DB171231 januar 2018, sitter fortsatt TV 2 og Riks-TV på hver sin side av forhandlingsbordet .
NL171221 Det er forhandlingene med staten og politiske vedtak som avgjør hvilke verktøy Tromsø skal bruke for å nå målet, men noen funn fra rapporten ser ut til å bli helt sentrale på forhandlingsbordet .
DA171221 Mer alvorlig er det at de driver palestinerne enda lengre bort fra forhandlingsbordet », skriver MIFF.
DN171220 Tillerson sa de vil forsøke å øke presset ytterligere på Nord-Korea for å få dem til forhandlingsbordet med sikte på å få avsluttet atomprogrammet.
AP171220 Tillerson sa de vil forsøke å øke presset ytterligere på Nord-Korea for å få dem til forhandlingsbordet med sikte på å få avsluttet atomprogrammet.
DB171216 Trump har som kjent gått ut mot tidligere forsøk fra Tillerson for å få Nord-Korea til forhandlingsbordet .
DB171216 - Nord-Korea må gjøre seg fortjent til en plass ved forhandlingsbordet , sa Tillerson da.
VG171215 I oktober uttalte Donald Trump at utenriksministerens forsøk på å få Nord-Korea til forhandlingsbordet var bortkastet, og mente det var å kaste bort tiden å forhandle med « den lille rakettmannen ».
VG171215 - Nord-Korea må gjøre seg fortjent til en plass ved forhandlingsbordet , sa Tillerson.
VG171215 EU-lederne på andre siden av forhandlingsbordet , derimot, var adskillig mer dempet i sin entusiasme.
VG171214 Kun timer senere gikk nemlig Det hvite hus ut og avviste at det var aktuelt å sette seg ved forhandlingsbordet uten å stille betingelser.
VG171214 Bakgrunnen er at utenriksministeren strakk ut en overraskende hånd til Kim Jong-un da han onsdag inviterte Nord-Koreas ledelse til forhandlingsbordet « når som helst » og « uten å stille betingelser ».
VG171213 Rex Tillerson setter ingen betingelser for å få Nord-Koreas ledelse til forhandlingsbordet .
VG171213 - Det er urealistisk å forvente at et land med et atomvåpen-program setter seg til forhandlingsbordet og sier at de er klare for å avvikle et program som omfatter masseødeleggelsesvåpen, og som de har investert så store resurser på å utvikle, sa den amerikanske utenriksministeren.
NL171212 Dette er noe som - uansett utfall i PCI-saken - bør stå aller øverst på agendaen i forhandlingene mellom Troms og Finnmark, når de engang kommer tilbake til forhandlingsbordet .
DN171212 Han mener flere av medlemslandene utnytter dette og forsøker å nå sine mål gjennom rettstvister i stedet for ved forhandlingsbordet .
AP171211 | Europa vil ha Israel tilbake til forhandlingsbordet
VG171208 I et brev til Theresa May denne uken krevde 30 profilerte brexitforkjempere i Mays eget parti at hun skulle forlate forhandlingsbordet dersom EU krevde så mye som en pence av britene.
DA171208 Under Barack Obama holdt palestinerne også igjen, og var vanskelige å få til forhandlingsbordet .
DA171208 Det er mye mer uetisk å la barn og voksne dø og svekkes mens beslutningstakerne sitter ved forhandlingsbordet .
DN171207 - Dette kan føre partene lengre vekk fra forhandlingsbordet , sier statsminister Erna Solberg til NTB.
AP171207 Utenriksminister Ine Eriksen Søreide ( H ) sier hun er svært bekymret for at beslutningen kan bidra til økt ustabilitet i regionen og føre partene lengre vekk fra forhandlingsbordet .
VG171206 - Jeg er svært bekymret for at den amerikanske beslutningen om å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad kan bidra til økt ustabilitet i regionen og føre partene lengre vekk fra forhandlingsbordet , sier Søreide, men understreker at Norge fortsatt vil støtte arbeidet for en tostatsløsning.
VG171206 BEKYMRET : Utenriksminister Ine Eriksen Søreide ( H ) tror Trumps Jerusalems-beslutning kan bringe partene lengre fra forhandlingsbordet .
VG171206 - Jeg er svært bekymret for at den amerikanske beslutningen om å anerkjenne Jerusalem for Israels hovedstad kan bidra til økt ustabilitet i regionen og føre partene lenger vekk fra forhandlingsbordet , sier Eriksen Søreide ( H ).
SA171206 - USA bidrar ikke til å trekke partene til forhandlingsbordet , men dytter dem fra hverandre, sier SV-lederen.
DN171206 - Jeg er svært bekymret for at den amerikanske beslutningen om å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad kan bidra til økt ustabilitet i regionen og føre partene lengre vekk fra forhandlingsbordet .
DB171206 Dette kan føre partene lengre vekk fra forhandlingsbordet .
DB171206 - Jeg er svært bekymret for at den amerikanske beslutningen om å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad kan bidra til økt ustabilitet i regionen og føre partene lengre vekk fra forhandlingsbordet .
DB171206 Han mener USA ikke bidrar til å trekke partene til forhandlingsbordet , men heller dytter dem fra hverandre.
AA171206 - Jeg er svært bekymret for at den amerikanske beslutningen om å anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad kan bidra til økt ustabilitet i regionen og føre partene lengre vekk fra forhandlingsbordet .
BT171205 INGEN AVTALE : Til tross for intense forhandlinger om Nord-Irlands status etter Brexit gikk Theresa May og EU-kommisjonens formann, Jean-Claude Juncker, fra forhandlingsbordet uten noen avtale mandag kveld.
DN171204 Fagforeningen la fram to krav da partene møttes ved forhandlingsbordet 15. november.
NL171202 Denne uken ble det brudd etter at Finnmark trakk seg fra forhandlingsbordet .
AP171202 Genève : Denne uken gjorde FN nok et forsøk på å samle partene rundt forhandlingsbordet i den sveitsiske byen.
AP171202 FNs Syria-utsending Staffan de Mistura prøver å samle partiene i Syria-konflikten rundt forhandlingsbordet nok en gang.
AP171202 Genève : Denne uken gjorde FN nok et forsøk på å samle partene rundt forhandlingsbordet i den sveitsiske byen.
AP171202 FNs Syria-utsending Staffan de Mistura prøver å samle partiene i Syria-konflikten rundt forhandlingsbordet nok en gang.
NL171201 Når man må slepes til forhandlingsbordet er det kanskje ikke annet å vente.
VG171130 Den amerikanske ambassadøren rettet også talen mot Kina, og ba stormakten om å stoppe å forsyne Nord-Korea med råolje for å tvinge dem til forhandlingsbordet .
BT171130 Alt dette visste de borgerlige partiene da de satte seg ned rundt forhandlingsbordet denne høsten.
VG171129 Kina har også gitt uttrykk for dyp bekymring over Nord-Koreas test og ber partene om å sette seg ved forhandlingsbordet .
VG171123 Dersom Steinmeiers forsøk på å få partene til å igjen sette seg ned ved forhandlingsbordet ikke lykkes, og et nyvalg blir et faktum, er også det et skikkelig risikoløp for Europa, mener Hertieprofessor Römmele.
VG171122 Etter mange lange timer ved forhandlingsbordet kunne Høyre, Venstre, Frp og KrF endelig legge frem det nye statsbudsjett for 2018 onsdag.
SA171121 Presidentens hensikt er å føre partiene tilbake til forhandlingsbordet for å prøve igjen, selv om de tre partene, CDU/CSU, FDP og De Grønne, allerede har brukt en måned på å forsøke å finne felles politikk.
