VG171020 Men nå ser vi at britenes økonomiske utvikling ikke lengre er blant de sterkeste i Europa.
DN171020https://www.dn.no/nyheter/2017/10/20/2055/Politikk/klar-for-a-forsvare-eos-avtalen ¶ Europaministeren tror britenes EU-sorti etter hvert vil by på et digert knippe norsk-engelske forhandlinger.
BT171019https://www.bt.no/btmeninger/leder/i/Gzvbm/Brexit-trobbel Brexit-minister David Davis sa tirsdag at det er rett å bryte forhandlingene om EU ikke gir etter for britenes krav.
SA171017 Britenes formue er ikke verdt så mye som tidligere antatt.
DN171017 Britenes statsminister Theresa May vil ikke følge OECDs råd.
DN171016 Britenes formue er ikke verd så mye som tidligere antatt.
DN171016 Storbritannias utenriksminister Boris Johnson gjentok britenes budskap da han kom til EUs utenriksministermøte i Luxembourg mandag formiddag.
DN171016 Britenes mål er å prøve å få EU til i det minste å ta et lite skritt videre ved å gi Barnier mandat til å diskutere overgangsordninger med dem.
AA171016 Storbritannias utenriksminister Boris Johnson gjentok britenes budskap da han kom til EUs utenriksministermøte i Luxembourg mandag formiddag.
AA171016 Britenes mål er å prøve å få EU til i det minste å ta et lite skritt videre ved å gi Barnier mandat til å diskutere overgangsordninger med dem.
AP171014https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/OGK51/Boris-Johnson---de-konservatives-foraktede-favoritt--Per-Edgar-Kokkvold Britenes ambisiøse utenriksminister Boris Johnson er populær blant partimedlemmene, men forhatt i parlamentsgruppen.
DN171013 ¶ Brexit har vært tema for utallige kommentarer fra EU-hold med en aksept for britenes valg.
AP171011https://www.aftenposten.no/verden/i/j67PL/Katalanerne-er-ikke-de-eneste-som-onsker-uavhengighet-Her-er-atte-mulige-nye-stater Etter britenes skilsmisse med EU ( Brexit ), er spørsmålet om uavhengighet har dukket opp igjen.
DA171010 Uttalelsen fra EU-president Donald Tusk kommer mens den femte runden i samtalene om britenes sorti fra unionen står i stampe.
DN171009 Mandag startet femte runde i de formelle samtalene om britenes sorti fra unionen.
DA171009 Mandag startet femte runde i de formelle samtalene om britenes sorti fra unionen.
AP171009https://www.aftenposten.no/verden/i/pogWG/Juseksperter-gir-klarsignal-for-a-avlyse-Brexit-Men-May-nekter-a-offentliggjore-rapporten-som-viser-det Britenes statsminister Theresa May har hatt en fryktelig uke med hosteanfall under landsmøtetalen og økende press for å stanse Brexit-forhandlingene.
AA171009 Mandag startet femte runde i de formelle samtalene om britenes sorti fra unionen.
DN171006https://www.dn.no/nyheter/2017/10/06/2058/Utenriks/30-opprorere-krever-at-may-gar Fremtiden til britenes statsminister Theresa May ( 61 ) er uklar.
DN171006 Fremtiden til britenes statsminister Theresa May ( 61 ) er uklar.
AP171006https://www.aftenposten.no/kultur/i/3rW4e/Noen-burde-tatt-denne-operaen-av-plakaten Den har tekst av den folkekjære humoristen Stephen Fry, bygget på en novelle av britenes store kolonitidsforfatter EM Forster.
AP171006https://www.aftenposten.no/kultur/i/3rW4e/En-flau-rore-av-kolonialisme_-homofili-og-kristen-skam Den har tekst av den folkekjære humoristen Stephen Fry, bygget på en novelle av britenes store kolonitidsforfatter EM Forster.
DB171005 Selve kampen og de spydige kommentarene mellom de to managerlegendene i dagene etterpå fikk britenes daværende sportsminister, Richard Caborn, til å gå ut og mane de to herrene til å besinne seg.
DB171005 De europeiske arbeidsmarkedene har skapt for mange tapere, noe britenes Brexit delvis var et uttrykk for.
AP171005https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/RvVRd/Lite-fungerer-for-Theresa-May--Frank-Rossavik | Lite fungerer for Theresa May Frank Rossavik ¶ Britenes statsminister sliter med forkjølelse, uflaks, sitt eget parti og muligens en nagende selverkjennelse om at hun aldri burde ha påtatt seg jobben.
DN170930 Britenes kjøpekraft har det siste året blitt dårligere som følge av at kursen på pundet har falt og importvarer er blitt dyrere etter fjorårets brexit-avstemning.
DN170929 Økt inflasjon rammer britenes kjøpekraft etter fjorårets brexit-avstemning.
DN170929 Britenes kjøpekraft har det siste året blitt dårligere som følge av at kursen på pundet har falt og importvarer er blitt dyrere etter fjorårets brexit-avstemning.
AA170929 Økt inflasjon rammer britenes kjøpekraft etter fjorårets brexit-avstemning.
AA170929 Britenes kjøpekraft har det siste året blitt dårligere som følge av at kursen på pundet har falt og importvarer er blitt dyrere etter fjorårets brexit-avstemning.
AA170928 EU og Storbritannia har denne uka holdt fjerde runde i de formelle forhandlingene om britenes sorti fra EU.
AA170928 Frank Bakke-Jensen ( H ) er positiv til britenes forslag om en overgangsperiode på rundt to år etter brexit.
DN170922 | Theresa May vil ha to år ekstra i EU ¶ Britenes statsminister Theresa May vil ha to års overgangsperiode etter utmeldelsen av EU i 2019.
DN170922 Britenes statsminister Theresa May og brexitminister David Davis ankommer Firenze for den viktige EU-talen i en Maserati.
AP170922https://www.aftenposten.no/verden/i/8n2OW/Theresa-May-i-viktig-tale-Godtar-fri-flyt-av-folk-i-to-ar-etter-brexit BRUSSEL ( Aftenposten ) : Britenes statsminister tar til orde for en overgangsperiode der omtrent alt fortsetter som før.
AP170922https://www.aftenposten.no/verden/i/7W253/Folg-Theresa-Mays-store-Europa-tale-direkte-fra-klokken-1500--Britene-tilbyr-minst-20-milliarder-euro-i-skilsmisseoppgjor-med-EU Når Theresa May fredag ettermiddag holder sin store Europa-tale i Firenze, er det ventet at talen skal sette fart i britenes forhandlinger med EU.
AP170922https://www.aftenposten.no/verden/i/7W253/Folg-Theresa-Mays-store-Europa-tale-direkte-fra-klokken-1500--Britene-tilbyr-minst-20-milliarder-euro-i-skilsmisseoppgjor-med-EU Ifølge de lekkede delene av talen kommer May til å understreke at det er i både EU og britenes interesse at man klarer å enes om en avtale.
AP170922https://www.aftenposten.no/verden/i/7W253/Folg-Theresa-Mays-store-Europa-tale-direkte-fra-klokken-1500--Britene-tilbyr-minst-20-milliarder-euro-i-skilsmisseoppgjor-med-EU Hun vil gjenta at britenes avskjed med EU ikke er slutten på et partnerskap, men begynnelsen på et nytt.
DN170920https://www.dn.no/nyheter/2017/09/19/2056/Utenriks/boris-johnson-puster-may-i-nakken | Boris Johnson puster May i nakken ¶ ¶ Britenes statsminister Theresa May, fulgt av forsvarsminister Michael Fallon og utenriksminister Boris Johnson på vei til et Nato-toppmøte i Brussel i mai.
AA170920 Britene skal ha forsikret EUs medlemsland om at de fram til dette skal slippe å øke sine egne innbetalinger eller kutte i budsjettposter for å veie opp for britenes sorti fra unionen.
DN170919 | Boris Johnson puster May i nakken ¶ ¶ Britenes statsminister Theresa May, fulgt av forsvarsminister Michael Fallon og utenriksminister Boris Johnson på vei til et Nato-toppmøte i Brussel i mai.
AP170919https://www.aftenposten.no/verden/i/ro6JK/Brende-advarte-fredsprisvinneren-for-hun-holdt-tale--Dette-er-Aung-San-Suu-Kyis-siste-sjanse På et sidemøte i FN innkalt av britenes utenriksminister Boris Johnson mandag ble det rettet lignende krav mot fredsprisvinneren fra andre land.
AP170919https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/e9pvO/Beveget-Store-til-Ap-toppene-Angrepene-pa-min-rikdom-vil-fortsette Likhetstrekkene mellom Støre og britenes tidligere statsminister Tony Blair var der.
AP170918https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/XK0oo/UD-jakter-pa-32-nye-ambassadorer--hver-tredje-toppjobb-er-ledig London har vanligvis vært en av diplomatiets sjarmøretapper, men etter britenes utmeldelse av EU er situasjonen en annen.
DB170915 Riktignok beklager han britenes valg, og EU taper penger og innflytelse, men den sterkeste « bremseklossen » i samarbeidet forsvinner.
DB170915 mars 2019, dagen etter britenes farvel.
DB170915 Britenes utmelding, « Brexit », har styrket samholdet i EU.
DB170914 Det førte til at David Cameron fikk fortsette som statsminister, uten å måtte beholde LibDems som koalisjonspartner, noe som igjen førte til avstemningen om britenes EU-medlemskap.
DN170908 Etter 25 år med stabilitet i Norges forhold til EU med EØS-avtalen, gir britenes utmeldelse av EU usikkerhet om veien videre.
DN170908 Britenes valg av tilknytningsform til EU kan få direkte konsekvenser for Norges EØS-løsning.
AA170907 | Barnier uroet av britenes forslag for Nord-Irland ¶
AA170907 EUs brexitsjef Michel Barnier sier han ikke kan godta britenes forslag til løsning for irene.
AA170906 Britenes kritikk, som har vært ganske intens, må sees i sammenheng med den generelle motstanden mot alt som er overnasjonalt i øyriket, jf Brexit.
DB170905 ¶ TAR BLADET FRA MUNNEN : Den amerikanske skuespilleren Meghan Markle ( 36 ) har vært kjæreste med britenes prins Harry ( 32 ) siden i fjor høst.
VG170904 Det er ingen tvil om at britenes avgjørelse om å forlate den europeiske unionen skaper bekymringer for både EUs borgere og briter selv.
DB170904 mars 2019, og tida er ikke på britenes side.
DB170904 ¶ UTVIDER FAMILIEN : Britenes prins William ( 35 ) og hertuginne Catherine ( 35 ) venter sitt tredje barn.
AA170904 | Prins William og Kate venter sitt tredje barn ¶ Britenes Prins William og hans kone Kate venter sitt tredje barn, kunngjør Kensington-slottet.
AA170904 | Prins William og Kate venter sitt tredje barn ¶ Britenes Prins William og hans kone Kate venter sitt tredje barn, kunngjør Kensington-slottet.
VG170903 Landets aviser har derfor satt det i sammenheng med britenes utmeldelse av EU og antyder en konspirasjon mellom britiske tannleger og lokale bryggeriet.
AA170902 Tintori skulle etter planen ha møter med Tysklands statsminister Angela Merkel, den franske presidenten Emmanuel Macron, Spanias statsminister Mariano Rajoy og britenes statsminister Theresa May.
DB170831 Fra venstre Alan Arkin, Morgan Freeman og Michael Caine, britenes mest aktive veteran.
DB170831 Grytidlig samme morgen blir det klart at britenes verdensberømte prinsesse ikke har overlevd sammenstøtet.
AP170831https://www.aftenposten.no/verden/i/MQP0J/EOS-modellen-var-losningen-ingen-ville-ha_-men-na-kan-britene-ende-opp-som-Norge-likevel « Det er ikke i vår interesse å bli ufrivillig blandet inn i britenes konfliktfylte forhold til EU », skriver Myhre i en kommentar.
AP170831https://www.aftenposten.no/verden/i/MQP0J/EOS-modellen-var-losningen-ingen-ville-ha_-men-na-kan-britene-ende-opp-som-Norge-likevel EU-minister Frank Bakke-Jensen møtte Joyce Anelay, juniorminister i britenes brexit-departement i London onsdag.
AP170831https://www.aftenposten.no/verden/i/MQP0J/EOS-modellen-var-losningen-ingen-ville-ha_-men-na-kan-britene-ende-opp-som-Norge-likevel Det er ikke i Norges interesse å bli ufrivillig blandet inn i britenes konfliktfylte forhold til EU ¶ 30-åringen refser EU og vil stanse migrantstrømmen.
DB170830 Hun og britenes tronarving prins Charles ble kjent allerede mens hun var barn.
