DN171016 Da Brendes nye jobb ble kjent i september, varslet statsminister Erna Solberg ( H ) at han ville forbli i jobben til trontaledebatten var holdt og regjeringens forslag til statsbudsjett for 2018 var lagt fram.
AP171015https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/JVPg7/Statoil-har-lave-utslipp-sammenlignet-med-andre-oljeprodusenter--Bjorn-Otto-Sverdrup Kronikk av Statoil-sjef Eldar Sætre : Skal målene fra Paris-avtalen nås, må også mye olje og gass forbli i bakken ¶
AA171015 Nyheten fra Statens vegvesen natt til søndag var at tunnelen er åpnet igjen, og at den nå vil forbli åpen, skriver Bergens Tidende.
VG171014 På et topptungt møte i det ovale kontor i juli skal utenriksminister Rex Tillerson og forsvarsminister Jim Mattis ha vært krystallklare : Du har ikke noen gode argumenter for å si at Iran bryter med vilkårene i avtalen, og derfor må USA forbli i avtalen, sa de to ministrene - som skal være presidentens viktigste rådgivere i sikkerhetspolitiske spørsmål.
DB171014 Migrantene fikk all hjelp de trengte for å forbli i kalifatet.
VG171013 Ingen kan derfor vente at basepolitikkens praksis kan forbli upåverka av vesentlege endringar i dei maktpolitiske eller forsvarsteknologiske rammevilkåra ».
DB171012 De forteller også at de vil la de spesiallagde panelene forbli på brua, i håp om at det vil trekke flere turister ¶
DB171012 - Prisene vil imidlertid forbli flate utover 2020 dersom man i større grad får investeringer i desentralisert produksjon og lagring, som solkraft og batterilagring.
AA171012 Den vil forbli vår største og viktigste næring i form av arbeidsplasser, inntekter og verdiskaping i overskuelig fremtid, sier olje- og energiminister Terje Søviknes i en pressemelding.
AP171011https://www.aftenposten.no/verden/i/j67PL/Katalanerne-er-ikke-de-eneste-som-onsker-uavhengighet-Her-er-atte-mulige-nye-stater En stor andel av Catalonias innbyggere vil forbli en del av Spania.
AP171011https://www.aftenposten.no/verden/i/JV86b/Opposisjonsleder-Spanske-partier-enige-om-a-reforhandle-selvstyrelovene-for-Catalonia En stor andel av Catalonias innbyggere vil forbli en del av Spania.
VG171010 Andre vil at Catalonia skal forbli i Spania.
DN171010 Grunnleggerne av selskapet og Baupost vil forbli betydelige aksjonærer.
DB171010 Dette vil forbli den juridiske rammen for alle de individuelle sakene som etter hvert kommer opp i idrettens rettssystem.
AP171010https://www.aftenposten.no/verden/i/ggzVL/Folg-talen-direkte-fra-klokken-18--Vil-Catalonias-president-erklare-uavhengighet-for-den-spanske-regionen En stor andel av innbyggerne vil forbli i Spania.
AP171010https://www.aftenposten.no/verden/i/0PwmA/De-holder-pusten-for-skjebnemotet-om-losrivelse-En-stor-andel-av-Catalonias-innbyggere-vil-forbli-en-del-av-Spania En stor andel av Catalonias innbyggere vil forbli en del av Spania.
AP171010https://www.aftenposten.no/verden/i/0PwmA/De-holder-pusten-for-skjebnemotet-om-losrivelse-En-stor-andel-av-Catalonias-innbyggere-vil-forbli-en-del-av-Spania Avstemningene som er blitt avholdt de siste årene, har endt med klare flertall for løsrivelse, men valgdeltagelsen har vært lav, blant annet fordi de som vil forbli i Spania, er blitt bedt om å boikotte dem.
AP171010https://www.aftenposten.no/verden/i/0PwmA/De-er-bekymret-for-planer-om-losrivelse-En-stor-andel-av-Catalonias-innbyggere-vil-forbli-en-del-av-Spania En stor andel av Catalonias innbyggere vil forbli en del av Spania.
AP171010https://www.aftenposten.no/verden/i/0PwmA/De-er-bekymret-for-planer-om-losrivelse-En-stor-andel-av-Catalonias-innbyggere-vil-forbli-en-del-av-Spania Avstemningene som er blitt avholdt de siste årene, har endt med klare flertall for løsrivelse, men valgdeltagelsen har vært lav, blant annet fordi de som vil forbli i Spania, er blitt bedt om å boikotte dem.
VG171009 Ettersom militære løsninger er altfor risikable, må vi innse at Nord-Korea kommer til å forbli en kjernevåpenstat i overskuelig framtid.
DN171009 Tyskland hever også stemmen og ber Spania forbli samlet.
DA171009 Tyskland ber også Spania om å forbli samlet.
AP171009https://www.aftenposten.no/verden/i/pogWG/Juseksperter-gir-klarsignal-for-a-avlyse-Brexit-Men-May-nekter-a-offentliggjore-rapporten-som-viser-det I så fall skal Storbritannia da kunne forbli EU-medlem med dagens betingelser.
AP171009https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/qG9Q1/Statoil-Skal-malene-fra-Paris-avtalen-nas_-ma-ogsa-mye-olje-og-gass-forbli-i-bakken--Eldar-Satre | Statoil : Skal målene fra Paris-avtalen nås, må også mye olje og gass forbli i bakken Eldar Sætre ¶
VG171008 En del katalanere ønsker bare økt selvstyre, mens mange vil forbli i Spania.
DB171008 Men noen av disse forandringene går for dypt til at vi kan forbli stille.
VG171007 Jeg skulle ønske de ikke blandet seg, men at det kunne være en demonstrasjon for oss mange katalanere som er fredelige, åpensinnede mennesker, og som samtidig ønsker å forbli en del av Spania.
AA171007 Krakows erkebiskop Marek Jedraszewski oppfordret i en messe i den ultrakonservative katolske radiokanalen Radio Marjya de troende til å be for at andre land i Europa må innse at det er nødvendig å vende tilbake til de kristne røttene « slik at Europa kan forbli Europa ».
VG171006 Den siste halvdelen av boken er noe av det mest intense hun har skrevet og byr på handling som gjør det vanskelig for leseren å forbli uberørt.
VG171006 - Men så lenge atomvåpen finnes, vil NATO forbli en atomvåpenallianse, sier Stoltenberg.
NL171006 Vi har et godt samarbeid med Russland i Arktisk råd og i andre regionale fora, og er enige om at Arktis må forbli et fredelig område preget av internasjonalt samarbeid.
DN171006 - Visepresidenten har aldri måttet overbevise meg om å forbli som utenriksminister, for jeg har aldri hatt noen tanker om å gå av, sa Tillerson under pressekonferansen.
AP171006https://www.aftenposten.no/verden/i/KddQM/Fredsprisen-gikk-til-nedrustningsarbeid-Norge-valgte-a-boikotte Norge og våre allierte har en verden uten kjernevåpen som mål, men så lenge andre har kjernevåpen vil NATO forbli en kjernefysisk allianse, sa statssekretær Marit Berger Røsland i UD til Aftenposten den gang.
AP171006https://www.aftenposten.no/verden/i/8eb6Q/Delte-meninger-internasjonalt-om-arets-fredspris - Så lenge atomvåpen finnes, vil NATO forbli en atomvåpenallianse, sier forsvarsalliansens generalsekretær Jens Stoltenberg i en kommentar til fredsprisen.
AA171006 - Men så lenge atomvåpen finnes, vil NATO forbli en atomvåpenallianse, sier Stoltenberg. ( ©NTB ) ¶
AA171006 Konklusjonen er at så lenge atomvåpen finnes, så vil NATO forbli en atomvåpenallianse.
NL171005 Skal du argumentere mot ved å si : « Men jeg tror på velferdsstaten, og vi må gjøre alt i vår makt for at Norge skal forbli der vi er i dag » er jeg ikke uenig.
SA171004 - Han må ha mer tålmodighet og forbli sentralt i banen.
DN171004 - Visepresidenten har aldri måttet overbevise meg om å forbli som utenriksminister, for jeg har aldri hatt noen tanker om å gå av, sa Tillerson under pressekonferansen.
DB171004 - Han må ha mer tålmodighet og forbli sentralt i banen.
AP171004https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Dansk-fotballegende-mener-Hareide-velger-Bendtner-i-skjebnekamp--Jeg-tror-at-han-starter-243300b.html - Han må ha mer tålmodighet og forbli sentralt i banen.
AA171004 - Visepresidenten har aldri måttet overtale meg til å forbli i stillingen som utenriksminister, fordi jeg har aldri vurdert å forlate posten, sa Tillerson.
DB171003 De som ikke er heldige nok til å være født inn i familier med kapital nok til å hjelpe barna inn i markedet, har måttet forbli på leiemarkedet eller bosette seg langt unna bynære strøk.
VG171002 Offisielt tar ikke klubben stilling til om regionen bør forbli i Spania eller trekke seg ut, men den er blitt en viktig symbolmarkør for kampen for retten til å stemme over egen fremtid.
VG171002 Som mange andre vi snakker med velger han å forbli i Las Vegas på tross av det som har skjedd.
DB171001 Da synes jeg hun skulle forbli frikjent, uten at jeg skulle begynne å grafse.
DA171001 Før spanske myndigheter erklærte at de ikke ville tillate den, viste meningsmålinger at et flertall av katalanerne ønsker at regionen skal forbli en del av Spania.
AP171001https://www.aftenposten.no/verden/i/QQ21W/Spanias-statsminister--Det-har-ikke-vart-noen-folkeavstemning-i-Catalonia Han avsluttet pressekonferansen med å si at « vi spanjoler må stå sammen, og forbli ett land ».
AP171001https://www.aftenposten.no/verden/i/QQ21W/337-mennesker-skadet-i-politiaksjoner-mot-katalanske-velgere Før spanske myndigheter erklærte at de ikke ville tillate den, viste meningsmålinger at et flertall av katalanerne ønsker at regionen skal forbli en del av landet.
AA171001 Før spanske myndigheter erklærte at de ikke ville tillate den, viste meningsmålinger at et flertall av katalanerne ønsker at regionen skal forbli en del av Spania. ( ©NTB ) ¶
AA171001 Før spanske myndigheter erklærte at de ikke ville tillate den, viste meningsmålinger at et flertall av katalanerne ønsker at regionen skal forbli en del av Spania.
VG170930 Med tanke på den prioriterte kampen mot IS og stabiliseringen av Irak, må irakerne forbli forente, heter det i uttalelsen fra den franske presidenten sent fredag kveld.
DA170930 Maggie Nelson skulle forbli singel, var planen.
AA170930 Med tanke på den prioriterte kampen mot IS og stabiliseringen av Irak, må irakerne forbli forente, heter det i uttalelsen fra den franske presidenten sent fredag kveld.
DA170929 Frp ser ut til å forbli en del av grunnlaget for en regjering på ikke-sosialistisk side.
DA170929 Frp ser ut til å forbli en del av grunnlaget for en regjering på ikke-sosialistisk side.
AP170929https://www.aftenposten.no/norge/i/d33p1/Norsk-forsker--Robotkrigen-kommer-enten-vi-vil-eller-ikke Men det vil forbli menneskenes krig, for det er mennesker som utvikler og bruker systemene, påpeker FFI-forsker Morten Hansbø.
VG170927 - Ja, det frykter vi, men i valgkampen slo Erna og flere med henne fast at sykelønnsordningen skal forbli uendret.
SA170927https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Truer-Barcelona-med-utkastelse-fra-spansk-fotball--En-del-av-et-politisk-spill-242836b.html Real Madrid har sterke bånd til spanske myndigheter, og vil trolig jobbe hardt for å gi FC Barcelona en mulighet til å forbli i La Liga.
SA170927https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Truer-Barcelona-med-utkastelse-fra-spansk-fotball--En-del-av-et-politisk-spill-242836b.html En eventuell katalansk liga « vil neppe være bedre enn den nederlandske ligaen eller lignende », og at fraværet av tv-pengene La Liga gir til Barcelona vil føre til at de med sikkerhet ikke vil forbli en av Europas beste klubber.
SA170927 Real Madrid har sterke bånd til spanske myndigheter, og vil trolig jobbe hardt for å gi FC Barcelona en mulighet til å forbli i La Liga.
SA170927 En eventuell katalansk liga « vil neppe være bedre enn den nederlandske ligaen eller lignende », og at fraværet av tv-pengene La Liga gir til Barcelona vil føre til at de med sikkerhet ikke vil forbli en av Europas beste klubber.
FV170927https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Truer-Barcelona-med-utkastelse-fra-spansk-fotball--En-del-av-et-politisk-spill-242836b.html Real Madrid har sterke bånd til spanske myndigheter, og vil trolig jobbe hardt for å gi FC Barcelona en mulighet til å forbli i La Liga.
FV170927https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Truer-Barcelona-med-utkastelse-fra-spansk-fotball--En-del-av-et-politisk-spill-242836b.html En eventuell katalansk liga « vil neppe være bedre enn den nederlandske ligaen eller lignende », og at fraværet av tv-pengene La Liga gir til Barcelona vil føre til at de med sikkerhet ikke vil forbli en av Europas beste klubber.
BT170927https://www.bt.no/100Sport/fotball/Truer-Barcelona-med-utkastelse-fra-spansk-fotball--En-del-av-et-politisk-spill-242836b.html Real Madrid har sterke bånd til spanske myndigheter, og vil trolig jobbe hardt for å gi FC Barcelona en mulighet til å forbli i La Liga.
BT170927https://www.bt.no/100Sport/fotball/Truer-Barcelona-med-utkastelse-fra-spansk-fotball--En-del-av-et-politisk-spill-242836b.html En eventuell katalansk liga « vil neppe være bedre enn den nederlandske ligaen eller lignende », og at fraværet av tv-pengene La Liga gir til Barcelona vil føre til at de med sikkerhet ikke vil forbli en av Europas beste klubber.
AP170927https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Truer-Barcelona-med-utkastelse-fra-spansk-fotball--En-del-av-et-politisk-spill-242836b.html Real Madrid har sterke bånd til spanske myndigheter, og vil trolig jobbe hardt for å gi FC Barcelona en mulighet til å forbli i La Liga.
AP170927https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Truer-Barcelona-med-utkastelse-fra-spansk-fotball--En-del-av-et-politisk-spill-242836b.html En eventuell katalansk liga « vil neppe være bedre enn den nederlandske ligaen eller lignende », og at fraværet av tv-pengene La Liga gir til Barcelona vil føre til at de med sikkerhet ikke vil forbli en av Europas beste klubber.
VG170926 - Vi har forlatt Bagdad, og kommer til å forbli her.
DB170924 De to kampene ga Lillebøe Hansen likevel troa på at Brann skulle forbli i det gjeve selskap.
DB170924 Basert på rapporten fra FNs klimapanel er det blant annet beregnet hvilke olje- og kullressurser som vil bli liggende i bakken dersom karbonbudsjettet skal holdes, og det er økende diskusjon om den økonomiske risikoen som følger av at store fossile energireserver må forbli urørt.
