunn og familiehistorikk.
SA171212 Tirsdag kom beskjeden om at seks russiske ishockeykvinner er diskvalifisert fra OL i Sotsji og utestengt fra alle framtidige OL som følge av IOCs dopingutredning.
DB171212 Dette skal også gjelde deres framtidige barn.
DB171212 Siden paret først begynte å date for halvannet år siden, er det skrevet side opp og side ned om Markles framtidige rolle i det britiske kongehuset, men også om 36-åringens bakgrunn og familiehistorikk.
DA171212 Seks russiske ishockeykvinner er diskvalifisert fra OL i Sotsji og utestengt fra alle framtidige OL som følge av IOCs dopingutredning.
AP171212 Tirsdag kom beskjeden om at seks russiske ishockeykvinner er diskvalifisert fra OL i Sotsji og utestengt fra alle framtidige OL som følge av IOCs dopingutredning.
SA171211 Russerne er diskvalifisert fra Sotsji-OL og utestengt fra alle framtidige OL på grunn av opplysninger i McLaren-rapporten og ytterligere etterforskning gjort av IOC om utbytting av prøver. Én etter én er de russiske utøverne blitt diskvalifisert i etterkant av Sotsji-OL, og diskvalifikasjonene har ført til at Russland er fradømt 11 av sine 33 medaljer fra lekene i 2014
AP171211 Russerne er diskvalifisert fra Sotsji-OL og utestengt fra alle framtidige OL på grunn av opplysninger i McLaren-rapporten og ytterligere etterforskning gjort av IOC om utbytting av prøver. Én etter én er de russiske utøverne blitt diskvalifisert i etterkant av Sotsji-OL, og diskvalifikasjonene har ført til at Russland er fradømt 11 av sine 33 medaljer fra lekene i 2014
DB171210 mars 2017 utløste Storbritannia EU-traktatens artikkel 50 om utmelding av EU, som legger opp til en to år lang forhandlingsprosess om vilkårene for utmelding og om rammeverket for det framtidige forholdet. * 19. juni 2017 startet forhandlingene mellom EU og Storbritannia. * 13. november 2017 opplyste den britiske regjeringen at Parlamentet blir nødt til å godkjenne vilkårene for
DB171208 - Etter at jeg kom til USA fikk jeg mye tid til å tenke på framtidige mesterskap med Norge, og det er ikke noe før VM i 2019, og det var jeg ganske sikker på at jeg ikke kom til å delta i.
DB171208 Som hovedarrangør av Holbergdebatten, vil Holbergprisen merke seg alle positive og negative kommentarer til årets opplegg, og vi vil være opptatt av å utvikle best mulige opplegg for framtidige arrangementer.
DA171208 I forliket kommer SAS med en uforbeholden unnskyldning til de kabinansatte, og lover at framtidige lønnsforhandlinger skal foregå i tariffoppgjørene.
DB171207 IOC valgte også å utestenge visestatsminister Mutko fra alle framtidige OL som følge av hans rolle som idrettsminister under Sotsji-OL.
DB171207 Ved ikke å gå av, sendte Stoltenberg et uheldig signal til framtidige ledere og gjorde det lettere « å velge bort viktige beslutninger og langsiktige tiltak, til fordel for det som ventes å gi politisk gevinst i morgendagens medier », mener han.
DA171207 I forliket kommer SAS med en uforbeholden unnskyldning til de kabinansatte, og lover at framtidige lønnsforhandlinger skal foregå i tariffoppgjørene.
DA171207 Ved ikke å gå av, sendte Stoltenberg et uheldig signal til framtidige ledere og gjorde det lettere « å velge bort viktige beslutninger og langsiktige tiltak, til fordel for det som ventes å gi politisk gevinst i morgendagens medier », mener han.
AP171207 Ved ikke å gå av, sendte Stoltenberg et uheldig signal til framtidige ledere og gjorde det lettere « å velge bort viktige beslutninger og langsiktige tiltak, til fordel for det som ventes å gi politisk gevinst i morgendagens medier », mener han.
AA171207 Ved ikke å gå av, sendte Stoltenberg et uheldig signal til framtidige ledere og gjorde det lettere « å velge bort viktige beslutninger og langsiktige tiltak, til fordel for det som ventes å gi politisk gevinst i morgendagens medier », mener han.
DB171206 Pichler hadde ansvaret for flere løpere som den siste tiden er blitt utestengt fra framtidige OL på livstid.
DB171206 Russerne er diskvalifisert fra Sotsji-OL og utestengt fra alle framtidige OL på grunn av opplysninger i McLaren-rapporten og ytterligere etterforskning gjort av IOC om utbytting av prøver. Én etter én er de russiske utøverne blitt diskvalifisert i etterkant av Sotsji-OL, og diskvalifikasjonene har ført til at Russland er fradømt 11 av sine 33 medaljer fra lekene i 2014
DB171206 desember skulle stats- og regjeringssjefene godkjenne avtalen og vedta å gå videre til neste faste av forhandlingene, om det framtidige forholdet mellom EU og Storbritannia.
DB171205 En annen som gleder seg over Fellmanns flytteplaner er hennes framtidige samboer, Brede Aase.
DA171205 Seks russiske langrennsløpere ble tidligere i høst utestengt av IOC fra alle framtidige OL.
DA171205 Før tirsdagens kollektive utestengelse hadde IOC allerede utestengt 25 russiske utøvere fra alle framtidige OL.
DB171204 mars 2017 utløste Storbritannia EU-traktatens artikkel 50 om utmelding av EU, som legger opp til en to år lang forhandlingsprosess om vilkårene for utmelding og om rammeverket for det framtidige forholdet.
DN171203 Der stilte britene med en langt større delegasjon enn normalt, åpenbart for å høste erfaring til framtidige samtaler.
BT171203 " Loven skal fremme bærekraftig utvikling til beste for den enkelte, samfunnet og framtidige generasjoner.... og gi grunnlag for vedtak om bruk og vern av ressurser.
SA171202 Han sa fredag at han ikke ønsker å belaste framtidige generasjoner med enda mer gjeld.
DB171202 Han sa fredag at han ikke ønsker å belaste framtidige generasjoner med enda mer gjeld.
SA171201 Olga Zaitseva var en av tre russere som fredag ble diskvalifisert fra Sotsji-OL og utestengt fra alle framtidige OL.
SA171201 De er også utstengt fra alle framtidige OL.
FV171201 Olga Zaitseva var en av tre russere som fredag ble diskvalifisert fra Sotsji-OL og utestengt fra alle framtidige OL.
FV171201 De er også utstengt fra alle framtidige OL.
DA171201 LILLEHAMMER : De to siste er de samme to som ble utestengt fra samtlige framtidige OL av Den internasjonale olympiske komité ( IOC ) tidligere fredag.
AP171201 Olga Zaitseva var en av tre russere som fredag ble diskvalifisert fra Sotsji-OL og utestengt fra alle framtidige OL.
AP171201 De er også utstengt fra alle framtidige OL.
AA171201 Formålet med den nye avtalen har vært å sikre at eventuelle framtidige fiskerier foregår på en bærekraftig måte.
AA171201 De er også utstengt fra alle framtidige OL.
SA171130 Fra før var de utestengt fra alle framtidige OL.
FV171130 Fra før var de utestengt fra alle framtidige OL.
DN171130 - Jeg er svært begeistret for denne framtidige regjeringen og jeg er sikker på at den blir bra for landets velstand og for samfunnet som helhet, sa Katrin Jakobsdottir.
DB171130 - Jeg er svært begeistret for denne framtidige regjeringen og jeg er sikker på at den blir bra for landets velstand og for samfunnet som helhet, sa Katrin Jakobsdottir.
DA171130 - Jeg er svært begeistret for denne framtidige regjeringen og jeg er sikker på at den blir bra for landets velstand og for samfunnet som helhet, sa Katrin Jakobsdottir.
BT171130 Fra før var de utestengt fra alle framtidige OL.
AP171130 Fra før var de utestengt fra alle framtidige OL.
AA171130 - Jeg er svært begeistret for denne framtidige regjeringen og jeg er sikker på at den blir bra for landets velstand og for samfunnet som helhet, sa Katrin Jakobsdottir.
AA171130 Fra før var de utestengt fra alle framtidige OL.
VG171129 Alle 19 er utestengt fra alle framtidige OL.
SA171129 Anklagen kom dagen etter at ytterligere fem russiske idrettsutøvere ble utestengt av IOC fra alle framtidige OL.
FV171129 Anklagen kom dagen etter at ytterligere fem russiske idrettsutøvere ble utestengt av IOC fra alle framtidige OL.
DB171129 Langrennsstjernen Aleksander Legkov var førstemann til å bli disket og utestengt fra framtidige OL.
DB171129 IOC mener Legkov må ha visst om det omfattende jukset, og diskvalifiserte ham fra mesterskapet han vant femmilsgullet i, i tillegg til å utestenge ham fra alle framtidige leker.
DA171129 - Hvis EU utløser mekanismen kan de begrense tildelingen av framtidige EU-midler.
DA171129 - Har du ikke noen tro på framtidige utslippsfri flyreiser ved hjelp av biodrivstoff og elektriske fly ? - « Utslippsfri » er et farlig begrep.
BT171129 Anklagen kom dagen etter at ytterligere fem russiske idrettsutøvere ble utestengt av IOC fra alle framtidige OL.
AP171129 Anklagen kom dagen etter at ytterligere fem russiske idrettsutøvere ble utestengt av IOC fra alle framtidige OL.
AA171129 Anklagen kom dagen etter at ytterligere fem russiske idrettsutøvere ble utestengt av IOC fra alle framtidige OL.
SA171128 Anklagen kom dagen etter at ytterligere fem russiske idrettsutøvere ble utestengt av Den internasjonale olympiske komité ( IOC ) fra alle framtidige OL.
FV171128 Begge ble mandag utestengt fra alle framtidige OL.
FV171128 IOC utestengte nylig langrennsstjernen fra alle framtidige OL.
FV171128 EINDHOVEN : Detaljer rundt Aleksandr Legkovs utestengelse fra framtidige OL ble sluppet mandag.
FV171128 Anklagen kom dagen etter at ytterligere fem russiske idrettsutøvere ble utestengt av Den internasjonale olympiske komité ( IOC ) fra alle framtidige OL.
DB171128 Alle 19 er utestengt fra alle framtidige OL.
DB171128 I Arsenal får 48-åringen ansvaret for å lede framtidige kontraktsforhandlinger med spillere.
DA171128 Detaljer rundt Alexander Legkovs utestengelse fra framtidige OL ble sluppet mandag.
BT171128 Anklagen kom dagen etter at ytterligere fem russiske idrettsutøvere ble utestengt av Den internasjonale olympiske komité ( IOC ) fra alle framtidige OL.
AP171128 Anklagen kom dagen etter at ytterligere fem russiske idrettsutøvere ble utestengt av Den internasjonale olympiske komité ( IOC ) fra alle framtidige OL.
AA171128 Anklagen kom dagen etter at ytterligere fem russiske idrettsutøvere ble utestengt av Den internasjonale olympiske komité ( IOC ) fra alle framtidige OL.
SA171127 Han er også kjent for sitt sterke engasjement for veldedighetsarbeid, en interesse han deler med sin framtidige kone.
SA171127 Begge ble mandag utestengt fra alle framtidige OL.
SA171127 IOC utestengte nylig langrennsstjernen fra alle framtidige OL.
SA171127 EINDHOVEN : Detaljer rundt Aleksandr Legkovs utestengelse fra framtidige OL ble sluppet mandag.
NL171127 Prosjektet må sees i sammenheng med planlagte lange krysningsspor og framtidige dobbeltspor mellom Narvik og Kiruna.
DB171127 Han liker dårlig at Filmforbundet kobler Mammon-forhandlingene til framtidige løsninger for andre produksjoner.
DB171127 Derfor har vi en miljøparagraf i Grunnloven, som skal sikre at alle skal ha rett til et miljø som sikrer helsen, og en natur der produksjonsevne og mangfold bevares, også for framtidige generasjoner.
BT171127 Begge ble mandag utestengt fra alle framtidige OL.
BT171127 IOC utestengte nylig langrennsstjernen fra alle framtidige OL.
BT171127 EINDHOVEN : Detaljer rundt Aleksandr Legkovs utestengelse fra framtidige OL ble sluppet mandag.
AP171127 Han er også kjent for sitt sterke engasjement for veldedighetsarbeid, en interesse han deler med sin framtidige kone.
AP171127 Begge ble mandag utestengt fra alle framtidige OL.
AP171127 IOC utestengte nylig langrennsstjernen fra alle framtidige OL.
AP171127 Detaljer rundt Alexander Legkovs utestengelse fra framtidige OL ble sluppet mandag.
AA171127 Begge ble mandag utestengt fra alle framtidige OL.
AA171127 IOC utestengte nylig langrennsstjernen fra alle framtidige OL.
AA171127 EINDHOVEN : Detaljer rundt Alexander Legkovs utestengelse fra framtidige OL ble sluppet mandag.
NL171125 I de politiske ungdomspartiene finner vi våre framtidige ledere.
DN171124 Hagen er en meget dyktig politiker som har sterke, klare meninger, og som absolutt vil bidra mye i den framtidige Nobelkomiteen.
DA171123 - Jeg trodde ikke det kunne bli verre enn sist år da suspensjonen mot utøverne kom, men så kom IOC med diskvalifikasjonen fra Sotsji-OL og utestengelse fra framtidige OL.
SA171122 Så blir det de framtidige olje- og gassprisene, driftskostnadene gjennom resten av levetiden, samt de totale utbyggingskostnader og driftskostnader så langt, som blir avgjørende for spørsmålet om dette var en fornuftig og lønnsom beslutning for samfunnet.
SA171122 Søby sier også at det å bake billånet inn i boliglånet, kan spise på framtidige muligheter for nye låneopptak.
NL171122 Mine erfaringer deler jeg derfor herved gjerne med andre, det vil si både med nåværende og mulige framtidige bodøværinger.
FV171122 Søby sier også at det å bake billånet inn i boliglånet, kan spise på framtidige muligheter for nye låneopptak.
DB171122 Flyttingen av forskere ville sette framtidige leveranser til departementet og samfunnet for øvrig i fare.
AP171122 Søby sier også at det å bake billånet inn i boliglånet, kan spise på framtidige muligheter for nye låneopptak.
AA171122 Søby sier også at det å bake billånet inn i boliglånet, kan spise på framtidige muligheter for nye låneopptak.
DB171120 For å sørge for at russen ikke bringer medbrakt alkohol, opplyser Politidirektoratet at det på framtidige russearrangementer med skjenkebevilling vil være vakter til stede for å kontrollere hva som blir tatt med inn.
DB171120 Forrige måned sa NORSARs avdelingsleder for jordskjelvfare og risiko, Dominik Lang til Dagbladet at det er grunn til å forvente framtidige store jordskjelv i hovedstaden.
DB171120 - Grunn til å forvente store framtidige jordskjelv i Oslo ¶
DB171119 Under en forretningsreise i Oslo hadde Mayer sittet på et hotellrom på Hotel Bristol og skrevet ned en rekke tyske våpensystemer, både eksisterende og framtidige .
SA171118 Legkov, Jevgenij Belov, Maxim Vylegzjanin, Aleksej Petukhov, Jevgenia Sjapovalova og Julia Ivanova ble nylig utestengt fra alle framtidige OL.
SA171118 Legkov, Jevgenij Belov, Maxim Vylegzjanin, Aleksej Petukhov, Jevgenia Sjapovalova og Julia Ivanova ble nylig utestengt fra alle framtidige OL.
NL171118 Videre avhenger det framtidige havnivået av en rekke svært usikre faktorer som vi kan kalle vippepunkter i klimasystemet.
