BT171022https://www.bt.no/btmeninger/debatt/i/Lvvax/Kvinnen-bak-Hovedbiblioteket Hun skriver ved 24-årsjubileet for biblioteket at dersom bibliotekets vekst skal fortsette, så må man straks begynne å tenke på å få bøkene inn under eget tak « i en bygning opført og inredet til dets øyemed etter moderne engelske og amerikanske folkebiblioteks plan og mønster.
AP171021https://www.aftenposten.no/verden/i/0wGaB/Resultatlos-jakt-pa-svanespisende-monster-i-Tyskland Både svanefamilier og andre dyr skal ha blitt ofre for dets herjinger de siste månedene.
AP171021https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/jVaEn/Siv-Jensen-Frp-ikke-redd-for-a-fa-Venstre-med-i-regjering I sin første tale til landsstyret i Frp etter stortingsvalget i høst, brukte partileder Siv Jensen lørdag tid på å lange ut mot Ap og dets leder Jonas Gahr Støre - til fornøyelse blant møtedeltakerne.
AP171020https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/yLewa/Fotballspillet-FIFA-motiverer-ungene-vare-til-a-betale-seg-til-suksess--Dag-Helge-Ronnevik FIFA er et såkalt pay2win-spill, og dets store suksess kan forklares med den enkle psykologiske forklaringen at mange er villige til å betale for å slå vennene sine.
SA171018 Bambus er allsidig, sterkt og holdbart, det gir en vakker form og overflate, samtidig som dets vokseevne gjør det til et svært bærekraftig råmateriale, sier Kristian Willanger i IKEA Norge.
DN171018 * Militante islamistgrupper verden over sverget troskap til « IS-kalifatet » i dets velmaktsdager, men gruppen har kun anerkjent en brøkdel av dem.
AP171018https://www.aftenposten.no/bolig/Miljogeografen-hadde-saksbehandlerjobb-i-staten-og-var-ikke-interessert-i-interior-Sa-begynte-hun-a-pusse-opp-hjemme-10268b.html Bambus er allsidig, sterkt og holdbart, det gir en vakker form og overflate, samtidig som dets vokseevne gjør det til et svært bærekraftig råmateriale, sier Kristian Willanger i IKEA Norge.
AA171018 I åpningstalen understreket Xi at partiet må slå ned på uttalelser og handlinger som kan true dets grep om makten.
NL171017 Tankegodset og senere dets gjennomføring om løsrivelse av eiendom fra enkeltpersoners eie og profitt og legge den inn under fellesskapet har vært sett på som en trussel og katastrofe.
NL171016 Fylkeskommunen er viktig for Ibestad og dets innbyggere, og bruker også ressurser her, enten det er veginvesteringer, eller båt og fergedrift.
NL171016 Det er regjeringen og dets støttepartier som bør « smøre » tvangssammenslåingen om den skal smøres, vi andre har våre innbyggere og velgere å representere.
NL171016 De som skylder noen noe, er regjeringen og dets støttespillere.
AA171016 I en uttalelse fra det amerikanske utenriksdepartementet heter det at « Washington vil fortsette å støtte den somaliske regjeringen, dets folk, og våre allierte som kjemper for å stanse terrorisme og støtte dem i deres forsøk på å oppnå fred og sikkerhet ».
DN171014 « Den islamske republikken Iran vil ikke være den første til å bryte avtalen, men om landets rettigheter og interesser i avtalen ikke blir respektert, vil landet stoppe implementeringen av forpliktelsene og fortsette dets fredfulle atomprogram uten restriksjoner », heter det i brevet.
AA171014 « Den islamske republikken Iran vil ikke være den første til å bryte avtalen, men om landets rettigheter og interesser i avtalen ikke blir respektert, vil landet stoppe implementeringen av forpliktelsene og fortsette dets fredfulle atomprogram uten restriksjoner », heter det i brevet.
AA171014 « Den islamske republikken Iran vil ikke være den første til å bryte avtalen, men om landets rettigheter og interesser i avtalen ikke blir respektert, vil landet stoppe implementeringen av forpliktelsene og fortsette dets fredfulle atomprogram uten restriksjoner », heter det i brevet.
DB171013 - Hva er poenget med en avtale som i beste fall bare utsetter Irans framtidige anskaffelse av atomvåpen, spurte Trump, etter å først ha malt et beksvart bilde av det iranske regimet og dets mål.
DB171013 Jensen er freidig nok til å minne Kringkastingsrådet om dets mandat : å drøfte hovedlinjene for programvirksomheten.
DA171013 Alle land som ønsker at dets borgere skal ha tilgang til barnetrygd må selv sørge for, dersom de ønsker det, å tilby barnetrygd - også til arbeidstakere som jobber i utlandet.
AA171010 Andre fanger anklages for å støtte eksilgruppa Rwandas nasjonalkongress ( RNC ) eller det forbudte opposisjonspartiet FDU og dets leder Victoire Ingabire.
VG171009 Det virker som det nå finnes en taus enighet blant USA og dets allierte om at formålet med sanksjonene ikke lenger er Nord-Koreas atomnedrustning, men snarere regimets kollaps.
VG171009 Denne prosessen starter med å integrere Nord-Korea i det internasjonale markedet og dermed lokke landet ut av dets selvpålagte isolasjon.
DB171009 Jeg er blant dem som så langt som mulig prøver å unngå bruk av sponsornavn, rett og slett fordi jeg er ubekvem med å markedsføre et produkt eller et selskap jeg som regel er likegyldig til, bare fordi jeg omtaler en klubb og dets stadion.
VG171008 Likevel sier det noe om dette landet og dets forhold til våpen.
DB171008 At beskyttelsessystemet må bli opphevet og tollvesenet ført tilbake til dets rent fiskale karakter.
DA171007 - Spania er bedre enn dets ledere, heter det i slagord som er sendt ut i sosiale medier i forkant av demonstrasjonene.
AA171007 - Spania er bedre enn dets ledere, heter det i slagord som er sendt ut i sosiale medier i forkant av demonstrasjonene.
AA171007 En koalisjon mellom hennes eget konservative CDU og dets søsterparti CSU, samt liberale FDP og Grüne, kalt Jamaica-koalisjonen på grunn av de tre partienes farger svart, gul og grønn, har blitt ansett som det mest aktuelle alternativet etter at sosialdemokratene SPD trakk seg og gikk i opposisjon etter valget.
DA171004 Er bystyret klar over at dets vedtak om planprogrammet ikke ble fulgt opp ?, spør Selvig og legger til : ¶
AA171004 Økosystemtoktet i Barentshavet utføres en gang i året av Havforskningsinstituttet og dets russiske søsterinstitutt PINRO i Murmansk. ( ©NTB ) ¶
DN171003 Lab Pharma reagerer også på at dets produktnavn Haircare er brukt av Good for Me som såkalt adword på Google, for å tiltrekke seg kunder til sine produkter.
DN171003 Helsekostselskapet Lab Pharma mener konkurrenten Good For Me bryter markedsføringsloven og kopierer dets reklamekonsept på sosiale medier.
AP171003https://www.aftenposten.no/verden/i/8eAvx/Palestinerne-prover-forsoning-Ekspert-peker-pa-to-store-problemer På Vestbredden er nemlig Fatahs styrker bygget opp og trenet av USA og dets arabiske allierte, erklærte fiender av Hamas' venner. 2 ) Politisk integrering : Når vil Hamas kunne bli en integrert del av PLO ( Palestine Liberation Organization ), som de til nå har stått utenfor ?
DB171002 ¶ BETALER IKKE : « Sebastian Holdings og dets eiere har vedvarende unnlatt å gjøre opp sin gjeld til Deutsche Bank, til tross for flere rettsavgjørelser som pålegger dem å betale », skriver Deutsche Bank om hvorfor et nylig tap mot Alexander Viks ( bildet ) 90 år gamle far nå ankes videre til Høyesterett.
DB171002 « Sebastian Holdings og dets eiere har vedvarende unnlatt å gjøre opp sin gjeld til Deutsche Bank, til tross for flere rettsavgjørelser som pålegger dem å betale, og har i den forbindelse også forsettlig overført eiendeler ut av selskapet til familiemedlemmer for å unndra seg forpliktelsene overfor sine kreditorer.
DB171002 Flyselskapet Monarch Airlines og dets chartervirksomhet har innstilt driften, og 110.000 mennesker er strandet i andre land.
DN170930 Representanter for Uber sier i en kommentar at Kalanick avgjørelse « kom som en komplett overraskelse for Uber og dets styre ».
DB170928 Da USA og dets allierte opprettet en såkalt sikker sone for kurderne i Nord-Irak etter Golfkrigen i 1990 og 1991, etablerte de to store partiene KDP og PUK en sivil administrasjon, etterfulgt av parlamentsvalg.
AA170926 Trumps forgjenger, Barack Obama, distanserte seg fra Chan-o-chas regime på grunn av dets manglende respekt for menneskerettighetene.
DN170925 - Som president må jeg handle for å beskytte sikkerheten og interessene til USA og dets folk, proklamerte presidenten og la til at begrensningene vil vedvare inntil de berørte nasjonenes regjeringer har løst sine utfordringer på en tilfredsstillende måte, skriver The New York Times.
DN170924 Men USA og dets allierte bør tenke seg om før de truer Nord-Korea, sa Ri.
DA170924 De etablerte partiene vil isolere det islamfiendtlige og innvandringskritiske partiet, men observatører påpeker at dets representanter uansett vil endre situasjonen i Forbundsdagen.
DA170924 Merkels konservative parti CDU og dets bayerske søsterparti CSU leder på meningsmålingene over nærmeste rival, sosialdemokratene med Martin Schulz ved roret.
AA170924 De etablerte partiene vil isolere det islamfiendtlige og innvandringskritiske partiet, men observatører påpeker at dets representanter uansett vil endre situasjonen i Forbundsdagen.
AA170924 Han mener missiltesten bryter med atomavtalen og sier Frankrike og dets allierte vil se på tiltak for å stanse Irans « destabiliserende ballistiske aktiviteter ».
AP170923https://www.aftenposten.no/verden/i/dy39J/Nederlag-etter-nederlag-for-Uber-i-Europa Blant annet beskriver de selskapet som uegnet til å drive privat persontransport og kritiserer dets måte å håndtere lovbrudd på.
AA170923 Men USA og dets allierte bør tenke seg om før de truer Nord-Korea, sa Ri.
VG170922 er », og viser dermed ikke bare til politianmeldelsen fra Geir Kristiansen og Jan-Henry Løken, men også det amerikanske søksmålet fra WR Entertainment og dets administrerende direktør, Tasmin Lucia-Khan.
DA170922 Likevel er partiet langt bak Merkels konservative union av Det kristeligdemokratiske partiet ( CDU ) og dets søsterparti i Bayern, CSU.
AP170921https://www.aftenposten.no/kultur/i/515ye/Matias-Faldbakken-vrenger-vare-forestillinger-om-kunst Faldbakken problematiserer forholdet mellom kunstrommet og dets utside i sin nye utstilling.
AA170921 Minst 22 sivile er drept i løpet av 48 timer med tunge luftangrep fra det syriske regimet og dets allierte Russland nordvest i Syria, ifølge SOHR.
VG170919 - Denne krigsøvelsen gir et kraftig signal om at Hviterussland flytter seg stadig nærmere Kreml og dets aggressive linje mot Vesten.
AP170919https://www.aftenposten.no/verden/i/l6xo9/Presidenten-kaster-de-verste-kritikerne-i-fengsel-Na-moter-han-toff-motstand-fra-en-nordmann Menneskerettighetsforkjemperen peker på at Mammadov-saken er et problem for hele Europarådet og dets legitimitet.
VG170915 - Den kinesiske siden motsetter seg Nord-Koreas brudd på resolusjonen til FNs sikkerhetsråd, og dets bruk av ballistisk missilteknologi for oppskytinger, sier det kinesiske utenriksdepartementets talskvinne Hua Chunying.
VG170915 Eksemplet viser at det ofte trengs lokal forankring for å utvikle kunnskap om et sted og dets betydning.
DN170915https://www.dn.no/nyheter/2017/09/15/2044/Utenriks/frykter-alvorlig-korea-uro - Den kinesiske siden motsetter seg Nord-Koreas brudd på resolusjonen til FNs sikkerhetsråd, og dets bruk av ballistisk missilteknologi for oppskytinger, sier det kinesiske utenriksdepartementets talskvinne Hua Chunying i en kommentar.
AA170915 - Den kinesiske siden motsetter seg Nord-Koreas brudd på resolusjonen til FNs sikkerhetsråd, og dets bruk av ballistisk missilteknologi for oppskytinger, sier det kinesiske utenriksdepartementets talskvinne Hua Chunying.