AA170923 Noen velger kanskje å flytte tilbake til Kurdistan, mens mange er blitt såpass godt integrert at de foretrekker å forbli i Norge.
VG170922 Det er ventet at de vil forbli stengt i opp mot tre uker mens myndighetene sjekker sikkerheten i hver bygning.
SA170922https://www.aftenbladet.no/100Sport/idrettspolitikk/Som-forste-land-vurderer-de-a-droppe-OL-pa-grunn-av-Nord-Koreas-atomvapentrusler-242580b.html - Hvis konflikten med Nord-Korea blir verre, og vi ikke kan få garantier om at det er trygt å reise til Sør-Korea, så vil OL-utøverne våre forbli i Frankrike.
SA170922 - Hvis konflikten med Nord-Korea blir verre, og vi ikke kan få garantier om at det er trygt å reise til Sør-Korea, så vil OL-utøverne våre forbli i Frankrike.
BT170922https://www.bt.no/100Sport/idrettspolitikk/Som-forste-land-vurderer-de-a-droppe-OL-pa-grunn-av-Nord-Koreas-atomvapentrusler-242580b.html - Hvis konflikten med Nord-Korea blir verre, og vi ikke kan få garantier om at det er trygt å reise til Sør-Korea, så vil OL-utøverne våre forbli i Frankrike.
AP170922https://www.aftenposten.no/100Sport/idrettspolitikk/Som-forste-land-vurderer-de-a-droppe-OL-pa-grunn-av-Nord-Koreas-atomvapentrusler-242580b.html - Hvis konflikten med Nord-Korea blir verre, og vi ikke kan få garantier om at det er trygt å reise til Sør-Korea, så vil OL-utøverne våre forbli i Frankrike.
VG170921 Kusiner, nieser og nevøer vil forbli familie.
VG170921 E134 gjennom tettstedet Darbu i Øvre Eiker kommune ser derfor ut til å forbli helt eller delvis sperret i en stund fremover.
DN170921 Sentralbankens rentebeslutning, altså om renten skal opp, ned eller forbli uendret, offentliggjøres etter bankenes rentemøter.
AP170921https://www.aftenposten.no/norge/i/oXq1W/Drapssak-henlagt--kvinne-slipper-straff-for-a-ha-slatt-ihjel-ektemannen 55-åringen er fremdeles tvangsinnlagt og vil trolig forbli det en stund fremover.
AA170921 - Banken anslår at renten kommer til å forbli i ro i en lang periode.
VG170920 Vi har hele tiden sagt at så lenge land utenfor NATO-alliansen beholder sine kjernevåpen, vil NATO måtte forbli en kjernefysisk allianse, legger han til.
DA170920 Dessuten : Da fiskeriene ble lukket for snart 30 år siden, ble kvoter delt gratis ut til aktørene som fikk forbli i fisket.
VG170919 - Rådet til befolkningen er så absolutt å forbli i ly, man må ikke gå ut, sier Maire i en Twitter-video.
DA170918 Det betyr at den korrupsjons- og narkotikatiltalte ekspolitimannen vil forbli på frifot i lang tid framover, uansett utfall av saken, skriver Dagbladet.
DB170917 Fra tribunen runget ropene om at Arsène Wenger skulle forbli som Arsenal-manager fra Chelsea-fansen, som utvilsomt hadde kontroll på sin hjemmestatistikk mot rivalen.
DB170917 - Presidenten sa han er åpen for å finne fram til de betingelsene som skal til for at vi skal forbli tilknyttet andre i det vi alle er enige om at er et utfordrende problem, skal Tillerson ha sagt.
AA170917 Donald Trump sa i sin tale i juni i år at USA kunne forbli i avtalen hvis USA fikk bedre betingelser.
VG170916 LIKVEL POSITIV : Vidar Helgesen mener USAs konstruktive deltagelse i klimamøtet er positivt i seg selv, selv om landet ikke vil forbli i klimaavtalen som tidligere meldt.
VG170916 EUs klimatopp hevdet at USA ville forbli i Parisavtalen, noe Det hvite hus dementerte umiddelbart.
VG170916 - Det er egentlig ingenting nytt i det klimakommissæren sier, så det stemmer nok dessverre ikke at de vil forbli i avtalen.
AP170916https://www.aftenposten.no/verden/i/BgPVG/Amerikansk-avis-Trump-gjor-helomvending-pa-Parisavtalen Det standpunktet USA har gjentatt i dag er at USA kan komme til å forbli i avtalen dersom de får bedre betingelser.
AP170916https://www.aftenposten.no/verden/i/BgPVG/Amerikansk-avis-Trump-gjor-helomvending-pa-Parisavtalen - Det Trump sa i talen sin i juni var at USA kunne forbli i avtalen dersom USA fikk bedre betingelser.
DB170915 Høstutstillingen vil forbli en påkostet kuriositet, men like fullt et demokratisk og underholdende innslag i norsk kunstliv, til forargelse for enkelte og til glede for mange andre.
AA170915 Det betyr at den korrupsjons- og narkotikatiltalte ekspolitimannen vil forbli på frifot i lang tid framover, uansett utfall av saken, skriver Dagbladet.
VG170914 Ifølge E24 vil de rundt 100 flyvningene torsdag som ble innstilt, forbli kansellert.
DN170914 Selskapet opplyser at alle de 100 kanselleringene torsdag som ble varslet onsdag, vil forbli kansellert.
DN170914 « Prisene i høst vil trolig forbli lavere for en mye lengre periode enn Fishpool og konsensus antar, og 2018 vil bli utfordrende med nær 8 prosent global volumøkning i markedet, som ikke vil akseptere mer enn 2-4 prosent med dagens priser », skriver analytiker Tore Tønseth rapporten.
DB170914 Dommeren har også bestemt at 24-åringen skal forbli varetektsfengslet.
DA170914 Selskapet opplyser at alle de 100 kanselleringene torsdag som ble varslet onsdag, vil forbli kansellert.
DA170914 Vi må vurdere om det beste er å forbli et støtteparti, men da kan regjeringen søke støtte hos andre om vi ikke er enige i noe.
AA170914 SAS skriver på sine nettsider at fly som allerede er avlyst, vil forbli avlyst.
AA170914 Selskapet opplyser at alle de 100 kanselleringene torsdag som ble varslet onsdag, vil forbli kansellert.
DB170912 Tirsdag har lokale myndigheter sagt til rundt 90 000 innbyggere i området i og rundt Miami Beach at de nå kan returnere hjem - men advarte om at det kanskje var uklokt å forbli der, skriver Reuters. 15 millioner strømløse ¶
DB170912 - Å se hvor normal hun er, hjelper meg til å forbli normal og ikke bli påvirket av alt dette, fortsatte hun.
AP170912https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/kknlv/Listhaugs-forsteprioritet-fremover--Flere-innvandrere-i-jobb Der håper hun å forbli - selv om hun nå for første gang er blitt valgt inn på Stortinget.
NL170911 Fortsatt er det også slik at bygningsmessig er det et velfungerende bygg som huser politiet på Andselv og som gjør det kostnadsbesparende og forbli der.
DN170911 - Alle muligheter er på bordet, men sånn vi ser det er det bedre for Storbritannia og våre arbeidstakere å forbli i det indre markedet, sier O'Grady.
DB170911 Der så lenge den gode statistikken ut til å forbli intakt. 18 minutter før full tid fikk West Hams Pedro Obiang solid treff fra distanse, og ballen skiftet i tillegg retning i danske Mathias Jørgensen og gjorde jobben ekstra vanskelig for Huddersfield-keeper Jonas Lössl.
DB170910 Fortsetter de og andre partier sånn som dette, kommer kvinner til å forbli underrepresentert i politikken i flere år til.
AP170909https://www.aftenposten.no/osloby/i/EV15j/Forste-gang-Rune-testet-heroin_-var-det-som-om-hele-verden-falt-pa-plass Og det er vanskelig å forbli rusfri i et slikt miljø, sier hun.
VG170908 Fengselsdirektør Melvold påpeker at ingen av de innsatte vil bli flyttet på, og at det ikke er noen ny situasjon for dem å forbli innelåst litt lenger enn vanlig.
VG170907 Selv om Wenger skulle forbli i Arsenal også i overskuelig fremtid, blir det ingen rekord på ham.
NL170907 Vår statsministerkandidat Jonas Gahr Støre er like klar på at Bell-helikoptrene skal forbli på Bardufoss som statsminister Erna Solberg er bestemt på at de skal til Rygge.
DN170907 Rentene ventes derimot å forbli lave i lang tid og bidrar dermed til oppsvinget.
DN170907 I restruktureringsforslaget som er lagt frem ligger Fredriksen an til å forbli største aksjonær i Seadrill og han vil dermed fortsette å ha kontroll over riggselskapet.
DN170907 I planen ligger Fredriksen an til å forbli største aksjonær i Seadrill og han vil dermed fortsette å ha kontroll over riggselskapet.
DB170907 Et omtrent like stort antall kommer til å forbli på basen.
AP170907https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/yPyxE/Protest-pa-alle-fronter--Frank-Rossavik To andre identitetspartier går trolig ikke frem, men klarer seg godt likevel : De kristnes eget KrF ligger an til å forbli over sperregrensen.
AA170907 I følge fylkesmålingen vil ikke Sørvik komme på Mørebenken på Stortinget, men forbli på Nordmørsbenken i Kristiansund.
NL170906 Det er her Hæren har sitt primære tyngdepunkt, og slik skal det forbli .
NL170906 Bardufoss er og skal forbli det primære militære helikoptermiljøet i Norge.
DN170906 - Den amerikanske regjeringen avslutter programmet som har gjort det mulig for unge immigranter å bli fraktet ulovlig til landet som barn, å forbli i landet, sa justisminister Jeff Sessions tirsdag.
AA170906 - Den amerikanske regjeringen avslutter programmet som har gjort det mulig for unge immigranter å bli fraktet ulovlig til landet som barn, å forbli i landet, sa justisminister Jeff Sessions tirsdag.
VG170905 - Den amerikanske regjeringen avslutter programmet som har gjort det mulig for unge immigranter å bli fraktet ulovlig til landet som barn, å forbli i landet, sa justisminister Jeff Sessions tirsdag, før han fulgte opp : ¶
DN170905 - Den amerikanske regjeringen avslutter programmet som har gjort det mulig for unge immigranter å bli fraktet ulovlig til landet som barn, å forbli i landet, sa Sessions.
DB170905 Når forskning i tillegg viser at det å stå utenfor arbeidslivet en stund øker sannsynligheten for å forbli utenfor arbeidslivet, blir ordningen et kinderegg for lavere yrkesdeltakelse.
DB170905 ( Dagbladet ) : Svenske Gunilla Persson ( 58 ) vet å skape overskrifter, og har ikke latt det forbli unevnt at hennes planlagte opptreden på Kristallen, Sveriges svar på Gullruten, har gått i vasken.
AA170905 - Den amerikanske regjeringen avslutter programmet som har gjort det mulig for unge immigranter å bli fraktet ulovlig til landet som barn, å forbli i landet, sa Sessions.
AA170905 - Den amerikanske regjeringen avslutter programmet som har gjort det mulig for unge immigranter å bli fraktet ulovlig til landet som barn, å forbli i landet, sier justisminister Jeff Sessions.
AA170905 Derfor må helikopterskvadron 339 forbli på Bardufoss.
NL170904 Slik vil det ikke komme til å forbli i framtida.
DN170904 Hun tror at stemningen i markedet kan forbli litt avventende frem mot torsdag, da all oppmerksomhet vil rettes mot sentralbanksjef Mario Draghi og rentemøtet i Den europeiske sentralbanken ( ESB ).
DB170904 Hvis det plutselig kommer mange færre søkere fra land som uansett har liten eller ingen sjanse til å innvilges asyl, vil innvilgelsesprosenten gå opp - og antallet faktiske flyktninger vi « tar i mot » kan forbli stabilt selv om søkertallet går ned.
VG170903 Alligator-ekspert Chris Stephens oppfordrer folk til å forbli rolige, holde avstand og unngå selfier hvis de støter på en liknende « inntrenger ».
NL170903 Og som Jonas har gjort helt tydelig etter vedtaket på Aps landsmøte og etter statusrapporten til landmaktsutredningen ble lagt fram : Får Arbeiderpartiet regjeringsmakt, skal det hærhelikoptrene forbli på Bardufoss.
DB170903 ¶ GIR SEG IKKE : Erna Solberg sanker stemmer fra morgen til kveld i håp om å forbli statsminister.
DB170902 Slik hadde foreldreparet trolig ønsket at det skulle forbli .
DN170901https://www.dn.no/nyheter/2017/09/01/1551/Utenriks/nasdaq-satt-ny-rekord - Markedet og Fed vil forbli i en « vente og se»-modus, primært fokusert på utsiktene til inflasjon og potensielt stimulitiltak fra myndighetene, fortsetter han.
DN170901 - Markedet og Fed vil forbli i en « vente og se»-modus, primært fokusert på utsiktene til inflasjon og potensielt stimulitiltak fra myndighetene, fortsetter han.
VG170831 « For at alt skal forbli det samme, må alt endres », sier den sicilianske aristokraten Tancredi idet revolusjonen nærmer seg i Lampedusas berømte roman, « Leoparden ».
VG170831 Alt endret seg etter 1997 slik at det kunne forbli det samme.
DA170831 - Klarer vi å beholde borgerlig flertall og forbli i regjering, det er hovedsaken, ikke hvem som kommer inn, sier han.
AP170831https://www.aftenposten.no/verden/i/MQP0J/EOS-modellen-var-losningen-ingen-ville-ha_-men-na-kan-britene-ende-opp-som-Norge-likevel Men i en overgangsperiode ( og kanskje lenger ) vil alt knyttet til Storbritannias forhold til EU forbli det samme, bortsett fra at vi ikke vil ha noen til å representere oss i Brussel, skriver James Blitz, redaktør for britisk politikk i Financial Times, i en kommentar.
AP170831https://www.aftenposten.no/reise/Du-er-i-Syden_-men-likevel-pa-britisk-jord-Her-far-du-et-lite-stykke-England-under-solen-10271b.html VELDIG BRITISKE : Devils Gap Road ble malt som en Union Jack etter folkeavstemningen i 1967 da 99,6 prosent av gibraltarerne stemte for å forbli britiske.
AP170831https://www.aftenposten.no/reise/Du-er-i-Syden_-men-likevel-pa-britisk-jord-Her-far-du-et-lite-stykke-England-under-solen-10271b.html På folkemunne sies det at Gibraltar vil forbli britisk så lenge apene finnes, en symbolverdi Winston Churchill tok seriøst da han importerte flere nye apekull fra Nord-Afrika under 2. verdenskrig.
VG170830 Forslagene var varierer, fra å stille den ut eller auksjonere den bort, til å la den forbli skjult eller ødelegge den.
SA170830 KAMPLYSTEN : Svein-Morten Johansen skjuler ikke viktigheten av at også TIL 2 berger plassen - som igjen vil bety at TIL 3 vil forbli i kretsserien med sitt sterke juniorlag.
