DA171222 Så nam-nam, jeg mener ikke å advare mot strebing etter forbedring av bedrifter, mennesker, samfunn, av helsetjenesten, men vi må bort fra hysteriet om hele tida nummer én, nummer en, nummer en.
DA171023 Og kunstnerne må fortsatt se langt etter en forbedring av sine vilkår.
VG171022 Men en solid forbedring av sin egen norske rekord, det er et minstekrav.
VG171022 Hun understreker at Forsvaret driver med risikofylte aktiviteter, og at det derfor er viktig å legge vekt på sikkerhet og forbedring av den.
VG171022 - Gjennom det nye regelverket vil man legge til rette for bedre undersøkelser som gir grunnlag for økt erfaringslæring for den videre forebyggingen av ulykker, og dermed sørge for en kontinuerlig forbedring av sikkerheten i Forsvaret - et område det legges stor vekt på, sier Søreide.
BT171022https://www.bt.no/btmeninger/debatt/i/w7AW5/Ikke-trekk-konklusjoner-for-stovlene-er-tomt For det første : Etterpåklokskap gir inspirasjon til forbedring , men en bør vokte seg for å trekke konklusjoner før støvlene er tømt for vann.
NL171020 En vesentlig forbedring av diagnostikk og behandling av eldre vil bli dyrt.
DN171019 Et driftsresultat på 513 millioner kroner er en forbedring på 7,8 prosent fra tredje kvartal i 2016.
DB171018 Det er ingen forbedring ! uttaler Iwobi samtidig som han holdt hendene over ansiktet.
DB171018 Det er en forbedring , sier Kane, som mente 84 på « skudd » ikke var høyt nok.
DB171018 - Ingen forbedring
AA171015 Rwanda mottok i fjor i underkant av 22 millioner kroner i norsk bistand, som i hovedsak ble kanalisert gjennom Care Norge og Norsk Folkehjelp og var øremerket forbedring av styresettet i landet. ( ©NTB ) ¶
VG171014 Jobber med forbedring
DB171011 Det er en forbedring på kun fire kommuner fra fjorårets tall.
VG171009 Om ikke, vil en vedvarende forbedring av relasjonene i det minste gjøre Nord-Korea til en mindre paranoid og mer ansvarlig kjernevåpenstat som vi kan lære oss å sameksistere med.
DB171009 Tydelig forbedring
DB171008 At en forbedring i allmueskolevesenet må finne sted.
SA171007 Der har de store rom for forbedring .
FV171007https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Skal-Norge-igjen-bli-en-nasjon-a-regne-med_-ma-de-bli-bedre-i-disse-situasjonene-243438b.html Der har de store rom for forbedring .
DB171007 Det dreier seg blant annet om tiltak på områder som resultatbasert styring, risikostyring, avdekking av uregelmessigheter, forbedring av den årlige rapporteringen og formidling av resultater i mottakerlandene, sier Bildøy til Dagbladet.
BT171007https://www.bt.no/100Sport/fotball/Skal-Norge-igjen-bli-en-nasjon-a-regne-med_-ma-de-bli-bedre-i-disse-situasjonene-243438b.html Der har de store rom for forbedring .
AP171007https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Skal-Norge-igjen-bli-en-nasjon-a-regne-med_-ma-de-bli-bedre-i-disse-situasjonene-243438b.html Der har de store rom for forbedring .
VG171005 Rapporten fra Helsetilsynet er ikke endelig, men vi tar kritikken på største alvor og vil fortsette å jobbe med forbedring av våre rutiner, sier han.
VG171004 - Rapporten fra Helsetilsynet er ikke endelig, men vi tar kritikken alvorlig og vi vil fortsette å jobbe med forbedring av rutiner og opplæringsaktiviteter : ¶
DB171003 Det viser at det har vært stor forbedring allerede, fordi dette er unge spillere.
DB171001 Tvert i mot, mitt inntrykk er at arbeidsmiljøet er i forbedring .
DB171001 - Jeg opplevde verken forbedring eller forverring.
DN170930 Det er en forbedring på nesten fem sekunder fra forrige rekord.
DA170929 Dette har ikke ført frem og vi ser dessverre heller ingen utsikter til snarlig forbedring .
AP170929https://www.aftenposten.no/norge/i/zv3Gr/Fem-store-moskeer-melder-seg-ut-av-Islamsk-Rad Dette har ikke ført fram, og vi ser dessverre heller ingen utsikter til snarlig forbedring , heter det i pressemeldingen fra moskeene.
AA170929 Dette har ikke ført fram og vi ser dessverre heller ingen utsikter til snarlig forbedring , heter det i pressemeldingen fra moskeene og de muslimske organisasjonene.
DN170928 Og vi er nok langt frem til en fullstendig normalisering, men jeg har samtidig tro på en sakte forbedring , sier Bjørgo.
AP170928https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/O4RBO/Kort-sagt_-fredag-29-september Jeg nevner : elektronisk inn/utsjekkingssystem, strekkodelesere på 2-erpakker, forbedring av post/pakkestrømmen, adresseendring for å bedre postgangen og postkontorfortynning.
SA170927 - Så vidt vi kan se, er det først når barnet blir alvorlig skadelidende av det som har skjedd - samtidig som man ikke ser en forbedring av situasjonen, at det foreligger anmeldelser.
FV170927https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Barneombudet--Mange-skoler-har-en-slett-oppfolging-i-mobbesaker-10291b.html - Så vidt vi kan se, er det først når barnet blir alvorlig skadelidende av det som har skjedd - samtidig som man ikke ser en forbedring av situasjonen, at det foreligger anmeldelser.
DB170927 På den andre siden - at et politisk virkemiddel fungerer etter hensikten, betyr ikke at det ikke er rom for forbedring .
BT170927https://www.bt.no/familieogoppvekst/Barneombudet--Mange-skoler-har-en-slett-oppfolging-i-mobbesaker-10291b.html - Så vidt vi kan se, er det først når barnet blir alvorlig skadelidende av det som har skjedd - samtidig som man ikke ser en forbedring av situasjonen, at det foreligger anmeldelser.
AP170927https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Barneombudet--Mange-skoler-har-en-slett-oppfolging-i-mobbesaker-10291b.html - Så vidt vi kan se, er det først når barnet blir alvorlig skadelidende av det som har skjedd - samtidig som man ikke ser en forbedring av situasjonen, at det foreligger anmeldelser.
DA170926 - At flertallet av våre medlemmer ikke opplever noen forbedring til tross for at Erna Solbergs ( H ) regjering har vært veldig opptatt av å forenkle for næringslivet, er et paradoks, utdyper Madsen.
AP170926https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/JjKMj/Naringslivet-Solbergs-forenklinger-virker-ikke - Jeg registrerer imidlertid at Virke selv sier at det er en forbedring fra 2016.
AP170926https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/JjKMj/Naringslivet-Solbergs-forenklinger-virker-ikke - At flertallet av våre medlemmer ikke opplever noen forbedring , til tross for at Erna Solbergs ( H ) regjering har vært veldig opptatt av å forenkle for næringslivet, er et paradoks, utdyper Madsen.
AA170926 - At flertallet av våre medlemmer ikke opplever noen forbedring til tross for at Erna Solbergs ( H ) regjering har vært veldig opptatt av å forenkle for næringslivet, er et paradoks, utdyper Madsen.
VG170924 - Det har skjedd en kraftig forbedring av pleiepengeordningen.
VG170923 Hvordan kan fysisk forbedring gi selvbildet en boost - med « me, myself and I » som drivkraft for å skinne litt ekstra ?
DN170921 - En vekst på 3,6 prosent vil representere en markant forbedring fra den svake økningen på 1,3 prosent i 2016, heter det i prognosen.
DB170921 Samtidig er innovasjon og kontinuerlig forbedring viktige ingredienser i å lykkes med å se fremover og sikre fornøyde kunder.
AA170921 - En vekst på 3,6 prosent vil representere en markant forbedring fra den svake økningen på 1,3 prosent i 2016, heter det i prognosen.
DN170919 Folk ser vi gjorde det vi sa når vi innførte eiendomsskatt - det er blitt flere barnehageplasser, flere lærere og forbedring i eldreomsorgen.
VG170918 Friksjon skaper utvikling og forbedring vi er avhengige av for å oppnå våre ambisiøse mål.
VG170915 - Vi må stå på og trene på forbedring .
DB170915 Han forsvarer sine første Facebook-innlegg med å skrive at kritikk er demokratiets mor og en forutsetning for fremgang og forbedring .
DA170915 Jeg ser at brevet inneholder konkrete forslag til forbedring og det tar vi til oss.
DN170914https://www.dn.no/nyheter/2017/09/14/2126/Industri/gjelsten-selskap-boyer-av-for-miljokritikk-skjermer-brevik Vi mener at dette er en vesentlig forbedring , sier Noah-sjefen.
DN170914 Vi mener at dette er en vesentlig forbedring , sier Noah-sjefen.
