DB171023 Jeg tror det skjedde fordi demokratenes kandidat var så korrupt, forteller hun - og legger til at hun ikke stemte under valget i det hele tatt.
BT171023https://www.bt.no/nyheter/utenriks/i/0wLQE/Soldat-enke-sier-Trump-fikk-henne-til-a-grate Demokratenes kongressrepresentant Frederica Wilson uttalte da at Trump i telefonsamtalen med Johnson sa at soldaten visste hva han hadde lagt ut på.
AP171020https://www.aftenposten.no/verden/i/79l8B/Obama-og-Bush-kritiserer-Trumps-politikk-for-a-tilhore-forrige-arhundre Valgmøtet ble holdt for Demokratenes guvernørkandidat Phil Murphy.
VG171018 | Trump hevder Demokratenes kongresskvinne løy om telefonsamtale ¶
VG171018 Ifølge Demokratenes kongresskvinne Frederica Wilson tilhører det USAs president, Donald Trump.
VG171015 ADVARER STORBRITANNIA : Demokratenes presidentkandidat ved forrige valg, Hillary Clinton, advarer britene om å inngå en handelsavtale med Donald Trump.
DN171013 Selv om republikanerne har et knapt flertall i Senatet - 52 mot demokratenes 48 representanter - har Trump slitt med å få sine saker gjennom.
DA171012 Demokratenes tidligere presidentkandidat Hillary Clinton går også hardt ut mot 65-åringen og sier hun er sjokkert og forferdet.
AA171012 Demokratenes tidligere presidentkandidat Hillary Clinton går også hardt ut mot 65-åringen og sier hun er sjokkert og forferdet.
AA171011 Demokratenes tidligere presidentkandidat Hillary Clinton går også hardt ut mot 65-åringen og sier hun er sjokkert og forferdet.
DN171009 I en felles uttalelse sier Demokratenes ledere i Senatet og Representantenes hus, Chuck Schumer og Nancy Pelosi, at listen « går langt forbi det som er akseptabelt » og at den viser ingen forsøk på kompromiss.
AA171009 I en felles uttalelse sier Demokratenes ledere i Senatet og Representantenes hus, Chuck Schumer og Nancy Pelosi, at listen « går langt forbi det som er akseptabelt » og at den viser ingen forsøk på kompromiss. ( ©NTB ) ¶
DA171008 I ettertid foreslo Demokratenes senator Dianne Feinstein å forby salg og produksjon av « bump stocks », avtrekkermekanismer og annet tilbehør som kan akselerere skuddtakten i en halvautomatisk rifle.
AA171008 I ettertid foreslo Demokratenes senator Dianne Feinstein å forby salg og produksjon av « bump stocks », avtrekkermekanismer og annet tilbehør som kan akselerere skuddtakten i en halvautomatisk rifle.
AP171007https://www.aftenposten.no/verden/i/OwR9l/Harvey-Weinstein-tar-permisjon-pa-ubestemt-tid-etter-avsloringer-om-seksuell-trakassering Talsperson for RNC, Cassie Smedile, hevder at demokratene forsøker å « hvitvaske de skitne Harvey Weinstein-pengene » gjennom Demokratenes egne politiske organisasjoner.
DA171005 Torsdag ble det kjent at flere republikanske senatorer er åpne for å diskutere Demokratenes forslag om å forby visse typer våpenmodifikasjoner.
DA171005 Det ene er fremmet av Demokratenes senator Dianne Feinstein, som vil forby salg og produksjon av « bump stocks », avtrekkermekanismer og annet tilbehør som kan akselerere skuddtakten i en halvautomatisk rifle.
AP171005https://www.aftenposten.no/verden/i/Ow5v1/Na-apner-flere-republikanske-ledere-for-a-strengere-vapenlover Etter tidligere masseskytinger har de sagt nei til demokratenes forslag om å stramme inn.
AA171005 Torsdag melder The Washington Post at flere republikanske senatorer er åpne for å diskutere Demokratenes forslag om å forby visse typer våpenmodifikasjoner.
DN171004 Det er overensstemmelse om at russere spredte hacket informasjon med den hensikt å påvirke valget, sier Demokratenes nestleder i Senatets etterretningskomité.
DB171004 Den kommentaren falt demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, tung for brystet.
AP171004https://www.aftenposten.no/verden/i/mO2rE/For-99-dollar-kan-amerikanere-gjore-om-vapen-til-a-skyte-flere-hundre-skudd-i-minuttet Demokratenes minoritetsleder i Senatet, Chuck Schumer, mener forslaget nå må skrinlegges for godt.
DB171003 Og det starter med lover som forhindrer at våpen, spesielt de farligste våpnene, faller i gale hender, sier demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer.
AP171003https://www.aftenposten.no/verden/i/LJxbJ/Vapendebatten-hetes-opp-i-USA--Tanker-og-bonn-er-ikke-nok Også demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, har uttalt seg.
AP171003https://www.aftenposten.no/verden/i/LJxbJ/Vapendebatten-hetes-opp-i-USA--Tanker-og-bonn-er-ikke-nok FOTO : AP Photo/Gregory Bull ¶ Demokratenes fraksjonsleder i senatet, Chuck Schumer, oppfordrer kongressen til å ta grep etter masseskytingen i Las Vegas.
AP171003https://www.aftenposten.no/verden/i/LJxbJ/Vapendebatten-hetes-opp-i-USA--Tanker-og-bonn-er-ikke-nok - Det Kongressen kan gjøre, og hva Kongressen må gjøre, er å lage lover som gjør at våre medborgere er trygge, sa demokratenes minoritetsleder i Senatet, Chuck Schumer, dagen etter skytingen.
DB170930 - At høyesterettsdommer Gorsuch holder en tale for en konservativ gruppe på Trump-hotellet, der presidenten fremdeles har økonomiske interesser, er alt som er galt med denne nominasjonen, sa Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer i en uttalelse, ifølge Bloomberg. | - Pasientene går mer enn elleve timer uten mat ¶
DN170928 - Hvert enkelt av disse forslagene vil resultere i et massiv utbytte for de rikeste amerikanerne og bidra med nær ingen skattelette for middelklassen som trenger det mest, sa senator Chuck Schumer som er Demokratenes leder i Senatet.
DA170928 - Hvert enkelt av disse forslagene vil resultere i et massivt utbytte for de rikeste amerikanerne og bidra med nær ingen skattelette for middelklassen som trenger det mest, sa senator Chuck Schumer som er Demokratenes leder i Senatet.
AP170928https://www.aftenposten.no/verden/i/95MQl/-Trumps-skattereform-far-blandet-mottagelse - Hvert enkelt av disse forslagene vil resultere i et massiv utbytte for de rikeste amerikanerne og bidra med nær ingen skattelette for middelklassen som trenger det mest, sa senator Chuck Schumer som er Demokratenes leder i Senatet.
DN170927 Millioner av amerikanere vil nå få beholde helsetilbudet sitt, ifølge Chuck Schumer, Demokratenes leder i Senatet.
DN170927 Da skal Moore kjempe mot demokratenes nominerte kandidat Doug Jones om den ledige plassen i Senatet etter at Jeff Sessions ble utpekt til justisminister.
DA170927 Millioner av amerikanere vil nå få beholde helsetilbudet sitt, ifølge Chuck Schumer, Demokratenes leder i Senatet.
AA170927 Da skal Moore kjempe mot demokratenes nominerte kandidat Doug Jones om den ledige plassen i Senatet etter at Jeff Sessions ble utpekt til justisminister.
AA170927 Millioner av amerikanere vil nå få beholde helsetilbudet sitt, ifølge Chuck Schumer, Demokratenes leder i Senatet. ( ©NTB ) ¶
DN170926 Eksempelvis fremmet noen annonser støtte fra muslimske kvinner til Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton.
DB170926 Demokratenes leder i etterretningskomiteen, Adam Schiff, ønsker at annonsene deles med offentligheten.
AP170926https://www.aftenposten.no/verden/i/e9A6M/Hillary-Clinton-slar-tilbake-mot-Trump-administrasjonen-etter-epost-avsloringer - Dette er toppen av hykleri, sier Demokratenes tidligere presidentkandidat radiostasjonen Sirius XM, ifølge ABC News.
AA170926 Eksempelvis fremmet noen annonser støtte fra muslimske kvinner til Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton.
AA170926 - Dette er toppen av hykleri, sier Demokratenes tidligere presidentkandidat Hillary Clinton til radiostasjonen Sirius XM, ifølge ABC News.
AA170926 - Dette er toppen av hykleri, sier Demokratenes tidligere presidentkandidat radiostasjonen Sirius XM, ifølge ABC News.
VG170923 Han mener Russland-anklagene er Demokratenes svar på valgnederlaget.
AA170919 Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, sier derimot at forslaget vil være et skritt tilbake som vil føre til at mange millioner amerikanere mister helseforsikringen sin, og at mange andre må betale mye mer for helseforsikring. ( ©NTB ) ¶
DB170917 Presidenten har retweetet en manipulert video, eller GIF, der han selv slår en golfball som treffer Demokratenes forrige presidentkandidat Hillary Clinton.
DB170916 har i etterkant sagt at han ville undersøke om demokratenes presidentkandidat var « skikket » for jobben i Det hvite hus, samtidig som Veselnitskaja har nektet for at hun representerte Kreml.
DA170915 SV og Rødt minner om Labours Jeremy Corbyn i Storbritannia og Demokratenes Bernie Sanders i USA, mener Mangset.
DA170915 Det var dette Demokratenes Hillary Clinton ikke klarte.
AP170915https://www.aftenposten.no/verden/i/05dv0/Seks-grunner-til-at-Trump-florter-med-fienden « Han liker oss, han liker i hvert fall meg, » sa demokratenes senatsleder Chuck Schumer nylig i en mikrofon han trodde var slått av.
AP170915https://www.aftenposten.no/verden/i/05dv0/Seks-grunner-til-at-Trump-florter-med-fienden En av teoriene som verserer er at Trump rett og slett relaterer bedre til demokratenes ledere, spesielt Shcumer, som er fra Brooklyn og har kjent presidenten i mange tiår.
AP170915https://www.aftenposten.no/verden/i/05dv0/Seks-grunner-til-at-Trump-florter-med-fienden Donald Trump har flørtet åpenlyst med demokratenes ledere de siste par ukene.
AP170915https://www.aftenposten.no/verden/i/05dv0/Hvorfor-florter-Trump-med-fienden-Her-er-seks-teorier « Han liker oss, han liker i hvert fall meg, » sa demokratenes senatsleder Chuck Schumer nylig i en mikrofon han trodde var slått av.
AP170915https://www.aftenposten.no/verden/i/05dv0/Hvorfor-florter-Trump-med-fienden-Her-er-seks-teorier En av teoriene som verserer er at Trump rett og slett har en bedre tone med demokratenes ledere, spesielt Schumer, som er fra Brooklyn og har kjent presidenten i mange tiår.
AP170915https://www.aftenposten.no/verden/i/05dv0/Hvorfor-florter-Trump-med-fienden-Her-er-seks-teorier Donald Trump har flørtet åpenlyst med demokratenes ledere de siste par ukene.
DN170914 Demokratenes ledere i Senatet og Representantenes hus, Chuck Schumer og Nancy Pelosi, er imidlertid klare på at de onsdag kom til en forståelse om en prosess for å verne unge innvandrere som kom til USA ulovlig som barn.
DB170914 Trump tok sin beslutning etter et møte med Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, og partiets leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi.
DB170914 SJOKKERTE KONGRESSEN : Plutselig bestemte Donald Trump seg for å følge Demokratenes forslag om å knytte penger til orkanhjelp etter uværet i Texas til et vedtak om å heve det såkalte gjeldstaket for en tremåneders periode.
DB170914 Plutselig hadde han bestemt seg for å følge Demokratenes forslag om å knytte penger til orkanhjelp etter uværet i Texas til et vedtak om å heve gjeldstaket for en periode på tre måneder.
DB170914 Men etter Demokratenes sviende valgnederlag i presidentkampen, har Trump slitt med å få gjennomslag i Kongressen.
DB170914 - Når alt kommer til alt, så tror jeg deres ( Demokratenes ) frykt for politisk straff fra ledelsen og velgerne vil gjøre det vanskelig for dem å støtte Republikanerne.
DA170914 Onsdag kveld holdt Trump et møte med Demokratenes senatsleder, Chuck Schumer, og Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi.
DA170914 Onsdag kveld holdt Trump et møte med Demokratenes senatsleder, Chuck Schumer, og Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi.
AP170914https://www.aftenposten.no/verden/i/AeGo5/Trump-spiste-middag-med-demokratene-Sa-kom-de-med-en-overraskende-nyhet Trump møtte en tverrpolitisk gruppe onsdag og hadde deretter middag med demokratenes ledere Chuck Schumer og Nancy Pelosi.
AP170914https://www.aftenposten.no/verden/i/AeGo5/Trump-spiste-middag-med-demokratene-Sa-kom-de-med-en-overraskende-nyhet NEW YORK ( Aftenposten ) : Demokratenes ledere forteller at de er enige med president Donald Trump om å hjelpe barn av ulovlige innvandrere.
AP170914https://www.aftenposten.no/verden/i/AeGo5/Trump-spiste-middag-med-demokratene-Sa-kom-de-med-en-overraskende-nyhet FOTO : JONATHAN ERNST, Reuters ¶ Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi ( t.h. ), og senatsleder for demokratene Chuck Schumer ( midten ) har gjort en overraskende avtale med president Trump for andre gang på to uker.
AP170914https://www.aftenposten.no/verden/i/AeGo5/Trump-spiste-middag-med-demokratene-Sa-kom-de-med-en-overraskende-nyhet Deretter spiste han middag med demokratenes ledere Chuck Schumer og Nancy Pelosi.
AP170914https://www.aftenposten.no/verden/i/AeGo5/Trump-spiste-middag-med-demokratene-Sa-kom-de-med-en-overraskende-nyhet Avtalen kom i stand over middag med demokratenes ledere Nancy Pelosi og Chuck Schumer, ifølge demokratene.
AP170914https://www.aftenposten.no/verden/i/4MeXE/De-hjalp-Trump-til-seier-Na-er-de-frustrerte-og-rasende-pa-presidenten Trumps middag med Chuck Schumer og Nancy Pelosi - demokratenes ledere i henholdsvis Senatet og Representantenes hus - onsdag kveld har skapt forvirring og raseri hos republikanerne.
AA170914 Demokratenes ledere i Senatet og Representantenes hus, Chuck Schumer og Nancy Pelosi, er imidlertid klare på at de onsdag kom til en forståelse om en prosess for å verne unge innvandrere som kom til USA ulovlig som barn.
