DB171213 Faksimile : Dagbladet.
VG171212 ( faksimile ) ¶
VG171211 Faksimile : FACEBOOK ¶
AA171208 Foto : Faksimile
VG171207 I testamentet som ble satt opp allerede i 2004 og som nettstedet The Blast har fått tilgang til og offentliggjør en faksimile fra.
AP171207 Regjeringen har planer om å sende dem til norsk barnehjem i Kabul ¶ Faksimile
AP171207 Regjeringen har planer om å sende dem til norsk barnehjem i Kabul ¶ Faksimile Aftenposten torsdag ¶
AP171207 FOTO : Torstein Bøe / NTB scanpix / faksimile Justisdepartementets brosjyre ¶
DN171206 Foto : Aleksander Nordahl og faksimile av annonse ¶
DN171206 Foto : Aleksander Nordahl og faksimile av annonse ¶
DN171206 Foto : Faksimile
AP171206 Faksimile fra dokument fra PBE ¶ Faksimile fra dokument fra PBE ¶
AP171206 Faksimile fra dokument fra PBE ¶
VG171205 FAKSIMILE :, VG ¶
BT171205 FOTO : Faksimile
BT171205 Faksimile
AP171201 3rd-party-bio Faksimile fra NRK Sapmi 2007 ¶
BT171130 Faksimile : BT-siden « Kan du love » ?
DB171129 Foto : Faksimile fra boka ¶
AP171127 55-åringen henter frem en Ipad og viser frem en faksimile fra folketellingen på 1860-tallet, da dagens Myanmar, India og Bangladesh alle var innlemmet i det britiske imperiet.
VG171124 Kanskje ikke hvis prisen er 5,5 millioner kroner ? Faksimile fra finn.no ¶
DN171124 Foto : Faksimile
AA171124 Foto : Faksimile av oppslag i Adresseavisen.
AA171124 Foto : faksimile fra instagram ¶ 7. til 10. desember spilles Karpe Diem-filmen « Adjø Montebello » på flere norske kinoer, blant annet i Trondheim.
VG171123 Foto : Faksimile , Instagram ¶
VG171123 DELEBEKK, VG / FAKSIMILE INSTAGRAM ¶
DN171123 Foto : Faksimile TV2.no ¶
AA171123 Foto : Faksimile
AA171122 Foto : faksimile
AA171121 Faksimile av kommentar i Adresseavisen 13. november i år. 13. november kommenterer Adresseavisens utviklingsredaktør, Ingeborg Volan, alt fra en bekymring for kinesiske myndigheters Big Brother-samfunn, via at datasystemer i det offentlige Norge ikke snakker sammen, til at privatlivet trues av mindre
VG171120 Foto : Faksimile , TV 2 ¶
AP171118 Faksimile
DB171116 Faksimile : Paper ¶
VG171115 Foto : Terje Bringedal, VG ¶ FAKSIMILE : VGs førsteside 7. oktober i år.
DB171115 Foto : Faksimile fra YouTube ¶
AA171115 Foto : faksimile
VG171113 Foto : Faksimile , VG ¶
AA171113 Foto : Faksimile
VG171112 Foto : Tore Kristiansen, VG ¶ FAKSIMILE : John Arne Riises biografi.
AA171112 Foto : faksimile
SA171110 Faksimile AS ¶
SA171110 Faksimile AS ¶
FV171110 Faksimile AS ¶
BT171110 Faksimile AS ¶
AP171110 Faksimile AS ¶
AP171110 Faksimile AS ¶
AA171110 Foto : Faksimile AS ¶
DB171109 Moen / Dagbladet ¶ Faksimile av Dagbladet 14. mars 2001 - dagen etter Ståle Solbakken fikk hjertestans.
AA171108 Faksimile : Kommentar i Adresseavisen 8. november 2017.
DB171107 Faksimile : Norwegian/Facebook ¶
VG171103 Foto : Faksimile
SA171102 Faksimile
FV171102 Faksimile
DB171102 Faksimile : Vogue Arabia ¶
BT171102 Faksimile
AP171102 Faksimile
AA171102 Foto : Faksimile
DB171031 Faksimile : Emojipedia ¶
DB171030 Foto : Faksimile fra Facebook ¶
VG171029 Foto : FAKSIMILE , HEERENVEEN.
VG171029 Foto : FAKSIMILE TWITTER ¶
DB171029 Foto : Faksimile fra Twitter.
DB171029 Foto : Faksimile fra Twitter ¶
AP171029 Faksimile : Aftenposten, 18. juli 1983.
DB171027 Foto : Faksimile fra Rights.no ¶
DB171027 Foto : Faksimile danske ELLE ¶
SA171026 FAKSIMILE AV NYLUND SKOLES SKJEMA / PRIVAT ¶
BT171026 FOTO : FAKSIMILE AV NYLUND SKOLES SKJEMA / PRIVAT ¶
AA171026 Faksimile : Oppslag i Nettavisen ¶
VG171025 Faksimile : VG ¶
VG171025 Foto : FAKSIMILE AV NYLUND SKOLES SKJEMA.
VG171024 Faksimile av Nylund skoles skjema.
DA171024 FAKSIMILE : Stavanger Aftenblad, lørdag 14. oktober.
