VG171016 Arenaen eies av og ligger midt i senteret til menigheten Smiths venner, som bygger ut området for svimlende tre milliarder kroner.
DN171016 - Tidligere har ONS blant annet undervurdert hvor stor del av britiske aksjer som eies i utlandet.
AP171016https://www.aftenposten.no/okonomi/i/zWOgr/Innovasjon-Norge-bevilger-83-millioner-kroner-til-nye-naringsklynger Programmet Norwegian Innovation Clusters eies og drives i fellesskap av Innovasjon Norge, SIVA og Forskningsrådet.
FV171013https://www.fvn.no/100Sport/kampsport/Cecilia-Brakhus--Jo-mer-ekstremt-det-blir_-jo-klarere-blir-jeg-i-hodet-243605b.html På et av møterommene i det gedigne kongressenteret som eies av Smiths venner, siver dagslyset fra vinduet inn på bokserens ansikt.
DB171013 Ifølge politiet eies leilighetskomplekset av Moss kommune.
AA171013 Ifølge politiet eies leilighetskomplekset av Moss kommune. ( ©NTB ) ¶
VG171012 Og det er veldig spesielt at NIF binder seg til en monopolist, som i tillegg eies av en mann med et meget tvilsomt rulleblad, sier Stegane.
SA171012 På et av møterommene i det gedigne kongressenteret som eies av Smiths venner, siver dagslyset fra vinduet inn på bokserens ansikt.
SA171012 Forbundet eies av medlemmene og mottar dessuten offentlig støtte.
DA171012 Gucci, som eies av luksusmotehuset Kering, har i mange år brukt pels fra blant annet skandinaviske Saga Furs.
BT171012https://www.bt.no/100Sport/kampsport/Cecilia-Brakhus--Jo-mer-ekstremt-det-blir_-jo-klarere-blir-jeg-i-hodet-243605b.html På et av møterommene i det gedigne kongressenteret som eies av Smiths venner, siver dagslyset fra vinduet inn på bokserens ansikt.
AP171012https://www.aftenposten.no/100Sport/kampsport/Cecilia-Brakhus--Jo-mer-ekstremt-det-blir_-jo-klarere-blir-jeg-i-hodet-243605b.html På et av møterommene i det gedigne kongressenteret som eies av Smiths venner, siver dagslyset fra vinduet inn på bokserens ansikt.
AP171012https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Disse-to-skal-fa-like-mye-betalt-Na-reagerer-britisk-kommentator--Det-motsatte-av-likestilling-243627b.html Forbundet eies av medlemmene og mottar dessuten offentlig støtte.
AP171011https://www.aftenposten.no/okonomi/i/Pk2k0/Alle-bankene-er-snart-med-i-Vipps Vipps eies av DNB og de andre bankene i alliansen i fellesskap.
VG171010 Vi eies av 1,6 millioner medeiere som alle deler overskuddet, mens de søkkrike Kiwi-eierne og Reitan-familien nylig har økt formuen med ytterligere flere milliarder kroner.
DB171010 Mystisk brite ¶ 90 prosent av Titus eies av selskapet til en brite i 60-årene.
AP171010https://www.aftenposten.no/okonomi/i/0MVd2/Tre-maneder-igjen-av-2017_-og-Rema-har-fortsatt-darligst-utvikling Norgesgruppen, som eies av familien Johannson, eier dagligvarekjedene Kiwi, Meny, Spar/Eurospar og Joker.
AA171010 Norgesgruppen, som eies av familien Johannson, eier dagligvarekjedene Kiwi, Meny, Spar/Eurospar og Joker.
AA171010 Virksomheten eies 100 prosent av Reitangruppen.
DN171009 Flyplassprosjektet eies av nærmere 30 lokale og regionale investorer.
DB171009 Flyplassprosjektet eies av nærmere 30 lokale og regionale investorer.
DB171009 Eier av leiligheten er selskapet Vestvik Invest, som igjen eies av en rekke aksjonærer gjennom ulike selskaper.
DB171009 Scenekvelder, som står bak musikalsatsingen på Folketeatret i Oslo, eies og drives av ekteparet Karianne Jæger og Atle Halstensen.
AP171009https://www.aftenposten.no/norge/i/WQ0RL/Klart-for-bygging-av-ny-flyplass-ved-svenskegrensen Flyplassprosjektet eies av nærmere 30 lokale og regionale investorer.
AA171009 Flyplassprosjektet eies av nærmere 30 lokale og regionale investorer.
AA171009 Flyplassprosjektet eies av nærmere 30 lokale og regionale investorer.
DB171006 Selskapet eies av Arne Blystad og hans ektefelle Marianne, i tillegg til Otto Tschudi jr. og brødrene Roger og Kristian Adolfsen.
DN171005 Eies av Polaris Media, hvor Schibsted igjen eier 28,97 prosent av aksjene.
SA171004 Det skjer i Stokke i Vestfold, på det store kongressenteret som eies av Smiths venner.
FV171004https://www.fvn.no/100Sport/kampsport/Omfattende-helsesjekk-for-alle-boksere-Brakhus-ma-testes-for-HIV-og-graviditet-for-hun-kan-ga-i-ringen-243277b.html Det skjer i Stokke i Vestfold, på det store kongressenteret som eies av Smiths venner.
DB171004 Våpen produsert etter, kan ikke eies av privatpersoner.
DB171004 Den siste innstrammingen kom i 1986, og den sier at automatvåpen som er laget før 1986 kan eies lovlig av privatpersoner etter en streng bakgrunnssjekk og registrering av våpenet.
BT171004https://www.bt.no/100Sport/kampsport/Omfattende-helsesjekk-for-alle-boksere-Brakhus-ma-testes-for-HIV-og-graviditet-for-hun-kan-ga-i-ringen-243277b.html Det skjer i Stokke i Vestfold, på det store kongressenteret som eies av Smiths venner.
AP171004https://www.aftenposten.no/100Sport/kampsport/Omfattende-helsesjekk-for-alle-boksere-Brakhus-ma-testes-for-HIV-og-graviditet-for-hun-kan-ga-i-ringen-243277b.html Det skjer i Stokke i Vestfold, på det store kongressenteret som eies av Smiths venner.
AA171004 Betania eies av Lukasstiftelsen, og her har det gjennom 70 år vært drevet med rehabilitering av pasienter over et ganske vidt spekter.
DB171003 Da kom en lov som sier at automatiske våpen som er laget før 1986 kan eies lovlig etter en streng bakgrunnssjekk og registrering av våpenet.
AP171002https://www.aftenposten.no/verden/i/RkJb8/Facebook-nekter-a-godta-russiske-krav-Kan-bli-kastet-ut-av-landet Vkontakte eies av en av Putins nærmeste oligarkvenner og har for lengst tilpasset seg de nye kravene.
DN171001 Foran kommende vinter har selskapet, som eies av Jan Chr.
DN171001 Om kort tid vil trolig heisselskapet, som eies 50/50 av brødrene Kristian og Roger Adolfsen og lokale investorer, annonsere bygging av ny gondol direkte fra togstasjonen opp i fjellet.
DN171001 Foran kommende vinter har selskapet, som eies av Jan Chr.
SA170929 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
FV170929https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Dette-er-navnene-som-ikke-gar-av-moten-10630b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
BT170929https://www.bt.no/familieogoppvekst/Dette-er-navnene-som-ikke-gar-av-moten-10630b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP170929https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Dette-er-navnene-som-ikke-gar-av-moten-10630b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AA170928 YouTube, som eies av Google, Microsoft, Twitter og Facebook undertegnet i mai 2016 en protokoll om oppførsel på nettet og lovet å se på mistenkelige innlegg innen 24 timer, samt fjerne lovstridig materiale.
AA170926 Nutrimar eies av Salmar-gründer Gustav Witzøes investeringsselskap Kverva, og lager i dag produkter som lakseolje, laksemel fra restene av Salmars oppdrettslaks.
DA170923 I tillegg kommer inntekter som genereres på turistanlegget Nordkapphallen, som i dag eies av Rica Eiendom og drives av hotellkjeden Scandic.
SA170922https://www.aftenbladet.no/familieogoppvekst/Slik-bevarer-dere-kjarligheten-i-en-travel-smabarnstid-10582b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
SA170922 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
BT170922https://www.bt.no/familieogoppvekst/Slik-bevarer-dere-kjarligheten-i-en-travel-smabarnstid-10582b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP170922https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Slik-bevarer-dere-kjarligheten-i-en-travel-smabarnstid-10582b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
VG170921 Ifølge Dagens Næringsliv har Schibsted Forlag, som i dag eies av Vigmostad & Bjørke, valgt å betale gebyret og avstår fra søksmål.
DA170921 Svein Kamfjord er direktør i KS Bedrift Avfall, som organiserer avfallsselskaper som eies av kommunene direkte, eller gjennom interkommunale selskap.
AA170921 Akan kompetansesenter er en ideell organisasjon som eies av Næringslivets Hovedorganisasjon ( NHO ), LO og staten ved Helsedirektoratet. ( ©NTB ) ¶
FV170919https://www.fvn.no/digital/Test-av-DAB-radioer-Hvilken-bor-du-velge-10537b.html Denne artikkelen er levert av Lyd & Bilde, som eies av Publish AS.
AP170919https://www.aftenposten.no/digital/Test-av-DAB-radioer-Hvilken-bor-du-velge-10537b.html Denne artikkelen er levert av Lyd & Bilde, som eies av Publish AS.
SA170918 Kilde : Digitalradio Norge, som eies av NRK og P4.
FV170918https://www.fvn.no/bil/Fa-DAB-i-bilen-Sa-mye-koster-alternativene-10574b.html Kilde : Digitalradio Norge, som eies av NRK og P4.
AP170918https://www.aftenposten.no/bil/Fa-DAB-i-bilen-Sa-mye-koster-alternativene-10574b.html Kilde : Digitalradio Norge, som eies av NRK og P4.
DN170917 Forlaget har også sikret seg en viktig plass i distribusjonsselskapet Bladcentralen, som eies av Aschehoug, Cappelen Damm, Gyldendal og Vigmostad & Bjørke.
VG170916 Hun har nylig signert en ettårskontrakt for den danske nysatsingen VeloCONCEPT, som eies av den tidligere danske sykkelstjernen Bjarne Riis.
DN170916 Ifølge tallene ble det 22.711 flere sekundærboliger i Norge i fjor, altså boliger som eies av personer som eier én eller flere boliger fra før av.
DN170913 Der fremgår det at de pantsikrede långiverne ennå ikke har « tiltrådt » pantet, altså overtatt fabrikkene, og at det relevante datterselskapet Norske Skog as fortsatt eies av Norske Skogindustrier asa, som er morselskapet i konsernet.
DB170913 Gården SIA Baltic Pork eies av det norske firmaet International Pork Investment AS.
DB170913 - Innovasjon Norge eies av stat og fylkeskommune og har spyttet inn 12,47 millioner kroner av pengene som tilhører det norske fellesskapet i et firma som driver med dyremishandling.
DB170912 Boka som her anmeldes er gitt ut på forlaget CappelenDamm som eies av Egmont og Bonnier.
DB170912 Ad-Link eies av Aller som også eier Dagbladet.
DB170911 Øya eies helt og holdent av Branson selv, men han har tidvis leid ut de overdådige luksusvillaene på øya, blant annet til Barack ( 56 ) og Michelle Obama ( 53 ), som ferierte der i januar.
DB170911 Stormen gikk blant annet kraftig utover den karibiske øya Necker Island, som eies av den britiske milliardæren Richard Branson ( 67 ). 67-åringen, som er mest kjent for holdingselskapet Virgin, b efant seg selv på øya da orkanen inntraff onsdag forrige uke.
DB170910 Thorsby gjorde en ny strålende kamp og satte blant annet den nederlandske landslagsstjerna Marco van Ginkel, som eies av Chelsea, i skyggen.
SA170908 Fotballbanen skal eies av Vålerenga Fotball, mens nye Jordal eies av Oslo kommune.
SA170908 Fotballbanen skal eies av Vålerenga Fotball, mens nye Jordal eies av Oslo kommune.
DB170908 Konsernene eies for stor del av ulike oppkjøpsfond, som blant annet er registrert i Luxembourg, London og Guernsey, skriver De Facto.
DB170908 Selskapet eies av Martin og Bjørn Ivar Flatgård.
AP170908https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/1_3-milliarder-brukes-pa-a-gjenreise-Valerenga-Men-pengene-forplikter-langt-utenfor-toppidretten-241626b.html Fotballbanen skal eies av Vålerenga Fotball, mens nye Jordal eies av Oslo kommune.
AP170908https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/1_3-milliarder-brukes-pa-a-gjenreise-Valerenga-Men-pengene-forplikter-langt-utenfor-toppidretten-241626b.html Fotballbanen skal eies av Vålerenga Fotball, mens nye Jordal eies av Oslo kommune.
VG170907 Samtidig blir store deler markedet kontrollert av konsern som eies av utenlandske oppkjøps- og investeringsfond.
VG170907 Halvparten av de 20 selskapene som hadde høyest inntekter i fjor, eies av fem store konsern.
VG170907 * 1 I tillegg har det norske konsernet Aberia, som i siste ledd eies av milliardbrødrene Kristian og Roger Adolfsen, fått et solid fotfeste i barnevernsbransjen.