NL170913 Tross regjeringen Solbergs rekordhøye satsing på samferdsel, utdanning, næringspolitiske virkemidler og en stor forbedring i kommunenes økonomi klarte dyktige valgstrateger i noen partier å skape inntrykket at nord ble forsømt.
VG170912 Siden forrige måling i februar hadde det skjedd en klar forbedring i nordmenns økonomiske forventninger.
AP170912https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/bpP0B/Ni-ting-du-bor-vite-om-valget Det er en forbedring på 4,8 prosentpoeng fra stortingsvalget i 2013.
AP170912https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/bpP0B/Ni-ting-du-bor-vite-om-stortingsvalget-2017 Det er en forbedring på 4,8 prosentpoeng fra stortingsvalget i 2013.
AA170912 Det er en forbedring på 4,8 prosentpoeng fra stortingsvalget i 2013.
AA170910 Å gå åpent ut med omdømmemålinger som viser store utfordringer, forteller mye om en organisasjon som fokuserer på forbedring på alle områder.
DA170909 Det er blant annet gjort undersøkelser og intervjuer med både reisende og ansatte som grunnlag for planene om fornying og forbedring av kundeopplevelsen i terminalen, sier Jafar Altememy.
DB170908 - Har dere merket noen markant forbedring av luftkvaliteten i Oslo de siste to årene ?
AA170908 Journalistens styreleder Katrine Strøm sier de ser fram til å få en permanent løsning på plass etter et drøyt år der det er satt i gang fornyelse og forbedring på flere felter.
DN170907 - Vi ser løpende på forbedring av regelverket, men det er en konkurranseflate her mot drosje- og turvognnæringen.
DA170907 Det er blant annet gjort undersøkelser og intervjuer med både reisende og ansatte som grunnlag for planene om fornying og forbedring av kundeopplevelsen i terminalen, sier Jafar Altememy.
AP170905https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/02bKB/-Vi-bor-onske-robotene-velkommen--Bruce-og-Bernhardsen Rask forbedring i robotteknologi, kunstig intelligens og datakapasitet innebærer stort potensial for maskiner til å overta oppgaver som nå utføres av mennesker.
DB170904 Den nye poserømmen er en forbedring av den gamle, og oppskriften tilpasset emballasjen, ifølge Mads Liabø, leder for forbrukertilpasset innovasjon i Q-meieriene.
DB170903 - Når den er utviklet, vil framgangsmåten kunne bety et potensielt sjumilssteg i ikke-invasiv kreftbehandling og en betydelig forbedring i overlevelsesrater og pasientvelferd globalt, sier dr.
SA170902 - Det er også viktig at folk ser at vi jobber knallhardt og at vi virkelig VIL vinne, at vi VIL vise oss frem og at de ser forbedring i prestasjon og resultat, sier Dæhli.
BT170902https://www.bt.no/100Sport/fotball/Seieren-som-betydde-enormt-mye---Vi-har-vart-sa-langt-nede-241326b.html - Det er også viktig at folk ser at vi jobber knallhardt og at vi virkelig VIL vinne, at vi VIL vise oss frem og at de ser forbedring i prestasjon og resultat, sier Dæhli.
AP170902https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Seieren-som-betydde-enormt-mye---Vi-har-vart-sa-langt-nede-241326b.html - Det er også viktig at folk ser at vi jobber knallhardt og at vi virkelig VIL vinne, at vi VIL vise oss frem og at de ser forbedring i prestasjon og resultat, sier Dæhli.
DA170901 - Ja, der hvor det er satt inn områdeløft har den gitt en stor forbedring av trivsel og tilhørighet i nærmiljøene.
VG170831 - Hva slags konkrete innspill til forbedring kom hun med til dere, spurte NRK.
DA170831 Ap vil derfor foreslå å endre reguleringen av pensjoner, slik at pensjonistene aldri får redusert kjøpekraft når lønnsmottakere får en forbedring .
VG170830 Jens klarte til og med å selge inn dette som en stor forbedring for alle.
DB170830 Finansavisen skriver onsdag at selskapet i går la frem en rapport som viste stabil drift og forbedring av marginene i 2. kvartal.
SA170829https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Norges-storste-stjerne-kommer-med-sterk-kritikk-og-dropper-landslaget--Jeg-har-ikke-motivasjon-til-a-fortsette-na-241166b.html Forbedring
SA170829 Forbedring
FV170829https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Norges-storste-stjerne-kommer-med-sterk-kritikk-og-dropper-landslaget--Jeg-har-ikke-motivasjon-til-a-fortsette-na-241166b.html Forbedring
DB170829 Forbedring
DA170829 Forbedring
DA170829 - Det høres ut som om de lover en forbedring . men det kan like gjerne være at de trår vannet, at dette ville komme uansett, sier han.
BT170829https://www.bt.no/100Sport/fotball/Norges-storste-stjerne-kommer-med-sterk-kritikk-og-dropper-landslaget--Jeg-har-ikke-motivasjon-til-a-fortsette-na-241166b.html Forbedring
AP170829https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Norges-storste-stjerne-kommer-med-sterk-kritikk-og-dropper-landslaget--Jeg-har-ikke-motivasjon-til-a-fortsette-na-241166b.html Forbedring
AA170827 Hittil i 2017 er det en dramatisk forbedring , og i juni var det ingen fristbrudd.
AA170825 Det er en klar forbedring fra foregående perioder, og er forhåpentligvis starten på en ny periode med digital annonsevekst, skriver Polaris Media.
NL170822 Klar forbedring : Tross nedskjæringer har de UNN-ansatte forbedret resultater for pasientene - og åpenhet.
DN170822 Dette er en kraftig forbedring i forhold til et resultat på 6,7 millioner kroner i 2015.
DB170819 Det er heller ingen grunn til å frykte forbedring .
DN170817 Det er en kraftig forbedring fra samme periode i fjor da selskapet gikk i underskudd med 107 millioner dollar.
NL170816 De siste debattene har vist en klar forbedring , men det kan nå være for sent å fjerne merkelappen media og politiske motstandere har klistret på ham. 6.
VG170815 Jeg trekker meg fordi jeg ønsker forbedring , mens mange I Washington virker mest interessert i å angripe alle som er uenige med dem, skriver direktøren i selskapet Intel, Brian Krzanich, i et blogginnlegg.
DB170815 - Jeg føler allerede en markant forbedring , og jeg er takknemlig for den store støtten jeg har fått og fortsatt får, la han til.
AP170815https://www.aftenposten.no/meninger/leder/i/lqB7e/Aftenposten-mener-Karakterforbedringen-bor-begrenses Resten konkurrerer også gjennom ulike tilleggspoeng og forbedring av vitnemål gjennom privatistordningen.
NL170814 Vel og merke har barne og-likestillingsministeren Solveig Horne kommentert en liten del av den kritikk som barnevernetaten har blitt tildelt, med løfter om en forbedring , som hittil er uteblitt.
DN170814 I juli var yielden på kortdistanse flat år over år, noe som er en klar forbedring og viser en sunnere balanse mellom tilbud og etterspørsel i Europa, viser meglerhuset til.
DA170813 Sesongen er lang, men dagens kamp var en forbedring fra i fjor.
AA170810 79 prosent er helt eller delvis enige i at økt digital kommunikasjon med det offentlige er en forbedring , mot 81 prosent i fjor.
AA170808 * Et bedre og mer rettferdig skattesystem for gründere og enkeltpersonforetak ¶ * Forbedring av sosiale ordninger for selvstendige næringsdrivende ¶
AP170806https://www.aftenposten.no/meninger/leder/i/yqBMJ/Aftenposten-mener-En-velkommen-forbedring-av-norsk-helsevesen | Aftenposten mener : En velkommen forbedring av norsk helsevesen ¶
SA170804 Jeg tror mange i Tromsø er så lei av TIL at de ikke orker å ta turen før de ser en klar og tydelig forbedring .
AA170804 Kommunene har kunnet søke om støtte til etablering eller forbedring av veier og til digitaliseringstiltak.
AP170731https://www.aftenposten.no/verden/i/zqJJ1/Trump-ville-bedre-forholdet-til-Putin-Na-kan-USA-og-Russland-havne-i-en-diplomatisk-krig Håpet om en forbedring i forholdet mellom USA og Russland er nå ute, sier han til den anerkjente avisen Vedomosti.
DN170730 Putin sa også at han ikke ser noen forbedring i forholdet mellom USA og Russland i den nærmeste fremtid.
SA170729 Jeg synes det er tegn på jevn forbedring i alle lagdeler.
AP170729https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Her-skal-Klanen-skape-unik-fotballatmosfare--Skal-gjore-det-til-et-hjem-239446b.html Jeg synes det er tegn på jevn forbedring i alle lagdeler.
VG170728 Hun fremholder at hun mener de har vist at det er mulig å kombinere skattekutt og forbedring av velferdsordningene.