DB171021 Foto : NTB scanpix / Faksimile Lui ¶
VG171020 Foto : Faksimile fra Facebook ¶
DB171019 Faksimile : Les Inrockuptibles og Elle ¶
VG171013 Foto : Faksimile , Instagram ¶
DN171013 Foto : Faksimile
DB171011 Faksimile : Dagbladet Magasinet ¶
VG171010 FAKSIMILE : VGs førsteside 7. oktober i år.
AP171010 Faksimile
VG171009 Foto : Tore Kristiansen, VG ¶ FAKSIMILE : John Arne Riise slipper bok på Pilar Forlag.
VG171008 Foto : Faksimile , Marca ¶
VG171007 Foto : Tore Kristiansen, VG ¶ FAKSIMILE : John Arne Riise slipper bok.
DB171007 FAKSIMILE : SVT ¶
AP171007 En faksimile av Beethovens niende symfoni, nå oppbevart i Berlins nasjonalbibliotek.
DB171005 Foto : Faksimile / Bergens Tidende ¶
AA171005 @RealTimeWWII : Faksimile fra Twitter-feeden WW2 Tweets from 1939 ¶
DB171004 OMSTRIDT PROSJEKT : Faksimile fra Rights.no ¶
AP171004 FOTO : Faksimile fra Romerikes Blad.
VG171003 Foto : Faksimile , Estadio Deportivo ¶
DB171003 Faksimile av bloggposten hos Human Rights Service.
AA171003 Foto : United International Pictures ¶ ¶ Faksimile fra Adresseavisens anmeldelse av « Blade Runner » 15.februar 1983.
DB170928 Foto : Bjørn Langsem / Dagbladet ¶ FAKSIMILE : Expressen har en artikkel om Heidi Weng i papiravisa i dag.
VG170921 Foto : Faksimile fra Sporting News ¶
VG170921 Foto : Faksimile
VG170920 FAKSIMILE : Sarpsborg Arbeiderblad tirsdag 19. september.
VG170919 Foto : Faksimile
VG170919 Foto : FAKSIMILE , ROLLING STONE ¶ 1981 : Yoko Ono og John Lennon på forsiden av Rolling Stone for 36 år siden ¶
DB170919 Foto : Øistein Norum Monsen ¶ Faksimile : Facebook ¶
DB170919 FOTO : Faksimile Madame Figaro ¶
AA170919 Foto : Faksimile : Reportasje i Adresseavisen 8. september 2017.
DA170917 FAKSIMILE : SARPSBORG ARBEIDERBLAD/NB.
DA170917 FAKSIMILE : NASJONALBIBLIOTEKET DREPT : Mary Olsen var bare sju år da hun ble drept.
VG170916 Foto : Francisco Seco, AP ¶ Faksimile : The Times ¶
DB170915 Foto : Faksimile
AP170914 FOTO : Faksimile
AP170914 FOTO : Faksimile av Ny Tid 14.09.17 / Morgenbladet ¶
VG170913 Foto :, Faksimile fra RoyalRumours.com ¶
DB170913 Faksimile : Popcorn Time ¶
SA170911 Faksimile , BT 10. september 2005 ¶
BT170911 Faksimile , BT 10. september 2005 ¶
AP170911 Faksimile , BT 10. september 2005 ¶
DN170910 Foto : Faksimile
DN170910 - - - Foto : Faksimile
VG170908 Foto : Faksimile fra Komsomolskaja Pravdas Ukraina-utgave ¶
VG170907 Foto : FAKSIMILE .
SA170907 Faksimile
BT170907 Faksimile
AP170907 Faksimile
AA170907 Foto : Faksimile
DN170906 Foto : Faksimile Ned de mørke fjell ¶
VG170905 Faksimile : BILD ¶
DB170905 Foto : Faksimile
VG170904 Foto : Faksimile Østlandsposten.
AP170904 FOTO : Faksimile Aftenposten mandag / Cornelius Poppe / NTB scanpix ¶
DB170903 ( foto : Faksimile , Corriere delle Sera ) ¶ norsk tipping ¶
AA170903 Faksimile , Adresseavisen 18.september 1987.
AA170903 Faksimile , Adresseavisen 18. september 1987.
AP170901 FOTO : Frode Sætran ( arkivbilde ) ¶ Faksimile fra Aftenposten 30. april 2001.
AA170831 Foto : Faksimile av artikkel i Adresseavisen 19. august.
DB170830 Foto : Faksimile
VG170828 Foto : FAKSIMILE
AA170828 Foto : Rune Petter Ness / Faksimile Facebook ¶
VG170827 Foto : Faksimile , Kagge forlag ¶
AP170827 Anna Emilie Rønne ¶ Faksimile av brevet til Norwegian.
AP170827 Faksimile av brevet til Norwegian.
VG170825 Foto : Frode Hansen og faksimile , VG ¶
VG170825 Foto : Faksimile
VG170824 Foto : Faksimile av boken ¶
DN170824 Faksimile : Instagram ¶
DB170824 Faksimile av brevet til Transportklagenemnda ¶ instabank ¶
DB170823 Foto : Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix ¶ Faksimile : Høyres Facebook-side. instabank ¶
DB170822 Foto : TV2 Dagbladet-recap som inneholder screenshot av en tv-serie som inneholder faksimile av en Dagbladet-artikkel.
