AA171009 Gruppa består i hovedsak av muslimske ugandiske ekstremister . ( ©NTB ) ¶
DB171007 Førstekandidat for partiet i Oslo, Max Hermansen, har uttalt at «... de fleste muslimer, iallfall mennene, er ekstremister .
DN171006 Begrunnelsen til de fire var at Qatar angivelig støtter ekstremister og har et for nært forhold til Iran.
VG171002 Vi lever i en tid med terrorangrep i rekke land, utført av individer med tilknytning til den såkalte islamske stat ( IS ) eller lignende ekstremister .
DN171002 Kobilica sier han er lei av at muslimer blir plassert i samme bås som ekstremister .
DA171002 Kobilica sier han er lei av at muslimer blir plassert i samme bås som ekstremister .
AA171002 Kobilica sier han er lei av at muslimer blir plassert i samme bås som ekstremister .
VG171001 Nazidemonstrasjoner har gjentatte ganger endt med voldelige konfrontasjoner mellom ekstremister og svensk politi de siste årene.
VG170930 Nazidemonstrasjoner har gjentatte ganger endt med voldelige konfrontasjoner mellom ekstremister og svensk politi de siste årene.
VG170930 Nazidemonstrasjoner har gjentatte ganger endt med voldelige konfrontasjoner mellom ekstremister og svensk politi de siste årene.
VG170929 - Selvfølgelig finnes det ekstremister i partiet, og det er en del høyreradikale som stemte på dem, men det er ikke de som utgjør majoriteten.
DB170928 Ranstorp mener at « hacking for hire » - hvor hackere leier ut sin ekspertise til ekstremister - er et større problem.
VG170926 Irak er styrt av islamske ekstremister , mens Kurdistan er sekulært og åpent, mener han.
AP170923https://www.aftenposten.no/verden/i/ldXWM/Dette-er-metoden-som-trolig-sikrer-Merkel-en-fjerde-valgseier - Er det en god taktikk at Merkel gjennomfører disse valgkampmøtene der ekstremister protesterer, som om ingenting skjer, som om alt er normalt ?
DA170919 Israel har ofte hatt nytte av å beskrive bosetterne som en gruppe ekstremister som de ikke har kontroll over.
AA170918 Iran har tidligere gjort forsøk på å skjule sitt kjernefysiske program og sin støtte til ekstremister i utlandet, mener Washington.
DB170916 Likevel tok Putins talsmann Dmitrij Peskov i forrige uke klar stilling til « Matilda », da han ba politiet slå hardt ned på det han kalte « ekstremister » som på ulovlig vis prøvde å stanse visningen av filmen.
AP170914https://www.aftenposten.no/verden/i/kkkML/Alternative-fr-Deutschland-blir-forste-ytre-hoyre-parti-i-den-tyske-Forbundsdagen-pa-56-ar - Utfordringen er at det sitter to-tre ekstremister i ledelsen.
AP170914https://www.aftenposten.no/verden/i/kkkML/AfD-blir-forste-ytre-hoyre-parti-i-den-tyske-Forbundsdagen-pa-56-ar - Utfordringen er at det sitter to-tre ekstremister i ledelsen.
DB170910 Først og fremst er jeg redd for den gryende framveksten av voldelige ekstremister på høyresida som vil bruke vold for å nå politiske mål.
AA170910 Skuddvekslingen startet da sikkerhetsstyrkene aksjonerte mot to leiligheter i Ard al-Lewa-nabolaget etter tips om at det oppholdt seg ekstremister der.
DN170909 De fire landene anklager Qatar for å støtte ekstremister og terrorgrupper.
AP170905https://www.aftenposten.no/verden/i/zmk1O/Russiske-Maria-22-brukte-ikke-hijab-Da-startet-jakten-pa-henne_-og-pa-vei-til-Norge-ble-hun-tatt Hun hadde fått reisebevis for flyktninger og Schengen-visum fra den norske ambassaden i Moskva fordi hun var forfulgt av familien og muslimske russiske ekstremister .
VG170902 Militæret og ekstremister setter fyr på oss, dreper oss og brenner landsbyene våre, sier flyktningen Karim, som bare vil oppgi fornavnet sitt, til nyhetsbyrået AP.
DA170830 Lederen for al Qaida-terroristene som angrep New York i 2001, Mohammad Atta, var fra Egypt, og senest i 2015 greide islamistiske ekstremister å styrte et fly over Sinai-ørkenen, denne gangen et russisk passasjerfly med 217 passasjerer.
VG170828 Sunnimuslimske ekstremister regner sjiamuslimer for å være frafalne og begår jevnlig angrep mot sjiabefolkede områder i Irak.
AP170828https://www.aftenposten.no/verden/i/Kw64E/Minst-tolv-drept-av-bombe-pa-marked-i-Bagdad Sunnimuslimske ekstremister regner sjiamuslimer for å være frafalne og begår jevnlig angrep mot sjiabefolkede områder i Irak.
AA170828 Sunnimuslimske ekstremister regner sjiamuslimer for å være frafalne og begår jevnlig angrep mot sjiabefolkede områder i Irak.
VG170827 Forsøket på en fredelig revolusjon i Syria, gikk aldri som mange håpet på : Massakre, kjemiske våpen som kveler barn, ekstremister , knuste byer, masseflukt, og stormaktskonflikt er konsekvensen av en krig ingen klarer å vinne.
VG170825 Italias etterretningssjef inntil i fjor, Giampiero Massolo, har sagt at italienerne lærte en sviende lekse under de 14 « blyårene » fra 1968, da myndighetene måtte hamle opp med voldelige ekstremister på både høyre- og venstresiden.
VG170825 En innførende bok som Selbekk anbefales å lese er « Refuting ISIS » til nevnte Shaykh Yaqoubi, som på teologisk grunnlag viser at moderne muslimske ekstremister bryter med tradisjonell og mainstream islam.
AA170825 IS består av sunnimuslimske ekstremister . ( ©NTB ) ¶
DB170824 Men denne kampen er nødvendig fordi islamofascistiske ekstremister utgjør en trussel mot oss alle.
AA170824 Hovedbegrunnelsen var Qatars bånd til Iran og påstander om at landet støtter ekstremister , en anklage Doha avviser.
AA170823 Qatar har avvist beskyldningene om at det støtter ekstremister . ( ©NTB ) ¶
DN170822 TiIlerson viser til at Pakistan i dag har såkalt privilegert status som alliert utenfor NATO og sier at det kan bli en endring på dette dersom landet forblir en trygg havn for ekstremister .
AP170820https://www.aftenposten.no/verden/i/wW8O1/Moren-til-terrorettersokt--Overgi-deg Politiet mener terrorcellen skal ha forberedt aksjonene i over seks måneder, og at de har hatt kontakt med andre ekstremister .
DB170819 » Komiteen påpeker at Det hvite hus siden Reagan-regjeringen på 80-talllet har hatt en slik komité, men at de ikke ønsker å være del av en gruppe som hauser opp ekstremister .
DB170819 Dette trekket har de helt til felles med både den ekstreme høyresida, og voldelige religiøse ekstremister .
DB170819 Det gjør de også med trusselen fra islamistiske ekstremister og høyreekstreme.
DB170819 Aydar og Valen kritiserer denne setningen i kronikken : « Høyreekstreme og nynazister har mye til felles med ytre venstre eller religiøse ekstremister .
AP170819https://www.aftenposten.no/verden/i/AOlQ5/Svarte-frykter-at-Trump-norer-opp-under-farlige-krefter-Na-vil-de-ta-opp-kampen Hva hvis noen blir provosert og jeg tiltrekker meg ekstremister ?
DB170817 I mine øyne er autoritære kapitalister som Donald Trump ekstremister av verste sort : De undergraver daglig velferden og sikkerheten til millioner av mennesker.
DB170816 Som foreldre har vi hatt gleden av å være med Yousef på jobb når han har jobbet med ungdom som har hatt det vanskelig, og vi har blitt like glad i mange av disse ungdommene som han har, dette er ungdommer som samfunnet har sett på som ekstremister og terrorister, men som han har sett på som mennesker, og selv om det var vanskelig for oss i starten å se mennesket bak det monsteret som var synlig på utsiden, så har den ue
DA170816 - Høyreekstreme og nynazister har mye til felles med ytre venstre eller religiøse ekstremister .