AP170830https://www.aftenposten.no/verden/i/528R1/20-ar-siden-prinsesse-Diana-dode-Se-hennes-liv-i-bilder Torsdag er det 20 år siden britenes prinsesse Diana døde i en tragisk bilulykke i Paris.
AP170830https://www.aftenposten.no/verden/i/528R1/20-ar-siden-prinsesse-Diana-dode Torsdag er det 20 år siden britenes prinsesse Diana døde i en tragisk bilulykke i Paris.
AP170830https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/mJ0Wg/10-tips-for-helgen-31839 Katrina Leskanich flyttet i ung alder til England hvor hun i 1983 ble frontfigur og vokalist i et av britenes mest populære band på 80-tallet Katrina and The Waves.
DB170828 Her fikk han presentert britenes satsing i årene som kommer, og målet var selvsagt å overbevise nordmannen om å skrive under en ferskprintet toårskontrakt med laget.
DA170828 Det er brexit-minister David Davis som leder britenes forhandlingsteam, mens EUs forhandlingsleder er Michel Barnier.
DN170827 May utlyste nyvalg nettopp for å styrke britenes posisjon før brexit-forhandlingene som startet i sommer.
DA170827 Han er ikke overrasket over britenes reaksjoner på Dianas død.
DA170827 - Prinsesse Diana har tydelig en helt spesiell plass i britenes hjerter.
DN170823 Professor Patrick Minford mener at fjerning av EU-tariffer vil føre til en stor opptur for britenes økonomi.
DN170823 Minfords argument er at fjerning av EU-tariffer vil føre til en stor opptur for britenes økonomi gjennom lavere pris på importerte varer og større konkurranse mellom firmaer, som vil tvinge dem til å øke produktiviteten.
DN170820 Britiske myndigheter varsler fem nye dokumenter til uken som skal klargjøre britenes posisjon på flere felter i forbindelse med EU-utmeldingen.
AP170818https://www.aftenposten.no/verden/i/q5L5o/Bruno-Gulatta-dode-foran-sin-kone-og-to-barn Britenes statsminister Theresa May meldte fredag ettermiddag at det ser ut til at også flere briter er rammer. Én av dem er den britiske judo-utøveren Winston Gordon, som deltok i OL tre ganger.
DA170817 Hva skal skje med den eneste grensen på land mellom Storbritannia og EU etter britenes utmelding ?
DN170815 Quattroporte spådde i 2016 både britenes brexit-ja og Donald Trumps valgseier på bakgrunn av tjenesten.
SA170813 | Konkurrenten ville hedre britenes yndling.
SA170813 Alles øyne var rettet mot britenes egen Mo Farah da han lørdag skulle avslutte banekarrièren med VM-gull på 5000-meteren i London.
FV170813https://www.fvn.no/100Sport/andreidretter/Usain-Bolts-dramatiske-avslutning-Ble-hentet-i-rullestol-240230b.html Det ble også en skuffende kveld for britenes langdistansehelt Mo Farah. 34-åringen var stor favoritt før 5000-meteren, men klarte ikke å innfri og endte på andreplass.
FV170813https://www.fvn.no/100Sport/andreidretter/Konkurrenten-ville-hedre-britenes-yndling-I-stedet-fikk-han-BBCs-TV-seere-mot-seg-240263b.html | Konkurrenten ville hedre britenes yndling.
FV170813https://www.fvn.no/100Sport/andreidretter/Konkurrenten-ville-hedre-britenes-yndling-I-stedet-fikk-han-BBCs-TV-seere-mot-seg-240263b.html Alles øyne var rettet mot britenes egen Mo Farah da han lørdag skulle avslutte banekarrièren med VM-gull på 5000-meteren i London.
AP170813https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Konkurrenten-ville-hedre-britenes-yndling-I-stedet-fikk-han-BBCs-TV-seere-mot-seg-240263b.html | Konkurrenten ville hedre britenes yndling.
AP170813https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Konkurrenten-ville-hedre-britenes-yndling-I-stedet-fikk-han-BBCs-TV-seere-mot-seg-240263b.html Alles øyne var rettet mot britenes egen Mo Farah da han lørdag skulle avslutte banekarrièren med VM-gull på 5000-meteren i London.
VG170812 - I sine glansdager hadde Bolt hatt muligheten til å ta igjen britenes ledelse.
SA170812 Det ble også en skuffende kveld for britenes langdistansehelt Mo Farah. 34-åringen var stor favoritt før 5000-meteren, men klarte ikke å innfri og endte på andreplass.
SA170812 Det ble også en skuffende kveld for britenes langdistansehelt Mo Farah. 34-åringen var stor favoritt før 5000-meteren, men klarte ikke å innfri og endte på andreplass.
BT170812https://www.bt.no/100Sport/andreidretter/Usain-Bolts-dramatiske-avslutning-Ble-hentet-i-rullestol-240230b.html Det ble også en skuffende kveld for britenes langdistansehelt Mo Farah. 34-åringen var stor favoritt før 5000-meteren, men klarte ikke å innfri og endte på andreplass.
AP170812https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Usain-Bolts-etter-den-triste-avslutningen--Ikke-slik-jeg-onsket-at-VM-skulle-ende-240230b.html Det ble også en skuffende kveld for britenes langdistansehelt Mo Farah. 34-åringen var stor favoritt før 5000-meteren, men klarte ikke å innfri og endte på andreplass.
DB170807 Men land som tidligere kunne skjule seg i britenes skjørtekanter må nå stå opp for egne interesser.
DB170807 Men land som tidligere kunne skjule seg i britenes skjørtekanter må nå stå opp for egne interesser, skriver artikkelforfatterne.
DB170807 Heldigvis ser vi allerede nå at andre land er i ferd med å fylle britenes rolle.
DN170806 EU-forhandler Michel Barnier ( til venstre ) og Brexit-minister David Davis ( til høyre ) skal i de neste månedene gjennom første forhandlingsrunde om britenes exit fra EU : Foto : AFP PHOTO / Ben STANSALL og Emmanuel DUNAND ¶
VG170805 Det er én sak som kan forstyrre Bolt, som har en tendens til ikke å starte bra, sier britenes tidligere sprintstjerne Darren Campbell ( 43 ), ifølge The Sun.
SA170805 | VM-drømmen kan ryke for britenes yndling ¶
DB170805 Det hindret ham ikke fra å ta gull, men britenes største friidrettsstjerne måtte ha legehjelp etter målgang.
BT170805https://www.bt.no/100Sport/andreidretter/VM-drommen-kan-ryke-for-britenes-yndling-239763b.html | VM-drømmen kan ryke for britenes yndling ¶
AP170805https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/VM-drommen-kan-ryke-for-britenes-yndling-239763b.html | VM-drømmen kan ryke for britenes yndling ¶
AA170804 Bakgrunnen for forslaget er Brexit - britenes utmelding av EU.
VG170801 Og dessuten : Britenes sosialdemokratiske statsminister Tony Blair foreslo alt i 2003 å bygge asylsenter i trygge områder utenfor Schengen.
AP170730https://www.aftenposten.no/meninger/leder/i/eVxBO/Aftenposten-mener-En-fordel-at-verdensokonomien-blir-mindre-avhengig-av-USA-og-Storbritannia Prosessen og utfallet av britenes skilsmisse med EU er også vanskelig å si noe sikkert om.
DB170723 For de politiske lederne i de 27 andre landene i EU har britisk politikk vært et underlig skue som bare har blitt mer og mer rotete fra dagen etter britenes folkeavstemning jonsok i fjor og til i dag.
DB170723 Billedlig talt kom Davis tomhendt, han kunne ikke legge fram britenes utgangspunkt.
DN170721 Cable har tidligere vært næringsminister og sjeføkonom for oljegiganten Shell og er sterkt imot britenes beslutning om å forlate EU.
AA170720 Cable har tidligere vært næringsminister og sjeføkonom for oljegiganten Shell og er sterkt imot britenes beslutning om å forlate EU.
AA170720 | Britisk optimisme etter ny runde med brexit-forhandlinger ¶ Britenes sjefforhandler sier han er optimistisk etter at brexit-forhandlingene for alvor er i gang.
AA170720 Britenes brexit-minister David Davis sa under pressekonferansen at det er grunn til å være fornøyd med samtalene, som han kalte « robuste, men konstruktive ».
DN170719 EU og Storbritannia holder denne uka runde to i de formelle forhandlingene om britenes uttreden av unionen.
AP170719https://www.aftenposten.no/kultur/i/VVrL3/Dunkirk-er-Nolans-mesterstykke I skildringen av kaoset og tilfeldighetene som preget britenes evakuering av sine soldater fra Dunkirk i 1940, bringer han krigsfilmen nærmere en nyansert humanisme sjangeren altfor sjelden er i befatning med. | « War for the planet of the apes : » Kampen på evolusjonsstigen fortsetter ¶
VG170718 Filmen om operasjon Dynamo går tett på fra tre vinkler : flukten fra stranden, britenes spartanske luftforsvar og en sivil båt som kommer fra Dorset for å hjelpe til.
DN170718 EUs sjefforhandler Michel Barnier møtte mandag britenes brexit-minister David Davis.
DB170718 | Britenes sarte mager ¶
DB170718 | Britenes sarte mager ¶
DB170718 | Britenes sarte mager ¶
DB170718 | Britenes sarte mager ¶
DB170718 | Britenes sarte mager ¶
DB170718 | Britenes sarte mager ¶
DB170718 Liverpool boikotter britisk avis ¶ | Britenes sarte mager ¶
DB170718 | Britenes sarte mager ¶
DB170718 | Britenes sarte mager ¶
DB170718 Nå legger hun seg flat ¶ | Britenes sarte mager ¶
DA170718 Samtalene mellom britenes brexit-minister David Davis og EUs sjefforhandler Michel Barnier pågår fram til torsdag.
DA170718 May må ta Corbyn med på laget i britenes forhandlingsteam, krevde EU-topp Guy Verhofstadt søndag. 2.
DA170718 Brussel skal også ha delt et dokument med 27 europeiske hovedsteder der de foreslår at 80 milliarder bør være prislappen for britenes skilsmisse.
DA170718 - Jeg hører ikke noe plystring, bare klokka som tikker, parerte Michel Barnier, EUs sjefforhandler, mot britenes utenriksminister.
DA170718 Britenes årlige bidrag til EU er på mellom 10 og 12 milliarder euro.
AA170718 Forhandlingene skjer ved at flere arbeidsgrupper holder parallelle møter om ulike spørsmål knyttet til britenes sorti fra unionen.
DB170717 | Britenes sarte mager ¶
DB170717 | Britenes sarte mager ¶
DB170717 Her er hun på vei inn til det siste toppmøtet i juni, hvor britenes utmeldig sto på dagsorden.
DB170717 | Britenes sarte mager ¶
DB170717 | Britenes sarte mager ¶
SA170713 Konta var britenes siste håp om en hjemmetriumf.
DA170713 Konta var britenes siste håp om en hjemmetriumf.
BT170713https://www.bt.no/100Sport/ballsport/Hun-er-den-eldste-Wimbledon-finalist-pa-23-ar-238734b.html Konta var britenes siste håp om en hjemmetriumf.
AP170713https://www.aftenposten.no/100Sport/ballsport/Hun-er-den-eldste-Wimbledon-finalist-pa-23-ar-238734b.html Konta var britenes siste håp om en hjemmetriumf.
AA170712 Britenes offisielle forhandlingsposisjon er at de vil gå ut av EU, ut av det indre marked og ut av tollunionen.
VG170711 | Theresa Mays skjøre flertall kan svekkes etter rasistkommentar ¶ Britenes statsminister Theresa May suspenderte en partifelle i det britiske parlamentet etter en rasistisk kommentar.
DB170710 Både valgseieren for Trump og britenes utmelding av EU har delvis årsak i dette.
AA170710 Organisasjonen Campaign Against the Arms Trade gikk rettens vei for å stanse britenes våpensalg til Saudi-Arabia, men vant ikke fram.
AA170703 Britenes beslutning om å forlate EU ser Macron som « et symptom » på « en svikt vi må være modige nok til å møte ».
DB170701 De britiske mediene trekker også frem at fenomenet kan være bra for britenes helse.
AP170629https://www.aftenposten.no/verden/Russland-og-Storbritannia-krangler-om-hvem-som-har-best-bat-624249b.html « Gammel og morken » og « total uvitenhet » : Britenes forsvarsminister har terget på seg Russland i en kjekling om krigsskip.
AP170629https://www.aftenposten.no/verden/Russland-og-Storbritannia-krangler-om-hvem-som-har-best-bat-624249b.html Han mente misunnelige russerne nå vil satse på å spionere på britenes nye skip.
AP170629https://www.aftenposten.no/verden/Russland-og-Storbritannia-krangler-om-hvem-som-har-best-bat-624249b.html Han hevder det vil være i britenes interesse ikke å teste « skjønnheten » i sitt skip nærmere enn noen hundre kilometer fra dets « fjerne slektning ».