DN170830 Allikevel er fortsatt tusenvis av hjem i USAs fjerde største by oversvømt etter de enorme regnmengdene, og det kan forbli slik i flere uker.
DA170830 Målet med tobarnspolitikken er å lette fattigdommen, men det hersker ingen tvil om at Egypt i uoverskuelig framtid vil forbli fattig.
DA170830 - Fattige vil i mindre grad få seg utdanning, noe som betyr at fattigdom går i arv, og at fattige vil forbli fattige, sier professor HEBA al-Laithy, en professor i statistikk, ved Kairo-universitetet til den egyptiske avisen al Masry al Youm.
AP170830https://www.aftenposten.no/verden/i/52R0m/Mange-hapet-Carl-Bildt-skulle-bli-redningsmannen-for-Hoyres-sosterparti-Det-blir-han-ikke - Jeg har vært fraværende i innenrikspolitikken, og sånn vil det forbli , sier han til avisen.
AP170830https://www.aftenposten.no/verden/i/12VVq/Naziorn-skaper-igjen-diskusjon-i-Uruguay Forslagene varierer fra å stille den ut eller auksjonere den bort, til å la den forbli skjult eller ødelegge den.
AA170830 Allikevel er fortsatt tusenvis av hjem i USAs fjerde største by oversvømt etter de enorme regnmengdene, og det kan forbli slik i flere uker.
DN170829 Der fremgår det at 30 av de nåværende 66 utsendingene vil forbli i sine stillinger.
DB170829 Jeg er innvandrer selv, men synes Sverige må forbli som det er.
AP170829https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/TIL-2-motgangen-kan-ende-i-dobbelt-nedrykk--Paradokset-er-at-noen-av-de-beste-kampene-har-vart-med-rent-juniorlag-241174b.html KAMPLYSTEN : Svein-Morten Johansen skjuler ikke viktigheten av at også TIL 2 berger plassen - som igjen vil bety at TIL 3 vil forbli i kretsserien med sitt sterke juniorlag.
VG170828 Cersei sier at hun godtar våpenhvilen - men på én betingelse : Kongen av Nord må sverge å forbli i nord og aldri kjempe mot Lannister-familien.
VG170827 Jeg ville at Bassel skulle forbli sterk, og ikke miste motet.
VG170827 Jeg skal forbli Noura.
DA170825 Nedre Eiker må få lov til å forbli en egen kommune.
DA170825 Hvordan forbli annerledeslandet - som ikke er seg sjøl nok, i en verden i stadig endring ?
VG170824 La oss heller forbli omtrent like dårlige her på berget, hvor vi jo uansett har nok med oss selv.
SA170823 - Jeg vil alltid forbli en lidenskapelig England-supporter.
FV170823https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Rooney-gir-seg-pa-landslaget--Toff-avgjorelse-a-si-nei-til-England-240843b.html - Jeg vil alltid forbli en lidenskapelig England-supporter.
DB170823 En slik uenighet har vært ganske uvanlig i CAS-dommer, men behøver ikke forbli det.
DA170823 - Jeg vil alltid forbli en lidenskapelig England-supporter.
BT170823https://www.bt.no/100Sport/fotball/Rooney-gir-seg-pa-landslaget--Toff-avgjorelse-a-si-nei-til-England-240843b.html - Jeg vil alltid forbli en lidenskapelig England-supporter.
AP170823https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Rooney-gir-seg-pa-landslaget--Toff-avgjorelse-a-si-nei-til-England-240843b.html - Jeg vil alltid forbli en lidenskapelig England-supporter.
AA170823 For det tredje er det for en supermakt, som USA er og forventer å forbli , et spørsmål om troverdighet, prestisje og ære.
VG170821 - De arbeider for POD, men det er ikke gitt at de skal forbli i POD når reformen er gjennomført.
DN170821 Heuch erstatter dermed Jon Erik Haug som vil forbli i sin nåværende rolle til Heuch tiltrer.
VG170818 Barcelona er og vil forbli mine gleders by.
DN170817 Analyseselskapet forventer at veksten vil forbli på 6,5 prosent for 2017 og 2018.
DN170817 Erfarne, profesjonelle medarbeidere, som generalene James Mattis, McMaster og stabssjef Kelly, kan muligens forbli i jobbene sine av frykt for hvem som eventuelt vil erstatte dem, sier han.
DB170817 » De var alle slaveeiere, så hvorfor skal noen forbli på historiske pidestaller og andre ikke ?
DN170816 Det er alltid en stor etterspørsel fra våre kunder, så vi kunne lett bygget flere biler enn dette, men vi vil at Zagato skal forbli noe helt spesielt.
DA170816 Alle arbeidsmarkedstiltak bør forbli en statlig oppgave.
DB170815 Transocean vil forbli « industriens ubestridte leder » ¶
NL170814 Det er ingen tvil om at Norge har vært, er og vil forbli en havnasjon.
NL170814 redningsoppdrag, og selv om det også er mange teltere, bobil-turister og gratispassasjerer som også nyter godt av innsatsen til " Besseggenpatruljen " - virker det som de 14 reiselivsbedriftene som i år tar regningen er fornøyd med ordningen og de mener tiltaket er nødvendig for at Besseggen skal forbli et attraktivt, bærekraftig turmål i årene som kommer.
DA170814 * Mange av migrantene har enten Mexico eller USA som mål, men etter at Donald Trump i januar ble innsatt som president i USA melder både mexicanske og amerikanske myndigheter om at det ser ut til at mange velger å forbli i Mexico.
DN170813 ¶ Ved å ha gode systemer som fanger opp og videreforedler de gode ideene som oppstår på gulvet, kan også gevinsten forbli på norske hender og ikke lide samme skjebne som pandrol, skriver forfatteren.
DB170812 Selv om jungeltelegrafen har gjort sitt, vil trolig de mest spektakulære mytene som fører med huset forbli nettopp dette også i framtida.
VG170811 Bare timer etter at Liverpools eiergruppe Fenway Sports Group ( FSG ) publiserte en pressemelding hvor de fastslo at Coutinho kom til å forbli Liverpool-spiller også etter sommeren, skal 25-åringen ha lever inn en offisiell overgangsforespørsel til Merseyside-klubben.
VG170811 - Klubbens definitive standpunkt er at ingen bud på Philippe vil bli vurdert og han vil forbli et medlem av Liverpool FC når sommervinduet stenger.
VG170811 - Klubbens definitive standpunkt er at ingen bud på Philippe vil bli vurdert og han vil forbli et medlem av Liverpool FC når sommervinduet stenger, skriver klubben på sine hjemmesider.
DN170811 - Kina gjør det også klart at hvis Nord-Korea avfyrer missiler som truer USAs territorium først og USA gjengjelder, vil Kina forbli nøytral.
DB170811 Den vil forbli stengt over et lengre tidsrom, ifølge politiet.
DA170811 Og der skulle vi forbli de neste 16 ¾ årene.
VG170810 Nå får vi bare krysse fingrene for at Warholm får forbli Warholm, også i det offentlige rom, snarere enn at en eller annen kommunikasjonsansvarlig kommer på at nå må han « skjermes », fordi det er så innmari slitsomt å svare på noen spørsmål. * 1 NASJONALFØLELSEN. 400 meter hekk er ingen tradisjonell norsk øvelse, og det gjør noe med selvfølelsen n
SA170810 Vårt hovedfokus er Arctic Race og sånn vil det forbli .
AP170810https://www.aftenposten.no/100Sport/sykkel/ASO-forlenger-trolig-avtalen-med-Arctic-Race--Tromso-far-en-nokkelrolle-240092b.html Vårt hovedfokus er Arctic Race og sånn vil det forbli .
DB170809 Skal norske turmål forbli attraktive, er det nå nødvendig med en investering i tilrettelegging for å håndtere søppel, naturforvaltning og sikkerhet langt bedre enn i dag.
VG170807 Hvordan skal de balansere ansvarlighet og rabulisme dersom valgresultatet åpner for at de kan forbli i posisjon ? * 1 Jonas Gahr Støre har vært tydelig på at han ikke går i regjering med Rødt eller Miljøpartiet De Grønne, og uttalte at det er « av respekt for forskjellene i politikken og for deres og våre velgere ».
VG170806 Han avslører at han ikke har planer om å la gipsen forbli hvit i seks uker.
DB170806 Og kanskje er det noe i tonen hans som kan sammenlignes med internettspråkets ekstremt subtile og av og til fraværende markører for ironi og sarkasme, som ekskluderer enkelte, men samtidig skaper en forhøyet intimitet med de som forstår det usagte, som er villig til å godta å la det usagte forbli nettopp usagt ?
VG170805 Et solid flertall i Norge vil forbli i EØS.
VG170804 Ønsket at personlige ting skulle forbli hennes ¶
VG170804 - Jeg snakket ikke om mine første forhold som ble offentlige fordi jeg ønsket at noen personlige ting skulle forbli mine.
DB170804 Veien ble stengt i begge retninger, og vil trolig forbli stengt i flere timer.
DA170804 Men også etter lovendringen vil kvinners situasjon i Jordan, som i de fleste andre landene i regionen, forbli vanskelig.
DA170804 Hvorfor en kompetent gitarist som Totos Steve Lukather, senest på Kongsberg for en måned siden, gir seg i kast med « Red House », en låt som etter vår forrige beregning finnes i 22 forskjellige offisielt utgitte utgaver med Hendrix selv, som alltid kommer til å forbli de 22 beste.
VG170803 Ekspertene står da også i kø for å berolige ; underliggende faktorer tilsier slett ikke noe krakk, renten vil forbli lav og markedet er på vei mot balanse.
DB170803 Men det vil forbli spent all den tid de to landene har ulike strategiske interesser i Europa.
AA170803 I en meningsmåling Ipsos har utført for Dagens Nyheter, mener 42 prosent at forsvarsminister Peter Hultqvist bør forbli i kontoret.
DB170802 - Jeg bestemte at det var på tide å vise at vi ikke vil la noen ting forbli ubesvart, sa Russlands president Vladimir Putin som svar på pakka.
DA170802 Det siste akter hun å forbli .
VG170801 Og fordi hun gikk bort så tidlig, vil hun jo forbli evig ung og vakker.
VG170731 Men selv om Maduro ikke lenger vil være på oppsigelse, vil han forbli en fattig president.
DB170731 - Jeg bestemte at det var på tide å vise at vi ikke vil la noen ting forbli ubesvart, sa Putin om hvorfor han kaster ut 755 amerikanske diplomater.
DB170731 - Jeg bestemte at det var på tide å vise at vi ikke vil la noen ting forbli ubesvart, sa Russlands president Vladimir Putin i går.
DN170730 - Uten « vendemonium » er vi dømt til å forbli i et lavprismiljø for olje inn i 2018 eller senere, sier Kloza til Marketwatch.
DB170730 - Jeg bestemte at det var på tide å vise at vi ikke vil la noen ting forbli ubesvart, sa Putin om hvorfor han kaster ut 755 amerikanske diplomater.
DB170730 Jeg har en tendens til å forbli singel store deler av tida.
DA170730 Påtalemyndigheten anket avgjørelsen om løslatelse for 27-åringen, og han vil derfor forbli fengslet til lagmannsretten av vurdert saken.
DA170730 Gjendem er trygg på at avgjørelsen vil forbli den samme i ankesaken.
AP170730https://www.aftenposten.no/verden/i/PVxve/Generasjonskloften-vokser-i-Nord-Korea Dets legitimitet er avhengig av sin evne til å forbli i sentrum av det nordkoreanske liv.
VG170729 Påtalemyndigheten anket avgjørelsen om løslatelse for 27-åringen, og han vil derfor forbli fengslet til lagmannsretten av vurdert saken.
VG170729 Gjendem er trygg på at avgjørelsen vil forbli den samme i ankesaken.
DB170729 Påtalemyndigheten anket avgjørelsen om løslatelse for 27-åringen, og han vil derfor forbli fengslet til lagmannsretten av vurdert saken.
DB170729 Gjendem er trygg på at avgjørelsen vil forbli den samme i ankesaken.
AP170729https://www.aftenposten.no/osloby/i/55qmz/Oslo-skyting-Tingretten-vil-loslate-siktet-27-aring---to-andre-varetektsfengslet Påtalemyndigheten anket avgjørelsen, og mannen vil derfor forbli fengslet inntil lagmannsretten har vurdert saken.
AA170729 Påtalemyndigheten anket avgjørelsen om løslatelse for 27-åringen, og han vil derfor forbli fengslet til lagmannsretten av vurdert saken.
AA170729 Gjendem er trygg på at avgjørelsen vil forbli den samme i ankesaken.
DB170728 Slik hadde foreldreparet trolig ønsket at det skulle forbli .
DB170727 - Vi er og vil alltid forbli en familie.
DN170726https://www.dn.no/dnaktiv/2017/07/26/2055/Loping/slik-blir-du-en-bedre-utforloper Angermund-Vik har klare tips til hvordan man unngår å forbli en sinke når stien går nedover.
DN170726 Angermund-Vik har klare tips til hvordan man unngår å forbli en sinke når stien går nedover.
DN170726 Angermund-Vik har klare tips til hvordan man unngår å forbli en sinke når stien går nedover.
DB170726 ¶ KAN IKKE AVVIKLE : - Så lenge land utenfor alliansen beholder sine kjernevåpen vil Nato måtte forbli en kjernefysisk allianse, understreker utenriksminister Børge Brende.
DB170726 Nato ønsker en verden uten kjernevåpen, men så lenge land utenfor alliansen beholder sine kjernevåpen vil Nato måtte forbli en kjernefysisk allianse.
VG170725 Vi hadde ikke sett for oss en interkontinental ballistisk missil-test i løpet av juli, forteller en føderal tjenestemann kjent med etterretningsrapporten, som ønsker å forbli anonym, til Washington Post.
DB170725 De vil bli stilt andre spørsmål i sin oppvekst, deres stemmer kommer forbli marginalisert og de vil oftest være den stereotypiske røveren i filmer og spill.
VG170724 Der sa han at en person av betydning, som ønsket å forbli anonym, hadde gitt uttrykk for sterk skepsis til at Russland forsøkte å påvirke valget.
DB170722 Ikke minst oppfordret mange kloke ledere i de sjokkladete julidagene at vi ikke måtte la anslaget forbli et nasjonalt traume.
DB170722 - Jeg sa at jeg ikke ønsket å forbli « faren i 'Alene hjemme' » for resten av livet.
DA170722 I natt fikk samboerparet beskjed om å holde seg unna stranden, men ifølge en reiseleder skal det være trygt å forbli på øya.
DB170721 Dette på tross av at Trump ønsket at han skulle forbli i jobben.
VG170719 Styret som avgjør om Simpson skal forbli i fengselet eller ei, vil ta i betraktning Simpsons alder, om han er domfelt for vold ( noe han ble ) og om han har rulleblad ( det hadde han ikke ) og hans planer for fremtiden i det fri, sier David Smith, som er « sensor » ved slike høringer.
DN170717 - Vi venter at veksten gradvis vil reduseres i de kommende kvartalene, men forbli over seks prosent til utgangen av 2018.
