SA171018 Hennes norske forlag omtaler henne som Englands kanskje best bevarte hemmelighet.
VG171017 Det er mange der ute som opplever at det norske landslaget ikke er blant dem det er greiest å ha med å gjøre, sier Backe Madsen i lokalene til Gyldendal forlag i Oslo sentrum.
VG171016 Boken om Botta gis ut på Bodini forlag , og er skrevet av bergenseren Klaus Eriksen.
VG171016 Tittel : « Glem meg » ¶ Forlag : Gyldendal ¶
SA171016https://www.aftenbladet.no/100Sport/vintersport/langrenn/Ny-bok-om-norsk-langrenn--Petter-Northug-folte-seg-ensom-pa-landslaget-243863b.html Gyldendal forlag
SA171016https://www.aftenbladet.no/100Sport/vintersport/langrenn/Ny-bok-om-norsk-langrenn--Petter-Northug-folte-seg-ensom-pa-landslaget-243863b.html Gyldendal Forlag
SA171016 Gyldendal forlag
SA171016 Gyldendal Forlag
DB171016 30 millioner har Kultur- nærings- og utenriksdepartementet investert i prosjektet, i tillegg kommer 13 millioner fra forlag og stiftelser.
DA171016 Forlagssjef Tore Stubberud i Valdisholm forlag taler Sarpsborgs sak i den betente debatten.
AP171016https://www.aftenposten.no/100Sport/langrenn/Ny-bok-om-norsk-langrenn--Petter-Northug-folte-seg-ensom-pa-landslaget-243863b.html Gyldendal forlag
AP171016https://www.aftenposten.no/100Sport/langrenn/Ny-bok-om-norsk-langrenn--Petter-Northug-folte-seg-ensom-pa-landslaget-243863b.html Gyldendal Forlag
AP171014https://www.aftenposten.no/kultur/i/QdV6q/Audun-Mortensen-har-talent_-men-anstrenger-seg-for-lite Flamme forlag
AP171014https://www.aftenposten.no/kultur/i/Qd1xW/Spesielle-plagiatsaker Flamme forlag
AP171014https://www.aftenposten.no/kultur/i/Qd1xW/Spesielle-plagiatsaker Flamme forlag inngikk forlik, men foretrekker å kalle Samleren et « metaplagiat » all den tid det for Mortensen var et kunstnerisk poeng å oversette romanen til norsk og utgi den som et eget verk.
VG171013 De siste to bøkene, « En av oss » og « To søstre », er begge utgitt på Kagge forlag , men nå er Seierstad tilbake på Cappelen Damm - og direktør Elisabeth Steen sier til VG at de er svært fornøyde med å Seierstad tilbake på forlaget.
VG171011 Ifølge Aschehoug forlag vil boken være klar i november.
DB171011 Mer enn 7000 forlag , bokhandlere, oversettere, illustratører, trykkerier, filmprodusenter, interesseorganisasjoner, forfattere, produsenter av digitale tjenester og andre bransjeaktører fra mer enn hundre land møtes.
DB171011 Foto : Verbum Forlag fra boka « Rikke Nissen.
VG171010 Hvilket bringer meg til en tredje innvending : Det er mildt sagt overraskende at verken forfatter eller forlag har sett nødvendigheten av et skikkelig kilderegister i en bok som i så stor grad støtter seg til « harde fakta ».
VG171010 Forlag : Pitch Forlag
VG171010 En sannhet ¶ Forlag : Pitch Forlag ¶
DB171010 TEGNESERIE : I 12 bind serien om Corto Malteses eventyr, utgitt i kronologisk rekkefølge av Minuskel Forlag , er turen komme til bind sju og åtte.
DA171010 Både forlag og forfattere må få økt sine vederlag for e-bøker.
DA171010 I november kommer Sumaya Jirde Ali med diktsamling, « Kvinner som hater menn », på Minotenks forlag Frekk.
VG171009 FAKSIMILE : John Arne Riise slipper bok på Pilar Forlag .
SA171009 Pilar Forlag / Pilar Forlag
SA171009 Pilar Forlag / Pilar Forlag ¶
SA171009 I sin nye bok « Fordeler og ulemper ved å være John Arne Riise », gitt ut på Kagge Forlag , går den tidligere Liverpool-spilleren i detalj om hva som skjedde den kvelden.
FV171009https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Riise-forteller-om-den-dramatiske-kvelden--Han-skrek-Im-gonna-fucking-kill-you-243531b.html Pilar Forlag / Pilar Forlag
FV171009https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Riise-forteller-om-den-dramatiske-kvelden--Han-skrek-Im-gonna-fucking-kill-you-243531b.html Pilar Forlag / Pilar Forlag ¶
FV171009https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Riise-forteller-om-den-dramatiske-kvelden--Han-skrek-Im-gonna-fucking-kill-you-243531b.html I sin nye bok « Fordeler og ulemper ved å være John Arne Riise », gitt ut på Kagge Forlag , går den tidligere Liverpool-spilleren i detalj om hva som skjedde den kvelden.
DB171009 Johansson og gis ut av Pilar Forlag .
DB171009 Johansson og gis ut av Pilar Forlag .
DB171009 Johansson og gis ut av Pilar Forlag .
DB171009 Johansson og kommer ut på Pilar Forlag .
DB171009 Johansson og gis ut av Pilar Forlag .
DB171009 Foto : Pilar Forlag .
AP171009https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Riise-forteller-om-den-dramatiske-kvelden--Han-skrek-Im-gonna-fucking-kill-you-243531b.html Pilar Forlag / Pilar Forlag
AP171009https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Riise-forteller-om-den-dramatiske-kvelden--Han-skrek-Im-gonna-fucking-kill-you-243531b.html Pilar Forlag / Pilar Forlag ¶
AP171009https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Riise-forteller-om-den-dramatiske-kvelden--Han-skrek-Im-gonna-fucking-kill-you-243531b.html I sin nye bok « Fordeler og ulemper ved å være John Arne Riise », gitt ut på Pilar Forlag , går den tidligere Liverpool-spilleren i detalj om hva som skjedde den kvelden.
SA171007https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/John-Arne-Riise-ville-lage-hevnbok-Sa-ombestemte-han-seg-243425b.html Pilar Forlag / Pilar Forlag
SA171007https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/John-Arne-Riise-ville-lage-hevnbok-Sa-ombestemte-han-seg-243425b.html Pilar Forlag / Pilar Forlag ¶
FV171007https://www.fvn.no/100Sport/fotball/John-Arne-Riise-ville-lage-hevnbok-Sa-ombestemte-han-seg-243425b.html Pilar Forlag / Pilar Forlag
FV171007https://www.fvn.no/100Sport/fotball/John-Arne-Riise-ville-lage-hevnbok-Sa-ombestemte-han-seg-243425b.html Pilar Forlag / Pilar Forlag ¶
DB171007 FOTO : PILAR FORLAG
AP171007https://www.aftenposten.no/kultur/i/3raBq/Lars-Petter-Sveen-Velment-romanserie-havarerer-i-forste-bok Aschehoug forlag 2017 ¶
VG171006 Tittel : « Opprinnelse » ¶ Forlag : Bazar ¶
VG171006 Pris : 399 kr ¶ Forlag : Gyldendal forlag ¶
VG171006 Forlag : Gyldendal forlag
DA171006 Et forlag må jobbe langsiktig.
DA171006 - Det kan ikke understrekes sterkt nok hvor viktig Nobelprisen er for et forlag og for en forfatter.
AP171006https://www.aftenposten.no/kultur/i/VWAAr/Pal-Waaktaar-Savoy--Jeg-snakker-ikke-sa-mye_-det-er-derfor-jeg-skriver-sa-mange-sanger Falck Forlag
AA171006 Høyre og Frp kommer til å støtte Thommessen, mens Sp, SV, samt de to representantene fra Rødt og MDG trolig vil støtte Aps forlag om Hansen.
VG171005 Jon Rønningen sitter i en gammel velur-sofa i lokalene til Kagge forlag i Oslo sentrum under intervjuet med VG.
VG171005 Han er ifølge Cappelen Damm Forlag født i Japan i 1954, og flyttet til Storbritannia fem år gammel.
VG171005 Ewald og Maj » ¶ Forlag : Cappelen Damm ¶
DB171005 NY BOK : Jon Rønningens ferske selvbiografi gis ut av Kagge Forlag .
DB171005 Dagbladet har vært i kontakt med Jon Rønningen, som henviste oss videre til Kagge forlag .
DB171005 ( Dagbladet ) : I boka « Hode i klemme - om å seire og gå til grunne » som utgis på Kagge forlag , forteller den norske OL-helten Jon Rønningen ( 54 ) om alvorlig angst, tunge depresjoner og systematisk pillemisbruk gjennom mange år.
DB171005 ( Dagbladet ) : Fredag kommer Jon Rønningens ( 54 ) selvbiografi « Hode i klemme - om å seire og gå til grunne », som utgis på Kagge forlag .
DB171005 ( Dagbladet ) : Fredag kommer Jon Rønningens ( 54 ) selvbiografi « Hode i klemme - om å seire og gå til grunne », som utgis på Kagge forlag .
DB171005 Og vi er såpass uærbødig at vi synes det er naturlig at vi får pågang hvert år med tanke på hvor viktig hans forfatterskap er, sier forlagssjef Håkon Kolmannskog i Fosses forlag Samlaget, til NTB.
DB171005 Hans norske forlag jubler også.
DB171005 Hans forlag hadde laget klar pressemeldingen, skrev Aftenposten.
AP171005https://www.aftenposten.no/kultur/i/JkdW6/Den-britiske-forfatteren-Kazuo-Ishiguro-fikk-nobelprisen-i-litteratur Forlagsdirektør Knut Gørvell og redaksjonssjef Anne Fløtaker i Cappelen Damm forlag er på vei ut døren med en flaske musserende vin, han for å skrive pressemelding, hun for å snakke om forfatterskapet i en nyhetssending.
AA171005 I nobelprisvinnerens norske forlag Cappelen Damm sto naturlig nok jubelen i taket da nyheten ble kjent torsdag ettermiddag.
DA171004 Og vi er såpass uærbødig at vi synes det er naturlig at vi får pågang hvert år med tanke på hvor viktig hans forfatterskap er, sier forlagssjef Håkon Kolmannskog i Fosses forlag Samlaget, til NTB.
DA171004 Hun er fantastisk framsynt og veldig moderne i hodet, sier Gunn Reinertsen, som er sjefredaktør for oversatt skjønnlitteratur i Atwoods norske forlag Aschehoug.
DA171004 Og vi er såpass uærbødig at vi synes det er naturlig at vi får pågang hvert år med tanke på hvor viktig hans forfatterskap er, sier forlagssjef Håkon Kolmannskog i Fosses forlag Samlaget, til NTB.
DA171004 Hun er fantastisk framsynt og veldig moderne i hodet, sier Gunn Reinertsen, som er sjefredaktør for oversatt skjønnlitteratur i Atwoods norske forlag Aschehoug.
AP171004https://www.aftenposten.no/viten/i/p7e9R/Hvordan-takler-kroppen-havets-kulde I boken « På livets grense », utgitt på Humanist forlag i 2017, skriver Erik Sveberg Dietrichs om hvordan kroppen tilpasser seg ekstrem natur.
AP171004https://www.aftenposten.no/kultur/i/o4bj0/Jon-Fosse-er-igjen-blant-nobel-favorittene Og vi er såpass uærbødig at vi synes det er naturlig at vi får pågang hvert år med tanke på hvor viktig hans forfatterskap er, sier forlagssjef Håkon Kolmannskog i Fosses forlag Samlaget, til NTB.