DB170821 Faksimile : Helgelands Blad ¶
AP170819 Faksimile El Periodico ¶
AP170819 Faksimile El Periodico ¶
DB170817 Kysse-Reprise : Faksimile av Natt & Dag-coveret.
VG170816 Foto : Faksimile
DB170816 Foto : Faksimile
AA170816 ¶ Dette er en faksimile fra Facebook-veggen til Torbjørn Røe Isaksen hvor han unnskylder seg for å ha foreslått « hvit makt » som lagnavn.
DB170815 I januar 2006 trykket den kristne avisen Magazinet en faksimile av danske Kurt Westergaards karikaturtegning av profeten Muhammed, slik de var publisert i Jyllands-Posten i september 2005.
DB170815 Flere norske aviser, blant annet Dagbladet og Aftenposten, publiserte en faksimile av tegningene like etter at de hadde stått på trykk i Jyllands-Posten.
VG170814 Foto : Faksimile , L'Équipe ¶
SA170811 Faksimile
AP170811 Faksimile
DB170810 Video : Anna Näumann / NRK / Faksimile Dagbladet ¶ instabank ¶
DB170810 Video : Anna Näumann / NRK / Faksimile Dagbladet ¶ instabank ¶
DB170810 Video : Anna Näumann / NRK / Faksimile Dagbladet ¶ instabank ¶
DB170810 Video : Anna Näumann / NRK / Faksimile Dagbladet ¶ instabank ¶
DB170810 Video : Anna Näumann / NRK / Faksimile Dagbladet ¶ instabank ¶
DN170809 Faksimile av annonse for Belforts foredrag i Finansavisen 6. august.
DB170809 Video : Anna Näumann / NRK / Faksimile Dagbladet ¶
VG170807 SKRIFTLIG LØFTE : Faksimile , VG 12. mars 2001.
DB170807 Faksimile : Facebook ¶
VG170806 Foto : Håkon Mosvold Larsen, NTB scanpix ¶ FAKSIMILE : VG, tirsdag 1. august 2017.
DB170806 Faksimile : YouTube.
VG170804 Hun mener at Støre, 11 år senere, bør beklage overfor Vebjørn Selbekk - redaktøren som trykte en faksimile av Muhammed-karikaturene og måtte gå i dekning etterpå.
DB170804 I januar 2006 trykket avisen Magazinet en faksimile av danske Kurt Westergaards karikaturtegning av profeten Muhammed slik de var publisert i Jyllands-Posten i september 2005.
AA170804 I januar 2006 trykket avisen Magazinet en faksimile av danske Kurt Westergaards karikaturtegning av profeten Muhammed slik de var publisert i Jyllands-Posten i september 2005.
VG170803 Støre var utenriksminister på tidspunktet da den kristne avisen Magazinet trykket en faksimile av Kurt Westergaards karikaturtegninger av Muhammed.
DN170803 I 2006 trykket avisen Dagen en faksimile av Kurt Westergaards karikaturtegning av profeten Muhammed.
DB170803 FAKSIMILE ¶ norsk tipping ¶
AA170803 I 2006 trykket avisen Dagen en faksimile av Kurt Westergaards karikaturtegning av profeten Muhammed.
AA170803 I 2006 trykket avisen Magazinet en faksimile av Kurt Westergaards karikaturtegning av profeten Muhammed.
DB170802 ¶ Foto : Terje Bendiksby / NTB scanpix ¶ FAKSIMILE : VG mandag.
VG170801 Foto : Faksimile ¶ 42-åringen får bred støtte og hylles etter at hun delte flere ærlige innlegg på Facebook og Instagram om den alvorlige situasjonen hun befinner seg i.
AA170731 Foto : faksimile fra VG ¶
AP170727 Var du kjent med innlegget til før det var på trykk ? Faksimile
VG170725 Foto : Faksimile , Marca ¶
AA170725 Foto : Faksimile
DB170720 Foto : NTB Scanpix ¶ FAKSIMILE : Dagens utgave av storavisa Bild.
DN170718 Faksimile av saken Truls Lie la ut på Facebook mandag.
DB170717 Foto : Faksimile amerikanske Vogue / Reuters ¶
DB170717 Foto : Faksimile : Vogue Arabia ¶
AA170717 Foto : Faksimile fra Adresseavisen ¶
VG170716 Foto : FRODE HANSEN ¶ FAKSIMILE : Forsiden på Se og Hørs siste utgave, som pryder utsalgssteder landet rundt akkurat nå.
DB170716 Faksimile fra svarbrevet.
VG170713 Foto : Faksimile , Eliteseriebarometeret.
AA170712 Foto : Rune Petter Ness / Faksimile fra Facebook ¶
VG170711 Foto : FAKSIMILE , VG ¶
VG170709 Foto : Faksimile : Facebook ¶ 2200 ¶ 22 00 00 00 ¶ 2200@vg.no ¶
VG170706 Foto : Faksimile , Mirror ¶
VG170703 Faksimile : L'Eqiupe ¶
DN170702 Foto : Faksimile Vikingby utvides i Sogn ¶
BT170701 FAKSIMILE YOUTUBE ¶
BT170701 FAKSIMILE REGJERINGENS NOU ¶
VG170630 FAKSIMILE : DAILY STAR ¶
BT170628 FOTO : Faksimile fra skjelv.no ¶
AP170628 Faksimile Aftenposten Junior ¶
VG170627 Faksimile :, Anders K.