AA170914 Onsdag kveld holdt USAs president Donald Trump et møte med Demokratenes senatsleder, Chuck Schumer, og Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi.
AA170914 Onsdag kveld holdt USAs president Donald Trump et møte med Demokratenes senatsleder, Chuck Schumer, og Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi.
VG170913 I 2013 fremmet Bernie Sanders, mannen som tapte nominasjonskampen om Demokratenes presidentkandidatur i 2016, et lovforslag om offentlig finansiert helsevesen.
DN170912https://www.dn.no/nyheter/2017/09/12/2052/Utenriks/trumps-skattereform-kan-bli-skjovet-ut-i-det-bla President Donald Trump gjorde en avtale med demokratenes leder i Kongressen Chuck Schumer ( til høyre ).
DN170912 President Donald Trump gjorde en avtale med demokratenes leder i Kongressen Chuck Schumer ( til høyre ).
AP170912https://www.aftenposten.no/verden/i/820LA/Trump-har-mott-storm-og-potensiell-atomkrig-Det-har-gitt-presidenten-gode-skussmal Den neste dagen var Trump så begeistret over avtalen at han ringte til begge demokratenes ledere i Kongressen, Nancy Pelosi og Chuck Schumer, for å skryte over den gode pressedekningen de hadde fått, ifølge The New York Times.
AP170912https://www.aftenposten.no/verden/i/820LA/Trump-har-mott-storm-og-potensiell-atomkrig-Det-har-gitt-presidenten-gode-skussmal - Han valgte ikke demokratenes side.
DB170911 ¶ TAPTE : Demokratenes presidentkandidat, Hillary Clinton, tapte mot Republikanernes kandidat, Donald Trump.
DN170907https://www.dn.no/nyheter/2017/09/07/2110/Utenriks/trump-og-schumer-inngikk-gentlemens-agreement Torsdag melder Washington Post at Trump og Demokratenes leder i Senatet, Charles E.
DN170907 Torsdag melder Washington Post at Trump og Demokratenes leder i Senatet, Charles E.
DN170907 pene var samlet onsdag jobbet republikanerne, ifølge AP, for en frist på 18 måneder for å nå gjeldstaket, før de måtte gå ned til 12 måneder, så til seks måneder, før Trump til stor overraskelse for Ryan, den republikanske senatoren Mitch McConnell og finansminister Steven Mnuchin, aksepterte demokratenes forslag på tre måneder og tok demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer i hånden.
DN170907 e, ifølge AP, for en frist på 18 måneder for å nå gjeldstaket, før de måtte gå ned til 12 måneder, så til seks måneder, før Trump til stor overraskelse for Ryan, den republikanske senatoren Mitch McConnell og finansminister Steven Mnuchin, aksepterte demokratenes forslag på tre måneder og tok demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer i hånden.
DN170907 Tok demokratenes side ¶
DN170907 President Donald Trump, « the master of the deal », inngikk onsdag en avtale som fikk demokratenes ledere Chuck Schumer og Nancy Pelosi til å smile fra øre til øre og republikanernes ledere til å klø seg i hodet.
DN170907 Demokratenes leder i Senatets etterretningskomité, Mark Warner, sier at Facebook informerte komiteen onsdag, men at han fortsatt ønsker å vite mer.
DB170907 lovet kompromitterende informasjon om demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton, og i juli delte han selv en epostutveksling mellom seg selv og en person som lovet « ødeleggende informasjon » om Hillary Clinton.
DB170907 ¶ ENIGE : USAs president, Donald Trump, fant tonen med demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi ( t.h. ) og partiets leder i Senatet, Chuck Schumer.
DB170907 Plutselig bestemte han seg for å følge Demokratenes forslag om å knytte penger til orkanhjelp etter uværet i Texas til et vedtak om å heve det såkalte gjeldstaket for en tremåneders periode.
DB170907 Beslutningen til Trump kom etter et møte med andre republikanske ledere og demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, og partiets leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi.
AP170907https://www.aftenposten.no/verden/i/0200B/Facebook-solgte-politiske-annonser-til-russisk-selskap-under-fjorarets-valg Demokratenes leder i Senatets etterretningskomité, Mark Warner, sier at Facebook informerte komiteen onsdag, men at han fortsatt ønsker å vite mer.
AA170907 Demokratenes leder i Senatets etterretningskomité, Mark Warner, sier at Facebook informerte komiteen onsdag, men at han fortsatt ønsker å vite mer.
VG170906 En liten del av annonsene, som først ble sendt ut på nettverket sommeren 2015, skal direkte ha navngitt Republikanernes kandidat Donald Trump og Demokratenes Hillary Clinton.
DN170906 « Begge sider har alle intensjoner om å unngå brudd på gjeldsbetingelsene i desember og vi ser frem til å jobbe sammen om mange saker fremover », sa lederen for Demokratene i Senatet, Chuck Schumer og Demokratenes leder i Kongressen, Nancy Pelosi i en felles uttalelse etter møtet med presidenten i ettermiddag.
DN170906 Lederne på demokratenes side, sier de ser frem til mer samarbeid.
VG170905 Her kan man lese at Demokratenes kandidat ved fjorårets presidentvalg legger deler av skylden for at hun tapte mot Donald Trump på sin motkandidat i primærvalget, Bernie Sanders.
DB170901 Demokratenes fremste valgstrateg i Florida var kort og konsis.
DB170828 Møtet kom i stand etter at Trumps sønn var blitt lovet skadelig informasjon om demokratenes kandidat, Hillary Clinton, som en del av russiske myndigheters innsats for å hjelpe Trump.
DB170828 Møtet kom i stand etter at Trumps sønn var blitt lovet skadelig informasjon om demokratenes kandidat, Hillary Clinton, som en del av russiske myndigheters innsats for å hjelpe Trump.
DB170824 Blant annet gjennom målrettede cyberangrep mot Demokratenes nasjonalkomité, Hillary Clintons nærmeste valgkamprådgivere, samt spredning av pro-Trump-propaganda på nett av Kreml-støttede russere, ifølge en nedgradert amerikansk etterretningsrapport som ble offentliggjort i januar i år.
DA170823 Demokratenes leder i kongressen, Jacki Speier, ønsker at man for første gang i historien skal bruke paragraf 25 i konstitusjonstillegget, som stadfester at visepresidenten og en majoritet av ministerne kan frata presidenten embetet om han er ute av stand til å gjøre sin jobb.
DA170823 Demokratenes leder i kongressen, Jacki Speier ønsker at man for første gang i historien skal bruke paragraf 25 i konstitusjonstillegget, som stadfester at visepresidenten og en majoritet av ministerne kan frata presidenten embetet om han er ute av stand til å gjøre sin jobb.
AP170823https://www.aftenposten.no/verden/i/P1pbe/Hillary-Clinton-fikk-frysninger-av-Trump-under-debatt Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton ble fotfulgt rundt i studio av Donald Trump, mens hun hadde mikrofonen under en direktesendt debatt i valgkampen i oktober i fjor.
AP170819https://www.aftenposten.no/verden/i/AOlQ5/Svarte-frykter-at-Trump-norer-opp-under-farlige-krefter-Na-vil-de-ta-opp-kampen Thomas Dixon var demokratenes kandidat i South Carolina i senatsvalget i fjor.
AP170819https://www.aftenposten.no/verden/i/AOlQ5/Svarte-frykter-at-Trump-norer-opp-under-farlige-krefter-Na-vil-de-ta-opp-kampen Dixon, som var demokratenes kandidat i senatsvalget i fjor, viser Aftenposten rundt i den vakre historiske byen på South Carolinas kyst.
AP170818https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/Jakw8/Du-vet-du-er-pa-Arendalsuka-nar Hillary Clintons valgkampsjef John Podesta var i Arendal for å snakke om klima, men måtte også svare på hvorfor Demokratenes mislyktes i presidentvalgkampen.
AA170818 Og han mener det er for tidlig å spekulere i hvem som blir demokratenes neste presidentkandidat.
AA170818 Det var han som måtte gå på talerstolen i demokratenes valgvake valgnatten og snakke til skuffede demokrater da valgseieren glapp.
AA170818 - Hvem er din favoritt til å bli demokratenes presidentkandidat i 2020 ?
VG170817 I 1984 og 1988 forsøkte Jackson også å bli Demokratenes presidentkandidat, uten å lykkes.
DN170816https://www.dn.no/nyheter/2017/08/14/1316/Politikk/slik-mobiliserte-de-millioner-for-bernie-sanders-na-skal-de-hjelpe-rodt Sanders stilte mot Hillary Clinton i kampen om å bli demokratenes kandidat i forrige presidentvalg i USA.
DN170816 Sanders stilte mot Hillary Clinton i kampen om å bli demokratenes kandidat i forrige presidentvalg i USA.
AP170815https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/PVKQR/Hillary-Clintons-valgkampsjef-mener-Trump-ikke-klarer-a-skru-klokken-tilbake-i-klimapolitikken_-men-han-kan-gjore-mye-skade Og han mener det er for tidlig å spekulere i hvem som blir demokratenes neste presidentkandidat.
AP170815https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/PVKQR/Hillary-Clintons-valgkampsjef-mener-Trump-ikke-klarer-a-skru-klokken-tilbake-i-klimapolitikken_-men-han-kan-gjore-mye-skade Det var han som måtte gå på talerstolen i demokratenes valgvake valgnatten og snakke til skuffede demokrater da valgseieren glapp.
AP170815https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/PVKQR/Hillary-Clintons-valgkampsjef-mener-Trump-ikke-klarer-a-skru-klokken-tilbake-i-klimapolitikken_-men-han-kan-gjore-mye-skade - Hvem er din favoritt til å bli demokratenes presidentkandidat i 2020 ?
VG170813 Heller ikke Demokratenes leder i Representantenes hus er spesielt imponert : ¶
DA170813 Nancy Pelosi, Demokratenes leder i Representantenes hus, var heller ikke spesielt fornøyd med Trumps uttalelser.
AP170813https://www.aftenposten.no/verden/i/qq961/Demokratenes-ledere-narmer-seg-80-Vi-spurte-n-av-dem_-guvernor-Jerry-Brown-79_-om-det-er-et-problem- Nesten alle av demokratenes mektigste personer i Washington er rundt sytti eller eldre : ¶
AP170813https://www.aftenposten.no/verden/i/qq961/Demokratenes-ledere-narmer-seg-80-Vi-spurte-n-av-dem_-guvernor-Jerry-Brown-79_-om-det-er-et-problem- Men mytteriet ulmer om bord på demokratenes knirkende, aldrende skip.
AP170813https://www.aftenposten.no/verden/i/qq961/Demokratenes-ledere-narmer-seg-80-Vi-spurte-n-av-dem_-guvernor-Jerry-Brown-79_-om-det-er-et-problem- Mange tror Kamala Harris fra California er demokratenes beste sjanse til å ta tilbake Det hvite hus i presidentvalget i 2020.
AP170813https://www.aftenposten.no/verden/i/qq961/Demokratenes-ledere-narmer-seg-80-Vi-spurte-n-av-dem_-guvernor-Jerry-Brown-79_-om-det-er-et-problem- Flere har påpekt at demokratenes system med å la ansiennitet styre medlemskap i Kongressens mektige komiteer, hindrer mange yngre politikere i å komme opp og frem.
AP170813https://www.aftenposten.no/verden/i/qq961/Demokratenes-ledere-narmer-seg-80-Vi-spurte-n-av-dem_-guvernor-Jerry-Brown-79_-om-det-er-et-problem- Dianne Feinstein fra California er en av Demokratenes eldste senatorer.
AP170813https://www.aftenposten.no/verden/i/qq961/Demokratenes-ledere-narmer-seg-80-Vi-spurte-n-av-dem_-guvernor-Jerry-Brown-79_-om-det-er-et-problem- | Demokratenes ledere nærmer seg 80.
AP170813https://www.aftenposten.no/verden/i/qq961/Demokratenes-ledere-narmer-seg-80-Vi-spurte-n-av-dem_-guvernor-Jerry-Brown-79_-om-det-er-et-problem- Demokratenes skarpeste profiler er gråsprengte syttiåringer.
AP170813https://www.aftenposten.no/verden/i/qq961/Demokratenes-ledere-narmer-seg-80-Vi-spurte-n-av-dem_-guvernor-Jerry-Brown-79_-om-det-er-et-problem- Demokratenes leder i justiskomiteen, Dianne Feinstein, er for eksempel 84 år gammel.
AP170813https://www.aftenposten.no/verden/i/qq961/Demokratenes-ledere-narmer-seg-80-Vi-spurte-n-av-dem_-guvernor-Jerry-Brown-79_-om-det-er-et-problem- Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, er den politikeren i USA som har samlet inn mest penger til valgkamp for partiet.
AA170813 Nancy Pelosi, Demokratenes leder i Representantenes hus, var heller ikke spesielt fornøyd med Trumps uttalelser.
AP170812https://www.aftenposten.no/verden/i/3nyOq/Trump--Vi-fordommer-handlingene-pa-begge-sider Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, var skarpere i sin kritikk.
DN170808 Flere kjente amerikanske politikere har tidligere slått seg til ro her, deriblant senator Dianne Feinstein, hennes mann - Wall Street-veteranen Richard Blum - tidligere leder for demokratenes gruppe i Representantenes hus Nancy Pelosi og avdøde ordfører Joseph Alioto.
DA170807 I en kronikk i avisen The New York Times lanserte demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, nylig løfter om det han kaller en « Better deal » for USAs borgere.
DA170807 ) og senator Debbie Stabenow, presenterte demokratenes nye « Better deal»-strategi på Capitol Hill i Washington i starten av august.
DA170807 Til sammenligning mener bare 22 prosent av Demokratenes velgere det samme.
DA170807 Tidligere i år sa en av Demokratenes mest sentrale politikere, Tom Perez, at en kvinnes rett til å velge selv « ikke er oppe til forhandling » og ikke skal avhenge av hvilken by eller stat man bor i.
DA170807 Slik begrunnet demokratenes valgkampanjesjef, Ben Ray Luján, partiets nylige beslutning om at de vil slippe anti-abort-kandidater inn i varmen i opptakten mot neste års valg.
DA170807 - Det er ingen lakmustest for Demokratenes kandidater, sa Luján om synet på abort. 65 prosent mot ¶
DN170805 Sentrale Trump-medarbeidere mistenkes for å ha samarbeidet med Russland om å sverte demokratenes kandidat Hillary Clinton i forkant av presidentvalget i november i fjor.