AP171004https://www.aftenposten.no/kultur/i/Rv7WA/Dan-Brown-Balansert-hoyttenkning-om-livets-store-sporsmal FOTO : Bazar Forlag
DB171003 Dette diktet av Hans Børli, fra samlingen « Som rop ved elver » ( Aschehoug forlag 1969 ), er en passe åpning på en sak om ei ny historiehåndbok, nei, en suveren reisebok blant nedlagte og fraflyttede gårdsbruk i Norge.
AP171002https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/59z3W/Kort-sagt_-tirsdag-3-oktober Mari Grydelands anmeldelse av Arundhati Roys roman Ministeriet for den høyeste lykke ( Pax forlag ), Aftenposten 1. oktober, er nærmest euforisk.
VG170930 Tittel : « Talte dager » ¶ Forlag : Gyldendal ¶
DA170930 Ikke minst er den hjulpet fram av andre forfattere, inkludert Karl Ove Knausgård, som nå gir den ut på sitt forlag , Pelikanen.
AP170930https://www.aftenposten.no/kultur/i/n8r15/Arundhati-Roy-Nar-vi-dode-vakner Pax forlag
AP170930https://www.aftenposten.no/kultur/i/n8r15/Arundhati-Roy-Nar-vi-dode-vakner Arundhati Roy gjør det ikke enkelt for sin leser i sin nye roman « Ministeriet for den høyeste lykke » FOTO : Tom Kolstad / Pax forlag
VG170929 Tittel : « Skada gods » ¶ Forlag : Forlaget Oktober ¶
DN170929https://www.dn.no/etterBors/2017/09/29/1445/Film/i-krasj-om-gratass - I Norge må man jobbe med forlag på bøker, filmselskap på film, andre på leker.
DN170929 - I Norge må man jobbe med forlag på bøker, filmselskap på film, andre på leker.
VG170928 Går det til helvete, så går det til helvete » ¶ Forlag : Samlaget ¶
AP170928https://www.aftenposten.no/kultur/i/roB4m/Anna-Rasmussen-En-verden-fylt-av-ingenting Gyldendal forlag
AP170928https://www.aftenposten.no/amagasinet/i/dyW51/Dikt-som-far-menn-til-a-grate Ord kan berøre, og i boken Ord som får voksne menn til å gråte, som nylig ble utgitt på Kagge forlag , er det nettopp den tårefremkallende poesien som har fått plass.
VG170927 Tittel : « Naken » ¶ Forlag : Gyldendal ¶
DB170926 TEGNESERIE : Blokk Forlag heter en bedrift som hittil har utgitt én bok, tegneserieantologien « Byrjing », som betyr akkurat det ordet tilsier, en begynnelse, på nynorsk.
DB170926 NYE NORSKE SERIER blir presentert i antologien Byrjing fra det nystartede Blokk Forlag .
VG170924 Tittel : « Skjønnhet for aske » ¶ Forlag : Juritzen ¶
VG170923 Tittel : « Tante Ulrikkes vei » ¶ Forlag : Gyldendal ¶
VG170923 « You, me, everything » utgis på Jojo Moyes forlag , er solgt til over 20 land - og lanseres aller først i Norge.
VG170923 Pris : 299 kr ¶ Forlag : Bastion forlag ¶
VG170923 Foto : Bastion forlag
VG170923 Forlag : Bastion forlag
DB170923 I boka « Om tyranni », som nylig er utgitt på norsk av Press forlag , er historikeren Timothy Snyder inne på det samme.
DA170923 Norske forlag satser tungt på bøker om oppvekst i Oslo.
AP170923https://www.aftenposten.no/kultur/i/o06X7/-Simplissime-Enkel-og-lettfattelig-kokebok Så enkelt kan det gjøres FOTO : Memo forlag
AP170923https://www.aftenposten.no/kultur/i/o06X7/-Simplissime-Enkel-og-lettfattelig-kokebok Memo forlag
VG170922 Tittel : « Per dør » ¶ Forlag : Cappelen Damm ¶
VG170921 Tittel : « Lasaruseffekten » ¶ Forlag : Aschehoug ¶
VG170921 Tidligere i år ble det kjent at Konkurransetilsynet mener Aschehoug, sammen med Gyldendal, Cappelen Damm og Schibsted forlag ( som nå er kjøpt opp av Vigmostad & Bjørke ) har drevet kollektiv boikott av Reitan Convenience og Interpress. 22. mars i år fattet Konkurransetilsynet vedtak om brudd på konkurranseloven overfor disse fire forlagene.
VG170921 LES : Forlag kan få millionbøter ¶
VG170921 Ifølge Dagens Næringsliv har Schibsted Forlag , som i dag eies av Vigmostad & Bjørke, valgt å betale gebyret og avstår fra søksmål.
VG170921 * I april 2014 foretok Konkurransetilsynet en razzia hos Aschehoug, Cappelen Damm, Gyldendal og Schibsted Forlag ( nå Vigmostad & Bjørke ) - etter tips fra Reitan Convenience.
DN170921 Bakgrunn : Forlag får bot for ulovlig samarbeid ¶
DN170921 Aschehoug og Gyldendal ble sammen med Cappelen Damm og Schibsted forlag dømt av Konkurransetilsynet for brudd på konkurranselovens § 10 i mars.
DB170921 Varsler om 23 millioner kroner i bot til flere av Norges største forlag
DB170921 Norges største forlag får millionsmell ¶
DB170921 I alt fire forlag har fått milliongebyr.
DB170921 Aschehoug forlag nekter å godta en bot for kartellvirksomhet og saksøker Konkurransetilsynet, melder Dagens Næringsliv.
AA170921 I alt fire forlag har fått milliongebyr.
AA170921 Aschehoig forlag nekter å godta en bot for kartellvirksomhet og saksøker Konkurransetilsynet, melder Dagens Næringsliv ¶ ¶
AA170921 Fra før er det kjent at Cappelen Damm gjør det samme etter at Konkurransetilsynet i mars ga fire forlag til sammen 32 millioner kroner i gebyr for ulovlig samarbeid.
AA170921 Det fjerde forlaget som fikk bot, Schibsted forlag , nå eid av Vigmostad & Bjørke, valgte ifølge Dagens Næringsliv å betale sitt gebyr på nærmere 4,6 millioner, og avstå fra søksmål.
DB170920https://www.dagbladet.no/annonse/klosteret-naermest-henger-i-luften-her-starter-den-nye-thrilleren-fra-mannen-bak-da-vinci-koden/68704661 Dette er annonsørinnhold fra Bazar Forlag
DB170920 Det er verdt å minne om at det finnes et vell av andre - lokalradioer, forlag , aviser, nettsteder og så videre, som bidrar.
DB170920 Forskningsbibliotekar Trond Haugen skriver om norske revolusjonære forlag i Norge fra 1814 til Pax og Oktober, som oppsto i kjølvannet av radikalismen etter andre verdenskrig.
DA170920 Retzer ga likevel ut en bok om Evensen på eget forlag i 1999, men da uten avsnittene basert på intervjuene om hans opplevelser av Treholt-saken.
VG170919 Gyldendal forlag , som gir ut samtaleboken, sier at Vigdis Hjorth og forfatter Kaja Schjerven Mollerin ikke gjør noen intervjuer i forbindelse med bokutgivelsen.
VG170919 Vigdis Hjorths forlag Cappelen Damm vil ikke ut med omstendighetene rundt det påståtte alkoholforbudet.
DA170919 Han var en stor forfatter på linje med Strindberg og Ibsen, sier forlegger Håkan Bravinger i Norstedts forlag .
DA170918 « Vigdis Hjorth - del for del » utgis på Gyldendal Forlag med lansering 19. september.
VG170917 Tittel : « Guden » ¶ Forlag : Juritzen ¶
VG170917 Jørgen Jæger debuterte med « Skyggejakten » i 2003 på daværende Damm forlag .
VG170917 I 2012 byttet han til Juritzen forlag og fikk sitt store gjennombrudd med « Stemmen », som også ble nominert til Bokhandlerprisen.
DN170917 Juritzen forlag var på konkursens rand i fjor.
DN170917 Juritzen forlag tjente i 2016 penger for første gang på to år, etter at eskalerende kostnader og sviktende salgsinntekter førte til sammenhengende millionunderskudd i 2014 og 2015.
DN170917 Forlegger Arve Juritzen og forlagssjef Sarah Natasha Melbye tror Juritzen forlag har lagt regnværsdagene bak seg.
DB170917 Det var imidlertid før verdens største forlag innen alternativ litteratur, amerikanske Hay House, som da nettopp hadde kjøpt verdensrettighetene for boken deres The Spiritual Password, hadde rukket å utgi den i enda flere land.
DB170917 Samtidig arbeides det nå med to Eirik Jensen-bøker fra Kagge forlag .
DB170917 Han fikk blant spørsmål om hva han gjorde med noen av pengene han fikk fra Kagge forlag for de to bøkene han har gitt ut hos dem, og svarte at han hadde tatt dem ut.
DB170917 FORLEGGER : Erling Kagge og Kagge forlag gir snart ut sin tredje og gjerde Eirik Jensen-bok.
DB170917 Alle fire bøkene utgis av Kagge forlag , og Dagbladet møtte forlegger Erling Kagge ( 54 ) under åpningen av utstillingen til Eirik Jensens samboer, Ragna Lise Vikre ( 57 ) på fredag.
AP170916https://www.aftenposten.no/kultur/i/QGbzV/Kristin-Storrusten-Barseldikt-utsolgt-pa-en-uke Tiden forlag
VG170915 Aktuell med boken « Lisvløp » som kommer denne uken på Kagge forlag .
DB170915 Blant dem er forlegger Erling Kagge, hvis forlag Jensen har utgitt to bøker på, privatetterforsker Finn Abrahamsen og forfatter Thomas Winje Øijord.
VG170914 Tittel : « Rigels øyne » ¶ Forlag : Cappelen Damm ¶
VG170914 Tittel : « Begynnelser » ¶ Forlag : Aschehoug ¶
DB170914 Derfor har vi kristne barnehager, skoler, lærerskoler, høyskoler, bedehus, aviser, forlag , radio- og TV-stasjoner og et stort antall misjonsorganisasjoner.
AP170914https://www.aftenposten.no/kultur/i/Jj2jJ/1946-i-litteraturen Noen ble publisert i Sverige, andre vandret illegalt fra hånd til hånd, de fleste utkom på norske forlag etter krigens slutt.
VG170909 Tittel : « Bobla » ¶ Forlag : Gyldendal ¶
AP170909https://www.aftenposten.no/kultur/i/zmkyO/Yael-Adler-Hvis-du-lurer-pa-hvor-mange-bakterier-du-har-pa-en-centimeter-hud_-er-dette-boken-for-deg Aschehoug forlag
AP170909https://www.aftenposten.no/kultur/i/aA0oA/David-Lagercrantz-har-last-Lisbeth-Salander-inne-i-en-Orange-is-the-new-black-episode Krim, Gyldendal Forlag
AP170909https://www.aftenposten.no/kultur/i/aA0oA/David-Lagercrantz-har-last-Lisbeth-Salander-inne-i-en-Orange-is-the-new-black-episode Gyldendal Forlag
AP170909https://www.aftenposten.no/kultur/i/aA0oA/David-Lagercrantz-har-last-Lisbeth-Salander-inne-i-en-Orange-is-the-new-black-episode FOTO : Magnus Liam Karlsson / Gyldendal Forlag
DA170908 - Det var Pax forlag som kontaktet meg for å lage en bok basert på reportasjene mine fra Frankrike, sier Vestheim.
VG170907 Tittel : « The Hills » ¶ Forlag : Oktober ¶
AP170906https://www.aftenposten.no/kultur/i/xn728/-Levi-Henriksen-Varherres-tungetaler-fra-Kongsvinger Gyldendal norsk forlag , 2017 ¶
AP170902https://www.aftenposten.no/kultur/i/wWRzM/Anne-Bitsch-Sterkt-og-brutalt-om-den-tapte-barndom Spartacus forlag , 2017 ¶
DN170831 Spjeldnæs sier forlagets agenturvirksomhet åpner for å hjelpe forfattere fra andre forlag ut i verden.