DB170626 Faksimile : VG ¶ norsk tipping ¶
AP170624 Faksimile fra Siv Jensens Facebook-profil ¶
DB170623 Foto : Terje Pedersen / NTB scanpix / Faksimile Statist.no ¶ norsk tipping ¶
DB170623 OVERSIKTSBILDE : Faksimile fra Värmlandspolitiets rapport viser Dottevik i Arvika.
DB170623 FOTO : TT / NTB Scanpix ¶ FAKSIMILE : Dagbladet november 1998.
AP170621 FOTO : Dominic Lipinski / TT / NTB Scanpix ¶ Faksimile fra eiendomsmegleren St Edward, som selger leiligheter i det nye komplekset i Kensington Row.
AP170621 faksimile fra St.
DB170620 Foto : Marit Hommedal / NTB scanpix ¶ Faksimile : BT ¶
DB170620 Faksimile : BT ¶ Faksimile : BA ¶ norsk tipping ¶
AP170620 FOTO : FAKSIMILE
VG170617 Faksimile fra VG ¶
DB170617 Video : Craig Capehart via Storyful ¶ Faksimile : Philadelphia Inquirer ¶
DB170617 Faksimile : Philadelphia Inquirer.
AA170617 Foto : Faksimile fra Facebook-siden til DDE ¶
AP170616 Faksimile fra Aftenpostens Skam og ære-bilag ¶
VG170615 Faksimile : Drugs in Sport, 1989 ¶
AP170613 FOTO : Faksimile Aftenpostens forside mandag 12. juni / privat ¶
AP170613 FOTO : Faksimile Aftenpostens forside mandag 12. juni / privat ¶
VG170611 FOTO : Faksimile Facebook ¶
VG170610 Faksimile fra VG-lupen i mars 2006.
DA170610 Da fikk partiet bare én kandidat, Ian Murray, som Dagsavisen omtalte i en reportasje sist lørdag ( se faksimile ).
BT170610 Faksimile
AP170610 Theresa May svekket : Sitter utrygt både som partileder og statsminister ¶ Faksimile : The Times ¶
AP170610 Faksimile : The Daily Mirror & The Sun ¶
AP170610 Faksimile : The Daily Mail ¶
AA170610 Foto : Øyvind Lein ¶ ¶ Faksimile fra adressa.no 2. juni 2017.
AA170610 Faksimile fra adressa.no 2. juni 2017.
DB170607 Foto : Faksimile
DB170607 Foto : Faksimile
AP170604 Bildet er en faksimile av Karl Drais' tegninger fra hans egen publikasjon i 1817.
BT170603 FOTO : FAKSIMILE FLIGHTARAD24.
BT170603 FAKSIMILE : Innlegg skrevet av mann på Facebook.
DB170602 Faksimile fra YACHTmeglerens hjemmeside ¶
DB170602 Foto : Faksimile NRK ¶
BT170602 FOTO : Faksimile NRK ¶
BT170602 Faksimile
AP170602 FOTO : Faksimile NRK ¶
VG170601 Foto : FAKSIMILE , PEOPLE ¶
BT170531 FOTO : Faksimile
VG170530 Foto : FAKSIMILE
VG170530 Faksimile : AN.NO ¶
VG170530 Faksimile : Riksrevisjonen ¶
SA170530 FOTO : Faksimile Stavanger Aftenblad 16. mai 1998 ¶
AA170530 Foto : Faksimile
SA170526 FOTO : Olav Olsen / faksimile
AP170525 FOTO : Olav Olsen / faksimile
VG170524 GULLGUTTENE : Faksimile av DVD-coveret til 70-tallsserien « Gullguttene » - eller « Snobbar som jobbar », som den het for dem med svenskeantenne.
VG170524 Faksimile : Network ¶
DB170524 Foto : Faksimile
DB170523 Foto : Faksimile / Spelling Entertainment ¶
DB170523 vil satse på for å selge flest mulig aviser fram til 2020 ¶ FAKSIMILE AV BERGENSAVISEN, 19. mai.
DB170521 Foto : NTB Scanpix ¶ FAKSIMILE : Stig Tøfting ( på bildet øverst ) fyrer løs i Ekstra Bladet lørdag.
DB170520 Foto : NTB Scanpix ¶ FAKSIMILE : - Straff for seks mål.
DB170519 Faksimile : Se og Hør.
BT170519 FOTO : Faksimile Bergens Tidende 18.05 ¶
BT170519 Faksimile : BT skrev 4. mai om at en lokal fotballklubb mistenker en leder for stort underslag.
DB170518 Foto : Vegard Wivestad Grøtt / NTB Scanpix ¶ FAKSIMILE : Dagbladets papiravis i dag.
AP170517 Faksimile : Voice of America FOTO : Mellom 20 og 30 demonstranter stilte seg opp for å protestere utenfor den tyrkiske ambassaden i Washington, DC på tirsdag.
SA170514 Faksimile
FV170514 Faksimile
BT170514 Faksimile
AP170514 Faksimile
DA170513 Faksimile : Aftenposten, 25. februar 1994.
