DB171212 I'm still your buckaroo, and to this day your hugs are still the very best in the whole wide world.
DB171212 Happy Father's Day , daddy.
DB171208 Another day , another dollar ¶
DA171208 « Every- day Is Christmas » ¶
AA171206 Jeg har aldri « bad hair day », og blir sikkert en gammel dame med lange grå dreads.
DB171204 NRK sa tidligere i år at de var interesserte i å kjøpe rettighetene til « Red Nose Day Actually », men skriver nå til Dagbladet at det ikke ble noe av.
DB171204 I filmen som har fått navnet « Red Nose Day Actually », får vi se hvordan det har gått med de kjære parene, 14 år seinere.
AP171202 I wish every day could be like Christmas ¶
SA171130 Nå er han TV-vert for det populære BBC-programmet « Match of the Day ».
FV171130 Nå er han TV-vert for det populære BBC-programmet « Match of the Day ».
BT171130 Nå er han TV-vert for det populære BBC-programmet « Match of the Day ».
AP171130 Nå er han TV-vert for det populære BBC-programmet « Match of the Day ».
AA171130 Nå er han TV-vert for det populære BBC-programmet « Match of the Day ».
AP171129 I første omgang er det lettest å like de røffere låtene som Achtung Baby-aktige « The Blackout », « Lights of Home » og spesielt « Red Flag Day ».
NL171128 Hansdagen eller det de kaller Saint-Jean-Baptiste-dagen, som nasjonaldag heller enn Canada Day , som er 1. juli.
VG171127 Det var i september skuespilleren, kjent fra Hollywood-komedier som « Bridesmaids », « Pitch Perfect » og « How to Be Single », ble tilkjent en erstatningssum på 4,6 millioner australske dollar, eller drøye 28 millioner kroner etter det hun har kalt løgnaktige artikler i australske Woman's Day og Australian Women's Weekly.
DA171125 - Mange av oss hadde nok spist for mye kalkun dagen før ( Thanksgivind Day ), men ikke Henke, sa Mats Zuccarello til svenske Expressen etter kampen.
DB171124 Stoked for a day full of Tofurkey & loved ones !
AA171124 Halloween, Black Friday - og nå nytt i år : « Singles day » !
SA171123 Tre spillere som har stått bak noen av de mer merkverdige historiene fra Deadline Day .
SA171123 Deadline Day byr ofte på morsomme, rare og overraskende historier.
DA171123 Ifølge den sørafrikanske avisen Business Day var Mugabe i går på vei ut av landet, muligens til Øst-Asia, men dette ble ikke bekreftet.
BT171122 Det har nettopp vært Singles Day , og mandag er det Cyber Monday.
DB171120 8 labs were destroyed on day one.
DB171119 Chelsea-fansen gledet seg over at de snappet spanjolen fra Liverpool på Deadline Day for 500 millioner kroner.
DB171119 « Today is gonna be the day that I'm gonna come back to you ¶
DA171118 Jeg tror det fortsatt er noe sympati for ham, og de vil ikke behandle ham dårlig, sier Alex Magaisa, en zimbabwisk akademiker i London, ifølge den sørafrikanske avisen Business Day .
DA171118 Jeg tror Sør-Afrika inntar en slags vente-og-se-holdning, sier Diana Games, direktør for rådgivningsselskapet Africa@work til avisen Business Day .
DB171117 Disruption to road network around Waddesdon likely for the rest of the day
AP171117 Disruption to road network around Waddesdon likely for the rest of the day
DB171116 We have already been blessed with so many things in our life : Amazing friends and family, Love, Representing our countries, and doing things we are passionate about each day .
DA171116 Mugabe er fjernet, men utsiktene for demokrati er ikke opplagte, sier politisk analytiker Ralph Mathekga ifølge den sørafrikanske avisen Business Day .
DB171115 Hun sang pianoballaden « New Years Day » fra det nye albumet « Reputation ».
DA171115 Slik så det ut da Norge ble tildelt prisen « Fossil of the Day » i Bonn mandag.
DA171115 Mandag kveld avgjorde Climate Action Network-International ( CAN ) at Norge fortjente prisen « Fossil of the Day » fordi den norske staten nå kjemper i rettssalen for å kunne fortsette oljeletingen i Arktis.
DB171114 I️ never thought this day would come.
DA171114 « Call It What You Want » er nydelig stemningsmettet, og alt slutter med « New Years Day », en enkel ballade som er like full av omtenksomhet og varme som Cyndi Laupers « Time After Time ».
VG171113 This stat tells all about #ChampionsShowdown day four : @GMHikaru Wesley So @FabianoCaruana @MagnusCarlsen won 25 g... http://t.co/nFyhxHN3CK ¶
DN171113 Norges forsvar av oljeboring i Arktis resulterte i prisen Fossil of the Day under klimatoppmøtet i Bonn mandag.
DN171113 Dagen før Greenpeace og Natur og Ungdom møter staten i Oslo tingrett i rettssaken der de har saksøkt staten for oljeboring fikk Norge prisen Fossil of the Day fra et internasjonalt klimanettverk.
DN171110 De mer konvensjonelle låtene hun har laget med Jack Antonoff er langt mer avslappet og gir mer rom for harmonisk dybde, slik som nydelige « Dress » der hun er mer på giversiden, og det meget rolige sistesporet « New Year's Day ».
DB171110 We went surfing on our day off, and I had a bit of an accident.
AP171110 Hør albumets avsluttende låt « Sentencing Day » her : ¶ 3rd-party-bio ¶
DN171109 REUTERS/Navesh Chitrakar TPX IMAGES OF THE DAY - - - Foto : NAVESH CHITRAKAR/Reuters/NTB scanpix ¶
DB171109 Menneskelig feil ¶ #BREAKING Driverless shuttle crashes on first day of service in downtown Las Vegashttp://t.co/5DfiwTlhdE pic.twitter.com/R7cPnBxEBv ¶
DB171109 REUTERS/Jonathan Ernst TPX IMAGES OF THE DAY
AP171109 Looking forward to a full day of meetings with President Xi and our delegations tomorrow.
DB171108 Maybe one day .
DB171108 #volunteelife, #AfricanKids eller #HelpAfrica, og du ser de velkjente bildene poppe opp : Det klassiske bildet fra « Afrika », en hvit, glad frivillig på reise, omringet av afrikanske barn, et sted langt uti « bushen » med jordhytter, med den hvite frivillige som midtpunktet og « hero of the day ».
SA171106 Begge lagene har hjemmekamp både Boxing Day ( 26. desember ) og 30. desember.
AA171106 Begge lagene har hjemmekamp både Boxing Day ( 26. desember ) og 30. desember.
VG171105 - Begge lag kunne ha vunnet, sier han på Match of the Day .
BT171105 « Same shit, different day ».
DA171103 Lobbylæring : Helle Hertzberg er leder i Drammen AUF, og da hun skulle velge et sted å gjøre et dagsverk til inntekt for Drammen VGS' « One day of solidarity»-prosjekt til inntekt for, spurte hun om å få følge Masud Gharahkhani ( Ap ) på Stortinget i budsjetthøring om frivillighet og idrett.
DA171103 Drammen AUFs leder Helle Hertzberg valgte å legge årets « Day of solidarity » til Stortinget.
SA171102 De kan få en telefon med beskjed om å reise offshore dagen etter, forteller Kelly Hannay og Gemma Day .
DB171102 Through our investigation we have learned that this was done by a Twitter customer support employee who did this on the employee's last day .
AA171029 Dagen skulle hete All Saint`s Day .
AA171029 november ) skulle brukes til å hedre de døde og ble hetende All Souls Day .
DB171027 Oversikt over expected goals startet først å dukke opp i det populære Premier League-programmet Match of the Day på BBC denne sesongen ( mer om det seinere i artikkelen ), men xG har vært rundt oss i fem år og fortsetter å bli mer raffinert etter hvert som flere kamper spilles.
DB171027 Da xG ble en del av grafikken til Match of the Day i starten av denne Premier League-sesongen, var det plutselig mainstream.
DB171027 - Match of the Day tiltrekker seg alltid mye diskusjon på Twitter og nye ting som expected goals vil alltid ha delte meninger, derfor introduserte vi det lavmælt med vilje, sier Hughes til FourFourTwo.
AA171027 Onsdag lå Øyvind Blomsterengs bilde av bryggerekka i Trondheim som « photo of the day » i magasinet.
DB171025 Foto : REUTERS/Jason Lee TPX IMAGES OF THE DAY
DB171025 Today is a special day for more than one reason....Happy Anniversary @erictrump 💜 ¶
AP171025 Marichi Death Surf-orkesteret Los Plantronics har feiret den mexicanske høytiden Day of the Dead i en årrekke, og i år slår de på stortrommen med utgivelse av både « best of»-album og fotobok.
VG171024 Et ideal helt i tråd med dette : « I have a dream that my four little children will one day live in a nation where they will not be judged by the color of their skin, but by the content of their character.
AP171024 Trailer : Happy Death Day Skrekkfilmen møter Groundhog Day
AP171024 Trailer : Happy Death Day Skrekkfilmen møter Groundhog Day ¶
AP171024 Skrekkfilmvarianten av « Groundhog Day ».
AP171024 I Happy Death Day må Tree ( Jessica Rothe ) finne ut hvem som dreper henne. 3rd-party-bio ¶
AP171024 I Happy Death Day må Tree ( Jessica Rothe ) finne ut hvem som dreper henne.
AP171024 Happy Death Day
AP171024 Happy Death Day kan nok tilfredsstille tilskuere som egentlig ikke liker skrekkfilm, men vil du ha reale grøss, bør du velge noe annet.
AP171024 Happy Death Day greier å underholde med nok variasjoner slik at ikke hver dag blir en eneste lang repetisjon.
AP171024 Bill Murrays Phil i den klassiske Groundhog Day ( 1993 ) må leve samme dag om igjen til han lærer å bli et bedre menneske.
AP171024 | « Happy Death Day : » Ørten måter å dø på ¶
VG171021 I DANSEDUELL Grunde Myhrer ( 21 ) og Ewa Trela danset til Daniel Powters « Bad day ».
VG171021 - Han sa at han var veldig stolt, sa Myhrer, før han og dansepartneren Ewa Trela svingte seg til tonene fra Daniel Powters « Bad day ».
VG171020 « Geostorm » - en B-film laget på et A-filmbudsjett, og regidebuten til Roland « Independece Day » Emmerichs tidligere høyre hånd ( det vil du raskt få merke ) - er full av slike scener.
NL171018 Verden over arrangeres Equal Pay Day ( likelønnsdag ) for å markere den globale uretten som ligger i at kvinner tjener mindre enn menn.
NL171018 Unio har valgt å markere Equal Pay Day den 18. oktober som et symbol på at våre medlemmer fra denne datoen og ut året jobber « gratis » - om vi sammenlikner oss med de mannsdominerte gruppene med like lang utdanning.
DB171018 Foto : REUTERS/Michaela Rehle TPX IMAGES OF THE DAY
VG171016 Schulman er gift med Amanda Schulman, som er en av Sveriges mektigste mediepersonligheter, både som sjef for mediehuset « Perfect day », motehuset « Daisy Grace » og podcaster i « Fredagspodden ».
DB171014 Starting the day at the airport. @TomppaHanninen explaning flight numbers to Yle.
AP171012 FOTO : REUTERS/Leonhard Foeger TPX IMAGES OF THE DAY
NL171011 Temaet ble blant annet diskutert på EUs årlige Maritime Day i Storbritannia i vår.
VG171009 It's a shame the White House has become an adult day care center.
DB171008 It's a shame the White House has become an adult day care center.
AP171008 It's a shame the White House has become an adult day care center.
DB171006 Thomas Day , Jr, 54 ¶
DA171006 Han fikk sitt store gjennombrudd med « Resten av dagen»/«The Remains Of The Day » i 1989, senere filmatisert med Anthony Hopkins i hovedrollen.
DB171005 Happy Valentines Day nå kan du åpne øynene, sa han, og har fått meg malt på hele blokka !
AA171005 Han har hele fire ganger tidligere blitt nominert til den prestisjetunge Man Bookerprisen, som han vant i 1989 for romanen « The Remains of the Day ».
DB171004 This is the Happiest Valentine's Day of my life.
AP171004 Det er ikke dumt å sammenligne Good time med Al Pacinos Dog Day Afternoon.
AP171002 I can't believe we have lost Tom Petty on this already horrible day .
AP171002 I can't believe we have lost Tom Petty on this already horrible day .
DB171001 This ones for anyone, like me, who's felt a bit adrift or lost in the day to day hustle.