AA170915 - Den kinesiske siden motsetter seg Nord-Koreas brudd på resolusjonen fra FNs sikkerhetsråd, og dets bruk av ballistisk missilteknologi for oppskytinger, sier den kinesiske talskvinne Hua Chunying.
VG170914 Nord-Korea anklager USA, som har 28.500 soldater i Sør-Korea, for å planlegge en invasjon og truer jevnlig med å ødelegge USA og dets allierte i Asia, skriver Reuters.
DB170914 - Dette er en strålende dag for Europas ( passasjer- )flyindustri, og dets ansatte.
AP170913https://www.aftenposten.no/norge/i/49kKq/Ida-Borresen-gir-seg-som-direktor-pa-Stortinget skyldte direktøren for « spesiell bruk av fakta », for misvisende sitering av Riksrevisjonens rapport om byggesaken, for å ha gjentatt forklaringer som Riksrevisjonen tidligere har avvist, for å avvike fra god forvaltningsskikk og for at hun ikke har forstått rollefordelingen mellom Stortinget og dets administrasjon.
DB170911 Videre advarer landet om at det kan forårsake USA « den største smerten og lidelsen landet noen gang har gått gjennom i dets historie ».
DB170911 Valget av denne klubben må vi vel kunne si passer partiet ganske bra, selv om partiet nok ikke tenkte i de baner, ettersom Rødt - og dets opphavsmenn- og kvinner - de siste 35 åra nettopp har befunnet seg ingensteds i norsk rikspolitikk.
AP170911https://www.aftenposten.no/meninger/leder/i/62Q3r/Aftenposten-mener-Regjeringen-ma-vise-mot-tross-svekket-grunnlag- Både Høyre og Fremskrittspartiet gikk tilbake, men holdt stillingen brukbart, særlig om man sammenligner med nederlaget til hovedutfordrer Arbeiderpartiet og dets leder Jonas Gahr Støre.
AP170909https://www.aftenposten.no/meninger/leder/i/kkxnj/Farlig-palestinsk-utvikling DET ER VEL KNAPT noen som har hatt den illusjon at Den palestinske selvstyremyndigheten ( PA ) og dets president Mahmoud Abbas representerer et ekte demokrati.
AP170909https://www.aftenposten.no/kultur/i/zmkyO/Yael-Adler-Hvis-du-lurer-pa-hvor-mange-bakterier-du-har-pa-en-centimeter-hud_-er-dette-boken-for-deg Hva er det med disse tyskerne og interessen for kroppen og dets ulike bestanddeler ?
DB170908 I tillegg skal barnet forholde seg til setninger i « jeg-form » som ikke er dets egne.
DB170907 « Artikkelen oser av høyreekstremisme og krigslyst mot anderledes tenkende, her representert ved demokratiforkjemperen Donald Trump og hans ønske om å bremse Det Anglozionistiske Imperiets og dets NAZI-allianses angepskrig mot Russland, » lød det da.
DB170907 Et Venstre med brukket rygg, skulle få KrF til å innse at veien til makt lå i å vende seg mot Arbeiderpartiet og dets nylig kristnede leder.
AP170907https://www.aftenposten.no/verden/i/ldXp3/Israel-har-offisielt-holdt-seg-utenfor-Syria-krigen_-men-har-bombet-mal-der-nesten-100-ganger - Israel er tilhenger av en virkelig våpenhvile i Syria, men en våpenhvile kan ikke tillate Iran og dets satellitter å etablere seg militært i Syria, og i hvert fall ikke i det sørlige Syria, sa Netanyahu under et regjeringsmøte, ifølge Haaretz.
AA170907 Da kronprinsen besøkte Sahara Forest Project ( SFP ) i dets spede begynnelse i 2012, var han forsiktig optimist.
DN170906 Der understreket Trump at « tiden ikke er inne for å snakke med Nord-Korea » og at « alle muligheter står åpne for å forsvare USA og dets allierte ».
DA170906 Der understreket Trump at « tiden ikke er inne for å snakke med Nord-Korea » og at « alle muligheter står åpne for å forsvare USA og dets allierte ».
AP170906https://www.aftenposten.no/verden/i/Gdqz6/Trump-Militarbruk-mot-Nord-Korea-er-ikke-forstevalget Der understreket Trump at « tiden ikke er inne for å snakke med Nord-Korea » og at « alle muligheter står åpne for å forsvare USA og dets allierte ».
AA170906 Der understreket Trump at « tiden ikke er inne for å snakke med Nord-Korea » og at « alle muligheter står åpne for å forsvare USA og dets allierte ».
DN170905 Spillene har over tre milliarder nedlastinger, opplyser selskapet i meldingen der de offentliggjør dets inntog på Nasdaq-børsen i den finske hovedstaden.
DB170905 Søndag uttalte den amerikanske forsvarsministeren Jim Mattis at trusler mot USA eller dets allierte vil bli møtt med « massiv militær respons ».
DN170904 USAs forsvarsminister James Mattis reagerte på prøvesprengningen med advarsler om at USA vil møte Nord-Korea med en « massiv militær respons » hvis landet fortsetter å true USA og dets allierte.
AA170903 Alle dets undersystemer er ferdige, og rakettester har blitt gjennomført, sier han videre.
AA170903 - Systemet er i sin helhet produsert i Iran, og noen av dets deler er forskjellige fra S-300.
VG170902 Og vi følger noen av dets disipler til misjonsmarken i Uganda.
AP170902https://www.aftenposten.no/verden/i/zm9Vb/Erdogan-anklager-Myanmar-for-folkemord - De som lukker øynene for dette folkemordet, som fortsetter under demokratiets dekning, er dets samarbeidspartnere, sier den tyrkiske presidenten.
DB170901 Nazister flest leverer kanskje ikke de lengste kronikkene til Morgenbladet, men det betyr ikke at nasjonalister og dets like er umulige å få i tale utenom når de marsjerer under fysiske flagg.
NL170831 Det er mulig at det koster mer å drive to baser enn en, men om man kun skal satse på Evenes med dets minimumsløsninger kan man etter mitt syn like godt legge ned all forsvarsaktivitet i Nord-Norge.
NL170830 En betydelig del av ansvaret for dette må tillegges det tidligere fylkesrådet i Troms og dets leder Cecilie Myrseth.
DN170829 Presidenten skriver videre at Nord-Koreas handlinger viser « forakt for dets naboer » og at « alle muligheter ligger på bordet » når det gjelder eventuelle motsvar fra USA.
DB170829 Trump sier Nord-Koreas handlinger viser « forakt for dets naboer » og at « alle muligheter ligger på bordet » når det gjelder eventuelle motsvar fra USA ¶
DB170829 Trump sier Nord-Koreas handlinger viser « forakt for dets naboer » og at « alle muligheter ligger på bordet » når det gjelder eventuelle motsvar fra USA, skriver NTB.
DB170829 Japan har vært bekymret for om Trump bare skulle bry seg om det beste for USA og ikke dets allierte.
AA170829 Og om vi vet at mye av glippet mellom kunsten og dets publikum som det har blitt skrevet mye om dette siste året, handler om at man kjenner en avstand, at man ikke vet noe om, eller kjenner seg hjemme i kunsten og dets rom - da er pressens endrede rolle en bekymring.
AA170829 Og om vi vet at mye av glippet mellom kunsten og dets publikum som det har blitt skrevet mye om dette siste året, handler om at man kjenner en avstand, at man ikke vet noe om, eller kjenner seg hjemme i kunsten og dets rom - da er pressens endrede rolle en bekymring.
AP170828https://www.aftenposten.no/viten/i/nzGm5/-28-av-38-norske-husdyrraser-er-truet I Europa er det flere gode eksempler på at husdyrraser er blitt reddet grunnet opprinnelsesmerking av dets produkter.
VG170827 Det må dets eiere og kreditorer rydde opp i selv.
DB170827 » Fra Sjarapova-dommen : « En atlet kan alltid lese på pakningen til produktet eller gjøre søk på internett om dets ingredienser, kryssjekke ingrediensene med det på dopinglista eller konsultere seg med relevante sports- eller antidopingorganisasjoner, eksperter på det anliggende, eller la vær å bruke produktet.
DB170824 Kombinasjonen av sterke følelser og en teologi eller ideologi, som godt kan kalles islamofascistisk, og som forklarer og legitimerer nettopp ressentimentet og dets terroristiske konsekvenser, er vanskelig å bekjempe.
AP170824https://www.aftenposten.no/norge/i/zmO2q/Sveaas-lover-blod_-svette-og-tarer-for-Norske-Skog Det må dets eiere og kreditorer rydde opp i selv.
AA170824 Bandet har tidligere måttet avlyse en konsert i Tyrkia, angivelig som følge av reaksjoner mot at dets navn inneholder ordet Allah, arabisk for Gud, skriver The Independent.
AA170824 Det må dets eiere og kreditorer rydde opp i selv.
VG170823 Leif Welhaven i VG legger derimot ansvaret på det norske skimiljøet og dets manglende ydmykhet.
DA170823 Leif Welhaven i VG legger derimot ansvaret på det norske skimiljøet og dets manglende ydmykhet.
AP170823https://www.aftenposten.no/verden/i/723EW/Politiet-etterforsker-mulig-terrorforbindelse-etter-avlyst-konsert-i-Rotterdam Bandet har tidligere måttet avlyse en konsert i Tyrkia, angivelig som følge av reaksjoner mot at dets navn inneholder ordet Allah, arabisk for Gud, skriver The Independent.
AA170823 - Tsjad ber Qatar stanse alle handlinger som kan undergrave dets sikkerhet, samt sikkerheten til landene rundt Tsjad-sjøen og Sahel, sier utenriksminister Hissein Brahim Taha i en uttalelse.
VG170822 Potensialet i premisset, samfunnet og dets problemer blir aldri mer enn en kulisse det sprintes forbi.
DB170821 - Amerikanske imperialister skaper krigshysteri, med liten kunnskap om Nord-Koreas forsvar og dets folk.
VG170820 Holdingen i seg selv syntes vi heller ikke var kraftig nok til å si at det er mangel på respekt for spillet og dets idealer, sier Steen.
DN170820 Ifølge en svært teknisk og presist formulert melding Norske Skog og dets rådgivere sendte Oslo Børs fredag kveld er det nemlig « betydelig fremgang » i de pågående samtalene selskapet fører med obligasjonseierne og andre.
DN170820 Ifølge en svært teknisk og presist formulert melding Norske Skog og dets rådgivere sendte Oslo Børs fredag kveld er det nemlig « betydelig fremgang » i de pågående samtalene selskapet fører med obligasjonseierne og andre.
DN170820 Bildet etser seg inn og er med oss når vi følger Thelma mange år senere til studier på Universitetet i Oslo ; sjelden har campus på Blindern vært så vakkert fremstilt som i Jacob Ihres høsttonede foto, gjerne ovenfra, som understreker stedet størrelse og yrende liv, og samtidig dets begrensninger som eget univers.
DB170820 Holdingen i seg selv syntes vi heller ikke var kraftig nok til å si at det er mangel på respekt for spillet og dets idealer, sier Steen.
DN170817 ¶ LUFTFART : Den europeiske flygiganten Lufthansa skal allerede fredag starte forhandlinger med det mindre tyske flyselskapet Air Berlin om å overta dets flyflåte, skriver TDN Finans.
DB170816 . For kjærlighet kommer mer naturlig til hjertet enn dets motstykke, skrev den tidligere presidenten.
DB170816 . For kjærlighet kommer mer naturlig til hjertet enn dets motstykke.
DB170816 - Det som driver media og dets venstrevridde samarbeidspartnere gale er at Donald Trump ønsker rettferdighet for alle amerikanere, også hvite amerikanere, skriver Duke.
DB170816 På ballettskolen fikk hun streng beskjed om at hun aldri kom til å nå høyt som ballerina på grunn av underernæring og dets følger etter krigen.
AP170816https://www.aftenposten.no/verden/i/RVJe5/Obamas-reaksjon-pa-Charlottesville-uroen-er-tidenes-mest-likte-tweet - Rasisme er ondskap, og de som skaper vold i dets navn er kriminelle, inkludert KKK, nynazister og hvite nasjonalister og andre hatgrupper, sa presidenten på mandag.
AP170815https://www.aftenposten.no/verden/i/EV3JG/Trump-Begge-sider-hadde-skyld-i-volden-i-Charlottesville - Rasisme er ondskap, og de som skaper vold i dets navn er kriminelle, inkludert KKK, nynazister og hvite nasjonalister og andre hatgrupper, sa presidenten, og kalte dem motbydelige.
VG170814 Et samfunns suksess, målt i vekst og velferd, kan aldri bli annet enn summen av dets befolknings evne og mulighet til å utnytte de enorme ressursene som bor i hvert enkelt menneske.