AP170728https://www.aftenposten.no/okonomi/i/nqMGo/Tilsyn-avslorte-lovbrudd-ved-Nav-kontorer-Unge-fikk-ikke-sosialtjenestene-de-har-krav-pa I tillegg ble det gitt 31 merknader, som ikke karakteriseres som lovbrudd, men forhold der tilsynsmyndigheten finner grunn til å påpeke mulighet for forbedring .
NL170727 Her var også Tromsø ved forrige korsvei, men kommunen kan nå vise til en svak forbedring , og går fra rødt til gult.
FV170727https://www.fvn.no/100Sport/andreidretter/Henrik-Christiansen-smadret-sin-egen-norske-rekord-i-VM-finalen--En-ekstremt-god-folelse--239310b.html Det holdt til en fjerdeplass, men var en kraftig forbedring av den norske rekorden som ble satt i Kazan i 2015, av Christiansen selv.
DN170727https://www.dn.no/nyheter/2017/07/27/2054/Finans/barnesykdommer-pa-babyutstyr Det er en liten forbedring fra året før, men det måtte en betydelig kapitalinnskytelse til for å holde selskapets egenkapital i pluss.
DB170727 Kraftig forbedring for Statoil ¶
SA170726 Lie klokket inn til 49,65, hvilket var en forbedring av den norske rekorden med snaue to tidels sekund.
SA170726 Det holdt til en fjerdeplass, men var en kraftig forbedring av den norske rekorden som ble satt i Kazan i 2015, av Christiansen selv.
SA170726 Det holdt til en fjerdeplass, men var en kraftig forbedring av den norske rekorden som ble satt i Kazan i 2015, av Christiansen selv.
BT170726https://www.bt.no/100Sport/andreidretter/Norsk-rekord-for-bergenssvommer---En-lettelse-a-bevise-at-formen-er-pa-vei-239281b.html Lie klokket inn til 49,65, hvilket var en forbedring av den norske rekorden med snaue to tidels sekund.
AP170726https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Norsk-rekord-for-bergenssvommer---En-lettelse-a-bevise-at-formen-er-pa-vei-239281b.html Lie klokket inn til 49,65, hvilket var en forbedring av den norske rekorden med snaue to tidels sekund.
AP170726https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Henrik-Christiansen-smadret-sin-egen-norske-rekord-i-VM-finalen--En-ekstremt-god-folelse--239310b.html Det holdt til en fjerdeplass, men var en kraftig forbedring av den norske rekorden som ble satt i Kazan i 2015, av Christiansen selv.
AP170726https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Henrik-Christiansen-smadret-sin-egen-norske-rekord-i-VM--Kanonsterkt--239310b.html Det holdt til en fjerdeplass, men var en kraftig forbedring av den norske rekorden som ble satt i Kazan i 2015, av Christiansen selv.
VG170725 Selv om det alltid er rom for forbedring , mener forskeren det er viktig at vi ikke blir så perfeksjonistiske at vi glemmer å bevare det som er bra.
DB170724 Så taper vi kanskje både økt individuell klokskap og mulig forbedring av summen av individuelle beslutninger.
VG170721 - Jeg er nødt til å se forbedring , for det var ganske svakt sist vi så ham.
VG170721 Siden jerven nå likevel kan havne under bestandsmålet, krever Håpnes og Naturvernforbundet en forbedring .
DN170720 - De fremvoksende økonomiene i Asia har en god start på året med en forbedring i eksporten, noe som har sendt vekstutsiktene høyere for resten av 2017, sier ADBs sjeføkonom Yasuyuki Sawada i en kommentar.
DB170720 På Vestlandet blir det ifølge Teigen mer variabelt skydekke, men temperaturer som ligger rundt 20 grader gjør at det ikke blir så aller verst - og likevel en klar forbedring fra det stadige regnværet som har herjet vestlendingene i år.
DA170720 Dette er et visuelt skille som er en forbedring , men ikke et fysisk skille.
DA170720 - Vi mener at røde sykkelfelt er en forbedring , men ikke godt nok.
SA170719 Når ting låser seg har en som trener stort sett to valg : Tenke forbedring , eller tenke forandring.
DB170719 Vi føler alltid at det er rom for forbedring , og jeg kan ikke si at jeg er fornøyd med overgangsvinduet.
AP170719https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Norge-ma-gjore-to-endringer-De-er-helt-ufarlige_-men-helt-nodvendige-238949b.html Når ting låser seg har en som trener stort sett to valg : Tenke forbedring , eller tenke forandring.
DN170717 Det er en forbedring på 39,3 prosent.
SA170716 Med denne informasjonen så forskerne at deltagerne hadde en liten forbedring ; denne gangen var 7,7 prosent av ansiktet ubeskyttet. i ¶
FV170716https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Ny-forskning-Ti-prosent-av-ansiktet-beskyttes-sjelden-mot-solen-10395b.html Med denne informasjonen så forskerne at deltagerne hadde en liten forbedring ; denne gangen var 7,7 prosent av ansiktet ubeskyttet.
AP170716https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Ny-forskning-Ti-prosent-av-ansiktet-beskyttes-sjelden-mot-solen-10395b.html Med denne informasjonen så forskerne at deltagerne hadde en liten forbedring ; denne gangen var 7,7 prosent av ansiktet ubeskyttet.
DB170715 Dette er en markant forbedring fra 2015, der investoren tjente rundt 25 millioner kroner på investeringer.
DN170714https://www.dn.no/nyheter/2017/07/14/2052/Finans/solgte-pa-borsen-kjopte-hotell - Vi har sett en forbedring over alt vi driver med i år.
DN170714https://www.dn.no/nyheter/2017/07/14/2052/Finans/solgte-pa-borsen-kjopte-hotell Forbedring
DN170714 - Vi har sett en forbedring over alt vi driver med i år.
DN170714 Forbedring
VG170712 - Undersøkelser gjort i vinter viser at vi har en forbedring , men det er vanskelig å se for seg at vi har null tilfeller i forsvaret.
DB170712 Den grundige konseptvalgutredningen Oslo kommune har gjort, viser at lavutslippssonen vil bidra til en vesentlig forbedring av luftkvaliteten, spesielt i Groruddalen og i andre områder med mye tungtrafikk.
SA170711https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/n-episode-fikk-forfatteren-til-a-miste-troen-pa-nye-FIFA--Folk-har-ikke-skjont-hvor-sjokkerende-det-var-238406b.html - Det har vært en forbedring , men ikke i den grad vi håpet å se.
SA170711 - Det har vært en forbedring , men ikke i den grad vi håpet å se.
SA170711 Det er en forbedring av hans personlige rekord med seks tiendedeler.
FV170711https://www.fvn.no/100Sport/fotball/n-episode-fikk-forfatteren-til-a-miste-troen-pa-nye-FIFA--Folk-har-ikke-skjont-hvor-sjokkerende-det-var-238406b.html - Det har vært en forbedring , men ikke i den grad vi håpet å se.
AP170711https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/n-episode-fikk-forfatteren-til-a-miste-troen-pa-nye-FIFA--Folk-har-ikke-skjont-hvor-sjokkerende-det-var-238406b.html - Det har vært en forbedring , men ikke i den grad vi håpet å se.
DB170709 Venezuelas president Nicolás Maduro har uttalt at han respekterer og støtter høyesteretts beslutning om å overføre López til husarrest, og har oppfordret til fred og forbedring i landet, skriver BBC.
VG170707 Når det ikke vises noen tegn til forbedring , har vi nå kommet til et punkt der nok er nok, sier han.
AA170707 - Man så ingen forbedring etter to-tre uker med medikamentet, skriver Zeng i en uttalelse publisert på internett.
DB170706 Et meget beskjedent tall og definitivt et område med rom for forbedring .
DB170706 | Stormfull feiring av uavhengighetsdagen ¶ ¶ FORBEDRING : Høyre og regjeringen har gjennomført de største forenklingene i plan- og bygningsloven noensinne, skriver Mudassar Kapur fra Høyre.
AA170706 Punktligheten var på 73,8 prosent, noe som er en forbedring på 4 prosentpoeng fra samme måned i fjor.
DA170705 Han mener dessuten at den planlagte løsningen med en stasjon mellom Rockwool og havna ikke vil være noen forbedring fra dagens situasjon.
AA170705 Det bør fra myndighetenes side i økende grad finansielt legges til rette for å kunne eksperimentere og å ta større risiko i forskning- og innovasjonsprosjekter, slik at helt nye løsninger kan utvikles i stedet for « bare » inkrementell forbedring av gamle.
SA170704 Konstruktive tiltak til forbedring og forskning løfter næringa videre.
NL170704 Hvordan myndighetene skal få til en forbedring og forenkling av beslutningsprosessene i statlig, fylkeskommunal og kommunal regi og for nærings-livet, ved å bygge ut avtalen mellom Regjeringen og Sametinget til også å gjelde kommuner og fylker, krever nok en nærmere forklaring.