NL171118 I den siste trekker han linjer fra dagens innvandringspolitikk i Norge til framtidige folkevandringer frambrakt av stigende globalt havnivå.
DB171118 « Beviset er klart : Nåværende og framtidige menneskers helse og velvære står i alvorlig fare som følge av klimaendringer, avskoging, tap av tilgang til ferskvann, artsutslettelse og befolkningsvekst ».
DB171118 Flyttingen av forskere ville sette framtidige leveranser til departementet og samfunnet for øvrig i fare.
DA171118 De russiske langrennsløperne Alexander Legkov, Jevgenij Belov, Maxim Vylegzjanin, Aleksej Petukhov, Jevgenia Sjapovalova og Julia Ivanova ble nylig utestengt fra alle framtidige OL.
AP171118 Legkov, Jevgenij Belov, Maxim Vylegzjanin, Aleksej Petukhov, Jevgenia Sjapovalova og Julia Ivanova ble nylig utestengt fra alle framtidige OL.
AA171118 Legkov, Jevgenij Belov, Maxim Vylegzjanin, Aleksej Petukhov, Jevgenia Sjapovalova og Julia Ivanova ble nylig utestengt fra alle framtidige OL.
DB171117 Veteranen Jevgenij Belov har fått strøket alle resultater sine fra Sosji-OL 2014, og er forlengst utestengt på livstid fra de framtidige lekene av den internasjonale olympiske komite ( IOC ).
DA171117 I svenske LO har de nå gjort alle framtidige LO-arrangementer alkoholfrie.
DA171117 I svenske LO har de nå gjort alle framtidige LO-arrangementer alkoholfrie.
DB171116 Denne ble angivelig signert av den framtidige senatorkandidaten før det påståtte overgrepet.
DB171116 I rapporten pekes det også på ytterligere 13 faktorer som ikke medvirket til ulykka, mens som kan bidra til framtidige ulykker.
DB171116 Eller « Paragraf 112 gjelder ikke globale eller framtidige klimakonsekvenser av statens handlinger ».
NL171115 Usikkerheten som fortsatt er knyttet til bærekraftig vekst, og dermed usikkerheten om framtidige inntekter til fondet, må fjernes.
NL171115 Det fins Brussel-kontor, det fins symfoniorkester, det fins filmfestivaler og sykkelløp, det fins nedlagte, mislykkede forum og det fins framtidige samarbeidsprosjekt som vil tjene landsdelen godt.
DB171115 Legkov, Jevgenij Belov, Maxim Vylegzjanin, Alexej Petukhov, Jevgenia Sjapovalova og Julia Ivanova ble nylig utestengt fra alle framtidige OL.
DB171115 - Dette er viktig, også for framtidige generasjoner.
DB171115 Denne ble angivelig signert av den framtidige senatorkandidaten før det påståtte overgrepet.
DA171115 Legkov, Jevgenij Belov, Maxim Vylegzjanin, Alexej Petukhov, Jevgenia Sjapovalova og Julia Ivanova ble nylig utestengt fra alle framtidige OL.
DA171115 « Justice League » er så blottet for særpreg og formål at den knapt fungerer som noe annet enn en trailer for de framtidige superheltfilmene filmselskapet Warner håper å lage.
DN171114 Miljøparagrafen slår fast at staten skal verne om naturen og miljøet for framtidige generasjoner.
DB171114 Vi mener dette vedtaket strider mot vår og framtidige generasjoners grunnlovsfestede rett til et sunt og levelig miljø.
AP171114 Verdensarvlisten er øremerket for å bli beskyttet til framtidige generasjoner.
NL171113 ¶ Nordlys - dette dreier seg ikke om lokalt eierskap på Myre, men om det framtidige eierskapet til Norges fiskeressurser, skriver styreleder Jonny Berfjord i Fiskebåt.
NL171113 Nordlys - dette dreier seg ikke om lokalt eierskap på Myre, men om det framtidige eierskapet til Norges fiskeressurser.
DB171113 mars 2017 utløste Storbritannia EU-traktatens artikkel 50 om utmelding av EU, som legger opp til en to år lang forhandlingsprosess om vilkårene for utmelding og om rammeverket for det framtidige forholdet. * 19. juni 2017 startet forhandlingene mellom EU og Storbritannia.
SA171112 Den jobben skal vi klare, men jeg vil samtidig sende en sterk oppfordring både til regjering og Storting om å sørge for en finansiering av det framtidige båtrutetilbudet som baseres på relevante kriterier.
DN171112 Vi mener derfor tildelingen er et brudd på grunnlovens krav om at staten skal sikre et godt miljø for framtidige generasjoner, sier leder Truls Gulowsen i Greenpeace.
DN171112 - Vi mener tildelingen er ugyldig fordi det representerer et for stort inngrep i framtidige generasjoners klima og fordi klimakonsekvensene ikke er utredet, sier Gulowsen til NTB, og viser til at tildelingen åpnet opp et helt nytt område for oljevirksomhet.
BT171112 En forsker som har jobbet spesielt med framtidige utgifter knyttet til innvandring er blant dem som er blitt omplassert.
AP171112 mars 2017 utløste Storbritannia EU-traktatens artikkel 50 om utmelding av EU, som legger opp til en to år lang forhandlingsprosess om vilkårene for utmelding og om rammeverket for det framtidige forholdet. 19. juni 2017 startet forhandlingene mellom EU og Storbritannia.
AA171112 En forsker som har jobbet spesielt med framtidige utgifter knyttet til innvandring er blant dem som er blitt omplassert.
DB171110 Da satte SSB-ledelsen ned en gruppe som skulle finne ut hva som skulle være byråets framtidige forskningsstrategi.
DA171110 « Den arktiske iskappen spiller en avgjørende rolle for et levelig klima på Jorda for framtidige generasjoner.
DA171110 Den arktiske iskappen spiller en avgjørende rolle for et levelig klima på Jorda for framtidige generasjoner.
SA171109 Hadde prinsippet om arbeidsgivers rett til å videreføre omfattende unntak blitt stående, kunne dette blitt brukt av andre til å spekulere i omfattende bruk av unntak, i den tro at lønnsnemndsavgjørelsen ville danne mønster også for løsning av andre, framtidige konflikter av lignende art.
DN171109 President Donald Trump er ventet å utbrodere USAs framtidige forhold til global frihandel når han fredag taler på APEC-toppmøtet i Vietnam.
DB171108 Og selv om det er mange som lanseres som Trumps framtidige overmann/kvinne, er langt fra alle Demokrater.
DB171108 Begge disse interne maktkampene blir trolig avgjørende for framtidige valg.
DB171107 - Grunn til å forvente store framtidige jordskjelv i Oslo-regionen ¶
DB171107 De ubekreftede ryktene sier at de arresterte vil måtte betale tilbake store summer til den saudiske staten, noe som i seg selv vil bidra inn som midler til framtidige investeringer knyttet til visjon 2030, sier Schoder, som også understreker at det kan være grunnen til at kronprinsen beordret arrestasjonen i helgen.
AA171107 Konferansen vil diskutere EUs nye rammeprogram for forskning og utvikling, med hovedvekt på framtidige prioriteringer innenfor fagområdene hav, energi, helse og bærekraft.
NL171106 Her innleder sentrale politikere, næringslivstopper og andre, og temaer har for eksempel vært utviklingen i nordnorsk økonomi, eierskap og filialisering, EØS-avtalen, regionale ringvirkninger av OL, samferdselsutbygging, omstillingene i Forsvaret, framtidige miljøutfordringer og hva som må til for å skape en attraktiv region.
SA171103 Men det er en ordning som kan gi framtidige konsekvenser som er vanskelige å overskue i dag.
DB171103 ( Dagbladet ) : Det er blitt kalt « udemokratisk » og et mediestunt : Greenpeace og Natur og ungdom har saksøkt staten ved olje og energidepartementet for å ha brutt grunnlovens bestemmelser om at staten skal verne natur og miljø for framtidige generasjoner da de delte ut lisenser til oljeutvinning i Barentshavet i det som kalles 23. konsesjonsrunde.
DB171102 - Hvis det ikke raskt tas skritt for å redusere nåværende og framtidige trusler og bevare hver eneste gjenværende del av skogen, risikerer vi å bli vitne til både funn og utrydding av en apepart i løpet av én generasjon, skriver forskerne.
DB171102 Han er selve legemliggjøringen av bremseklossene i klimapolitikken, de som gjør at verden kan bli et utrolig mye vanskeligere sted å leve for unge mennesker i dag, og framtidige generasjoner.
DA171102 Bach deltok på årsmøtet i Foreningen for nasjonale olympiske komiteer ( ANOC ) i Praha, dagen etter at IOCs disiplinærkommisjon ledet av Denis Oswald diskvalifiserte to russiske langrennsløpere fra Sotsji-OL og utestengte dem fra alle framtidige OL.
SA171101 Der fikk hun drahjelp til synspunktet om at framtidige oljeinvesteringer kan være høyrisikoprosjekter sammenlignet med billigere, fornybare energiprosjekt.
SA171101 Aleksandr Legkov og Jevgenij Belov er blitt diskvalifisert fra øvelsene de deltok i under Sotsji-OL i 2014, og utestengt fra framtidige OL.
DB171101 Resultatene til begge vil bli annullert, og de får ikke lov til å delta i framtidige OL.
DA171101 Løperne er også bannlyst fra alle framtidige OL.
DA171101 Begge diskes fra sine øvelser i Sotsji-OL og utestenges fra alle framtidige OL.
BT171101 Aleksandr Legkov og Jevgenij Belov er blitt diskvalifisert fra øvelsene de deltok i under Sotsji-OL i 2014, og utestengt fra framtidige OL.
AP171101 Aleksandr Legkov og Jevgenij Belov er blitt diskvalifisert fra øvelsene de deltok i under Sotsji-OL i 2014, og utestengt fra framtidige OL.
AA171101 Aleksandr Legkov og Jevgenij Belov er blitt diskvalifisert fra øvelsene de deltok i under Sotsji-OL i 2014, og utestengt fra framtidige OL.
SA171031 Han var klar på et OL i Norge, vil være bærekraftig, på bakgrunn av Olympic Agenda 2020, der kostnadene for framtidige OL vil bli nedjustert.
DA171031 Når Ap og Frp tier stille om eiendomsskatt og konkurranseutsetting, så sender de regningen til de framtidige generasjonene.
AP171031 Han var klar på et OL i Norge, vil være bærekraftig, på bakgrunn av Olympic Agenda 2020, der kostnadene for framtidige OL vil bli nedjustert.
AA171031 Inviterer vi land og selskaper med ekstremt lave lønninger og elendige arbeidslivsavtaler inn i den framtidige bygginga av Norge, så undergraver vi velferdsstaten vår og styrer mot stor arbeidsledighet.
AA171031 Han var klar på et OL i Norge, vil være bærekraftig, på bakgrunn av Olympic Agenda 2020, der kostnadene for framtidige OL vil bli nedjustert.
NL171030 Det er vi som skal sitte i førersetet i den framtidige nordområdepolitikken.
DB171030 De planlegger også å omtale det i framtidige brukermanualer og på sine hjemmesider, ifølge Moss Avis.
DB171029 - Geologene mener det er grunn til å forvente store framtidige jordskjelv i Oslo-regionen.
DB171029 FRAMTIDEN ER HER : LGs nye wallpaper-design viser vei for den framtidige utviklingen.
SA171027 I fjor ville hun også legge ned barnehager på Tasta, men politikerne stanset dette fordi de framtidige prognosene for behov for barnehageplasser var for usikre.
NL171027 Fire kjørebaner, inkludert kollektivfelt i begge retninger, vil også være viktig for den framtidige metroringen i byen.
DA171026 I denne meldingen anslås de framtidige petroleumsinntektene for staten til 4.000 milliarder kroner, basert på at alt hentes opp.
DB171024 Rusfeltet skriker også etter en mindre polariserende debatt, og en mer unison forståelse av fordeler og ulemper ved dagens politikk - samt av den framtidige .
DB171023 « Geologiske argumenter tilsier at det er grunn til å forvente store framtidige jordskjelv i Oslo-graben regionen, men når de kommer vet vi ikke. », skrev geologen Conrad D.
DA171021 I møtet er det ikke bare klubbens framtidige målsettinger som skal diskuteres.
DB171020 Dette inkluderer utestengelse fra framtidige Everton-kamper og klubben vil legge inn en formell klage til Merseyside-politiet, heter det i en uttalelse fra klubben.
DB171020 Bergens Tidende skriver nemlig at Lothe nå er blitt bannlyst fra de framtidige arrangementene, der Vinmonopolets ansatte og leverandører får smake på sesongens nye produkter.
DA171020 Selv om det er lenge til høsten 2019 og kan virke som et utslag av kremlogi, går det an å se for seg Nessa Nordtun og Mossige i framtidige topproller.
DA171020 Selv om det er lenge til høsten 2019 og kan virke som et utslag av kremlogi, går det an å se for seg Nessa Nordtun og Mossige i framtidige topproller, skriver Bjørn G.
SA171019 Evertons pressede manager Ronald Koeman prøvde etter kampen å tone ned hendelsen, men fredag meldte klubben at tilskueren som slo vil bli bannlyst fra framtidige Everton-kamper.
DA171019 Han forteller at det primære målet er å gi etatene som gjør forarbeidet til framtidige revisjoner av forvaltningsplanene, et godt verktøy « slik at de kan fremskaffe det best mulige grunnlag for arealdisponeringen ».
DA171019 Han forteller at det primære målet er å gi etatene som gjør forarbeidet til framtidige revisjoner av forvaltningsplanene, et godt verktøy « slik at de kan fremskaffe det best mulige grunnlag for arealdisponeringen ».
AP171019 Evertons pressede manager Ronald Koeman prøvde etter kampen å tone ned hendelsen, men fredag meldte klubben at tilskueren som slo vil bli bannlyst fra framtidige Everton-kamper.
DB171018 Petersburg ), en mann ved navn Anatolij Sobtsjak, som inviterte den framtidige statslederen inn i varmen.
DA171018 - Spørsmål om framtidige statsrådsskifter svarer jeg ikke på, sier hun.
BT171018 - Spørsmål om framtidige statsrådsskifter svarer jeg ikke på, sier hun.
DB171017 Vi jobber for å stimulere til mer forskning som følger barns utvikling, noe som vil gjøre både framtidige barnevernfaglige utredninger og kommende samfunnsøkonomiske analyser enda bedre.
DA171016 Revyartisten jobber for tida med nytt materiale, og fastslår at han nå har fått inspirasjon til en ny sketsj eller sang til framtidige show.
AA171016 Ifølge ham vil det være i begge parters interesse å gå videre til samtaler om det framtidige forholdet.
DB171015 På lik linje vil prins Harrys ( 33 ) framtidige barn få bli prins og prinsesse - det samme gjelder hans eventuelle framtidige hustru.
DB171015 På lik linje vil prins Harrys ( 33 ) framtidige barn få bli prins og prinsesse - det samme gjelder hans eventuelle framtidige hustru.
DB171015 Kjell Arne Totland sier til Dagbladet at Ingrid Alexandras framtidige ektefelle og barn trolig vil få kongelige titler, mens Sverre Magnus' framtidige partner og barn sannsynligvis vil måtte klare seg uten titler - dersom han gifter seg med en ikke-kongelig, slik hans far og farfar gjorde.
DB171015 Kjell Arne Totland sier til Dagbladet at Ingrid Alexandras framtidige ektefelle og barn trolig vil få kongelige titler, mens Sverre Magnus' framtidige partner og barn sannsynligvis vil måtte klare seg uten titler - dersom han gifter seg med en ikke-kongelig, slik hans far og farfar gjorde.