DN170831 Oslo Literary Agency åpner også for å « ta » forfattere fra andre forlag som vil ut i verden.
DB170829 Boka « Norske tilstander » kommer ut på Aschehoug forlag i september.
DA170829 Boka « Norske tilstander » kommer ut på Gyldendal forlag i september.
AP170829https://www.aftenposten.no/norge/i/yP8l2/Forfatter-fulgte-politiet-pa-Stovner-i-ett-ar--fant-ingen-svenske-tilstander Hans bok Norske tilstander kommer ut på Aschehoug forlag i september.
AA170829 Boka « Norske tilstander » kommer ut på Gyldendal forlag i september.
VG170828 I den ferske boken, hvor også Ståle Solbakken uttaler seg om Carew og Riise, som gis ut av Kagge Forlag og tar for seg landslaget og NFF fra 1990 og frem til i dag, rettes det et kritisk søkelys på oppførselen til de to unge stjernespillerne.
VG170828 « De to stjernene som skulle løfte Norge tilbake til toppen av internasjonal fotball, ble sett på som bortskjemte, overbetalte, nyrike egoister som satte seg selv foran laget », skriver forfatter Birger Løfaldli i boken, som gis ut av Kagge Forlag .
VG170828 Etter massive reaksjoner, ble boken fra Spektrum forlag trukket.
DB170828 Fra verdenstoppen til fotballens bakgård er skrevet av Birger Løfaldli og utgitt av Kagge Forlag .
VG170827 Foto : Faksimile, Kagge forlag
DB170827 Den gis ut av Pilar forlag .
DB170826 Der finnes forlag der ute som gjør store penger på å selge lukket forskning gjennom dyre abonnementer, og disse inntektene vil de neppe være villige til å gi fra seg med det første.
DA170826 Den europeiske høyrepopulismens vekst og framtid » utkommer medio september på Spartacus forlag .
VG170825 Spektrum forlag fjerner « Prinsesse-hemmeligheter » fra hyllen etter kritikken som har kommet over « spiselogg » for barn.
VG170825 Nå bekrefter Spektrum forlag at boken trekkes fra bokhandlene.
SA170825 TREKKES : Barneboken « Prinsessehemmeligheter » kom ut på Spektrum Forlag i 2015.
SA170825 Spektrum Forlag står ikke fritt til å oversette boken hvordan de vil.
SA170825 Spektrum Forlag som har gitt ut Disney-boken tok i går selvkritikk og omtalte den nevnte setningen som « uheldig ».
SA170825 Spektrum Forlag står ikke fritt til å oversette boken hvordan de vil.
SA170825 KOM I 2015 : Barneboken « Prinsessehemmeligheter » kom ut på Spektrum Forlag i 2015.
SA170825 Cyrus Brantenberg, forlagssjef i Spektrum Forlag , tar selvkritikk, men samtidig mener han at folk overreagerer.
SA170825 Barneboken « Prinsessehemmeligheter » kom ut på Spektrum Forlag i 2015.
FV170825https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Barneboken-ble-heftig-kritisert-Na-trekkes-den-fra-markedet-10504b.html VEKKET REAKSJONER : Det er denne siden i boken « Prinsessehemmeligheter » som får folk til å reagere : « Et sunt kosthold hjelper deg til å se like bra ut som en Disney-prinsesse » FOTO : Fredrik Saltbones TREKKES : Barneboken « Prinsessehemmeligheter » kom ut på Spektrum Forlag i 2015.
FV170825https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Barneboken-ble-heftig-kritisert-Na-trekkes-den-fra-markedet-10504b.html Spektrum Forlag står ikke fritt til å oversette boken hvordan de vil.
FV170825https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Barneboken-ble-heftig-kritisert-Na-trekkes-den-fra-markedet-10504b.html Spektrum Forlag som har gitt ut Disney-boken tok i går selvkritikk og omtalte den nevnte setningen som « uheldig ».
FV170825https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Barnebok-vekker-kraftige-reaksjoner--Det-er-provoserende-10499b.html VEKKER REAKSJONER : Det er denne siden i boken « Prinsessehemmeligheter » som får folk til å reagere : « Et sunt kosthold hjelper deg til å se like bra ut som en Disney-prinsesse » FOTO : Fredrik Saltbones KOM I 2015 : Barneboken « Prinsessehemmeligheter » kom ut på Spektrum Forlag i 2015.
FV170825https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Barnebok-vekker-kraftige-reaksjoner--Det-er-provoserende-10499b.html Spektrum Forlag står ikke fritt til å oversette boken hvordan de vil.
FV170825https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Barnebok-vekker-kraftige-reaksjoner--Det-er-provoserende-10499b.html Cyrus Brantenberg, forlagssjef i Spektrum Forlag , tar selvkritikk, men samtidig mener han at folk overreagerer.
FV170825https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Barnebok-vekker-kraftige-reaksjoner--Det-er-provoserende-10499b.html Barneboken « Prinsessehemmeligheter » kom ut på Spektrum Forlag i 2015.
DB170825 Det bekrefter Spektrum forlag , som gir ut boka, til VG.
DB170825 - Det er mye fokus på spiseforstyrrelser blant barn og unge i dag, burde dere ikke være mer årvakne som forlag når det gjelder dette ?
DB170825 Forlag over hele Europa utgir nå historier fra krigens barnebarn på oppdagelsesreise i egen familiehistorie.
BT170825https://www.bt.no/familieogoppvekst/Barneboken-ble-heftig-kritisert-Na-trekkes-den-fra-markedet-10504b.html TREKKES : Barneboken « Prinsessehemmeligheter » kom ut på Spektrum Forlag i 2015.
BT170825https://www.bt.no/familieogoppvekst/Barneboken-ble-heftig-kritisert-Na-trekkes-den-fra-markedet-10504b.html Spektrum Forlag står ikke fritt til å oversette boken hvordan de vil.
BT170825https://www.bt.no/familieogoppvekst/Barneboken-ble-heftig-kritisert-Na-trekkes-den-fra-markedet-10504b.html Spektrum Forlag som har gitt ut Disney-boken tok i går selvkritikk og omtalte den nevnte setningen som « uheldig ».
BT170825https://www.bt.no/familieogoppvekst/Barnebok-vekker-kraftige-reaksjoner--Det-er-provoserende-10499b.html Spektrum Forlag står ikke fritt til å oversette boken hvordan de vil.
BT170825https://www.bt.no/familieogoppvekst/Barnebok-vekker-kraftige-reaksjoner--Det-er-provoserende-10499b.html KOM I 2015 : Barneboken « Prinsessehemmeligheter » kom ut på Spektrum Forlag i 2015.
BT170825https://www.bt.no/familieogoppvekst/Barnebok-vekker-kraftige-reaksjoner--Det-er-provoserende-10499b.html Cyrus Brantenberg, forlagssjef i Spektrum Forlag , tar selvkritikk, men samtidig mener han at folk overreagerer.
BT170825https://www.bt.no/familieogoppvekst/Barnebok-vekker-kraftige-reaksjoner--Det-er-provoserende-10499b.html Barneboken « Prinsessehemmeligheter » kom ut på Spektrum Forlag i 2015.
AP170825https://www.aftenposten.no/viten/i/GdMP4/Falske-dodehavsruller-i-omlop Vår fremste ekspert på hebraiske skrifttyper, professor Michael Langlois fra Strasbourg, slo fast at 13 fragmenter i Green-samlingen, gitt ut på et anerkjent forlag i 2016, alle er falske.
AP170825https://www.aftenposten.no/viten/i/GdMP4/Falske-Dodehavsruller-i-omlop Vår fremste ekspert på hebraiske skrifttyper, professor Michael Langlois fra Strasbourg, slo fast at 13 fragmenter i Green-samlingen, gitt ut på et anerkjent forlag i 2016, alle er falske.
AP170825https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Barneboken-ble-heftig-kritisert-Na-trekkes-den-fra-markedet-10504b.html TREKKES : Barneboken « Prinsessehemmeligheter » kom ut på Spektrum Forlag i 2015.
AP170825https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Barneboken-ble-heftig-kritisert-Na-trekkes-den-fra-markedet-10504b.html Spektrum Forlag står ikke fritt til å oversette boken hvordan de vil.
AP170825https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Barneboken-ble-heftig-kritisert-Na-trekkes-den-fra-markedet-10504b.html Spektrum Forlag som har gitt ut Disney-boken tok i går selvkritikk og omtalte den nevnte setningen som « uheldig ».
AP170825https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Barnebok-vekker-kraftige-reaksjoner--Det-er-provoserende-10499b.html Spektrum Forlag står ikke fritt til å oversette boken hvordan de vil.
AP170825https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Barnebok-vekker-kraftige-reaksjoner--Det-er-provoserende-10499b.html KOM I 2015 : Barneboken « Prinsessehemmeligheter » kom ut på Spektrum Forlag i 2015.
AP170825https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Barnebok-vekker-kraftige-reaksjoner--Det-er-provoserende-10499b.html Cyrus Brantenberg, forlagssjef i Spektrum Forlag , tar selvkritikk, men samtidig mener han at folk overreagerer.
AP170825https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Barnebok-vekker-kraftige-reaksjoner--Det-er-provoserende-10499b.html Barneboken « Prinsessehemmeligheter » kom ut på Spektrum Forlag i 2015.
VG170824 Redaktør Jo Langeland i Spektrum forlag forklarer hva denne siden handler om.
VG170824 OMSTRIDT : Denne boken fra Spektrum forlag vekker forargelse.
VG170824 Det mener jeg også at forlag som gir ut boken, og også bokhandlere som selger den, har. » - Min første reaksjon var at deette er jo helt hårreisende.
VG170824 Boken er utgitt av Spektrum forlag , men stammer fra Disney-konsernet, og barn som kan lese og skrive, er målgruppen.
VG170824 At et forlag som primært livnærer seg på barnebøker, er så lite bevisst sitt ansvar, er fryktelig skremmende.
DB170824 - Det er mye fokus på spiseforstyrrelser blant barn og unge i dag, burde dere ikke være mer årvakne som forlag når det gjelder dette ?
DB170824 - Det er en hyggelig bok som ikke har fokus på utseende og mat, sier Cyrus Brantenberg, forlagssjef for Spektrum forlag , som gir ut boka.
AP170824https://www.aftenposten.no/kultur/i/ejMa4/Konfrontasjon-pa-poesifestival-Nulling-er-som-et-slag-i-mellomgulvet Debatten ble opphetet allerede tidligere i år, etter at syv diktsamlinger fra etablerte forlag ikke nådde opp i Kulturrådets innkjøpsordning for poesi.
AP170824https://www.aftenposten.no/amagasinet/i/KV6KX/Utbryteren-som-vendte-tilbake Lærebøker bestilles fra forlag som har spesialisert seg på religiøse grupperinger.
AP170824https://www.aftenposten.no/amagasinet/i/KV6KX/En-amish-utbryter-vender-tilbake Lærebøker bestilles fra forlag som har spesialisert seg på religiøse grupperinger.
VG170818 Det var onsdag denne uken at Kagge forlag slapp høstens bokbombe : « Fri vilje » av Helga Hjorth, en roman som er et motsvar til Vigdis Hjorths « Arv og miljø ».
AP170818https://www.aftenposten.no/osloby/i/vqaBB/Oslo-blogger-Hanna-Norbergs-beste-Oslo-tips Gitt ut tre bøker på Kagge Forlag .