NL170704 " Vi legger opp til fleksible og gjennomførbare ordninger, som vi mener er en forenkling og forbedring av dagens prosedyrer for konsultasjoner.
DB170704 - Dette gir en høyere kostnad enn vi kunne hatt, men vi mener det er viktig å bidra til forbedring av arbeidsforholdene i utlandet.
AA170703 Sultefores : I Sør-Trøndelag tingrett skal alle medarbeidere - dommere og saksbehandlere - ha fokus på forbedring .
AA170703 I Sør-Trøndelag tingrett skal alle medarbeidere - dommere og saksbehandlere - ha fokus på forbedring .
DB170630 - Jeg hadde 10 prosent forbedring på testene mine, jeg følte meg i toppform, enkelt og greit.
DA170630 Dette vil merkes som en forbedring , særlig i tettbygde strøk og i bygater, skriver fylkeskommunen i en pressemelding.
AA170630 En kraftig forbedring eller forverring - alt ettersom hvordan man ser på det.
VG170629 - Det er snakk om forbedring av karakterene på vitnemålet.
VG170629 - Forbedring av karakterer ¶
DB170629 - Det er snakk om forbedring av karakterene på vitnemålet.
NL170628 Ikke minst har Finnmark en imponerende forbedring å vise til.
DN170628 Senatets justerte forslag innebærer kun en marginal forbedring av dette, noe som har fått tvilen til å melde seg hos flere av partiets senatorer.
DA170628 Senatets justerte forslag innebærer kun en marginal forbedring av dette, noe som har fått tvilen til å melde seg hos flere av partiets senatorer.
AA170628 Senatets justerte forslag innebærer kun en marginal forbedring av dette, noe som har fått tvilen til å melde seg hos flere av partiets senatorer.
AA170628 For oss betyr det at vi kan jobbe målrettet for å optimalisere operasjonene våre i forhold til forbedring av drift, sikkerhet og energieffektivitet, sier Mathieu.
VG170627 Dette er kun en forbedring på én million fra forslaget som gikk gjennom Representantenes hus i mai.
VG170627 Dette er kun en forbedring på én million fra forslaget som gikk gjennom Representantenes hus i mai.
DB170627 Forslaget innebærer kun en knapp forbedring fra forslaget som gikk gjennom i Representantenes hus i mai, som budsjettkontoret beregnet at ville føre til at 23 millioner flere ville stå uten helseforsikring i 2026, sammenlignet med dagens lov.
DB170627 Senatets justerte forslag innebærer kun en marginal forbedring av dette, noe som har fått tvilen til å melde seg hos flere av partiets senatorer.
NL170626 Vi legger opp til fleksible og gjennomførbare ordninger, som vi mener er en forenkling og forbedring av dagens prosedyrer for konsultasjoner.
AA170626 Kongressens budsjettkontor har beregnet at Senatets justerte forslag til helsereform kun vil gi en forbedring i amerikaneres adgang til helseforsikring i 2026.
AA170626 Forslaget innebærer kun en knapp forbedring fra forslaget som gikk gjennom i Representantenes hus i mai, som budsjettkontoret beregnet at ville føre til at 23 millioner flere ville stå uten helseforsikring i 2026, sammenlignet med dagens lov.
SA170625 - Vi ser forbedring i spillet og vi kontrollerte kampen etter første kvarteret.
AP170625 - Vi ser forbedring i spillet og vi kontrollerte kampen etter første kvarteret.
SA170624 Slike tiltak vil i seg selv resultere i en moderat aktivitetsøkning og sysselsettingsforbedring på kort sikt ( 1-2 år ), og til en betydelig forbedring i løpet av de 3 neste årene.
VG170623 Hans personlige rekord i Stockholm sist helg var en forbedring av den forrige med nesten tre sekunder.
VG170622 - For veldig mange er det viktig med lik premiering og det har blitt stor forbedring hjemme i Norge.
SA170620 Letedirektør i Aker BP Gro Gunleiksrud Haatvedt og Erik Holtar, leder for kontinuerlig forbedring i Utforskning, viser fram seismiske kart av områder der det kan finnes mer olje og gass.
DA170620 Det var godt med folk hele dagen, og vi hadde lært litt fra i fjor om organisering som gjorde at ting fløt bedre, sier Trogstad og trekker fram innføring av bongsystem i stedet for kontanter og kort som en klar forbedring .
DB170619 Til tross for Trumps kampanje-løfte om å forbedre forholdet til Russland og Moskva, har det ikke vært noen merkbar forbedring i samarbeidet mellom de to landene.
AP170618https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Kort-sagt_-19-juni-623383b.html Aleris mener det er uforsvarlig politikk overfor kommende generasjoner om enhver endring eller forbedring gjort av en privat aktør innenfor eldreomsorg, utelukkende skal tolkes å ha negativ effekt på lønn og arbeidsvilkår.
AP170618 Aleris mener det er uforsvarlig politikk overfor kommende generasjoner om enhver endring eller forbedring gjort av en privat aktør innenfor eldreomsorg, utelukkende skal tolkes å ha negativ effekt på lønn og arbeidsvilkår.
SA170617 Metodistkirkens Alders- og Sykehjem i Bergen har vunnet pris for sitt arbeid med forbedring innen pasientsikkerhet, mens Tasta sykehjem i Stavanger har et tett samarbeid med Gastronomisk institutt som forsker på mat til eldre.
DB170616 Stortingsrepresentant Hårek Elvenes ( H ) mener også at dette er en forbedring av dagens system.
AA170616 Enkelte dager har vært knalltøffe og utallige møter og henvendelser til skolen har ikke gitt de store resultatene til forbedring .
DB170615 Forrige sesongs forbedring fra første konkurranse i mai til 9. plassen i OL var sensasjonell.
AP170613https://www.aftenposten.no/okonomi/Utvalg-kritiserer-Finansdepartementet-for-a-gi-ekstra-penger-til-egen-rettssak-623033b.html Den er et viktig grunnlag for forbedring .
AP170613 Den er et viktig grunnlag for forbedring .
AA170613 Det er en forbedring fra 1,3 prosent i 2015, mens avkastningen i 2014 lå på 5,6 prosent, skriver E24.
VG170612 Jeg hadde forventet en forbedring i år, sier Størksen.
AA170612 Forbundet vil ha en gjennomgang og forbedring av avhendingsloven.
DB170611 Som når Svein Flåtten på Stortingets talerstol hevder at « de rød-grønne ønsker å se bakover og bli hyllet », eller når Høyres nettside lager en sak med overskriften « Arbeiderpartiet ønsker ikke forbedring », eller når Civita-spiren Kristian Tonning Riise blogget at « AUF og venstresiden ønsker seg et skolesystem som bygger oppunder sosiale forskjeller ».
SA170610 I begrunnelsen pekes det blant annet på vinnerens ønske om stadig forbedring , nyskaping og evne til å samarbeide.
SA170609 - Jeg har slitt med å få kjøpt billetter, og jeg ser ingen forbedring siden de nye sidene kom i mars.
AP170608https://www.aftenposten.no/okonomi/Kunder-raser-mot-de-nye-nettsidene-til-SAS-622744b.html - Jeg har slitt med å få kjøpt billetter, og jeg ser ingen forbedring siden de nye sidene kom i mars.
AP170608 - Jeg har slitt med å få kjøpt billetter, og jeg ser ingen forbedring siden de nye sidene kom i mars.
DB170606 Jeg er ikke avholds, men en slik karakteristikk er likevel en forbedring fra den gangen FTR sammenlignet RIO og helseministeren med Duterte, Å bli beskyldt for å være en bastant avholdsmann er lettere enn å bli assosiert med en tyrann.
DN170605 - Vi samarbeider med International Labour Organization ( ILO ) og fagforeningsorganisasjonen IndustriAll for å få til forbedring i bransjen.
SA170603 Men Silje slo meg med tanke på prosentvis forbedring .
FV170601 Det finnes flere gode muligheter til forbedring , sier han.
SA170531 Det finnes flere gode muligheter til forbedring , sier han.
DN170531 Statsminister Erna Solberg ( H ) erkjenner behovet for forbedring etter at Riksrevisjonen avdekket omfattende svikt i åpenhet og innsyn i forvaltningen.
DN170531 Mulighetene for oppfølging er derfor små, og løfter om forbedring har vært mange og hyppige uten at situasjonen har endret seg særlig, mente han.
DA170531 Statsminister Erna Solberg ( H ) erkjenner behovet for forbedring etter at Riksrevisjonen avdekket omfattende svikt i åpenhet og innsyn i forvaltningen.
DA170531 Mulighetene for oppfølging er derfor små, og løfter om forbedring har vært mange og hyppige uten at situasjonen har endret seg særlig, mente han.
BT170531https://www.bt.no/100Sport/vintersport/langrenn/Sundby-om-CAS-og-Johaug--En-domstol-som-har-mistet-sitt-menneskelige-preg-236548b.html Det finnes flere gode muligheter til forbedring , sier han.