DB171013 - Ved å ta dette skrittet vil FEF sende et sterkt signal til framtidige spillere, heter det i en pressemelding fra forbundet.
DB171013 - Hva er poenget med en avtale som i beste fall bare utsetter Irans framtidige anskaffelse av atomvåpen, spurte Trump, etter å først ha malt et beksvart bilde av det iranske regimet og dets mål.
DB171013 Det kan bli nær sagt umulig å fiske ut milliarder fra oljefondet - i alle fall uten å bryte handlingsregelen på tre prosent og dermed begynne å spise av arven vi har satt av til framtidige generasjoner.
DB171013 Her møter Liam ( 14 ) sin framtidige barnemor ( 24 ) på TV-audition ¶
DB171012 På grunn av fall i forventningene til Oljefondets framtidige avkastning de senere åra, ble den forventede realavkastningen satt ned til tre prosent i forbindelse med revidert nasjonalbudsjett i år.
DB171012 ( Dagbladet ) : Det italienske motehuset Gucci har bestemt seg for å droppe pels fra sine framtidige kolleksjoner.
DA171012 oktober signerte president og CEO Marco Bizzarro i Gucci en avtale med Fur Free Alliance ( FFA ) hvor de forplikter seg til å ikke benytte pels i sine framtidige kolleksjoner.
DB171011 Alexis Garcia, Chicho Serna, Rene Higuita og Pacho Maturana var blant de framtidige landslagsspillerne som utviklet seg på Pablos gressbaner.
VG171010 Maiken Caspersen Falla har ikke mye til overs for tankene om å droppe klassisk langrennssprint og eventuelt legger inn hopp i framtidige fristilssprinter.
DB171010 På spørsmål om hva som er det mest sannsynlige framtidige scenarioet, svarer han at mye avhenger av hvordan den spanske regjeringen responderer.
AA171010 Juntaen krever også at alle framtidige regjeringer må rette seg etter en " lovfestet 20-årsplan » som fortsatt er under utarbeidelse.
DB171009 KrF sier at deres stortingsgruppe foreløpig ikke har tatt stilling til forslagene fra Sp, men varsler allerede nå at de trolig vil støtte forslaget fra Sp om at frivillighet skal reetableres som en generell regel for framtidige kommunesammenslåinger.
DB171009 En annen del av Sp-forslaget går ut på at framtidige kommunesammenslåinger skal skje frivillig - ved at Stortinget reetablerer en enighet om at frivillighet skal ligge til grunn for kommunesammenslåinger framover.
DB171009 Catalonia er Spanias mest velstående region, men nå begynner usikkerheten på dens framtidige status å få konsekvenser.
DA171009 KrF har ikke tatt stilling til de konkrete forslagene fra Sp, men uttaler at de ønsker å følge frivllighetsprinisppet som en generell regel for framtidige kommunesammenslåinger.
DB171008 Vi er bekymret for at de bruker av oljepengene til framtidige generasjoner, sier Kaski, og legger til : ¶
AA171008 Palestinerne vil imidlertid ha Øst-Jerusalem som hovedstad i sin framtidige stat. ( ©NTB ) ¶
DB171007 Æren tilhørte Rooneys framtidige kone Coleen, en moderne Dronning Victoria, hennes venninne Cheryl og en gruppe høye, slanke og delvis oransje unge damer som dro til Baden-Baden for å vise støtte til sine kjærester og ha det moro med vennene sine.
DB171005 Man kan ikke regne med store oljeinntekter framover eller at framtidige oljeinntekter vil fylle opp oljefondet igjen, sier Holden.
DA171005 Etter over 20 år med selvstyre, først under Yasser Arafat, deretter Abbas og i Gaza under Hamas, er det blitt klart for mange at den framtidige staten ikke vil bli stort annerledes enn de arabiske statene i regionen - en stat uten demokrati, der tortur er utbredt og hvor ytringsfriheten blir undertrykket.
DA171005 Hinna bydel venter også på framtidige utfordringer med avvikling av trafikken.
DB171003 Boris Johnson hyllet tvert imot Theresa May for stødig lederskap i det vanskelige spørsmålet om Storbritannias framtidige forhold til EU.
AA171003 EU krever at det må gjøres « tilstrekkelige framskritt » i disse diskusjonene før det kan bli aktuelt å åpne fase to, som også vil omfatte diskusjoner om overgangsordninger og rammeverket for det framtidige forholdet mellom EU og Storbritannia.
AA171003 EU-kommisjonen mener det ennå ikke er gjort store nok framskritt i brexitforhandlingene til å begynne å diskutere hvordan det framtidige forholdet skal se ut.
AA171003 EU krever at det må gjøres « tilstrekkelige framskritt » i disse diskusjonene før det kan bli aktuelt å åpne fase to, som også vil omfatte diskusjoner om overgangsordninger og det framtidige forholdet.
AA170929 SpaceX-grunnleggeren sier planen er å bruke selskapets planlagte interplanetariske transportsystem BFR ( Big Fucking Rocket ) i en krympet størrelse som gjør det rimelig nok til å kunne utføre en rekke oppgaver og få framtidige Mars-oppdrag til å bli overkommelig kostnadsmessig.
AA170929 Der skal rakettene sette fra seg kraftforsyningsutstyr, utstyr til gruvedrift og livsnødvendig infrastruktur som kan brukes til framtidige bemannede oppdrag.
AA170929 De gjenværende medlemslandene nekter nemlig å starte forhandlinger om det framtidige forholdet mellom EU og Storbritannia før det er gjort tilstrekkelige framskritt i forhandlingene om vilkårene for selve skilsmissen.
NL170928 Utbyggingen av firefelts kjørebane på den framtidige Stakkevollveien er for lengst vedtatt, men som så ofte før oppstår det sand i maskineriet.
AA170928 EUs krav er at det må gjøres « tilstrekkelige » framskritt i disse samtalene før det er aktuelt å starte forhandlinger om det framtidige forholdet.
AA170928 - Da vi startet arbeidet med å finne framtidige retningslinjer for oppførsel på internett, møtte jeg også representanter for Facebook.
SA170927 Nå må vi sikre at vi har god nok beredskap og øvingsmuligheter for både eksisterende og framtidige tunneler, sier KrF-nestlederen.
DA170927 Om det blir flere løft, må vi komme tilbake til i framtidige budsjetter.
DB170926 I valgkampen ga sentrale politikere fra V, Frp og Sp, sin støtte til påstander fra lokale politikere i Alta om at den framtidige sykehusstrukturen i Finnmark bygger på utredninger og vurderinger som ikke er faglig uavhengige.
AA170926 Når det er oppnådd tilstrekkelig framgang på disse områdene, kan samtalene om framtidige handelsforbindelser mellom Storbritannia og EU begynne. ( ©NTB ) ¶
DA170924 Langeland skal ikke undervise i studieåret 2017/2018, men følgende formulering står i arbeidsavtalen, som NRK har fått tilgang til : « Det kan være aktuelt at NRL underviser mer enn normalt i framtidige studieår.
DB170923 Sannheten er at partiets framtidige suksess hviler aller mest på politikken de går til valg på, altså faktorer som de selv har kontroll over.
DB170923 For de som ønsker å spå Arbeiderpartiets framtidige nedgang er det fristende å begrunne dette med strukturelle samfunnsendringer, som at en lavere andel arbeidstakere jobber i industrien, mens en stadig større andel av befolkningen har høyere utdanning og jobber i andre sektorer.
AA170922 May tok også til orde for en egen domstol som skal ta seg av framtidige tvister mellom EU og Storbritannia.
DB170921 Overfor Dagbladet tar Per Joar Hansen, assistenttrener for Lagerbäck på det norske A-landslaget, seg god tid til å reflektere rundt Ødegaard utvikling og framtidige rolle for Norge.
DB170921 Dessuten har en det med FIFA-ranking og seeding før framtidige mesterskap å ta hensyn til.
DB170920 Han har nå både en britisk og en amerikansk agent som skal sørge for at hans framtidige avtaler er tilpasset et globalt marked, slik at avkastningen blir mer enn heder og ære.
AA170920 I fase én er det kun selve skilsmissen som diskuteres, mens forhandlerne i fase to også begynne å diskutere det framtidige forholdet. ( ©NTB ) ¶
AA170920 Kildene bekrefter at partiet er villig til å imøtekomme sentrale krav fra Venstre og KrF i forhandlingene om den framtidige regjeringen.
DA170919 Han mener en oppslutning på 0,9 prosent i skolevalget, innebærer store framtidige muligheter for partiet.
DB170918 Nå oppfordrer Aspen-politiet til å boikotte framtidige selfier med bjørner for å vise dyrene støtte.
DB170917 Med sprikende uttalelser til pressen fra både EU-topp og nå den amerikanske utenriksministeren, er det ikke godt å vite hva presidenten egentlig tenker om USAs framtidige forhold til Parisavtalen.
DB170917 Spesialenheten tar beslag i hans framtidige bokinntekter ¶
DB170917 Spesialenheten forsøkte å ta beslag i royaltypengene Jensen hadde tatt ut, og varslet i retten at de ville ta beslag i framtidige bokinntekter.
AA170915 Her ligger det enorme framtidige markedsmuligheter.
VG170914 De neste fire årene bør derfor brukes til å se potensialet i det å forene tankegods om fordeling og rettferdighet med en klimavennlig politikk for framtidige generasjoner. | Én pågrepet etter knivstikking ved Vulkan i Oslo ¶
DB170912 Statsministeren ønsker ikke å si når regjeringen og støttepartiene skal snakke sammen for å avklare framtidige samarbeidsformer.
DB170912 GODE MINNER : Her er Abdullah Anas sammen med sin framtidige svigerfar, den religiøse lederen Abdullah Azzam, i 1988, i Panshirdalen i Afghanistan.
DA170912 Til tross for at det har vært uenighet om hvorvidt regionen Viken har vært en hensiktsmessig løsning, har det vært bred enighet om at fylkeskommunenes framtidige oppgaver skal gjennomgås.
NL170908 Norges forrige så vel som den nåværende statsminister har benevnt Nord-Norge " dynamoen i Norges framtidige økonomi ".
NL170908 Men Tromsbanen vil også yte andre direkte og indirekte bidrag til det grønne skiftet og vårt framtidige bærekraftige samfunn med bosetting over hele landet.
NL170908 Et vei-basert transportsystem vil ikke kunne ta hånd om framtidige eksportvolumer, og det vil være uakseptabelt både i forhold til våre internasjonale klima-forpliktelser og EUs krav om " ethical and sustainable transport of food " ( White paper on transport, 2011, og direktiver som nå utformes på grunnlag av denne ).
NL170908 50 000, framtidige opptil 250 000, lastebiler i langtransport.
DB170908 Derfor er det god grunn for å spørre hvordan denne langvarige stressbelastningen i barne- og ungdomsskolen påvirker ungdomsbefolkningens framtidige helse, utdannelse og sosiale liv.
DB170908 Vi forsøker å skrive av kostandene vi påfører oss selv og framtidige generasjoner ved å ødelegge naturen, fylle havet med plast og atmosfæren med klimagasser, men moder natur har ingen gunstige avskrivningsregler.
DB170908 Jordbruket skal produsere tilstrekkelig næringsrik mat til befolkninga, og ikke ødelegge framtidige generasjoners mulighet til det samme.
DB170907 - Dette viser at stadig flere støtter MDGs grunnleggende prosjekt om en utvidet solidaritet : Solidaritet med de svakeste i Norge, de svakeste andre steder på jorda og med framtidige generasjoner.
DB170907 Løfter debatten om at klimakrisen kommer til å ødelegge den framtidige verdiskapinga.
DB170906 Det kommer an på de indre drøftingene våre ( i EU ) som vi måtte ha, og først og fremst på de samtalene som vi måtte ha med dem ( tyrkerne ), for å klargjøre vårt framtidige forhold, sa hun.
SA170905 Så kan det hende at vi må tilpasse oss mer i framtidige kvalifiseringskamper om man møter et lag som Tyskland.
SA170905 Lars Lagerbäck har lært av Tyskland-tapet og sier det kan være aktuelt å fravike 4-4-2-regelen i framtidige , tøffe kvalifiseringskamper.
DB170905 Sør-Koreas marine holdt natt til tirsdag en storstilt øvelse med klar advarsel til naboen i nord om framtidige provokasjoner.
DB170905 Nyere forskning har understreket betydningen av å gå i barnehage for barns framtidige utdannings- og jobbmuligheter.
BT170905 Så kan det hende at vi må tilpasse oss mer i framtidige kvalifiseringskamper om man møter et lag som Tyskland.
BT170905 Lars Lagerbäck har lært av Tyskland-tapet og sier det kan være aktuelt å fravike 4-4-2-regelen i framtidige , tøffe kvalifiseringskamper.
AP170905 Camilla Fristed Christensen håper at framtidige studenter kan slippe å oppleve lignende situasjoner, og at det skjer endringer i systemet.
AP170905 Så kan det hende at vi må tilpasse oss mer i framtidige kvalifiseringskamper om man møter et lag som Tyskland.
AP170905 Lars Lagerbäck har lært av Tyskland-tapet og sier det kan være aktuelt å fravike 4-4-2-regelen i framtidige , tøffe kvalifiseringskamper.
AA170905 Så kan det hende at vi må tilpasse oss mer i framtidige kvalifiseringskamper om man møter et lag som Tyskland.
AA170905 Lars Lagerbäck har lært av Tyskland-tapet og sier det kan være aktuelt å fravike 4-4-2-regelen i framtidige , tøffe kvalifiseringskamper.
DB170904 London godtok i juni å ta forhandlingene om skilsmisse først og så ta det framtidige forholdet etterpå, som EU krevde.
DB170904 Den tredje forhandlingsrunden i forrige uke ga ingen avklaring på de tre punktene som EU krever avtalt før man kan snakke om det framtidige forholdet mellom Storbritannia og EU.
DB170903 Dagen etter missiltesten, uttalte Nord-Koreas leder Kim Jong-un at de skal vurdere « USAs oppførsel » før de bestemmer seg for « framtidige handlinger ».
DB170903 Dagen etter uttalte diktator Kim Jong-un at Nord-Korea skal vurdere « USAs oppførsel » før de bestemmer seg for « framtidige handlinger ».
AA170903 Da ga delegasjonen uttrykk for at USA per i dag foretrekker Andøya som lokaliseringsvalg for framtidige MPA-tokt i nord.
AA170903 Da ga delegasjonen uttrykk for at USA per i dag foretrekker Andøya som lokaliseringsvalg for framtidige MPA-tokt i nord, ifølge nettstedet Aldrimer.
SA170902 Miljøparagrafen slår fast at staten skal verne om naturen og miljøet for framtidige generasjoner ¶
DB170902 Den sørgelige tilstanden skyldes at myndighetene rett før OL overlot driften av anleggene til ulike private selskap som nå, under den økonomiske depresjonen som herjer i byen og i landet, har brutt kontraktene fordi de ikke ser framtidige inntektsmuligheter i anleggene, og fordi delstat og kommune ikke gir den driftsstøtten de hadde lovet.
DB170902 Har du hørt om dem ? 26 menn og kvinner som har satt sitt levebrød på linjen for å beskytte sine barn, dine barn og mine framtidige barn, skrev hun.
AP170902 Miljøparagrafen slår fast at staten skal verne om naturen og miljøet for framtidige generasjoner ¶
DB170901 Dagen etter missiltesten, uttalte Nord-Koreas leder Kim Jong-un at de skal vurdere « USAs oppførsel » før de bestemmer seg for « framtidige handlinger ».
DA170901 Forhandlingene handler foreløpig om selve atskillelsen, mens diskusjoner om det framtidige forholdet mellom Storbritannia og EU skal komme i gang først senere.