DB171001 This ones for anyone, like me, who's felt a bit adrift or lost in the day to day hustle.
DB171001 Hey @nickkroll and @StephenAtHome, this photo was taken the day I replaced ¶
DA170930 Han kom tilbake til denne tida så sent som i 2013, med sangen « The Next Day ».
DB170929 Andre juledag eller Boxing Day er fotballens høytidsdag, men nå kan selve julaften også bli tatt over av Premier League.
DB170929 ! Your support has been unreal since Day 1.... pic.twitter.com/Gk5RgCPyLj ¶
DA170926 september for « Anti Jim Jefferies Day ».
DB170925 I thought long and hard about it especially because i was judged and scrutinised in my every day life so putting this out to the public, media and social media was scary.
DB170925 Grøsseren skulle egentlig blitt lansert i forbindelse med høstens halloween-feiring, men den ble av selskapet Blumhouse Productions byttet ut med en annen skrekkfilm, « Happy Death Day ».
VG170923 - We hope to see you play for them one day , som han sa.
VG170922 A big day for the U.S. at the United Nations !
DB170921 I got help, and made it through, and every day since has been the best gift I could ever have asked for.
DB170920 I told you guys the other day and I'll say it again, Rashford is the only world class talent we have in England.
DB170920 Og for å ta ulven, trenger du en ulv », sier den korrupte politimannen Alonzo Harris spilt av Denzel Washington til sin nye protege Jake ( Ethan Hawke ) på sin første dag som Narc ( undercover narkotikaspaner ) i LAPD - i filmen « Training Day » fra 2001.
DB170919 Big day at the United Nations - many good things, and some tricky ones, happening.
DB170919 I, like so many of us, try every day to work past those insecurities.
DB170919 But one day , I hope ! ❤️ http://t.co/EdtW2GKMQl ¶
DB170918 Unheard of in this day & age. @Ryanair PLEASE PUBLISH ALL FLIGHTS YOU PLAN ON CANCELLING OVER THE NEXT WEEKS. #ryanaircancellations ¶
DB170918 Did someone say a kiss a day keep Nicole Kidman at play... there u go Alexander Skarsgard #Emmys2017 and Keith claps on pic.twitter.com/GGDcgNFl6I ¶
DA170918 Albumet « Day & Age » fra 2008, toppet listen mens deres monsterhit « Humans » toppet singellisten.
VG170916 The " Why is he doing that " face ðŸ˜ðŸ˜‚ just having fun with all the photographs waiting down my hotel all day long ahah... http://t.co/E4sPel6Q95 ¶
SA170916 Vi skapte sjanser og dominerte kampen, men vi var litt uheldige, sa Pochettino til Match of the Day .
FV170916 Vi skapte sjanser og dominerte kampen, men vi var litt uheldige, sa Pochettino til Match of the Day .
BT170916 Vi skapte sjanser og dominerte kampen, men vi var litt uheldige, sa Pochettino til Match of the Day .
AP170916 Vi skapte sjanser og dominerte kampen, men vi var litt uheldige, sa Pochettino til Match of the Day .
DB170914 50 WEEKS OF PIZZA!!!🍕🍕🍕 🍕 #PIZZAPOCALYPSE An ENTIRE @dominos pizza EVERY DAY for a leep year and a day ( 367 total ) 🍕 Follow EVERY SINGLE DAY ( and bite ) of the journey on : YouTube : Brian Northrup Snapchat : brian.northrup ¶
DB170914 50 WEEKS OF PIZZA!!!🍕🍕🍕 🍕 #PIZZAPOCALYPSE An ENTIRE @dominos pizza EVERY DAY for a leep year and a day ( 367 total ) 🍕 Follow EVERY SINGLE DAY ( and bite ) of the journey on : YouTube : Brian Northrup Snapchat : brian.northrup ¶
DB170914 50 WEEKS OF PIZZA!!!🍕🍕🍕 🍕 #PIZZAPOCALYPSE An ENTIRE @dominos pizza EVERY DAY for a leep year and a day ( 367 total ) 🍕 Follow EVERY SINGLE DAY ( and bite ) of the journey on : YouTube : Brian Northrup Snapchat : brian.northrup ¶
DB170914 Felt like a princess for a day .
DB170914 I think about Joanne too and her strength and the day gets a little easier.
DB170914 Having a frustrating day with chronic pain, but I find myself feeling so blessed to have such strong intelligent female doctors.
VG170913 Erstatningen Wilson er tilkjent kom etter at hun gikk til sak mot Bauer Media, utgiveren av « Woman's Day » og « Australian Women's Weekly » for ærekrenkelse og injurierende påstander.
DB170911 Det var en av de største overraskelsene da portugiseren kom på lån fra Bayern München på Deadline Day .
DA170911 Husfester over klubber any day !
AP170910 Dr Ori Goldberg holder foredraget « ISIS and the Coming of Judgment Day : A Theology of the Real » ved C-REX, Center for Research on Extremism ( UiO ) 13. september klokken 9:15 - 10:30, Seminar Room 3, Sophus Bugge, Blindern ¶ http://www.sv.uio.no/c-rex/english/news-and-events/events/isis-and-the-coming-of-judgment-day.html ¶
AA170910 Due to improper behaviour the day before the last stage of La Vuelta, @Oddeiking will not start today. #LV2017 ¶ - Equipe FDJ ( @EquipeFDJ ) September 10, 2017 " ¶
VG170909 Deadline Day : City mislyktes med storkjøpet ¶
VG170909 Deadline Day : City mislyktes med storkjøpet ¶
VG170909 70.000 spilte de for på Olympastadion i Athen, sammen blant andre den tidligere svensk-greske MGP-stjernen Elena Paparizou under festivalen Positive Energy Day .
DB170909 På Deadline Day trodde de fleste at Manchester City ville kapre chileneren, men så ville ikke Arsenal selge fordi det var så kort tid igjen til å hente en erstatter.
DB170909 « Don't quit your day job », er det noe som heter, men om Lisa ikke skulle lykkes med hiphopen, kan hun meget vel gjøre en karriere som country-sanger.
DB170909 « Don't quit your day job », er det noe som heter, men om Lisa ikke skulle lykkes med hiphopen, kan hun meget vel gjøre en karriere som country-sanger.
VG170908 Frankrike spilte mot Nederland på deadline day .
DB170907 Det er veldig mye taktikk som går på at : « Nå stenger det snart og da setter vi inn støtet », sier Alsaker om klubbenes taktikk når det nærmer seg Deadline Day .
DN170906 Tirsdag falt de amerikanske børsene markant etter å ha vært stengt på mandag grunnet " Labor Day ".
DB170906 Foto : REUTERS/Joshua Roberts TPX IMAGES OF THE DAY / NTB Scanpix ¶
DN170905 Mandag var børsen stengt i anledning « Labor Day ».
AP170905 Det hele ser delikat og spennende ut, spesielt når det skapes en illusjon av at det er mennesker inni alle boksene på « The Day That Never Comes ».
AP170905 , Seek and Destroy, Through the Never, The Day That Never Comes, Now That We're Dead, Dream No More, For Whom The Bell Tolls, Halo On Fire, Am I Evil !
DB170904 . Marcus og Martinus hyllet jubilanten med sangen « On This Day », som var skrevet spesielt til Victoria.
DB170902 ¶ SNUBLET IKKE : Ross Brkley sier nå han aldri var på medisinsk test hos Chelsea på deadline day .
DB170902 i'm grateful to have this platform to be vocal about the issues most important to me, but all my words and wisdom are simply borrowed from the hearts and souls whom live on the front lines of change each and every day . to all the warriors and water protectors from Standing Rock and beyond : we are in this together. you are not forgotten. thank you for your courage and your br
AP170902 TEXAS : We are with you today, we are with you tomorrow, and we will be with you EVERY SINGLE DAY AFTER, to restore, recover, and REBUILD ! pic.twitter.com/p1Fh8jmmFA ¶
VG170901 Barkley har ennå ikke uttalt seg om hvorfor han valgte å snu og takke nei til Chelsea, men ifølge The Telegraph skal han ha likt dårlig at Everton nektet å innlede samtaler med Tottenham gjennom gårsdagens deadline day .
VG170901 Deadline Day : Derfor går Berge ikke til Sevilla ¶
SA170901 | Gikk du glipp av noe på Deadline Day ?
DB170901 Vingen fikk også tillatelse av Algerie til å forlate landslagssamlingen for å sluttføre en overgang, men spilleren signerte aldri for en ny klubb på Deadline Day .
DB170901 Vi har tatt en titt på overganger som ikke gikk i orden på Deadline Day .
DB170901 Se oversikt over de største overgangene på Deadline Day i egen faktaboks nederst i artikkelen.
DB170901 Liverpool-fansen håpet i det lengste at stopperen skulle komme inn porten på Anfield, men det var helt stille rundt van Dijk på Deadline Day .
DB170901 Desperasjonen vil nok ha det til at denne overgangssagaen vil fortsette helt til Deadline Day .
BT170901 | Gikk du glipp av noe på Deadline Day ?
BT170901 | Gikk du glipp av noe på Deadline Day ?
AP170901 | Gikk du glipp av noe på Deadline Day ?
VG170831 PARIS ( VG ) Vidunderbarnet Kylian Mbappé ( 18 ) blir etter alle soletegn PSG-spiller på Deadline Day .
VG170831 I løpet av Deadline Day kan også Julian Draxler ( linkes til England ) og Ángel Di María ( Barcelona-aktuell ) bli solgt.
VG170831 Deadline Day : Derfor går Berge ikke til Sevilla ¶
VG170831 Han har hele veien hatt fullt fokus på de to kommende landskampene, sier Wivestad, som tidligere på " Deadline Day " sendte Ghayas Zahid til kypriotiske APOEL.
VG170831 Deadline Day
VG170831 Deadline Day : VG følger alt som skjer på overgangsvinduets siste dag !
VG170831 Deadline Day
VG170831 Deadline Day : VG følger alt som skjer på overgangsvinduets siste dag !
VG170831 Alex Oxlade-Chamberlain har i lang tid vært klar på at han ønsker å forlate The Gunners, og gjør nettopp det på selveste Deadline Day .
VG170831 | Dette skjedde på « Deadline Day » ¶
VG170831 Swansea sikret seg en annen spennende spiller på deadline day .
VG170831 Overganger på deadline day : ¶
VG170831 Her kunne du følge Deadline Day her ¶
VG170831 Følg Deadline Day her ¶
SA170831 | Deadline Day direkte : Spansk spiss la ut bilde av seg selv i Tottenham-drakt ¶
SA170831 I vinduet under kan du følge Deadline Day , med de siste ryktene og bekreftede overgangene.
SA170831 | Deadline Day direkte : Premier League-klubb henter portugisisk landslagsspiller ¶
SA170831 I vinduet under kan du følge Deadline Day , med de siste ryktene og bekreftede overgangene.
DN170831 august er kjent som « Deadline Day ». 24. august, allerede godt over en uke før siste handledag, hadde klubbene brukt totalt 1,17 milliarder pund - nesten 12 milliarder norske kroner.
DB170831 Deadline day getting interesting and as agent just told me...
DB170831 All about Lemar & Van Dijk on deadline day .
DB170831 - DaveOCKOP ( @DaveOCKOP ) August 31, 2017 ¶ 🔥 DEADLINE DAY LIVE 🔥 ¶
DB170831 - DAVID JONES ( @DavidJonesSky ) August 31, 2017 ¶ 🔥 DEADLINE DAY LIVE 🔥 ¶
DB170831 Deadline day getting interesting and as agent just told me...
DB170831 All about Lemar & Van Dijk on deadline day .
DB170831 - DaveOCKOP ( @DaveOCKOP ) August 31, 2017 ¶ 🔥 DEADLINE DAY LIVE 🔥 ¶
DB170831 - DAVID JONES ( @DavidJonesSky ) August 31, 2017 ¶ 🔥 DEADLINE DAY LIVE 🔥 ¶
DB170831 Men i dag, på Deadline Day , ble det klart at overgangen ( mest sannsynlig ) ikke kommer til å skje.
DB170831 Deadline Day : Tottenham henter Kane-utfordrer ¶
DA170831 På siste dag av Deadline Day ble det klart.
BT170831 | Deadline Day direkte : - Overgangen til City har brutt sammen ¶
BT170831 I vinduet under kan du følge Deadline Day , med de siste ryktene og bekreftede overgangene.
AP170831 | Deadline Day direkte : Spansk spiss la ut bilde av seg selv i Tottenham-drakt ¶
AP170831 I vinduet under kan du følge Deadline Day , med de siste ryktene og bekreftede overgangene.
