VG171109 Kroatia havnet to poeng bak Island i en jevn gruppe der også Ukraina og Tyrkia var med i diskusjonen .
VG171109 Som medlem av statistikklovutvalget fulgte jeg diskusjonen tett og min vurdering var at en nedbemanning av forskningsavdelingen var et internt anliggende.
SA171109 Amundsens varsler at prosessen med å få på plass et forenklet regelverk for punktbevæpning vil pågå uavhengig av arbeidet med bevæpningsutvalgets rapport og diskusjonen om permanent bevæpning av politiet.
DN171109 - Mye tyder på at diskusjonen først og fremst dreier seg om det faglige - og da er instruksjonsmyndigheten begrenset.
DB171109 Under fjorårets debatt besøkte Klassekampen et klasserom på ungdomstrinnet der ordet « metakognisjon » var slått opp på veggen og der valget av læringsstrategier og diskusjonen av disse var et vel så tungt tilstedeværende tema i timen som stoffet elevene skulle lære om - beduiner.
DB171109 Så vil det noen ganger komme en diskusjon om vi har truffet eller ikke og den diskusjonen ser jeg fram til, sier han.
DA171109 Amundsens varsler at prosessen med å få på plass et forenklet regelverk for punktbevæpning vil pågå uavhengig av arbeidet med bevæpningsutvalgets rapport og diskusjonen om permanent bevæpning av politiet.
SA171108 Hoffmann trekker paralleller fra denne diskusjonen til en sak om bygging av leilighetskompleks på Madla, i Snorres gate.
NL171108 Medienes rolle er viktig i diskusjonen om Norges forhold til Russland.
NL171108 » Våre myndigheter misliker denne diskusjonen , fordi den presser dem til å endre kurs, fra « noe som vi prater om » og til « noe vi må gjøre noe med ».
NL171108 Illustrasjonsfoto : Colourbox ¶ Diskusjonen om vi mennesker påvirker jordens klima negativt, har vært hard og lang.
DB171108 Diskusjonen på Stortinget kommer i kjølvannet av denne høstens diskusjoner om de såkalte oktoberbarna - enslige mindreårige som har bodd på asylmottak i Norge i påvente på 18-årsdagene sine.
DB171108 I brevet vises det til diskusjonen om Human Rights Service burde bli fratatt statsstøtten på 1,8 millioner kroner på neste års statsbudsjett.
DA171108 - Det er aldri noe man regner med, men man vet at man er med i diskusjonen og at man kjemper om en plass.
DA171108 - Skolen har også et ansvar for å undervise i menneskerettigheter, og det er naturlig at vi holder diskusjonen om dette levende.
DA171108 Dette er jo også del av den store diskusjonen som vi er nødt til å ta, sier Greni.
BT171108 Kanskje må jeg nå ta den diskusjonen med meg selv som jeg aldri har følt noe behov for å ta.
VG171107 Den diskusjonen er heller ikke over, får VG opplyst.
BT171107 Diskusjonen omkring DSGE-modeller og faglige prioriteringer i SSB tror jeg går langt over hodene på folk.
BT171107 Diskusjonen går både på valg av modeller og kriterier for god forskning, der kun publisering på nivå 2 er saliggjørende.
SA171106 ), Katrine Lunde, Jeanett Kristiansen, Kari Brattset, Emilie Hegh Arntzen og Linn Jørum Sulland er alle med i diskusjonen når Norges VM-lag skal tas ut tirsdag.
FV171106 ), Katrine Lunde, Jeanett Kristiansen, Kari Brattset, Emilie Hegh Arntzen og Linn Jørum Sulland er alle med i diskusjonen når Norges VM-lag skal tas ut tirsdag.
VG171105 Når det gjelder diskusjonen om opptjeningstidspunkt, er Virkes ståsted at det ikke er grunnlag for å gjøre endringer som øker arbeidsgivers kostnader, forklarer Blyverket.
BT171105 Diskusjonen fremover som både klimaforskere, ansvarlige politikere og andre klimaengasjerte bør involvere seg i, må primært handle om hvordan man så raskt som overhodet mulig kan sørge for at netto klimagassutslipp går mot null, både i Norge og globalt.
AP171105 Selv om hun så innrømmer at visse deler av diskusjonen « må tas i det lukkende rom, av personvernhensyn ».
AP171105 Kulturredaktør i Aftenposten, Sarah Sørheim, vil ha større åpenhet i etikkdiskusjonene i bokbransjen, med henvisning til forfatter Helga Hjorths påstand om en bokbransje som fortsatt « sitter stille i båten » uten å delta i diskusjonen .
AA171105 Store kretsløp og synergieffekter har vært kartlagt, og diskusjonen har gått høylytt rundt hva som egentlig er et globalt bærekraftig forbruk og samfunn.
VG171104 - Jeg skjønner diskusjonen .
VG171104 Diskusjonen handler om hvor grensen skal gå.
VG171104 Det har vært litt av diskusjonen , nemlig at arbeidstager sitter med hele risikoen, mens arbeidsgiver velger både leverandør og hvilke profiler arbeidstager kan velge mellom.
VG171103 Kulturministeren har fulgt diskusjonen rundt pengebruken i Norges Idrettsforbund ( NIF ) i de tre siste dagene.
DN171103 Diskusjonen har i ettertid dreid seg om de internasjonale styrkene gikk utover mandatet om å beskytte for å felle diktatoren Muammar Gaddafi.
DN171103 Diskusjonen om kjønnsfordelingen i Schibsteds konsernledelse er kommet opp igjen etter at to ansatte i Aftonbladet og Schibsted i Sverige er permittert fra jobben etter overgrepsanklager.
DB171103 - Men jeg er uenig i at diskusjonen om hvorfor vi forkorter spilleperioden til et spesifikt stykke hører hjemme i en offentlig diskusjon.
DA171103 Kulturministeren har fulgt diskusjonen rundt pengebruken i Norges Idrettsforbund ( NIF ) i de tre siste dagene.
DA171103 For diskusjonen må tas der den må tas.
AP171103 Diskusjonen har i ettertid dreid seg om de internasjonale styrkene gikk utover mandatet om å beskytte for å felle diktatoren Muammar Gaddafi.
DA171102 - Dersom det at SSB nå stiller denne prosessen i bero betyr at diskusjonen om hvordan SSB skal løse samfunnsoppdraget sitt i første omgang blir tatt i statistikklovutvalget, så er det bra, skriver NHO-direktøren i en epost til Dagsavisen.
DA171102 - Dersom det at SSB nå stiller denne prosessen i bero betyr at diskusjonen om hvordan SSB skal løse samfunnsoppdraget sitt i første omgang blir tatt i statistikklovutvalget, så er det bra, skriver NHO-direktøren i en epost til Dagsavisen.
BT171102 Tom-Christer Nilsen ( H ) : Jeg synes diskusjonen om navnevalget er en storm i et vannglass.
AP171102 For det andre : Erfaringene fra presseetikken er at både den etiske bevisstheten og kvaliteten på diskusjonen øker, jo flere som er med på den.
VG171101 Informasjonen kommer på bordet mer enn halvannet år etter at den omfattende diskusjonen om åpenhet og pengebruk i norsk idrettsledelse startet.
NL171101 Samtidig som man gjennom kommunedelplanen legger opp til at området i større grad skal bebos, viser diskusjonen rundt trafikkløsningene at man slett ikke har nåtidas og framtidas beboere sitt beste i tankene, men utelukkende ønsker en mest mulig effektiv trafikkavvikling mellom sentrum og UNN/UiT.
NL171101 Skogforskningen dokumenterte under diskusjonen om sur nedbør og »skogdød» ( 80- og 90-tallet ) et ¶ imponerende faglig grunnlag og stor faglig integritet.
AP171101 Diskusjonen i ettertid har gått på at de internasjonale styrkene tøyde mandatet utover å beskytte sivilbefolkningen til å drive frem diktatoren Muammar Gadafis fall.
DB171031 Diskusjonen rundt den har til nå handlet om alt fra statlige arbeidsplasser på Kongsvinger til hvorfor økonomene ikke forutså finanskrisen.
BT171031 Då seier det seg sjølv at Vestlandet ikkje er godt nok namn », skriver Kari Tordis Aarskog i den lett opphetede diskusjonen på Bergens Tidendes Facebook-side.
AP171031 Han innkalte i formiddag leietagerne til et hastemøte etter at diskusjonen om forbud mot å gi et glass vann til romfolk og uteliggere skjøt fart.
AP171031 Vi spør hvorfor mange har problemer med å erkjenne at ME høyst sannsynlig er blitt en sekkebetegnelse for ulike sykdommer - med den logiske følge at de syke trenger ulik behandling ? Diskusjonen frem og tilbake om hvilken behandling som virker eller ikke er meningsløs når det uheldigvis handler om ulike sykdommer.
AA171031 Diskusjonen gikk på om hvorvidt tittelen insinuerte en mer aktiv handling fra Olsøs side enn det var grunnlag for.
AA171031 Diskusjonen om bygginga av Beitstadsundbrua er ikke først og fremst et spørsmål om nivå på bompenger ; det er et spørsmål om hvordan vi skal bygge framtida i Norge.
VG171030 - Hva siktelsen er vil få litt ulik betydning for den store diskusjonen om selve valgkampen, sier Notaker.
DB171030 Tar du et bilde av dette motivet, risikerer du en måned i fengsel ¶ Diskusjonen går høyt i India, både om mausoleets rett til å være et historisk minnesmerke, og om det er verdt alle ressursene myndighetene bruker på å vedlikeholde det for de titusener av turister som hvert år reiser til Agra for å se det historiske mausoleet som ble bygget for å huse levningene av S
DB171030 Skal bruke ni år på å gjøre ren en av verdens mest berømte bygninger ved bruk av gjørme ¶ Diskusjonen rundt Taj Mahals betydning for indisk historie bunner i en tilspisset historisk debatt.
DB171030 I denne diskusjonen er et anslag mot dem, et anslag mot fagligheten.
DA171030 Også Stockholm, Calgary, Almaty, Sapporo og en amerikansk by er nevnt i diskusjonen .
AP171030 Fortsatt går diskusjonen høyt om konsekvensene av reformasjonen.
DB171029 At de klarte å sette en stopper for at diskusjonen skulle fortsette i mediene, var et grovt overtramp mot ytringsfriheten, sier han.
DB171029 Diskusjonen med statsministerens finans har heller ikke hatt noe å si for partiet, sier han.
VG171028 Marius Dietrichson, advokat og leder av Forsvarergruppen i Advokatforeningen, mener dette må inngå i diskusjonen som nå kommer.
SA171028 Da dreier diskusjonen inn på det stadig hetere temaet borgerlønn.
DB171028 ( Dagbladet ) : Nyheten om at Clinton-kampanjen finansierte eks-spionen Christopher Steeles møkkagraving i Russland har snudd deler av diskusjonen om russisk innblanding i valgkampen i USA på hodet.
DA171028 Den største belønningen er at diskusjonen rundt kvinners rettigheter og det faktum at mange kvinner i verden ikke har tilgang til tamponger og bind, gikk verden rundt i nyheter og på sosiale medier.
AP171028 Diskusjonen om fotografi istedenfor det realistiske maleri er like gammel som fotografiets historie.
AP171028 Klippene av ansiktsuttrykkene til Jens Stoltenberg og Kjell Magne Bondevik når Willoch slår fast at krigen var gal, er usedvanlig talende, og lengselen etter å få høre hele diskusjonen er der.
AA171028 Denne utfordringen er ikke som diskusjonen om sykling versus gåing i marka på sommerstid.
SA171027 | Sagen Helgø nekter å diskutere kort Tasta-kulvert ¶ Diskusjonen om pengebruken innenfor Bypakke Nord-Jæren nærmer seg full frontkollisjon mellom Stavanger kommune og Vegvesenet.
DB171027 Da videoen av denne opphetede diskusjonen gikk viralt, skrev Burley følgende på Twitter : ¶
AP171027 - Vi har hatt diskusjonen oppe tidligere, men da har det stoppet hos klubbene.
AP171026 I diskusjonen om hvilke skattelettelser som øker investeringsviljen og dermed kan gi flere arbeidsplasser, må dette være en riktig endring.
VG171025 Hun tar ikke navnet « Therese Johaug » i sin munn, men sier i stedet at diskusjonen har kommet opp som et resultat av erfaringene man har hatt de siste årene.
VG171025 Men det er likevel en litt pussig innvending i denne diskusjonen , for det er ikke Norges Bank og Øystein Olsen som har vært bremseklossen for Oljefondets frihet.
SA171025 Den diskusjonen skal sandnespolitikerne få ta i fred og ro, men konsekvensen av å la dette ligge blir fort at valgmulighetene blir færre og rammene trangere når den nye storkommunen skal vedta sitt første budsjett.
DB171025 De får heller ta diskusjonen framfor å hyle ut frustrasjonen sin på denne måten.
DB171025 - Ta diskusjonen
DA171025 EU-debatt ¶ Diskusjonen om arbeidslivspolitikk går høyt i EU-systemet om dagen, ikke minst om det såkalte utstasjoneringsdirektivet.
DA171025 Spørsmålet om egne helikoptre for Hæren i Nord-Norge vil stå sentralt i samtalene, i likhet med diskusjonen om antallet HV-soldater.
AP171025 Men å forsøke å snu diskusjonen vekk fra ære og skam og de tøffe utfordringene mange unge står overfor, til en partipolitisk debatt, blir hult og særdeles historieløst.
DB171024 - Det er viktig at passe på at diskusjonen mellom departementet og de som ønsker å påvirke departementet, er åpen og tilgjengelig.
BT171024 Diskusjonen om virkelighetslitteratur er også en del av det litterære verket.
AP171024 Spjeldnæs, forlagsdirektør for litteratur i Aschehoug, mente diskusjonen var en avsporing, detektivlesing var et dårlig utgangspunkt for lesing av skjønnlitteratur.
VG171023 Uansett utfall er én ting på det rene : Denne diskusjonen lar seg ikke løse med skulderklapping over kaffe og wienerbrød.
SA171023 Miljøministeren sier seg også enig i at innsats mot plastforsøpling har tatt større plass i den politiske diskusjonen og i tiltakene enn forskning, men han mener det nå er « ny dynamikk på feltet ».
DB171023 Den tidligere Everton-manageren David Moyes har blant annet blitt nevnt i diskusjonen , skriver BBC.
DA171023 Resultatet er omstridt, uavhengig av diskusjonen rundt utstillingen med dronning Sonja.
DA171023 Diskusjonen i denne saken handler om beregning av tjenestetid, sier advokat Bjørn Inge Waage til Avisenes Nyhetsbyrå ( ANB ).
AP171023 Hensynet til disse bør også veie med i diskusjonen om forbud mot heldekkende plagg.
SA171022 Hele diskusjonen kokte ned imidlertid ned til ett spørsmål : Hadde Pål André Helland flikket pasningen til Jensen videre ?
DB171022 Formålet med intervjuet skal ifølge skuespilleren ha vært å « bidra i diskusjonen rundt den politikken som føres i krigen mot narkotika ».
BT171022 Diskusjonen om klimatilpasning er foreløpig mindre synlig enn diskusjonen om utslippsreduksjon.
BT171022 Det sentrale poenget er at hendelser som flommene i Agder-fylkene nå i høst og på Vestlandet i 2014 kan og bør bidra til å sette klimatilpasning høyere på den politiske agendaen, av tre grunner : ¶ Diskusjonen om klimatilpasning er foreløpig mindre synlig enn diskusjonen om utslippsreduksjon.
BT171022 Allerede nå, omtrent før vannstanden i vassdragene på Sørlandet er tilbake til normalt nivå, har diskusjonen startet.
BT171022 Hele diskusjonen kokte ned imidlertid ned til ett spørsmål : Hadde Pål André Helland flikket pasningen til Jensen videre ?
AP171022 Hele diskusjonen kokte ned imidlertid ned til ett spørsmål : Hadde Pål André Helland flikket pasningen til Jensen videre ?
AA171022 Hele diskusjonen kokte ned imidlertid ned til ett spørsmål : Hadde Pål André Helland flikket pasningen til Jensen videre ?
NL171021 Denne diskusjonen er ikke over !
DN171020 Den franske lederen sier en felles stemme er viktig både i den internasjonale diskusjonen om Iran og Nord-Koreas atomprogram, og i diskusjonen om forsvaret av Europa.
DN171020 Den franske lederen sier en felles stemme er viktig både i den internasjonale diskusjonen om Iran og Nord-Koreas atomprogram, og i diskusjonen om forsvaret av Europa.
DB171020 Men hva er diskusjonen i dag ?
AP171020 Jeg mener diskusjonen ikke bør handle om hvordan vi skal forstå fortiden.
DN171019 - Gjennom deltakelse på møter i EPP får jeg og Høyre mer innblikk i den løpende politiske diskusjonen i EU om brexit og dessuten en politisk arena for å framføre våre synspunkter, sier Solberg.
NL171018 ¶ Når styret i Helse Nord nå skal behandle saken om det skal opprettes PCI-senter i Bodø, bør diskusjonen heller være om man i tillegg til PCI i Bodø, også skal opprette PCI-senter på Helgeland og i Finnmark, skriver sykepleier Øystein Myrlund Hansen.
NL171018 Når styret i Helse Nord nå skal behandle saken om det skal opprettes PCI-senter i Bodø, bør diskusjonen heller være om man i tillegg til PCI i Bodø, også skal opprette PCI-senter på Helgeland og i Finnmark.
DN171018 - Jeg tror vi må ha lagt frem et veldig godt statsbudsjett som er tilpasset den økonomiske situasjonen, når det er denne diskusjonen representanten for det fremste opposisjonspartiet tar som sitt første spørsmål.
DB171018 DU skal ha en viss alder både for å huske og forstå den gamle TV-sketsjen til Yngvar Numme og Tor Erik Gunstrøm fra revygruppa Dizzie Tunes, men det med alder ser ut til å prege diskusjonen om vinter-OL.
DA171018 Nancy Herz, Sofia Srour og Amina Bile et viktig bidrag til diskusjonen om Norge i dag og i framtida.
VG171017 De siste dagene har diskusjonen rundt fredningen av krypdyret blitt gjenopptatt.
DN171017 Gammel krangel ¶ Diskusjonen om kostnader ved norske versus asiatiske utbygginger har gått hett i flere år.
DB171017 Den diskusjonen trenger vi, sier Urfjell.
DB171017 - Den diskusjonen trenger vi ¶
AP171017 De siste dagene har diskusjonen rundt fredningen av krypdyret blitt gjenopptatt.
AP171017 - Denne diskusjonen var svært effektiv for å få oppmerksomheten bort fra statsbudsjettet.
AA171017 De siste dagene har diskusjonen rundt fredningen av krypdyret blitt gjenopptatt.
AA171017 De siste dagene har diskusjonen rundt fredningen av krypdyret blitt gjenopptatt. ( ©NTB ) ¶
AA171017 De siste dagene har diskusjonen rundt fredningen av krypdyret blitt gjenopptatt. ( ©NTB ) ¶
VG171016 - Vi kan bare avblåse den diskusjonen her og nå : Glem « Zucca » og « Shampo » - det er « Botta » som er den største, sier Dahlstrøm til VG.
SA171016 Hernes bagatelliserer diskusjonen om høyder og volumer og ønsker å fokusere mer på kvalitet og uterom.
SA171016 Bagatelliserer diskusjonen
DB171016 - Barnsligste diskusjonen i hele mitt liv ¶
AP171016 Oppropets begrunnelse er at ansiktsdekkende plagg er uforenlig med universitetenes kultur ved å hindre den akademiske diskusjonen .
VG171015 Man vil for eksempel merke det i diskusjonen med EU om flyktninger.
AP171014 - Sosialdemokratene er blitt et gissel ¶ Diskusjonen om samarbeid med ytre høyre har ikke kommet opp fordi partiet har særlig lyst på den.
VG171013 - Diskusjonen som ungdomspartiene løfter er ikke unik for Norge, og problembeskrivelsen er velkjent for oss.
DB171013 Under diskusjonen kom det fram en del tanker fra de ulike medlemsland, som blant annet : ¶
DB171013 Fondets størrelse, og hvilke muligheter det gir, kommer til å dominere diskusjonen om statsbudsjett.
DA171013 Nå er diskusjonen hvorvidt barnetrygden kan justeres etter kostnadsnivået i landet barnet bor.
VG171012 Diskusjonen om Loberto var veldig het da det var åtte eller ni kamper igjen, og det var eventuelt da man burde ha gjort et trenerskifte.
SA171012 Klaveness er blant dem som har engasjert seg i diskusjonen på Twitter, der Syeds kommentar har skapt stort engasjement.
SA171012 Få med deg diskusjonen og spille gjerne navn inn til oss !
DB171012 Det kan kanskje være litt skjevt bilde iblant, men det er dere som styrer den diskusjonen .
BT171012 Klaveness er blant dem som har engasjert seg i diskusjonen på Twitter, der Syeds kommentar har skapt stort engasjement.
AP171012 Omtrent da de kjøpte den, begynte diskusjonen om dieselbilenes påvirkning på luftkvaliteten.
AP171012 Klaveness er blant dem som har engasjert seg i diskusjonen på Twitter, der Syeds kommentar har skapt stort engasjement.
AP171012 Få med deg diskusjonen og spille gjerne navn inn til oss !
AA171012 Hun la til at diskusjonen må handle om bredden i debatten, og at det vil være et nytt prinsipp om man skal finansiere bare det man liker.
AA171012 Hun la til at diskusjonen må handle om bredden i debatten, og at det vil være et nytt prinsipp om man skal finansiere bare det man liker. ( ©NTB ) ¶
VG171011 Statsminister Erna Solberg sa under trontaledebatten onsdag at diskusjonen må handle om man skal finansiere en bredde i debatten, og at det vil være et nytt prinsipp om man skal finansiere bare det man liker.
DB171011 Diskusjonen er om det skal være en norm eller ikke.
VG171010 - Ødegaard har vært i en egen klasse, og diskusjonen om hvilket landslag han skal tilhøre, kan vi legge død, sa TV2-eksperten.
DA171010 Og når diskusjonen om salg av stadionnavn eller ikke, var lagt død, er dette en god løsning.
AP171010 Praksisen med søskenbarnekteskap har vært lovlig i Norge siden år 1800, men siden begynnelsen av 2000- tallet har diskusjonen om forbud kommet opp med jevne mellomrom.
AP171009 Fordi uttrykket « falske nyheter » blir brukt om alle disse variantene, er det vanskelig å konsentrere diskusjonen for å enes om mulig mottiltak. | 21 grunner til at ledere ikke trenger å bry seg om sosiale medier Hans-Petter Nygård-Hansen ¶
DA171007 Diskusjonen om hva en smartby er blir på mange måter å starte debatten i feil ende.
AA171005 Høyres nye gruppeleder, som i realiteten også blir uoffisiell gruppeleder for opposisjonen i det nye fylkestinget, sier Høyre har startet diskusjonen om hva som blir det viktigste for Trøndelag fremover.
DN171004 - Det er noen navn som er brakt opp i diskusjonen .
DB171004 Tidligere Barcelona-manager Luis Enrique er det siste navnet som har dukket opp i diskusjonen .
DB171004 Han ønsker ikke å bidra til diskusjonen .
AP171004 Mye foregår skriftlig, men den muntlige diskusjonen på konferanser, seminarer og ved gjesteforelesninger er en uunnværlig del av den akademiske arbeidsformen.
AP171004 I undervisningen er seminar og veiledning et pedagogisk speilbilde av den kollegiale diskusjonen som bidrar til å skape kunnskap.
AP171004 I akademia er den åpne, herredømmefrie og kritiske diskusjonen det bærende prinsipp : Før et forskningsresultat kan publiseres, har det vært gjennom diskusjoner der forskerne vurderer hverandres arbeider.
AP171004 I akademia er den åpne og kritiske diskusjonen det bærende prinsipp.
AP171004 Som Kulturrådet-direktør Kristin Danielsen sa før hun erklærte kunstfestivalen for åpnet, så er det i diskusjonen det går fremover.
AA171004 - Det er noen navn som er brakt opp i diskusjonen .
AA171004 - Det er noen navn som er brakt opp i diskusjonen .
VG171003 Slik som diskusjonen rundt hjemmelsgrunnlaget og praksis for denne type behandling har utviklet seg, ville det antakelig vært bra om lovgiver gikk inn og regulerte dette for å rydde tvil av veien, sier klinikksjefen.
DB171003 Ikke minst så går diskusjonen om begrepet supermodell i disse sosiale medier-tider, forklarer hun og fortsetter : ¶
VG171002 I første halvdel av sesongen gikk diskusjonen nærmest ukentlig i norske medier om det var Bendtner eller Vilhjálmsson som burde starte neste Rosenborg-kamp.