AA170816 - Høyreekstreme og nynazister har mye til felles med ytre venstre eller religiøse ekstremister .
VG170815 Etter at selv fremtredende republikanere som senatorene Gary Cordner og Orrin Hatch gikk ut og sa at man måtte kalle ondskapen ved dens rette navn, ble det understreket fra Det hvite hus at presidentens uttalelse « selvfølgelig omfatter rasister, Ku Klux Klan, nynazister og andre ekstremister ».
DB170815 Han uttalte at det var ekstremister på begge sider og at dette dreide seg om et lite, kristent blad.
DA170815 Amerikanske sikkerhetsmyndigheter anser høyreekstreme voldelige ekstremister som en større trussel for sikkerheten enn radikaliserte muslimer, ifølge Triangle Center on Terrorism and Homeland Security, skriver VG.
DB170814 EKSTREMISTER : Tidligere SV-leder Theo Koritzinsky kalte sentrumspartiene for ekstremister , og mente at det derfor var « umulig » å danne en sentrumsregjering.
DB170814 EKSTREMISTER : Tidligere SV-leder Theo Koritzinsky kalte sentrumspartiene for ekstremister, og mente at det derfor var « umulig » å danne en sentrumsregjering.
AP170814https://www.aftenposten.no/meninger/leder/i/MVO00/Aftenposten-mener-Trump-er-forkastelig-unnvikende Nå viser det seg at Trump selv ikke klarer å uttrykke seg med noe i nærheten av nødvendig klarhet om en annen type ekstremister , nemlig hvite, amerikanske rasister og nazister.
VG170813 Da skrev VG at amerikanske sikkerhetsmyndigheter ser på høyreekstreme voldelige ekstremister som en større sikkerhetstrussel enn radikaliserte muslimer.
DB170811 Hvor det går inflasjon i ord som " venstresiden ", " feminister ", " muslimer ", " innvandrere ", " antirasister ", " asylaktivister ", " Tante Sofie ", " politiske korrekte ", " eliten " og noen lånt fra britiske tidligere ekstremister ( Maajid Nawaz red.anm ) : " regressive Left ", " Islamo-Left " osv.
DB170811 Høyreekstreme og nynazister har mye til felles med ytre venstre eller religiøse ekstremister .
DB170810 Men når det kommer til å ta avstand fra hatytringer fra ekstremister så er det noe jeg har gjort, Erna Solberg har gjort det, jeg vet at Audun Lysbakken har gjort det og jeg tror Jonas Gahr Støre også har gjort det.
DB170810 Når ekstremister er noen tastetrykk unna, føles det mye nærmere og reelt enn det gjorde tidligere.
VG170809 Riktignok vedgår Selbekk i en liten passasje av teksten sin at muslimhat gjør inntrykk på ham, men det virker hult all den tid han bruker så mye krefter på at islamskepsis er høyst rasjonelt fordi noen få muslimer er ekstremister og begår terroraksjoner.
VG170808 Vi kan ikke ha ekstremister til å jobbe mot ekstremisme.
VG170807 Vi har hatt barn som er blitt misbrukt av voksne, og andre barn som er blitt forsøkt rekruttert av ekstremister , forteller Yasmin.
DB170807 Opposisjonen er nå blitt ekstremister og terrorister, sier hun ifølge Ap.
AA170804 - Vi jobber med å se på lovendringer for å hindre at ekstremister får komme til Norge, de som ikke kjenner vårt samfunn og forfekter verdier som ikke er forenlig med våre verdier, sier den norske innvandrings- og integreringsministeren.
DA170802 I en tale nettopp ved al-Azhar-universitetet sa han at islam i dag var på feil spor - ofte kapret av ekstremister - og at han selv skulle lede veien for å en verdensomspennende reform.
AP170801https://www.aftenposten.no/verden/i/MVbro/Etter-at-hun-apnet-en-moske-hvor-ogsa-homofile-er-velkommen_-ma-hun-passes-pa-av-seks-politifolk-dognet-rundt Fra Ankara anklages moskeen for å være ekstremister og mange hevder at moskeen slett ikke er en moské.
AP170801https://www.aftenposten.no/verden/i/MVbro/Etter-at-hun-apnet-en-moske-hvor-ogsa-homofile-er-velkommen_-ma-hun-passes-pa-av-seks-politifolk-dognet-rundt - Vi preker kjærlighet og fred, de kaller oss ekstremister .
AP170801https://www.aftenposten.no/verden/i/MVbro/Etter-at-hun-apnet-en-moske-hvor-ogsa-homofile-er-velkommen_-ma-hun-passes-pa-av-seks-politifolk-dognet-rundt - De kaller oss ekstremister
AA170728 Jeg har selv snakket med foreldre i Gaza som er redde for at ungene deres skal bli ekstremister , på grunn av blokaden, sier Næss.
AA170724 De fire landene anklager Qatar for å støtte ekstremister og terrorgrupper.
DN170723 De fire landene har anklaget Qatar for å støtte ekstremister og terrorgrupper.
AA170723 De fire landene har anklaget Qatar for å støtte ekstremister og terrorgrupper.
DB170722 Den hatske og splittende retorikken som nå er blitt gjengs tone i mange kommentarfelt, er det bare ekstremister på begge sider som tjener på.
AA170719 Har fantes det punkter om å begrense forbindelsene til Iran, sende tyrkiske soldater ut av Qatar og stenge Al Jazeera - i tillegg til å slutte å støtte ekstremister .
AA170719 De fire landene har anklaget Qatar for å støtte ekstremister og terrorgrupper.
DB170717 De finansierer og støtter ekstremister fra Taliban til Hamas og Kadhafi.
AA170716 President Donald Trumps sjefstrateg Steve Bannon og kristne ekstremister som står på Trumps side, omtales av pave Frans' rådgivere som farlige fundamentalister.
VG170713 Kommentar : Norske støttekroner til ekstremister
VG170713 Dét er grunnen til at de fleste synes det er greit at politiet har voldsmonopol - og at ekstremister overvåkes.
DN170710 - Usle, voldelige, kriminelle ekstremister , akkurat som nynazister og islamister, sier de Maiziere.
AP170708https://www.aftenposten.no/meninger/leder/i/99Xnd/Aftenposten-mener-Suksess-med-bismak-for-G20-i-Hamburg Kampene mellom venstreorienterte ekstremister og politifolk ble langt verre enn ventet.
DN170707 I juni kunngjorde de fire statene at alle diplomatiske bånd med Qatar blir kuttet grunnet mistanke om at landet støtter islamistiske ekstremister og har nære bånd med Saudi-Arabias erkefiende Iran.
AA170707 I juni kunngjorde de fire statene at alle diplomatiske bånd med Qatar blir kuttet grunnet mistanke om at landet støtter islamistiske ekstremister og har nære bånd med Saudi-Arabias erkefiende Iran. ( ©NTB ) ¶
VG170704 Selv om det ikke bare er muslimske ekstremister som begår dødelige angrep i verden, viser de siste månedenes hendelser i Europa at det er nødvendig å holde tett øye med potensielt voldelige islamistiske miljøer, også i Norge.
VG170704 Vi må ikke være naive i møte med ekstremister .
VG170704 I en kronikk i VG skriver Abid Raja at til tross for at det ikke bare er muslimske ekstremister som begår dødelige angrep i verden, viser de siste månedenes hendelser i Europa at det er nødvendig å holde tett øye med potensielt voldelige islamistiske miljøer i Norge.
VG170704 - Ikke alle ekstremister kan endres.
AP170704https://www.aftenposten.no/verden/Ytre-hoyre_-ytre-venstre-og-islamister-Trusselen-fra-ekstremister-oker-fra-alle-kanter-i-Tyskland-624560b.html Trusselen fra ekstremister øker fra alle kanter i Tyskland.