AP170831 | Deadline Day direkte : Liverpool bekrefter storkjøp ¶
AP170831 I vinduet under kan du følge Deadline Day , med de siste ryktene og bekreftede overgangene.
VG170827 Piana har hatt over 1,2 følgere på Instagram, hvor han han under mottoet « Bigger By The Day » har dokumentert kroppsbyggingen sin.
DA170827 I will give it back to you one day when I am king ».
DB170825 « The world goes on, another day , another drama, drama / But not for me, not for me, all I think about is karma ».
DB170824 august, sin Waffle Day .
DB170823 Foto : Joshua Roberts / Reuters / NTB ScanpixE DAY
DA170819 Det er hektiske dager på Rough Trade når vi er på besøk noen dager før årets « Record Store Day ».
SA170816 I denne direktebloggen oppdaterer vi bekreftede overganger og rykter fra norsk fotball på « Deadline Day ».
SA170816 Følg « Deadline Day » direkte.
SA170816 Ville ikke selge benkesliteren på deadline day .
BT170816 I denne direktebloggen oppdaterer vi bekreftede overganger og rykter fra norsk fotball på « Deadline Day ».
BT170816 Følg « Deadline Day » direkte.
BT170816 Ville ikke selge benkesliteren på deadline day .
AP170816 « It's a nice day for a white wedding.
AP170816 It's a nice day to start again », hyler Billy Idol ut av høyttalerne, mens vi leser gjennom menyene.
AP170816 I denne direktebloggen oppdaterer vi bekreftede overganger og rykter fra norsk fotball på « Deadline Day ».
AP170816 Følg « Deadline Day » direkte.
DB170815 Hell of a day for the President to forget how to tweet. pic.twitter.com/ABffmwwH8D ¶
SA170814 | Utelukker ikke at det kan bli to signeringer på « deadline day » ¶
AP170814 | Utelukker ikke at det kan bli to signeringer på « deadline day » ¶
DB170813 16 - No team has won more opening day @premierleague games than @ManUtd ( 16 ), while West Ham have lost more than any other ( 10 ).
DA170811 album, der han framførte « Sing » av Travis, samt sanger av Green Day , Replacements, Foo Fighters og Velvet Underground, som om de var hans egne.
DB170810 Foto : REUTERS/Kevin Lamarque TPX IMAGES OF THE DAY
DB170810 This is literally the best day of my life😠¶
DB170810 ! Today is The best day of my life !
DB170808 Men det er lenge til sesongens første deadline day , det kommer et nytt overgangsvindu 1. januar og pengene er alltid der i City.
DB170807 I 2014 lanserte han også spillet « Race Day », som ble lastet ned over sju millioner ganger.
DB170807 Father's Day Backgammon with Marston and Cooper.
DA170807 I 2014 lanserte han også spillet « Race Day », som ble lastet ned over sju millioner ganger.
AP170807 I 2014 lanserte han også spillet « Race Day », som ble lastet ned over sju millioner ganger.
AA170807 I 2014 lanserte han også spillet « Race Day », som ble lastet ned over sju millioner ganger.
VG170806 I dag er de fleste biler utstyrt med LED-lys i ulike utforminger, og det som kalles « Day Time Running Lamp », tilfredsstiller kravene til kjørelys.
DB170806 I feel just like Snoop on Andre Day
DB170805 Ladies, lets be proud of what we've got and stop wasting precious time in the day wishing we were different, better, and unflawed.
DB170803 Against alll odds u fought lil bro, everyday, day after day .
DB170803 Against alll odds u fought lil bro, everyday, day after day.
DN170802 Det har medført av « earth overshoot day » er blitt flyttet stadig tidligere på året - fra desember på 70-tallet til begynnelsen av august i år.
DN170802 Den dagen i året hvor vi har brukt de naturressursene som kan reproduseres i løpet av et år kalles « earth overshoot day ».
DB170802 Dagen da vi egentlig har brukt opp jordas økologiske budsjett kalles « Earth Overshoot Day ».
VG170801 Han forventer at Liverpool viser seg frem på overgangsmarkedet, idet gjenstår under én måned til « deadline day ».
VG170801 A great day at the White House !
FV170801 Her trener det nordkoreanske jentelaget på en kunstgressbane som ligger på skoleområdet, like ved det som er verdens største idrettsstadion, May Day stadion, i hovedstaden i Pyoungyang.
DB170801 A great day at the White House !
AP170801 Menigheten er forlengst kjent for å være liberal på andre felt, de er for eksempel med på å holde gudstjenester under Christopher Street Day , Berlins svar på Pride.
VG170731 A great day at the White House !
DB170731 Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 26.12.2015 ØDELEGGER : Regn ødelegger Boxing Day for flere lag i England.
VG170728 Fotballakademiet ligger ved siden av May Day Stadion.
AA170727 Boksehanske : « One day your hands will be strong enough to hold me ».
VG170725 SLO TIL HER : I 2008 oppsøkte politiet hovedsetet til sekten Fundamentalist Church of Jesus Christ of Latter Day Saints i Eldorado i Texas.
SA170725 Her trener det nordkoreanske jentelaget på en kunstgressbane som ligger på skoleområdet, like ved det som er verdens største idrettsstadion, May Day stadion, i hovedstaden i Pyoungyang.
AP170725 Her trener det nordkoreanske jentelaget på en kunstgressbane som ligger på skoleområdet, like ved det som er verdens største idrettsstadion, May Day stadion, i hovedstaden i Pyoungyang.
DB170720 Har day for me after yesterday crash !
DB170720 Foto : REUTERS/Benoit Tessier TPX IMAGES OF THE DAY
VG170719 Happy BBC salary day .
VG170718 Det var « Mandela Day », og en etappeseier hadde betydd enormt for det sørafrikanske sykkellaget.
DB170718 Da hun publiserte bikinibilder av seg selv på Instagram i anledning den amerikanske høytidsdagen Memorial Day i mai, fikk hun ifølge Huffington Post krass kritikk fra flere følgere. 19-åringen har heller ikke vært redd for å kaste seg på noe dristige klestrender, men nå har den unge « Modern Family»-stjerna fått nok av kleskritikken hun mottar.
VG170717 Andre kjente filmer er « Martin » ( 1976 ), « Knightriders » ( 1981 ), « Creepshow ( 1982 ), « Day of the Dead » ( 1985 ) og « Land of the Dead » ( 2005 ).
DB170717 Such a magical day 😍❤️😍 ¶
AA170717 Andre kjente filmer er « Martin » ( 1976 ), « Knightriders » ( 1981 ), « Creepshow ( 1982 ), « Day of the Dead » ( 1985 ) og « Land of the Dead » ( 2005 ).
DB170716 Dokumentene viser også at valgkamporganisasjonen betalte 538.265 dollar ( om lag 4,5 millioner kroner ) i andre kvartal til sitt hovedadvokatkontor, Jones Day .
DB170716 Foto : REUTERS/Alkis Konstantinidis TPX IMAGES OF THE DAY ¶ aller media ¶
AA170715 Green Day ¶ 18.
AA170715 Dagen refereres også til som « World Day of Rock ».
VG170714 Låten har de titulert « On This Day ».
VG170712 My use of social media is not Presidential - it's MODERN DAY PRESIDENTIAL.
DB170712 Getting rdy to leave for France @ the invitation of President Macron to celebrate & honor Bastille Day and 100yrs since U.S. entry into WWI.
DB170712 2017 PDT ¶ day off ¶
AP170712 The Most Wuthering Heights Day Ever går av stabelen for andre gang på rad.
VG170710 | Green Day svarer på kritikken etter at stuntmann døde : Vi er ikke hjerteløse ¶
VG170710 PÅ TURNÉ : Det amerikanske bandet Green Day , her ved vokalist Billie Joe Armstrong.
VG170710 Green Day visste altså ikke om den fæle ulykken før etter de hadde spilt ferdig, og ikke skal de ha visst at det var planlagt noe stuntseanse før konserten heller.
VG170710 Green Day gjennomførte den planlagte konserten under festivalen Mad Cool i Madrid fredag kveld.
DB170710 ¶ Spain's Rafael Nadal leaves the court after losing to Luxembourg's Gilles Muller after their Men's Singles Match on day seven at the Wimbledon Tennis Championships in London Monday, July 10, 2017.
VG170707 A sad day but what a brave lad you were ❤️ ¶ - wes brown ( @WesBrown24 )07.07.17, 05:55 ¶
SA170707 Another day , another session 👊🏼 @teambnbank #swix #multiconsult #bnbank ¶
DB170707 TPX IMAGES OF THE DAY
DB170707 TPX IMAGES OF THE DAY
BT170707 Another day , another session 👊🏼 @teambnbank #swix #multiconsult #bnbank ¶
AP170707 Another day , another session 👊🏼 @teambnbank #swix #multiconsult #bnbank ¶
DB170705 Ifølge The Independent er det snakk om « Flying Ant Day » - perioden der maurene er inne i en reproduksjonsfase.
DB170705 Flying Ant Day
DB170705 Foto : REUTERS/Saul Loeb/Pool TPX IMAGES OF THE DAY
DB170705 ) July 3rd at 2pm you arrived ! Day 3.
DB170705 Day 2.
DB170705 Day 1.
VG170702 My use of social media is not Presidential - it's MODERN DAY PRESIDENTIAL.
DB170701 My use of social media is not Presidential - it's MODERN DAY PRESIDENTIAL.
DB170701 The Affordable Care Act passed Congress later that day .
DB170701 Thank you baby for treating me like a Queen every single day !
VG170629 FAMILIE : James Van Der Beek og kona Kimberly Brook med barna Emilia Van Der Beek og Olivia Van Der Beek på Safe Kids Day i april i Culver City.
DB170626 « Kjære Woman's Day , kan dere la være med å stappe de drittfylte sidene deres fulle med tilsiktede løgner om forhold jeg aldri har vært i ?
DB170626 Woman's Day siterer en anonym kilde på at Crowe er betatt av sin 31 år yngre kollega.
DB170626 Sistnevnte melding er en referanse til komiker og skuespiller Rebel Wilson ( 37 ), som gikk til sak mot magasinets utgiver Bauer Media etter en rekke injurierende artikler i blant annet Woman's Day i 2015.
DB170626 Det australske magasinet Woman's Day krysset imidlertid grensen til skuespiller Russell Crowe ( 53 ) da de i dag publiserte en artikkel der anonyme kilder påstår at Crowe har et forhold til skuespiller Sophia Forrest ( 22 ).
VG170625 Congrats to @MagnusCarlsen on his victory after a tough day to show his championship mettle. & MVL for saving some... http://t.co/xUj7BPbWWa ¶
DB170625 Senest i 2011 brøt det ut et masseslagsmål under « Ladies day », hvor sjampanjeflasker ble brukt som våpen.
DB170625 ( Dagbladet ) : Det britiske hesteveddeløpet Royal Ascot er kjent for hatter og sjampanje, men torsdag under « Ladies day » var det noe helt annet som stjal oppmerksomheten, skriver The Telegraph.
DN170621 I september skal Abelia være medarrangør av Corporate Innovation Day .
DB170620 - Filmen, « Liberation Day », er blitt vist på festivaler i 20 land, og skal vises i minst ytterligere 20.
DB170620 - Filmen, « Liberation Day », er blitt vist på festivaler i 20 land, og skal vises i minst ytterligere 20.
DB170620 Wishing a big happy birthday to my dear friend, the one and only, mega-talented, #NicoleKidman ! ! ! 🎂I hope you have a gorgeous day filled with laughter and love.
VG170619 Foto : Kevin Day , IKKE VG-BILDE ¶
DB170619 . HAPPY FATHER'S DAY !
VG170618 Survivors of sexual assault hage to watch every day as the legal system calls them liars and denies their truth.
VG170617 Today is world football wedding day ..
DB170616 37-åringen gikk til sak mot den australske ukebladprodusenten Bauer Media, som står ansvarlig for blader som Woman's Day og Australian Women's Weekly. 37-åringen gikk til sak på grunnlag av ærekrenkelser, som hun hevder magasinene i konsernet har stått for flere ganger.
VG170615 Kramnik : " It would be nice by some miracle to get to the first place for one day ... just for fun !
DB170614 Foto : REUTERS/Kevin Lamarque TPX IMAGES OF THE DAY
DB170614 REUTERS/Toby Melville TPX IMAGES OF THE DAY
VG170612 De tre musikalene med flest nominasjoner er « Natasha, Pierre & The Great Comet i 1812 », « Hello Dolly ! », « Dear Evan Hansen » og « Groundhog Day The Musical ».