VG170512 Foto : Gøran Bohlin, VG ¶ Faksimile
DB170512 Faksimile : Dagbladet 5. april 2016 ¶
DB170511 Foto : Faksimile / Bjørn Langsem, Dagbladet ¶
DB170511 Foto : NTB Scanpix / Faksimile Instagram ¶
VG170509 Foto : Frode Hansen, VG ¶ Faksimile
DB170506 Foto : Faksimile
BT170506 Faksimile av ukebladet Aktuell, 16. september 1967.
DB170505 Foto : Faksimile
DB170505 Foto : Souvid Datta / Faksimile
DB170505 Foto : Mary Ellen Mark / Faksimile
DB170505 - Redaktøren av dette magasinet er en idiot, tordner Vergara i et Instagram-innlegg, der hun selv har delt en faksimile av den dristige forsida.
AP170505 Faksimile fra utkast til Riksrevisjonens rapport om arkivering og innsyn i forvaltningen ¶
SA170504 Faksimile
FV170504 LES OGSÅ : ¶ Faksimile
AP170504 Faksimile fra Aftenpostens oppslag tirsdag 2. mai.
BT170503 Faksimile BT 02.05.2017 ¶
AP170503 Faksimile
AP170503 ) i Oslo Fremskrittsparti kritiserer byråd Inga Marte Thorkildsen ( SV ) FOTO : Marte Christensen / NTB Scanpix ¶ Faksimile fra morens kronikk i Aftenposten 6. april.
VG170501 Faksimile VG ¶
DN170429 Hele dokumentaren om Snapsale kan du lese her : Fikk gründerdrømmen knust av Schibsted ¶ Faksimile DN Lørdag 29.april.
DB170428 Faksimile : Youtube.com/HAAJHA ¶
DB170427 Faksimile : Facebook ¶
DN170426 Faksimile : Facebook ¶
DB170426 Faksimile : PCworld.com ¶
DB170425 Faksimile : Facebook.
SA170424 FOTO : Facebook ( faksimile ) ¶ 30-åringen publiserte blodige bilder av seg selv på Facebook etter episoden.
AP170424 FOTO : Facebook ( faksimile ) ¶ 30-åringen publiserte blodige bilder av seg selv på Facebook etter episoden.
VG170423 Foto : Faksimile
FV170423 FAKSIMILE ¶ FAKSIMILE
FV170423 FAKSIMILE
BT170423 FAKSIMILE
AP170419 FOTO : NTB Scanpix ¶ Faksimile fra Dagbladets nettartikkel 9. februar.
DB170413 Faksimile : Marvel ¶ « 212 » : Tallet skal være en referanse til politisk opposisjon i Indonesia.
DB170413 Faksimile : Marvel ¶
AP170412 Faksimile fra Aftenposten lørdag 24. mars 1923.
AP170410 FOTO : Faksimile fra Twitter-bruker Jayse D.
AP170410 FOTO : Faksimile fra Twitter-bruker Jayse D.
AA170410 Foto : Faksimile NRK ¶
VG170407 Foto : FAKSIMILE
SA170407 » Boligannonsen ble massivt delt på sosiale medier på grunn av dens FOTO : Faksimile boligannonsen på Finn.no ¶
DB170407 Faksimile : Se og Hør.
BT170407 Faksimile : The Guardian ¶
VG170406 ( faksimile fra Aftenposten 2. april ) ¶
VG170406 FAKSIMILE : AFRICAWATCH ¶
DB170404 FAKSIMILE : Klassekampens forside. 28. mars, 2017 ¶
DB170404 Faksimile : Facebook.
VG170403 Faksimile Rix ¶
VG170331 Foto : Faksimile
DB170331 Faksimile : Se og Hør ¶
AP170331 FOTO : Faksimile fra IS-magasin ¶
DB170330 Foto : Heiko Junge / NTB scanpix ¶ Faksimile : NFF ¶
DB170330 Faksimile : NFF ¶ Faksimile : NFF ¶
BT170329 FOTO : Faksimile fra NRKs Debatten ¶
AP170329 FOTO : Faksimile
AP170329 FOTO : Faksimile
SA170328 FOTO : Faksimile
FV170328 FOTO : Faksimile fra NRKs Debatten Mehtab Afsar, generalsekretær i Islamsk Råd Norge, mener ansettelsen av Hasic viser at Islamsk Råd Norge har en åpen holdning.
DN170328 Faksimile : Facebook ¶
BT170328 FOTO : Faksimile fra NRKs Debatten ¶
AP170328 FOTO : Faksimile fra NRKs Debatten ¶
AP170328 FOTO : Faksimile fra NRKs Debatten / Dan P.
AP170328 FOTO : Faksimile fra NRKs Debatten ¶
AP170328 FOTO : Faksimile fra NRKs Debatten ¶
AP170328 FOTO : Faksimile fra NRKs Debatten ¶
AA170328 Foto : Faksimile
VG170327 Foto : FAKSIMILE , VG ¶
DN170327 Faksimile : Facebook ¶
DN170327 Faksimile : Facebook ¶
DN170327 Foto : Faksimile
AP170327 FOTO : TT / NTB Scanpix ¶ Faksimile av forsiden til Aftenpostens aftennummer dagen etter katastrofen.