DN170716https://www.dn.no/nyheter/2017/07/16/0917/tony-blair-haper-eu-reformer-kan-stoppe-brexit Storbritannias tidligere statsminister Tony Blair sier EUs reformarbeid gjør at det fortsatt er en mulighet for at landet kan forbli medlem.
DN170716 Storbritannias tidligere statsminister Tony Blair sier EUs reformarbeid gjør at det fortsatt er en mulighet for at landet kan forbli medlem.
VG170715 I instruksen fra Forsvarsdepartementet er det presisert at Forsvaret ikke skal inngå en direkte ansettelse av tolkene, men at kurdiske selvstyremyndigheter må forbli arbeidsgiver.
AA170715 Irakiske kurdere foretrekker å forbli en del av Irak, hevder Dabbagh videre.
AA170715 Storbritannias tidligere statsminister Tony Blair sier EUs reformarbeid gjør at det fortsatt er en mulighet for at landet kan forbli medlem.
DN170713 Spørsmålet har dermed vært om britene kan forbli i avtalen uten å være med i EU.
DB170713 Det er tvingende nødvendig med både nasjonale og internasjonale politiske beslutninger om å la karbonkilder forbli unyttet, selv om det på kort sikt kan medføre tap av arbeidsplasser og penger.
DA170713 - Siden regjeringen antakelig ikke sender bårebukett, får det bli opp til oss andre å minne om at Liu Xiaobo vil forbli Kinas store skam, skriver aviskommentatoren Sven Egil Omdal på Twitter og legger til at det er « en gjennomført pinlig affære » for regjeringen.
DA170713 Onsdag gikk Ståle Sørensen fra Miljøpartiet De Grønne ( MDG ) i Drammen hardt ut mot Senterpartiets Per Olaf Lundteigen, som han mente at fronter en urealistisk plan om at Buskerud skal forbli et fylke.
AA170713 Vi må nå erkjenne at den stolen for alltid vil forbli tom.
AA170713 Men vi er samtidig sikre på at Liu Xiaobo vil forbli et kraftfullt symbol for alle som kjemper for frihet, demokrati og en bedre verden, sier Reiss-Andersen.
AA170713 Spørsmålet har dermed vært om britene kan forbli i avtalen uten å være med i EU.
AA170713 Siden den ikke er rettskraftig, vil han forbli på frifot.
VG170712 Det bør forbli på ide-stadiet.
VG170712 Den kvinnelige studenten ønsker å forbli anonym, men skal ha mottatt flere upassende meldinger av Langeland etter at hun avleverte sin eksamen i historie ved Universitetet i Stavanger ( UiS ) i mai.
DB170712 Men selv om vi har et av verdens beste helsesystemer vil kampen om penger og prioritering forbli nådeløs.
DA170712 Lula kommer til å forbli på frifot fram til anken er behandlet, opplyser dommeren.
AA170712 Lula kommer til å forbli på frifot fram til anken er behandlet, opplyser dommeren.
AA170712 - Det beste vil være å forbli medlem i EU.
VG170711 Økonomi må ikke forbli et vedvarende problem.
DB170709 Mange som varsler om kritikkverdige forhold tar stor risiko, og mange av de nye overvåking metodene som dataavlesning gjør det vanskeligere for varslere å forbli anonyme.
DB170708 Han tenkte ikke så mye mer over det, og antok det ville forbli innenfor en australsk kontekst.
DB170704 Vi kan jo drømme om at de finner hverandre og inngår en avtale, men jeg er redd det vil forbli en drøm.
AP170704https://www.aftenposten.no/kultur/Kong-Harald-om-Sonjas-nye-galleri-En-gave-til-alle_-for-fremtiden-624562b.html Onsdag formiddag åpner en helt ny del av slottsbygningene for publikum - og den skal forbli åpen.
AP170703https://www.aftenposten.no/norge/Store--Ap-trenger-ikke-Solbergs-belaring-om-Kina-624532b.html Underforstått ; vi og alle andre burde forbli like tause som henne, skriver Støre.
AA170703 - Det hun sier, betyr underforstått at vi og alle andre burde forbli like tause overfor Kina som henne, skriver Ap-leder Jonas Gahr Støre på Facebook.
DB170630 Vitnet, som ønsker å forbli anonym, forteller at gjerningspersonene kom inn til utestedet gjennom bakdøra.
VG170629 - Hva « kjæresteforholdet » deres angår, håper jeg at de med vår tids teknologi greier å holde kontakten og forbli venner for livet.
SA170629 Plassen er de magiske hverdagenes torg, og slik må den forbli .
AA170629 - Jeg tenker å forbli konsernsjef noen år til og ønsker at selskapet skal fortsette å vokse.
VG170628 Kvinnen og 18-åringen blir evaluert av rettspsykiater, og begge vil forbli i varetekt til den er fullført.
VG170628 Spørsmålet var om jeg skulle gå fra fagekspertrollen til politikerrollen, eller om jeg skulle forbli fagekspert.
DB170628 For verdens ledende olympiske vintersportnasjon er det naturlig å forbli posisjonert for å arrangere OL.
AA170628 Elvestuen har brukt ordet « gigantomani », Bøhler har beskrevet en « massiv rekke kontorbygg, som overmanner bybildet », mens Willoch mener det må utarbeides nye planer for regjeringskvartalet og at UD må forbli i Victoria Terrasse.
AA170628 - Mye gir rom for tolkning, fordi jeg bevisst lar mye forbli ubesvart, frister Shults, som har måttet tåle flere sammenligninger med den postapokalyptiske John Hillcoat-klassikeren « The Road » ( 2009 ).
DA170627 Allikevel : For å fylle seg selv og forbli relevant, hjelper det med hårete mål.
AP170627https://www.aftenposten.no/verden/Donald-Trump-sender-USAs-internasjonale-omdomme-til-bunns-624039b.html Rundt halvparten av canadierne, for eksempel, tror at forholdet USA/Canada kommer til å forbli som før. 37 prosent tror det vil bli verre.
DB170626 Meteorologen sier det er vanskelig å svare på om været vil forbli ustabilt i ukene framover.
SA170624 Choue sier at World Taekwondo er avhengige av å utvike seg videre for å forbli relevant for et yngre og mer moderne publikum.
DA170624 Da vil de søke om status for å forbli i Storbritannia.
AP170624https://www.aftenposten.no/100Sport/kampsport/Forbundet-kunne-ikke-leve-med-hva-forkortelsen-betyr-pa-internett-Na-har-de-endret-navn-237749b.html Choue sier at World Taekwondo er avhengige av å utvike seg videre for å forbli relevant for et yngre og mer moderne publikum.
DN170623 Flere meglerhus peker på at ureaprisene kan komme til å forbli svake i andre halvår, og analysehuset Profercys prognoser denne uken tyder på at det vil være overtilbud i gjødselmarkedet i tredje kvartal i år.
DB170623 Dermed vil den faktiske dødsårsaken etter all sannsynlighet forbli et mysterium.
SA170622 - Norges Bank framsto litt mer haukete enn ventet, men ellers var beslutningene og vurderingene i tråd med forventningene, og indikerer at rentene vil forbli på nåværende nivå i lang tid framover, heter det i en kommentar fra DNB Markets.
DB170622 Dermed vil den faktiske dødsårsaken etter all sannsynlighet forbli et mysterium.
AA170622 - Norges Bank framsto litt mer haukete enn ventet, men ellers var beslutningene og vurderingene i tråd med forventningene, og indikerer at rentene vil forbli på nåværende nivå i lang tid framover, heter det i en kommentar fra DNB Markets.
VG170621 Dermed vil den faktiske dødsårsaken forbli ukjent inntil videre, melder CNN.
SA170621 Dermed vil den faktiske dødsårsaken forbli ukjent inntil videre, melder CNN.
DB170621 Dermed vil den faktiske dødsårsaken etter all sannsynlighet forbli et mysterium inntil videre.
DB170621 Dermed vil den faktiske dødsårsaken forbli ukjent inntil videre, melder CNN.
DA170621 Det nye hovedsetet for Haugland og hennes stab vil forbli i Moss, men kontorene i Drammen og Oslo beholdes også.
BT170621 Slike episoder har gjort det lett å forbli på utenforlaget.
AP170621 Politiet opplyser at veien er stengt, og at den vil forbli sperret en stund fremover.
AA170621 Dermed vil den faktiske dødsårsaken forbli ukjent inntil videre, melder CNN.
AA170621 Miljøbevegelsen raser og mener oljen og gassen må forbli urørt.
VG170620 En 16 år gammel jente, som ønsker å forbli anonym, forteller til The Telegraph om hva de så fra vinduet i 8. etasje : ¶
DN170620 « Minoritetsaksjonærene vil derfor ikke ha noen realistisk mulighet til å forbli aksjonærer i Hafslund, men kan velge mellom å akseptere tilbudet og avvente tvangsinnløsning og få vederlaget for aksjene fastsatt ved rettslig skjønn basert på selskapets underliggende verdier », skriver Hafslund-styret i en redegjørelse tirsdag.
DB170619 Blant annet vil landenes ambassader i henholdsvis Washington og Havanna forbli åpne, og amerikanske flyselskaper og cruiseskip vil fortsatt kunne frakte passasjerer til øya.
DA170619 - Ifølge IEA, Det internasjonale energibyrået, forventes det primære globale energibehovet å øke med 35 prosent fra 2010 til 2035, og selv med utviklingen av lavkarbon og mer effektive energisystemer, vil fossile brensler forbli en viktig del av kraft- og brensellevering og støtte bred økonomisk utvikling over hele verden, sier pressesjef Tina Berggård i Danske Bank.
VG170618 - Uansett hva vi gjør, vil arbeidsledigheten, skattene og tallet på immigranter forbli slik de er i dag, sier den fortsatt arbeidende elektroingeniøren til VG.
VG170617 Det ser ut til å forbli uendret søndag.
AA170617 Blant annet vil landenes ambassader i henholdsvis Washington og Havanna forbli åpne, og amerikanske flyselskaper og cruiseskip vil fortsatt kunne frakte passasjerer til øya.
SA170616 | Statoil skal forbli Statoil ¶
DN170616 Blant annet vil landenes ambassader i henholdsvis Washington og Havanna forbli åpne, og amerikanske flyselskaper og cruiseskip vil fortsatt kunne frakte passasjerer til øya. | " Amazon-effekten " ga dagligvaresmell på Wall Street ¶
DN170616 Blant annet vil landenes ambassader i henholdsvis Washington og Havanna forbli åpne, og amerikanske flyselskaper og cruiseskip vil fortsatt kunne frakte passasjerer til øya.
DB170616 Blant annet vil landenes ambassader i henholdsvis Washington og Havanna forbli åpne, og amerikanske flyselskaper og cruiseskip vil fortsatt kunne frakte passasjerer til øya.
DB170616 | Håndbok i hvordan forbli en ekte nordmann i en verden av ISLAM ¶
DB170616 | Håndbok i hvordan forbli en ekte nordmann i en verden av ISLAM ¶
DB170616 | Håndbok i hvordan forbli en ekte nordmann i en verden av ISLAM ¶
DA170616 Blant annet vil landenes ambassader i henholdsvis Washington og Havanna forbli åpne, og amerikanske flyselskaper og cruiseskip vil fortsatt kunne frakte passasjerer til øya.
AP170616 Blant annet vil landenes ambassader i henholdsvis Washington og Havanna forbli åpne, og amerikanske flyselskaper og cruiseskip vil fortsatt kunne frakte passasjerer til øya.
DB170615 | Håndbok i hvordan forbli en ekte nordmann i en verden av ISLAM ¶
SA170613 Trump ber Comey forbli i stillingen.
AP170613 - Trump ønsket å få noe i retur for å la meg forbli i jobben, sa han.
VG170612 - På det tidspunkt får USA en ny administrasjon, og den nye presidenten kan da velge at USA forplikter seg til å likevel forbli i Paris-avtalen, sier John Kerry til VG.
DB170611 Sky News mener hendelsen kan « sette Mays desperate forsøk på å forbli statsminister på spill ».
BT170611 Nei, ingen årskull kan forbli uvaksinerte uten store konsekvenser for alle, og ja, dermed må fagfolk informere til evig tid.
AP170611 « En slik avtale må legitimeres med en folkeavstemning, og resultatet av den kan like gjerne bli at Storbritannia skal forbli i EU », skriver Sandbu.
AP170611 Uansett hvilken regjering Storbritannia skulle få, vil den måtte støtte seg på partier som ønsker at Storbritannia skal forbli tett på EU.
AP170611 Mye tyder på at mange velgere som stemte for at landet skulle forbli i EU, nå har gått til Labour.
VG170610 - Særlig nå som den nye politireformen er satt i kraft tror jeg vi vil se at flere politisaker i nærmiljøet vil forbli uløste.
DN170610https://www.dn.no/nyheter/2017/06/09/2028/Utenriks/-mangler-sidestykke-i-moderne-britisk-historie Sjefanalytiker Tina Fordham i Citi tror den politiske risikoen i Storbritannia vil forbli høy de neste månedene og årene etter brexit og valgresultatet i parlamentsvalget der de konservative mistet flertallet.
AP170610 - Kan hun forbli statsminister, spurte BBC.
VG170609 « Brexit betyr Brexit » bedyret Theresa May, som selv tilhørte Cameron-fløyen i det konservative partiet, de som ville forbli i EU.
DN170609 Sjefanalytiker Tina Fordham i Citi tror den politiske risikoen i Storbritannia vil forbli høy de neste månedene og årene etter brexit og valgresultatet i parlamentsvalget der de konservative mistet flertallet.
DN170609 Dersom De konservative skal forbli ved makten må de enten styre alene i mindretall eller inngå en koalisjon.
AP170609https://www.aftenposten.no/verden/Meningsmalerne_-velgerne-og-samtlige-partier-Alle-er-tapere-i-det-britiske-valget-622865b.html Mye tyder på at mange velgere som stemte for at landet skulle forbli i EU, nå har gått til Labour.
AP170609 Mye tyder på at mange velgere som stemte for at landet skulle forbli i EU, nå har gått til Labour.
DN170608 Handelen vil forbli stoppet inntil Wins Finance har gitt tilfredsstillende informasjon », skriver Nasdaq i en melding.
DN170608 - Prisene vil forbli høye så lenge man ikke ser noen endring i slaktevolum, for nå trenger man ikke å selge lavt betalende segment, man kan prioritere segmenter som er villige til å betale, sier han.
DN170608 En typisk boliglånsrente, som rammelån med pant i bolig, ventes å falle litt det kommende halvåret til i underkant av 2,5 prosent og forbli der fram til neste økning i styringsrenten i 2020, viser byråets prognoser.
AP170608https://www.aftenposten.no/verden/Comey-Trump-ville-ha-noe-igjen-for-a-la-meg-beholde-jobben-min-622835b.html - Han ønsket å få noe i retur for å la meg forbli i jobben, sa Comey i høringen.
AP170608 - Han ønsket å få noe i retur for å la meg forbli i jobben, sa Comey i høringen.
