VG171207 Til etterretningskomiteen sier Trump jr. at han ikke fortalte om møtet da det skjedde.
VG171207 Høringen i etterretningskomiteen i Representantenes hus ble holdt bak lukkede dører og er en del av granskingen av mulig russisk innblanding i det amerikanske presidentvalget i fjor.
DN171207 Til etterretningskomiteen sier Trump jr. at han ikke fortalte om møtet da det skjedde.
DN171207 Høringen i etterretningskomiteen i Representantenes hus ble holdt bak lukkede dører og er en del av granskingen av mulig russisk innblanding i det amerikanske presidentvalget i fjor.
AA171207 Til etterretningskomiteen sier Trump jr. at han ikke fortalte om møtet da det skjedde.
AA171207 Høringen i etterretningskomiteen i Representantenes hus ble holdt bak lukkede dører og er en del av granskingen av mulig russisk innblanding i det amerikanske presidentvalget i fjor.
SA171203 Demokratenes leder i etterretningskomiteen , Adam Schiff, sa søndag at mistankene mot Trump vokser.
DN171201 Trumps valgkamprådgiver Carter Page erkjente under en lukket høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus tidligere denne måneden at han møtte Russlands visestatsminister i Moskva i fjor sommer.
VG171114 Der møtte Page, ifølge sin egen forklaring til Etterretningskomiteen i Representantenes hus, med Russlands visestatsminister.
SA171106 Her er han fotografert etter å ha blitt grillet i etterretningskomiteen i Representantenes hus i Washington torsdag.
SA171104 Her er han fotografert etter å ha blitt grillet i etterretningskomiteen i Representantenes hus i Washington torsdag.
AP171104 Innrømmelsen kom først under en lukket høring torsdag i etterretningskomiteen i Representantenes hus, skriver The New York Times.
AP171104 Her er han fotografert etter å ha blitt grillet i etterretningskomiteen i Representantenes hus i Washington torsdag.
DN171024 Anonyme kilder som kjenner saksgangen i etterretningskomiteen i Representantenes hus sier at Michael Cohen møter komiteen bak lukkede dører tirsdag.
AP171024 Anonyme kilder som kjenner saksgangen i etterretningskomiteen i Representantenes hus, sier at Michael Cohen møter komiteen bak lukkede dører tirsdag.
VG171005 Burr sier onsdag at etterretningskomiteen ikke kommer til å offentliggjøre innholdet i disse annonsene.
AA171005 Etterretningskomiteen har blant annet intervjuet over hundre personer og vært gjennom nesten 100.000 dokumenter. ( ©NTB ) ¶
DN171004 Burr sier onsdag at etterretningskomiteen ikke kommer til å offentliggjøre innholdet i disse annonsene.
DB170926 Demokratenes leder i etterretningskomiteen , Adam Schiff, ønsker at annonsene deles med offentligheten.
AA170922 Adam Schiff, en demokrat som leder etterretningskomiteen skal se på Facebooks funn, sier han har tro på at annonsene vil gi bedre innsikt i hva som skjedde under valget.
DN170908 - Det er ikke en overdrivelse å si at et så omfattende databrudd truer den finansielle sikkerheten for amerikanere, sier senator Mark Warner, som er visestyreformann for etterretningskomiteen i Senatet i en uttalelse.
AP170907 Parscale ble tidligere i år innkalt til utspørring av etterretningskomiteen i Representantenes hus.
AP170907 Evan McMullin ( @Evan_McMullin ) September 6, 2017 ¶ - 100.000 dollar høres kanskje ikke ut som en diger sum, men samtidig innebærer det at millioner av mennesker har sett eller videreformidlet feilinformasjon, noe som kan ha hatt innflytelse, sier Adam Schiff, den mest høytstående demokraten i etterretningskomiteen i Representantenes hus, til CNN.
DN170726 Manafort forklarte seg få timer etter at Kushner svarte på spørsmål i tre timer bak i etterretningskomiteen .
DN170726 Både etterretningskomiteen og justiskomiteen i Senatet gransker anklagene om at Russland blandet seg inn i det amerikanske presidentvalget for at Trump skulle vinne.
AA170725 Tirsdag måtte Kushner forklare seg i etterretningskomiteen i Representantenes hus, som også ville høre hva som ble diskutert på møtene han hadde med russerne.
VG170724 Jim Himes fra etterretningskomiteen i Representantenes hus, som Kushner skal møte med tirsdag, sier at noe av det Kushner nå skriver er bekreftelser av ting som tidligere har kommet frem i media, men som presidenten har hevdet er « fake news ».
DB170724 Tirsdag skal Kushner ha en tilsvarende samtale med medlemmer av etterretningskomiteen i Representantenes hus.
DB170724 Den forklaringen skal Kushner gi i morgen, tirsdag, til etterretningskomiteen i Representantens hus.
DA170724 Tirsdag skal Kushner møte i Representantenes hus og svare på spørsmål fra medlemmer av etterretningskomiteen der.
DA170724 Tirsdag skal Kushner ha en tilsvarende samtale med medlemmer av etterretningskomiteen i Representantenes hus.
AP170724 Tirsdag skal Kushner møte i Representantenes hus og svare på spørsmål fra medlemmer av etterretningskomiteen der.
AP170724 Foruten Senatets etterretningskomité har også etterretningskomiteen i Representantenes hus og FBI satt i verk gransking av Trump-medarbeidernes kontakt med russiske representanter i forkant av fjorårets presidentvalg.
AA170724 Tirsdag skal Kushner møte i Representantenes hus og svare på spørsmål fra medlemmer av etterretningskomiteen der.
AA170724 Foruten Senatets etterretningskomité har også etterretningskomiteen i Representantenes hus og FBI satt i verk gransking av Trump-medarbeidernes kontakt med russiske representanter i forkant av fjorårets presidentvalg.
AA170724 Tirsdag skal Kushner møte i Representantenes hus og svare på spørsmål fra medlemmer av etterretningskomiteen der.
AA170724 Foruten Senatets etterretningskomité har også etterretningskomiteen i Representantenes hus og FBI satt i verk gransking av Trump-medarbeidernes kontakt med russiske representanter i forkant av fjorårets presidentvalg.
VG170721 Både etterretningskomiteen i Senatet og spesialetterforsker Mueller etterforsker nå om det var noen forbindelse mellom Russland og personer i Trumps valgkampteam, sier han.
DN170721 Både etterretningskomiteen i Senatet og spesialetterforsker Mueller etterforsker nå om det var noen forbindelse mellom Russland og personer i Trumps valgkampteam, sier han.
DB170721 Både etterretningskomiteen i Senatet og spesialetterforsker Mueller etterforsker nå om det var noen forbindelse mellom Russland og personer i Trumps valgkampteam, sier han.
AP170721 Både etterretningskomiteen i Senatet og spesialetterforsker Mueller etterforsker nå om det var noen forbindelse mellom Russland og personer i Trumps valgkampteam, sier han.
AA170721 Både etterretningskomiteen i Senatet og spesialetterforsker Mueller etterforsker nå om det var noen forbindelse mellom Russland og personer i Trumps valgkampteam, sier han.
AA170721 Både etterretningskomiteen i Senatet og spesialetterforsker Mueller etterforsker nå om det var noen forbindelse mellom Russland og personer i Trumps valgkampteam, sier han.
VG170720 Presidentens svigersønn, Jared Kushner, som i dag har tittel som rådgiver for Donald Trump, må møte foran etterretningskomiteen allerede mandag 24. juli.
VG170713 - Vi må finne ut av om Russlands falske eller skadelige nyhetsartikler ble koordinert på noen måte, både når det gjelder målretting og timing, sier Adam Schiff, den ledende demokraten i etterretningskomiteen i representantenes hus til nyhetsbyrået.
DB170713 Demokratenes leder i etterretningskomiteen , Adam Schiff, mener epotsutvekslingen til Donald Trumps sønn beviser at Russland ga informasjon til Trump-kampanjen.
DA170713 Demokratenes leder i etterretningskomiteen , Adam Schiff, tok i går til orde for at Donald Trump jr. skal vitne foran komiteen og besvare spørsmål om møte og e-postkorrespondanse han hadde med en russisk advokat i juni 2016, skriver nyhetsbyrået NTB.
DB170712 Demokratenes leder i etterretningskomiteen , Adam Schiff, mener epotsutvekslingen til Donald Trumps sønn beviser at Russland ga informasjon til Trump-kampanjen.
AP170712 Demokratenes leder i etterretningskomiteen , Adam Schiff, mener epostutvekslingen til Donald Trumps sønn beviser at Russland ga informasjon til Trump-kampanjen.