DN171121 Lederen for De grønne, Robert Habeck, sa før møtet at han ikke tror at liberalistiske FDP vil vende tilbake til forhandlingsbordet .
DN171121 Tvinges til forhandlingsbordet
DN171121 - Det er usannsynlig at dette vil endre den nordkoreanske oppførselen eller presse regimet til å sette seg ved forhandlingsbordet , sier professor Andrew Yeo ved Catholic University of America til Wall Street Journal.
DB171121 Så har jeg respekt for at andre partier kan vurdere det annerledes, sier Venstres mann rundt forhandlingsbordet , nestleder Terje Breivik.
BT171121 Tysklands president Frank-Walter Steinmeier vil tirsdag starte samtaler med partilederne for å forsøke å presse dem tilbake til forhandlingsbordet .
BT171121 Tysklands president Frank-Walter Steinmeier innleder tirsdag samtaler med partilederne for å forsøke å presse partene tilbake til forhandlingsbordet .
DA171120 Dersom Fridemokratene ikke vender tilbake til forhandlingsbordet , har Merkel tre muligheter : Hun kan forsøke å overtale sosialdemokratene i SDP til å bli med i en storkoalisjon, noe partiet hittil har takket nei til, senest søndag kveld da nestleder Ralf Stegner slo fast at de foretrekker å være i opposisjon.
AA171120 Dersom Fridemokratene ikke vender tilbake til forhandlingsbordet , har Merkel tre muligheter : Hun kan forsøke å overtale sosialdemokratene i SDP til å bli med i en storkoalisjon, noe partiet hittil har takket nei til, senest søndag kveld da nestleder Ralf Stegner slo fast at de foretrekker å være i opposisjon.
VG171116 - Denne « ene meteren » de må gå innebærer å møte Qatar ved forhandlingsbordet .
DB171116 Uten at de går fra forhandlingsbordet med regjeringspartiene av den grunn.
DA171115 Det blir ikke snakk om å kunne stanse brexit-prosessen eller be om at man går tilbake til forhandlingsbordet med EU - det bekreftet brexit-minister David Davis overfor konservative brexit-tilhengere som har uttrykt bekymring for at Storbritannia ikke går ut av EU 29. mars 2019, slik planen er.
VG171107 Noen vil si det var det i Iran, at det var sanksjonene som presset dem til forhandlingsbordet .
VG171107 - Vi har gjort stor framgang, hevdet Trump og oppfordret ifølge NTB samtidig ledelsen i Pyongyang til å komme til forhandlingsbordet og inngå en avtale.
VG171107 - USA er besatt av sanksjoner, og tror at strengere sanksjoner vil gjøre det mer sannsynlig at Nord-Korea presses mot forhandlingsbordet .
DN171107 Først sa Trump at USA er forberedt på å bruke landets fulle militære kapasitet på å stanse ethvert angrep, før han senere, ifølge Reuters, oppfordret nordkoreanske myndigheter til å komme til forhandlingsbordet for å inngå en avtale.
DN171107 Først sa Trump at USA er forberedt på å bruke landets fulle militære kapasitet på å stanse ethvert angrep, før han senere, ifølge Reuters, oppfordret nordkoreanske myndigheter til å komme til forhandlingsbordet for å inngå en avtale.
DN171107 - Vi har gjort stor framgang, hevdet Trump og oppfordret samtidig ledelsen i Pyongyang til å komme til forhandlingsbordet og inngå en avtale.
DB171107 Selv om Melby mener at det er oppsiktsvekkende at Trump nå ber Nord-Korea om å komme til forhandlingsbordet , understreker han at den amerikanske presidenten nettopp har sagt at tiden for strategisk tålmodighet er over.
DB171107 At Trump nå tilsynelatende gjør en helomvending, og inviterer Kim Jong-un til forhandlingsbordet går derfor ikke upåaktet hen.
DB171107 - Det gir virkelig mening for Nord-Korea å sette seg ned ved forhandlingsbordet , så vi kan komme fram til en avtale, sa Trump under en felles pressekonferanse med Sør-Koreas president Moon Jae-in i Seoul tirsdag.
DB171107 Under pressekonferansen ba også USAs president Nord-Korea om å komme til forhandlingsbordet , slik at partene kan komme fram til en fredelig avtale.
DN171105 Men nettopp fordi det er lite som står på spill, er det en viss fare for at enkeltland kan velge å benytte anledningen til å markere seg, for eksempel ved å gå fra forhandlingsbordet i protest, mener han.
DB171103 På samme tid sitter en rekke av partene i den syriske konflikten rundt forhandlingsbordet i Astana, Kasakhstan.
DB171102 Helt siden valget har KrF nærmest skrytt av at partiet nå har et ess i ermet ved forhandlingsbordet ; regjeringen er avhengig av KrFs støtte for å overleve.
VG171027 Etter å ha slått Norge 1-0 i VM-kvalifiseringen tirsdag satte de nederlandske fotballkvinnene seg onsdag til forhandlingsbordet med eget forbund med krav om mer penger til landslaget.
VG171026 I kjølvannet av presidentvalget i 2007 gikk de ulike stammene i Kenya løs hverandre, og da støvet la seg og politikeren satte seg ved forhandlingsbordet , var over 1200 mennesker drept i den sanseløse volden som utspant seg.
AA171021 USA vil nå gjøre alt landet kan for å bringe Taliban til forhandlingsbordet i Afghanistan, sa CIA-sjef Mike Pompeo torsdag.
DB171020 USA vil nå gjøre alt landet kan for å bringe Taliban til forhandlingsbordet i Afghanistan, sa CIA-sjef Mike Pompeo torsdag.
AP171020 USA vil nå gjøre alt landet kan for å bringe Taliban til forhandlingsbordet i Afghanistan, sa CIA-sjef Mike Pompeo torsdag.
VG171019 Puigdemont har forsøkt å presse Madrid til forhandlingsbordet , men det regionale parlamentet har ennå ikke stemt over et slikt forslag.
AA171017 Finner de to palestinske gruppene sammen, frykter israelerne at de må sette seg ved forhandlingsbordet og gi palestinerne en stat, tror han.
DN171015 I fjor ble det til og med brudd før partene fant tilbake til forhandlingsbordet .
AA171012 Også KrF er kritisk til Tesla-avgiften, men legger ikke skjul på at partiet har en del andre saker som vil ligge fremst på forhandlingsbordet .
AA171012 - Er det naturlig at Venstre legger Trønderbanen på forhandlingsbordet ?
SA171011 - Han kaster bort tiden med å forsøke å forhandle med den lille rakettmannen, tvitret Trump, med henvisning til utenriksminister Rex Tillersons forsøk på å bringe Nord-Koreas leder Kim Jong-un til forhandlingsbordet .
DN171011 Det er styret som har stagget seniorene og sørget for at partene er blitt ved forhandlingsbordet , men nå er tålmodigheten slutt for lenge siden, sier Sveaas til DN.
AA171006 På en pressekonferanse fredag ettermiddag oppfordrer Fihn Nord-Korea og USA til å sette seg ved forhandlingsbordet .
AA171006 Vi håper partene finner sammen ved forhandlingsbordet , men ser sørgelig få grunner til optimisme.
VG171005 Dermed kan man med stor sikkerhet påstå at det iranske regimet, med Ayatollah Khamenei i spissen og Zarif som representant, ikke satte seg ved forhandlingsbordet av egen fri vilje.
