DB171212 Sjefsforhandleren for EU, Michel Barnier, ville vite hva britene er villig til å betale EU av allerede inngåtte forpliktelser, men statsråden for utmelding av EU, den såkalte « Brexit-ministeren », David Davis, ville i det lengste unngå å love noe før han fikk se omrisset av en framtidig handelsavtale.
DN170905 Den britiske Brexit-ministeren ble ledd ut i Parlamentet tirsdag.
AP170831 Den britiske brexit-ministeren David Davis oppfordret på sin side EU til å utvise mer « fleksibilitet og oppfinnsomhet » i forhandlingene.
DN170609 Den skotske brexit-ministeren Michael Russell beskriver et Storbritannia i kaos.
DN170609 Hvis jeg tvinges til å si hvem det skulle bli, foreslår jeg David Davis, brexit-ministeren , sier Bale.
DB170418 Selv i egne rekker har May måtte stri med tidvis uregjerlige typer som utenriksminister og brexit-general Boris Johnson og politiske feilsteg signert brexit-ministeren David Davis.
DN170207 Men tydeligvis er ikke Skottlands stemme relevant, selv om dette har stor innvirkning på Skottland, sa den skotske brexit-ministeren Michael Russell.
DA170207 Men tydeligvis er ikke Skottlands stemme relevant, selv om dette har stor innvirkning på Skottland, sa den skotske brexit-ministeren Michael Russell.
AA170207 Men tydeligvis er ikke Skottlands stemme relevant, selv om dette har stor innvirkning på Skottland, sa den skotske brexit-ministeren Michael Russell.