BT170531 Det finnes flere gode muligheter til forbedring , sier han.
AP170531https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/langrenn/Sundby-om-CAS-og-Johaug--En-domstol-som-har-mistet-sitt-menneskelige-preg-236548b.html Det finnes flere gode muligheter til forbedring , sier han.
AP170531 Det finnes flere gode muligheter til forbedring , sier han.
DN170530 Vi ser allerede forbedring .
NL170529 Den gode undervisningskulturen fra høyskolen og den naturvitenskapelige forskningstradisjonen fra det naturvitenskapelige fagmiljøet ved universitetet ble lagt til grunn for utvikling av felles kultur og forbedring hos begge parter.
DB170527 Stortinget mente at målet med den nye loven var forenkling og forbedring .
SA170526 De nye oppdaterte og forbedrede rutinene for oppfølgingssystemet innebærer en « effektivisering og forbedring av rutiner for informasjonsdeling mellom Petoro og Statoil », skriver Buch Hansen.
SA170526 - Når de siste bildene kom med at det ikke var noe forbedring , da er det greit å ta den operasjonen og få det til å gro.
AP170526 - Når de siste bildene kom med at det ikke var noe forbedring , da er det greit å ta den operasjonen og få det til å gro.
DA170525 Det gir oss god styringsinformasjon, slik at vi kan treffe mer sikre tiltak til forbedring , sier hun.
AP170525https://www.aftenposten.no/norge/Rapportutkast-Holdt-store-uenigheter-om-kontrollen-med-statens-olje--og-gassalg-skjult-for-offentligheten-620905b.html De nye oppdaterte og forbedrede rutinene for oppfølgingssystemet innebærer en « effektivisering og forbedring av rutiner for informasjonsdeling mellom Petoro og Statoil », skriver Buch Hansen.
AP170525https://www.aftenposten.no/norge/Medisinprofessor-Norske-kreftpasienter-forskjellsbehandles-621597b.html Samtidig jobber vi fortløpende med forbedring av tilbudene.
AP170525 De nye oppdaterte og forbedrede rutinene for oppfølgingssystemet innebærer en « effektivisering og forbedring av rutiner for informasjonsdeling mellom Petoro og Statoil », skriver Buch Hansen.
AP170525 Samtidig jobber vi fortløpende med forbedring av tilbudene.
BT170523 FORBEDRING : Forslaget som nå legges frem i revidert budsjett for 2017, er en ytterligere forbedring for pensjonistene, skriver Sigurd Hille.
BT170523 En beskjeden forbedring for pensjonistene velter ikke statsfinansene slik BT er bekymret for.
BT170523 FORBEDRING : Forslaget som nå legges frem i revidert budsjett for 2017, er en ytterligere forbedring for pensjonistene, skriver Sigurd Hille.
AP170523 Min ambisjon er at de skal merke en forbedring .
AA170520 - Den forrige rekorden jeg hadde var på litt over 13 kilo, så nesten fem kilo mer er ei kraftig forbedring , smiler Gulestøl etter å ha lagt laksen på 17,7 på kjøl.
SA170519 Det er nå 60 prosent av 12-åringer som aldri har hatt hull - en klar forbedring fra 41 prosent i 2007.
SA170519 Landene med størst forbedring siden 1990 er Sør-Korea, Tyrkia, Peru, Kina og Maldivene.
SA170519 Indeksen tar også med forbedring som en faktor, og sammenligner utviklingen i helsevesenets standard fra 1990 til 2015.
DB170519 Landene med størst forbedring siden 1990 er Sør-Korea, Tyrkia, Peru, Kina og Maldivene.
DB170519 Indeksen tar også med forbedring som en faktor, og sammenligner utviklingen i helsevesenets standard fra 1990 til 2015.
AP170519 Selv om noen av sanksjonene mot Iran er blitt hevet, og oljeproduksjonen er oppe på gammelt nivå, så sier 72 prosent av de spurte at de ikke har merket noen økonomisk forbedring , ifølge en spørreundersøkelse.
AP170519 Landene med størst forbedring siden 1990 er Sør-Korea, Tyrkia, Peru, Kina og Maldivene.
AP170519 Indeksen tar også med forbedring som en faktor, og sammenligner utviklingen i helsevesenets standard fra 1990 til 2015.
AA170519 Landene med størst forbedring siden 1990 er Sør-Korea, Tyrkia, Peru, Kina og Maldivene. ( ©NTB ) ¶
AA170519 Indeksen tar også med forbedring som en faktor, og sammenligner utviklingen i helsevesenets standard fra 1990 til 2015.
SA170516 Det er en god forbedring fra salgsrekorden i år, sier Grøttem.
DB170516 En stor forbedring .
BT170516 Det er en god forbedring fra salgsrekorden i år, sier Grøttem.
AP170516 Det er en god forbedring fra salgsrekorden i år, sier Grøttem.
VG170511 - Jeg tror Gabrielsen vil bidra til en forbedring i kampen for et ryddigere arbeidsliv.
DB170511 Det skal mer enn en ørliten forbedring i økonomien til for å vaske seg ren fra det.
VG170510 Sjekk Mourinhos frekke Arsenal-stikk : ¶ 67-åringen understreker at endring ikke nødvendigvis betyr forbedring .
BT170510 Gjennom behandling, forbedring av fritid og skoleliv og samtaler med lillesøster og resten av familien har han fått en nu sikkerhetsvurdering som viser lav risiko for nye overgrep.
VG170509 Gruppen kom med forslag til forbedring , blant annet flere voldtektsmottak, egne team med spesialkompetanse på voldtekt i politiet, økt bruk av videoopptak ved avhør for å sikre en autentisk forklaring og kompetanseheving i politiet.
DB170509 Selv om det er mye bra å trekke frem, er det fortsatt rom for forbedring .
AP170509https://www.aftenposten.no/okonomi/Orkla-sjefen-Haper-Rema-lykkes-620765b.html Fjorårets siste kvartal var en kraftig forbedring fra samme periode året før, men likevel lå resultatet 8 prosent under gjennomsnittet av analytikernes forventninger, ifølge Reuters og Financial Times.
AP170509 Fjorårets siste kvartal var en kraftig forbedring fra samme periode året før, men likevel lå resultatet 8 prosent under gjennomsnittet av analytikernes forventninger, ifølge Reuters og Financial Times.
VG170508 Lillestrøm viste stor forbedring i forsvarsspillet sitt da de slo Sogndal 1-0 på bortebane i forrige runde.
SA170507 Akkurat det fikk de norske spillerne flere gode muligheter til å vise forbedring .
DB170507 Så kom Cramer og revolusjonerte treningen med forbedring av teknikk og overkroppsstyrke.
AP170507 Akkurat det fikk de norske spillerne flere gode muligheter til å vise forbedring .
VG170505 * Gruppen kom med forslag til forbedring , blant annet flere voldtektsmottak, egne team med spesialkompetanse på voldtekt i politiet, økt bruk av videoopptak ved avhør for å sikre en autentisk forklaring og kompetanseheving i politiet.
VG170504 * Gruppen kom med forslag til forbedring , blant annet flere voldtektsmottak, egne team med spesialkompetanse på voldtekt i politiet, økt bruk av videoopptak ved avhør for å sikre en autentisk forklaring og kompetanseheving i politiet.
AP170504 - Vil resultatene fortsette å vise forbedring også i tiden fremover, Sætre ?
DB170503 Foto : Bosch ¶ FORBEDRING : Denne sykkelen er blant de som Bosch lover en bedre kjøreopplevelse med.
VG170502 Om Hassan Rouhani blir gjenvalgt for en ny periode, eller hovedutfordreren Ebrahim Raisi vinner, en konservativ kandidat med sterke bånd til landets åndelige leder Ayatollah Ali Khamenei, er sjansen for en forbedring av kårene til media, ytringsfriheten og menneskerettighetene uansett marginal.
DA170502 Undersøkelser fra i fjor viser en markant forbedring i gjestenes opplevelse av mattilbudet.
VG170501 - Det vil bli lagt frem flere forslag til formuleringer, alt fra krav om utmelding av EØS, til krav om å utrede utmelding og krav om forbedring og reforhandling.
SA170427 Det hadde vært vesentlig mer troverdig dersom industrien hadde gitt slike eksempler, ikke bare komme med generelle, svevende utsagn ! Forbedring , ikke kompensasjon ¶
SA170427 Alle selskapene er i henhold til Petroleumstilsynets forskrifter pålagt å søke etter tiltak til kontinuerlig forbedring .
DB170427 I år håper arrangørene på en ytterligere forbedring .
DB170427 I år håper arrangørene på en ytterligere forbedring .
AA170425 Dette vil kunne være en forbedring fra dagens situasjon hvis man tenker på barnets mulighet til å finne ut hvem som er biologisk mor.
AP170423 - Basen av hvite, rurale, eldre velgere uten høyere utdanning må se en forbedring av sin hverdagsøkonomi innen 2020, sier Yepsen.