DB171005 Men her var det mange år med tøffe sanksjoner mot Iran, og virusangrep som hadde ødelagt viktig infrastruktur, som sørget for at de ble presset til forhandlingsbordet , sier Farahmand og legger til : ¶
DB171005 - Å gi de fredsprisen fordi de møtte ved forhandlingsbordet når de ikke hadde noe annet alternativ, vil være uklokt.
DB171003 Å samle alle 17 rundt forhandlingsbordet kunne kanskje gjøre det lettere å få til reformer i Grunnloven.
AP171003 Når kan vi vente at partene i Midtøsten-konflikten igjen tar plass ved forhandlingsbordet ?
DN171002 Trump mener at de nye strenge økonomiske sanksjonene vil tvinge Nord-Korea til forhandlingsbordet .
VG170928 Kurdernes president Masoud Barzani har sagt at uavhengigheten skal oppnås over forhandlingsbordet med regjeringen i Bagdad.
DB170928 Tidligere denne uka ble det klart at Venstre vil fortsette forhandlingene om en mulig regjering bestående av Høyre, Frp og Venstre selv om KrF går fra forhandlingsbordet .
DB170928 - Vi har holdt det vi lovet og gjort Erna Solberg til statsminister, vi har vært konstruktive, vi har prøvd å få til et bredest mulig samarbeid på borgerlig side, og har sittet rundt forhandlingsbordet , og det tror jeg folk setter pris på, sier Venstre-lederen.
AA170928 - Vi har holdt det vi har lovet og gjort Erna Solberg til statsminister, vi har vært konstruktive, vi har prøvd å få til et bredest mulig samarbeid på borgerlig side, og har sittet rundt forhandlingsbordet , og det tror jeg folk setter pris på, sier hun.
DB170927 Selv om makthaverne i Beijing og ledelsen i Folkets frigjøringshær offisielt håper at partene skal sette seg til forhandlingsbordet , har kinesiske eksperter og tenketanker begynt å lufte alternative scenarioer.
VG170923 Tanken bak er at han til slutt vil se seg nødt til å sette seg til forhandlingsbordet .
AP170922 Utenriksminister Kang Kyung-wha ba Nord-Korea om å komme til forhandlingsbordet under et møte i sikkerhetsrådet torsdag kveld.
AP170922 - Sanksjonene er ikke ment å ødelegge Nord-Korea, men å tvinge dem til forhandlingsbordet og føre til avvæpning, sa Kang.
DN170917 Lederne i den kurdiske regionen har sagt at de håper en planlagt folkeavstemning vil tvinge myndighetene i Bagdad til forhandlingsbordet .
AA170917 Lederne i den kurdiske regionen har sagt at de håper en planlagt folkeavstemning vil tvinge myndighetene i Bagdad til forhandlingsbordet .
DN170915 I oktober i fjor tilrettela Vatikanet og De søramerikanske lands union samtaler som endte med at opposisjonen forlot forhandlingsbordet fordi flere av deres betingelser ikke ble møtt.
DN170914 I oktober i fjor tilrettela Vatikanet og De søramerikanske lands union samtaler som endte med at opposisjonen forlot forhandlingsbordet fordi noen av disse betingelsene ikke ble møtt.
AA170914 I oktober i fjor tilrettela Vatikanet og De søramerikanske lands union samtaler som endte med at opposisjonen forlot forhandlingsbordet fordi noen av disse betingelsene ikke ble møtt.
NL170913 Tromspolitikerne har akseptert sin skjebne, mens kollegene i Finnmark må slepes til forhandlingsbordet .
NL170913 Sentraliserings-spøkelset kommer dessverre til å sitte ved forhandlingsbordet , det også.
AP170913 I oktober i fjor tilrettela Vatikanet og De søramerikanske lands union samtaler som endte med at opposisjonen forlot forhandlingsbordet .
AA170913 Målet er å gjøre nordkoreanerne nervøse og kanskje presse dem til forhandlingsbordet .
AA170913 I oktober i fjor tilrettela Vatikanet og De søramerikanske lands union samtaler som endte med at opposisjonen forlot forhandlingsbordet .
AA170913 Forhandlingsleder for SAS-pilotene i Norsk Flygerforbund, Jens Lippestad, sier at de setter seg til forhandlingsbordet under en forutsetning : ¶
VG170912 - EU har de senere årene bidratt til å oppnå viktige utenrikspolitiske mål, fra å plassere Iran ved forhandlingsbordet til å stå samlet som svar på russisk aggresjon i Ukraina.
DN170912 - EU har de senere årene bidratt til å oppnå viktige utenrikspolitiske mål, fra å plassere Iran ved forhandlingsbordet til å stå samlet som svar på russisk aggresjon i Ukraina.
AA170912 - EU har de senere årene bidratt til å oppnå viktige utenrikspolitiske mål, fra å plassere Iran ved forhandlingsbordet til å stå samlet som svar på russisk aggresjon i Ukraina.
DB170911 Med et anstendig tilbud fra SAS setter vi oss ved forhandlingsbordet igjen, avslutter Skogvang.
NL170906 Det var altså lite annet enn det man hadde fra før som kunne ligge på forhandlingsbordet når fylkene diskuterte sammenslåing, et punkt som vakte frustrasjon og drepte motivasjon i flere prosesser.
DA170905 - Det Nord-Korea ønsker, er å få USA til forhandlingsbordet .
AA170905 Putin oppfordrer sterkt partene til å åpne en diplomatisk kanal slik at de kan begynne en forsiktig dialog og etter hvert møtes direkte ved forhandlingsbordet .
AA170905 Nikki Haley sa at « nå er det nok », men det er uklart hva USA kan gjøre for å skremme Nord-Korea til forhandlingsbordet .
VG170904 Kina må bruke sin posisjon til å legge ytterligere press for å få landet til forhandlingsbordet .
AP170904 Alle må roe seg ned og finne tilbake til forhandlingsbordet , mener Emil Dall.
AP170904 Hvorfor det kan slå feil : Nord-Korea er mye mindre avhengig av internasjonal handel enn for eksempel Iran, der strenge sanksjoner på spesielt olje tvang dem til forhandlingsbordet , påpeker DeThomas.
DN170903 USA viser dessverre ingen tegn til å lytte til Kina, som i mange har hatt klare råd om hva som skal til for å få nordkoreanerne til forhandlingsbordet , sier han.
AP170903 Han mener Nord-Korea ønsker å møtes ved forhandlingsbordet , for å oppnå en normalisering av forholdet til verdenssamfunnet.
AP170903 Derfor mener han at USA nå må sette seg til forhandlingsbordet .
DN170901 Canada, USA og Mexico satt seg fredag ned ved forhandlingsbordet med mål om å utarbeide en ny NAFTA-avtale.
VG170828 Avisen har snakket med flere kilder i nær tilknytning til de forkastede planene, som lå på forhandlingsbordet mot slutten av 2015 og tidlig i 2016.
VG170828 Forhandlingene pågår fortsatt, og vi har tro på at man kan løse dette ved forhandlingsbordet , sier Kansell.
AA170828 I en utspørring hos TV 2 Nyhetskanalen mandag varslet Lysbakken at han kommer til å sette seg til forhandlingsbordet med « veldig tøffe krav » og en klar forventning om gjennomslag.
AA170828 - Får vi ikke det, kommer vi til å gå fra det forhandlingsbordet uten en avtale, slo han fast.
AA170823 Da må Jonas Gahr Støre invitere SV og Sp til forhandlingsbordet .
NL170820 Å skape en felles forståelse i eget parti, er noe ganske annet enn å sette seg til forhandlingsbordet med Rødt og MDG.