AA170901 EUs forhandlingsleder Michel Barnier sa etter tredje runde torsdag at med den farten som britene har lagt opp til, vil han ikke anbefale EU-landene om å åpne forhandlinger om det framtidige økonomiske og politiske samarbeidet ennå.
NL170831 " Najam hadde også en oppfordring til studentene om å være nysgjerrige, om å oppsøke framtidige arbeidsgivere og å skaffe seg erfaring.
DB170831 Nord-Korea : Skal vurdere « USAs oppførsel » før de bestemmer seg for « framtidige handlinger » ¶
DB170831 Obama innførte at infrastruktur, som veier, bruer og demninger, må bygges ut fra et hensyn om at det kan bli mer ekstremvær i framtida og at infrastrukturen bedre må kunne tåle eventuelle framtidige naturkatastrofer.
DB170831 Gerrad mener Trump spenner bein på seg selv dersom man ikke tar høyde for framtidige flommer.
DB170831 - Å bygge nytt mens du ignorerer framtidige flomkatastrofer, er som å gi en pakke sigaretter til en lungekreftpasient, sier Michael Gerrad, professor i miljø- og klimalover ved Columbia University, til nyhetsbyrået AP.
DB170831 I framtidige valgkamper bør denne nytenkningen rundt de store høydepunktene i valgdekningen tas videre.
DA170831 Barnehagedrift handler ikke om å produsere en vare, det handler om å investere i framtida gjennom å gi barna et trygt, utviklende og godt barnehagetilbud, der pengene som er ment til personaltetthet, vikarer, kompetanseheving, leker, vedlikehold, framtidige investeringer, mat, renhold, og andre driftsposter, faktisk blir værende i barnehagen.
AA170831 Storbritannia vil at det skal forhandles parallelt om disse spørsmålene og det framtidige handelsforholdet, en posisjon som blir kategorisk avvist av EU. ( ©NTB ) ¶
AA170831 EUs ledere skal vurdere framdriften i oktober for å se om de kommet langt nok til at forhandlingene om det framtidige økonomiske samarbeidet kan innledes.
AA170831 Både Barnier og EU-kommisjonens president Jean-Claude Juncker klaget tidligere i uken over at de britiske posisjonspapirene ikke er konkrete nok til å komme over i neste fase av forhandlingene, der det framtidige forholdet mellom EU og Storbritannia skal avklares.
AA170831 Jeg håper at framtidige reiser som Fru Fabelaktig skal foreta vil resultere i mindre generaliserende beskrivelser.
DB170830 Statslederen skal også ha sagt at Nord-Korea vil fortsette å følge med på « USAs oppførsel » før de bestemmer seg for « framtidige handlinger », skriver nyhetsbyrået AP.
DA170830 Avinor mener at Rygge ikke vil kunne erstatte en tredje rullebane på Gardermoen, fordi kapasiteten er for liten ut i fra det man regner med er det framtidige behovet.
VG170829 Men, oljepengene brukes langt på vei til å betale for utenforskap i dag, ikke til framtidige pensjoner og ikke til omstilling og nyutvikling.
NL170829 Når en så viktig sak for vårt framtidige Nord-Norge, ikke nevnes med et ord i Høyres valgmateriell, er det vanskelig å beholde troen på at partiet i det hele tatt tar saken på alvor.
NL170828 Vil for eksempel det levende øysamfunnet Husøy på Senja få et dårligere tjenestetilbud per automatikk i den framtidige storkommunen ?
DB170828 Dermed seiler alle de tre Ingebrigtsen-gutta, Karsten Warholm, Karoline Bjerkeli Grøvdal og Amalie Iuel alle opp som framtidige medalje- og gullhåp for Norge i kommende mesterskap.
DB170828 Den andre kandidaten var ikke Teitur Thordarson, Benny Lennartsson, Olle Nordin eller Sepp Piontek - det var den framtidige England-sjefen Roy Hodgson. 21. november 1990 offentliggjorde Norges Fotballforbund at Drillo hadde signert en fireårskontrakt.
DB170828 Jeg liker nerdemåten, der vi plukker fra hverandre hver minste scene og diskuterer hva den betyr og hvordan den spiller på tidligere og muligens framtidige scener.
DB170828 Jeg liker nerdemåten, der vi plukker fra hverandre hver minste scene og diskuterer hva den betyr og hvordan den spiller på tidligere og muligens framtidige scener.
DB170828 Både av hensyn til klima og Norges framtidige næringsstruktur, er det nødvendig å tråkke på bremsen.
DB170828 Vi vet at pasienter er svært interessert i å delta i forskning, både fordi de synes det er spennende for sin egen del og fordi svært mange ønsker å bidra til at framtidige pasienter med samme sykdom som dem selv skal få et bedre tilbud.
AA170828 EU og Storbritannia er fortsatt dypt uenige i hva de bør bli enige om først, Storbritannias framtidige forhold med EU eller prisen britene vil måtte betale for skilsmissen.
AA170828 - Jo fortere vi fjerner tvetydigheten, desto fortere vil vi være i stand til å diskutere det framtidige forholdet og overgangsperioden, sier Barnier.
DB170827 - Frp mener vi skal bruke mer av vår formue på fornuftige investeringer i sykehus, forsvar, politi og samferdsel, som vil komme oss og framtidige generasjoner til gode. 12.
VG170825 Nye investeringer på sokkelen er viktig for statens framtidige inntekter, for sikring av eksisterende og fremtidige lønnsomme arbeidsplasser og dermed vår velferd, sier hun.
DA170825 Hvis det framtidige EU-direktivet, som foreløpig kalles Jernbanepakke 4, skulle stå i veien for dette - ja, da mener jeg vi må nedlegge veto mot det, sier Martin Kolberg til Dagsavisen Fremtiden.
NL170824 Kravet om minst karakteren fire for framtidige lærere er imidlertid et veritabelt bomskudd fra politisk hold.
DB170824 Motiverte, framtidige lærere skvises ut, og i stedet blir ufaglærte satt til å undervise.
DB170824 På den andre siden står fagforeningene, som frykter et vedtak som i praksis vil nedlegge framtidige lønnsomme arbeidsplasser.
DB170824 I det andre øyeblikket går de inn for å nedlegge framtidige lønnsomme arbeidsplasser.
DB170824 Dette både for å imøtegå behovet for fortsatt teknologiutvikling og for å sikre velferden til framtidige generasjoner.
DA170824 Pleierne fikk gjøre alt stell med ham, sier kilden som ikke ønsker å bli identifisert fordi vedkommende er bekymret for sine framtidige arbeidsmuligheter.
DB170823 Framtidige generasjoner har også liten plass i den politiske debatten.
NL170821 En avgitt stemme uten å stille stortingskandidatene spørsmålet om hvordan de vil bidra til å påvirke de tre vekstratene er en tapt mulighet til å påvirke de framtidige leveforholdene for oss selv, barna og barnebarna våre, og for de fattige i verden.
DB170819 Også velferdsstatens framtidige bærekraft får for lite oppmerksomhet hos de to store.
AA170819 Derfor vil jeg utfordre det jeg håper blir mine framtidige kollegaer på Stortinget på noen viktige miljøsaker.
SA170818 Ikke fordi vi ønsker det, men fordi vi kan ikke forvente å ha den samme inntekten fra det framtidige næringslivet som den ekstreme inntekten vi har hatt fra olje- og gassektoren som vi har hatt de siste tjue årene.
DB170818 Vi kan ikke la partiene som vil sitte ved roret etter valget få slippe unna uten troverdige planer for å sikre arbeidsplasser og framtidige generasjoner.
DB170818 Slik de nå styrer, setter de klodens framtid og norske framtidige arbeidsplasser i fare.
DA170814 - Alle politiske tiltak som bidrar til å gi barn og unge bedre og likere muligheter for å lykkes på det framtidige arbeidsmarkedet er selvsagt avgjørende.
DA170814 - Alle politiske tiltak som bidrar til å gi barn og unge bedre og likere muligheter for å lykkes på det framtidige arbeidsmarkedet er selvsagt avgjørende.
DB170812 Formålet med de økonomiske transaksjonene er fra IS sin side at de framtidige krigerne skal bruke dem til « operative » handlinger i landet sitt.
DB170812 Det skal være på bakgrunn av at han ble arrestert og at etterforskere overvåket ham nøye, at FBI avslørte et større globalt betalingsnettverk mellom IS og framtidige krigere.
DB170812 Det kan inkludere framtidige terrorangrep.
DB170812 Det førte til at FBI avslørte et større globalt betalingsnettverk IS bruker til å rekruttere framtidige IS-krigere.
DB170812 ( Dagbladet ) : Amerikanske etterforskere i FBI har avdekket et globalt penge-nettverk, drevet av en IS-representant, hvor falske eBay-transaksjoner brukes til å sende penger til framtidige IS-krigere rundt i verden.
NL170811 Tidene skifter, men sosialliberale Venstre går fortsatt foran for å takle de store framtidige utfordringene.
AA170811 Hvem vil satse sin framtidige yrkeskarriere på et slikt yrke ?
SA170810 | Her skal Sørlandets framtidige friidrettsstjerner fostres opp ¶
NL170810 Det nytter lite å skrive og snakke varmt om « havrommet » i partiprogram og festtaler, dersom man ikke viser interesse når viktig fordeling av framtidige ressurser står på spill.
FV170810 | Her skal Sørlandets framtidige friidrettsstjerner fostres opp ¶
DB170810 Trump med følgende uttalelse angående framtidige trusler fra Nord-Korea : ¶
NL170809 Dere er valgt til og handle til beste for land og folk, og framtidige generasjoner.
NL170809 ¶ Andøy Flystasjon er operativ og i full drift og kan bygges videre ut for framtidige krav, ligger best strategisk plassert og kan drifte både overvåkningsfly og jagere i tillegg til å ta seg av etterretning og infrastrukturen som er bygget ut, skriver andværing Gøran Karlsen.
NL170809 Signalet til våre eventuelle framtidige fiender er at vi bryr oss ikke om distriktene.
NL170809 Andøy Flystasjon er operativ og i full drift og kan bygges videre ut for framtidige krav, ligger best strategisk plassert og kan drifte både overvåkningsfly og jagere i tillegg til å ta seg av etterretning og infrastrukturen som er bygget ut.
DB170809 Forskere advarer om at framtidige år med ekstrem hete kan drepe 152 000 mennesker i året fra år 2100 og framover, melder RT.
DB170809 Videreføres støtten til tilrettelegging på populære turmål i framtidige statsbudsjett, er det forhåpentligvis en situasjon vi unngår andre steder i Norge.
DB170809 Når dette er klart kan det framtidige forholdet drøftes.
DB170809 Først må en avtale om skilsmisse være på plass, så kan vi forhandle om det framtidige forholdet, har EU gjort klart.
DB170809 De britiske EU-motstanderne ville se hva det « får » i det framtidige forholdet før de går med på å betale noe til EU.
DB170809 Barnier har også kommet med en advarsel om det framtidige forholdet.
DB170809 Avtalen om skilsmisse har tre punkter, nemlig de framtidige rettighetene til EU-borgere i Storbritannia og briter i EU, det økonomiske oppgjøret og den følsomme grensa mellom Irland og Nord-Irland som blir yttergrense for EU.
DB170805 Ifølge studien vil hetebølger bli den mest dødelige værrelaterte katastrofen og stå for 99 prosent av alle framtidige værrelaterte dødsfall i Europa.
DB170803 Om det kan ha noe å si for den framtidige handlingen, gjenstår å se.
DB170803 ( Dagbladet ) : Kristian Nairn, som spiller Hodor i den utrolig populære tv-serien « Game of Thrones », kan ha avslørt en kjempespoiler for den framtidige handlingen da han tidligere denne uka besøkte talkshowet « Thronecast » på tv-kanalen Sky Atlantic.
DB170802 Og det kan påvirke de ulike fagmiljøene, enten det kommer til forebygging av framtidige drap, etterforskning av eller reaksjoner på drap.
DB170801 Begrunnelsen for mange sammenslåinger er jo smalhans og frykten for enda dårligere framtidige rammebetingelser.
NL170731 Begrunnelsen for mange sammenslåinger er jo smalhans og frykten for enda dårligere framtidige rammebetingelser.
DN170731 Hvis det nye samarbeidet legges der, mener regjeringen at det ikke vil binde Norge til også å godta framtidige reguleringer.
DN170731 Havner den der, vil det skape presedens også for framtidige reguleringer på feltet.
DB170731 Hvis det nye samarbeidet legges der, mener regjeringen at det ikke vil binde Norge til også å godta framtidige reguleringer.
DB170731 Havner den der, vil det skape presedens også for framtidige reguleringer på feltet.
DB170731 Det handler om å ta vare på behovene til mennesker som lever i dag uten å ødelegge framtidige generasjoners muligheter til å dekke sine.
AP170731 Hvis det nye samarbeidet legges der, mener regjeringen at det ikke vil binde Norge til også å godta framtidige reguleringer.
AP170731 Havner den der, vil det skape presedens også for framtidige reguleringer på feltet.
DA170729 Bærekraftig utvikling handler om å ta vare på behovene til de som lever i dag, uten å ødelegge for framtidige generasjoner.
DB170727 I overgangen mellom utdanning og heltidsarbeid er arbeidstakere ekstra sårbare for dårlige tider, og det vil også prege deres framtidige karrieremuligheter om de blir gående uten arbeid lenge.
DB170726 Vår innsats for verifikasjon er vesentlig for å legge grunnlaget for framtidige reduksjoner i kjernevåpenarsenalene.
DA170726 Et dokument som omhandler hva som bør være Heimevernets framtidige størrelse, og som ikke var ment for offentligheten, er lekket til en rekke personer og noen medier.
AA170726 Reaksjonen kommer etter at et dokument om Heimevernets framtidige størrelse, ble lekket til en rekke personer.
DB170725 Friskmeldte Kenneth Gangnes derimot ser for seg torsdagsrenn i nasjonalanlegget under framtidige Raw Air-turneringer.
DB170725 Men ved å forlate etikken, forkaster vi vårt viktigste argument : at vi har et moralsk ansvar for mennesker også utenfor våre egne grenser, og i framtidige generasjoner.
DB170723 Men før det framtidige forholdet avtales, må britene gjøre opp regninger, avtale rettighetene for hverandres borgere og enes om den felles landegrensa på øya Irland, krever EU.
DB170722 Den ærlige versjonen fortjener vi berørte, men framtidige generasjoner fortjener den aller mest.
AA170720 Han etterlyste likevel en klargjøring fra britisk side, både når det gjelder regningen som EU krever i forbindelse med utmeldingen, og EU-domstolens framtidige rolle når det gjelder rettighetene til EU-borgere bosatt i Storbritannia.
AA170720 - Men det er uenighet når det gjelder rettighetene til framtidige familiemedlemmer og eksport av visse sosiale stønader, sier EU-forhandleren.
VG170719 - Økningen i antall søkere holder ikke trykket for vårt framtidige lærerbehov.
DB170719 I valgkampen lovet Raymond Johansen 100 000 regulerte boliger, og i sin iver etter å innfri dette ville løftet er han villig til å ofre bokvalitet i eksisterende småhusområder, kvalitet i byrom og kvalitet for framtidige Osloborgere som skal bo i de nye prosjektene.
DA170719 - Økningen i antall søkere holder ikke trykket for vårt framtidige lærerbehov.
AA170719 - Økningen i antall søkere holder ikke trykket for vårt framtidige lærerbehov.
DB170718 ( Dagbladet ) : Lille Norge har vært verdens beste skinasjon i mange år, men vil det vare om verdens mest folkerike land bruker sine enorme ressurser og idrettstalenter til å avle fram framtidige skistjerner fram mot vinter-OL i Beijing i 2022 ?