AP170629https://www.aftenposten.no/verden/Russland-og-Storbritannia-krangler-om-hvem-som-har-best-bat-624249b.html Fakta : Britenes nye hangarskip ¶
AP170629https://www.aftenposten.no/verden/Russland-og-Storbritannia-krangler-om-hvem-som-har-best-bat-624249b.html Britenes nye hangarskip HMS Queen Elizabeth ble mandag tauet ut fra fortøyningsplassen i Rosyth i Skottland.
AP170629https://www.aftenposten.no/verden/Forsvarsministeren-er-fornoyd-med-USA-under-Trump--Vi-ser-ingen-endring-i-USAs-engasjement-624252b.html - Vi merker ingen forskjell i tilnærmingen fra USA, sier forsvarsminister Ine Eriksen Søreide om Trump FOTO : Pedersen, Terje / NTB scanpix ¶ Britenes forsvarsminister Michael Fallon, amerikanske Jim Mattis og Ine Eriksen Søreide inngikk en ny avtale torsdag.
AP170629https://www.aftenposten.no/verden/Demokratiaktivist-Joshua-Wong-arrestert-foran-Kinas-Hongkong-jubileum-624242b.html Arrestasjonene skjedde bare timer før Kinas leder Xi Jinping torsdag formiddag ankom til den særskilte administrative regionen, der han skal være æresgjest under jubileumsfeiringen for britenes tilbakelevering av sin koloni Hongkong til Kina 1. juli 1997.
AP170627https://www.aftenposten.no/verden/Bjorneklemmer_-dronesalg-og-et-stikk-til-Pakistan-Blir-denne-statslederen-Trumps-nye-bestevenn-624066b.html I fjorårets valgkamp fremsto Trump som noe tilbakeholden med fysisk kontakt med andre mennesker, men han har opptrådt annerledes med besøkende statsledere og gikk blant annet hånd i hånd med britenes Theresa May. 2.
AP170626https://www.aftenposten.no/verden/BBC-Nordirske-unionister-har-signert-en-samarbeidsavtale-med-Theresa-Mays-mindretallsregjering-623990b.html Partiet kjempet varmt for britenes exit fra EU, men er samtidig opptatt av at Brexit ikke må føre til en ny « hard » grense mellom Irland og Nord-Irland.
DN170623 Kjernepunktet i britenes forslag er at enhver EU-borger som har vært i Storbritannia i fem år, skal få tilbud om permanent oppholdstillatelse.
DB170623 Kjernepunktet i britenes forslag er at enhver EU-borger som har vært i Storbritannia i fem år, skal få tilbud om permanent oppholdstillatelse.
DB170623 Foto : AP Photo/Virginia Mayo ¶ BRITENES UTGANG : Den 23. juni 2016 stemte britene over hvorvidt de skulle være en del av EU eller ei.
AP170623https://www.aftenposten.no/verden/2017-sa-ut-til-a-bli-aret-da-alt-ville-ga-pa-tverke-for-Europa-I-stedet-har-det-motsatte-skjedd-623278b.html Vel, dere ler ikke nå, gjør dere ? Britenes nei-general Nigel Farage var i fyr og flamme da han talte til Europaparlamentet 28. juni i fjor.
AA170623 Kjernepunktet i britenes forslag er at enhver EU-borger som har vært i Storbritannia i fem år, skal få tilbud om permanent oppholdstillatelse.
DN170622 Foto : Kallestad, Gorm, /NTB scanpix ¶ | Britenes kronglete vei ut av EU ¶
DB170622 I august i fjor ble Courteney med villmarkskongen Bear Grylls på tur, britenes svar på Lars Monsen.
AP170622https://www.aftenposten.no/verden/EU-presidenten-siterer-John-Lennon-Drommen-hans-er-at-britene-skal-ombestemme-seg-om-Brexit-623751b.html De formelle forhandlingene om Brexit startet mandag, men britenes forhandlingsposisjon er kraftig svekket.
DN170621 Hun snakket mye om brexit - britenes farvel med EU.
AP170619https://www.aftenposten.no/verden/Brexit-forhandlingene-er-endelig-i-gang_-men-kan-ende-i-fiasko-Fem-faktorer-gjor-at-britene-er-kraftig-svekket-623468b.html Forhandlingene om Brexit bør føre til en « gunstig løsning som gavner begge sider », sa britenes utenriksminister Boris Johnson mandag, mens Brexit-minister David Davis tok til orde for en « positiv og konstruktiv tone ».
AP170619https://www.aftenposten.no/verden/Brexit-forhandlingene-er-endelig-i-gang_-men-kan-ende-i-fiasko-Fem-faktorer-gjor-at-britene-er-kraftig-svekket-623468b.html Britenes utenriksminister Boris Johnson kan være en mulig arvtager etter Theresa May.
AP170619 Forhandlingene om Brexit bør føre til en « gunstig løsning som gavner begge sider », sa britenes utenriksminister Boris Johnson mandag, mens Brexit-minister David Davis tok til orde for en « positiv og konstruktiv tone ».
AP170619 Britenes utenriksminister Boris Johnson kan være en mulig arvtager etter Theresa May.
VG170618 Den britiske sosiologen Michael Billig har vist hvordan kongefamilien er viktig for britenes identitetsdannelse og for verdier om familie, skilsmisse og foreldrerelasjoner.
VG170616 Britenes pris på CO2-utslipp og subsidiering av ny energi har gjort det mulig, sammen med den uttalte vridningen bort fra kull og over på fornybar, kjernekraft og gass.
VG170613 Det er dette partiet som nå sitter ansikt til ansikt med britenes statsminister for å legge frem sine krav.
SA170613 May svarte at timeplanen er " på rett vei " og at forhandlingene mellom EU og Storbritannia om britenes utmeldelse fra unionen skal starte neste uke.
DN170613 May svarte at timeplanen er « på rett vei » og at forhandlingene mellom EU og Storbritannia om britenes utmeldelse fra unionen vil starte neste uke.
DA170613 May svarte at timeplanen er " på rett vei " og at forhandlingene mellom EU og Storbritannia om britenes utmeldelse fra unionen vil starte neste uke.
AA170613 May svarte at timeplanen er " på rett vei " og at forhandlingene mellom EU og Storbritannia om britenes utmeldelse fra unionen skal starte neste uke.
DN170612 Britenes statsminister Theresa May og hennes mann Phillip dro på kirkebesøk i Sonning i Storbritannia søndag, tre dager etter valget hvor hun og partiet mistet flertallet i Underhuset.
VG170611 | Theresa May i skjebnemøte med partifeller ¶ Britenes statsminister Theresa May skal forklare seg for partifellene i et skjebnemøte på mandag.
DB170611 Ifølge avisa skal det ha vært under en telefonsamtale med britenes statsminister Theresa May, at Trump gjorde det tydelig at han ikke ville besøke landet før det britiske folk støtter at han kommer.
DB170611 Video : Lars Eivind Bones / Trym Mogen ¶ BRITENES UTGANG : Den 23. juni 2016 stemte britene over hvorvidt de skulle være en del av EU eller ei.
DB170611 ( Dagbladet ) : Det som skulle bli en walkover-seier for britenes konservative statsminister Theresa May ble i stedet en katastrofe.
DB170610 Video : Lars Eivind Bones / Trym Mogen ¶ BRITENES UTGANG : Den 23. juni 2016 stemte britene over hvorvidt de skulle være en del av EU eller ei.
DB170610 « Ett år etter deres folkeavstemning vet vi ennå ikke britenes standpunkter i forhandlingene om « Brexit » og det virker vanskelig å forutsi når vi får vite det, fordi demokrati ofte tar tid », lød det diplomatisk fra utenrikssjefen i EU, Federica Mogherini.
DB170610 Etter britenes folkeavstemning i fjor så man i EU med måpende undring på de britiske EU-motstanderne som viste seg å ikke han noen som helst politisk plan for å trekke landet ut.
DB170610 En del folk har i det offentlige ordskiftet, og på sosiale media, spurt om britenes varsel om å bruke paragraf 50 kan trekkes tilbake.
VG170609 EU-ekspert ved Universitetet i Oslo, Erik Oddvar Eriksen, er i hovedsak enig i Oettingers analyse av konsekvensene av britenes svakhet ved forhandlingsbordet.
VG170609 Britenes posisjon var ikke veldig klar før valget heller, sier Eriksen til VG.
DN170609 Ved å erklære nyvalg håpet May å styrke De konservatives posisjon forut for de viktige forhandlingene med EU i anledning britenes utmeldelse.
DN170609 Jeg var redd for at øya skulle synke, for å si det litt populært, uttalte Siem til DN før britenes folkeavstemning om EU i juni 2016.
DN170609 Theresa May feilberegnet britenes tillit til de konservative, gjorde en høyresving og fikk en nesestyver, mener Ap-leder Jonas Gahr Støre.
DN170609 Kan Jeremy Corbyn ende opp som britenes statsminister ?
DN170609 Britenes statsminister Theresa May forlater De konservatives hovedkvarter i London fredag.
DB170609 Kokkvold tror ikke May kan lede forhandlingene om britenes uttreden med noen som helst autoritet, selv om hun nå har sagt at hun ikke har planer om å gå.
DB170609 Foto : Charles McQuillan / PA, File via AP / NTB scanpix ¶ BRITENES UTGANG : Den 23. juni 2016 stemte britene over hvorvidt de skulle være en del av EU eller ei.
AP170609https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/Hovmod-star-for-fall--Per-Edgar-Kokkvoll-622877b.html Britenes statsminister Theresa May tok folket for gitt, skriver Per Edgar Kokkvoll.
AP170609 Britenes statsminister Theresa May tok folket for gitt, skriver Per Edgar Kokkvoll.
AA170609 Han tror den nye parlamentariske situasjonen vil svekke britenes forhandlingsposisjon vis-à-vis EU.
AA170609 Vi har invitert Marvin Wiseth til å oppsummere valgresultatet, og for å analysere hva som har skjedd og hva som skjer fremover med britenes Brexit.
VG170608 Les mer : De unge avgjør britenes EU-valg ¶
DB170608 Britenes neste parlamentsvalg skulle egentlig være i 2020, men statsminister Theresa May skrev i april ut nyvalg.
DB170608 Eller gjør de det ? Britenes gamle og mange vil si urettferdige valgsystem er vanskelig å spå om, selv med relativt presise målinger.
DB170608 Det var ikke britenes nådeløse behandling av nord-irske katolikker som knakk IRA til slutt.
AP170608https://www.aftenposten.no/verden/Theresa-May-vil-danne-regjering-sammen-med-nordirsk-parti--startet-ommoblering-av-regjeringen-fredag-kveld-622841b.html Enkelte spekulerer nå i om valgresultatet vil endre britenes forhandlingsstrategi overfor EU.
AP170608https://www.aftenposten.no/verden/Theresa-May-vil-danne-regjering-sammen-med-nordirsk-parti---startet-ommoblering-av-regjeringen-fredag-kveld-622841b.html Enkelte spekulerer nå i om valgresultatet vil endre britenes forhandlingsstrategi overfor EU.
AP170608 Enkelte spekulerer nå i om valgresultatet vil endre britenes forhandlingsstrategi overfor EU.
AP170608 Her er usikkerheten enda større fordi britenes system med enkeltmannskretser gjør bildet svært uoversiktlig.
AP170608 Enkelte spekulerer nå i om valgresultatet vil endre britenes forhandlingsstrategi overfor EU.
AA170608 Britenes statsminister Theresa May forlater stemmelokalet torsdag.
AA170608 Britenes statsminsit Theresa May hadde innspurt på sin valgkamp i Solihull onsdag.
VG170607 Derfor virket tidspunktet godt for May, som ønsket å styrke sin posisjon som statsminister ved å vise at hun har britenes støtte før brexit-forhandlingene begynner 19. juni.
DN170607 | Det blodige valget ¶ Britenes valg handler om 60 mørkeblå politikere. Én har vært død i 19 år.
AP170607 Britenes statsminister har rakt ut en hånd til dem som er opptatt av grensekontroll, patriotisme og lavere innvandring.
AA170607 De kommende forhandlingene om brexit - britenes utgang fra EU - sto høyt på agendaen da statsminister Erna Solberg ( H ) møtte Tajani i Brussel onsdag formiddag.
VG170606 Dels skyldes de bleiknebbede britenes opphøyde posisjon i popkulturen et enkeltstående mesterverk.
AP170606 For å si det forsiktig : Trump appellerer ikke til britenes sans for retorikk, dannelse og tradisjon, fastslår Per Edgar Kokkvold.
AP170606 - En talsmann for Parlamentet sier at USAs statsoverhode ikke er velkommen i britenes nasjonalforsamling ?