AP170704https://www.aftenposten.no/verden/Ytre-hoyre_-ytre-venstre-og-islamister-Trusselen-fra-ekstremister-oker-fra-alle-kanter-i-Tyskland-624560b.html De klarer å holde kontroll, og selv om det er flere ekstremister enn før er det også slik at « vi aldri før har utvist, fengslet eller dømt så mange farlige islamister.
AP170704https://www.aftenposten.no/verden/Ytre-hoyre_-ytre-venstre-og-islamister-Trusselen-fra-ekstremister-oker-fra-alle-kanter-i-Tyskland-624560b.html Cyberangrep, terrortrussel fra islamister, voldelige ekstremister fra både høyre og venstre og spionasje fra andre land - på alle felter forsterkes trusselen mot Tyskland.
AP170703https://www.aftenposten.no/verden/-Trump-i-samtaler-med-golfstatene--624476b.html Flere av de arabiske landene har anklaget Qatar for å blant annet støtte muslimske ekstremister .
AA170703 Flere av de arabiske landene har anklaget Qatar for å blant annet støtte muslimske ekstremister .
DB170702 Væpnede ekstremister skal ha hatt tilhold på Mindanao siden 1970-tallet, ifølge kanalen.
DB170701 Forfølgelsen av folkegruppen, blant annet fra buddhistiske ekstremister , har eskalert de siste årene.
AA170630 Soldatene skal motarbeide trusselen fra ekstremister i regionen. ( ©NTB ) ¶
AP170629https://www.aftenposten.no/verden/Irakiske-styrker-hevder-a-ha-erobret-ikonisk-Mosul-moske-624267b.html 100 bevæpnede ekstremister ¶ 100 godt væpnede ekstremister antas å fortsatt holde til i gamlebyen, i tillegg til titusenvis av sivile, som gradvis har strømmet ut av skadete bygninger til sikkerhet i løpet av den siste uken.
AP170629https://www.aftenposten.no/verden/Irakiske-styrker-hevder-a-ha-erobret-ikonisk-Mosul-moske-624267b.html 100 bevæpnede ekstremister ¶ 100 godt væpnede ekstremister antas å fortsatt holde til i gamlebyen, i tillegg til titusenvis av sivile, som gradvis har strømmet ut av skadete bygninger til sikkerhet i løpet av den siste uken.
AP170629https://www.aftenposten.no/verden/-Iraks-statsminister-erklarer-IS-undergang-624267b.html 100 bevæpnede ekstremister ¶ 100 godt væpnede ekstremister antas å fortsatt holde til i gamlebyen, i tillegg til titusenvis av sivile, som gradvis har strømmet ut av skadete bygninger til sikkerhet i løpet av den siste uken.
AP170629https://www.aftenposten.no/verden/-Iraks-statsminister-erklarer-IS-undergang-624267b.html 100 bevæpnede ekstremister ¶ 100 godt væpnede ekstremister antas å fortsatt holde til i gamlebyen, i tillegg til titusenvis av sivile, som gradvis har strømmet ut av skadete bygninger til sikkerhet i løpet av den siste uken.
SA170625 Tidligere i år er Storbritannia blitt rammet av flere terrorangrep begått av muslimske ekstremister . 22 mennesker ble drept i angrepet etter en konsert i Manchester i mai.
DN170625 Tidligere i år er Storbritannia blitt rammet av flere terrorangrep begått av muslimske ekstremister . 22 mennesker ble drept i angrepet etter en konsert i Manchester i mai.
BT170625https://www.bt.no/nyheter/utenriks/Bil-kjorte-inn-i-muslimsk-folkemengde-i-Newcastle-336131b.html Tidligere i år er Storbritannia blitt rammet av flere terrorangrep begått av muslimske ekstremister . 22 mennesker ble drept i angrepet etter en konsert i Manchester i mai.
VG170624 Siden juli i fjor er rundt 40 personer, inkludert saudiarabiske og pakistanske borgere, arrestert og anklaget for å ha forbindelser til ekstremister .
VG170624 Det er særdeles viktig å stanse pengestrømmen til ekstremister , men isolasjonen av Qatar har andre motiver.
AA170624 Siden juli i fjor er rundt 40 personer, inkludert saudiarabiske og pakistanske borgere, arrestert og anklaget for å ha forbindelser til ekstremister . ( ©NTB ) ¶
SA170623 Siden juli i fjor er rundt 40 personer, inkludert saudiarabiske og pakistanske borgere, arrestert og anklaget for å ha forbindelser til ekstremister .
DB170623 Siden juli i fjor er rundt 40 personer, inkludert saudiarabiske og pakistanske borgere, arrestert og anklaget for å ha forbindelser til ekstremister .
AP170623https://www.aftenposten.no/verden/Fem-pagrepet-for-terrorplaner-i-Mekka-623902b.html Siden juli i fjor er rundt 40 personer, inkludert saudiarabiske og pakistanske borgere, arrestert og anklaget for å ha forbindelser til ekstremister .
AP170622 En rekke kjente ekstremister har bodd eller oppholdt seg i denne Brussel-bydelen.
AA170622 En rekke kjente ekstremister har bodd eller oppholdt seg i denne Brussel-bydelen.
VG170619 Tiltrakk seg ekstremister
SA170619 Tiltrakk seg ekstremister
FV170619 Tiltrakk seg ekstremister
DN170619https://www.dn.no/nyheter/2017/06/19/0736/Abu-Hamza-al-Masri/may-et-mulig-terrorangrep Tiltrakk seg ekstremister
DN170619 Tiltrakk seg ekstremister
DN170619 Tiltrakk seg ekstremister
DA170619 Tiltrakk seg ekstremister
BT170619https://www.bt.no/nyheter/utenriks/Varebil-kjorte-inn-i-folkemengde-ved-mosk-i-London-335845b.html Tiltrakk seg ekstremister
AP170619https://www.aftenposten.no/verden/-Bil-er-nytt-angrepsvapen-ogsa-for-hoyreekstreme-Ikke-uventet-at-det-drar-seg-til_-mener-forsker-623493b.html Rekrutteringsdrivhus for ekstremister : Storbritannia er « nervesenteret » for jihadistiske terrorister i hele Europa ¶
AP170619 Rekrutteringsdrivhus for ekstremister : Storbritannia er « nervesenteret » for jihadistiske terrorister i hele Europa ¶
VG170618 Mali har tidligere vært åsted for en rekke angrep fra islamistiske ekstremister , blant annet rettet mot FN-styrken MINUSMA.
DB170618 Siden 2013 har Mali vært åsted for en rekke angrep fra islamistiske ekstremister , blant annet rettet mot FN-styrken MINUSMA.
DA170618 Mali har tidligere vært åsted for en rekke angrep fra islamistiske ekstremister , blant annet rettet mot FN-styrken MINUSMA.
AP170618 Mali har tidligere vært åsted for en rekke angrep fra islamistiske ekstremister , blant annet rettet mot FN-styrken MINUSMA.
AP170618 Mali har tidligere vært åsted for en rekke angrep fra islamistiske ekstremister , blant annet rettet mot FN-styrken MINUSMA.
AP170618 Mali har tidligere vært åsted for en rekke angrep fra islamistiske ekstremister , blant annet rettet mot FN-styrken MINUSMA.
AA170617 Islamistiske ekstremister har stått bak en rekke angrep nord i Mali.
DN170616 Modernisert sikkerhetslov gir ikke ekstra verktøy mot ekstremister som måtte planlegge terroranslag i Norge.
DN170616 - Det folk flest er mest redde for er kanskje én eller en håndfull ekstremister som planlegger et terroranslag.
BT170615 Barnevernsdebatten i Norge domineres av « ekstremister på begge sider », for å låne et uttrykk fra Midtøstendebatten.
SA170613 Både Frankrike og Storbritannia har i løpet av de siste par årene vært rammet av flere terrorangrep begått av islamistiske ekstremister som har tatt mange liv.
AA170613 Både Frankrike og Storbritannia har i løpet av de siste par årene vært rammet av flere terrorangrep begått av islamistiske ekstremister som har tatt mange liv. ( ©NTB ) ¶
DB170612 Jeg er vant med å utestenge og slette kommentarer fra ekstremister og ytterliggående nett-troll på begge sider.