AP170816https://www.aftenposten.no/kultur/i/7r9J3/Herbjorg-Wassmo-skriver-sa-du-kjenner-lukten-av-stekt-sild-i-nesen FOTO : Gyldendal Forlag
VG170815 Gyldendal forlag ¶ 474 sider ¶
AA170812 Forfatter og forlag har etisk ansvar også for romaner, selv om den kunstneriske friheten er omtrent ubegrenset.
VG170811 Forlagssjef Anne Gaathaug i Kagge forlag , som utgir Helga Hjorths roman, opplyser til VG at mottakelsen av « Fri vilje » har vært overveldende.
VG170811 Det var onsdag denne uken at Kagge forlag slapp høstens bokbombe : « Fri vilje » av Helga Hjorth, en roman som er et motsvar til Vigdis Hjorths « Arv og miljø ».
VG170810 Onsdag denne uken slapp Kagge forlag høstens bokbombe : « Fri vilje » av Helga Hjorth, en roman som er et motsvar til Vigdis Hjorths « Arv og miljø ».
VG170810 Før boken kom ut i fjor høst, tok hun kontakt med Vigdis Hjorths forlag Cappelen Damm.
DB170810 Torsdag ble den uautoriserte biografien « Kors på halsen », forfattet av Fischer, utgitt på Gyldendal forlag .
DA170810 FOTO : Sturlason/Kagge forlag
DA170810 - Jeg håper at både forfattere og forlag i større grad kan ta innover seg perspektivet til dem som opplever dette.
AA170810 Torsdag ble den uautoriserte biografien « Kors på halsen », forfattet av Fischer, utgitt på Gyldendal forlag .
VG170809 Kagge forlag forsvarer utgivelsen av romanen.
VG170809 Hennes forlag sier følgende : ¶
VG170809 Nå debuterer Hjorths søster Helga Hjorth med romanen « Fri vilje » på Kagge forlag - som er et motangrep på romanen « Arv og miljø ».
VG170809 Hennes forlag sier følgende : ¶
VG170809 Allerede i juni 2016 ble Kagge forlag kontaktet av Helga Hjorth, som var i gang med romanprosjektet.
VG170809 Kagge forlag ¶ 307 sider, 379 kroner ¶
VG170809 Her er atskillig å diskutere blant forfattere og forlag , samt et enestående materiale for framtidig forskning på litteraturfeltet.
DB170809 ( Dagbladet ) : I dag gir Helga Hjorth ut boka « Fri vilje » på Kagge forlag , skriver Aftenposten.
DB170809 Jeg håper romanen min vil kunne føre til at forlag og forfattere i sterkere grad tar inn over seg det perspektivet jeg viser fram, sier hun.
DB170809 Hun foreslår at det bør utarbeides retningslinjer for forfattere og forlag , og mener det burde finnes en tredjepart som kunne trekkes inn i de etiske vurderingene.
DB170809 I Aftenposten etterlyser Helga Hjorth etiske retningslinjer for forlag slik at de skal vise mer hensyn.
DN170808 Boken gis ut på Gyldendal Norsk Forlag .
DB170808 Forfatter Mathias Fischer er andre vara til Stortinget for Hordaland Venstre, noe som fikk Listhaugs rådgiver til å sendte et bekymringsbrev til Gyldendal forlag i vinter.
AP170808https://www.aftenposten.no/kultur/i/8yag1/Kagge-Forlag-forsvarer-utgivelsen-av-Helga-Hjorths-roman | Kagge Forlag forsvarer utgivelsen av Helga Hjorths roman ¶
AA170808 Boken gis ut på Gyldendal Norsk Forlag .
VG170807 Gyldendal forlag ( 280 s. ) ¶
AA170807 Boken utgis i disse dager på Gyldendal forlag .
VG170804 Panta forlag
VG170804 Foto : PANTA FORLAG
DA170804 Det er liksom å være på jobb, sier Aubert, som har full stilling som informasjonsrådgiver i Kagge forlag , men fikk permisjoner fra jobben for å skrive ferdig novellesamlingen « Kan jeg bli med deg hjem ».
DA170803 « Den forbudte elven » - som etter at den utkom i 2015 har tatt ham verden rundt og blitt Bookerpris-kortlistet - er nå ute på norsk på Font forlag .
DA170803 FOTO : MATTHEW ORSELLI/FONT FORLAG
DA170803 Det var hans amerikanske forlag som foreslo at han skulle bli boende i USA etter studiene.
AP170803https://www.aftenposten.no/kultur/i/55dL1/Ragde-skal-gi-ut-kokebok-i-Frankrike Hennes franske forlag er i fyr og flamme.
DA170802 Flamme forlag
DB170721 Even Råkil, bokagent i Oslo Litterary Agency og agent for « Gleden med skjeden », forteller at det er sjelden en norsk sakprosabok er så populær blant utenlandske forlag .
DB170721 - Jeg har spurt forlag om hva som gjør at de er villige til å bla opp mye penger for å gi den ut, og de sier at det er på grunn av den norske måten å forholde seg til stoffet på.
AP170720https://www.aftenposten.no/kultur/i/lqmay/Colson-Whitehead-Denne-boken-har-alt Kagge Forlag
DA170719 På 50-tallet gjorde han karriere og ble øverste sjef og bygde opp et velrenommert forlag som ga ut juridisk litteratur.
DA170719 Boka om Hellmuth Reinhard skal ut våren 2018 på Kagge forlag , og har fått arbeidstittelen « Gestapo-sjefen som forsvant ». 4,5 år i varetekt ¶
VG170717 Jæren forlag skriver en bok om Ayla, og håper på en lykkelig slutt.
DB170717 Det er Jæren forlag som stiller med pengene.
DN170713 NHST eier de to norske avisene Dagens Næringsliv ( DN ) og Morgenbladet, fem internasjonale næringsaviser, pressetjenesten Mynewsdesk og Nautisk Forlag , som leverer navigasjonsprodukter til skipsfart.
DN170706 I sommer har jeg med « The Sense of Style » av Steven Pinker, og en hel del ennå ikke trykte essays og artikler på bøker som kommer til høsten på Teknisk Industri og Uten Tittel forlag .
DB170704 Hvordan har metoden korrigert for at mange søkere er organisasjoner, forlag , plateselskap eller fylkeskommuner ?
VG170702 Nylig meldte hun overgang fra Vigmostad & Bjørke til Juritzen forlag hvor hun har skrevet kontrakt på ytterligere fem bøker i krimserien om Olivia Henriksen.
SA170701 I motsetning til enkelte kritikeres tilnærming der mange ulike parter kritiseres både for bokutgivelse, det faglige arbeidet, Universitet i Stavanger og Aftenbladet, vil vi herved gjøre det klart : Vi setter stor pris på at UiS, Hertervig forlag og Aftenbladet har løftet fram Kielland-saken på ny, der det er gitt ny informasjon, nye fakta o
DB170701 - Britiske forlag strekker seg mot norsk filosofi om frisk luft for å stjele det lukrative markedet for kaffebordsbøker, skriver the Guardian.
VG170627 Det er ikke hverdagskost å få besøk av en av verdens mestselgende forfattere, sier forlegger Øyvind Hagen i en pressemelding fra Bazar Forlag - som forøvrig nå er kjøpt opp av Cappelen Damm.
DB170625 Mindre forlag går oftere for sakprosa eller oversatte bøker, og i de kategoriene er fordelingen jevnere.
DB170625 Da er det kanskje ikke så rart at små og nyetablerte forlag ikke tør å satse på nye, norske romaner.
SA170624 Dette er et utdrag av den nye boka « Madagaskar - Mennesker og menigheter etter 150 år med norsk misjon, skrevet av Aftenbladets journalist Cornelius Munkvik og utgitt på Mosaikk forlag .
SA170624 Dette bildet av ham ble tatt i januar 2005 i forbindelse med presentasjonen av vårens bokutgivelser på Aschehoug forlag .
BT170624https://www.bt.no/nyheter/innenriks/Skuespiller_-musiker-og-forfatter-Arne-Garvang-er-dod_-melder-NRK-336115b.html Dette bildet av ham ble tatt i januar 2005 i forbindelse med presentasjonen av vårens bokutgivelser på Aschehoug forlag .
AP170624https://www.aftenposten.no/kultur/Arne-Garvang-68-er-dod-623915b.html Dette bildet av ham ble tatt i januar 2005 i forbindelse med presentasjonen av vårens bokutgivelser på Aschehoug forlag .
AA170624 Dette bildet av ham ble tatt i januar 2005 i forbindelse med presentasjonen av vårens bokutgivelser på Aschehoug forlag .
VG170622 Guri Melby i Venstre synes ikke forskjellen er så tydelig, men forsvarer sitt forlag om vannskuterforbud.
DA170622 Gir ut boka « Alkoholfri » på Pax forlag i august.
DB170621 Oppskrift fra Jonas Lundgrens bok « Spis, tren, spis » ( Gursli Berg Forlag ) ¶
DB170621 Gursli Berg Forlag
DB170621 Foto : Simon Bajada/Spis tren spis/Gursli Berg Forlag ¶ instabank ¶
DB170621 Foto : Simon Bajada/Spis tren spis/Gursli Berg Forlag
DB170621 ( Fra Spis tren spis, Gursli Berg Forlag . ) ¶
AA170619 Ikke fordi disse tjenestene nødvendigvis er en trussel mot demokratiet og landets sikkerthet, men fordi disse tjenestene ansees som farlige for norsk filmbransje og norske forlag ?
VG170618 Goliat forlag
VG170617 Kjøp den på engelsk, eller vent på den norske oversettelsen som kommer på lille Agora forlag på senhøsten eller neste vår.
VG170617 Forfatteren gir ut boken på eget forlag og tjener nå gode penger etter år uten kommersiell suksess.
VG170617 Bjørn Andreas Bull-Hansen : « Jomsviking » ( Nidhogg forlag ) ¶
DA170617 september, samme dag som planlagt utgivelse av romanen « The Hills » ( Oktober Forlag ).
AP170617https://www.aftenposten.no/kultur/Oppstykket-og-omstendelig-om-vanskjebnen-til-brysomme-kvinner-623176b.html Bazar Forlag .
AP170617 Bazar Forlag .
SA170616 På sporet av det sultne menneske » ( Vega Forlag 2016 ).
DB170616 Avsatt professor i kontrafaktisk historie og Nei til frijazz, Hans Nattsvart Johnsen, vil lese fra håndboka « Mitt liv som Fenrisulven i en samtid preget av info wars og en himmler full av stjerner » ( VARGTASS Forlag ), samtidig som det vises lysbilder fra en verden som er svart-hvitt. #rømmegrøt.
DA170615 Den kommer ut i oktober på Falck Forlag .
DA170615 Den kommer ut i oktober på Falck Forlag .
VG170614 Grossmans vinnerbok er nå under oversettelse til norsk og skal utgis på lille Agora forlag .
DA170613 Hvorfor : Gir ut debutromanen « Lysveven » på eget forlag .
AP170613https://www.aftenposten.no/kultur/i/K5Pme/Forfatterdrommer-og-hybelliv-i-Bo - Om man ikke har noe å lære som skrivende, hva skal man da med forlag og den kritiske tradisjonen ? spør han retorisk.
AP170613https://www.aftenposten.no/kultur/Forfatterdrommer-og-hybelliv-i-Bo-620359b.html - Om man ikke har noe å lære som skrivende, hva skal man da med forlag og den kritiske tradisjonen ? spør han retorisk.
AP170611 FOTO : Kagge forlag
VG170607 Oslo Literary Agency : Eies av Aschehoug, men er nå blitt frittstående, slik at de også representerer forfattere fra andre forlag .
VG170607 Husker du ? Forlag ba forfatter endre « fy faen » til « fy søren » og « ræva » til « elendig » ¶
VG170606 Jeg er i kontakt med et forlag nå, så vi får se.