AA170712 Demokratenes leder i etterretningskomiteen , Adam Schiff, mener epostutvekslingen til Donald Trumps sønn beviser at Russland ga informasjon til Trump-kampanjen.
VG170711 skriver på Twitter at han gledelig samarbeider med etterretningskomiteen .
DN170711 skriver på Twitter at han gledelig samarbeider med etterretningskomiteen .
DB170711 skriver på Twitter at han gledelig samarbeider med etterretningskomiteen .
DB170711 Det var den republikanske senatoren Susan Collins som tidligere i går ga saken en ny og alvorlig vending, da hun sa til flere reportere at etterretningskomiteen « må intervjue ham og andre som var til stede på møtet ».
AA170711 skriver på Twitter at han gledelig samarbeider med etterretningskomiteen .
DB170710 Det var den republikanske senatoren Susan Collins som tidligere i dag ga saken en ny og alvorlig vending, da hun sa til flere reportere at etterretningskomiteen « må intervjue ham og andre som var til stede på møtet ».
VG170613 Etter den åpne høringen i etterretningskomiteen torsdag skal imidlertid Comey ha avslørt overfor flere senatorer at Sessions kan ha hatt et tredje møte med ambassadøren som ikke ble rapportert, melder Politico.
SA170613 Sessions fortalte etterretningskomiteen tirsdag at han har tillit til tidligere FBI-sjef Robert Mueller som spesialetterforsker for å etterforske Russlands antatte forsøk på å påvirke det amerikanske presidentvalget.
SA170613 Kontakten mellom Sessions og ambassadør Kisljak ble omtalt av tidligere FBI-sjef James Comey da Comey møtte i etterretningskomiteen i forrige uke.
DN170613 Sessions fortalte etterretningskomiteen tirsdag at han har tillit til tidligere FBI-sjef Robert Mueller som spesialetterforsker for å etterforske Russlands antatte forsøk på å påvirke det amerikanske presidentvalget.
DN170613 Kontakten mellom Sessions og ambassadør Kisljak ble omtalt av tidligere FBI-sjef James Comey da Comey møtte i etterretningskomiteen i forrige uke.
DB170613 Det opplyste etterretningskomiteen formann, republikaneren Richard Burr, i starten av høringen.
DB170613 Det opplyste etterretningskomiteen formann, republikaneren Richard Burr, i starten av høringen.
DA170613 Kontakten mellom Sessions og ambassadør Kisljak ble omtalt av tidligere FBI-sjef James Comey da Comey møtte i etterretningskomiteen i forrige uke.
AP170613 I forrige uke var det tidligere FBI-sjef James Comey som stilte til høring i etterretningskomiteen .
AP170613 Comey hintet om noe av det samme i den åpne høringen i etterretningskomiteen forrige torsdag da han sa at han allerede i februar regnet med at Sessions kom til å erklære seg selv inhabil.
AA170613 Sessions fortalte etterretningskomiteen tirsdag at han har tillit til tidligere FBI-sjef Robert Mueller som spesialetterforsker for å etterforske Russlands antatte forsøk på å påvirke det amerikanske presidentvalget.
AA170613 Kontakten mellom Sessions og ambassadør Kisljak ble omtalt av tidligere FBI-sjef James Comey da Comey møtte i etterretningskomiteen i forrige uke.
DB170612 Bhararas uttalelser kommer få dager etter at den tidligere FBI-sjefen James Comey vitnet for etterretningskomiteen i Senatet om at Trump hadde bedt ham om å droppe etterforskningen av Trump-medarbeideren Michael Flynn og hans eventuelle bånd til Russland.
DN170611 Han skriver i brevet at han i stedet vil sende en stedfortreder til den høringen og selv møte for etterretningskomiteen .
AA170611 Han skriver i brevet at han i stedet vil sende en stedfortreder til den høringen og selv møte for etterretningskomiteen .
DB170609 - Jeg synes det var svært sjokkerende at Comey valgte å lekke notatet til pressen via en medhjelper, sier den republikanske senatoren Susan Collins, medlem av etterretningskomiteen , til Dagbladet.
VG170608 Men det spørs på reaksjonene til republikanerne i etterretningskomiteen , men også generelt, sier Moen.
DB170608 - Jeg vet ikke, men jeg vil tro det, sa Comey, som så ble spurt om han kunne be om å få det tilbake for å leverer det til etterretningskomiteen .
BT170608 Det meldte nyhetsbyrået idet tidligere FBI-sjef Comey satte seg til rette i Senatet, der etterretningskomiteen torsdag skal grille ham om saken.
AP170608 4 Hva kommer republikanerne i komiteen til å spørre om ? Etterretningskomiteen har medlemmer fra begge partier, men partiene har helt ulike interesser å ta hensyn til i Comey-høringen.
DN170607 Forklaringen ble publisert av Senatet et døgn før Comey skal lese den opp i etterretningskomiteen .
DB170607 Morgendagens høring holdets av etterretningskomiteen i Senatet.
AP170607 Hva kommer republikanerne i komiteen til å spørre om ? Etterretningskomiteen har medlemmer fra begge partier, men partiene har helt ulike interesser å ta hensyn til i Comey-høringen.
AP170607 Hva enn Comey sier i åpent forum til etterretningskomiteen , vil han trolig allerede ha delt med Mueller og hans etterforskere.
AA170607 Forklaringen ble publisert av Senatet et døgn før Comey skal lese den opp i etterretningskomiteen .
DN170606 Warner er nestleder i etterretningskomiteen i Senatet.
AP170605 Forrige uke sendte etterretningskomiteen i Representantenes hus, som også undersøker saken, ut syv stevninger, ifølge The Wall Street Journal.
AP170605 Forrige uke sendte etterretningskomiteen i Representantenes hus, som også undersøker saken, ut syv stevninger, ifølge The Wall Street Journal.
DB170602 Etterretningskomiteen i Senatet gransker også om nære medarbeidere av Trump kan ha spilt på lag med Russland for å svekke Hillary Clintons vinnersjanser i presidentvalget.
VG170601 Nyheten kommer dagen etter at Trump-advokaten nektet å utlevere dokumenter til etterretningskomiteen , som siden januar har gransket den påståtte kontakten mellom Russland og Trump-leiren i forkant av presidentvalget.
VG170601 Den tidligere nasjonale sikkerhetsrådgiveren og Donald Trumps mangeårige advokat er blant flere som nå er stevnet av etterretningskomiteen i Representantenes hus.
DN170601 Foto : Richard Drew/AP photo/NTB scanpix ¶ Etterretningskomiteen i Representantenes hus opplyste onsdag at Cohen og USAs avsatte nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn er blant flere som stevnes for å vitne og overlevere relevante dokumenter i Russland-saken.
DN170601 Donald Trumps private advokat Michael Cohenmå vitne for etterretningskomiteen i Representantenes hus.
DN170601 Donald Trumps private advokat Michael Cohen er kalt inn for å vitne for etterretningskomiteen som undersøker russisk innblanding i det amerikanske valget.
DN170601 - Som en del av vår pågående etterforskning av målrettet russisk aktivitet under 2016-valgkampen, har vi i dag godkjent stevninger av flere personer for å vitne, levere personlig dokumenter og selskapsopplysninger, sier lederen for den republikanske fraksjonen i etterretningskomiteen , Mike Conaway, og hans demokratiske motpart, Adam Schiff.
AA170601 Donald Trumps private advokat Michael Cohen er kalt inn for å vitne for etterretningskomiteen som undersøker russisk innblanding i det amerikanske valget.
AA170601 - Som en del av vår pågående etterforskning av målrettet russisk aktivitet under 2016-valgkampen, har vi i dag godkjent stevninger av flere personer for å vitne, levere personlig dokumenter og selskapsopplysninger, sier lederen for den republikanske fraksjonen i etterretningskomiteen , Mike Conaway, og hans demokratiske motpart, Adam Schiff.
AA170601 Etterretningskomiteen i Representantenes hus opplyste onsdag at Cohen og USAs avsatte nasjonale sikkerhetsrådgiver Michael Flynn er blant flere som stevnes for å vitne og overlevere relevante dokumenter i Russland-saken.
AA170601 juni til åpen høring i etterretningskomiteen i Senatet.
AA170601 juni møter Comey til åpen høring i etterretningskomiteen i Senatet, for deretter å svare på spørsmål bak lukkede dører. ( ©NTB ) ¶
AP170530 Som et ledd i granskingen har etterretningskomiteen i Representantenes hus bedt Trumps mangeårige advokat Michael Cohen om å utlevere dokumenter som eventuelt kan kaste lys over saken, noe han nekter å gjøre.