AA170608 De konservatives leder i Skottland, Ruth Davidson, har drevet en svært intens valgkamp og understreket onsdag at bare hennes parti var « seriøse » når de snakket om at Skottland må forbli en del av Storbritannia.
VG170607 I Skottland ville et klart flertall av velgerne at Storbritannia skulle forbli et EU-land.
VG170607 Han stemmer på det skotske nasjonalistpartiet, og vil helst løsrive seg fra Storbritannia, slik at Skottland kan bli et eget land, og med det forbli i EU.
VG170607 Det liker ikke alle de som ville forbli EU-borgere.
VG170607 Det at så mange av britene hadde ønsket å forbli i EU, skulle egentlig tale for en myk brexit.
VG170607 Med medvinden Corbyn opplever nå kommer det antagelig til å forbli slik over tid.
DA170607 De har fått et eget kallenavn i britisk presse, de britiske EU-tilhengerne som det siste året har gått gjennom fasene sjokk, sorg og frustrasjon : « remoaners » ( etter « remainers », navnet på dem som ville forbli i EU, og ordet « moan », som betyr å klage ).
DN170606 De yngre stemte i langt større grad enn de eldre for å forbli i EU, men langt færre yngre enn eldre brukte stemmeretten.
DN170606 Spørsmålet er hva Theresa May og Storbritannia må betale for å forbli en del av det indre marked, men ikke av EU.
DB170605 Trusselnivået i England forbli på det høyeste nivået.
SA170604 Det kreves flere titalls millioner dersom friidrettstadionet også på lengre sikt skal forbli byens storstue.
SA170604 Det kreves flere titalls millioner dersom friidrettstadionet også på lengre sikt skal forbli byens storstue.
DB170603 Jeg har fått tilbud fra frittstående agenter, men har valgt å forbli på det som nå heter Oslo Literary Agency.
DB170602 En rekke statsledere, blant annet Erna Solberg, har innstendig bedt om at Trump skal forbli i avtalen.
AA170602 Jeg oppfordrer myndighetene verden rundt til å holde stø kurs, og å forbli forpliktet til å implementere Parisavtalen, til alles felles beste, sa Guterres fredag til journalister i St.
VG170601 Statsminister Erna Solberg la tidligere i kveld ut en Twitter-melding hvor hun ba Trump om å vise lederskap og forbli i Parisavtalen.
DB170601 PARISAVTALEN : Senator Lindsey Graham ( R ) ber Trump holde seg til Parisavtalen, for så å forbedre den ved å forbli i avtalen.
DB170601 Lindsey Graham ( R-SC ) ber Trump holde seg til Parisavtalen, for så å forbedre den ved å forbli i avtalen.
AP170601https://www.aftenposten.no/verden/President-Donald-Trump-USA-trekker-seg-fra-Parisavtalen-622387b.html Torsdag publiserte topplederne i 25 av USAs største selskaper et åpent brev til Trump der de ba ham forbli i Parisavtalen.
AP170601https://www.aftenposten.no/verden/President-Donald-Trump-USA-trekker-seg-fra-Parisavtalen-622387b.html Meningsmålinger viser også at det amerikanske folket støtter Parisavtalen : Syv av ti ( 69 prosent ) sier at USA bør forbli , ifølge en undersøkelse Yale-universitetet gjennomførte i november.
AP170601https://www.aftenposten.no/verden/President-Donald-Trump-USA-trekker-seg-fra-Parisavtalen-622387b.html I forrige uke forsøkte europeiske ledere å overbevise ham om fordelene ved å forbli en del av den globale kampen mot klimaendringene.
AP170601 Også BP, Shell og Chevron har gitt uttrykk for et ønske om at USA skal forbli en part i Parisavtalen.
AP170601 Også BP, Shell og Chevron har gitt uttrykk for et ønske om at USA skal forbli en part i Parisavtalen.
AP170601 Torsdag publiserte topplederne i 25 av USAs største selskaper et åpent brev til Trump der de ba ham forbli i Parisavtalen.
AP170601 Meningsmålinger viser også at det amerikanske folket støtter Parisavtalen : Syv av ti ( 69 prosent ) sier at USA bør forbli , ifølge en undersøkelse Yale-universitetet gjennomførte i november.
AP170601 I forrige uke forsøkte europeiske ledere å overbevise ham om fordelene ved å forbli en del av den globale kampen mot klimaendringene.
DB170531 Den er i dag ikke-eksisterende, og slik vil det forbli .
DB170531 Lindsey Graham ( R-SC ) ber Trump holde seg til Parisavtalen, for så å forbedre den ved å forbli i avtalen.
DB170531 Lindsey Graham ( R-SC ) ber Trump holde seg til Parisavtalen, for så å forbedre den ved å forbli i avtalen.
DB170531 Lindsey Graham ( R-SC ) ber Trump holde seg til Parisavtalen, for så å forbedre den ved å forbli i avtalen.
DB170531 Lindsey Graham ( R-SC ) ber Trump holde seg til Parisavtalen, for så å forbedre den ved å forbli i avtalen.
DB170531 president ville enten Trump trekke seg helt ut, eller forbli i avtalen med det mål å bremse eller dempe den.
DA170531 Riktignok søkte Seltzer om å forbli norsk i fjor.
NL170529 La graderingsstemplet forbli i skuffen, statsråd !
DN170529 Fjord1 må vinne flere anbud for å forbli største aktør i Norge.
VG170528 - Han var en helt, og vil forbli en helt, også på den andre siden.
DA170527 - Høie var høyt på banen da han satt i opposisjon, men valgte i stedet å la ting forbli som de er.
AP170526https://www.aftenposten.no/norge/17000-foreldrepar-ma-mote-til-tvungen-megling-arlig-Bortkastet-for-mange_-mener-forskere-621344b.html Mobråten sier det imidlertid kan være et tveegget sverd å avlyse oppmøte til megling for dem som virker mest enige - da kan skjulte konflikter forbli uoppdaget.
AP170526 Mobråten sier det imidlertid kan være et tveegget sverd å avlyse oppmøte til megling for dem som virker mest enige - da kan skjulte konflikter forbli uoppdaget.
AA170526 - JTAC ( Joint Terrorism Analysis Centre ) har vurdert at trusselnivået bør forbli kritisk mens etterforskningen fortsetter, sa hun.
VG170525 - Etteretning som er delt mellom landenes sikkerhetstjenester, må forbli hemmelige, sa May.
DB170525 Den suksessoppskriften vil vi ta videre og sørge for at flere felt kan forbli uåpnet, sier listetopp for SV i Oslo, Kari Elisabeth Kaski, til Dagbladet.
AA170524 Russerne vil ønske at dette skal forbli en konflikt mellom to stater, mens Norges oppgave blir å møte provokasjonen militært og sørge for at den blir alvorlig nok til at USA, Storbritannia eller hele Nato hjelper til.
DN170523 I tillegg vil Apax redusere sin eierandel i selskapet, men forbli en « betydelig » aksjonær etter noteringen.
AP170523 Politiet melder nå at området rundt arenaen, inkludert togstasjoner, kommer til å forbli stengt utover dagen.
AA170523 Hovedaksjonæren Lyngen BidCo AS skal gjøre et nedsalg for å sikre likviditet i aksjen, men vil forbli en betydelig aksjeeier etter nedsalget, opplyser selskapet, som er et av de største innenfor IT i Norden.
SA170522 Han er og vil forbli den beste spilleren jeg noen gang har sett, skriver Maradona.
AP170522 Han er og vil forbli den beste spilleren jeg noen gang har sett, skriver Maradona.
VG170521 Det så plutselig ut som rekken uten tap mot Molde hjemme skulle forbli siden 1999.
VG170521 Generelt så er det viktigste for å forbli frisk og redusere risikoen for å få kreft, å ikke røyke, ha et sunt kosthold med mye frukt og grønnsaker, redusere kjøttinntaket, ha en sunn vekt, være fysisk aktiv og redusere alkoholinntaket.
DB170519 Fordi « Okja » er produsert av Netflix går den rett inn i en av de største debattene under årets Cannes-festival, nemlig om festivalen skal belønne filmer som er laget for strømming, eller forbli en arena for kinofilmer.
DN170518 - Hvis presidenten kan finne en måte å gjøre avtalen bra for USA, er jeg sikker på at han er åpen for å potensielt forbli en del av den, sier den anonyme kilden til det tyske nyhetsbyrået DPA.
DA170518 Mindretallet mener Økokrim bør forbli organisert som i dag, eller subsidiært underlegges Riksadvokaten.
AP170518https://www.aftenposten.no/norge/Utvalg-vil-sla-sammen-Okokrim-og-Kripos-621417b.html Mindretallet mener Økokrim bør forbli organisert som i dag, eller subsidiært underlegges Riksadvokaten.
AP170518 Mindretallet mener Økokrim bør forbli organisert som i dag, eller subsidiært underlegges Riksadvokaten.
AA170518 - Hvis presidenten kan finne en måte å gjøre avtalen bra for USA, er jeg sikker på at han er åpen for å potensielt forbli en del av den, sier den anonyme kilden til det tyske nyhetsbyrået DPA.
VG170517 Manning vil forbli i aktiv tjeneste, opplyser det amerikanske militæret til nyhetsbyrået AP tirsdag.
AP170517 Men den siste ukens skandaler gjør det stadig vanskeligere for republikanerne å forbli lojale overfor presidenten.
DB170516 - Vi er og vil alltid forbli en familie.
AP170516 Bøndene ville aller helst være i fred og at ting skulle forbli som de var. 10.
DB170515 VIL FORBLI SJELDEN : Det er ikke planlagt det helt store produksjonsvolumet av Honda Clarity - den vil i lang tid bli lagt merke til på veien.
SA170514 Opprørerne lar ikke folk forlate husene sine for å demonstrere, sier en innbygger, som ønsker å forbli anonym, til AFP.
DB170514 Disse vil da enten medføre store tap, eller vil forbli i bakken av rent økonomiske årsaker.
DA170513 Ingen vil eller kan si hva samlingens tidshorisont er, om den skal selges, doneres til et museum eller forbli i et magasin i et ukjent antall år.
SA170511 I teorien kan den 49 år gamle prosessoperatøren fra Slemmestad og Tofte industrier forbli LO-leder i tolv år før han må tre tilbake for aldersgrensen.
DN170511 Selskapet jobber hardt for å redusere kostnadene for å forbli konkurransedyktige, sier Eriksen.
DA170511 Januar 2017 : Trump ber Comey forbli i stillingen når han er president.
AP170511 I teorien kan den 49 år gamle prosessoperatøren fra Slemmestad og Tofte industrier forbli LO-leder i tolv år før han må tre tilbake for aldersgrensen.
AA170511 I teorien kan den 49 år gamle prosessoperatøren fra Slemmestad og Tofte industrier forbli LO-leder i tolv år før han må tre tilbake for aldersgrensen.
VG170510 Mars 2017 : Comey sier han planlegger å forbli i stillingen.
VG170510 Januar 2017 : Trump ber Comey forbli i stillingen når han er president.
NL170510 lt spesielle oppgaver fra naturens side å ivareta, og kan forklares ut fra at regionens sjøterratorium og fjordene innafor er gyte- og oppvekstområde for flere fiskeslag, og har det mangfold av næringsinnhold og kvaliteter som er avgjørende for at yngel, fisk og andre marine arter kan overleve og forbli eller vende tilbake til regionen som en bærekraftig og nyttbar resurs.
VG170509 Mars 2017 : Comey sier han planlegger å forbli i stillingen.
VG170509 Januar 2017 : Trump ber Comey forbli i stillingen når han er president.
VG170507 Nå er det opp til oss å forbli der.
BT170507 Skal vi forbli konsumenter eller har vi en mulighet til å ta en del av kaken og bli produsenter ?
SA170504 Norges Banks hovedstyre har besluttet at styringsrenten skal forbli på rekordlave 0,5 prosent, kunngjorde sentralbanksjef Øystein Olsen torsdag.
DA170504 Norges Banks hovedstyre har besluttet at styringsrenten skal forbli på rekordlave 0,5 prosent, kunngjorde sentralbanksjef Øystein Olsen torsdag.
BT170504 Norges Banks hovedstyre har besluttet at styringsrenten skal forbli på rekordlave 0,5 prosent, kunngjorde sentralbanksjef Øystein Olsen torsdag.
AP170504 Nabokommuner har snakket sammen, folket har stemt og mange kommuner velger å forbli slik de er i dag. 13 kommuner blir sammenslått med tvang.
AP170504 Norges Banks hovedstyre har besluttet at styringsrenten skal forbli på rekordlave 0,5 prosent, kunngjorde sentralbanksjef Øystein Olsen torsdag.
AA170504 Norges Banks hovedstyre har besluttet at styringsrenten skal forbli på rekordlave 0,5 prosent, kunngjorde sentralbanksjef Øystein Olsen torsdag.
AA170504 Norges Banks hovedstyre har besluttet at styringsrenten skal forbli på rekordlave 0,5 prosent, kunngjorde sentralbanksjef Øystein Olsen torsdag.
DB170503 Oslo : Oslo får forbli som før, med et areal på 454 kvadratkilometer.
DB170503 - Vi er og vil alltid forbli en familie.
AA170503 Ny fengsling : Ifølge kjennelsen fra Oslo tingrett, må verdalingen forbli i varetekt de neste åtte ukene.
AP170502 De måtte stenge serveringen på grunn av vannlekkasjen, og vil forbli stengt til vannet skrus på igjen.
DB170501 For to år siden fortalte John Fashanu om hvordan han tryglet broren om å forbli i skapet.
DB170501 Helm mener viktige drivkrefter speilvender forventningen om at utvinning av olje og gass vil forbli superlønnsomt nær sagt til evig tid.
VG170428 Å bevise at noen har oppfordret til drap er vanskelig ettersom aktoratet har bevisbyrden, og den tiltalte både kan forbli taus, lyve eller skylde på andre.
BT170428 Å bevise at noen har oppfordret til drap er vanskelig ettersom aktoratet har bevisbyrden, og den tiltalte både kan forbli taus, lyve eller skylde på andre.
AP170428 Dublin ligger litt bak, men Donoghue i IDA skryter av svært gode forbindelser til London, som vil bli helt sentralt etter Brexit ettersom de fleste tror at London vil forbli et viktig finanssentrum i verden.
AA170428 Å bevise at noen har oppfordret til drap er vanskelig ettersom aktoratet har bevisbyrden, og den tiltalte både kan forbli taus, lyve eller skylde på andre.
AA170428 Det nordøstlige Barentshavet ved Svalbard må forbli produktivt hav og ikke oljefelt.
SA170427 De som er misfornøyd med Torget, har også advart høylydt om at Arneageren må forbli Arneageren.
DB170427 Barnevernet har selv uttalt at det beste for gutten ville være å forbli hos fostermora.
DA170427 Ifølge israelske myndigheter opplyste den palestinske selvstyremyndigheten på Vestbredden torsdag at regningen for elektrisiteten Israel selger til Gazastripen, fra og med nå vil forbli ubetalt.
VG170426 Og dette, samt tap av arbeidsinntekt, er avgjørende for mange familier, når mor - stort sett - velger å forbli i fulltids stilling.