AA170606 Siden har jeg fått høre fra større, mer profilerte forlag at de ville ha gitt ut en slik bok tvert, ler Kirsten Winge som i dag har kontrakt med Vigmostad & Bjørke.
AA170606 Etter hvert tok hun kontakt med et lite forlag , Landbruksforlaget som ga henne kontrakt med en gang.
DB170605 Suksess på eget forlag
DB170605 Selv om både Geir Tangen og Agnes Matre nå gir ut sin første roman på et stort forlag , kan de ikke regnes som debutanter.
DB170605 Matre har utgitt to romaner tidligere, mens Tangen debuterte i 2016 med Maestro på eget forlag .
DB170605 - Så er det jo litt ekstra stas for oss norsklærere å bli utgitt på samme forlag som Ibsen, supplerer Tangen.
DB170605 - Første mål var å bli antatt av et stort forlag .
DB170603 Utenlandske forlag ser til Tyskland for å finne ut hva som skjer, sier Even Råkil, og legger til at de selger langt flere boktitler også til det engelske og amerikanske markedet nå enn de gjorde for bare fem år siden.
DB170603 Utenlandske forlag er genuint interessert i hva vi kan tilby, og spør etter alt fra krim til bøker om « hygge », sier Thomas Mala.
DB170603 Representerer Kagge, Samlaget, Spartacus, Omnipax, Mangshou og Humanist forlag og har blant andre Maria Parr og Ingeborg Arvola hos seg.
DB170603 Mer enn 7000 forlag , bokhandlere, oversettere, illustratører, trykkerier, filmprodusenter, interesseorganisasjoner, forfattere, produsenter av digitale tjenester og andre bransjeaktører fra mer enn hundre land møtes.
DB170603 Hit kommer det hvert år over 10 000 journalister, 7000 forlag og nærmere 300 000 besøkende.
DB170603 Fra 2016 inngikk Gyldendal forlag et samarbeid med disse, men det gjelder kun for noen av deres skjønnlitterære forfattere.
DB170603 Det er deilig å kunne overlate den delen av jobben til forlag og agenter.
DB170603 De har begge jobbet i forlagsbransjen med å få norsk litteratur ut i verden, Mala har vært ti år i Forlaget Press, Dalaker har vært markedssjef i både Gyldendal og Schibsted forlag .
DB170603 - Å ha agent er viktig for å bli lest av utenlandske forlag og litterære talentspeidere.
DB170603 - Alle forlag ønsker seg bøker som kan selge mye, men de ønsker også de gode litterære bøkene.
VG170602 - Det har også mye å si at både forlag og bokhandel har vært flinke til å løfte boka fram.
BT170602 « Dersom journalistene kutter adgangen forlag har til offentligheten, kan journalistene til slutt sitte igjen nesten uten aktører å svinge sin kritiske og uavhengige pisk over ».
BT170602 Han insinuerer at vi i mediene har et ansvar for økonomi og drift i norske forlag , og reduserer implisitt mediene til en slags « tjener » for ressurssterke kulturbedrifter.
VG170601 Oktober forlag forteller at forfatteren går til behandling på Radiumhospitalet for kreft i svelget.
DB170601 Det opplyser Oktober forlag overfor Dagsavisen.
VG170531 Som vår egen Karl Ove Knausgård, som kjøpte de norske rettighetene til sitt eget forlag , Pelikanen.
DA170531 Transfer forlag
DA170531 Pelikanen forlag
DB170530 Som illustratør og fotograf hadde hun fått i oppdrag av Kagge forlag å ta bilder av Eirik Jensen til boka om han selv, « På innsiden ».
DB170530 august 1962 i Reykjavík Ga ut sin første diktsamling i 1978, « Sýnir », på eget forlag , og sin første roman i 1987, « Stálnótt » ¶
AP170530 Det er noe pussig at kritikere av vårt forlag mener at dette vil innebære at redaktøren vil vegre seg for å åpne opp for kommentarfelt på sin nettavis, all den tid identiske prinsipper har vært pålagt norske redaktører i presseetikken siden 2001.
DB170529 På høyreekstreme amerikanske nettsider sirkulerer i alle fall en artikkel fra 1975 som hyller Jean Raspail som en etterlengtet motstemme til neger-kommunisten Fanon, utgitt i USA på et jødisk forlag , say no more.
DB170529 Hva så med rasismen hos Raspail, spiller det egentlig noen rolle at Toje og den norske utgiveren Hans Rustad ( Document Forlag ) skiller lag på dette punktet ?
DB170527 Satt på spissen : Avisene skriver ikke lenger om rubb og stubb, det symbiotiske forholdet mellom forlag og avishus er i ferd med å raseres.
DB170527 Det er så bekmørkt at norske kulturinstitusjoner, som forlag og teater, har måttet ty til egen kommunikasjonsavdeling for å nå ut til folket.
AP170527https://www.aftenposten.no/kultur/i/Jm8PJ/Bokanmeldelse-Stor-romankunst-og-politisk-historiefortelling-fra-Kenya Bokvennen Forlag
AP170527https://www.aftenposten.no/kultur/Bokanmeldelse-Stor-romankunst-og-politisk-historiefortelling-fra-Kenya-621733b.html Bokvennen Forlag
AP170527 Bokvennen Forlag
VG170526 Geir Tangen har et oppsiktsvekkende dårlig språk til å utkomme på et av våre største og mest prestisjetunge forlag .
VG170526 FELLES-LANSERING : Agnes Lovise Matre og Geir Tangen er ektepar og krimforfattere - og ikke bare lanserer Gyldendal forlag bøkene deres på samme dag, de har til og med sendt ut gratisbøker med begge bøkene i ett til landets bokhandlere.
VG170526 Etter at han debuterte på eget forlag i fjor med krimen « Maestro », har han blitt fanget opp av Gyldendal, og i tillegg fått et svensk agentur til å ta seg av utenlandssalget sitt.
VG170526 På samme dag og samme forlag lanserer også hennes mann, Geir Tangen, krim.
NL170523 Selv om takhøyden også her må være stor, er det langt over grensen når en master i historie på nettstedet Finnmark Forlag skriver at historikere og arkeologer ved UiT bevisst " ensretter, politiserer, fordreier, omdefinerer og forfalsker samisk og nordnorsk historie. " ( 22/7 2015 ).
DA170522 Dalloway » fra 1925, ute på Pax forlag nå.
BT170522 Til kongen og Augustins ære », Spartacus forlag , 2013.
DB170521 RESPEKTLØST : Advokat Hans Marius Graasvold er blitt kontaktet av flere forlag , og opplever det både respektløst og upassende Foto : NTB Scanpix ¶
DB170521 Nå vil norske forlag også ha en flik av Joshua French og den utrolige historien og de to Kongo-farerne.
DB170521 Han bekrefter at flere forlag har tatt kontakt og ønsker å signere en bokavtale med French.
DB170521 Flere forlag interessert ¶
VG170519 Vi vet at han i disse årene har fått diverse honorar, blant annet fra Kagge forlag , underbygget hun argumentet om en ukjent kilde med.
NL170519 Oslo : Arneberg forlag
DB170519 Stortingsflertallet har vedtatt at det bare skal være tre helnorske ulvefamilier pluss noen grenseulver- Hvis ikke dette engang skal oppfattes som en nedre grense blir situasjonen for ulven kritisk, sa Solum som derimot advarte mot et forlag om å avvike ulvesonen.
BT170519 - Da han fikk utbetalinger fra Kagge forlag gikk disse inn på hans søsters konto, som han i realiteten selv disponerte, sa hun.
AP170519 - Da han fikk utbetalinger fra Kagge forlag gikk disse inn på hans søsters konto, som han i realiteten selv disponerte, sa hun.
AA170519 Han forbereder nye kunstutstillinger, har en rekke kommersielle illustrasjonsoppdrag og driver forlag .
AP170518https://www.aftenposten.no/kultur/i/WpAAr/Flamme-Forlag-stopper-salget-av-Audun-Mortensen-roman-etter-anklager-om-plagiat | Flamme Forlag stopper salget av Audun Mortensen-roman etter anklager om plagiat ¶
AP170518https://www.aftenposten.no/kultur/i/WpAAr/Flamme-Forlag-stopper-salget-av-Audun-Mortensen-roman-etter-anklager-om-plagiat Samleren av Audun Mortensen ble gitt ut på Flamme Forlag i 2015.
AP170518https://www.aftenposten.no/kultur/Flamme-Forlag-stopper-salget-av-Audun-Mortensen-roman-etter-anklager-om-plagiat-621374b.html | Flamme Forlag stopper salget av Audun Mortensen-roman etter anklager om plagiat ¶
AP170518https://www.aftenposten.no/kultur/Flamme-Forlag-stopper-salget-av-Audun-Mortensen-roman-etter-anklager-om-plagiat-621374b.html Samleren av Audun Mortensen ble gitt ut på Flamme Forlag i 2015.
AP170518 | Flamme Forlag stopper salget av Audun Mortensen-roman etter anklager om plagiat ¶
AP170518 Samleren av Audun Mortensen ble gitt ut på Flamme Forlag i 2015.
DA170514 Hadde det vært et stort marked for et blad om fotball i et fotballbesatt land som Norge, ville et etablert forlag hatt suksess med det for lengst.
DB170513 Tittelen på denne saken er med fullt overlegg tjuvlånt fra den franske forfatteren Christiane Rocheforts roman fra 1969, på norsk ved Jan Olav Gatland, Oktober forlag 1987.
DB170513 Foto : Juritzen forlag
AP170513https://www.aftenposten.no/kultur/i/knxkv/Poesi-slipper-for-lett-igjennom FOTO : Flamme forlag
AP170513https://www.aftenposten.no/kultur/i/OxXM3/Bokanmeldelse-Hun-vil-ha-barn_-ikke-han Oktober forlag
AP170513https://www.aftenposten.no/kultur/Poesi-slipper-for-lett-igjennom-620964b.html FOTO : Flamme forlag
AP170513https://www.aftenposten.no/kultur/Bokanmeldelse-Hun-vil-ha-barn_-ikke-han-620962b.html Oktober forlag
AP170513 FOTO : Flamme forlag
AP170513 Oktober forlag
DN170512 Etter et opphold på Harvard Kennedy School i vinter, jobber hun nå med et bokprosjekt om jødedommen som hun håper å fange interesse for hos et forlag .
VG170511 Vi satser alvorlig på krimfeltet, sier Fløtaker som mener alt ligger til rette for at forfatterne som kommer fra andre forlag vil nå et større publikum med Cappelen Damm på laget.
VG170511 Rivertonvinner Gard Sveen, Monika Yndestad ( kåret til årets krimdebutant i 2013 ) og krimredaktør Alexander Opsal går alle til Cappelen Damm, mens Lene Lauritsen Kjølner ( årets krimdebutant 2015 ) går til Juritzen forlag .
VG170511 Nå bytter han forlag fordi han er ikke er fornøyd med oppfølgingen.
VG170511 Men det stemmer at jeg har signert en flerbokskontrakt med et annet forlag .
VG170511 I løpet av kort tid har Cappelen Damm snappet opp flere norske krimforfattere fra andre forlag .
VG170511 Hvis jeg klarer å skrive ferdig bok etterhvert, så tar jeg stilling til hvilket forlag den skal ut på da, sier Anne Holt.
VG170511 Hun er for tiden satt ut av en skade, og sier til VG at hun ikke har tatt stilling til hvilket forlag neste bok skal gis ut på.
VG170511 Etter det VG erfarer er det stor sannsynlighet for at et av Vigmostad & Bjørkes største navn, Anne Holt, som forøvrig er gift med Tine Kjær, også vil bytte forlag .
VG170511 Anne Holt, som for øvrig er gift med Tine Kjær, har ikke tatt stilling til hvilket forlag hennes neste bok skal gis ut på, men flere spekulerer i at hun følger etter til Cappelen Damm dit også hennes redaktør Alexander Opsal går til.