VG170907 * 1 Aleris Ungplan & BOI er Norge største barnevernsaktør og kontrolleres av det svenske investeringsselskapet Investor, som eies av den mektige finansfamilien Wallenberg.
DN170907 Eies av gründeren ( 80 % ), det norske investeringsselskapet Snö Ventures ( 16 % ) og Silicon Valley-investoren 500 Startups ( 4 % ).
DA170907 Nortura er et samvirkelag som eies av mer enn 18.000 norske bønder.
AA170907 De to ordbøkene, som eies og utvikles av Universitetet i Bergen og Språkrådet i fellesskap, er åpne og tilgjengelige for alle.
VG170906 Resten av selskapet eies av Støres sønner Vetle ( 24 ) og Magnus Slagsvold Støre ( 27 ).
VG170906 Resten av selskapet eies av Støres sønner Vetle ( 24 ) og Magnus Slagsvold Støre ( 27 ).
DN170906 Selskapet eies av bloggeren og ektemann Lars-Kristian Berg Eriksen ( 33 ) med en halvpart hver, og fikk et resultat før skatt på 2,2 millioner kroner i fjor.
DB170906 - Men det er vel ikke til å unngå at skattekutt rettet mot bedrifter, som gjerne eies av folk med penger, vil gi de rikeste mest skattekutt i rene penger ?
DB170906 Finansavisen kan fortelle at det danske Rekom-konsernet eies av fem privatpersoner.
AP170906https://www.aftenposten.no/norge/i/52wdE/Seks-arrestert-i-storaksjon-mot-bilpleiesteder-i-Bergen Resten av virksomhetene eies av to andre menn i slutten av 20-årene.
AA170906 Virksomheten eies 100 prosent av Reitangruppen.
VG170905 Nettsiden richmeetbeautiful.no eies av selskapet Digisec Media, som har hovedkontor i Malta.
DB170905 Det er bare 17 medlemmer i RB Leipzig, i motsetning til andre tyske klubber som delvis eies av fansen.
SA170904 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
NL170904 Regjeringen forbyr halvautomatiske rifler ved lov, og hvis dette berører private våpen som eies av vernepliktig personell, så er det et klart signal om at staten og regjeringen ikke anerkjenner de vernepliktiges behov for å trene.
NL170904 Likevel har det ikke skjedd noe, og skammen som Horne tildelte de rødgrønne for fire år siden, eies av alle.
FV170904https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Valg-2017-Dette-er-partienes-familiepolitikk-10525b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
DN170904 LetterOne eies av Mikhail Fridman, mest kjent i Norge for den årelange maktkampen med Telenor om russiske Vimpelcom, en strid Fridman gikk seirende ut av.
DB170904 Det betyr et betydelig økonomisk tap for Ullevaal Media Center, som eies av både NFF og Norsk Toppfotball ( NTF ).
AP170904https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Valg-2017-Dette-er-partienes-familiepolitikk-10525b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
DB170902 Konsernene eies for stor del av ulike oppkjøpsfond, som blant annet er registrert i Luxembourg, London og Guernsey, skriver De Facto.
DB170902 - Hva tenker Bufdir om at de fem store aktørene, som for stor del eies av ulike oppkjøpsfond, de siste åra har hatt en avkastning på investert kapital på 22-23 prosent, noe som innebærer at dette er landets mest lønnsomme næring ?
DB170902 ( Dagbladet ) : - Mange vil bli overrasket over hvor stor andel av barnevernet som eies av finansielle institusjoner.
VG170901 PSG er eid av Qatar Sport Investment, som eies igjen av myndighetene i Qatar og deres olympiske komité.
NL170901 De nordnorske trålerkvotene eies allerede av Helge Møgster, en reder på vestlandet som kaller seg fisker, samtidig som det for tiden er vanskelig å åpne en avis uten å lese om nye rekordoverskudd i oppdrettsbransjen.
DN170901 Sykehusinnkjøp eies av Norges fire regionale helseforetak.
AP170901https://www.aftenposten.no/okonomi/i/72REv/Kiwi-kastet-ut-Tine-melk_-na-ma-Tine-nedbemanne Ved nyttår overtok Norgesgruppen overtok grossistansvaret for Bunnpris, som eies av Lykke-familien, men selv når de justerer for den effekten, har Norgesgruppen en vekst innenfor dagligvare på 3,5 prosent.
AP170901https://www.aftenposten.no/okonomi/i/72REv/Kiwi-fortsetter-fremgangen_-men-Tine-sliter Ved nyttår overtok Norgesgruppen overtok grossistansvaret for Bunnpris, som eies av Lykke-familien, men selv når de justerer for den effekten, har Norgesgruppen en vekst innenfor dagligvare på 3,5 prosent.
AA170901 Selskapet eies av Karlstad kommune, Region Värmland, Region Örebro län og Örebro kommune.
VG170831 Anlegget som eies av det franske selskapet Arema har ligget oversvømt som følge av flommen etter monsterorkanen Harvey.
DN170831 Selger av eiendommene er et selskap som eies av PenSam, Sjaelsö Management og KPC.
DN170831 Selger av eiendommene er et selskap som eies av PenSam, Sjaelsö Management og KPC.
DN170830 Faktisk.no eies av VG, Dagbladet, NRK og TV 2 og drives med støtte av Stiftelsen Tinius, Fritt Ord og Dagbladet-stiftelsen.
VG170829 Ubåten eies av millionær på Snarøya ¶
NL170829 Samarbeidspartiene som styrer i Tromsø nå har sagt at vi ønsker å definere grensene for Tromsømarka og sikre at disse bevares for ettertiden, blant annet gjennom å jobbe for at mer av disse områdene skal eies av kommunen.
FV170829https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Onsker-du-a-gi-barnet-ditt-et-sjelden-navn_-finner-du-mange-gode-forslag-her---10506b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP170829https://www.aftenposten.no/verden/i/92qX9/Minst-14-omkom-i-bussulykke-i-Egypt Bussen, som eies av et privat turistselskap, hadde 62 passasjerer om bord.
AA170829 Bussen, som eies av et privat turistselskap, hadde 62 passasjerer om bord.
SA170828 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
SA170828 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
NL170828 Havressursloven slår fast at fisken eies av fellesskapet - det skal ikke rokkes ved.
DN170828 Hun er daglig leder i de åtte HRG-reisebyråene fra Steinkjer til Sørlandet som eies av rederarvingen Knut Axel Ugland i Grimstad.
BT170828https://www.bt.no/familieogoppvekst/Onsker-du-a-gi-barnet-ditt-et-sjeldent-navn_-finner-du-mange-gode-forslag-her---10506b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
BT170828https://www.bt.no/familieogoppvekst/Onsker-du-a-gi-barnet-ditt-et-sjelden-navn_-finner-du-mange-gode-forslag-her---10506b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP170828https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Onsker-du-a-gi-barnet-ditt-et-sjeldent-navn_-finner-du-mange-gode-forslag-her---10506b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP170828https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Onsker-du-a-gi-barnet-ditt-et-sjelden-navn_-finner-du-mange-gode-forslag-her---10506b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
DB170827 McIntosh og kona bor i Florida, og forfatteren oppgir at La Vita Bella eies av svigermoren, Trudy Lampson, som tok bildet og sendte det til dem.
VG170824 « Rakett-Madsens » ubåt : Eies av selskap kontrollert av millionær i Norge ¶
AP170824https://www.aftenposten.no/verden/i/528Jb/Et-tankskip-har-krysset-Nordostpassasjen-uten-isbryter-for-forste-gang Det russiske skipet Christophe de Margerie eies av russiske Sovcomflot, og er det største i verden som ved hjelp av et spesialbygget forsterket skrog er i stand til å seile gjennom opptil to meter tykk is.
VG170823 | « Rakett-Madsens » ubåt eies av millionær på Snarøya ¶
AA170823 Virksomheten eies 100 prosent av Reitangruppen.
DA170822 Tomten hvor utbyggingen foregår eies av Stian Kristiansen, som til daglig bor i Oslo.
DB170820 Norges største boligbyggelag og boligforvalter ¶ Eies av medlemmene, som ved utgangen av 2016 talte 416 800 ¶
DN170819 DN skrev i fjor om den 491 kvadratmeter store leiligheten i Lørenskog, som eies av forretningsmannen og gründer av bilforhandlineren Star Autoco, Mohammad Saddiq.
AA170818 I styret sitter også Eilif Due fra Levanger, som også er styreleder i Allskog som eies av skogeierne i Midt og Nord-Norge.
AA170818 Virksomheten eies 100 prosent av Reitangruppen.
VG170817 At velferdsprofitørenes tilhengere i regjeringen stadig omtaler dem som oppofrende gründerkvinner, hindret ikke Senterpartiets landsmøte fra å kritisere « en utvikling der en stadig større andel av barnehagesektoren eies av kommersielle konsern ».
DA170817 I dag eies 54 prosent av barnehagene i Norge av private aktører.
DN170816 Vingården, som ikke er blant de største i USA, eies av et selskap kontrollert av hans sønn - og ikke av Donald Trump, ifølge hjemmesiden.
DB170816 Aksjeposten Støre har i de to byggeprosjektene eies gjennom selskapet Femstø AS, som Støre eier 76,23 prosent av sammen med sønnene, som deler de resterende prosentene.
DN170814 Investeringsselskapet, som skal eies 50-50 av Axactor og Geveran, skal søke større porteføljeinvesteringer over 30 millioner euro, mens Axactor skal sikte på porteføljer som er inntil 30 millioner euro.
DN170814 Investeringsselskapet, som skal eies 50/50 av Axactor og Geveran, skal søke større porteføljeinvesteringer over 30 millioner euro, mens Axactor skal sikte på porteføljer som er inntil 30 millioner euro.
DB170812 Historien eies ikke bare av seierherrer eller akademikere, den eies av alle som på en eller annen måte opplever eller gjenskaper den.
DB170812 Historien eies ikke bare av seierherrer eller akademikere, den eies av alle som på en eller annen måte opplever eller gjenskaper den.
DB170811 Eiendommen han kjøpte for 30 millioner i slutten av 2014 er solgt for 50 millioner til selskapet Linolim som eies av ekteparet Cathrine og Richard Badendyck.
DB170811 Glomar eies av Martin og Bjørn Ivar Flatgård.
DA170810 - Det er ikke fare for de to fabrikkene i Norge, men det er en del usikkerhet knyttet til hvordan ting skal organiseres og eies i årene framover.
AP170810https://www.aftenposten.no/norge/i/LV7d4/Da-Einar-Haakaas-sa-bildet-av-mannen-som-skylder-millioner_-bestemte-han-seg-for-a-ta-opp-jakten Flere ubebygde tomter og hus eies av foreldrene.
AA170810 Adresseavisen har tidligere skrevet om etableringen av eiendomsmeglerselskapet BN Bolig i Oslo, som eies 50/50 av BN Bank og Eiendomsmegler 1 Midt-Norge.
DN170809 I 2010 inngikk hans far avtale om å leie ut to de leilighetene i tredje etasje i Thomas Heftyes gate til firmaet Frogner Boligutleie, som eies av Tommy Andre Nordengen ( 45 ) og Jørgen Skogli ( 42 ).
DN170809 Ole Arvid Liodden opplyser at selskapet i hovedsak eies av ham, Roger Hovland, Haavard Helmen og Kim Leinan.
DB170809 I første halvår mistet Rema 1,2 prosent markedsandeler, mens erkerivalen Kiwi, som eies av Norgesgruppen, tok 1 prosent nye markedsandeler.
AA170809 I første halvår mistet Rema 1,2 prosent markedsandeler, mens erkerivalen Kiwi, som eies av Norgesgruppen, tok 1 prosent nye markedsandeler.
VG170808 Det var sommeren 2015 at han brukte en felles nabo som sendebud for å spørre om det var greit å felle noen trær på en felles naboeiendom, som eies av et firma.
DN170808 Det var sommeren 2015 Kjellid brukte en felles nabo som sendebud for å spørre om det var greit å felle noen trær på en felles naboeiendom, som eies av et firma.
DB170808 Det ene er at selve bildene eies av en fotograf, og sannsynligvis et reklamebyrå.
DB170808 Det var sommeren 2015 Kjellid brukte en felles nabo som sendebud for å spørre om det var greit å felle noen trær på en felles naboeiendom, som eies av et firma.
AP170808https://www.aftenposten.no/norge/i/GVWwQ/Ma-betale-490000-for-a-ha-hugget-ned-naboens-trar Det var sommeren 2015 han brukte en felles nabo som sendebud for å spørre om det var greit å felle noen trær på en felles naboeiendom, som eies av et firma.
DB170807 Hverken Aleris, Humana, Unicare, Team Olivia eller Aberia eies av kvinnelige gründere, men i all hovedsak av finansmenn.
AA170807 Kommunikasjonsdepartementet varsler også at israelske kabel-TV-selskaper vil bli bedt om å blokkere TV-kanalen, som eies av Qatar.
VG170806 - Hvorfor bedrifter som ligger i Norge som eies av nordmenn skal ilegges straffeskatt som reduserer mulighetene for vekst er helt uforståelig.
VG170806 Et eget helseforetak som ble etablert i Norge i januar 2016, som eies av Norges fire regionale helseforetakene.
DN170806 Samira Mousavi som er butikksjef hos Saint Laurent som eies av Group 88 Foto : Johannes Worsøe Berg ¶
VG170804 Klubben eies av Qatar Sport Investment, som eies igjen av myndighetene i Qatar og deres olympiske komité.