VG170611 Daily Mirror kaller samarbeidet « en koalisjon av skrullinger » og ifølge Independent har partiet et uavklart forhold til terrorister og voldelige ekstremister i konflikten i Nord-Irland.
VG170611 Jeg er vant med å utestenge og slette kommentarer fra ekstremister og ytterliggående nettroll på begge sider.
SA170611 Jeg er vant med å utestenge og slette kommentarer fra ekstremister og ytterliggående nett-troll på begge sider.
DB170611 Jeg er vant med å utestenge og slette kommentarer fra ekstremister og ytterliggående nett-troll på begge sider.
DA170611 Jeg er vant med å utestenge og slette kommentarer fra ekstremister og ytterliggående nett-troll på begge sider.
VG170609 Crosbys selskap sto også bak valgkampen til Zac Goldsmith for borgermester i London, og fikk krass kritikk for å ha sammenlignet Labour-kandidat og senere vinner Sadiq Khan med islamistiske ekstremister .
SA170609 Tre islamistiske ekstremister gikk amok og kjørte ned mennesker på London Bridge, og fulgte opp med å stikke ned tilfeldige med kniv.
FV170609 Tre islamistiske ekstremister gikk amok og kjørte ned mennesker på London Bridge, og fulgte opp med å stikke ned tilfeldige med kniv.
AP170609 Tre islamistiske ekstremister gikk amok og kjørte ned mennesker på London Bridge, og fulgte opp med å stikke ned tilfeldige med kniv.
AP170607https://www.aftenposten.no/verden/IS-truet-med-angrep-for-10-ar-siden--na-hevder-de-a-sta-bak-kompleks-og-koordinert-terror-i-Teheran-622673b.html OSLO/ISTANBUL ( Aftenposten ) : IS sier de sto bak to angrep i Irans hovedstad Teheran onsdag, melder Site Intelligence Group, en gruppe som overvåker ekstremister på nett.
AP170607 OSLO/ISTANBUL ( Aftenposten ) : IS sier de sto bak to angrep i Irans hovedstad Teheran onsdag, melder Site Intelligence Group, en gruppe som overvåker ekstremister på nett.
AP170607 OSLO/ISTANBUL ( Aftenposten ) : IS sier de sto bak to angrep i Irans hovedstad Teheran onsdag, melder Site Intelligence Group, en gruppe som overvåker ekstremister på nett.
AA170607 Politiet er under økende press for å forklare hvorfor en av de tre gjerningsmennene, som alle ble skutt og drept kort tid etter at angrepet startet, havnet under radaren på tross av kjente forbindelser til ekstremister .
AA170607 I skyggen av terror på britisk jord sto Theresa May frem søndag med krav om hardere tiltak mot islamistiske ekstremister .
VG170606 De forente arabiske emirater anklager Qatar for å undergrave stabiliteten i regionen med sin « støtte og finansiering av terrorister, ekstremister og sektlignende organisasjoner ».
AA170605 De forente arabiske emirater anklager Qatar for å undergrave stabiliteten i regionen med sin « støtte og finansiering av terrorister, ekstremister og sektlignende organisasjoner ».
AA170605 De forente arabiske emirater gir diplomater fra Qatar 48 timer på å forlate landet, og anklager Qatar for å undergrave stabiliteten i regionen med sin « støtte og finansiering av terrorister, ekstremister og sektlignende organisasjoner ».
DN170604 mai 2013 : En mann ble drept av to ekstremister i London. * 30. juni 2007 : To menn, angivelig radikale islamister, kjørte en tankbil inn i terminalen ved Glasgow lufthavn.
DB170604 Frata ekstremister områdene hvor får operere fritt, for eksempel i Syria og Irak.
DB170604 Frata ekstremister områdene hvor får operere fritt, for eksempel i Syria og Irak.
BT170604 mai 2013 : En mann ble drept av to ekstremister i London. 30. juni 2007 : To menn, angivelig radikale islamister, kjørte en tankbil inn i terminalen ved Glasgow lufthavn.
AP170602 Ernesto Abella, en talsmann for president Rodrigo Duterte, sier derimot at det ikke er noen bevis som knytter angrepet til kampene som for tiden pågår mellom regjeringsstyrker og islamistiske ekstremister sør i landet.
VG170531 | Frp på Stortinget vil frata ekstremister Nav-støtte ¶
VG170531 Frp på Stortinget ønsker å kunne frata antatte ekstremister Nav-støtte.
DN170530 Terrorforsker Magnus Ranstorp sier at saken gir et helt nytt bilde av hvordan ekstremister i Norden systematisk greier å lure til seg store pengesummer.
DB170530 Terrorforsker Magnus Ranstorp sier at saken gir et helt nytt bilde av hvordan ekstremister i Norden systematisk greier å lure til seg store pengesummer.
BT170530 Terrorforsker Magnus Ranstorp sier at saken gir et helt nytt bilde av hvordan ekstremister i Norden systematisk greier å lure til seg store pengesummer.
AA170530 Terrorforsker Magnus Ranstorp sier at saken gir et helt nytt bilde av hvordan ekstremister i Norden systematisk greier å lure til seg store pengesummer.
AA170530 Militærsjefen på Filippinene opplyser at tre malaysiere, en indonesier og muligens arabiske ekstremister er drept i Marawi.
VG170528 Inspirert ekstremister
VG170528 kjent som mentor til norske Profetens Ummah, og har inspirert utallige ekstremister .
DN170525 Trump var mer opptatt i talen av at Nato bruker ressurser på å fjerne terrorister og ekstremister - ja « losers, they are losers », føyde han til.
AP170525 Noen bekjente har sagt at faren var imot IS og ekstrem islamisme, mens andre sier at han har hatt både kontakt og sympatier med ekstremister .
AA170525 Eksplosjonene inntraff dagen etter at Kenyas politisjef Joseph Boinnet kunngjorde at ekstremister fra al-Shabaab i Somalia har trappet opp sine angrep i Kenya.
BT170524 - Har du hørt noen i familien uttrykke sympati for ekstremister ?
AP170524https://www.aftenposten.no/verden/Storbritannia-er-nervesenteret-for-jihadistiske-terrorister-i-hele-Europa-621815b.html Vi vil ikke ende opp med ekstremister og er svært forsiktig med hvilke imamer vi ansetter.
AP170524https://www.aftenposten.no/verden/Storbritannia-er-nervesenteret-for-jihadistiske-terrorister-i-hele-Europa-621815b.html Mange britiske ekstremister har snakket varmt om å slutte seg til IS.
AP170524https://www.aftenposten.no/verden/Storbritannia-er-nervesenteret-for-jihadistiske-terrorister-i-hele-Europa-621815b.html Hun påpeker at ekstremister promoterer dette offer-narrativet, og bruker det til å rekruttere britiske muslimer.
AP170524https://www.aftenposten.no/verden/Storbritannia-er-nervesenteret-for-jihadistiske-terrorister-i-hele-Europa-621815b.html Ett eksempel er at nettverket bak terroren i Paris og Belgia møtte britiske ekstremister før angrepet, ifølge FFIs kartlegging av angrep i Europa.
AP170524https://www.aftenposten.no/verden/Storbritannia-er-nervesenteret-for-jihadistiske-terrorister-i-hele-Europa-621815b.html Både Luton og Birmingham har i årevis vært rekrutteringsdrivhus for ekstremister .
AP170524https://www.aftenposten.no/verden/Storbritannia-er-nervesenteret-for-jihadistiske-terrorister-i-hele-Europa-621815b.html - Det er et stort miljø med hundrevis av militante ekstremister i Storbritannia, sier Nesser, som er tilknyttet Forsvarets forskningsinstitutt ( FFI ).
AP170524 Vi vil ikke ende opp med ekstremister og er svært forsiktig med hvilke imamer vi ansetter.
AP170524 Mange britiske ekstremister har snakket varmt om å slutte seg til IS.
AP170524 Hun påpeker at ekstremister promoterer dette offer-narrativet, og bruker det til å rekruttere britiske muslimer.
AP170524 Ett eksempel er at nettverket bak terroren i Paris og Belgia møtte britiske ekstremister før angrepet, ifølge FFIs kartlegging av angrep i Europa.