AA170805 Sentrale Trump-medarbeidere mistenkes for å ha samarbeidet med Russland om å sverte demokratenes kandidat Hillary Clinton i forkant av presidentvalget i november i fjor.
DN170804 Det er det ingen tvil om, sa Demokratenes leder Chuck Schumer tidligere denne uken.
DB170804 ¶ VALGKAMP : FBI sporet falske nyheter mens demokratenes kandidat, Hillary Clinton, og republikanernes kandidat, Donald Trump, i fjor kjempet om å bli USAs neste president.
DN170803 mottok i fjor sommer en epost der han ble lovet avsløringer om demokratenes presidentkandidat, Hillary Clinton.
DA170803 I 2015 lanserte han sitt kandidatur som demokratenes nye presidentkandidat - i kamp med Hillary Clinton.
DA170803 Førstemann ut til å si han vil bli demokratenes neste president er John Delaney fra Maryland.
DB170802 Det andre sitatet : - Mine etterforskning viser at noen i ledelsen i Washington, enten i demokratenes nasjonale komité eller i Clintons organisasjon, blokkerer drapsetterforskningen.
DB170802 19 252 lekkede e-poster sjokkerer før Demokratenes landsmøte.
AP170801https://www.aftenposten.no/verden/i/aV9Qd/Soksmal-hevder-Det-hvite-hus-var-kjent-med-at-Fox-News-kokte-opp-konspirasjonsteori Der ble det antydet at det var Rich som hadde gitt Wikileaks titusener av e-poster sendt av DNC-medlemmer, som blant annet førte til at Demokratenes partileder måtte gå av.
DB170731 På møtet skulle Hillary Clinton formelt godta partiets nominasjon som demokratenes presidentkandidat. 19 252 lekkasjer overskygget nyheten om at Clinton hadde valgt Virginia-senator Tim Kaine som hennes visepresidentkandidat.
DB170731 I fjor sommer ble plutselig tusenvis av e-poster fra ledelsen i Det demokratiske partiet lekket av Wikileaks rett før demokratenes landsmøte.
DN170729 Kjernen i demokratenes plan er å utfordre næringslivet, og særlig de store selskapenes makt.
DN170729 Heldahl mener det er innenfor demokratenes rekkevidde å gjenerobre Representantenes hus alt neste år, gitt at generiske målinger viser at partiet nå ligger ni prosentpoeng foran republikanerne for 2018-valgene.
DN170729 Chuck Schumer, Demokratenes leder i Senatet, og Nancy Pelosi, demokratenes leder i Representantenes hus, lover bedre tider hvis de får flertall i Kongressen.
DN170729 Chuck Schumer, Demokratenes leder i Senatet, og Nancy Pelosi, demokratenes leder i Representantenes hus, lover bedre tider hvis de får flertall i Kongressen.
DN170729 - Dette siste utspillet er et tegn på at demokratenes har gått til venstre for Hillary Clinton, og det bærer et stempel av Bernie Sanders, sier Heldahl.
DB170728 - Chuck Schumer ( @SenSchumer ) July 28, 2017 ¶ Demokratenes minoritetsleder i Senatet, Chuck Schumer, sa at demokratene er ivrige etter å jobbe med republikanerne for å forbedre Obamacare, skriver USA Today.
AA170728 Vi feirer ikke, men vi er lettet, sier demokratenes leder Charles Schumer.
VG170727 Kritikk fra egne rekker ¶ Demokratenes leder i Representantens hus, Nancy Pelosi, kaller beslutningen « ondskapsfull og hatefull », og flere republikanere reagerer også kraftig.
VG170727 En annen veteran som reagerer er demokratenes Tammy Duckworth.
DN170727 En annen veteran som reagerer er demokratenes Tammy Duckworth.
DN170727 Demokratenes leder i Representantens hus, Nancy Pelosi, kaller beslutningen « ondskapsfull og hatefull ».
DN170727 Nå må vi se om politikerne er villige til å gi mellom én og tre milliarder dollar i offentlig støtte, sier Demokratenes minoritetsleder i delstatssenatet i Wisconsin, Jennifer Shilling i en uttalelse.
DB170727 - Det bekymrer meg, og det burde bekymre alle, sa Obama i etterkant av at både FBI og CIA hadde konkludert med at russiske hackere hadde forsøkt å skade valgkampanjen til Demokratenes presidentkandidat, Hillary Clinton.
DA170727 - Gitt Russlands mange overtramp, og president Trumps tilsynelatende manglende evne til å håndtere dem, er en slik lov som demokratene og republikanerne nettopp har blitt enige om helt essensiell, sa demokratenes Chuck Schumer, om avgjørelsen.
AA170727 En annen veteran som reagerer er demokratenes Tammy Duckworth.
AA170727 Demokratenes leder i Representantens hus, Nancy Pelosi, kaller beslutningen « ondskapsfull og hatefull ».
DN170726 Kunngjøringen om stevningen ble offentliggjort av den republikanske senatoren Chuck Grassley og demokratenes Dianne Feinstein.
AA170726 At Trump nå gjør om på dette og vil utestenge transpersoner fra militæret, får sterk kritikk av både Carter og av Demokratenes leder i Representantens hus, Nancy Pelosi.
AA170726 Før avstemningen ba Demokratenes leder Chuck Schumer sine republikanske kollegaer om å ombestemme seg.
VG170725 - Justisministeren har tatt en VELDIG svak posisjon når det gjelder Hillary Clintons kriminalitet ( hvor er e-postene og demokratenes server ) og folk som lekker etterretningsmateriale, skriver presidenten tirsdag formiddag norsk tid.
VG170725 Republikanerne har lovet å bekjempe demokratenes helsereform, det såkalte « obamacare » de siste syv årene, og en omfattende helsereform var et av Trumps viktigste valgkampløfter.
DN170725 Kunngjøringen om stevningen av Manafort ble offentliggjort av den republikanske senator Chuck Grassley og demokratenes Dianne Feinstein tirsdag.
AA170725 Kunngjøringen om stevningen av Manafort ble offentliggjort av den republikanske senator Chuck Grassley og demokratenes Dianne Feinstein tirsdag.
DA170724 om et forestående møte med den russisk advokat som hevdet å ha materiale som ville sverte demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton, og at han derfor kom for sent.
AA170724 hadde med en russisk advokat, i håp om å få opplysninger som kunne stille Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton i et dårlig lys.
AA170724 hadde med en russisk advokat, i håp om å få opplysninger som kunne stille Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton i et dårlig lys.
DN170723https://www.dn.no/nyheter/2017/07/23/0856/Utenriks/kisljak-ferdig-i-washington Sentrale Trump-medarbeidere mistenkes for å ha samarbeidet med Russland om å sverte demokratenes kandidat Hillary Clinton i forkant av presidentvalget i november.
DN170723 - På grunn av de mange overtredelsene fra Russland, og president Trumps manglende evne til å gjøre noe med det, er en sterk sanksjonslov slik som Demokratene og Republikanerne nettopp ble enige om, helt avgjørende, sier Demokratenes leder Chuck Schumer.
DN170723 Sentrale Trump-medarbeidere mistenkes for å ha samarbeidet med Russland om å sverte demokratenes kandidat Hillary Clinton i forkant av presidentvalget i november.
DB170723 ¶ SANKSJONER : Demokratenes leder Chuck Schumer mener en sterk sanksjonslov mot Russland, slik som Demokratene og Republikanerne nettopp bar blitt enige om, er helt avgjørende.
DB170723 - På grunn av de mange overtredelsene fra Russland, og president Trumps manglende evne til å gjøre noe med det, er en sterk sanksjonslov slik som Demokratene og Republikanerne nettopp ble enige om, helt avgjørende, sier Demokratenes leder Chuck Schumer.
AA170723 - På grunn av de mange overtredelsene fra Russland, og president Trumps manglende evne til å gjøre noe med det, er en sterk sanksjonslov slik som Demokratene og Republikanerne nettopp ble enige om, helt avgjørende, sier Demokratenes leder Chuck Schumer.
AA170723 Demokratenes leder i Senatet Chuck Schumer sier at et nytt lovforslag om sanksjoner mot Russland er helt nødvendig på grunn av USAs president Donald Trumps manglende evne til å gjøre noe med situasjonen.
AA170723 - På grunn av de mange overtredelsene fra Russland, og president Trumps manglende evne til å gjøre noe med det, er en sterk sanksjonslov slik som Demokratene og Republikanerne nettopp ble enige om, helt avgjørende, sier Demokratenes leder Chuck Schumer.
AA170723 Sentrale Trump-medarbeidere mistenkes for å ha samarbeidet med Russland om å sverte demokratenes kandidat Hillary Clinton i forkant av presidentvalget i november.
VG170721 Demokratenes leder i Senatets etterretningskomité, Mark Warner, reagerer sterkt.
VG170721 MØTTE TRUMP JR : Den russiske advokaten Natalia Veselnitskaya møtte i fjor Donald Trumps sønn, angivelig for å presentere skadelig informasjon om Demokratenes presidentkandidat.
DN170721 Demokratenes leder i Senatets etterretningskomité, Mark Warner, reagerer sterkt.
DN170721 Granskingen ser på donasjoner gitt til Demokratenes kandidater, etterforskernes tidligere klienter og Mueller's forhold til den sparkede FBI-sjefen James Comey.
DB170721 Demokratenes leder i Senatets etterretningskomité, Mark Warner, reagerer sterkt.
AA170721 Demokratenes leder i Senatets etterretningskomité, Mark Warner, reagerer sterkt.
AA170721 Demokratenes leder i Senatets etterretningskomité, Mark Warner, reagerer sterkt.
VG170720 Russland-etterforskingen tok en ny, dramatisk vending i forrige uke da det ble kjent at Donald Trumps sønn og svigersønn i juni i fjor møtte en gruppe russere som skal ha hevdet at de satt på informasjon som kunne skade Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton i valgkampen.
VG170720 Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton kommer imidlertid ikke bedre ut.
DB170720 , svigersønnen Jared Kushner og hans daværende valgkampsjef, Paul Manafort, i fjor sommer møtte russiske kontakter etter å ha blitt lovet ødeleggende informasjon om Demokratenes kandidat, Hillary Clinton, fra russiske myndigheter.
DB170718 Opplysningene om møtet kommer også mens Trumps medarbeidere er under etterforskning for å ha samarbeidet med russiske myndigheter for å hjelpe Trump til å vinne presidentvalget mot Demokratenes kandidat, Hillary Clinton.
DB170718 Ifølge « Devil´s Bargain » fant de to sammen blant annet fordi Bannon og alternativhøyre i årevis hadde kjempet for å rive ned Demokratenes kandidat, Hillary Clinton.
DB170718 Dette var lenge før Trump var en kandidat, mens Clinton lå an til å bli Demokratenes kandidat.
DB170715 Der håpet han å få informasjon til å skade demokratenes kandidat Hillary Clinton.
DB170715 Akhmetshin sier imidlertid til Washington Post at Veselnitskaja hadde fått greie på at et amerikansk hedgefond, som kanskje var knyttet til Demokratenes nasjonale komité ( DNC ), brøt med russisk skattelovgivning.
DA170715 Alle Demokratenes 48 senatsmedlemmer har uttalt at de er imot Trumps helsereform.
DN170714 Alle Demokratenes 48 senatsmedlemmer har uttalt at de er imot Trumps helsereform.
DB170714 ble i forkant av møtet lovet kompromitterende informasjon om demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton, og tirsdag delte han selv en epostutveksling mellom seg selv og en person som lovet « ødeleggende informasjon » om Hillary Clinton.
DB170714 En drittpakke om Hillary Clinton, demokratenes presidentkandidat, fra den russiske regjeringa.
AA170714 Alle Demokratenes 48 senatsmedlemmer har uttalt at de er imot Trumps helsereform.
DN170713 mottok i fjor sommer en epost der han ble lovet avsløringer om demokratenes presidentkandidat, Hillary Clinton.
DB170713 Mener eposter er beviser ¶ Demokratenes leder i etterretningskomiteen, Adam Schiff, mener epotsutvekslingen til Donald Trumps sønn beviser at Russland ga informasjon til Trump-kampanjen.
DA170713 Demokratenes leder i etterretningskomiteen, Adam Schiff, tok i går til orde for at Donald Trump jr. skal vitne foran komiteen og besvare spørsmål om møte og e-postkorrespondanse han hadde med en russisk advokat i juni 2016, skriver nyhetsbyrået NTB.
DB170712 ble lovet kompromitterende informasjon om demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton før møtet, og tirsdag delte han selv en epostutveksling mellom seg selv og en person som lovet « ødeleggende informasjon » om Hillary Clinton.
DB170712 Demokratenes leder i etterretningskomiteen, Adam Schiff, mener epotsutvekslingen til Donald Trumps sønn beviser at Russland ga informasjon til Trump-kampanjen.
AP170712https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/k5JzX/Kanskje-star-Putin-ikke-bak--Frank-Rossavik I det aller minste var Donald Trumps sønn i fjor sommer rede til å samarbeide med russiske myndigheter for å ødelegge valgkampen for demokratenes kandidat, Hillary Clinton.
AA170712 - Kommer Wray og FBI til å gjennomføre uavhengige og grundige etterforskninger, uavhengig av hvem som blir implisert, undret demokratenes innflytelsesrike senator Dianne Feinstein.
AA170712 Bevis ¶ Demokratenes leder i etterretningskomiteen, Adam Schiff, mener epostutvekslingen til Donald Trumps sønn beviser at Russland ga informasjon til Trump-kampanjen.
DB170711 Han ble lovet kompromitterende informasjon om demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton før møtet.
DA170711 Russlands likeverdighet med USA har ikke blitt anerkjent tidligere i denne perioden, ikke av presidentene Clinton, Bush og Obama, bare av presidenten som Putin forsøkte å hjelpe til makten gjennom hacking av demokratenes databaser.
DA170711 Sentrale Trump-medarbeidere mistenkes for å ha samarbeidet med Russland om å sverte demokratenes kandidat Hillary Clinton i forkant av presidentvalget i november.
AA170711 Sentrale Trump-medarbeidere mistenkes for å ha samarbeidet med Russland om å sverte demokratenes kandidat Hillary Clinton i forkant av presidentvalget i november.
AA170711 Alle Demokratenes 48 senatsmedlemmer er imot Donald Trumps helsereform.
AA170711 Sentrale Trump-medarbeidere mistenkes for å ha samarbeidet med Russland om å sverte demokratenes kandidat Hillary Clinton i forkant av presidentvalget i november.
AA170710 Senere ble det lekket stjålet informasjon som var skadelig for Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton.