DB170605 Et annet feilgrep var å utlyse et nyvalg som var ment å handle om Brexit og britenes framtid utenfor EU - for så knapt si ett ord om Brexit, eller gi noen svar på de utall spørsmål velgerne fortsatt har etter sjokkresultatet.
AP170605https://www.aftenposten.no/norge/politikk/EU-gir-Norge-spesialbehandling-i-Brexit-forhandlingene-622547b.html De 30 landene, 27 EU-land og tre EFTA-land, som dette vil omfatte etter britenes uttreden, vil fortsatt være et område med fri flyt av arbeidskraft, varer, kapital og tjenester.
AP170605 De 30 landene, 27 EU-land og tre EFTA-land, som dette vil omfatte etter britenes uttreden, vil fortsatt være et område med fri flyt av arbeidskraft, varer, kapital og tjenester.
VG170604 Men frem til nå har det vært lite sannsynlig at Jeremy Corbyn ender opp som britenes nye statsminister, sier Øivind Bratberg.
VG170604 Vi må alle følge britenes eksempel ; reise oss, rette ryggen og fortsette som før.
VG170604 Selv om offentligheten ikke vet hvem som står bak terroren ved London Bridge, antyder britenes statsminister Theresa May at det dreier seg om islamistisk terror.
VG170604 Bare godta at verden er blitt et annet sted ? Britenes statsminister sa i sin tale at « vanskelige » og « potensielt pinlige » samtaler trengs.
DA170604 Han viser til britenes statsminister Theresa May, som går hardt ut mot militant islamisme dagen etter terrorangrepet i London.
AP170604https://www.aftenposten.no/verden/Terroren-har-ikke-loftet-May-frem-til-na-Vil-det-siste-angrepet-pavirke-valget-om-fa-dager-622521b.html Angrepet i London skjedde kun fem dager før britenes parlamentsvalg.
AP170604 Angrepet i London skjedde kun fem dager før britenes parlamentsvalg.
AA170604 I en tale utenfor Downing Street 10 i London søndag formiddag maner britenes statsminister Theresa May til kamp mot militant islamisme.
AA170604 Han viser til britenes statsminister Theresa May, som går hardt ut mot militant islamisme dagen etter terrorangrepet i London.
DA170602 Bilder av gutten på gyngehest, som fikk plass på britenes helteplass Trafalgar Square, gikk verden rundt.
VG170601 Han blir oppgitt når han hører britenes statsminister Theresa May opplyse at farenivået er hevet, etter selvmordsbomben som drepte 22 i Manchester søndag kveld.
DN170601 Britenes statsminister Theresa May da hun holdt tale ved et valgkampsarrangement ved C.J.
DB170601 Og hun stolte på « det særskilte forholdet » til USA opp gjennom historien, som skulle erstatte forholdet til EU og forsterk britenes innflytelse i verden.
DB170601 Med britenes forkjærlighet for markedsøkonomi og frihandel er « Brexit » en dårlig hest å ri for May.
DB170601 Britenes høyeste ønske er adgang til det frie, indre markedet i EU.
AP170531https://www.aftenposten.no/verden/Sjokkprognose-en-uke-for-valget-sender-pundet-ned-622229b.html Her er imidlertid usikkerheten enda større fordi britenes system med enkeltmannskretser gjør bildet svært uoversiktlig.
AP170531 Her er imidlertid usikkerheten enda større fordi britenes system med enkeltmannskretser gjør bildet svært uoversiktlig.
VG170530 Det er nettopp det som er temaet for samtalen mellom britenes daværende og Norges kommende statsminister.
DB170528 PORTRETTERT : Britenes Dronning Elizabeth studerer et nytt maleri av seg selv, som ble avduket i oktober i fjor, av kunstneren Henry Ward.
AP170528https://www.aftenposten.no/verden/Macron-om-Trump-handtrykket-Ville-sette-seg-i-respekt-622059b.html I noen sekunder gikk han hånd i hånd med britenes statsminister Theresa May da de to kom ut for å møte pressen i Washington i januar.
AP170528 I noen sekunder gikk han hånd i hånd med britenes statsminister Theresa May da de to kom ut for å møte pressen i Washington i januar.
DB170527 Etter å før ha hyllet britenes utmelding av EU, skal han nå være bekymret for om dette vil ramme arbeidsplasser i USA.
AP170526https://www.aftenposten.no/amagasinet/12-bilder-som-viser-hvordan-livet-i-Manchester-gar-videre-etter-terroren-621928b.html MANCHESTER ( Aftenposten ) : Her lever folk nå etter britenes berømte motto fra den annen verdenskrig : Keep Calm and Carry On.
AP170526 MANCHESTER ( Aftenposten ) : Her lever folk nå etter britenes berømte motto fra den annen verdenskrig : Keep Calm and Carry On.
AA170526 Dessuten bør vi følge britenes eksempel, og fjerne dette presset fra sosiale medier, sier Flesland, som har bedt om et møte med Høie for å understreke viktigheten av å stramme inn på dette området. ( ©NTB ) ¶
VG170525 Trump varslet også at han vil starte etterforskning av lekkasjer fra amerikansk etterretning, som avslørte detaljer fra britenes etterforskning etter terroren i Manchester tidligere denne uken.
VG170525 En av lekkasjene som har vakt sterkest reaksjoner er bildene og informasjon om britenes etterforskning av Manchester-angrepet, som New York Times publiserte onsdag.
VG170525 New York Times publiserte onsdag bilder og en detaljert artikkel om britenes etterforskning av Manchester-angrepet.
VG170525 Men informasjonen fra undersøkelsene har flere ganger funnet veien til amerikanske medier, mot britenes vilje.
VG170525 » - Vi har gjort det klart overfor våre venner at dette må stoppe, sa britenes innenriksminister Amber Rudd på BBC Radio onsdag morgen.
VG170525 Opplysningene om Abedis Syria-reise og tilknytning til IS ble publisert torsdag, flere timer etter at britenes innenriksminister Amber Rudd og andre regjeringskilder hadde vært ute og kritisert de stadige lekkasjene til amerikansk presse.
VG170525 SAMMEN MOT TERROR : Tysklands Angela Merkel forsikrer Theresa May om at britenes sorti fra EU ikke vil påvirke landenes samarbeid for å bekjempe terror.
SA170525 Storbritannias statsminister Theresa May vil ifølge BBC ta opp britenes misnøye med lekkasjene i USA når hun torsdag møter president Donald Trump under NATO-toppmøtet i Brussel.
DN170525 Storbritannias statsminister Theresa May vil ifølge BBC ta opp britenes misnøye med lekkasjene i USA når hun torsdag møter president Donald Trump under NATO-toppmøtet i Brussel.
AP170525 Kritikk fra britisk politi ¶ Britenes politisjef Ian Hopkins var klinkende klar da han uttalte seg til pressen torsdag ettermiddag : ¶
AP170525 Dette skjedde etter at britenes statsminister Theresa May hadde truffet president Donald Trump på et NATO-toppmøte i Brussel.
AA170525 Storbritannias statsminister Theresa May vil ifølge BBC ta opp britenes misnøye med lekkasjene i USA når hun torsdag møter president Donald Trump under NATO-toppmøtet i Brussel. ( ©NTB ) ¶
DB170523 ( Dagbladet ) : Britenes dronning Elizabeth har kommet med en offentlig uttalelse knyttet til terrorangrepet som fant sted i Manchester Arena like før klokka 23.30 i går kveld.
AP170523https://www.aftenposten.no/verden/Faren-sendte-en-fortvilet-melding-da-datteren-17-ikke-kom-til-rette-etter-konserten-Na-er-hun-funnet-621782b.html Sent tirsdag kveld meldte britenes statsminister at et nytt terrorangrep kan være nær forestående.
AP170523 « Kritisk » er britenes høyeste trusselnivå.
AP170523 Sent tirsdag kveld meldte britenes statsminister at et nytt terrorangrep kan være nær forestående.
AA170523 - Dette angrepet skiller seg ut ved en avskyelig og kvalm feighet, sier britenes statsminister Theresa May.
FV170518 Oppmerksomhet rundt britenes arveprins William kan ha virket inn.
AP170517 Samtidig sa i går britenes statsminister Theresa May at det er opp til USAs president hvem han vil dele etterretningsinformasjon med.
NL170516 I kjølvannet av Brexit har mye endret seg, men Frank Bakke Jensen « vet » allerede før britenes forhandlinger er påbegynt at ingenting vil endre seg for Norge, og vil ikke utrede alternativer.
DB170513 Ifølge Reuters skal britenes helsesystem være rammet.
SA170512 - Det er for å styrke britenes lag, sier Morten Vingli Odsæter.
DB170512 Angrepet vekket stor nok bekymring til at britenes statsminister, Theresa May, gikk ut med en offentlig uttalelse fredag.
AP170512 - Det er for å styrke britenes lag, sier Morten Vingli Odsæter.
VG170509 Er man EU-tilhenger er man « globalist » og en « citizen of nowhere », som britenes statsminister Theresa May foraktfullt formulerte det.
BT170509 Britenes iver etter å komme seg ut av EU har ikke gitt en smitteeffekt i unionens viktigste land.
AP170508https://www.aftenposten.no/verden/Marine-Le-Pen-tapte-sa-det-sang-blant-rike-og-fattige_-unge-og-gamle-Bare-n-gruppe-ville-ha-henne-som-president-620698b.html Aldersmønsteret i det franske valget skiller seg derimot noe fra det vi kjenner fra valget av Donald Trump i USA og britenes EU-exit.
AP170508 Aldersmønsteret i det franske valget skiller seg derimot noe fra det vi kjenner fra valget av Donald Trump i USA og britenes EU-exit.
AP170508 EU ble opprettet av Brexit-forkjemper og EU-motstander Nigel Farage før britenes folkeavstemning i fjor sommer, skriver The Guardian.
AA170505 Mens Le Pen håper at Frankrike følger britenes eksempel og stemmer nei til EU i en folkeavstemning hun vil arrangere i september, ønsker Macron seg et sterkere og mer integrert EU.
DA170504 Marine Le Pen har gjort « frexit » til en av sine viktigste valgkampsaker, og lovet at Frankrike skal kopiere britenes brexit.
AA170504 Tusks uttalelse kommer dagen etter at Storbritannias statsminister Theresa May anklaget EU for å blande seg inn i britenes parlamentsvalg 8. juni. ( ©NTB ) ¶
DN170503 | May : « Bloody difficult woman » ¶ Britenes statsminister Theresa May tar en Maggie Thatcher.
AP170503 | Storbritannias statsminister møter dronningen etter å ha oppløst Parlamentet ¶ Britenes statsminister Theresa May har oppløst Parlamentet og skal senere onsdag møte dronning Elizabeth.
AP170502 FOTO : Inge Grødum ¶ Britenes statsminister Theresa May.
AP170502 FOTO : Inge Grødum ¶ Britenes statsminister Theresa May.
AP170501 Det samme har britiske UKIP, som sliter med interne kamper og med å gjøre seg relevante etter britenes beslutning om å forlate EU.
DN170428 Britenes statsminister Theresa May får en tøff jobb med å sørge for at Storbritannia går ut av Den europeiske unionen og samtidig holde den britiske unionen samlet.
AP170428 De to byene er blant de fremste favorittene til å kapre attraktive bankjobber etter britenes beslutning om å forlate EU.
AA170425 Hun håper velgerne vil gi regjeringen et større flertall i Parlamentet og dermed stille med en sterkere hånd i forhandlingene om britenes uttreden av EU.
AP170423https://www.aftenposten.no/verden/Le-Pen-og-Macron-videre-til-andre-valgomgang-619726b.html Det startet med britenes EU-exit i juni i fjor og fortsatte med valget av Donald Trump i USA i november.
AP170423 Det startet med britenes EU-exit i juni i fjor og fortsatte med valget av Donald Trump i USA i november.
AP170423 Det startet med britenes EU-exit i juni i fjor og fortsatte med valget av Donald Trump i USA i november.
DB170421 Han er ihuga EU-tilhenger og var svært kritisk til britenes Brexit.
DB170421 Hamon ligger mer til venstre enn de tradisjonelle lederne i Sosialistpartiet, akkurat som britenes Jeremy Corbyn - eller Bernie Sanders i USA.
DA170420 Og de er i alle bedre enn britenes .
DA170420 Og de er i alle bedre enn britenes .
DN170419 Det kommer etter en periode med betydelig uro i kjølvannet av britenes folkeavstemning for å forlate EU i fjor vår og det amerikanske presidentvalget i november i fjor.
DB170419 - De tyske myndighetene, som ikke er tilfreds med å nekte jødiske personer de mest elementære menneskerettigheter i alle territorier under deres barbariske styre, gjør nå alvor av Hitlers ofte gjentatte ønske om å utrydde det jødiske folk, sa britenes utenriksminister Anthony Eden til det britiske parlamentet.
