DB171213 Så rører han blant annet sammen smør, mel og farin, før han til slutt i gryta slipper deigen, rører omkring og - når den er ferdig - legger deigen på en fjøl.
DB171213 Så rører han blant annet sammen smør, mel og farin, før han til slutt i gryta slipper deigen , rører omkring og - når den er ferdig - legger deigen på en fjøl.
AP171211 Et skikkelig grovt brød, et brød som består av hele korn og lite annet, blir ikke spesielt bra om du setter deigen på gjær.
DN171123 Rør inn melet og la deigen hvile kaldt eller kjølig til en times tid før du skal bruke den.
DN171123 Kjevle deigen tynt og stikk ut kaker.
DN171123 Dryss med litt mel hvis du synes deigen er for klissete og vanskelig å jobbe med.
DB171116 Deigen de trente med ble kastet i containeren, og mens de venta på at containeren skulle bli tømt, gjorde gjæren det den skulle med deigen , og vel så det.
DB171116 Deigen de trente med ble kastet i containeren, og mens de venta på at containeren skulle bli tømt, gjorde gjæren det den skulle med deigen, og vel så det.
DB171107 Så gikk alarmen hos bakerne selv etter innhøstingen i 2011 og 2013 : deigen hevet seg ikke.
DB171107 Det er glutenprotein og stivelse i ferdighøstet hvete som får deigen til å heve seg.
SA171018 La deigen heve til den har dobbel størrelse.
SA171018 Hold av litt av melet og ha det i hvis deigen blir for klissete.i ¶
SA171018 Del deigen i tre like baguetter.
AP171018 La deigen heve til den har dobbel størrelse.
AP171018 Hold av litt av melet og ha det i hvis deigen blir for klissete.
AP171018 Del deigen i tre like baguetter.
AA171018 La deigen heve til den har dobbel størrelse.
AA171018 Hold av litt av melet og ha det i hvis deigen blir for klissete.
AA171018 Del deigen i tre like baguetter.
FV171017 La deigen heve til den har dobbel størrelse.
FV171017 Hold av litt av melet og ha det i hvis deigen blir for klissete.
FV171017 Del deigen i tre like baguetter.
DB171015 Trill deigen ut til en lang og tynn pølse, som du former som en snurre på bakepapiret.
AP171012 Deigen eltes for hånd, prosessor byttes ut med morter, og jeg fyrer opp et bål eller en grill.
DB170812 Selve isen er kjempegod, men deigen dominerer og gir deg litt for mye å tygge på.
DB170812 - Deigen ødelegger for isen, som har en helt ok sjokoladesmak.
DB170724 Speltstykkene med solsikkefrø er litt intetsigende på smak, men godt med hele solsikkefrø i deigen .
DB170724 Skorpen er sprø men litt for tjukk, og deigen litt for kompakt.
DB170724 Selve deigen er fin og luftig, men panelet skulle gjerne sett at det smakte litt mer.
DB170724 Førsteinntrykket er ikke spesielt bra, valmuefrøene detter av, og deigen har skilt seg mellom midten og skorpen.
DB170724 Deigen er kort og kompakt, og testpanelet synes det kan minne om glutenfri bakst, der det er brukt bakepulver for heving.
DB170703 På trinn-for-trinn står at det ikke er avgjørende å måtte forheve deigen under plast i 30 minutter for å få et godt bakeresultatet : Jo, det er ER det !
DB170703 Dette males og tilsettes i deigen - og er med å « sminke » lyst brød slik at det ser grovere ut.
DB170703 BAKEPROSESSEN : Du skal ha kraft i hendene for å kna ut deigen i ti minutter, og jeg savnet kornlukt !
DB170701 Klem deigen ut i små terteformer.
DB170627 Deigen kaldheves i 12 timer, før den i tre omganger kjevles og brettes med tynne lag smør imellom.
DB170612 Deigen som dekkes av ost er blant den mest avhengighetsskapende maten.