AP170530 Etterretningskomiteen i Senatet gransker også om nære medarbeidere av Trump kan ha spilt på lag med Russland for å svekke Hillary Clintons vinnersjanser i presidentvalget, men heller ikke denne komiteen ønsker Cohen å samarbeide med.
AA170530 Som et ledd i granskingen har etterretningskomiteen i Representantenes hus bedt Trumps mangeårige advokat Michael Cohen om å utlevere dokumenter som eventuelt kan kaste lys over saken, noe han nekter å gjøre.
AA170530 Etterretningskomiteen i Senatet gransker også om nære medarbeidere av Trump kan ha spilt på lag med Russland for å svekke Hillary Clintons vinnersjanser i presidentvalget, men heller ikke denne komiteen ønsker Cohen å samarbeide med.
VG170529 Demokraten Adam Schiff, som sitter i etterretningskomiteen i Representantenes hus, mener at meldingen er svært bekymringsfull.
VG170529 Etterretningskomiteen i det amerikanske senatet, som driver sin egen uavhengige etterforskning av den mulige Russland-kontakten, har samtidig bedt om innsyn i alle dokumenter fra Trumps valgkamp, skriver Washington Post.
AP170528 Demokraten Adam Schiff, som sitter i etterretningskomiteen i Representantenes hus, mener at meldingen er svært bekymringsfull.
AA170528 Demokraten Adam Schiff, som sitter i etterretningskomiteen i Representantenes hus, mener at meldingen er svært bekymringsfull.
VG170527 Dette er Kushner : Verdens mektigste svigersønn ¶ Etterretningskomiteen i det amerikanske senatet, som driver sin egen uavhengige etterforskning av den mulige Russland-kontakten, har samtidig bedt om innsyn i alle dokumenter fra Trumps valgkamp, skriver Washington Post.
VG170526 Kushner er allerede avhørt av etterretningskomiteen i Representantenes hus, som driver sin egen uavhengige etterforskning av Russlands involvering i amerikansk politikk.
SA170524 Tidligere CIA-sjef John Brennan under høringen i etterretningskomiteen i Representantenes hus tirsdag.
VG170523 Det at Flynn nekter å vitne betyr ikke at han innrømmer å ha gjort noe galt, understreker Flynns advokater i brevet til etterretningskomiteen .
DA170523 Tidligere CIA-sjef John Brennan under høringen i etterretningskomiteen i Representantenes hus tirsdag.
BT170522 Det at Flynn nekter å vitne, utgjør ikke noen form for innrømmelse av å ha gjort noe galt, understreker Flynns advokater i brevet til etterretningskomiteen .
BT170522 Etterretningskomiteen har stevnet Flynn og krevd at han må gi fra seg dokumenter som kan kaste lys over den angivelige russiske innblandingen i fjorårets presidentvalg.
AP170522 Det at Flynn nekter å vitne, utgjør ikke noen form for innrømmelse av å ha gjort noe galt, understreker advokatene i brevet til etterretningskomiteen .
AP170522 Det at Flynn nekter å vitne, utgjør ikke noen form for innrømmelse av å ha gjort noe galt, understreker advokatene i brevet til etterretningskomiteen .
AA170522 Det at Flynn nekter å vitne, utgjør ikke noen form for innrømmelse av å ha gjort noe galt, understreker Flynns advokater i brevet til etterretningskomiteen .
AA170522 Etterretningskomiteen har stevnet Flynn og krevd at han må gi fra seg dokumenter som kan kaste lys over den angivelige russiske innblandingen i fjorårets presidentvalg.
AA170520 Det kommer fram av en pressemelding sendt ut av etterretningskomiteen .
DB170519 Mandag uttalte nestlederen i etterretningskomiteen i Representantenes hus, Adam Schiff, at ryktene er « dypt forstyrrende ».
DA170519 Etterretningskomiteen i Senatet har innkalt James Comey til høring.
AP170519 Det kommer fram av en pressemelding sendt ut av etterretningskomiteen .
DN170518 Tidligere CIA-direktør John Brennan skal tirsdag møte i etterretningskomiteen i Representantenes hus for å svare på spørsmål om Russland-granskingen.
DA170518 Tidligere CIA-direktør John Brennan skal tirsdag møte i etterretningskomiteen i Representantenes hus for å svare på spørsmål om Russland-granskingen.
DA170518 Representantenes hus i Kongressen gransker i likhet med FBI og etterretningskomiteen i Senatet påstått kontakt mellom Russland og Trump og hans medarbeidere i forkant av presidentvalget.
DA170518 Flynn ¶ Etterretningskomiteen i Senatet har bedt Flynn gi fra seg private dokumenter i saken, men så langt har ikke Flynn svart.
AP170518 Men mer enn en time senere kom det en uttalelse fra etterretningskomiteen der Burrs informasjon korrigeres.
AA170518 Tidligere CIA-direktør John Brennan skal tirsdag møte i etterretningskomiteen i Representantenes hus for å svare på spørsmål om Russland-granskingen.
AA170518 Men mer enn en time senere kom det en uttalelse fra etterretningskomiteen der Burrs informasjon korrigeres.
AA170518 Tidligere CIA-direktør John Brennan skal tirsdag møte i etterretningskomiteen i Representantenes hus for å svare på spørsmål om Russland-granskingen.
AA170518 Representantenes hus i Kongressen gransker i likhet med FBI og etterretningskomiteen i Senatet påstått kontakt mellom Russland og Trump og hans medarbeidere i forkant av presidentvalget.
AA170518 Etterretningskomiteen i Senatet har bedt Flynn gi fra seg private dokumenter i saken, men så langt har ikke Flynn svart.
SA170517 | Senatet ber FBI utlevere Comey-notater ¶ Etterretningskomiteen i Senatet innkaller tidligere FBI-sjef James Comey til høring og ber FBI utlevere Comeys eventuelle notater om Donald Trump.
DN170517 | Senatet ber FBI utlevere Comey-notater ¶ Etterretningskomiteen i Senatet innkaller tidligere FBI-sjef James Comey til høring og ber FBI utlevere Comeys eventuelle notater om Donald Trump.
DB170517 Mandag uttalte nestlederen i etterretningskomiteen i Representantenes hus, Adam Schiff, at ryktene er « dypt forstyrrende ».
DB170517 Etterretningskomiteen i Sentatet har allerede varslet at de skal ha et møte med medlemmer av Trump-administrasjonen som var tilstede på møtet i Det ovale kontor.
DB170517 Du kan vinne vanvittige 384 millioner ¶ fra norsk tipping ¶ Etterretningskomiteen i Senatet innkaller tidligere FBI-sjef James Comey til høring og ber FBI utlevere Comeys eventuelle notater om Donald Trump.
AP170517 | Senatet ber FBI utlevere Comey-notater ¶ Etterretningskomiteen i Senatet innkaller tidligere FBI-sjef James Comey til høring og ber FBI utlevere Comeys eventuelle notater om Donald Trump.
AP170517 - Jeg tror det siste presidenten trenger nå, er at Vladimir Putin går god for ham, sier Adam Schiff, demokrat og medlem av etterretningskomiteen i Representantenes hus.
AA170517 | Senatet ber FBI utlevere Comey-notater ¶ Etterretningskomiteen i Senatet innkaller tidligere FBI-sjef James Comey til høring og ber FBI utlevere Comeys eventuelle notater om Donald Trump.
VG170516 Senator Mark Warner, demokrat og nestleder i etterretningskomiteen , skrev på Twitter at hvis dette stemmer, er det et slag i trynet for etterretningsmiljøet.
DN170516 Nestlederen i etterretningskomiteen i Representantenes hus, demokraten Adam Schiff kaller ryktene « dypt forstyrrende ».
DA170516 Samtidig advarer demokraten Adam Schiff, nestleder i etterretningskomiteen i Representantenes hus, om at USAs etterretningskilder kan settes i fare.
AP170516 - Matthew Miller ( @matthewamiller ) May 12, 2017 ¶ Etterretningskomiteen i Senatet, som etterforsker Russland-saken i Kongressen, har muligheten til å be om innsyn i Comeys notater.
AP170516 - Matthew Miller ( @matthewamiller ) May 12, 2017 ¶ Etterretningskomiteen i Senatet, som etterforsker Russland-saken i Kongressen, har muligheten til å be om innsyn i Comeys notater.
AA170516 Samtidig advarer demokraten Adam Schiff, nestleder i etterretningskomiteen i Representantenes hus, om at USAs etterretningskilder kan settes i fare.