AP170327 Faksimile
AA170327 Foto : Faksimile Adresseavisen ¶
DB170325 Faksimile : Twitter ¶
BT170324 FOTO : FAKSIMILE / MARITA AAREKOL ¶ | - Man bør ikke oppfordre til splittelse ¶
DN170323 Faksimile fra VG 11. januar 2012.
DN170323 Faksimile fra VG 11. januar 2012.
DB170323 Faksimile : Fra e-postutvekslingen mellom jurymedlemmene ¶
DB170322 Foto : Faksimile fra Facebook ¶
DB170322 Faksimile : ADAC.de ¶
DB170322 Faksimile fra kampanje i 2013 / Dinside ¶
DB170321 Faksimile : Rolling Stone ¶
DB170320 Faksimile av Dagbladet lørdag.
AP170320 Faksimile fra NBC News ¶
AP170320 Faksimile fra NBC News ¶
DB170317 Faksimile : Se og Hør ¶
AP170316 FOTO : Faksimile / Fox News ¶
AP170316 FOTO : Faksimile / Fox News ¶
AP170316 FOTO : Faksimile / Fox News ¶
AP170316 FOTO : Faksimile / Fox News ¶
VG170315 FAKSIMILE : Etter å ha møtt Vladimir Putin i Sotsji i mai i fjor, la Sergej Karjakin ut et bilde der han skrev at det var en stor ære å få møte Putin.
VG170315 Foto : Faksimile : DCReport.org ¶
VG170315 Foto : Faksimile : DCReport.org ¶
BT170314 FAKSIMILE : Bergens Tidende 2. januar 1992.
DB170311 Faksimile
DB170311 Foto : Faksimile
BT170310 FAKSIMILE : Fernando Fernandes på coveret av det portugisiske nyhetsmagasinet Em Dia.
BT170310 FAKSIMILE : Fernando Fernandes i midten bak, i en reklamekampanje for Dolce & Gabanna, med supermodellene Claudia Schiffer, Naomi Campbell og Eva Herzigova.
BT170310 FAKSIMILE : Fernando Fernandes i en reklame for Calvin Klein-truser.
AP170309 FOTO : Faksimile : Fox News ¶
AA170309 | Det er ikke helt uvanlig at aktører som blir utsatt for kritisk journalistikk klager til PFU ¶ ¶ Faksimile av Rune Olsøs innlegg på Ordet fritt i Adresseavisen 9. mars.
DB170308 ¶ MIRROR : Faksimile .
DB170308 THE SUN : Faksimile
DB170308 INDEPENDENT : Faksimile
DB170308 Foto : NTB Scanpix ¶ FAKSIMILE : Den franske sportsavisa L'Equipe sørger på førstesida torsdag.
DB170308 Foto : Faksimile / Cappelen Damm ¶
AP170308 FOTO : Faksimile , Arbeiderbladet ¶
VG170307 Foto : SCANPIX OG FAKSIMILE .
DB170307 Foto : Tore Neset / Din Side ¶ Faksimile / Kampanje ¶
DB170307 Foto : Hans Arne Vedlog/Dagbladet ¶ Faksimile av Dagbladet 15.07.16 ¶
DB170307 Faksimile av Dagbladet 15.07.16 ¶ Faksimile av Dagbladet 16.07.16 ¶
DB170307 Faksimile /Dagbladet ¶ Faksimile av Dagbladet 16.08.16.
DB170307 Faksimile / Kampanje ¶ Faksimile / Dagbladet ¶
DB170307 Faksimile / Dagbladet ¶ Faksimile /Dagbladet ¶
DB170307 Faksimile / Dagbladet 05.11.16 ¶
DB170307 Foto : Lars Eivind Bones / Dagbladet ¶ Faksimile av Dagbladet 16.08.16 - da den falske nyheten er avdekket.
BT170307 Faksimile fra Facebooksiden til Rema 1000-butikken i Hassingveien i Fredrikstad.
AA170307 Foto : Faksimile
AA170307 Foto : Faksimile fra fagbladet Journalisten ¶
VG170306 Foto : Faksimile fra Breitbart.com ¶
SA170306 Faksimile fra Facebooksiden til Rema 1000-butikken i Hassingveien i Fredrikstad.
DB170306 Faksimile : Facebook ¶
DB170306 Faksimile : Vogue Arabia ¶
DB170306 Faksimile : Finn.no ¶
AP170306 Faksimile fra Facebooksiden til Rema 1000-butikken i Hassingveien i Fredrikstad.
DB170305 Faksimile : Facebook ¶
VG170303 Foto : Scanpix og faksimile
VG170303 Faksimile
DB170303 Ikke en eneste faksimile har noen klart å hoste opp som en gang for alle beviser Oslofolks nedlatenhet.
SA170227 Thomas Alsgaard mener det er et problem at kvinner ikke får innpass i skiidretten, og langrennstrener Johanna Ojala ( faksimile ) bekrefter at det er menn som får de fleste posisjoner.
SA170227 Faksimile
DB170227 Foto : Faksimile / Breitbart ¶
BT170227 Thomas Alsgaard mener det er et problem at kvinner ikke får innpass i skiidretten, og langrennstrener Johanna Ojala ( faksimile ) bekrefter at det er menn som får de fleste posisjoner.
BT170227 Faksimile
AP170227 FOTO : Faksimile hentet fra NTB-saken « Norske aviser frykter Trump » ¶
AP170227 Thomas Alsgaard mener det er et problem at kvinner ikke får innpass i skiidretten, og langrennstrener Johanna Ojala ( faksimile ) bekrefter at det er menn som får de fleste posisjoner.