DB170606 Du må bruke lite gjær når deigen skal ligge lenge.
DB170606 Dette males til mel og tilsettes i deigen - og er med å « sminke » lyst brød slik at det ser grovere ut, forteller Wenche Frølich.
DB170523 Noen av kjeksene er såkalt « soft baked » - lettbakt - og kan nok kanskje egne seg for deg som helst skulle spist deigen .
DN170519 Klem deigen ut på et stekebrett med bakepapir til den er rundt 1 cm tykk.
AP170518 En vanlig kjøkkenkniv er ikke skarp nok til å snitte deigen slik bakeren ønsker.
DB170514 Fordel deigen i en stor, bakepapirkledd langpanne ( ca. 30x40 cm ).
SA170503 Sett deigen til heving i ca. 30 minutter.i ¶
SA170503 Når deigen begynner å bli fast, tilsettes det mye smøret.i ¶
BT170503 Sett deigen til heving i ca. 30 minutter.
BT170503 Når deigen begynner å bli fast, tilsettes det mye smøret.
AP170503 Sett deigen til heving i ca. 30 minutter.
AP170503 Når deigen begynner å bli fast, tilsettes det mye smøret.
DB170423 Del heller kaldt smør i terninger, og ha terningene i deigen mot slutten av eltingen.
DB170423 - Og når du baker gjærbakst er det viktig å la deigen få heve så lenge som den trenger.
DB170423 - Det er også lettere å lykkes med gjærbakstoppskrifter som har en stor andel, eller bare, fint mel i deigen .
DB170420 Resten av vinneroppskriften består av hemmelige elementer som en flere år gammel surdeigsstarter, samt mange dagers heving av deigen .
DB170420 NYSTEKTE : - Ikke bruk kjevle på deigen .
DB170420 Legger du alt fyllet på med en gang kan deigen bli fuktig.
DB170420 La deigen heve lenge nok.
DB170420 Har du i litt ekstra olje eller vann i deigen blir den sprøere.
DB170420 Form deigen på et melet bord og legg den over på en stekeplate.
DB170420 Da klemmer du ut all luften av deigen .
DB170420 Bruk lite gjær, og la gjerne deigen heve over natten.
DB170420 - Ja, den vanlige deigen i restauranten hever bare i ett døgn, forklarer han, før han gir pizzaen et avsluttende lag med sjenerøse flak av to år gammel parmesan.
DB170420 Deigen til hverdagspizzaen lar Elio « bare » heve i ett døgn.
DB170420 Deigen kan også etterheves i ovn ved 30 grader til den begynner å boble.
DN170419 - Deiger med og uten salt og vann har ulike egenskaper, slik at forbruker selv kan velge utifra det deigen skal brukes til.
DA170407 Legg deigen i en brødpose og sett den til heving i kjøleskapet over natten hvis du har tid.
DA170407 Eller bare hev deigen i bollen på benken i ca 1 time.
DA170407 Del deigen i emner på 100 g, rull dem til baller og klem dem litt flate.
DA170407 Deigen røres sammen i en fei og kan brukes rett etter heving, men sluttresultatet blir vesentlig bedre hvis du har mulighet til å la deigen stå kaldt over natten.
DA170407 Deigen røres sammen i en fei og kan brukes rett etter heving, men sluttresultatet blir vesentlig bedre hvis du har mulighet til å la deigen stå kaldt over natten.
DB170402 Når du baker glutenfrie boller, kan du også prøve trikset med litt bakepulver i deigen for at de skal bli enda luftigere.
DB170402 Bruker du for mye mel blir ofte bollene tørre og hever seg lite, så hold igjen på melmengden når du lager deigen .
DA170330 Ifølge stedet selv bruker de tre døgn på å få deigen til pizzaen ferdig, før den steikes i en 350 graders varm steinovn.
DB170314 Vent til du har blandet resten av ingrediensene til deigen , før du til slutt har i saltet, anbefaler Francesco De Palma fra Pizza Crudo i Oslo.
