AA170720 Vi visste det kunne bli et positivt utfall i forsikringssaken da vi kjøpte 10 prosent av Yme, sier administrerende direktør i Okea, Erik Haugane, til Dagens Næringsliv.
SA170328 NIF sentralt bruker mye penger og har i tillegg fått den såkalte forsikringssaken og IT-skandalen på bordet.
BT170328 NIF sentralt bruker mye penger og har i tillegg fått den såkalte forsikringssaken og IT-skandalen på bordet.
AP170328 NIF sentralt bruker mye penger og har i tillegg fått den såkalte forsikringssaken og IT-skandalen på bordet.
VG170323 * 1 Som den betente forsikringssaken , der NIF frontet tilbudet til deres egen samarbeidspartner, Gjensidige, til tross for at selskapet tapte anbudskonkurransen om klubbforsikringer.
SA170322 For å ramse opp, og her er det fort gjort å glemme en del : Hemmelighetskremmeriet rundt pengebruken, stadige klager fra kretsledere og andre toppidrettsledere, kostnadseksplosjon i NIF sentralt, forsikringssaken , IT-skandalen ( ja, skandale er nok ordet ), åpenbart dårlig forhold til kulturministeren, vanskelig forhold til offentligheten, representert ved hovedkritikeren VG.
FV170322 For å ramse opp, og her er det fort gjort å glemme en del : Hemmelighetskremmeriet rundt pengebruken, stadige klager fra kretsledere og andre toppidrettsledere, kostnadseksplosjon i NIF sentralt, forsikringssaken , IT-skandalen ( ja, skandale er nok ordet ), åpenbart dårlig forhold til kulturministeren, vanskelig forhold til offentligheten, representert ved hovedkritikeren VG.
BT170322 For å ramse opp, og her er det fort gjort å glemme en del : Hemmelighetskremmeriet rundt pengebruken, stadige klager fra kretsledere og andre toppidrettsledere, kostnadseksplosjon i NIF sentralt, forsikringssaken , IT-skandalen ( ja, skandale er nok ordet ), åpenbart dårlig forhold til kulturministeren, vanskelig forhold til offentligheten, representert ved hovedkritikeren VG.
AP170322 For å ramse opp, og her er det fort gjort å glemme en del : Hemmelighetskremmeriet rundt pengebruken, stadige klager fra kretsledere og andre toppidrettsledere, kostnadseksplosjon i NIF sentralt, forsikringssaken , IT-skandalen ( ja, skandale er nok ordet ), åpenbart dårlig forhold til kulturministeren, vanskelig forhold til offentligheten, representert ved hovedkritikeren VG.
VG170311 AVVISTE PRESS : NIF-ledelsen har sagt at de ikke ble utsatt for press i forsikringssaken .
VG170311 NIF-ledelsen sier at forsikringssaken er kompleks - og står beinhardt på at de ikke ble presset til å droppe vinneren av anbudskonkurransen. anbudskonkurransen.
VG170311 NIF-TOPPER : Det er generalsekretær Inge Andersen og assisterende generalsekretær Øystein Dale ( til venstre ) som har svart VG på spørsmålene om e-postene i forsikringssaken .
VG170311 Inge Andersen erkjenner at forsikringssaken var kompleks.
VG170307 Men en komfortabel hybrid funker ikke i forsikringssaken .
SA170305 - Vi har dialog med « Idrettens helsesenter » vedrørende den såkalte forsikringssaken , som er et heleid selskap av Norges Fotballforbund, og det er planlagt et møte om kort tid.
SA170305 - Jeg tenker blant annet på hvordan Idrettsforbundet har svart VG i den mye omtalte forsikringssaken , sier Koteng. ( les mer her ) ¶
FV170305 - Vi har dialog med « Idrettens helsesenter » vedrørende den såkalte forsikringssaken , som er et heleid selskap av Norges Fotballforbund, og det er planlagt et møte om kort tid.
FV170305 - Jeg tenker blant annet på hvordan Idrettsforbundet har svart VG i den mye omtalte forsikringssaken , sier Koteng. ( les mer her ) ¶
BT170305 - Vi har dialog med « Idrettens helsesenter » vedrørende den såkalte forsikringssaken , som er et heleid selskap av Norges Fotballforbund, og det er planlagt et møte om kort tid.
BT170305 - Jeg tenker blant annet på hvordan Idrettsforbundet har svart VG i den mye omtalte forsikringssaken , sier Koteng. ( les mer her ) ¶
AP170305 - Vi har dialog med « Idrettens helsesenter » vedrørende den såkalte forsikringssaken , som er et heleid selskap av Norges Fotballforbund, og det er planlagt et møte om kort tid.
AP170305 - Jeg tenker blant annet på hvordan Idrettsforbundet har svart VG i den mye omtalte forsikringssaken , sier Koteng. ( les mer her ) ¶
VG170303 Den andre rapporten er en vurdering av hvorvidt NIFs fremstilling av forsikringssaken , gjengitt overfor VG og på egne nettsider, er fullstendig og korrekt.
VG170303 Angripers NIFs svar i forsikringssaken
AA170208 De to bilistene som traff hjulet har fått firmaets kontaktinformasjon for forsikringssaken som venter.