AP170227 Faksimile
SA170226 FOTO : NTB Scanpix ¶ Faksimile fra den finske avisen Ilta-Sanomat.
FV170226 FOTO : NTB Scanpix Faksimile fra den finske avisen Ilta-Sanomat.
DB170226 Foto : Faksimile / Dagbladet ¶
DB170226 Faksimile : Romerikes Blad / Ken Robert Hansen ¶
BT170226 FOTO : NTB Scanpix ¶ Faksimile fra den finske avisen Ilta-Sanomat.
AP170226 FOTO : NTB Scanpix ¶ Faksimile fra den finske avisen Ilta-Sanomat.
VG170225 , Faksimile
DB170225 Foto : Faksimile / NTB Scanpix ¶
DB170224 Foto : Faksimile
SA170223 FOTO : Faksimile , Stavanger Aftenblad 23. februar 2017 ¶
BT170223 FOTO : Faksimile , Stavanger Aftenblad 23. februar 2017 ¶
BT170223 FOTO : Faksimile , Stavanger Aftenblad 23. februar 2017 ¶
AP170223 FAKSIMILE
DB170222 Foto : Faksimile / Nettavisen ¶
SA170220 HØR PODKASTEN HER : ¶ Faksimile , Bergens Tidene 10. juni 2002 ¶
BT170220 Faksimile , Bergens Tidene 10. juni 2002 ¶
AP170220 HØR PODKASTEN HER : ¶ Faksimile , Bergens Tidene 10. juni 2002 ¶
DN170219 Faksimile : NRK ¶
DB170217 Faksimile : Rolling Stone ¶
DB170217 Faksimile : Red Pepper ¶
DN170216 Faksimile av Metro.se « Nordens svar på Bloomberg » ¶
DB170215 Faksimile av Dagbladet 14. januar i år.
VG170214 FAKSIMILE : VG ¶
AP170214 FOTO : Faksimile
AP170214 Faksimile life.ru ¶
AP170214 FOTO : Faksimile
AP170214 Faksimile life.ru ¶
DB170213 Pedersen / Dagbladet ¶ Faksimile fra VG 13. febaruar 2017 ¶
AA170213 Foto : Blogtrepreneur på Flickr, med Creative Commons-lisens ¶ Faksimile fra VGs oppslag om hackerangrepene Foto : Skjermdump fra VG.no ¶
VG170210 Foto : SCANPIX og FAKSIMILE
AA170210 Foto : Faksimile fra Aftenposten ¶
VG170208 Faksimile fra VGs sportsbilag 8. februar.
DB170208 Foto : Faksimile
AP170208 Faksimile av Aftenposten Aften og Dagbladet 27. juli 1999.
VG170207 Foto :, Faksimile av VHS-omslag ¶
DB170206 Illustrasjon - faksimile fra lanseringsvideo ¶
DB170206 Illustrasjon - faksimile fra lanseringsvideo ¶
VG170204 Foto : Scanpix og faksimile
DB170203 Faksimile : Der Spiegel ¶
DB170203 Foto : Faksimile
AA170202 Foto : FAKSIMILE ARBEIDETS RETT ¶
DB170131 Faksimile av Dagbladet mandag 21. juli 1969.
DB170131 Faksimile av Dagbladet den 21. juli 1969.
SA170127 FOTO : Rune Robertsen og faksimile fra yr.no ¶
AP170127 FOTO : Rune Robertsen og faksimile fra yr.no ¶
DB170126 Foto : Heiko Junge / NTB Scanpix ¶ FAKSIMILE : Slik presenterer Expressen deler av Johaug-saken i dag.
SA170125 Faksimile : dieblaue24.com ¶
SA170125 Faksimile : dieblaue24.com ¶
FV170125 Faksimile : dieblaue24.com ¶
DB170125 | Trump gir klarsignal for Mexico-muren : - Byggingen vil starte om få måneder ¶ ¶ Faksimile Finansavisen ( Foto : Thomas Gillberg ) ¶
BT170125 Faksimile : dieblaue24.com ¶
AP170125 Faksimile : dieblaue24.com ¶
AP170125 Faksimile : dieblaue24.com ¶
DN170124 Foto : Faksimile Børsen ¶
BT170121 FOTO : FAKSIMILE
SA170119 Faksimile fra Torontofc.ca ¶
DB170119 Faksimile : Privat ¶
AP170119 Faksimile fra Torontofc.ca ¶
DB170118 Foto : NTB Scanpix ¶ FAKSIMILE : Slik presenterer The Mirror Pep Guardiolas overraskende oppførsel.
DB170118 Faksimile : Breiviks brev til Dagbladet ¶
DB170118 Faksimile : Aftenposten ¶
DB170118 Faksimile : Aftenposten ¶
DB170117 Faksimile : Facebook ¶
DB170117 Foto : Faksimile
BT170117 FAKSIMILE FRA KS1-RAPPORTEN ¶
SA170116 FOTO : Faksimile Sporten.com ¶
FV170116 FOTO : Faksimile Sporten.com Nyhetsredaktør i NTB, Ole Kristian Bjellaanes.