VG170709 « Etter å ha utvekslet høflighetsfraser, fortalte kvinnen at hun hadde informasjon om at personer knyttet til Russland, finansierte Demokratenes nasjonalkomité og støttet Clinton.
DN170706 Han beskyldte videre tidligere president Barack Obama for ikke å ha gjort nok for å forhindre innvirkning på det amerikanske presidentvalget, fordi han trodde demokratenes kandidat Hillary Clinton skulle vinne.
AA170706 Han beskyldte videre tidligere president Barack Obama for ikke å ha gjort nok for å forhindre innvirkning på det amerikanske presidentvalget, fordi han trodde demokratenes kandidat Hillary Clinton skulle vinne.
DA170705 KRONIKK : Ved presidentvalget i USA var det blant de unge ( under 35 ) et overveldende flertall for demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton.
VG170703 EN FREMTID TIL Å TRO PÅ : Bernie Sanders holder tale under demokratenes landsmøte i fjor.
VG170703 Bernie Sanders ( 75 ) var for mange et ukjent navn da han utfordret Hillary Clinton om å bli Demokratenes presidentkandidat i primærvalget.
DN170630 Skamløst ¶ Demokratenes leder i Representantenes hus Nancy Pelosi sier torsdag at Trumps twittermeldinger gjør hennes oppriktig trist fordi det er under en amerikansk presidents verdighet å inngi seg i slik oppførsel, som hun betegner som skamløst mannssjåvinistisk.
AA170630 Demokratenes leder i Representantenes hus Nancy Pelosi sier torsdag at Trumps twittermeldinger gjør hennes oppriktig trist fordi det er under en amerikansk presidents verdighet å inngi seg i slik oppførsel, som hun betegner som skamløst mannssjåvinistisk.
AP170629https://www.aftenposten.no/verden/Kraftige-reaksjoner-pa-Trumps-Twitter-mobbing---En-trist-dag-for-USA-624300b.html Skamløst ¶ Demokratenes leder i Representantenes hus Nancy Pelosi sier torsdag at Trumps twittermeldinger gjør hennes oppriktig trist fordi det er under en amerikansk presidents verdighet å inngi seg i slik oppførsel, som hun betegner som skamløst mannssjåvinistisk.
DB170627 Noen unnskyldning får han i hvert fall neppe fra Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton.
AA170626 Sentrale Trump-medarbeidere mistenkes for å ha samarbeidet med Russland om å sverte demokratenes kandidat Hillary Clinton i forkant av presidentvalget i november.
DN170623 juli ble nær 20 000 mail stjålet fra Demokratenes hovedkvarter og deretter publisert på Wikileaks.
DN170623 Til tross for at forslaget har fått krass kritikk fra både demokratenes og republikanernes leir, responderte markedene med å sende helseaksjer opp.
DN170623 Godkjent reform kan være bra for farmasibransjen ¶ Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, kaller forslaget « ulv i fåreklær » og har gjort det tydelig at han ikke vil støtte forslaget, men det var på forhånd heller ikke ventet at forslaget ville få støtte fra demokratene.
VG170622 Ikke uventet er reaksjonene fra Demokratenes side sterke.
DB170621 ( Dagbladet/NTB ) ¶ Demokratenes kandidat beskyldes for å være støttet av folk som feiret skytingen av republikanere ¶
AP170621 - Vi er nødt til å peke ut hva vi står for som parti, sier Tom Perez, formannen i demokratenes nasjonalkomité, til Politico.
VG170620 SENATOR : Bernie Sanders, som i fjor forsøkte blir Demokratenes presidentkandidat, er partipolitisk uavhengig i Senatet.
DN170620 Valget er også en test på demokratenes nye strategi som går på å kjempe om forstadsområder med nokså høyt utdannede og velstående velgere som til nå har vært dominert av republikanerne.
DN170620 Tirsdag møtes den erfarne republikaneren Karen Handel og demokratenes nykommer Jon Ossoff til suppleringsvalg i sjette valgdistrikt i delstaten Georgia.
DN170620 Demokratenes kandidat Jon Ossoff ankommer et valgarrangement sammen med forloveden Alisha Kramer, kvelden før suppleringsvalget i Georgia's 6. kongressdistrikt 19. juni.
DB170620 Demokratenes kandidat til å bli medlem av Representantenes hus i Kongressen fra Georgias sjette valgdistrikt.
DB170617 Setningen stammer fra USAs tidligere visepresident Joe Biden, en klok mann som har et skarpt blikk for de slagne, handlingslammede demokratenes dilemmaer, som ikke skiller seg stort fra de europeiske midtpartiene.
VG170616 På sin Facebook-side har han uttrykt mye støtte til Bernie Sanders, som han også jobbet frivillig for under demokratenes primærvalg i fjor.
VG170614 Her publiserer Hodgkinson hyppig innhold som er sterkt kritisk mot republikanerne og Donald Trump, og uttrykker støtte for Hillary Clintons konkurrent i demokratenes primærvalg i fjor, Bernie Sanders.
SA170614 Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, kaller onsdagens hendelse for et " avskyelig og feigt angrep ".
DN170614 Trump har forsøkt å bedre forholdet til Moskva og har avvist antydninger om at russisk hacking av demokratenes epostsystem bidro til valgseier for Trump.
DA170614 Trump har forsøkt å bedre forholdet til Moskva og har avvist antydninger om at russisk hacking av demokratenes epostsystem bidro til valgseier for Trump.
DA170614 Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, kaller onsdagens hendelse for et " avskyelig og feigt angrep ".
AP170614https://www.aftenposten.no/verden/Ledende-republikansk-politiker-ble-skutt-under-baseball-trening-623195b.html Republikanernes baseball-lag trente for en kamp mot demokratenes lag da angrepet skjedde.
AP170614 Republikanernes baseball-lag trente for en kamp mot demokratenes lag da angrepet skjedde.
VG170613 Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer sier han blant annet vil kreve svar på om Sessions forsøkte å blande seg inn i Russland-etterforskningen før han erklærte seg inhabil.
VG170613 I hvert fall hvis Demokratenes kongressmann Mike Quigley får det som han vil.
SA170613 FBI-direktør James Comey har like før gjenopptatt - og lagt ned - granskingen av Demokratenes kandidat Hillary Clintons eposthåndtering.
AP170611https://www.aftenposten.no/verden/Uhorte-summer-strommer-inn-i-valgkassene-i-lokalvalget-i-Atlanta-Trump-jakten-er-i-gang-622943b.html Reklamefilmene rettet mot Jon Ossoff legger stor vekt på å knytte ham til Demokratenes minoritetsleder Nancy Pelosi.
AP170611 Reklamefilmene rettet mot Jon Ossoff legger stor vekt på å knytte ham til Demokratenes minoritetsleder Nancy Pelosi.
DB170610 Han forteller også hvordan han rådførte seg med demokratenes presidentkandidat og tidligere utenriksminister, Hillary Clinton.
VG170609 Bernie Sanders tapte kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat til Hillary Clinton i det amerikanske valget i fjor.
VG170608 Corbyn bærer visse likheter med en annen hvithåret mann hvis politikk har gått rett hjem hos mange unge : Tidligere presidentkandidat for demokratenes parti i USA, Bernie Sanders.
VG170608 De amerikanske etterretningsorganisasjonene har også beskyldt Russland for å hacke Demokratenes nasjonalkomité med den hensikt å sikre Trump valgseieren.
DB170603 Undersøkelser viser at republikanske velgere er blitt mindre bekymret for klimaendringer, samtidig som demokratenes velgere er blitt mer bekymret.
DB170602 Trump mener påstandene er demokratenes unnskyldning for « å ha tapt et valg de burde vunnet ».
DB170602 - Russland-historien er Demokratenes unnskyldning for å ha tapt et valg de burde vunnet ¶
DA170602 Amerikansk etterretning hevder at Demokratenes epostserver ble hacket fra Russland, noe som skal ha skjedd i et forsøk på å sverte Hillary Clinton og hjelpe Donald Trump til makten.
AA170602 Amerikansk etterretning hevder at Demokratenes epostserver ble hacket fra Russland, noe som skal ha skjedd i et forsøk på å sverte Hillary Clinton og hjelpe Donald Trump til makten.
DB170601 » Nancy Pelosi, Demokratenes minoritetsleder i Representantenes hus, kaller en uttredelse av avtalen « en sjokkerende abdikasjon fra USAs lederskap og en alvorlig trussel mot planetens framtid », ifølge Washington Examiner.
DB170601 Trump sa forøvrig tidligere denne måneden at han mener Russland-historien er oppdiktet og at den er Demokratenes unnskyldning for å ha tapt et valg de burde vunnet.
DB170601 - Russland-historien er Demokratenes unnskyldning for å ha tapt et valg de burde vunnet ¶
DN170531 | Nådeløst oppgjør med Trumps miljøplan ¶ Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, går hardt ut mot president Donald Trumps angivelige beslutning om å trekke USA fra Parisavtalen.
DN170531 Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, anklager president Donald Trump for manglende lederskap.
BT170531 - MANGLENDE LEDERSKAP : Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, anklager president Donald Trump for manglende lederskap.
BT170531 | Demokratenes leder går hardt ut mot Trump ¶
AA170531 | Pelosi hardt ut mot Trump ¶ Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, går hardt ut mot president Donald Trumps angivelige beslutning om å trekke USA fra Parisavtalen.
DN170526 Lieberman var Demokratenes visepresidentkandidat i 2000, men han og Al Gore måtte seg slått av George W.
AP170526 Motkandidaten, Demokratenes Rob Quist, hadde 44 prosent av stemmene.
AP170526 Gianforte fikk 50,1 prosent av stemmene foran demokratenes kandidat Rob Quist som fikk 44,1 prosent.
AP170526 Lieberman var Demokratenes visepresidentkandidat i 2000, men han og Al Gore måtte seg slått av George W.
AA170526 Lieberman var Demokratenes visepresidentkandidat i 2000, men han og Al Gore måtte seg slått av George W.
DB170525 Gianforte stiller mot demokratenes representant og musiker Rob Quist.
DB170525 Det ville derfor kommet som en overraskelse dersom demokratenes Quist skulle vinne kongressetet over Gianforte.
DN170520 Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, sier Trump har gjort seg selv « svært personlig sårbar ».
AA170520 Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, sier Trump har gjort seg selv « svært personlig sårbar ».
VG170519 Men mye tyder på at presidenten overvurderer Demokratenes begeistring for den tidligere partikollegaen.
VG170519 I 2000 var han demokratenes visepresident da Al Gore tapte presidentvalget mot George W.
VG170519 For Weiner, som en gang ble sett på som Demokratenes kronprins, vil fengsel være den ultimate nedtur.
VG170519 Biden forsøkte selv aldri å bli Demokratenes presidentkandidat i 2016.
DB170519 - Russland-historien er Demokratenes unnskyldning for å ha tapt et valg de burde vunnet ¶
DA170519 Der fant de en ny bunke eposter som Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton hadde sendt til Weiners kone, Huma Abedin.
DA170519 Tidligere visepresident Joe Biden er ikke ferdig med demokratenes nederlag i presidentvalget.
DA170519 Tidligere visepresident Joe Biden er ikke ferdig med demokratenes nederlag i presidentvalget.
AP170519 I 2008 ga han sin støtte til Republikanernes John McCain, som tapte mot Demokratenes Barack Obama.
AP170519 I 2000 var han demokratenes visepresident da demokraten Al Gore tapte presidentvalget mot George W.
AA170519 Der fant de en ny bunke eposter som Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton hadde sendt til Weiners kone, Huma Abedin.
SA170518 Scott Applewhite / AP / NTB scanpix ¶ Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, er godt fornøyd med at Mueller er utnevnt til spesialetterforsker.
SA170518 Også Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, er godt fornøyd.
SA170518 Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, sier hun er svært fornøyd med at det er utnevnt en spesialetterforsker.
DN170518 Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, sier hun er svært fornøyd med at det er utnevnt en spesialetterforsker.
DN170518 Også Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, er godt fornøyd.
DN170518 Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, sier hun er svært fornøyd med at det er utnevnt en spesialetterforsker.
BT170518 - Det var behov for utnevnelse av en spesialetterforsker, og Mueller er den rette personen for jobben, sa Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, samme dag.
AP170518 Robert Mueller er en respektert tjenestemann, sier Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi.
AA170518 Robert Mueller er en respektert tjenestemann, sier Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi.
AA170518 Også Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, er godt fornøyd.
AA170518 Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, sier hun er svært fornøyd med at det er utnevnt en spesialetterforsker.
VG170517 Vi må beskytte vårt demokrati, skriver demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, på Twitter.
VG170517 Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, sa i en tale til sine kolleger at historien ville dømme dem.
DB170517 Jeg sier til alle mine kolleger i Senatet : Historien vil dømme oss, sa Demokratenes leder, Chuck Schumer, på gulvet i Senatet.
DB170517 - Dersom dette stemmer, så er presidentens skamløse forsøk på å stanse en FBI-etterforskning av Michael Flynn et angrep mot rettssikkerheten som er grunnleggende i demokratiet vårt, sier Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi.
AA170517 Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, sier USA testes som aldri før.
DN170516 - Ekstremt farlig ¶ Demokratenes leder i Senatet karakteriserer det som « urovekkende ».
DB170516 - Russland-historien er Demokratenes unnskyldning for å ha tapt et valg de burde vunnet ¶
AP170516https://www.aftenposten.no/verden/Comey-Trump-ba-meg-stanse-etterforskningen-av-Flynn-621301b.html Nancy Pelosi, demokratenes leder i Representantenes hus, er blant de mange som uttrykker seg i kraftige ordelag på Twitter etter avsløringen om Comey-notatet.
AP170516 Nancy Pelosi, demokratenes leder i Representantenes hus, er blant de mange som uttrykker seg i kraftige ordelag på Twitter etter avsløringen om Comey-notatet.
DN170512 Kennedy's innsettelsestale der han sa « ask not what your country can do for you - ask what you can do for your country, » og du har Obamas tale til demokratenes partikonvent i 2004, som noen få eksempler på taler som virkelig har inspirert folk, sier Hurwitz.
DA170512 - Dette var en ventet katastrofe, og viser at de føderale energimyndighetene er fullstendig hensynsløse i å utsette opprydningen av Hanford-anlegget i flere tiår, raste demokratenes kongressmedlem Gerry Pollet etter atomulykken i delstaten Washington, USA, tirsdag.
AP170512https://www.aftenposten.no/verden/-Trump-ba-FBI-sjefen-om-a-sverge-lojalitet-til-ham-personlig-James-Comey-sa-nei-621051b.html Presset øker nå på republikanerne, Donald Trumps adopterte parti, for å gå med på demokratenes krav om at det utnevnes en spesialetterforsker for å avklare Russlands rolle i valgkampen og om russerne samarbeidet med Trump-kampanjen.
