SA171018 I dag arbeider hun på heltid med å designe og bygge interiørløsninger sammen med kjæresten.
AP171018https://www.aftenposten.no/bolig/Miljogeografen-hadde-saksbehandlerjobb-i-staten-og-var-ikke-interessert-i-interior-Sa-begynte-hun-a-pusse-opp-hjemme-10268b.html I dag arbeider hun på heltid med å designe og bygge interiørløsninger sammen med kjæresten.
DB170930 Neue Design Studio vant i 2014 konkurransen om å designe det nye norske passet.
AA170927 - Vi prøver å designe sikkerheten så den glir naturlig inn i bylandskapet og det ikke fremstår som barrièrer.
DB170925 De har gjort en bra jobb med å designe denne løypa og å skape god stemning.
AP170922https://www.aftenposten.no/verden/i/8n2OW/Theresa-May-i-viktig-tale-Godtar-fri-flyt-av-folk-i-to-ar-etter-brexit - La oss være kreative og praktiske når det kommer til å designe et ambisiøst økonomisk partnerskap som respekterer både EUs fire friheter og det britiske folks vilje, sa hun.
AP170906https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/yPVjr/10-tips-for-helgen-8-10-september Denne helgen er familiehelg med både lærerike og morsomme aktiviteter for hele familien med workshoper der barna lærer å kode og designe , Mummitroll-besøk med vennene sine og et band, quiz med premier i tillegg til lesekrok, spillekrok, musikklekeskole og mye mer.
DB170904 Tidligere i år kom stillingsannonsen fra Merlin Entertainment Group som etterlyste noen som kunne designe og animere figurer for Legoland i Berkshire i England.
DA170904 Mange syns det er vanskelig å finne fine høstsko, derfor har jeg hatt som mål å designe sko som ser fine ut både til hverdags og fest.
AP170830https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/yP8GA/Oslos-nye-OLdorado I Brygglabet kan du lage ditt eget øl - og til og med designe boksen.
AP170829https://www.aftenposten.no/verden/i/d37eJ/Det-store-atomrakett-mysteriet-skremmer-en-hel-verden-Sporsmalet-er-hvordan-nordkoreanerne-klarte-det-sa-raskt - Hvorfor skal ikke et land som kan designe og utvikle ubåtbaserte ballistiske missiler, romraketter og atomvåpen være i stand til å kopiere brukte rakettmotorer basert på 1950-teknologi, spør Rubin i NKnews.
AP170829https://www.aftenposten.no/verden/i/d37eJ/Det-store-atomrakett-mysteriet-skremmer-en-hel-verden-Sporsmalet-er-hvordan-nordkoreanerne-klarte-det-sa-raskt - Etter å ha produsert klonede rakettsystemer i mer enn et kvart århundre, er det ikke usannsynlig at nordkoreanerne har nok ekspertise og erfaring til å designe og bygge større raketter på egen hånd, skriver Rubin.
DA170818 Jeg ser ikke problemet i at en arkitekt som Julia drømmer seg bort med å designe hus, ikke minst når hun jobber med renovering av rike folk sine baderom, hun som egentlig skulle tegne museer, grensesprengende prosjekter ?
VG170811 Hvor langt skal man gå i å jage metoder som kanskje kan utrydde arvelige sykdommer, forlenge levealderen eller designe spesielle egenskaper ?
DA170803 Da Besson startet arbeidet med sci-fi-eposet « The Fifth Element » ( 1997 ) hyret han inn « Valerian»-illustratøren Jean-Claude Mézières til å designe miljøene.
DA170803 Da Besson startet arbeidet med sci-fi-eposet « The Fifth Element » ( 1997 ) hyret han inn « Valerian»-illustratøren Jean-Claude Mézières til å designe miljøene.
DN170802 Ved hjelp av genmanipuleringsteknologien CRISPR har forskerteamet kommet ett skritt nærmere å designe babyer uten arvelige sykdommer, skriver nyhetsbyrået AFP onsdag kveld.
AP170802https://www.aftenposten.no/verden/i/vqJ9B/Forskere-i-USA-har-fjernet-sykdom-ved-a-genredigere-menneske-embryo Ved hjelp av genmanipuleringsteknologien CRISPR har forskerteamet ved Oregon Health & Science University kommet ett skritt nærmere å designe babyer uten arvelige sykdommer, skriver nyhetsbyrået AFP onsdag kveld.