DN170815 - Den mislykkede erfaringen med sanksjoner og tvang førte den forrige administrasjonen deres til forhandlingsbordet , uttalte Rouhani om USA i en tale til den iranske nasjonalforsamlingen tirsdag.
DB170815 - Den mislykkede erfaringen med sanksjoner og tvang førte den forrige administrasjonen deres til forhandlingsbordet , uttalte Rouhani om USA i en tale til den iranske nasjonalforsamlingen tirsdag.
DB170815 Om det ikke har vært vanskelig nok de siste årene, blir det for et KrF med enda større vippemakt og et Frp med Sylvi Listhaug i en stadig viktigere rolle som skal samles rundt forhandlingsbordet etter valget.
AP170815 - Den mislykkede erfaringen med sanksjoner og tvang førte den forrige administrasjonen deres til forhandlingsbordet , uttalte Rouhani om USA i en tale til den iranske nasjonalforsamlingen tirsdag.
AA170815 - Den mislykkede erfaringen med sanksjoner og tvang førte den forrige administrasjonen deres til forhandlingsbordet , uttalte Rouhani om USA i en tale til den iranske nasjonalforsamlingen tirsdag.
AP170812 Deres nøkkelallierte, spesielt Cuba, Russland og Kina, kan tvinge dem til forhandlingsbordet , men ingen har så langt vist interesse for å gjøre dette.
VG170809 - Mens Tillerson lover at USA ikke vil endre regimet dersom Nord-Korea kommer til forhandlingsbordet , truer Trump med ild og raseri.
DN170808 USA og Kuwait forsøker å få partene til forhandlingsbordet .
DB170808 Vil de bringe Nord-Korea til forhandlingsbordet for å forhandle om landets og regimets ypperste sikkerhetsgaranti ?
DB170808 Sanksjonene mot Iran bidro også til å få landet til forhandlingsbordet , der det iranske lederskapet til slutt i 2015 aksepterte detaljert inspeksjon av landets atomprogram, mot løfter om opphevelse av sanksjonene.
DB170808 Men er det nok til å tvinge Kim til forhandlingsbordet ?
VG170807 - Vi kommer ikke til å legge vårt atomprogram, som er selvforsvarende og et avskrekkende, på forhandlingsbordet mens USA truer oss, heter det i en uttalelse viderebrakt av det statlige nyhetsbyrået KCNA.
DN170807 - Vi vil ikke under noen omstendighet legge atomvåpnene og de ballistiske rakettene på forhandlingsbordet , sa Ri under mandagens møte.
VG170806 Sanksjonene kan gjøre vondt verre ved at det blir vanskeligere å få nordkoreanerne til forhandlingsbordet , tror Helgesen.
VG170806 - Spørsmålet er hvordan man får dem til forhandlingsbordet .
VG170803 Etter et tiår i luksusfellen, med opptak av nye lån for å betjene gamle, har aksjonærene og kreditorene satt seg ved forhandlingsbordet .
DA170801 Jonas Gahr Støre vil invitere KrF til regjeringsforhandlinger, men Oslos barnehagebyråd advarer mot å legge kontantstøtta på forhandlingsbordet . blabla-byråd : - For oss handler kontantstøtta om utdanningpolitikk, ikke familiepolitikk, sier barnehagebyråd Tone Tellevik Dahl.
DA170801 - Jeg er byråd i Oslo, og jeg mener at vi svikter barna hvis vi legger kontantstøtta på forhandlingsbordet .
VG170722 I tillegg til et eventuelt OL, må 31-åringen i 2018 bruke krefter ved forhandlingsbordet .
VG170717 så langt i år, og det er den hyppige gjennomføringen av prøveoppskytinger som trolig nå har fått Sør-Korea til å ville møtes ved forhandlingsbordet .
AA170716 Russland og Iran, som støtter regimet, var også representert ved forhandlingsbordet .
DA170713 Mistanken er at Netanyahus slektning i praksis satt ved begge sider av forhandlingsbordet , og representerte både det tyske verftet og den israelske regjeringen.
DB170708 Det fins ikke noe bedre alternativ enn å vende tilbake til forhandlingsbordet .
DB170708 Det er psykologisk vanskelig for supermakten å sette seg til forhandlingsbordet med en pariah-stat og en leder som virker kjepphøy etter sine militære framganger, så det gjenstår å overbevise Trump og hans folk om at alle andre alternativer er dårligere.
DB170707 For mens 130 stater nå sitter ved forhandlingsbordet i FN, har Norge valgt å bli hjemme.
AA170705 Russland og Iran, som støtter regimet, er også representert ved forhandlingsbordet .
AA170705 Tyrkia kastet tirsdag en brannfakkel på forhandlingsbordet da utenriksminister Mevlut Cavusoglu gjorde det klart at de ikke vil godta en avtale som innebærer militær tilbaketrekning av alle tyrkiske soldater fra den delte øya.
DB170703 Vi fremmet derfor vårt eget forslag som innebar at partene måtte sette seg ned igjen til forhandlingsbordet med en økt ramme og med klare føringer om at små og mellomstore bruk skulle komme bedre ut.
DB170703 Sist mandag ble det også enighet mellom staten og bondeorganisasjonene etter at de igjen satte seg ned ved forhandlingsbordet med den utvidede rammen vi foreslo.
VG170701 - Vi har sagt til AaFK at vi setter oss ikke ned ved forhandlingsbordet hvis de har tanker om lønnsreduksjon på en spiller som har prestert så bra, sa Lillejord.
VG170630 - Vi ber på det sterkeste Pyongyang om å komme tilbake til forhandlingsbordet og påbegynne prosessen med å legge ned atomprogrammet, sier han.
SA170630 Den lovnaden holdt til vi kom til forhandlingsbordet og skulle forhandle ny tariffavtale.
DN170630 - Vi ber på det sterkeste Pyongyang om å komme tilbake til forhandlingsbordet og påbegynne prosessen med å legge ned atomprogrammet, sier han.
AP170630 - Vi ber på det sterkeste Pyongyang om å komme tilbake til forhandlingsbordet og påbegynne prosessen med å legge ned atomprogrammet, sier han.
AA170629 Økt militært press kan lokke Taliban tilbake til forhandlingsbordet , håper NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg.
AA170629 Så det er en veldig nær sammenheng mellom det som skjer på slagmarken, og det som skjer ved forhandlingsbordet , sier Stoltenberg til NTB.
VG170628 - Vi er glad for at partene satte seg ned ved forhandlingsbordet igjen og fant en løsning innenfor den nye utvidede rammen på 625 millioner som Stortinget satte.
DA170626 President Juan Manuel Santos måtte tilbake til forhandlingsbordet med motstanderne i FARC-geriljaen, og gikk til parlamentet, og ikke til folket, for å få ja til den reforhandlede avtalen.
NL170625 I tre år har vi prøvd å få Tromsø - og andre havner - til forhandlingsbordet for å sikre fastpris og forutsigbare avtaler.
AP170625 Han regnes som en særdeles erfaren, eldre statsmann, og klarte å lokke GroenLinks til forhandlingsbordet .
DB170624 procycling.no er kjent med at denne interessen er reell, men partene har foreløpig ikke kommet til forhandlingsbordet .
VG170618 - Vi har sagt til AaFK at vi setter oss ikke ned ved forhandlingsbordet hvis de har tanker om lønnsreduksjon på en spiller som har prestert så bra, sier Lillejord.
VG170615 Nå er det altså blitt slik at Stortinget, etter behandlingen i næringskomiteen, vil sende hele oppgjøret tilbake til forhandlingsbordet med bondeorganisasjonene på den ene siden og Landbruksdepartementet på den andre.