DB170511 I boken « Jeg skal fortelle deg min hemmelighet », som Petter ga ut via Aller forlag i 2015, fortalte han flere historier om parets tøffe kamp.
DA170511 Hun påpeker at regjeringspartiene stemte ned flere av Aps forlag da statsbudsjettet for 2017 ble behandlet.
AA170511 Hun påpeker at regjeringspartiene stemte ned flere av Aps forlag da statsbudsjettet for 2017 ble behandlet.
DA170510 Pax Forlag
DB170508 BOK : Bokvennen Forlag har utgitt en ny utgave av de samlede diktene til vår største proletarpoet, Rudolf Nilsen ( 1901-1929 ), med et engasjert etterord av professor Hans H.
AP170508 Denis hadde en direktørjobb i forlag og Laurance har vært lærer.
AP170506https://www.aftenposten.no/kultur/Thure-Erik-Lund-med-styggvakkert-samlivsdrama-620577b.html FOTO : Aschehoug forlag
AP170506 FOTO : Aschehoug forlag
DB170505 Foto : " Førsteklasses mat ", Kagge forlag
DB170505 ( Kilde : Førsteklasses mat, Kagge forlag ) ¶
DB170505 I fjor kom en norsk oversettelse på Document forlag .
DA170503 Bokvennen forlag
AP170429 Flamme forlag
DB170428 Jeg ønsker Eias satire velkommen som et spark oppover, mot forlag og forfattere som ikke tar sine lesere og deres behov for kunnskap om religion tilstrekkelig på alvor.
AP170428 Knausgård utgir i disse dager en bok om Edvard Munch, Så mye lengsel på så liten flate ( Oktober forlag ).
DA170426 Da amerikanske Emma Cline debuterte med « Jentene » lå tolv forlag i budkrig om manuset.
AA170426 I tillegg til Dagens Næringsliv og Mynewsdesk eier NHST også Morgenbladet, fem internasjonale næringsaviser og Nautisk Forlag . ( ©NTB ) ¶
VG170425 Juritzens forlag , 303 sider ¶
VG170425 Foto :, Juritzen Forlag
DN170425 NHST eier de to norske avisene Dagens Næringsliv ( DN ) og Morgenbladet, fem internasjonale næringsaviser, pressetjenesten Mynewsdesk og Nautisk Forlag , som leverer navigasjonsprodukter til skipsfart.
DN170425 I kvartalsrapporten står det også at « lønnsomheten i Nautisk Forlag ikke er tilfredsstillende ».
DB170425 Det var fullt hus da Morgenbladet og Gyldendal Norsk Forlag arrangerte en samtale mellom journalist Tove Gravdal og forfatter D'Antonio på Litteraturhuset i Oslo, i går.
DA170425 Selv om Strømme har bodd 17 år i Norge, og snakker svært godt norsk, var det ingen norske forlag som var interessert i å lese et manus på engelsk.
DB170424 Det ble etter hvert flere millioner solgte eksemplarer av boka « Zen og kunsten å vedlikeholde en motorsykkel, en undersøkelse av verdier », som først ble returnert med negativ respons fra 121 forlag .
DA170423 Pitch Forlag 2017 ) møtte hverandre i AUF og kom ut av skapet sammen.
DB170422 Påfallende nok er de begge utgitt på små forlag .
DB170422 Den utkom på lille Bazar forlag .
AP170422 Sakprosa, Falck Forlag
DB170421 Hvis man har tenkt å argumentere imot det perspektivet, må man være løsningsorientert og komme med forlag til hvordan gjøre integrering enklere og mer kostnadseffektivt.
DB170421 Foto : Juritzen forlag
DB170421 april under tittelen « Mitt hemmelige liv » på Juritzen forlag .
DA170421 - Utgangspunktet var at onklene mine, som driver et samisk forlag , spurte om jeg ville lage samiske satiretegninger for dem.
DB170418 Selv om utenlandske medier allerede har begynt å lekke utdrag fra boka, uttaler forlagssjef i Juritzen forlag , Sarah Natasha Melbye, at hun ikke kan kommentere innholdet før slippdato.
DB170418 Foto : Juritzen forlag
DB170417 Figenschou forlag har visst også noe på gang.
DB170417 Fenomenet « Fifty Shades of Grey » startet som selvpublisert e-bok og ble en farsott på nett, før det ble plukket opp av seriøse forlag og satt stive permer på.
DB170417 Det påfunnet var så innbringende at norske forlag - tross sin opprinnelige og uttalte skepsis - har jaktet erotika som kåte løshunder de siste åra.
DN170416 Foto : Patrik Engström / Gawell Forlag
AA170416 - Vi synes det er utrolig moro at folk kan handle Bibelen sammen med fredagstacoen, sier forlagsdirektør Petter Kjus Skippervold i Verbum Forlag til Dagen.
AP170415 Oktober Forlag
DB170412 Matredaktør i Aller Media og Dagbladet Mat, Christopher Sjuve, har nettopp gitt ut boka « Egg - alt du trenger å vite », på Spetakkel Forlag .
DA170412 Disse tok jeg med til den lokale bokhandelen på Tynset hvor jeg spurte om adresse til et forlag i Oslo.
DB170411 Nå kommer denne serien fra 1911-1935 på ny, utgitt av Spruce Forlag .
FV170408 | Starter Lik forlag med fest ¶
FV170408 Dikt på dass er en av ingrediensene på åpningsfesten til Lik forlag .
DB170408 Hun får støtte av matredaktør i Aller Media og Dagbladet Mat, Christopher Sjuve, som nettopp har kommet ut med boka « Egg - alt du trenger å vite » på Spetakkel forlag : ¶
AP170408 Gads forlag A/S og SAP Scandinavian Academic Press.
DA170406 Denne boka er en mer konkret veiledning til hvordan du får det til, sier Kristin Eick Viuf i Bazar forlag .
DB170405 Ifølge hans forlag Oktober er bøkene hans oversatt til over 30 språk.
FV170404 Cappelen Damm har kjøpt aksjene i Portal Forlag som kristiansanderen Andreas Aase etablerte i 2005.
FV170401 I dag jobber hun i Juritzen forlag .
DB170401 Forfatteren sitter ved et kafebord like ved Gyldendal forlag der han tidligere jobbet som forlagsredaktør.
DB170401 I en ikke spesielt oppsiktvekkende meningsytring om balansen mellom børs og katedral i norske forlag blir Nesbøs « Tørst » sammenlignet med « Fifty Shades of Grey ».
VG170331 Forlagssjef Jørn Engevik i Skagerrak Forlag AS sier til VG at Fredrik Bendiksen ikke ønsker å kommentere bokaen.
SA170331 I dag jobber hun i Juritzen forlag .
DB170331 Ti interesserte forlag
DB170331 Da boka var ferdig og manuset sendt til diverse forlag , svarte ti av dem at de ville utgi boka hennes.
DB170331 Et ønske er at redaktører og forlag skiller skitt og kanel i mye sterkere grad enn tilfelle er nå, for det utgis dessverre også svært mye middels og dårlig krim, der hele kapitler og lange passasjer kunne ha vært strøket.
AP170331 I dag jobber hun i Juritzen forlag .
AA170330 En mann fra Drammen vasket frimerkene av konvolutter sendt til et forlag , tørket dem, og solgte dem videre på internett, skriver Drammens Tidende.
DN170329 Elisabeth Steen sier det er en del av moroa å ikke vite hvilke andre forlag man byr mot.
DB170327 En historie om Norges framtid » ( Kagge forlag ).
VG170325 Pris : 349 kr ¶ Forlag : Vigmostad & Bjørke ¶
DB170325 - Det er flere forlag som ringte til meg, så jeg har snakket med flere forskjellige, og havnet på Samlaget, sier han.
AP170325 Press forlag
VG170324 Juritzen forlag
VG170324 Foto : JURITZEN FORLAG
VG170324 Denne uken lanserer Juritzen forlag sitt forsøk på å penetrere salgslistene med det hete paret Nora og Nicholas.
SA170324 Øyvind Revheim ga i 2016 ut boken « Nord-Irland - historien om konflikten 1916 - 2016 » på Kolofon Forlag .
DB170323 « Et sted på grensen » gis ut av Juritzen forlag som har en erotisk roman til på trappene.
DB170323 En norsk jentes bekjennelser » ut på Kagge forlag .
VG170322 SSB begynte ikke med slike fremskrivninger før året etter at Hylland kom med sitt forlag .
SA170322 | Fire forlag får kjempebot for ulovlig samarbeid ¶
SA170322 | Bøtelagte forlag mener de ikke har gjort noe ulovlig ¶
SA170322 Aschehoug forlag er ett av fire som har fått millionbot på grunn av ulovlig samarbeid.
DN170322 « Konkurransetilsynet ilegger fire forlag til sammen 32 millioner kroner i gebyr for ulovlig samarbeid », skriver Konkurransetilsynet i en pressemelding.
DN170322 Norges fire største forlag straffes for å ha samarbeidet om å skvise ut Reitan-familiens bokdistributør - i strid med konkurranseloven.
DN170322 Foto : Gunnar Lier ¶ | Forlag får bot for ulovlig samarbeid ¶
DB170322 Titlene kjøpes på lisens fra utenlandske forlag og kommer fiks ferdig på datafiler med bilder, tekst, fonter og ferdig design fra utenlandske forlag han samarbeider med.
DB170322 Titlene kjøpes på lisens fra utenlandske forlag og kommer fiks ferdig på datafiler med bilder, tekst, fonter og ferdig design fra utenlandske forlag han samarbeider med.
DB170322 Det er ikke mange forlag som kan vise til det, avslutter Therkelsen.
DB170322 ¶ BØTELAGT : Konkurransetilsynet har ilagt fire forlag til sammen 32 millioner i gebyr for ulovlig samarbeid.
DB170322 Vigmostad & Bjørke kjøpte Schibsted Forlag i 2015, og forlagssjefen sier til Dagbladet at det er Schibsted som må betale gebyret fra Konkurransetilsynet.
DB170322 Varsler om 23 millioner kroner i bot til flere av Norges største forlag
DB170322 Ifølge Konkurransetilsynet, ved settekonkurransedirektør Mads Magnussen, har Cappelen Damm, Gyldendal, Schibsted Forlag ( nå eid av Vigmostad & Bjørke ) og Aschehoug samarbeidet om en kollektiv boikott av Interpress, og utvekslet konkurransesensitiv informasjon.
DB170322 ( Dagbladet ) : Konkurransetilsynet opplyser i en pressemelding onsdag at de har ilagt fire norske forlag til sammen 32 millioner i gebyr for ulovlig samarbeid.
DB170322 Vil ha myndighetene på banen etter at Norges største forlag er ilagt 32 millioner kroner i bøter.
DB170322 Konkurransetilsynet opplyser i en pressemelding onsdag at de har ilagt fire norske forlag til sammen 32 millioner i gebyr for ulovlig samarbeid.
DB170322 KRITISK : - Dagens vedtak fra Konkurransetilsynet viser at maktkonsentrasjonen i bokbransjen ikke er sunn, og at den verken gagner lesere, forfattere eller mangfoldet, sier forlegger og eier av Juritzen forlag , Arve Juritzen til Dagbladet.
DB170322 Juritzen forlag sto i 2016 i fare for å bli slått konkurs etter en tvist med Reitangruppen.
DB170322 Ifølge Konkurransetilsynet, ved settekonkurransedirektør Mads Magnussen, har Cappelen Damm, Gyldendal, Schibsted Forlag ( nå eid av Vigmostad & Bjørke ) og Aschehoug samarbeidet om en kollektiv boikott av den tidligere distributøren Interpress, og utvekslet konkurransesensitiv informasjon.