DB170426 Steinmassene sperrer begge kjørefelt, og ifølge Sandefjords Blad kan veien forbli stengt i flere uker.
AP170426 Steinmassene sperrer begge kjørefelt, og ifølge Sandefjords Blad kan veien forbli stengt i flere uker.
AA170425 Statsministeren anklages for å ha svekket Storbritannias forhandlingsposisjon ved å utelukke at britene kan forbli i EUs indre marked for varer og tjenester.
VG170424 Faktum er at så lenge en del eksperter og politikere ser atomvåpen som legitime stridsmidler, vil både ikkespredning og nedrustning forbli et sisyfosarbeid.
DN170424https://www.dn.no/nyheter/2017/04/24/2139/Makrookonomi/venter-sterkere-krone-mot-euro-i-juli Mister markedet tiltro til videre oljeprisoppgang, vil oppsvinget i norsk økonomi vurderes som enda svakere og det vil være få grunner for spekulantene til å kjøpe kroner, skriver DNB Markets, som anslår at vi i så fall får en vedvarende svak krone, og at kronen vil forbli i intervallet 9,00 - 9,20 mot euro.
DN170424 Mister markedet tiltro til videre oljeprisoppgang, vil oppsvinget i norsk økonomi vurderes som enda svakere og det vil være få grunner for spekulantene til å kjøpe kroner, skriver DNB Markets, som anslår at vi i så fall får en vedvarende svak krone, og at kronen vil forbli i intervallet 9,00 - 9,20 mot euro.
DN170424 Frankrike må forbli europeisk, skriver EU-kommisjonens brexit-sjefforhandler Michel Barnier.
AP170424 Jolys påstander og beskrivelser er og vil forbli hennes ansvar alene », skriver han i en e-post til Aftenposten.
BT170423 | Dolk har lagt vekk gatekunsten, men vil forbli anonym ¶
AP170423https://www.aftenposten.no/norge/politikk/Frp-og-Hoyre-har-endret-Norge-pa-en-rekke-punkter-Men-Ap-og-Sp-far-ikke-reversert-alt-de-er-imot-617558b.html Fullmakter til nedsalg som ennå ikke er benyttet kan bli trukket tilbake eller forbli ubrukt.
AP170423 Fullmakter til nedsalg som ennå ikke er benyttet kan bli trukket tilbake eller forbli ubrukt.
VG170421 Det er gjennom kombinasjonen av å gjøre varp på overgangsmarkedet og å dyrke frem sine egne, at prosjekt Stabæk kan forbli sportslig bærekraftig, og fortsette å slå nedenfra.
VG170420 Hun understreker at USA er Norges største og viktigste allierte og kommer til og forbli det.
AP170420 Hvis ikke finansieringen kommer på plass, kommer « millioner barn forbli på gatene fremfor på skolene », hevder han.
VG170419 - De vil forbli skjult i sovende celler og spre giften sin over hele verden, sier Allawi.
DN170419 I fjor høst begynte fem NTNU-studenter å utvikle et spill basert på realityprogrammet Paradise Hotel, hvor en gruppe single mennesker sjekker inn på hotell og må finne partnere for å forbli i spillet.
AP170417 Han ser ikke bort fra at tunnelen kan forbli stengt i flere dager.
BT170415 « Skal Norge forbli et attraktivt reisemål, må vi rendyrke det som er unikt ved Norge », heter det fra NHO.
DA170413 En familie på Storhaug, som ønsker å forbli anonym, har gitt Brodd 1,5 million i gave for å hjelpe klubben med finansieringen av deres nye klubbhus.
SA170411 Politiet har opplyser at leiren vil forbli stengt mens de etterforsker brannårsaken, og lokale myndigheter vurderer hvorvidt de skal åpne en ny leir for å erstatte Grande-Synthe.
BT170411 Akkurat som hverken poesi eller prosa i bokform vil ha noen mening for noen som ikke har lært å lese, vil mye visuelt materiale forbli fremmed om en ikke får et bevisstgjørende påfyll.
AA170411 Politiet har opplyser at leiren vil forbli stengt mens de etterforsker brannårsaken, og lokale myndigheter vurderer hvorvidt de skal åpne en ny leir for å erstatte Grande-Synthe.
DB170410 Aller helst bør ambisjonene forbli såpass svulstige at de viser fram det brennende ønsket vi lektorer og lærere har for at elevene blir « gagnlige », danna folk.
VG170408 Politet opplyser at slik kommer det til å forbli så lenge man finner det nødvendig for åstedsundersøkelser.
AA170408 | Kong Carl Gustav : - Sverige er og skal forbli et trygt land ¶
AA170408 | Kong Carl Gustav : - Sverige er og skal forbli et trygt land ¶
FV170407 Fortsatt slåss andre sykehus for at tallene skal forbli skjulte.
DN170407 All bruk av kjemiske våpen er uakseptable, og kan ikke forbli ubesvart.
DN170407 All bruk av kjemiske våpen er uakseptable, og kan ikke forbli ubesvart.
DB170406 ( Dagbladet ) : Spørsmålet om England skulle melde seg ut av eller forbli i EU har preget det politiske landskapet i månedsvis.
AA170405 Veien kommer til å forbli stengt i mange timer på grunn av den omfattende bergingen.
DA170404 Landmaktutredningen er en utredning av hvordan Norges « landmakt » skal se ut i framtiden, det vil si hvordan Hæren og Heimevernet bør utvikles for å forbli relevante ¶
AA170403 Vucic sa etter å ha erklært seg som vinner av presidentvalget, at han vil forbli statsminister i ytterligere to måneder.
AP170401 Norge og våre allierte har en verden uten kjernevåpen som mål, men så lenge andre har kjernevåpen vil NATO forbli en kjernefysisk allianse, sier hun.
VG170330 Det enorme, amerikanske oljeselskapet Exxon har bedt presidenten om å la USA forbli i Paris-avtalen, ifølge CNN.
VG170329 Økningen i rasisme kan tidfestes til slutten av juni 2016 : Da britene stemte over om de skulle forbli i EU. Én av tre med afrikansk-, asiatisk- eller minoritetsbakgrunn svarer at de har opplevd rasistiske angrep av enten en verbal, skriftlig eller fysisk art, viser en ny undersøkelse gjort av fagforeningenes paraplyorganisasjon, TUC, i Storbritannia.
DN170329 Videre fundamentale endringer vil være nødvendig for at Daimler skal forbli en suksess, som at industrien tilpasser seg biler med elektriske motorer som er i stand til å kjøre av seg selv, sa styreleder i Daimler, Manfred Bischoff, i forkant av bilprodusentens generalforsamling onsdag.
VG170328 UKIP kommer sannsynligvis til å forbli relevant i flere år til, da de representerer en gruppe velgere som ikke føler at de kan identifisere seg med de andre partiene.
SA170328 Selv om seriegullet kan forbli en drøm, nekter Odd-trener Dag-Eilev Fagermo å gi slipp på sin lokale Telemark-profil.
FV170328 Selv om seriegullet kan forbli en drøm, nekter Odd-trener Dag-Eilev Fagermo å gi slipp på sin lokale Telemark-profil.
DN170328https://www.dn.no/nyheter/2017/03/28/1818/Utenriks/det-skotske-parlamentet-gar-inn-for-ny-folkeavstemning Da stemte 55,3 prosent av skottene for å forbli i unionen.
DN170328 Da stemte 55,3 prosent av skottene for å forbli i unionen.
DA170328 Utvalget, som ledes av lagmann Kari Lynne, har vurdert om norsk politi skal forbli ubevæpnet eller permanent ha skytevåpen hengende på hofta.
AP170328 Sturgeon har tidligere tatt til orde for en løsning hvor skottene kan forbli en del av EUs indre marked selv om resten av Storbritannia melder seg ut.
AP170328 Utvalget, som ledes av lagmann Kari Lynne, har vurdert om norsk politi skal forbli ubevæpnet eller permanent ha skytevåpen hengende på hoften.
AP170328 Selv om seriegullet kan forbli en drøm, nekter Odd-trener Dag-Eilev Fagermo å gi slipp på sin lokale Telemark-profil.
AA170328 Mens det var soleklart flertall i Skottland for at Storbritannia skulle forbli i EU, føler mange at de er i ferd med å tvinges ut mot sin vilje.
AA170328 De vil heller beholde den store unionen enn å forbli i den lille.
AA170328 Sturgeon har tidligere tatt til orde for en løsning hvor skottene kan forbli en del av EUs indre marked selv om resten av Storbritannia melder seg ut.
AA170328 Utvalget, som ledes av lagmann Kari Lynne, har vurdert om norsk politi skal forbli ubevæpnet eller permanent ha skytevåpen hengende på hofta.
AA170328 Utvalget, som ledes av lagmann Kari Lynne, har vurdert om norsk politi skal forbli ubevæpnet eller permanent ha skytevåpen hengende på hofta.
VG170326 - Selv om angrepet kun varte i 82 sekunder, vil det forbli i minnene til mange for alltid, sier Neil Basu i det britiske antiterror-politiet.
DB170326 Bilene står fortsatt under snømassene, og veien vil forbli stengt til mandag.
DA170326 - Norge og våre allierte har en verden uten kjernevåpen som mål, men så lenge andre har kjernevåpen vil NATO forbli en kjernefysisk allianse, understreker hun.
AA170326 - Norge og våre allierte har en verden uten kjernevåpen som mål, men så lenge andre har kjernevåpen vil NATO forbli en kjernefysisk allianse, understreker hun.
VG170325 - Jeg tror han kan forbli i verdenstoppen dersom han fortsetter å gjøre de riktige tingene.
DB170325 Så har da også den lille øya Isla Graciosa klart å forbli en aldri så liten hemmelighet, selv om den ligger kun en rask båttur fra Lanzarote.
DA170325 Forbli i Kristiansand ¶
VG170324 En skjør fred, med like store sjanser for å forbli rolig som enhver plan for stabilitet i Midtøsten ?
SA170324 Landslaget ble støttet av de protestantiske unionistene, de som ville at Nord-Irland skulle forbli en del av Storbritannia.
FV170324 Landslaget ble støttet av de protestantiske unionistene, de som ville at Nord-Irland skulle forbli en del av Storbritannia.
DB170324 Det har vært foreslått byuniversitet på tomta, mens Nasjonalmuseets avtroppende direktør, Audun Eckhoff, samt flere stortingpolitikere, har tatt til orde for at bygget må forbli visningssted for kunst.
BT170324 Landslaget ble støttet av de protestantiske unionistene, de som ville at Nord-Irland skulle forbli en del av Storbritannia.
BT170324 Landslaget ble støttet av de protestantiske unionistene, de som ville at Nord-Irland skulle forbli en del av Storbritannia.
AP170324 Landslaget ble støttet av de protestantiske unionistene, de som ville at Nord-Irland skulle forbli en del av Storbritannia.
AP170324 Landslaget ble støttet av de protestantiske unionistene, de som ville at Nord-Irland skulle forbli en del av Storbritannia.
VG170323 Nå er det først og fremst den rekordlave renten på boliglån, og forventningene om at den vil forbli lav lenge, som gir bransjen tro på fortsatt sterk prisvekst.
DB170323 - Vi frykter at økte priser på reiselivsproduktene bidrar til omdømmetap for destinasjonen, og da vil vil effektene av en reiselivsskatt kunne forbli negative også etter at skatten eventuelt fjernes, sier Mæland.
DA170323 - Jeg forstår ikke at politikerne ikke ønsker at disse pengene skal forbli i regionen.
AP170323 Norge er en betydelig produsent og vil forbli en viktig del av balansen, fordi Norge ikke bare er produsent, men også en stor eksportør, sier Atkinson til NTB.
AP170323 Spørsmålet om sikkerhetsgradering av informasjon som Stortinget og mediene ideelt sett burde få, vil alltid forbli et stridsspørsmål.
DA170322 I den katolske middelklassen er det en del som ønsker å forbli i Storbritannia.
DA170322 Det resulterte i et historisk skifte : for første gang fikk ikke de unionistiske partiene ( som ønsker at Nord-Irland skal forbli en del av Storbritannia ) flertall.
VG170321 Det vil hun forbli i svært mange år framover, enten Frp er i regjering eller ikke, og så skal altså nyhetsbasert humorprogram kritiseres for å diskutere hennes politiske teknikker ?
BT170321 E 16 over Filefjell skal bygges ferdig og forbli en hovedvei.
DB170320 Og der vil han forbli for alltid » skrev hun.
AP170319 - Vi har tro på at London vil forbli en global storby.
DB170318 Halvøya Vallø, med om lag 125 bygninger, vil forbli evakuert inntil bomben er uskadeliggjort.
AP170318 - Tror du nedbemanningene vil forbli « gode » ?
SA170317 - Jeg leier, og huseieren ville at veggene skulle forbli hvite.
DB170317 Vannkraftverkene, ofte omtalt som « arvesølvet », garanterer Høyre at skal forbli på statlige hender.
AP170317 - Jeg leier, og huseieren ville at veggene skulle forbli hvite.
FV170316 - Det styrker våre forventninger om at styringsrenten vil forbli på dagens nivå lenge, sier hun.
BT170316 - Det styrker våre forventninger om at styringsrenten vil forbli på dagens nivå lenge, sier hun.
AP170316 New York forventet at antallet som ville besøke byen i 2017, ville forbli uendret fra 2016 på rundt 12,7 millioner.
AP170316 New York forventet at antallet som ville besøke byen i 2017, ville forbli uendret fra 2016 på rundt 12,7 millioner.
AP170316 Statsminister Mark Rutte fra liberalkonservative VVD har gode sjanser for å forbli regjeringssjef.
AA170316 - Torgny var en storartet forteller i et eksistensielt rom som han skapte selv, og som han er alene om, et tonefall som kommer til å forbli unikt levende i svensk prosa, skriver forfatterkollegaen Per Olov Enquist i en uttalelse via forlaget Norstedts.
AA170316 - Det styrker våre forventninger om at styringsrenten vil forbli på dagens nivå lenge, sier hun.
SA170315 Min beslutning er å forbli i min kirke.
DN170315 Torsdag er det rentemøte i Norges Bank, og det er bred enighet blant analytikerne om at styringsrenten vil forbli på rekordlave 0,5 prosent.
AP170315 Nå er han blitt med i organisasjonen Border Communities Against Brexit for å kjempe for at Nord-Irland skal forbli i EU.
AA170315 Torsdag er det rentemøte i Norges Bank, og det er bred enighet blant analytikerne om at styringsrenten vil forbli på rekordlave 0,5 prosent.
DB170314 - Vi ønsker at sprøyterommene skal forbli slik de er, sier Kjos videre.
DA170314 ( Resten av klubbene, som dame- og ungdomsavdeling, skulle forbli hver for seg. ) ¶
BT170314 Vær konsekvent med dette, ikke la noe kritikk forbli uuttalt.