DB170718 Det er ikke klarlagt i særlig detalj hva Russland ønsker seg av den framtidige verdensordenen.
DB170718 En studie viste at det var sammenheng mellom det å ha søvnproblemer og framtidig bruk av elektroniske medier, men ikke bruk av elektroniske medier og framtidige søvnproblemer.
DB170718 Jessica Alba møtte sin framtidige ektemann Cash Warren da hun spilte inn « Fantastic Four » i 2004.
DB170717 Hvis en krangel om penger skal avspore forhandlingene allerede nå, blir det ikkje tid til å forhandle om det framtidige forholdet, sånn som en handelsavtale som britene mest av alt vil ha, før fristen 29. mars 2019 da britene ugjenkallelig er ute.
DB170717 Deretter er EU villig til å forhandle om det framtidige forholdet, den « storartede avtalen » som Johnson lover.
AA170717 Dette monumentet er for nåtiden, og for framtidige generasjoner, sa Evert van Zijtveld, som leder en organisasjon for de pårørende.
DA170715 Bellona oppfordrer derfor både Vegdirektoratet og fylkeskommunene til å våge å stille enda strengere krav på framtidige utlysninger, sier Paulsen.
DA170715 Bellona oppfordrer derfor både Vegdirektoratet og fylkeskommunene til å våge å stille enda strengere krav på framtidige utlysninger, sier Paulsen.
DB170714 - Da viser det jo at han bare fortsetter den skjulte lobbyismen og prøver å påvirke stortingskandidater og potensielle framtidige stortingsrepresentanter.
AA170714 Han lovet å føre « en nådeløs kamp » både i og utenfor Frankrike for å sette en stopper for framtidige terrorangrep.
NL170713 I stedet for å erkjenne feilene som et utgangspunkt for å lære og håndtere framtidige kriser bedre, velger direktøren samme tilnærming han benyttet i den såkalte « medikamentsvinnsaken », beskrevet i Nordlys den 20. februar 2016 : Ved ansvarsfraskrivelse og omgåelse av sannheten.
AA170712 - Hvis det framtidige forholdet faller utenfor disse to kategoriene, må vi finne en annen løsning.
AA170711 Ifølge en nær medarbeider av Tillerson liser avtalen opp " hvilke framtidige tiltak Qatar kan sette i verk for å kjempe mot terrorisme og aktivt ta opp spørsmål knyttet til finansiering av terrorisme ".
DB170710 - Det er stor usikkerhet om USAs framtidige rolle i verden, og framtoningen til Trump har gjort det mer akutt.
AA170710 - Det er stor usikkerhet rundt USAs framtidige rolle i verden, og framtoningen til Trump har gjort det mer akutt.
AA170708 I stedet for å skryte av gourmetrestaurantbesøk, kan jeg på hjemmesida til den framtidige Folkeaksjonen mot sommerferiestress fortelle at dattera mi slo meg i vriåtter, men at jeg til gjengjeld klarte liten straight.
DB170706 Jeg vet at grunnlaget ( motstanderne ) gjør bildet skjevt og unyansert, men likevel - før juni-kampene gjorde Lars Lagerbäck et lite nummer av FIFA-rankingens betydning med tanke på framtidige seedinger.
DB170706 - Måtte folket komme til fots til denne salen for å avlegge ed på nytt og påta seg å lede vårt land i framtidige tider til en stor seier.
DA170706 - Han vil legge fram en visjon, ikke bare for USAs framtidige forhold til Europa, men også framtida til den transatlantiske alliansen og hva det innebærer for amerikansk sikkerhet og velstand, sier Trumps sikkerhetsrådgiver Herbert Raymond McMaster til New York Times.
SA170705 - Folk etterspør elektriske biler i stadig større grad og vi vil møte kundenes nåværende og framtidige behov, sier Håkan Samuelsson, konsernsjef i Volvo.
DB170705 Det moralske ansvaret for vekst og velstand har vi også for framtidige generasjoner.
AA170705 - Han vil legge fram en visjon, ikke bare for USAs framtidige forhold til Europa, men for framtida til vår transatlantiske allianse og hva den betyr for amerikansk sikkerhet og amerikansk velstand, sier H.R.
AA170705 - Folk etterspør elektriske biler i stadig større grad og vi vil møte kundenes nåværende og framtidige behov, sier Håkan Samuelsson, konsernsjef i Volvo.
NL170704 Nord-Norgebanen blir et betydelig norsk bidrag for å kunne oppfylle internasjonale miljøkrav og dermed spare landsdelen for framtidige utslippsavgifter.
DB170704 ¶ IKKE BEKYMRET : Sveinung Rotevatn ( V ) nevnes ofte som en av de framtidige lederkandidatene i Venstre, men står i fare for å miste plassen på Stortinget.
AA170703 - Vårt framtidige prosjekt for Tyskland betyr velstand og sikkerhet for alle, sa Merkel på en pressekonferanse i Berlin mandag.
AA170701 Dette er det framtidige rutekartet : ¶
DB170630 « En stor dag for Amerikas framtidige sikkerhet og trygghet, takket være Høyesterett.
DB170630 Ved å blåse opp hjertet av Oslo, skal han gi ny kraft til byen så vel som til framtidige regjeringer.
DB170630 Uansett har han gitt beskjed om at framtidige bygg skal ta vare på de ekte Picassoene som utsmykker Y-blokka.
DB170628 Den framtidige utvikling vil avhenge av verdiutviklingen på selskapets og konsernets investeringer », skriver Anna M.
SA170627 Det må settes av arealer for framtidige omformerstasjoner, som skal forsyne bybanen med strøm.i ¶
SA170627 4 km lang, og all infrastruktur skal flyttes vekk fra den framtidige bybanetraseen.
DA170627 Målet er en bedre forbindelse mellom bolig- og næringsområder, og veien blir en del av den framtidige ringveien rundt Sandnes.
NL170626 Konklusjonen fra Hurtigrutens side er at framtidige utgifter er uforutsigbare og at det i dag er for dyrt å benytte Tromsø havn.
DB170626 Er det den framtidige norske modellen for offentlig kunst ?
DB170623 - Nå forsøker alle grupper og organisasjoner å få mest mulig kontroll, for å ha et utgangspunkt for framtidige forhandlinger.
DA170622 Slik henger det sammen : Utredningen, som tar for seg den framtidige situasjonen for Hæren og Heimevernet ( HV ), utformes under de økonomiske rammebetingelsene som følger av langtidsplanen for Forsvaret.
DB170621 Først må man forhandle og avtale skilsmisse, så kan man forhandle om det framtidige forholdet.
DA170621 For da mister man den i byggeperioden, legger byråden til, og avslører dermed i samme slengen at den framtidige permanente flerbrukshallen ikke skal ligge på selve sirkustomta.
NL170620 Fire millioner er ikke mange i den store globale sammenhengen, men nettopp disse fire millionene må være utgangspunktet for den framtidige arktiske utviklingen.
DB170620 Sentralt i de sakkyndiges vurdering står risikoen for framtidige voldshandlinger - konklusjonen her får stor innvirkning på straffeutmålingen.
AA170619 Ifølge ham vil spørsmålet neppe få en endelig løsning før helt mot slutten av prosessen, når det er avklart hvordan de framtidige handelsforbindelsene mellom EU og Storbritannia blir seende ut.
AA170619 Planen legger dermed ikke begrensninger på framtidige løsninger og bruk av virkemidler for transport.
SA170617 - Jeg har klart ( NM-kravet ) på en kortere distanse, men det hadde vært å klare det på 800 meter også, sier Benjaminsen om framtidige mål med løpingen.
SA170616 Vi sørger over tapet i dag, men vet at hans bemerkelsesverdige liv vil inspirere framtidige ledergenerasjoner til å våge og oppnå store ting, sier Bush i en uttalelse.
FV170616 Vi sørger over tapet i dag, men vet at hans bemerkelsesverdige liv vil inspirere framtidige ledergenerasjoner til å våge og oppnå store ting, sier Bush i en uttalelse.
DA170616 Vi sørger over tapet i dag, men vet at hans bemerkelsesverdige liv vil inspirere framtidige ledergenerasjoner til å våge og oppnå store ting, sier Bush i en uttalelse.
AA170616 Vi sørger over tapet i dag, men vet at hans bemerkelsesverdige liv vil inspirere framtidige ledergenerasjoner til å våge og oppnå store ting, sier Bush i en uttalelse.
SA170615 21-åringen Halvorsen kan fortsatt velge blant framtidige arbeidsgivere, men denne gangen passet det ikke.
DB170615 Manglende resultater så langt, Doffen står kun med seieren fra Handzame Classic, har kanskje stilnet det noe - men Joker-rytteren vet likevel han er i en helt spesiell posisjon når han fortsatt kan velge i framtidige arbeidsgivere.
DB170615 De frykter framtidige psykiske problemer ved en daglig påminnelse om tragedien rett ved der de bor.
AP170615 21-åringen Halvorsen kan fortsatt velge blant framtidige arbeidsgivere, men denne gangen passet det ikke.
DB170613 Henrik valgte operasjon, og spolerte med det hele VM-sesongen for å stå bedre rustet til framtidige sesonger.
DB170613 Henrik valgte operasjon, og spolerte med det hele VM-sesongen for å stå bedre rustet til framtidige sesonger.
DB170611 - Uvirkelig at den framtidige kongen liker musikken min ¶
DB170608 Blir det liberaldemokratenes Tim Ferron som stikker av med flest stemmer, eller kommer SNPs Nicola Sturgeon til å bli landets framtidige leder ?
VG170607 Legg alle framtidige Biebershow til Vestlandet.
DB170607 Russlands mer offensive opptreden, USAs gryende isolasjonisme og Europas behov for i større grad ta ansvar for egen sikkerhet, har imidlertid satt spørsmålet om Tysklands framtidige rolle i Europa og i NATO på dagsorden, ettersom Europas rikeste land bruker forholdsvis mye mindre på forsvar enn dets viktigste allierte i NATO.
VG170606 Presidentskapet har lagt alle framtidige byggeprosjekter på Stortinget på vent etter at det pågående prosjektet ble nær 700 millioner kroner dyrere enn beregnet.
VG170606 Presidentskapet har lagt alle framtidige byggeprosjekter på Stortinget på vent etter at det pågående prosjektet ble nær 700 millioner kroner dyrere enn beregnet.
DB170603 Han oppfordret samtidig FNs medlemsstater til å gjøre framtidige valg i sikkerhetsrådet mer konkurranseutsatte, slik at generalforsamlingen kan « velge om de stoler på at et land som Ekvatorial Guinea skal kunne opprettholde internasjonal fred og sikkerhet ».
DB170603 Ifølge Mirror sa Moratas kjæreste « ja » til å bli hans framtidige kone, og nå står altså bryllup på trappene for paret.
DA170603 - Vi har ikke rett til å ødelegge miljøet for framtidige generasjoner.
DB170602 Det er lett å glemme at Trumps egen fanklubb sitter i Regjering her hjemme, og at Trumps retorikk om å sette gammeldagse arbeidsplasser foran tryggheten og velferden til alle framtidige generasjoner er akkurat like vanlig i Norge.
SA170601 Modi uttalte onsdag at India er forpliktet til å bekjempe klimaendringer, og at det vil være en kriminell handling å ødelegge miljøet for framtidige generasjoner.
FV170601 India var lenge blant de mest motvillige i klimaforhandlingene, men Indias statsminister Narendra Modi sa denne uka at det ville vært en forbrytelse å ødelegge miljøet for framtidige generasjoner.
DN170601 Til framtidige generasjoner.
DB170601 Men selv i fraværet av et lederskap - selv når denne administrasjonen slutter seg til en liten håndfull nasjoner som avviser framtida - er jeg sikker på at våre stater, byer og bedrifter vil trå til og gjøre enda mer for å bane vei, for framtidige generasjoner på planeten vi har blitt gitt », skriver han.
DB170601 Men selv i fraværet av et lederskap - selv når denne administrasjonen slutter seg til en liten håndfull nasjoner som avviser framtida - er jeg sikker på at våre stater, byer og bedrifter vil trå til og gjøre enda mer for å bane vei, for framtidige generasjoner på planeten vi har blitt gitt », skriver han i en uttalelse.
DB170601 Ei ryddig skilsmisse kan, derimot, åpne for fornuftige forhandlinger om det framtidige forholdet på mange felt.
DB170601 Britene har hele tida ønsket å forhandle om skilsmisse, det vil si å dele på felles eiendeler og regninger, samtidig med å forhandle om det framtidige forholdet mellom Storbritannia og EU.
DB170601 Blir det « ingen avtale » om skilsmisse, kan forhandlingene om det framtidige forholdet mellom naboene ende som en skrekkelig krangel mens handel og reising mellom de to stanser opp.
DA170601 India var lenge blant de mest motvillige i klimaforhandlingene, men Indias statsminister Narendra Modi sa denne uka at det ville vært en forbrytelse å ødelegge miljøet for framtidige generasjoner.
DA170601 Eiendomsselskapet i Biltema-gruppen skal ha brukt tre år i jakten på deres framtidige 6000 kvadratmeter store varehus.
BT170601 India var lenge blant de mest motvillige i klimaforhandlingene, men Indias statsminister Narendra Modi sa denne uka at det ville vært en forbrytelse å ødelegge miljøet for framtidige generasjoner.
AA170601 Til framtidige generasjoner.
DN170531 - Den viser vårt kollektive, moralske ansvar for å etterlate en ren, sunn og bærekraftig planet til våre framtidige generasjoner, sier hun.
DA170531 Folk som benytter seg av amnestiet slipper å risikere tilbakekall av våpenkortet eller avslag på framtidige våpensøknader.
AA170531 - Den viser vårt kollektive, moralske ansvar for å etterlate en ren, sunn og bærekraftig planet til våre framtidige generasjoner, sier hun.
AA170531 Folk som benytter seg av amnestiet slipper å risikere tilbakekall av våpenkortet eller avslag på framtidige våpensøknader.
DA170530 Men det er bare å konstatere at de som framtidige norske, fagutdannede håndverkere, er få, og at de kan komme i mindretall på byggeplassen.
AA170529 Med sterkere økonomiske incentivordninger, kan fylkeskommunene sette høyere klimakrav ved framtidige anbud innen transportsektoren.
AP170526 Folk som benytter seg av amnestiet, risikerer ikke tilbakekall av våpenkortet eller avslag på framtidige våpensøknader, understreker politiet.
DA170524 « Hvordan vil Oslopakke 3-avtalen bli påvirket av at staten bryter avtalen og hvilke konsekvenser vil det få for det framtidige Oslopakke 3-samarbeidet ? » er spørsmålet han stilte Solvik-Olsen mandag.
DB170523 I år og i fjor var det dannet en snøhøyde som gjorde at vi kunne gå opp relativt enkelt, men hvis denne høyden ikke dannes i framtidige år, kan det blir et spesielt vanskelig område å navigere seg gjennom, sier Mosedale.
SA170522 Storbritannia motsetter seg denne tilnærmingen og krever parallelle diskusjoner om skilsmisseoppgjøret og det framtidige forholdet.
NL170522 Men forebygging er bærekraftig fordi det reduserer framtidige utgifter og plager.
DN170522 Storbritannia motsetter seg denne tilnærmingen og krever parallelle diskusjoner om skilsmisseoppgjøret og det framtidige forholdet.
DN170522 - Endringene vil komme, og da må rammeverket ta det opp i seg, så framtidige arbeidstakere har samme retter og plikter som i dag.
BT170522 Når Innovest i juni 2014 overførte restbeløpet på 3 507 912,45 kroner til Helse Bergen, medførte det selvsagt en risiko for at Gulsvik ikke ville kunne få dekning for framtidige krav på lønn mv. fra Innovest.