SA170814 Klubben og dets supportere ble mer eller mindre venner igjen.
BT170814https://www.bt.no/100Sport/fotball/Det-har-vart-noen-toffe-uker_-men-muligens-har-Brann-kommet-styrket-ut-av-det-240348b.html Klubben og dets supportere ble mer eller mindre venner igjen.
AP170814https://www.aftenposten.no/verden/i/OV4yO/Trump-nevnte-ikke-nazister-og-KKK-Her-er-syv-grunner-til-at-USA-reagerer-sa-kraftig-pa-det « Vi må kalle ondskapen ved dets navn.
AP170814https://www.aftenposten.no/verden/i/OV4yO/Trump-nevnte-ikke-nazister-og-KKK-Her-er-seks-grunner-til-at-USA-reagerer-sa-kraftig-pa-det « Vi må kalle ondskapen ved dets navn.
AP170814https://www.aftenposten.no/verden/i/MVz3m/President-Trump-svarer-pa-kritikken-Se-det-live-her- - Rasisme er ondskap, og de som skaper vold i dets navn er kriminelle, inkludert KKK, nynazister og hvite nasjonalister og andre hatgrupper, sa presidenten, og kalte dem motbydelige.
AP170814https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Det-har-vart-noen-toffe-uker_-men-muligens-har-Brann-kommet-styrket-ut-av-det-240348b.html Klubben og dets supportere ble mer eller mindre venner igjen.
AA170814 Norske Skog og dets rådgivere arbeider blant annet med å få på plass ny finansiering på 16 millioner euro for å få ytterligere en liten pustepause.
DB170812 - La henne snakke for Tyskland, sa Trump, som understreket at millioner av amerikanere støtter presidenten sin, som « står opp for landet og dets allierte ».
DA170812 - La henne snakke for Tyskland, sa Trump, som understreket at millioner av amerikanere støtter presidenten sin, som « står opp for landet og dets allierte ».
AA170812 - La henne snakke for Tyskland, sa Trump, som understreket at millioner av amerikanere støtter presidenten sin, som « står opp for landet og dets allierte ».
AA170811 Når en ung tenåringsmor blir gravid har barnet hennes 60 prosent større sjanse for å dø i dets første leveår enn barnet til en mor i tyveårene.
DN170810 Bare timer før de seneste truslene fra Nord-Korea sa USAs forsvarsminister Jim Mattis at Pyongyang må stoppe sin overveielse av handlinger som vil lede til « slutten på regimet og ødeleggelse av dets folk ».
DN170810 Nord-Korea bør stoppe sin overveielse av handlinger som vil lede til « slutten på regimet og ødeleggelse av dets folk », sa USAs forsvarsminister Jim Mattis i en uttalelse onsdag kveld.
DA170810 Administrerende direktør Kjell Arve Kure ved Norske Skog Saugbrugs er glad for at norske politikere nå har begynt å engasjere seg i situasjonen rundt selskapet og dets videre eksistens.
AP170810https://www.aftenposten.no/verden/i/pqwKV/Trump-om-ild-og-raseri-uttalelse--Kanskje-ikke-toff-nok Videre sa han at USA og dets allierte har de « mest presise, gjennomprøvde og robuste defensive og offensive evnene i verden », og at Nord-Korea må slutte å utarbeide atomvåpen.
AP170810https://www.aftenposten.no/verden/i/pqwKV/Trump-om-ild-og-raseri-uttalelse--Kanskje-ikke-toff-nok - Nord-Korea bør stoppe å vurdere handlinger som vil lede til regimets undergang og tilintetgjørelse av dets folk, sier USAs forsvarsminister Jim Mattis.
AA170810 Bare timer før de seneste truslene fra Nord-Korea sa USAs forsvarsminister Jim Mattis at Pyongyang må stoppe sin overveielse av handlinger som vil lede til « slutten på regimet og ødeleggelse av dets folk ».
AA170810 Bare timer før de seneste truslene fra Nord-Korea sa USAs forsvarsminister Jim Mattis at Pyongyang må stoppe sin overveielse av handlinger som vil lede til « slutten på regimet og ødeleggelse av dets folk ».
DA170809 | USAs forsvarsminister truer Nord-Korea med « utslettelse av dets folk » ¶
DA170809 Nord-Korea bør stoppe å overveie handlinger som vil føre til slutten av regimet og utslettelsen av dets folk, heter det i uttalelsen.
DA170809 - Nord-Korea bør stoppe å overveie handlinger som vil lede til slutten på regimet og utslettelse av dets folk, sier USAs forsvarsminister Jim Mattis i en uttalelse onsdag kveld.
AP170809https://www.aftenposten.no/verden/i/lqqkM/USAs-forsvarsminister-truer-Nord-Korea Videre uttalte han at USA og dets allierte har de « mest presise, gjennomprøvde og robuste defensive og offensive evnene i verden », og at Nord-Korea må slutte å utarbeide atomvåpen.
AP170809https://www.aftenposten.no/verden/i/lqqkM/USAs-forsvarsminister-truer-Nord-Korea - Nord-Korea bør stoppe å vurdere handlinger som vil lede til regimets undergang og tilintetgjørelse av dets folk, sier USAs forsvarsminister Jim Mattis.
AP170809https://www.aftenposten.no/verden/i/k55VX/Nord-Korea-truer-igjen-med-a-skyte-raketter-mot-Guam Bare timer før de seneste truslene fra Nord-Korea sa USAs forsvarsminister Jim Mattis at Pyongyang må stoppe sin overveielse av handlinger som vil lede til « slutten på regimet og ødeleggelse av dets folk ».
AA170809 Nord-Korea bør stoppe sin overveielse av handlinger som vil lede til « slutten på regimet og ødeleggelse av dets folk », sier Mattis i en uttalelse onsdag kveld.
DN170807 Thorstensen har vært med på en rekke suksesshistorier i norsk næringsliv og har blant annet vært mye brukt av det svenske oppkjøpsfondet EQT for å bidra til dets satsinger i Norge, blant annet sportskjeden XXL.
DB170802 Braanaas er eneeier av Firda Sea-food og dets tilhørende selskaper.
AA170802 - EU og dets medlemsstater kan derfor ikke anerkjenne grunnlovsforsamlingen, ettersom de er bekymret for om den faktisk er representativ og legitim, sier Mogherini etter å diskutert krisen i Venezuela med EU-diplomater onsdag.
AA170802 Kystvaktskipet Njord og dets mannskap bistod politiet i rydding og søk etter flere eksplosiver i Børsa.
AA170801 Kystvaktskipet Njord og dets mannskap bistår politiet i rydding og søk etter flere eksplosiver i Børsa.
DN170731 Jobber med nye handelsavtaler som blir bra USA og dets arbeidere, skrev Trump på Twitter i midten av juli.
DA170730 Lørdag sa Trump at han vil iverksette alle mulige tiltak for å beskytte USA og dets allierte i området.
AP170730https://www.aftenposten.no/verden/i/PVxve/Generasjonskloften-vokser-i-Nord-Korea Dets legitimitet er avhengig av sin evne til å forbli i sentrum av det nordkoreanske liv.
AP170730https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/2WA4G/Nar-menneskeverdet-far-bestemme--Joel-Ystebo Sier vi at hvert eneste menneske har en uendelig verdi i seg selv, og skal hegnes om fra livets spedeste begynnelse til dets naturlige avslutning, vil det få konsekvenser for politikken.
AA170730 Lørdag sa den amerikanske presidenten at han vil iverksette alle mulige tiltak for å beskytte USA og dets allierte i området.
AA170729 Han understreker at USA vil gjennomføre alle mulige tiltak for å beskytte USA og dets allierte i området.
DB170728 Han understreker at USA vil gjennomføre alle mulige tiltak for å beskytte USA og dets allierte i området.
AP170727https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/8ykqQ/Disse-seks-sporsmalene-vil-ikke-stortingspresidenten-svare-direkte-pa anklages Børresen for « spesiell bruk av fakta », for misvisende sitering av Riksrevisjonens rapport om byggesaken, for å ha gjentatt forklaringer som Riksrevisjonen tidligere har avvist, for å avvike fra god forvaltningsskikk og for at hun ikke har forstått rollefordelingen mellom Stortinget og dets administrasjon.
AP170725https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/wqmmn/Alle-ma-med--Seres-og-Sorlie Norge kan være stolte av sitt treparts arbeidsliv og dets stabiliserende og utviklende kraft.
AP170724https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/3ndkv/Byggeprosjekt-25-ganger-dyrere-pa-fem-ar-Stortinget-knallhardt-ut-mot-egen-direktor En så sterk mistillit som den som nå kommer til uttrykk i forholdet mellom « eieren », altså Stortinget, og dets administrasjonssjef, hadde vanskelig kunnet vedvare i andre typer av institusjoner.
AP170724https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/3ndkv/Byggeprosjekt-25-ganger-dyrere-pa-fem-ar-Stortinget-knallhardt-ut-mot-egen-direktor anklages Børresen for « spesiell bruk av fakta », for misvisende sitering av Riksrevisjonens rapport om byggesaken, for å ha gjentatt forklaringer som Riksrevisjonen tidligere har avvist, for å avvike fra god forvaltningsskikk og for at hun ikke har forstått rollefordelingen mellom Stortinget og dets administrasjon.
AP170724https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/aVx22/Valg-er-for-viktig-til-a-bli-avgjort-ved-terningkast- I denne sammenhengen er det viktig å huske at politisk uvitenhet skaper flere typer problemer, som kan undergrave et velfungerende demokrati og dets verdi.
DB170723 Statsapparatet, med alle dets offentlige tjenester, stoppet opp.
DB170721 Han har også hatt ansvar for Det hvite hus' koordinering av offentlige etater, samt dets samarbeid med det private næringslivet.
DB170720 Samtykke er alltid nødvendig, og dets fravær er utilgivelig ».
DB170719 Venstre mener at fortetting i småhusområder må gjøres på en måte som bevarer dets egenart og tar vare på de gode bomiljøene og tilpasser nybygg den eksisterende arkitekturen i området.
VG170717 Den hadde store, til tider heseblesende avklaringer : « Battle of the bastards », Sannas oppgjør med Ramsay Bolton, « Hold the door » og selvsagt den dramatisk perfeksjonerte sisteepisoden som tok livet av så mange i et effektivt spillgrep, at man må til Coppola for å finne dets like.
DB170717 januar 1973 til den dagen vi går ut vil vi ha gitt EU og dets forgjengere, i dagens penger, til sammen 209 milliarder pund.
DA170717 - Jo mer nasjonalistisk Israel blir, jo mer vil dets affeksjoner til de som støtter nasjonalisme og xenofobi vokse, selv om de er antisemitter, fortsatte avisen i en svært kritisk tekst.
DB170716 Et samfunn uten slike rammer blir struktur- og konturløst, fordi individet ikke opplever at det settes grenser for dets behov og ønsker.
VG170712 - Isfjellet er et av de største som er registrert, og dets fremtid er vanskelig å forutsi.
VG170711 I eposten fra en britisk mellommann kom det fram at informasjonen kom fra Russland og dets regjering som ville vise sin støtte til Donald Trumps kampanje.
VG170711 « Dette er helt klart på et veldig høyt nivå og sensitiv informasjon, men det er del av Russland og dets regjerings støtte til herr Trump », sto det i eposten.
VG170711 Dette er selvsagt på svært høyt nivå og sensitiv informasjon, men det er del av Russland og dets regjerings støtte til herr Trump - godt hjulpet av Aras og Emin.
DA170711 fikk beskjed av mellommannen Goldstone at « dette er selvsagt svært sensitiv informasjon, men det er en del av Russland og dets regjerings støtte til Mr.
AA170711 Goldstone skriver at " dette er selvsagt svært sensitiv informasjon, men det er en del av Russland og dets regjerings støtte til Mr.
AA170711 fikk beskjed av mellommannen Goldstone at " dette er selvsagt svært sensitiv informasjon, men det er en del av Russland og dets regjerings støtte til Mr.
AA170710 Statlige medier melder at Rajab ble dømt for å ha « spredt falske nyheter, uttalelser og rykter om den interne situasjonen i kongedømmet, noe som kunne undergrave dets prestisje og status ».
DB170708 Syriske regjeringsstyrker og dets støttespillere beleirer de aller fleste, mens opposisjonsgrupper beleirer to byer, Kafraya og Foah, som har sjiamuslimske innbyggere.
DN170707 Saudi-Arabia og dets allierte kritiserte fredag Qatars steile holdning i den diplomatiske krisen som har oppstått i regionen.
AA170707 Saudi-Arabia og dets allierte kritiserte fredag Qatars steile holdning i den diplomatiske krisen som har oppstått i regionen.