AP170314https://www.aftenposten.no/norge/politikk/Dette-er-SVs-fire-ufravikelige-krav-for-a-stotte-en-Store-regjering-617117b.html - Vi vil sørge for at sårbare og verdifulle områder som LoVeSe, Møreblokkene, iskanten, polarfronten og uåpnede deler på norsk sokkel skal forbli uten petroleumsvirksomhet.
AP170314 - Vi vil sørge for at sårbare og verdifulle områder som LoVeSe, Møreblokkene, iskanten, polarfronten og uåpnede deler på norsk sokkel skal forbli uten petroleumsvirksomhet.
VG170313 Meningsmålinger viser riktignok at flertallet av nederlenderne ønsker å forbli i EU.
DB170313 Det er enhver dommers plikt - fordi det vakre spillet er avhengig av spillere som Hazard for å forbli vakkert - å sørge for at de med størst mot og evner ikke bare meies ned uten konsekvenser for motstanderne.
AP170313 Det som har skjedd, skal ikke forbli ubesvart, sa Erdogan.
AA170313 Det som har skjedd, skal ikke forbli ubesvart, sa Erdogan.
VG170311 Vekta fortsatte å øke, og hun resignerte og innfant seg med at hun ville forbli en « kort, rund, tykk, liten gammel dame ».
BT170311 Det vil den bare forbli om partiene tør å endre den.
AA170311 Vekta fortsatte å øke, og hun resignerte og innfant seg med at hun ville forbli en " kort, rund, feit, liten gammel dame ".
DB170310 Vekta fortsatte å øke, og hun resignerte og innfant seg med at hun ville forbli en " kort, rund, feit, liten gammel dame ".
DB170309 Parlamentsvalget i Tyskland i september må forbli upåvirket av slike forsøk, sa Gabriel.
DA170309 Rentenivået forventes å forbli uendret de to neste årene, før en forsiktig oppgang innledes i 2019.
DA170309 Oljeprisen anslås å stige noe, men fordi andre forhold trekker i motsatt retning, vil kronekursen forbli på dagens nivå.
DA170309 Men det må forbli grønnstruktur, sier hun.
AA170309 Parlamentsvalget i Tyskland i september må forbli " upåvirket " av slike forsøk, sa Gabriel.
AA170309 Hun sa også at forholdet skal forbli nært, til tross for nåværende " dype og alvorlige meningsforskjeller ".
AA170309 Rentenivået forventes å forbli uendret de to neste årene, før en forsiktig oppgang innledes i 2019.
AA170309 Oljeprisen anslås å stige noe, men fordi andre forhold trekker i motsatt retning, vil kronekursen forbli på dagens nivå.
DB170308 I samme intervju sa hun at hun forsøker å forbli ærlig og morsom til tross for den økte mediestøyen og oppmerksomheten rundt henne de siste åra.
BT170307 Hvis denne realiteten synker inn, er det umulig for meg som pappa, politiker og samfunnsborger å forbli uengasjert i forhold til kvinnekampen.
BT170307 Det er umulig for meg som pappa, politiker og samfunnsborger å forbli uengasjert i kvinnekampen.
BT170307 Hvis denne realiteten synker inn, er det umulig for meg som pappa, politiker og samfunnsborger å forbli uengasjert i forhold til kvinnekampen.
BT170307 Det er umulig for meg som pappa, politiker og samfunnsborger å forbli uengasjert i kvinnekampen.
AP170307 Obamacare sørget for at det ble mye lettere å få tilgang til helseforsikring i USA, men samtidig ble det innført en bot for dem som valgte å forbli uforsikret.
AP170307 Med Obamacare kan man forbli på foreldrenes helseforsikring inntil fylte 26 år.
VG170305 Selv vil jeg gjerne ha danske naboer, sier en mann med irakisk bakgrunn, som helst vil forbli navnløs, og har jobbet i Danmark i 25 år.
SA170305https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Fotballtopp--Idrettsforbundet-er-verre-enn-Donald-Trump-231685b.html Tinget vedtok lørdag å la dagens ordning med direkte representasjon forbli , og heller utrede tiltak for økt deltakelse på forbundstinget. i ¶
SA170305 Siden det er meldt samme vær også utover dagen, så håper vi Hunnedalen kan forbli åpen, sier Anniken Island ved Vegtrafikksentralen i Statens vegvesen.
SA170305 Tinget vedtok lørdag å la dagens ordning med direkte representasjon forbli , og heller utrede tiltak for økt deltakelse på forbundstinget. i ¶
FV170305 Tinget vedtok lørdag å la dagens ordning med direkte representasjon forbli , og heller utrede tiltak for økt deltakelse på forbundstinget.
DB170305 På tross av dette klarte heller ikke dette paret å forbli sammen, og gikk hver til sitt i 2003.
BT170305 Tinget vedtok lørdag å la dagens ordning med direkte representasjon forbli , og heller utrede tiltak for økt deltakelse på forbundstinget.
AP170305https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Fotballtopp--Idrettsforbundet-er-verre-enn-Donald-Trump-231685b.html Tinget vedtok lørdag å la dagens ordning med direkte representasjon forbli , og heller utrede tiltak for økt deltakelse på forbundstinget.
AP170305 Tinget vedtok lørdag å la dagens ordning med direkte representasjon forbli , og heller utrede tiltak for økt deltakelse på forbundstinget.
VG170304 KAN FORBLI TOMT : Det er slett ikke sikkert at det blir noe liv i folkeforsamlingen på Stormont med det første.
DA170304 Situasjoner som den der dommer valgte å ikke vise ut Harry Arter vil nok forbli , da det er en mer skjønnsmessig vurdering enn de to foregående der det tydelig har blitt brutt noen regler.
DN170302 « Driverne bak nedgangen bør forbli en kombinasjon av negative effekter, valutakursmotvind og generelt press fra høy vekst og konkurranse.
DB170302 - Jeg har jo vært ferdig med damer og var sikker på at jeg skulle forbli det, men Amors piler vet man jo aldri hvor havner, forteller 55-åringen til TV 2.
DA170302 Det eneste politikerne greide å hisse seg opp over var tanken om at renovasjonen skal forbli kommunal lenger enn absolutt nødvendig.
BT170302 For det er tøft å bli småbarnsforeldre, og det er enda tøffere å forbli det til evig tid.
BT170302 For det er tøft å bli småbarnsforeldre, og det er enda tøffere å forbli det til evig tid.
VG170301 For da Barcelona valset over Sporting Gijon med festsifrene 6-1 tidligere på kvelden, måtte Real Madrid følge opp med seier for å forbli serieleder i Spania.
VG170301 Ved EU-valget sa 62 prosent av skotske velgere ja til å forbli i EU, og da Underhuset nylig stemte over Brexit sa samtlige 59 skotske parlamentarikere nei til å utløse artikkel 50.
VG170301 Ferske meningsmålinger tyder på at det fortsatt er flertall blant skotter flest for å forbli under Englands krone.
DB170301 ¶ STIGLITZ' OPPSKRIFT : « En av de viktigste utfordringene i denne æraen er å forbli på vakt og - når og hvor det blir nødvendig - stå imot », skriver Joseph E.
DB170301 « En av de viktigste utfordringene i denne æraen er å forbli på vakt, og når og hvor det blir nødvendig stå imot », skriver han.
AA170301 Sturgeon har foreslått et kompromiss som lar Skottland forbli i EUs indre marked, selv om Storbritannia forlater unionen.
AA170301 I 2014 stemte 55 prosent av skottene for å forbli i Storbritannia.
VG170228 - Jeg følte at dette ville jeg aldri slippe unna, dette var slik livet mitt kom til å forbli .
VG170228 Da vil barna som er født etter at det norske statsborgerskapet ble innvilget forbli norske.
SA170228 Det er da opp til oss velgere å avgjøre om markedsliberalismens hemningsløse profittorientering skal forbli vår sosiale orden, og som gjør oss alle til medskyldige.
SA170228 Da er det opp til oss velgere å avgjøre om markedsliberalismens hemningsløse profittorientering skal forbli vår sosiale orden », skriver Håkon Carsten Pedersen.
AP170228 - Vi er fornøyde med byen vi bor i og vil at den skal forbli som den er.
DB170227 Området vil forbli avsperret så lenge som mulig, for at teknikerne skal kunne arbeide, sa Hägg.
VG170226 Og det så lenge ut til at katalanerne skulle forbli på tabelltopp også etter Madrids oppgjør mot Villarreal.
DB170225 Her går 50-åringen så langt i sin kritikk at han ofte oppfordrer innsender til å « forbli sulten », da maten regelrett ser « motbydelig ut ».
DB170225 - Forbli sulten ¶
DN170224 Carlos Ghosn skal konsentrere seg om en snuoperasjon hos Mitsubishi Motors - samtidig som han skal forbli styreformann for Renault og Nissan.
VG170223 Men det er én hake : Samarbeidsavtalen mellom Venstre og KrF og regjeringspartiene sier at naturmangfoldloven skal forbli slik den er.
DB170222 De sju hundene måtte forbli om bord « Arktika » over lengre tid.
DB170222 Sånn har det alltid vært, og kanskje det alltid vil forbli slik hvis verden overlever dagens farlige klovner i dress.
DA170222 Til formålet har RA opprettet en egen separat konto for Vipps, adskilt fra selskapets driftskonto, og har bedt selskapets bankforbindelse om at kontoen skal forbli sperret inntil banken har verifisert at man har nådd målsettingen om 7,5 millioner i sum av aksjeinnskudd, kommunale tilskudd og pengegaver.
BT170222 Det er uklart hvor lang tid det vil ta å utbedre skadene, men Flåmsbanen vil i hvert fall forbli stengt for ordinær togtrafikk hele onsdag.
BT170222 Det er uklart hvor lang tid det vil ta å utbedre skadene, men Flåmsbanen vil i hvert fall forbli stengt for ordinær togtrafikk hele onsdag.
DN170221 De skulle bestemme om en bonus gitt til én av to arbeidere skulle forbli hos den ene, eller om den skulle omfordeles.
DN170221 Det vil fortsatt være økt etterspørsel for å kunne kjøre bil, men tilbudet av nye veier vil forbli flat.
AP170221 Kristin Brastad ønsker at Haram skal forbli egen kommune.
VG170220 Og der kan det gjerne forbli , mener politikerne her, og ikke flyttes til Sogndal eller Leikanger.
DB170220 - Vi er og vil alltid forbli en familie.
VG170219 (.. ) Forbli slik, for en seier er innen rekkevidde, sier Fillon i Facebook-videoen.
VG170219 Visepresidenten holdt tale der han understreket betydningen av NATO, og lovet salen at de transatlantiske båndene kom til å forbli sterke.
SA170219 Slik værmeldingen utover i uka, vil det forbli glatt også, opplyser Rake.
DN170219 Sammen med kollega og medforfatter James Allen har Chris Zook sett på 500 selskaper for å se hva som kjennetegnet dem som klarte å forbli innovative, attraktive og suksessfulle over tid.
AA170219 Jeg eier ikke mine barn ; man må jobbe hver dag for å forbli ansatt som mor.
VG170216 Han er - og med størst mulig sannsynlighet vil han alltid forbli - den største gjennom tidene.
BT170215 Jeg eier ikke mine barn ; man må jobbe hver dag for å forbli ansatt som mor.
AP170215 Utover å tilby samtalehjelp arbeider vi med å prøve ut et hjelpetilbud til personer som er i en abstinensfase, men ønsker å forbli rusfrie.
DB170214 Skal den forbli slik, må det bli tre poeng i Belfast.
DB170214 Når applausen fyller rommet er knapt ett øye tørt, og det er nettopp hans genuine tilstedeværelse som gjør at de sterke ordene hans vil forbli noe av det viktigste som preger ferden vår videre.
DB170214 - De sterke ordene hans vil forbli noe av det viktigste som preger ferden vår videre, skriver hun.
AP170214 Ifølge Bruun-Hanssen ønsker disse landene at EU og NATO endrer noe av sitt konsept, men hans klare råd er å la strategiene forbli som de er.
DA170213 Og jeg er sikker på at om England forlater EU vil Skottland løsrive seg og forbli en del av EU.
VG170211 Hvis Høyesterett nekter å gripe inn, vil saken forbli i ankedomstolen i San Fransisco og til slutt bli vurdert på sine juridiske meritter.
DB170211 - Hva er det beste rådet du har fått med deg på denne veien ? - Forbli ydmyk.
DB170210 Blant de viktigste føringene er at Høyblokka skal forbli høyeste bygning, og at det skal være gjennomgang under, slik bygningen opprinnelig ble tegnet.
AA170210 Blant de viktigste føringene er at Høyblokka skal forbli høyeste bygning, og at det skal være gjennomgang under, slik bygningen opprinnelig ble tegnet.
DB170209 Heroinbehandling hjelper ikke for alt og det er ikke uten komplikasjoner, men som Cochrane-studien konkluderer på side 2 : « Når akseptert kan behandlingen hjelpe [ pasientene ] å forbli i behandling, begrense deres bruk av gatedop, redusere kriminalitet og muligens redusere dødelighet. » 2015-studien konkluderte på side 11 i samme retning : « Heroin-behandling, som del av et strengt regulert regime, er en mulig
DB170209 Det kan dermed virke som om forslaget som Stoltenberg-utvalget gikk inn for i 2010, og som akkurat har begynt å få tverrpolitisk støtte, står i fare for å forbli i skuffen.
AA170209 Forsvarets feltimam forsvarer rådet han ga en tvangsgiftet kvinne om å forbli i ekteskapet, men understreker at det ikke var bindende for kvinnen.
VG170208 Et flertall av de folkevalgte ønsket at Storbritannia skulle forbli i EU inntil folkeavstemningen i fjor sommer.
BT170208 Et flertall av de folkevalgte ønsket at Storbritannia skulle forbli i EU inntil folkeavstemningen i fjor sommer.
AA170208 Et flertall av de folkevalgte ønsket at Storbritannia skulle forbli i EU inntil folkeavstemningen i fjor sommer.
VG170207 Støre fastholder at Norge skal forbli « partner og alliert » i NATO, men Ap-lederen tok i talen også til orde for et styrket norsk forsvar og et tettere regionalt samarbeid - i Norden, men også med Tyskland.
DN170207 | Nesten to av tre tyskere vil forbli i EU ¶
DN170207 Drøyt hver fjerde tysker mener at Tyskland bør forlate EU, mens nær to av tre mener at landet bør forbli en del av unionen. 60 prosent av de spurte i en meningsmåling utført av YouGov sier at de ville ha stemt for fortsatt tysk EU-medlemskap dersom det hadde vært folkeavstemning nå. 26 prosent sier at de ville ha stemt for utmeldelse.
DB170207 - I denne bransjen gjør du klokt i å forbli så anonym som mulig.
AA170206 For det er å la det vonde forbli i mørket, sa preses, som også omtalte det nye samiske alteret som ble innviet i Nidarosdomen mandag formiddag.
VG170205 For IS befinner muslimer i Vesten seg i en gråsone, og de må velge : Enten å reise til Syria for å bli med i kampen mot de vestlige korsfarermaktene, eller forbli i fiendeland, nærmest som frafalne å regne.
VG170203 Jesus var araber og er et internasjonalt fenomen og bør forbli en privatsak.