NL170521 Vi fikk inn masse innspill og synspunkter som ble lagt til grunn for utformingen av årets NUK++ og ikke minst, la grunnlaget for en strategi for utviklingen av det framtidige NUK++.
DB170521 Det gjør neppe noe godt for det framtidige samarbeidet.
AP170520 | « Han bør være TILs framtidige kaptein » ¶
NL170519 For hver elev i Finnmark som ikke fullfører videregående skole skapes også et grunnlag for framtidige dropouts.
DN170519 Rodney Alfvén i Nordea sier styret ikke har fattet noen offisiell beslutning, og at han ikke kan kommentere framtidige avgjørelser.
AA170519 Som faktisk innrømmer at omsorgen for natur og framtidige generasjoner gjør at vi må ofre noe.
SA170517 FOTO : Terje Pedersen / NTB scanpix ¶ 27 år gamle Håvard Haukenes har for lengst sett seg ut 50-kilometeren under OL i Tokyo i 2020 som sitt store framtidige mål.
BT170517 FOTO : Terje Pedersen / NTB scanpix ¶ 27 år gamle Håvard Haukenes har for lengst sett seg ut 50-kilometeren under OL i Tokyo i 2020 som sitt store framtidige mål.
AP170517 FOTO : Terje Pedersen / NTB scanpix ¶ 27 år gamle Håvard Haukenes har for lengst sett seg ut 50-kilometeren under OL i Tokyo i 2020 som sitt store framtidige mål.
VG170516 Russefeiringen går ut over skolearbeidet, og kan for mange ha store konsekvenser for framtidige valg.
NL170515 Selskap som Statoil, Lundin og OMV må følge Enis eksempel med å bygge kompetanse lokalt, nært til feltene i Barentshavet, ved framtidige utbygginger.
DA170515 Hvem skal sitte i de framtidige kommunedelsutvalgene ?
AA170513 Annekteringen er ikke anerkjent av FN, og palestinske myndigheter gjør krav på Øst-Jerusalem som Palestinas framtidige hovedstad. 263 palestinere og 41 israelere er drept siden det brøt ut en ny runde med uro på israelskokkuperte Vestbredden og i Øst-Jerusalem i oktober 2015, ifølge en oversikt fra nyhetsbyrået AFP. ( ©NTB ) ¶
DA170512 - Byvekstavtalene innebærer et godt grunnlag for den framtidige nærings- og boligutvikling i kommunene som igjen påvirker transportbehovet.
FV170511 Paulo Mercandelli er i lufta, på vei ned i Topdalsfjorden til 8,5 meter dybde, der han skal rydde vei for den framtidige Varoddbrua.
DB170510 - Måten høringen i Norge ble gjennomført på bør være en mal på framtidige høringer.
DB170510 Det er sterke likheter mellom metodene til IS, Boko Haram og flere andre ekstreme grupperinger i regionen : Her blir også barna sett på som en av de mest verdifulle ressursene for framtidige terrorhandlinger.
DB170510 Ved å si nei til tredje rullebane, sier man ja til periodevis økt utslipp, nei til framtidige generasjoner, ja til konkurransevridning. generasjoner, ja til konkurransevridning.
DB170510 Ved å si nei til tredje rullebane, sier man ja til periodevis økt utslipp, nei til framtidige generasjoner, ja til konkurransevridning.
DB170510 Det er disrespekt for realitetene og framtidige generasjoner.
SA170509 Resultatet bør ikke bare være relevant for Dale-prosjektet, men må også legge igjen føringer og lærdom om hvordan fylkeskommunen ( og kommuner generelt ) følger opp eieransvar, styreledelse og kvalifikasjonskrav til styremedlemmer og prosjektledelse i framtidige liknende prosjekt.
SA170509 Det er helt vesentlig at fylkestinget kan se at verdien av en gransking vil bety mye, ikke bare for å klargjøre forhold vedrørende Dale-saken, men for framtidige prosjekt i offentlig regi.
DB170509 - Hvis du ble ringt opp når du hadde bakvakt, men ikke møtte, ble du fratatt framtidige vakter.
DA170509 Fondet har gått fra 0 til 8.000 milliarder, og vil bidra til å sikre nordmenns framtidige pensjon i årtier framover, påpeker Raavand.
DA170509 - Det å åpne for investeringer i unotert infrastruktur vil være klokt for miljøet og nordmenns framtidige pensjon.
DB170508 I juni 1985 tok forholdet mellom Cook og den framtidige presidenten slutt.
DB170507 Hun har til og med gått tilbake 11 prosentpoeng til 39 prosent blant velgerne til nasjonalisten Nicolas Dupont-Aignan, som Le Pen inngikk en avtale med og utnevnte til sin framtidige statsminister 29. april.
DN170506 Steffensen fastslo at det fortsatt bør være opp til Stortinget å ta de endelige avgjørelsene i regjeringens kommunereform, men at framtidige sammenslåinger utover denne kun skal skje ved frivillighet.
DA170506 Etter å ha vært gjennom tre rettsinstanser ble han tilkjent sin del av framtidige komponistinntekter, men ikke med tilbakevirkende kraft.
AA170506 Steffensen fastslo at det fortsatt bør være opp til Stortinget å ta de endelige avgjørelsene i regjeringens kommunereform, men at framtidige sammenslåinger utover denne kun skal skje ved frivillighet.
DB170505 Samtlige ønsker å være anonyme på grunn av forholdet til tidligere og framtidige arbeidsgivere.
DB170505 - Hvis du ble ringt opp når du hadde bakvakt, men ikke møtte, ble du fratatt framtidige vakter.
AP170505 Den sommeren den framtidige Haakon VII så dagens lys, feiret kongeriket Norge sitt 1000-årsjubileum.
SA170504 - Vi vil avvente resultatene av de framtidige testene, men vi kan bekrefte at vi har til hensikt å verne om de verdiene som har gjort det mulig for laget vårt å utvikle seg de siste årene, heter det videre i pressemeldingen.
DB170504 Hun ønsker å være anonym av hensyn til tidligere og framtidige arbeidstakere.
DB170504 Men programdirektør Jarle Nakken melder at de gleder seg til å jobbe med ham, både med drømmeprosjektet hans og framtidige konsepter.
AP170504 - Vi vil avvente resultatene av de framtidige testene, men vi kan bekrefte at vi har til hensikt å verne om de verdiene som har gjort det mulig for laget vårt å utvikle seg de siste årene, heter det videre i pressemeldingen.
DB170503 Den framtidige VM-vinneren Laurent Blanc, som tilbrakte en sesong i Barcelona, tok med seg videoanalysene til Mourinho hjem for å studere motstandere.
AA170503 Storbritannia har hele tida motsatt seg denne tilnærmingen og tatt til orde for parallelle samtaler om både skilsmissen og det framtidige forholdet.
DB170502 Han understreker imidlertid at det da er snakk om framtidige kommunesammenslåinger - og ikke reformen som skal vedtas nå til sommeren.
AA170502 ), men de er ikke særlig egnet som informasjon til publikum og mulige framtidige beboere av et område.
DB170501 ( Dagbladet ) : - Ved å så og si gi Dutertes morderiske krig mot narkotika sitt godkjentstempel, er Trump nå moralsk medskyldig i framtidige drap.
AA170430 Nokia annonserer at de fra nå av vil bruke Microsofts Windows Phone - OS i alle framtidige smartelefoner. 2011 - April ¶
VG170429 Den britiske regjeringen ønsker parallelle samtaler om skilsmissen og det framtidige forholdet.
DN170429 - Ambassaden i London mottar mange forespørsler fra nordmenn i Storbritannia om hvordan de skal forholde seg til brexit og den framtidige statusen til EØS-borgere i Storbritannia, sier kommunikasjonsrådgiver Ane Lunde i Utenriksdepartementet.
AA170429 Den britiske regjeringen ønsker parallelle samtaler om skilsmissen og det framtidige forholdet.
DB170428 - Så er vi nokså undrende til at det å ha fått høre at administrerende direktør vurderer å ta en samtale med styret om sin framtidige stilling, skal være presise opplysninger og dermed innsideinformasjon.
DB170428 ¶ SOLIDARITET : Det viktigste slagordet for meg er global solidaritet, solidaritet med framtidige generasjoner og solidaritet med andre levende vesener enn bare mennesker, skriver artikkeforfatteren.
DB170428 Derfor blir det viktigste slagordet for meg global solidaritet, solidaritet med framtidige generasjoner og solidaritet med andre levende vesener enn bare mennesker.
AP170428 - Så er vi nokså undrende til at det å ha fått høre at administrerende direktør vurderer å ta en samtale med styret om sin framtidige stilling, skal være presise opplysninger og dermed innsideinformasjon.
AA170428 - Så er vi nokså undrende til at det å ha fått høre at administrerende direktør vurderer å ta en samtale med styret om sin framtidige stilling, skal være presise opplysninger og dermed innsideinformasjon.
DA170427 - Hensikten med konkurransen er å få fram gode ideer om hvordan vi løser de nåværende og framtidige kravene til flerbuk på Arneageren, sier han.
AP170424 Trump fikk hele 920 millioner kroner i pengebidrag, øremerket sin innsettelsesseremoni, åpenbart fra mange aktører som på denne måten hadde et håp om å påvirke hans framtidige politikk.
DA170422 - Utallige offentlige utredninger og uttalelser fra sentrale politikere har utnevnt Nord-Norge til dynamoen i nasjonen Norges framtidige næringsliv.
SA170421 « Spørsmålet er om Ap blir stående som fiskernes, naturens og framtidige generasjoners seierherrer », skriver Anna Kvam.
SA170421 Spørsmålet er om de blir stående som fiskernes, naturens og framtidige generasjoners seierherrer.
SA170421 Det er to grunner til at både « kompromiss»-forslaget og en videreføring av dagens standpunkt vil være et svik mot fisk, natur og framtidige generasjoner.
SA170421 Alt annet er et svik mot fisken, naturen og framtidige generasjoner.
DB170420 Fødselskontroll og « sosial kontroll » skal forhindre framtidige spekkhoggergraviditeter i parken.
VG170419 Utslippene fra fossil energi må reduseres, hvis ikke setter vi framtidige generasjoner i en alvorlig situasjon.
DB170419 Året etter var han på benken da Lillestrøm serieåpnet med et brak mot Ohis framtidige arbeidsgiver Stabæk.
DA170419 Bjørg Ager-Hanssen har i sin artikkel kommet med nyttige opplysninger, både historiske og framtidige visjoner, og vi kan godt foreta noen små justeringer.
DB170418 Nå vurderer supermakten å skyte ned framtidige raketter.
DB170418 Men at det får Siv Jensen til bare å se på det som klimatiltak uten å se på de finansielle argumentene som ligger til grunn, og dermed å rope « morna, ansvarlighet » og lukke ørene for økonomenes advarsler er skremmende - både for norsk økonomi og verdens framtidige klima.
DB170418 For hva er vel vitsen med at Oljefondet, som skal sikre vår framtidige pensjon, både investeres økonomisk uforsvarlig og på en klimafiendtlig måte ?
DB170418 Det er nemlig ingenting i veien for at Oljefondet forvaltes smart, både for vår framtidige pensjon og vårt framtidige klima.
DB170418 Det er nemlig ingenting i veien for at Oljefondet forvaltes smart, både for vår framtidige pensjon og vårt framtidige klima.
DB170418 Men en norsk ambassadeflytting betyr likevel ikke nødvendigvis det samme som å ta stilling til fordel for de israelske posisjonene i framtidige forhandlinger mellom palestinerne og Israel om Jerusalems status.
DB170418 Det bidrar ikke til forhandlingsvilje, og låser fast framtidige fredsforhandlinger.
DB170416 På møtet i Genève kommer han til å oppfordre alle parter til å involvere FN i framtidige avtaler. 5000 ventet på å bli evakuert fra vold og lidelse.
DB170416 Auditoriet er plassert på toppen av en ås, og skal huse framtidige produktlanseringer fra selskapet.
SA170414 Under sitt besøk i Washington sier NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg til VG at forsvarsorganisasjonen nå er midt oppe i en stor planleggingsprosess der alliansens framtidige behov skal kartlegges.
AA170414 Under sitt besøk i Washington sier NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg til VG at forsvarsorganisasjonen nå er midt oppe i en stor planleggingsprosess der alliansens framtidige behov skal kartlegges.
DB170413 « Disse nye oppdagelsene vil hjelpe oss med framtidige oppdagelser av utenomjordiske hav », skrev NASA imidlertid i sin innkalling til pressekonferansen.
DB170413 Nå tar Marvel avstand fra tegneren, og sier de skal fjerne det politiske innholdet i framtidige utgaver, melder blant annet New York Times og The Guardian.
DB170412 37-åringen opplyste om sine framtidige planer på en pressekonferanse onsdag ettermiddag.
SA170411 Dette innlegget har jeg valgt å publisere anonymt fordi jeg er redd det vil kunne påvirke nåværende eller framtidige arbeidsforhold.
DB170410 Motor-journalist Røed framholder at 281 milliarder er et tilbakeholdent anslag, fordi deler av flere store framtidige prosjekter, som bypakkene i Trondheim og Tromsø, og ny E39 på Vestlandet, ikke er tatt med.
DA170409 Sciences Po er symbolsk : Skolen har en av de høyeste konsentrasjonene av framtidige presidenter, ministre, bedriftsledere og kulturelite.
DA170409 Sciences Po er symbolsk : Skolen har en av de høyeste konsentrasjonene av framtidige presidenter, ministre, bedriftsledere og kulturelite.
VG170407 - Assads framtidige rolle er uviss, og med de handlinger han har stått bak, synes det ikke å være noen rolle for ham som leder for det syriske folk, sa han.
DA170407 Bedriften vil også kunne framstå som attraktiv for framtidige arbeidstakere og stikke seg ut blant konkurrentene, svarer Løkken.
DN170406 For å fylle det anslåtte gapet mellom framtidige inntekter og utgifter, må det arbeides 1.116 timer per innbygger i 2060.
DB170406 På en pressekonferanse på Palm Beach internasjonale flyplass, sa USAs utenriksminister Rex Tillerson torsdag at Bashar al-Assads framtidige rolle som regjeringsleder, er uviss.
DB170406 - Assads framtidige rolle er uviss, og med de handlinger han har stått bak, synes det ikke å være noen rolle for ham som leder for det syriske folk, sa Tillerson.
DA170406 * For jernbanen vil regjeringen legge til grunn nullutslippsløsninger i alle framtidige offentlige materiellanskaffelser.
AA170406 - Assads framtidige rolle er uviss, og med de handlinger han har stått bak, synes det ikke å være noen rolle for ham som leder for det syriske folk, sa Tillerson torsdag.
AA170406 - Assads framtidige rolle er uviss, og med de handlinger han har stått bak, synes det ikke å være noen rolle for ham som leder for det syriske folk, sa Tillerson torsdag.
DB170405 Det å vokse opp i fattigdom gjør at livskvaliteten forringes, og det påvirker ikke minst framtidige muligheter i livet.
DB170405 Der skal ikke bare Kinas politikk og veivalg for de neste fem år bankes igjennom ; der skal også nye lederstillinger og partiets framtidige toppleder, altså en kronprins, presenteres.
DB170404 For den framtidige utviklingen av skognæringen kan næringsutvikling basert på skogbasert produkter være viktig.
DA170403 Eggum mener Venstre setter den framtidige velferden på spill.
AA170403 E6 legges om for å frigjøre plass til å bygge en ny lokalvei under den framtidige E6.
AA170403 Denne skal gå under den framtidige E6-traséen.
AA170403 Adresseavisen setter superbusser, bymiljø og framtidige reisevaner på dagsorden.
DB170402 EUs går i praksis inn for å gi spanjolene muligheten til å ekskludere Gibraltar fra framtidige handelsavtaler mellom EU og Storbritannia, noe myndighetene på Gibraltar reagerer sterkt på.