DN170705 Saudi-Arabia og dets arabiske allierte kommer sammen i Egypt onsdag for å drøfte den videre veien etter at Qatar avviste kravlisten deres.
DA170705 - Narendra Modis besøk i Israel vil bare befeste dets okkupasjon av Palestina, kritiserte Asaduddin Owaisi, en forkjemper for muslimers rettigheter i India.
AP170705https://www.aftenposten.no/verden/Saudi-allierte-motes-i-Kairo-for-a-diskutere-Qatar-krisen-624609b.html Saudi-Arabia og dets arabiske allierte kommer sammen i Egypt onsdag for å drøfte den videre veien etter at Qatar avviste kravlisten deres.
AA170705 Saudi-Arabia og dets arabiske allierte kommer sammen i Egypt onsdag for å drøfte den videre veien etter at Qatar avviste kravlisten deres.
DN170704 Qatar har svart på kravlisten fra Saudi-Arabia og dets allierte etter at de ble enige om å gi golfstaten ytterligere 48 timer til å komme med et tilsvar.
DB170704 Etter å ha prøvd ulike militære og sivile strategier, kommer USA og dets allierte ingen vei i Afghanistan.
AP170704https://www.aftenposten.no/reise/Landet-ved-Adriaterhavet-er-et-av-sommerens-aller-mest-populare-reisemal--her-far-du-gode-tips-10353b.html Aktuelle reisemål hvis du flyr til Rijeka : Området kalles Kvarner Riviera og dets mest kjente byer er Opatja, Crikvenica og Novi Vinodolski.
AA170704 Qatar har svart på kravlisten fra Saudi-Arabia og dets allierte etter at de ble enige om å gi golfstaten ytterligere 48 timer til å komme med et tilsvar.
DN170630https://www.dn.no/nyheter/2017/06/30/2119/Utenriks/warren-buffett-kan-tjene-100-milliarder-kroner-pa-bankaksjer Berkshire Hathaway og dets toppsjef, investor Warren Buffett, blir største aksjonær i Bank of America når selskapet nå konverterer opsjoner til aksjer.
DN170630 Berkshire Hathaway og dets toppsjef, investor Warren Buffett, blir største aksjonær i Bank of America når selskapet nå konverterer opsjoner til aksjer.
DB170629 Medieomtalen har også gått så langt at selskapet og dets ansatte blir sjikanert på Facebook.
AP170629https://www.aftenposten.no/verden/Russland-og-Storbritannia-krangler-om-hvem-som-har-best-bat-624249b.html Han hevder det vil være i britenes interesse ikke å teste « skjønnheten » i sitt skip nærmere enn noen hundre kilometer fra dets « fjerne slektning ».
SA170628 Landet mener konklusjonen er en oppreisning og styrker dets integritet.
DB170628 Landet mener konklusjonen er en oppreisning og styrker dets integritet.
AP170628https://www.aftenposten.no/osloby/Arkitektene-lover-yrende-liv-i-nytt-regjeringskvartal-624232b.html Ifølge juryen vil funksjonene i disse byggene og dets inngang ha stor betydning plassen som et offentlig byrom.
AP170628 Landet mener konklusjonen er en oppreisning og styrker dets integritet.
AA170628 Venstre-leder Trine Skei Grande skal ha snudd i spørsmålet om å flytte Språkrådet og dets 40 arbeidsplasser fra Oslo til Bergen.
VG170627 Men med mindfulness blir sinnet et speil for dets innhold, og et speil blir aldri hva det reflekterer.
VG170627 Et år senere kom en stor oversiktsstudie som fokuserte på kvalitetsprogrammer av typen MBSR og dets derivat rettet mot depresjon, mindfulness-based cognitive therapy ( MBCT ) av John Teasdale og medarbeidere.
VG170627 * Norwegian-gruppen består av morselskapet Norwegian Air Shuttle ASA og dets hel- og deleide datterselskaper i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Irland, Storbritannia og Singapore.
DB170627 Riktignok ga « bikiniens far » Louis Réard plagget dets navn etter Bikiniatollen i Stillehavet i håp om at det skulle skape en « eksplosiv kommersiell og kulturell reaksjon ».
VG170626 Jeg ønsker folk som kan elske USA og alle dets innbyggere, og som vil være hardtarbeidende og produktive, uttaler presidenten.
DN170626 - Frankrike holder fast ved Ukrainas suverenitet og dets anerkjente grenser, sier Macron etter å ha møtte Ukrainas president Petro Porosjenko i Paris mandag.
DN170626 Undersøkelsen har blant annet tatt for seg 1.500 personer fra ti land, deres forhold til korallrevet og oppfatning av dets betydning.
DB170626 Jeg ønsker folk som kan elske USA og alle dets innbyggere, og som vil jobbe hardt og være produktive, heter det videre i uttalelsen fra Trump, som legger til : ¶
DB170626 Dets sterke form hadde overlevd tidens gang og til og med den stadig truende glemselen.
DB170626 Det har hittil vært enighet om - også hos Kommunistpartiet og dets herskere i Beijing - at uavhengige domstoler i Hongkong er « good for business ».
AA170626 - Frankrike holder fast ved Ukrainas suverenitet og dets anerkjente grenser, sier Macron etter å ha møtte Ukrainas president Petro Porosjenko i Paris mandag.
DB170624 Her er israelernes kontante svar ¶ ¶ 10 DAGER : Qatar har ti dager på seg å møte Saudi-Arabia og dets alliertes 13 strenge krav for å løse opp boikotten de har gjennomført mot landet.
DB170624 Hun mener hun brente det som var av bruer til Kulturrådet da hun i forbindelse med en utstillingsåpning i 2004 holdt en tale som inneholdt sviende kritikk av rådet og dets praksis.
DN170623 Tidligere denne uken sa USAs utenriksminister Rex Tillerson at Washington håpet Saudi-Arabia og dets allierte ville komme med krav som var rimelige og mulige å gjennomføre.
DN170623 Saudi-Arabia og dets allierte har kuttet alle diplomatiske bånd til Qatar.
DB170622 USA fordømmer nok en gang brutaliteten til Nord-Koreas regime idet vi sørger over dets siste offer, sa Trump i en uttalelse, som var svært moderat til ham å være.
AA170621 De siste ukene har området vært mål for voldsomme luftangrep, både av den USA-ledede koalisjon og av regimet og dets allierte Russland.
NL170620 Menneskene som levde i Sovjetunionen, i det store imperiet, og de som er blitt voksne etter dets oppløsning, har levd i to forskjellige verdener.
NL170620 « foreldrene må «... aldri, aldri glemme at det skal føre til det samme resultat for barnet, nemlig at dets egenvilje bøyes » sa Hallesby og er trolig den person i Norge som har betydd mest for legalisering av fysisk straff av barn.
DN170620https://www.dn.no/nyheter/2017/06/20/0449/Utenriks/trump-om-dod-student-faele-ting-skjedde-i-nord-korea USA fordømmer nok en gang brutaliteten til Nord-Koreas regime idet vi sørger over dets seneste offer.
DN170620 USA fordømmer nok en gang brutaliteten til Nord-Koreas regime idet vi sørger over dets seneste offer.
AA170620 USA fordømmer nok en gang brutaliteten til Nord-Koreas regime idet vi sørger over dets seneste offer.
AA170620 USA fordømmer nok en gang brutaliteten til Nord-Koreas regime idet vi sørger over dets seneste offer. 22 år gamle Otto Warmbier ble forrige uke sendt hjem til USA i koma etter 17 måneder i nordkoreansk fangenskap.
VG170619 - USA fordømmer nok en gang brutaliteten til det nordkoreanske regimet i det vi sørger over dets siste offer, sier Trump.
SA170619 USA fordømmer nok en gang brutaliteten til Nord-Koreas regime idet vi sørger over dets seneste offer.
DB170619 USA fordømmer igjen det brutale nord-koreanske regimet samtidig som vi sørger over dets siste offer, sier Trump.
DB170619 0820 : Bergen lufthavn, Flesland åpnet igjen for normal drift, etter at en PC og dets eier ble holdt tilbake i sikkerhetskontroll.
BT170619 USA fordømmer nok en gang brutaliteten til Nord-Koreas regime idet vi sørger over dets seneste offer.
DA170618 Kantar Public-onepoint og Ipsos' målinger tyder på at partiet og dets allierte vil sikre seg mellom 355 og 360 seter, mens målingen fra Elabe viser at partiet vil vinne mellom 395 og 425 seter.
AP170618https://www.aftenposten.no/osloby/MDG-sier-nei-Vil-Hoyre-stotte-Ap-pa-Majorstuen-623320b.html Og hva gjør byrådet hvis heller ikke Høyre faller ned på dets side ?
AP170618 Og hva gjør byrådet hvis heller ikke Høyre faller ned på dets side ?
DB170617 For det er en innebygget illusjon i å påberope seg flertallet, som samtidig er populistenes største løgn : At flertallet alltid har rett og at de som taler i dets navn derfor også må være ufeilbarlige.
VG170614 « Stiftelsen ved dets styre har ikke hatt tilstrekkelig styring og kontroll som etter vår vurdering representerer brudd på stiftelsesloven, og faktisk ledelse er i strid med egne vedtekter.
AA170614 Sverre Pedersen, som utarbeidet sitt forslag til reguleringsplan av « ringparken » i 1927, skrev at « [ h]ar man først valgt et markert punkt i terrenget, i dette tilfelle Gløshaugterrassen, og understreket dets fremtredende betydning i bybilledet gjennom plasseringen av et betydningsfullt offentlig kompleks, må man konsekvent følge tanken videre.
DN170613 I rapporten fra utvalget som har sett på hva som gikk galt med rettssakene mot riggselskapet Transocean og dets rådgivere reises ramsalt kritikk mot Økokrims ledelse og organisering.
DN170613 Rapporten fra utvalget som har sett på hva som gikk galt med rettssakene mot riggselskapet Transocean og dets rådgivere, er ikke lystig lesning for dem som ønsker at Økokrim skal bestå i dagens form.
SA170609 Dersom forholdet mellom vårt landslag og dets publikum var en kjærlighetsfilm, ville scenen nå trolig være at landslaget banker på døren og trygler om tilgivelse.
AA170609 Jeg vil takke alle som stemte for vårt program og dets visjon for et mer rettferdig Storbritannia, sier Corbyn. ( ©NTB ) ¶
VG170608 Det styrende AKP og dets støtteparti MHP stemte for, mens opposisjonen i CHP og HDP var mot, skriver den tyrkiske avisen Hürriyet.
VG170608 « Stiftelsen ved dets styre har ikke hatt tilstrekkelig styring og kontroll som ¶ etter vår vurdering representerer brudd på stiftelsesloven, og faktisk ledelse er i strid med egne vedtekter.
DB170608 Den store snakkisen under fjorårets folkeavstemning ble Det britiske uavhengighetspartiet ( UKIP ) og dets karismatiske leder Nigel Farage.
DB170608 For med støtte fra Trump kan både Saudi-Arabia og dets arabiske kumpaner føle seg trygge i sin fortsatte kamp mot Qatar.
DB170607 Lan kan nesten ikke gjøre noe som helst før vannscooterpartiet, ved dets ymse talsmenn - og kvinner, er ute og herser med henne som om de har alle har avlagt eksamen ved Donald Trump Akademiet i billig retorikk.
DB170607 Russlands mer offensive opptreden, USAs gryende isolasjonisme og Europas behov for i større grad ta ansvar for egen sikkerhet, har imidlertid satt spørsmålet om Tysklands framtidige rolle i Europa og i NATO på dagsorden, ettersom Europas rikeste land bruker forholdsvis mye mindre på forsvar enn dets viktigste allierte i NATO.
DB170606 - Jeg ærer monarkiet for alle dets lyter, påpekte han.
DB170605 På dagen 50 år etter at Seksdagerskrigen mellom Israel og dets arabiske naboland brøt ut, har en ny krise oppstått i Midtøsten.
AP170603 Resultatet så langt : I løpet av mer enn 1000 dagers bombing anslår Airwars at USA og dets allierte har drept minst 3200 sivile - mer enn ni ganger så mange som de 352 døde som USA har tilkjennegitt.
AP170603 Airwars anslår at USA og dets allierte drepte over 320 sivile i Syria i mars, nesten syv ganger så mange som de registrerte i februar.
DN170602 Statsminister Theresa May og De konservative har de siste ukene mistet nesten hele forspranget til Labour og dets leder Jeremy Corbyn.
DA170601 - Det er en forutsetning at deres kamp er rettet mot ISIL, og ikke regimet eller dets støttespillere.
BT170601 Kort tid senere annonserte presidenten at han vil forlate klimaavtalen for å oppfylle sin plikt til å beskytte USA og dets innbyggere. - 14 dagers utslipp fra Kina vil utslette hele USAs reduksjon av utslipp innen 2030, etter at vi har brukt milliarder av dollar og utradert amerikanske arbeidsplasser.