DN170612 De fire musikalene med flest nominasjoner er « Natasha, Pierre & The Great Comet i 1812 », « Hello Dolly ! », « Dear Evan Hansen » og « Groundhog Day The Musical ».
DB170612 De fire musikalene med flest nominasjoner er « Natasha, Pierre & The Great Comet i 1812 », « Hello Dolly ! », « Dear Evan Hansen » og « Groundhog Day The Musical ».
AP170612 De fire musikalene med flest nominasjoner er « Natasha, Pierre & The Great Comet i 1812 », « Hello Dolly ! », « Dear Evan Hansen » og « Groundhog Day The Musical ».
AP170612 juni er derfor kjent som « Loving Day » - en hyllest til kjærligheten generelt og til ekteparet som brøt gjennom rasismemuren spesielt. 10% of all married people in the U.S. had a spouse of a different race or ethnicity in 2015 http://t.co/VQJ5o0pZQh pic.twitter.com/EInuRWeV6E ¶
AA170612 De fire musikalene med flest nominasjoner er « Natasha, Pierre & The Great Comet i 1812 », « Hello Dolly ! », « Dear Evan Hansen » og « Groundhog Day The Musical ».
AA170611 Med bøker som har blitt internasjonale, moderne referanseverk, som « The Remains Of The Day » ( 1989 ), « Amsterdam » ( 1998 ), « Life Of Pi » ( 2002 ) og « Wolf Hall » ( 2009 ).
DA170610 Afghans are mourning the loss of family members, friends and colleagues a day after the truck bomb left at least 90 people dead and over 400 others wounded.
DB170608 Som vokalist i Genesis og solist har vi fått presentert låter som « In the Air Tonight » og « Another Day in Paradise », som fortsatt spilles på radiokanaler rundt om.
DB170603 " One day in Aleppo " viser hvordan hverdagen er i helvete.
DB170603 Den legendariske sluttakkorden på « A Day in The Life » faller som et kistelokk i en katedral.
DB170603 Alt oppsummert i « A Day in The Life », den mest gåtefulle, overumplende og illevarslende epilogen til noen popplate.
DB170603 Luego os cuento 😘 / / Today is a great day !
DB170602 ¶ STERK FREMFØRING : I anledning Verdens tobakksfrie dag, « World No Tobacco Day », 31. mai fremførte poet og skuespiller Sofie Frost et dikt hvor hun forteller historien om en far som ikke greier å slutte å røyke.
DB170602 27-åringen fremførte diktet « Det er jo ikke så lett » for Kreftforeningen i forbindelse med Verdens tobakksfrie dag, « World No Tobacco Day » onsdag 31.mai.
BT170601 Et godt eksempel på det er « A Day In The Life », der teksten er inspirert av en utgave av avisen Daily Mail.
AP170601 Trump's expected Paris accord decision : " It's a disappointing and embarrassing day " for the U.S. pic.twitter.com/WiUjhEaUda ¶
DB170531 Foto : REUTERS/Kevin Lamarque TPX IMAGES OF THE DAY
VG170530 Rossum, kjent fra filmer som « The Day After Tomorrow » og « Phantom of The Opera », har et ekteskap bak seg.
DN170530 Markedene i USA var stengt mandag, på grunn av feiringen av Memorial Day .
DN170529 I tillegg hyllet Trump USAs falne soldater med flere meldinger mandag, ettersom amerikanere i dag markerer Memorial Day . Én app : Twitter ¶
AP170529 Før lansering må derimot finansieringen på plass, og derfor møtte de erfarne spillutviklerne i Seious Games opp på Investor Day .
SA170528 Has one family ever had 3 members go sub 4 in the mile on same day like the Ingebrigtsen family just did @nikepreclassic ? #bennettsdidnot ¶
FV170528 Has one family ever had 3 members go sub 4 in the mile on same day like the Ingebrigtsen family just did @nikepreclassic ? #bennettsdidnot ¶
BT170528 Has one family ever had 3 members go sub 4 in the mile on same day like the Ingebrigtsen family just did @nikepreclassic ? #bennettsdidnot ¶
AP170528 Has one family ever had 3 members go sub 4 in the mile on same day like the Ingebrigtsen family just did @nikepreclassic ? #bennettsdidnot ¶
DB170527 70- til 90-tallet har gått inn i en loop av nyinnspillinger, nytolkninger og oppfølgere : « Star Wars », « Star Trek », « Indiana Jones », « Batman », « Independence Day », « X-Files », « Ghostbusters », « It », forsyne meg « Baywatch » og på onsdag ble vi truet med « Top Gun 2 ».
DB170527 INTERNATIONAL READERS : In-squeezed Friday is sort of what happens when there is a holiday on a Thursday, so it's almost a four-day weekend, but not really because you still have to go to school or work on Friday, which is sort of a bummer, especially if the weather is good, unless you take the day off, which pretty much everyone does, so it's really not a big issue, except that there's a lot of tra
DB170527 Until the day you die ¶ [... ] ¶
DB170527 Until the day you die ¶
DB170526 REUTERS/Ezra Acayan TPX IMAGES OF THE DAY
DA170526 Her er fire låter fra tre forskjellige album med Southside Johnny, her er sanger som har vært sunget av Gary US Bonds og Jimmy Barnes, og, morsomt nok, « Valentine's Day », som først ble gitt ut med oslogruppa Cocktail Slippers.
AA170525 Tirsdag møtte 16 startups mer enn 30 ulike investormiljøer på Investor Day , i regi av NTNU Accel, Sparebank1 SMN og Connect Trøndelag.
AA170525 Møtte investorer : Fra Serious Games møtte Jørgen Nordahl ( til høyre ) og Ole Andreas Alsos på Investor Day i lokalene til Sparebanken1 SMN.
AA170525 Før lansering må derimot finansieringen på plass, og derfor møtte de erfarne spillutviklerne i Seious Games opp på Investor Day .
AA170525 Daglig leder i NTNU Accel, Haakon Skar, følte seg før Investor Day sikker på at Serious Games er et selskap mange investorer vil finne attraktivt.
DN170523 Fra venstre : Tina Ward, Angel Day ( 13 ), Rosemary Ward og hennes sønn Marceler sjokkert over at en nabo angivelig skal stå bak terrorangrepet på Manchester Arena.
DN170523 Fra venstre : Tina Ward, Angel Day ( 13 ), Rosemary Ward og hennes sønn Marceler sjokkert over at en nabo angivelig skal stå bak terrorangrepet på Manchester Arena.
DB170523 It's a sad day for the great city of Manchester. #Unity ¶
DB170523 If you need a base for the day , I'm ten mins away by train.
DB170523 Happy Mother's Day to all the mothers around the world.
DB170523 A day that now has a different meaning to me forever 💙 ¶
DB170522 " Man of the day , @SindreSL.
DB170522 Hvert eneste år feires « Bitcoin Pizza Day » til hans ære, og ved jevne mellomrom dukker det opp tråder på Reddit der flere brukere prøver å finne ut hvordan det går med ham i dag.
DN170520 Dagene frem til « summit day » ble fylt med akklimatiseringsturer opp til høyere nivåer for å stå bedre rustet til å nå toppen.
DB170520 More than once, I'd have surgery one day and be on SportsCenter the next so as not to draw attention to my situation.
DB170520 For as long as I can remember I hosted Sportscenter on Mother's Day , and the last couple years doing that have been personally brutal.
DB170519 Wishing everyone is having a beautiful day 💕💕💕💕💕 #AlwaysOurBabies #HappyMothersDay ¶
DB170519 Happy Mother's Day to one of the great ones..
DB170517 Vakten sa till mig : 'I knew you were a kind lady since the day I saw you.' 'Lets hope so'.. svarade jag. 😉🌍 Nu måste jag skynda mig som vanligt..
SA170514 Massive credit to @GeraintThomas86 for taking the time to calmly talk to the media after what must have been a real shit day . #class ¶
DB170514 Massive credit to @GeraintThomas86 for taking the time to calmly talk to the media after what must have been a real shit day . #class ¶
AP170514 Massive credit to @GeraintThomas86 for taking the time to calmly talk to the media after what must have been a real shit day . #class ¶
DB170513 I hope some day you'll join us ¶
AP170513 Installasjon One Day One Day .
AP170513 Installasjon One Day One Day.
AP170513 Installasjon One Day One Day .
AP170513 Installasjon One Day One Day.
DB170512 #Ghana is 60 and ongoing is the independence day parade.
DB170511 Travel day .
DB170511 I got help, and made it through, and every day since has been the best gift I could ever have asked for.
BT170509 Kronprins Haakons arbeid for nedlagte « Global Dignity Day » ble tolket som en farlig flørt med ideologi.
AP170509 CNN legal analyst Jeffrey Toobin on firing of FBI Director James Comey : " This is a dark day in American history " http://t.co/aMyJknfHyV ¶
SA170507 Sad day for Blackburn Rovers..
BT170507 Sad day for Blackburn Rovers..
AP170507 Lørdag var World Naked Gardening Day , altså den store, internasjonale dagen da vi alle skulle finne det særlig naturlig å jobbe naken i hagen.
AP170507 Sad day for Blackburn Rovers..
AA170507 Sad day for Blackburn Rovers..
DA170504 President Donald Trump gives a thumbs up during a National Day of Prayer event at the Rose Garden of the White House in Washington D.C.
DB170501 Foto : REUTERS / Carlo Allegri TPX IMAGES OF THE DAY / NTB scanpix ¶
SA170430 Totteringham's Day » er navnet på dagen alle Arsenals supportere feirer at erkerival Tottenham ikke kan ta dem igjen på tabellen.
FV170430 Totteringham's Day » er navnet på dagen alle Arsenals supportere feirer at erkerival Tottenham ikke kan ta dem igjen på tabellen.
DB170430 » Whitney Houston - Love Will Save The Day Sometimes life can make you crazy ¶
DB170430 Love will save the day
DB170430 Love will save the day [ X4 ] ¶
DB170430 Love is gonna save the day
DB170430 It's a wonder you can make it through the day
DB170430 En låt med den assosiasjonsrike tittelen « Love Will Save The Day ».
DB170430 Den aller første festen foregikk i 1970, under mottoet Love Saves the Day .
DB170430 And love will save the day
BT170430 Totteringham's Day » er navnet på dagen alle Arsenals supportere feirer at erkerival Tottenham ikke kan ta dem igjen på tabellen.
AP170430 Totteringham's Day » er navnet på dagen alle Arsenals supportere feirer at erkerival Tottenham ikke kan ta dem igjen på tabellen.
DN170427 " Today, we're excited to announce our community has grown to more than 500 million Instagrammers - - more than 300 million of whom use Instagram every single day , " a blog post said.
DA170427 « Raw » har dessuten noen likhetstrekk med Claire Denis' « Trouble Every Day » ( 2001 ) og Marina de Vans « Dans ma peau » ( 2002 ) - men Ducournau har en så særegen, uforutsigbar og stilsikker tilnærming at « Raw » aldri helt likner på noe vi har sett før.
DA170426 Turnéstaret er i ærverdige Hollywood Bowl på Memorial Day .
DB170424 Foto : REUTERS/Charles Platiau/File Photos TPX IMAGES OF THE DAY
DB170424 Mens Broderick ble et ungpikeidol allerede som 24-åring gjennom sin rolle i tenåringskomedien « Ferris Bueller's Day Off », ble Parker verdenskjent for sin rolle som Carrie Bradshaw i TV-serien « Sex og singelliv » i 1998.
DB170424 First horse memZ with day 1 uso. 😹 ¶
DB170424 She is the best and I love her so much and I thank God every day for her cuz she is the best and she is my best friend : ) LOL I love her so much ‼️ ¶
VG170423 Mentalt var det en god prestasjon, sier Wenger til Match of the Day .
VG170423 Han vil aldri gi opp, sier Arsene Wenger til Match of the Day om Sanchezs sine prestasjoner.
DB170422 Hot Hot Harmonica er hjertebarnet til en matglad brite som har bodd i Norge i fem år, og har hatt stor suksess med å servere chili con carne på Restaurant day .
DA170422 Alt dette mens hans spiller noen akkorder av « All Day And All Of The Night ».
DB170420 ¶ KVINNELIG REGISSØR : Skuespiller Anne Hathaway sier hun ikke stolte like mye på regissør Lone Scherfig, da hun spilte i filmen « One Day », som hun har gjort med andre regissører.
DB170420 KVINNELIG REGISSØR : Skuespiller Anne Hathaway sier hun ikke stolte like mye på regissør Lone Scherfig, da hun spilte i filmen « One Day », som hun har gjort med andre regissører.