DB170402 Den handler om at myndighetene må leve opp til sine egne forpliktelser, avtaler og lovnader for å sikre at vi ikke ødelegger livsgrunnlaget for mennesker i Norge og resten av verden - både for framtidige generasjoner og ikke minst for dem som merker konsekvensene av klimaendringene i dag.
DB170401 - Hvis ikke bannlysningen av Samojlova oppheves vil det ha veldig negativ påvirkning på Ukrainas framtidige , internasjonale omdømme som en moderne og demokratisk europeisk stat, skriver Eurovision-sjefen.
DN170331 Nyhetsbyrået AFP har fått tilgang til et utkast av Tusks retningslinjer, og der kommer det fram at EU-presidenten avviser statsminister Theresa Mays krav om at skilsmisseforhandlingene skal gå parallelt med forhandlinger om framtidige avtaler med EU.
DN170331 Men ifølge utkastet som AFP og AP har sett, krever EU at det først må gjøres tilstrekkelig framskritt i forhandlingene om britenes utmeldelse før samtaler om hvordan det framtidige forholdet mellom unionen og Storbritannia i det hele tatt kan begynne.
DB170331 Profilene snakker om tidligere og framtidige utenlandseventyr, hvordan de opplever å være en profil i Eliteserien, samt andre temaer.
AP170331 Nyhetsbyrået AFP har fått tilgang til et utkast av Tusks retningslinjer, og der kommer det fram at EU-presidenten avviser statsminister Theresa Mays krav om at skilsmisseforhandlingene skal gå parallelt med forhandlinger om framtidige avtaler med EU.
AP170331 Men ifølge utkastet som AFP og AP har sett, krever EU at det først må gjøres tilstrekkelig framskritt i forhandlingene om britenes utmeldelse før samtaler om hvordan det framtidige forholdet mellom unionen og Storbritannia i det hele tatt kan begynne.
AA170331 Han avviser statsminister Theresa Mays krav om at skilsmisseforhandlingene skal gå parallelt med forhandlinger om framtidige avtaler med EU.
DB170330 Den framtidige fordelingen mellom regionene skal offentliggjøres i mai, men FIFAs anbefalinger ble kjent torsdag : ¶
DB170330 Han møtte sin framtidige kone, Agnes, da de begge utdannet seg til å bli engelsklærere.
AA170330 Valget av Trump som USAs president har skapt usikkerhet om det framtidige forholdet mellom USA og Kina ettersom Trump har beskyldt Kina for valutamanipulering og urettferdig handelspolitikk.
AA170330 Holdningen hans er den samme som har vært uttrykt av Tysklands statsminister Angela Merkel, og som kom som en reaksjon på at Storbritannia ønsker at forhandlingene om brexit-betingelsene og det framtidige rammeverket skal foregå parallelt.
AA170330 Først etter dette vil det være mulig å diskutere avtaler som skal regulere det framtidige forholdet mellom Storbritannia og EU, mener Hollande.
SA170329 De framtidige " arvefiendene " Grane og Start før deres første oppgjør på Gimlemoen i 1911.
FV170329 De framtidige " arvefiendene " Grane og Start før deres første oppgjør på Gimlemoen i 1911.
DB170329 Profilene snakker om tidligere og framtidige utenlandseventyr, hvordan de opplever å være en profil i Eliteserien, samt andre temaer.
DB170329 Storbritannia kan kaste bort verdifull tid og det som er igjen av velvilje på å krangle om penger, som må gjøres opp først, før man tar fatt på det viktige framtidige forholdet.
DB170329 Og hvem skal betale framtidige pensjoner for britiske EU-ansatte ?
DB170329 Deretter kan man forhandle om det framtidige forholdet mellom EU og Storbritannia.
DA170329 Komitéen mener det derfor er naturlig å vurdere spørsmålet om statlig medfinansiering i « framtidige nasjonale transportplaner ».
AP170329 De framtidige " arvefiendene " Grane og Start før deres første oppgjør på Gimlemoen i 1911.
AA170329 En talsmann for tysk UD, Martin Schäfer, sier samtidig at den to år lange forhandlingsprosessen vil bli " innmari stram ", men at det aller viktigste er å få klarhet så fort som mulig, spesielt når det gjelder den framtidige statusen til EU-borgere som bor i Storbritannia og briter som bor i EU-land.
AA170329 Statsministeren refererer til navnet Tyrkia har gitt intervensjonen i nabolandet og sier framtidige tyrkiske militærintervensjoner i Syria vil skje under andre navn.
AA170329 - Gjennom programmet kan de framtidige foreldrene få et inntrykk av hva det er som venter dem.
AA170328 Nytt kollektivsystem bygger på kunnskap om framtidige reisestrømmer og byutvikling.
DN170326 Spesielt tre spørsmål antas å bli dominerende i skilsmisseforhandlingene : barna, boet og det framtidige forholdet.
DN170326 Det avgjørende blir å komme tidlig i gang med en positiv dialog om det framtidige forholdet, mener han.
DA170325 I stedet for å ta prosjektet inn i Nasjonal transportplan for perioden 2018-2029, mener transportkomitéen det er naturlig at spørsmålet om statlig medfinansiering « vurderes i forbindelse med framtidige nasjonale transportplaner.
DA170325 - Framtidige NTP ¶
FV170324 Politihuset i Kristiansand tilfredsstiller ikke politidistriktets framtidige krav og behov.
DB170320 - Ved å velge å produsere olje sin sakte og investere overskuddet til nytte for framtidige generasjoner har Norge beskyttet seg fra ustabile oppturer og nedturer som rammer mange andre oljerike økonomier, bemerker John Hewlliwell ved University of British Columbia i en pressemelding.
DA170320 HBO Nordic er også representert i panelet som skal diskutere framtidige forretningsmodeller.
DB170317 - Deres ideologi er å privatisere verdiene i vannkrafta og sørge for at framtidige verdier flyttes fra fellesskapet til de private.
AA170316 Sturgeon har åpnet for å droppe kravet om en folkeavstemning hvis London-regjeringen går med på et kompromiss om Skottlands framtidige EU-tilknytning.
SA170315 Før han fikk med seg det kombinerte langrennet, viste han stor interesse for utstillingen « Tekno i bakken », som foruten VR-teknologi, også ga ham et innblikk i tankene rundt framtidas snøproduksjon og de framtidige planene for utvikling av VM-anlegget i Granåsen.
AP170315 Før han fikk med seg det kombinerte langrennet, viste han stor interesse for utstillingen « Tekno i bakken », som foruten VR-teknologi, også ga ham et innblikk i tankene rundt framtidas snøproduksjon og de framtidige planene for utvikling av VM-anlegget i Granåsen.
DN170314 Det ene forslaget gikk ut på at de folkevalgte skulle ha siste ord når det gjelder hvorvidt den framtidige avtalen mellom EU og Storbritannia er god nok til å forlate unionen.
DB170314 Spydig har Wilders tilbudt Rutte en post som statssekretær for landbruk i hans framtidige regjering, så Rutte i utlandet fremdeles kan skryte av å sitte i regjering.
AA170314 Det ene forslaget gikk ut på at de folkevalgte skulle ha siste ord når det gjelder hvorvidt den framtidige avtalen mellom EU og Storbritannia er god nok til å forlate unionen.
AA170314 Det ene forslaget gikk ut på at de folkevalgte skulle ha siste ord i vurderingen av om den framtidige avtalen mellom EU og Storbritannia er god nok til å forlate unionen.
VG170313 Det ene forslaget gikk ut på at de folkevalgte skulle ha siste ord når det gjelder ¶ hvorvidt den framtidige avtalen mellom EU og Storbritannia er god nok til å forlate unionen.
SA170313 Det ene forslaget gikk ut på at de folkevalgte skulle ha siste ord når det gjelder hvorvidt den framtidige avtalen mellom EU og Storbritannia er god nok til å forlate unionen.
FV170313 Det ene forslaget gikk ut på at de folkevalgte skulle ha siste ord når det gjelder hvorvidt den framtidige avtalen mellom EU og Storbritannia er god nok til å forlate unionen.
DB170313 Vi trenger kunnskap om hvordan det framtidige arbeidsmarkedet til havs bør organiseres.
DB170313 Det skal skapes mange tusen nye framtidige arbeidsplasser i norske havområder.
DA170313 Først når brexit-loven er vedtatt i begge kamre i Parlamentet, vil statsminister Theresa May kunne utløse artikkel 50 i EU-traktaten, som betyr at Storbritannia formelt kan starte forhandlingene om britenes framtidige forhold til EU.
DA170313 Det ene forslaget gikk ut på at de folkevalgte skal ha siste ord når det gjelder hvorvidt den framtidige avtalen mellom EU og Storbritannia er god nok til at Storbritannia kan forlate EU.
BT170313 Hun mener at det på dette tidspunktet vil ha kommet flere detaljer om hvordan den framtidige avtalen mellom EU og Storbritannia vil bli, og at skottene derfor vil være i stand til å ta det hun kaller et " informert valg ".
BT170313 Det ene forslaget gikk ut på at de folkevalgte skulle ha siste ord når det gjelder hvorvidt den framtidige avtalen mellom EU og Storbritannia er god nok til å forlate unionen.
AP170313 Det ene forslaget gikk ut på at de folkevalgte skulle ha siste ord når det gjelder hvorvidt den framtidige avtalen mellom EU og Storbritannia er god nok til å forlate unionen.
AA170313 Hun mener at det på dette tidspunktet vil ha kommet flere detaljer om hvordan den framtidige avtalen mellom EU og Storbritannia vil bli, og at skottene derfor vil være i stand til å ta det hun kaller et " informert valg ".
AA170313 Grunnlaget for framtidige rettssaker bør legges nå, sier Sara Hossain, en av ekspertene som har fått i oppdrag å finne ut hvordan Nord-Koreas myndigheter kan ansvarliggjøres.
AA170312 Hun sa at slik retorikk er " deprimerende " og en bagatellisering av holocaust, men har ikke nektet framtidige valgmøter i Tyskland.
AA170309 Kan vi stole på at framtidige arrangement i regi av DKS er tilpasset aldersgruppen til våre barn ?
SA170308 I den perioden må det forhandles om vilkårene for utmelding og eventuelle framtidige handelsavtaler.
DB170308 Ett ekstra år på skolen kan øke en jentes framtidige inntekt med så mye som 25 prosent.
AA170308 I den perioden må det forhandles om vilkårene for utmelding og eventuelle framtidige handelsavtaler.
DN170307 Tirsdag er det ventet at nok en endring vil få flertall i Parlamentets øverste kammer - og denne gangen går endringen ut på at den endelige utmeldingsavtalen og alle framtidige handelsavtaler med EU skal måtte godkjennes av Parlamentet før Storbritannia kan forlate EU.
DB170307 Vi ønsker at kvalitet, miljø, erfaring og gjennomføringsevne tillegges større vekt i dette og andre framtidige anbud, og at ikke bare pris blir avgjørende.
DB170307 Her legger kommunene premissene, men det er stor enighet mellom leverandører og oppdragsgivere om at kvalitet bør vektlegges mer, og pris mindre ved framtidige offentlige innkjøp.
DA170307 Regionalt orienterte vestlendinger har sett at de framtidige E39-tunnelene Rogfast og Hordfast kan være Vestlandets svar på Broen, og at Bergen og Stavanger kan være det vestnorske svaret på storbyområdet rundt København og Malmö.
AA170307 - Å stigmatisere befolkningen som terrorister og sponsorer av terror bør føre til alvorlige konsekvenser i framtidige fredssamtaler, advarte han. ( ©NTB ) ¶
AA170307 Tirsdag fikk nok en endring altså flertall i Parlamentets øverste kammer - og denne gangen går endringen ut på at den endelige utmeldingsavtalen og alle framtidige handelsavtaler med EU skal måtte godkjennes av Parlamentet før Storbritannia kan forlate EU.
AA170307 Tirsdag er det ventet at nok en endring vil få flertall i Parlamentets øverste kammer - og denne gangen går endringen ut på at den endelige utmeldingsavtalen og alle framtidige handelsavtaler med EU skal måtte godkjennes av Parlamentet før Storbritannia kan forlate EU.
SA170306 Herunder kan det bli aktuelt at deler av betalingen for de framtidige tomtesalgene vil måtte gå til nedkvittering av gjeld, dersom det viser seg at gjeldsgraden blir for høy til å betjene denne ellers.
DB170306 For å sikre framtidige generasjoner har vi bygget opp et statlig pensjonsfond som nå er verdsatt til i overkant av 7500 milliarder kroner.
AP170306 Herunder kan det bli aktuelt at deler av betalingen for de framtidige tomtesalgene vil måtte gå til nedkvittering av gjeld, dersom det viser seg at gjeldsgraden blir for høy til å betjene denne ellers.
BT170305 Siden 1990-tallet har imidlertid forsamlingen utviklet seg til et forum for diskusjoner om Kinas framtidige politiske retning.
DN170302 En talskvinne for Academy of Motion Arts and Sciences sier at de to er uegnet til å delta i framtidige Oscar-utdelinger.
DB170302 Jönssons samboer og framtidige kone, Anna Haag, gikk inn til en knallsterk 5. plass på kvinnenes 10 kilometer i går.
AA170302 En talskvinne for Academy of Motion Arts and Sciences sier at de to er uegnet til å delta i framtidige Oscar-utdelinger.
SA170301 Når vi skal planlegge for neste år, tror jeg rent generelt at man ikke skal avskrive mulige, framtidige prisendringer, sier Sandstø, og fortsetter.
DA170301 Folk som benytter seg av amnestiet, risikerer ikke tilbakekall av våpenkortet eller avslag på framtidige våpensøknader, understreker politiet.
AP170301 Når vi skal planlegge for neste år, tror jeg rent generelt at man ikke skal avskrive mulige, framtidige prisendringer, sier Sandstø, og fortsetter.
AA170301 Men hun uttrykte også et ønske om reformer og sa at USA vurderer sitt framtidige engasjement i rådet.
AA170301 Amerikanerne vil også vurdere sitt framtidige engasjement i rådet.
DB170228 Pressesekretær for Det hvite hus, Sean Spicer, sa mandag at Trump har til hensikt å holde sine valgløfter om å bevare velferdsordningene, men han ville ikke svare på spørsmål om man vurderte løsninger som beskytter stønadsmottakerne, samtidig som man implementerer framtidige endringer.
DB170228 - Alt i alt betyr det at norske arbeidstakere står overfor fallende pensjonsnivå som følge av levealdersutviklingen og samtidig en stor utrygghet for framtidige tjenestepensjoner, skriver Kristiansen.
DA170228 - Alt i alt betyr det at norske arbeidstakere står overfor fallende pensjonsnivå som følge av levealdersutviklingen og samtidig en stor utrygghet for framtidige tjenestepensjoner, skriver Kristiansen.
AA170228 Folk som benytter seg av amnestiet, risikerer ikke tilbakekall av våpenkortet eller avslag på framtidige våpensøknader, understreker politiet.
AA170228 - På grunn av den negative utviklingen i meglernes vurderinger av flåten, de vedvarende markedsutsiktene, samt usikkerhet knyttet til fartøyenes framtidige lønnsomhet, er det i fjerde kvartal foretatt nedskrivninger av 1.816,1 millioner kroner, skriver selskapet i kvartalsrapporten.
AA170226 Men det finnes andre utbyggere som ivaretar de framtidige beboernes interesser.
AA170224 Sessions skriver i ordren at Obamas vedtak svekket myndighetenes evne til å ivareta sine framtidige behov.
SA170223 Telenor mottar ingen penger, men Airtel vil få de framtidige forpliktelsene, som avbetaling på frekvenser og andre operasjonelle kontrakter.