VG171002 Det samme er den velkjente diskusjonen om landets våpenlover, som alltid kommer etter slike rystende hendelser.
AP171002 Unødig hysteri ¶ Diskusjonen kommer opp stadig vekk, og folkeavstemninger er som regel inne i bildet : Kosovos løsrivelse fra Serbia startet med en folkeavstemning i 1991, men ble realitet først etter en krig.
SA170930 - Et småbåtregister har vært en del av denne diskusjonen i flere år, men det lå ikke i Stortingets vedtak, og vi har forholdt oss til å følge opp Stortingets vedtak, sier Vidar Helgesen.
DB170930 Her speilet Evensen den historiske og nødvendige diskusjonen om eliteidrett som underholdning.
DA170930 - Temaet i « Argonautene », særlig diskusjonen av kjønn og skeivhet og skeive familier, er veldig tidsriktig ?
AP170930 - Et småbåtregister har vært en del av denne diskusjonen i flere år, men det lå ikke i Stortingets vedtak, og vi har forholdt oss til å følge opp Stortingets vedtak, sier Vidar Helgesen.
AA170930 Diskusjonen om strømmetjenester skal avgiftsbelegges eller pålegges finansiering av norsk innhold, har pågått i årevis.
DB170929 Risikogenet og diskusjonen ligger også i vår kultur.
AA170929 EUs president Donald Tusk mener diskusjonen om Europas framtid er i ferd med å utvikle seg til en Melodi Grand Prix for europeiske ledere.
AA170929 Nå vil Tusk plukke de beste ideene fra diskusjonen og oversette dem til et konkret arbeidsprogram for EU.
AA170929 EUs president Donald Tusk mener diskusjonen om Europas framtid er i ferd med å utvikle seg til et Melodi Grand Prix for europeiske ledere.
SA170928 Nå sender han en brannfakkel inn i diskusjonen om TILs stadionframtid.
AP170928 Nå sender han en brannfakkel inn i diskusjonen om TILs stadionframtid.
DB170927 Samtidig er diskusjonen sammensatt.
DB170927 Lars er flink til å lytte til argumenter og vi lar diskusjonen avgjøre.
DB170927 - Vi vet ikke hvordan det eventuelt spiller inn, om det er negativt eller positivt, men diskusjonen bør tas, sier landslagsassistenten.
AA170927 Mens særlig KrFs Knut Arild Hareide har vært tydelige på at dette blir siste runde for deres del, håper statsminister Solberg fortsatt på en samlende løsning - og at nestlederne kan bidra til å « bredde ut » diskusjonen mellom de fire.
DB170926 Dette skiller diskusjonen om plassering av dette mesterskapet fra striden om vinter-OL til Norge.
SA170925 Vi må finne en stopperduo som kan prestere på godt, internasjonalt nivå, og Ajer er nok i diskusjonen , sier Mathisen, som mener Morten Thorsby også bør nærme seg en tropp.
FV170925 Vi må finne en stopperduo som kan prestere på godt, internasjonalt nivå, og Ajer er nok i diskusjonen , sier Mathisen, som mener Morten Thorsby også bør nærme seg en tropp.
DN170925 Men at tilbakegangen er lite grann større i distriktskommunene, tror jeg henger sammen med at også KrF ble hengende etter Sp i diskusjonen om sentralisering.
DB170925 Dagen etter Rosenborgs 3-0-seier mot LSK på Åråsen fortsatte diskusjonen rundt Rosenborgs 1-0-scoring.
BT170925 Vi må finne en stopperduo som kan prestere på godt, internasjonalt nivå, og Ajer er nok i diskusjonen , sier Mathisen, som mener Morten Thorsby også bør nærme seg en tropp.
VG170924 Det gjør denne diskusjonen så miserabel, og det er med denne bakgrunnen man overhodet kan forstå hvorfor høyrepopulismen har fått dette oppsvinget og hvorfor AfD er blitt så sterkt.
DB170924 Den passer dårlig inn i diskusjonen om hvordan Norge kan innfri klimamålene overfor EU på kort sikt.
DB170923 Men den diskusjonen får vi ta i etterkant når vi skal regne på dette, sier sykkelpresidenten.
AA170923 Han mener denne diskusjonen ikke nødvendigvis må legges død for hele stortingsperioden.
VG170921 Kommentar BERGEN ( VG ) Diskusjonen om bergenseres balanse mellom patriotisme og narsissisme kan vi ta når som helst.
NL170921 I diskusjonen om hvem som kan forvalte administrasjonen av en ny region i nord, kommer det dessverre også til syne et forkvaklet og gammelmodig syn på Nord-Norge.
DB170921 - Den andre diskusjonen handler om han er god nok.
DA170921 Vi trenger flere partier i diskusjonen om hvilke næringer Norge har åpenbare konkurransefortrinn på.
DA170921 Mangelen på vilje til å besvare spørsmålene som brukes til å avkle De Grønne, gjør seg dessverre også gjeldende i diskusjonen rundt finansieringen av det grønne skiftet.
DA170921 Derfor trenger vi alle politiske partier med i diskusjonen .
AP170921 I diskusjonen om ME er det imidlertid viktig å vite at ME opptrer i forskjellige faser.
SA170920 Det gjør at diskusjonen igjen dukker opp om han kan « redde » Norges A-landslag.
SA170920 Det dreier diskusjonen over på et enda viktigere tema : Er det noen av de unge som kan gjøre Norge bedre der vi blør mest - i egen 16-meter.
SA170920 Den diskusjonen bør ikke handle om prinsipper.
SA170920 Diskusjonen om å flytte ham opp blant Lars Lagerbäcks utvalgte handler for meg derfor kun om én ting : ¶
DN170920 Vi har løftet diskusjonen om det finnes en grønn kapitalisme.
DB170920 La oss ta som utgangspunkt for diskusjonen at Gud er gjennomgående rettferdig.
AP170920 Mens partilederen var på ferie i Tyskland, har diskusjonen gått høyt internt i Venstre om partiet bør gå inn i regjering, selv om det ikke får vippet ut Frp.
AP170920 Det gjør at diskusjonen igjen dukker opp om han kan « redde » Norges A-landslag.
AP170920 Den diskusjonen bør ikke handle om prinsipper.
AA170920 Mens partilederen var på ferie i Tyskland, har diskusjonen gått høyt internt i Venstre om partiet bør gå inn i regjering, selv om det ikke får vippet ut Frp.
AP170919 - Diskusjonen i FN var : hva nå ?
AP170919 I talen nevnte han ikke diskusjonen om hans egen økonomi og håndteringen av dette med et ord.
DA170918 Og når vi konfronteres med de tankene Esche presenterer i katalogen gir utstillingens innhold oss knagger å henge diskusjonen på.
DA170918 Diskusjonen som ligger til grunn for utstillingen er utvilsomt interessant.
AP170918 Og så lenge diskusjonen går, på spalteplass eller bussholdeplass, finner vi tvilen vi trenger.
AP170918 I dag er det vanskelig å gjenta alle ledd i diskusjonen hver gang noen spør.
VG170917 Den evige diskusjonen har blusset opp igjen : Skal Wayne Rooney ( 31 ) juble om han scorer mot Manchester United på Old Trafford søndag ?
VG170917 Dette endret diskusjonen totalt.
DB170917 Jobbskaping, fallende sysselsetting, inkludering av de 100 000 unge som står utenfor jobb og utdanning, de sakene preget ikke den store diskusjonen i valgkampen.
DB170916 Derifra utvikler diskusjonen seg.
DA170916 Fakta om oljeutvinning-striden ¶ * Diskusjonen om oljeboring i havet utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja har rast siden midten av 1970-tallet.
VG170915 Diskusjonen internt i sektoren har vært viktig og interessant, men av og til litt karikert.
DA170915 Diskusjonen om kunst og politikk har noe med hverandre å gjøre er veldig gammel, samtidig som jakten på det eksepsjonelle og perfekte rir samfunnet som en mare.
DB170914 Nå har også Trump selv kastet seg inn i den offentlige diskusjonen .
DB170914 ( Dagbladet ) : I Venstre er diskusjonen om regjeringsdeltakelse i gang, etter at Guri Melby i Oslo Venstre var først ute med å åpne for at Venstre kan gå i regjering med Frp.
DB170913 Uavhengig av diskusjonen rundt mandatet, så kan Etikkrådet vurderer eksklusjon av lobbyverstingene, basert på det såkalte klimakriteriet, som åpner for at selskaper som har bidratt særlig negativt til klimaendringer kan ekskluderes fra fondet.
DB170913 - I kommende stortingsperiode kommer det en diskusjon om organiseringen og rammene for oljefondet, gjennom diskusjonen om ny sentralbanklov.
DB170913 Men diskusjonen om grenser synes jeg er morsom.
DB170913 Den prinsippielle diskusjonen om hvorvidt han har rett til å fortsette på historien om Larssons romankarakterer, særlig Lisbeth Salander, deler han inn i to deler.
DA170913 Dersom Venstre bestemmer seg for å gå i regjering, har det har betydning for diskusjonen i KrF, påpeker Hareide, men vil ikke spekulere i konsekvensene nå.
DA170913 - Det er ingen som vil sette i gang diskusjonen , men den kommer til å tvinge seg fram.
AA170913 Den diskusjonen handlet likevel « bare » om en lokaliseringsdebatt og kamp mellom Ørland og Bodø, ikke en diskusjon om Norge skulle ha en ny hovedbase.
SA170912 Også Sindre Lunke, Markus Hoelgaard og Bjørn Tore Hoem var med i diskusjonen .
SA170912 Da kunne hun enten vist hva hun var verdt, eller syklet seg ut av diskusjonen .
DN170912 Hva man har opplevd og hvordan diskusjonen om eget parti har vært, sier Solberg til NTB.
DN170912 Sentralstyret har ansvaret og er allerede i gang, sier Støre og legger til : ¶ - Diskusjonen vi har hatt opplever jeg som ærlig, åpen og ydmyk.
DA170912 Hva man har opplevd og hvordan diskusjonen om eget parti har vært, sier Solberg til NTB.
BT170912 Også Sindre Lunke, Markus Hoelgaard og Bjørn Tore Hoem var med i diskusjonen .
BT170912 Da kunne hun enten vist hva hun var verdt, eller syklet seg ut av diskusjonen .
AP170912 For første gang på lang tid er det nå bevegelse i diskusjonen om hvordan komme videre i Ukraina-konflikten.
AP170912 Tirsdag møttes sentralstyret for å begynne diskusjonen .
AP170912 Jeg har snakket med folk i Arbeiderpartiet som startet denne diskusjonen i natt.
AP170912 Jeg har snakket med folk i Arbeiderpartiet som startet denne diskusjonen i natt.
AP170912 Også Sindre Lunke, Markus Hoelgaard og Bjørn Tore Hoem var med i diskusjonen .
AP170912 Da kunne hun enten vist hva hun var verdt, eller syklet seg ut av diskusjonen .
AA170912 Hele organisasjonen skal delta i diskusjonen fram mot landsstyremøtet neste uke, før sentralstyret trekker konklusjonen.
AA170912 Han beskrev diskusjonen i sentralstyremøtet som åpen, ærlig og ydmyk.
AA170912 Hva man har opplevd og hvordan diskusjonen om eget parti har vært, sier Solberg til NTB.
AA170912 Hva man har opplevd og hvordan diskusjonen om eget parti har vært, sier Solberg.
VG170911 - Det har jo vært diskusjonen i snart fire måneder, hvem er over og hvem er under, så det er fortsatt et spenningsmoment.
DB170910 Like viktig er det at diskusjonen fortsetter etterpå.
DB170910 Denne diskusjonen er det avgjørende at vi holder levende.
VG170908 For å ta diskusjonen om Støres investeringer i aksjefond som eksempel.
SA170908 I tillegg har skiforbundet satt krav om verdenscupseier for å være kvalifisert til mesterskapsplass, eventuelt en pallplass for å være med i diskusjonen .
FV170908 I tillegg har skiforbundet satt krav om verdenscupseier for å være kvalifisert til mesterskapsplass, eventuelt en pallplass for å være med i diskusjonen .
AP170908 I tillegg har skiforbundet satt krav om verdenscupseier for å være kvalifisert til mesterskapsplass, eventuelt en pallplass for å være med i diskusjonen .
VG170907 I tillegg til å kvalifisere seg for verdenscup har skiforbundet satt som krav med verdenscupenseier for å være kvalifisert til mesterskapsplass, og med pallplass så har man meldt seg godt inn i diskusjonen .
VG170907 » Til svar får han fra sin trivelige, men alltid like prinsippløse venn : « Der vant du diskusjonen , gitt.
DB170907 Debattens one-trick-pony, men kommer godt ut av diskusjonen om ev. regjerings/stortingssamarbeid.
DB170907 De står alle på samme side i denne diskusjonen .
DB170907 Diskusjonen dreier seg egentlig ikke om innhold, men bare om hvordan man sier ting.
DA170907 At de ønsker å gjøre diskusjonen om rammevilkårene til flere hundre tusen nordmenn til en diskusjon om min person, får stå for deres regning.
AA170907 I den diskusjonen har kvinner som jobber i beredskap tydelig sagt at det er noe de ikke ønsker.
SA170905 Vi må også bygge personer, men den diskusjonen kan like gjerne komme på fredag eller i januar.
DA170905 Men han mener de ikke kan fortsette på denne måten : Å holde diskusjonen lukket bak moskeenes dører.
DA170905 Men han mener de ikke kan fortsette på denne måten : Å holde diskusjonen lukket bak moskeenes dører.
BT170905 Vi må også bygge personer, men den diskusjonen kan like gjerne komme på fredag eller i januar.
AP170905 Vi må også bygge personer, men den diskusjonen kan like gjerne komme på fredag eller i januar.
VG170904 Diskusjonen har gått for seg i det amerikanske hummer-miljøet, siden bilder av den spesielle fangsten ble kjent via sosiale medier.
VG170904 Tillitsvalgt : - Nok er nok ¶ Diskusjonen om tallene raste lenge før beslutningen om å legge ned Andøya ble tatt.
DA170904 Han forteller at bølgene gikk høye i diskusjonen om områdeløftet under nasjonalbudsjettforhandlingene i juni.
NL170903 Vi må ta diskusjonen om hvordan vi ønsker Forsvaret skal se ut i fremtiden, som f.eks. forsvarskommunene i Troms, regionsrådene og fylkesrådet i Troms har gjort i Tromsdokument 1 og 2.
VG170902 Vi står utenfor diskusjonen om landslag, utøver og fordeling av skyld, men støtter Therese som person.
DN170902 Konflikten har vært en dårlig oppladning til årsmøtet i Briks-samarbeidet, der også India er blant Kinas motstandere i diskusjonen om samarbeidets fremtid.
DB170901 Nå handler diskusjonen om hva som har gått galt.
SA170831 Jeg er ikke sikker på om Ada Hegerberg har skjønt det selv, men hun har satt fart på den store diskusjonen om kvinnenes plass i norsk fotball.
NL170831 Og jeg vil ha en valgkamp, og et politisk klima, der selve diskusjonen er preget av argumenter i stedet for hets.
FV170831 Jeg er ikke sikker på om Ada Hegerberg har skjønt det selv, men hun har satt fart på den store diskusjonen om kvinnenes plass i norsk fotball.
DB170831 I går kastet Sveriges statsminister Stefan Löfven og tidligere statsminister Carl Bildt seg inn i diskusjonen , ved å advare Listhaug mot å blande seg inn i svensk politikk.
DB170831 Hun vil ikke gå videre inn i diskusjonen om hvorvidt Listhaug har spredt feilinformasjon.
DB170831 I dagens åpne og dynamiske debatter trekker tyngdekraften uansett diskusjonen mot hva de to store partiene er opptatt av, selv om det forhåndsgitte temaet var et annet.
BT170831 Jeg er ikke sikker på om Ada Hegerberg har skjønt det selv, men hun har satt fart på den store diskusjonen om kvinnenes plass i norsk fotball.
AP170831 Lysbakken trekker som eksempel frem den store diskusjonen de « skamløse » jentene har skapt det siste året.
AP170831 Jeg er ikke sikker på om Ada Hegerberg har skjønt det selv, men hun har satt fart på den store diskusjonen om kvinnenes plass i norsk fotball.
AP170830 Politisk kan denne diskusjonen gjøre mest vondt for Arbeiderpartiet, men blir vanskelig nok for andre partier også.
DB170829 Og etter dét kanskje lure på hvordan diskusjonen i etterkant hadde vært hvis det hadde vært snakk om en sang av en mann, skrevet om en kvinne.
AP170829 Samtidig raser diskusjonen fra Tokyo og Beijing til Moskva og Washington om hvordan Nord-Korea har klart å utvikle en helt ny rakettmotor på bare 11 måneder.
AP170829 Bortsett fra diskusjonen om Listhaugs retorikk er det til tider vanskelig å se forskjell på det to kandidatene.
AP170829 Jon Olav Nesvold / NTB scanpix ¶ Diskusjonen om hva som skal skje med Radiumhospitalet har pågått i årevis, og først i juni i fjor ble det endelig besluttet å beholde dagens sykehusstruktur.
AA170829 Diskusjonen om hva som skal skje med Radiumhospitalet har pågått i årevis, og først i juni i fjor ble det endelig besluttet å beholde dagens sykehusstruktur.
VG170828 Og at mange kommer for å høre og delta i diskusjonen etterpå, sier han.
VG170828 Og at mange kommer for å høre og delta i diskusjonen etterpå, forteller VGs politiske kommentatorer og podcastduo Anders Giæver ( t. v ) og Frithjof Jacobsen.
VG170828 Aksjon mot « salg av Norge » ¶ Diskusjonen om det er de borgerlige eller Arbeiderpartiet som selger landet, har pågått lenge i den politiske debatten.
NL170828 Oppslutningen om denne diskusjonen vitner om at den egentlig bør løftes adskillig lengre fram i den pågående valgkampen.
NL170828 I stedet satt om lag et par hundre tilhørere tilbake for å lytte til diskusjonen om psykisk helse, prestasjonsjag og karakterpress, kroppsfokus, mobbing og en skolehelsetjeneste som bør bli mye bedre.
SA170827 Og Warholm hadde altså åpenbart ikke glemt diskusjonen da han fikk kongepokalen søndag.
SA170827 - Hva tenker du om diskusjonen som oppstod etter VM ?
FV170827 Og Warholm hadde altså åpenbart ikke glemt diskusjonen da han fikk kongepokalen søndag.
FV170827 - Hva tenker du om diskusjonen som oppstod etter VM ?
BT170827 Og Warholm hadde altså åpenbart ikke glemt diskusjonen da han fikk kongepokalen søndag.
BT170827 - Hva tenker du om diskusjonen som oppstod etter VM ?
AP170827 | Diskusjonen om vold, trusler og læringsmiljø i Oslo-skolen fortjener nyansering Terje Wold ¶
AP170827 Og Warholm hadde altså åpenbart ikke glemt diskusjonen da han fikk kongepokalen søndag.
AP170827 - Hva tenker du om diskusjonen som oppstod etter VM ?
AA170827 Arbeidslivsforsker Simen Markussen ved Frischsenteret mener diskusjonen om ledighet er en avsporing og at det er sysselsettingen som er viktig.
AA170827 Flere snakker om ulikhet og forskjeller mellom folk i denne valgkampen, og selv om ulikhetene har økt noe de siste tiårene, så må diskusjonen fremover handle mer om de på bunnen enn om de på toppen.
DA170826 Det er naturlig at diskusjonen går og har gått, men det er ikke inngått en avtale mellom H og Ap når det gjelder valg av ny ordfører ».
AP170826 Seniorforsker Simen Markussen ved Frischsenteret mener diskusjonen om ledighet er en avsporing.
DN170825 Han ber LO slutte å basere diskusjonen om arbeidslivet på « falske påstander om vår eller andres politikk ».
DB170825 Debatten er ikke ny og argumentasjonen er lik diskusjonen om nikaben.
AP170824 Dypest sett handler denne diskusjonen om hvordan et flerkulturelt samfunn skal forholde seg til en historie der ideen om den hvite rasens overlegenhet har spilt en så fremtredende rolle, skriver kronikkforfatteren.
VG170823 I den diskusjonen må man ta med seg at det er sjelden at et land får to mesterskap etter hverandre.
NL170823 Her bør diskusjonen ha flere perspektiver ; miljø, tradisjonelt fiske versus havbruk, verdens behov for mat og arbeidsplasser og verdiskaping på Tromskysten som tiltrekker seg nye kunnskapsrike generasjoner som bor og livnærer seg og sine fra havet.
AP170823 Kombinasjonen av de svakest stiltes situasjon og diskusjonen av Norges fremtid er grell, for er det noen som ikke er med i samtalen om norske verdier, er det utskuddene som havner i fengsel eller asylsøkere som er prisgitt internatenes ansatte og norsk flyktningpolitikk.
AP170823 Det er ikke alle som får være med i diskusjonen av norske verdier.
DA170822 FOTO : TORE MEEK, NTB SCANPIX ¶ Diskusjonen om velferdsprofitørene har framtvunget fnysende lederartikler fra aviser med et borgerlig ståsted.
VG170821 - Han har vært med i diskusjonen for en bruttotropp siden dag én.
DB170821 Jeg registrerer at mange på venstresiden mener det er å føre splittende retorikk, men de burde heller tørre å diskutere de utfordringene som høy innvandring fører til, fremfor å kneble diskusjonen med å kalle det « splittende retorikk ».
DB170821 Tone og temperaturen i en diskusjon kan nemlig ikke forstås uten at man forstår hva som setter diskusjonen i gang, og hvilke faktorer som fører til en eventuell eskalering av konfliktnivået.
AP170821 Hun husker diskusjonen i bystyret, da det ble vedtatt å bruke noe av havnearealet til fisketorg.
DB170820 Siden prins Henrik er inngiftet i kongefamilien, vil han nemlig aldri bli titulert som konge, og det er dette diskusjonen bunner i for hans del.
AP170820 - Det er viktig at vi har stabile rammevilkår på norsk sokkel, men det er en naturlig del av diskusjonen rundt risiko, legger hun til.
AP170820 Diskusjonen om privateide velferdsleverandører og profitt er sammensatt.
AP170820 Kulturminister Linda Hofstad Helleland ( H ) mener at diskusjonen om hijab på TV går rett inn i verdidebatten vi har hatt de siste ukene.
VG170819 Og da var diskusjonen i gang : ¶
DB170819 - Forutsetningene for diskusjonen har endret seg.-De siste årenes hendelser viser at terrorbildet er i konstant endring.
DB170819 Med en fortid som « partyprinsesse » og alenemor fikk nemlig kronprinsessen et voldsomt mediepress, og da paret valgte å flytte sammen gikk diskusjonen om monarkiets framtid høyt i norsk og utenlands presse.
DA170819 Men i « Berge » fungerer diskusjonen .
DA170819 I « Berge » er diskusjonen rundt Norge og norskhet særlig tydelig idet bokas andre av i alt tre jeg-fortellere tar ordet.
VG170818 Daily Mail skriver at fansen begynte å reagere på det som skjedd fredag formiddag - og diskusjonen startet på twitter om hva som kan ha skjedd.
NL170818 Den er nå aktualisert gjennom diskusjonen om leveringspliktene for trålerne.
AA170818 Men diskusjonen rundt hvorvidt kultur er næring er det på tide at vi legger bak oss.
VG170817 Men da diskusjonen om velferdsprofitørene utartet til et oppgjør mellom høyre- og venstresiden under NRKs partilederdebatt mandag kveld, ble Støre mest stående fåmælt i bakgrunnen.
SA170817 - Jeg synes vi var overlegne gjennom hele kampen, oppsummerte stjerneskuddet Asensio, som ved flere anledninger har bevist at han bør være med i diskusjonen når lagets beste ellever skal tas ut.
DB170817 - Jeg synes vi var overlegne gjennom hele kampen, oppsummerte stjerneskuddet Asensio, som ved flere anledninger har bevist at han bør være med i diskusjonen når lagets beste ellever skal tas ut.
BT170817 - Jeg synes vi var overlegne gjennom hele kampen, oppsummerte stjerneskuddet Asensio, som ved flere anledninger har bevist at han bør være med i diskusjonen når lagets beste ellever skal tas ut.
AP170817 - Jeg synes vi var overlegne gjennom hele kampen, oppsummerte stjerneskuddet Asensio, som ved flere anledninger har bevist at han bør være med i diskusjonen når lagets beste ellever skal tas ut.