AP170524 Både Luton og Birmingham har i årevis vært rekrutteringsdrivhus for ekstremister .
AP170524 - Det er et stort miljø med hundrevis av militante ekstremister i Storbritannia, sier Nesser, som er tilknyttet Forsvarets forskningsinstitutt ( FFI ).
AA170524 Ifølge myndighetene er det ekstremister tilknyttet IS som står bak onsdagens bortføringer.
AA170524 | Politirazzia i Berlin mot antatte islamske ekstremister
DN170523 Terrorister og ekstremister må fordrives fra våre samfunn for alltid.
DN170523 Det er ikke kjent hvem som sendte opp raketten fra Sinai-halvøya i Egypt, men ekstremister har tidligere påtatt seg ansvar for lignende angrep.
AA170523 Terrorister og ekstremister må fordrives fra våre samfunn for alltid.
AA170523 Det er ikke kjent hvem som sendte opp raketten fra Sinai-halvøya i Egypt, men ekstremister har tidligere påtatt seg ansvar for lignende angrep.
DA170522 I sitt arbeid mot ekstremisme har Kriminalvården i Sverige identifisert et tjuetalls ekstremister blant innsatte i svenske fengsler.
DA170522 ( NTB ) ¶ | Ekstremister i svenske fengsler ønsker å påvirke andre innsatte ¶
VG170519 Abdel-Hameed forteller at befolkningen i Idlib på mange måter føler seg fanget av opprørerne, og at mange av krigerne er ekstremister som han og de fleste andre sivile fordømmer.
AP170517 Han har anklaget motstanderne for å være ekstremister , kritisert myndighetene for fengsling av reformaktivister og anklaget den mektige Revolusjonsgarden for å ha forsøkt å sabotere atomavtalen han forhandlet frem i 2015.
AP170517 Han har anklaget motstanderne for å være ekstremister , kritisert myndighetene for fengsling av reformaktivister og anklaget den mektige Revolusjonsgarden for å ha forsøkt å sabotere atomavtalen han forhandlet frem i 2015.
AA170517 Tidligere denne måneden inngikk nigerianske myndigheter en byttehandel med Boko Haram der fem ekstremister ble byttet mot 82 jenter.
VG170515 Han fulgte opp med å fornekte at voldelig ekstremisme har noe med politikk å gjøre : « Hvis vi snakker om at ekstremister er høyre- eller venstreekstremister, så har vi på en måte opphøyet ekstremismen til å bli politikk, og det fortjener den på ingen måte.
VG170514 VG har også skrevet om islamister og hvordan de er blitt ekstremister », skriver en debattant i en kommentartråd på Document.
VG170514 Serien skiller seg fra alle tidligere saker du har lest i VG : 24 kapitler om høyrepopulister, radikale og ekstremister fra 14 land.
AP170512 Saudiarabiske myndigheter har over flere år nektet å ha gitt støtte til ekstremister .
DB170510 Det skumleste ekstremister vet er ei jente med ei bok, sier Malala.
DA170510 Myhre snakket om ekstremister eller sine egne partifeller : ¶
AA170510 Islamske ekstremister drepte ti personer da de gikk til angrep på stammefolk som holdt vakt i området nord på Sinai-halvøya, ifølge egyptiske sikkerhetsstyrker.
VG170505 Buddhistiske ekstremister blir ofte brukt til å utføre grenseoverskridende aksjoner mot rohingyaene.
DA170505 - En sånn type retorikk gir næring til ekstremister .
BT170505 Vi er ikke pirater, ekstremister eller farlige folk.
VG170430 Kristne terroriseres av ekstremister som vil knuse samfunnets mangfold.
VG170430 Egypt slår hardt ned på opposisjonelle, samtidig som de fører kamp mot islamistiske ekstremister .
AP170430https://www.aftenposten.no/verden/I-Tunisia-drar-stadig-farre-IS-krigere-til-Irak-og-Syria-I-stedet-terroriserer-og-dreper-de-sin-egen-befolkning-620051b.html Men den banet også veien for religiøse ekstremister som tiltrakk seg ungdommer som var frustrert over mangelen på muligheter.
AP170430 Men den banet også veien for religiøse ekstremister som tiltrakk seg ungdommer som var frustrert over mangelen på muligheter.
VG170426 De egyptiske sikkerhetsstyrkene har kjempet mot lokale opprørere og ekstremister i Sinai i snart ti år.
VG170423 I stedet sitter vi igjen med to som burde vært i fengsel, to ekstremister , og en gruppe resterende kandidater som ikke er noe vits å stemme på, fordi de ikke har sjanse til å vinne uansett, sier Patrice Richard, tredje generasjons innehaver av frisørsalongen i hjertet av Donzys gamleby.
AA170423 Det foreligger så langt ingen meldinger om at noen har påtatt seg ansvar for eksplosjonen, men IS-tilknyttede ekstremister har tidligere stått bak lignende angrep.
VG170421 Under debatten lovet hun å føre en hard linje mot ekstremister og alle som mistenkes for å være terrorister.
DA170421 De eneste som tjener på denne polariseringen er muslimske ekstremister og de som hater islam, og det skader dialogen, sier Helgestad til Vårt Land.
AA170421 De eneste som tjener på denne polariseringen er muslimske ekstremister og de som hater islam, og det skader dialogen, sier Helgestad til Vårt Land.
AA170421 Dessuten er det avgjørende å demme opp for trusselen fra ekstremister , argumenterte hun, og viste til angrepet i Paris bare få timer i forveien.
DB170420 Men en blind og ukritisk etterfølgelse av fortidas religiøse autoriteter er et ukonstruktivt forsøk på å fastholde status quo, og det kan føre til at man taper kampen både mot egne ekstremister og islamfiendtlige krefter.
AP170420 Han mener at aksjonen mot Jehovas vitner skal sende et signal til andre om at de kan bli stemplet som ekstremister hvis de skaper problemer for president Putins politikk.
AP170420 Le Pen lover hard linje mot ekstremister
AP170420 Hun lovet å føre en hard linje mot ekstremister og enhver som mistenkes for å være islamist.
AP170420 Hun lover en hard linje mot ekstremister dersom hun vinner.
AA170420 19 ekstremister ble drept og fire kjøretøy ødelagt, heter det i en uttalelse fra den egyptiske hæren torsdag.
DB170419 Flere titalls blasfemianklagede har likevel blitt myrdet av ekstremister før eller under rettsaken.
DB170419 Dette hevder en politimann som ønsket å være anonym i frykt for å bli offer for ekstremister , skriver Reuters.
DB170419 Med mindre Andersen betviler for eksempel Hassan Hassan og Michael Weiss sin redegjørelse for IS sin opprinnelse i deres bok fra 2015 blir det vanskelig å hevde at vestens maktbruk og mislykkede utenrikspolitikk i Midtøsten ikke har vært med på å skape grobunn for at ekstremister misbruker forkvaklede tolkninger av islam i et større politisk prosjekt.
DB170419 Google har for eksempel igangsatt et eksperiment mot nettradikalisering der de eksponerer folk som oppsøker informasjon om ekstremisme for vitnesbyrd fra deradikaliserte og angrende ekstremister .
DB170419 - Det er vanskelig å hevde at vestens maktbruk og mislykkede utenrikspolitikk i Midtøsten ikke har vært med på å skape grobunn for at ekstremister misbruker forkvaklede tolkninger av islam i et større politisk prosjekt.
DB170418 - Ekstremister
DB170418 Vi har varslet om at den politikken som føres innebærer brudd på norsk lov, brudd på folkeretten og at barn på flukt blir offer for menneskehandel og utsatt for vervingsforsøk fra ekstremister og radikalisering.
DB170418 Denne gang skal vi rapportereb om ekstremister .
SA170415 I stedet kan det ha vært politiske ekstremister som sto bak, enten på høyre- eller venstresiden, skriver tyske medier.
FV170415 I stedet kan det ha vært politiske ekstremister som sto bak, enten på høyre- eller venstresiden, skriver tyske medier.
DN170415 I stedet kan det ha vært politiske ekstremister som sto bak, enten på høyre- eller venstresiden, skriver en rekke tyske medier.