DB170202 Begge er innstilt på å oppdra barna sine i fellesskap og forbli gode venner, sa Marsdens talsperson til People da paret skilte lag.
AP170202 I køen er det kameratregler som tillater do- og matpauser, men for alt annet enn det må vi forbli i køen, sier han.
DB170201 Begge er innstilt på å oppdra barna sine i fellesskap og forbli gode venner, sa Marsdens talsperson til People da paret skilte lag.
DN170131 Sony Corporations satsing på Sony Pictures Entertainment vil forbli uendret.
AP170128 - Hvis vi har ordførere som har makt til å bygge byer som er åpne, imøtekommende og mangfoldige, tror jeg de vil forbli en sterk motvekt til nasjonalistiske krefter.
AP170128 Nå må familien forbli i Jordan på ubestemt tid.
AP170128 - Hvis vi har ordførere som har makt til å bygge byer som er åpne, imøtekommende og mangfoldige, tror jeg de vil forbli en sterk motvekt til nasjonalistiske krefter.
AP170127 Etter avhøret er mistanken mot ham svekket, men han vil forbli siktet formelt sett, sier politiadvokat Jørgen Aunet til NTB.
SA170126 I forslaget er det gjort justeringer i form av at påtalemyndigheten ikke kan fatte hastevedtak, og at någjeldende formulering « ved å forbli i hjemmet » er tatt ut, men skjønnsgrunnlaget er det samme.
SA170126 I forslaget er det gjort justeringer i form av at påtalemyndigheten ikke kan fatte hastevedtak, og at någjeldende formulering « ved å forbli i hjemmet » er tatt ut, men skjønnsgrunnlaget er det samme.
SA170125 Samfunnet vi har i dag er basert på høy deltakelse blant unge i politikken og frivillige organisasjoner, men det vil ikke forbli slik hvis de unge må tåle å bli skjelt ut, trakassert og diskriminert.
DB170124 Dette til tross for at barnevernet mente at guttens beste ville være å forbli hos fostermora.
BT170123 Samtidig vil samfunnets kostnader med håndtering av kontanter forbli ganske høye, dersom man velger å beholde mynter og mindre sedler, sier han.
AP170123 Samtidig vil samfunnets kostnader med håndtering av kontanter forbli ganske høye, dersom man velger å beholde mynter og mindre sedler, sier han.
DB170120 Det er imidlertid bare erfaringen høstet fra 5.plassen i klassikernes dronning som Dimension Data-rytteren synes å ta med seg inn i 2017, selv om konflikten med landsmann Alexander Kristoff virker å forbli et uavklart spørsmål idet VM på hjemmebane nærmer seg i horisonten.
AP170120 - Til tross for kode 6 og 7 er de som trues avhengig av utrolig tett oppfølging og konstant kyndig veiledning for at de skal forbli i skjul.
BT170119 Til tross for en historisk lav styringsrente på 0,5 prosent og varsel om at renten vil forbli lav lenge, har boliglånsrentene krabbet forsiktig oppover de siste månedene.
AP170119 Til tross for en historisk lav styringsrente på 0,5 prosent og varsel om at renten vil forbli lav lenge, har boliglånsrentene krabbet forsiktig oppover de siste månedene.
DB170118 Etter å ha sett hva Scandic har fått til med blant annet Haymarket i Stockholm, er jeg helt trygg på at Grand Hotel kommer til å forbli den institusjonen det er, sier Ringnes.
BT170118 Likevel vil det trolig forbli forbudt.
AP170118 - En tostatsløsning er den eneste måten Israel kan forbli en jødisk og demokratisk stat på.
AP170118 - Etter å ha sett hva Scandic har fått til med blant annet Haymarket i Stockholm, er jeg helt trygg på at Grand Hotel kommer til å forbli den institusjonen det er, sier Ringnes.
DN170117 Fortsatt er det imidlertid noen som tror at Storbritannia kommer til å forbli i EU.
BT170116 Fallet kommer etter at Storbritannia varslet om kutt i EU-støtten dersom de ikke kan forbli i det indre markedet og samtidig begrense innvandringen, under løsrivelsen fra unionen.
AP170116 Fallet kommer etter at Storbritannia varslet om kutt i EU-støtten dersom de ikke kan forbli i det indre markedet og samtidig begrense innvandringen, under løsrivelsen fra unionen.
DN170113 For å ta konsekvensen av denne virkeligheten og for å sikre at roboter er og vil forbli i menneskets tjeneste, må vi raskt skape et solid europeisk juridisk rammeverk, sier rapportens forfatter Mady Delvaux.
DN170113 Det heter blant annet at roboter kan « utløse en ny industriell revolusjon som trolig ingen deler av samfunnet vil forbli uberørt av », noe som potensielt kan medføre økt velstand i samfunnet.
DB170113 Episoden kan forbli norsk hip hop-historie.
DB170111 ¶ FORBLI DER : Det vanskeligste er ikke å miste noen kilo, men å forbli på den nye vekta, sier Jøran Hjelmesæth, leder for Senter for sykelig overvekt i Helse Sør-Øst ved sykehuset i Vestfold.
DB170111 | Her er triksene for å gå ned i vekt - og å bli der ¶ ¶ FORBLI DER : Det vanskeligste er ikke å miste noen kilo, men å forbli på den nye vekta, sier Jøran Hjelmesæth, leder for Senter for sykelig overvekt i Helse Sør-Øst ved sykehuset i Vestfold.
DN170110 Vi mener et sterkt FN også vil hjelpe Amerika å forbli bra, sier Wallström som spiller på Trumps valgkampslagord « Make America Great Again ».
DN170110 Heller ikke AUF er fornøyde, og leder Mani Hussaini lover å trappe opp kampen fram mot landsmøtet for at hele Lofoten skal forbli oljefri sone.
DB170108 Likevel, mener alliansen at dette bør forbli med tanken.
BT170107 Til tross for at hun selv ville at Storbritannia skulle forbli i EU, lovet hun å gjøre skilsmissen til en suksess.
BT170107 Til tross for at hun selv ville at Storbritannia skulle forbli i EU, lovet hun å gjøre skilsmissen til en suksess.
DN170106 - Vi har et positivt etterspørselsscenario, så fokuset vil forbli på tilbudet, særlig Opec-produksjonen, sier sjefstrateg Michael McCarthy i CMC Markets til Bloomberg News.
DB170106 Langrenn trenger nye vinnere og nye nasjoner i toppen for å forbli morsom også for et norsk publikum som er blitt bortskjemt på seire.
SA170103 Det vil bety at barnet kan få vite hvem som er genetisk far ved fylte 18 år, mens eggdonorens identitet vil forbli ukjent.
FV170103 Det vil bety at barnet kan få vite hvem som er genetisk far ved fylte 18 år, mens eggdonorens identitet vil forbli ukjent.
BT170103 Det vil bety at barnet kan få vite hvem som er genetisk far ved fylte 18 år, mens eggdonorens identitet vil forbli ukjent.
AP170103 Obama kommer trolig til å forbli en svært synlig figur i amerikansk politikk - av flere grunner.
AP170103 Barack Obama har sagt at han kommer til å forbli i Washington i to år etter at han flytter fra Det hvite hus slik at datteren Sasha ikke trenger å bytte skole.
AP170103 Obama kommer trolig til å forbli en svært synlig figur i amerikansk politikk - av flere grunner.
AP170103 Barack Obama har sagt at han kommer til å forbli i Washington i to år etter at han flytter fra Det hvite hus slik at datteren Sasha ikke trenger å bytte skole.
AP170103 Det vil bety at barnet kan få vite hvem som er genetisk far ved fylte 18 år, mens eggdonorens identitet vil forbli ukjent.
AP170103 Det vil bety at barnet kan få vite hvem som er genetisk far ved fylte 18 år, mens eggdonorens identitet vil forbli ukjent.
AP170103 Det vil bety at barnet kan få vite hvem som er genetisk far ved fylte 18 år, mens eggdonorens identitet vil forbli ukjent.
DB170102 Det var umenneskelig, sier vedkommende, som vil forbli anonym.
DB170102 Krim kommer til å forbli russisk, sier Rowe.
AA161231 - Hans arv har gjort det mulig for oss å forbli i hjertet av Liverpools musikkmiljø i nesten 60 år, og hans minne vil fortsette å leve gjennom alle bandene som spiller på vår berømte scene, skriver klubben på sin Facebook-side.
AP161229https://www.aftenposten.no/verden/Russland-varsler-omfattende-gjengjeldelse-mot-USA-etter-sanksjoner-612014b.html En annen og enda mer detaljert rapport om etterretning vil bli publisert i løpet av de neste tre ukene, selv om mye av detaljene forventes å forbli hemmelige.
DN161227 De 29 medlemmene har brutt med krefter i partiet som ønsker å forbli lojale til president Park Geun-hye, som nasjonalforsamlingen i desember stemte for å stille for riksrett.
AP161212https://www.aftenposten.no/verden/Kan-det-bli-fred-i-Syria-etter-slaget-om-Aleppo-610979b.html Så lenge forhandlingene ikke fører til reelle kompromisser, vil en geriljakrig fortsette og Syria vil forbli splittet mellom « det nyttige Syria » og et ørkenland i øst der IS vil kunne fortsette å eksistere, samt en de facto uavhengig kurderstat i nordøst, mener Gade.
FV161121 NEW YORK : Lenge så det ut som om Mats Zuccarello skulle forbli arkitekten bak vinnermålet i Madison Square Garden søndag kveld.
AP161029 - Jeg har ingen planer om å forbli involvert.
BT161001https://www.bt.no/btmeninger/debatt/Bare-en-forbannet-narkis-323935b.html Dagens behandling kan sammenlignes med hamstre som løper rundt og rundt i hjul uten å komme noen vei, og det er lagt opp til at det skal forbli slik.
BT161001 Dagens behandling kan sammenlignes med hamstre som løper rundt og rundt i hjul uten å komme noen vei, og det er lagt opp til at det skal forbli slik.
DA160804 Fordi rentenivået vil forbli lavt.
DN160726https://www.dn.no/nyheter/finans/2016/07/26/1513/Norges-Bank/konom-dette-ker-sannsynligheten-for-enda-lavere-rente-i-norge - Vi tror påslaget vil forbli rundt 50 basispunkter på tremåneders sikt, for så å falle mot 40 basispunkter og bli på dette nivået ut prognoseperioden, skriver Strøm Fjære.
AP160627https://www.aftenposten.no/verden/Grafene-som-viser-fordelingen-av-britenes-Brexit-stemmer-585032b.html Fredag morgen ble det klart : 51,9 prosent av den britiske befolkningen stemte for å forlate EU, mens 48,1 prosent stemte for å forbli i unionen.
AP160627https://www.aftenposten.no/verden/Grafene-som-viser-fordelingen-av-britenes-Brexit-stemmer-585032b.html " Risikoene ved å stemme for å forlate EU virker for store når det gjelder ting som økonomi, jobber og priser " ble oppgitt som den viktigste årsaken for å bli blant dem som stemte for å forbli i EU.
SA160624 Det nordirske landslaget var de protestantiske unionistenes lag, de som støtter at Nord-Irland skal forbli en del av Storbritannia.
AP160624https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Landslaget-er-gatt-fra-a-splitte-nordirene-til-a-forene-dem-209244b.html Det nordirske landslaget var de protestantiske unionistenes lag, de som støtter at Nord-Irland skal forbli en del av Storbritannia.
AP160624 Der av befolkningen ikke i tvil og ga 95,9 prosents oppslutning til å forbli i unionen.
AP160603 - Øya kommer til å forbli rolig og vakker i mange år, sier hun.
SA160514 Eksempel : Skal Forus forbli landets viktigste næringsområde, må det gis forutsigbare rammevilkår.
AP160414https://www.aftenposten.no/reise/Derfor-er-ikke-matpakken-alltid-velkommen-pa-flyet-8763b.html Hvor lenge vil « Karibiens best bevarte hemmelighet » forbli hemmelig ?
AP160411 Avsløringen kommer samtidig som statsministeren jobber for at landet skal forbli medlem i EU, og motstanderne vil bruke disse for det det er verdt.
AP160408https://www.aftenposten.no/reise/Disse-irske-oyene-er-plutselig-blitt-turistmagneter-8792b.html Hvor lenge vil « Karibiens best bevarte hemmelighet » forbli hemmelig ?
SA160321 Når årene på idrettsgymnaset i Vänersborg er over til sommeren, tenker hun å forbli i vårt naboland, for å satse på idretten.
BT160321 Når årene på idrettsgymnaset i Vänersborg er over til sommeren, tenker hun å forbli i vårt naboland, for å satse på idretten.
AP160321 Når årene på idrettsgymnaset i Vänersborg er over til sommeren, tenker hun å forbli i vårt naboland, for å satse på idretten.
BT160225https://www.bt.no/bolig/Flere-tror-pa-oppgang-i-boligprisene-9010b.html I undersøkelsen svarer 29 prosent at de tror boligprisene vil forbli uforandret det neste året. 22 prosent tror vi har et prisfall i vente.
AP160225https://www.aftenposten.no/bolig/Flere-tror-pa-oppgang-i-boligprisene-9010b.html I undersøkelsen svarer 29 prosent at de tror boligprisene vil forbli uforandret det neste året. 22 prosent tror vi har et prisfall i vente.
AP160215 I dag er det avgiftsparkering der, og slik vil det forbli , opplyser Durkis.
SA160209 - Vær så snill, ikke tving oss til å reise til Australia for faktisk talt å sikre at vårt barn skal forbli norsk, sier Shepherd.
FV160209 - Vær så snill, ikke tving oss til å reise til Australia for faktisk talt å sikre at vårt barn skal forbli norsk, sier Shepherd.
AP160209https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Spesiell-regel-gjor-at-Anna-ma-reise-jorden-rundt-for-a-fode-9094b.html - Vær så snill, ikke tving oss til å reise til Australia for faktisk talt å sikre at vårt barn skal forbli norsk, sier Shepherd.
AP160209 - Vær så snill, ikke tving oss til å reise til Australia for faktisk talt å sikre at vårt barn skal forbli norsk, sier Shepherd.
AP160130https://www.aftenposten.no/osloby/Christian-Ringnes-skal-bruke-160-millioner-pa-Grand-Hotel-10315b.html Grand er et godt eksempel : Hotellet må oppgraderes, samtidig som forankringen til den stolte fortiden må forbli intakt.
AP160122https://www.aftenposten.no/reise/Hvor-lenge-vil-Karibiens-best-bevarte-hemmelighet-forbli-hemmelig-9179b.html | Hvor lenge vil « Karibiens best bevarte hemmelighet » forbli hemmelig ?
AP160121https://www.aftenposten.no/reise/Dette-er-verdens-ti-mest-etiske-reisemal-9174b.html Men ok - slike lister endres hvert år for å få dem til å virke levende og å forbli interessante, sier Garfors.
AP160121https://www.aftenposten.no/reise/Dette-er-verdens-ti-mest-etiske-reisemal-9174b.html Men ok - slike lister endres hvert år for å få dem til å virke levende og å forbli interessante, sier Garfors.