VG170515 Senator Mark Warner vil ikke svare direkte på om etterretningskomiteen har funnet bevis i Russland-granskingen.
DB170515 Nestlederen i etterretningskomiteen i Representantenes hus, demokraten Adam Schiff kaller ryktene « dypt forstyrrende ».
BT170515 Nestlederen i etterretningskomiteen i Representantenes hus, demokraten Adam Schiff kaller ryktene « dypt forstyrrende ».
AA170515 Senator Mark Warner vil ikke svare direkte på om etterretningskomiteen har funnet bevis i Russland-granskingen.
VG170511 Da møtet var over møtte lederne i etterretningskomiteen pressen.
SA170511 Onsdag utstedte etterretningskomiteen i Senatet en stevning for å få utlevert dokumenter fra tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver Michael Flynn.
DN170511 Onsdag utstedte etterretningskomiteen i Senatet en stevning for å få utlevert dokumenter fra tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver Michael Flynn.
DB170511 - Det foreligger ingen informasjon som støtter opp om denne påstanden, og jeg har undersøkt dette nøye, sa Comey under en høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus i mars.
DB170511 Dette fordi FBI for tiden er i gang med å granske Russlands rolle i det amerikanske presidentvalget, noe Comey også skal vitne i etterretningskomiteen i Senatet om.
BT170511 - Det foreligger ingen informasjon som støtter opp om denne påstanden, og jeg har undersøkt dette nøye, sa Comey under en høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus i mars.
AP170511 - Det foreligger ingen informasjon som støtter opp om denne påstanden, og jeg har undersøkt dette nøye, sa Comey under en høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus i mars.
AA170511 Onsdag utstedte etterretningskomiteen i Senatet en stevning for å få utlevert dokumenter fra tidligere nasjonal sikkerhetsrådgiver Michael Flynn.
AA170511 - Det foreligger ingen informasjon som støtter opp om denne påstanden, og jeg har undersøkt dette nøye, sa Comey under en høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus i mars. ( ©NTB ) ¶
VG170510 Før Comey ble utnevnt i 2013, skal den tidligere lederen av etterretningskomiteen i Representantenes hus, republikaneren Mike Rogers, ha vært de FBI ansattes egen favoritt.
DB170510 Om kort tid skulle Comey vitne i etterretningskomiteen i Senatet, sier Tønnessen, og tror det er neppe tilfeldig at han har fått sparken nå.
AP170510 | Etterretningskomiteen i Senatet stevner Flynn i Russland-sak ¶
VG170422 Samtidig driver etterretningskomiteen i Kongressen sin egen gransking av kontakten.
DB170412 AVKLEDDE TRUMP : I en åpen høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus i Kongressen, ble presidentens oppsiktsvekkende påstand avkledd og avfeid av FBI-sjef James Comey.
VG170406 Leder for etterretningskomiteen i Representantenes hus, Devin Nunes, har etter sterk kritikk fra opposisjonen trukket seg fra granskingen av kontakten mellom Russland og Donald Trumps medarbeidere.
VG170406 En av dem er iverksatt av etterretningskomiteen i Representantenes hus, men også FBI etterforsker om Russland kan ha samarbeidet med Trump-kampanjen om å påvirke resultatet av presidentvalget.
VG170406 Det bekreftet FBI-direktør James Comey under en høring i Etterretningskomiteen i slutten av mars.
VG170406 Etterretningskomiteen har varslet at den vil spørre ut Kushner om møter med Russlands ambassadør Sergey Kislyak og et hittil ukjent møte med sjefen for Russlands statlige utviklingsbank.
DB170406 ¶ TREKKER SEG : Devin Nunes, den republikanske lederen for etterretningskomiteen i Representantenes hus, trekker seg midlertidig fra Russland-granskingen.
DB170406 Devin Nunes, den republikanske lederen for etterretningskomiteen i Representantenes hus, trekker seg midlertidig fra Russland-granskingen.
AP170406 Flere separate granskinger pågår av kontakten mellom Russland og Trump-leiren, og én av dem er iverksatt av etterretningskomiteen i Representantenes hus.
AP170406 Demokrater i etterretningskomiteen beskylder Nunes, som var en del av Donald Trumps overgangsteam etter valgseieren, for å være for tett på Det hvite hus til å kunne lede noen upartisk gransking.
AA170406 Flere separate granskinger pågår av kontakten mellom Russland og Trump-leiren, og én av dem er iverksatt av etterretningskomiteen i Representantenes hus.
AA170406 Demokrater i etterretningskomiteen beskylder Nunes, som var en del av Donald Trumps overgangsteam etter valgseieren, for å være for tett på Det hvite hus til å kunne lede noen upartisk gransking.
DN170403 I en serie offentlige høringer i regi av etterretningskomiteen i Representantenes hus, har amerikanske politikere de siste ukene fått belyst omfanget av den påståtte russiske valginnblandingen.
SA170331 Nestlederen i etterretningskomiteen i Representantenes hus, demokraten Adam Schiff, sa fredag kveld at det er for tidlig å vurdere en avtale om immunitet for Flynn.
SA170331 Han sa videre at etterretningskomiteen er interessert i å høre Flynns forklaring, men at vilkårene må samkjøres med Senatets etterretningskomité og justisdepartementet. ( ©NTB ) ¶
BT170331 Nestlederen i etterretningskomiteen i Representantenes hus, demokraten Adam Schiff, sa fredag kveld at det er for tidlig å vurdere en avtale om immunitet for Flynn.
BT170331 Han sa videre at etterretningskomiteen er interessert i å høre Flynns forklaring, men at vilkårene må samkjøres med Senatets etterretningskomité og justisdepartementet.
AA170331 Nestlederen i etterretningskomiteen i Representantenes hus, demokraten Adam Schiff, sa fredag kveld at det er for tidlig å vurdere en avtale om immunitet for Flynn.
AA170331 Han sa videre at etterretningskomiteen er interessert i å høre Flynns forklaring, men at vilkårene må samkjøres med Senatets etterretningskomité og justisdepartementet. ( ©NTB ) ¶
VG170330 Under en høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus i forrige uke bekreftet FBI-direktør James Comey at de etterforsker en mulig konspirasjon mellom Trumps valgkampanje og russiske myndigheter.
SA170330 | Klart for Russland-høring i Senatet ¶ Etterretningskomiteen i Senatet vil nå forsøke å finne svar på om Russland forsøkte å påvirke utfallet av presidentvalget i USA.
DB170330 Han kom med informasjonen under en høring i nettopp etterretningskomiteen i Representantenes hus.
DA170330 Andre medlemmer av etterretningskomiteen har dessuten uttrykt irritasjon over at Nunes går rett til presidenten i stedet for å diskutere det han måtte finne med dem, slik vanlig saksgang egentlig skal være.
DA170330 Etterretningskomiteen i Representantenes hus innledet sin høring om samme tema tidligere denne måneden.
AA170330 Etterretningskomiteen i Representantenes hus innledet sin høring om samme tema tidligere denne måneden.
VG170329 Det samme gjør etterretningskomiteen i Senatet.
VG170329 Det er 20 personer som vi vil spørre ut, sier lederen for etterretningskomiteen i Senatet, den republikanske senatoren Richard Burr.
VG170328 NEW YORK ( VG ) Lederen for etterretningskomiteen som undersøker avlyttingspåstandene av Trumps folk er under hardt press.
VG170328 Det var svaret til Devin Nunes da en reporter tirsdag spurte ham om han skal fortsette som leder av etterretningskomiteen i Representantenes hus.
DN170328 - Hvorfor ser ikke etterretningskomiteen i Representantenes hus på avtalen Bill og Hillary gjorde, så de store uranselskapene kunne operere i Russland, på russiske penger for Bills taler, Hillarys russiske « omstart », Hillarys hyllest av Russland eller Podestas russiske selskap.
DB170328 - Hvorfor ser ikke etterretningskomiteen i Representantenes hus på avtalen Bill og Hillary gjorde, så de store uranselskapene kunne operere i Russland, spør Trump, før han refererer til en rekke andre forhold.
AA170328 - Hvorfor ser ikke etterretningskomiteen i Representantenes hus på avtalen Bill og Hillary gjorde, så de store uranselskapene kunne operere i Russland, på russiske penger for Bills taler, Hillarys russiske « omstart », Hillarys hyllest av Russland eller Podestas russiske selskap.