AA170802 Ved hjelp av genmanipuleringsteknologien CRISPR har forskerteamet kommet ett skritt nærmere å designe babyer uten arvelige sykdommer, skriver nyhetsbyrået AFP onsdag kveld.
AA170724 I dag kan vi jo designe et menneske, legge til og trekke fra.
AA170717 Deretter er det opp til de ulike produsentene som Microsoft, Facebook, Apple og andre å designe sine versjoner av symbolene.
DB170716 Det neste halvannet året brukte Thingtvedt til å designe den lille leiligheten ovenpå, og bygge den om til et helt unikt hotellrom.
DB170713 Arrangøren siktet mot å designe en åpnere tour og har kanskje fått ønsket sitt oppfylt, ifølge Portal.
DB170713 - De ( arrangørene ) ville designe en åpnere tour.
DB170707 - Utenom vanlig butikkbusiness som er travel i seg selv, vier jeg mye av tiden min til å designe og produsere mitt eget varemerke, sier hun.
DA170704 Å designe en arbeidsgarderobe byr på andre utfordringer enn å designe en vanlig motekolleksjon.
DA170704 Å designe en arbeidsgarderobe byr på andre utfordringer enn å designe en vanlig motekolleksjon.
DA170704 Kombi : Å designe en arbeidsgarderobe er mer krevende fordi den skal passe alle aldre og alle størrelser.
DA170704 Derfor var det naturlig å velge dem når vi skulle designe en ny arbeidsgarderobe, sier Camilla Forberg, merkevare- og sponsorsjef i DNB.
DB170630 Hun startet også et samarbeid med sportsmerket Sunrise Brands for å designe klær til kvinner, ifølge Sunrise Brands.
DB170627 Oppdateringen er pakket inn i et moderne brukergrensesnitt med muligheter for å designe sin egen profilfigur, også kalt avatar.
DN170621 Polestar skal dra nytte av sitt slektskap til Volvo gjennom synergier på teknikk og investeringer, slik at selskapet kan designe , utvikle og bygge disse bilene.
AP170621https://www.aftenposten.no/okonomi/i/oqR27/Kjempemoller-gir-vindkraftrevolusjon-til-havs - Det kommer av at man har fått erfaring og er blitt flinkere til å designe , bygge og drive disse vindparkene.
AP170621https://www.aftenposten.no/okonomi/Kjempemoller-gir-vindkraftrevolusjon-til-havs-623102b.html - Det kommer av at man har fått erfaring og er blitt flinkere til å designe , bygge og drive disse vindparkene.
DA170615 Han er i full sving med å designe T-skjorter, både til Oslo Pride og motdemonstrasjonen i Fredrikstad.
DB170614 ¶ BOMBE : IS planla å lure med seg bomber inn på fly ved å designe datamaskiner som skulle lure sikkerhetsvaktene og scanner-maskinene til å tro det var snakk om batteri til pc.
DN170608 Det hadde vært bedre å designe en suv slik en suv skal være, så kan en sedan designer slik en sedan skal være.
DB170526 Foreløpige erfaringer viser at det er mulig å designe og gjennomføre et regionalt screeningprogram uten å belaste den kliniske kapasiteten nevneverdig, skriver forskerne i studien.
DB170520 Det er designer Giles Deacon som fikk i oppdrag å designe brudekjolen til den britiske sosietetskvinnen.
NL170517 Etter studiene håper hun å kunne jobbe med helsedesign og designe produkter som gjør livet enklere for de med kroniske sykdommer.
DB170515 Som Toyota med sin Mirai, har Honda på svært japansk vis valgt å designe bilen i en slags pseudo-futuristisk stil som vi for vår del har litt vanskelig for å bli klok på.
DA170511 Jeg drømmer om en stående koffert som ser ut som en liten travel-wardrobe på hjul, med matchende vesker og tilbehør, kan du designe et sånt sett ?
DA170510 Hvert år legger de ned utallige timer i arbeidet med å designe og bygge sin egen racerbil.
AA170428 Er det sånn at det er politikere eller samfunnet som skal designe at alt skal være perfekt - og luke ut alt som er annerledes ? spør han. ( ©NTB ) ¶
SA170426 For å være forberedt på økningen, og for å unngå total flykaos ( lignende det kaoset som oppsto den gang Heathrow åpnet sin terminal 5 ), har Avinor hyret EGGS Design sitt Stavanger-kontor til å designe opplæringen til de rundt 20.000 ansatte.
SA170426 De har i tillegg til å designe kurs, designet scenografi, dramaturgi og filmer til opplæringen.