DB170420 I et intervju med ABC News innrømmer hun likevel at hun ikke klarte å stole på regissør Lone Scherfig, da hun spilte i filmen « One Day », og hun tror grunnen var at regissøren var en kvinne.
BT170420 PLATEFEST : Record Store Day arrangeres hvert år, med blant annet eksklusive slipp på plater du ellers ikke kan få tak i.
BT170420 Hva : Record Store Day 2017.
BT170420 Da Record Store Day ble arrangert for første gang for ni år siden, var det med Metallica i front.
DB170419 REUTERS/Alexander Zemlianichenko/Pool TPX IMAGES OF THE DAY
DA170418 Foran i overkant av 100 personer spiller Giles Martin den nye miksen, fra tittelsporet som åpner herligheten til « A Day In The Life » toner ut med en voldsom pianotone knappe 40 minutter senere.
DA170418 Blant de mest oppsiktsvekkende her er « A Day In The Life » der den tunge pianotonen som avslutter sangen synges/nynnes.
DB170415 Such a great day filming with @snooki & @jwoww ❤️❤️❤️ #MomswithAttitude #Exceptimnotamom ¶
DB170414 I går var « a very important day », sa Bill Blair den tidligere politisjefen i Toronto Trudeau ga oppgaven å gjennomføre legaliseringen.
DB170414 ! Happy Mother's Day @luisanalopilato ! ! #myhero #bestmommy #bestfriend ¶
DB170413 Philip og Elizabeth, russiske spioner by night og amerikanske tenåringsforeldre by day , lever stadig farligere.
VG170412 ( @delsannio )12.04.17, 02:06 ¶.@SondreLerche Shitty day for American values in America. ( 2/2 ) ¶
DB170412 BLE CITY-SPILLER : Robinho kom på Deadline Day .
DB170410 Who looks like they have power here, the real Brummy on the left or the EDL who migrated for the day to our city and failed to assimilate pic.twitter.com/bu96ALQsOL ¶
DB170409 Happy Mother's Day to my mom - who loves me and my siblings unconditionally ! ❤️ ¶
DB170409 Happy Father's Day to my dad, Dan, my husband @randegerber and all the wonderful daddies out there !
DB170409 I august 2015 fikk de dattera Arlo Day Brody ( 1 ) sammen.
DB170408 De siste åra er hestestevnet også blitt kjent for « Ladies Day » - kvinnenes dag - der kvinner og deres kjoler ofte havner i fokus.
DB170408 - Gjør et Google-søk på « Ladies Day Aintree » og du blir møtt av bilder av folk som sitter på bakken i kjoler og drikker.
DA170408 En annen anmelder avfeide sanger som « Night And Day », « Stardust » og « Have I Told You Lately That I Love You » som « noe av den trøtteste dritten som noen gang er skrevet ».
BT170407 Today is the best day of my life i swear to you #skam #skamseaon4 ¶
AP170407 Save your " powder " for another ( and more important ) day !
SA170404 Vålerenga var aktive på overgangsmarkedet inn mot " Deadline Day " forrige fredag.
AP170404 Save your " powder " for another ( and more important ) day !
AP170404 Vålerenga var aktive på overgangsmarkedet inn mot " Deadline Day " forrige fredag.
VG170403 Well it was an emotional day here for me, first off I do want to say what I had done was 100%... http://t.co/s1dD1w1Zsn ¶
VG170403 Les også : Gråtende Day trakk seg fra storturnering på grunn av kreftsyk mor ¶
VG170403 | Hollywood-ikonet Doris Day er to år eldre enn hun trodde ¶
VG170403 UNGDOMSBILDE : Doris Day i 1952.
VG170403 Nå er det ikke helt uvanlig at stjernene jukser med alderen, men Day - kjent fra blant annet « Pillow Talk ( Kryss på linjen ) » og « Move Over Darling » - forsikrer at det ikke har vært tilfelle.
VG170403 Nyttårsspøk : Hva skjedde med Hollywod-skiltet ? Day startet karrieren som sanger i et storband og debuterte på filmlerretet i « Romance On the High Seas » i 1948.
VG170403 Men det føles fantastisk å vite hvor gammel jeg faktisk er, sier Day in en pressemelding.
VG170403 Hjertet banker sterkest for Doris Day Animal League hjemme i Carmel i California, som hun opprettet i 1978, og som redder og omplasserer dyr.
VG170403 Hennes eneste bursdagsønske er angivelig at alle dyreelsker verden over laster opp bilder av dyrene sine på sosiale medier og hashtagger dem #DorisBirthdayWish og Doris Day Animal Foundation, @ddaf_org.
VG170403 GOLDEN GLOBE : Doris Day og Clint Eastwood med hver sin pris i 1989.
VG170403 Foto : AP ¶ 1976 : Doris Day på en pressekonferanse.
VG170403 Doris Day har bursdag i dag, og tallet er rundere enn hun selv var klar over.
VG170403 De to filmdivaene skal angivelig ha fleipet seg imellom om at White har to års forsprang på Day .
VG170403 De har klart å grave frem en fødselsattest som beviser at Doris Day er født i 1922, ikke 1924 - som hun og verden har gått ut fra til nå.
VG170403 Altså er Day og skuespiller Betty White omtrent like gamle.
VG170403 Day har fire ekteskap bak seg - det første resulterte i sønnen Terry.
VG170403 Day ble hedret med æresprisen det året.
DB170403 ÆRESPRIS : På Golden Globe-utdelinga i 1989 fikk Day Cecil B.
DB170403 ¶ STOR STJERNE : Doris Day gjorde det stort i Hollywoods gullalder, og har flere singler og filmroller på CVen.
DB170403 Hollywood-stjerna Doris Day , kjent for sine mange filmroller, singler og ekteskap, kunne denne helga avsløre at hun ikke visste hvilket år hun er født.
DB170403 Flere lyver ¶ Day og hennes talsperson hevder at det hele bare har vært en misforståelse, men flere av verdens største skuespillere og artister har bevisst valgt å lyve om hvor gamle de er.
DB170403 BOMMET MED TO ÅR : Doris Day , her fotografert i 1976, trodde hun fylte 93 år.
DB170403 Australske Womans Day har avslørte i 2015 at Wilson er 35 år gammel, og dermed seks år eldre enn det hun tidligere har påstått.
DB170403 Day ble selv forbløffet da hun fikk faktaene lagt på bordet.
DB170403 Day , som egentlig heter Doris Mary Ann Kappelhoff, forteller nå at hun er overrasket over funnet.
DB170402 Happy Valentine's Day to the love of my life and favorite island mate, @barackobama. #valentines 💕💕 ¶
DB170402 Happy Valentine's Day , @michelleobama !
DB170401 Det var også her regnbueflagget ble vist fram for første gang, da det ble brukt under byens Gay and Lesbian Freedom Day Parade i 1978.
DA170331 Men så kommer uvilkårlig « Here's That Rainy Day », og så skyer det over her også.
AP170331 Lørdag er delegasjonen i Shanghai og deltar på Norway Day på Fudan-universitetet, som samarbeider nært med Handelshøyskolen BI.
DB170330 FILE PHOTO : French Prime Minister Manuel Valls ( L ) welcomes Economy Minister Emmanuel Macron on the Champs-Elysees Avenue before the Bastille Day military parade in Paris, France, July 14, 2016.
DB170330 FILE PHOTO : French Prime Minister Manuel Valls ( L ) welcomes Economy Minister Emmanuel Macron on the Champs-Elysees Avenue before the Bastille Day military parade in Paris, France, July 14, 2016.
AA170330 Filmen er regissert av Antoine Fuqua ( Training Day ) og manus er skrevet av Kurt Sutter ( Sons of Anarchy ).
DB170329 A good day to bury bad statues ?
DB170328 Han var en av flygerheltene i « Independence Day » ( 1996 ) og spilte en av hovedrollene i science-fiction-komedien « Men in Black », som ble en stor kinosuksess.
DB170328 Filmen, som har fått navnet « Red Nose Day Actually », er blitt laget i forbindelse med den veldedige innsamlingsaksjonen « Red Nose Day ».
DB170328 Filmen, som har fått navnet « Red Nose Day Actually », er blitt laget i forbindelse med den veldedige innsamlingsaksjonen « Red Nose Day ».
VG170327 Paret giftet seg på Valentine's Day i 2015, og da var Sophie gravid med deres første sønn.
SA170327 I hope you had an amazing day @Bradleysfight.
FV170327 I hope you had an amazing day @Bradleysfight.
BT170327 I hope you had an amazing day @Bradleysfight.
AP170327 I hope you had an amazing day @Bradleysfight.
DB170326 Happy Mother's Day to all the mothers around the world.
DB170326 A day that now has a different meaning to me forever 💙 ¶
SA170324 Det var « Remembrance Day », som er minnedagen for alle som er falt i krig for Storbritannia.
AP170324 " At the end of the day , this isn't a dictatorship. " - Jennifer Epstein ( @jeneps ) March 24, 2017 ¶
VG170323 Under WE Day UK onsdag, snakket hun om mobbing til en stor forsamling unge mennesker.
VG170323 ENGASJERT : Kate Winslet holder tale under WE Day på Wembley Arena i London.
VG170323 Vi har sett det før : Både i 70-tallsklassikeren « Alien », og i filmer som « Independence Day » og « War of the Worlds ».
VG170323 Thursday 23rd March Thought Of The Day From Oval Station #IAmLondon #wearenotafraid #Ilovelondon http://t.co/Jouvwb6JvG ¶
VG170323 Det Norske Solistkors Shall I Compare Thee to a Summer's Day låter så rent, dynamisk og musikalsk, at gåsehuden er dømt til å melde seg.
SA170323 Totteringham's Day dagen det er matematisk sikkert at Tottenham ikke kan ta igjen « The Gunners » på tabellen.
SA170323 Senere forklarte Day at han trakk seg på grunn av personlige årsaker. 29-åringens mor, Dening Day, skal før helgen gjennom en operasjon for å få fjernet en kreftsvulst i lungene.
SA170323 Jeg har allerede vært gjennom dette en gang med min far, så jeg vet hvordan det føles, sa Day .
SA170323 Jason Day vant fjorårets matchplaymesterskap.
SA170323 Jason Day ga opp tittelforsvaret av WSGs matchplaymesterskap for å støtte moren før en kreftoperasjon.
SA170323 Australias golfstjerne Jason Day tok til tårene etter at han trakk seg fra WSGs matchplaymesterskap.
SA170323 29-åringens mor, Dening Day , skal før helgen gjennom en operasjon for å få fjernet en kreftsvulst i lungene.
DB170323 Like thousands of others who work there, I am heading into #Parliament as normal, but flags at half mast show it is a far from normal day pic.twitter.com/lXPiVwdSMj ¶
AP170323 Norsk jazz' førstedame hyller Lady Day
AP170323 Norsk jazz' førstedame hyller Lady Day
AP170323 Totteringham's Day dagen det er matematisk sikkert at Tottenham ikke kan ta igjen « The Gunners » på tabellen.
AP170323 Senere forklarte Day at han trakk seg på grunn av personlige årsaker. 29-åringens mor, Dening Day, skal før helgen gjennom en operasjon for å få fjernet en kreftsvulst i lungene.
AP170323 Jeg har allerede vært gjennom dette en gang med min far, så jeg vet hvordan det føles, sa Day .
AP170323 Jason Day vant fjorårets matchplaymesterskap.
AP170323 Jason Day ga opp tittelforsvaret av WSGs matchplaymesterskap for å støtte moren før en kreftoperasjon.
AP170323 Australias golfstjerne Jason Day tok til tårene etter at han trakk seg fra WSGs matchplaymesterskap.
AP170323 29-åringens mor, Dening Day , skal før helgen gjennom en operasjon for å få fjernet en kreftsvulst i lungene.
VG170322 6 Make My Day T.J.
VG170322 TÅREVÅTT : Jason Day trekker seg fra World Golf Championships-Dell Technologies-turneringen i Austin.
VG170322 Oppløst i tårer fortalte verdenstoer Jason Day ( 29 ) at han trekker seg fra den pågående WGC-turneringen.
VG170322 Om to uker starter Masters-turneringen, der er Day en av de store favorittene til å vinne.
VG170322 Jeg vet at mamma sier at jeg ikke skal la det gå utover golfen, men det har det gjort, sa Day .
VG170322 Han tok til tårene da han fortalte om sin mamma, Dening Day , som er rammet av lungekreft.
VG170322 Familie kommer alltid først, sa Day , som mistet sin far til kreften da han bare var 12 år.