AA170419 Britenes statsminister kunngjorde overraskende nyvalget tirsdag. ( ©NTB ) ¶
SA170418 Ved siden av Tyskland er Storbritannia det viktigste markedet for norsk gass, og britenes mål om å kutte klimautslippene vil ramme gassforbruket.
SA170418 Riktignok vil britenes importbehov øke når egenproduksjonen faller, men for eksportøren Norge er det prisen på gassen som avgjør om dette er god forretning eller ikke.
DN170418 Hun håper britenes tro på hennes brexit-visjon vil gi henne vind i seilene når hun skal forhandle med EU om utmeldelsen.
DB170418 May ble selv ikke valgt til posten som statsminister, men tok over etter at britenes forhenværende statsminister David Cameron gikk av i fjor sommer.
DB170418 POLITISK KAOS : Tiden etter britenes brexit-avgjørelse har vært preget av kaos, mener Storbritannia-kjenner Jan Erik Mustad.
DB170418 At britenes statsminister heter Theresa May også 9. juni ser svært nærliggende ut.
DB170418 ( Dagbladet ) : Hun er britenes statsminister, men ble ikke valgt til jobben.
AP170418https://www.aftenposten.no/verden/Theresa-May-foreslar-nyvalg-i-Storbritannia-8-juni-Kan-sikre-seg-stort-flertall-i-parlamentet-619373b.html På grunn av britenes valgordning betyr det at Mays parti, populært kalt toryene, vil dominere parlamentet fullstendig etter valget dersom dagens målinger holder seg frem til juni.
AP170418https://www.aftenposten.no/verden/Theresa-May-foreslar-nyvalg-i-Storbritannia-8-juni-Kan-sikre-seg-stort-flertall-i-parlamentet-619373b.html OSLO/BRUSSEL ( Aftenposten.no ) : - Vi trenger et nyvalg og vi trenger det nå, sa britenes statsminister Theresa May foran 10 Downing Street.
AP170418https://www.aftenposten.no/verden/Theresa-May-foreslar-nyvalg-i-Storbritannia-8-juni-Kan-sikre-seg-stort-flertall-i-parlamentet-619373b.html Her varsler Theresa May nyvalg i Storbritannia FOTO : STEFAN WERMUTH / Reuters/NTB scanpix ¶ Britenes statsminister Theresa May hasteinnkalte tirsdag til pressemøte utenfor statsministerboligen 10 Downing Street i London.
AP170418 På grunn av britenes valgordning betyr det at Mays parti, populært kalt toryene, vil dominere parlamentet fullstendig etter valget dersom dagens målinger holder seg frem til juni.
AP170418 OSLO/BRUSSEL ( Aftenposten.no ) : - Vi trenger et nyvalg og vi trenger det nå, sa britenes statsminister Theresa May foran 10 Downing Street.
AP170418 Her varsler Theresa May nyvalg i Storbritannia FOTO : STEFAN WERMUTH / Reuters/NTB scanpix ¶ Britenes statsminister Theresa May hasteinnkalte tirsdag til pressemøte utenfor statsministerboligen 10 Downing Street i London.
DB170415 Nå har britenes padleforbund startet etterforskning av påstandene som er fremkommet.
AA170412 | Fortsatt spillreklame på TV ¶ Britenes medietilsyn avviser regjeringens forespørsel om å stanse spillreklame på norske TV-kanaler som sender fra Storbritannia.
AP170411 Mandag kveld snakket den amerikanske presidenten Donald Trump med britenes statsminister Theresa May og den tyske kansleren Angela Merkel om konflikten.
AA170411 USAs president Donald Trump og britenes statsminister Theresa May mener det er en åpning for å overbevise Russland om å avslutte støtten til Assad-regimet.
VG170410 Det ender i en noe hastig og plutselig heftig seanse i kjelleren av britenes lovgivende forsamling.
AP170410 Britenes utenriksminister Boris Johnson er kjent som en uhøytidelig fyr som ofte stiller opp på kuriøse bilder.
AA170410 ( ©NTB ) ¶ | Britenes utenriksminister : - Putin støtter en tyrann i Syria ¶
AP170407 FOTO : KEVIN LAMARQUE / X00157 ¶ Britenes statsminister Theresa May og Saudia-Arabias Kong Salman leder begge land som støtter Trumps bombing i Syria.
DB170406 Theresa May blir britenes statsminister.
DB170406 - INGEN KUNNSKAP : Britenes tidligere statsminister Tony Blair maner til kamp mot brexit og oppfordrer britene til å gjøre opprør mot beslutningen om å forlate EU.
VG170405 FARVEL : Britenes faste representant i EU, Tim Barrow, overleverer Storbritannias foremlle brexit-brev til EU-repsident Donald Tusk 29. mars i år.
VG170405 Bakgrunnen for baron Howards uhørte sabelrasling overfor NATO-kollega Spania er det fornyede spørsmål om råderetten over Gibraltar i kjølvannet av britenes uttreden av EU.
VG170405 | Britenes Gibraltar-strategi slo tilbake på dem selv ¶
DB170402 - INGEN KUNNSKAP : Britenes tidligere statsminister Tony Blair maner til kamp mot brexit og oppfordrer britene til å gjøre opprør mot beslutningen om å forlate EU.
VG170331 Jeg beundrer britenes mot og stoiske ro og selvtillit i møtet med terror.
VG170331 Hvilke konsekvenser dette kan få for norsk eksport av fisk og energi ( norsk gass utgjør en tredjedel av britenes årlige gassforbruk ), er en tanke som ingen i hverken Næringsdepartementet eller UD tør tenke fullt ut.
DN170331 May har tidligere slått fast at det ikke er det rette tidspunktet for en ny folkeavstemning midt under britenes brexit-forhandlinger med EU.
DN170331 | Johnson : Britisk sikkerhetspolitikk ikke i spill i brexit-forhandlinger ¶ Britenes forpliktelser til EUs sikkerhetspolitikk er betingelsesløs og vil ikke bli brukt som et forhandlingskort i brexit-forhandlingene, sier Boris Johnson.
DN170331 Men ifølge utkastet som AFP og AP har sett, krever EU at det først må gjøres tilstrekkelig framskritt i forhandlingene om britenes utmeldelse før samtaler om hvordan det framtidige forholdet mellom unionen og Storbritannia i det hele tatt kan begynne.
DN170331 EU-president Donald Tusk skal fredag legge fram sine planer for forhandlingene med Storbritannia om britenes utmelding av EU.
DN170331 EU krever at brexit-forhandlingene med Storbritannia skal foregå raskt og effektivt, men vil ikke gi etter for britenes krav om parallelle forhandlinger.
DA170331 May har tidligere slått fast at det ikke er det rette tidspunktet for en ny folkeavstemning midt under britenes brexit-forhandlinger med EU.
BT170331 May har tidligere slått fast at det ikke er det rette tidspunktet for en ny folkeavstemning midt under britenes brexit-forhandlinger med EU.
AP170331 Til høyre er britenes utenriksminister Boris Johnson, til venstre er NATO-sjef Jens Stoltenberg.
AP170331 Men ifølge utkastet som AFP og AP har sett, krever EU at det først må gjøres tilstrekkelig framskritt i forhandlingene om britenes utmeldelse før samtaler om hvordan det framtidige forholdet mellom unionen og Storbritannia i det hele tatt kan begynne.
AP170331 EU-president Donald Tusk skal fredag legge fram sine planer for forhandlingene med Storbritannia om britenes utmelding av EU.
AP170331 EU krever at brexit-forhandlingene med Storbritannia skal foregå raskt og effektivt, men vil ikke gi etter for britenes krav om parallelle forhandlinger.
AA170331 May har tidligere slått fast at det ikke er det rette tidspunktet for en ny folkeavstemning midt under britenes brexit-forhandlinger med EU.
AA170331 EU vil ha effektive brexit-forhandlinger og avviser britenes krav om at det skal forhandles parallelt om handelsavtaler.
SA170330 Mellom linjene i britenes « skilsmissebrev » til EU kan man finne spor som antyder hva slags løsninger Storbritannia ønsker å komme frem til i sine forhandlinger med EU.
DN170330 Det forsikrer britenes forhandlingsleder David Davis, som viser til at statsminister Theresa May i sitt brev til EU-president Donald Tusk understreker at Storbritannia ønsker å fortsette samarbeidet med EU på en rekke områder, blant dem sikkerhet.
BT170330 Mellom linjene i britenes « skilsmissebrev » til EU kan man finne spor som antyder hva slags løsninger Storbritannia ønsker å komme frem til i sine forhandlinger med EU.
AA170330 Den offisielle utmeldingsprosessen startet onsdag etter at britenes statsminister Theresa May ga EU beskjed om at hun har utløst artikkel 50 i Lisboa-traktaten. ( ©NTB ) ¶
AA170330 Det forsikrer britenes forhandlingsleder David Davis, som viser til at statsminister Theresa May i sitt brev til EU-president Donald Tusk understreker at Storbritannia ønsker å fortsette samarbeidet med EU på en rekke områder, blant dem sikkerhet.
VG170329 EU-president Donald Tusk mottok onsdag ettermiddag brevet som offisielt starter britenes utmeldelsesprosess av Tim Barrow, Storbritannias ambassadør til EU.
DN170329 Britenes statsminister Theresa May holder samtidig en tale i Underhuset i London.
DN170329 Britenes EU-ambassadør Tim Barrow ( til venstre ) leverer utmeldingsbrevet til EU-president Donald Tusk i Brussel.
DB170329 I går ble det klart at Skottland vil gå inn for å avholde en ny folkeavstemning om uavhengighet fra Storbritannia, som et resultat av britenes utmelding av EU.
BT170329 Slutten av mai eller begynnelsen av juni : Barnier og den britiske sjefforhandleren David Davis innleder forhandlingene om britenes utmelding.
AP170329https://www.aftenposten.no/verden/Britiske-aviser-sier-goodbye-til-Europa-n-tabloid-gir-frekke-spark-til-kontinentet-fra-kysten-av-Storbritannia-618127b.html I dag startet britenes EU-exit for alvor.
AP170329https://www.aftenposten.no/verden/Britene-har-startet-Brexit-Dette-er-kaoset-som-venter-dersom-forhandlingene-kollapser-618018b.html Nå går startskuddet for britenes exit.
AP170329https://www.aftenposten.no/verden/Britene-har-startet-Brexit-Dette-er-kaoset-som-venter-dersom-forhandlingene-kollapser-618018b.html EU-president Donald Tusk viser brevet hvor britenes statsminister Theresa May ber om at utmeldingsmekanismen i EUs avtaleverk, kjent som artikkel 50 iverksettes.
AP170329https://www.aftenposten.no/verden/Britene-har-startet-Brexit-Dette-er-kaoset-som-venter-dersom-forhandlingene-kollapser-618018b.html Britenes EU-ambassadør Tim Barrow overleverte onsdag ettermiddag et brev til EU-president Donald Tusk, signert av statsminister Theresa May.
AP170329https://www.aftenposten.no/verden/Britene-har-startet-Brexit-Dette-er-kaoset-som-venter-dersom-forhandlingene-kollapser-618018b.html ) mottar Brexit-brevet fra britenes EU-ambassadør.
AP170329 En som derimot ser lyst på fremtiden utenfor EU, er britenes utenriksminister og Brexit-general Boris Johnsen : ¶
AP170329 Deretter går han så langt som å kalle britenes avgjørelse for ren egoisme.
AP170329 - Brexit er den mest egoistiske avgjørelsen som er tatt siden Winston Churchill reddet Europa med britenes blod, svette og tårer.
AP170329 I dag startet britenes EU-exit for alvor.
AP170329 Nå går startskuddet for britenes exit.
AP170329 EU-president Donald Tusk viser brevet hvor britenes statsminister Theresa May ber om at utmeldingsmekanismen i EUs avtaleverk, kjent som artikkel 50 iverksettes.
AP170329 Britenes EU-ambassadør Tim Barrow overleverte onsdag ettermiddag et brev til EU-president Donald Tusk, signert av statsminister Theresa May.
AP170329 ) mottar Brexit-brevet fra britenes EU-ambassadør.
AA170329 Uttalelsen kom etter at den formelle prosessen for britenes utmelding av EU startet onsdag. ( ©NTB ) ¶ | 20 skal forklare seg i Russland-gransking i Senatet ¶ 20 personer er innkalt for å svare på spørsmål i Senatets gransking av kontakten mellom Russland og Donald Trumps medarbeidere.
DN170328https://www.dn.no/nyheter/2017/03/28/2053/Utenriks/konkursbolge-etter-brexitavstemningen Antall konkurser i Storbritannia har steget kraftig etter britenes folkeavstemning om brexit.