AP170512 Presset øker nå på republikanerne, Donald Trumps adopterte parti, for å gå med på demokratenes krav om at det utnevnes en spesialetterforsker for å avklare Russlands rolle i valgkampen og om russerne samarbeidet med Trump-kampanjen.
VG170511 Demokratenes leder i Senatet : - Liten grunn til å tro på Trumps begrunnelse ¶
VG170511 Presidenten skal blant annet ha blitt rasende over at demokratenes leder i Senatet, Chuck Schummer, fikk kuppe dagsorden ved å holde en pressekonferanse før Trumps medarbeidere kom på banen.
VG170511 « You're fired ! » : Disse har fått sparken av Trump ¶ Demokratenes minoritetsleder i Senatet, Charles Schumer, sier at han mener det er liten grunn til å tro på Trumps begrunnelse.
DB170511 - Da jeg bestemte meg for å gjøre det, fortalte jeg meg selv : Denne Russland-historien er oppdiktet og den er Demokratenes unnskyldning for å ha tapt et valg de burde vunnet, sier Trump.
DB170511 Det var 28 oktober i fjor, bare elleve dager før det amerikanske presidentvalget, at FBI kunngjorde at de hadde avdekket en rekke nye e-poster som kunne kaste lys over deres tidligere etterforskning av demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton.
DB170511 En av dem er Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer.
DA170511 FOTO : SOUTH KOREAN UNIFICATION MINISTRY/NTB SCANPIX VANT : Demokratenes Moon Jae-in vant valget i Sør-Korea tirsdag.
DA170511 FBI-direktør James Comey har like før gjenopptatt - og lagt ned - utredningen av Demokratenes kandidat Hillary Clintons eposthåndtering.
VG170510 Krever spesialetterforsker ¶ Demokratenes leder i Senatet Chuck Schumer krever nå at det blir satt en uavhengig spesialetterforsker på saken om Russlands involvering i den amerikanske presidentvalgkampen og sier den er avgjørende for å gjenopprette tilliten blant publikum.
VG170510 Blant de mange kritikerne er demokratenes leder i Senatet, Charles Schumer, som sier at han sa følgende til presidenten da han ringte for å informere om at han hadde bestemt seg for å gi Comey sparken : ¶
VG170510 Demokratenes leder i Senatet : - Liten grunn til å tro på Trumps begrunnelse ¶
VG170510 FBI-direktør James Comey har like før gjenopptatt - og lagt ned - utredningen av Demokratenes kandidat Hillary Clintons eposthåndtering.
VG170510 REAGERER : Demokratenes leder i Senatet, Charles Schumer.
VG170510 Charles Schumer, Demokratenes leder i Senatet, sier det var et stort feiltrinn av president Donald Trump å gi FBI-sjef James Comey sparken.
VG170510 | Demokratenes leder i Senatet : - Liten grunn til å tro på Trumps begrunnelse ¶
VG170510 Trump om Comey : - Han gjorde ikke en god jobb ¶ Demokratenes minoritetsleder i Senatet, Charles Schumer, sier at han mener det er liten grunn til å tro på Trumps begrunnelse.
FV170510 Trump har begått en stor feil, mener Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer.
DN170510 En av Trumps krasseste kritikere er Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer.
DN170510 Dick Durbin, demokratenes « nummer to » i Senatet, sier han avventer informasjon fra Det hvite hus om etterforskningen kommer til å fortsette.
DN170510 Charles Schumer, Demokratenes leder i Senatet, sier det var et stort feiltrinn av president Donald Trump å gi FBI-sjef James Comey sparken.
DN170510 Demokratenes minoritetsleder i Senatet, Charles ( Chuck ) Schumer, mener det er en stor feil av president Donald Trump å sparke FBI-sjefen.
DB170510 Den kom i form av en twittermelding i presidentens umiskjennelige stil, hvor han latterliggjør demokratenes minoritetsleder i Senatet, Chuch Schumer.
DA170510 Charles Schumer, Demokratenes leder i Senatet, sier oppsigelsen var et stort feiltrinn.
DA170510 En av Trumps krasseste kritikere er Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer.
DA170510 Onsdag kalte han også Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, for « gråtende Schumer » etter at sistnevnte stilte svært kritiske spørsmål ved Trumps motiv for å sparke Comey.
BT170510 En av Trumps krasseste kritikere er Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer.
AP170510https://www.aftenposten.no/verden/Sammenligner-avsettelsen-av-Comey-med-tidenes-presidentskandale-i-USA-620869b.html Cox var oppnevnt for å etterforske innbruddet i demokratenes hovedkvarter i bygningskomplekset Watergate.
AP170510 Cox var oppnevnt for å etterforske innbruddet i demokratenes hovedkvarter i bygningskomplekset Watergate.
AP170510 Donald Trump harselerte i natt norsk tid med reaksjonene på avskjedigelsen, og tvitret dette om Demokratenes Chuck Schumer, minoritetslederen i Senatet, som kritiserte utviklingen.
AP170510 Demokratenes Elijah Cummings er en av dem som har uttalt dette, blant annet i et intervju med TV-stasjonen ABC.
AP170510 - Hvis vi ikke får en spesialetterforsker, vil enhver amerikaner med rette mistenke at beslutningen om sparke Comey var en dekkoperasjon, sier demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer fra New York.
AA170510 Charles Schumer, Demokratenes leder i Senatet, sier oppsigelsen var et stort feiltrinn.
AA170510 Trump har begått en stor feil, mener Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer.
AA170510 Dick Durbin, demokratenes « nummer to » i Senatet, sier han avventer informasjon fra Det hvite hus om etterforskningen kommer til å fortsette. ( ©NTB ) ¶
AA170510 Charles Schumer, Demokratenes leder i Senatet, sier det var et stort feiltrinn av president Donald Trump å gi FBI-sjef James Comey sparken.
AA170510 Onsdag kalte han også Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, for « gråtende Schumer » etter at sistnevnte stilte svært kritiske spørsmål ved Trumps motiv for å sparke Comey.
VG170509 Krever uavhengig etterforskning ¶ Demokratenes leder i Senatet Chuck Schumer kaller ifølge CNBC oppsigelsen del av et « dypt urovekkende mønster » fra Det hvite hus, med henvisning til avsettelsen av blant andre daværende fungerende justisminister Sally Yates.
VG170509 FBI-direktør James Comey har like før gjenopptatt - og lagt ned - utredningen av Demokratenes kandidat Hillary Clintons eposthåndtering.
SA170509 Trump har begått en stor feil, mener Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer.
BT170509 Charles Schumer, Demokratenes leder i Senatet, sier oppsigelsen var et stort feiltrinn.
AP170509 New York-senator Chuck Schumer, demokratenes leder i Senatet, krever i likhet med McCain at det umiddelbart etableres en spesialetterforsker som kan granske Trumps Russland-forbindelser.
SA170505 | På vei mot 2020 : Her starter slaget om Demokratenes sjel ¶
DB170505 Styrelederen for Hillary Clintons kampanje, John Podesta og Demokratenes nasjonale komité var blant dem som fikk e-postkontoene sine hacket.
VG170504 - Veldig trist ¶ Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, gjorde like før avstemningen fant sted et siste forsøk på å argumentere mot lovforslaget.
DB170504 Å overbevise demokratene om å avvikle Barack Obamas - og en av demokratenes - største politiske triumfer, blir vanskelig.
AP170504https://www.aftenposten.no/verden/Republikanerne-presset-gjennom-Trumpcare_-men-demokratene-reagerte-med-hanlig-sang-i-Kongressen-da-avstemningen-var-over-620546b.html Den flytter penger fra arbeidende familier til de rikeste i landet, sa Nancy Pelosi, demokratenes leder i Representantenes hus, i sitt sluttinnlegg før avstemmingen begynte.
AP170504 Den flytter penger fra arbeidende familier til de rikeste i landet, sa Nancy Pelosi, demokratenes leder i Representantenes hus, i sitt sluttinnlegg før avstemmingen begynte.
AP170504 Den flytter penger fra arbeidende familier til de rikeste i landet, sa Nancy Pelosi, demokratenes leder i Representantenes hus, i sitt sluttinnlegg før avstemmingen begynte.
AP170504 Demokratenes leder Nancy Pelosi advarte onsdag om at det nye lovforslaget vil føre til at mange mister helseforsikringen sin, og kalte det en katastrofal løsning de har prøvd å ordne med et plaster.
SA170503 I en høring i Senatets justiskomité onsdag, sa Comey at det ville vært katastrofalt å hemmeligholde opplysningen om etterforskningen av demokratenes presidentkandidat overfor Kongressen.
DN170503 I et offentlig brev til Comey beskyldte Harry Reid, demokratenes mangeårige minoritetsleder i Senatet, FBI-sjefen for å aktivt legge lokk på « eksplosiv informasjon » om Trumps bånd til Kreml.
DB170503 For 28 oktober i fjor, bare elleve dager før det amerikanske presidentvalget, annonserte FBI at de hadde avdekket en rekke nye e-poster som kunne kaste lys over deres tidligere etterforskning av demokratenes presidentkandidat.
VG170428 ANMELDTE TRUSLER : I et VG-intervju omtalte Demokratenes partileder Makvan Kasheikal Utøya-terroristen som Norges Osama bin Laden.
DB170427 TIL GEORGIA : Lederen for Demokratenes nasjonale komité, Tom Perez.
DB170427 Demokratenes kandidat til å bli medlem av Representantenes hus i Kongressen fra Georgias sjette valgdistrikt.
DA170427 Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, er fornøyd med at pengene til en del av muren trolig blir tatt ut.
AP170425https://www.aftenposten.no/verden/Trumps-plan-om-Mexico-mur-moter-veggen-619832b.html - Etter min mening var ikke valget en folkeavstemning om å bygge en mur til mange titalls milliarder dollar, sa demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, mandag og uttrykte glede over den foreløpige retretten.
AP170425 - Etter min mening var ikke valget en folkeavstemning om å bygge en mur til mange titalls milliarder dollar, sa demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, mandag og uttrykte glede over den foreløpige retretten.
DB170423 Ifølge Berlingske er gruppen også identisk med en av de to ledende hackergruppene, som i fjor skaffet seg ulovlig tilgang til Demokratenes e-postkontoer i USA.
VG170422 Dette notatet konkluderte med at det var sannsynlig at Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton ville vinne valget.
VG170420 Ifølge Reuters advarer dokumentet at det var sannsynlig at Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton ville vinne valget.
DA170420 Poulson mener franske Macron ligner langt mer på Barack Obama enn Hillary Clinton, som tapte demokratenes valgkamp mot Donald Trump.
BT170420 I Demokratene har maktkampen vært langvarig og komplisert, og det kulminerte i mars med at Demokratenes to profilerte lokalpolitikere på Askøy, Jann Atle Jensen og Per Midtøy, ble ekskludert.
BT170418 FILMSKAPER : Den unge dokumentarfilmskaperen Jon Ossoff er Demokratenes kandidat til Representantenes hus i Georgias 6. valgkrets.
DB170417 Han mener OFA og andre protestnettverk kan bli demokratenes Tea Party.
VG170411 Demokratenes leder i Underhuset, Nancy Pelosi, reagerer også sterkt på Spicers uttalelser.
VG170407 Også fra sine motstandere i amerikansk politikk får Trump støtte : Nancy Pelosi, som er Demokratenes leder i Representantenes Hus, kaller også angrepet et « passende svar » på Assad-regimets bruk av kjemiske våpen.
AP170407 - Dette var en tilmålt og passende respons, sa demokratenes nestleder i Senatet, Dick Durbin.
DA170406 Demokratene i Senatet blokkerte godkjenning av Trumps dommerkandidat ¶ Demokratenes opptrinn i Senatet torsdag omtales som et politisk jordskjelv som innebærer at Republikanerne kan endre de mangeårige reglene for å godkjenne nominasjoner av høyesterettsdommere.
DA170406 Demokratenes opptrinn i Senatet torsdag omtales som et politisk jordskjelv fordi Republikanerne har varslet at de dermed vil endre de mangeårige reglene for godkjenning av høyesterettsdommere.
AP170406 Nancy Pelosi, demokratenes leder i Representantenes hus, omtalte ham gjentatte ganger på onsdag som en « white supremacist », altså en rasist som ønsker at hvite mennesker skal styre verden.
AP170406 Demokratenes opptrinn i Senatet torsdag omtales som et politisk jordskjelv som innebærer at Republikanerne kan endre de mangeårige reglene for å godkjenne nominasjoner av høyesterettsdommere.
AP170406 Demokratenes opptrinn i Senatet torsdag omtales som et politisk jordskjelv fordi Republikanerne har varslet at de dermed vil endre de mangeårige reglene for godkjenning av høyesterettsdommere.
DN170405 Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, har tidligere sagt at president Trumps viktigste rådgiver er en rasist som ikke har noe i det nasjonale sikkerhetsrådet å gjøre.
VG170403 I et intervju med NBC søndag sa Demokratenes leder i Senatet Chuck Schumer at det er « svært, svært usannsynlig » at Republikanerne, som har 52 representanter i Senatet, vil klare å sanke 60 stemmer for å stanse en filibuster.
VG170403 Blant annet uttrykte Demokratenes senator Dianne Feinstein bekymring over at Gorsuch kan velge å innsnevre abortloven, meldte NTB.
VG170403 - Vi er naturligvis skuffet, sier Trumps pressetalsmann Sean Spicer om Demokratenes mulighet til å blokkere Gorsuch da han møtte pressen på sin daglige pressebrief kort tid etter at nyheten ble klar.
DN170403https://www.dn.no/nyheter/2017/04/03/2150/Utenriks/trumps-dommerkandidat-naermere-godkjenning Gorsuch, på besøk hos demokratenes leder Chuck Schumer tidligere i år.
DN170403 Gorsuch, på besøk hos demokratenes leder Chuck Schumer tidligere i år.
DB170403 Republikanerne trenger 60 stemmer for å overkomme demokratenes filibuster, skriver BBC.
DB170403 Hør demokratenes begrunnelser for blokkering av Gorsuch i videoen øverst i saken.
DB170402 Over tre firedeler av demokratenes velgere mener saken bør granskes, mens bare en firedel av republikanske velgere mener det samme.
BT170402 Over tre firedeler av demokratenes velgere mener saken bør granskes, mens bare en firedel av republikanske velgere mener det samme.
AA170402 Over tre firedeler av demokratenes velgere mener saken bør granskes, mens bare en firedel av republikanske velgere mener det samme.