AA170223 - Det syriske folket ønsker desperat en slutt på denne konflikten, og dere vet det, fastslo han og advarte om at Syrias barn og framtidige generasjoner vil bli dømt til å gjennomleve mange år med bitter og blodig krig hvis partene ikke greier å få på plass en løsning.
AA170223 Telenor mottar ingen penger, men Airtel vil få de framtidige forpliktelsene, som avbetaling på frekvenser og andre operasjonelle kontrakter.
VG170222 « Departementet legg til grunn at ved framtidige kommunesamanslåingar skal nye kommunenamn vere unike.
DB170222 Bach svarer kontakt da Dagbladet spør om IOC vil gå utenom enhver nasjonal innblanding i framtidige dopingsaker : ¶
SA170221 Så førsteprioritet for oss i næringsforeningene er å utvikle vårt framtidige felles bo- og arbeidsmarkedet på Haugalandet og i Stavanger-regionen og utnytte de formidable mulighetene det gir oss.
DA170221 Og det er her vi vil se den framtidige dragkampen, tror professor Baram.
AA170221 Derved vilde Stenberget, kanske den største an støtssten for de fleste for at kom me op i høiden, undgaaes, samtidig som dem framtidige bebyggelse i disse strøk vilde knyttes til byen.
DB170220 I avisa Nordlys ( krever innlogging ) legger selskapet i dag fram sine potensielle framtidige ruter.
DA170220 Med et felles grunnlag så kan kanskje framtidige forståelser lettere oppnås ?
AA170218 - Budskapet til de som står bak dette er enkelt : Slutt å bruke slike våpen dersom dere er opptatt av å beskytte sivile afghanere og landets framtidige generasjoner, sier hun.
AA170218 Utvalget er ferdige med den første av to runder med analyse og står igjen med tre framtidige konsepter de vurderer for hvordan en eventuell invasjon skal håndteres.
SA170217 | Slutt på valgt rektor ved UiS ¶ Framtidige rektorer ved Universitetet i Stavanger skal ansettes.
DB170217 Nettopp nødvendigheten av åpenhet i spørsmål som angår sikkerhets- og utenrikspolitikk, er en viktig lærdom fra Afghanistan med overføringsverdi til andre kriger og framtidige intervensjoner.
DB170217 For fredsbevegelsen bekrefter den mye av kritikken vi har rettet mot innsatsen de siste 15 årene, og gir ikke minst nyttig kunnskap for framtidige analyser av utfordringene ved bruk av væpnet makt i internasjonale relasjoner.
AA170217 Årsaken er et nytt krav fra forsikringsselskapet Tryg knyttet til framtidige oppbyggingsutgifter, skriver Bergens Tidende.
VG170216 Det regjeringen i praksis har varslet både gjennom nasjonalbudsjettet 2017 og dagens nyhet er at framtidige regjeringer ikke kan fortsette den oljepengebruken den selv har stått for i fire år., sier Støre.
DB170216 Også framtidige generasjoner skal leve av olje- og gassressursene, sa statsminister Erna Solberg på en pressekonferanse i ettermiddag.
DB170216 Den nye grensa gjør det vanskeligere for framtidige storting å bevilge mye mer enn tre prosent.
DB170215 At det så seint som i 2009 ble foreslått å bygge enda et gasskraftverk, synes Hauge bør brukes som lærdom i framtidige beslutninger.
DB170214 Den såkalte miljøparagrafen slår fast at staten skal verne om naturen og miljøet for framtidige generasjoner.
DB170214 Ved framtidige forespørsler om tilbud vil pris bli vektlagt « mye lavere », sier han til NRK.
DA170214 Om vi tillater oss det, vil vi risikere å tappe oljeformuen og tryggheten for framtidige generasjoner.
AA170214 Den såkalte miljøparagrafen slår fast at staten skal verne om naturen og miljøet for framtidige generasjoner.
DA170213 Tillatelsene til lagring av gruveavfall i Førdefjorden og Repparfjorden vil kunne medføre store framtidige restaureringsutgifter.
AA170211 Partene i arbeidslivet har sendt et brev til myndighetene om SSBs framtidige rolle.
DB170210 SOMMEREN 2014 ; bare måneder etter det stadig mer skandaliserte Sotsji-OL, gikk det en diskusjon i sporten om det var noen vits å ta egne prøver til blodpassene under framtidige olympiske leker.
DB170210 Besseberg og hans styre valgte å droppe egne tester i framtidige OL uten å informere Carrabree som var lederen av sportens medisinske kommisjon : ¶
VG170209 - AUF håper at forslaget om å plassere det på denne tomten vil bidra til å skape et verdig, vakkert og betydningsfullt nasjonalt minnested, til glede for direkte berørte, de lokale heltene og for nasjonens nåværende og framtidige genrasjoner, sa Husseini.
VG170207 Når sykehuset går med overskudd, er det sparing som brukes på investeringer som kommer framtidige pasienter til gode.
VG170207 IKKE PROFITT : Sykehusenes overskudd kommer framtidige pasienter til gode, forklarer professor Jon Magnussen ved NTNU.
SA170206 Det var etter min mening åpenbart at dette ville være starten på den framtidige utbyggingen på Dale, en utbygging som ville komme til å strekke seg over mange år.
SA170206 Det var etter min mening åpenbart at dette ville være starten på den framtidige utbyggingen på Dale, en utbygging som ville komme til å strekke seg over mange år.
DB170205 Når en ser på hvilken skade terroristene kunne gjort med tanke på framtidige tap av menneskeliv, så mener jeg likevel at operasjonen var en suksess, sa Sean Spicer under pressekonferansen.
DB170201 « Byrådet vil innføre klare regler om utestengelse fra framtidige og pågående oppdrag ved alvorlig brudd på innkjøpsavtale eller arbeidsmiljøloven », heter det i erklæringen.
AP170201 Det dummeste man kan gjøre er derfor å basere politisk tankegang og Europas framtidige organisering på nasjonalistiske ideer.
DB170131 De mener saken er oppkonstruert fordi det er en slags taushetsplikt knyttet til framtidige NTP-er.
DN170129 I strid med USAs tidligere standpunkt, har Trump lovet å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad og flytte ambassaden dit - noe som politisk uholdbart for palestinerne som ser Øst-Jerusalem som hovedstad i deres framtidige stat.
DB170127 De to statslederne malte et rosenrødt bilde av de to landenes framtidige samarbeid.
SA170126 Risikoforståelse dreier seg om å vurdere framtidige konsekvenser av våre handlinger, bygd på erfaringene som ligger bak oss.
DN170126 I rapporten heter det at Forsvaret utreder Bodø lufthavns framtidige rolle i totalforsvarssammenheng og at detaljer knyttet til dette vil bli avklart i løpet av 2017.
DB170124 Likeledes er det ikke offentliggjort planer vedrørende den framtidige strategi i selskapet », står det i meldingen fra administrerende direktør Rasmus Bundgaard.
DB170124 I EU er det mange som mener forhandlingene om det framtidige forholdet må vente til Storbritannia er utmeldt, fordi ellers får landet en statsrettslig uklar status som både « inne og ute samtidig ».
DB170124 Et flertall stemte for utmelding, men de fikk aldri forelagt noe sannferdig bilde av kostnadene ved utmelding eller hva Storbritannia kan vente seg i framtidige forhandlinger med EU.
DB170124 En avtale om Storbritannias framtidige forhold til EU kan ta mye lenger tid å få på plass.
DB170118 - Det jeg kan si generelt er at bemanningen av den framtidige organisasjonen i TV 2 har vi gjort ut fra kriteriene som hele tiden har vært kommunisert : Bedriftens behov, ansiennitet, kompetanse og sosiale forhold, sier Willand.
DB170117 Spesialenheten tar beslag i hans framtidige bokinntekter ¶
DB170117 Theresa May la fram sine ønsker for det framtidige forholdet mellom Storbritannia og EU.
DB170117 Britene framtidige forhold til EU skal avgjøres i andre forhandlinger.
DA170117 Framtidige veiprosjekter er bakteppet.
DB170116 Korsæths tidligere sjef i Joker, Gino van Oudenhove, virket kanskje ikke like trygg, da han overfor procycling.no poengterte at Astana « ikke er det første laget » han tenker på når han vurderer framtidige lag for sine ryttere.
DB170116 « Innføre klare regler om utestengelse fra framtidige og pågående oppdrag ved alvorlig brudd på innkjøpsavtale eller arbeidsmiljøloven » ¶
DB170112 Spesialenheten tar beslag i hans framtidige bokinntekter ¶
DB170112 Spesialenheten for politisaker forsøkte å ta beslag i royaltypengene, og har også varslet at de vil ta beslag i framtidige bokinntekter.
DB170112 - Det klargjør også hans framtidige rolle.
SA170110 Det foreslås at man i framtidige OL avvikler formelle seiersseremonier for å omfordele medaljer som er fratatt dopingavslørte utøvere, i stedet for at de rettmessige vinnerne " får dem i posten ".
FV170110 Det foreslås at man i framtidige OL avvikler formelle seiersseremonier for å omfordele medaljer som er fratatt dopingavslørte utøvere, i stedet for at de rettmessige vinnerne " får dem i posten ".
DB170110 Det foreslås at man i framtidige OL avvikler formelle seiersseremonier for å omfordele medaljer som er fratatt dopingavslørte utøvere, i stedet for at de rettmessige vinnerne " får dem i posten ".
DB170110 Spesialenheten tar beslag i hans framtidige bokinntekter ¶
DB170110 Spesialenheten tar beslag i hans framtidige bokinntekter ¶
DB170110 Jensens andre forsvarer Arild Holden sier til Dagbladet at han har sett begjæringen fra Spesialenheten om heftelse i de framtidige inntektene.
DB170110 Hun sier de også har tatt hefte i et beløp i framtidige utbetalinger fra Kagge Forlag, som har publisert Jensens bøker « På innsiden » og « Attentatet ».
DB170110 Det var i desember i fjor Spesialenheten fikk en kjennelse på heftelser i de framtidige inntektene, skriver Aftenposten.
DB170110 At de har tatt heftelse i framtidige inntekter fra forlaget er overraskende, sier Elden.
DB170110 Spesialenheten tar beslag i hans framtidige bokinntekter ¶
DB170110 Det er en verdensnyhet at Donald Trump omsider ser ut til å ha skjønt hva hans framtidige etterretning lenge har fortalt ham.
BT170110 Det foreslås at man i framtidige OL avvikler formelle seiersseremonier for å omfordele medaljer som er fratatt dopingavslørte utøvere, i stedet for at de rettmessige vinnerne " får dem i posten ".
AP170110 Det foreslås at man i framtidige OL avvikler formelle seiersseremonier for å omfordele medaljer som er fratatt dopingavslørte utøvere, i stedet for at de rettmessige vinnerne " får dem i posten ".
DB170109 Gir næringskomiteen falske forhåpninger til framtidige pelsdyrbønder ?
DB170108 Snuspakkene til Nick & Johnny Green Ice er omgjort til noe som skal liknende de framtidige , lovpålagte standardpakkene.
DB170106 Det var særlig ett merkes framtidige fravær som falt Niklas Baarli ( 27 ) tungt for brystet.
DB170106 Et alternativ for de framtidige filmene hadde vært å skrive ut rollen Leia, og spilt inn hennes scener på nytt, melder The Hollywood Reporter.
DB170106 En annen mulig løsning for de framtidige filmene er å enten ta i bruk CGI ( dataanimasjon ), eller en redusert rolle med Leia hvor hun bare dukker opp i mindre glimt.
DB170106 Norske selskaper som Statoil og den norske staten som har betydelig eierandeler i oljen vil da sitte igjen med såkalte « stranded assets, feilinvesterte penger som kunne vært brukt på å sikre vår framtidige velferd på annet vis.
DB170106 I tillegg er den framtidige prisen på fossil energi heftet med stor usikkerhet.
DB170105 Nyheten fra avisa kommer i etterkant av en lengre periode med oppmerksomhet rundt Trumps forhold til sine framtidige ansatte.
DB170105 Dette har avisa fra kilder nær USAs framtidige president.
DB170105 Mye av spenningen er knyttet til Trump og hvordan hans framtidige regjering kommer til å håndtere situasjonen.
DB170105 Indiana-guvernør og påtroppende visepresident Mike Pence forsvarte på sin side sin framtidige sjef.
DB170105 CNN siterer to ikke navngitte kilder som mener at Trump viser mangel på tillit til sine framtidige ansatte.
DB170105 Dette utelukker ikke at biodrivstoff kan være ett av flere produkter fra mulige framtidige produksjonsanlegg, men for oss er det usannsynlig at det vil være hovedproduktet.
DB170105 Jeg ville se hvordan dette påvirket framtidige klimaforandringer ved bruk av en korrekt modell, sier hovedforfatter Wei Liu til Washington Post.
DB170103 Debatt om den framtidige utformingen av disse ordningene er nødvendig.
SA161222 De antyder i tillegg at framtidige modeller skal ligge på 65.000 dollar, altså 564.000 kroner.
BT161222 De antyder i tillegg at framtidige modeller skal ligge på 65.000 dollar, altså 564.000 kroner.
AP161222 De antyder i tillegg at framtidige modeller skal ligge på 65.000 dollar, altså 564.000 kroner.
BT161005 - Dagen i dag er en historisk dag i kampen for å beskytte vårt klima for framtidige generasjoner, sier han.
AP160920 - Jeg stiller spørsmål ved om den veksten vi ser i tjenestenæringer er et godt nok svar på de framtidige utfordringer Norge har, nemlig å få utnyttet høyt kvalifisert arbeidskraft.
SA160827 - De framtidige prognosene i trafikktall for stasjonen legger opp til en økning fra 3 til 10 millioner passasjerer i året.
DA160719 Samtidig som jeg må be samtlige bystyremedlemmer om å ha dette i bakhodet i forbindelse med framtidige regulerings- og byggesaker og da særlig med hensyn på blant annet Sentrumsplanen, IKDP Forus og Områdeplanen for Forus Øst med flere.
AP160602 De ber oss stole på at alle våre framtidige ledere vil vise måtehold iovervåking av innbyggerne.
SA160523 I den nye grunnlovsbestemmelsens ånd har jeg likevel en mistanke om at folket i nåværende Sola og Stavanger vil savne sine folkevalgte representanter som innslag i sine framtidige folketog.
AP160428 Ekspertene tror at halvparten av de framtidige norske olje- og gassreservene ligger i Barentshavet.
AP160426 - Det kan tenkes at mange mener lokalpolitikerne må ta ansvaret for den framtidige strukturen.
SA160321 Jeg ser det positivt at lærerutdanningen blir femårig og at framtidige lærere får større fordypning i fag.
NL160317 Dette for å gi bonden muligheten til å posisjonere seg økonomisk mot framtidige utbygginger ¶
DA160308 Byen er i endring og bussveien må tilpasses framtidige utbyggingsområder.
AP160217 Håndverkere står øverst på listen når medlemsbedriftene skal forutse sine framtidige kompetansebehov.
AP160121 Prinsessen er nummer to i arverekken, etter kronprins Haakon, og er godt i gang med å bli forberedt på og opplært til sine framtidige plikter.
AP160121 Prinsessen er nummer to i arverekken, etter kronprins Haakon, og er godt i gang med å bli forberedt på og opplært til sine framtidige plikter.
DA160101 Ved å gå i spiss for en løsning i tråd med Sikkerhetsrådets resolusjon 2254 fra desember, kan russerne sikre seg en plass i det framtidige Syria.
DA160101> Ved å gå i spiss for en løsning i tråd med Sikkerhetsrådets resolusjon 2254 fra desember, kan russerne sikre seg en plass i det framtidige Syria.