DB170322 - Slik det er nå bestemmer tre store forlag hvilke bøker som skal synliggjøres i bokhandlene.
DB170322 ( Dagbladet ) : - Dagens vedtak fra Konkurransetilsynet viser at maktkonsentrasjonen i bokbransjen ikke er sunn, og at den verken gagner lesere, forfattere eller mangfoldet, sier forlegger og eier av Juritzen forlag , Arve Juritzen til Dagbladet.
BT170322 | Fire forlag får kjempebot for ulovlig samarbeid ¶
BT170322 Schibsted Forlag er i etterkant tatt over av Vigmostad & Bjørke.
BT170322 Schibsted Forlag : 4,56 millioner kroner ¶
BT170322 Forlegger Arno Vigmostad i Vigmostad & Bjørke sier Konkurransetilsynets vedtak gjelder en hendelse som fant sted før de kjøpte Schibsted Forlag i juni 2015.
BT170322 Da Interpress ble lagt ned, mistet mindre forlag som Juritzen og Kagge sin mulighet til å få bøkene ut i andre kanaler enn bokhandlene.
BT170322 Cappelen Damm, som er Norges største forlag , skriver i en pressemelding at de er uenige i milliongebyret fra Konkurransetilsynet.
BT170322 - Gyldendals kommunikasjon med andre forlag i saken har ikke gått utenfor det eierforlag lovlig kan diskutere i kraft av sitt eierskap i Bladcentralen og Bestselgerforlaget.
BT170322 - Forlagene Aschehoug, Cappelen Damm, Gyldendal og Schibsted Forlag har brutt konkurranseloven.
AP170322 Jesper Borgen vant mest da norske komponister, låtskrivere og forlag ble hedret tirsdag.
AP170322 Bak prisen står foreningen Musikkforleggerne, og poenget er å hedre norske opphavspersoner - komponister, låtskrivere og forlag - som har utmerket seg med sine verk i løpet av 2016.
AP170322 | Fire forlag får kjempebot for ulovlig samarbeid ¶
AP170322 - Forlagene Aschehoug, Cappelen Damm, Gyldendal og Schibsted Forlag har brutt konkurranseloven.
AA170322 | Fire forlag får millionbøter for ulovlig samarbeid ¶
AA170322 Vigmostad & Bjørke kjøpte opp Schibsted forlag i 2015.
AA170322 Konkurransetilsynet mener fire forlag har samarbeidet ulovlig om boikott av en distributør.
AA170322 Aschehoug får et gebyr på 9,66 millioner kroner, Cappelen Damm får et gebyr på 9,1 millioner kroner, Gyldendal 7,88 millioner kroner og Vigmostad & Bjørke ( eier av tidligere Schibsted forlag ) 4,56 millioner kroner.
AA170322 | Bøtelagte forlag mener de ikke har gjort noe ulovlig ¶
AA170322 Aschehoug er ilagt et gebyr på 9,66 millioner kroner, Cappelen Damm 9,1 millioner, Gyldendal 7,88 millioner og Vigmostad & Bjørke ( eier av tidligere Schibsted forlag ) 4,56 millioner kroner.
AA170322 - Vigmostad & Bjørke har ikke hatt noen medvirkning til denne saken utenom overtakelsen av Schibsted forlag , uttaler selskapet.
AA170322 - Gyldendals kommunikasjon med andre forlag i saken har ikke gått utenfor det eierforlag lovlig kan diskutere i kraft av sitt eierskap i Bladcentralen og Bestselgerforlaget, sier forlaget.
AA170322 | Fire forlag får millionbøter for ulovlig samarbeid ¶
AA170322 Konkurransetilsynet har ilagt fire forlag til sammen 32 millioner i gebyr for ulovlig samarbeid.
AA170322 Aschehoug får et gebyr på 9,66 millioner kroner, Cappelen Damm får et gebyr på 9,1 millioner kroner, Gyldendal 7,88 millioner kroner og Vigmostad & Bjørke ( eier av tidligere Schibsted forlag ) 4,56 millioner kroner.
AA170322 Aschehoug forlag er ett av fire som har fått millionbot på grunn av ulovlig samarbeid.
VG170320 Han har mottatt 175.000 kroner fra Kagge forlag for å skrive bok.
DA170319 Ifølge bok365.no var det særlig Kagge forlag og Cappelen Damm som deltok i den norske budrunden.
DA170319 Den ble gitt ut av Versal forlag , som siden er blitt et underbruk av Gyldendal.
AP170318 Pax Forlag
AP170318 Pax forlag
AP170317 Bokvennen forlag
DB170316 Forlegger Jonas Forsang i FYM Forlag ser fram til utgivelsen.
AA170316 Han omtales som en av Sveriges største fortellere, både av forfatterkolleger og sitt eget forlag .
DB170315 Foto : Dreyers forlag
DB170315 ¶ HACKET : Forfatter og redaktør i Kagge forlag , Aslak Nore, er blant dem som ble hacket onsdag.
DA170315 1987 ) har en master i nordisk, har vunnet skrivekonkurranser, er datter av Tove Nilsen og kan bli ett av dem med litt mer coaching fra forlag og redaktør.
BT170315 DEBUTANT : Fredrik Hagens debutbok heter « Jeg kom plutselig til å slutte å tenke på deg », og er utgitt på Flamme forlag .
DB170314 NY BOK : Lege og søvnforsker Harald Hrubos-Strøm er aktuell med Sov godt ( Kagge forlag ).
DB170314 Ifølge forlaget er det forlag fra et tjuetalls land som allerede har sikret seg rettighetene til å gi ut boka.
DB170314 I november bekreftet Gyldendal forlag at det kommer en femte bok i Millennium-serien.
DB170313 Vi gjør oppmerksom på at Cecilie Kjenslis bok « Sex fra Ah til Åh... » er gitt ut på Aller forlag , som har samme eiere som Dagbladet.no.
AA170313 Moyes har skapt et helstøpt univers og karakterer som mange er blitt veldig glade i, sier forlagssjef Anja Marheim i Bastion forlag .
DB170311 Mye flott har vært skrevet om barokkforskeren, Peter Dass-redaktøren og Holberg-oversetteren Heggelund, den litterære direktøren i Aschehoug Forlag og ikke minst om hans tre legendariske diktsamlinger.
AP170311 FOTO : Gyldendal Norsk Forlag
DB170310 Han startet et forlag for billigbøker og var forkjemper for at alle skulle ha tilgang til informasjon, sier hun.
AP170310 Tiden forlag
VG170309 Men mer enn at Lou reiser til New York, kan jeg foreløpig ikke avsløre, sier forlagssjef Anja Marheim i Bastion forlag .
DA170309 FOTO : BONNIER FORLAG
DB170307 Foto : Aschehoug Forlag
VG170306 Nesbøs forlag , Aschehoug, har ikke klart å spore opp noen bøker som tidligere er trykket i et like stort opplag i den norske bokbransjen. - 20 år etter at den første boken om Harry Hole kom ut i 1997, er Jo Nesbø mer populær enn noen gang.
DN170305 Norske forlag låser lydbøkene sine inn i hver sin strømmetjeneste.
DB170304 Foto : Heini Lehväslaiho/Oktober Forlag
AP170304 Kagge forlag
AP170303 Kagge forlag
DA170302 Gaimans forlag i Norge, VigmostadBjørke, gir ut Gaimans « Norse Mythologies » på norsk våren 2018.
AA170302 En fri ", utgitt på Pax forlag , mens Tyra Teodora Tronstad fikk prisen for beste barne- og ungdomsbok for " Mørket kommer innenfra " ( Aschehoug ).
AA170302 En fri ", utgitt på Pax forlag , mens Tyra Teodora Tronstad fikk prisen for beste barne- og ungdomsbok - " Mørket kommer innenfra " ( Aschehoug ).
DB170228 Vil dette kunne føre til at forfattere og forlag tilpasser seg det som anses å være rådende syn i vurderingsutvalgene ?
DB170228 De to største har handlet om kritikerrost krim som ikke har blitt kjøpt inn og om underkjente lyrikkutgivelser fra etablerte forlag .
SA170226 Og et umake bytte mellom et dansk og et norsk forlag .
DB170225 Foto : Tiden Norsk Forlag
DA170225 Vi får komme tilbake til nøyaktig tidspunkt når vi har lest boka, sier Karen Jensen, markedsansvarlig i Pax Forlag .
DA170225 Tidligere i år kom Pax Forlag med en oversettelse av tidlige Murakami-noveller, « Elefanten som forsvant ».
DA170225 Jensen i Pax Forlag .
DA170225 I Norge venter Murakamis utgivere Pax Forlag nå på ekspresspost fra Japan med bøkene.
AP170225 Cappelen Damm forlag
FV170224 For å sitere presseskrivet til Kagge forlag den gangen : ¶
BT170224 For å sitere presseskrivet til Kagge forlag den gangen : ¶
VG170222 Foto : Gyldendal Norsk Forlag
DB170222 Jan Kristoffer Dale, som er nominert med novellesamlinga « Arbeidsnever » utgitt på Kolon forlag , har fått god omtale av si første bok.
DA170222 « Tjenerinnens beretning » kom på norsk i 1987, men er for lengst utsolgt fra forlag , kun tilgjengelig fra bibliotekenes magasiner.
AP170221 Forlegger Bjørn Aagenæs i Kolon forlag er svært glad for at Jan Kristoffer Dale er nominert til Vesaas-prisen.
AP170221 Forlegger Bjørn Aagenæs i Kolon forlag er svært glad for at Jan Kristoffer Dale er nominert til Vesaas-prisen.
BT170220 Øivind Bratberg er forfatter av biografien Roald Dahl, « Grensesprengeren » ( Dreyers Forlag , 2016 ).
DB170218 Deretter forteller hun at hun har villet bli forfatter siden hun var barn, at hun jobbet som servitør om natta, og skrev romaner om dagen, men ingen forlag ville anta henne.
DB170217 Baldwin var hyppig lest av raddismiljøet i Norge på 1960- og 70-tallet da Pax forlag oversatte flere av bøkene hans.
DN170215 Underliggende bidro Norske publikasjoner og Mynewsdesk med resultatforbedring, mens Global Publications og Nautisk Forlag hadde svakere resultater i fjerde kvartal enn året før, men bare Nautisk Forlag endte med et driftsunderskudd.
DN170215 Underliggende bidro Norske publikasjoner og Mynewsdesk med resultatforbedring, mens Global Publications og Nautisk Forlag hadde svakere resultater i fjerde kvartal enn året før, men bare Nautisk Forlag endte med et driftsunderskudd.
DN170215 Underliggende bidro Norske publikasjoner og Mynewsdesk med resultatforbedring, mens Global Publications og Nautisk Forlag hadde svakere resultater i fjerde kvartal enn året før, men bare Nautisk Forlag endte med et driftsunderskudd.
DN170215 Underliggende bidro Norske publikasjoner og Mynewsdesk med resultatforbedring, mens Global Publications og Nautisk Forlag hadde svakere resultater i fjerde kvartal enn året før, men bare Nautisk Forlag endte med et driftsunderskudd.
DN170215 Underliggende bidro Norske publikasjoner og Mynewsdesk med resultatforbedring, mens Global Publications og Nautisk Forlag hadde svakere resultater i fjerde kvartal enn året før, men bare Nautisk Forlag endte med et driftsunderskudd.
DN170215 Underliggende bidro Norske publikasjoner og Mynewsdesk med resultatforbedring, mens Global Publications og Nautisk Forlag hadde svakere resultater i fjerde kvartal enn året før, men bare Nautisk Forlag endte med et driftsunderskudd.
DB170214 Jeg kjenner minst fem her på jobben, tolv i forskjellige band og forlag og minst 17 fra hjembygda.