VG170804 Klubben eies av Qatar Sport Investment, som eies igjen av myndighetene i Qatar og deres olympiske komité.
DN170804https://www.dn.no/etterBors/2017/08/04/2047/Markedsforing/blogget-seg-til-dobbel-omsetning-fortsatt-i-minus Eies av svenske United Influencers Media Group med 51 prosent, samt Dymax Invest ( 17,5 prosent ) og Kjetil Tveter ( 16,07 prosent ).
DN170804 Bilde- og videodelingsappen Snapchat, som eies av selskapet Snap, lanserte Discover-tjenesten i januar 2015.
AP170804https://www.aftenposten.no/okonomi/i/OVO7V/VM-tittel-forte-til-at-gardssalget-steg-med-600-prosent Det eies av Gunnar Waagen og kona Solvor, Kristin Waagen og Egil Smith-Meyer.
DN170803 Skibsaktieselskapet Navigation eies av Rolf Westfal-Larsen ( 73 ) med familie og hans avdøde bror Hans Peter Westfal-Larsens familie.
AA170803 Selve hotellet eies av Kari Lerberg, som overtok det etter sine foreldre.
VG170802 PSG er eid av Qatar Sport Investment, som eies igjen av myndighetene i Qatar og deres olympiske komité.
DN170802 De resterende aksjene eies av Active Brands.
DN170802 Concorde eies i tillegg til Ylvis-brødrene av deres manager Jørgen Thue, samt produsent Christian Løchstøer, « The Fox»-regissør Ole Martin Hafsmo og daglig leder Hasse Lindmo.
DN170801 Rettedal var på dette tidspunkt daglig leder i IKM Invest som eies av oljeservicegründer Ståle Kyllingstad.
DB170801 MOTV, som allerede er lansert i USA, eies av Outdoor Sportsman Group, som igjen er del av Arsenal-eierens Kroenke Sports Entertainment, skriver International Business Insider.
DA170801 Ole Jarl Rettedal var daglig leder i IKM Invest som eies av oljeservicegründer Ståle Kyllingstad.
AP170801https://www.aftenposten.no/okonomi/i/2WxQy/Rema-vil-bli-best-pa-okologiske-varer-Fokhol-Gard-i-Stange-skal-hjelpe-dem-med-det Fakta : Fokhol Gård ¶ Eies av Stiftelsen Fokhol Gård, som er en ideell og allmennyttig stiftelse.
AA170801 Dette fordi mesteparten av kraftbransjen eies av det offentlige.
AP170731https://www.aftenposten.no/osloby/i/qqB9o/Direktoren-for-Valerengas-nye-stadion--Alt-du-ser-her_-kan-vi-tjene-penger-pa Stadion eies , drives og utvikles av to aksjeselskaper som begge er heleid av Vålerenga Fotball.
VG170727 LAFC eies nemlig av en rekke profiler som har investert store summer i klubben.
AA170727 Selskapet inngikk i januar i år en ny leieavtale for skipet « Boa Thalassa », som eies av Ole T.
DB170726 Al Jazeera eies av herskerfamilien al-Thani.
AA170725 Hell Bil ble i 1999 solgt til Bauda, og i dag eies virksomheten av Billia.
DN170724 Kleskjeden Zara Norge som eies av den spanske klesgiganten Inditex hadde i fjor et negativt resultat før skattekostnad på 19,8 millioner kroner, viser selskapets årsregnskap.
DB170724 Den resterende delen av forvaltningsselskapet eies av de ansatte i selskapet.
DA170724 Statoil, som eies med 67 prosent av staten, valgte derfor å opprette et eget kontor i Nederland for å unngå å betale dobbel skatt.
DA170724 Begge skipene seiler for rederier som eies av verdens største cruisekonsern, Carnival Corporation.
DN170723 | Herfra eies Statoils utenlandsimperium ¶ ¶
DB170723 Eies bedriften av Ola Nordmann må Ola betale formueskatt, men dersom bedriften eies av eksempelvis det multinasjonale billion-selskapet General Electric ( GE ) betales ikke formuesskatten.
DB170723 Eies bedriften av Ola Nordmann må Ola betale formueskatt, men dersom bedriften eies av eksempelvis det multinasjonale billion-selskapet General Electric ( GE ) betales ikke formuesskatten.
AA170722 For under to uker siden brant en annen hytte i nærheten helt ned, som eies av Indre Kåfjord Idrettslag.
DB170721 Dagbladet eies også av Aller Media.
DB170720 Han bekrefter derimot at de i utvalget har to viner fra Golan Hights Winery, som eies av åtte israelske bosetninger som produserer vin på de israelskokkuperte Golanhøydene.
AA170720 Han bekrefter derimot at de i utvalget har to viner fra Golan Hights Winery, som eies av åtte israelske bosetninger som produserer vin på de israelskokkuperte Golanhøydene.
AA170720 Fabrikken, som eies av Normilk AS, er en hjøresteinsbedrift i Levanger, og har siden 1925 produsert melkepulver i sentrum av byen.
VG170719 Tiedemann Hansen mener utviklingen løper fra podiedamene, enten Holm liker det eller ikke, og påpeker at Vuelta a España halvveis eies av ASO, som også organiserer Tour de France.
DA170719 Ifølge NRK var de var på ei hytte som eies av drapssiktedes familie. ( ©NTB ) ¶
AA170719 Visit Norway er et markedsføringsselskap som eies av Innovasjon Norge og retter sin virksomhet mot turister.
AA170719 Ifølge NRK var de var på ei hytte som eies av drapssiktedes familie. ( ©NTB ) ¶
DN170718 Avisen, som eies av Schibsted, omsatte i andre kvartal for totalt 439 millioner kroner, mot 422 millioner kroner i samme kvartal i fjor.
DB170718 « Vi er kjempeglade for at Jodie Whittaker har fått rollen som den 13 Doctor Who, men vi er overrasket og skuffet over Daily Mail ( Mail Online eies av Daily Mail og General Trust ) og The Suns uansvarlige avgjørelser om å kjøre artikler med bilder av Jodie i forskjellige nakenscener. » står det i uttalelsen.
DA170718 Heldigvis har vi mange flotte barnehager i Norge, og over halvparten av dem eies av private.
DA170718 BREEAM NOR eies av Norwegian Green Building Council ( NGBC ).
VG170715 Fastlegeordningen eies av kommunene, men administreres av Helseøkonomiforvaltningen ( HELFO ).
VG170714 Lastebilen eies av firmaet Salvatore Tragale, som transporterer ål til Korea.
DB170714 Ifølge New York Times hevder politiet at de drapssiktede fetterne skal ha lokket de unge ofrene til en avsidesliggende landbrukseiendom, som eies av foreldrene til Dinardo.
DN170713 Flokk eies av det svenske private equity-selskapet Triton.
AA170713 Fosdalen Industrier eies av Beistafjorden AS. | - Det blir åpenbart leiers marked framover ¶
AP170712https://www.aftenposten.no/osloby/i/bVq9g/Her-bader-du-i-Oslos-ferskvannsperler De fleste eies av Oslo kommune og er ubetjente.
DN170711 Hotellet drives fortsatt av Rezidor og eies i dag av Wenaas-familien.
DA170711 GPS-tracking brukes for eksempel i samråd med klienten, og sporingen festes kun på biler som eies av klienten, og hvor alle sjåfører er informert om at det er sporingsutstyr på den.
DB170708 Norwegian Ground eies av Rune Arnhoff, hans sønner Andreas og Christian Arnhoff og Ole Saxegard Andreassen.
DB170707 IKT-systemet, som heter DeepMind Health, eies av Google, og i rapporten « DeepMind Health Independent Review Panel Annual Report » ( lenke ) er ekspertpanelet bekymret for hvor fort utviklingen går.
AP170707https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/7ryn4/-Det-er-viktigere-ting-for-en-ny-regjering-enn-vannscootere_-reptiler-og-Segway Det er viktig at reformene eies av viktige sosiale og økonomiske grupper, forklarer han.
AA170707 Tre av boligeiendommene og brorparten av arealet eies av Taraldrud Eiendom, som ifølge departementet har krevd 375 millioner kroner.
DN170706 Veen as som i dag eies av døtrene Silje og Camilla Veen ( 72 prosent ) og Tor Dagfinn Veen ( 28 prosent ).
NL170705 Idylliske Steinsvika på Sommarøy eies av Tromsø kommune.
AP170704https://www.aftenposten.no/verden/13-omkom-i-eksplosjon-pa-Lindex-fabrikk-i-Bangladesh--624599b.html Fabrikken eies av Multifabs, som er et av det svenske Stockmann-konsernets underleverandører.
DB170703 Noe « eies » av smugler.
AA170703 Norsk Kylling eies av Rema Industrier, som er et holdingselskap i Reitangruppen.
SA170701 « Independence of the Seas » eies av Royal Caribbean Cruises, som har sterke norske bånd.
SA170701 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
BT170701https://www.bt.no/nyheter/okonomi/Nesten-milliardunderskudd-for-GC-Rieber-336236b.html Blant de syv skipene som fortsatt eies av Rieber Shipping, har to av de tre subsea-skipene i øyeblikket oppdrag som ikke har noe med olje å gjøre.
AP170701https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Febernedsettende-gjor-ikke-nodvendigvis-barn-fortere-friske--10337b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger. | 5 grunner til at Marcus & Martinus selger 35.000 konsertbilletter ¶
AP170701https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Febernedsettende-gjor-ikke-nodvendigvis-barn-fortere-friske--10337b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
DN170630 JJUgland-konsernet eies av Knut Nikolai Tønnevold Ugland.
DA170630 « Independence of the Seas » eies av Royal Caribbean Cruises.
NL170628 « Evig eies kun et dårlig rykte » sang Henning Kvitnes og konkluderte med at det beste han kunne gjøre var å strekke ut ei hand.
DB170628 De to sistnevnte selskapene eies av Hjørdis Smedvig og hennes datter Julia Smedvig Hagland.
BT170628https://www.bt.no/nyheter/okonomi/Skal-pusse-opp-tinghuset-for-over-en-milliard-336245b.html Fakta : Bergen tinghus ¶ Eies av Statsbygg.
AP170628https://www.aftenposten.no/okonomi/i/rqz7w/Skal-pusse-opp-tinghus-for-over-n-milliard-kroner Fakta : Bergen tinghus ¶ Eies av Statsbygg.
AP170628https://www.aftenposten.no/okonomi/Skal-pusse-opp-tinghus-for-over-n-milliard-kroner-624196b.html Fakta : Bergen tinghus ¶ Eies av Statsbygg.
DB170627 De eies av det franske konsernet Saint-Gobain.
DA170627 I dag eies 54 prosent av barnehagene av private.
SA170626 ON selger sin norske olje - og gassvirksomhet for 13 milliarder kroner til tyske DEA Deutsche Erdoel, som eies av den russiske oligarken Mikhail Fridman.
SA170625 Mrk : Aftenposten og Finn.no eies begge av Schibsted Norge.
SA170625 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
DB170625 Og bokhandlene, de eies også av de største forlagshusene.
DB170625 Ikke at det spiller så stor rolle, ettersom Bestselgerforlaget også eies av Aschehoug og Gyldendal.
BT170625https://www.bt.no/familieogoppvekst/Pa-tide-a-kutte-ut-bleiene-Her-er-tipsene-10300b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP170625https://www.aftenposten.no/okonomi/i/JabzJ/Svak-krone-kan-gjore-ferien-overraskende-dyr Mrk : Aftenposten og Finn.no eies begge av Schibsted Norge.
AP170625https://www.aftenposten.no/okonomi/Svak-krone-kan-gjore-ferien-overraskende-dyr-623745b.html Mrk : Aftenposten og Finn.no eies begge av Schibsted Norge. | 8000 muslimer feiret id med kjempefest i Vallhall ¶
AP170625https://www.aftenposten.no/okonomi/Svak-krone-kan-gjore-ferien-overraskende-dyr-623745b.html Mrk : Aftenposten og Finn.no eies begge av Schibsted Norge.
AP170625https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Pa-tide-a-kutte-ut-bleiene-Her-er-tipsene-10300b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP170625 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
FV170623 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
VG170622 * Hoff SA med hovedsete på Gjøvik, eies av 4000 bønder, hvorav ca. 400 er potetprodusenter.
DN170621 Med oppkjøpet blir Scandic den desidert største hotelloperatøren i Finland og sørger samtidig for at avstanden målt i størrelse øker til Nordic Choice, erkekonkurrenten som eies av Petter A.
NL170620 UiT eies av Kunnskapsdepartementet som gir et tydelig oppdrag og som regelmessig undersøker om vi leverer etter bestillingen.
DN170620 Nordialog er en del av Kjedehuset som eies av Telenor.
DN170619 Eies av Kjos' krets og andre kjente navn ¶
DN170618 Prosjektet eies av Institutt for global helse og samfunnsmedisin ved Universitetet i Bergen.
DA170617 På baksiden av fotomuseet ligger restauranten Las Palmas, som eies av Nederlands svar på sinnakokken, Herman den Blijker, som fikser opp håpløse nederlandske restauranter på TV - inkludert Herangtunet i Valdres.
DN170616 Adams Matkasse ble etablert i 2013 av Adam Bjerck, Mats Wickmann, Harald Aalvik og Lasse Carlsen Smedsvig, og eies i dag nesten i sin helhet av Carolinas Matkasse AB ( 96,52 % av aksjene ).