SA170816 Vi tar diskusjonen et skritt lenger : Hvilken nordmann har hatt den største, individuelle, idrettsprestasjonen siden Vebjørn Rodals OL-gull ? - 1500 meter menn har størst bredde i toppen, samtidig er det utrolig bra å bli verdensmester på 400 meter hekk.
SA170816 I etterkant av den norske suksessen i London-VM har diskusjonen gått om hva som var den største prestasjonen.
DN170816 Foto : Marte Christensen ¶ Diskusjonen dreide seg om klima og olje i den første valgkampen etter Parisavtalen og ble ledet av politisk redaktør i DN, Kjetil B.
DB170816 Det er naturlig å tro at det er en eventuell OL-deltakelse som er gjenstand for diskusjonen og den eventuelle uenigheten mellom dommerne.
DA170816 Men vi kan ikke la diskusjonen stilne selv om migrantene ikke lenger strømmer over våre grenser.
DA170816 Den andre grunnen til at vi bør holde liv i diskusjonen om verdens flyktningkrise, er at vi bidrar til å forverre den på sikt, gjennom våre utslipp av klimagasser.
AP170816 Dette speiler diskusjonen .
AP170816 Vi tar diskusjonen et skritt lenger : Hvilken nordmann har hatt den største, individuelle, idrettsprestasjonen siden Vebjørn Rodals OL-gull ? - 1500 meter menn har størst bredde i toppen, samtidig er det utrolig bra å bli verdensmester på 400 meter hekk.
AP170816 I etterkant av den norske suksessen i London-VM har diskusjonen gått om hva som var den største prestasjonen.
SA170815 - Hvis vi har tryggere økonomiske rammer, vil flere vinne frem i diskusjonen rundt middagsbordet om de skal satse på idretten eller ikke.
DB170815 Når diskusjonen om et kontroversielt utsagn dekker halve sendeflaten noen dager senere, er det en oppmuntring til alle politikere om å pønske ut like kontroversielle formuleringer.
DB170815 Og kanskje, hvis vi er heldige, fører diskusjonen til at en som har blitt forbigått kan bli trukket fram fra glemselen.
DA170815 Jeg savner de kreftene som melder seg på debatten i forum og i nyhetsmediene, de som ikke tar den trygge veien, men blir med i diskusjonen .
BT170815 - Hvis vi har tryggere økonomiske rammer, vil flere vinne frem i diskusjonen rundt middagsbordet om de skal satse på idretten eller ikke.
AP170815 - Hvis vi har tryggere økonomiske rammer, vil flere vinne frem i diskusjonen rundt middagsbordet om de skal satse på idretten eller ikke.
AA170815 Kanskje det ligger mye svar i Nicklas Bendtners utsagn i diskusjonen rundt dette : Vi må velge å spille fotball.
AA170815 I sommerens store verdidebatt, har diskusjonen om skolen stort sett vært begrenset til K-en i KRLE-faget.
SA170814 Den diskusjonen har imidlertid Kasparov selv avfeid.
NL170814 En frivillig ordning går ikke ut over allemannsretten, som enkelte er redde for i diskusjonen om turistskatt.
DA170814 Bedre i verdidebatten enn i den økonomiske diskusjonen - her får han satt Senterpartiets politikk og verdensbilde inn i en fortelling om Norge som handler om desentralisering, sunt folkevett og lokal matproduksjon.
DA170814 En indirekte effekt av selve debatten er hvordan den videre diskusjonen om den i sosiale og tradisjonelle medier forløper i etterkant.
DA170814 Bedre i verdidebatten enn i den økonomiske diskusjonen - her får han satt Senterpartiets politikk og verdensbilde inn i en fortelling om Norge som handler om desentralisering, sunt folkevett og lokal matproduksjon.
AP170814 Den diskusjonen har imidlertid Kasparov selv avfeid.
AA170814 Man fristes til å foreslå at de kjøper seg en flaske vin og tar diskusjonen over kjøkkenbordet.
AA170814 Familieoppgjør i bokform : « Man fristes til å foreslå at de kjøper seg en flaske vin og tar diskusjonen over kjøkkenbordet » skriver kronikkforfatteren om oppgjøret mellom søstrene Vigdis og Helga Hjorth.
VG170812 Fire uker før Stortingsvalget tiltar diskusjonen om tilgang på nye, dyre kreftmedisiner.
DB170812 For mens det, ifølge El Pais, bare er helseaspektet ved palmeolje som diskuteres i Spania, er hugging av regnskogen og tanken på miljøet, både lokalt og globalt, en viktig del av den norske diskusjonen .
DB170811 Det har vært grunnlaget for satsing på guttesiden, og den samme diskusjonen må vi ha på jentesiden.
DB170811 « Driblernes trollmann » er oppe i diskusjonen når man snakker om de mest underholdende angrepsspillerne England har produsert.
DB170811 Men det som er viktig er jo diskusjonen om hva dette grunnleggende sett handler om, og det er at det jo bare er Frp som har tatt avstand fra at imamer som går ut på den måten.
AP170811 Slikt åpner for diskusjonen om hvorfor Jonas Gahr Støres parti ser ut til å ha mistet sitt velgertekke.
AP170811 Slikt åpner for diskusjonen om hvorfor Jonas Gahr Støres parti ser ut til å ha mistet sitt velgertekke.
NL170810 En av de heteste debattene i landsdelen den siste tiden, har vært diskusjonen om Nord-Norge banen.
DA170810 Diskusjonen om romanen som sannhet får fornyet aktualitet med søstrene Vigdis ( bildet ) og nå Helga Hjorths familiære romanoppgjør og andre bøker som i høst føyer seg inn i virkelighetslitteraturen.
DB170809 ( Dagbladet ) : I sommer har diskusjonen gått blant politikerne om hva som er norske verdier.
DB170809 Diskusjonen i USA handlet da om hvorvidt amerikanerne skulle fysisk sørge for at Nord-Korea ikke klarte å utvikle våpnene. Én måte man kunne ha gjort det på, var å bombe atomanleggene til Nord-Korea.
AA170808 Vi må som politikere tørre å ta diskusjonen selv om man kan miste noen velgere.
VG170807 - Diskusjonen har kommet opp, og vi har snakket litt om at fremtiden kanskje ligger der, sier lederen for klubbens elitekvinner, Siv Lekven, til VG.
VG170806 Da diskusjonen om hemmelig priser startet i 2015, var de fleste aktørene imot.
DB170806 Lysglimt Johansen hevder at sannheten er at norske politikere gjør alt de kan for å tekkes jødene, og sier han er rasende for at « jødene i den israelske lobbyen » var aktive i diskusjonen som oppsto da Frp vedtok å gå inn for å ville forby omskjæring.
AA170806 Rett før diskusjonen om hvem som skal redde Syria kom det et regnskyll, men folk søkte ikke ly, de skulle holde på setet sitt.
DA170805 - Pensjonsulikheter ¶ Diskusjonen om pensjonsreformen startet allerede i 2009.
DA170805 - Pensjonsulikheter ¶ Diskusjonen om pensjonsreformen startet allerede i 2009.
VG170804 Emir la Brousse, som var med i diskusjonen om den siste plassen i årets Oslo Grand Prix, blir Olsbus holdepunkt.
NL170804 | Tid for dialog om sjømatnæringen ¶ ¶ ¶ Diskusjonen om oppdrett minner om en stammekrig, med rettroende på begge sider.
NL170804 Vi ser også denne nye politiske skillelinja i diskusjonen om norsk kultur.
DB170804 Diskusjonen forvirrer kanskje elever i Oslo, som har hatt rett til fritt skolevalg i en årrekke, men slik er det bare i noen av landets fylker.
VG170803 - Det å begynne å ta opp den diskusjonen nå, tre stortingsperioder senere, er helt meningsløst, sier Giske.
SA170803 Men likevel - bør vi ikke ta diskusjonen ?
NL170803 Det er vel ikke den skyggeside av bysamfunnet på Tromsøya som ikke er berørt nå, og for min del fremstår diskusjonen som like totalt uinteressant.
AP170803 Har du fått med deg diskusjonen : Har Støre eller Brende mest til felles med Macron ?
AP170803 Men likevel - bør vi ikke ta diskusjonen ?
AA170803 Diskusjonen har dreid seg om hvorvidt appen Peiling kommer til å hemme konkurransen mellom dagligvarekjedene hvis Forbrukerrådet tilbyr en prissammenligningstjeneste.
VG170802 Så hva gir egentlig denne diskusjonen oss ?
VG170802 Så ser vi jo at det finnes også norske miljøer som er motkrefter til det synet, enten det er « bygdedyret » som puster deg i nakken eller janteloven som snakker deg ned, sier Tajik, og fortsetter : ¶ - Diskusjonen om hva som er norske verdier eller ikke er krevende fordi det ikke finnes noen leksikondefinisjon på hva som er det.
DB170802 Eventuelle økninger til Redningsselskapets generelle beredskapsarbeid ellers må komme som en del av diskusjonen om statsbudsjettet hvert år, sier Elvenes : ¶
DB170802 Ifølge Us Weekly stoppet ikke diskusjonen der.
DB170801 Han har fulgt diskusjonen om politiet, og synes det viktigste var at man unngikk voldshandlinger.
DB170801 « La oss se bort fra diskusjonen om å ta imot flere flyktninger til Norge, men konsentrere oss om hvordan vi kan hjelpe Italia med å hjelpe flyktningene og migrantene der », skriver Hareide.
DB170801 Mye av diskusjonen omkring nynazistenes marsj overser noen sentrale forhold, så også hos Marthinussen : ¶ 1.
DB170801 La oss se bort fra diskusjonen om å ta imot flere flyktninger til Norge, men konsentrere oss om hvordan vi kan hjelpe Italia med å hjelpe flyktningene og migrantene der.
AA170801 - Samtidig er diskusjonen om skolestart og skolemodenhet viktig.
DN170731 Var med da EFTA ble grunnlagt ¶ Diskusjonen om EFTA-medlemskap har bølget fram og tilbake i Storbritannia helt siden folkeavstemningen om brexit i fjor.
DB170731 Jon og Daenerys rekker ikke å bli ferdige med diskusjonen , for sistnevnte får en viktig beskjed.
DB170731 Først ut var Senterpartiets Anne Tingelstad Wøien, som mente diskusjonen om den økende andelen utenlandske forskere og doktorgradsstipendiater var moden for å løftes opp på et politisk nivå, og at kvotering av norske ansatte i fagfelt som er dominert av utenlandske ansatte ikke kan utelukkes.
AP170731 Var med da EFTA ble grunnlagt ¶ Diskusjonen om EFTA-medlemskap har bølget frem og tilbake i Storbritannia helt siden folkeavstemningen om brexit i fjor.
AP170731 Mitt håp er at denne demonstrasjonen kan markere slutten på diskusjonen , og at « Havnesjefen » endelig kan få et nytt sted å bo.
AA170731 Kina advarer USA mot å blande kortene og knytte handelsspørsmål til diskusjonen om Nord-Koreas atomprogram.
AA170729 Flere forhold har dominert diskusjonen - det noe diffuse fortettingsbegrepet, NTNUs utvidelse og plassering, folks behov for den bynære natur, klimautfordringens innflytelse på utforming av byens infrastruktur og raseringen av jordbruksjord av best tenkelige bonitet.
DB170728 I videoen øverst i saken kan du høre hele diskusjonen om Viagra i militæret.
AA170728 Sammen med de andre partiene i storkoalisjonen snakket partitoppene i Trondheim ut om sommerens store politiske sak : Samarbeidet i storkoalisjonen og diskusjonen om åpenhet og utlufting i rådhuset.
VG170726 I Mellom-Europa er turistskatt et utbredt fenomen, så jeg synes det er merkelig at vi i Norge ikke engang vil ta diskusjonen .
NL170726 Det gjelder begge sider av diskusjonen , for kunnskap gir nyanser og er ikke like morsom på trykk.
DA170726 Både Liv-Signe Navarsete ( Sp ) og Ola Elvestuen ( V ) har krevd at det som har kommet fram må offentliggjøres og bli en del av den politiske diskusjonen rundt Landmaktutredningen som skal ferdigstilles til høsten.
DA170725 Grethe Helgås i NVE vil heller fokusere på den flomsituasonen de jobber med nå, og heller ta diskusjonen som Bruland reiser senere.
VG170724 Med det utgangspunktet døde diskusjonen vår ganske fort ut.
DN170723 Hva mener du om diskusjonen i Venstre om regjeringstrategien ?
VG170722 - Det er ingen tvil om at vi er det tydeligste opposisjonspartiet i diskusjonen om hvordan vi skal organisere Norge.
AA170722 Et sentralt spørsmål er da om byens borgere får innsyn i hvem som står for hva, når diskusjonen er uttømt før de offisielle møtene er satt.
VG170721 - Diskusjonen om tilgang på nye, dyre kreftmedisiner er krevende.
SA170721 Det er klart det, men den diskusjonen vil ikke jeg ta.
DB170721 Det er klart det, men den diskusjonen vil ikke jeg ta.
AP170721 Det er klart det, men den diskusjonen vil ikke jeg ta.
VG170718 - Er diskusjonen rundt spillervalg og formasjoner forstyrrende ?
VG170717 Jeg var med i diskusjonen med Molde da Tor Ole ble ansatt, og synes det var et godt valg.
SA170717 Den opphetede diskusjonen fortsatte.
FV170717 Den opphetede diskusjonen fortsatte.
DB170717 Diskusjonen i kjølvannet av diskusjonen handlet om følgende spørsmål : Falt Rønningen for lett og teatralsk da han kjente at Sandberg traff ham eller var VIF-keeperens forseelse så alvorlig at det burde ha resultert i rødt kort fordi Rønningen mistet en stor målsjanse ?
DB170717 Diskusjonen i kjølvannet av diskusjonen handlet om følgende spørsmål : Falt Rønningen for lett og teatralsk da han kjente at Sandberg traff ham eller var VIF-keeperens forseelse så alvorlig at det burde ha resultert i rødt kort fordi Rønningen mistet en stor målsjanse ?
DB170717 Diskusjonen i kjølvannet av diskusjonen handlet om følgende spørsmål : Falt Rønningen for lett og teatralsk da han kjente at Sandberg traff ham eller var VIF-keeperens forseelse så alvorlig at det burde ha resultert i rødt kort fordi Rønningen mistet en stor målsjanse ?
DB170717 Diskusjonen i kjølvannet av diskusjonen handlet om følgende spørsmål : Falt Rønningen for lett og teatralsk da han kjente at Sandberg traff ham eller var VIF-keeperens forseelse så alvorlig at det burde ha resultert i rødt kort fordi Rønningen mistet en stor målsjanse ?
DB170717 Da starter diskusjonen .
BT170717 Den opphetede diskusjonen fortsatte.
AP170717 Den opphetede diskusjonen fortsatte.
VG170716 Økonomi spiller også inn i diskusjonen om hvor vedlikeholdet av kampflyene skal finne sted.
VG170714 I prosessen i utvalget er diskusjonen selvsagt kun om kvaliteten på søknadene.
VG170713 - Hva skjer da med diskusjonen om en europeisk asyldugnad ?
DA170713 - Det viktigste er diskusjonen denne undersøkelsen skaper nå.
AA170712 Diskusjonen om Heimevernets fremtid har pågått en stund.
DA170711 Det finnes minst to versjoner av diskusjonen om datahackingen, den russiske som spiller ned konfrontasjonen, og den amerikanske som gjør Trump til den store irettesetter, bare tre dager etter at han uttalte sterk tvil ( under besøket i Polen ) om Russland i det hele tatt sto bak hackingen.
AA170711 Diskusjonen gikk mer enn en time på overtid.
VG170710 Søndag fortalte sportssjef Håvard Tjørhom til avisen at han mener de som greier VM-kravet, absolutt skal være med i diskusjonen om VM-plass, og at de ikke vil stå i veien for at Ingebrigtsen får løpe i VM.
VG170710 Det var som gjest på programmet « State of the Union » søndag morgen at Carter kastet seg inn i diskusjonen .
DB170710 TV 2s Dag Otto Lauritzen et helt annet standpunkt i diskusjonen , ¶
DA170710 Kristoff har syklet for Katusja ( nå Katusja-Alpecin ) siden 2012, men diskusjonen om nordmannens fremtid på laget blusset for alvor opp etter at en av Kristoffs viktigste hjelperyttere, Michael Mørkøv, ikke ble tatt med i Tour de France-troppen til Katusja.
DA170710 Konklusjonen er at de fleste oppslagene var « nøytrale " eller « positive », og at diskusjonen ble mindre om nasjonale prøver som ordning.
VG170709 Diskusjonen handler vel så mye om følelser.
AA170709 Det var samme sjåfør som kjørte meg hjem igjen, og startet den samme diskusjonen om magebelte da også.
VG170707 Han er opptatt av å få frem sitt viktigste poeng, og det er jo litt den diskusjonen som pågår.
VG170707 Trump skal likevel ha fått med seg starten på denne diskusjonen .
VG170707 Nå kommer diskusjonen om hvor få asylmottak Norge egentlig kan ha.
DB170707 USAs president Donald Trump var borte fra plassen sin under store deler av diskusjonen om klima og energi under G20-toppmøtet i Hamburg fredag ettermiddag.
DB170707 - Jeg vil si russerne ser det litt annerledes enn vi gjør, så vi kommer til å fortsette den diskusjonen og be dem om å gjøre mer.
DB170707 Diskusjonen dem imellom varte i nærmere en time, og dreide seg spesielt om artistens selvbilde.
AA170707 USAs president Donald Trump var borte fra plassen sin under store deler av diskusjonen om klima og energi under G20-toppmøtet i Hamburg fredag ettermiddag.
VG170706 Han melder forøvrig at Aksnes-apparatet ikke forholder seg til diskusjonen rundt hva som hører hjemme i Nidarosdomen og ikke.
AA170706 Foto : Steinar Fugelsøy ¶ - Diskusjonen rundt måken dukker alltid opp på denne tiden, og det er mye uvitenhet ute og går.
DB170705 Han forstår at folk kan stille spørsmål ved kunsten hennes, med mener at dette ikke er relevant i diskusjonen om kulturmidlene.
DA170705 Diskusjonen om hvorvidt omskjæring er medisinsk forsvarlig eller ikke, er en diskusjon vi ikke går nærmere inn på utover å nevne at en studie av Dan Bollinger viser at det dør cirka 117 guttebarn hvert år i USA som følge av foreldres valg om å omskjære guttebarn.
AP170705 Nå som den nye hverdagen med kommersielle trenertilbud presser seg på, trenger vi denne diskusjonen .
AA170705 I Endalen heter det møssmør ! Diskusjonen er i gang ved kafébordet på Coop'en i Budal.
VG170704 Like etter snudde Hammond 180 grader og løp en kilometer tilbake - tilsynelatende for å fortsette diskusjonen .
DB170704 Nord-Koreas atomprogram var en del av diskusjonen med begge lederne.
DB170704 Vi som er politikere må derfor slippe ungdom til i diskusjonen om hva som er bra for dem.
DB170704 Derfor er det mange som kvier seg til å ta diskusjonen og heller etterkommer pårørendes ønsker.
BT170704 Diskusjonen blir mer opphetet enn noen gang, og Os kommune blir presset til å fatte vedtak om hva som skal skje.
DN170703 Nord-Korea og landets atomprogram var en del av diskusjonen med begge ledere.
DB170703 - Det er også andre lag i diskusjonen .
DB170703 Nord-Korea og landets atomprogram var en del av diskusjonen med begge ledere.
DB170703 - Han har blitt plaget ¶ Diskusjonen i kommunen har vært stor, og den har gått begge veier.
BT170703 Diskusjonen blir mer opphetet enn noen gang, og Os kommune blir presset til å fatte vedtak om hva som skal skje.
AP170703 « Før gikk diskusjonen mellom FrP og Ap på om det i det hele tatt var dynamiske effekter.
AP170703 « Før gikk diskusjonen mellom FrP og Ap på om det i det hele tatt var dynamiske effekter.
AP170703 Diskusjonen om såkalte « dynamiske skattelettelser », altså skattelettelser som fører til økte investeringer, økt arbeidsinnsats og dermed utvider skattegrunnlaget, er interessant.
AP170703 Diskusjonen om såkalte « dynamiske skattelettelser », altså skattelettelser som fører til økte investeringer, økt arbeidsinnsats og dermed utvider skattegrunnlaget, er interessant.
AA170703 Nord-Korea og landets atomprogram var en del av diskusjonen med begge ledere.
AA170703 Verten sa at det ikke var til noen fornærmelse for kronete hoder eller noen vanære for deltakerne i diskusjonen at de brukte deres forstand i slike ting, som ikke synes å angå deres livskall.
SA170702 Den høylytte diskusjonen mellom Arbeiderpartiet og Høyre om utviklingen på jobbmarkedet er allerede i full gang.
DB170702 Diskusjonen handler med andre ord om dopingens nyanser og at deler av sykkemiljøet mener det er mer mer legitimt hvis man dopet seg i perioden hvor doping var mer systempreget.
DB170702 I kommentarfeltene til lokalavisa Midtsiden raser diskusjonen .
VG170630 Vi har gress selv, så det er bare åtte til ti kamper hver sesong hvor du spiller på kunstgress, sier RBKs sportslige leder, som er opptatt av å understreke at den generelle kunstgress-debatten i Norge trenger større nyanser : ¶ - Diskusjonen om kunstgress er så omfattende, og preger så mange typer miljøer i norsk fotball, at det må større nyanser til for å ha en prinsi
DB170630 Slik gikk diskusjonen , helt til en klok person skar gjennom : I Norge er ikke det viktigste å komme fram, men å ha rett !
DB170630 Mens mitt utgangspunkt var å argumentere for at dette representerte dårlig kjørekultur, ble den etterfølgende diskusjonen straks preget av spørsmålet om hvorvidt kjøringen var lovlig i henhold til trafikkreglene.
AA170630 Vi tok diskusjonen selv etter en av tidenes beste skisesonger, fordi vi ser at det er en ny tid med nye utfordringer.
AA170630 Under skitinget i Trondheim for litt over et år siden, tok Ski-Norge diskusjonen om hvordan vi skal redusere frafallet i skisporten.
AA170630 Det glemmes som regel i denne diskusjonen .
DN170629 Men diskusjonen om hvordan vi gjør det blir glemt av mediene, sier Richardson ifølge Videnskap.
DN170629 Hun mener et av problemene i den offentlige diskusjonen er at mediene fortsetter å bruke spalteplass på spørsmålet om klimaendringene skjer eller ikke.
DN170629 Det skjer i en tid der diskusjonen om EUs arbeidslivspolitikk har blusset opp på nytt.
DB170629 Kvalevåg har solid ledererfaring fra næringslivet, kan mye om norske mat - og handlevaner, men har aldri markert seg i diskusjonen om hva idrettsbevegelsen skal bidra med i samfunnet.
DB170629 Og som i større grad er til glede for fremtidige andelseiere ? Diskusjonen som foregår i mitt borettslag er et mikroeksempel på hvordan mange lokal- og rikspolitikere prioriterer knappe offentlige kroner.
AP170629 - USA har hatt en lederrolle i NATO og har ofte snakket først og bidratt til å sette rammene for diskusjonen .
AP170629 Statsbygg har gått mange runder i diskusjonen om å innlemme R5 i reguleringsplanen.
AP170629 Jan Bøhler mener Statsbygg har vært for lite lydhøre i diskusjonen rundt det nye Regjeringskvartalet.
AP170629 Han tar opp diskusjonen på nytt.
AP170629 Statsbygg har gått mange runder i diskusjonen om å innlemme R5 i reguleringsplanen.
AP170629 Jan Bøhler mener Statsbygg har vært for lite lydhøre i diskusjonen rundt det nye Regjeringskvartalet.
AP170629 Han tar opp diskusjonen på nytt.
NL170628 Vi tar diskusjonen videre her, sett fra et pedagogisk perspektiv.
DB170628 Siste sjanse på bonus-potten med Europa League og Norsk Tipping-ligaen ¶ DISKUSJONEN om hvordan vi vil at idretten vår skal feste, er viktig nok.
DA170628 Diskusjonen om hvorvidt rusmddelet kan være dødelig alene, eller om det må inntas i kombinasjon med andre risikofaktorer for å være dødelig, pågår for fult blant forskere på feltet.
BT170628 Ta en titt på diskusjonen i vår direktesending her.
VG170627 ETTER OLJEN : Diskusjonen om karbonlagring er ikke ny.
VG170627 Statsminister Erna Solberg sier til VG at hun er åpen for å diskutere forslaget, men at den diskusjonen må bli svært grundig.
SA170627 * Og er diskusjonen om sentral midtbanespiller død og begravet ?