BT170116 FOTO : Faksimile Sporten.com ¶
AP170116 FOTO : Faksimile Sporten.com ¶
DB170115 Faksimile : Blockchain.info ¶
DB170113 Faksimile : Se og Hør ¶
DB170112 Faksimile : Frp ¶
DB170112 Faksimile : FrP ¶
DB170110 Faksimile : Se og Hør ¶ spillet med trekning hver dag og 20 millioner i topp-premie ¶ fra Norsk Tipping ¶
AP170110 Faksimile
AP170110 Faksimile
DN170109 Faksimile fra Facebooksidene til KrF, Venstre, Arbeiderpartiet og Høyre Mediepolitisk talsperson i Høyre, Kårstein Eidem Løvaas, mener dagens kringkastingslov er utdatert.
DB170109 Ystad ¶ Faksimile
DB170108 Foto : Faksimile
DB170107 Faksimile : NAV/foto : privat.
SA170105 Faksimile
BT170105 Faksimile
AP170105 Faksimile
SA170103 Faksimile
FV170103 Faksimile
DB170103 ( NTB ) ¶ | - Jeg er mentalt innstilt på å gjøre et forsøk ¶ ¶ FAKSIMILE : Slik ser oppslaget i Bild Zeitung ut i dag.
BT170103 Faksimile
AP170103 Faksimile
AA161231 Foto : Faksimile fra www.marinetraffic.com ¶
DN161103 Foto : Faksimile Finn.no ¶
AP161101 Til venstre : Faksimile fra Dagsavisen.
AP161026 Og her er et knippe Clinton-masker : ¶ Faksimile fra google.com ¶
AP161026 Her er noen av Trump-maskene man kan kjøpe akkurat nå : ¶ Faksimile fra google.com ¶
AP161020 FOTO : Faksimile New York Times ¶
AP160914 ESTA-system for Europa ¶ Faksimile
SA160823 Faksimile
AP160823 Faksimile
SA160819 FOTO : AP Photo/Martin Meissner / Faksimile New York Post og New York Daily News ¶
AP160819 FOTO : AP Photo/Martin Meissner / Faksimile New York Post og New York Daily News ¶
AP160710 Faksimile
AP160710 Faksimile
SA160628 Yves Herman, REUTERS / Faksimile The Sun ¶
SA160628 Faksimile
AP160628 FOTO : Yves Herman, REUTERS / Faksimile The Sun ¶
AP160628 Faksimile
DB160625 Faksimile .
AP160622 Faksimile
AP160617 FOTO : Faksimile : The Guardian, Daily Mirror, I, The Sun, Daily Mail, Metro, The Times, Daily Star, Daily Express ¶
AP160616 Faksimile
AP160614 FOTO : NTB scanpix ¶ Faksimile fra Morgunbladid.
AP160614 FOTO : Faksimile
AP160503 FOTO : Reuters / Faksimile : Dagbladet, Aftenposten, VG og TV 2 ¶
AP160503 FOTO : Foto : Faksimile : The Sun, Daily Mirror, i, The Times, Daily Telegraph, Metro, The Guardian.
AP160501 FOTO : Faksimile fra granskingsrapporte ¶
AP160420 FAKSIMILE
AP160406 FAKSIMILE
AP160403 FAKSIMILE
AP160325 FOTO : Faksimile fra Twitter.
AP160325 FOTO : Faksimile fra Twitter.
AP160325 Ola Bernhus kommenterer : Mener du virkelig dette, Åge ? Faksimile : Ekstra Bladet ¶
AP160301 FOTO : FAKSIMILE VG/Mariell Amélie Lind Hansen ¶
AP160224 Godt eller dårlig måltid, men liker nordmenn egentlig å tipse ? Faksimile Guide Michelin ¶
AP160223 FOTO : Faksimile : TV2.no ¶
SA160219 FOTO : Faksimile : Daily Express, Manchester Evening News, Daily Mail ¶
SA160219 Faksimile : Manchester Evening News ¶
FV160219 FOTO : Faksimile : Daily Express, Manchester Evening News, Daily Mail Manchester Evening News skriver fredag at Louis van Gaal må få sparken.
FV160219 Faksimile : Manchester Evening News ¶
AP160219 FOTO : Faksimile : Daily Express, Manchester Evening News, Daily Mail ¶
AP160219 Faksimile : Manchester Evening News ¶
AP160204 Faksimile Aftonbladet.no ¶
AP160129 FOTO : Faksimile Facebook ¶
SA160125 Skotsk avis : Deila vil hente norsk stortalenti ¶ Faksimile The Sun ¶
SA160125 FOTO : Ap / Faksimile : The Sun, ¶
AP160125 Skotsk avis : Deila vil hente norsk stortalent ¶ Faksimile The Sun ¶
AP160125 FOTO : Ap / Faksimile : The Sun, ¶
AP160120 Faksimile realstir.com ¶
AP160118 Saken er omtalt både iSeverpost, FlashnordogKomsomolskaya Pravda ¶ Faksimile YLE ¶
SA160115 Faksimile
FV160115 Faksimile
AP160115 Faksimile
AP160106 Som redaktør i den kristne avisen Magazinet trykket Selbekk i januar 2006 en faksimile av de danske Muhammed-karikaturene.
DA160105 FAKSIMILE FRA JØLSTAD ¶