AP170531https://www.aftenposten.no/verden/Trump-trekker-trolig-USA-ut-av-Parisavtalen-622265b.html Hun mener en slik utvikling helt åpenbart vil føre til et dårligere forhold mellom USA og dets viktigste samarbeidspartnere.
AP170531 Hun mener en slik utvikling helt åpenbart vil føre til et dårligere forhold mellom USA og dets viktigste samarbeidspartnere.
DN170530 Konflikter innad i Tyrkia, som inkluderer politiske konflikter, et kuppforsøk, dets etterdønninger og terrorangrep har rammet turistsektoren hardt.
DA170530 Det er « de tusener » som skal bygge landet, og det er vi som skal « bygge, trygge, og verge hver fot av dets jord » ( « Frihetens forpost » ).
AA170530 Konflikter innad i Tyrkia, som inkluderer politiske konflikter, et kuppforsøk, dets etterdønninger og terrorangrep har rammet turistsektoren hardt.
DB170529 - Min viktigste beskjed til president Trump var at det som gir vårt samarbeid og vennskap dets dypeste mening er fundamentale vestlige verdier som frihet, menneskerettigheter og respekt for menneskets verdighet, sa Tusk etter sitt møte med Trump.
NL170528 Kun under et system hvor vi har en minst mulig stat som legger hindringer i veien for det private næringsliv vil vi få se dets sanne potensial !
DB170528 Håpet er at han vil fordype seg i analyser av de kongelige mytene, den myke makten kongehuset utøver, og dets rolle som totem i kulturen.
BT170525 Særlig fordi partiet ikke omtaler skattepolitikk og overlater dette viktige punktet til sine borgerlige regjeringspartnere i CDU og dets søsterparti, CSU.
DB170524 - Alle terrorhandlinger er feige angrep på uskyldige, men dette angrepet skiller seg ut gjennom dets frastøtende og kvalmende feighet, sa Storbritannias statsminister, Theresa May, om angrepet som rammet flere barn.
DB170523 - Alle terrorhandlinger er feige angrep på uskyldige, men dette angrepet skiller seg ut gjennom dets frastøtende og kvalmende feighet, sier May.
DB170523 - Alle terrorhandlinger er feige angrep på uskyldige, men dette angrepet skiller seg ut gjennom dets frastøtende og kvalmende feighet, uttalte May tidligere i dag, ifølge The Mirror.
DB170523 - Alle terrorhandlinger er feige angrep på uskyldige, men dette angrepet skiller seg ut gjennom dets frastøtende og kvalmende feighet, uttalte May om angrepet IS hevder å ha stått bak.
DB170523 - Alle terrorhandlinger er feige angrep på uskyldige, men dette angrepet skiller seg ut gjennom dets frastøtende og kvalmende feighet, sa Theresa May i talen sin fra Downing Street i formiddag.
DB170522 Med det var han nok ikke bekymret for at barnet skulle drukne, men som ateist protesterte han nok mer mot å eksponere et spedbarn for en religiøs handling uten dets samtykke.
DB170518 Nå sitter du i himmelrik og nyter dets natur.
VG170516 Olav på det land har malet ¶ korset med sitt blod, ¶ fra dets høye Sverre talet ¶
VG170516 Og som fedres kamp har hevet ¶ det av nød til seir, ¶ også vi, når det blir krevet, ¶ for dets fred slår leir.
SA170516 Samtidig ønsket de å diskutere uenigheter og fornye en nøkkelallianse mellom NATOs ledende makt og dets største muslimske medlem i deres felles kamp mot IS i Syria og Irak.
AA170516 Samtidig ønsket de å diskutere uenigheter og fornye en nøkkelallianse mellom NATOs ledende makt og dets største muslimske medlem i deres felles kamp mot IS i Syria og Irak.
NL170515 " Sametinget gjør sin tillagte oppgave, og samene, en bjørnetjeneste når det blander seg inn og presser på i saker som ikke har noe med dets mandat å gjøre.
VG170512 Sigrid Bonde Tusvik er programleder for showet i dets 20. utgave.
DB170512 Gerd Kristiansen snakker begeistret om en ny og dypere kontakt med partiet og dets ledelse.
BT170512 » Ordet « lynsjing » og dets historie i USA dukker opp for meg.
DB170511 For øvrig tror jeg også at Fremskrittspartiet og dets politikere ville tjent på å gå i dialog med flere forskere, for å utvikle politikk - men også for å nå ut til forskermiljøene.
DA170511 I februar kom han med et forslag om å utvide det til 20 ganger dets opprinnelige størrelse.
DA170511 Det palestinske fotballforbundet ( PFA ) hevder at seks israelske klubber som spiller i dets territorium er i strid med FIFAs vedtekter, som forbyr en medlemsorganisasjon å spille på et annet territorium enn sitt eget uten tillatelse.
DN170510 Årsaken er at de aldri fikk vite at gruvegiganten Severstal og dets datterselskap Bluecone, som de solgte aksjer til, senere kjøpte aksjer til høyere kurser.
DB170509 I et brev til Frontline-sjefen, Robert Hvide Macleod, publisert søndag avfeier DHT-styret Frontlines siste bud på rederiet fra 25.april som " helt utilstrekkelig for DHT og dets aksjonærer ".
DB170509 Han lot seg inspirere av et sitat i Talmud ; « Et menneske er ikke glemt, før dets navn er glemt », og ville at steinene skulle bidra til at folk oppdaget at Holocaust også fant sted i deres eget nabolag.
DA170509 Vi utvikler vår kjernefysiske styrke for å svare på den typen angrep fra USA, sa han og hevdet Nord-Korea og dets folk er klare til å svare på ethvert amerikansk angrep.
AA170509 - Sosialistpartiet er dødt, men ikke dets ideer, sier Valls til radiokanalen RTL, ifølge Le Monde.
DB170508 - De vil sannsynligvis ønske en økonomisk saltvannsinnsprøytning fra USA og dets allierte, tror Geir Helgesen om hva dagens regime i Nord-Korea vil kreve.
DA170508 Fra dem som kjempet for dets tarv, ¶ med håpets sinnelag ¶
BT170508 Dessuten, Macrons profesjonelle bakgrunn fra finans, utdannelsen både som filosof og administrator/økonom, hans totale mangel på erfaring som folkevalgt politiker og hans brudd med sosialistpartiet og dets regjering, gjør at det ikke er bare kandidatens alder ( 39 år ) som er uvanlig ved dette valget av ny fransk president.
VG170506 Russiske myndigheter har opplyst at landet kommer til å gjøre alt som står i dets makt til å sikre at flyforbudet opprettholdes.
SA170505 Jeg må tenke først på mitt lag, dets prestasjoner, og glemme andre ting, la han til.
DA170505 Russiske myndigheter har opplyst at landet kommer til å gjøre alt som står i dets makt til å sikre at flyforbudet opprettholdes.
AP170505 Jeg må tenke først på mitt lag, dets prestasjoner, og glemme andre ting, la han til.
AA170505 - Hvis et annet land ønsker å gjennomføre valg eller avstemning ved dets ambassader eller konsulater her i Tyskland, må det godkjennes av tyske myndigheter, forklarer han.
AA170505 Russiske myndigheter har opplyst at landet kommer til å gjøre alt som står i dets makt til å sikre at flyforbudet opprettholdes.
VG170504 - Under operasjonen ble det oppdaget at IS nå holder på å utvikle sin egen sosiale medier-plattform, på dets egen del av Internett for å kjøre sin agenda, sa Wainwright til en sikkerhetskonferanse i London, ifølge nyhetsbyrået Reuters.
DB170504 Dets nye leder etter at Le Pen gikk midlertidig av for å forberede seg til andre omgangen, Jean-Francois Jalkh, måtte straks gi seg pga. anklagelser om fortid som revisjonist.
DA170504 Heller ikke publikum og dets sårbarhet, i en oppsetning som gjennom den projiserte filmen av skuespillernes handlinger bringer oss ufyselig og nådeløst tett innpå, så vel fysisk som psykisk.
DB170503 PBL bør lytte til sitt eget medlem Læringsverkstedet og dets leder, Hans Jacob Sundby, som uttalte til fagbladet Utdanning at « det er legitimt at vi kikkes i kortene, og at det stilles spørsmål ved hvordan skattepenger brukes ».
AP170503 At USAs president Donald Trump nylig uttalte at sørkoreanerne selv må betale regningen på en milliard dollar ( 8,7 milliarder kroner ) for rakettforsvarssystemet som dets mektigste allierte har utplassert, gjorde ikke THAAD mer populært.
VG170502 - Det er ingen indikasjoner på datainnsamlingen av Storbritannia og dets etterretningsorganisasjoner, som ble trukket frem i Snowden-avsløringene, på noen måte har blitt begrenset siden 2013.
DN170502 Gevinsten fra børsnoteringen blir det oppkjøpsfondet og dets investorer og partnere som selv sitter igjen med.
AP170502 Meningsmålingene tydet da på at dette ville bli et av de kjedeligste valgene i et demokratisk land noensinne : May og hennes konservative parti lå et hav foran det britiske arbeiderpartiet, Labour, og dets radikale leder Jeremy Corbyn.
AP170502 Meningsmålingene tydet da på at dette ville bli et av de kjedeligste valgene i et demokratisk land noensinne : May og hennes konservative parti lå et hav foran det britiske arbeiderpartiet, Labour, og dets radikale leder Jeremy Corbyn.
DB170501 De har i mange år heiet fram amerikansk mat, og har spist chips fra dets fødeland like lenge.
DB170501 Angela Taliaferro ( daglig leder ) og Axel Ødegaard ( eier ) driver Texas BBQ Cafè på Stabekk i Bærum, har en nyåpnet filial i Asker og har i en årrekke vært opptatt av amerikansk mat og dets tradisjoner.
VG170430 Eller, mer alvorlig og mer komplisert, da forfatteren Jostein Gaarder i 2006 skrev kronikken « Guds utvalgte folk » om Israel, hvor han blant annet hevdet at « vi ler av dette folkets griller og gråter over dets misgjerninger », og virket uforberedt på de kraftige reaksjonene som kom.
VG170428 - Det er forferdelig å se at Wiik og Cardwells grådighet er større enn deres omtanke for selskapet og dets aksjonærer.
DN170428 - Enhver europeisk leder representerer interessene til sitt eget land og dets folk, akkurat som en tysk statsminister.
DB170428 Dette er fortsatt en viktig sak for partiet, men dets økende popularitet skyldes først og fremst sentrum-periferidimensjonen : Senterpartiet er det partiet som tydeligere enn noen andre protesterer mot kommunereform, svekket tjenestetilbud i distriktene og mot ekspertveldet i Oslo og Brussel.
AP170428 De ønsket at søppelbilene skulle levere gjennom hele dagen og kvelden, slik at anlegget ble brukt i hele dets åpningstid.
VG170426 Begge er enige om at de representerer det egentlige folket og at den liberale orden er dets fiende.
DN170424 - Det som står på spill, er vår idé om Frankrike, enheten i vårt land, dets plass i Europa og verden, sier Hollande.
DB170422 Spenningen mellom USA, dets allierte og Nord-Korea har økt betraktelig den siste tiden.
DB170420 Åpenbaringens intensjonalitet ( maqasid al-wahy ) er menneskehetens velferd ( al-falah al-insaaniyat ) og det felles beste ( al-maslahah ) gjennom å beskytte menneskets iboende verdighet ( karamna ) samt dets ukrenkelige rettigheter ( al-Huquq al-Adamiyyah ) ( Koranen 21:10 ).
DB170420 For dem som står i denne tradisjonen, ligger Koranens fundamentale mening i tanken om å etablere et velferdsorientert, demokratisk-humanistisk sivilsamfunn som verner om menneskets ukrenkelighet og dets umistelige, naturlige rettigheter.
BT170418 Å utdanne seg til barnehagelærer innebærer i dag nødvendige erfaringer med menneskelig mangfold i alle dets ulike framtoninger.
AP170418 Spenningen mellom USA, dets allierte og Nord-Korea har økt betraktelig siden.
AA170418 Spenningen mellom USA, dets allierte og Nord-Korea har økt betraktelig siden.
FV170416 - Presidenten har gjort det klart at han ikke vil akseptere at USA og landets allierte og partnere i regionen trues av dette fiendtlige regimet og dets kjernefysiske våpen, sa McMaster i intervjuet, som ble gjort under et besøk den amerikanske sikkerhetsrådgiveren er på i Kabul i Afghanistan.
