AP171122 Der kom det frem at kommunen fremdeles ikke har noen tidsplan eller finansieringsplan for prosjektet på Sogn.
SA171121 - Vi har en finansieringsplan som vi kommer tilbake til når vi legger fram vårt forslag til økonomiplan, sier Sagen Helgø.
DN170816 Kolos skal ifølge BBC allerede ha på plass en solid finansieringsplan , som innebærer flere millioner kroner fra private norske investorer.
AA170816 Kolos skal ifølge BBC allerede ha på plass en solid finansieringsplan , som innebærer flere millioner kroner fra private norske investorer.
DA170628 #2 : Vålerenga-investor Tor Olav Trøim har klekket ut en ny strategi og legger snart på bordet en finansieringsplan for å hindre at klubben ustanselig rykker opp og ned mellom Eliteserien og 1. divisjon.
DN170606 « Vi vurderer fortsatt Norwegians finansieringsplan som robust, og ser den nåværende aksjekursen som et attraktivt inngangspunkt for investorer som er villige til å sitte gjennom den massive investeringsfasen i 2017-2018 », skriver meglerhuset.
DN170606 Vurderer fortsatt finansieringsplan som robust ¶
DA170419 » Rådmannen mener også at Stavanger kommune ikke har den nødvendig kompetanse til å utarbeide reguleringsplan for et ferjeavløsningsprosjekt og finansieringsplan for dette.
DA170419 Rådmannen har derfor bedt Stavanger utvikling KF i samarbeid med de andre eiendomsutviklerne på Vassøy, vurdere muligheten for å kunne utarbeide reguleringsplan og finansieringsplan for bru.
DA170419 Fylkestinget på sin side gjorde et vedtak i juni 2016 som sier at regningen for reguleringsplan og finansieringsplan skal betales av Stavanger kommue.
DA170419 Dersom kommunen påtar seg å utarbeide reguleringsplan og finansieringsplan for Vassfast, så kan det skape presedens i ønsker om ferjeavløsningsprosjekter i Nye Stavanger.
AA170405 Da sa Statens vegvesen at de ville avvente å inngå kontrakter for videre prosjektering og byggeplanlegging til en ny finansieringsplan er vedtatt i Nasjonal transportplan ( NTP ).
DN170403 I tillegg vil Trump kutte myndighetenes finansieringsplan med 18 milliarder dollar, som hverken Paul Ryan eller Senatet kan gå god for, skriver Axios, og legger til at det fort kan stikke kjepper i hjulene for myndighetene.
DN170403 Hvis Kongressen klarer å videreføre en finansieringsplan i april som ikke innebærer kutt i Planned Parenthood og tilskudd til helseforsikring, vil de konservative bruke de neste fem månedene på å klekke ut en ny plan for å kutte disse, ifølge Axios.
AA170207 I følge orienteringen er ikke reguleringsplanen forsinket, men Statens vegvesen vil avvente å inngå kontrakter for videre prosjektering og byggeplanlegging til en ny finansieringsplan er vedtatt i Nasjonal transportplan ( NTP ).