VG170422 Så fikk dere sneket inn en « forbedring » i ly av påsken », skriver en annen.
DB170421 Paradokset er at Trump i sin valgkamp sa at dersom amerikanerne stemte på en som vet hvordan ting foregår i et styrerom, så ville de merke rask forbedring i sin livskvalitet.
AA170420 Dette er rett nok en kraftig forbedring fra kriseåret 2013 da ledigheten var oppe i 27 prosent, men Spania har fortsatt nest høyest ledighet blant eurolandene, bare forbigått av Hellas.
SA170419 Men det gjenstår ennå etterbehandling som gjør at vi tror og håper på en ytterligere forbedring hos disse, sier Meberg.
BT170418 Det som er avgjørende er barnehagepersonalets nysgjerrighet på og ønske om å lære av andre, behovet for å få konstruktive tilbakemeldinger og den sterke viljen til forbedring .
AA170418 For landet som helhet har det vært en forbedring fra 16 elever per lærer i snitt i 2014/15 til 15,8 i 2016/17.
VG170414 - Jeg frykter at det skal bli slutt på freden i Øst-Asia, som har gjort mye økonomisk og sosial forbedring mulig, sier han.
AP170413 Byen fikk for noen år siden penger fra Sveits for å forbedre vann-infrastrukturen sin, men nabolagene der romfolket bor, merket ingen forbedring .
SA170412 I tredje periode viste gutta forbedring , men vi må ta lærdom av pucktapene våre, mener Thoresen.
DB170412 Det er vanskelig å gi et nøyaktig estimat av når vi kan forvente ham tilbake i full fitness, men vi håper på en betydelig forbedring av symptomene i løpet av de neste to ukene.
AP170412 I tredje periode viste gutta forbedring , men vi må ta lærdom av pucktapene våre, mener Thoresen.
SA170409 2.10,07 er en forbedring av Geir Kvernmos gamle bestenotering som ble satt i London Marathon så langt tilbake som i 1987.
BT170409 2.10,07 er en forbedring av Geir Kvernmos gamle bestenotering som ble satt i London Marathon så langt tilbake som i 1987.
AP170409https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Norsk-maratonloper-slettet-30-ar-gammel-rekord-tross-store-mageproblemer-233724b.html 2.10,07 er en forbedring av Geir Kvernmos gamle bestenotering som ble satt i London Marathon så langt tilbake som i 1987.
AP170409 2.10,07 er en forbedring av Geir Kvernmos gamle bestenotering som ble satt i London Marathon så langt tilbake som i 1987.
DN170408 - Jeg tror virkelig at vi har fått til en stor forbedring , fortsatte Trump og erklærte at forholdet mellom de to landene nå er intet mindre enn fremragende.
AA170408 - Jeg tror virkelig at vi har fått til en stor forbedring , fortsatte Trump og erklærte at forholdet mellom de to landene nå er intet mindre enn fremragende.
DN170407https://www.dn.no/nyheter/2017/04/07/1546/Bors/trump-skryt-tatt-godt-imot-pa-wall-street - Jeg tror virkelig at vi har fått til en stor forbedring , fortsatte Trump, og erklærte at forholdet mellom de to landene nå er intet mindre enn fremragende.
DN170407 - Jeg tror virkelig at vi har fått til en stor forbedring , fortsatte Trump, og erklærte at forholdet mellom de to landene nå er intet mindre enn fremragende.
DN170407 - Jeg tror virkelig at vi har fått til en stor forbedring , fortsatte Trump, og erklærte at forholdet mellom de to landene nå er intet mindre enn fremragende.
AA170407 - Jeg tror virkelig at vi har fått til en stor forbedring , fortsatte Trump, og erklærte at forholdet mellom de to landene nå er intet mindre enn fremragende. ( ©NTB ) ¶
AP170406 Etter dundrende underskudd i 2015, hadde Coop en forbedring av driftsresultatet 1,9 milliarder kroner i fjor.
AP170406 - Aldri har vi hatt større forbedring , sier han.
AA170406 - Aldri har vi hatt større forbedring , sier han.
AP170405 | « Innovasjon » innen omsorg betyr ofte forverring, ikke forbedring Elin Ørjasæter ¶
AP170404 For de mellomstore og mindre bankene er resultatfremgangen formidabel med en forbedring på 40 - 50 prosent fra 2015.
AA170404 - Vi har sett en forbedring i tallene mellom januar og februar og fortsetter å legge vekt på å fjerne nasjonens handelsubalanse, sier handelsminister Wilbur Ross.
DB170403 Vårt forslag tilsvarer omtrent det garanterte minstenivået alle norske grunnskoler hadde inntil 1985, med noe forbedring for småskoletrinnet.
VG170402 Han har vist stor forbedring siden november i fjor.
DN170331 - Men ledighetstallene gir et feilaktig bilde av at dette er en betydelig forbedring .
AP170330 Byen fikk for noen år siden penger fra Sveits for å forbedre vann-infrastrukturen sin, men nabolagene der romfolket bor, merket ingen forbedring .
AA170330 - Kontinuerlig forbedring er nødvendig for å trygge arbeidsplasser og for å omstille seg.
AA170330 oner kan sies å utgjøre to sider av samme sak, er det samtidig vesensforskjell mellom de to : Mens det i prestasjonsfokuserte miljø legges mest vekt på resultatet og om dette er godt nok, stilt opp mot ytre standarder, vektlegger læringsfokuserte miljø selve læringsprosessen, elevenes innsats og forbedring .
DB170329 At politiske partier fra flere hold nå signaliserer at tilsynskulturen i Norge bør endres, gjør at det nå ligger godt til rette for en snarlig og nødvendig forbedring på dette området.
AA170329 Sammen med kontraktene på leveranse av stålunderstell til Johan Sverdrup har Kværner i Verdal et solid og forutsigbart fundament som basis for kontinuerlig forbedring og langsiktig planlegging, sier konserndirektør Sturla Magnus for Structural Solutions i Kværner i pressemeldingen.
VG170328 I Oslo er det i ferd med å roe seg, mens i Stavanger, som har hatt et tungt marked i mange år, ser vi nå en kraftig forbedring , forteller administrerende direktør i Eiendom Norge, Christian Vammervold Dreyer.
VG170327 Vi hadde håpet at de ville forsøke å rette opp dette, men i sak etter sak ser vi dessverre ingen tegn på forbedring .
DB170327 Det som framstår som en plutselig forbedring av resultatene, trenger ikke skyldes at den nye manageren har gjort grep som har gitt spillerne selvtillit, eller at spillet flyter bedre.
AA170327 Den kartbaserte meld inn feil-tjenesten fungerer slik at brukerne stedfester hvor en vei trenger forbedring eller hvor det er feil på vann- og avløp.
BT170325 Kostnadskrevende heroinbehandling er ikke en naturlig prioritet over forbedring av LAR.
AP170325 En ny rapport peker på 16 konkrete tiltak for forbedring .
AA170325 Det skal ikke bare skrives og legges ut bilder, men også utføres oppgaver som programmering, kobling av databaser og forbedring av brukervennligheten, sier Martinsen.
FV170324 Investorer er interessert i at Trump skal gjennomføre sine løfter om skatteletter og forbedring av infrastruktur.
AA170324 En fersk utvalgsrapport peker på 16 konkrete tiltak for forbedring .
DN170323 - De mest fundamentale faktorene i markedet, som økonomisk vekst og inntekter, viste signifikant forbedring allerede fra oktober av i fjor, før valget, sier Sonders.
DN170321 Christian Yggeseth i Arctic Securities ser at Statoils lønnsomhet for Johan Sverdrup-utbyggingen er kraftig forbedring fra de første anslagene, men mener at det kan være enda mer å hente.
DN170320 Ordreboken har kommet kraftig ned, og med en forventning om en prosents netto flåtevekst i 2018 bør vi se en betydelig forbedring i markedsbalansen og dermed høyere dagrater, sier analytiker Lars-Daniel Westby i Sparebank 1 Markets.
AA170320 - Men det vil alltid være rom for forbedring , og vi kommer aldri helt i mål, understreket han.
DN170319 « Rom for forbedring » ¶
DN170319 - Det er rom for forbedring i dagens system.
SA170318 - Jeg vet ikke hva jeg gikk på sist, men det var ekstremt dårlig, så det var en klar forbedring , flirer 26-åringen.
AP170318 - Jeg vet ikke hva jeg gikk på sist, men det var ekstremt dårlig, så det var en klar forbedring , flirer 26-åringen.
DA170316 Muligens en forbedring , men det er fortsatt vanskelig å påstå at filmen fungerer.
DN170315https://www.dn.no/dnaktiv/2017/03/15/2047/Langrenn/fra-null-til-tusen-seriose-treningstimer-i-aret Han sier at en studie i fjor på typiske « Birken-løpere », der spesifikk staketrening erstattet noe av løpetreningen, viste en utrolig progresjon og potensial for forbedring .