DB170415 En komité i FNs sikkerhetsråd innførte i 2014 sanksjoner mot en gruppe ekstremister , blant dem den terrorsiktede nordmannen.
DB170415 Det er ikke første gang vi hører ekstremister som Ubaydullah Hussain rettferdiggjøre sine handlinger i islam sitt navn.
DB170415 De samme versene som ekstremister bruker for å rettferdiggjøre sine handlinger, blir også dratt frem av islamofober for å begrunne deres hat.
DB170415 - Ekstremister kunne like gjerne ha tatt et utdrag fra Bibelen, Toraen eller for den saks skyld en ikke-religiøs tekst for å legitimere deres handlinger, sa Esposito.
DA170415 I stedet kan det ha vært politiske ekstremister som sto bak, enten på høyre- eller venstresiden, skriver en rekke tyske medier.
BT170415 I stedet kan det ha vært politiske ekstremister som sto bak, enten på høyre- eller venstresiden, skriver tyske medier.
AP170415https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Skjerpet-sikkerhet-og-sterk-forbrodring-da-Dortmund-kunne-feire-igjen-233990b.html I stedet kan det ha vært politiske ekstremister som sto bak, enten på høyre- eller venstresiden, skriver tyske medier.
AP170415 I stedet kan det ha vært politiske ekstremister som sto bak, enten på høyre- eller venstresiden, skriver en rekke tyske medier.
AP170415 I stedet kan det ha vært politiske ekstremister som sto bak, enten på høyre- eller venstresiden, skriver tyske medier.
AA170415 En komité i FNs sikkerhetsråd innførte i 2014 sanksjoner mot en gruppe ekstremister , blant dem den terrorsiktede nordmannen.
AA170415 I stedet kan det ha vært politiske ekstremister som sto bak, enten på høyre- eller venstresiden, skriver en rekke tyske medier.
AA170415 En komité i FNs sikkerhetsråd innførte i 2014 sanksjoner mot en gruppe ekstremister , blant dem den terrorsiktede nordmannen.
VG170412 Norsk antiterrorlovgivning har blitt innskjerpet og straffeforfølgelse av ekstremister har bidratt til å svekke ekstremistmiljøet.
VG170412 - Alle ekstremister vil bli ekskludert, enten de er ekstreme på venstre eller høyresiden.
VG170411 Truet av ekstremister i en årrekke ¶
VG170411 Egypts kristne har i en årrekke blitt truet av ekstremister , men deres rop om hjelp har møtt døve ører.
DB170411 ar en kontinuerlig debatt om både de helt konkrete sikringstiltakene som burde kunne innføres, og at vi alle bidrar i en diskusjon på det overordnede og prinsippielle plan for hvor mange sikringstiltak vi skal godkjenne for å kjøpe oss litt falsk sikkerhet, sier Gule, som mener man må erkjenne at ekstremister vil klare å finne andre måter å spre død og ødeleggelse på
VG170410 SKYTER : Her kjemper palestinske sikkerhetsstyrker mot ekstremister i Ain Al-Hilwe-leiren i Libanon.
VG170410 På spørsmål fra sengen på Hamsari-sykehuset, hvor han behandles for å ha blitt skutt tvers igjennom skulderen av en snikskytter, forteller Jamal Kodsieh ( 50 ) at han med « ekstremister » mener de som har samme tankesett som terrorgruppen den islamske stat ( IS ), som også går under akronymene ISIS, ISIL og Daesh.
VG170410 Nyhetsbyrået AP karakteriser leiren som « notorisk lovløs » og at enkelte ekstremister som holder til der sympatiserer med IS og al-Qaida.
VG170410 Det er denne kontrollen som nå har blitt utfordret av det som palestinerne karakteriserer som ekstremister .
SA170409 Samtidig er det en fare for at myndighetenes framgangsmåte med å finne skyldige, ofte legger grunnlag for å rekruttere flere ekstremister , mener Utvik.
DA170409 Samtidig er det en fare for at myndighetenes framgangsmåte med å finne skyldige, ofte legger grunnlag for å rekruttere flere ekstremister , mener Utvik.
AA170409 Samtidig er det en fare for at myndighetenes framgangsmåte med å finne skyldige, ofte legger grunnlag for å rekruttere flere ekstremister , mener Utvik.
DN170408 Han er ikke på den franske listen over kjente ekstremister , og ifølge det vi vet så langt, har han heller ikke dukket opp på vår oversikt over folk som er i ferd med å bli radikalisert, opplyste en fransk politikilde.
DA170408 Så handler det om finansieringen av voldelige ekstremister og ISIL, hvor vi har kommet et stykke på vei gjennom internasjonalt samarbeid.
AA170408 Han er ikke på den franske listen over kjente ekstremister , og ifølge det vi vet så langt, har han heller ikke dukket opp på vår oversikt over folk som er i ferd med å bli radikalisert, opplyste en fransk politikilde. ( ©NTB ) ¶
DN170407 Terrorangrep med bil mot folkemengder er blitt stadig vanligere blant islamistiske ekstremister .
DB170407 Ved å sette hardt mot hardt, og arrogant ignorere denne økende følelsen av frykt og usikkerhet, så ender man opp med å gi økt oppslutning til høyrepopulister og ekstremister .
AP170405 - Obamas « røde linje » har ført til at terrorister og ekstremister har brukt kjemiske våpen for å sette det russiske regimet i vanry, hevdet Russlands viseambassadør til FN, Vladimir Safronkov.
AP170405 Russiske myndigheter mistenker at han ble radikalisert av islamistiske ekstremister under besøket.
SA170404 Russiske myndigheter tror at han ble radikalisert av islamistiske ekstremister under reisen.
DB170404 Forskeren legger til at han ser i russiske medier at det spekuleres på om det kan være ukrainske ekstremister som står bak angrepet.
DB170404 Hans mann i Tsjetsjenia, Ramzan Kadyrov, er kjent for å bruke tortur mot sine motstandere, og for å forfølge familiene til mistenkte ekstremister .
DB170404 De er utsatte, og kan lett rekrutteres av islamistiske ekstremister i ei tid der - slik mange ser det - muslimer slaktes i Syria.
AP170404 Andre anklaget ukrainske ekstremister for å stå bak.
AA170404 Russiske myndigheter tror at han ble radikalisert av islamistiske ekstremister under reisen.
AP170403 TV-bildene av en mann med langt skjegg, sort kappe og en kofi-hatt førte til at mistankene mot muslimske ekstremister .
VG170402 Mange islamske ekstremister stempler dem som vantro, og ytterliggående islamister har stått bak dødelige angrep mot sufihelligdommer.
DA170402 Mange islamske ekstremister stempler dem som vantro, og ytterliggående islamister har stått bak dødelige angrep mot sufihelligdommer.
BT170402 Mange islamske ekstremister stempler dem som vantro, og ytterliggående islamister har stått bak dødelige angrep mot sufihelligdommer.
AP170402https://www.aftenposten.no/verden/-20-torturert-og-drept-ved-helligdom-i-Pakistan-618442b.html Mange islamske ekstremister stempler dem som vantro, og ytterliggående islamister har stått bak dødelige angrep mot sufihelligdommer.
AP170402 Mange islamske ekstremister stempler dem som vantro, og ytterliggående islamister har stått bak dødelige angrep mot sufihelligdommer.
AA170402 Mange islamske ekstremister stempler dem som vantro, og ytterliggående islamister har stått bak dødelige angrep mot sufihelligdommer.
AP170401 Den lokale påtalemyndigheten sier at de krimtatarske aktivistene er ekstremister og terrorister.
DA170331 Både Russland og USA bevæpner nå sjiamuslimske grupper for å drepe sunnimuslimske ekstremister , sier han.
AP170330 Slik sender partiene flere og flere ekstremister til Washington.
DB170329 - Vi har gått klart ut mot terrorgruppa IS, samt andre ekstremister og terrorgrupper.
AP170327 Slik sender partiene flere og flere ekstremister til Washington.
AP170327 Etter Trumps første ti uker, vil man være tilgitt for å sitte igjen med et inntrykk av at hans administrasjon utelukkende består av ekstremister .