DB170314 Melet har evnen til å oppta mer fuktighet, og gjør slik at deigen og bunnen blir lettere, luftigere og sprøere.
DB170314 Litt olivenolje i deigen gjør det dessuten lettere å få bunnen sprø, sier Daniele S.
DB170314 Jeg elter dessuten deigen alltid for hånd, og ikke for lenge, sier Antonio Salerno fra take away-stedet Little Italy på Vinderen i Oslo.
DB170314 Først og fremst er det viktig å la deigen heve lenge nok.
DB170314 Da klemmer du all luften ut av deigen , og får en flat og kjedelig bunn.
DB170314 - Trill deigen til kuler og la den heve i kjøleskapet natten over, anbefaler årets norgesmester i amerikansk pizza, Bodil Hasselknippe, fra Pizzastua i Asker.
DB170314 - Mange glemmer at deigen må heve en god stund.
DB170314 - Ikke bruk kjevle til å rulle ut deigen .
DB170314 #2 Deigen
DB170313 Deigen er forhevet, men fortsatt rå, og skal kun tines i en halvtime før du steker dem.
DB170312 Mange bruker også et egg i kjøttkakene for å binde deigen godt sammen.
DB170308 DEIG : Testpanelets Vavik og Sjuve forsynte seg flere ganger av den nye deigen fra Meatish/Rema 1000.
BT170227 Deigen må for eksempel være knadd en god stund for å få det til.
DB170224 La deigen få heve lenge nok ¶
DB170224 Elt deigen godt ¶
DB170224 Det er også viktig å la deigen både forheve og etterheve lenge nok.
DB170224 Bakerens råd er å sørge for at du har en god oppskrift med nok væske, følge den til punkt og prikke, elte deigen nok og vente til slutt med å tilsette smøret.
DB170224 - Ha nok væske i deigen, mal din egen hele kardemomme og la deigen heve lenge nok.
DB170224 - Ha nok væske i deigen , mal din egen hele kardemomme og la deigen heve lenge nok.
DB170224 - Da blir deigen fin å jobbe med.
DB170220 Deigen lages for seg, før den sendes til Espa, hvor den heves i mange timer, gjerne over natta og stekes i en fire etasjers pizzaovn. 3.
DB170220 Deigen er aldri blitt laget på Espa.
DB170217 Bunnen smaker godt også, selv om jeg skulle ønske meg mer salt i deigen .
DB170217 At deigen har fått heve tilstrekkelig lenge, er også viktig, sier pizzaproffen Corsi.
DB170216 Det gjør at deigen kan bli veldig tung.
DB170216 - Det handler om at de mindre bakeriene vil skille seg ut, samtidig som de store bakeriene har mye maskiner og kanskje tilpasser reseptene for at maskinene skal håndtere deigen , sier Løvaas.
DB170211 Så setter du deigen inn i en glohet ovn, gjerne i en ildfast form eller gryte med lokk.
DB170211 Likevel : De som har bakt brød vil fortsatt synes at denne deigen er temmelig fuktig.
DB170121 « Hold igjen litt på melet, for å justere deigen om den blir for løs.
DB170121 Vår test viser derimot store forskjeller på hvor mye deigen hever med tørr eller fersk gjær.
DB170121 Da kan du elte deigen mye lenger.
DB170118 Men når vi først kommer inn til sjokoladen, er det store, gode biter som er jevnt fordelt i deigen - ikke bare utenpå.
SA161129 Privat ¶ Deigen : - Jeg bruker ferdig deig fra Ikea, forteller hun ¶
FV161129 Privat ¶ Deigen : - Jeg bruker ferdig deig fra Ikea, forteller hun ¶
AA161129 Deigen : - Jeg bruker ferdig deig fra Ikea, forteller hun ¶
AP160425 At hun sannsynligvis bare har kjøpt fem brød i hele sitt liv, fordi hun synes det er så deilig å få ut aggresjon og følelser når hun elter og herjer med deigen .