DB170615 Highsoft eies av gründeren Torstein Hønsi med 95 prosent, mens daglig leder Grete Hjetland eier de siste fem.
DB170615 Det betyr i så fall turistindustrien, som på Cuba anses som så strategisk viktig for økonomien og valutainntektene, stort sett eies av revolusjonsstyrkene.
VG170614 UMC eies av Norges Fotballforbund ( NFF ) og Norsk Toppfotball ( NTF ), og leverer studio- og OB-produksjoner samt andre innholdsproduksjoner til mediehus, organisasjoner og næringsliv.
SA170614 Jærhagen, som eies av 10.000 Coop-medlemmer i Klepp, skal utvides med 40.000 kvadratmeter nytt areal.
SA170614 Den eies av rederiet Eidesvik og brukes som turistbåt.
FV170614 Bygningen eies av bydelen Kensington og Chelsea.
BT170614 Den eies av rederiet Eidesvik og brukes som turistbåt.
AP170614https://www.aftenposten.no/verden/Minst-30-skadet-i-storbrann-i-27-etasjer-hoy-boligblokk-i-London-623146b.html Bygningen eies av bydelen Kensington og Chelsea.
AP170614https://www.aftenposten.no/verden/Minst-12-dode-og-78-pa-sykehus-etter-storbrann-i-24-etasjer-hoy-boligblokk-i-London-623146b.html Bygningen eies av bydelen Kensington og Chelsea.
AP170614https://www.aftenposten.no/bolig/Lillian-og-Odd-Magne-dromte-om-fjellhytte_-endte-opp-med-hytte-pa-kaia-10206b.html Den eies av rederiet Eidesvik og brukes som turistbåt.
AP170614 Bygningen eies av bydelen Kensington og Chelsea.
AP170614 Den eies av rederiet Eidesvik og brukes som turistbåt.
DB170613 Mesteparten av samlingen ble så overlevert til Nordsjøfartsmuseet i Telavåg, som eies av Museum Vest.
DA170612 Den gigantiske lekteren Akademik Lomonosov eies av det statlige russiske atomenergiselskapet Rosatom.
AA170612 Den gigantiske lekteren Akademik Lomonosov eies av det statlige russiske atomenergiselskapet Rosatom.
VG170611 Document eies og drives altså av Hans Rustad, historiker, tidligere forlagsmann og NTB-journalist, med ungdomstid på ytre venstrefløy.
DB170611 Sørlandssenteret eies i dag 50/50 av Olav Thon Gruppen og DNB.
AA170610 Skipet eies av det Fosnavåg-baserte rederiet Olympic Shipping.
DN170609 Mørseth gikk fra jobben som sjefredaktør i Adresseavisen for å jobbe som leder for Digital Norway - Toppindustrisenteret as, et nytt samarbeidsorgan som eies av 15 av Norges største virksomheter, blant annet Telenor, DNB, DNV GL, Statoil, Yara, Aker og Schibsted.
DN170608 Gartnerhallen er Norges største produsentorganisasjon for produsenter som dyrker frukt, bær, grønnsaker og potet, og eies per i dag av 1165 frukt- og grøntprodusenter.
DB170608 Mediehuset, som eies av den qatarske stat, fikk sine kontorer i Saudi-Arabia og Jordan stengt denne uken.
AP170608 Gartnerhallen eies av rundt 1.150 gartnere og potetdyrkere.
AA170608 Gartnerhallen eies av rundt 1.150 gartnere og potetdyrkere.
VG170607 Oslo Literary Agency : Eies av Aschehoug, men er nå blitt frittstående, slik at de også representerer forfattere fra andre forlag.
DN170607 Mustad Eiendom eies av en gren av den tradisjonsrike Mustad-familien, og utvikler og leier ut blant annet eiendommen på kjøpesenteret CC Vest på Oslos vestlige grense mot Bærum.
DN170606 Vodafone Qatar, som eies med 23 prosent av det britiske mobilselskapet Vodafone, falt med nesten ti prosent.
DN170605 Al Jazeera eies av den qatarske stat.
DN170605 CapMan eier 62 prosent av aksjene i NOA, mens de resterende aksjene eies av over 100 tidligere eiere av selskapene som NOA kjøpte opp, samt ansatte som i etterkant har gått inn som partnere i byråene.
DB170605 FDD eies av den amerikanske mangemilliardæren Sheldon Adelson som har et nært forhold til Israels statsminister Benjamin Netanyahu.
AA170605 Al Jazeera eies av den qatarske stat. ( ©NTB ) ¶
DN170602https://www.dn.no/nyheter/2017/06/02/2053/Havbruk/naer-en-halv-milliard-for-sinkaberg-hansen 11,1 prosent av aksjene eies av selskapet JMJ Invest der tidligere fiskeriminister Lisbeth Berg-Hansen ( 54 ) har kontroll med 89 prosent av aksjene.
DN170602 11,1 prosent av aksjene eies av selskapet JMJ Invest der tidligere fiskeriminister Lisbeth Berg-Hansen ( 54 ) har kontroll med 89 prosent av aksjene.
DN170602 ¶ Arctic Securities eies blant annet av meglerhusets sjef Mads Syversen og milliardæren Trond Mohn.
DB170531 Selskapet eies foruten Ottersland selv av hans to døtre, skriver Finansavisen videre.
AA170531 Rederiet eies av Ole T.
SA170530 Rederiet ble startet og eies av nordmannen Torstein Hagen.
DB170530 Økernveien 149 eies av Ivar Tollefsen gjennom Fredensborg.
DB170530 SLIPPER SKATT : Gården i Maridalsveien 175 eies av Trygve Bjerke, som slipper skatt på 53 leiligheter her.
DA170530 Ole Klemetsen eier en tredjedel av firmaet mens de øvrige tredjedelene er eid av Reinert Romeo Amundsen og firmaet Wohaa Invest As, som igjen eies av kampsporteksperten Tore Kristian Salomonsen.
DN170529 Resten vil eies av mindre aksjonærer i de to selskapene.
DN170529 Resten vil eies av mindre aksjonærer i de to selskapene.
DB170529 Wolfsburg er en industriby, klubben eies av Volkswagen og nedgang hos bilfabrikanen har også preget fotballen - både økonomisk og sportslig.
DA170529 Det er åpent for at en tredjedel kan eies av private i dag, og det åpner igjen for at en kan hente inn privat kapital, sier han.
DA170529 Det er åpent for at en tredjedel kan eies av private i dag, og det åpner igjen for at en kan hente inn privat kapital, sier han.
AA170529 mai en intensjonsavtale om å selge Reinertsens verft på Orkanger til det nyetablerte selskapet Orkanger Fabrikasjon, som i hovedsak eies av Trondheims-investorene Øyvind Antonsen og Kent Ranum.
AA170529 Statskog eies hundre prosent av staten - altså oss alle.
AP170528https://www.aftenposten.no/verden/Giftskyen-kommer-oftest-tidlig-om-morgenen-Da-bor-en-million-moskovitter-stenge-vinduene-621845b.html Fabrikken eies av olje- og gassgiganten Gasprom Neft.
AP170528 Fabrikken eies av olje- og gassgiganten Gasprom Neft.
SA170527 Eies av Nasjonalmuseet og vises på utstillingen.
DB170525 Først forsvarte han sin rolle i prosjektene, som eies sammen med blant annet Stein Erik Hagen og Tove Kvammen Midelfart.
DN170524 Kun 12 prosent av gjelden eies av internasjonale kreditorer.
AP170523 Advokat Arild Holden mener teksten til artisten Henning Kvitnes' Evig eies ( kun et dårlig rykte ) passer til denne saken.
AP170523 - Evig eies kun et dårlig rykte ¶
VG170522 Brønnen eies av Statoil med 50 prosent, hvor også Eni ( 30 prosent ) og statlige Petoro ( 20 prosent ) er medeiere.
VG170522 Brønnen eies av Statoil med 50 prosent, hvor også Eni ( 30 prosent ) og statlige Petoro ( 20 prosent ) er medeiere ¶
DN170522 Booking.com og Agoda eies av nederlandske Priceline - som også tar seg av bookingene til Tripadvisor.
DN170522 Booking.com og Agoda eies av nederlandske Priceline - som også tar seg av bookingene som går via Tripadvisor.com.
DB170521 Over 1200 leiligheter eies av nordmenn, og rusler du rundt i byen ser du norske flagg, norske menyer og norske innslag over alt.
DB170521 1200 leiligheter i byen eies av nordmenn.
NL170519 Til neste år kommer også sjøsettingen av Norges nye, havgående forskningsfartøy, « Kronprins Haakon », som eies av Norsk Polarinstitutt og vil få Tromsø som hjemmebase.
DB170519 Selskapet Sportsconcept, som eies 50/50 av Jønsson og Andersen omsatte i fjor for rundt 8,7 millioner kroner.
AP170519https://www.aftenposten.no/verden/Brasils-riksadvokat-anklager-presidenten-for-korrupsjon-621536b.html Avisen eies av Brasils største medieselskap.
AP170519 Avisen eies av Brasils største medieselskap.
AA170519 Avisa eies av Brasils største medieselskap.
SA170518https://www.aftenbladet.no/familieogoppvekst/Disse-navnene-liker-amerikanerne-best-10172b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
BT170518https://www.bt.no/familieogoppvekst/Disse-navnene-liker-amerikanerne-best-10172b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP170518https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Disse-navnene-liker-amerikanerne-best-10172b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AA170518 ) : Til reparasjoner og utbedringer på bydelshus/grendehus som eies av frivillige organisasjoner.
AA170518 Båten eies av Remøy Havfiske i Fosnavåg i Herøy kommune i Møre og Romsdal.
DN170516 Alle de 120 hyttene på området eies av private.
DB170516 Aksjeposten Støre har i de to byggeprosjektene eies gjennom selskapet Femstø AS, som Støre eier 76,23 prosent av sammen med sønnene, som deler de resterende prosjektene.
AP170516 VKontakte eies av den russiske oligarken og Putin-vennen Alisher Usmanov, som med hjelp av russiske myndigheter med makt og trusler tok kontroll over VKontakte i 2014.
NL170515 Båten eies av Remøy Havfiske i Fosnavåg i Herøy kommune i Møre og Romsdal.
AA170515 Resten eies av private investorer og ansatte i selskapet.
VG170513 * Hoff SA med hovedsete på Gjøvik, eies av 4000 bønder, hvorav ca. 400 er potetprodusenter.
DN170512 Men det få har visst frem til nå er at bygget eies av Nord-Korea, skriver Washington Post.
AA170512 Båten eies av Remøy Havfiske i Fosnavåg i Herøy kommune i Møre og Romsdal.
SA170511 Helikopteret er av typen Airbus H125 og eies av det britiske selskapet HQ Aviation.
SA170511 Ettersom helikopteret eies av et britisk selskap, vil også representanter fra den britiske flyhavarikommisjonen komme til Bergen.
NL170511 Det er snakk om reketråleren « Remøy », som eies av Remøy Havfiske AS i Fosnavåg i Herøy.
NL170511 Det er snakk om reketråleren « Remøy », som eies av Remøy Havfiske AS i Fosnavåg i Herøy.
NL170511 Det er snakk om reketråleren « Remøy », som eies av Remøy Havfiske AS i Fosnavåg i Herøy.
DN170511 Det Sarpsborg-baserte selskapet, som eies av fotballfruen og ektemann Lars-Kristian Berg Eriksen ( 33 ) med en halvpart hver, satt igjen med 2,2 millioner kroner i driftsresultat, mot 1,9 millioner i 2015.
DB170511 * Det eies av det britiske selskapet HQ Aviation.
DB170511 Det eies av det britiske selskapet HQ Aviation.
DB170511 FLYGEBLAD : Strippeklubben eies ikke av luksushotellet, men flygeblader som dette finnes tilgjengelug i lobbyen.
DB170511 Dagbladet har vært i kontakt med hotellets slags- og markedsavdeling, og får opplyst at Paradise Cabaret ikke eies av Premier Palace Hotel, og at klubben kun leier lokalene i toppetasjen.
DB170510 Et stykke ned på lista over selgerne finner man selskapet Midelfart Invest AS, som eies av søstrene Celina og Hermine Midelfart.
BT170510 Akasia eies av 25 menigheter i Bergen kirkelige fellesråd og driver 20 private barnehager - 18 av dem i Bergen.
SA170508 For det første er det en klar forskjell på spillere som eies opp mot dem som leies av en klubb.
BT170508 Bergen Teknologioverføring ( BTO ), som eies av de store forsknings- og utdanningsinstitusjonene ( UiB, Havforskningsinstituttet, Helse Bergen, NHH og Høgskulen på Vestlandet ), har hjulpet flere virksomheter til å se dagens lys - sist ut var børsintroduksjon av BergenBio.
BT170508 For det første er det en klar forskjell på spillere som eies opp mot dem som leies av en klubb.
SA170507 Klubben eies av den russiske milliardæren Sergej Samsonenko.
DB170507 Klubben eies av den russiske milliardæren Sergej Samsonenko.
DA170507 Klubben eies av den russiske milliardæren Sergej Samsonenko.
BT170507 Klubben eies av den russiske milliardæren Sergej Samsonenko.
AP170507 Klubben eies av den russiske milliardæren Sergej Samsonenko.