DN170328https://www.dn.no/nyheter/2017/03/28/1818/Utenriks/det-skotske-parlamentet-gar-inn-for-ny-folkeavstemning Britenes statsminister, Theresa May, har tidligere kalt det nye ønske om skotsk uavhengighet for « dypt beklagelig ».
DN170328 Antall konkurser i Storbritannia har steget kraftig etter britenes folkeavstemning om brexit.
DN170328 Britenes statsminister, Theresa May, har tidligere kalt det nye ønske om skotsk uavhengighet for « dypt beklagelig ».
DB170328 ( Dagbladet ) : Skottland går inn for å avholde en ny folkeavstemning om uavhengighet fra Storbritannia, som et resultat av britenes brexit.
AP170328 Saken handlet om dekningen av mandagens møte mellom britenes statsminister Theresa May og den skotske førsteminister Nicola Sturgeon.
AP170328 I dag begynner britenes utmelding av EU.
DN170327https://www.dn.no/nyheter/2017/03/27/2102/Utenriks/sturgeon-oppgitt-etter-may-mote Mandag møttes den skotske førsteministeren Nicola Sturgeon og britenes statsminister Theresa May i Glasgow.
DN170327 Mandag møttes den skotske førsteministeren Nicola Sturgeon og britenes statsminister Theresa May i Glasgow.
DB170327 Snarere er den en roman som både speiler Waughs konvertering til katolisismen rundt 1930 og hans tvisynte forhold til britenes storhetstid og adelige tradisjoner.
DB170327 Siden kom TV-serien « Brideshead Revisited » ( 1981 ), som gjorde Jeremy Irons til en av britenes hotteste skuespillere og spredte Evelyn Waughs navn som en av verdens best kjente katolske forfattere, ved siden av Graham Greene.
AA170327 Mandag møttes den skotske førsteministeren Nicola Sturgeon og britenes statsminister Theresa May i Glasgow.
AA170327 Målet har ikke vært å komme fram til sannheten og lege sårene, men å fortsette å dekke over britenes handlinger i Irland.
DN170326 Ifølge britenes egne anslag bor det 2,8 millioner EU-borgere i Storbritannia, mens rundt 1 million briter er bosatt i andre EU-land.
DB170325 Fire personer ble drept i angrepet midt i hjertet av britenes hovedstad.
DA170325 Riktignok er det hendelser som britenes utmelding og populister på fremmarsj som har kapret flest overskrifter om EU de siste månedene.
DA170325 I anledning jubileum og britenes farvel har EU-kommisjonens president lagt fram fem scenarioer han håper vil inspirere medlemslandene.
DA170325 Gjør opp status ¶ 71 år etter britenes statsminister Winston Churchill tok til orde for et « United States of Europe » og fire dager før britene trykker på Brexit-knappen, møtes EU-lederne i dag i Roma : De markerer at det er 60 år siden EUs forløper, Det europeisk-økonomiske fellesskapet ( EEC ), senere kjent som EF, ble dannet : ¶
AP170324 Markeringen av Roma-traktatens signering skjer bare dager før britenes statsminister Theresa May formelt setter i gang Brexit og dermed tar med seg et av de største medlemslandene ut av unionen.
AP170324 Arbeidet med å stake ut kursen videre startet etter britenes nei til fortsatt EU-medlemskap i juni. 1. mars la EU-kommisjonens president Jean-Claude Juncker frem mulige scenarioer for fremtidens Europa.
AP170323 De har lært mye om hvordan de skal oppdage og håndtere terror, sier Ranstorp som legger til at ikke minst britenes overvåkingspolicy betyr mye for å avsløre mistenkelig adferd.
AP170323 MI5, som formelt heter The Security Service, er britenes sikkerhetstjeneste med ansvar for å avdekke og forhindre terror i Storbritannia.
AP170323 MI5, som formelt heter The Security Service, er britenes sikkerhetstjeneste med ansvar for å avdekke og forhindre terror i Storbritannia.
AP170323 Vil jobbe hardt for ny avtale hvis britenes blir bedre enn vår ¶
DN170322 Han ser også paralleller mellom britenes misnøye og norske tilstander.
AP170322 | I avslutningstalen røpet han hjertesukket fra britenes statsminister ¶
AP170322 Key hadde imidlertid også flere humoristiske anekdoter og delte en historie om britenes tidligere statsminister David Cameron.
AP170322 ) fortalte en anekdote om britenes tidligere statsminister da han onsdag holdt avslutningstale.
AA170322 Han ser også paralleller mellom britenes misnøye og norske tilstander.
DB170321 Le Pen hyller også britenes « storstilte » vedtak om å gå ut av EU, lovte å gå ut av euro-samarbeidet og holde folkeavstemning om utmelding av EU.
BT170321 Britenes Brexit sjokkerte kontinentets makthavere.
DN170320 Det er startskuddet for partene til å bli enige om en avtale for britenes EU-exit innen to år.
VG170318 Trump gledet seg over britenes exit.
AP170318https://www.aftenposten.no/verden/Nazi-anklager-i-fleng-i-verdenspolitikkens-elitedivisjon-617189b.html USAs president, Tyrkias president og britenes utenriksminister er blant dem som har gjort det : Satset på nazi-sammenligninger.
AP170318https://www.aftenposten.no/verden/Nazi-anklager-i-fleng-i-verdenspolitikkens-elitedivisjon-617189b.html Den fremstående torypolitikeren er nå britenes utenriksminister.
AP170318 USAs president, Tyrkias president og britenes utenriksminister er blant dem som har gjort det : Satset på nazi-sammenligninger.
AP170318 Den fremstående torypolitikeren er nå britenes utenriksminister.
DN170317 Onsdagens valg i Nederland var den første testen for gjennomslagskraften til den høyrepopulistiske bølgen som har skyllet inn over Vesten, og som ofte settes i forbindelse med britenes brexit-avstemning og valget av Donald J.
BT170317 McMaster beskrev Spicers kommentar som " utilsiktet " og fortalte McMaster at han forstår britenes bekymringer, ifølge den ikke navngitte tjenestemannen.
AP170317 GCHQ, britenes signaletterretningstjeneste - et organ som tilsvarer den amerikanske NSA - besluttet torsdag kveld å kommentere saken slik : ¶
AA170317 McMaster beskrev Spicers kommentar som " utilsiktet " og fortalte McMaster at han forstår britenes bekymringer, ifølge den ikke navngitte tjenestemannen.
DN170316https://www.dn.no/nyheter/2017/03/16/2046/Utenriks/reaksjon-mot-populismen Onsdagens valg i Nederland var den første testen for gjennomslagskraften til den høyrepopulistiske bølgen som har skyllet inn over Vesten, og som ofte settes i forbindelse med britenes brexit-avstemning og valget av Donald J.
DN170316 Onsdagens valg i Nederland var den første testen for gjennomslagskraften til den høyrepopulistiske bølgen som har skyllet inn over Vesten, og som ofte settes i forbindelse med britenes brexit-avstemning og valget av Donald J.
AP170315 De er dermed en motvekt til dem som mener det er viktig å begrense britenes fremtidige markedsadgang for å vise at det straffer seg å melde seg ut.
AP170315 Britenes exit og Donald Trumps fremmarsj i USA ser heller ikke ut til å ha rokket ved troen på EU.
AP170315 Britenes exit fra EU og Donald Trumps valgseier i USA tok eksperter, markeder og mange meningsmålere på sengen.
DN170314 På samme tid melder skotske myndigheter at de vil be om lov til å holde en ny folkeavstemning om løsrivelse fra Storbritannia som følge av britenes beslutning om å forlate EU.
AA170314 På samme tid melder skotske myndigheter at de vil be om lov til å holde en ny folkeavstemning om løsrivelse fra Storbritannia som følge av britenes beslutning om å forlate EU.
VG170313 På samme tid melder skotske myndigheter at de vil be om lov til å holde en ny folkeavstemning om løsrivelse fra Storbritannia som følge av britenes beslutning om å forlate EU.
SA170313 På samme tid melder skotske myndigheter at de vil be om lov til å holde en ny folkeavstemning om løsrivelse fra Storbritannia som følge av britenes beslutning om å forlate EU.
FV170313 På samme tid melder skotske myndigheter at de vil be om lov til å holde en ny folkeavstemning om løsrivelse fra Storbritannia som følge av britenes beslutning om å forlate EU.
DN170313 Britenes statsminister Theresa May refser planene om folkeavstemning i Skottland.
DN170313 Britenes statsminister Theresa May har så langt nektet å inngå kompromisser overfor Skottland i brexit-prosessen, sa Sturgeon på en pressekonferanse mandag.
DB170313 Sturgeon sier at britenes statsminister Theresa May så langt har nektet å inngå kompromisser overfor Skottland i brexit-prosessen.
DB170313 - INGEN KUNNSKAP : Britenes tidligere statsminister Tony Blair maner til kamp mot brexit og oppfordrer britene til å gjøre opprør mot beslutningen om å forlate EU.
DA170313 Først når brexit-loven er vedtatt i begge kamre i Parlamentet, vil statsminister Theresa May kunne utløse artikkel 50 i EU-traktaten, som betyr at Storbritannia formelt kan starte forhandlingene om britenes framtidige forhold til EU.
BT170313 Skotske myndigheter vil be om lov til å holde en ny folkeavstemning om løsrivelse fra Storbritannia som følge av britenes beslutning om å forlate EU.
BT170313 På samme tid melder skotske myndigheter at de vil be om lov til å holde en ny folkeavstemning om løsrivelse fra Storbritannia som følge av britenes beslutning om å forlate EU.
AP170313 På samme tid melder skotske myndigheter at de vil be om lov til å holde en ny folkeavstemning om løsrivelse fra Storbritannia som følge av britenes beslutning om å forlate EU.
AP170313 Sturgeon sier at britenes statsminister Theresa May så langt har nektet å inngå kompromisser overfor Skottland i brexit-prosessen.
AA170313 Skotske myndigheter vil be om lov til å holde en ny folkeavstemning om løsrivelse fra Storbritannia som følge av britenes beslutning om å forlate EU.
SA170310 Med britenes separasjon og senere skilsmisse fra Europa, følger mye usikkerhet både for nordmenn og EU-borgere.
AA170309 Petter Wavold møtte britenes statsminister Theresa May i London.
AA170309 Det gjorde britenes statsminister Theresa May nysgjerrig.
SA170308 Britenes statsminister Theresa May har lovet å utløse artikkel 50 i Lisboa-traktaten, som starter brexit-prosessen, innen utgangen av mars.
DN170308 Britenes avgjørelse om å melde seg ut av EU har ført til en mindre tro på London som et finanssentrum i fremtiden, og at bedrifter flytter sine ansatte ut av byen.
DB170308 Et italiensk mannskap på det prokontinentale nivået som ikke er i nærheten av å matche britenes budsjett.
AA170308 Britenes statsminister Theresa May har lovet å utløse artikkel 50 i Lisboa-traktaten, som starter brexit-prosessen, innen utgangen av mars.
DN170307 Britenes statsminister Theresa May kan gå på nok et brexit-nederlag i Parlamentets overhus i dag.
AP170304 Blant EU og EØS-motstanderne vil britenes avtale med EU bli fulgt med argusøyne.
AP170304 Britenes statsministre Theresa May er snart klar til å starte skilsmisseforhandlingene med EU.
AP170304 Britenes avtale og EØS ¶
VG170303 Tollvesenet har gjort mange slike beslag, særlig av postpakker, sier en representant for britenes National Crime Agency ( NCA ) til avisen.
AP170303https://www.aftenposten.no/verden/Her-er-listen-over-hvordan-nordmenn-pavirkes-av-Brexit-616278b.html EØS-minister Frank Bakke-Jensen har det overordnede ansvaret for konsekvensene for Norge av britenes uttreden av EU og dermed EØS.
AP170303https://www.aftenposten.no/verden/Her-er-listen-over-hvordan-nordmenn-pavirkes-av-Brexit-616278b.html Derfor er britenes fremtidige tilknytning til EUs forskningsprogrammer viktig for Norge.
AP170303https://www.aftenposten.no/verden/Her-er-listen-over-hvordan-nordmenn-pavirkes-av-Brexit-616278b.html Britenes uttreden av EØS kan påvirke klimarammeverket mot 2030, og Norges oppfyllelse, fordi dette kan medføre endringer i den foreslåtte nasjonale innsatsfordelingen i ikke-kvotepliktig sektor.
AP170303https://www.aftenposten.no/verden/Her-er-listen-over-hvordan-nordmenn-pavirkes-av-Brexit-616278b.html Britenes utmelding av EUs kvotesystem kan spille inn på kvotemarkedet og kvotesystemer på sikt.
AP170303https://www.aftenposten.no/verden/Her-er-listen-over-hvordan-nordmenn-pavirkes-av-Brexit-616278b.html Britenes fremtidige forhold til det indre marked er her viktig.