VG170322 - Det er vanskelig å være på golfbanen når jeg vet hva hun skal gjennom, sa Day på onsdagens pressekonferanse ifølge golfweek.com.
DN170321 Øverst fra venstre : « Independence day » ( 1996 ), « All the presidents men » ( 1976 ), « Dr.
DB170320 He was like a super hero, he had the ability to get the best out of you day in and day out.
DB170320 He was like a super hero, he had the ability to get the best out of you day in and day out.
DB170318 Nå vil hun kline : « And I swear maybe one day you're gonna wanna / make out, make out, make out with me ! » roper Perry, som om det å kline - og å bli klina med - er det største og mest vidunderlige mysteriet universet har å tilby et stakkars menneske.
DA170318 « Does anybody here remember Vera Lynn/Remember how she said that/We will meet again some sunny day », synger Roger Waters i sangen fra « The Wall » som heter « Vera ».
DA170318 I sin selvbiografi « Some Sunny Day » forteller Vera Lynn om dagen da Storbritannia erklærte krig mot Tyskland.
BT170318 Patrick's Day .
AP170318 Patrick's Day .
VG170317 « Patriots Day » ¶
VG170317 « Patriots Day » er i lange perioder en unektelig både interessant, vellaget og genuint spennende film.
VG170317 « Patriots Day » er en film om liv som går videre i en unntakstilstand.
VG170317 « Patriots Day » er en film med mange gode skuespillere, også i de mindre rollene, men karakterene føles likevel som utslitte arketyper ( også Clint Eastwoods ikke ulike « Sully », fra i fjor, led under dette ).
VG170317 | Filmanmeldelse « Patriots Day » : Bombene i Boston ¶
VG170317 MORSK MANN : Kevin Bacon som FBI-sjef i « Patriots Day ».
VG170317 BOSTONS BESTE VENN : Mark Wahlberg i « Patriots Day ».
DA170316 « Patriots Day » ¶
DA170316 « Patriots Day » vier rikelig med tid til forskjellige perspektiver på gateplanet ; vi blir kjent med flere av ofrene før smellet, politi- og redningspersonell som bistår de skadede - samt den påfølgende etterforskningen under ledelse av FBI-spesialagenten Rick Deslauriers ( Kevin Bacon ).
DA170316 Til gjengjeld skildres Tsarnaev-brødrene på en interessant, og høvelig nyansert måte - og « Patriots Day » vikler inn noen oppriktig rystende episoder tatt rett fra virkeligheten.
DA170316 I « Patriots Day » holder han heldigvis flaggveivingen til et nødvendig minimum, og forholder seg til de tragiske hendelsene med respekt og verdighet.
DA170316 I likhet med Peter Bergs tidligere fakta-filmer ender « Patriots Day » med bilder av ofrene, men denne gangen holder han seg heldigvis for god til å slenge en fæl country-ballade på lydsporet.
AP170315 Patricks Day , men øyfolket og festglade nordmenn nøyer seg ikke med en dags festivitas : Allerede fra torsdag til helt til søndag blir det masse moro rundt om i byen med musikk, filmfestival, opplesning, foredrag, debatter og høymesse ved siden av en tradisjonelle paraden lørdag.
AP170315 Patricks Day , men øyfolket og festglade nordmenn nøyer seg ikke med en dags festivitas : Allerede fra torsdag til helt til søndag blir det masse moro rundt om i byen med musikk, filmfestival, opplesning, foredrag, debatter og høymesse ved siden av en tradisjonelle paraden lørdag.
AP170315 Patricks Day , men øyfolket og festglade nordmenn nøyer seg ikke med en dags festivitas : Allerede fra torsdag til helt til søndag blir det masse moro rundt om i byen med musikk, filmfestival, opplesning, foredrag, debatter og høymesse ved siden av en tradisjonelle paraden lørdag.
VG170314 mai, Valentine's Day eller i andre anledninger.
DB170314 We observed the pod in this breathtaking setting of #arcticnorway😃👍ðŸ - »â„️🚢 aboard @barbaboat the entire day .
DB170314 ) I was in sensory overload 🎥🙄🤦🏼‍♀️ Today also happened to be the first day since I've been here the sun came out 🌄We couldn't see it because it was behind the mountains, but the sky stayed pink for a few hours and that just added to the gorgeous backdrop #firstdayofsun #mountains #orca #norway #wildorcas #snow #waves #sail #vikings #comesailawaywithme
DB170314 I anledning veldedighetskampanjen Red Nose Day lages det en ti minutter lang kortfilm som tar opp tråden fra populære « Love Actually » fra 2002, og som vil bli vist på BBC.
DB170314 mai 1997 i USA, og datoen er kjent som « Hanson day » i hjembyen Tulsa.
DB170313 Today is day 61.
DA170310 Tresnittet bærer tittelen « Brisk Day », og det kommer i tre varianter.
DA170310 Du kan føle vinden blåse i kvinnens hår i Alex Katz' « Brisk Day » til høyre.
DB170309 Is that your way to celebrate women's day , YSL ?
AA170309 Planen er at alt materiale skal være ferdig digitalisert innen Transfer Day , 31. mars 2017.
VG170308 Men først og fremst basketballstjernene Anthony Davis, Derrick Rose, Pau Gasol, golfstjernen Jason Day , og den tidligere Liverpool-spilleren Steven Gerrard.
VG170308 Hun er ellers kjent fra filmer som « The Women », « Stuck On You » og « Training Day » og « Fast and Furious ».
VG170308 That sad day arrived.
VG170308 ! What a sad day ... http://t.co/Ak8AWlldbv ¶
DA170307 Jeg hadde en ukomfortabel barndom, direkte livsfarlig, jeg skal ikke underslå det, og flukten fra mitt eget liv fant jeg i kinosalen med skuespillere som Debbie Reynolds og Doris Day .
VG170306 « Training Day » : Gamle filmer blir TV-serier ¶
VG170306 Tidligere denne måneden delte Paxton gleden over at hans 22 år gamle sønn James skulle bli med som skuespiller i en episode av « Training Day ».
VG170306 Paxton var i gang med innspillingen av TV-serien « Training Day », en CBS-serie som hadde premiere 2. februar i år, da han døde.
VG170306 - Jeg er så fornøyd med å ha min egen sønn som gjestestjerne på den åttende episoden av « Training Day », uttalte han til People.
DB170306 A brand new day is waiting.
DB170305 Today is day 61.
DB170305 Today is day 56.
VG170303 V75-3 : - Han var sterk toer etter en strevsom reise sist, Day U.S.
VG170303 9 Above Every One ¶ 5 Day U.S. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 6 Super Joe ¶ 11 Spenda Spirit ¶
VG170303 Day U.S. var flink toer bak Above From de Hess sist etter halvannen måneds pause.
VG170303 Day U.S. er heller ingen sinke.
DB170303 I dag markeres World Wildlife Day .
AA170303 Resultatet fra Operasjon Thunderbird blir kunngjort i forbindelse med at World Wildlife Day markeres fredag 3. mars. ( ©NTB ) ¶ | 55-åring tilstår å ha drept overgrepssiktet medfange ¶
DB170302 💕 Valentine 💕 @siljesky on this day , a gift is given to someone you want to tribute.
DB170302 #parenthood Happy Valentines Day !
VG170301 Så hva ga mine syriske venner til sine kjære til Valentine's Day i år ?
VG170301 Mine syriske venner ønsket seg blomster og en date til Valentine's Day .
VG170301 Det de fleste egentlig ønsket seg til Valentine's Day , var blomster, en date, og noe å tro på for fremtiden.
VG170301 Debatt Mine syriske venner ønsket seg blomster og en date til Valentine's Day .
VG170301 De som ved neste Valentine's Day kanskje kan ta seg råd til å ta med sine kjære ut på date.
VG170227 Hun er ellers kjent fra filmer som « The Women », « Stuck On You » og « Training Day » og « Fast and Furious ».
VG170227 Wish that had happened on Election Day .
DB170227 « Red Nose Day » ¶
DB170227 - Vi håper å lage noe morsomt, som er i tråd med den originale filmen og « Red Nose Day », har Curtis sagt til BBC.
DB170227 mars, i forbindelse med den veldedige innsamlingsaksjonen « Red Nose Day ».
DB170227 ! Thank you to @RedCarpetGreenDress for making this day special.
VG170226 « Training Day » : Gamle filmer blir TV-serier.
VG170226 Tidligere denne måneden delte Paxton gleden over at hans 22 år gamle sønn James skulle bli med som skuespiller i en episode av « Training Day ».
VG170226 SISTE SERIE : Bill Paxton med kollega Justin Cornwell på pressetur i forbindelse med premieren av TV-serien « Training Day » 7. januar i år.
VG170226 Paxton spilte for tiden inn TV-serien « Training Day », en CBS-serie som hadde premiere 2. februar i år.
VG170226 - Jeg er så fornøyd med å ha min egen sønn som gjestestjerne på den åttende episoden av « Training Day », uttalte han til People.
SA170226 Han " var med i CBS-serien " Training Day " på tidspunktet for hans død. 61-åringen etterlater seg kona Louise Newbury og to barn.
SA170226 Det kan skje any day now, sier Sadie Bjornsen og ser ut som om hun mener det.
SA170226 Any day now ¶
DN170226 Foto : REUTERS/Jonathan Ernst TPX IMAGES OF THE DAY
DB170226 Foto : REUTERS/Kevin Lamarque - TPX IMAGES OF THE DAY
DB170226 That's why I'm talking, one day I was walking down the block ¶
DB170226 TRAINING DAY : Bill Paxton og Justin Cornwell på et pressetreff i forbindelse med innspillingen av Training Day .
DB170226 TRAINING DAY : Bill Paxton og Justin Cornwell på et pressetreff i forbindelse med innspillingen av Training Day.
DB170226 Paxton var nylig på pressetreff i forbindelse med TV-serien « Training Day », men hva som vil skje videre med den nyinnspilte serien er usikkert.
DB170226 Akkurat spilt inn TV-serie ¶ 61-åringen spilte for tiden inn CBS-serien « Training Day », hvor han hadde en hovedrolle sammen med Justin Cornwell.
BT170226 Han " var med i CBS-serien " Training Day " på tidspunktet for hans død. 61-åringen etterlater seg kona Louise Newbury og to barn.
AA170226 Han " var med i CBS-serien " Training Day " på tidspunktet for hans død. 61-åringen etterlater seg kona Louise Newbury og to barn.
AA170226 Han " var med i CBS-serien " Training Day " på tidspunktet for hans død. 61-åringen etterlater seg kona Louise Newbury og to barn.
AP170225 " Sist han vant var i 2002 for hovedrollen i " Training Day " ( 2001 ).
FV170222 « Fist Fight » med Ice Cube og Charlie Day , er den minst morsomme komedien jeg har sett på lenge.
DN170221 Dette var ukens første handelsdag i USA, ettersom markedene var stengt mandag på grunn av Presidents Day .
DN170221 Rundt 10.000 personer deltok i Trump-protester i New York for å vise sin motstand mot den nye presidenten på den nasjonale fridagen « Presidents day ».
DN170221 Presidents day feires i USA tredje mandag i februar til minne om alle tidligere presidenter i USA.
DN170221 For å feire fridagen mandag skrev han et innlegg med bare store bokstaver på mikrobloggtjenesten : « HAPPY PRESIDENTS DAY - MAKE AMERICA GREAT AGAIN.
DN170221 Det var demonstrasjoner mot Donald Trump i en rekke byer i USA mandag på den nasjonale fridagen « Presidetns day ».
AP170221 While our wonderful president was out playing golf all day , the TSA is falling apart, just like our government !
AP170221 The day after.
AP170221 , President Obama spent the day playing golf.
AA170221 Rundt 10.000 personer deltok i Trump-protester i New York for å vise sin motstand mot den nye presidenten på den nasjonale fridagen « Presidents day ».
AA170221 Presidents day feires i USA tredje mandag i februar til minne om alle tidligere presidenter i USA.
AA170221 For å feire fridagen mandag skrev han et innlegg med bare store bokstaver på mikrobloggtjenesten : « HAPPY PRESIDENTS DAY - MAKE AMERICA GREAT AGAIN.
DB170220 Foto : REUTERS/Kevin Lamarque TPX IMAGES OF THE DAY
AP170220 Last year there were app 50% more murders only in Orlando/Orange in Florida, where Trump spoke the other day , than in all of Sweden.
DB170219 Today was a good day , hope I have me a great night ¶
AP170219 I år har Drama Series Day blitt økt fra to til tre dager og vi har flyttet programmet til et større lokale i den gamle festivalpalasset, Zoo Palast, forteller koordinator for European Film Market, Samantha Dearo. 3rd-party-bio ¶
AP170219 I år har Drama Series Day blitt økt fra to til tre dager og vi har flyttet programmet til et større lokale i den gamle festivalpalasset, Zoo Palast, forteller koordinator for European Film Market, Samantha Dearo.