DN170505https://www.dn.no/nyheter/2017/05/05/2052/Jus/fikk-millionlonn-ut-i-skattefrie-aksjer Disse aksjene eies nå formelt av Clydemont, på vegne av Hox, sa Stormoen i sitt innledningsforedrag.
DN170505 Disse aksjene eies nå formelt av Clydemont, på vegne av Hox, sa Stormoen i sitt innledningsforedrag.
DN170505 Sykehuspartner HF er et helseforetak som eies av Helse Sør-Øst.
DB170505 Akasia eies av 25 menigheter i Bergen kirkelige fellesråd og driver 20 private barnehager - 18 av dem i Bergen.
BT170505 Akasia eies av 25 menigheter i Bergen kirkelige fellesråd og driver 20 private barnehager - 18 av dem i Bergen.
BT170505 Akasia eies av 25 menigheter i Bergen kirkelige fellesråd og driver 20 private barnehager - 18 av dem i Bergen.
AA170505 Skipet eies av selskapet Technip som leverer rør til offshore-industrien.
DB170504 Hun er tidligere sjefredaktør for den innflytelsesrike avisa The New York Observer, som eies av Trumps svigersønn, Jared Kushner.
DB170504 Hun er tidligere sjefredaktør for den innflytelsesrike avisa The New York Observer, som eies av Trumps svigersønn, Jared Kushner.
DN170502 Eies av svenske United Influencers Media Group med 51 prosent, samt Dymax Invest ( 17,5 prosent ) og Kjetil Tveter ( 16,07 prosent ).
DB170502 Den siste modellen innebærer å videreføre hegemoniet til ti frivillige organisasjoner, de såkalte 10H, og gi mye til de som har mest fra før ( 10H er et AS som eies av ti humanitære organisasjoner, red.anm. ).
BT170501 Ulykken skjedde på verftet Samsung Heavy Industries, som eies av Total ( 51 prosent ), Petoro ( 30 prosent ) og Statoil ( 19 prosent ).
BT170501 Martin Linge er et olje- og gassfelt i Nordsjøen nær britisk sektor, som eies av Total ( 51 prosent ), Petoro ( 30 prosent ) og Statoil ( 19 prosent ).
DB170429 Selskapet eies av Thon Holding, hvor hotellvirksomheten 28 prosent av samlede inntekter. 49 prosent kommer fra selskapets ni kjøpesentre, 16 prosent er leieinntekter fra kontoreiendommer, mens de resterende 7 prosentene i hovedsak stammer fra industriselskapet Unger Fabrikker.
DB170428 Nedleggelsen innebærer at 1.600 ansatte blir oppsagt, mens 800 ansatte skal fortsette i andre butikker som eies av Dagrofa.
AP170428 Nedleggelsen innebærer at 1.600 ansatte blir oppsagt, mens 800 ansatte skal fortsette i andre butikker som eies av Dagrofa.
AA170428 Nedleggelsen innebærer at 1.600 ansatte blir oppsagt, mens 800 ansatte skal fortsette i andre butikker som eies av Dagrofa.
SA170426 Kilde : Digitalradio Norge, som eies av NRK og P4.
BT170426 Kilde : Digitalradio Norge, som eies av NRK og P4.
AP170426https://www.aftenposten.no/osloby/Oslo-kommune-kjoper-tilbake-Hafslund-og-deler-opp-selskapet-619918b.html De resterende 12,2 prosentene av aksjene eies av minoritetseiere.
AP170426https://www.aftenposten.no/osloby/Oslo-kommune-kjoper-tilbake-Hafslund-og-deler-opp-selskapet-619918b.html - Dette sikrer Oslo kommune eierskap over strømnettet og kraftproduksjonen som i dag eies av Hafslund, sier Johansen.
AP170426https://www.aftenposten.no/bil/Fa-DAB-i-bilen-Sa-mye-koster-alternativene-10081b.html Kilde : Digitalradio Norge, som eies av NRK og P4.
AP170426 De resterende 12,2 prosentene av aksjene eies av minoritetseiere.
AP170426 - Dette sikrer Oslo kommune eierskap over strømnettet og kraftproduksjonen som i dag eies av Hafslund, sier Johansen.
AP170426 Kilde : Digitalradio Norge, som eies av NRK og P4.
DN170425 Det meste av skogen og tømmeret i Canada eies av lokale myndigheter, og USA mener disse selger hugstrettigheter under markedspris.
DN170425 Selskapet har hovedkontor i Tromsø, finansieres med en lovpålagt markedsavgift og eies av Nærings- og fiskeridepartementet.
DB170425 I dag kommer 7 prosent av Italias strøm fra solenergi, men mange av de mindre anleggene eies og driftes av aktører som hverken har tilstrekkelig teknisk eller operativ kompetanse.
VG170424 Asheim har nå slettet klippet fra sin Facebook-side etter at å ha blitt gjort oppmerksom på at Høyre ikke hadde rettigheter til videoklippet, som eies av VG.
DB170424 - Forskjellen nå er at enkelte av disse selskapene eies direkte av samferdselsdepartementet framfor av NSB.
DB170424 Eies direkte ¶
DB170423 Midt-Hedmark brann- og redningsvesen IKS er et interkommunalt selskap som eies av kommunene Våler, Elverum, Trysil, Engerdal, Stor-Elvdal, Alvdal, Rendalen, Tolga, Tynset og Folldal.
DB170422 FIVH trekker fram gliderpulver av merket Toko, som eies av datterselskapet til Swix, som det farligste stoffet.
SA170421 For noen år siden var Nilsen selv ekspertkommentator i TV-kanalen Max, som også eies av Discovery.
DN170421 Konsernsjef Torgeir Silseth ( til venstre ) er fornøyd med tidenes beste resultat for Nordic Choice, hotellkjeden som eies av Petter A.
DB170421 IPSOS skal også være eid av Pinault-gruppen og Fidelity ( amerikansk investeringsfond ), mens SOFRES eies av det samme Fidelity-fondet.
AP170421 For noen år siden var Nilsen selv ekspertkommentator i TV-kanalen Max, som også eies av Discovery.
AA170421 De øvrige 20 prosent eies av Tore Løkke Holding AS, som igjen eies av selskapets daglige leder.
AA170421 De øvrige 20 prosent eies av Tore Løkke Holding AS, som igjen eies av selskapets daglige leder.
VG170420 Advokat : « Paradise Hotel»-deltagerne eies med hud og hår ¶ 24-åringen, som til daglig blogger og jobber på sykehjem, er glad hun fortalte om honoraret ¶
SA170420https://www.aftenbladet.no/100Sport/idrettspolitikk/TV-2-risikerer-a-bli-utestengt-fra-OL-234242b.html NFF eier halvparten av selskapet, mens andre halvpart eies av toppklubbenes interesseorganisasjon Norsk Toppfotball.
SA170420 NFF eier halvparten av selskapet, mens andre halvpart eies av toppklubbenes interesseorganisasjon Norsk Toppfotball.
FV170420 NFF eier halvparten av selskapet, mens andre halvpart eies av toppklubbenes interesseorganisasjon Norsk Toppfotball.
BT170420https://www.bt.no/100Sport/idrettspolitikk/TV-2-risikerer-a-bli-utestengt-fra-OL-234242b.html NFF eier halvparten av selskapet, mens andre halvpart eies av toppklubbenes interesseorganisasjon Norsk Toppfotball.
BT170420 NFF eier halvparten av selskapet, mens andre halvpart eies av toppklubbenes interesseorganisasjon Norsk Toppfotball.
AP170420https://www.aftenposten.no/100Sport/idrettspolitikk/TV-2-risikerer-a-bli-utestengt-fra-OL-234242b.html NFF eier halvparten av selskapet, mens andre halvpart eies av toppklubbenes interesseorganisasjon Norsk Toppfotball.
AP170420 NFF eier halvparten av selskapet, mens andre halvpart eies av toppklubbenes interesseorganisasjon Norsk Toppfotball.
AA170420 Det eies av Godteland Norge, som har en rekke godteributikker rundt om i landet som drives som franchise.
DN170419 Volvo Cars, som eies av kinesiske Geely Holdings, har tre fabrikker i Kina : i Daqing, Chengdu og Luqiao.
BT170419 Ifølge politiet er det i hovedsak kontorer i bygningen som eies av Frydenbø Marine.
AP170419 Volvo Cars, som eies av kinesiske Geely Holdings, har tre fabrikker i Kina : i Daqing, Chengdu og Luqiao.
AA170419 Volvo Cars, som eies av kinesiske Geely Holdings, har tre fabrikker i Kina : i Daqing, Chengdu og Luqiao. ( ©NTB ) ¶
AP170418 Asko eies av Norges største handelshus, Norgesgruppen, som kontrolleres av familien Johannson gjennom familieselskapet Joh Johannson Handel AS.
SA170417 Det førte til stor irritasjon hos rettighetshaver Discovery og Fotball Media, selskapet som eies likt mellom Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball og som forvalter fotballrettighetene.
FV170417 Det førte til stor irritasjon hos rettighetshaver Discovery og Fotball Media, selskapet som eies likt mellom Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball og som forvalter fotballrettighetene.
DB170417 Resten eies av en lengre liste private investorer.
VG170415 De eies av Suning Holdings Group, som også har forpliktet seg til å sprøyte inn penger for å atter en gang gjøre klubben til en italiensk- og europeisk stormakt.
DB170415 Flyet har vært i Akers eie siden 2007, og transaksjonen kommer frem av de ferske årsregnskapene til Aker og flyselskapet G&A Air, som eies 50/50 av Aker og Gjelsten.
DB170414 Ifølge Science Focus, et nettmagasin som eies av BBC, er det normalt å drømme når man er i koma.
AA170413 Noen få meter unna Nidarholm ligger seilbåten Offline, som eies av brødrene Erik Stian og Knut Andreas Tefre.
DB170411 Resten eies av ledelsen og aksjonærene som kom inn i emisjonen i februar.
AP170411 Fakta : Swire Seabed ¶ Eies av Singapore-baserte Swire Pacific Offshore, et heleid datterselskap av Swire Pacific Ltd, et av Hong Kongs største børsnoterte selskaper med en diversifisert portefølje innenfor eiendom, luftfart, drikkevarer, sjøfart og handel og industri.
BT170410 Fakta : Swire Seabed ¶ Eies av Singapore-baserte Swire Pacific Offshore, et heleid datterselskap av Swire Pacific Ltd, et av Hong Kongs største børsnoterte selskaper med en diversifisert portefølje innenfor eiendom, luftfart, drikkevarer, sjøfart og handel og industri.
DB170408 Ifølge Expressens opplysninger eies bilen av en person med tilknytning til den terrorsiktede.
DB170407 Det tidligere hurtigruteskipet eies i dag av rederiet Vestland Marine og kom til Bodø fra Tromsø onsdag.
DA170407 Lastebilen som kjørte inn i en folkemassa på Drottninggatan i Stockholm sentrum fredag ettermiddag eies av bryggeriet Spendrups.
DA170407 Lastebilen eies av øl- og brusprodusenten Spendrups, og ble kapret av en av de ansatte som var i ferd med å levere øl til en restaurant på Adolf Fredriks kyrkogate like før klokken 15.
BT170407 Lastebilen som kjørte inn i folkemengden eies av selskapet Spendrups.
AP170407https://www.aftenposten.no/verden/Fire-dode-etter-at-lastebil-kjorte-inn-i-folkemengde-i-Stockholm-618932b.html Lastebilen som kjørte inn i folkemengden eies av selskapet Spendrups.
AP170407 Lastebilen som kjørte inn i folkemengden eies av selskapet Spendrups.
AP170407 Lastebilen som kjørte inn i folkemengden eies av selskapet Spendrups.
AA170407 Det tidligere hurtigruteskipet eies i dag av rederiet Vestland Marine og kom til Bodø fra Tromsø onsdag.
DN170406 Det tidligere hurtigruteskipet eies i dag av rederiet Vestland Marine og kom til Bodø fra Tromsø onsdag.
DB170406 Det tidligere Hurtigruteskipet eies i dag av rederiet Vestland Marine, og kom til Bodø fra Tromsø onsdag.
AP170406 Coop er et samvirkeselskap, noe som betyr at de eies av alle som har et innskudd i samvirkene rundt om i landet.
AA170406 Coop er et samvirkeselskap, noe som betyr at de eies av alle som har et innskudd i samvirkene rundt om i landet.
AA170406 Det tidligere Hurtigruteskipet eies i dag av rederiet Vestland Marine, og kom til Bodø fra Tromsø onsdag.
DN170405 Tinholt får også med seg Egeberg Holding på eiersiden, et selskap som eies av komiker Thomas Giertsen.
DN170405 Tinholt får også med seg Egeberg Holding på eiersiden, et selskap som eies av komiker Thomas Giertsen.
DA170404 Stasjonen eies av Sandnes Eiendom KF.
DA170404 Eies av Sandnes Eiendom KF.
AP170404 Anklagene om seksuell trakassering var ikke nok til at den ikke ble fornyet, skriver The Wall Street Journal, som i likhet med Fox News eies av Rupert Murdoch.
AP170404 Den eies av Forsvaret, men drives av det private selskapet Rygge Sivile Lufthavn AS, hvor Olav Thon og Orkla er hovedaksjonærer med 40 prosent hver.
AP170404 yA Bank eies av det svenske finansselskapet Resursgruppen.
DB170403 Den fjerde butikkjeden som eies av Norgesgruppen, Meny, har allerede sluttet med slikt salg.