AA170328 - Hvorfor ser ikke etterretningskomiteen i Representantenes hus på avtalen Bill og Hillary gjorde, så de store uranselskapene kunne operere i Russland, på russiske penger for Bills taler, Hillarys russiske « omstart », Hillarys hyllest av Russland eller Podestas russiske selskap.
VG170327 Talskvinne for Det hvite hus, Hope Hicks, bekrefter møtene overfor New York Times, og understreker at Kushner er villig til å forklare seg for Etterretningskomiteen .
VG170327 Samtidig driver etterretningskomiteen i Kongressen sin egen gransking av kontakten.
VG170327 HØRING : Jared Kushner, her sammen med svigerfar Donald Trump, må nå svare for sine Russland-kontakter i etterretningskomiteen .
VG170327 Foto : Reuters ¶ Etterretningskomiteen i Representantenes hus vil avhøre Kushner om møter med Russlands ambassadør Sergey Kislyak og et hittil ukjent møte med sjefen for Russlands statlige utviklingsbank, skriver New York Times.
VG170327 Det inkluderer mulige forbindelser mellom individer tilknyttet Trump-kampanjen og russiske myndigheter, sa Comey under den åpne høringen i etterretningskomiteen i Representantens Hus.
VG170327 Etterretningskomiteen ønsker nå å spørre Kushner om han også diskuterte mulig finansiering av dette prosjektet med russeren.
VG170327 Lederen av etterretningskomiteen i Representantenes hus, Devin Nunes, ga onsdag forrige uke Donald Trump vann på mølla da han la fram en påstand om at Trump kan ha blitt avlyttet under valgkampen.
DB170327 Han kom med informasjonen under en høring i nettopp etterretningskomiteen i Representantenes hus.
DB170327 Den republikanske kongressmannen fra California er leder av etterretningskomiteen i Representantenes hus og leder således komiteens Trump-granskning.
DB170327 Etterretningskomiteen i Representantenes hus - et av to kamre i Kongressen - gransker de angivelige båndene mellom Trumps apparat og Vladimir Putins Russland.
DB170327 ) leder etterretningskomiteen i Representantenes hus som gransker president Donald Trumps angivelige Russland-bindinger.
DB170327 Både FBI og etterretningskomiteen i Kongressen etterforsker om Trump-ansatte kan ha hatt en rolle i Russlands angivelige innblanding i det amerikanske presidentvalget.
VG170324 OPPKLARER MISFORSTÅELSEN : Devin Nunes er øverste leder i etterretningskomiteen i Kongressen, og har sådd mye tvil de siste dagene.
VG170324 Lederen av etterretningskomiteen i Representantenes hus, Devin Nunes, avviser nå kategorisk president Donald Trumps påstand om at han ble avlyttet.
DN170324 Lederen av etterretningskomiteen i Representantenes hus, Devin Nunes, avviser nå kategorisk president Donald Trumps påstand om at han ble avlyttet.
DN170324 Devin Nunes opplyser at Trumps tidligere valgkampsjef Paul Manafort skal intervjues i etterretningskomiteen , og avviser samtidig at Trump har blitt avlyttet.
AA170324 Lederen av etterretningskomiteen i Representantenes hus, Devin Nunes, avviser nå kategorisk president Donald Trumps påstand om at han ble avlyttet.
VG170323 Lederen av etterretningskomiteen i Representantenes hus, Devin Nunes, beklaget torsdag at han gikk bak ryggen til de øvrige medlemmene av komiteen.
VG170323 Demokratene som sitter i etterretningskomiteen , ble overrasket over at de ikke hadde fått den sammen informasjonen før den ble offentliggjort.
VG170323 Adam Schiff, den ledende demokratiske politikeren i etterretningskomiteen raste onsdag da informasjonen ikke ble delt med ham, før den ble offentliggjort.
DN170323 Mandag ble høringen om mulig russisk innblanding i den amerikanske valgkampen innledet i etterretningskomiteen i Representantenes hus.
DB170323 ¶ INFORMASJON : Donald Trumps kommunikasjon kan ha blitt fanget opp av etterretning som avlyttet utenlandske agenter, hevder Devin Nunes, leder av etterretningskomiteen i Representantenes hus.
DB170323 Trumps kommunikasjon kan ha blitt fanget opp av etterretning som avlyttet utenlandske agenter, hevder lederen av etterretningskomiteen i Representantenes hus.
DB170323 Nestlederen i etterretningskomiteen , demokraten Adam Schiff, reagerer kraftig på at Nunes har informert presidenten - og mediene - før komiteen.
DB170323 Devin Nunes, republikaner og leder av etterretningskomiteen , kom onsdag med påstanden om at Trump kan ha blitt avlyttet.
AA170323 Trumps kommunikasjon kan ha blitt fanget opp av etterretning som avlyttet utenlandske agenter, hevder lederen av etterretningskomiteen i Representantenes hus.
AA170323 Nestlederen i etterretningskomiteen , demokraten Adam Schiff, reagerer kraftig på at Nunes har informert presidenten - og mediene - før komiteen.
AA170323 Devin Nunes, republikaner og leder av etterretningskomiteen , kom onsdag med påstanden om at Trump kan ha blitt avlyttet.
VG170322 Nunes, som er leder av etterretningskomiteen i Representantenes hus, kom med den oppsiktsvekkende nyheten til reportere onsdag.
VG170322 NY UTVIKLING : Her møter lederen for etterretningskomiteen i Representantens hus, David Nunes, reportere ved en tidligere anledning.
VG170322 Adam Schiff, den ledende demokratiske politikeren i etterretningskomiteen raser over at Nunes ikke delte den oppsiktsvekkende informasjonen med ham, før den ble delt med Det hvite hus og pressen.
VG170322 Republikaneren Devin Nunes som leder etterretningskomiteen sa at den største etterretningssvikten siden 11. september 2001 er USAs manglende evne til å forutse Putins planer og intensjoner.
VG170322 Direktør James Comey fortalte mandag etterretningskomiteen i Representantenes hus om at FBI etterforsker russisk innblanding i presidentvalget og om det finnes bånd mellom Trumps valgkampanje og Kreml.
VG170321 Også etterretningskomiteen i den amerikanske Kongressen ønsker å kalle inn Paul Manafort for å forklare seg om eventuelle forbindelser mellom Trumps valgkampstab og Russland.
VG170321 Det inkluderer mulige forbindelser mellom individer tilknyttet Trump-kampanjen og russiske myndigheter, sa Comey under den åpne høringen i etterretningskomiteen i Representantens Hus.
DN170321 President Vladimir Putins talsmann Dmitrij Peskov mener mandagens høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus etterlot flere spørsmål enn svar.
DB170321 ¶ UNDER ED : FBI-direktør James Comey forklarer seg for etterretningskomiteen i Representantenes hus under høringen i går.
DB170321 AVKLEDDE TRUMP : I en åpen høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus ble presidentens oppsiktsvekkende påstand avkledd og avfeid av FBI-sjef James Comey.
DB170321 AVKLEDDE TRUMP : I en åpen høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus i Kongressen, ble presidentens oppsiktsvekkende påstand avkledd og avfeid av FBI-sjef James Comey.
DB170321 Etterretningskomiteen i Representantenes hus skal granske påstandene om forbindelsene mellom Trumps valgkamporganisasjon og russiske myndigheter.
AP170321 » Etterretningskomiteen i Representantenes hus ber Justisdepartementet om å overlevere eventuelle bevis på avlytting innen 13 mars.
AA170321 President Vladimir Putins talsmann Dmitrij Peskov mener mandagens høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus etterlot flere spørsmål enn svar.
VG170320 Lederen for etterretningskomiteen i Representantenes hus, republikaneren Devin Nunes, spurte Comey om de vil inkludere informasjon de eventuelt vil finne om andre valgkampanjer, og nevnte Hillary Clintons spesielt, hadde kontakt med russerne.
VG170320 FBI-direktør James Comey og NSA-sjef Michael Rogers uttalte seg for første gang offentlig foran etterretningskomiteen i Representantenes hus i en høring om russisk innblanding i det amerikanske presidentvalget i fjor høst.
SA170320 - Det foreligger ingen informasjon som støtter opp om denne påstanden, og jeg har undersøkt dette nøye, sa FBI-sjef James Comey under en høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus mandag.
SA170320 Trump er lite glad for høringen i etterretningskomiteen , noe han ga tydelig uttrykk for i en Twitter-melding mandag.
SA170320 Lederen for etterretningskomiteen i Representantenes hus, Trumps republikanske partikollega Devin Nunes, hevdet søndag at det ikke foreligger beviser for noen slik hemmelig kontakt med Russland, men demokratene i Kongressen vil nå ha svar på hva amerikansk etterretning egentlig vet om saken.