DA170627 Men det er først etter at kjære, litt odde, Working Class Hero Festival kasta inn håndkleet på lynkort varsel, at diskusjonen om festivallivet i byen vår har tiltatt.
AP170627 * Og er diskusjonen om sentral midtbanespiller død og begravet ?
VG170626 - Jeg har stor respekt for den diskusjonen , avveiningene, prosessen og avgjørelsen som ble tatt i NRK P3.
VG170626 Så sent som i desember holdt Trine Skei Grande døren åpen for at Venstre ville felle regjeringen på forhandlingen om statsbudsjettet for 2017 og diskusjonen om økte bensin- og dieselavgifter.
NL170626 Vårt fokus er ikke faglig kun på campus Alta, noe som en kan få inntrykk av i diskusjonen rundt campusorganisering.
DB170626 - Jeg regnet på en måte med at jeg ikke ville være så heit i diskusjonen da jeg flytta til USA, sier Ola Kamara til Dagbladet. 27-åringen ser hvert eneste år at spillere fra andre nasjoner blir tatt ut på sine respektive landslag, selv om de spiller i MLS.
AP170625 Der i landet venter man med diskusjonen til etter valget, men holder som regel på et par måneder i etterkant.
AA170625 Under dekket av Sæthers argumentasjon begår Dahlback den samme unnlatelsessynden som så ofte gjentas i diskusjonen om norsk olje og gass.
DN170623 - Jeg har registrert den diskusjonen .
DN170623 Diskusjonen gikk omtrent to timer på overtid.
DB170623 Det jeg synes er spesielt bra med den diskusjonen vi har hatt de siste årene er at det ikke lenger er den ekstreme kontrollen som er i fokus, som for eksempel tvangsekteskap og kjønnslemlestelse, men den hverdagslige sosiale kontrollen som er langt mer utbredt.
DB170623 Lyser ut TV 2-avtale før sommeren ¶ Diskusjonen rundt en eventuell kompensasjon fra staten til kommersielle allmennkringkastere startet i august i fjor, da TV 2 meldte at de ikke kom til å søke på regjeringens utlysning om allmennkringkasteravtale fordi den ville kostet dem for mye.
DB170623 Diskusjonen rundt en eventuell kompensasjon fra staten til kommersielle allmennkringkastere startet i august i fjor, da TV 2 meldte at de ikke kom til å søke på regjeringens utlysning om allmennkringkasteravtale fordi den ville kostet dem for mye.
NL170622 Prosessen har også tatt for lite hensyn til de nordnorske omgivelsene, og den har i tid falt sammen med den tøffeste regionalpolitiske diskusjonen i Nord-Norge noensinne.
AA170622 Neil deGrasse var invitert av Larry King, og det var King som ville ha diskusjonen .
AA170622 - Aller først tenkte jeg mitt om sammensetningen på panelet og formen på diskusjonen .
VG170621 Høie mener vi har god kreftbehandling i Norge, og peker på at diskusjonen handler mest om de nye metodene som kommer.
NL170621 Jeg kjenner jeg blir noe matt av denne evindelige diskusjonen vedrørende TIL-kulturen.
DA170621 Men diskusjonen vedrørende Aps interpellasjon startet allerede i pausen tidligere på kvelden.
AA170621 De amerikanske styrkene fant seg raskt til rette i Norge, og allerede etter noen måneder på norsk jord startet diskusjonen i vinter om ikke bare en forlengelse, men også en utvidelse for de amerikanske styrkene.
AA170621 - Det ser jeg ingen grunn til å spekulere om, nå må vi legge den diskusjonen bak oss.
VG170620 - Man kan gjerne begynne diskusjonen i en liten gruppe, men så må alle få muligheten til å bli hørt, sier han, og antyder at det ikke er nok tid til det før Kongressen tar sommerferie 4. juli.
DN170619 Ingen enighet ¶ Diskusjonen om Parisavtalen ga ny giv til mandagens ministermøte, som ellers ikke hadde så mye å by på.
DB170618 Og selv om Nicklas Bendtner har vært en skuffelse så langt, selv om Matthías Vilhjálmsson vikarierte aldeles strålende da Bendtner sonet karantene for tre gule kort i forrige serierunde og på den måten sparket alvorlig liv i diskusjonen rundt Kåre Ingebrigtsens spissvalg, er det nå det gjelder for dansken.
DB170618 DISKUSJONEN RUNDT VALGET av RBK-spiss i Haugesund - Matthías Vilhjálmsson kontra Nicklas Bendtner - har mest vært en diskusjon uten dybde.
AA170618 Diskusjonen fikk en ny vending lørdag, da Høyres Heidi Nordby Lunde avslørte på Facebook at stortingsrepresentantene har fått med seg hemmeligstemplede dokumenter hjem.
VG170617 Han sier han skulle ønske han fikk fortsette diskusjonen i det offentlige møtet, og at han også tidligere i uken oppsøkte Garaad på hotellet hvor han bodde.
AP170617 Furseths manglende tro og ambisjoner beviser hvor viktig denne diskusjonen er.
AP170617 - Vi ønsker å bli ferdig med diskusjonen , sier Oddvar Hansen.
SA170616 - Dette er en uavklart situasjon, og da ønsker jeg ikke at en av våre ansatte skal havne midt oppi den diskusjonen .
DN170616 For KrF har også åpenbart en vei å gå, og vi har respekt for at partiet må ta den diskusjonen når valgresultatet foreligger, sier Arnstad.
BT170616 - Jeg tror vi skal ta den diskusjonen når valget er gjort.
BT170616 - Dette er en uavklart situasjon, og da ønsker jeg ikke at en av våre ansatte skal havne midt oppi den diskusjonen .
AP170616 - Dette er en uavklart situasjon, og da ønsker jeg ikke at en av våre ansatte skal havne midt oppi den diskusjonen .
AA170616 For KrF har også åpenbart en vei å gå, og vi har respekt for at partiet må ta den diskusjonen når valgresultatet foreligger, sier Arnstad.
VG170615 - Sp har dobbeltkommunisert i diskusjonen om kommunereform.
SA170615 » Mer om diskusjonen rundt parabener kan du finne for eksempel her eller her.i ¶
SA170615 » Hun skriver videre : ¶ « Diskusjonen rundt parabener er komplisert.
DB170615 - Det er viktig at alle nå bidrar til at vi kan få en verdig avslutning på diskusjonen om minnested.
DA170615 Den kulturpolitiske diskusjonen i Stavanger dreier seg for tiden om hvor mange øl konsertgjengerne kan kjøpe om gangen.
BT170615 » Mer om diskusjonen rundt parabener kan du finne for eksempel her eller her.
BT170615 » Hun skriver videre : ¶ « Diskusjonen rundt parabener er komplisert.
BT170615 » Mer om diskusjonen rundt parabener kan du finne for eksempel her eller her.
BT170615 » Hun skriver videre : ¶ « Diskusjonen rundt parabener er komplisert.
AP170615 - Diskusjonen i Europa har gått om hvorvidt Tyrkia er et stort fengsel, mens sannheten er at det er Syria som er som et fengsel, sier han.
AP170615 Dette var også en del av diskusjonen mellom Storbritannia og EU i forbindelse med Brexit.
AP170615 » Mer om diskusjonen rundt parabener kan du finne for eksempel her eller her.
AP170615 » Hun skriver videre : ¶ « Diskusjonen rundt parabener er komplisert.
SA170614 Like sikkert som den årlige eksamenstiden starter i ungdomsskolen og videregående skole, dukker diskusjonen om hjelpemidler, plagiering og fusk opp i mediene og blant politikere og lærerorganisasjoner.
NL170614 Diskusjonen kommer ikke til å ta så lang tid.
DB170614 Frustrasjonen var særlig tydelig under diskusjonen om årsakene til at Sessions erklærte seg inhabil vedrørende etterforskningen på hvorvidt Trump-apparatet samarbeidet med Russland under fjorårets valg.
DB170614 Diskusjonen dem imellom varte i nærmere en time, og dreiet seg spesielt om artistens selvbilde.
DA170614 Men synspunktene er ikke ukjente, i den forstand at de har vært en del av diskusjonen i forkant av vedtaket vi fattet i LO-kongressen i mai.
DA170614 Det er relevante argumenter, og var også oppe i diskusjonen før vi fattet vårt vedtak, svarer han.
DA170614 Men, som nevnt, den alt for lange diskusjonen om alle årsberetningene tok mesteparten av tida.
DN170613 Vi får ta diskusjonen .
SA170612 Å allerede nå begynne diskusjonen om hva et Statoil uten olje skal hete, er riktig.
SA170612 « Å allerede nå begynne diskusjonen om hva et Statoil uten olje skal hete, er riktig », skriver Anna Kvam, som også har sent et brev til direktøren i Statoil, Eldar Sætre, om dette.
DA170612 De fire samarbeidspartiene har satt punktum for diskusjonen om det bør bygges bro over Oslofjordtunnelen.
AA170612 De fire samarbeidspartiene har satt punktum for diskusjonen om det bør bygges bro over Oslofjordtunnelen.
VG170611 McCarter har vært inne i diskusjonen flere ganger - denne artikkelen er fra 2013.
DB170611 - Vi får se hvordan diskusjonen går og hva vi kommer fram til.
BT170611 Ingen av dem gjorde det, og det hadde ikke spilt noen rolle, for jeg hadde allerede fått med meg diskusjonen .
BT170610 Men la oss glemme diskusjonen om straffenivået et øyeblikk.
VG170609 Og lørdagens VG-banker, fremadstormende Emir la Brousse, var faktisk med i diskusjonen om den siste Oslo Grand Prix-billetten, som i stedet gikk til Dante Boko.
DB170609 - Vi får se hvordan diskusjonen går og hva vi kommer fram til.
AP170609 Det kan legge lokk på denne diskusjonen , i alle fall på kort sikt.
AA170609 I den videre diskusjonen om Trøndelags historie bør derfor ikke fokuset være hvilken historie som er viktigst, men hvordan man sørger for at flest mulig historier blir fortalt og hørt.
AA170609 I den videre diskusjonen om Trøndelags historie bør derfor ikke fokuset være hvilken historie som er viktigst, men hvordan man sørger for at flest mulig historier blir fortalt og hørt.
SA170608 Han er lei av at sikkerhet blir brukt som et argument i diskusjonen om antall arbeidsplasser ute i havet.
DB170608 For oss var det aldri aktuelt å leie inn booth babes, men jeg husker godt diskusjonen vi hadde om at det var vanskelig å skape oppmerksomhet for vår utstillerstand når utstillerstanden litt lenger nede i hallen hadde to toppløse modeller kun iført g-string.
DN170607 Høy grad av sosial likhet står sentralt i diskusjonen om økonomisk vekst.
VG170606 Det er på mange måter betryggende, og det gjør det lettere å sette punktum, selv om den prinsipielle diskusjonen om riving av gulvet på minimum 12 måneder absolutt bør tas i rette instanser.
VG170606 - Vanligvis vil vi holde diskusjonen i andre fora enn pressen.
VG170605 - Men dersom det skulle etableres sertifisering og sertifikat for vannscootere og andre hurtiggående båter, deltar vi meget gjerne i den diskusjonen , sier politiinspektøren.
DN170605 Diskusjonen om formuesskatten begynner å bli gammel.
NL170604 Å få en dialog med de som har som utgangspunkt at de er urfolk, og har som eneste argument - vi kom først - er nesten nytteløst og fører stort sett til at diskusjonen låser seg.
DB170604 I den politiske diskusjonen om Arbeidsavklaringspenger sitter likevel den politiske floskelen « å stille krav er å bry seg » løst.
BT170604 Diskusjonen oss i mellom om det prinsippielle spørsmålet ville blitt nokså kjedelig.
DB170603 Diskusjonen som følger er nok en av disse merkverdige tryllekunstene « Skam » greier å trekke opp av hatten, der det som i praksis er en kronikk i dialogs form lagt i munnen på tenåringer, ikke bare fremmer dramaet, men blir både innsiktsfull, gripende og ikke minst et eksempel til etterfølgelse på alle pl
BT170603 Migrasjon er trolig også er en viktig drivkraft for vårt fokus på « det geografiske beltet fra Vest-Afrika via Sahel, Somalia og Sør-Sudan til Afghanistan, » som dominerer diskusjonen av land med behov for stabilisering og konfliktbygging.
BT170603 Dette nevnes i diskusjonen av kategorien « land som er sentrale for bekjempelse av globale utfordringer ».
DB170602 Jeg synes ikke diskusjonen om bildene endrer på inntrykket av dokumentaren.
BT170602 Jeg synes ikke diskusjonen om bildene endrer på inntrykket av dokumentaren.
BT170602 MIKROSKOPISK : Om Bergen kommune skulle ha påtatt seg en for stor rolle i å legge til rette for bysykkelgaven, er det en forbrytelse så mikroskopisk at diskusjonen hører hjemme over en kaffetrakter på Juridisk fakultet, skrev Eirik Glambek Bøe i BT.
BT170602 Bøe ser ingen problemer med syklene eller gaver som sådan, og mener diskusjonen kun hører hjemme over kaffetrakteren på Det juridiske fakultet.
AP170602 Jeg synes ikke diskusjonen om bildene endrer på inntrykket av dokumentaren.
VG170601 OPPGITT : Kreftlege Arne Berg mener diskusjonen om et todelt helsevesen i Norge må løftes til et høyere nivå.
NL170601 Fakultetsstriden ved UiT har pågått parallelt med diskusjonen om regionreformen.
DB170601 Det er også klart at kommunepolitikere på Fosen i Sør-Trøndelag kan sette et foreløpig punktum for diskusjonen om en storkommune på halvøya.
AP170601 Den russiske presidenten betegnet diskusjonen i USA og anklagene mot Trump som utslag av « russofobisk hysteri » som allerede har fått store konsekvenser for forholdet mellom Russland og USA.
SA170531 - Jeg fikk med meg diskusjonen som oppsto rundt reiseopplegget i Raw Air, en turnering som jeg synes ble veldig bra allerede i første år.
NL170531 Det er veldig uheldig at grensen for hvor isen går blir et stridstema i diskusjonen om nye oljelisenser, når det er grensene for hva naturen tåler som burde oppta oss alle.
DB170531 - Jeg fikk med meg diskusjonen som oppsto rundt reiseopplegget i Raw Air, en turnering som jeg synes ble veldig bra allerede i første år.
DB170531 Det er det diskusjonen bør dreie seg om, ikke om hvordan man kan strupe barnehageeiere som har investert kapital, innsats og kunnskap for å sikre en så helt avgjørende komponent i likestillings, - arbeidsmarkeds- og integreringspolitikken.
DA170531 - Det var Russland som bygget den omdiskuterte reaktoren som har vært oppe i diskusjonen om at Iran sikrer seg atomvåpen.
BT170531 Årsaken var nok først og fremst at diskusjonen om lokaliseringen hadde pågått en tid.
AP170531 - Jeg fikk med meg diskusjonen som oppsto rundt reiseopplegget i Raw Air, en turnering som jeg synes ble veldig bra allerede i første år.
NL170530 Sett bort fra den åpenbare diskusjonen om « hva barnet skal hete » og hvor grensa skal gå, er det nå grunnlag for å spørre : ¶
DB170530 I likhet med andre i bransjen følger de diskusjonen gjennom media.
DB170530 Kritikerlaget mener at tidsskriftene blir stadig viktigere i mediebildet som en sentral arena for den kritiske diskusjonen .
BT170530 Om Bergen kommune skulle ha påtatt seg en for stor rolle i å legge til rette for at dette skulle skje, er det i tilfelle en forbrytelse så mikroskopisk at diskusjonen hører hjemme over en kaffetrakter på Juridisk fakultet, ikke i byens største avis.
BT170530 Dette er en forbrytelse så mikroskopisk at diskusjonen hører hjemme over en kaffetrakter på Juridisk fakultet.
VG170529 Disse nye opplysningene øker sjansen for at Stortinget må ta diskusjonen om Riksrevisjonens rapport bak lukkede dører, når E-tjenesten slår fast at opplysningene i rapporten kan skade rikets sikkerhet.
VG170529 - Dette aktualiserer diskusjonen om det bør bli påbudt med dødmannsknapp i hurtiggående båter.
SA170529 Den diskusjonen som skaper størst temperatur blant fotballsupportere verden over, er hvem som er best av Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.
DA170529 På et dypere nivå avkler den ikke bare menneskelig tomhet, men også den politiske korrektheten som er i ferd med å kvele debatten og diskusjonen om hvilket samfunn vi skal være.
AP170529 Dette er et perspektiv som hører hjemme i diskusjonen om varslingsreglene.
DB170528 For Polanski minner diskusjonen om den gangen walkmannen kom.
AP170528 Etter terrorangrepet i Manchester fortsetter diskusjonen om hvordan vi som samfunn skal forholde oss til terror.
VG170527 - Hele diskusjonen om klima var veldig vanskelig, for ikke å si svært lite tilfredsstillende, sa hun til nyhetsbyrået Reuters før hun reiste hjem til Tyskland.
SA170527 Den heftige diskusjonen gikk i om det ville - og burde - bli hans siste som Arsenal-sjef.
FV170527 Den heftige diskusjonen gikk i om det ville - og burde - bli hans siste som Arsenal-sjef.
BT170527 Den heftige diskusjonen gikk i om det ville - og burde - bli hans siste som Arsenal-sjef.
AP170527 Diskusjonen bør styres inn mot praktisk samarbeid om barnets hverdag, men foreldre kan også ha nytte av å snakke om de følelsene de har overfor hverandre - hvis begge vil, påpeker han.
AP170527 Den heftige diskusjonen gikk i om det ville - og burde - bli hans siste som Arsenal-sjef.
DA170526 Det er dette spriket mellom idealer denne diskusjonen dreier seg om.
BT170526 Til sammenligning har diskusjonen om hvor godsterminalen skal ligge pågått i over 30 år.
DB170525 Mye av diskusjonen i Storbritannia handler om hvor langt de skal gå i overvåkningen av borgerne.
VG170524 - Opptakten til denne diskusjonen har vært forenklet.
VG170524 Men den offentlige, politiske diskusjonen om lærerrollen fanger ikke opp en sånn visjon.
DB170524 Helst vil de øke grunnkvoten i alle verdenscuprenn fra 6 til 8, men det får de neppe støtte til når de internasjonale langrennslederne starter diskusjonen i dag tidlig.
AA170524 Hun mener en liberalisering vil medføre at flere blir plaget på ulike vis, en diskusjon hun håper de andre partiene i helsekomiteen har med seg inn i diskusjonen .
AA170524 Hun mener en liberalisering vil medføre at flere blir plaget på ulike vis, en diskusjon hun håper de andre partiene i helsekomiteen har med seg inn i diskusjonen .
AA170524 Den viktigste diskusjonen handler om hva slags forsvar Norge skal ha.
NL170523 Dernest må vi akseptere at trygghet for vår egen befolkning er nødt til å bli et premiss i den videre diskusjonen om hvordan vi møter terrorfaren.
NL170523 Diskusjonen viser også at det ikke bare er fagfolk ansatt ved forskningsinstitusjoner som besitter kunnskaper og innsikt.
AA170523 Her skal vi ikke gå inn på dette med jus og politikk, eller den like viktige diskusjonen om nedbygging av dyrka mark, men heller se på Kystadområdets funksjon og betydning for lokalsamfunnet i fortid, nåtid og framtid.
SA170522 Fire måneder ? Diskusjonen om innkjøring/tilvenning ved barnehagestart pågår for fullt.
DB170522 Røde Kors ønsker her at myndighetene sammen med selskaper som Microsoft vil bistå i hvordan vi kan styrke denne diskusjonen i fremtiden.
AP170522 Diskusjonen om en sterkere eurosone har pågått i årevis, både før og etter finanskrisen.
DN170521 | New York Times hevder Kina drepte og fengslet et 20-tall CIA-agenter ¶ Diskusjonen går fortsatt innad i CIA om hva som lå bak det som kalles organisasjonens verste sikkerhetsbrist på flere tiår, skriver avisen.
DB170521 Disse mødrene må også få være med i diskusjonen om vanskelige samværsbrudd, sammen med mennene som intenst savner barna uten mulighet til å få være sammen med dem.
AP170521 Diskusjonen går fortsatt innad i CIA om hva som lå bak det som kalles organisasjonens verste sikkerhetsbrist på flere tiår, ifølge et titall kilder som avisen har snakket med.
VG170520 I tillegg til diskusjonen om hva den Nike-sponsede spisstjernen får lov å spille med, driver partene og reforhandler den nåværende avtalen, opplyser Rosenborgs salgssjef Harald Lundemo.
DB170520 Diskusjonen går fortsatt innad i CIA om hva som lå bak det som kalles organisasjonens verste sikkerhetsbrist på flere tiår, ifølge et titall kilder som avisa har snakket med.
VG170519 Og diskusjonen om hvordan kunst distribueres er bra, den er sunn !
VG170519 Dette griper inn i diskusjonen om objektsikring, og vi hadde fått enda mer kritikk om vi ikke hadde gjort det.
DB170519 Men det er hyre viktig å ha denne diskusjonen om hvordan filmkunsten blir opplevd og distribuert, og det er viktig nettopp for å bevare den.
VG170518 Mandag i denne uken tok Ap-leder Jonas Gahr Støre opp hele diskusjonen om samfunnssikkerhet med statsminister Erna Solberg ( H ) i Stortinget, i en egen debatt.
NL170518 | Ustø kurs ¶ ¶ ¶ Diskusjonen om reversering har vært framtredende i vår.
DN170518 Han håper at diskusjonen vil styrke straffesaksbehandlingen etter flere år der beredskap er blitt satt høyest på dagsorden.
BT170518 - I diskusjonen om bruk av helium kan jeg ikke forstå at alt som er gøy skal forbys.
BT170518 Diskusjonen handler både om plastforsøpling og heliummangelen.
SA170516 Før snakket vi først og fremst om bedriftsmarkedet, men det er et faktum at det enorme potensialet for reiselivet har blitt en stadig viktigere del av diskusjonen .
DA170516 mai å gjøre, sier Byløven under diskusjonen om hvor man kan gå for et glass og en matbit i disse tider hvor grunnlovsfeiringen står for døren.
AA170516 - De angriper en vanlig innbygger når de går ut slik de gjør og gjør det vanskeligere å ta diskusjonen .
VG170515 Hun mener både Kumle og Rossing har rett til en viss grad, men at frontene i diskusjonen er for steile.
SA170515 I kjølvannet av NRK Brennpunkts dokumentar om organisert tigging, samt tilfeller med pågående tigging, har diskusjonen om et tiggeforbud vært i vinden.
VG170514 - Hvis mange nok ikke lenger orker å delta i diskusjonen , får bare en type debattanter dominere, nemlig de mest ekstreme på hver side.
DB170513 Diskusjonen om hormoner er vanskelig.
AA170513 Jeg kunne også gitt blanke blaffen uten å ta den ubehagelige diskusjonen .
VG170512 - Målet må være å få slutt på diskusjonen om hvordan vi skal praktisere åpenhet.
DA170512 Diskusjonen skjer på andre arenaer, og de framstilles som problemer.
AP170512 - Diskusjonen om kommunale beboere føres ofte over hodet på dem det handler om, på arenaer langt unna beboernes hverdag, sier fotograf Brian Cliff Olguin.
DN170511 Grillet om teknoflopp ¶ Diskusjonen på scenen handlet også om hvordan tv-kanalene møter den digitale transformasjonen.
AP170511 På Facebook går diskusjonen høyt.
VG170510 - Edvartsen kaller ikke dette noe som helst da han er lojal og ikke ønsker denne diskusjonen utad.
VG170510 Dette skjedde før Flynn ble utnevnt til nasjonal sikkerhetsrådgiver, og til å begynne med nektet han for at sanksjonene hadde vært et tema i diskusjonen .
SA170510 Vi ønsker ikke med dette å ta stilling til diskusjonen om sammenhenger mellom kostnadskutt og sikkerhet, utover at vi er enige i at dette er et tema som fortjener en mer nyansert diskusjon enn å fastslå at kostnadskutt ikke påvirker sikkerhet.
SA170510 Diskusjonen i ettertid gikk på om scoringen burde vært annullert fordi han berørte ballen to ganger, en med hvert ben.
SA170510 Fram gikk Antoine Griezmann, og leverte en så svak straffe at diskusjonen gikk på om det skulle vært avblåst, da franskmannen skjøt via sin egen fot.
DB170510 ( Dagbladet ) : Diskusjonen om pengene i engelsk fotball har vart en stund, men da Accrington Stanleys styreformann, Andy Holt, kritiserte Premier League-klubbene i et radiointervju på BBC Lancashire, fikk debatten en ny omdreining.