DA170214 - Bokideen ble foreslått for meg av Kagge forlag , som lurte på om jeg kunne vært interessert i å gi dem en dokumentar om rettssaken.
VG170210 Hun tror det kan være ødeleggende for henne om det kommer ut hvem som har skrevet boken « Chicks o'hoi - En norsk jentes bekjennelser » - som kommer ut på Kagge forlag i disse dager.
VG170210 Dermed har Kagge forlag brukt ordet « rimming » i baksideteksten på boken - uten at forlagssjefen vet hva det betyr.
VG170210 Av alle ting er det A.N.P.s pappa som leverte manuset til Kagge forlag for å få det vurdert.
VG170210 da VG møter henne på et lukket rom hos Kagge forlag .
VG170209 Foto : Juritzen forlag
DA170208 * Bjarne Riiser Gundersen : « Da postmodernismen kom til Norge » ( Flamme Forlag ) ¶
SA170207 Inntrykket av at vi lever i en aggressiv sexistisk pornokultur blir forsterket ved filmer som eksempelvis « Fifty Shades Darker » og at et seriøst forlag som Aschehoug selger idylliseringen av myten om den lykkelige hora i bøkene « Calender girl ».
DB170207 Den rikt illustrerte boka « Min far Emanuel » ( Bokbyen Forlag ) handler om Emanuel Opstad ( 1901-1968 ).
VG170204 BOKAKTUELL : Maler og Ap-rådgiver Jonas Bals, kommer ut med boken « Hvem skal bygge landet ? » på Cappelen Damm forlag mandag.
VG170203 PÅ ALLES LEPPER : Forlag rundt om i verden leser nå « The Wonder Down Under ».
VG170203 Forlagsverdenen er ville etter den norske boken « Gleden med skjeden » - og flere internasjonale forlag har kuppet budrundene med sekssifrede forhåndsbud.
VG170203 Etter det VG kjenner til, måtte et engelsk forlag som la et høyt sekssifret beløp på bordet for rettighetene, godta et avslag - fordi det er så mange flere interesserte forlag .
VG170203 Etter det VG kjenner til, måtte et engelsk forlag som la et høyt sekssifret beløp på bordet for rettighetene, godta et avslag - fordi det er så mange flere interesserte forlag.
AP170203 Da flere yummimummies har gitt ut bøker på Lerkefuglen forlag i år, var oppmøtet på årets bokbad større enn noen gang.
DB170201 Når Amazon nå slipper Ingrid Winter i sin « Kindle First»-kampanje, er det første gang ei norsk bok er plukket ut til kampanjen, forteller Guro Johansen, informasjonskonsulent i Tiden Norsk Forlag .
DN170130 I en pamflett utgitt av Manifest forlag anfører Eystein Garberg, leder av Elektroarbeidernes fagforening i Trøndelag, at pensjonsordningen slår dårlig ut for unge arbeidstakere.
DB170128 Det virker fattigslig når et stort forlag som Gyldendal av økonomiske årsaker « gjemmer bort » et litterært prestisjeprosjekt på E-bok-markedet.
DB170128 På det humanistiske fakultet ved Universitetet i Oslo har faget litteraturformidling, der studentene får kompetanse både innenfor litteraturvitenskap og hvordan det kan brukes i jobber i forlag og kulturinstitusjoner, vært en suksess.
DB170126 ! Spesialenheten spurte også Jensen ut om penger han fikk fra Kagge forlag etter utgivelsene av bøkene « På innsiden » og « Attentatet ».
BT170126 Forlag og bokhandleres strategi for å overleve i den nye medievirkeligheten er å satse ekstra hardt på bestselgere fra det engelskspråklige markedet.
BT170120 « Du kan gjenkjenne populistene på deres moralske krav om å være folkets unike representant, » hevder Müller sitt lange essay i bokform : « Hva er populisme » ( Heinesens forlag , 2016 ).
DB170118 Ingen forlag har så langt vært på tråden, så vi jobber ikke videre med denne, men er i gang med det politiske attenbindskokebokverket « Fiffen fikser biffen ».
DB170118 ( Spetalen Forlag ).
DB170116 ( Foto : Kagge forlag ) ¶
DB170115 Ifølge Klassekampen har det vært en sterk økning de siste to åra av diktsamlinger på etablerte forlag som er blitt avvist.
DB170115 I denne uka kunne Klassekampen fortelle at hun er en av sju lyrikere på etablerte forlag som har fått sin diktsamling underkjent av det såkalte « vurderingsutvalget for norsk skjønnlitteratur ».
DB170115 Hennes diktsamling « Kjolen » kom i fjor på Oktober Forlag .
SA170113 Brian og Kim har via Skogen Design og Form Forlag ellers vært med på utgivelsen av den ferske boken « Møblene er fra Rastad & Relling ».
SA170113 BOK OM NORSKE MØBLER : Via Form Forlag er Brian og Kim involvert i den ferske boken « Møblene er fra Rastad & Relling », skrevet av Mats Linder.
DB170113 Mot slutten av utspørringen fikk han spørsmål om hva han gjorde med noe av pengene han fikk fra Kagge forlag for de to bøkene han har gitt ut hos dem.
BT170113 Brian og Kim har via Skogen Design og Form Forlag ellers vært med på utgivelsen av den ferske boken « Møblene er fra Rastad & Relling ».
BT170113 BOK OM NORSKE MØBLER : Via Form Forlag er Brian og Kim involvert i den ferske boken « Møblene er fra Rastad & Relling », skrevet av Mats Linder.
AP170113 Brian og Kim har via Skogen Design og Form Forlag ellers vært med på utgivelsen av den ferske boken « Møblene er fra Rastad & Relling ».
AP170113 BOK OM NORSKE MØBLER : Via Form Forlag er Brian og Kim involvert i den ferske boken « Møblene er fra Rastad & Relling », skrevet av Mats Linder.
DB170112 Mot slutten av utspørringen fikk han spørsmål om hva han gjorde med noe av pengene han fikk fra Kagge forlag for de to bøkene han har gitt ut hos dem.
DB170112 - Jeg visste at jeg hadde penger tilgjengelig fra blant annet Kagge forlag som jeg ikke hadde tatt ut.
DB170112 - Har du fått penger av Kagge forlag i kontanter ?
AP170112 VG skriver at i fjor langet Juritzen ut mot den amerikanske erotiske romanen Calendar Girl, som ble gitt ut på et annet forlag , og som han mente danket ut nye litterære stemmer.
AP170112 Det kom også frem at Jensen hadde tatt ut et stort honorar for to bøker han og Thomas Winje Øijord har utgitt på Kagge forlag .
SA170110 ¶ Panta Forlag
SA170110 Panta Forlag ¶ 7.
SA170110 Panta Forlag
SA170110 Jobber som redaktør i et forlag
SA170110 ¶ Panta Forlag
SA170110 Panta Forlag ¶ 7.
SA170110 Panta Forlag
SA170110 Jobber som redaktør i et forlag
DB170110 Oslo tingrett påla imidlertid Kagge forlag å utlevere opplysninger om utbetalinger.
DB170110 Hun sier de også har tatt hefte i et beløp i framtidige utbetalinger fra Kagge Forlag , som har publisert Jensens bøker « På innsiden » og « Attentatet ».
BT170110https://www.bt.no/bolig/Kastet-nesten-alt-han-eide-og-ble-minimalist-Mener-han-ble-lykkeligere-9588b.html Panta Forlag
BT170110https://www.bt.no/bolig/Kastet-nesten-alt-han-eide-og-ble-minimalist-Mener-han-ble-lykkeligere-9588b.html Jobber som redaktør i et forlag
BT170110 Panta Forlag
BT170110 Jobber som redaktør i et forlag
BT170110 Panta Forlag
BT170110 Jobber som redaktør i et forlag
AP170110 Politiet har allerede tatt beslag i 300.000 kroner Eirik Jensen ville ha fått fra Kagges forlag for boken « På innsiden.
AP170110 Panta Forlag ¶ 7.
AP170110 Panta Forlag
AP170110 Jobber som redaktør i et forlag
DB170104 Hun treffer bredt i opinionen og i det politiske miljøet, sier forlagssjef Anne Gaathaug i Kagge Forlag til Finansavisen.
AP170104 Hun treffer bredt i opinionen og i det politiske miljøet, sier forlagssjef Anne Gaathaug i Kagge Forlag til Finansavisen.
AP161019https://www.aftenposten.no/okonomi/Det-blir-flere-fattige-barn-og-unge-i-Norge-606969b.html Det er litt av grunnen til at jeg skrev en roman - for å gjøre min erfaring til noe større, sier Alm som nå jobber for seg selv som korrekturleser for ulike forlag .
AP160927https://www.aftenposten.no/reise/Noe-av-det-mest-parisiske-du-kan-gjore-320b.html Det ligger på boulevard Saint-Germain i nærheten av flere franske forlag og bokhandler, og har vært flittig frekventert av kjente forfattere, filosofer, designere og kunstnere siden 1880-årene.
AP160905 Her ankommer Egeland hagefesten til Aschehoug forlag i Oslo i august i år.
AP160425 Flere forlag har likt prosjektet, men tvilt på salgspotensialet.
AP160425 Flere forlag har likt prosjektet, men tvilt på salgspotensialet.
DA160414 Foto : Jæren Forlag AS Sandnes-ordfører Stanley Wirak ( Ap ) ønsker Hadia Tajik som listetopp for Rogaland Ap ved neste stortingsvalg.
DA160414 Foto : Jæren Forlag AS Lura stoppested i Strandgata ble nedlagt i 1965, da man i stedet ville satse på buss.
FV160229https://www.fvn.no/bolig/Verdenskjent-ryddeguru-Rydd-n-gang_-og-du-trenger-aldri-rydde-igjen-9118b.html Bazar forlag ¶ kun for å oppleve at kontoret eller hjemmet ditt blir rotete igjen omtrent med det samme ?
FV160229 Bazar forlag ¶ kun for å oppleve at kontoret eller hjemmet ditt blir rotete igjen omtrent med det samme ?
SA160204https://www.aftenbladet.no/bolig/Verdenskjent-ryddeguru-Rydd-n-gang_-og-du-trenger-aldri-rydde-igjen-9118b.html Bazar forlag ¶ kun for å oppleve at kontoret eller hjemmet ditt blir rotete igjen omtrent med det samme ?
SA160204 Bazar forlag ¶ kun for å oppleve at kontoret eller hjemmet ditt blir rotete igjen omtrent med det samme ?
BT160204https://www.bt.no/bolig/Verdenskjent-ryddeguru-Rydd-n-gang_-og-du-trenger-aldri-rydde-igjen-9118b.html Bazar forlag
BT160204 Bazar forlag
AP160204https://www.aftenposten.no/bolig/Verdenskjent-ryddeguru-Rydd-n-gang_-og-du-trenger-aldri-rydde-igjen-9118b.html Bazar forlag ¶ kun for å oppleve at kontoret eller hjemmet ditt blir rotete igjen omtrent med det samme ?
AP160128https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Giftekspert-Kvitt-deg-med-nesten-alle-lekene-pa-dette-barnerommet-9152b.html Spartacus Forlag
AP160128https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Derfor-mener-eksperten-at-mange-av-disse-lekene-er-fy-fy-9149b.html Spartacus Forlag
FV160106https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Dette-er-ADHD_-og-dette-er-mytene-9281b.html Helt hyper ? av Mariann Youmans, Gyldendal Forlag AS 2008 ¶
AP160106https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Dette-er-ADHD_-og-dette-er-mytene-9281b.html Helt hyper ? av Mariann Youmans, Gyldendal Forlag AS 2008 ¶
AP160106https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Dette-er-ADHD_-og-dette-er-mytene-9281b.html Helt hyper ? av Mariann Youmans, Gyldendal Forlag AS 2008 ¶