DA170403 Den fjerde butikkjeden som eies av Norgesgruppen, Meny, har allerede sluttet med slikt salg.
AA170403 Mesteparten av samlingen ble så overlevert til Nordsjøfartsmuseet i Telavåg, som eies av Museum Vest.
AA170403 Den fjerde butikkjeden som eies av Norgesgruppen, Meny, har allerede sluttet med slikt salg.
AA170403 Den fjerde butikkjeden som eies av Norgesgruppen, Meny, har allerede sluttet med slikt salg.
DN170331 Sunde, som eies 100 prosent av Olav Nils Sunde og ledes av sønnen Alexander Sunde, hadde et historisk godt år ifjor, fremgår det av en pressemelding.
DB170331 Klubben eies av Manchester City og baseballaget New York Yankees.
AP170331 Vindparken Sheringham Shoal utenfor Norfolk, england, eies av Statoil og Statkraft, og erfaringene fra offshorenæringene er viktig for vindmøllesatsingen.
DB170329 « FELLES DUGNAD » : Hva er logikken i at akkurat barnehager må eies og drives av en offentlig aktør ? spør artikkelforfatteren.
DB170329 Men, hva er logikken i at akkurat barnehager må eies og drives av en offentlig aktør ?
AA170329 Zachariasbryggen står på en festet tomt, som eies av Bergen sentrum tomteselskap.
DB170326 SLIPPER SKATT : « Villa Damman » i Havna Allé 15 eies av Erling Kagge.
DB170326 SLIPPER SKATT : Niels Juels Gate 32 eies av Leif-John Abel Engh, som flere ganger har stått på listene over Norges rikeste.
DB170326 Eiendommen eies av Merkantilbygg.
DB170326 Volvo eies dessuten av et kinesisk selskap.
DB170326 Vi gjør oppmerksom på at Aichas Mat hører inn under AdLINK-nettverket, som i likhet med Dagbladet eies av Aller Media A/S ¶
FV170325 Scenekunst Sør har skrevet under en leieavtale med Kristiansand Teater AS, som eies av det kommunale selskapet Kristiansand Eiendom AS.
DN170325 Her heter det at partiet ikke ønsker at « en stadig større andel av barnehagesektoren eies av kommersielle konsern. » - Stemplet som kynisk ¶
DN170324 Adams Matkasse ble etablert i 2013 av Adam Bjerck, Mats Wickmann, Harald Aalvik og Lasse Carlsen Smedsvig, og eies i dag nesten i sin helhet av Carolinas Matkasse AB ( 96,52 % av aksjene ).
DN170323https://www.dn.no/grunder/2017/03/23/1326/Teknologi/bygger-grunderfabrikk-pa-lorry-loftet Eies likt mellom de fem partnerne : ¶
DN170323 Skolen eies av Anthon B Nilsen, som eies av Nicolai og Peder Løvenskiold og Reidar og Gunnar Holsts legat.
DN170323 Skolen eies av Anthon B Nilsen, som eies av Nicolai og Peder Løvenskiold og Reidar og Gunnar Holsts legat.
DN170323 Høyskolen Kristiania, som eies av Ernst G.
DN170323 Anthon B Nilsen eies av Nicolai og Peder Løvenskiold og Reidar og Gunnar Holsts legat.
DN170323 Eies likt mellom de fem partnerne : ¶
DN170323 RiksTV eies av NRK Aktivum, TV 2 Gruppen og Telenor Media Invest med 33,33 prosent hver. | - Det er jo et ran ¶
DB170323 Sistnevnte eies av cruisefamilien Wilhelmsen, og de har siden oppstarten hatt én tredjedel hver.
AP170323 FlyViking eies av Viking Air Norway AS, som igjen er eid av et antall aksjonærer med Ola OK Giæver jr, grunnlegger og styrets leder, som største aksjonær.
VG170322 Det vites ikke hvilke eventyrprinsesser som figurerer i manuset, men flere av de mest populære de siste årene, som Elsa i « Frost » og Vaiana i filmen ved samme navn, eies av Disney siden det er deres figurer.
VG170322 Andre, som Snøhvit og Askepott, eies bare i sin spesifikke Disney-form og ikke i den opprinnelige eventyrversjonen.
BT170322 Dermed var Bladcentralen, som eies av de fire store forlagene og som i all hovedsak distribuerte bøker fra disse, det eneste selskapet igjen i dette markedet.
AP170322 En lang rekke idrettsanlegg som ikke eies av kommunen, har fått krav om eiendomsskatt.
VG170321 Fritt Ord, Stiftelsen Tinius, Dagbladets Stiftelse og NRK skal bidra med opp mot åtte millioner kroner for å sikre oppstarten av aksjeselskapet, som vil eies av VG og Dagbladet.
SA170321 De lanserer et eget aksjeselskap under navnet Faktisk, som skal eies av VG og Dagbladet, ifølge NRK Dagsnytt.
DN170321 Bestillingen ble ifølge nettstedet foretatt av Arkitektfirmaet Kristin Jarmund Arkitekter på vegne av selskapet Østre Aker vei 90 AS, som eies av Windfeldt og Hagens eiendomsselskaper, Winta Eiendom og Orkla Eiendom.
AP170321 Bystyret sa at fritak er særlig aktuelt innen kategoriene så langt eiendommene ikke benyttes til kommersiell aktivitet og eies av en ikke-kommersiell aktør : ¶
VG170320 - Ofte både eies og drives barnehagen av private.
SA170317 - Alle skoler i Norge logger seg på via en påloggingsløsning som heter Feide, som eies av Utdanningsdirektoratet.
SA170317 Tradisjonsrike Rosenberg er nå eid av australske Worley Parsons, mens Aarbakke eies av Inge Brigt Aarbakke og oppkjøpsfondet Hitec Vision.
SA170317 - Alle skoler i Norge logger seg på via en påloggingsløsning som heter Feide, som eies av Utdanningsdirektoratet.
AA170317 Grøndal opplever at det er folk som leier Statskog sine hytter år etter år, men også at det er nye som prøver hyttene som eies og vedlikeholdes av Statskog.
DB170316 Haagenrud leder Midt-Hedmark brann- og redningsvesen, et IKS - interkommunalt selskap - som eies av kommunene Våler, Elverum, Trysil, Engerdal, Stor-Elvdal, Alvdal, Rendalen, Tolga, Tynset og Folldal.
DB170316 Staten endte opp med betalte 4,8 milliarder kroner for en 30 prosents minoritets-eierandel av holdingselskapet, mens 60 prosent skulle eies av Aker.
DB170316 De siste 10 prosentene skulle eies likt av Saab og Investor AB ( Wallenberg-familien ).
VG170315 Den siste tredjedelen eies av duoens manager Peter Peters, samt Camilla Pihl.
FV170315 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP170315 Eies av Distribution Innovation, et selskap eid av Schibsted og Amedia.
DB170314 Periscopus AS, som eies av Trygve Hegnar, har kjøpt ABC Startsiden av Telenor.
AA170314 Bygget eies i tillegg til Inderdal selv av Nord-Trøndelag fylkeskommune og Lierne kommune.
VG170310 Den andre halvdelen eies av Tone Oraini Selfors ( 36 ), for øvrig mor til Vinnis eneste barn, sønnen Leonel.
AP170310 Veldig få av de 587 butikkene med Rema-skilt på veggen, eies av familien Reitan eller Rema 1000.
AP170310 De eies av kjøpmennene, selv om Rema 1000 ofte kontrollerer lokalene.
SA170309 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger. | 19-åring bosatt i Stavanger fikk 18 års fengsel for asyldrap på Sunndalsøra ¶
FV170309 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
DN170309 Etter flere år med millionunderskudd og konkursfare, fikk Kristin Vestgren Sæterøy ( 47 ) i 2014 jobben som daglig leder for World Cup Nordisk Holmenkollen as, Selskapet arrangerer til helgen Holmenkollen Skifest og eies 50/50 av Norges Skiforbund og Skiforeningen.
DB170309 Men kvinnedagen eies ikke av noen og vi ønsker gjerne regjeringen velkommen i toget neste år.
BT170309 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP170309 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
VG170308 Filmkameratene AS eies av John M.
SA170308 Selve X Games-konseptet eies av det amerikanske medieselskapet ESPN, som igjen er eid av Disney-konsernet.
SA170308 Det ble aldri noen enighet mellom X Games Norge, som eies av TV 2, og Oslo kommune om et nytt arrangement i hovedstaden.
DN170308 PostNord, som eies av den danske og svenske stat, har lenge slitt med lønnsomheten i takt med fallende brevvolum.
DB170308 Evig eies kun et dårlig rykte.
DA170308 I dag eies huset i Josefines gate 30 av det private eiendomsfirmaet Saja Eiendom AS, sammen med Mellem Nes Invest, som kjøpte det fra Helse Sør-Øst i 2015.
AP170308 Vingården eies av det samme Kypros-registrerte selskapet som eier yachtene Medvedev bruker.
AP170308 Ingen av stedene eies av Medvedev personlig, men av personer svært tett til statsministeren.
AP170308 Hvem eier hva og hva eies av hvem ?
AP170308 Selve X Games-konseptet eies av det amerikanske medieselskapet ESPN, som igjen er eid av Disney-konsernet.
AP170308 Det ble aldri noen enighet mellom X Games Norge, som eies av TV 2, og Oslo kommune om et nytt arrangement i hovedstaden.
AA170308 PostNord, som eies av den danske og svenske stat, har lenge slitt med lønnsomheten i takt med fallende brevvolum.
DB170307 Evig eies som kjent kun et dårlig rykte.
DB170307 Evig eies kun et dårlig rykte.
FV170304 FFS Achilles eies av Farsund Fortøyningsselskap.
VG170303 Mens han venter på kamp mangler det ikke på positiv oppmerksomhet, og i disse dager rulles det ut en kampanje der Bergh profilerer klesmerket « A-Z » som eies av velkjente Zlatan og Warner-gruppen.
VG170303 MMA-utøver Kenneth Bergh ( 27 ) fronter i disse dager en kampanje for klesmerket som eies av den svenske fotballstjernen Zlatan Ibrahimovic ( 35 ), og etter det VG erfarer er han høyaktuell for UFC-stevnet i Stockholm 28. mai.
VG170303 Gjensidige eies av Gjensidigestiftelsen, som strør millioner over norsk idrett hvert år.
VG170303 Eies av Gjensidigestiftelsen, som gir flere titalls millioner til norsk idrett hvert år.
DN170302 Nå er det Togmateriell AS, som eies av Samferdselsdepartementet og som i samarbeid med Jernbanedirektoratet skal leie ut til NSB og eventuelle andre selskaper.
AP170301 Nå er det Togmateriell AS, som eies av Samferdselsdepartementet, som har kontrollen, og som i nært samarbeid med Jernbanedirektoratet skal leie ut tog til NSB og eventuelle konkurrerende selskaper.
AA170301 Nå er det Togmateriell AS, som eies av Samferdselsdepartementet og som i samarbeid med Jernbanedirektoratet skal leie ut til NSB og eventuelle andre selskaper.
FV170228 Nøgne Ø eies 54,5 prosent av bryggeriet Hansa Borg. - 2016 har absolutt vært et ok år.
DB170228 Søksmålet er reist mot både bartenderen og selskapet SeaDream Yacht Club, som eies av den norske forretningsmannen Atle Brynestad ( 63 ).
AP170228 Nøgne Ø eies 54,5 prosent av bryggeriet Hansa Borg. - 2016 har absolutt vært et ok år.
DN170227 I dag eies Allegro Kapitalforvaltning rundt 90 prosent av Sparebank 1 SMN og resten av Reitan-gruppen.
DB170227 - « Nortura, Bondens selskap » - som eies av mer enn 18.000 norske bønder, skal satse på vegetariske kjøtterstatninger.
VG170226 Verdens største yacht er per i dag Azzam på 180 meter ( 591 fot ), som eies av Khalifa bin Zayed Al Nahyan.
DB170226 McAfee eies av Intel, og en tidsbegrenset prøveversjon av McAfee-programvare har nærmest vært obligatorisk på PC-er fra en rekke produsenter de senere årene.
VG170225 Eva Weel Skrams versjon av Henning Kvitnes sin « Evig Eies - kun et dårlig rykte » fra i fjor, er alene streamet flere ganger enn alle låtene i årets sesong.
BT170225 Maskinen eies av Storum Stillas AS.
BT170225 STRIDENS HUS : Øverst på Nordås ligger sykehjemmet, seniorboligene og bestyrerboligen som eies av adventistkirkens stiftelse.
AP170225 AstaZero eies av SP, Sveriges tekniske forskningsinstitutt, og Chalmers tekniske høyskole.
VG170224 PRAKTBYGNING : Den canadiske ambassadørboligen på Bygdøy eies nå av eiendomsinvestor Tore Eiklid.
DN170224 januar 2016 og eies av Samferdselsdepartementet.
DN170224 Veireno eies av VT Gruppen, som igjen er eid av Mece Invest AS.
DN170224 Rocket Internet har siden 2007 rullet ut oppstartselskaper på samlebånd, deriblant nettbutikken Zalando ( der Kinnevik fortsatt er en betydelig eier ) og matleveringstjenesten Foodora, som i dag eies av Delivery Hero.
BT170224 STORE VERDIER : Knappentunet i Fyllingsdalen brukes nå til psykiatriboliger av Bergen kommune, men byggene eies fortsatt av Helse Bergen.