SA170320 FBI-sjef James Comey sa dette under en åpen høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus mandag.
FV170320 FBI kommenterer vanligvis ikke pågående etterforskninger, men FBI-sjef James Comey bekreftet dette for første gang mandag da han stilte opp i en åpen høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus.
DN170320 Mandag ble høringen om mulig russisk innblanding i den i den amerikanske valgkampen innledet i etterretningskomiteen i Representantenes hus.
DN170320 Mandag ble høringen om mulig russisk innblanding i den i den amerikanske valgkampen innledet i etterretningskomiteen i Representantenes hus.
DN170320 Her er FBI-sjef James Comey i høringen i etterretningskomiteen i Representantenes hus for å redegjøre om etterforskningen i forbindelse med valget i fjor.
DN170320 Mandag møtte FBI-sjef James Comey og NSA-sjef Mike Rodgers til åpen høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus og svare på spørsmål om de angivelige båndene mellom flere av Trumps nære medarbeidere og russisk etterretning og myndigheter.
DN170320 Lederen for etterretningskomiteen i Representantenes hus, Trumps republikanske partikollega Devin Nunes, hevdet søndag at det ikke foreligger beviser for noen slik hemmelig kontakt med Russland, men demokratene i Kongressen vil nå ha svar på hva amerikansk etterretning egentlig vet om saken.
DB170320 Søndag kveld hevdet leder for etterretningskomiteen i Representantenes hus, Devin Nunes, at det ikke foreligger noen bevis for at Trumps stab hadde noe hemmelig samarbeid med Russland fram mot valget.
DB170320 I dag møtte FBI-sjef James Comey og National Security Agency-sjef Mike Rodgers til åpen høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus.
DB170320 I VITNEBOKSEN : I dag møtte FBI-sjef James Comey og National Security Agency-sjef Mike Rodgers til åpen høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus.
DB170320 Lederen for etterretningskomiteen i Representantenes hus, Trumps republikanske partikollega Devin Nunes, fastholdt da høringen åpnet at det ikke foreligger beviser for noen hemmelig kontakt mellom Trumps medarbeidere og Russland.
DB170320 I en åpen høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus i Kongressen i ettermiddag norsk tid, ble presidentens oppsiktsvekkende påstand avkledd og avfeid av FBI-sjef Comey.
DA170320 FBI kommenterer vanligvis ikke pågående etterforskninger, men FBI-sjef James Comey bekreftet dette for første gang mandag da han stilte opp i en åpen høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus.
BT170320 - Det foreligger ingen informasjon som støtter opp om denne påstanden, og jeg har undersøkt dette nøye, sa FBI-sjef James Comey under en høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus mandag.
BT170320 FBI kommenterer vanligvis ikke pågående etterforskninger, men FBI-sjef James Comey bekreftet dette for første gang mandag da han stilte opp i en åpen høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus.
BT170320 FBI kommenterer vanligvis ikke pågående etterforskninger, men FBI-sjef James Comey bekreftet dette for første gang mandag da han stilte opp i en åpen høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus.
AP170320 Mens demokratene i etterretningskomiteen grillet Comey og Rogers om Trump-kampanjens forbindelser til Russland, valgte ledende republikanske representanter i panelet å bruke mye av sin tid på hvordan nyhetene om disse forbindelsene hadde endt opp i offentligheten.
AP170320 Her er fem viktige ting som dukket opp i løpet av høringen i etterretningskomiteen i Representantenes hus : ¶ 1.
AP170320 FBI-sjef James Comey og NSA-sjef Michael Rogers stilte til høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus på mandag.
AP170320 Republikanske Devin Nunes er leder av etterretningskomiteen i Representantenes hus.
AP170320 Når Comey i dag skal i ilden i etterretningskomiteen i Representantanes hus, er det særlig to saker der representantene vil kreve svar : ¶
AP170320 Klokken 15 norsk tid mandag møter FBI-sjef James Comey for etterretningskomiteen i Representantenes hus.
AP170320 I dag blir han og NSA-sjef Mike Rogers grillet i etterretningskomiteen i Representantenes hus.
AP170320 Adam Schiff, den ledende demokraten i etterretningskomiteen , sier til TV-kanalen NBC at han regner med Comey i høringen i dag vil avlive påstandene.
AP170320 Adam Schiff er demokratenes ledende politikere i etterretningskomiteen i Representantenes hus.
AP170320 Mens demokratene i etterretningskomiteen grillet Comey og Rogers om Trump-kampanjens forbindelser til Russland, valgte ledende republikanske representanter i panelet å bruke mye av sin tid på hvordan nyhetene om disse forbindelsene hadde endt opp i offentligheten.
AP170320 Her er fem viktige ting som dukket opp i løpet av høringen i etterretningskomiteen i Representantenes hus : ¶ 1.
AP170320 FBI-sjef James Comey og NSA-sjef Michael Rogers stilte til høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus på mandag.
AP170320 Det bekreftet FBI-sjef James Comey i en åpen høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus mandag ettermiddag.
AP170320 ) med NSA-sjef Michael Rogers under sitt vitnemål i etterretningskomiteen i Representantenes hus mandag.
AP170320 ) med NSA-sjef Michael Rogers i bakgrunnen forklarte seg i etterretningskomiteen i Representantenes hus mandag.
AP170320 ) med NSA-sjef Michael Rogers i bakgrunnen forklarte seg i etterretningskomiteen i Representantenes hus mandag.
AA170320 - Det foreligger ingen informasjon som støtter opp om denne påstanden, og jeg har undersøkt dette nøye, sa FBI-sjef James Comey under en høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus mandag.
AA170320 Søndag kveld hevdet leder for etterretningskomiteen i Representantenes hus, Devin Nunes, at det ikke foreligger noen bevis for at Trumps stab hadde noe hemmelig samarbeid med Russland fram mot valget.
AA170320 Høringen med FBI-direktør James Comey og NSA-sjef Mike Rodgers i etterretningskomiteen i Representantenes hus blir første gang de to uttaler seg offentlig om påstandene.
AA170320 FBI kommenterer vanligvis ikke pågående etterforskninger, men FBI-sjef James Comey bekreftet dette for første gang mandag da han stilte opp i en åpen høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus.
AA170320 Comey sa dette under en høring i etterretningskomiteen i Representantenes hus i Kongressen mandag, og understreket at han var instruert av det amerikanske justisdepartementet til å legge kortene på bordet.
DA170319 Devin Nunes, som leder etterretningskomiteen i Representantenes hus, lot seg intervjue av Fox News søndag, dagen før FBI-direktør James Comey møter i høring om avlyttingen.
BT170319 Lederen i etterretningskomiteen i Representantenes hus, republikaneren Devin Nunes, leder mandag en åpen høring i granskingen av påstandene om russisk innblanding i presidentvalget i USA i fjor.
BT170319 Devin Nunes, som leder etterretningskomiteen i Representantenes hus, lot seg intervjue av Fox News søndag, dagen før FBI-direktør James Comey møter i høring om avlyttingen.
AP170319 Lederen i etterretningskomiteen i Representantenes hus, republikaneren Devin Nunes, leder mandag en åpen høring i granskingen av påstandene om russisk innblanding i presidentvalget i USA i fjor.
AP170319 Devin Nunes, som leder etterretningskomiteen i Representantenes hus, lot seg intervjue av Fox News søndag.
AA170319 Devin Nunes, som leder etterretningskomiteen i Representantenes hus, lot seg intervjue av Fox News søndag, dagen før FBI-direktør James Comey møter i høring om avlyttingen.
DB170318 Både lederne i etterretningskomiteen i Representantenes hus og leder i Senatets etterretningskomité har uttalt at de ikke har funnet noe som kan bevise at Trumps anklager mot Obama er sanne.
AA170318 Leder av etterretningskomiteen i Representantenes hus, Devin Nunes, bekreftet senere på kvelden at departementet har innfridd deres etterspørsel.
VG170317 Avvises i Washington ¶ Etterretningskomiteen i Senatet gikk tidligere ut mot Trumps avlyttingspåstander.
DN170317 Avvises i Washington ¶ Etterretningskomiteen i Senatet har også gått ut mot Trumps avlyttingspåstander og uttalte denne uka at det ikke finnes noe som tyder på at Trump Tower ble utsatt for overvåking av en noen som helst slags del av den amerikanske regjering, verken før eller etter valgdagen.