AP170327 Tallene viser at demokratenes kandidat Hillary Clintons kampanje og de ulike politiske aksjonskomiteene ( Super PACs ) som støttet henne, totalt brukte 1,2 milliarder dollar ( ca. 10 milliarder kroner.
AP170327 Kan presidenten, etter å blant annet ha kalt demokratenes senatsleder Chuck Schumer « en klovn » og truet med å sette Hillary Clinton i fengsel, klare å samarbeide med sine politiske motstandere ?
AP170327 Den skulle erstatte Obamacare, demokratenes store helseinitiativ som republikanerne hater.
SA170325 - Reformen falt igjennom på grunn av to egenskaper som har herjet Trumps presidentskap siden han ble innsatt : Inkompetanse og brutte løfter, sa Chuck Schumer, Demokratenes leder i Senatet fredag.
DN170325 - Reformen falt igjennom på grunn av to egenskaper som har herjet Trumps presidentskap siden han ble innsatt : Inkompetanse og brutte løfter, sa Chuck Schumer, Demokratenes leder i Senatet fredag.
AA170325 - Reformen falt igjennom på grunn av to egenskaper som har herjet Trumps presidentskap siden han ble innsatt : Inkompetanse og brutte løfter, sa Chuck Schumer, Demokratenes leder i Senatet fredag.
VG170324 Her er de gode nyhetene : Helse er demokratenes felt nå, sier presidenten.
AA170323 Demokratenes senator Dianne Feinstein uttrykte bekymring onsdag over at Gorsuch kan velge å innsnevre abortloven.
DN170322https://www.dn.no/nyheter/2017/03/22/2213/Utenriks/republikansk-kongressmedlem-trumps-overgangsteam-ble-overvaket Nunes' kollega i etteretningskomiteen, Demokratenes Adam Schiff, går hardt ut mot Nunes.
DN170322 Nunes' kollega i etteretningskomiteen, Demokratenes Adam Schiff, går hardt ut mot Nunes.
BT170322 Under kongresshøringen i USA mandag styrket FBI mistanken om at Russland hacket demokratenes nasjonalkomité for å påvirke utfallet av presidentvalgkampen til Donald Trumps fordel.
DA170321 - Jeg er ikke optimist på Demokratenes vegne ved neste presidentvalg.
VG170320 Ifølge CNN vil Demokratenes representanter i komiteen forsøke å presse FBI-direktøren til å avsløre hva etterretningsorganisasjonen vet om disse kontaktene.
VG170320 De amerikanske etterretningsorganisasjonene har tidligere åpent beskyldt Russland for å hacke Demokratenes nasjonalkomité og antydet at hackingen hadde til formål å hjelpe Trump til å vinne valget.
VG170320 - Hvis han offentlig avviser disse påstandene vil det sende en klar beskjed til presidenten at han ikke kan komme med grunnløse beskyldninger uten å bli tatt, sier Demokratenes fremste representant i komiteen, Adam Schiff til CNN.
SA170320 FBI anklaget i januar Russland for å ha hacket Demokratenes nasjonalkomité før presidentvalget i USA, angivelig for å sverte Hillary Clinton og hjelpe Donald Trump til seier.
FV170320 FBI anklaget i januar Russland for å ha hacket Demokratenes nasjonalkomité før presidentvalget i USA, angivelig for å sverte Hillary Clinton og hjelpe Donald Trump til seier.
DN170320 FBI anklaget i januar Russland for å ha hacket Demokratenes nasjonalkomité før presidentvalget i USA, angivelig for å sverte Hillary Clinton og hjelpe Donald Trump til seier.
DN170320 - Hvis noen i Trump-kampanjen, eller noen tilknyttet dem, har hjulpet eller bistått russere, vil det ikke bare være alvorlig kriminalitet, det vil også være en av de mest sjokkerende svik i vår demokratiske historie, sa demokratenes komitémedlem Adam Schiff i høringen.
DN170320 FBI anklaget i januar Russland for å ha hacket Demokratenes nasjonalkomité før presidentvalget i USA, angivelig for å sverte Hillary Clinton og hjelpe Donald Trump til seier.
DN170320 - Hvis noen i Trump-kampanjen, eller noen tilknyttet dem, har hjulpet eller bistått russere, vil det ikke bare være alvorlig kriminalitet, det vil også være en av de mest sjokkerende svik i vår demokratiske historie, sa demokratenes komitémedlem Adam Schiff i høringen.
DN170320 Verken Comey eller Rodgers har uttalt seg offentlig om dette tidligere, men FBI anklaget i januar Russland for å ha hacket Demokratenes nasjonalkomité før presidentvalget i USA, angivelig for å sverte Hillary Clinton og hjelpe Donald Trump til seier.
DB170320 I januar beskyldte FBI Russland åpent for å ha hacket Demokratenes nasjonalkomité og antydet at det hadde til formål å hjelpe Trump med å vinne valget.
DB170320 FBI anklaget i januar Russland for å ha hacket Demokratenes nasjonalkomité før presidentvalget i USA, angivelig for å sverte Hillary Clinton og hjelpe Donald Trump til seier.
DA170320 FBI anklaget i januar Russland for å ha hacket Demokratenes nasjonalkomité før presidentvalget i USA, angivelig for å sverte Hillary Clinton og hjelpe Donald Trump til seier.
BT170320 FBI anklaget i januar Russland for å ha hacket Demokratenes nasjonalkomité før presidentvalget i USA, angivelig for å sverte Hillary Clinton og hjelpe Donald Trump til seier.
BT170320 FBI anklaget i januar Russland for å ha hacket Demokratenes nasjonalkomité før presidentvalget i USA, angivelig for å sverte Hillary Clinton og hjelpe Donald Trump til seier.
AP170320https://www.aftenposten.no/verden/Fem-ting-vi-larte-etter-horingen-om-Trumps-Russland-forbindelser-617534b.html Wikileaks-grunnlegger Julian Assange har benektet at innholdet fra demokratenes e-poster kom fra russiske myndigheter.
AP170320https://www.aftenposten.no/verden/Fem-ting-vi-larte-etter-horingen-om-Trumps-Russland-forbindelser-617534b.html Wikileaks fikk en betydelig rolle i valgkampen fordi det var gjennom dette nettstedet at innholdet fra demokratenes e-poster ble lekket.
AP170320https://www.aftenposten.no/verden/Fem-ting-vi-larte-etter-horingen-om-Trumps-Russland-forbindelser-617534b.html Det var i slutten av juli at de første lekkasjene fra demokratenes nasjonalkomité dukket opp på nettstedet Wikileaks.
AP170320 Adam Schiff er demokratenes ledende politikere i etterretningskomiteen i Representantenes hus.
AP170320 Wikileaks-grunnlegger Julian Assange har benektet at innholdet fra demokratenes e-poster kom fra russiske myndigheter.
AP170320 Wikileaks fikk en betydelig rolle i valgkampen fordi det var gjennom dette nettstedet at innholdet fra demokratenes e-poster ble lekket.
AP170320 Det var i slutten av juli at de første lekkasjene fra demokratenes nasjonalkomité dukket opp på nettstedet Wikileaks.
AA170320 I januar beskyldte FBI Russland åpent for å ha hacket Demokratenes nasjonalkomité og antydet at det hadde til formål å hjelpe Trump med å vinne valget.
AA170320 FBI anklaget i januar Russland for å ha hacket Demokratenes nasjonalkomité før presidentvalget i USA, angivelig for å sverte Hillary Clinton og hjelpe Donald Trump til seier.
DA170319 De amerikanske etterretningsorganisasjonene har tidligere åpent beskyldt Russland for å hacke Demokratenes nasjonalkomité og antydet at hackingen hadde til formål å hjelpe Trump til å vinne valget.
BT170319 De amerikanske etterretningsorganisasjonene har tidligere åpent beskyldt Russland for å hacke Demokratenes nasjonalkomité og antydet at hackingen hadde til formål å hjelpe Trump til å vinne valget.
AA170319 De amerikanske etterretningsorganisasjonene har tidligere åpent beskyldt Russland for å hacke Demokratenes nasjonalkomité og antydet at hackingen hadde til formål å hjelpe Trump til å vinne valget.
VG170314 Det ville ikke bare ha vært fullstendig ulovlig og sinnssykt risikofylt, men også politisk umulig : hvorfor skulle CIA, under en demokrat-presidentadministrasjon, hacket seg inn i Demokratenes presidentkampanje og sluppet ødeleggende e-poster ?
DB170313 Én av dem som har vært mest kritisk til Trumps påstander, er Adam Schiff, demokratenes høyest rangerte medlem i etterretningskomiteen.
SA170312 Brevet som krever bevis er underskrevet av republikanske Devin Nunes, leder av etterretningskomiteen, og Adam Schiff som er Demokratenes fremste medlem i komiteen.
DN170312 Brevet som krever bevis er underskrevet av republikanske Devin Nunes, leder av etterretningskomiteen, og Adam Schiff som er Demokratenes fremste medlem i komiteen.
AA170312 Brevet som krever bevis er underskrevet av republikanske Devin Nunes, leder av etterretningskomiteen, og Adam Schiff som er Demokratenes fremste medlem i komiteen.
AA170312 Brevet som krever bevis er underskrevet av republikanske Devin Nunes, leder av etterretningskomiteen, og Adam Schiff som er Demokratenes fremste medlem i komiteen.
DB170310 Eksperter som har studert den tilgjengelige informasjonen sier at aktiviteten antyder en intensjon om å kommunisere via e-post i en periode da båndene mellom Trump-organisasjonen og Russland ble gransket nøye på grunn av Russlands påståtte innblanding i hackingen av Demokratenes e-post-servere.
DN170308 Senator Bernie Sanders, som lenge kjempet med Hillary Clinton om å bli demokratenes presidentkandidat i 2016, roser norsk elbil-politikk.
DN170307 Ikke uventet vil Demokratenes representanter være svært imot endringene : ¶
DN170307 - Republikanerne har her bestemt at det å ha råd til helse- og omsorgstjenester skal være de rikes privilegium, ikke alle amerikanske familiers rett, sier Nancy Pelosi, Demokratenes leder i Representantenes hus.
DB170307 Selv ble deres far, Robert Kennedy, skutt og drept da han kjempet om å bli demokratenes presidentkandidat i 1968.
DA170307 Ikke uventet vil Demokratenes representanter være svært imot endringene : ¶
DA170307 - Republikanerne har her bestemt at det å ha råd til helse- og omsorgstjenester skal være de rikes privilegium, ikke alle amerikanske familiers rett, sier Nancy Pelosi, Demokratenes leder i Representantenes hus.
AA170307 Ikke uventet vil Demokratenes representanter være svært imot endringene : ¶
AA170307 - Republikanerne har her bestemt at det å ha råd til helse- og omsorgstjenester skal være de rikes privilegium, ikke alle amerikanske familiers rett, sier Nancy Pelosi, Demokratenes leder i Representantenes hus.
SA170306 - Et utvannet forbud er fortsatt et forbud, sier Chuck Schumer, Demokratenes leder i Senatet.
SA170306 - Dette er det samme forbudet, med samme formål, drevet av den samme farlige diskrimineringen som svekker vår evne til å bekjempe terror, sier Nancy Pelosi, Demokratenes leder i Representantenes hus.
FV170306 - Et utvannet forbud er fortsatt et forbud, sier Chuck Schumer, Demokratenes leder i Senatet.
FV170306 - Dette er det samme forbudet, med samme formål, drevet av den samme farlige diskrimineringen som svekker vår evne til å bekjempe terror, sier Nancy Pelosi, Demokratenes leder i Representantenes hus.
DB170306 Påstandene er bare latterlige, sier demokratenes minoritetsleder i Representantenes hus, Nancy Pelosi til CNN.
BT170306 - Et utvannet forbud er fortsatt et forbud, sier Chuck Schumer, Demokratenes leder i Senatet.
BT170306 - Dette er det samme forbudet, med samme formål, drevet av den samme farlige diskrimineringen som svekker vår evne til å bekjempe terror, sier Nancy Pelosi, Demokratenes leder i Representantenes hus.
AA170306 - Et utvannet forbud er fortsatt et forbud, sier Chuck Schumer, Demokratenes leder i Senatet.
AA170306 - Dette er det samme forbudet, med samme formål, drevet av den samme farlige diskrimineringen som svekker vår evne til å bekjempe terror, sier Nancy Pelosi, Demokratenes leder i Representantenes hus.
AA170306 Demokratenes ledere i Representantenes hus, Nancy Pelosi, mener Trump dikter opp ting for å styre hva mediene skriver om.
VG170305 ETTERRETNINGSKOMITÉ : Demokratenes Adam Schiff ( t.h. ) og republikaneren Devin Nunes ( t.v. ), begge medlemmer av etterretningskomiteen i Representantenes Hus, under en pressekonferanse tidligere i uken.
VG170305 Adam Schiff, som er Demokratenes øverste representant i den samme komiteen, mener Trump med sine anklager følger et « dypt urovekkende mønster av distraksjon, forvrenging og ren og skjær fabrikkering », melder nyhetsbyrået AP.
VG170305 Demokratenes leder i Representantenes hus er heller ikke nådig.
DA170305 Han ønsker også en gransking av demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi.
AP170305 Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, sier det er " helt latterlig " av Trump å påstå at Obama ville ha beordret avlytting av en amerikansk borger.
AA170305 Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, sier det er " helt latterlig " av Trump å påstå at Obama ville ha beordret avlytting av en amerikansk borger.
VG170304 Trump sammenligner den påståtte avlyttingen med Watergate-skandalen i 1974, hvor president Nixon beordret et innbrudd hos Demokratenes partihovedkvarter.
SA170304 Han ønsker også en gransking av demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi.
DB170304 ANKLAGE : Donald Trump slår tilbake mot demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer ( t.h. ) som møtte Russlands president, Vladimir Putin i 2003.
AA170304 Han ønsker også en gransking av demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi.
VG170303 Minoritetslederen i Senatet, demokratenes Charles Schumer, har bedt Trumps justisminister om å gå av, og krevd en uavhengig gransking av Trump-kampanjens Russland-bånd.
DB170303 Vi vet nå at den uttalelsen er usann, heter det i en uttalelse fra Nancy Pelosi, Demokratenes leder i Representantenes hus.
VG170302 Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, krever også at justisminister Jeff Sessions skal gå av.
VG170302 Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, krever det samme.
VG170302 - Vi er enige om en skriftlig avtale mellom flertallet og mindretallet i komiteen om at vi skal granske påstandene om russisk samarbeid med Trumps valgkampapparat, sier Adam Schiff, som er Demokratenes fremste medlem i komiteen, melder Reuters.