AA170224 Veireno eies av VT Gruppen, som igjen er eid av Mece Invest AS.
DN170223 Blant annet eies de kjente hotellene Radisson Blu Scandinavia og Radisson Blu Royal i København av Wenaas.
DN170223 Captive-selskaper, også kalt egenforsikringsselskap, er skadeforsikringsselskap som eies av en bedrift og som bare tegner forsikring for sine eiere.
DB170223 Nå har Veirenos morselskap, VT Gruppen - som også eies av Enger, også levert inn et krav til konkursboet, på 4,2 millioner kroner.
AA170222 Hotellet eies av Rørosbedriftene Frian AS og Røros Invest AS.
DB170221 To av boenhetene i det aktuelle leilighetsbygget som ble tatt av snøskred, eies av Store Norske Spitsbergen Kulkompani AS.
BT170221 - Imidlertid er det svært mange bosskorger som vi ikke har ansvaret for, men som eies av næringsdrivende ( kiosker, butikker, fastfood restauranter o.l. ).
AA170221 Fosen Vind eies av Statkraft ( 52,1 prosent ), Trønderenergi ( 7,9 prosent ) og det europeiske konsortiet Nordic Wind Power DA ( 40 prosent ).
DB170220 Fra den dagen tar selskapet, som eies av den tidligere Widerøe-piloten Ola Giæver jr., av fra Hammerfest, Tromsø og Bodø.
DA170219 Veireno, som eies av Jonny Enger, fikk anbudet på 420 millioner kroner, noe som var rundt 81 millioner kroner lavere enn det nest laveste.
DA170219 Veireno, som eies av Jonny Enger, fikk anbudet på 420 millioner kroner, noe som var rundt 81 millioner kroner lavere enn det nest laveste.
SA170217 Mæstad lirer videre av seg en kraftsalve om et annet prosjekt som eies av Aton AS ( tomt i Sverdrupsgate red. anm. ) hvor dette blir fremstilt som et halvferdig og trafikkfarlig prosjekt.
SA170217 Mæstad lirer videre av seg en kraftsalve om et annet prosjekt som eies av Aton AS ( tomt i Sverdrupsgate red. anm. ) hvor dette blir fremstilt som et halvferdig og trafikkfarlig prosjekt.
DN170217 Selskapet som eies av Kinas rikeste mann Jack Ma, og som sier han ikke liker å være rik, ble priset til 25 milliarder dollar for to år siden.
DB170217 Ifølge dekningskartene til Digitalradio Norge - som eies av NRK og P4, og jobber for en smidig overgang fra analog til digital radio - er Finnmark også det fylket med flest såkalte dekningshull for både kommersielle kanaler og NRK.
AA170217 - Flere av selskapene skal eies direkte av Samferdselsdepartementet, og får viktige roller i videreutviklingen av jernbanen.
SA170216 Samvirket, som eies av bøndene, la onsdag fram et resultat der bunnlinjen viste et overskudd på 1,86 milliarder kroner før skatt.
SA170216 Kraftvarmeverket eies i dag 100 prosent av Statoil, som også er operatør.
DN170216 Dette er hyttefeltet Kvitfjell Varden som eies av Alpinco.
DN170216 Alpinco eies av blant andre Petter A.
DN170216 I dag eies selskapet av Microsoft, som kjøpte det for 8,5 milliarder dollar i 2011.
DB170216 Rema 1000 sine brød blir levert av Mesterbakeren, som eies av butikkjeden.
DB170216 Bakeriet eies av Coop Norge Industri.
DA170216 Hun påpeker videre at mye av skogen i Marka eies av Oslo kommune og dermed av alle byens innbyggere i fellesskap, « som et resultat av framsynte politiske beslutninger over de siste hundre årene ».
AA170216 Samvirket som eies av bøndene la onsdag fram et resultat der bunnlinjen viste et overskudd på 1,86 milliarder kroner før skatt.
SA170215 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
SA170215 Kraftvarmeverket eies i dag 100 prosent av Statoil, som også er operatør.
DN170215 Odlo og Didriksson eies av Herkules.
AP170215 Kraftvarmeverket eies i dag 100 prosent av Statoil, som også er operatør.
AP170215 Kraftvarmeverket eies i dag 100 prosent av Statoil, som også er operatør.
AP170215 Bygget, som skal rives og erstattes av nybygg på samme tomt, eies av Omsorgsbygg.
AP170215 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
VG170214 Forsikringsselskapet eies av Gjensidigestiftelsen, som strør flere titalls millioner kroner over norsk idrett årlig.
DN170214 Selskapet eies i hovedsak av Endre Glastad, søsteren Sigrid Glastad Laugen ( 43 ) og deres barn.
AP170213 Plattformen MobilePay eies av Danske Bank.
DB170212 Ifølge The Washington Post hadde de to et stevnemøte på en italiensk restaurant i byen, som også eies av « The Apprentice»-vinner Bill Rancic.
AA170212 Tomten eies av Trondheim kommune som neppe har noe imot et universitetsbygg her.
DB170211 Kverva eies med over 90 prosent av far og sønn Gustav og Gustav Magnar Witzøe, og oppstod etter at førstnevnte solgte drøye 40 prosent av SalMar i 2006.
AA170211 Det lille gårdsbruket har stått tomt i mange år og eies av Bane nor.
DN170210 Selskapet Scandinavian Home AS, som eies av Idar Vollviks Ludo Group, har kjøpt opp konkursboet og vil fortsette driften av nettbutikken LudoStore.
DB170210 Budet er gitt av selskapet Scandinavian Home AS, som igjen eies av Ludo Group AS.
DA170210 Ugå studentfestival har eksistert siden 1989, og eies av Folken.
AP170210 I Nødnett-transmisjonen eies om lag 60 prosent av linjene av staten.
SA170209 Programmet eies i felleskap av SIVA, Innovasjon Norge og Forskningsrådet, som bidrar både med finansiering og kompetanse.
DN170209 TVNorge og Discovery eies av det amerikanske tv-nettverket Discovery Communications.
AP170209 Veireno, som eies av Jonny Enger, fikk anbudet på 420 millioner kroner, 81 millioner under det nest laveste tilbudet.
AP170208 Matvett som driver ForMat eies av NHO Mat og drikke, Dagligvarehandelens Miljøforum, Dagligvareleverandørenes forening og NHO Reiseliv.
VG170207 I Nødnett-transmisjonen eies om lag 60 prosent av linjene av staten.
DN170207 I nødnett-transmisjonen eies om lag 60 prosent av linjene av staten.
BT170207 I nødnett-transmisjonen eies om lag 60 prosent av linjene av staten.
BT170207 I nødnett-transmisjonen eies om lag 60 prosent av linjene av staten.
AP170207 I Nødnett-transmisjonen eies om lag 60 prosent av linjene av staten.
AP170207 I Nødnett-transmisjonen eies om lag 60 prosent av linjene av staten.
AA170207 I Nødnett-transmisjonen eies om lag 60 prosent av linjene av staten.
AA170207 I nødnett-transmisjonen eies om lag 60 prosent av linjene av staten.
DN170206 I dag eies rettigheten til å dyrke havet i evig tid.
AP170205 De leier et hus med ni soverom, åtte bad pluss et toalett, som eies av Joe Lockhart.
VG170204 Gjensidige er omtalt som en samarbeidspartner av NIF, og eies av Gjensidigestiftelsen.
VG170204 Eies av Gjensidigestiftelsen, som gir flere titalls millioner til norsk idrett hvert år.
BT170204 New England Patriots, den ene av søndagens finalister, eies av Robert Kraft.
BT170204 Motstanderen, Atlanta Falcons, eies av Arthur Blank, en annen forretningsmann.
VG170203 - Selskaper som eies av presidenten mottar jo nettopp betaling fra fremmede stater.
DB170203 Vi gjør oppmerksom på at bloggen Mat På Bordet hører inn under AdLINK-nettverket, som i likhet med Dagbladet eies av Aller Media A/S.
FV170202 Voldsepisoden skal ifølge Lyngdals Avis ha skjedd utenfor en bolig i et byggefelt i Hamran, som disponeres av asylmottaket som eies av Tokla.
BT170202 I dag eies kinoen av Norge IDAG og Visjon Norge.
AP170202https://www.aftenposten.no/okonomi/Mens-Norge-har-sanksjonert-mot-Russland_-har-Statoil-styrket-forholdet-til-russerne-613754b.html Statoils eierandel er 49 prosent, mens resten eies av Rosneft.
AP170202 Statoils eierandel er 49 prosent, mens resten eies av Rosneft.
AP170201https://www.aftenposten.no/kultur/Dronning-Sonja-skal-apne-kunsthall---i-Slottets-gamle-stall-614154b.html Både Slottet, parken og bygningene ellers eies av staten, men disponeres av kongeparet.
AP170201 Både Slottet, parken og bygningene ellers eies av staten, men disponeres av kongeparet.
BT170131 Frende, som eies av 15 lokale sparebanker har ti års jubileum i år.
AP170131 Gerasimov og Mikhailov falt i kampen mellom patrioter og globalister om « Big Data », hevdet den ultranasjonalistiske-religiøse TV-kanalen Tsargrad, som eies av oligarken Konstantin Malofeev.
DB170130 De nye selskapene skal fritt få adgang til togsett som i dag eies og kjøres av NSB.
AP170127 I dag har eget TV-program på den russiskortodokse TV-kanalen Tsargrad, som eies av oligarken Konstantin Malofeev.
AP170127 I dag har eget TV-program på den russiskortodokse TV-kanalen Tsargrad, som eies av oligarken Konstantin Malofeev.
DB170126 Som Dagbladet tidligere har omtalt, har stiftelsen gjennom flere år kjøpt akupunktur-utstyr for flere hundretusen kroner fra selskapet Nada Norge AS, som eies av stiftelsens daglige leder Rita Nilsen.
BT170126 Hansa Borg eies av Borg-familien med 75 prosent av aksjene, resten er eid av danske Royal Unibrew, som blant annet står bak Faxe.
BT170126 Den andre halvparten skal eies av private, men disponeres av kommunen.
AP170126 Petersburg, som i dag er museum og eies av staten.
DN170125 Penelope Fillon ble også lønnet av det litterære tidsskriftet Revue des Deux Mondes, som eies av en venn av Fillon.
DB170124 Det viser seg nemlig at Stiftelsen Retretten gjennom flere år kjøpt akupunktur-utstyr for flere hundretusen kroner fra selskapet Nada Norge AS, som er eies av stiftelsens daglige leder Rita Nilsen.
DB170122 Vi gjør oppmerksom på at Trines matblogg hører inn under AdLINK-nettverket, som i likhet med Dagbladet eies av Aller Media A/S ¶ | - Har du et snev av bensin i blodet, blir du også forelsket i denne ¶
AP170122 Huawei eies i sin helhet av sine ansatte. 85.000 av totalt 180.000 ansatte på verdensbasis er deleiere i selskapet.
AP170122 Huawei eies i sin helhet av sine ansatte. 85.000 av totalt 180.000 ansatte på verdensbasis er deleiere i selskapet.
AP170122 Fylkestinget har imidlertid delegert ansvaret for rutetilbudet til Ruter, som eies av Oslo ( 60 prosent ) og Akershus ( 40 prosent ).
FV170121 Brannbåten, som eies av grunneierforeningen i Lyngør, skal kunne bistå brannvesenet.
DB170121 - Har du som ønske at selskapet skal motta utbytte og du ønsker å reinvestere disse pengene, så bør selskapet eies via et holdingselskap slik at du som privatperson unngår beskatning, understreker Lium.
DB170121 - Du bør være tydelig og ærlig med deg selv om hva som er formålet med selskapet, og ut ifra det bestemme hvordan selskapet skal organiseres og eies .
DN170120 Selger av hotellet, med et samlet areal på 5600 kvadratmeter, er Union Eiendomsutvikling, som igjen eies av Selvaag Eiendom og Aspelin Ramm.
DN170120 Midstar Hotels AB, som ble etablert i 2015, eies av Midstar AB, Alecta, Kåpan.
BT170120 NEI : Peppes Pizza som eies av Umoe Restauranter AS får ikke overta Dolly Dimples slik de ønsket.
DN170118 Strand Hotel Fevik utenfor Grimstad er kjøpt opp av Classic Norway, hotellkjeden som eies av Erik Berg og Stein Erik Hagen.
DN170118 Begge eies av Entra Eiendom.
DB170118 Bugge, ernæringsfysiolog, Grete Roede AS ( Vi gjør oppmerksom på at Grete Roede eies av Aller, som også eier Dagbladet. ) ¶
DB170114 Middelhavscruise : Det er en rekke cruiseselskap på plass på Reiselivsmessa, og et av dem er norske Seadream Yachtclub som eies av Atle Brynestad.
AP170112 Eies 58 prosent av gründere, venner og familie, 34 prosent av eksterne investorer og 8 prosent av Rema.
DB170111 Vi gjør oppmerksom på at Grete Roede eies av Aller, som også eier Dagbladet. | - At dette er slankeburgere, nekter vi å være med på !
DN170110 Dagligvarekjeden Meny, som eies av Norgesgruppen, satser på et meget bredt øl-tilbud med et totalsortiment på nesten 600 ølsorter.
DN170109 Ledelsen i leskedrikkselskapet Ringnes, som eies av Carlsberg, skjønner ikke Bredrups utfall mot Carlsberg.