DB170416 - Presidenten har gjort det klart at han ikke vil akseptere at USA og landets allierte og partnere i regionen trues av dette fiendtlige regimet og dets kjernefysiske våpen, sa McMaster i intervjuet, som ble gjort under et besøk den amerikanske sikkerhetsrådgiveren er på i Kabul i Afghanistan.
SA170414 Spenningen mellom USA, dets allierte og Nord-Korea har økt betraktelig etter at USA har sendt et hangarskip i retning halvøya og gjennomfører en stor militærøvelse sammen med Sør-Korea.
SA170414 På Twitter skrev USAs president Donald Trump torsdag at han har stor tiltro til at Kina kan håndtere Nord-Korea, men la til at hvis Kina ikke klarer det, kommer USA og dets allierte til å gripe inn.
SA170414 På Twitter skrev USAs president Donald Trump torsdag at han har stor tiltro til at Kina kan håndtere Nord-Korea, men la til at hvis Kina ikke klarer det, kommer USA og dets allierte til å gripe inn. ( ©NTB ) ¶
DN170414 Spenningen mellom USA, dets allierte og Nord-Korea har økt betraktelig etter at USA har sendt et hangarskip i retning halvøya og gjennomfører en stor militærøvelse sammen med Sør-Korea.
DN170414 På Twitter skrev USAs president Donald Trump torsdag at han har stor tiltro til at Kina kan håndtere Nord-Korea, men la til at hvis Kina ikke klarer det, kommer USA og dets allierte til å gripe inn.
DN170414 På Twitter skrev USAs president Donald Trump torsdag at han har stor tiltro til at Kina kan håndtere Nord-Korea, men la til at hvis Kina ikke klarer det, kommer USA og dets allierte til å gripe inn.
DB170414 På Twitter skrev USAs president Donald Trump torsdag at han har stor tiltro til at Kina kan håndtere Nord-Korea, men la til at hvis Kina ikke klarer det, kommer USA og dets allierte til å gripe inn.
AP170414 Spenningen mellom USA, dets allierte og Nord-Korea har økt betraktelig etter at USA har sendt et hangarskip i retning halvøya og gjennomfører en stor militærøvelse sammen med Sør-Korea.
AP170414 På Twitter skrev USAs president Donald Trump torsdag at han har stor tiltro til at Kina kan håndtere Nord-Korea, men la til at hvis Kina ikke klarer det, kommer USA og dets allierte til å gripe inn.
AA170414 Spenningen mellom USA, dets allierte og Nord-Korea har økt betraktelig etter at USA har sendt et hangarskip i retning halvøya og gjennomfører en stor militærøvelse sammen med Sør-Korea.
AA170414 Spenningen mellom USA, dets allierte og Nord-Korea har økt betraktelig etter at USA har sendt et hangarskip i retning halvøya og gjennomfører en stor militærøvelse sammen med Sør-Korea.
DB170413 « Det syriske regimet og dets hovedstøttespiller, Russland, har forsøkt å forvirre verdenssamfunnet om hvem som er ansvarlig for bruken av kjemiske våpen mot det syriske folket, både i dette og tidligere angrep.
DB170412 Som kommuneoverlege har jeg akkurat kommet tilbake fra et orienteringsmøte om framtidig nødnett og dets fortreffelighet, der ulike aktører kunne forklare hvordan enhver turgåer snart vil kunne alarmere AMK-sentraler over hele landet dersom man ikke når hytta i fjellheimen før vintermørket setter inn.
BT170412 - Russland bærer et tungt ansvar med sin systematiske opposisjon mot et flernasjonalt svar på Syria-spørsmålet, hvis mål er å beskytte dets alliansepartner Assad, heter det i en uttalelse fra president François Hollande.
AA170412 - Russland bærer et tungt ansvar med sin systematiske opposisjon mot et flernasjonalt svar på Syria-spørsmålet, hvis mål er å beskytte dets alliansepartner Assad, heter det i en uttalelse fra president François Hollande.
DN170411 - Hvis et selskap betaler noen for å publisere eller gjøre tilgjengelig artikler om dets aksje, må det gi beskjed til offentligheten og investorer.
BT170411 Som NRK og dets forbilde BBC, har BT tidligere hatt en holdning for å opplyse om og spre kultur.
AA170411 - Statsministeren og presidenten sa seg enige i at det nå eksisterer en åpning for å overtale Russland om at dets allianse med Assad ikke lenger er i dets strategiske interesse, sa en talskvinne for Mays kontor i Downing Street etter at de to statslederne hadde snakket sammen på telefon.
AA170411 - Statsministeren og presidenten sa seg enige i at det nå eksisterer en åpning for å overtale Russland om at dets allianse med Assad ikke lenger er i dets strategiske interesse, sa en talskvinne for Mays kontor i Downing Street etter at de to statslederne hadde snakket sammen på telefon.
AP170410 Menneskets kropp og dets adferd er blitt formet gjennom millioner av år av noe som Charles Darwin i 1859 kalte for det naturlige utvalget.
VG170409 Som brått er blitt til noe suspekt som lurer Folket vekk fra dets sunne instinkter og innsikter.
AA170407 Statsministeren sier videre at Sverige og dets innbyggere aldri kommer til å la seg kue eller splittes av terror.
VG170406 Patriarkatet er globalt, og dets fellesnevner er menns undertrykkelse og dominans, lyder analysen.
VG170405 - I et dialogmøte der departementet hadde varslet at IRNs grunnleggende oppgaver og vilkårene for statstilskuddet var temaet, er det naturlig/åpenbart at jeg forholder meg til de ansvarlige, nemlig styret og dets leder, skriver Helleland i e-posten onsdag ettermiddag.
SA170405 - Vi lover det kriminelle regimet og alle dets allierte gjengjeldelse, det vil berolige hjertene til vårt folk i Khan Sheikhoun spesielt og i Syria generelt, skriver Tahrir al-Sham i en melding lagt ut på internett.
DN170405 « Gråtass»-konseptet er nær grensen til å være direkte frekt mot dets potensielle publikum.
DB170405 - Vi lover det kriminelle regimet og alle dets allierte gjengjeldelse, det vil berolige hjertene til vårt folk i Khan Sheikhoun spesielt og i Syria generelt, skriver Tahrir al-Sham i en melding lagt ut på internett.
AA170405 - Vi lover det kriminelle regimet og alle dets allierte gjengjeldelse, det vil berolige hjertene til vårt folk i Khan Sheikhoun spesielt og i Syria generelt, skriver Tahrir al-Sham i en melding lagt ut på internett.
AA170405 Men at dette resulterte i en humanisering av samfunnet som fikk vidtrekkende konsekvenser for synet vårt på det enkelte menneske og dets unike verd, kan det være liten tvil om.
AA170405 Det blir alltid annerledes når vi ser på et ufødt menneske som noen som har livets rett, uavhengig av dets diagnose, og ikke som et objekt vi kan bestemme over.
DN170404 Den sørafrikanske valutaen rand fortsetter å stupe tirsdag etter at kredittbyrået S & P Global Ratings gir landet dets dårligste kredittvurdering på 17 år.
AP170404 Det betyr et svekket demokrati og det svekker tilliten til regjeringen og dets apparat, sier Gedde-Dahl.
DB170403 Prosjektet ble satt i sving av Farmers Security Administration, og dets leder Ron Stryker, som sendte ut 40 fotografer for å dokumentere landets fattigdom og introdusere Amerika til amerikanerne.
AP170401 Det vil bli plasser og torg, forretninger og serveringslokaler og det vil bli turvei langs T-banen og gangvei gjennom området og alle dets gårdsrom.
SA170331 Ifølge partilederen har det imidlertid aldri vært mer behov for hennes parti og dets ideer enn akkurat i dag.
DN170331https://www.dn.no/nyheter/2017/03/31/2047/Reiseliv/pa-bors-for-sommeren Ifølge Mergermarket og dets rentemarkeds-arm Debtwire var det oppkjøpsfondene Bain, Blackstone og EQT Partners som svermet rundt Hurtigruten i fjor, men prisen var for høy.
BT170331 Ifølge partilederen har det imidlertid aldri vært mer behov for hennes parti og dets ideer enn akkurat i dag.
DB170329 Regelverket for tilsetningsstoffer fastslår at stoffet og dets bruk ikke må innebære en helserisiko.
AP170328 Det skal man gjøre ved å be USAs miljødirektorat, EPA, om å fokusere på det presidenten og hans administrasjon mener er dets kjernevirksomhet : Rent vann og ren luft.
AP170327https://www.aftenposten.no/verden/Utestengt-ekspert-Regjeringen-ma-kritisere-visumnekt-som-hindrer-norsk-forskning-i-Kina-615326b.html Han presiserer at totalbildet er at forholdet mellom universitetet og dets kinesiske samarbeidspartnere stort sett har vært godt i årene etter bruddet i 2010 : - De aller fleste av UiOs Kina-forskere rapporterer at innreise har vært uproblematisk.
AP170327 Han presiserer at totalbildet er at forholdet mellom universitetet og dets kinesiske samarbeidspartnere stort sett har vært godt i årene etter bruddet i 2010 : - De aller fleste av UiOs Kina-forskere rapporterer at innreise har vært uproblematisk.
AA170325 * Sjøheimevernets kommandostruktur ble avviklet og dets største fartøy ble overført til sjøforsvaret ¶
AA170325 « Det burde være unødvendig å minne Senterpartiet på at jordbruket og dets utvikling alltid har vært internasjonalt » skriver Pål Adrian Ryen i dette debattinnlegget.
AA170325 Selv om det burde være unødvendig å minne Senterpartiet på at jordbruket og dets utvikling alltid har vært internasjonalt.
SA170324 Det kan hende at heller ikke svensken klarer å løfte laget over dets naturlige nivå.
DB170324 Fremdeles er hele 15 områder i Syria beleiret, og Assad-regimet og dets støttespillere omringer hele 13 av disse.
SA170323 Biskopene vil kanskje si at mennesket først og fremst må bekreftes, og at dets status som synder ikke bør tematiseres mer enn nødvendig.
DB170322 Grunnen til at Norge kommer godt ut, er ikke at vi er et spesielt lykkelig folkeslag fra naturens side, eller at vi er spesielt flinke til å se livet fra dets lyse side, slik Solberg kan tolkes til å mene om vi leser tirsdagens Aftenposten.
AP170322 - Ja, men styret skal jobbe for Konserthusets interesser, og det skal det gjøre uten at generalforsamlingen legger seg opp i dets daglige disposisjoner.
DN170321 DNB Markets har sterk tro på at Opec vil fornye kuttavtalen når kartellet og dets allierte møtes i mai.
AA170320 Angela Merkel ber Tyrkia slutte å sammenligne Tyskland og dets allierte med nazister, og påpeker at myndighetene kan nekte innreise til tyrkiske politikere.
AA170320 Regimet og dets allierte har tatt tilbake initiativet og rammer opprørsgruppene som satt i gang gårsdagens offensiv, sier Rami Abdulrahman, leder for eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights ( SOHR ).
DB170318 Grensevaktene til landet kan i utgangspunktet kun stoppe personer de mener utgjør en fare for Canada eller dets innbyggere, eller hvis det er uklarhet rundt vedkommendes identitet.
DB170317 - Det er en rekke faktorer man må regne på, blant annet hvor langt unna dyret er, dets vekt, alder og hvor mye adrenalin dyret har i kroppen, sier han.
AP170317 Han presiserer at totalbildet er at forholdet mellom universitetet og dets kinesiske samarbeidspartnere stort sett har vært godt i årene etter bruddet i 2010 : - De aller fleste av UiOs Kina-forskere rapporterer at innreise har vært uproblematisk.
BT170316 - Nord-Korea og dets folk trenger ikke frykte USA eller nabolandene, sa Tillerson, og indikerte at kritikken er rettet mot regimet i Pyongyang.
AA170316 - Nord-Korea og dets folk trenger ikke frykte USA eller nabolandene, sa Tillerson, og indikerte at kritikken er rettet mot regimet i Pyongyang.
AP170315 Vi prøver nå å finne ut om suksessen til denne vaksinen kan være dets evne til å danne langlivede plasmaceller i tarmen.
DN170314 « Til tross for selskapets tilfeldige produksjon av omkring 60 dokumenter som har 'Wayne Trackers'-epostadresse, har ikke Exxon eller dets rådgivere noen gang offentliggjort at denne separate epost-kontoen var et verktøy for Tillersons relevante kommunikasjon i Exxon », skriver statsadvokatens kontor til New Yorks Høyesterett.
SA170313 La oss likevel tre et skritt tilbake : I sin klassiske bok « Det åpne samfunn og dets fiender » hevder filosofen Karl Popper at vår sivilisasjon ennå er i sin barndom.