VG170302 Nancy Pelocy, den øverste demokraten i Representantenes hus, og Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, krever at Sessions går av.
DN170302 Kevin Hassett ligger an til å bli valgt som sjef for president Trumps økonomiske rådgivere, til både republikanere og demokratenes glede.
DB170302 Vi vet nå at den uttalelsen er usann, heter det i en uttalelse fra Nancy Pelosi, Demokratenes leder i Representantenes hus.
DB170302 Som Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer.
DB170302 - Vi er enige om en skriftlig avtale mellom flertallet og mindretallet i komiteen om at vi skal granske påstandene om russisk samarbeid med Trumps valgkampapparat, sier Adam Schiff, som er Demokratenes fremste medlem i komiteen, melder Reuters.
BT170302 - Vi er enige om en skriftlig avtale mellom flertallet og mindretallet i komiteen om at vi skal granske påstandene om russisk samarbeid med Trumps valgkampapparat, sier Adam Schiff, som er Demokratenes fremste medlem i komiteen, melder Reuters.
AP170302 - Må gå ¶ Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, mener Sessions bør trekke seg ettersom han ikke fortalte Senatet at han hadde hatt møter med Russlands ambassadør.
AP170302 Nancy Pelosi, demokratenes leder i Representantenes hus, gjorde det klart etter Sessions' pressekonferanse at hun fortsatt krever at han går av : ¶
AP170302 Demokratenes minoritetsleder Nancy Pelosi har bedt Sessions trekke seg fra regjeringen.
AA170302 Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, mener Sessions bør trekke seg ettersom han ikke fortalte Senatet at han hadde hatt møter med Russlands ambassadør.
AA170302 | Pelosi mener Sessions bør gå av ¶ Demokratenes Nancy Pelosi mener justisminister Jeff Sessions bør trekke seg etter at han hadde møter med Russlands ambassadør som han ikke fortalte Senatet om.
VG170301 Demokratenes valgsjokk : - Hodeløse kyllinger på Red Bull ¶
FV170301 Demokratenes partileder Vidar Kleppe ( tv ) foreslo i bystyret å fjerne romleiren under Vesterveibroa.
DN170301 Så kom kritikken av Trumps ønsker om å fjerne sin forgjenger Barack Obamas helsereform, den såkalte « Affordable Care Act », eller « Obamacare », som har vært blant Demokratenes viktigste kampsaker etter at Trump ble valgt.
AP170301 Han strakte også en hånd til sine demokratiske kollegaer, og ba om samarbeid på noen av demokratenes hjertesaker.
VG170228 Steinhovden er enig med Alme i at en manglende leder i så lang tid har gjort demokratenes situasjon enda vanskeligere.
VG170228 Lederstolen sto lenge tom etter at den tidligere lederen for Demokratenes nasjonalkomité, Debbie Wasserman Schultz, gikk av i sommer etter Wikileaks-lekkasjene som avslørte at partiet aktivt forsøkte å svekke Bernie Sanders' valgkamp i forkant av nominasjonene til presidentkandidaturet.
VG170228 Kommentator på nettstedet AmerikanskPolitikk.no, Vårin Alme, mener demokratenes mangel på en god og tydelig leder har vært det største problemet.
VG170228 Foto : Mia Sandberg FOTO : Mia Sandberg ¶ | Demokratenes valgsjokk : - Hodeløse kyllinger på Red Bull ¶
VG170228 Demokratenes valgtap kom som et sjokk på en hel verden, og kanskje mest av alt på partiet selv.
DN170228 Republikanerne i Representantenes hus blokkerte demokratenes forsøk på å pålegge president Donald Trump legge frem ligningen sin for Kongressen.
DN170227 Trump om demokratenes partiledervalg : - Helt « rigget » ¶
DN170226 | Trump om demokratenes partiledervalg : - Helt « rigget » ¶
DN170226 Da medlemmene av Demokratenes nasjonalkomité avga sine stemmer i første runde av ledervalget lørdag, var Perez bare én stemme unna å kunne erklære seier.
AA170226 USAs tidligere president Barack Obama gratulerer Tom Perez, som lørdag ble valgt til Demokratenes nye leder.
DB170225 Da medlemmene av Demokratenes nasjonalkomité avga sine stemmer i første runde av ledervalget lørdag, var Perez bare én stemme unna å kunne erklære seier.
AP170225 Da medlemmene av Demokratenes nasjonalkomité avga sine stemmer i første runde av ledervalget lørdag, var Perez bare én stemme unna å kunne erklære seier.
AA170225 Da medlemmene av Demokratenes nasjonalkomité avga sine stemmer i første runde av ledervalget lørdag, var Perez bare én stemme unna å kunne erklære seier.
DN170224 Blant annet gjentok han løftet om å bygge en mur langs grensa til Mexico og kritiserte Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton. 10.000 deltakere ¶
AA170224 Blant annet gjentok han løftet om å bygge en mur langs grensa til Mexico og kritiserte Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton.
AA170224 - Det hvite hus har rett og slett ikke lov til å presse FBI til å informere offentligheten om pågående etterforskning av presidenten og hans rådgivere, sier Demokratenes leder i justiskomiteen i Republikanernes hus, John Conyers. ( ©NTB ) ¶
AP170222 Dianne Feinstein er en av demokratenes fremste ledere i Senatet.
DN170221 Torsdag velger partiet ny leder av Demokratenes nasjonalkomité.
DB170219 Presidenten er svart, og plutselig får verden farge : bilen og hjulkapslene er blå, i likhet med Demokratenes parti og gjengen Jeezy hører til, the Crips.
AP170218 Amerikansk etterretning har fastslått at russerne aktivt prøvde å påvirke valget for å få Trump valgt til president, blant annet ved å hacke seg inn på demokratenes e-postservere.
SA170216 - Jeg skulle ønske at han hadde blitt demokratenes presidentkandidat.
SA170216 - Jeg skulle ønske at han hadde blitt demokratenes presidentkandidat.
FV170216 - Jeg skulle ønske at han hadde blitt demokratenes presidentkandidat.
BT170216 - Jeg skulle ønske at han hadde blitt demokratenes presidentkandidat.
AP170216https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/skiskyting/Og-til-slutt-matte-USAs-gullvinner-svare-pa-Trump-sporsmal-230679b.html - Jeg skulle ønske at han hadde blitt demokratenes presidentkandidat.
AP170216 - Jeg skulle ønske at han hadde blitt demokratenes presidentkandidat.
AP170216 - Jeg skulle ønske at han hadde blitt demokratenes presidentkandidat.
DB170215 Majoritetslederen i Senatet, Mitch McConnell, var i likhet med Trump ikke nådig i beskrivelsen av Demokratenes opptreden i disse dager.
DB170215 Avisa har snakket med både nåværende og tidligere amerikanske tjenestemenn og skriver at amerikansk etterretningstjeneste gjorde funnene samtidig som de fant beviser for at Russland sto bak hackingen av Demokratenes e-post-servere.
BT170215 PROTEST : Demokratenes nye motstandsbevegelse har klare røtter tilbake til Obamas valgkamp og Black Lives Matter.
BT170215 Demokratenes nye motstandsbevegelse har klare røtter tilbake til Obamas valgkamp og Black Lives Matter.
VG170212 Benoît Hamon omtales som et fransk svar på Bernie Sanders, som til det siste utfordret Hillary Clinton i kampen om å bli demokratenes presidentkandidat i USA.
AP170212https://www.aftenposten.no/verden/Trumps-etikkproblemer-star-i-ko-Ett-av-dem-er-Melanias-onske-om-a-tjene-millioner-pa-forstedametittelen-614994b.html De to skal blant annet ha diskutert sanksjonene Obama-administrasjonen innførte mot Russland som en følge av at amerikanske etterretningsmyndigheter konkluderte med at russerne hadde hacket demokratenes e-postservere for å styrke Trumps muligheter til å vinne presidentvalget.
AP170212 De to skal blant annet ha diskutert sanksjonene Obama-administrasjonen innførte mot Russland som en følge av at amerikanske etterretningsmyndigheter konkluderte med at russerne hadde hacket demokratenes e-postservere for å styrke Trumps muligheter til å vinne presidentvalget.
AP170212 De to skal blant annet ha diskutert sanksjonene Obama-administrasjonen innførte mot Russland som en følge av at amerikanske etterretningsmyndigheter konkluderte med at russerne hadde hacket demokratenes e-postservere for å styrke Trumps muligheter til å vinne presidentvalget.
SA170211 En rekke demokrater har kommentert Trumps nederlag i rettsvesenet og Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, har bedt ham legge vekk det hun omtaler som et " farlig og grunnlovsstridig " forbud.
DN170211 Bernie Sanders, som kjempet for å bli Demokratenes presidentkandidat, mener Donald Trump " lyver hele tiden " og fører det amerikanske folket bak lyset.
DB170211 Foranledningen er at Representanthusets justiskomité varsler riksrett etter Watergate-avsløringene, som viser at innbruddet i Demokratenes valghovedkvarter to år tidligere var bestilt fra høyeste hold.
BT170211 En rekke demokrater har kommentert Trumps nederlag i rettsvesenet og Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, har bedt ham legge vekk det hun omtaler som et « farlig og grunnlovsstridig » forbud.
AA170211 En rekke demokrater har kommentert Trumps nederlag i rettsvesenet og Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, har bedt ham legge vekk det hun omtaler som et " farlig og grunnlovsstridig " forbud.
AA170211 Bernie Sanders, som kjempet for å bli Demokratenes presidentkandidat, mener Donald Trump " lyver hele tiden " og fører det amerikanske folket bak lyset.
DB170210 3-0, lød den enkle meldingen fra Demokratenes presidentkandidat til fjorårets valg. 3-0 ¶
DB170210 Hun har ledet an i demokratenes utspørringer av Donald Trumps nye ministre, og har i tillegg vært den politiske stjerna i demonstrasjoner mot Trump, både i gatene og i pressen.
DN170209 Casey får medhold fra Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skriver The Guardian.
AP170209 « Dette ser ut til å være et skoleeksempel på brudd på etikklovene og - reglene som skal hindre at offentlige ansatte misbruker sine stillinger », skriver Elijah Cummings, som er demokratenes høyest rangerte medlem i kontrollkomiteen, i et brev til Chaffetz.
AA170209 Casey får medhold fra Demokratenes leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skriver The Guardian.
DB170208 Warren har lenge vært blant Demokratenes mest profilerte folkevalgte, og var tidvis favoritt til å bli Hillary Clintons visepresidentkandidat, men trolig var Warren både for venstrevridd og for kvinne til å stå på Clintons valgseddel i fjor.
DB170208 Der sier en kilde at Trump-teamet ser « relativt avslappet » på den negative omtalen av russisk innblanding i det amerikanske valget, fordi dette har avledet medias og Demokratenes oppmerksomhet fra Trumps forretningsvirksomhet i Kina og andre nye markeder.
DN170207 Siden samtlige av Demokratenes 48 representanter i Senatet stemte imot DeVos, og de republikanske senatorene Lisa Murkowski og Susan Collins gjorde det samme, endte avstemningen opp med et 50-50-resultat.
DA170207 Trumps omgang med sannheten sammenlignes gjerne med Nixons lyging, båndopptak og innbruddet i Demokratenes hovedkvarter.
AP170204 Også Chuck Schumer, demokratenes leder i Senatet, var svært fornøyd i natt.
AP170204 Også Chuck Schumer, demokratenes leder i Senatet, var svært fornøyd i natt.
AA170204 Pelosi, som er Demokratenes leder i Representantenes hus, reagerer samtidig på presidentens Twitter-angrep mot dommeren som utstedte den midlertidige forføyningen.
VG170203 Demokratenes makt er likevel interessant ; Bruni omtaler Gorsuch som et alternativ som Trump setter inn før han potensielt gjør noe langt verre og går for en mer provoserende figur.
SA170203 | Pelosi kaller Trumps rådgiver en hvit rasist ¶ Demokratenes leder i Representantenes hus sier president Trumps viktigste rådgiver er en rasist som ikke har noe i det nasjonale sikkerhetsrådet å gjøre.
SA170203 Demokratenes gruppeleder Nancy Pelosi mener Bannon er en rasist som gjør USA mindre sikkert.
SA170203 I rapporten Grizzly Steppe konkluderer FBI med at russiske datakriminelle står bak angrepene mot demokratenes dataservere og en rekke andre politikere, institusjoner og organisasjoner i en rekke land.
FV170203 | Pelosi kaller Trumps rådgiver en hvit rasist ¶ Demokratenes leder i Representantenes hus sier president Trumps viktigste rådgiver er en rasist som ikke har noe i det nasjonale sikkerhetsrådet å gjøre.
FV170203 Demokratenes gruppeleder Nancy Pelosi mener Bannon er en rasist som gjør USA mindre sikkert.
DN170203 | Pelosi kaller Bannon en hvit rasist ¶ Demokratenes leder i Representantenes hus sier president Trumps viktigste rådgiver er en rasist som ikke har noe i det nasjonale sikkerhetsrådet å gjøre.
DB170203 ¶ REFS : Demokratenes gruppeleder Nancy Pelosi mener Bannon er en rasist som gjør USA mindre sikkert.
DB170203 Liverpool og Everton på lørdagskupongen ¶ fra Norsk Tipping ¶ Demokratenes leder i Representantenes hus sier president Trumps viktigste rådgiver er en rasist som ikke har noe i det nasjonale sikkerhetsrådet å gjøre.
AP170203 I rapporten Grizzly Steppe konkluderer FBI med at russiske datakriminelle står bak angrepene mot demokratenes dataservere og en rekke andre politikere, institusjoner og organisasjoner i en rekke land.
AP170203 | Demokratenes fremste leder kaller Trump-rådgiver en hvit rasist ¶ Demokratenes leder i Representantenes hus sier president Trumps viktigste rådgiver er en rasist som ikke har noe i det nasjonale sikkerhetsrådet å gjøre.
AP170203 | Demokratenes fremste leder kaller Trump-rådgiver en hvit rasist ¶
AP170203 Demokratenes leder i Representantenes hus Nancy Pelosi mener Bannon er en rasist som gjør USA mindre sikkert.
AP170203 I rapporten Grizzly Steppe konkluderer FBI med at russiske datakriminelle står bak angrepene mot demokratenes dataservere og en rekke andre politikere, institusjoner og organisasjoner i en rekke land.
AA170203 | Pelosi kaller Bannon en hvit rasist ¶ Demokratenes leder i Representantenes hus sier president Trumps viktigste rådgiver er en rasist som ikke har noe i det nasjonale sikkerhetsrådet å gjøre.