DN170317 Etterretningskomiteen i Representantenes hus sa onsdag at de fortsatt ikke har sett noen bevis for Trumps påstand.
DN170317 Avvises i Washington ¶ Etterretningskomiteen i Senatet gikk tidligere ut mot Trumps avlyttingspåstander.
DN170317 Men etterretningskomiteen i Representantenes hus sier den ennå ikke mottatt opplysninger fra justisdepartementet som støtter anklagene Trump har framsatt, og onsdag ga den departementet frist til 20. mars med å legge fram bevis.
DN170317 Dagen før opplyste også etterretningskomiteen i Representantenes hus at den fortsatt venter på bevis som kan underbygge Trumps påstand.
DB170317 Avvises i Washington ¶ Etterretningskomiteen i Senatet har også gått ut mot Trumps avlyttingspåstander og uttalte denne uka at det ikke finnes noe som tyder på at Trump Tower ble utsatt for overvåking av en noen som helst slags del av den amerikanske regjering, verken før eller etter valgdagen.
DB170317 Etterretningskomiteen i Representantenes hus sa onsdag at de fortsatt ikke har sett noen bevis for Trumps påstand.
DB170317 Både lederne i etterretningskomiteen i Representantenes hus og leder i Senatets etterretningskomité har uttalt at de ikke har funnet noe som kan bevise at Trumps anklager mot Obama er sanne.
AP170317 Avvises i Washington ¶ Etterretningskomiteen i Senatet har også gått ut mot Trumps avlyttingspåstander.
AP170317 Avvises i Washington ¶ Etterretningskomiteen i Senatet har også gått ut mot Trumps avlyttingspåstander.
AA170317 Etterretningskomiteen i Senatet har også gått ut mot Trumps avlyttingspåstander og uttalte denne uka at det ikke finnes noe som tyder på at Trump Tower ble utsatt for overvåking av en noen som helst slags del av den amerikanske regjering, verken før eller etter valgdagen.
AA170317 Etterretningskomiteen i Representantenes hus sa onsdag at de fortsatt ikke har sett noen bevis for Trumps påstand.
AA170317 Etterretningskomiteen i Senatet slo torsdag fast at det ikke er lagt fram bevis for Trumps påstander. ( ©NTB ) ¶
AA170317 Etterretningskomiteen i Senatet gikk tidligere ut mot Trumps avlyttingspåstander.
VG170316 Onsdag kom også beskjeden om at etterretningskomiteen i Representantenes hus heller ikke har fått se noen beviser som underbygger at Trumps påstand stemmer.
DN170316 - Vi vil oversende noe til etterretningskomiteen ( House Permanent Select Committee on Intelligence ) veldig snart.
DB170316 Dagen før opplyste også etterretningskomiteen i Representantenes hus at den fortsatt venter på bevis som kan underbygge Trumps påstand.
AP170316 Republikaneren Devin Nunes og demokraten Adam Schiff, de to lederne i etterretningskomiteen i Representantenes hus, og deres motparter Richard Burr ( Rep. ) og Mark Warner ( Dem. ) i Senatetet sier alle at de fortsatt ikke har fått bevis overlevert fra Trump-administrasjonen.
AP170316 Etterretningskomiteen i Kongressen sier det ikke finnes bevis for at Obama avlyttet Trump.
AP170316 Etterretningskomiteen i Kongressen sier det ikke finnes bevis for at Obama avlyttet Trump.
AP170316 Republikaneren Devin Nunes og demokraten Adam Schiff, de to lederne i etterretningskomiteen i Representantenes hus, og deres motparter Richard Burr ( Rep. ) og Mark Warner ( Dem. ) i Senatetet sier alle at de fortsatt ikke har fått bevis overlevert fra Trump-administrasjonen.
AP170316 Republikaneren Devin Nunes og demokraten Adam Schiff, de to lederne i etterretningskomiteen i Representantenes hus, og deres motparter Richard Burr ( Rep. ) og Mark Warner ( Dem. ) i Senatetet sier alle at de fortsatt ikke har fått bevis overlevert fra Trump-administrasjonen.
AA170316 Men etterretningskomiteen i Representantenes hus sier den ennå ikke mottatt opplysninger fra justisdepartementet som støtter anklagene Trump har framsatt, og onsdag ga den departementet frist til 20. mars med å legge fram bevis.
AA170316 Dagen før opplyste også etterretningskomiteen i Representantenes hus at den fortsatt venter på bevis som kan underbygge Trumps påstand.
VG170315 Det hvite hus har ikke offentliggjort noen beviser i saken, men etterretningskomiteen i Representantenes hus har gitt dem en frist innen mandag den 20. mars til å komme med beviser som underbygger anklagene.
VG170315 Bedt om mer tid ¶ Etterretningskomiteen har gitt Det hvite hus en frist innen mandag den 20. mars til å legge frem beviser som underbygger de alvorlige anklagene fra presidenten.
VG170315 - Vi skal ta ting til komiteen ganske snart, sa Trump med adresse til etterretningskomiteen i Representantenes hus.
DN170315 Davis/AFP/NTB Scanpix ¶ Etterretningskomiteen i Representantenes hus slår fast at det ikke foregikk noen telefonavlytting av president Donald Trump under valgkampen.
DB170315 Lederne i etterretningskomiteen i Representantenes hus har ikke sett bevis som støtter påstanden om at Obama-administrasjonen avlyttet Donald Trump i fjor.
DB170315 Det skal holdes høringer i etterretningskomiteen både 20. og 28. mars.
BT170315 | Etterretningskomité : - Ingen bevis for at Obama avlyttet Trump ¶ Etterretningskomiteen i Representantenes hus venter fortsatt på bevis som kan støtte påstanden om at Obama-administrasjonen avlyttet Donald Trump i fjor.
BT170315 mars skal saken opp til høring i etterretningskomiteen .
AP170315 Republikaneren Devin Nunes og demokraten Adam Schiff i etterretningskomiteen i Representantenes hus sier begge at de fortsatt ikke har fått noen bevis overlevert fra justisdepartementet som tyder på at Trump ble avlyttet.
AP170315 Demokratene og Republikanernes ledere i etterretningskomiteen sier de ikke har sett noen bevis som underbygger president Donald Trumps beskyldning mot Barack Obama.
AA170315 | Etterretningskomité : - Ingen bevis for at Obama avlyttet Trump ¶ Etterretningskomiteen i Representantenes hus venter fortsatt på bevis som kan støtte påstanden om at Obama-administrasjonen avlyttet Donald Trump i fjor.
AA170315 mars skal saken opp til høring i etterretningskomiteen .
SA170314 Og jeg er veldig glad for at etterretningskomiteen i Representantenes hus etterforsker saken, sier hun i et intervju med ABC.
DN170314 Og jeg er veldig glad for at etterretningskomiteen i Representantenes hus etterforsker saken, sier hun i et intervju med ABC.
BT170314 Og jeg er veldig glad for at etterretningskomiteen i Representantenes hus etterforsker saken, sier hun i et intervju med ABC.
AP170314 Og jeg er veldig glad for at etterretningskomiteen i Representantenes hus etterforsker saken, sier hun i et intervju med ABC.
AP170314 Etterretningskomiteen i Representantenes hus har gitt departementet frist til 20. mars til å komme med et svar, og komiteen antyder at den vil gå til rettslige skritt om det ikke kommer noe.
AA170314 Etterretningskomiteen i Representantenes hus har gitt departementet frist til 20. mars til å komme med et svar, og komiteen antyder at den vil gå til rettslige skritt om det ikke kommer noe.
AA170314 Og jeg er veldig glad for at etterretningskomiteen i Representantenes hus etterforsker saken, sier hun i et intervju med ABC.
VG170313 I helgen krevde etterretningskomiteen i Representantenes hus at Trump la frem bevis for anklagene innen mandag - altså natt til tirsdag, norsk tid.
VG170313 Og jeg er veldig glad for at etterretningskomiteen i Representantenes hus etterforsker saken, sier hun i et intervju med ABC.
VG170313 Justisdepartementet har bedt nestlederen av etterretningskomiteen i Representantenes hus om « mer tid » for å samle bevis som støtter opp om President Trumps anklager om at Obama-administrasjonen avlyttet hans telefoner i Trump Tower under valgkampanjen, melder nyhetsbyrået AP.
VG170313 Justisdepartementet hadde fått frist fra etterretningskomiteen på å legge fram bevis for anklagene innen mandag - altså natt til tirsdag, norsk tid.
VG170313 Etterretningskomiteen i Representantenes hus har gitt departementet frist til 20. mars til å komme med et svar, og komiteen antyder at den vil gå til rettslige skritt om det ikke kommer noe.