VG170613 Det vil også bli krevende for partene ved forhandlingsbordet i dag å finne ut hvordan de skal klare å komme rundt fredsavtalen i Nord-Irland, den såkalte Langfredagsavtalen fra 1998, som DUP er imot.
NL170613 Men etter å ha vurdert utfallet av konvensjonsarbeidet, som jeg ikke støtter, så er jeg verken sjokkert eller overrasket over, at konvensjonsteksten ikke har lagt opp til selvbestemmelse da nordmenn har fått lov til, med sametingets velsignelse, å sitte på begge sider av forhandlingsbordet .
AA170612 - Vi trenger å få partene til forhandlingsbordet , ikke dytte dem bort, sier Kerry til NTB.
AP170610 Nå er medlemskap i det indre markedet og åpne grenser for EU-borgere tilbake ved forhandlingsbordet .
AP170610 Nå er medlemskap i det indre markedet og åpne grenser for EU-borgere tilbake ved forhandlingsbordet .
VG170609 En annen EU-kommisjonær, tyske Günther Oettinger, sier at han frykter konsekvensene av et svakt Storbritannia ved forhandlingsbordet .
VG170609 EU-ekspert ved Universitetet i Oslo, Erik Oddvar Eriksen, er i hovedsak enig i Oettingers analyse av konsekvensene av britenes svakhet ved forhandlingsbordet .
VG170609 NY RAMME : Venstre vil sende landbruksminister Jon Georg Dale ( Frp ) tilbake til forhandlingsbordet med bøndene, men med en større ramme enn de brøt på i mai.
VG170607 De rivaliserende palestinske fraksjonene Fatah og Hamas ble invitert til forhandlingsbordet .
BT170607 Problemet er at det er så ekstremt vanskelig å forhandle, fordi det er så mange partnere ved forhandlingsbordet .
DB170606 Klubbene er ikke kommet til forhandlingsbordet ennå, og det er ventet at det vil ta tid.
AP170606 I tillegg deler han sin opplevelse av samspillet mellom to tidligere fiender ved forhandlingsbordet .
AP170606 I tillegg deler han sin opplevelse av samspillet mellom to tidligere fiender ved forhandlingsbordet .
DN170605 Når de kommer til forhandlingsbordet setter de seg ned og fokuserer på det de skal gjøre, sier Saltvedt.
DA170602 Da vil USA være ute av alle andre klimaavtaler og ikke lenger sitte ved forhandlingsbordet , sier Kallbekken.
VG170531 Da kan det bli vanskelig for den neste presidenten å få USA tilbake til forhandlingsbordet igjen, sier Steffen Kallbekken, forskningsleder på Cicero senter for klimaforskning, til VG.
BT170531 Dersom USA forlater konvensjonen vil landet ikke lengre være bundet av andre klimaavtaler, og de vil heller ikke ha en plass ved forhandlingsbordet .
SA170530 USA har tidligere sagt at de er villige til å sette seg ved forhandlingsbordet , men kun hvis Nord-Korea holder opp med tester av kjernefysiske våpen og raketter.
SA170530 Stortinget kan nå vedta et detaljert oppgjør, noe som imidlertid vil innebære en svært krevende prosess ettersom Høyre og Frp ikke sitter rundt forhandlingsbordet .
DA170530 Stortinget kan vedta et detaljert oppgjør, noe som imidlertid vil innebære en svært krevende prosess ettersom Høyre og KrF ikke sitter rundt forhandlingsbordet .
AP170530 USA har tidligere sagt at de er villige til å sette seg ved forhandlingsbordet , men kun hvis Nord-Korea holder opp med tester av kjernefysiske våpen og raketter.
AP170530 Stortinget kan nå vedta et detaljert oppgjør, noe som imidlertid vil innebære en svært krevende prosess ettersom Høyre og Frp ikke sitter rundt forhandlingsbordet .
AA170530 USA har tidligere sagt at de er villige til å sette seg ved forhandlingsbordet , men kun hvis Nord-Korea holder opp med tester av kjernefysiske våpen og raketter. ( ©NTB ) ¶
AA170530 Stortinget kan nå vedta et detaljert oppgjør, noe som imidlertid vil innebære en svært krevende prosess ettersom Høyre og Frp ikke sitter rundt forhandlingsbordet .
AA170530 I en slik situasjon kan bondeorganisasjonene velge å vende tilbake til forhandlingsbordet .
VG170527 Nå tar Wenger med seg FA cup-tittelen hjem til Emirates og trolig forhandlingsbordet .
DA170523 Pollestad foreslår en mellomting : Han mener at næringskomiteen nå bør kunne vedta noen stramme rammer for videre forhandlingene - i tråd med føringene fra landbruksmeldingen - for deretter å be partene sette seg ned igjen ved forhandlingsbordet .
DA170523 I utgangspunktet er alternativene at Stortinget nå tar over og får oppgjøret i land, eller at partene setter seg ned igjen ved forhandlingsbordet .
DA170523 Hjemdal svarer kontant nei på spørsmål om partene bør gå tilbake til forhandlingsbordet .
BT170523 Spekter har invitert fagforeningene tilbake til forhandlingsbordet .
BT170523 - Vi sendte tilbudet tidlig i går, så jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke sitter ved forhandlingsbordet allerede, sier administrerende direktør i Spekter, Anne-Kari Bratten tirsdag.
VG170522 - Om Mikaela lykkes med å vinne tilbake verdensmesterbeltet og jeg beholder mitt, er jeg klar til å sette meg ved forhandlingsbordet , sier den norske boksedronningen.
VG170522 Norge har ingen plass ved forhandlingsbordet , men vi vil umiddelbart merke resultatet.
SA170522 - Om Mikaela lykkes i å vinne tilbake sitt verdensmesterbelte og jeg beholder mitt er jeg klar til å sette meg ved forhandlingsbordet , sier Brækhus til Expressen.
BT170522 - Om Mikaela lykkes i å vinne tilbake sitt verdensmesterbelte og jeg beholder mitt er jeg klar til å sette meg ved forhandlingsbordet , sier Brækhus til Expressen.
AP170522 - Om Mikaela lykkes i å vinne tilbake sitt verdensmesterbelte og jeg beholder mitt er jeg klar til å sette meg ved forhandlingsbordet , sier Brækhus til Expressen.
VG170520 SV-leder Audun Lysbakken høyner nå prisen for å støtte en Ap-ledet regjering til høsten, og sier at han ikke vil vike plass rundt forhandlingsbordet for KrF og Knut Arild Hareide.
DB170520 juni, og bøndenes organisasjoner håper de får flertall for et resultat som er langt bedre enn hva regjeringen tilbød ved forhandlingsbordet .
AA170520 Det beste vil være at partene snarest setter seg til forhandlingsbordet igjen.
AA170518 Flere Venstre-kandidater ønsker at partene går tilbake til forhandlingsbordet .
AA170518 - Når næringskomiteen møtes på tirsdag bør flertallet sende oppgjøret tilbake til regjeringen med en klar bestilling : Sørg for å gi bøndene samme kronemessig inntektsutvikling som andre grupper og få partene tilbake til forhandlingsbordet , sier SVs Torgeir Knag Fylkesnes til NTB.
AA170516 Han oppfordrer i stedet partene til å gå tilbake til forhandlingsbordet .
VG170515 Coop-direktør Stokke sier de ennå ikke er kommet til forhandlingsbordet med Team Northug, men at de også er klar over skiforbundets styrevedtak fra i fjor.
AP170515 Under møter med den irakske regjeringen fikk også den tidligere livvakten en plass ved forhandlingsbordet .