DB170510 Elefanter er den store diskusjonen
DA170510 Samtidig har Norge så god velstand at vi kan starte diskusjonen .
DA170510 Men LO må også ta innover seg diskusjonen om fremtidens arbeidsliv, mener Eggum.
DA170510 Bakgrunnen for diskusjonen som nå pågår om Marienlyst er at bystyret i juni 2015 vedtok å omregulere deler av Marienlyst fra friområde til område for bolig og næring.
AP170510 Norge må finne seg i å leve i skyggen av land som Italia, Portugal og Bulgaria i diskusjonen om hvem som vinner årets Eurovision Song Contest.
AP170510 Diskusjonen i ettertid gikk på om scoringen burde vært annullert fordi han berørte ballen to ganger, en med hvert ben.
AP170510 Fram gikk Antoine Griezmann, og leverte en så svak straffe at diskusjonen gikk på om det skulle vært avblåst, da franskmannen skjøt via sin egen fot.
DB170509 Søviknes mener diskusjonen er blitt for sort hvitt.
DA170509 I 2014 gikk diskusjonen høyt om Oljefondet burde avvikle sine investeringer i internasjonale kullselskaper.
VG170507 Diskusjonen om oljeboring i disse havområdene har rast siden 1970-tallet.
DB170507 Men før den diskusjonen eventuelt kommer, må Frp og Venstre altså felle regjeringen, skal man tro partilederen.
DN170506 Han mener det er misforstått å framstille diskusjonen om kommunetvang som en mulig snuoperasjon.
DB170506 - Den diskusjonen kommer det øyeblikket Siv Jensen finner det naturlig å annonsere at hun trekker seg som leder.
AA170506 Han mener det er misforstått å framstille diskusjonen om kommunetvang som en mulig snuoperasjon.
VG170505 Så var diskusjonen ferdig.
VG170505 Dermed ble diskusjonen lagt død.
DN170505 Diskusjonen i retten gikk kun på hvem som faktisk utførte arbeidet (...
DB170505 Premier League og Eliteserien på lørdagskupongen ¶ fra norsk tipping ¶ Diskusjonen om hvordan vi kan bevare små forskjeller er viktig.
DB170505 Kan det være grunn til å ta opp igjen den gamle diskusjonen om en bred sosialfaglig bachelor, med spesialisering til ulike felt på mastergradsnivå ?
VG170504 Se diskusjonen i videovinduet over.
VG170504 I denne ukens utgave av Eliteserie-programmet « Runden » tar han diskusjonen med Bernt Hulsker.
DN170504 I diskusjonen om valgsystemer legges det ofte vekt på hensynet til å engasjere velgerne og få opp valgdeltagelsen.
DB170504 Konsekvensene blir at tallene i den offentlige debatten er altfor lave, og diskusjonen i samfunnet føres på feil premisser, heter det i uttalelsen, som fortsetter slik : ¶
AA170504 Diskusjonen om plassering for ny brannstasjon i Oppdal har pågått en stund.
VG170503 Denne diskusjonen har vært lite fremme i Fremskrittspartiet de siste årene.
VG170503 Våge sier at diskusjonen har pågått lenge om hvorvidt flokken må avlives.
FV170503 Diskusjonen om hvem som er verdens beste av han og Lionel Messi går stadig og deler fotballverdenen i to.
DB170503 - Haha, den diskusjonen venter jeg med til vi stiller på start sammen.
DB170503 Er det rom for utenforskap i framtidas kulturpolitikk ? « Diskusjonen er selve prinsippet for et kulturliv », sa Kulturrådets leder Tone Hansen, da det ble Kulturrådets tur til å skissere opp hva de mener er spesielt viktig for framtidas kulturmelding.
AP170503 I diskusjonen om EU var det Le Pens tur til å kalle Macron for en ekstremist.
AA170503 Våge sier at diskusjonen har pågått lenge om hvorvidt flokken må avlives.
SA170502 Diskusjonen om hvem som er verdens beste av han og Lionel Messi går stadig og deler fotballverdenen i to.
DB170502 Også Scott Bjerkeli, styreleder i Harry Benjamin ressurssenter ( HBRS ) gir i sitt tilsvar Mennesker er ikke bare sine kropper, uttrykk for at det var særdeles lite diskusjon i det offentlige om den nye loven, og alt gikk veldig fort, og at loven ville vært tjent med en diskusjonen løftet mer ut i det offentlige.
DB170502 I lys av ovenstående er derfor diskusjonen om forbud ikke forankret i noe behov for nye hjemler.
BT170502 Diskusjonen om hvem som er verdens beste av han og Lionel Messi går stadig og deler fotballverdenen i to.
AP170502 - Diskusjonen kan være intens, sa Merkel.
AP170502 Hverken administrerende direktør Nils Are Karstad Lysø, påtroppende operasjef Karl-Heinz Steffens eller musikksjef Annilese Miskimmon vil fortsette diskusjonen om Operaen i offentligheten.
AP170502 Diskusjonen om hvem som er verdens beste av han og Lionel Messi går stadig og deler fotballverdenen i to.
DB170501 « Diskusjonen mellom presidentene var varm, og president Trump uttrykte sin forståelse og anerkjennelse av utfordringene Philippinenes president står overfor, spesielt med tanke på farlig narkotika », heter det i en uttalelse fra talsperson for Duterte, Ernie Abella.
SA170429 Resten av Team Sky-laget virker tilsynelatende ikke å legge merke til den opphetede diskusjonen .
DB170429 Det er et faktum idretten selv må tørre å stå på i diskusjonen om hva samfunnet kan forvente av Norges største folkebevegelse.
DB170429 DET er dette sosiale nettverket som står i fare for å rakne når innholdet i diskusjonen om norsk idrett begrenser seg til å beregne lunsjregninger eller kommandere vettskremte idrettsledere til såkalt « nådeløs åpenhet ».
AP170429 Resten av Team Sky-laget virker tilsynelatende ikke å legge merke til den opphetede diskusjonen .
AA170429 Da har vi på mange måter vunnet diskusjonen om oljeutvinning i Barentshavet, fortsetter den nyvalgte lederen.
DB170428 Og et sted som blir trukket inn i diskusjonen rundt Tarm og Lem-kampen, er Sæd.
DA170428 Den langvarige diskusjonen om hva man skulle gjøre med det ærverdige Nationaltheatret fra 1899, som i flere tiår har vært overmodent for oppussing, fikk en foreløpig konklusjon sist fredag.
AA170428 - Diskusjonen denne våren har vist at barnetrygden ikke står så trygt som den burde lenger.
VG170427 TRE KAMERATER : - Diskusjonen om K-en ble blåst opp slik at resten av Aps mest sentrumsvennlige landsmøte på mange år, havnet i skyggen, skriver Marte Gerhardsen.
VG170427 Diskusjonen om K-en ble blåst opp slik at resten av Aps mest sentrumsvennlige landsmøte på mange år, havnet i skyggen.
DB170427 Et grunnleggende premiss for diskusjonen om anerkjennelse av kjønnsidentitet er at menneskerettighetene til personene det gjelder ikke krenkes - enten det er snakk om cis-personer eller transpersoner.
BT170427 I diskusjonen om førerløse biler har filosofer, psykologer og mange andre diskutert hva bilen skal gjøre i en vanskelig situasjon.
AP170427 Til nå har diskusjonen handlet om klimautslipp.
AA170427 Ulv skal forvaltes etter ulveforliket, mens diskusjonen om vern eller ikke av Lofoten er ferdig debattert.
DB170426 Sammen med landslaget har diskusjonen gått hva som er ønskelig og fornuftig for begge parter.
DB170426 Sammen med landslaget har diskusjonen gått hva som er ønskelig og fornuftig for begge parter.
DA170426 - Særlig innvandringsdebatten har bidratt, med større innslag av både muslimer og moskeer og hele diskusjonen om kvinners stilling, sier Aardal.
AP170426 Ambassadøren skrev kronikken som en reaksjon på diskusjonen om hvorvidt Norge har stemt eller ikke for Saudi-Arabia som nytt medlem i FNs kvinnekommisjon, som skal kjempe for likestilling og kvinners rettigheter.
VG170425 Han understreker at det bare er bra at Jahn Ivar « Mini » Jakobsen og Steffen Iversen har uttrykt stor skepsis til trøndernes spisskjøp, og ønsker diskusjonen velkommen.
DN170425 I diskusjonen i EU-parlamentet kalte Sandberg de nye EU-lisensene et « klart brudd på havretten ».
DB170425 På det norske kvinnelandslaget er ikke diskusjonen den samme.
DB170425 I diskusjonen er også i høyeste grad Pål Golberg, som vant verdenscupåningen i Kuusamo og ledet sprintverdenscupen sammenlagt helt fram til han - oppsiktsvekkende nok - ble vraket i Falun.
DA170425 I stedet har luftfarten havnet helt på siden av diskusjonen , og det er bekymringsfullt, etter som flytrafikken er den største enkeltkilden til klimautslipp, påpeker Eiterjord.
AP170425 I diskusjonen i EU-parlamentet kalte Sandberg de nye EU-lisensene et « klart brudd på havretten ».
AA170425 I diskusjonen i EU-parlamentet kalte Sandberg de nye EU-lisensene et « klart brudd på havretten ».
AA170425 Den diskusjonen overlater jeg til de som har svart belte i fett, karbohydrater og proteiner.
DB170424 Vi mener også at loven ville ha vært tjent med å ha løftet diskusjonen opp mer i det offentlige.
DN170423 - Vi må ta denne diskusjonen i forkant før eventuelle hendelser inntreffer.
DB170423 Fikk avslag, ble utvist og forsvant ¶ Diskusjonen om asylsøkere og utvisning fra Sverige har pågått siden en lastebil kjørte inn i en folkemengde fredag 7. april.
DB170423 Dels fordi mange betrakter religiøse argumenter som fremmedelementer i den politiske diskusjonen .
VG170422 Saken fortsetter etter diskusjonen om hvem som eventuelt bør erstatte svensken.
VG170422 Jeg ønsker gjerne å få denne diskusjonen inn i valgkampen.
VG170422 Hvem skal være med i avgjørelsen og diskusjonen rundt delt bosted og omsorg ?
SA170422 Jeg må prestere mer før jeg er inne i den diskusjonen .
SA170422 Marchetti kalte da diskusjonen for en « vits ».
FV170422 Jeg må prestere mer før jeg er inne i den diskusjonen .
FV170422 Marchetti kalte da diskusjonen for en « vits ».
DN170422 Det har utløst diskusjonen .
DN170422 - Inngangen til diskusjonen er en grunnleggende bekymring for at andelen midlertidige oppholdstillatelser har økt.
DB170422 I forbindelse med diskusjonen om et eventuelt tiggerforbud, peker de på at det etter alt å dømme er mer kriminalitet i rommiljøene i København, der tigging er forbudt, enn i Oslo.
DA170422 Arve Høiberg, som var blant de fem som gikk inn for å forkaste forslaget, mener diskusjonen ofte bygger på en misforståelse om hva AAP er og hvem ordningen omfatter.
BT170422 Jeg må prestere mer før jeg er inne i den diskusjonen .
BT170422 Marchetti kalte da diskusjonen for en « vits ».
AP170422 Jeg må prestere mer før jeg er inne i den diskusjonen .
AP170422 Marchetti kalte da diskusjonen for en « vits ».
AA170422 Arve Høiberg, som var blant de fem som gikk inn for å forkaste forslaget, mener diskusjonen ofte bygger på en misforståelse om hva AAP er og hvem ordningen omfatter.
SA170421 Hvem som fronter ett hvert forslag er likegyldig, og de første som angriper person og viker fra sak, har automatisk tapt hele diskusjonen - i mine øyne.
SA170421 DEBATT : Denne helga har Arbeiderpartiet muligheten til å legge diskusjonen om olje i Lofoten død.
DA170421 Diskusjonen om hvorvidt det skal åpnes for oljeboring utenfor Lofoten har rast siden midten 70-tallet Snorre Valen og resten av SV har stilt ultimatum om LoVeSe-saken.
AP170421 Så blir det en diskusjonen om hva utviklingen skyldes og hvor mye som ville vært annerledes med en annen regjering, sier hun.
AA170421 Så den diskusjonen kan puttes i en skuff.
VG170420 Det er best når det tegnes opp fremfor en, og man begynner å filosofere rundt hvorvidt den obligatoriske « This is a true story»-tekstplakaten denne gangen tar begrepet enda lenger i diskusjonen om hva som er objektivt sant.
SA170420 De har av naturlige grunner ikke kommet langt i diskusjonen om hvordan de skulle dekke OL neste år, men hadde i utgangspunktet tenkt å sende tre kamerateam.
FV170420 De har av naturlige grunner ikke kommet langt i diskusjonen om hvordan de skulle dekke OL neste år, men hadde i utgangspunktet tenkt å sende tre kamerateam.
BT170420 Så lenge private aktører var nødvendige for å klare full barnehagedekning, var diskusjonen om folk som tjente seg rike på velferdstjenester dempet.
BT170420 De har av naturlige grunner ikke kommet langt i diskusjonen om hvordan de skulle dekke OL neste år, men hadde i utgangspunktet tenkt å sende tre kamerateam.
AP170420 De har av naturlige grunner ikke kommet langt i diskusjonen om hvordan de skulle dekke OL neste år, men hadde i utgangspunktet tenkt å sende tre kamerateam.
AA170420 - Jeg merker meg at de - sikkert klokelig - holder seg unna diskusjonen om hvor rådhuset skal ligge.
SA170419 Hvem vil Stavanger Aftenblad nå med den pågående diskusjonen om Torgets påståtte mangler, og hvorfor blir de store uterommene satt opp mot en bestemt fargegate med kafébord og pledd ?
SA170419 Se diskusjonen videovinduet ovenfor.
SA170419 Er det noen som fortsatt synes at diskusjonen om dommeravgjørelser er noe av sjarmen med fotballen ?
BT170419 Se diskusjonen videovinduet ovenfor.
AP170419 Diskusjon på overtid ¶ - Diskusjonen vi hadde rundt statsbudsjettet i høst viste at beregningene sprikte og var utilstrekkelige.
AP170419 - Diskusjonen rundt virkninger av tiltak burde nå være borte fra den politiske debatten.
AP170419 Se diskusjonen videovinduet ovenfor.
AP170419 Er det noen som fortsatt synes at diskusjonen om dommeravgjørelser er noe av sjarmen med fotballen ?
SA170418 - Fortsetter han å prestere bra, så er han definitivt en spiller som kommer til å være med i diskusjonen , sier Lagerbäck til statskanalen og fortsetter : ¶
FV170418 - Fortsetter han å prestere bra, så er han definitivt en spiller som kommer til å være med i diskusjonen , sier Lagerbäck til statskanalen og fortsetter : ¶
DB170418 Alt går fløyten av disse online partykillerne som insisterer på å blottlegge sin umusikalitet ved å proklamere fasit før diskusjonen rekker å komme i gang.
DB170418 Under diskusjonen i utvalget sa flere at Aftenpostens sak skiller seg fra de andre ved at avisa har gjort mer for å ta forbehold.
DA170418 - Fortsetter han å prestere bra, så er han definitivt en spiller som kommer til å være med i diskusjonen , sier Lagerbäck til statskanalen og fortsetter : ¶
AP170418 - Fortsetter han å prestere bra, så er han definitivt en spiller som kommer til å være med i diskusjonen , sier Lagerbäck til statskanalen og fortsetter : ¶
VG170417 - Den eneste måten å få en slutt på diskusjonen om folkeavstemningens legitimitet er at valgkommisjonen kansellerer avstemningen.
AP170417 En kvinne i 50-årene, som egentlig er på vei til jobben, erklærer at hun vil være med på diskusjonen .
DB170415 I så måte skulle diskusjonen - hvis vi nå en gang tenker at vi er, ønsker å være og skal fortsatte å være en nasjon med egen kultur - ha handlet om hvordan vi sikrer flere kunstnere trygghet i arbeidslivet.
DB170414 Fikk avslag, ble utvist og forsvant ¶ Diskusjonen om asylsøkere og utvisning fra Sverige har pågått siden en lastebil kjørte inn i en folkemengde fredag forrige uke.
VG170412 Straffesparket og de to baklengsmålene var av den meget omdiskuterte sorten, og på Twitter kom igjen diskusjonen om videodømming i fokus.
DB170412 Så krangler de litt til, og Martine L vinner diskusjonen ved å legge seg i fosterstilling.
DA170412 Denne diskusjonen , dette romanstoffet, koste jeg meg med.
BT170412 - Dette plasserer Russland på feil side av diskusjonen , sier Johnson.
AA170412 Diskusjonen om hva som vil skje dersom det skulle bli Le Pen og Mélenchon som går videre til andre valgrunde 7. mai, er allerede i gang.
AA170412 - Dette plasserer Russland på feil side av diskusjonen , sier Johnson.
VG170411 Stamsø Møller mener at både Manchester City-stopper John Stones ( 500 millioner kroner ) og Uniteds rekordkjøp Paul Pogba ( 955 millioner kroner ) hører med i diskusjonen om de dyre kjøpene som har vært mest skuffende.
DA170411 Jo senere det blir, jo morsommere blir diskusjonen .
DB170410 ¶ FÅR PEPPER : Arbeiderpartiet og kulturpolitisk talsperson Anette Trettebergstuen får hard kritikk av flere store organisasjoner for måten partiet opptrer på i diskusjonen om fordeling av tippemidler.
SA170409 En blir liggende på etterskudd, mister innholdet i diskusjonen , og kan føle seg ekskludert fra samtalen.
DA170409 Og vi avsluttet den vanvittige diskusjonen om at vi skulle ha avstand til fagbevegelsen.
DA170409 Og vi avsluttet den vanvittige diskusjonen om at vi skulle ha avstand til fagbevegelsen.
VG170408 Diskusjonen om bombing av Syria går tilbake til august 2013, den gangen Obama erklærte den røde linjen.
SA170408 Vi oppfordrer alle ansvarlige politikere til å bidra med å legge død diskusjonen om rammevilkårene og 24. lisensrunde snarest mulig.
DN170408 - Jeg mener at det ikke har en direkte link til det, det som er viktig er at vi tenker gjennom at vi ikke bør være i skyttergravene på politibevæpning, vi må ha effektive og raske åter og bevæpning på enkelte områder hvis det trengs, den diskusjonen
DA170407 Les mer om diskusjonen : Sana eller Vilde ?
DB170406 - Den diskusjonen er vi ikke ferdig med, men blir dommen slik den ser ut nå, er hun tilbake på landslaget når utestengelsen er ferdig, understreker han.
DB170406 Hun ønsker diskusjonen om medbrakt alkohol velkommen, men sliter foreløpig med å forstå hvordan regelverket skal håndheves rent praktisk.
DB170406 - Vi ønsket å være i forkant og tilpasse oss så langt som mulig i forhold til diskusjonen som har vært.
DB170406 Diskusjonen om « rett » og « feil » side av Mjøsa ( spesielt populært blant folk i Lillehammer, Hamar og Gjøvik ) interesserte meg aldri, for i min verden var « øst for Glomma » den eneste relevante referansen for geografisk og kulturell tilhørighet.
DA170406 Etter diskusjonen på årsmøtet i februar ble det vedtatt at rådet skulle få tilsendt dokumentasjon om ansettelsesprosessen med saksdokumenter til årsmøtet.
BT170406 ! Jeg har heller ikke sett eller hørt noen deltakere i denne diskusjonen som mener at jentenes positive utvikling må motarbeides, evt bortsett fra diskusjonen om kvotering av visse studieplasser til fordel for guttene.
BT170406 ! Jeg har heller ikke sett eller hørt noen deltakere i denne diskusjonen som mener at jentenes positive utvikling må motarbeides, evt bortsett fra diskusjonen om kvotering av visse studieplasser til fordel for guttene.
AP170406 Bildene av barn som ble ofre for angrepet i den syriske provinsen Idlib har satt i gang diskusjonen om at noe må gjøres.
SA170405 - Den diskusjonen hører hjemme internt i styret.
AP170405 - Den diskusjonen hører hjemme internt i styret.
AA170405 For noen dager siden ble saken igjen satt på dagsorden, denne gangen gjennom diskusjonen om blodprøven NIPT.
SA170404 De globale utfordringene er en ramme rundt vår virksomhet som vi ønsker å være med i diskusjonen om sier Bård Glad Pedersen, kommunikasjonsdirektør i Statoil.
SA170404 Politikerne ble mobilisert, viktige begivenheter burde gå på statskanalen ( den diskusjonen pågår fortsatt ).
FV170404 Politikerne ble mobilisert, viktige begivenheter burde gå på statskanalen ( den diskusjonen pågår fortsatt ).
DN170404 Styreleder Odd Arild Grefstad i Finans Norge kom med oppspillet til diskusjonen i sitt foredrag på Finansnæringens dag.
DN170404 I en av de første statsminister-duellene mellom statsminister Erna Solberg ( H ) og statsministerkandidat Jonas Gahr Støre ( Ap ) gikk diskusjonen om arbeidsplasser i norsk økonomien høyt.
DB170404 Og vinklingen i media har ført til at diskusjonen har skjedd på feil premisser, sier Zaeem Shaukat ¶
DB170404 Han sier organisasjonen gjerne skulle tatt diskusjonen direkte med kulturministeren i stedet for gjennom avisene.
DB170404 Läckbergs bilde har over 700 kommentarer, og diskusjonen går varmt.
BT170404 Politikerne ble mobilisert, viktige begivenheter burde gå på statskanalen ( den diskusjonen pågår fortsatt ).
VG170403 Han mener det må en annen tankegang til for at norsk fotball skal bli bedre, og at diskusjonen om hvordan det legges til rette for klubber som vil satse, er viktig.
DB170403 Etter at begge sider modererte seg og partilederen holdt en god åpningstale, ble delegatene tilsynelatende enige om la diskusjonen om « plan B » ligge.
DN170402 ¶ Hvordan Parisavtalens mål skal tolkes, er noe som må avklares politisk i tiden fremover, og sannsynlighet og risiko kommer til å være ved kjernen av diskusjonen , sier forfatteren.
DB170402 Like fullt valgte NRK å avslutte diskusjonen ved å beholde alle de feilaktige tallene i artikkelen, men tilføye et avsnitt aller nederst om at " Spørsmålene i DSBs undersøkelse er stilt på en 5-punktsskala hvor 1 står for ikke bekymret/ikke sannsynlig/svært dårlig og 5 står for svært bekymret/svært sannsynlig/svært godt.
DB170401 Etter kritikken om vitsen, har Ricky Gervais publisert flere twittermeldinger om diskusjonen . - « Er det et tema man ikke bør tulle med ? », er ikke et mer tåpelig spørsmål enn « Er det noen temaer man ikke skal snakke om », skriver han i en twittermelding.
DA170401 Vi får ta opp den fotballfaglige diskusjonen etter at kveldens kamp er over, sier Ole Gunnar Solskjær.
DA170401 - Ja, det er akkurat dette diskusjonen på landsmøtet skal ivareta slik at man kommer til en felles konklusjon.
DA170401 Diskusjonen om rådet er representativt er langt fra ny - senest i sommer blåste det hardt rundt om IRNs midlertidige styre var lovlig tilsatt.
AP170401 Det er derfor et bredt flertall for regjeringens posisjon i denne saken, sier hun, og legger til : ¶ - Diskusjonen i dag dreier seg også mer og mer om ikke-spredning, for eksempel å hindre at stater som Nord-Korea får utviklet atomvåpen, og ikke om en diskusjon i FN om forbud mot atomvåpen hvor atommaktene ikke deltar.
VG170331 Han sa videre at han og hans klient ikke ville kommentere detaljene rundt diskusjonen med komiteene, « av respekt for komiteene ».
VG170331 Samtidig vil ikke Kelner og hans klient kommentere detaljene rundt diskusjonen med komiteene, « av respekt for komiteene ».
AA170331 Ved å overlate diskusjonen til kompiser mens de surfer nyheter er å gi kontrollen over til andre barn.
VG170330 Men diskusjonen gikk kjapt over på lagnavn.
DB170330 Perspektivmeldingen er interessant fordi diskusjonen rundt den fort går til kjernen av ulike samfunnssyn : Noen har brukt perspektivmeldingen til å snakke varmt om skattekutt for å øke den økonomiske veksten på sikt, og kutt i velferd for å finansiere skattekuttene.
DB170330 Hele diskusjonen rundt en eventuell kompensasjon fra staten til kommersielle allmennkringkastere startet i august, da TV 2 meldte at de ikke kom til å søke på regjeringens utlysning om allmennkringkasteravtale fordi den ville kostet dem for mye.