SA170313 Den er ikke kommet over sjokket etter sin fødsel som besto i en overgang fra det lukkede stammesamfunn, med dets underkastelse og magi, til det åpne samfunn som frigjør menneskets kritiske potensial, slik Ytringsfrihetskommisjonen oppsummerer det ( NOU 1999 : 27 ).
DB170313 Og især overfor den gruppen som nå angriper pressen hardest, blant annet deler av ytre høyre og dets tilhengere.
SA170312 I en uttalelse omtaler gruppa angrepet som " en melding til Iran og dets militser ". 43 av de drepte var sjiamuslimske pilegrimer fra Irak. 20 medlemmer av irakiske sikkerhetsstyrker ble også drept, sammen med elleve sivile, blant dem åtte barn, opplyser den syriske eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights ( SOHR ).
DA170312 I en uttalelse omtaler gruppa angrepet som " en melding til Iran og dets militser ". 43 av de drepte var sjiamuslimske pilegrimer fra Irak. 20 medlemmer av irakiske sikkerhetsstyrker ble også drept, sammen med elleve sivile, blant dem åtte barn, opplyser den syriske eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights ( SOHR ).
AP170312 Ifølge organisasjonen som kaller seg den islamske staten i Sinai viser dette bildet noen av dets medlemmer i kamp med sikkerhetsstyrkene den 9. januar.
AA170312 Noen som fornærmer og fordømmer Tyskland eller dets grunnlov har begått en kriminell handling, sa han til kanalen.
AA170312 I en uttalelse omtaler gruppa angrepet som " en melding til Iran og dets militser ". 43 av de drepte var sjiamuslimske pilegrimer fra Irak. 20 medlemmer av irakiske sikkerhetsstyrker ble også drept, sammen med elleve sivile, blant dem åtte barn, opplyser den syriske eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights ( SOHR ).
FV170311 I en uttalelse omtaler gruppa angrepet som " en melding til Iran og dets militser ". 43 av de drepte var sjiamuslimske pilegrimer fra Irak. 20 medlemmer av irakiske sikkerhetsstyrker ble også drept, sammen med elleve sivile, blant dem åtte barn, opplyser den syriske eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights ( SOHR ).
AP170309 Radarforsker Marina Brozovic sier i pressemeldingen at det amerikanske fartøyet var forholdsvis lett å finne siden de kjente dets bane.
AA170309 Ifølge Shells toppsjef Ben van Beurden er salget et viktig skritt for å omforme selskapets portefølje i tråd med dets langsiktige strategi.
SA170307 Da de kom tilbake tirsdag, var dyret drept og dets to horn hadde blitt sagd av, sier en talsperson for politiet til AFP.
DB170307 Videre framkommer det at informasjonen i den mottatte oversikten er gradert « begrenset », som skal « 'nyttes dersom det i noen grad kan medføre skadefølger for Norges eller dets alliertes sikkerhet, forholdet til fremmede makter eller andre vitale nasjonale sikkerhetsinteresser om informasjonen blir kjent for uvedkommende'.
AP170307 Da de kom tilbake tirsdag, var dyret drept og dets to horn hadde blitt sagd av, sier en talsperson for politiet til AFP.
AA170307 Da de kom tilbake tirsdag, var dyret drept og dets to horn hadde blitt sagd av, sier en talsperson for politiet til AFP.
VG170303 Når handleposene er fylt opp, kan du hvile deg på en av de mange uterestaurantene og betrakte bylivet med dets gatemusikanter og artister.
DB170302 Dette landet Trygve berget ¶ med sitt kjempesmil, ¶ dette landet Anne Enger verget, ¶ medens JJJs kvad ; ¶ meningsmålingen på det ¶ land har malet ¶ korset med sitt ulveblod, ¶ fra dets høye bondehær har talet ¶
AP170302 At disse arenaene ikke bare er forbeholdt privilegerte grupper av ungdom, styrker demokratiet og dets legitimitet, sier hun.
VG170301 Noen sier at vi kan overlate gjenoppbyggingen til det syriske regimet og dets støttespillere - Russland og Iran.
DN170301 Fondet har gått med store tap, samlet sett på 650 millioner kroner fra 2008 til 2014, og regjeringen ønsket å endre dets oppgaver og trekke tilbake 1,25 milliarder kroner fra fondet.
AP170301 « Nylige trusler mot jødiske sentre og vandalisering av gravplasser, i tillegg til forrige ukes skyteepisode i Kansas, minner oss om at mens vi er en nasjon som er delt politisk, så er vi et land som er forent i vår fordømmelse av hat og ondskap i alle dets stygge former, » sa Trump innledningsvis.
DN170228 - Det reviderte Frontline-budet er utilstrekkelig og ikke til beste for DHT og dets aksjonærer, skriver DHT-styret i meldingen.
DN170228 " Selskapet er i konstruktive samtaler med Archer og dets långivere ", heter det i rapporten.
DB170228 På toppen av det framstår teksten som en reklame for stykket og dets problematikk.
BT170228 Unicef ber EU og dets medlemsstater om å sette av penger til å styrke programmer som beskytter barn i Libya.
AA170228 UNICEF ber EU og dets medlemsstater om å sette av penger til å styrke programmer som beskytter barn i Libya. ( ©NTB ) ¶
AA170228 Forrige ukes suppleringsvalg i " brexit-hovedstaden " Stoke-on-Trent ble sett på som UKIPs beste sjanse til å skaffe partiet dets parlamentsmedlem nummer to.
AA170228 - Selskapet er i konstruktiv dialog med Archer og dets långivere, skriver selskapet i rapporten.
VG170225 Og det er bare en fredelig løsning som kan hindre at sultkatastrofen vil gjelde hele landet, og alle dets nær 12 millioner innbyggere.
SA170225 - Intensjonen er å støtte det kreative samfunnets voksende bekymring for innvandringsfiendtlige holdninger i USA og dets potensielle dempende effekt på utveksling av ideer, og for ikke å nevne ytringsfrihet, sa han.
DB170225 - Vi må forholde oss til utvalget og dets anbefaling.
DA170225 - Intensjonen er å støtte det kreative samfunnets voksende bekymring for innvandringsfiendtlige holdninger i USA og dets potensielle dempende effekt på utveksling av ideer, og for ikke å nevne ytringsfrihet, sa han.
AA170225 - Intensjonen er å støtte det kreative samfunnets voksende bekymring for innvandringsfiendtlige holdninger i USA og dets potensielle dempende effekt på utveksling av ideer, og for ikke å nevne ytringsfrihet, sa han.
BT170223 Hva var det med sølv som gjorde det så verdifullt for dets eier ?
DN170221 Selger er det europeiske eiendomsselskapet Avignon Capital og dets norske partner Clarksons Platou Real Estate.
AP170221 De siste årene har det blåst rundt Statkraft, dets investeringsplaner og ikke minst Stortingets og regjeringens opptreden overfor selskapet.
VG170220 Men feighet kan det ikke kalles når Matteo Renzi nå gjentar taktikken og utfordrer partiet i hele dets bredde for å konsolidere PD som et styringsdyktig tilbud til italienske velgere ved neste korsvei.
DN170220 Rabobank-økonom Elwin de Groot mener Rotterdam viser hvor dypt Nederland er inne i EU og dets indre marked.
AA170220 Rabobank-økonom Elwin de Groot mener Rotterdam viser hvor dypt Nederland er inne i EU og dets indre marked.
VG170219 Ifølge Redd Barna er det om lag 350.000 barn blant de sivile som befinner seg i Vest-Mosul, og organisasjonen ber Irak og dets vestlige allierte gjøre alt for å sikre at ikke sivile bygg blir truffet under offensiven.
SA170218 Selskapet og dets talsmenn har altså hatt all mulighet til å kommentere kritikken og svare på spørsmål, - og har derfor selv valgt å ikke bruke muligheten til å komme med samtidig imøtegåelse.
BT170215 Men om rederiet og dets forsikringsselskap faktisk blir nødt å fjerne vraket er fortsatt usikkert.
AP170215 I konkurranseutkastet heter det derfor at det nye regjeringskvartalet skal fremstå med en representativ arkitektonisk kvalitet som speiler dets symbolfunksjon, nøkternhet og norske verdier.
DN170214 Amundsen vil ikke tirsdag rette kritikk mot direktoratet og dets ledelse, men avventer de prosesser som er i gang med gransking fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet og Nasjonal kommunikasjonsmyndighet.
BT170214 Amundsen vil ikke tirsdag rette kritikk mot direktoratet og dets ledelse, men avventer de prosesser som er i gang med gransking fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet og Nasjonal kommunikasjonsmyndighet.
AA170214 Amundsen vil ikke tirsdag rette kritikk mot direktoratet og dets ledelse, men avventer de prosesser som er i gang med gransking fra Nasjonal sikkerhetsmyndighet og Nasjonal kommunikasjonsmyndighet.
DN170213 « Styret i Deutsche Börse vil uttrykke dets enstemmige og fulle tillit til konsernsjef Carsten Kengeter », skrev Deutsche Börse i en melding etter et ekstraordinært styremøte 6. februar, der etterforskningen til statsadvokaten ble diskutert « grundig og intenst ».
DN170213 For å komme kritikerne i møte, og styrke sjansene for å få grønt lys hos konkurransemyndighetene i Brussel, har LSEG blant annet offentliggjort planer om salg av virksomhet som dets franske oppgjørssentral LCH.
AP170212 Beijing-regimet viser i utgangspunktet ingen stor begeistring over invitasjonen til å slutte seg til en pakt som i utgangspunktet hadde til hensikt å begrense dets egen makt og innflytelse ; dette ble sist gjort helt klart da utenriksminister Wang Yis besøkte i Australia for noen dager siden.
AP170212 Beijing-regimet viser i utgangspunktet ingen stor begeistring over invitasjonen til å slutte seg til en pakt som i utgangspunktet hadde til hensikt å begrense dets egen makt og innflytelse ; dette ble sist gjort helt klart da utenriksminister Wang Yis besøkte i Australia for noen dager siden.
AP170211 I Sør-Varanger rådhus styrer kjendisordfører Rune Rafaelsen ( Ap ) med det russiske generalkonsulatet og dets cirka 20 ansatte som nærmeste nabo.
SA170210 Produksjonen slipper ut store mengder klimagasser som forsurer havet og truer dets eksistens ytterligere.
AP170210 Hovedregelen er at foreldre har rett til samvær, basert på det biologiske prinsipp om at det er viktig å opprettholde kontakt mellom barnet og dets biologiske foreldre.
AP170210 Hovedregelen er at foreldre har rett til samvær, basert på det biologiske prinsipp om at det er viktig å opprettholde kontakt mellom barnet og dets biologiske foreldre.
AP170209 « Begrenset » brukes om opplysninger der det « i noen grad kan medføre skadefølger for Norges eller dets alliertes sikkerhet, forholdet til fremmede makter eller andre vitale nasjonale sikkerhetsinteresser om informasjonen blir kjent for uvedkommende ».
AA170208 Det kristeligdemokratiske partiet til statsminister Angela Merkel CDU og dets bayerske søsterparti CSU får til sammen 34 prosents oppslutning på Forsas måling, noe som er ett prosentpoeng lavere enn i forrige uke.
AA170206 Det tyske sosialdemokratiske partiet SPD er nå større enn statsminister Angela Merkels borgerlige parti CDU og dets søsterparti CSU.
VG170204 La meg derfor beskrive for deg hvilket UFC og hvilken fjærvektdivisjon Chan Sung Jung forlot i 2013 og hvilken divisjon som tok dets plass.
DB170204 Det er et yndet objekt for baktalelse på gatehjørnene - fordi dets ansikt aldri er nøitralt.
SA170203 Du gjør en feil hvis du vurderer sveitservillaen i Ottestad i Stange kommune i Hedmark ut fra dets lyserosa ytre, et noe uvanlig fargevalg i seg selv.
BT170203 Du gjør en feil hvis du vurderer sveitservillaen i Ottestad i Stange kommune i Hedmark ut fra dets lyserosa ytre, et noe uvanlig fargevalg i seg selv.
AP170203 Du gjør en feil hvis du vurderer sveitservillaen i Ottestad i Stange kommune i Hedmark ut fra dets lyserosa ytre, et noe uvanlig fargevalg i seg selv.
DN170202 Nå har Moon Express hentet inn totalt 45 millioner dollar - drøyt 340 millioner kroner - fra private investorer for å finansiere dets måneferder.
DB170202 For Havel var Vesten og Europa definert av et sett av verdier, som han ga uttrykk for på denne måten : « Jeg ser klart for meg de europeiske verdiene som er blitt formet gjennom historien : Respekten for menneskets egenverdi, dets rettigheter og verdighet, solidaritetsprinsippet, rettsstaten og likhet for loven, beskyttelse av mindretallet, demokratiske institusjoner, maktfordeling, politisk p
AP170131 Aktuelle reisemål hvis du flyr til Rijeka : Området kalles Kvarner Riviera og dets mest kjente byer er Opatja, Crikvenica og Novi Vinodolski.