AP170515 Under møter med den irakske regjeringen fikk også den tidligere livvakten en plass ved forhandlingsbordet .
DA170510 I 12.30-tida satte partene seg ved forhandlingsbordet , og i en pressemelding gjorde organisasjonene det klart : « Jordbrukets forhandlingsutvalg forventer at regjeringen viser betydelig forhandlingsvilje ».
VG170509 Som president ønsker Moon å sette seg til forhandlingsbordet med nordkoreanerne for å finne ut hva som kan gjøres.
DN170509 Poenget er at å hoppe av og så tro vi får en stemme ved forhandlingsbordet når vi kommer tilbake er feil, fortsetter han og mener Norge er best tjent med å være i det europeiske samarbeidet vi er i i dag.
DN170509 Europaministeren advarer om at det ikke vil være et sete ved forhandlingsbordet for Norge om vi forlater EØS.
DN170509 - I dag er vi tre EFTA-land, og etter brexit er vi fortsatt 27 land igjen i EU, så forhandlingsbordet vi vil komme til nå er ganske annerledes enn det vi satt ved tidlig på 90-tallet, sier han.
AP170504 Slik beskrev president Trump i helgen hvordan han har tvunget nabolandene til forhandlingsbordet .
AP170504 Det skulle skape frykt hos USAs motstandere, i Nixons tilfelle hos Sovjetunionen og kommunistiske Nord-Vietnam, og tvinge dem til forhandlingsbordet eller skremme dem fra å utfordre den amerikanske presidenten.
AP170504 Slik beskrev president Trump i helgen hvordan han har tvunget nabolandene til forhandlingsbordet .
AP170504 Det skulle skape frykt hos USAs motstandere, i Nixons tilfelle hos Sovjetunionen og kommunistiske Nord-Vietnam, og tvinge dem til forhandlingsbordet eller skremme dem fra å utfordre den amerikanske presidenten.
DN170503 Enkelte eksperter mener at Trump forsøker å legge alt på forhandlingsbordet og forhandle frem nye avtaler og løsninger i Asia.
SA170429 Akademikerne og staten ble sittende ved forhandlingsbordet , men også de kom til enighet kort tid senere.
DN170429 Akademikerne og staten ble sittende ved forhandlingsbordet , men også de kom til enighet kort tid senere.
AP170429 Akademikerne og staten ble sittende ved forhandlingsbordet , men også de kom til enighet kort tid senere.
AA170429 Akademikerne og staten ble sittende ved forhandlingsbordet , men også de kom til enighet kort tid senere.
DB170428 I en uttalelse fra Det hvite hus het det i går at Trump ville forsøke å presse nordkoreanerne - både økonomisk og diplomatisk - til forhandlingsbordet .
AP170428 Vil tvinge Kim til forhandlingsbordet
AP170428 Derfor mener USA at landet har gode kort for å kunne presse diktaturet til forhandlingsbordet .
SA170427 Fram til nå har Trump-administrasjonen vist muskler, brukt harde ord og lovet at USA vurderer alle midler i konflikten, men nå ser det ut til at de vil velge å følge Obama-administrasjonens strategi : Diplomatisk press for å få Nord-Korea til forhandlingsbordet .
DN170427 Fram til nå har Trump-administrasjonen vist muskler, brukt harde ord og lovet at USA vurderer alle midler i konflikten, men nå ser det ut til at de vil velge å følge Obama-administrasjonens strategi : Diplomatisk press for å få Nord-Korea til forhandlingsbordet .
DA170427 Fram til nå har Trump-administrasjonen vist muskler, brukt harde ord og lovet at USA vurderer alle midler i konflikten, men nå ser det ut til at de vil velge å følge Obama-administrasjonens strategi : Diplomatisk press for å få Nord-Korea til forhandlingsbordet .
BT170427 Fram til nå har Trump-administrasjonen vist muskler, brukt harde ord og lovet at USA vurderer alle midler i konflikten, men nå ser det ut til at de vil velge å følge Obama-administrasjonens strategi : Diplomatisk press for å få Nord-Korea til forhandlingsbordet .
AA170427 I stedet vil Trump trappe opp sanksjonene for å tvinge regimet tilbake til forhandlingsbordet - en strategi som ligner umiskjennelig på den som flere av hans forgjengere fulgte, uten særlig suksess.
AA170427 Fram til nå har Trump-administrasjonen vist muskler, brukt harde ord og lovet at USA vurderer alle midler i konflikten, men nå ser det ut til at de vil velge å følge Obama-administrasjonens strategi : Diplomatisk press for å få Nord-Korea til forhandlingsbordet .
AA170427 Fram til nå har Trump-administrasjonen vist muskler, brukt harde ord og lovet at USA vurderer alle midler i konflikten, men nå ser det ut til at de vil velge å følge Obama-administrasjonens strategi : Diplomatisk press for å få Nord-Korea til forhandlingsbordet .
VG170425 Grunnleggende menneskerettigheter ligger ikke på forhandlingsbordet , sier leder og stortingskandidat for Oslo Ap, Jon Reidar Øyan.
AA170425 Norge støtter derfor FNs spesialutsendings forsøk på å få partene tilbake til forhandlingsbordet så raskt som mulig.
AP170423 Slike angrep kan forsinke utviklingen og gjøre det så utfordrende at Nord-Korea tvinges til forhandlingsbordet .
AP170423 Slike angrep kan forsinke utviklingen og gjøre det så utfordrende at Nord-Korea tvinges til forhandlingsbordet .
VG170419 Dersom EU holder sine løfter, så kan vi sette oss ved forhandlingsbordet , sier Erdogan.
DN170417 - Alle parter bør gjøre sitt for å bedre den nåværende spente situasjonen og på den måten skape de nødvendige betingelser for å bringe alle tilbake til forhandlingsbordet og løse spørsmålet om den koreanske halvøy på fredelig vis, sa han.
BT170417 periode ) ble prioritert før Nyborgtunnelen i NTP vet bare de som satt rundt forhandlingsbordet , blant dem statssekretær Tom-Christer Nilsen ( H ).
AP170417 - Alle parter bør gjøre sitt for å bedre den nåværende spente situasjonen og på den måten skape de nødvendige betingelser for å bringe alle tilbake til forhandlingsbordet og løse spørsmålet om den koreanske halvøy på fredelig vis, sa han.
AP170417 Bashar al-Assad har solid støtte fra Russland og Iran og kommer trolig til å fortsette å ha større tro på slagmarken enn ved forhandlingsbordet , der for mange insisterer på at han ikke har noen fremtid i Syria.
BT170408 Krigen i Syria må løses gjennom politisk, internasjonalt samarbeid, ved forhandlingsbordet .
VG170406 Kommisjonen foreslår at Ameri Energy blir invitert tilbake til forhandlingsbordet og at myndighetene i Ghana har som mål og kreve tilbake en vesentlig del av 150 millioner dollar som selskapet sitter igjen med når avtalen er utløpt.
DN170404 Atea-sjefen vil ikke gå ut med beløpet han har måttet legge på forhandlingsbordet for å få avtalen på plass.
AA170404 Etter middagen kom partene med en felles uttalelse om at det var nødvendig med mer grunnarbeid før de kunne returnere til forhandlingsbordet .
VG170331 Men Flynns advokat, Robert Kelner, skal fredag ha fått beskjed om at immunitet ikke ligger på « forhandlingsbordet », ifølge embetsmannen.
SA170331 En av kildene sier Flynns advokat har fått beskjed om at immunitet " ikke er på forhandlingsbordet ".
BT170331 En av kildene sier Flynns advokat har fått beskjed om at immunitet « ikke er på forhandlingsbordet ».