DN170202 Dersom Susan Collins fra Maine og Lisa Murkowski fra Alaska stemmer mot DeVos og alle demokratenes senatorer gjør det samme, er Senatet delt på midten.
BT170202 Siden demokratenes fløy matres av hevntanker for tiden, er mange klar for full filibuster.
BT170202 I demokratenes fløy er det derimot dårlig med julestemning.
AA170202 Det endte med at de tilstedeværende republikanerne underkjente de ti demokratenes boikott og opphevet komitéreglene om at minst to medlemmer av minoritetspartiet må være til stede for å gjennomføre avstemning.
SA170201 Republikanerne i komiteen endret reglene for godkjenning etter at Demokratenes representanter valgte å boikotte møtene der representantene skulle gis grønt lys.
SA170201 Opprinnelig var kravet at minst en av Demokratenes representanter måtte være til stede for at komiteen skulle kunne godkjenne kandidatene, melder CBS News.
DN170201 Republikanerne i komiteen endret reglene for godkjenning etter at Demokratenes representanter valgte å boikotte møtene der representantene skulle gis grønt lys.
DN170201 Opprinnelig var kravet at minst en av Demokratenes representanter måtte være til stede for at komiteen skulle kunne godkjenne kandidatene, melder CBS News.
AP170131 Den gang trakk justisminister Elliot Richardson og hans nummer to, William Ruckelshaus, seg fordi de nektet å gå med på president Richard Nixons ordre om å sparke mannen som ledet etterforskningen av demokratenes kontorer i Watergate-bygningen i Washington, DC.
AP170129 Chuck Schumer fra Brooklyn ble nemlig valgt til demokratenes minoritetsleder i Senatet etter at Harry Reid fra Nevada gikk av.
AP170129 Chuck Schumer ( 66 ) fra New York leder demokratenes kamp mot Donald Trump i Washington.
AP170129 - Det er det verste kabinettet vi noen gang har sett, sier demokratenes opposisjonsleder.
AP170125 Dette kan få det til å skje, sa demokratenes senatsleder Chuck Schumer.
AP170125 Demokratenes senatsleder Chuck Schumer med senatorene Bernie Sanders og Patrick Leahy foreslo å bruke et tusen milliarder dollar på infrastruktur, samme dag som Trump signerte en presidentordre.
AP170120 I september 2008 brukte statsviter og forsker Johannes Rø sitatet fra Hegel for å beskrive en ny og muligens transformerende verdensleder, en samtidens Napoleon : Barack Obama, som da hadde vunnet demokratenes primærvalgkamp og holdt stø kurs mot Det hvite hus.
AP170120 I september 2008 brukte statsviter og forsker Johannes Rø sitatet fra Hegel for å beskrive en ny og muligens transformerende verdensleder, en samtidens Napoleon : Barack Obama, som da hadde vunnet demokratenes primærvalgkamp og holdt stø kurs mot Det hvite hus.
AP170119 Slik svarer den russiske hackeren Alisa Sjevtsjenko, som er anklaget for å hacke demokratenes servere for hemmeligheter.
AP170119 Dermed er hun utpekt som en av dem som har hacket demokratenes e-poster.
AP170119 - Nå prøver jeg bare å unngå å få fullstendig panikk, skrev den russiske dataeksperten og hackeren Alsia Sjevtjsenko da hun ble utpekt av amerikanske myndigheter som en av hjernene bak hackingen av demokratenes e-poster.
AP170119 - Jeg skulle ønske jeg kunne si at bestemor var glad for verdens politiske overskrifter, twitret hackeren Alisa Sjevtsjenko - som er blitt verdenskjent etter å ha blitt utpekt av USA etter hackingen av demokratenes e-poster.
AP170119 Slik svarer den russiske hackeren Alisa Sjevtsjenko, som er anklaget for å hacke demokratenes servere for hemmeligheter.
AP170119 Dermed er hun utpekt som en av dem som har hacket demokratenes e-poster.
AP170119 - Nå prøver jeg bare å unngå å få fullstendig panikk, skrev den russiske dataeksperten og hackeren Alsia Sjevtjsenko da hun ble utpekt av amerikanske myndigheter som en av hjernene bak hackingen av demokratenes e-poster.
AP170119 - Jeg skulle ønske jeg kunne si at bestemor var glad for verdens politiske overskrifter, twitret hackeren Alisa Sjevtsjenko - som er blitt verdenskjent etter å ha blitt utpekt av USA etter hackingen av demokratenes e-poster.
AP170116 Fremgangsmåten skal være den samme som ble brukt til å hacke demokratenes servere i USA og avsløre pinlige hemmeligheter om Hillary Clinton : ¶
AP170116 Fremgangsmåten skal være den samme som ble brukt til å hacke demokratenes servere i USA og avsløre pinlige hemmeligheter om Hillary Clinton : ¶
AP170115 - De som står bak hackingen av Demokratenes server forventet ikke at det skulle bli så mye snakk om dem, og all oppmerksomheten de fikk har inspirert dem til å tro at de kan gjenta « suksessen » i andre land, sier han til avisen.
DB170113 Han mente at det måtte man nærmest ta for gitt at russerne og andre utenlandske makter prøver på, og det var demokratenes feil som ikke tok sine forholdsregler.
DB170112 Trump har de siste dagene lagt seg på en annen linje, hva gjelder hackerangrepene på demokratenes e-post-servere.
AP170112 Den tidligere Exxon-sjefen sa også at det ikke var noen grunn til å tvile på at Russland sto bak hackingen av demokratenes e-postservere i fjor, og han vedgikk at beslutningen om å gjennomføre et slikt cyberangrep trolig ikke kunne skjedd uten Vladimir Putins samtykke.
AP170112 Finansmannen Georgs Soros er en av demokratenes sterke støttespillere.
AP170112 Den tidligere Exxon-sjefen sa også at det ikke var noen grunn til å tvile på at Russland sto bak hackingen av demokratenes e-postservere i fjor, og han vedgikk at beslutningen om å gjennomføre et slikt cyberangrep trolig ikke kunne skjedd uten Vladimir Putins samtykke.
AP170112 Trump har betalt hackere for å bryte seg inn i demokratenes e-poster.
AP170111 Trump ser ut til å akseptere at Russland sto bak hackingen av demokratenes e-postservere i valgkampen : - Jeg tror det var Russland, sier han.
AP170111 Og det er viktig å legge til at demokratenes nasjonalkomité var vidåpen for hacking, i motsetning til det sterke forsvaret mot hacking som republikanerne hadde, sier Trump.
AP170111 Trump har betalt hackere for å bryte seg inn i demokratenes e-poster.
AP170111 Trump ser ut til å akseptere at Russland sto bak hackingen av demokratenes e-postservere i valgkampen : - Jeg tror det var Russland, sier han.
AP170111 Og det er viktig å legge til at demokratenes nasjonalkomité var vidåpen for hacking, i motsetning til det sterke forsvaret mot hacking som republikanerne hadde, sier Trump.
AP170111 I rapportene - det er 17 av dem - hevdes det at russisk etterretning har kultivert, støttet og assistert Donald Trump i minst fem år og at Trump har betalt hackere for å bryte seg inn i demokratenes e-poster.
AP170111 Trump ser ut til å akseptere at Russland sto bak hackingen av demokratenes e-postservere i valgkampen : - Jeg tror det var Russland, sier han.
AP170111 Og det er viktig å legge til at demokratenes nasjonalkomité var vidåpen for hacking, i motsetning til det sterke forsvaret mot hacking som republikanerne hadde, sier Trump.
AP170111 Trump har betalt hackere for å bryte seg inn i demokratenes e-poster.
DB170110 Og at hvis CIA, FBI og NSA mot formodning skulle ha rett i at russerne hacket demokratenes organisasjon, så spilte det ikke noen rolle.
SA170109 Rapporten viste blant annet til den positive omtalen som ble Trump til del i russiske medier, og konkluderte med at dette var ledd i en statlig styrt propagandakampanje som ble ledsaget av en kampanje for å diskreditere demokratenes kandidat Hillary Clinton.
DB170109 ¶ HACKING : Både påtroppende president Donald Trump og Vladimir Putins talsmann, Dmitrij Peskov, har ment at Russland ikke står bak hackingen av Demokratenes dataservere.
DB170109 Rapporten viste blant annet til den positive omtalen som ble Trump til del i russiske medier, og konkluderte med at dette var ledd i en statlig styrt propagandakampanje som ble ledsaget av en kampanje for å diskreditere demokratenes kandidat Hillary Clinton.
DB170108 Etterretningsrapporten, som kom fredag, slår fast at russiske myndigheter forsøkte å undergrave valgkampen til Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton slik at republikaneren Trump skulle vinne valget.
DB170107 Etterretningsrapporten slår fast at russiske myndigheter forsøkte å undergrave valgkampen til Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton slik at republikaneren Trump skulle vinne valget.
DB170107 - Selv om Kina og Russland og andre land og grupper stadig forsøker å bryte seg inn i nettinfrastrukturen til myndighetene, næringslivet og organisasjoner, inkludert Demokratenes nasjonalkomité, har dette overhodet ikke påvirket resultatet av valget, sa Trump fredag.
DB170107 - Grovt uaktsomt av Demokratenes nasjonalkomité tillot at hackingen fant sted.
AP170107 - Selv om Kina og Russland og andre land og grupper stadig forsøker å bryte seg inn i nettinfrastrukturen til myndighetene, næringslivet og organisasjoner, inkludert Demokratenes nasjonalkomité, har dette overhodet ikke påvirket resultatet av valget.
AP170107 - Grovt uaktsomt av Demokratenes nasjonalkomité tillot at hackingen fant sted.
SA170106 Etterretningsrapporten slår fast at russiske myndigheter forsøkte å undergrave valgkampen til Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton slik at republikaneren Trump skulle vinne valget.
DB170106 Etterretningsrapporten slår fast at russiske myndigheter forsøkte å undergrave valgkampen til Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton slik at republikaneren Trump skulle vinne valget.
AP170106https://www.aftenposten.no/verden/Amerikansk-etterretningsrapport---Putin-beordret-hackingen-av-presidentvalget-612502b.html Wikileaks publiserte i fjor tusenvis av e-poster som var stjålet fra serverne til Demokratenes nasjonalkomité og John Podesta, Hillary Clintons kampanjeleder.
AP170106https://www.aftenposten.no/verden/Amerikansk-etterretningsrapport---Putin-beordret-hackingen-av-presidentvalget-612502b.html Selv etter å ha blitt presentert for etterretningsrapporten - som baserer seg på konklusjonene fra et samlet etterretningsvesen - ser han ikke ut til å akseptere at Russland sto back hackingen av Demokratenes servere.
AP170106 Wikileaks publiserte i fjor tusenvis av e-poster som var stjålet fra serverne til Demokratenes nasjonalkomité og John Podesta, Hillary Clintons kampanjeleder.
AP170106 Selv etter å ha blitt presentert for etterretningsrapporten - som baserer seg på konklusjonene fra et samlet etterretningsvesen - ser han ikke ut til å akseptere at Russland sto back hackingen av Demokratenes servere.
SA170105 | Trump kaller demokratenes senatsleder klovn ¶
SA170105 USAs kommende president Donald Trump kaller Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, en « klovn som opptrer som en typisk politiker ».
SA170105 Demokratenes leder i Senatet, Chuck Schumer, blir kalt klovn av Donald Trump.
DB170105 Mange har flirt av hans forklaring på hackingen av demokratenes eposter i valgkampen.
DB170102 Reality-kjendisen og forretningsmannen har under valgkampen både oppfordret til russisk spionasje og hacking av demokratenes eposter.
AP161229https://www.aftenposten.no/verden/Russland-varsler-omfattende-gjengjeldelse-mot-USA-etter-sanksjoner-612014b.html Amerikanske myndigheter mener russerne beordret hackerangrepene på Demokratenes hovedkvarter samt andre politiske organisasjoner.
AP161114https://www.aftenposten.no/verden/Han-kalles-politisk-bombekaster_-provokator-og-nasjonalistsympatisor-Na-blir-han-Trumps-narmeste-radgiver-i-Det-hvite-hus-609019b.html Blant dem som reagerer sterkt, er demokratenes leder i Senatet, Harry Reid.
AP161114 Blant dem som reagerer sterkt, er demokratenes leder i Senatet, Harry Reid.
AP161109https://www.aftenposten.no/verden/Putin-og-Kreml-jubler-over-Trumps-valgseier---Men-han-vet-jo-ikke-hvor-Krim-er_-ler-russerne-608623b.html 17 amerikanske etterretningsbyråer har dessuten hevdet at det er Kreml som står bak hackingen av demokratenes e-poster, som har spilt en viktig rolle i valgkampen.
AP161029 Andre gang hun tilga ham var i 2013, da Anthony Weiner forsøkte å bli demokratenes kandidat til jobben som ordfører i New York.
AP161028 Dokumentene omfattet også avhør av demokratenes presidentkandidat fra juli i år.
AP160722https://www.aftenposten.no/verden/Wikileaks-slipper-20000-e-poster-fra-Det-demokratiske-partiets-nasjonale-komit-600706b.html mai i år, og kommer tre dager før Demokratene samles i Philadelphia for å avholde landsmøte hvor Hillary Clinton skal nomineres til å bli Demokratenes presidentkandidat.
AP160328 Og selv om meningsmålingene har tatt feil før - Sanders tok en svært overraskende seier i Michigan, for eksempel - er det akkurat nå lite som tyder på at han kan vinne med såpass store marginer som han trenger for å bli demokratenes kandidat ved presidentvalget i november.
AP160328 I det sørøstlige hjørnet av USA, for eksempel, der afrikansk-amerikanske innbyggere utgjør en stor del av demokratenes velgerskare, har Hillary Clinton vunnet med svært god margin.
AP160328 Hillary Clinton har en soleklar ledelse i valgkampen for å bli demokratenes presidentkandidat.
AP160217https://www.aftenposten.no/reise/Reiseguide-Dette-er-topp-fem-beste-steder-a-besoke-i-USA-9057b.html I år er også 40 år siden « Rocky»-filmen kom ut og byen skal er vert for demokratenes nasjonale konveksjon i forbindelse med presidentvalget. 2.
AP160213 Demokratenes mindretallsleder i Senatet, Harry Reid, er av en annen oppfatning enn sin republikanske motpart og mener Obama igjen bør velge den neste dommeren.
AP160213 Demokratenes mindretallsleder i Senatet, Harry Reid, er av en annen oppfatning enn sin republikanske motpart og mener Obama igjen bør velge den neste dommeren.