AP170303 EØS-minister Frank Bakke-Jensen har det overordnede ansvaret for konsekvensene for Norge av britenes uttreden av EU og dermed EØS.
AP170303 Derfor er britenes fremtidige tilknytning til EUs forskningsprogrammer viktig for Norge.
AP170303 Britenes uttreden av EØS kan påvirke klimarammeverket mot 2030, og Norges oppfyllelse, fordi dette kan medføre endringer i den foreslåtte nasjonale innsatsfordelingen i ikke-kvotepliktig sektor.
AP170303 Britenes utmelding av EUs kvotesystem kan spille inn på kvotemarkedet og kvotesystemer på sikt.
AP170303 Britenes fremtidige forhold til det indre marked er her viktig.
AP170303 EØS-minister Frank Bakke-Jensen har det overordnede ansvaret for konsekvensene for Norge av britenes uttreden av EU og dermed EØS.
AP170303 Derfor er britenes fremtidige tilknytning til EUs forskningsprogrammer viktig for Norge.
AP170303 Britenes uttreden av EØS kan påvirke klimarammeverket mot 2030, og Norges oppfyllelse, fordi dette kan medføre endringer i den foreslåtte nasjonale innsatsfordelingen i ikke-kvotepliktig sektor.
AP170303 Britenes utmelding av EUs kvotesystem kan spille inn på kvotemarkedet og kvotesystemer på sikt.
AP170303 Britenes fremtidige forhold til det indre marked er her viktig.
VG170302 Og med Storbritannias goodbye til Brussel er det også slutt på representasjonen i Europaparlamentet, der UKIPs team på 20 EU-gasjerte politikere samt tilhørende støttefunksjoner har vært britenes største partigruppe.
DN170302 Aksjekursen i den britiske teleoperatøren falt med om lag 20 prosent i fjor som følge av britenes beslutning om å forlate EU.
AA170302 Aksjekursen i den britiske teleoperatøren falt med om lag 20 prosent i fjor som følge av britenes beslutning om å forlate EU.
VG170301 Førsteministeren, som representerer SNP med absolutt flertall i ryggen, mener britenes brudd med Brussel også er et brudd med forutsetningene for skottenes ja til UK.
DN170301 Olsen minner om at det var en nedgang i forkant av valget, som rett og slett kan ha vært knyttet til usikkerhet rundt valget i USA og britenes beslutning om å forlate EU.
DB170227 I Storbritannia ble Love Actually kåret til britenes favorittjulefilm i 2016, etterfulgt av « It's a Wonderful life » og « Elf ».
AA170225 Filmen regnes som et av britenes største Oscar-håp på søndagens utdeling, skriver BBC.
DN170224 Nigel Farage, som sto i spissen for den vellykkede kampanjen for britenes sorti fra EU, har flere ganger vært Trumps gjest.
AP170224 Nigel Farage, som sto i spissen for den vellykkede kampanjen for britenes sorti fra EU, har flere ganger vært Trumps gjest.
AA170224 Nigel Farage, som sto i spissen for den vellykkede kampanjen for britenes sorti fra EU, har flere ganger vært Trumps gjest.
SA170223 Nigel Farage, som sto i spissen for den vellykkede kampanjen for britenes sorti fra EU, har flere ganger vært Trumps gjest.
DB170223 Europeerne ble sjokkert over britenes Brexit og Trump-valgseieren i USA, og nå frykter man en dominoeffekt.
DB170223 PRISUTDELING : Kygo på britenes musikkfest Brit awards onsdag kveld.
DB170223 I går kveld ble han avbildet på britenes store musikkutdeling Brit awards på 02 Arena i London.
AA170223 Marine Le Pen har tidligere varslet at hun vil trekke Frankrike ut av eurosamarbeidet og holde en folkeavstemning om hvorvidt landet skal følge i britenes spor og melde seg ut av EU.
AP170221 Omfanget var større enn tidligere terrorattentat : McVeighs bombe tok livet av 168 mennesker i Oklahoma City i 1995 ; Irguns bombe mot hotellet som huset britenes hovedkvarter i Jerusalem tok 91 liv i 1946.
VG170220 Valget av Trump som president i USA og britenes ønske om å forlate EU truer rammebetingelsene for norsk næringsliv og norske arbeidsplasser.
VG170220 Gjennom britenes ønske om å forlate EU har disse kreftene fått Arbeiderpartiet til å droppe EU-medlemskap i det nye partiprogrammet.
DB170220 Hun beklaget britenes utmelding av EU, som Trump kaller fine greier.
DN170217 | Blair vil stoppe " rush utfor stupet " ¶ Britenes tidligere statsminister Tony Blair oppfordrer britene til å gjøre opprør mot beslutningen om å forlate EU.
AA170217 | Blair maner til kamp mot brexit ¶ Britenes tidligere statsminister Tony Blair maner til kamp mot brexit og oppfordrer britene til å gjøre opprør mot beslutningen om å forlate EU.
VG170216 En av britenes største pop-stjerner i moderne tid ble bare 53 år gammel.
DN170216 I tillegg får Norwegian motvind av britenes forestående utmelding av EU og svekket britisk pund.
DB170215 I Storbritannia ble filmen kåret til britenes favorittjulefilm i 2016, etterfulgt av « It's a Wonderful life » og « Elf ».
AP170214 Med britenes exit fra EU forsvinner Europas sterkeste militærmakt fra et fremtidig sterkere forsvarssamarbeid i EU.
BT170213 Tidligere har britenes statsminister Theresa May og Japans statsminister Shinzo Abe vært på besøk.
AP170213 Tidligere har britenes statsminister Theresa May og Japans statsminister Shinzo Abe vært på besøk.
AA170213 Tidligere har britenes statsminister Theresa May og Japans statsminister Shinzo Abe vært på besøk.
DN170212 Pimco-rapporten, som er skrevet av forvaltergigantens internasjonale strateg Gene Frieda, trekker særlig frem USAs president Donald Trumps proteksjonisme og britenes beslutning om å forlate EU som eksempler på det den kaller « fremveksten av vindebro-kapitalisme ».
AP170212 Årsakene : Trumps valgseier og britenes Brexit.
AP170212 Årsakene : Trumps valgseier og britenes Brexit.
AP170208 Britenes utmelding fra EU og valget av Donald Trump rystet det politiske etablissementet i Vesten og overrasket markeder, meningsmålere og de aller fleste eksperter.
AP170204 President Donald Trump kunne ikke vært klarere da han tok i mot britenes Theresa May som første utenlandske leder i Det hvite hus, og erklærte at « et fritt og uavhengig Storbritannia er en velsignelse for verden ».
DN170203 Se Trump snakke om brexit før britenes folkeavstemning om EU : ¶
SA170202https://www.aftenbladet.no/familieogoppvekst/Noen-navn-klarer-ikke-foreldre-la-vare-a-bruke-selv-om-det-er-pa-topplistene-William-kan-vare-et-slikt-et-9768b.html Oppmerksomhet rundt britenes arveprins William kan ha virket inn.
SA170202https://www.aftenbladet.no/familieogoppvekst/Noen-navn-klarer-ikke-foreldre-la-vare-a-bruke-selv-om-det-er-pa-topplistene-William-kan-vare-et-slikt-et-9768b.html Er det tilfeldig at dette er samme år som britenes prins William gifter seg med Kate ?
SA170202 Oppmerksomhet rundt britenes arveprins William kan ha virket inn.
SA170202 Er det tilfeldig at dette er samme år som britenes prins William gifter seg med Kate ?
SA170202 Oppmerksomhet rundt britenes arveprins William kan ha virket inn.
SA170202 Er det tilfeldig at dette er samme år som britenes prins William gifter seg med Kate ?
BT170202https://www.bt.no/familieogoppvekst/Noen-navn-klarer-ikke-foreldre-la-vare-a-bruke-selv-om-det-er-pa-topplistene-William-kan-vare-et-slikt-et-9768b.html Oppmerksomhet rundt britenes arveprins William kan ha virket inn.
BT170202https://www.bt.no/familieogoppvekst/Noen-navn-klarer-ikke-foreldre-la-vare-a-bruke-selv-om-det-er-pa-topplistene-William-kan-vare-et-slikt-et-9768b.html Er det tilfeldig at dette er samme år som britenes prins William gifter seg med Kate ?
BT170202 Oppmerksomhet rundt britenes arveprins William kan ha virket inn.
BT170202 Er det tilfeldig at dette er samme år som britenes prins William gifter seg med Kate ?
BT170202 Oppmerksomhet rundt britenes arveprins William kan ha virket inn.
BT170202 Er det tilfeldig at dette er samme år som britenes prins William gifter seg med Kate ?
AP170202https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Noen-navn-klarer-ikke-foreldre-la-vare-a-bruke-selv-om-det-er-pa-topplistene-William-kan-vare-et-slikt-et-9768b.html Oppmerksomhet rundt britenes arveprins William kan ha virket inn.
AP170202https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Noen-navn-klarer-ikke-foreldre-la-vare-a-bruke-selv-om-det-er-pa-topplistene-William-kan-vare-et-slikt-et-9768b.html Er det tilfeldig at dette er samme år som britenes prins William gifter seg med Kate ?
AP170202 Oppmerksomhet rundt britenes arveprins William kan ha virket inn.
AP170202 Er det tilfeldig at dette er samme år som britenes prins William gifter seg med Kate ?
BT170127 Samtidig skaper britenes exit fra EU behov for en handelsavtale med USA.
AP170127 Her fra da den amerikanske presidenten Ronald Reagan besøkte britenes statsminister Margaret Thatcher i Downing Street nummer 10 i 1988.
AP170127 Han gjorde det klart at han tror at britenes utmeldelse fra EU vil få positive konsekvenser for Storbritannia.
DN170126 Han hyller britenes planer om en « hard brexit », eller « clean brexit » som Malloch selv kaller det.
DN170126 - Britenes nasjonalrett, fish & chips, er helt avhengig av import av norsk torsk og hyse.
DN170126 Ifølge statsministerens kontor vil hun i talen knytte britenes beslutning om å forlate EU med amerikanernes valg av Trump som president.
DN170126 Britenes konservative statsminister vil også understreke at det transatlantiske forholdet skapte det hun kaller den moderne verden og bygget institusjonene som nå understøtter verdensordenen.
DB170125 SEOGHØR.NO : Neste måned går britenes svar på Oscar-utdelingen, BAFTA ( The British Academy of Film and Television Arts ) Awards, av stabelen i Royal Albert Hall i London.
AP170125 Spår EUs død ¶ Britenes exit-general Nigel Farage har spådd at dominoene vil falle en etter en i tiden fremover og har uttalt at han håper at hele EU vil kollapse.
DN170124 Klokken 10.30 norsk tid kom britisk høyesterett med en viktig beslutning for britenes vei ut av EU.
DB170123 Oppglødd av britenes utmelding av EU og valget av Donald Trump til president i USA slo de an optimistiske toner.
AP170123 Når påskeopprøret likevel ble det store vendepunktet i irsk historie, skyldtes det britenes framferd i ukene etter kampene. 3500 menn og kvinner ble kastet i fengsel. 16 av de mest profilerte lederne ble henrettet.
DN170122 Ida Lerner leder DNBs avdeling i London og må forholde seg til spekulasjoner om at deler av finansbransjen kan flytte til kontinentet etter britenes valg om å forlate EU.
AP170120 Han har flere ganger gått ut og støttet britenes exit fra EU og sagt at han tror flere land vil forlate unionen.
DN170119 Britenes statsminister Theresa May forsikret om at Storbritannia støtter både globalisering, frihandel og frie markeder da hun talte på World Economic Forum i Davos.
AP170119 | Aftenposten mener : Hard brexit kan skape debatt om EØS ¶ Britenes forhandlinger med EU kan styrke EØS - eller avtalens motstandere.
DN170117 - De gjorde det med øynene åpne, sier Theresa May om britenes valg om å stemme britene ut av EU.
DN170117 Talen kommer til å bli den mest detaljerte om britenes utgangsstrategi etter folkeavstemningen 23. juni i fjor, da britiske velgere sa ja til å trekke Storbritannia ut av EU, skriver britiske medier.
DN170117 Frihandel er fornuft, sier britenes statsminister.
AP170117https://www.aftenposten.no/verden/Slik-vil-Theresa-May-skilles-fra-EU-Gir-opp-adgangen-til-det-indre-markedet-for-a-fa-full-grensekontroll-613158b.html USA er britenes nest største eksportmarked etter EU.
AP170117https://www.aftenposten.no/verden/Slik-vil-Theresa-May-skilles-fra-EU-Gir-opp-adgangen-til-det-indre-markedet-for-a-fa-full-grensekontroll-613158b.html På benkeradene i det ærverdige Lancaster House i London satt diplomater fra EU-landene og britenes eget team av diplomater som skal forhandle skilsmissen.