DN170315 Han sier at en studie i fjor på typiske « Birken-løpere », der spesifikk staketrening erstattet noe av løpetreningen, viste en utrolig progresjon og potensial for forbedring .
DB170314 7502 har også fått den nye P5-chippen, så her bør vi se en forbedring fra fjorårets toppmodell i samme serie. 7502 kommer til å være klar for markedet litt tidligere enn OLED-storebroren, og er forventet klar for bestilling i Norge i løpet av mai måned.
AA170314 De har argumentert for at planen er en stor forbedring sammenlignet med Obamas reform, som ofte omtales som Obamacare.
VG170312 ( Liverpool - Burnley 2-1 ) Det går definitivt mot en forbedring for Liverpool denne sesongen.
DN170310 « Analysen inkluderer en antatt gradvis forbedring av både rater og utnyttelsesgrad gjennom resten av båtenes levetid », skriver selskapet.
BT170309 Eikefjord sementerer oppfatningen av at disse unge hører til en verdensomspennende kategori av menn som voldtar, dreper, utøver vold og undertrykker kvinner, og hun gir dem ikke noe håp om forbedring .
BT170309 Eikefjord sementerer oppfatningen av at disse unge hører til en verdensomspennende kategori av menn som voldtar, dreper, utøver vold og undertrykker kvinner, og hun gir dem ikke noe håp om forbedring .
DB170308 Dette har mye for seg, og er i det minste på kort sikt en klar forbedring fra dagens modell.
DB170306 - Propan medfører ikke nullutslipp, men bytter du ut olje med propan bidrar du umiddelbart til redusert drivhuseffekt og en kraftig forbedring av nærmiljøet.
AP170306 - Mitt inntrykk er at vi opplever en sakte forbedring av de politiske forbindelsene mellom Norge og Russland.
DB170305 Så kom Cramer og revolusjonerte treningen med forbedring av teknikk og overkroppsstyrke.
BT170305 Som en feltarbeider innen lederrekruttering over hele landet i tre tiår har jeg ikke sett en forbedring i situasjonen.
DN170301 Hauglie sier det er rom for forbedring i dagens system.
DN170301 Hauglie sier det er rom for forbedring i dagens system, og hun er åpen for å stramme den inn igjen.
DA170301 Jeg så en klar forbedring etter pause.
DA170301 Det hakket litt i første omgang, men jeg så en klar forbedring i annen omgang, sa han.
DA170301 Arbeids- og sosialministeren sier til VG at det er rom for forbedring i dagens system.
AP170301 Vi nikket samtykkende til at designprosessen, som omfatter brukerinnsikt, problemforståelse, visualisering, prototyping og systematisk, kontinuerlig testing og forbedring , er minst like viktig.
AA170301 Arbeids- og sosialministeren sier til VG at det er rom for forbedring i dagens system.
VG170228 Konfrontert med at det ser ut til at arbeidstakeren, den permitterte, blir den tapende part, sier Hauglie at det er rom for forbedring i dagens system.
VG170228 Rett bak der ligger Hyundai, som med en forbedring på hele 25 poeng fra fjorårets statistikk bør være veldig fornøyd med en solid sjetteplass.
DN170228 « Skiftet vekk fra en kontantøkonomi bør føre til en forbedring i finansieringen av økonomien.
DB170226 ¶ FORBEDRING : Askeladden C76 Cruiser TSI - med stepskrog - er en klar forbedring i forhold til utgående modell med V-bunnskrog.
DB170226 Slik får du ny jobb ¶ ¶ FORBEDRING : Askeladden C76 Cruiser TSI - med stepskrog - er en klar forbedring i forhold til utgående modell med V-bunnskrog.
AP170225 - Dette blir en enorm forbedring fra dagens situasjon.
DB170224 Det vil være en vesentlig forbedring .
AA170223 Derfor er det krav til selskapene i regelverket om kontinuerlig forbedring av sikkerheten.
DB170222 Dette er viktig for læring og forbedring .
DN170221 plass - en forbedring sammenlignet med 2015, og København er på en 268. plass.
BT170221 Selv om de fleste er fornøyde, arbeider vi målrettet for kontinuerlig forbedring av tjenestene våre.
DB170220 Inne : Det nye interiøret er en betydelig forbedring .
VG170218 Han sier at at han etter bekymringsmeldingen begynte å få mer fokus på frister, og at de gjorde flere tiltak for forbedring av vurdering og behandling og frister hos kreftpasienter.
DN170217https://www.dn.no/etterBors/2017/02/17/1515/Reklame/facebook-kopierer-snapchat-funksjon Dette er rett og slett noe eksisterende brukere oppfatter som en forbedring av verktøyet de allerede bruker, sier han.
DN170217 Dette er rett og slett noe eksisterende brukere oppfatter som en forbedring av verktøyet de allerede bruker, sier han.
AP170216 En svekkelse på 20 prosent betyr en radikal forbedring i lønnsomheten og konkurranseevnen til norske bedrifter som konkurrere med utlandet.
AA170213 Der ville riktignok et regnskap som går i null være en forbedring fra underskuddet på 3,7 millioner kroner før skatt i 2015.
SA170211 Kåre Ingebrigtsen vil se forbedring mot Ståle Solbakken og FCK.
BT170211 Kåre Ingebrigtsen vil se forbedring mot Ståle Solbakken og FCK.
AP170211 Kåre Ingebrigtsen vil se forbedring mot Ståle Solbakken og FCK.
DB170210 Myndighetene ønsker likevel en ytterligere forbedring , og etablerte 11. november 2016 et utvalg som skal evaluere eksisterende varslingsbestemmelser.
SA170209 Rett og slett en stor forbedring fra dagens skole.
SA170209 Rett og slett en forbedring
DN170209 - Vi investerer 500 millioner dollar for å få en årlig forbedring på 500 millioner dollar.
DN170209 Selskapet skriver i kvartalsrapporten at utsiktene i oljeservicebransjen vil fortsette å være utfordrende, men at det er tegn til forbedring - særlig i det såkalte brownfield segmentet, som er et allerede utviklet felt i slutten av sin levetid.
DB170209 » Det er også verdt å nevne at de tyske og nederlandske studiene « reporterer om en signifikant forbedring i livskvaliteten til pasientene som behandles med heroin.
BT170209 - Vi er trygge på at teknologien, som kalles Hydro_Bot, representerer en radikal forbedring innen transport av fuktighet i klær, sier direktør Trond Heldal i det sveitsisk-baserte teknologiselskapet, Osmotex, som har ledet forsknings- og utviklingsarbeidet gjennom de siste ti årene.
AA170208 - Jeg kan si at 2016 ble et godt år, med økning i omsetning og betydelig forbedring av driftsresultatet, sier han.
VG170206 « Det er bekymringsverdig at all oppmerksomheten og snakket om likestilling i filmbransjen ikke viser til forbedring , men tvert om det motsatte », sier administrerende direktør for senteret og studiets forfatter Martha Lauzen.
VG170205 Perfeksjonisten fra Rognes ser imidlertid fortsatt rom for forbedring i enkelte faser av løpene sine.
VG170205 - Noen av disse plassene står trolig ubrukt, så det reelle tallet kan være lavere, men det er like fullt en klar forbedring , legger Brende til.
DN170205 Kaplan sier det er en merkbar forbedring fra den nervøse stemningen som rådet tidligere, mens reisende ble avvist og sendt tilbake.
AP170205 Kaplan sier det er en merkbar forbedring fra den nervøse stemningen som rådet tidligere, mens reisende ble avvist og sendt tilbake.
AA170205 Kaplan sier det er en merkbar forbedring fra den nervøse stemningen som rådet tidligere, mens reisende ble avvist og sendt tilbake.
AA170203 - Du kan alltid få noen tips, og forslag til forbedring .
SA170202 Vi har siden hendelsen gjennomført ytterligere sikkerhetstester med ekstern leverandør for å avdekke andre mulige svakheter, og vil fortsette med kontinuerlig forbedring av sikkerheten i Æ i tiden fremover, skriver kommunikasjonsdirektør i Rema 1000, Mette Fossum.
SA170202 11/100 forbedring av en allerede imponerende verdensrekord !
DB170202 IFAB skriver at de vil se på « rollen til kapteinen og hvordan han eller hennes ansvar kan bli økt som en del av et skifte mot forbedring av disiplinen på banen og bedre kommunikasjon blant spillere og dommere.
DB170131 - Hvis en motor kan produsere 100 watt eller 25 watt i en time, vil en rytters forbedring være så markant at det blir oppdaget.
AP170130https://www.aftenposten.no/norge/Forsvaret-skal-spare-33-milliarder-Under-halvparten-av-sparetiltakene-virker_-ifolge-ny-rapport-613969b.html - Tilnærmingen til forbedring og effektivisering vil nå skille seg vesentlig fra tidligere perioder.