DA170330 Wheatley ser ut til være inspirert av gamle hardhauser som Sam Peckinpah og Walter Hill, mens dette med paranoide, snakkesalige forbrytere innelukket i en lagerbygning er naturligvis veldig likt Tarantinos « Reservoir Dogs » ( eventuelt Ringo Lams « City on Fire », men la oss ikke ta den diskusjonen nå ).
DA170330 Den diskusjonen er ikke relevant når du ser på enkeltindivider, men den er selvfølgelig relevant når du snakker om store tall, sier Dørum.
SA170329 På Stortinget er de på etterskudd med diskusjonen om hva slags skattesystem som skal møte robotisering av arbeidsplasser.
SA170329 NFF vil ta diskusjonen internt ¶
FV170329 NFF vil ta diskusjonen internt ¶
DN170329 Vi må ikke la debatten om hvem som er teknologifrelsere og forførere overskygge den viktige diskusjonen om vår evne til å forstå og ta i bruk de nye teknologiene.
DB170329 Discovery-ekspert Kjetil Rekdal så ikke kampen, men har fått med seg diskusjonen i etterkant.
DA170329 Midt i all diskusjon om grenser og størrelse og oppgaver, er dette det aller viktigste perspektivet for diskusjonen om lokaldemokrati og et inkluderende folkestyre.
DA170329 En klar konklusjon på diskusjonen om utenforskap, var at det er en nasjonal utfordring, der løsningene må finnes lokalt.
BT170329 NFF vil ta diskusjonen internt ¶
AP170329 NFF vil ta diskusjonen internt ¶
VG170328 . Når det gjelder diskusjonen om norsk idrett, så blir det historisk aldri stille.
VG170328 Uansett hvor man står i innvandringsdebatten, må den politiske diskusjonen og prioriteringene foretas innenfor rammene av våre folkerettslige forpliktelser.
DB170328 Du kan vinne vanvittige 252 millioner ¶ fra norsk tipping ¶ Diskusjonen om norsk deltakelse i USAs foreslåtte « rakettskjold » mot Russland har skapt mye debatt.
DB170328 Man kan i og for seg si at det er naturlig å koble det til hennes deltagelse på Oslo Symposium, og den overordnede ( og langt mer relevante ) diskusjonen om hvilke signaler hun sender ved en slik deltagelse.
VG170327 - Nå oppfatter ikke jeg at åpenheten har vært den store diskusjonen .
SA170327 Det er åpenhetsdebatten og diskusjonen om pengebruken som har ført til mest støy, men over tid har den sentrale ledelsen i NIF slitt med en hel bukett av konflikter.
FV170327 Det er åpenhetsdebatten og diskusjonen om pengebruken som har ført til mest støy, men over tid har den sentrale ledelsen i NIF slitt med en hel bukett av konflikter.
BT170327 Men i diskusjonen har viktige deler av Høyres program, og dermed også viktige deler av Høyres politikk, blitt underkommunisert.
BT170327 Det er åpenhetsdebatten og diskusjonen om pengebruken som har ført til mest støy, men over tid har den sentrale ledelsen i NIF slitt med en hel bukett av konflikter.
AP170327 Det er åpenhetsdebatten og diskusjonen om pengebruken som har ført til mest støy, men over tid har den sentrale ledelsen i NIF slitt med en hel bukett av konflikter.
DA170326 Diskusjonen i dag dreier seg også mer og mer om ikke-spredning, for eksempel å hindre at stater som Nord-Korea får utviklet atomvåpen, og ikke om en diskusjon i FN om forbud mot atomvåpen hvor atommaktene ikke deltar, sier Marit Berger Røsland til NTB, og legger til at det er en selvfølge for regjeringen å
VG170325 Og hvert år skjer det at diskusjonen kommer om hvilken vei klokken skal stilles.
DB170325 BELFAST ( Dagbladet ) : Diskusjonen om hvem som skal stå i mål på fotballandslaget har vært et tilbakevendende tema.
VG170324 Samtidig er det den diskusjonen som har vært tidligere : Enten er du 100 prosent på laget og forholder deg til de sponsorene Skiforbundet har eller så er du ikke på laget.
SA170324 Midt i all diskusjon om grenser og størrelse og oppgaver er dette det aller viktigste perspektivet for diskusjonen om lokaldemokrati og et inkluderende folkestyre.
SA170324 En klar konklusjon på diskusjonen om utenforskap, var at det er en nasjonal utfordring, der løsningene må finnes lokalt.
DB170324 Diskusjonen om å ta vare på norsk landbruk og fisk, eierskap til naturressursene, lå som et sterkt undertema i EU-kampen.
DA170324 Som er lite til stede i diskusjonen om hva som er norsk kultur.
DA170324 - Jeg har vært aktivt til stede i diskusjonen om norsk film i snart 15 år, og forskjellen fra tidlig på 2000-tallet til nå er enorm, sier Karsten Meinich.
AP170324 På sosiale medier som Weibo har diskusjonen gått livlig.
AP170324 Samarbeid på kryss og tvers ¶ Diskusjonen rundt forskjellige hastigheter er ikke ny.
AP170324 Også i 2009 raste diskusjonen , dengang i Aftenpostens spalter.
AA170324 Lederen i Sør-Trøndelag Sp, Jorid Jagtøyen mener lederens landsmøtetale tok opp de viktigste temaene i den politiske diskusjonen frem mot valget, og at Slagsvols Vedums opptreden på scenen i Trondheim slår fast at både han og partiet er i flytsonen.
AA170324 Om rovdyrpolitikken generelt og ulvestriden spesielt var han klar på at diskusjonen handler om maktfordeling.
DA170323 - Diskusjonen om landbruksmeldingen viser at på mange viktige punkter er det flertall på Stortinget for noe annet enn det regjeringen står for, sier saksordfører og leder av næringskomiteen, Geir Pollestad til Dagsavisen.
SA170322 Så fortsatte diskusjonen rundt pengebruken i Sotsji-OL.
FV170322 Så fortsatte diskusjonen rundt pengebruken i Sotsji-OL.
DB170322 Brende er imidlertid svært varsom med å kommentere den indre politiske diskusjonen , som er på kokepunktet i USA.
DA170322 Dermed startet diskusjonen i valgstyret i Oslo : Hvor skal det nye stemmelokalet stå ?
DA170322 - Hvis de står fast på det, så får du jo denne diskusjonen .
BT170322 Så fortsatte diskusjonen rundt pengebruken i Sotsji-OL.
AP170322 Den diskusjonen er interessant, men bør ikke føre til en lovendring.
AP170322 Så fortsatte diskusjonen rundt pengebruken i Sotsji-OL.
AA170322 - Denne undersøkelsen bør egentlig legge diskusjonen død, konkluderer direktør Kari Østerud i Senter for seniorpolitikk.
DA170321 Diskusjonen om klasse forsvant, sier Frank.
SA170320 Da startet diskusjonen med Pasientreiser.
DB170320 - Fra starten av handlet diskusjonen om hvordan vi skulle prate om autisme.
DB170320 Ida Elise Einarsdóttir påpeker dessuten at diskusjonen om hvorvidt det man har på seg er viktig eller ikke, langt ifra er ny i motejournalistikken.
AP170320 Trump kastet selv seg inn i diskusjonen tidlig mandag morgen lokal tid.
AP170320 Enkelte, blant dem Adam Schiff, er imidlertid ifølge The New York Times irritert over at spetakkelet rundt avlyttingspåstandene skygger for diskusjonen om Russlands aktiviteter før det amerikanske valget.
AA170320 Etterpå har diskusjonen gått på nettet om hva slags biler dette kan være.
DN170319 Sturgeon sa det viktigste prinsippet i diskusjonen om Skottlands ønske om en ny folkeavstemning for å løsrive seg fra Storbritannia, er at « Skottlands fremtid må være Skottlands egen avgjørelse ».
DB170319 Den diskusjonen mener Fannemel man bør legge død.
DB170319 Det var også Conway som for en ukes tid siden dro inn mikrobølgovner i diskusjonen om avlytting.
SA170318 - Ser du på dette som et grep etter et dårlig 2016-år for norsk fotball ? - Diskusjonen om dette har pågått en stund, men det er nok ikke helt tilfeldig.
FV170318 - Ser du på dette som et grep etter et dårlig 2016-år for norsk fotball ? - Diskusjonen om dette har pågått en stund, men det er nok ikke helt tilfeldig.
DB170318 Sju av spillerne - fem fra Rosenborg en fra Odd og en fra Malmö selv om svenske prioriteringer ikke har noe med denne diskusjonen å gjøre - er ennå ikke i sesong når avsparket går i Belfast.
BT170318 - Ser du på dette som et grep etter et dårlig 2016-år for norsk fotball ? - Diskusjonen om dette har pågått en stund, men det er nok ikke helt tilfeldig.
AP170318 - Ser du på dette som et grep etter et dårlig 2016-år for norsk fotball ? - Diskusjonen om dette har pågått en stund, men det er nok ikke helt tilfeldig.
VG170317 Jeg synes det er veldig flott at man ser at landsmøtet ikke er det rette stedet å løse den diskusjonen , sier Lysbakken : ¶
VG170317 - Jeg har veldig stor respekt for de i partiet som har det synet, også skal vi sørge for at vi kan få tatt den diskusjonen slik som vi ønsker, på et tidspunkt som ikke er preget av den store debatten på et landsmøte, men hvor det er mulig å for eksempel hente inn eksperter, sier Lysbakken.
SA170317 Diskusjonen har gått på om Sportsrevyen er en nyhetssending eller ikke, men det mener vi at det er, sier Sundvor til Bergens Tidende.
FV170317 Diskusjonen har gått på om Sportsrevyen er en nyhetssending eller ikke, men det mener vi at det er, sier Sundvor til Bergens Tidende.
DA170317 Svein Ruud, sjef for Norway King Crab, er litt lei av hele diskusjonen .
BT170317 For øvrig foreslo Kristin Halvorsen og den rødgrønne regjeringen noe av det samme i forrige periode, men de turte ikke å stå i diskusjonen .
BT170317 For øvrig foreslo Kristin Halvorsen og den rødgrønne regjeringen noe av det samme i forrige periode, men de turte ikke å stå i diskusjonen .
BT170317 Diskusjonen har gått på om Sportsrevyen er en nyhetssending eller ikke, men det mener vi at det er, sier Sundvor til Bergens Tidende.
AP170317 Diskusjonen har gått på om Sportsrevyen er en nyhetssending eller ikke, men det mener vi at det er, sier Sundvor til Bergens Tidende.
SA170316 Den delen av diskusjonen vinner selvsagt de som har faktisk har godkjent Kannik som målepunkt.
SA170316 Diskusjonen rundt hvordan spillerne på kvinnelandslaget skal kompenseres har pågått i 14 måneder.
FV170316 Diskusjonen rundt hvordan spillerne på kvinnelandslaget skal kompenseres har pågått i 14 måneder.
DB170316 Diskusjonen rundt hvordan spillerne på kvinnelandslaget skal kompenseres har pågått i 14 måneder.
DB170316 Du kan se diskusjonen i videoen nederst i artikkelen.
DA170316 Det gjør « Ishavsblod » til en dokumentar utenom det vanlige, så får heller selve diskusjonen om selvfakstens berettigelse tas et annet sted.
DA170316 Under diskusjonen overser hun at en ukjent person ringer på dørklokken etter stengetid, bare for å demonstrere at hun er sjefen.
AP170316 Diskusjonen rundt hvordan spillerne på kvinnelandslaget skal kompenseres har pågått i 14 måneder.
AA170316 Nyhetsuka har også vært preget av diskusjonen om nye politiske regler i Trondheim etter Adresseavisens avsløringer i den såkalte Kystad-saken.
AA170316 Diskusjonen tyder i hvert fall på at begrepet « byintegrert » har en annen betydning for kommunens politikere enn for NTNUs ledelse.
VG170315 Den diskusjonen tåler vi, sier Øystein Dale.
DA170315 - Partiene på Stortinget får ta den diskusjonen , som er naturlig i denne sammenheng, sier forsvarsminister Ine Eriksen Søreide til Dagsavisen.
AA170315 « Når studenter stiller spørsmål ved det foreleser sier, eller prøver å starte en diskusjon under forelesning, blir man fort avbrutt og diskusjonen får ofte en stopp » skriver Maiken Prestmo.
AA170315 Når studenter stiller spørsmål ved det foreleser sier, eller prøver å starte en diskusjon under forelesning, blir man fort avbrutt og diskusjonen får ofte en stopp.
DN170314 - Hvis det oppstår en situasjon rundt eierskapet i Aker, så får næringsministeren komme til Stortinget, så tar vi diskusjonen da, sier Botten.
DN170314 Idag tidlig på Hurdalsjøen hotell møttes hele regjeringen og regjeringens finanspolitikere til den første diskusjonen om statsbudsjettet for 2018.
DB170314 Det er av vesentlig betydning at møtene inneholder diskusjon av saker / tema hvor det ennå ikke er tatt beslutning, slik at den strategiske diskusjonen kommer i forkant av beslutninger.
DB170314 Diskusjonen er mer interessant dersom vi faktisk avkriminaliserer bruk av narkotika i Norge, sier hun til Dagbladet.
AP170314 Han mener diskusjonen om innvandring og identitet har mistet mange nyanser gjennom valgkampen.
DB170313 - Vi har ikke fått noen reaksjoner på det, sier Ernst, som heller ikke har fått med seg diskusjonen på Sats Elixias Facebook-side.
DB170313 Etter kampen fortsatte diskusjonen om Herrera-utvisningen i TV 2-studioet.
DA170312 Det ble tydelig at partiledelsen ikke følte seg trygge på utfallet da Solberg selv måtte gå på talerstolen og be landsmøtet om å gi mer tid til diskusjonen .
DA170312 Diskusjonen om et ja til eggdonasjon fredag hevet temperaturen.
DA170312 Jeg vet samtidig at idet jeg skriver dette, så gir jeg dem gratis poeng i diskusjonen .
AA170312 Det ble tydelig at partiledelsen ikke følte seg trygge på utfallet da Solberg selv måtte gå på talerstolen og be landsmøtet om å gi mer tid til diskusjonen .
AA170312 Diskusjonen om et ja til eggdonasjon fredag hevet temperaturen.
VG170311 Diskusjonen handlet om andre forhold, sier Inge Andersen.
DB170311 - Jeg vil sammenlikne det litt med diskusjonen rundt diagonalgang og staking. 90 prosent av de jeg ser rundt hytta på Sjusjøen går klassisk med feste.
DB170311 Diskusjonen om karakterer i femteklasse på barneskolen har falt bort og på dette landsmøtet ble det vedtatt 10 ukers fedrekvote i foreldrepermisjonen.
DB170311 Den viser at diskusjonen rundt låttekstene ikke nådde fram til de som var førstisser under « Ned på kne, lille luremus ».
DA170311 Hareide sier seg glad for at Høyres landsmøte fredag besluttet å ikke si ja til eggdonasjon nå, men fortsetter diskusjonen fram mot landsmøtet i 2018.
AP170311 - Om vi ikke kan ha en offentlig debatt om korrupsjon eller landets fremtid, så kan kanskje denne diskusjonen hjelpe oss å bevare noen etiske standarder.
AA170311 Hareide sier seg glad for at Høyres landsmøte fredag besluttet å ikke si ja til eggdonasjon nå, men fortsetter diskusjonen fram mot landsmøtet i 2018.
VG170310 Jeg tror vi er tjent på å ta den diskusjonen mellom landene, altså mellom oss og Sverige, og ikke i mediene, sa Torbjørn Skogstad til VG.
VG170310 Får det konsekvenser ? Diskusjonen går igjen hvorvidt de drøyeste tekstene til russebussene egentlig kan få noen konsekvenser for hva russen foretar seg.
DN170310 Romaerklæring ¶ Diskusjonen om EUs framtid skal etter planen munne ut i en erklæring fra toppmøtet i Roma den 25. mars, der EU-lederne skal markere at det er 60 år siden Romatraktaten ble inngått.
DN170310 I stedet har diskusjonen ført dem på kollisjonskurs med hverandre.
DB170310 - Denne diskusjonen vil være akkurat like vanskelig om få år.
DA170310 Høyres landsmøte vil ikke si ja eller nei til eggdonasjon nå, men fortsette diskusjonen fram til landsmøtet i 2018 ¶
DA170310 - Denne diskusjonen vil være akkurat like vanskelig om få år.
DA170310 - Denne diskusjonen vil være akkurat like vanskelig om få år, sa hun.
BT170310 - Jeg skjønner at dette er vanskelig, men denne diskusjonen kommer til å være like vanskelig om ett år, sa Sandra Bruflot, nestleder i Unge Høyre.
BT170310 - Jeg skjønner at dette er vanskelig, men denne diskusjonen kommer til å være like vanskelig om ett år, sa Sandra Bruflot, nestleder i Unge Høyre.
AP170310 Da er det naturlig å ta diskusjonen rundt balansen mellom antall turister og verdiskaping.
AA170310 Høyres landsmøte vil ikke si ja eller nei til eggdonasjon nå, men fortsetter diskusjonen fram til landsmøtet i 2018.
AA170310 - Denne diskusjonen vil være akkurat like vanskelig om få år.
AA170310 - Denne diskusjonen vil være akkurat like vanskelig om få år, sa hun.
AA170310 Etter heftig diskusjon bestemte Høyres landsmøte at partiet ikke skal ta stilling til eggdonasjon nå, men fortsette diskusjonen fram til landsmøtet i 2018. 197 delegater stemte for forslaget om å utsette beslutningen, 150 stemte mot og to delegater stemte blankt.
AA170310 - Denne diskusjonen vil være akkurat like vanskelig om få år.
AA170310 I tillegg ble det besluttet å utsette diskusjonen om å tillate eggdonasjon til neste landsmøte. ( ©NTB ) ¶
AA170310 HØR VÅR PODKAST : Bak kulissene på Høyres landsmøte ¶ Diskusjonen om barnetrygd er likevel overmoden.
VG170309 - Med den argumentasjonen kan vi bare avlyse diskusjonen om bioteknologi.
SA170309 Kommunikasjonsrådgiver i Fjord1 Tor Kristoffersen, mener diskusjonen om sambandet har fått feil vinkling.
DB170309 Det er først her vi har vurdert å gå på blanke ski, så diskusjonen er litt overdreven.
DB170309 Ikke tro du er norsk Kommentar ¶ Diskusjonen om det etnisk norske har overlappet med saker om tilbakekallelse av norsk statsborgerskap.
DA170309 Vi vet ikke hva Høyre eller Arbeiderpartiets landsmøter vedtar, nå må skal de ta diskusjonen , og så gjør vi opp status etter det, sier Hareide.
DA170309 Tina Bru mener det blir interessant å følge diskusjonen om barnetrygd og gratis barnehage på Høyres landsmøte, sett i lys av utredningen likestillingsminister Solveig Horne ( Frp ) mottok denne uka.
BT170309 I sistnevnte tilfelle trekker hun nok kjønnsperspektivet for langt ; diskusjonen burde her dreie seg om hvordan « berettiget harme » skal defineres i strafferettslig sammenheng, altså om hvorvidt utroskap, uavhengig av kjønn, gir grunnlag for å påberope seg berettiget harme.
BT170309 I sistnevnte tilfelle trekker hun nok kjønnsperspektivet for langt ; diskusjonen burde her dreie seg om hvordan « berettiget harme » skal defineres i strafferettslig sammenheng, altså om hvorvidt utroskap, uavhengig av kjønn, gir grunnlag for å påberope seg berettiget harme.
DB170308 Vi heller mer mot å gjenoppta den evige diskusjonen om hvorfor vegetarmat absolutt må ligne på kjøtt og ikke kan ligne på seg selv - men det er før vi smaker.
DB170308 Diskusjonen om barnetrygden og prisen på barnehage har forutsigbart nok fått mye omtale.
AP170308 Presidentskapet ga seg ikke i diskusjonen med EOS-utvalget før EOS-utvalget gikk til det uvanlige skritt å sende en såkalt særmelding direkte til Stortinget, for å alarmere Stortinget om nødvendigheten av lovhjemmel.
AA170308 I utlandet finner du den samme diskusjonen , i tillegg til spørsmålet om hva de digitale gigantene Facebook og Google har tenkt å gjøre for å begrense distribusjonen av innhold uten snev av fakta på sine plattformer.
VG170307 - Likevel kan man diskutere om regelverket i seg selv er et justismord, den diskusjonen forstår jeg fullt og helt.
DB170307 Når Aps justispolitiker løfter diskusjonen om styrking av beredskapen mot terror til et allment angrep på regjeringens justispolitikken, tar jeg det som et uttrykk for desperasjon.
DA170307 Naboene var ikke varslet om pressekonferansen på forhånd, og reagerte kraftig på at de ikke var involvert i diskusjonen i forkant.
AA170307 Har fulgt med på diskusjonen om superbuss, og kostnadene ved å bygge om holdeplassene.
DB170305 Utvalget burde gått dypere inn i diskusjonen av alternative tiltak for å ivareta hensynet til etterlatte pensjonister.
DB170302 Silvio Berlusconis salg av San Siro-gigantene til det kinesiske selskapet Sino-Europe Sports i mars, ga en god grunn, eller unnskyldning, til å utsette diskusjonen om Donnarummas nye femårskontrakt.
DB170302 - At Graham, som har vært veldig markant i flere høringer, snakker om dette, bidrar til å løfte diskusjonen og gir den momentum, sier Romarheim.
BT170302 Vi må ta diskusjonen der.
BT170302 Vi må ta diskusjonen der.
DB170301 Det er høyst tvilsomt om siste ord i denne diskusjonen er sagt.
DA170301 Han mener det er påfallende at ikke flere er villige til å ta diskusjonen etter flere år hvor de normene som skaper høy sosial tillit, er blitt fremhevet som grunnlaget for den norske modellen.
DA170301 Det handler om diskusjonen om hva som er « det store norske vi », mener Isaksen.
AP170301 Erling Fæste ved Kriminalomsorgen region Sør sier man nå vil ta opp diskusjonen på ny.
AA170301 Naboene ble ikke varslet om pressekonferansen på forhånd, og reagerte dessuten kraftig på at de heller ikke denne gangen ble tatt med i diskusjonen i forkant.
VG170228 Med en bronse hun har jobbet så hardt for i boks, sørget Heming-løperen i praksis for å parkere diskusjonen om egen plass på stafettlaget.
VG170228 Ektemannen til Herrem, Steffen Stegavik, har flere landskamper for Norge, og har også kastet seg inn i diskusjonen . @fscheie1 @SFredriksen @dbirkelund Hvorfor ikke legge seg flat med en gang.
SA170228 Statssekretær Tore Vamraak ( H ) i finansdepartementet opplyser at diskusjonen om den aktive forvaltningen av oljefondet først vil bli vurdert neste år. ( ©NTB ) ¶
SA170228 KrF avviser ikke en økning i aksjeandelen, men ønsker mer informasjon før de gjør seg opp en mening om aktiv forvaltning, mens Arbeiderpartiet opplyser at de er åpen for diskusjonen .
SA170228 Forfang-saken har blåst liv i diskusjonen om hopperne er farlig tynne - som da Sven Hannawald holdt på tidlig på 2000-tallet.
DN170228 - Ville dette vært lettere å kommunisere dersom det forelå et referat der det fremkom at disse diskusjonene allerede hadde vært oppe og markedet dermed tidligere hadde kunnet tilpasse seg at diskusjonen var høyere oppe på agendaen ?
DB170228 Også samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen kastet seg på i diskusjonen
DB170228 Men det ligger mer bak diskusjonen om E8 og det tilspissede forholdet mellom Nitteberg og statsråden.
DB170228 Boikott-trusler og « Pravda » ¶ Diskusjonen om E8 og avisa Nordlys eskalerte voldsomt i slutten av januar, da Nordlys skrev at statssekretær i Samferdselsdepartementet, Tom Cato Karslen, ikke kunne garantere at utbyggingen var med i regjeringens forslag til NTP.
BT170228 Forfang-saken har blåst liv i diskusjonen om hopperne er farlig tynne - som da Sven Hannawald holdt på tidlig på 2000-tallet.
AP170228 Diskusjonen om falske nyheter er også en tøff kamp om hvem som skal sette dagsorden.
AP170228 Diskusjonen om falske nyheter er også en tøff kamp om hvem som skal sette dagsorden.
AP170228 Forfang-saken har blåst liv i diskusjonen om hopperne er farlig tynne - som da Sven Hannawald holdt på tidlig på 2000-tallet.
AA170228 Statssekretær Tore Vamraak ( H ) i finansdepartementet opplyser at diskusjonen om den aktive forvaltningen av oljefondet først vil bli vurdert neste år. ( ©NTB ) ¶
AA170228 KrF avviser ikke en økning i aksjeandelen, men ønsker mer informasjon før de gjør seg opp en mening om aktiv forvaltning, mens Arbeiderpartiet opplyser at de er åpen for diskusjonen .
