SA171209 Hvis de som samles til vekkelsesmøter på Facebooks høyre side, leser Yuval Hararis bok « Homo Deus » i tillegg til Holmøy, vil de se at vi innen 2100 antakelig har funnet biologiske mottrekk mot tendenser til æresvold, NAV-avhengighet, overdreven fertilitet og mye annet som de frykter.
AA170918 På grunn av lav fertilitet i befolkningen, blir kvinner som kan få barn tvunget til å være fødselsmaskiner for den herskende klasse.
DB170712 På denne måten føler hun at hun nå kan dele nyheten uten å føle seg som en vits, og håper hun samtidig kan hjelpe andre ved å fjerne stigmaet og tabuet rundt fertilitet og spontanabort.
VG170618 Det handler også om kvinnelig fertilitet og menns avmakt i forhold til dette.
DA170602 I dag handler alt om Offred i « The Handmaid's Tale », den futuristiske HBO-serien bygget på Margaret Atwoods dystopiske og feministiske roman om et fundamentalistisk samfunn hvor de fleste kvinner er redusert til slaver og fødemaskiner for en elite som har mistet sin fertilitet .
SA170327 Androlog og lege ved Andrologisk senter i Oslo, Ken Purvis, har forsket på mannlig seksualitet, impotens og fertilitet , og har skrevet flere bøker om temaet, blant annet boken « En guide til mannens underliv ».
FV170327 Androlog og lege ved Andrologisk senter i Oslo, Ken Purvis, har forsket på mannlig seksualitet, impotens og fertilitet , og har skrevet flere bøker om temaet, blant annet boken « En guide til mannens underliv ».
AP170327 Androlog og lege ved Andrologisk senter i Oslo, Ken Purvis, har forsket på mannlig seksualitet, impotens og fertilitet , og har skrevet flere bøker om temaet, blant annet boken « En guide til mannens underliv ».
FV170315 - Man vet at infeksjoner i mannens kjønnsorganer kan gi nedsatt sædkvalitet og dermed også redusert fertilitet , og også embryokvalitet.
DB170223 · Behandling knyttet til fertilitet og graviditet ¶
AP170118 Egen fertilitet er ikke et problem hos sædgivere : Mange har allerede barn, og ellers har alle har god sædkvalitet.
SA160314 - Man vet at infeksjoner i mannens kjønnsorganer kan gi nedsatt sædkvalitet og dermed også redusert fertilitet , og også embryokvalitet.
AP160314 - Man vet at infeksjoner i mannens kjønnsorganer kan gi nedsatt sædkvalitet og dermed også redusert fertilitet , og også embryokvalitet.
AP160312 Rapunsel er altså en klassisk fortelling om hår og fertilitet .