AP170218 Restaurant Day går nemlig av stabelen og i den anledning åpner 12 pop-up-spisesteder rundt omkring i sentrum.
AP170218 Restaurant Day beskriver seg selv som et matkarneval, der ideen er « å dele matopplevelser og fellesmiljøer sammen.
AP170218 FOTO : Restaurant Day Oslo ¶
DN170217 Mandag er det amerikanske markedet stengt i anledning Presidents Day , også kjent som Washington's Birthday.
DB170217 Now he heads to a 10 day vacation in Martha's Vineyard.
DB170217 ( Dagbladet ) : I forbindelse med « President's Day » har The Davis Museum i Massachusetts i USA fjernet eller dekket til alle kunstverk laget av innvandrere.
DA170217 HAPPY DAY : Byråd Lan Marie Nguyen Berg ( MDG ) poserer med Veireno-sjef Jonny Enger under presentasjonen av Oslos nye søppelselskap i september.
VG170216 Paret, som giftet seg i fjor, fikk vite at de venter barn på Valentine's Day .
DB170216 Dette skriver Women`s Day . 31-åringen forteller til nettstedet at hun vil bygge plantasjen for å starte en karriere hun har lidenskap for og ikke for egen nytelse.
DB170216 I likhet med de fleste menneskene som hadde møtt opp ved havnepromenaden den skjebesvangre julikvelden, var Imrie til stede for å feire « Bastille day », den franske nasjonaldagen.
AA170216 « Girlfriend's Day » er så langt den første av disse.
AA170216 Girlfriend's Day
VG170215 Tittelen er « Red Nose Day Actually » og blir laget i forbindelse med veldedighetsorganisasjonen Comic Relif.
VG170215 Kortfilmen « Red Nose Day Actually » blir vist på BBC fredag den 24 mars.
DB170215 Foto : EUTERS/Carlos Barria TPX IMAGES OF THE DAY
DB170215 Foto : REUTERS/Jonathan Ernst TPX IMAGES OF THE DAY
DB170215 - Vi håper å lage noe morsomt, som er i tråd med den originale filmen og « Red Nose Day », sier Curtis til BBC.
DB170215 mars, i forbindelse med den veldedige innsamlingsaksjonen « Red Nose day ».
DB170215 « Happy Valentine's Day to the love of my life and favorite island mate, @barackobama #valentines 💕💕 », skrev hun.
DB170215 Med den enkle teksten « Happy Valentine's Day », postet hun et bilde av seg selv og rapperen hvor de gir hverandre et kyss i solnedgangen.
DB170215 Happy valentine's Day , alle sammen », skrev han til bildet.
DB170215 Happy Valentine's Day
DB170215 Happy Valentine's Day to the love of my life and favorite island mate, @barackobama. #valentines 💕💕 ¶
DA170215 Di Marias scoringer ble passende nok markert med hjertefeiring på Valentine's day .
SA170214 Datatilsynet advarer sterkt mot å ukritisk dele bilder av mindreårige, og har i forbindelse med « Safer Internett Day » laget en oppdatert veiledning for hvordan voksne bør håndtere bilder av barn ( se tips lenger ned i saken ).
DB170214 Så det blir Valentine's day med den i år, da.
DB170214 Jeg tror egentlig aldri jeg har gjort noen ting på Valentine's Day .
DB170214 IKKE INTERESSERT : Svein Østvik kunne ikke ha brydd seg mindre om Valentine's day .
AP170214 Datatilsynet advarer sterkt mot å ukritisk dele bilder av mindreårige, og har i forbindelse med « Safer Internett Day » laget en oppdatert veiledning for hvordan voksne bør håndtere bilder av barn ( se tips lenger ned i saken ).
VG170213 Today has been the most dangerous day of fire conditions in NSW history.
DB170213 TPX IMAGES OF THE DAY
DA170212 « I get a migraine headache if I don't get a strange piece of ass every day ».
AP170211 I et betent politisk klima der anklagene om falske nyheter hagler fra alle kanter, kan satiren være avslørende, mener forfatter og akademiker Amber Day : ¶
AP170211 ) Denne typen innøvd dialog blir stadig mer utbredt, og med dette kommer et sterkere ønske om å slå hull på den glatte overflaten, » skriver Day på nettstedet Academic Minute.
VG170207 Kolåsæter har selv vært i bransjen i 25 år, og er mannen bak oversettelsen av « Groundhog Day » med Bill Murray fra 1993, som ble « En ny dag truer » på norsk.
DB170206 Sandwich kiss for Mom at Picture Day ! !
DB170206 Game day ! #superbowl #daddyslittlegirl ✨❤️✨🏈 ¶
SA170205 « Mindflix » kaller Netflix den nye innretningen sin, som ble presentert på Netflix's såkalte Hack Day der utviklerne får leke seg og komme opp med nye ideer og konsepter.
SA170205 « Hver Hack Day ser vi et bredt spekter av ideer på hvordan vi kan forbedre produktet, samt noen som bare er ment å være morsomme.
BT170205 « Mindflix » kaller Netflix den nye innretningen sin, som ble presentert på Netflix's såkalte Hack Day der utviklerne får leke seg og komme opp med nye ideer og konsepter.
BT170205 « Hver Hack Day ser vi et bredt spekter av ideer på hvordan vi kan forbedre produktet, samt noen som bare er ment å være morsomme.
AP170205 « Mindflix » kaller Netflix den nye innretningen sin, som ble presentert på Netflix's såkalte Hack Day der utviklerne får leke seg og komme opp med nye ideer og konsepter.
AP170205 « Hver Hack Day ser vi et bredt spekter av ideer på hvordan vi kan forbedre produktet, samt noen som bare er ment å være morsomme.
AA170205 De herjer gjennom pophistorien, presenterer selv en ny låt som en blodig rippoff av The Beatles' « Day Tripper », høres kanskje mer ut som Gang Of Four og The Slits enn Deerhof.
DB170204 Selv om han bare var 15 år gammel da han spilte inn « Terminator 2 : Judgement Day », innledet han et forhold med sin 29 år gamle veileder, Jacqueline Louise Domac, som han møtte under innspillingen.
DB170204 LYS FREMTID : Edward Furlong spilte mot Hollywood-stjerna Arnold Schwarzenegger i filmen « Terminator 2 : Judgement Day » fra 1991.
DB170204 ( Seoghør.no ) : Edward Furlong ( 39 ) sjarmerte en hel verden da han som 15-åring spilte rollen som unge John Connor i « Terminator 2 : Judgement Day ».
FV170203 « Mindflix » kaller Netflix den nye innretningen sin, som ble presentert på Netflix's såkalte Hack Day der utviklerne får leke seg og komme opp med nye ideer og konsepter.
FV170203 « Hver Hack Day ser vi et bredt spekter av ideer på hvordan vi kan forbedre produktet, samt noen som bare er ment å være morsomme.
DB170203 ¶ HENTET PÅ DEADLINE DAY : Andy Carroll ( t.v. ) og Luis Suarez ( t.h. ) med Kenny Dalglish.
DB170203 ( FourFourTwo ) : Det er en av de mest dramatiske avslutningene vi har hatt på et overgangsvindu opp gjennom årene : Da Fernando Torres dro fra Liverpool til Chelsea på Deadline Day , og Andy Carroll og Luis Suarez kom inn porten på Anfield samme dag.
DB170203 Selv om han bare var 15 år gammel da han spilte inn « Terminator 2 : Judgement Day », innledet han et forhold med sin 29 år gamle veileder, Jacqueline Louise Domac, som han møtte under innspillingen.
DB170203 LYS FREMTID : Edward Furlong spilte mot Hollywood-stjerna Arnold Schwarzenegger i filmen « Terminator 2 : Judgement Day » fra 1991.
DB170203 ( Dagbladet ) : Edward Furlong ( 39 ) sjarmerte en hel verden da han som 15-åring spilte rollen som unge John Connor i « Terminator 2 : Judgement Day ».
DB170202 All I can say is from the day I signed until now and going forward, I'm eternally grateful for everything and to everyone.
SA170201 Mamadou Sakho gikk til Crystal Palace på Deadline Day .
FV170201 Mamadou Sakho gikk til Crystal Palace på Deadline Day .
DB170201 Due to ill health Ron has decided to take a day off.
BT170201 Mamadou Sakho gikk til Crystal Palace på Deadline Day .
AP170201 Mamadou Sakho gikk til Crystal Palace på Deadline Day .
DB170131 ¶ STILLE : Premier League-ekspert Kasper Wikestad forventer ingen rekordoverganger på Deadline Day , men utelukker ikke at Kina kan skape en dominoeffekt på tampen.
DB170131 Premier League-ekspert Kasper Wikestad forventer ingen rekordoverganger på Deadline Day , men utelukker ikke at Kina kan skape en dominoeffekt på tampen.
DB170131 Lite tyder på at en spiller i størrelsesordenen til Antoine Griezmann vil dukke opp i Premier League i løpet av Deadline Day , men en dominoeffekt med en kinesisk joker kan skape overraskelser, mener Wikestad.
DB170131 ( FourFourTwo ) : Deadline Day er endelig her, noe som betyr at det gjenstår noen få timer av overgangsvinduet i januar.
DB170131 Deadline Day : Takket nei til sjokklønn for et år siden.
DB170127 Handlingen var satt til New Yorks heftige moteverden der modellene blir stadig tynnere og en « bad hair day » kan ta knekken på en karriere, og der magasinet Runway Magazine å betrakte som Den hellige gralen.
DB170126 The best thing I could think to do on the day of the women's marches was to have a chat about the clitoris with Amanda Palmer and 2000 people at The Sydney Opera House.
AP170126 Hva har Jack Reacher, Salt, Jack Ryan : Shadow Recruit, A Good Day to Die Hard og en lang rekke andre lett forglemmelige amerikanske actionfilmer de siste årene til felles ?
DB170125 Big day planned on NATIONAL SECURITY tomorrow.
AP170125 Big day planned on NATIONAL SECURITY tomorrow.
AP170125 | Green Day : Effektiv moro ¶
AP170125 Sist Green Day var i Norge spilte de på Ullevål Stadion.
AP170125 Rundt 7000 publikummere var på plass for å få med seg Green Day . 1 2 3 4 5 6 ¶
AP170125 Green Day
AP170125 Green Day har holdt det gående i tretti år, men gjengen er fremdeles kun i midten av førtiårene.
DB170124 « Now mister the day my number comes in, I ain't ever gonna ride in no used car again.
DB170124 ! But ALL DAY !
AP170124 Field Day ( 3. juni ).
DB170122 At the end of the day goddamn it I'm killin' this shit ¶
DB170121 Washington subway reporting 275,000 trips as of 11 am on day of Women's March compared to 193,000 for Trump inauguration ¶
AP170121 On this sad day , spare a thought also for those already suffering, namely House of Cards writers who've no idea how to compete with reality.
AP170121 Inauguration Day crowds for President Trump in 2017 and former President Obama in 2009 : http://t.co/I2emA3LokP pic.twitter.com/KFg3dwAesA ¶
AP170121 First day : pic.twitter.com/zZ4TBppeuZ ¶
DB170120 Dette er en day out for de det gjelder.
DB170120 MISFORNØYD : Det amerikanske punkbandet Green Day sender ett stikk til Donald Trump i sin ferskeste musikkvideo av låta « Troubled Times ».
DB170120 MISFORNØYD : Det amerikanske punkbandet Green Day sender ett stikk til Donald Trump i sin ferskeste musikkvideo av låta « Troubled Times ».
DB170120 MISFORNØYD : Det amerikanske punkbandet Green Day sender ett stikk til Donald Trump i sin ferskeste musikkvideo av låta « Troubled Times ».
DB170120 A gift for this day and all days ✨âï¸ðŸ™ðŸ¼#BeStillAndKnowIAmGod ¶
DB170119 MISFORNØYD : Det amerikanske punkbandet Green Day sender ett stikk til Donald Trump i sin ferskeste musikkvideo av låta « Troubled Times ».
DB170119 MISFORNØYD : Det amerikanske punkbandet Green Day sender ett stikk til Donald Trump i sin ferskeste musikkvideo av låta « Troubled Times ».
DB170118 Day .
DB170118 Day , traff han et sårt punkt.
DB170117 McIlroy er ranket som nummer to i verden, bak australske Jason Day .