AP170117https://www.aftenposten.no/verden/Slik-vil-Theresa-May-skilles-fra-EU-Gir-opp-adgangen-til-det-indre-markedet-for-a-fa-full-grensekontroll-613158b.html I de 12 punktene som danner utgangspunkt for skilsmisseforhandlingene, fjernes britenes tilgang til det indre markedet og vil ikke lenger være underlagt Europa-domstolen.
AP170117https://www.aftenposten.no/verden/Slik-vil-Theresa-May-skilles-fra-EU-Gir-opp-adgangen-til-det-indre-markedet-for-a-fa-full-grensekontroll-613158b.html Hun slo fast at britenes mål er en mest mulig omfattende handelsavtale med EU.
AP170117https://www.aftenposten.no/verden/Slik-vil-Theresa-May-skilles-fra-EU-Gir-opp-adgangen-til-det-indre-markedet-for-a-fa-full-grensekontroll-613158b.html Flere ubesvarte spørsmål ¶ Britenes avgjørelse i juni i fjor om å forlate EU utløste en rekke spørsmål om rettighetene til de EU-borgerne som alt bor, arbeider og studerer i Storbritannia.
AP170117https://www.aftenposten.no/verden/Slik-vil-Theresa-May-skilles-fra-EU-Gir-opp-adgangen-til-det-indre-markedet-for-a-fa-full-grensekontroll-613158b.html Fakta : Dette er britenes 12 punkter for Brexit ¶
AP170117https://www.aftenposten.no/verden/Slik-vil-Theresa-May-skilles-fra-EU-Gir-opp-adgangen-til-det-indre-markedet-for-a-fa-full-grensekontroll-613158b.html : Storbritannia forlater formelt EU, etter at alle andre medlemsland har ratifisert britenes sorti.
AP170117 USA er britenes nest største eksportmarked etter EU.
AP170117 På benkeradene i det ærverdige Lancaster House i London satt diplomater fra EU-landene og britenes eget team av diplomater som skal forhandle skilsmissen.
AP170117 I de 12 punktene som danner utgangspunkt for skilsmisseforhandlingene, fjernes britenes tilgang til det indre markedet og vil ikke lenger være underlagt Europa-domstolen.
AP170117 Hun slo fast at britenes mål er en mest mulig omfattende handelsavtale med EU.
AP170117 Flere ubesvarte spørsmål ¶ Britenes avgjørelse i juni i fjor om å forlate EU utløste en rekke spørsmål om rettighetene til de EU-borgerne som alt bor, arbeider og studerer i Storbritannia.
AP170117 Fakta : Dette er britenes 12 punkter for Brexit ¶
AP170117 : Storbritannia forlater formelt EU, etter at alle andre medlemsland har ratifisert britenes sorti.
AP170117 Etter valget av Donald Trump som president i USA og britenes exit fra EU, står protestpartier og populisme høyt på agendaen i den sveitsiske fjellbyen.
AP170117 USA er britenes nest største eksportmarked etter EU.
AP170117 På benkeradene i det ærverdige Lancaster House i London satt diplomater fra EU-landene og britenes eget team av diplomater som skal forhandle skilsmissen.
AP170117 I de 12 punktene som danner utgangspunkt for skilsmisseforhandlingene, fjernes britenes tilgang til det indre markedet og vil ikke lenger være underlagt Europa-domstolen.
AP170117 Hun slo fast at britenes mål er en mest mulig omfattende handelsavtale med EU.
AP170117 Flere ubesvarte spørsmål ¶ Britenes avgjørelse i juni i fjor om å forlate EU utløste en rekke spørsmål om rettighetene til de EU-borgerne som alt bor, arbeider og studerer i Storbritannia.
AP170117 Fakta : Dette er britenes 12 punkter for Brexit ¶
AP170117 : Storbritannia forlater formelt EU, etter at alle andre medlemsland har ratifisert britenes sorti.
AP170117 : Storbritannia forlater formelt EU, etter at alle andre medlemsland har ratifisert britenes sorti.
AP170117 Sjeføkonom Kjetil Olsen i meglerhuset Nordea Markets synes det er vanskelig å spå i detalj om britenes videre ferd bort fra EU.
AP170117 Også Dørum legger WTO-reglene i bunn for britenes handel i fremtiden.
AP170117 Han definerer ytterpunktene i britenes muligheter slik : ¶
AP170117 For det andre vil det kunne oppstå særlige effekter knyttet til britenes overgang fra EU-regler til en eventuelle ny handelsavtale, sier han.
AP170117 Donald Trump fikk mye kritikk da han gikk og ut støttet britenes exit fra EU.
AP170117 - Men britenes produksjon og handel vil fortsatt vokse.
AP170117 Britenes muligheter ¶
AP170117 Sjeføkonom Kjetil Olsen i meglerhuset Nordea Markets synes det er vanskelig å spå i detalj om britenes videre ferd bort fra EU.
AP170117 Også Dørum legger WTO-reglene i bunn for britenes handel i fremtiden.
AP170117 Han definerer ytterpunktene i britenes muligheter slik : ¶
AP170117 For det andre vil det kunne oppstå særlige effekter knyttet til britenes overgang fra EU-regler til en eventuelle ny handelsavtale, sier han.
AP170117 Donald Trump fikk mye kritikk da han gikk og ut støttet britenes exit fra EU.
AP170117 - Men britenes produksjon og handel vil fortsatt vokse.
AP170117 Britenes muligheter ¶
DN170116 Tirsdag holder Storbritannias statsminister Theresa May en tale der det er ventet at hun vil redegjøre for britenes prosess for utmeldelsen av EU.
DB170116 De foretrakk britenes mindre forpliktende EU med å velge og vrake, framfor masekoppene som vil ha en stadig tettere union med rettigheter og plikter.
AP170116 Britenes finansminister advarte også igjen og igjen mot et stort økonomisk sjokk og hundretusenvis av nye arbeidsledige dersom britene stemte nei til fortsatt EU-medlemskap.
AP170116 Britenes finansminister advarte også igjen og igjen mot et stort økonomisk sjokk og hundretusenvis av nye arbeidsledige dersom britene stemte nei til fortsatt EU-medlemskap.
DN170115 Britenes vegring mot å sende en høyerestående delegasjon til Paris ble allment sett på som et tegn på Londons ønske om å være på godfot med Donald Trumps påtroppende administrasjon.
DB170113 I stormens øye står ingen ringere enn britenes transportminister, Chris Grayling.
DB170112 I en undersøkelse utført før årsskiftet av Win Gallup med nær 15 000 utspurte i alle EU-land var det flertall i alle land for medlemskap i EU, og i de fleste land hadde støtten økt etter britenes utmelding.
DB170112 Britenes utmelding har svekket de populistiske EU-motstanderne på ytre høyre fløy i andre EU-land.
AP170112 Som en konsekvens av dette har San Escobar kalt inn britenes ambassadør på teppet : ¶
DN170110 Finansnæringen i Frankfurt imøteser britenes planlagte EU-exit med skrekkblandet fryd.
DN170109 Finansnæringen i Frankfurt imøteser britenes planlagte EU-exit med skrekkblandet fryd.
DB170107 Britenes tur ¶
BT170107 Rett etter nyttår sa britenes EU-ambassadør Ivan Rogers opp, med et svingslag til sin egen statsminister.
BT170107 Britenes statsminister, konservative Theresa May, gikk ualminnelig høyt på banen da hun overtok etter David Cameron, bare tre uker etter brexit-avstemningen i fjor sommer.
BT170107 Rett etter nyttår sa britenes EU-ambassadør Ivan Rogers opp, med et svingslag til sin egen statsminister.
BT170107 Britenes statsminister, konservative Theresa May, gikk ualminnelig høyt på banen da hun overtok etter David Cameron, bare tre uker etter brexit-avstemningen i fjor sommer.
DN170106 Debatt ¶ Britenes kamp Den indre britiske striden er foruroligende nyheter.
DB170105 Britenes « Brexit » fra EU og Trumps valgseier i USA kan begge tolkes som nasjonalistiske veivalg.
DB170101 Hun står også overfor det uforenlige i britenes ønsker : De vil ha full markedsadgang, men samtidig slippe arbeidsinnvandring og økonomiske bidrag til EUs institusjoner, sier Brattberg.
AP170101 Statsministeren sa hun kunne forstå at folk følte usikkerhet på grunn av « krefter i anmarsj » som er « skeptiske til handelssamarbeid og felles sikkerhet » - antagelig med referanse til Donald Trumps valgseier i USA og til britenes Brexit.
AP161127 Valget av Trump i USA og britenes exit fra EU har fått enkelte EU-topper til å blåse liv i gamle planer om en egen EU-hær.
AP161117https://www.aftenposten.no/verden/Hygge-nadde-ikke-helt-opp-som-arets-britiske-ord-609245b.html Det er flittig brukt i diskusjoner om britenes beslutning om å forlate EU og valget av Donald Trump som USAs neste president.
AP161116https://www.aftenposten.no/verden/Trobbel-i-Trump-tarnet-Den-vriene-jobben-med-a-plukke-gode-folk-609154b.html Vanligvis er britenes statsminister først, men Theresa May fikk først kontakt et døgn senere.
VG160919 Martin Schultz, som er president i EU-parlamentet, gikk i helgen så langt som å si at Storbritannia også må forberede seg på å forlate G7, gruppen av verdens største økonomier, fordi britenes posisjon henger sammen med deres ubegrensede tilgang til EUs indre marked, verdens største.
SA160715https://www.aftenbladet.no/100Sport/sykkel/Tour-vinnerne-Hva-skjedde-og-hvor-ble-det-av-dem-97b.html Der kan han bli britenes største olympier gjennom tidene ( målt i antall medaljer ).
AP160715https://www.aftenposten.no/100Sport/sykkel/Tour-vinnerne-Hva-skjedde-og-hvor-ble-det-av-dem-97b.html Der kan han bli britenes største olympier gjennom tidene ( målt i antall medaljer ).
BT160713 Sammen med lykkønskningene påpeker EU-kommisjonens president at britenes EU-avstemningen har ført til « en ny situasjon som Storbritannia og EU må ta tak i snart ».
BT160713 Men passer også på å understreke at han vil ha en rask EU-avklaring fra britenes nye statsminister.
BT160713 BRITENES NYE SJEF : Storbritannias nye statsminister Theresa May sammen med ektemannen Philip utenfor statsministerboligen i Downing Street onsdag kveld.
SA160628https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/--Dere-kan-dra-hjem_-dere-kan-forlate-Europa_-dere-kan-dra-hvor-dere-vil-209106b.html Men bare noen dager etter at britenes sa nei til fortsatt EU-medlemskap, var det trolig dette islendingen tenkte på da han ropte følgende til dem.
SA160628https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/--Dere-kan-dra-hjem_-dere-kan-forlate-Europa_-dere-kan-dra-hvor-dere-vil-209106b.html Han nevnte hverken torskekrigen eller britenes oppgjør med en såkalte Icesave-avtalen.
AP160628https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/--Dere-kan-dra-hjem_-dere-kan-forlate-Europa_-dere-kan-dra-hvor-dere-vil-209106b.html Men bare noen dager etter at britenes sa nei til fortsatt EU-medlemskap, var det trolig dette islendingen tenkte på da han ropte følgende til dem.
AP160628https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/--Dere-kan-dra-hjem_-dere-kan-forlate-Europa_-dere-kan-dra-hvor-dere-vil-209106b.html Han nevnte hverken torskekrigen eller britenes oppgjør med en såkalte Icesave-avtalen.
AP160627https://www.aftenposten.no/verden/Grafene-som-viser-fordelingen-av-britenes-Brexit-stemmer-585032b.html | Grafene som viser fordelingen av britenes Brexit-stemmer ¶
AP160624https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/Brexit-En-seier-for-frykten-og-motet--Frank-Rossavik-582895b.html Mye negativt vil bli sagt om britenes Brexit-beslutning, men de er tøffe også.
AP160411 Nå øker frykten for at krisen kan få konsekvenser for skjebneavstemningen om britenes EU-medlemskap 23. juni.
AP160222https://www.aftenposten.no/verden/48-bilder-som-viser-hvorfor-det-er-sa-lett-a-elske-denne-mannen-10425b.html Boris Johnson sykler vanvittig mye, så mye at noen mener han er britenes mest kjente syklist.
AP160122https://www.aftenposten.no/100Sport/ballsport/Tennisstjernen-fikk-kvinnelig-trener-Da-merket-han-en-stor-forandring-fra-kritikerne-217155b.html Han har vært med på noen middager og sånn, og har oppført seg veldig bra, sier mannen som lenge har båret britenes tennisambisjoner på sine skuldre.