DA170326 Hun påpeker at man ser samme tendens i andre land der ekstremister er på fremmarsj og går til direkteangrep på universiteter.
AP170326 Den andre gangen han ble satt inn, i 2003, var det mange ekstremister som satt inen som følge av store aksjoner etter 9/11, påpeker The Guardian.
VG170324 Med terror forsøker ekstremister å ha skape frykt og konfrontasjoner i vestlige land.
VG170324 London har vært under angrep før, fra tyske bombetokt under krigen til IRAs bomber og de senere års terror fra islamistiske ekstremister .
DB170324 I det dagligdagse livet i Norge har « moderate » muslimer som diskriminerer og sprer sekterisme en lang større injurierende kraft enn ekstremister i Langtvekkistan.
BT170324 Han er ikke på den franske listen over kjente ekstremister , og ifølge det vi vet så langt, har han heller ikke dukket opp på vår oversikt over folk som er i ferd med å bli radikalisert, opplyste en fransk politikilde torsdag. ( ©NTB ) ¶
AP170324 Daily Mail skriver at det er antatt at han møtte ekstremister i fengsel og at senere ble ytterligere radikalisert under et opphold i Saudi-Arabia.
AA170324 Han er ikke på den franske listen over kjente ekstremister , og ifølge det vi vet så langt, har han heller ikke dukket opp på vår oversikt over folk som er i ferd med å bli radikalisert, opplyste en fransk politikilde torsdag. ( ©NTB ) ¶
SA170323 Han er ikke på den franske listen over kjente ekstremister , og ifølge det vi vet så langt, har han heller ikke dukket opp på vår oversikt over folk som er i ferd med å bli radikalisert, sier den franske politikilden videre.
SA170323 Ekstremister er mye rart, men mest av alt er de redde.
FV170323 Han er ikke på den franske listen over kjente ekstremister , og ifølge det vi vet så langt, har han heller ikke dukket opp på vår oversikt over folk som er i ferd med å bli radikalisert, sier den franske politikilden videre.
DA170323 Besøket i Moskva fredag finner sted etter at hun denne uken har besøkt Tsjad, der franske soldater er utplassert for å bekjempe ekstremister .
DA170323 - Både dette angrepet og tidligere angrep som har rammet sivile kan føre til større flyktningstrømmer og større oppslutning om ekstremister i området.
BT170323 Besøket i Moskva fredag finner sted etter at hun denne uken har besøkt Tsjad, der franske soldater er utplassert for å bekjempe ekstremister .
AP170323 For noen år siden ble han etterforsket av MI5 for bånd til voldelige ekstremister , men han var ikke en sentral figur.
AP170323 Han er ikke på den franske listen over kjente ekstremister , og ifølge det vi vet så langt, har han heller ikke dukket opp på vår oversikt over folk som er i ferd med å bli radikalisert, sier den franske politikilden videre.
AP170323 For noen år siden ble han etterforsket av MI5 for bånd til voldelige ekstremister , men han var ikke en sentral figur.
AA170323 Soldatene hadde kort tid tidligere drept 15 antatte ekstremister og pågrepet sju andre, da to kraftige veibomber ble utløst idet de kjørte forbi, opplyser oberst Tamer al-Refai på den egyptiske regjeringshærens offisielle Facebook-side.
AA170323 Han er ikke på den franske listen over kjente ekstremister , og ifølge det vi vet så langt, har han heller ikke dukket opp på vår oversikt over folk som er i ferd med å bli radikalisert, sier den franske politikilden videre.
AA170323 Besøket i Moskva fredag finner sted etter at hun denne uken har besøkt Tsjad, der franske soldater er utplassert for å bekjempe ekstremister .
VG170322 Etter tre år med flere terroraksjoner, enkelte av dem fullstendig ydmykende for politi og sikkerhetstjenester, der gjerningsmenn er på frifot i flere døgn etter angrepene og det viser seg at de sto på lister over farlige ekstremister , men allikevel kunne operere fritt, så lurer man på hvorfor høyrepopulisme og autoritære strømninger er på fremmarsj.
AP170322 Tobias Elwood mistet selv sin bror Jonathan i et terrorangrep som ble gjennomført av islamske ekstremister i et turistområde på øya Bali 12. oktober 2002.
DN170321 - Vi må stanse lovlig og ulovlig innvandring, sa hun, og argumenterte med at ekstremister sniker seg inn i landet sammen med andre innvandrere.
AA170321 - Vi må stanse lovlig og ulovlig innvandring, sa hun, og argumenterte med at ekstremister sniker seg inn i landet sammen med andre innvandrere.
DA170320 - Vi må stanse lovlig og ulovlig innvandring, sa hun, og argumenterte med at ekstremister sniker seg inn i landet sammen med andre innvandrere.
VG170318 Men ekstremisme kan likevel bli langt mer potent enn det antallet ekstremister tilsier fordi de bruker metoder som underminerer alle demokratiske spilleregler.
VG170318 Ekstremister er små grupper i tall.
VG170318 Ekstremister er alltid sjanseløse mot stater og flertall som tar opp kampen.
DB170318 juli-effekten er merkbar, og trusselen fra ekstremister i Europa er fortsatt nær og bidrar trolig til at engasjementet holdes varmt.
AA170318 Trump har begrunnet forbudet med at det er nødvendig for landets sikkerhet og for å holde ekstremister ute.
VG170316 - Et valg for Europa, et valg mot ekstremister , oppsummerte han.
SA170316 - Et valg for Europa, et valg mot ekstremister , oppsummerte Juncker.
DN170316 Presidenten i Europakommisjonen, Jean-Claude Juncker, gratulerte Rutte med en « klar seier » gjennom en talsperson og kalte det « en stemme for Europa, en stemme mot ekstremister », ifølge The Guardian.
DN170316 - Et valg for Europa, et valg mot ekstremister , oppsummerte han.
DA170316 - Et valg for Europa, et valg mot ekstremister , oppsummerte han.
DA170316 Noe som sikkert går rett hjem blant Trump-velgere, men minner mistenkelig om retorikken i propagandavideoene til muslimske ekstremister .
BT170316 - Et valg for Europa, et valg mot ekstremister , oppsummerte han.
BT170316 - Et valg for Europa, et valg mot ekstremister , oppsummerte han.
AP170316 - Et valg for Europa, et valg mot ekstremister , oppsummerte Juncker.
AA170316 - Et valg for Europa, et valg mot ekstremister , oppsummerte Juncker.
DB170315 - Et valg for Europa, et valg mot ekstremister , oppsummerte president i EU-kommisjonen Jean-Claude Juncker.
BT170315 Mens Trump-administrasjonen argumenterer for at det er et svært viktig redskap for å fastholde den nasjonale sikkerheten og holde ekstremister ute, påpeker kritikerne at de verste terrorangrepene i USA siden 11. september 2001 er begått av enten radikaliserte amerikanske statsborgere eller av personer fra land som ikke omfattes av Trumps innreiseforbud.
AA170315 Mens Trump-administrasjonen argumenterer for at det er et svært viktig redskap for å fastholde den nasjonale sikkerheten og holde ekstremister ute, påpeker kritikerne at de verste terrorangrepene i USA siden 11. september 2001 er begått av enten radikaliserte amerikanske statsborgere eller av personer fra land som ikke omfattes av Trumps innreiseforbud.
VG170312 Da islamske ekstremister tok kontroll over byen i 2014, sprengte de alteret av graven til profeten Jonas.
DA170312 - Med en gang bolsjevikene hadde tatt kontroll, var de i hendene til ekstremister .
DB170310 Han forteller at IS og andre islamske ekstremister er de som skaper problemer i Syria, men har stor tro på at en fred snart vil komme.
DB170308 I de verste tilfellene bygger ekstremister og terrorister sine ideologier rundt undertrykkelse av kvinner og jenter, og velger dem ut til seksuell og kjønnsbasert vold, tvangsekteskap og praktisk talt slaveri.
DB170305 Ifølge lokale myndigheter og stammeldere ble minst 20 ekstremister drept i angrepene torsdag og fredag.