AP170331 En av kildene sier Flynns advokat har fått beskjed om at immunitet " ikke er på forhandlingsbordet ".
AA170331 En av kildene sier Flynns advokat har fått beskjed om at immunitet " ikke er på forhandlingsbordet ".
DB170330 Men som også var landet som sikret etableringen av FN, organiserte luftbro til Øst-Berlin, forsvarte Korea, igjen og igjen tvang Palestiner og Israelere til forhandlingsbordet og som sto opp mot undertrykkelse på steder så langt fra hverandre som Darfur, Ukraina og Myanmar.
SA170329 - I utgangspunktet hadde vi håpt at vi kunne sitte ved forhandlingsbordet .
DB170329 - I utgangspunktet hadde vi håpet at vi kunne sitte ved forhandlingsbordet .
DA170329 - I utgangspunktet hadde vi håpt at vi kunne sitte ved forhandlingsbordet .
AA170329 - I utgangspunktet hadde vi håpt at vi kunne sitte ved forhandlingsbordet .
DB170327 Jeg tror det er lurt av Ap å ikke garantere mot en tallfesting av CO2-kutt allerede nå, før vi har satt oss ned ved forhandlingsbordet .
DA170327 Hun kan få tøffe tak i møte med Arbeiderpartiets Anniken Huitfeldt, som ikke er interessert i å legge hele LTP-forliket på forhandlingsbordet .
AA170324 Han framholder at partiets holdning om at det er nødvendig for arbeidstakere å kjempe for sine interesser, ikke er et hinder for gjennomslag ved forhandlingsbordet , men en forutsetning.
DB170323 De hevder at deres eneste mål med deres begrensede kontakt med Taliban, er å føre dem til forhandlingsbordet .
AA170323 | Partene i Syria gjør nytt forsøk ved forhandlingsbordet
AA170323 Partene i Syria-krigen møtes på nytt ved forhandlingsbordet i Genève, men ingen venter noen snarlig fredsløsning.
DB170321 ¶ ØKENDE PRESS : USA vurdere ytterligere økonomiske sanksjoner for å presse Nord-Korea og Kim Jong-un til forhandlingsbordet .
DB170321 Formålet skal være å øke presset mot regimet i Nord-Korea, på samme måte som man tvang Iran til forhandlingsbordet gjennom stadig tøffere sanksjoner.
AA170321 De siste månedene har Tyrkia og Russland, som støtter hver sin part i krigen, spilt en sentral rolle i å få partene til forhandlingsbordet .
AP170317 Merkel håper også at Trump vil komme tilbake til forhandlingsbordet og fortsette arbeidet med en omfattende handelsavtale mellom USA og EU.
AA170312 Utenriksminister Børge Brende ( H ) gleder seg over at norsk diplomati igjen får partene til å sette seg ved forhandlingsbordet .
BT170310 - Vinner de borgerlige valget, er det åpenbart noe å ta med til forhandlingsbordet , også til KrF som eventuelt blir samarbeids- eller regjeringspartner, sier han.
VG170308 - Dette kan hjelpe oss ut av sikkerhetsdilemmaet og få partene tilbake til forhandlingsbordet , sier Wang, som sier det er et forsøk på å ta hensyn til alle parter, synkronisert og gjensidig.
DN170308 - Dette kan hjelpe oss ut av sikkerhetsdilemmaet og få partene tilbake til forhandlingsbordet , sa Wang, som mener forslaget tar hensyn til alle parter, synkronisert og gjensidig.
DB170308 - Dette kan hjelpe oss til å komme bort fra dette sikkerhetsdilemmaet og få partene tilbake til forhandlingsbordet , sier Wang, ¶
AA170308 - Dette kan hjelpe oss ut av sikkerhetsdilemmaet og få partene tilbake til forhandlingsbordet , sa Wang, som mener forslaget tar hensyn til alle parter, synkronisert og gjensidig.
AA170308 Mansour sier til nyhetsbyrået AFP at Haley i løpet av det 45 minutter lange møtet uttalte et ønske om å få de to partene tilbake til forhandlingsbordet og antydet at USA vurderer å forsøke å blåse liv i nye samtaler.
DB170306 Christina Kokko var nylig i Oslo, der hun satt ved forhandlingsbordet i fire dager.
AP170304 Da EUs sjefforhandler Michel Barnier var i Norge, slo han fast at EØS-landene skal få være tett på prosessen, men får ikke ha en egen plass ved forhandlingsbordet .
AP170304 Da EUs sjefforhandler Michel Barnier var i Norge, slo han fast at EØS-landene skal få være tett på prosessen, men får ikke ha en egen plass ved forhandlingsbordet .
AA170304 Han skal lørdag besøke den tyrkisk-kypriotiske lederen Mustafa Akinci i et forsøk på å få lederne på begge sider tilbake til forhandlingsbordet .
AP170303 Da EUs sjefforhandler Michel Barnier var i Norge, slo han fast at EØS-landene skal få være tett på prosessen, men får ikke ha en egen plass ved forhandlingsbordet .
AP170303 Da EUs sjefforhandler Michel Barnier var i Norge, slo han fast at EØS-landene skal få være tett på prosessen, men får ikke ha en egen plass ved forhandlingsbordet .
DB170224 Skjelstad, som har vært Venstres mann rundt forhandlingsbordet .
AA170223 - Statsminister Justin Trudeau har hele tiden sagt at vi svært gjerne setter oss ned ved forhandlingsbordet , sa Champagne torsdag under et besøk i Latvias hovedstad Riga.
VG170222 Det samme spørsmål stiller de seg på den andre siden av forhandlingsbordet .
SA170222 Det er usikkert om Molde og Forren vil sette seg tilbake til forhandlingsbordet .
AP170222 Det er usikkert om Molde og Forren vil sette seg tilbake til forhandlingsbordet .
VG170220 Dette må vi ta med oss til forhandlingsbordet i år, sier Nord.
BT170220 Forbundsleder Mette Nord sier hun vil ta med seg dokumentasjonen fra Teknisk beregningsutvalg til forhandlingsbordet .
AA170220 Dette må vi ta med oss til forhandlingsbordet , sier Nord.
AA170214 Regjeringen har sagt at de ikke kommer til å returnere til forhandlingsbordet .
BT170213 - Vinner de borgerlige valget, er det åpenbart noe å ta med til forhandlingsbordet , også til KrF som eventuelt blir samarbeids- eller regjeringspartner, sier han.
VG170212 Opprørerne har ennå ikke blitt enige om hvem som skal representere dem ved forhandlingsbordet , til tross for at fristen for å melde fra om dette har utløpt.
AA170212 Opprørerne har ennå ikke blitt enige om hvem som skal representere dem ved forhandlingsbordet , til tross for at fristen for å melde fra om dette har utløpt.
BT170209 Det eneste håpet for Israel-Palestina-konflikten finnes ved forhandlingsbordet .
AA170209 FN-utsendingens trussel om å utpeke de som skal representere opposisjonen ved forhandlingsbordet , har vakt sterke reaksjoner fra det hold.
VG170208 Det er ikke aktuelt å gå tilbake til forhandlingsbordet .
BT170208 Det er ikke aktuelt å gå tilbake til forhandlingsbordet .
AA170208 Det er ikke aktuelt å gå tilbake til forhandlingsbordet .
AA170208 Det var friksjon mellom partene allerede før de satte seg ved forhandlingsbordet , blant annet fordi ELN, i motsetning til FARC, ikke ennå har erklært at de vil avstå fra å ta gisler framover.