VG170227 Utgangspunktet for denne diskusjonen i Norge og i flere andre europeiske land er en bekymring over demografiske endringer som følge av innvandring.
DB170227 - Vi er nok ensomme om dette, men jeg føler meg trygg på den diskusjonen vi har hatt.
AP170227 Den etiske diskusjonen dreier seg imidlertid i hovedsak om kimærer som er laget med embryonale celler fra ulike arter, spesielt med kombinasjonen menneske-dyr.
VG170226 Søppelskandalen i Oslo gir nytt liv til denne diskusjonen : Er Veireno det ene sorte fåret i en flokk av skinnende hvite lam ?
DB170226 Den diskusjonen legger Weng gjerne død med en eneste gang.
BT170225 Fra utlandet har jeg sett med undring på diskusjonen om hva som er norsk kultur.
VG170224 Men det kan ende i katastrofe og derfor fortjener diskusjonen det største alvor.
DB170224 - Men Mikko var god på trening, og da er det fair at han ble med i diskusjonen .
DB170224 Nå må de ta del i diskusjonen om hvordan Norge skal komme seg helskinnet gjennom den teknologiske revolusjonen som nå skyller innover oss.
DB170224 Läckbergs eksmann, Martin Melin, kastet seg for øvrig inn i diskusjonen på ironisk vis, med følgende kommentar : « Ser manipulert ut ».
AA170224 Men Camilla Brückner, direktør for UNDPs nordiske representasjonskontor, er glad for at diskusjonen i stor grad handlet om langsiktige planer.
AA170223 Men det må vi for det første tåle, for terroren hører selvsagt hjemme i denne diskusjonen .
AA170223 juli inn i denne diskusjonen .
AA170223 juli hører hjemme i denne diskusjonen .
VG170222 Jeg tror vi er tjent på å ta den diskusjonen mellom landene, altså mellom oss og Sverige, og ikke i mediene, sier Skogstad.
SA170222 Northug ville ikke gi seg inn i diskusjonen på Vidar Løfshus' kommentar - som Skiforbundet senere beklaget - om TV 2 og Therese Johaug-saken.
FV170222 Northug ville ikke gi seg inn i diskusjonen på Vidar Løfshus' kommentar - som Skiforbundet senere beklaget - om TV 2 og Therese Johaug-saken.
DB170222 Diskusjonen går blant annet om voksne menn som har forhold med gutter så unge som 13 år.
DB170222 - Når regjeringen har gjort det tydelig at fylkene og kommunene selv kan ta diskusjonen , og de folkevalgte sier nei, så blir det likevel brukt tvang.
DB170222 Diskusjonen om fordelingen av studieplasser mellom realfag og humaniora skal vi ikke blande oss inn i, og den er vel også langt på vei avsluttet.
DB170222 Senere i diskusjonen skrev hun « vi kommer ikke til å la oss kue av religion eller autoritære retninger uten å ta til voldelig motmæle ».
DB170222 Ajkic ble selv tagget i Facebook-tråden i går, men valgte å stå utenfor diskusjonen .
BT170222 Northug ville ikke gi seg inn i diskusjonen på Vidar Løfshus' kommentar - som Skiforbundet senere beklaget - om TV 2 og Therese Johaug-saken.
AP170222 Northug ville ikke gi seg inn i diskusjonen på Vidar Løfshus' kommentar - som Skiforbundet senere beklaget - om TV 2 og Therese Johaug-saken.
AA170222 Man kan ikke komme med unnskyldninger dagen etter hver gang man sier noe andre ikke liker, sier Ajkic, som selv valgte å stå utenfor diskusjonen .
DB170221 Men at diskusjonen gjenstår er positivt, for vi er blitt tvunget til å anerkjenne utfordringene rundt et nådeløst dopingregelverk og et stadig sterkere antidopingarbeid, mener TV 2-kommentatoren.
DB170221 Under den høylytte diskusjonen med 59-åringen tok Torrez fram mobiltelefonen sin for å filme.
DA170221 Vi er midt i diskusjonen om driftsmodell nå, sier Dag Mossige ( Ap ).
AP170221 - Folket sa nei, men mye av diskusjonen gikk på følelser.
AA170221 Lavrov sier Minsk-overensstemmelsen må være i sentrum for diskusjonen , og forteller at Russland har invitert svenske politikere til å reise til Krim " for å se med egne øyne hva som faktisk pågår der ".
AA170221 Jeg savner turene på hullete veier, møte mennesker på hurtigbåten, delta i diskusjonen om ferjer og hvordan vi skal få de beste videregående skolene i Trøndelag.
SA170220 - Hun er absolutt med i diskusjonen , sier Berger, som også påpeker at landslagsledelsen må forholde seg til de økonomiske realitetene.
AP170220 - Hun er absolutt med i diskusjonen , sier Berger, som også påpeker at landslagsledelsen må forholde seg til de økonomiske realitetene.
DN170219 Diskusjonen er alt annet enn lystbetont.
DA170219 Da eksploderte saken : Nordlys-redaktøren blandet seg inn i diskusjonen , harde ord falt på Facebook, og etter dette skrev store deler av Presse-Norge indignerte ledere om justisministeren som tok til orde for boikott av en fri avis, bare fordi han ikke likte vinklingen.
VG170218 Da diskusjonen om sammenslåing først begynte i Hjelmeland i 2014 ønsket ordførere fra nabokommunene å holde møtene bak lukkede dører.
DB170217 De mener den offentlige diskusjonen i Norge ikke står i stil til hverken virkeligheten slik de selv forstår den eller slik den oppfattes av de som faktisk har kontakt med Russland.
DB170217 Selv dette enkle faktum ble ikke nevnt før litt uti diskusjonen », skriver han.
DB170217 Rolness er også kritisk til diskusjonen om en 50 år gammel somalisk kvinne var verdt å bruke integreringspenger på.
DB170217 - Det blir jo nevnt i diskusjonen .
VG170216 Den vanskelige sfæren oppstår i de ulike gråsonesjatteringene, og her er det diskusjonen har stått.
DB170216 Vi som står bak denne kronikken har forskjellig ståsted, men vi reagerer samlet på å innsnevre diskusjonen om økonomi til markedsverdi eller konkurransekraft.
DA170216 Et utvalg med norske og utenlandske eksperter fikk i september jobben med å granske medisinbruken i norsk langrenn etter at diskusjonen skjøt fart da Martin Johnsrud Sundby ble dømt for feil bruk av astmamedisin.
DB170215 Da Ståle Solbakken og Ole Gunnar Solskjær takket høflig nei til jobben, var det ett norsk navn som stadig dukket opp i diskusjonen : ¶
SA170214 diskusjonen med Forsand og Sandnes med tanke på hennes rolle i forbindelse med Ryfastprosjektet », skriver Eimund Garpestad.
DB170213 Hun var plassert ved siden av Trudeau, og åpnet diskusjonen etter at de to mennene hadde talt, skriver NTB.
BT170213 Hun ble plassert ved siden av Trudeau, og åpnet diskusjonen etter at de to mennene hadde kunngjort en felles innsats for å fremme kvinner i næringslivet.
AP170213 Hun ble plassert ved siden av Trudeau, og åpnet diskusjonen etter at de to mennene hadde kunngjort en felles innsats for å fremme kvinner i næringslivet.
AA170213 Hun ble plassert ved siden av Trudeau, og åpnet diskusjonen etter at de to mennene hadde kunngjort en felles innsats for å fremme kvinner i næringslivet.
AA170213 Og du har vett til å ikke blande ditt eget slurv inn i diskusjonen om digitalt grenseforsvar og mitt personvern.
AA170212 Brelin avviser at diskusjonen handler om fastlegenes egeninteresse eller at de ønsker å hegne om sitt område.
DA170211 - Det er hyggelig å bli nevnt i den diskusjonen , sier Bergstø.
DA170211 I mindre grad har diskusjonen handlet om kapittelet om masseødeleggelsesvåpen, selv om dette temaet aldri før har fått slik spesifikk omtale i en fokusrapport.
VG170210 - Jeg har mine synspunkter, men akkurat under et VM så vet jeg at hvis jeg går inn i diskusjonen og « erklærer krig » så bruker jeg så utrolig mye energi på det som jeg heller kunne brukt i løypa.
DB170210 - Når ting har blitt som de har blitt, tror jeg det er klokest å holde seg unna den diskusjonen og fokusere på det vi kan gjøre noe med, nemlig å gå gode skirenn, tilføyer han.
DB170210 Bak diskusjonen skjulte det seg en politisk kamp mellom den norske IBU-presidenten Anders Besseberg og hans utfordrer til vervet ; den kanadiske legen Jim Carrabree.
DB170210 - Den diskusjonen skal vi ta på kongressen, sier Kristiansen.
DB170210 orholdet mellom innvandringens omfang og sammensetning og velferdsstatens bærekraft har ligget i bånn for norsk innvandringspolitikk helt siden myndighetene innførte innvandringstoppen på 70-tallet, men det har ikke vært formulert så tydelig, og politikere har hatt en tendens til å skygge unna den diskusjonen .
DB170210 Da er det bedre å få et best mulig kunnskapsgrunnlag som flest mulig stoler på som utgangspunkt for den offentlige diskusjonen .
DB170210 » Dermed får vi reportasjer som bare nevner « gradert uføretrygd»-premisset i forbifarten uten å poengtere hva det innebærer for diskusjonen , og som helt eksplisitt sier at det er 1.000 som får sin tilgang på AAP halvert ( i første omgang ), når det korrekte er at Ap antar det er 1.000 personer pr. år som vil nå 2-års-grensen og vil kvalfisere for jobbgarantien.
DB170210 Strengt tatt er nå den viktigste delen av diskusjonen over.
BT170210 Hvis diskusjonen om kommunesammenslåing, og bruk av tvang, tilspisser seg, vil det spørsmålet komme enda høyere på dagsorden.
SA170209 - Hvis diskusjonen om kommunesammenslåing, og bruk av tvang, tilspisser seg, vil distriktspolitikk komme enda høyere på dagsordenen.
FV170209 Også naboenes advokat Harald Stabell er svært kritisk til at naboene heller ikke denne gangen er blitt tatt med i diskusjonen i forkant.
BT170209 Jeg vet ikke med deg, men dette millenniumsbarnet er veldig spent på hvordan diskusjonen ender.
BT170209 Også naboenes advokat Harald Stabell er svært kritisk til at naboene heller ikke denne gangen er blitt tatt med i diskusjonen i forkant.
AP170209 - Hvis diskusjonen om kommunesammenslåing, og bruk av tvang, tilspisser seg, vil distriktspolitikk komme enda høyere på dagsordenen.
AA170209 Hvis diskusjonen om kommunesammenslåing, og bruk av tvang, tilspisser seg vil det spørsmålet komme enda høyere på dagsorden.
AA170209 Også naboenes advokat Harald Stabell er svært kritisk til at naboene heller ikke denne gangen er blitt tatt med i diskusjonen i forkant.
SA170208 Mener Norges Håndballforbund ( NHF ) forsøker å « snu bevisbyrden » i diskusjonen om den omstridte millionstøtten.
DN170208 På YouTube var det på det meste mer enn 136.000 personer som fulgte diskusjonen , men argumentene og spørsmålene ble også fulgt på Facebook, en rekke nyhetstjenester på nett og på flere tv-stasjoner.
DB170208 Bokstavene som avgjør Johaug-saken ¶ Diskusjonen rundt dopingmerket på Trofodermin-pakningen utgjorde en svært sentral rolle under Therese Johaugs høring på Ullevaal Stadion for to uker siden.
DB170208 Diskusjonen og informasjonen flyter fort lettere når menn kan diskutere dette seg imellom, mener Plan.
AP170208 På YouTube var det på det meste mer enn 136.000 personer som fulgte diskusjonen , men argumentene og spørsmålene ble også fulgt på Facebook, en rekke nyhetstjenester på nett og på flere tv-stasjoner.
AP170208 Mener Norges Håndballforbund ( NHF ) forsøker å « snu bevisbyrden » i diskusjonen om den omstridte millionstøtten.
AA170208 På YouTube var det på det meste mer enn 136.000 personer som fulgte diskusjonen , men argumentene og spørsmålene ble også fulgt på Facebook, en rekke nyhetstjenester på nett og på flere tv-stasjoner. ( ©NTB ) ¶
VG170207 Hva vil det politiske flertallet gjøre for å sikre au pairenes rettsikkerhet i fremtiden ? Diskusjonen om hvorvidt au pair-ordningen er fordekt arbeid eller kulturutveksling har pågått over lengre tid.
DN170207 - Midt i diskusjonen om « fake news » og « alternative fakta » må det ikke skapes et inntrykk av at NRK er politisk styrt, poengterte han under høringen om regjeringens stortingsmelding « Et moderne og fremtidsrettet NRK - finansiering og innholdsplikter » tirsdag.
DB170207 Så svevde Anette Sagen ned til 174,5 meter og avsluttet på elegant vis diskusjonen om hvem som egnet seg for denne sporten.
DB170207 Neville ble seinere invitert til å ta diskusjonen på Arsenal Fan TV for å få fram sine synspunkter om Wenger, og Sky Sports-eksperten skrev seinere på Twitter at han « med glede » ville vært gjest i programmet.
DB170207 Men diskusjonen om eggdonasjon er spesielt betent for regjeringen, opplyste helsepolitisk talsperson Tone W.
DA170207 Tre uker ut i Donald Trumps presidentskap går diskusjonen : Er The Donald tidenes drittsekkpresident ?
AP170207 Diskusjonen gikk gjennom hele 90-tallet.
DN170206 Foto : Saul Loeb/AFP photo/NTB scanpix ¶ Diskusjonen om oljealderen går mot slutten har nådd nye høyder de siste årene som følge av blant annet kraftig prisfall på fornybar energi og Parisavtalens krav om store kutt i CO₂-utslippene.
AP170206 - Stortinget må vise lederskap i diskusjonen om digitalt grenseforsvar, sier generalløytnant, sjef for Etterretningstjenesten.
AP170206 Han mener Stortinget må vise « lederskap » i diskusjonen om digitalt grenseforsvar.
DB170205 Nytun hevder at denne diskusjonen er mer moralsk etisk enn medisinsk.
VG170204 Pål Golberg gikk seg trolig ut av diskusjonen etter et svakt NM, hvor han endte på 41. plass på 15 kilometer klassisk.
VG170204 NRK-ekspert Odd-Bjørn Hjelmeset mente tidligere denne uken at Håvard Solås Taugbøl hadde prestert nok til å være med i diskusjonen , men tvilte på om det var nok til å bli med til VM.
BT170204 I en prat med våre generelt meget oppegående, beleste og bereiste naboer, kom diskusjonen inn på idrett.
AP170204 Diskusjonen sklir så fort ut.
VG170203 Ifølge epostene skal Beckham ha støttet « bli»-gruppen i diskusjonen om skotsk selvstendighet da den kampanjen pågikk i 2014.
SA170203 De fleste fikk med seg diskusjonen om statsbudsjettet for 2917, der disse avgiftene ble satt opp.
SA170203 De fleste fikk med seg diskusjonen om statsbudsjettet for 2917, der disse avgiftene ble satt opp.
DB170203 - Nils Johan og jeg har startet diskusjonen . Èn ting er sikkert : Jeg vil ha en norsk assistent som kjenner spillerne i dag.
AP170203 Aftenposten anslo da, basert på samtaler med sentrale politikere i de fire partiene som står bak kommunereformen, at 15 - 20 navngitte kommuner var med i diskusjonen på Stortinget om å bli overstyrt av stortingsflertallet.
AA170203 De siste ukene har det vært lite fremskritt å spore i den politiske diskusjonen , og Tshisekedis dødsfall gjør at det er usikkert hva som skjer med samtaler som allerede var planlagt.
DB170201 Lars har vært veldig bra i den diskusjonen .
DB170201 Ser vi på utviklingstrekkene rundt oss, er det imidlertid lite som tyder på at vi slipper unna den diskusjonen .
AP170201 Senterpartiets nestleder Anne Beathe Tvinnereim vil gjerne fortsette diskusjonen om en kommentar jeg skrev i Aftenposten 22. januar - « Kan det dukke opp en norske Trump ? » - der Senterpartiet sto omtalt i én setning.
DN170131 - Diskusjonen handler om hvem det er som rekrutteres inn i utdannelsen.
DB170131 Han meldte seg ut av diskusjonen etter noen møter med NFF.
DB170131 Jeg skal ikke snakke for alle norskpakistanere, men ut fra min krets og det jeg hører vil jeg si at minst 70 prosent av dem ser på kaste som viktig i denne diskusjonen .
DB170131 Den diskusjonen var umulig å ta, han kunne ikke begrunne påstandene sine eller forsvare seg på en forståelig måte.
DB170131 Å trekke inn Anders Behring Breivik i diskusjonen om den historiske nazismen blir også et mistak, ut fra den enkle grunn at han lever og handlet under helt andre historiske og ideologiske forutsetninger enn nazistene på 30- og 40-tallet.
AP170131 Men Rausch understreker at endringen i regelverket er basert på den større diskusjonen om kjønnsidentitet som pågår i det amerikanske samfunnet.
DN170130 Diskusjonen om arveavgift har fått ny giv etter at Arbeiderpartiet presenterte sin skatteplan for de neste fire årene.
DB170130 Jeg håper i hvert fall jeg er med i diskusjonen på det laget.
DB170130 - Etter VM i Frankrike vil diskusjonen om de mange sluttspillene ennå en gang bli reist.
DB170130 - Den diskusjonen er jeg ikke interessert i.
DB170130 Reaksjoner og protester på sosiale medier har haglet hele helga, og noen av verdens største stjerner har også valgt å ta del i diskusjonen .
SA170129 Diskusjonen rundt digital overvåking av pasienter og eldre har handlet mye om hva som er best og mest økonomisk.
DN170128 Men den store ulvedebatten uteble under diskusjonen om partiets årsberetning, skriver Hedmark Arbeiderblad.
BT170128 Dette bildet er fra Norsk Redaktørforenings høstmøte i fjor, der Facebooks Patrick Walker deltok i diskusjonen om det mye omtalte Vietnambildet Facebook hadde sensurert.
DN170126 I Bergen har diskusjonen rundt Rema og Hansa gått hett for seg.
BT170126 Institusjoner som bibliotek og museer har et faglig grunnlag for virksomheten sin, og vi mener at denne fagligheten er det beste utgangspunktet for diskusjonen om kulturarv som mange nå ønsker.
AP170126 Uttalelsene falt da Tolstoj kommenterte diskusjonen om hva som skal skje med den store, vakre St.
SA170125 Den diskusjonen er den samme i Sverige, for ganske få idrettsutøvere gjennomfører slike kurs, sier Hård.
SA170125 Den diskusjonen er den samme i Sverige, for ganske få idrettsutøvere gjennomfører slike kurs, sier Hård.
FV170125 Den diskusjonen er den samme i Sverige, for ganske få idrettsutøvere gjennomfører slike kurs, sier Hård.
FV170125 Den diskusjonen er den samme i Sverige, for ganske få idrettsutøvere gjennomfører slike kurs, sier Hård.
DB170125 Mandag kastet også hovedrolleinnehaver Dennis Quaid seg inn i diskusjonen .
BT170125 Den diskusjonen er den samme i Sverige, for ganske få idrettsutøvere gjennomfører slike kurs, sier Hård.
BT170125 Den diskusjonen er den samme i Sverige, for ganske få idrettsutøvere gjennomfører slike kurs, sier Hård.
AP170125 Den diskusjonen er den samme i Sverige, for ganske få idrettsutøvere gjennomfører slike kurs, sier Hård.
DB170123 Direktør Marit Zahl Jonassen i Kontoret for Voldsoffererstatning sier de forholder seg til oppdraget de har fått, og vil ikke mene noe om diskusjonen politikerne mellom.
AP170123 Aftenposten anslo da, basert på samtaler med sentrale politikere i de fire partiene som står bak kommunereformen ( Høyre, Frp, Venstre og KrF ) at 15 - 20 navngitte kommuner var med i diskusjonen på Stortinget om å bli overstyrt av stortingsflertallet.
AP170123 Aftenposten anslo da, basert på samtaler med sentrale politikere i de fire partiene som står bak kommunereformen ( Høyre, Frp, Venstre og KrF ) at 15 - 20 navngitte kommuner var med i diskusjonen på Stortinget om å bli overstyrt av stortingsflertallet.
AP170122 - Ap-ledelsen var stille, helt anonyme, da diskusjonen gikk som høyest, sier hun.
DB170121 Det i seg selv er en interessant historie nå som diskusjonen går rundt hvert eneste barne - og juniorrenn om viktigheten av å redusere jaget på antall ski og rådyr, høyfluorisert supersmøring.
AP170121 Foruten selve innsettelsesseremonien og talen, gikk diskusjonen om hvor mange som egentlig hadde møtt opp for å overvære begivenheten.
AP170121 FOTO : Gorm Kallestad / NTB Scanpix ¶ Diskusjonen om sysselsetting og arbeidsledighet mellom regjeringspartiene og Arbeiderpartiet, senest i spørretimen i Stortinget og i Politsk kvarter i NRK denne uken, har utviklet seg til en tallek.
DB170120 I en kronikk i Aftenposten i sommer, sammenliknet undertegnede sammen med flere kolleger den rådende klimadiskusjonen med diskusjonen før vi fikk røykeloven : Et flertall av Norges befolkning var negative til røykeloven da den ble innført i 2004 ; i dag tas fordelene den fører med seg som en selvfølge.
AP170120 I diskusjonen om juryordningen har mange glemt at det store flertall av straffesaker også i dag avgjøres av en meddomsrett.
DN170119 Jeg tror ikke diskusjonen om videre rentekutt er aktuell for Norges Bank, sier han.
BT170119 Både politikere og kommentatorer tolker diskusjonen som en ren konflikt mellom folk og elite, mellom distrikt og by.
SA170118 Nå går diskusjonen igjen, og selv om en del fortsatt vil rive, er det også muligheter for å utnytte den gamle kirken til det beste for mennesker og miljø på Ålgård.
SA170118 - Men det er diskusjonen med den aktuelle kandidaten som vil avgjøre hvor vi ender med betingelsene.
FV170118 - Men det er diskusjonen med den aktuelle kandidaten som vil avgjøre hvor vi ender med betingelsene.
DB170118 ¶ KRITISK : Torgeir Micaelsen, Aps helsepolitiske talsmann, synes det er uholdbart at Høyre utsetter diskusjonen om eggdonasjon til sitt landsmøte.
DB170118 Trøen ( H ) i partiet legger ikke skjul på at særlig diskusjonen om eggdonasjon er vanskelig.
BT170118 - Men det er diskusjonen med den aktuelle kandidaten som vil avgjøre hvor vi ender med betingelsene.
AP170118 Hun ønsket derfor å ta diskusjonen med hele rådet.
AP170118 - Men det er diskusjonen med den aktuelle kandidaten som vil avgjøre hvor vi ender med betingelsene.
SA170117 Det vårt Vestlandet trenger er at diskusjonen om grønt skifte ikke løsrives fra olje og energipolitikk.
FV170116 Diskusjonen endte med en lovendring, og Karmel-instituttet ble fjernet fra listen over organisasjoner som kan motta skattefrie gaver.
FV170116 Diskusjonen endte med en lovendring, og Karmel-instituttet ble fjernet fra listen over organisasjoner som kan motta skattefrie gaver.
DN170116 Diskusjonen om økte forskjeller, populisme og velgeropprør i land som USA og Storbritannia danner bakteppe for diskusjonene på Voksenåsen i Oslo.
AP170116 Parallelt med den manglende utbetalingen går diskusjonen om pengene som HV-soldater og befal får, for å stille på øvelser, er å regne som kompensasjon, lønn eller vederlag.
AP170116 Om diskusjonen om ansatte eller frivillige sier han at innsatsstyrkene er å regne som semiprofesjonelle, at det uansett handler om lønnsutbetalinger, og at det korrekte begrepet om summene er « godtgjørelser ».
AP170116 Parallelt med den manglende utbetalingen går diskusjonen om pengene som HV-soldater og befal får, for å stille på øvelser, er å regne som kompensasjon, lønn eller vederlag.
AP170116 Om diskusjonen om ansatte eller frivillige sier han at innsatsstyrkene er å regne som semiprofesjonelle, at det uansett handler om lønnsutbetalinger, og at det korrekte begrepet om summene er « godtgjørelser ».