DB170116 64-åringen, som er kjent fra filmer som « Jurassic Park » og « Independence Day », har vært sammen med den olymiske turneren siden høsten 2011.
DB170115 Han spilte også i « A Good Day to Die Hard » i 2013.
SA170110 En av de beste illustrasjonene jeg har sett på hvor fort dette kan treffe oss, så jeg da jeg holdt innlegg på konferansen « Corporate Innovation Day » i regi av NHO/Abelia før jul.
DB170109 Historien har likevel vist at det som oftest kommer et par store fotballnavn til balløya i løpet av januar, men det spørs om vi får noen overraskelser på Deadline Day .
AP170107 Brent Spiner på premieren til Independence Day : Resurgence, hvor han hadde en rolle.
DB170106 We hope one day , no animal will suffer for human greed #Blackfish pic.twitter.com/bCOodiEbzj ¶
DB170102 - Det trengs et mirakel til fra Paul Clement om han skal redde Swansea, sier Shearer på BBCs program « Match of the Day ».
DB170101 Nummer 11 : « Mother's Day » med Julia Roberts, Jennifer Aniston og Kate Hudson - som Dagbladet mener er fundamental umorsom.
DB170101 KJEDELIG MORSDAG : Jennifer Aniston og Kate Hudson i « Mother's Day » er ingen stor film.
DB170101 plass finner vi « Independence Day : Resurgence », på 9. plass « Alice Through the Looking Glass » og på 10. plass Jody Fosters « Money Monster » med George Clooney i hovedrollen.
BT170101 Tradisjonen tro er Boxing Day - andre juledag - en stor fotballdag i England.
FV161227 Tradisjonen tro er Boxing Day - andre juledag - en stor fotballdag i England.
FV161225 Annen juledag, på det som kalles Boxing Day i Storbritannia, skal United møte Sunderland.
SA161117 Det er en Are Hokstad som er administrativ koordinator, utstyrsansvarlig Simon Tærud Day og keepertrener Frode Grodås.
AP161028 A great day in our campaign just got even better.
VG160910 . Now here's a call we don't make every day ! #dontlookup http://t.co/F8VFRbA5Iw ¶
SA160901 Årets Deadline Day ble mer hektisk enn vi har blitt vant med de siste årene, og det var spenning helt til midnatt var over oss og vinduet smalt igjen.
SA160901 | Oversikt : Her er de største overgangene på Deadline Day
SA160901 For Axel Witsel ble Deadline Day 2016 en dag å glemme.
FV160901 Årets Deadline Day ble mer hektisk enn vi har blitt vant med de siste årene, og det var spenning helt til midnatt var over oss og vinduet smalt igjen.
FV160901 | Oversikt : Her er de største overgangene på Deadline Day
FV160901 For Axel Witsel ble Deadline Day 2016 en dag å glemme.
AP160901 Årets Deadline Day ble mer hektisk enn vi har blitt vant med de siste årene, og det var spenning helt til midnatt var over oss og vinduet smalt igjen.
AP160901 | Oversikt : Her er de største overgangene på Deadline Day
AP160901 For Axel Witsel ble Deadline Day 2016 en dag å glemme.
SA160831 Tre spillere som har stått bak noen av de mer merkverdige historiene fra Deadline Day .
SA160831 Så gjenstår det bare å se hva Deadline Day har å by på i år.
SA160831 Ryktene om at Fernando Torres var på vei bort hadde gått lenge, og på Deadline Day ble overgangen til Chelsea for 50 millioner pund bekreftet.
SA160831 På Deadline Day ville den rutinerte treneren stoppe bilen sin på vei inn til stadion, for å snakke med journalistene.
SA160831 På Deadline Day står ofte utsendte reportere og sender live fra de forskjellige arenaene hvor det er forventet større overganger.
SA160831 Den kanskje aller mest kjente historien fra de siste årene med Deadline Day .
SA160831 Deadline Day byr ofte på morsomme, rare og overraskende historier.
SA160831 Av store signeringer som er kommet til Premier League på Deadline Day kan nevnes Mezut Özil ( Real Madrid til Arsenal, 2013 ), Anthony Martial ( Monaco til Manchester United, 2015 ), Robinho ( Real Madrid til Manchester City, 2008 ) og Wayne Rooney ( Everton til Manchester United, 2004 ).
SA160831 23 millioner pund har vel sjeldent vært brukt bedre, og det gjorde Liverpools Deadline Day til en av de mer hektiske, med kjøp og salg for rundt én milliard kroner.
FV160831 Tre spillere som har stått bak noen av de mer merkverdige historiene fra Deadline Day .
FV160831 Så gjenstår det bare å se hva Deadline Day har å by på i år.
FV160831 Ryktene om at Fernando Torres var på vei bort hadde gått lenge, og på Deadline Day ble overgangen til Chelsea for 50 millioner pund bekreftet.
FV160831 På Deadline Day ville den rutinerte treneren stoppe bilen sin på vei inn til stadion, for å snakke med journalistene.
FV160831 På Deadline Day står ofte utsendte reportere og sender live fra de forskjellige arenaene hvor det er forventet større overganger.
FV160831 Den kanskje aller mest kjente historien fra de siste årene med Deadline Day .
FV160831 Deadline Day byr ofte på morsomme, rare og overraskende historier.
FV160831 Av store signeringer som er kommet til Premier League på Deadline Day kan nevnes Mezut Özil ( Real Madrid til Arsenal, 2013 ), Anthony Martial ( Monaco til Manchester United, 2015 ), Robinho ( Real Madrid til Manchester City, 2008 ) og Wayne Rooney ( Everton til Manchester United, 2004 ).
FV160831 23 millioner pund har vel sjeldent vært brukt bedre, og det gjorde Liverpools Deadline Day til en av de mer hektiske, med kjøp og salg for rundt én milliard kroner.
AP160831 DEADLINE DAY DIREKTE : Følg overgangsvinduets siste dag her.
AP160831 Tre spillere som har stått bak noen av de mer merkverdige historiene fra Deadline Day .
AP160831 Så gjenstår det bare å se hva Deadline Day har å by på i år.
AP160831 Ryktene om at Fernando Torres var på vei bort hadde gått lenge, og på Deadline Day ble overgangen til Chelsea for 50 millioner pund bekreftet.
AP160831 På Deadline Day ville den rutinerte treneren stoppe bilen sin på vei inn til stadion, for å snakke med journalistene.
AP160831 På Deadline Day står ofte utsendte reportere og sender live fra de forskjellige arenaene hvor det er forventet større overganger.
AP160831 Den kanskje aller mest kjente historien fra de siste årene med Deadline Day .
AP160831 Deadline Day byr ofte på morsomme, rare og overraskende historier.
AP160831 Av store signeringer som er kommet til Premier League på Deadline Day kan nevnes Mezut Özil ( Real Madrid til Arsenal, 2013 ), Anthony Martial ( Monaco til Manchester United, 2015 ), Robinho ( Real Madrid til Manchester City, 2008 ) og Wayne Rooney ( Everton til Manchester United, 2004 ).
AP160831 23 millioner pund har vel sjeldent vært brukt bedre, og det gjorde Liverpools Deadline Day til en av de mer hektiske, med kjøp og salg for rundt én milliard kroner.
AP160818 I am sorry to be sharing this but it does happens every day .
AP160818 I am sorry to be sharing this but it does happens every day .
AA160705 First day of trekking ! #momimfine #travel #travelgram #salkantaytrek #lagoon #peru ¶ Et bilde publisert av Jonathan Kubben Quiñonez ( @momimfine ) onsdag 29. Juni. 2016 PDT ¶ " ¶
AA160705 First day of trekking ! #momimfine #travel #travelgram #salkantaytrek #lagoon #peru ¶ Et bilde publisert av Jonathan Kubben Quiñonez ( @momimfine ) onsdag 29. Juni. 2016 PDT ¶ " ¶
AP160629 « Waitin' on a sunny day » passer naturligvis godt inn i det grå været, og det hjelper jo alltid på sjarmen når en liten jente får komme opp på scenen og synge refrenget.
AP160629 Ting roer seg ned med « Independence day », som innledes av Springsteens historie om da han skrev den som tjuefem og nybakt far.
AP160629 Tidligere denne uken meldte verdenseneren i golf, Jason Day , at han står over OL på grunn av frykten for zikaviruset.
AA160629 Tidligere denne uken meldte verdenseneren i golf, Jason Day , at han står over OL på grunn av frykten for zikaviruset.
AP160628 Waitin' on a Sunny Day
AP160628 My Lucky Day
SA160624 Det skjedde året etter at han hadde nektet å spille med den røde valmuen på brystet under Rememberance Day året, dagen hvor britene minner de som har falt i krig for landet.
AP160624 Det skjedde året etter at han hadde nektet å spille med den røde valmuen på brystet under Rememberance Day året, dagen hvor britene minner de som har falt i krig for landet.
AP160623 « Another Day » har vært en stor singlehit siden sist, men blir ikke tatt med på * Ram *.
AP160623 Singlen med dopinspirerte « Day Tripper » og forsoningsrockeren « We Can Work It Out » er et forvarsel som utelates fra Rubber Soul.
AP160623 Plata er bygget opp med en fanfare ( tittelsangen ) som begynnelse og slutt, før tidenes mest suverene ekstranummer : « A Day in the Life ».
AP160623 Pepper's Lonely Hearts Club Band », « Getting Better », « She's Leaving Home », « Lovely Rita », « A Day in the Life ».
AP160623 McCartney-høydepunkter : « Eleanor Rigby », « Here There and Everywhere », « Good Day Sunshine », « For No One », « Got to Get You Into My Life ».
AP160615 desember ( Boxing Day - 2. juledag ) ¶
AP160602 I den Nicki Minaj-gjestede låten advares hun av venner om sin nye bad boy som hun er sammen med « all day and all night » til hun blir så støl at hun går « side to side ».
AP160501 Steinbru og Eggesvik forteller også om Restaurant Day , som startet i Finland i 2011 og året etter hadde Oslo sitt første " matkarneval ".
AP160501 Restaurant Day ¶ 21. mai over hele byen ¶
AP160501 Fire entusiaster bestemte seg for å servere grøt på Restaurant day 21. november i fjor.
AP160410 Britene fulgte etter i 2011 og lagde sin egen « Britain in a day ».
AP160410 80.000 innsendte filmer på til sammen 4.500 timer med materiale ble redigert ned til filmen « Life In A Day ».
AP160317 Patricks day i New York ¶
AP160317 Patrick's day i New York.
AP160317 Patrick's day .
AP160312 Bildet er tatt fra Global Dignity Day på Nydalen vgs.
AP160312 Bildet er tatt fra Global Dignity Day på Nydalen vgs.
AP160304 Dette er relativt lettlikt poppunk, med spor av både Green Day og My Chemical Romance.
AP160210 Mobbing var temaet da den internasjonale Safer Internett Day gikk av stabelen tirsdag.
SA160207 Salongbordet er fra Day , stolen fra Slettvoll.
AP160127 Og jo nærmere « deadline day » man kommer, jo mer desperat kan klubber bli etter å handle.
AP160127 Nå sier Bruttern imidlertid at det er uaktuelt for RBK å slippe mer enn én spiller, dersom budene skulle hagle inn mot « deadline day ».
AP160116 IAEAs bekreftelse lørdag, utløser avtalens Implemention Day , hvilket altså betyr sanskjonslettelser.
AP160111 Something happened on the day he died, synger David Bowie i tittelsporet på sitt rykende ferske album, Blackstar.
AP160111 « Something happened on the day he died », synger David Bowie i den dødsfikserte tittellåten, hans mest innovative og grensesprengende musikk siden Low - albumet i 1977.
AP160111 The Next Day
AP160111 The Next Day slutter med tunge dommedagstoner i « Heat ".
AP160111 Høydepunkter : « Stars ( Are Out Tonight ) », « Where Are We Now », « Valentine's Day », « ( You Will ) Set the World the on Fire ».
AP160111 Den svermeriske popperlen « Valentine's Day » og den dramatiske balladen « You Feel So Lonely You Could Die » er som vennlige nikk til disiplene i Suede.
AP160111 Outside ( 1995 ), Heathen ( 2002 ) og comebacket The next day i 2013 er alle gode.
AP160111> Outside ( 1995 ), Heathen ( 2002 ) og comebacket The next day i 2013 er alle gode.
AP160111> target="avis" href= Outside ( 1995 ), Heathen ( 2002 ) og comebacket The next day i 2013 er alle gode.
AP160111> target="avis" href= target="avis" href= Outside ( 1995 ), Heathen ( 2002 ) og comebacket The next day i 2013 er alle gode.