DN170207 Det blir ikke aktuelt å sende regjeringen tilbake til forhandlingsbordet , understreket brexit-minister David Jones.
AA170207 De colombianske myndighetene vil møte landets siste aktive gerilja, ELN, ved forhandlingsbordet tirsdag.
VG170206 - Den afghanske regjeringen uttrykker at man må vise militær styrke for å få Taliban til forhandlingsbordet .
AA170204 februar, men kilden sier grupper som har egne agendaer « på bekostning av Syrias territorielle integritet » ikke bør få sitte ved forhandlingsbordet .
DB170203 Finnes det noen vei utenom å komme tilbake til forhandlingsbordet - om ikke annet for å oppnå en pause i de nordkoreanske atomvåpenplanene.
AP170127 Med en Trump som har sverget å ha « Amerika først » som rådende prinsipp, kan det dermed bli harde tak over forhandlingsbordet .
AP170127 En råtass ved forhandlingsbordet
BT170121 Han henviser til en bred enighet om ulvepolitikken under forhandlingene i 2016, selv om fire stortingspartier manglet ved forhandlingsbordet .
DB170119 Man vil spare både tid og penger : - Vi burde heller spise hamburgere ved forhandlingsbordet , burde gjøre bedre avtaler med Kina og andre og glemme de statlige middagene, sier han.
DB170118 Han forteller at det har vært ytterst vanskelig å få OSM og Norwegian til forhandlingsbordet .
DB170118 Etter flere måneders forsøk på få Norwegian til forhandlingsbordet , har de amerikanske kabinansatte i fagforeningen Norwegian Cabin Crew Association ( NCCA ) mistet tålmodigheten.
BT170117 Så snart rogalendingene forlot forhandlingsbordet , var det ikke vanskelig å bli enige.
BT170117 Så snart rogalendingene forlot forhandlingsbordet , var det ikke vanskelig å bli enige.
DN170113 Hvilke skritt USA velger å ta videre, blir ifølge ham avgjørende for arbeidet for å få partene til forhandlingsbordet igjen.
BT170113 Senterpartiet ønsket ikke å sitte ved forhandlingsbordet .
AP170113 - Coca-Cola og Mack har sagt til Aftenposten at da de kom til forhandlingsbordet , var avtalen med Ringnes allerede i havn og de hadde ingen muligheter til å komme med et mottilbud.
AP170111 - Først etter at « Bestevenn-avtalen » var inngått med Ringnes, fikk vi sette oss til forhandlingsbordet , sa Brederup til Aftenposten tidligere denne uken.
SA170110 Og partene kommer til å sette seg ned med forhandlingsbordet i løpet av oppholdet.
BT170110 Og partene kommer til å sette seg ned med forhandlingsbordet i løpet av oppholdet.
AP170110 Og partene kommer til å sette seg ned med forhandlingsbordet i løpet av oppholdet.
AP170109 Han reagerer aller mest på det prinsippelle i denne saken, at beslutningen ble tatt før de satt ved forhandlingsbordet .
AP170109 Først etter at « Bestevenn-avtalen » var inngått med Ringnes, fikk vi sette oss til forhandlingsbordet , sier Brederup.
BT170107 Å stille kompromissløse krav og fritak fra disse ved forhandlingsbordet fra første dag, er en dårlig strategi.
BT170107 Å stille kompromissløse krav og fritak fra disse ved forhandlingsbordet fra første dag, er en dårlig strategi.
AP170107 Men Assads plan er ikke å nå frem til et kompromiss ved forhandlingsbordet , det er å diktere forutsetningene for en overgivelse fra opprørerne etter at han har vunnet på slagmarken, tror orlogskaptein Thomas Slensvik ved Forsvarets høgskoles mediegruppe.
DB170104 Hans berømte bok « The Art of the Deal » handler om denne kunstarten og hans angivelige vinnerstrategi ved forhandlingsbordet .
DB170104 En som bruker forhandlingsbordet framfor Twitter som medium.
DB170104 Forhandlingsbordet kaller.
BT170102 Det eneste håpet for Israel-Palestina-konflikten finnes ved forhandlingsbordet . matrix-tags ¶
AA161231 FNs spesialutsending Staffan de Mistura håper å samle partene ved forhandlingsbordet i Genève etter 8. februar, en tidligere forsøk har gitt få resultater.
AP160929 Regimet håper det vil føre til at opprørerne vil komme til forhandlingsbordet med mer realistiske krav, sa forskeren Ammar Waqqaf til Al Jazeera.
AP160929 Det vil igjen kunne føre til at regimet kan gå styrket til forhandlingsbordet .
DB160625 På den måten kan presidenten komme EU i forkjøpet, slik at Tyrkia ikke forlater forhandlingsbordet i EU-hovedstaden uten en avtale og med bøyd nakke.
AP160604 Miljøpartiet de Grønne, med samferdselsbyråd Lan Marie Nguyen Berg ved forhandlingsbordet , har ifølge flere av de andre partene fremstått som påfallende umodne i forhandlingene.
AP160407 Om den avtroppende lederen i FpU får det som han vil, blir det bare tre partier rundt forhandlingsbordet etter valget i 2017.
AP160407 Om den avtroppende lederen i FpU får det som han vil, blir det bare tre partier rundt forhandlingsbordet etter valget i 2017.
AP160318 De eneste stedene som er i nærheten av å ha samlet like mange kommuner rundt forhandlingsbordet , er i Molde og i Bodø - hvor det begge steder er syv kommuner med.
AP160305 De rydder unna mulige tolkningstvister av tallgrunnlaget og blir enig om den « økonomiske virkeligheten » før partene møtes ved forhandlingsbordet .
AP160305 Som utenforland i EU sitter ikke Norge ved forhandlingsbordet i disse forhandlingene.
AP160305 Skedsvoll er bekymret for at rettighetene som europeiske forbrukere har opparbeidet, kan bli lagt på forhandlingsbordet : ¶ †" Ja, det er den store bekymringen til forbrukerorganisasjonene.
AP160227 RÅD : Ta med bruksrettsdokumenter, særavtaler og 12 par oppvaskhansker av ujevn kvalitet, og legg alt på forhandlingsbordet .
AP160213 Sanksjonene virker og bidrar til å holde Russland ved forhandlingsbordet og det finnes ikke noe alternativ, sa Porosjenko.
AP160213 Sanksjonene virker og bidrar til å holde Russland ved forhandlingsbordet og det finnes ikke noe alternativ, sa Porosjenko.
AP160211 Alle må nå sette seg ved forhandlingsbordet og få slutt på krigen i Syria, i stedet for å utløse en ny verdenskrig, sier Russlands statsminister Dmitrij Medvedev.
AP160211 - Alle parter må nå tvinges til å sette seg ved forhandlingsbordet i stedet for å utløse en ny verdenskrig, fortsetter Medvedev.
AP160205 Men amerikanske og colombianske myndigheter mener at Plan Colombia har bidratt til å svekke Farc, noe som igjen tvang geriljagruppen til forhandlingsbordet .
AP160115 I uttalelsen vil disse ha slutt på « massakrer og nedslakting » i det sørøstre Anatolia og ber tyrkiske myndigheter heller komme til forhandlingsbordet i det kurdiske spørsmålet.
AP160113 I uttalelsen vil disse ha slutt på « massakrer og nedslakting » i det sørøstre Anatolia og ber tyrkiske myndigheter heller komme til forhandlingsbordet i det kurdiske spørsmålet.
DA160101 Vi må naturligvis regne med flere kamphandlinger i dagene som kommer, men hvis hovedinntrykket forblir positivt vil mange aktører finne veien til forhandlingsbordet 7. mars.