AP170109 Israel Hayom eies av en av Netanyahus ivrigste støttespillere, den amerikansk-jødiske kasinomagnaten Sheldon Adelson.
AP170109 Israel Hayom eies av en av Netanyahus ivrigste støttespillere, den amerikansk-jødiske kasinomagnaten Sheldon Adelson.
FV170106 For ikke lenge siden ble det kjent at chipsprodusenten Kims, som eies av merkevareselskapet Orkla, blir et av ofrene og blir kastet ut av hyllene på Rema.
DN170106 - Det er veldig få hoteller i Norge, og for den saks skyld i Skandinavia, som eies av internasjonale aktører.
DB170106 InFront eier også medierettighetene til WorldTour-rittet Tour de Suisse, mens Velon styres og eies av de elleve WorldTour-lagene som har presset ASO for en bit av TV-inntektene fra Tour de France.
DB170106 Alle er de på ulike måter tilknyttet Wanda Group, et kinesisk konglomerat som eies av Kinas rikeste mann, Wang Jianlin.
AP170106 For ikke lenge siden ble det kjent at chipsprodusenten Kims, som eies av merkevareselskapet Orkla, blir et av ofrene og blir kastet ut av hyllene på Rema.
AP170106 For ikke lenge siden ble det kjent at chipsprodusenten Kims, som eies av merkevareselskapet Orkla, blir et av ofrene og blir kastet ut av hyllene på Rema.
SA170102 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
FV170102 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
BT170102 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
BT170102 Sats Elixia er en del av Health & Fitness Nordic ( HFN ), som eies av Altor ( 51 % ) og TryghedsGruppen ( 49 % ).
BT170102 Sats Elixia er en del av Health & Fitness Nordic ( HFN ), som eies av Altor ( 51 % ) og TryghedsGruppen ( 49 % ).
AP170102 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
FV170101 Bane NOR eies av staten og har cirka 4.500 ansatte med hovedkontor i Oslo. ( ©NTB ) ¶
DN170101 Bane Nor eies av staten og har cirka 4.500 ansatte med hovedkontor i Oslo.
AP170101 Bane NOR eies av staten og har cirka 4.500 ansatte med hovedkontor i Oslo. ( ©NTB ) ¶
AP161212https://www.aftenposten.no/osloby/Hoyskolen-Kristiana-kjoper-omstridt-privatskole-610943b.html Nilsen-konsernet, som eies av brødrene Peder og Nicolai Løvenskiold og Reidar og Gunnar Holsts legat.
AP161212https://www.aftenposten.no/osloby/Hoyskolen-Kristiana-kjoper-omstridt-privatskole-610943b.html * Westerdals eies av Anthon B.
DN161113https://www.dn.no/etterBors/2016/11/13/2057/Markedsforing/mister-profilerte-bloggere Eies av svenske United Influencers Media Group med 51 prosent, samt Dymax Invest ( 17,5 prosent ) og Kjetil Tveter ( 16,07 prosent ).
DN161110https://www.dn.no/grunder/2016/11/10/2026/Spill/lukker-pungen-for-mobilspill Eies av Hyper Interaktiv as ( 54.7% ), Are Sundnes ( 15% ), Lars-Petter Windelstad Kjos ( 10% ), Rolf Risnes ( 10% ), Terje Gran ( 7% ), øvrige 33 småaksjonærer ( 3,3% ).
DN161024https://www.dn.no/grunder/2016/10/24/1413/comeback-for-melk-og-brod-pa-doren Resten eies av en lengre liste private investorer.
DN161024https://www.dn.no/grunder/2016/10/24/1413/comeback-for-melk-og-brod-pa-doren Forrige uke solgte Brødboksen over 14.500 produkter og er nå jevnstore med konkurrenten Morgenlevering, som eies av Schibsted og Amedia.
AP161018 Selskapet eies av Per Karsten Ims.
FV160914 Prosjektet eies av Mesterhus.
BT160914https://www.bt.no/bolig/Pusset-opp-60-tallshus-Totalrenoverte-og-fikk-mer-lys_-lavere-stromregning-og-fasjonabel-utsikt-267b.html Prosjektet eies av Mesterhus.
AP160913https://www.aftenposten.no/norge/Statoil-dropper-elektrifisering-pa-Castberg-feltet-604451b.html * Eies av Statoil ( 50 prosent ), Eni ( 30 prosent ) og Petoro ( 20 prosent ) ¶
AP160811https://www.aftenposten.no/osloby/Dette-tjener-eierne-pa-Oyafestivalens-suksess-601910b.html Øyafestivalen AS eies av selskapet Norfest AS.
SA160810 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
FV160810https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Dette-trenger-barnet-til-barnehagestart-87b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
FV160810 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
BT160810 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160810 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160729https://www.aftenposten.no/okonomi/Nigerias-fremste-playboy-skal-ha-tappet-landet-for-nok-penger-til-a-kunne-forsorge-millioner-av-mennesker-600649b.html Yachten eies gjennom et postboksselskap opprettet av Mossack Fonseca, advokatfirmaet som står sentralt i Panama Papers-avsløringene.
SA160728https://www.aftenbladet.no/familieogoppvekst/Dette-sier-navnevalget-om-foreldrene-52b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
SA160728 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
FV160728 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
BT160728https://www.bt.no/familieogoppvekst/Dette-sier-navnevalget-om-foreldrene-52b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
BT160728 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160728https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Dette-sier-navnevalget-om-foreldrene-52b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160727https://www.aftenposten.no/norge/Regjeringens-nye-veiselskap-lover-raskere-og-billigere-veier--men-med-lavere-standard-600680b.html Fakta : Slik jobber Nye Veier AS - og med disse veiene ¶ Eies av staten - har eget styre : ¶
AP160707https://www.aftenposten.no/norge/Et-av-verdens-storste-cruiseskip-inn-Oslofjorden-593393b.html Verdens tre største cruiseskip tilhører alle Oasis-klassen og eies av rederiet Royal Caribbean International i følge denne listen fra Wikipedia.
AP160627https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/15-gode-grunner-til-a-velge-en-annen-farge-enn-hvit-pa-brudekjolen-8378b.html Eies og drives av Gunnar Krogh-Hansen, Anders Elvestad og Gidske Vidvei Munthe som sammen har bred erfaring fra kunstmarkedet.
SA160607 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
BT160607 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160607https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Disse-bilstolene-er-best-i-test-8489b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
SA160604https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Laget-som-samler-en-splittet-nasjon---Eneste-oyeblikkene-vi-foler-oss-som-belgiere-218171b.html Laget eies av Vincent Kompany, midtstopperen til Manchester City som er kaptein på det belgiske landslaget, men som mister EM på grunn av skade.
SA160604 Laget eies av Vincent Kompany, midtstopperen til Manchester City som er kaptein på det belgiske landslaget, men som mister EM på grunn av skade.
AP160604https://www.aftenposten.no/okonomi/Mens-andre-Statoil-avdelinger-har-kuttet_-har-hun-nesten-doblet-staben-198961b.html Eies av Statoil sammen med Statkraft.
AP160604 Laget eies av Vincent Kompany, midtstopperen til Manchester City som er kaptein på det belgiske landslaget, men som mister EM på grunn av skade.
AP160601https://www.aftenposten.no/norge/Dette-er-superverktoyet-som-skal-hjelpe-tollerne-a-avslore-smuglerne-198687b.html Verktøy for utvelgelse ¶ Eies bilen av en kjent kriminell ?
FV160527 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
SA160525 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160525https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Den-viktige-veien-til-krabbing-8556b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160525 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160524https://www.aftenposten.no/osloby/Barnehagesmell-utfordrer-det-rodgronne-samarbeidet-197777b.html Ni barnehager eies av kommunen, men drives av private etter anbud.
SA160520 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
FV160520 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
SA160518 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
FV160518https://www.fvn.no/familieogoppvekst/16-tips-for-barnebursdag-8596b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160518 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160513https://www.aftenposten.no/digital/Hevder-Runkeeper-appen-sporer-brukerne-nar-de-ikke-trener-8615b.html Runkeeper eies av det amerikanske selskapet Fitnesskeeper som ble stiftet i 2008 og kjøpt opp av den japanske treningsskoprodusenten Asics i februar 2016.
SA160510 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
BT160510 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
SA160509 Sats Elixia er en del av Health & Fitness Nordic ( HFN ), som eies av Altor ( 51 % ) og TryghedsGruppen ( 49 % ).
FV160509 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
FV160509 Sats Elixia er en del av Health & Fitness Nordic ( HFN ), som eies av Altor ( 51 % ) og TryghedsGruppen ( 49 % ).
BT160509 - Snaut 30 prosent av bilparken har det per i dag, Det betyr at det er rundt to millioner biler som kun har FM-utstyr og må oppgraderes dersom man vil lytte til kringkastet nasjonal radio etter 2017, sier kommunikasjonssjef Mari Hagerup i Digitalradio Norge AS, som eies av NRK og P4-gruppen.
AP160509https://www.aftenposten.no/bil/Dette-skjer-nar-FM-nettet-blir-borte-fra-bilene-8637b.html - Snaut 30 prosent av bilparken har det per i dag, Det betyr at det er rundt to millioner biler som kun har FM-utstyr og må oppgraderes dersom man vil lytte til kringkastet nasjonal radio etter 2017, sier kommunikasjonssjef Mari Hagerup i Digitalradio Norge AS, som eies av NRK og P4-gruppen.
AP160509 Sats Elixia er en del av Health & Fitness Nordic ( HFN ), som eies av Altor ( 51 % ) og TryghedsGruppen ( 49 % ).
VG160420 Adlink Media eies av Aller, som også eier blant annet Dagbladet og bladet KK.
SA160411 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
FV160411 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
BT160411 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160411https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Toppnavn-i-Australia-kan-vare-midt-i-blinken-her-na-8784b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160403 - Sekretærtjenester er lovlige tjenester som lar et profesjonelt firma opptre på vegne av et selskap som eies av en tredjepart.
SA160331 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
FV160331 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
BT160331 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160331https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Nar-foreldre-er-good-cop_-bad-cop-9353b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160331 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
SA160327 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160327 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
FV160323 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
SA160314 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160314 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160310 Produksjonsselskapet Third Rock, som eies av pornostjernen James Deen, har ifølge tilsynet brutt kondomreglene ved ni tilfeller, noe som innebærer fare for smitte med hepatitt B og hiv.
SA160309 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
FV160309 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160308 Fakta : Reitangruppen ¶ Eies av familien Reitan med Odd Reitan i spissen.
SA160306 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160306https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Alt-dette-far-finske-modre-helt-gratis-8956b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
FV160304 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
SA160226 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
FV160226 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160226https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Na-kan-du-fa-prevensjon-hos-jordmor-og-helsesoster-8998b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
SA160225 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
FV160225 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
DA160225 « Å si 'ta tilbake' innebærer at norrøn kulturarv eies av høyreekstreme, og det aksepterer jeg ikke.
DA160225 Forfatterkollega Siri Pettersen er ikke med på premisset at « norrøn kulturarv eies av høyreekstreme, ¶
AP160225https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Jordmorforeningen---Det-er-lurt-a-fortelle-om-graviditeten-tidlig-9005b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
SA160212 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
FV160205 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger. | - Unge dommere gir seg fordi fotballforeldre kjefter for hardt ¶
AP160131https://www.aftenposten.no/osloby/Her-vil-han-ha-sentrum-for-byens-nye-kulturakse-10202b.html Samlingen, som eies av kommunen og blant annet inneholder flere verker av Munch, flytter i disse dager ut av museet.
AP160131 Samlingen, som eies av kommunen og blant annet inneholder flere verker av Munch, flytter i disse dager ut av museet.
DN160126https://www.dn.no/grunder/2016/01/26/1349/Anders-Ottesen/investorer-putter-millioner-i-nabobil Eies av gründerne samt utviklerne.
SA160125https://www.aftenbladet.no/digital/DAB-radioen-Harriet-trodde-skulle-vare-livet-ut_-er-allerede-ubrukelig-9170b.html Vi tok med Harriet Backer til Marienlyst for å møte NRK og Digitalradio.no som eies av P4 og NRK, og har som oppgave å koordinere informasjonsarbeidet i radiodigitaliseringen.
BT160125https://www.bt.no/digital/DAB-radioen-Harriet-trodde-skulle-vare-livet-ut_-er-allerede-ubrukelig-9170b.html Vi tok med Harriet Backer til Marienlyst for å møte NRK og Digitalradio.no som eies av P4 og NRK, og har som oppgave å koordinere informasjonsarbeidet i radiodigitaliseringen.
AP160121https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Derfor-er-det-bra-at-barnet-ditt-er-sta-9180b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160121 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160119https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Oldefarnavn-passer-inn-i-navnetrendene-na-9195b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
SA160111 Sats Elixia er en del av Health & Fitness Nordic ( HFN ), som eies av Altor ( 51 % ) og TryghedsGruppen ( 49 % ).
AP160111 Sats Elixia er en del av Health & Fitness Nordic ( HFN ), som eies av Altor ( 51 % ) og TryghedsGruppen ( 49 % ).
FV160108https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Pass-pa-barnet-ditt-i-kulden-9270b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
SA160107 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
BT160107 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160107https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Pass-pa-barnet-ditt-i-kulden-9270b.html Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.
AP160107 Babyverden eies og drives av forlaget Sandviks AS som holder til i Stavanger.