FV170414 Da Gro Røisland mistet jobben i 2013, bestemte hun seg for å designe og selge naturtro dokker.
AP170404https://www.aftenposten.no/osloby/Oslobarna-Mens-n-gutt-bor-i-villa-og-leker-med-droner_-bor-en-jente-med-alenemor-pa-ett-rom-617751b.html - Jeg skal forske på dinosaurer og skjeletter og designe spill og motorsykler !
AP170404 - Jeg skal forske på dinosaurer og skjeletter og designe spill og motorsykler !
DA170329 - Åpner vi for noe, er det lettere å åpne for noe annet, som for eksempel å designe babyer.
SA170328https://www.aftenbladet.no/digital/Test-av-helt-tradlose-oreplugger-n-av-disse-danker-ut-Apple-pluggene-9997b.html Det er ingen tvil om at disse fullstendig trådløse ørepluggene er langt mer kompliserte å designe enn neckband-varianten, siden du faktisk er nødt til å bygge inn egne bluetooth-radioer i begge pluggene, du må ha et batteri i hver plugg og du bør helst gjøre noe for å sørge for at ikke talekvaliteten lider voldsomt av at mikrofonen faktisk sitter i øret.
SA170328 Det er ingen tvil om at disse fullstendig trådløse ørepluggene er langt mer kompliserte å designe enn neckband-varianten, siden du faktisk er nødt til å bygge inn egne bluetooth-radioer i begge pluggene, du må ha et batteri i hver plugg og du bør helst gjøre noe for å sørge for at ikke talekvaliteten lider voldsomt av at mikrofonen faktisk sitter i øret.
FV170328 Det er ingen tvil om at disse fullstendig trådløse ørepluggene er langt mer kompliserte å designe enn neckband-varianten, siden du faktisk er nødt til å bygge inn egne bluetooth-radioer i begge pluggene, du må ha et batteri i hver plugg og du bør helst gjøre noe for å sørge for at ikke talekvaliteten lider voldsomt av at mikrofonen faktisk sitter i øret.
BT170328https://www.bt.no/digital/Test-av-helt-tradlose-oreplugger-n-av-disse-danker-ut-Apple-pluggene-9997b.html Det er ingen tvil om at disse fullstendig trådløse ørepluggene er langt mer kompliserte å designe enn neckband-varianten, siden du faktisk er nødt til å bygge inn egne bluetooth-radioer i begge pluggene, du må ha et batteri i hver plugg og du bør helst gjøre noe for å sørge for at ikke talekvaliteten lider voldsomt av at mikrofonen faktisk sitter i øret.
BT170328 Det er ingen tvil om at disse fullstendig trådløse ørepluggene er langt mer kompliserte å designe enn neckband-varianten, siden du faktisk er nødt til å bygge inn egne bluetooth-radioer i begge pluggene, du må ha et batteri i hver plugg og du bør helst gjøre noe for å sørge for at ikke talekvaliteten lider voldsomt av at mikrofonen faktisk sitter i øret.
AP170328 Det er ingen tvil om at disse fullstendig trådløse ørepluggene er langt mer kompliserte å designe enn neckband-varianten, siden du faktisk er nødt til å bygge inn egne bluetooth-radioer i begge pluggene, du må ha et batteri i hver plugg og du bør helst gjøre noe for å sørge for at ikke talekvaliteten lider voldsomt av at mikrofonen faktisk sitter i øret.
SA170327 Men det var ikke til å lappe på, og det var da Egeland kom på ideen om å designe sitt eget.
SA170327 Hun tok kontakt med Hamran snekkerverksted, og la frem ideen om å designe en moderne vri av det tradisjonelle 50-tallskjøkkenet for daglig leder Trond Hamran.
AP170327 Men det var ikke til å lappe på, og det var da Egeland kom på ideen om å designe sitt eget.
AP170327 Hun tok kontakt med Hamran snekkerverksted, og la frem ideen om å designe en moderne vri av det tradisjonelle 50-tallskjøkkenet for daglig leder Trond Hamran.
SA170324 Nordmannen Espen Øino, som er kjent for å designe båter for verdens rikeste, står bak innredningen av den splitter nye yachten, som skal ha egen skjønnhetssalong.
SA170324 Nordmannen Espen Øino, som er kjent for å designe båter for verdens rikeste, står bak innredningen av den splitter nye yachten, som skal ha egen skjønnhetssalong.
DB170316 Det ville vært mulig å designe språklæringssentre for rask opplæring både i norsk og i morsmål, og i norsk kultur og historie.