AA170305 Ifølge lokale myndigheter og stammeldere ble minst 20 ekstremister drept i angrepene torsdag og fredag.
VG170304 Koalisjonen mot IS anslår at rundt 2.000 ekstremister fortsatt holder ut i Mosul.
AA170304 Koalisjonen mot IS anslår at rundt 2.000 ekstremister fortsatt holder ut i Mosul. ( ©NTB ) ¶
AA170303 Det kenyanske forsvaret sier i en separat melding at et ukjent antall ekstremister ble såret.
VG170301 Ifølge Reuters' militærkilder hoppet spesialsoldatene i fallskjerm ut over et sterkt bevoktet al-Qaida-anlegg som var beskyttet med landminer, snikskyttere og en gruppe væpnede ekstremister som var større enn antatt.
VG170228 Ifølge Berliner Morgenpost var razziaen rettet mot samlingssteder for sunnimuslimske ekstremister .
VG170228 BERLIN ( VG ) Tysk politi har gjennomsøkt over 20 lokaler i Berlin, i jakt på ekstremister som kan kobles til angrepet på julemarkedet i desember.
SA170228 De mener den jevnlig ble besøkt av ekstremister .
AP170228 De mener den jevnlig ble besøkt av ekstremister .
AA170228 De mener den jevnlig ble besøkt av ekstremister .
DB170223 Islamistiske ekstremister sto bak angrepet, og hæren forsøker nå å spore dem opp, la han til.
AA170223 Islamistiske ekstremister sto bak angrepet, og hæren forsøker nå å spore dem opp, la han til.
AA170223 De spør om ting som : « har [ myndighetene ] en skjult og smart agenda når de fremmer ekstremister som vil ta livet av hele fundamentet for samfunnet vårt ? ».
AP170222 Truer Saudi-Arabias versjon av islam oss nordmenn ved å gjøre muslimer til ekstremister - også her i landet ?
AP170222 Både i boken og i intervjuet i Aftenposten presenterer han nærmest en konspirasjonsteori om at Saudi-Arabias versjon av islam, wahhabismen, truer oss ved å gjøre muslimer til ekstremister , også her i landet.
AP170217 Mange mener Facebook lar seg bruke som et redskap for ekstremister .
AA170216 Anholdt Nederlandske myndigheter har rutinemessig anholdt personer som ankommer fra Syria og mistenkes for å ha tilknytning til ekstremister , men så langt har de ikke anholdt barn.
AA170216 De overrekker en stor seier til ekstremister på begge sider, sier Nir.
AP170215 Ekstremister utnytter dette til å skape polarisering mellom grupper, sier hun.
DN170206 Hvordan kan det å ha bare ekstremister til å gi ham råd være bra », spør Musk.
DN170206 Argumenter om at flere ekstremister gjør at sannsynligheten for at Trump ikke kan bli gjenvalgt om fire år blir blankt avvist.
SA170202 Resultatet ble, ifølge tre militærkilder, at teamet med de amerikanske spesialsoldatene i fallskjerm hoppet ut over et sterkt bevoktet al-Qaida-anlegg som var beskyttet med landminer, snikskyttere og en gruppe væpnede ekstremister som var større enn antatt.
DN170202 Resultatet ble, ifølge tre militærkilder, at teamet med de amerikanske spesialsoldatene i fallskjerm hoppet ut over et sterkt bevoktet al-Qaida-anlegg som var beskyttet med landminer, snikskyttere og en gruppe væpnede ekstremister som var større enn antatt.
AA170202 Resultatet ble, ifølge tre militærkilder, at teamet med de amerikanske spesialsoldatene i fallskjerm hoppet ut over et sterkt bevoktet al-Qaida-anlegg som var beskyttet med landminer, snikskyttere og en gruppe væpnede ekstremister som var større enn antatt.
BT170131 Trump omgir seg med en ekstremt liten sirkel av ekstremister .
AP170130 Statsminister Erna Solberg ( H ) frykter at innreiseforbudet vil undergrave innsatsen for å bekjempe ekstremister .
AP170130 De advarer om at slike tiltak kun vil bidra til å styrke ekstremister .
SA170129 Oslo ( NTB-Bibiana Piene ) : Statsminister Erna Solberg ( H ) er bekymret for at USAs nye innreiseforbud kan bidra til å undergrave innsatsen for å bekjempe ekstremister .
DN170129 Statsminister Erna Solberg ( H ) er bekymret for at USAs nye innreiseforbud kan bidra til å undergrave innsatsen for å bekjempe ekstremister .
AP170129 Statsminister Erna Solberg ( H ) sier at USAs nye innreiseforbud kan bidra til å undergrave innsatsen for å bekjempe ekstremister .
AP170129 Også Iran mener at USAs innreiseforbud er en gavepakke til ekstremister .
VG170124 Mitt inntrykk er at alle er redde for at de iranske militsene ( som støtter Assad-regimet ) og Nusrafronten ( Ekstremister på opprørssiden med tilknytning al-Qaida ) ønsker å fortsette kampene.
AP170106 Det vil hisse opp stemningen blant arabere og muslimer og fungere som « en gave til ekstremister », sier Momani.
DN170103 Partitopp Marcus Pretzell i Alternative für Deutschland krever at Tyskland sender tilbake alle « ekstremister » og får en slutt på pengestøtten til immigranter i Tyskland.
AP170103 Den lokale imamen Abdul Rahman Kashoa snakket i sin tale om hvordan ekstremister forvrenger islam.
AP161107https://www.aftenposten.no/verden/Den-hoyreekstreme-volden-oker-Na-skremmer-Reichsbrger-bevegelsen-tyskerne-608151b.html Ytre høyre i Tyskland er sammensatt av en rekke grupper, fra demokratiske høyrepopulister til voldelige ekstremister .
SA160618 Her kommer statsviteren Skartveit med mange underlige påstander og holdninger, og innleder med følgende kraftsalve : « Når vestlige politikere vil belære Russland om kjønn og ekteskap, vitner det om en arroganse og ufølsomhet man bare finner hos ideologiske, forblindede ekstremister ».
AP160425https://www.aftenposten.no/verden/Hoyreradikale-i-Gteborg---Vi-gar-sa-langt-som-nodvendig-57779b.html GÖTEBORG/OSLO : - Islamske ekstremister aktiviserer høyreekstreme, som aktiviserer antifascistene, sier Ulf Boström i Göteborg-politiet.
AP160425https://www.aftenposten.no/verden/Hoyreradikale-i-Gteborg---Vi-gar-sa-langt-som-nodvendig-57779b.html Ekstremister aktiviserer hverandre, islamske ekstremister aktiviserer de høyreekstreme som aktiviserer antifascistene.
AP160425https://www.aftenposten.no/verden/Hoyreradikale-i-Gteborg---Vi-gar-sa-langt-som-nodvendig-57779b.html Ekstremister aktiviserer hverandre, islamske ekstremister aktiviserer de høyreekstreme som aktiviserer antifascistene.
AP160425 GÖTEBORG/OSLO : - Islamske ekstremister aktiviserer høyreekstreme, som aktiviserer antifascistene, sier Ulf Boström i Göteborg-politiet.
AP160425 Ekstremister aktiviserer hverandre, islamske ekstremister aktiviserer de høyreekstreme som aktiviserer antifascistene.
AP160425 Ekstremister aktiviserer hverandre, islamske ekstremister aktiviserer de høyreekstreme som aktiviserer antifascistene.
BT160407 Massakren i Bologna ¶ 1970 - og 1980-tallets terrorisme i Europa ble som oftest gjennomført av politiske ekstremister eller nasjonalister. 2. august 1980 ble den blodigste dagen i nyere italiensk historie.
BT160407> Massakren i Bologna ¶ 1970 - og 1980-tallets terrorisme i Europa ble som oftest gjennomført av politiske ekstremister eller nasjonalister. 2. august 1980 ble den blodigste dagen i nyere italiensk historie.
BT160407> target="avis" href= Massakren i Bologna ¶ 1970 - og 1980-tallets terrorisme i Europa ble som oftest gjennomført av politiske ekstremister eller nasjonalister. 2. august 1980 ble den blodigste dagen i nyere italiensk historie.