AP170115 Vi må ta på alvor at vi må starte diskusjonen om løsninger for en sånn situasjon, sier han og påpeker at dagens stønader organiseres « gjennom en jungel av støtteordninger og et stort byråkrati. » - Litt karikert kan en si at det er en heldagsjobb for sosialklienter å være avhengig av dette systemet, sier han.
AP170115 Karin Hindsbo, direktør for kunstmuseet KODE i Bergen, mener vi må bruke muligheten diskusjonen om en kulturkanon gir oss til å trekke frem kunstverk som ikke er like kjent som de store, klassiske verkene.
SA170114 I den diskusjonen er blant andre Bjørnestad Skar, Høsflot Klæbo, Emil Iversen, Finn Hågen Krogh, Eirik Brandsdal, Pål Golberg og Ola Vigen Hattestad for å nevne noen navn.
SA170114 I den diskusjonen er blant andre Bjørnestad Skar, Høsflot Klæbo, Emil Iversen, Finn Hågen Krogh, Eirik Brandsdal, Pål Golberg og Ola Vigen Hattestad for å nevne noen navn.
BT170114 I den diskusjonen er blant andre Bjørnestad Skar, Høsflot Klæbo, Emil Iversen, Finn Hågen Krogh, Eirik Brandsdal, Pål Golberg og Ola Vigen Hattestad for å nevne noen navn.
AP170114 De må få ideene sine på bordet, og få dem vurdert og tatt med i diskusjonen , sier Mexico-eksperten.
AP170114 De må få ideene sine på bordet, og få dem vurdert og tatt med i diskusjonen , sier Mexico-eksperten.
AP170114 Diskusjonen ble imidlertid raskt lagt død da daværende sjef for sikkerhetstjenesten FSB holdt en pressekonferanse der han sa at videoen var ekte og at det var riksadvokaten som var blitt filmet.
AP170114 Det nærmer seg slutten for den årelange diskusjonen om politiets struktur.
AP170114 I den diskusjonen er blant andre Bjørnestad Skar, Høsflot Klæbo, Emil Iversen, Finn Hågen Krogh, Eirik Brandsdal, Pål Golberg og Ola Vigen Hattestad for å nevne noen navn.
AP170114 I den diskusjonen er blant andre Bjørnestad Skar, Høsflot Klæbo, Emil Iversen, Finn Hågen Krogh, Eirik Brandsdal, Pål Golberg og Ola Vigen Hattestad for å nevne noen navn.
DB170113 januar » i ganske store bokstaver, og har egentlig ikke så lyst til å blande seg inn i denne diskusjonen , men en fotballmann er nå engang en fotballmann.
AP170113 Det finnes gode argumenter for begge standpunkt, og jeg er opptatt av at det er viktig at disse spørsmålene diskuteres grundig, og at man ikke forenkler diskusjonen .
DN170112 Ambassaden setter diskusjonen om rakettforsvar i sammenheng med andre forsvarspolitiske hendelser den siste tiden.
BT170112 Om diskusjonen handler om virkemidler, havner den fort på løsningen de mest liberale rusliberalerne ønsker seg : Legalisering.
BT170112 Problemet med diskusjonen er at den vil være preget av emosjonelle argumenter.
AP170112 Han opplever imidlertid ikke diskusjonen som har pågått mellom skaterne og de andre rullegruppene som en konflikt.
AP170112 Vi har bestemt oss for at dette er en så viktig debatt at vi ønsker at diskusjonen skal gå i partiet helt frem til landsmøtet, sier leder i programkomiteen Torbjørn Røe Isaksen.
AP170112 - I diskusjonen rundt eggdonasjon er det delte meninger i Høyre.
AP170112 Ambassaden setter diskusjonen om rakettforsvar i sammenheng med andre forsvarspolitiske hendelser den siste tiden.
AP170112 Og det er vel her mye av diskusjonen ofte ligger.
DB170111 Det er av vesentlig betydning at møtene inneholder diskusjon av saker / tema hvor det ennå ikke er tatt beslutning, slik at den strategiske diskusjonen kommer i forkant av beslutninger.
BT170111 Dette bildet er fra Norsk Redaktørforenings høstmøte i fjor, der Facebooks Patrick Walker deltok i diskusjonen om det mye omtalte Vietnambildet Facebook hadde sensurert.
AP170110 - Når diskusjonen om en mulig norsk kulturkanon nå er blitt reist, er det viktig å vise frem bredden i norske forfatterskap og vår kulturhistorie, sier programsjef ved Nasjonalbiblioteket, Eline Skaar Kleven.
DB170109 Det må være mulig å kunne ha to tanker i hodet på en gang, og ikke se på denne diskusjonen som svart/hvitt der enten alle er mørkemenn eller ingen er det.
AP170109 Fakta : Fakta om oljeutvinning i Lofoten, Vesterålen og Senja ¶ Diskusjonen om hvorvidt det skal åpnes for oljeboring i havområdene utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja, har rast siden midten av 1970-tallet.
AP170109 Fakta : Fakta om oljeutvinning i Lofoten, Vesterålen og Senja ¶ Diskusjonen om hvorvidt det skal åpnes for oljeboring i havområdene utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja, har rast siden midten av 1970-tallet.
AP170109 Fakta : Fakta om oljeutvinning i Lofoten, Vesterålen og Senja ¶ Diskusjonen om hvorvidt det skal åpnes for oljeboring i havområdene utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja, har rast siden midten av 1970-tallet.
AP170108 Diskusjonen rundt disse stoffene har helt klart elementer av politikk ved seg, sier han. − Når det gjelder psykedelia, for eksempel LSD, er det en sterk tradisjon på verdensbasis å bruke dem mot psykiske lidelser, både ved psykose og rusmisbruk.
AP170108 Diskusjonen rundt disse stoffene har helt klart elementer av politikk ved seg, sier han. − Når det gjelder psykedelia, for eksempel LSD, er det en sterk tradisjon på verdensbasis å bruke dem mot psykiske lidelser, både ved psykose og rusmisbruk.
AP170107 Jeg synes i alle fall vi skal ta diskusjonen om å tillate sæddonasjon til enslige kvinner, sier Høyres Tone W.
AP170107 Jeg synes i alle fall vi skal ta diskusjonen om å tillate sæddonasjon til enslige kvinner, sier Høyres Tone W.
DB170106 - Jeg er stolt over å bli nevnt i diskusjonen om ansettelse av norsk landslagssjef.
DB170106 Hun påpeker at dette går rett inn i diskusjonen om hvor mye insentiver betyr for om folk deltar i arbeidslivet.
DB170105 De økonomiske interessene til grunneiere, og en stor og utbredt jakttradisjon som er blitt en populær og sentral sosial arena, er en tung faktor i diskusjonen .
BT170105 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener prosessen og diskusjonen er det mest sentrale, og håper det vil munne ut i en felles offentlig samtale.
BT170105 Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen ( H ) mener prosessen og diskusjonen er det mest sentrale, og håper det vil munne ut i en felles offentlig samtale.
DB170104 - Jeg er stolt over å bli nevnt i diskusjonen om ansettelse av norsk landslagssjef.
DB170104 Dagbladet har vært i kontakt med Trond Espen Seim som sier han « takker høflig nei til å kommentere », og lar Carsten Bjørnlund ta diskusjonen .
AP170104 ) Også på Facebook har mange engasjert seg i diskusjonen rundt dette.
DB170103 Med det som utgangspunkt vil diskusjonen om nødvendig likebehandling kunne gjøres enklere.
DN170102 Hurt svarte med å si at « det er sant alt sammen », ifølge både Hurts Facebook-oppdatering og et medlem av Trumps overgangsteam, som var til stede under diskusjonen og som Politico har snakket med.
AP170102 - Først og fremst tror jeg diskusjonen rundt kirken, blant annet i forbindelse med skillet fra staten fra nyttår, har ført til økt bevisstgjøring rundt kirkemedlemskapet.
DB170101 Det spørs om diskusjonen legges død med det utsagnet.
FV161221 - Den diskusjonen vi har hatt i sommer og høst har etterlatt noen spørsmål.
AP161219 - Jeg tror det er inne i diskusjonen om boligprisene.
AP161219 - I tillegg må vi inn i den litt vanskelige diskusjonen om hva en undervisningstime egentlig er.
BT161217 Det er hjemme hos-debatt, på YouTube, og Espedal leser et forbitret innlegg i den langdryge diskusjonen om virkelighetslitteraturen.
AP161211 - I fjor var det solidaritet som preget diskusjonen , nå handler alt om å stenge folk ute.
AP161211 - Hele diskusjonen avslører hvor lite tillit det er mellom landene, sier hun.
AP161207 Argumentene er vanskelig å være uenig i, men så generelle at diskusjonen blir fullstendig poengløs.
AP161122 Fremfor å få til en ordentlig samtale om hva som er akseptabel språkbruk for en statsråd, har NOAS avsporet diskusjonen og gitt Listhaug, Fremskrittspartiet og dets meningsfeller en gavepakke, skriver hun.
SA161121 Fotballforbundet har også opplevd noe lignende, rundt diskusjonen om pengebruk og åpenhet.
AP161121 Fotballforbundet har også opplevd noe lignende, rundt diskusjonen om pengebruk og åpenhet.
AP161119 Russisk kulturdebatt på liv og død ¶ Diskusjonen om Ivan den grusomme er et av mange eksempler på hvordan Russlands historie nå blir omskrevet.
AP161119 Diskusjonen splitter også moderate og konservative tilhengere av Putin.
SA161114 Øvelsen ble testet under ungdoms-OL på Lillehammer forrige sesong, og nå kan diskusjonen om å innføre det på seniornivå komme.
AP161114 Øvelsen ble testet under ungdoms-OL på Lillehammer forrige sesong, og nå kan diskusjonen om å innføre det på seniornivå komme.
AP161106 Jeg er lei av at vi fortsatt har den evige diskusjonen om abort, enda jeg bare er 14.
AP161024 Den interessante diskusjonen er : Gitt et fagområdes egenart, hva er det fagets relevans for samfunnet ?
AP161024 Bakgrunnen for mandagens debatt var diskusjonen som har pågått siden Økland i en kommentar skrev at litteraturen er på villspor.
BT161020 - Den diskusjonen vi har hatt i sommer og høst har etterlatt noen spørsmål.
AP161018 - Og tema for diskusjonen vil være de som vi tok opp i invitasjonen : Facebooks rolle, ansvar og forholdet til ytringsfriheten, sier Nybø.
AP161018 - Men det blir noen som kan delta i diskusjonen og ikke bare lese opp et PR-budskap ?
FV161003 Han nikker oppgitt, og virker fornøyd med at det mest sannsynlig er noen år til den diskusjonen må tas opp for alvor.
SA161002 - Jeg respekterer Colin, siden han tok et modig valg og startet diskusjonen , men jeg planlegger å stå under nasjonalsangen, sa superstjernen.
AP161002 - Jeg respekterer Colin, siden han tok et modig valg og startet diskusjonen , men jeg planlegger å stå under nasjonalsangen, sa superstjernen.
VG160920 - Jeg mener bare at diskusjonen må opp på bordet.
AP160919 | Hvor er Mark Zuckerberg i diskusjonen om egen makt ?
AP160917 På kafene og restaurantene i Moskva går diskusjonen blant studenter, akademikere og intelligensiaen om det er riktig å stemme eller ikke.
BT160916 Vi dreier diskusjonen inn mot landet han er fra.
BT160916 Som et apropos til diskusjonen om spillerutvikling hjemme, her lister Flo opp et lite utvalg av hva Chelseas gutter på 14 år har til å hjelpe seg med å bli best : ¶
BT160916 - Du har sikkert fulgt med i diskusjonen hjemme om norsk spillerutvikling.
DN160909 Diskusjonen om Facebook-publisering av det ikoniske Nick Ut-bildet fra Vietnamkrigen kulminerte fredag.
AP160909 De er i sin fulle rett til å ha egne regler, men da må de ta ansvar, komme ut og delta i diskusjonen , sa Hansen, som mente at det ikke er bra nok at Facebook gir kommentarer gjennom navnløse talspersoner.
AP160909 - Han bør begynne å delta i denne diskusjonen , for her er det ingen enkle løsninger.
FV160908 Se diskusjonen ved å klikke på bildet over.
BT160907 Jeg er livredd at diskusjonen som nå kommer handler om hvorvidt kunstgress er bra for norsk fotball eller ei.
BT160907 Derfor skal og bør denne diskusjonen ikke handle om at kunstgress er et gode for norsk fotball.
BT160907 Derfor må ikke den diskusjonen som nå kommer om kunstgress gjøre at en lokalpolitiker i Sandnessjøen, Sandefjord eller på Sandaker sier nei til neste kuntgressprosjekt med begrunnelesen at " dere vil jo ikke ha det ".
DA160905 Men diskusjonen rundt bordet handlet vel så mye om arbeidsledigheten.
AP160903 Jeg tror også denne saken er med på å nyansere diskusjonen om aktiv dødshjelp.
AP160902 Vi må umiddelbart få opp diskusjonen om hvordan vi skal kutte også norske klimautslipp nå, sier hun.
AP160830 Fakta : Oljeutvinning i Lofoten, Vesterålen og Senja ¶ Diskusjonen om hvorvidt det skal åpnes for oljeboring i havområdene utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja, har rast siden midten av 1970-tallet.
AP160830 Fakta : Oljeutvinning i Lofoten, Vesterålen og Senja ¶ Diskusjonen om hvorvidt det skal åpnes for oljeboring i havområdene utenfor Lofoten, Vesterålen og Senja, har rast siden midten av 1970-tallet.
AP160828 Det har vært mye debatt om voldtekt i mediene, og jeg føler diskusjonen har tatt en litt stygg vri.
SA160826 Forvirret av diskusjonen ?
FV160826 Forvirret av diskusjonen ?
BT160826 Forvirret av diskusjonen ?
AP160826 Forvirret av diskusjonen ?
VG160825 Hun mente at det fikk holde med den allerede gjennomførte diskusjonen .
AA160725 Søndag kom IOC til en endelig beslutning i diskusjonen om russere skal få delta i OL.
AP160717 Niqab bør forbys i offentlig rom, hijaben bør av hodet på alle jenter, og nå er diskusjonen om hvorvidt burkini ( heldekkende badedrakt ) bør være tillat i svømmehallen.
AP160617 Diskusjonen om F-35s stridsevner pågår for fullt, aller mest i USA.
SA160608 « Følelser har blitt alle normers utgangspunkt, og det vi kaller « skeiv teori » er blitt en del av statens normative utgangspunkt », skriver Kjell Skartveit ( innfelt ) Scanpix ¶ Diskusjonen har så langt stort sett handlet om rettighetene til de ytterst få som mener seg født i feil kropp, men konsekvensene er langt mer vidtrekkende.
SA160608 « Følelser har blitt alle normers utgangspunkt, og det vi kaller « skeiv teori » er blitt en del av statens normative utgangspunkt », skriver Kjell Skartveit ( innfelt ) FOTO : Scanpix ¶ Diskusjonen har så langt stort sett handlet om rettighetene til de ytterst få som mener seg født i feil kropp, men konsekvensene er langt mer vidtrekkende.
AP160604 Den støyende diskusjonen om den lille formuesskatten skaper hos noen et bilde av stor forskjell mellom Høyre og Arbeiderpartiet i skattepolitikken.
SA160602 Der diskusjonen burde være en eller annen nyanse av grått, så fremstilles det hele tiden som svart eller hvitt.
AP160602 Der diskusjonen burde være en eller annen nyanse av grått, så fremstilles det hele tiden som svart eller hvitt.
AA160602 Der diskusjonen burde være en eller annen nyanse av grått, så fremstilles det hele tiden som svart eller hvitt.
BT160601 Bør gravide kvinner ta diskusjonen med seg selv og sin partner om fosterdiagnostikk - før de velger ultralydundersøkelsen ?
DA160524 Diskusjonen om den frivillige kulturens prioritet hos Drammen Scener blusser stadig opp.
SA160523 Vi har også signert Europeisk charter om lokalt selvstyre ; diskusjonen kan på en legitim måte reises overnasjonalt.
SA160512 Hun sikter til diskusjonen mellom utøvere, trenere, ledere og folk i klubbene hva som er årsaken til at mannlige roere har tatt 20 medaljer i VM- og OL, mens kvinnene har null.
BT160512 Hun sikter til diskusjonen mellom utøvere, trenere, ledere og folk i klubbene hva som er årsaken til at mannlige roere har tatt 20 medaljer i VM- og OL, mens kvinnene har null.
AP160512 Hun sikter til diskusjonen mellom utøvere, trenere, ledere og folk i klubbene hva som er årsaken til at mannlige roere har tatt 20 medaljer i VM- og OL, mens kvinnene har null.
AA160512 Hun sikter til diskusjonen mellom utøvere, trenere, ledere og folk i klubbene hva som er årsaken til at mannlige roere har tatt 20 medaljer i VM- og OL, mens kvinnene har null.
AP160502 - Diskusjonen om lederes godtgjørelser har utviklet seg på en slik måte at vi mener vi også må se på hva som er et passende nivå for lederes godtgjørelser, sier SPUs administrerende direktør til avisen.
AP160423 - Den diskusjonen vil komme den dagen Siv bestemmer seg for å trekke seg, sier hun og legger til at hun håper det ikke skjer på mange år.
AP160420 - Jeg tenker at medieorganisasjonene har mye usnakket med Anders Anundsen, men denne diskusjonen hører ikke hjemme på hans kontor, sier Arne Jensen, generalsekretær i Norsk Redaktørforening. ( ©NTB ) ¶
AP160408 Om folk vil kalle oss sentrumsparti eller grønn blokk, så sier vi lykke til på reisen og deltar i diskusjonen .
AP160407 Diskusjonen om Den norske kirkes fremtid hører likevel fortsatt hjemme i rammen av en bredere samfunnsdebatt.
AP160405 Naturligvis kommer diskusjonen om folkekirkens særstilling opp med jevne mellomrom.
AP160401 Sosiologiprofessoren mener diskusjonen om parallellsamfunn er preget av uklare definisjoner.
AP160401 Hun mener diskusjonen om parallellsamfunn er preget av uklare definisjoner.
SA160331 - En bør legge listen lavt, og gjøre det slik at alle kan delta i diskusjonen - enten det handler om å reise til bestemor i helgen eller hvilket godteri de skal ha på lørdag, sier Mørch.
FV160331 - En bør legge listen lavt, og gjøre det slik at alle kan delta i diskusjonen - enten det handler om å reise til bestemor i helgen eller hvilket godteri de skal ha på lørdag, sier Mørch.
BT160331 - En bør legge listen lavt, og gjøre det slik at alle kan delta i diskusjonen - enten det handler om å reise til bestemor i helgen eller hvilket godteri de skal ha på lørdag, sier Mørch.
AP160331 - En bør legge listen lavt, og gjøre det slik at alle kan delta i diskusjonen - enten det handler om å reise til bestemor i helgen eller hvilket godteri de skal ha på lørdag, sier Mørch.
AP160328 Dette er åpenbare temaer for den politiske diskusjonen , men den må utvides til å gjelde utenrikspolitikk og forholdet til landene i Midtøsten. 15 år etter 11. september 2011 har de europeiske landene samlet mye erfaring og innsikt, og mange metoder er blitt prøvd.
AP160322 Skal økologisk produksjon bli noe stort, må vi tørre å ta diskusjonen sammen rundt et bord, sier han og oppfordrer alle aktørene til å sette seg sammen.
AP160315 Diskusjonen om skolegudstjenester ved juletider er blitt en gjenganger.
AP160314 Saken ble grundig drøftet i bispedømmerådet og jeg har ikke behov for å fortsette diskusjonen nå som vedtaket er gjort, sierhan.
AA160308 På Facebook-siden til Hurtigrutens venner har diskusjonen om det nye designet rast etter at bloggenThe Travel Inspectorla ut bilder av det nye interiøret, skriverAdressavisen.
AP160303 | Nå går diskusjonen om droner kunne erstattet disse soldatene ¶
SA160228 - Når sånt blir sagt - og dette er ikke et angrep mot deg, Ivar - er det viktig at noen står opp og forteller hvordan de opplever det, sa Hallén, som mener at den diskusjonen ikke bør tas i media.
AP160228 - Når sånt blir sagt - og dette er ikke et angrep mot deg, Ivar - er det viktig at noen står opp og forteller hvordan de opplever det, sa Hallén, som mener at den diskusjonen ikke bør tas i media.
AP160225 Denne småkranglingen blant medlemslandene gir ikke et bilde av et EU som en ledende aktør når det gjelder internasjonal utvikling, sier hun og legger til at diskusjonen innad i medlemslandene nå fremstår som en « endeløs sirkel av beskyldninger. » - EU har ti dager på seg ¶
AP160225 Og diskusjonen går livlig om videre bruk av dette anlegget : Hotell, studentboliger, lokalt kulturhus, skole... forslagslisten er lang.
AP160225 Og diskusjonen går livlig om videre bruk av dette anlegget : Hotell, studentboliger, lokalt kulturhus, skole... forslagslisten er lang.
AP160211 Hun mener tidspunktet er riktig for å få satt diskusjonen om produktivitetsvekst på dagsordenen, fordi norsk økonomi står overfor varige endringer.
AP160209 6.4 samtidig som det ikke tas med i betraktningen i diskusjonen av pkt.7.
AP160205 Men den diskusjonen ble lagt død etter et møte mellom Eikrem og Malmös nye trener Allan Kuhn i midten av januar.
AP160203 Det er endel nyanser i denne diskusjonen som ikke har kommet frem.
AP160203 Diskusjonen om hvilken struktur Forsvaret da skal ha er ikke en enkel innveksling av kampfly i stridsvogner eller andre kapasiteter.
AP160202 Møen vil skille diskusjonen om formuesskatt i to : ¶
BT160201 Debattant mener diskusjonen rundt Snåsamannen er ok : ¶
AP160130 Diskusjonen om hvorvidt Texas-senatoren Ted Cruz er valgbar som president øker i styrke ettersom hans popularitet stiger.
AP160130 - Hva tenker du om diskusjonen i etterkant av at Heidi Weng og Therese Johaug trakk seg fra NM ?
AP160129 Og mye av diskusjonen mellom de syv kandidatene hadde både substans og underholdningsverdi.
AP160129 Det var Gunnar Pettersen som startet diskusjonen i minuttene etter Frankrike-kampen.
AP160128 - Det vil handle om samarbeidet mellom EU eller Schengen-området og Tyrkia, det handler om enda tydeligere tiltak for å assistere Hellas, det vil også handle om å videreføre diskusjonen om byrdefordeling.
AP160128 Altfor ofte ender diskusjonen opp i kverulering om påstander fra artikkelen eller totale avsporinger. 3rd-party-bio ¶
BT160127 For det tredje, så finnes det mange aktører, med et utall agendaer, som må inviteres inn i diskusjonen .
BT160127 Denne diskusjonen ledes av beslutningstakere, og ‘dem på toppen'.
AP160121 - Denne diskusjonen har vi overhodet ikke hatt i Sverige.
AP160121 Denne uken snakker vi om diskusjonen om Sykt perfekt, skoleball og kroppspress, Storskog og Snåsamannen.
AP160121 Denne uken snakker vi om diskusjonen om Sykt perfekt, skoleball og kroppspress, Storskog og Snåsamannen.
AP160114 Diskusjonen om hvorvidt Texas-senatoren Ted Cruz er valgbar som president øker i styrke ettersom hans popularitet stiger.
AP160114 Flere av Remas merkevareleverandører mener kjedens nye kampanje er et « slag i ansiktet », men frykter represalier dersom de tar opp diskusjonen offentlig.
AP160114 Kronikken var skrevet av Clemens Bomdorf, Norden-korrespondent for Die Zeit online og The Art Newspaper, som anfører noen av de mest tvilsomme argumenter jeg har støtt på i diskusjonen om Y-blokken.
AP160111 - Diskusjonen rundt delingsøkonomien har tatt en feil tørn.
AP160109 Et masseangrep i Köln preger særlig diskusjonen .
AP160109 Masseangrepet i Köln preger særlig diskusjonen .
AP160107 Et masseangrep i Köln preger særlig diskusjonen .
AP160107 Dette er et innspill i den diskusjonen .
AP160106 Men det er jo denne diskusjonen vi har hatt når vi i asylavtalen er enige om å ha en større gjennomgang av våre internasjonale avtaler og forpliktelser, sier Høyres Ingjerd Schou.
AP160105 Mitt innspill kan sies å være et innspill til denne diskusjonen .
AP160105> Mitt innspill kan sies å være et innspill til denne diskusjonen .
AP160105> target="avis" href= Mitt innspill kan sies å være et innspill til denne diskusjonen .