SA170313 Han har fått frist til mandag til å legge fram overvåkingsbevis for etterretningskomiteen i Representantenes hus.
DN170313 Han har fått frist til mandag til å legge fram overvåkingsbevis for etterretningskomiteen i Representantenes hus.
DB170313 Og jeg er veldig glad for at etterretningskomiteen i Representantenes hus etterforsker saken, sier hun i et intervju med ABC, ifølge NTB.
DB170313 Én av dem som har vært mest kritisk til Trumps påstander, er Adam Schiff, demokratenes høyest rangerte medlem i etterretningskomiteen .
BT170313 Etterretningskomiteen i Representantenes hus har gitt departementet frist til 20. mars til å komme med et svar, og komiteen antyder at den vil gå til rettslige skritt om det ikke kommer noe.
AA170313 Han har fått frist til mandag til å legge fram overvåkingsbevis for etterretningskomiteen i Representantenes hus.
SA170312 | Trump må legge fram overvåkingsbevis før mandag ¶ Etterretningskomiteen i Representantenes hus vil se bevis for president Donald Trumps påstand om at telefonene hans ble avlyttet under presidentvalgkampen.
SA170312 I et brev fra etterretningskomiteen , som etterforsker påstandene, bes landets utøvende myndighet om at de innen mandag leverer bevis som støtter president Donald Trumps påstand.
SA170312 Det skal skje når Comey møter for etterretningskomiteen i forbindelse med en annen sak : Granskingen av russisk innblanding i valgkampen. ( ©NTB ) ¶
SA170312 Brevet som krever bevis er underskrevet av republikanske Devin Nunes, leder av etterretningskomiteen , og Adam Schiff som er Demokratenes fremste medlem i komiteen.
DN170312 | Krever at Trump legger frem bevis før mandag ¶ Etterretningskomiteen i Representantenes hus vil se bevis for president Donald Trumps påstand om at telefonene hans ble avlyttet under presidentvalgkampen.
DN170312 I et brev fra etterretningskomiteen , som etterforsker påstandene, bes landets utøvende myndighet om at de innen mandag leverer bevis som støtter president Donald Trumps påstand.
DN170312 Det skal skje når Comey møter for etterretningskomiteen i forbindelse med en annen sak : Granskingen av russisk innblanding i valgkampen. ( ©NTB ) ¶
DN170312 Brevet som krever bevis er underskrevet av republikanske Devin Nunes, leder av etterretningskomiteen , og Adam Schiff som er Demokratenes fremste medlem i komiteen.
AA170312 | Trump må legge fram overvåkingsbevis før mandag ¶ Etterretningskomiteen i Representantenes hus vil se bevis for president Donald Trumps påstand om at telefonene hans ble avlyttet under presidentvalgkampen.
AA170312 I et brev fra etterretningskomiteen , som etterforsker påstandene, bes landets utøvende myndighet om at de innen mandag leverer bevis som støtter president Donald Trumps påstand.
AA170312 Det skal skje når Comey møter for etterretningskomiteen i forbindelse med en annen sak : Granskingen av russisk innblanding i valgkampen.
AA170312 Brevet som krever bevis er underskrevet av republikanske Devin Nunes, leder av etterretningskomiteen , og Adam Schiff som er Demokratenes fremste medlem i komiteen.
AA170312 | Trump må legge fram overvåkingsbevis før mandag ¶ Etterretningskomiteen i Representantenes hus vil se bevis for president Donald Trumps påstand om at telefonene hans ble avlyttet under presidentvalgkampen.
AA170312 I et brev fra etterretningskomiteen , som etterforsker påstandene, bes landets utøvende myndighet om at de innen mandag leverer bevis som støtter president Donald Trumps påstand.
AA170312 Det skal skje når Comey møter for etterretningskomiteen i forbindelse med en annen sak : Granskingen av russisk innblanding i valgkampen. ( ©NTB ) ¶
AA170312 Brevet som krever bevis er underskrevet av republikanske Devin Nunes, leder av etterretningskomiteen , og Adam Schiff som er Demokratenes fremste medlem i komiteen.
DN170308 Etterretningskomiteen i Representantenes hus skal undersøke påstanden om samarbeid mellom Russland og Donald Trumps valgkamp.
AA170308 Nå sier også den republikanske tungvekteren Devin Nunes, lederen av etterretningskomiteen i Representantenes hus, at han ikke har set noen bevis for dette.
DB170306 Den republikanske lederen for etterretningskomiteen i Representantenes hus, Dev Nunes støtter dette.
DB170306 - Det ville være hjelpsomt dersom han leverte alle beviser han måtte ha til etterretningskomiteen .
VG170305 Leder for etterretningskomiteen i Senatet, Richard Burr, sier i en uttalelse at komiteen « vil følge bevisene dit de leder ».
VG170305 Leder av etterretningskomiteen i Representantenes hus og medlem av Trumps parti Republikanerne, Devin Nunes, sier i en uttalelse søndag at komiteen « vil granske hvorvidt regjeringen overvåket noe politisk partis valgkampmedarbeidere ».
VG170305 ), begge medlemmer av etterretningskomiteen i Representantenes Hus, under en pressekonferanse tidligere i uken.
AA170305 | Etterretningskomité skal undersøke avlyttingspåstander ¶ Etterretningskomiteen i Representantenes hus skal undersøke president Donald Trumps påstander om at Trump Tower ble avlyttet under valgkampen.
DB170304 Etterretningskomiteen i Representantenes hus skal granske påstandene om forbindelsene mellom Trumps valgkamporganisasjon og russiske myndigheter.
DB170303 Det samme gjør etterretningskomiteen i Representantenes hus.
DB170302 Det samme gjør etterretningskomiteen i Representantenes hus.
DB170302 I disse tilfellene kan det faktisk lønne seg ! fra Easyshopper ¶ Etterretningskomiteen i Representantenes hus skal undersøke påstanden om samarbeid mellom Russland og Donald Trumps valgkamp, opplyser et ledende komitémedlem.
BT170302 | Komité skal granske eventuell russisk kontakt ¶ Etterretningskomiteen i Representantenes hus skal undersøke påstanden om samarbeid mellom Russland og Donald Trumps valgkamp, opplyser et ledende komitémedlem.
DB170228 - Fem tjenestemenn på minister-nivå som jobbet under Nord-Koreas leder, Kim Jong-un, har blitt henrettet med kanon, sier Kim Byung-kee, et medlem i etterretningskomiteen i den sørkoreanske nasjonalforsamlingen, til CNN.
AP170222 Senator Dianne Feinstein, som sitter i både justis- og etterretningskomiteen , sier at hun anser dette for å være et klart brudd på grunnlovens krav om at amerikanske politikere ikke skal motta gaver fra utenlandske myndigheter.
DN170216 Etterretningskomiteen har fullmakter til å utstede og forkynne stevninger, som tvinger en person til enten å fremlegge dokumentasjon eller stille som vitne under ed.
VG170215 Etter et attentatforsøk i 2012 skal Kim Jong-nam ha sendt et brev til halvbroren og bedt for sitt eget og sin families liv, ifølge Kim Byung-kee, et medlem i etterretningskomiteen i den sørkoreanske nasjonalforsamlingen onsdag.
SA170215 - Han sendte i april 2012 et brev til Kim Jong-un der han ba for sin familie og sitt eget liv, sa Kim Byung-kee, et medlem i etterretningskomiteen i den sørkoreanske nasjonalforsamlingen onsdag.
AA170215 - Han sendte i april 2012 et brev til Kim Jong-un der han ba for sin familie og sitt eget liv, sa Kim Byung-kee, et medlem i etterretningskomiteen i den sørkoreanske nasjonalforsamlingen onsdag.
DN170214 Blant dem er senator Roy Blunt, som sitter i etterretningskomiteen .
AA170214 Blant dem er senator Roy Blunt, som sitter i etterretningskomiteen .
AP170120 I tillegg til denne etterforskningen har etterretningskomiteen i Senatet kunngjort at de ønsker å sette i gang en egen etterforskning for å undersøke mulige forbindelser mellom Trump-kampanjen og russiske tjenestefolk.
DB170111 - Vladimir Putin skal ha fått en preferanse for Trump litt etter sommeren, sa Clapper til etterretningskomiteen .
DB170110 - Vladimir Putin skal ha fått en preferanse for Trump litt etter sommeren, sa Clapper til etterretningskomiteen .
AP160323 - Dette kan være en av de farligste fasene, sa Schiff som sitter i etterretningskomiteen i Representantenes hus.