AP170129 Hagen sitt korstog mot klimapanelet og betviler dets vitenskapelige grunnlag.
BT170126 Forholdet mellom USA og en av dets viktigste handelspartnere ble tema da president Trump for første gang tok presidentflyet Air Force One i retning Philadelphia der han torsdag talte på en konferanse for Det republikanske partiets kongressmedlemmer.
AP170125 På Carl Berner har man klart å kultivere et byrom og bringe tilbake dets fordums prakt, sier Bettum som synes det er interessant å sammenligne Carl Berner med Majorstukrysset.
AP170125 På Carl Berner har man klart å kultivere et byrom og bringe tilbake dets fordums prakt, sier Bettum som synes det er interessant å sammenligne Carl Berner med Majorstukrysset.
DN170123 Det synes uunngåelig at det ikke blir friksjoner mellom USA og dets allierte, og økte handelsspenninger mellom USA og Kina de neste fire årene », skriver avisen.
DB170123 Le Pen jubler over « Brexit », men de som i alle år sto fremst i kampen for britisk utmelding, Uavhengighetspartiet i Storbritannia ( UKIP ) og dets tidligere leder, Nigel Farage, er ikke med i denne gruppa.
AP170123 For en fremstilling av påskeopprøret i 1916 og dets betydning : Fearghal McGarrys The Rising : Ireland : Easter 1916.
BT170121 Dersom resten av verden ikke øker antallet kvoteflyktninger og hjelper til med å avlaste Syria og dets nærområder, risikerer Syria å miste en hel generasjon.
AP170119 » og presidentskapet fortsetter : « Det er ikke på noe tidspunkt fattet vedtak i Stortinget som gjelder Evalueringsutvalgets opprettelse, dets mandat eller medlemmer.
AP170118 - Så langt har komiteen bare stilt spørsmål om hvorfor ikke Stortinget ble gjort kjent med at EOS-utvalget mente det ville skade dets virksomhet om det ikke kom en formell lovhjemmel fra Stortinget.
AP170118 - Så langt har komiteen bare stilt spørsmål om hvorfor ikke Stortinget ble gjort kjent med at EOS-utvalget mente det ville skade dets virksomhet om det ikke kom en formell lovhjemmel fra Stortinget.
SA170116 Turkish Airlines har utstedt en uttalelse om at verken flyet eller dets mannskap tilhørte dem.
DN170116 Rederiet varslet i forrige uke at selskapet og brorparten av dets datterselskaper har suspendert betjening av selskapets gjeld for å opprettholde likviditet.
DB170116 Turkish Airlines har utstedt en uttalelse om at verken flyet eller dets mannskap tilhørte dem.
BT170116 Turkish Airlines har utstedt en uttalelse om at verken flyet eller dets mannskap tilhørte dem.
BT170115 Det er disse personlige erfaringene som gir landskapet dets kulturelle og sosiale verdier, i tillegg til de miljømessige og økonomiske.
DB170113 Thommessen tok selv affære, og skrev et brev til EOS-utvalget hvor han sa « presidentskapet fritar EOS-utvalget og dets sekretariat for taushetsplikten (... ) overfor EOS-evalueringsutvalget ».
AP170113 Stortingets kontrollkomité sendte onsdag brev til presidentskapet med sterk kritikk av dets opptreden da kontrollutvalget for de hemmelige tjenestene ( EOS-utvalget ) skulle evalueres av det såkalte Solbakken-utvalget.
AP170113 Presidentskapet skal gjentatte ganger ha forsøkt å frita EOS-utvalget og dets sekretariat for den lovpålagte taushetsplikten i kontakten med Solbakken-utvalget, selv om loven tydelig sier at dette ikke er mulig.
FV170109https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Hva-skal-vi-si-til-barn-for-at-de-ikke-gir-opp-nar-de-moter-motgang-134b.html Vis barnet at du er interessert i dets utvikling, ikke medfødte egenskaper.
FV170109 Vis barnet at du er interessert i dets utvikling, ikke medfødte egenskaper.
BT170107 EU-tilhengeren Theresa May skal nå lede landet og dets fremtidige forhold til EU.
AP170107 Den syriske opposisjonen ber FNs sikkerhetsråd stanse bruddene på våpenhvilen umiddelbart og anklager regimet og dets allierte for krigsforbrytelser.
AP170107 Ap har ikke tatt stilling til om enslige skal kunne få dekket forsøk på assistert befruktning på samme betingelser som par, eller om man bare skal tillate slik behandling for enslige i Norge uten at dets gis offentlig støtte.
AP170107 Sæterbakken tok sitt eget liv i 2012, kort tid etter at han utgav Gjennom natten - en kritikerrost roman om et selvmord, og dets etterlatte.
AP170107 Der en i selve livet kan fornekte både dets ubehag og kompleksitet, kan skjønnlitteraturen således åpne opp for perspektiver og beskrivelser som setter ord på det ukjente, det vi ikke allerede har ord for, slik at vi forstår mer av oss selv og verden rundt oss.
BT170106 « Skam » handler om livets mange barske realiteter, men også om dets vakreste øyeblikk.
DB170103 TV-kanalen ABC, som eier rettighetene til tv-formatet ( og alle dets utvidelser ), sparker i gang sin 21. sesong med tv-romantikk denne uka - og som alltid er det ikke uten dramatikk.
AP170103 Dommen over Sam Rainsy, som har levd i eksil i Frankrike siden 2015, kom etter at stemningen mellom CPP og dets utfordrere i Kambodsjas nasjonale redningsparti ( CNRP ) lenge har vært svært anspent, og særlig siden valget i 2013.
AP170101 - Terroristene underminerer folks tiltro til regjeringen, og dets evne til å ivareta sikkerhet.
AP170101 - Terroristene underminerer folks tiltro til regjeringen, og dets evne til å ivareta sikkerhet.
AP170101 Søndag « gjenåpner » isteden Valkyrien stasjon, når Sven Nordin som legen Ravn åpner klinikk for folk som ikke stoler på « systemet » og dets leger.
AP170101 Nå « gjenåpner » isteden Valkyrie plass stasjon, når Sven Nordin som legen Ravn åpner klinikk for folk som ikke stoler på « systemet » og dets leger.
DN161226 Man har ikke paakaldt folkets samfundsaand eller søkt dets medvirkning i en for fædrelandets vanskelig tid paa en saadan maate, at det kunde føre til noget positivt resultat.
AP161220 « Norge har betalt sin pris for innblandingen i kinesiske indre anliggender, ved at dets politiske relasjoner med Beijing nærmest stanset helt opp og deres økonomiske bånd opplevde et enormt jordskred.
AP161220 Wang la vekt på at Norge grundig hadde reflektert over grunnene til at tilliten i det tosidige forholdet mellom landene hadde lidd skade, og at det er oppnådd viktig enighet om å lære av erfaringene og gjenskape tillitsforholdet, « i samsvar med Norges og dets folks interesser ».
AP161212https://www.aftenposten.no/verden/Kan-det-bli-fred-i-Syria-etter-slaget-om-Aleppo-610979b.html - Assad har ingen incentiver til å gi noe til opposisjonen nå som regjeringshæren og dets støttespillere vinner militært.
AP161212https://www.aftenposten.no/okonomi/London-trafikken-rett-til-himmels-da-Ryanair-kom-til-Gardermoen-610971b.html Til tross for dette løfter Ryanair trafikken med 25 prosent i løpet av dets første måned på Gardermoen.
AP161209 Nå følger regimet og dets leder Kim Jong-un saken tett fra Pyongyang, ifølge Korea Times.
AP161125 Til nå har Oslo Lufthavn vært dets eneste destinasjon i Norge.
AP161125 Til nå har Oslo Lufthavn vært dets eneste destinasjon i Norge.
SA161121https://www.aftenbladet.no/digital/Canal-Digital-og-Get-varsler-dyrere-bredband-for-kabelkutterne-9331b.html Forbrukerombudet mener forskjellen fra i dag, er at selve boligsammenslutningen har større valgfrihet til å velge, noe som er økt valgfrihet for borettslaget og dets beboere.
AP161121https://www.aftenposten.no/digital/Canal-Digital-og-Get-varsler-dyrere-bredband-for-kabelkutterne-9331b.html Forbrukerombudet mener forskjellen fra i dag, er at selve boligsammenslutningen har større valgfrihet til å velge, noe som er økt valgfrihet for borettslaget og dets beboere.
SA161012 Tirsdag varslet selskapet at det ¶ av det som er dets nyeste modell.
FV161012 Tirsdag varslet selskapet at det ¶ av det som er dets nyeste modell.
BT161012 Tirsdag varslet selskapet at det ¶ av det som er dets nyeste modell.
AP161012 Tirsdag varslet selskapet at det ¶ av det som er dets nyeste modell.
DN160909https://www.dn.no/etterBors/2016/09/09/2012/Medier/hylles-for-facebookangrep - På grunn av dets status som et ikonisk bilde med historisk betydning, oppveier verdien av å tillate deling, verdien av å verne samfunnet ved å fjerne det, skriver en talsperson for Facebook i en epost til AFP.
SA160823 - Barnet og dets pårørende må uansett forholde seg til at reaksjoner kan komme, og en bedre strategi vil være å gi god opplæring til barnet selv, foreldre og andre personer som lever nær barnet i hvordan oppdage at en reaksjon er i gang, og hvordan akuttbehandle den.
FV160823 - Barnet og dets pårørende må uansett forholde seg til at reaksjoner kan komme, og en bedre strategi vil være å gi god opplæring til barnet selv, foreldre og andre personer som lever nær barnet i hvordan oppdage at en reaksjon er i gang, og hvordan akuttbehandle den.
BT160823 - Barnet og dets pårørende må uansett forholde seg til at reaksjoner kan komme, og en bedre strategi vil være å gi god opplæring til barnet selv, foreldre og andre personer som lever nær barnet i hvordan oppdage at en reaksjon er i gang, og hvordan akuttbehandle den.
AP160823 - Barnet og dets pårørende må uansett forholde seg til at reaksjoner kan komme, og en bedre strategi vil være å gi god opplæring til barnet selv, foreldre og andre personer som lever nær barnet i hvordan oppdage at en reaksjon er i gang, og hvordan akuttbehandle den.
BT160822 - Barnet og dets pårørende må uansett forholde seg til at reaksjoner kan komme, og en bedre strategi vil være å gi god opplæring til barnet selv, foreldre og andre personer som lever nær barnet i hvordan oppdage at en reaksjon er i gang, og hvordan akuttbehandle den.
SA160818 Vis barnet at du er interessert i dets utvikling, ikke medfødte egenskaper.i ¶
BT160818https://www.bt.no/familieogoppvekst/Hva-skal-vi-si-til-barn-for-at-de-ikke-gir-opp-nar-de-moter-motgang-134b.html Vis barnet at du er interessert i dets utvikling, ikke medfødte egenskaper.
BT160818 Vis barnet at du er interessert i dets utvikling, ikke medfødte egenskaper.
AP160818 Vis barnet at du er interessert i dets utvikling, ikke medfødte egenskaper.
BT160728 Et lands historiske minnesmerker kan ikke skilles fra dets historie.
SA160601 Lyse har fortsatt tro på selskapet og dets forretningsidé, men vi fikk mulighet til å realisere deler av denne gode investeringen gjennom et salg til en velegnet industriell partner som det finske statseide gasselskapet Gasum.
SA160601 I følge undersøkelse gjennomført av Ipsos MMI for DNB går mesteparten av årets feriepenger til dets formål, nemlig ferie.
AP160507 En ny, detaljert « kravspesifikasjon » gir klar beskjed om hvordan historiebøkene skal se ut : « Målet er å oppfostre ungdommen til å være stolte av sitt land og bevisst dets rolle i verdenshistorien ».
BT160420 Menn som gjør et bevisst valg om at de vil arbeide med barn fordi interessen ligger akkurat der, hos barnet og dets vesen.
AP160222 - Verken regimet eller dets allierte er i stand til å gjennomføre stans av de fiendtlige angrepene, sier Hija ¶
DN160208https://www.dn.no/privat/dnBil/2016/02/08/1512/Elbil/n-er-denne-teslaen-historie Verdsettelsen henger i stor grad på på at Tesla vil ha suksess i massemarkedet, der Model 3 vil være dets fremste våpen. * ludicrous ¶
AP160106 Civita-historikeren Bård Larsen har skrevet en interessant og lang artikkel om venstresiden og dets religionskritiske tradisjon.
AP160106> Civita-historikeren Bård Larsen har skrevet en interessant og lang artikkel om venstresiden og dets religionskritiske tradisjon.