DB170316 Blant ting de drev med, var å utforske hvordan man kan designe omgivelser som legger til rette for mennesker.
DB170307 Nike har brukt 13 måneder på å designe Nike Hijab Pro, nå går reklamefilmen, som fremmer kvinner, viralt.
AP170301 Tjenestedesign går blant annet ut på å designe best mulig arbeidsprosesser, bevegelsesmønstre og bruk av ressurser.
DB170224 Dette spillet handler om å designe t-skjorter.
SA170216 Hun endte dermed opp med å designe møblene, mens han tok jobben som håndverker.
BT170216 Hun endte dermed opp med å designe møblene, mens han tok jobben som håndverker.
AP170216 Hun endte dermed opp med å designe møblene, mens han tok jobben som håndverker.
VG170204 Linni Meister skal samarbeide med Lothepus om å designe en luekolleksjon ¶
SA170201 Vi forventer jo ikke at en ingeniør både skal designe , produsere og montere en nyvinning innen oljeteknologi for deretter å markedsføre løsningen og selge den.
SA170201 Vi forventer ikke at en ingeniør både skal designe , produsere og montere en nyvinning innen oljeteknologi for deretter å markedsføre løsningen og selge den.
DB170125 ( Dagbladet ) : - Jeg elsker muligheten til å skape noe, og å ha frihet til å designe noe akkurat slik jeg ønsker å gjøre det, forteller Sam Barsky til Dagbladet.
DB170123 Bruce Makowsky ble rik av å designe og selge håndvesker på den TV-sendte kjøpetjenesten QVC.
DB170121 Mens det vanligvis blir sett på som en ære å få kle opp presidentfruen, har det vært delte meninger om hvem som ønsker å designe klær for Melania.
DB170119 - Jeg liker fargen veldig godt, og har vært med på å designe drakta selv, sier Gunn-Rita Dahle Flesjå, som i dag offentliggjør sitt nye profflag.
DN170115 Han designet selv selskapets første ovn under merkenavnet Mill, mens Eker var med på å designe den neste.
SA161123https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Laget-undertoy-i-60-ar---sa-fant-de-opp-draktdesign-226360b.html Han gikk med på å la oss designe en ny andredrakt, og da var vi i gang, sier Griffin i dokumentaren.
BT161123 Han gikk med på å la oss designe en ny andredrakt, og da var vi i gang, sier Griffin i dokumentaren.
AP161123https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Laget-undertoy-i-60-ar---sa-fant-de-opp-draktdesign-226360b.html Han gikk med på å la oss designe en ny andredrakt, og da var vi i gang, sier Griffin i dokumentaren.
AP161010https://www.aftenposten.no/reise/Na-er-det-slutt-pa-kroppsvisitering-i-sikkerhetskontrollen-8222b.html Hun forteller at det ble etablert et utviklingsløp for å designe en sikkerhetskontroll som ivaretokbåde sikkerheten og kundeopplevelsen.
SA160627 - Deretter ringte kjoledesigner Iselin Engan på døren, og mannen min fortalte at hun skulle få sy og designe en kjole til bryllupet sammen med meg.
AP160627https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/15-gode-grunner-til-a-velge-en-annen-farge-enn-hvit-pa-brudekjolen-8378b.html - Deretter ringte kjoledesigner Iselin Engan på døren, og mannen min fortalte at hun skulle få sy og designe en kjole til bryllupet sammen med meg.
AP160627 - Deretter ringte kjoledesigner Iselin Engan på døren, og mannen min fortalte at hun skulle få sy og designe en kjole til bryllupet sammen med meg.
AP160620https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Derfor-spilte-Frankrike-med-en-noddrakt-209454b.html Nike har altså prestert å designe en drakt til vertsnasjonen som har vist seg å være forbudt !
SA160606 UngarnNorges overmenn har vært ett av landene som har trukket det korte strået når Adidas skulle designe EM-draktene.
AP160606https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/EM-draktene-Hoyt-niva_-men-noen-skuffelser-210085b.html UngarnNorges overmenn har vært ett av landene som har trukket det korte strået når Adidas skulle designe EM-draktene.
AP160606 UngarnNorges overmenn har vært ett av landene som har trukket det korte strået når Adidas skulle designe EM-draktene.
AP160425https://www.aftenposten.no/verden/Mann-i-boble-mellom-Florida-og-Bermuda-reddet-for-andre-gang-57627b.html Han hadde da brukt 4500 dollar, omtrent 40 000 kroner, på å designe og lage farkosten.