AP170130 - Tilnærmingen til forbedring og effektivisering vil nå skille seg vesentlig fra tidligere perioder.
AP170130 - Tilnærmingen til forbedring og effektivisering vil nå skille seg vesentlig fra tidligere perioder.
DB170129 UD har på sin side fulgt opp saken på en måte som kan tyde på at ønsket om å reagere tydelig på en avsløring i henhold til medielogikken, har vært sterkere enn å drive langsiktig og faglig fundert forbedring av bistandsforvaltningen.
VG170127 Derfor er det en betydelig forbedring av rettssikkerheten både for tiltalte og ikke minst fornærmede i saken, at det nå innføres meddomsrett i alle saker i lagmannsretten, og at juryen i løpet av året er historie.
VG170127 Betydelig forbedring
SA170126 På disse og andre områder representerer forslaget både forbedring , fornying og en nødvendig modernisering sammenlignet med eksisterende lov.
SA170126 På disse og andre områder representerer forslaget både forbedring , fornying og en nødvendig modernisering sammenlignet med eksisterende lov.
SA170120 - Endring i seg selv er ikke bra for kvaliteten, men forbedring er målet.
BT170120 - Endring i seg selv er ikke bra for kvaliteten, men forbedring er målet.
AP170120 - Endring i seg selv er ikke bra for kvaliteten, men forbedring er målet.
DB170119 Northug hevdet nylig overfor Dagbladet at han har målt 98 i maksimalt oksygenopptak, noe som ville vært verdensrekord og en sensasjonell forbedring fra tidligere målinger.
DN170118 Mannen som har jobbet med en rekke landslagsløpere poengterer at potensialet for å få framgang i langrenn ved riktig trening er stort, både fordi det fysiske tilpasser seg og fordi en bedre skiteknikk alene kan utgjøre en forbedring på opptil 10-15 prosent.
DB170118 ¶ NYE MÅL : Sindre Lunke jakter fysisk forbedring , mental robusthet og ny kontakt i sin andre sesong med Team Sunweb.
DB170116 Wojtaszek svarte med standardtrekket e5 og truer Magnus´ løper i midten, men her hadde nordmannen allerede funnet en forbedring fra Karjakins forsiktige Nf3.
DB170115 Han er ikke alene om å ville se en forbedring søndag.
DB170113 Trump vil legge vekt på det økonomiske forholdet landene imellom, og der finnes det mulighet for forbedring .
DB170113 ¶ NY LOV : Det hersker liten tvil om at statens finansieringsmodell for livssyn trenger forbedring , skriver artikkelforfatteren.
DB170113 Det hersker lite tvil om at statens finansieringsmodell for livssyn trenger forbedring , men å kutte støtten til livssyn helt er en for enkel løsning på et for vanskelig problem.
DN170110 Spesielt på bachelorgradsnivå er det betydelig rom for forbedring , fremgår det.
DB170110 Keep-it håper at dagens debatt i Stortinget kan føre til en forbedring av datostempling.
AP170110 Størst forbedring blir det i oljeimporterende land.
AP170110 Størst forbedring blir det i oljeimporterende land.
AP170110 Det vi ser er at helt fra Renovasjonsetaten tok fatt i dette, har det vært en kraftig forbedring .
VG170109 - De forslagene til forbedring av avtalen som Rema kom med i dag innebærer at det fortsatt er et stort sprik mellom antallet produkter vi har i butikk i dag, og plassen som er forespeilet, sier Bredrup.
DN170109 Vi hintet i tredje kvartal om at vi begynte se visse tegn til forbedring .
AP170108 Innføring av rusmidler som legemidler til behandling av psykiske lidelser - eller til generell forbedring av konsentrasjon, prestasjon og lignende - kan sammenlignes med doping i idretten.
AP170108 Innføring av rusmidler som legemidler til behandling av psykiske lidelser - eller til generell forbedring av konsentrasjon, prestasjon og lignende - kan sammenlignes med doping i idretten.
SA170107 - Jeg er kjempestolt og har sett en veldig forbedring siden hun begynte å trene.
DB170107 I sin posisjon så har han stått for fornyelse og forbedring i en idrettsverden med store utfordringer, sier Solberg.
AP170107 - Jeg er kjempestolt og har sett en veldig forbedring siden hun begynte å trene.
DB170106 - De bruker det de har lært i sin teknologi og i neste test, og vår vurdering er at vi har sett en kvalitativ forbedring i Nord-Koeras evner i løpet av det siste året, som følge aktivitetsnivået, sa Blinken under en pressekonferanse.
DB170105 En annen forbedring er fargegjengivelsen.
AP170103 Politikerne må fortsette å satse hvis Altinn skal holde stillingen som en av verdens mest vellykkede plattformer for forenkling, forbedring og fornying av offentlig sektor.
BT170102 Det ligger i vår natur å strebe etter forbedring og fremskritt.
AA161231 Selv om det ifølge Myhr har vært få klager på denne problemstillingen, så synes han det var riktig å se på muligheter til forbedring .
SA161208https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Hevder-Jorn-Andersen-narmer-seg-ny-avtale-med-Nord-Korea-227186b.html Resultatene har vært gode, og den tidligere toppspissen merker stor forbedring hos sine spillere etter at han tok over jobben.
BT161208https://www.bt.no/100Sport/fotball/Hevder-Jorn-Andersen-narmer-seg-ny-avtale-med-Nord-Korea-227186b.html Resultatene har vært gode, og den tidligere toppspissen merker stor forbedring hos sine spillere etter at han tok over jobben.
AP161208https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Hevder-Jorn-Andersen-narmer-seg-ny-avtale-med-Nord-Korea-227186b.html Resultatene har vært gode, og den tidligere toppspissen merker stor forbedring hos sine spillere etter at han tok over jobben.
AP161027https://www.aftenposten.no/reise/Er-dette-fremtidens-innsjekking-776b.html Billedteknologien er under konstant forbedring og skal identifisere objektet ut ifra formen.
SA161011 Det er rom for forbedring , men det var et godt resultat, sa Khedira etter kampen.
AP161011https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Drommeresultater-i-de-andre-kampene-i-Norges-gruppe-53798b.html Det er rom for forbedring , men det var et godt resultat, sa Khedira etter kampen.
AP161001 - Det har over lang tid vært en oppsiktsvekkende forbedring av vår oppfatning av helsen vår.
AP160909https://www.aftenposten.no/verden/Sa-mye-sterkere-er-Nord-Koreas-atombomber-blitt-604187b.html Forbedring av eksisterende mellomdistanseraketter er en annen mulighet.
AP160909 Forbedring av eksisterende mellomdistanseraketter er en annen mulighet.
SA160827 - Jeg husker at man måtte vise til en forbedring på 20 prosent ved inntak for å få lov til å bruke medisinen.
FV160827 - Jeg husker at man måtte vise til en forbedring på 20 prosent ved inntak for å få lov til å bruke medisinen.
BT160827 - Jeg husker at man måtte vise til en forbedring på 20 prosent ved inntak for å få lov til å bruke medisinen.
AP160827 - Jeg husker at man måtte vise til en forbedring på 20 prosent ved inntak for å få lov til å bruke medisinen.
SA160816 Departementets lovforslag er en svekkelse, ikke en forbedring , av elevenes rettsikkerhet i skolen.
SA160812 Hun ble jublet inn til 29.17,45 - en forbedring av den gamle rekorden med ca. 14 sekunder.
AP160812https://www.aftenposten.no/100Sport/mesterskap/Sensasjonell-10000-meter-i-Rio-Smadret-23-ar-gammel-verdensrekord-1351b.html Hun ble jublet inn til 29.17,45 - en forbedring av den gamle rekorden med ca. 14 sekunder.
SA160630 Imidlertid har vi sett at vi ligger for lavt på fiskeinnhold på enkelte av våre fiskematprodukter og starter en gjennomgang og forbedring av dette, sier kommunikasjonsrådgiver Lise Mette Kjellberg i Coop.
AP160630 Imidlertid har vi sett at vi ligger for lavt på fiskeinnhold på enkelte av våre fiskematprodukter og starter en gjennomgang og forbedring av dette, sier kommunikasjonsrådgiver Lise Mette Kjellberg i Coop.
BT160408https://www.bt.no/btmeninger/debatt/Fristelser-i-paradis-306461b.html Kritikken er det beste middelet til forbedring og endring.
SA160314 Stor forbedring fra årets drakt ( til venstre ) til 2016-drakten.
AP160314https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Eliteseriedraktene-2016-Vinneren-vil-overraske-mange-214246b.html Stor forbedring fra årets drakt ( til venstre ) til 2016-drakten.
AP160314 Stor forbedring fra årets drakt ( til venstre ) til 2016-drakten.
DA160214 - Staten burde ta ansvar for forbedring .
DA160214 - Staten burde ta ansvar for forbedring .
SA160131 Jeg gjorde to gode hopp, og det var en stor forbedring fra lørdag ( 21.-plass ).