SA171020 En 26 år gammel mann er skadet i en arbeidsulykke på hotellet Radisson Blue Atlantic i Stavanger sentrum.
DN171018 Til høyre står Blue Lice-teamet, med Karoline S.
DN171018 Selskapet Blue Lice har utviklet et fellesystem som skal ta lakselus på et tidlig stadium.
DN171018 Forskning har identifisert hvilke faktorer som trigger lusen til å angripe, og disse har Blue Lice kombinert, forsterket og implementert i et eget design. 5.
DN171018 Blue Lice ( Norge ) ¶
AP171018https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/xGW3Q/10-tips-for-helgen-1922-oktober Showet ledes av den internasjonale artisten Kiki DeVille og byr på noen av verdens fremste burlesqueartister, blant dem Kitten N'Lou og MisSa Blue .
VG171017 Jake Borelli, Rushi Kota, Jaicy Elliot, Alex Blue Davis, Jeanine Mason og Saophia Taylor Ali får alle mindre roller.
VG171017 Filmer som « Little Big Man » og « Soldier Blue » på 1960- og 70-tallet forandret Hollywoodfortellingen om hvordan det ville vesten ble temmet.
DN171016 Sack fra Blue Bear Capital og grunnlegger Ole-Erik Vestøl Endrerud.
AA171016 Vil du ha en liten avveksling fra det avslappende strandlivet finnes det en velrenommert dykkearrangør i Playa de Taurito - Blue Explorers.
DB171015 Fra Miles Davis' « Kind of Blue » får vi « Blue in Green », dessuten utvalgte låter med de berømte trioene til Evans, med henholdsvis Scott LaFaro og Chuck Israels på bass og Paul Motian på trommer.
DB171015 Fra Miles Davis' « Kind of Blue » får vi « Blue in Green », dessuten utvalgte låter med de berømte trioene til Evans, med henholdsvis Scott LaFaro og Chuck Israels på bass og Paul Motian på trommer.
SA171014https://www.aftenbladet.no/100Sport/vintersport/Ny-Rangers-smell-Den-svake-sesongstarten-fortsetter-for-Zuccarello-og-Co-243731b.html Rangers' Kevin Hayes sto for det første målet da de gjestet Blue Jackets i Columbus i Ohio fredag.
SA171014https://www.aftenbladet.no/100Sport/vintersport/Ny-Rangers-smell-Den-svake-sesongstarten-fortsetter-for-Zuccarello-og-Co-243731b.html Mats Zuccarello og New York Rangers gikk på nok en smell og tapte 3 - 1 mot hjemmelaget Columbus Blue Jackets i fredagens kamp.
SA171014https://www.aftenbladet.no/100Sport/vintersport/Ny-Rangers-smell-Den-svake-sesongstarten-fortsetter-for-Zuccarello-og-Co-243731b.html Columbus Blue Jackets - New York Rangers 3 - 1 ¶
SA171014 Rangers' Kevin Hayes sto for det første målet da de gjestet Blue Jackets i Columbus i Ohio fredag.
SA171014 Mats Zuccarello og New York Rangers gikk på nok en smell og tapte 3 - 1 mot hjemmelaget Columbus Blue Jackets i fredagens kamp.
SA171014 Columbus Blue Jackets - New York Rangers 3 - 1 ¶
DB171014 Rangers' Kevin Hayes sto for det første målet da de gjestet Blue Jackets i Columbus i Ohio fredag.
AP171014https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/Ny-Rangers-smell-Den-svake-sesongstarten-fortsetter-for-Zuccarello-og-Co-243731b.html Rangers' Kevin Hayes sto for det første målet da de gjestet Blue Jackets i Columbus i Ohio fredag.
AP171014https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/Ny-Rangers-smell-Den-svake-sesongstarten-fortsetter-for-Zuccarello-og-Co-243731b.html Mats Zuccarello og New York Rangers gikk på nok en smell og tapte 3 - 1 mot hjemmelaget Columbus Blue Jackets i fredagens kamp.
AP171014https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/Ny-Rangers-smell-Den-svake-sesongstarten-fortsetter-for-Zuccarello-og-Co-243731b.html Columbus Blue Jackets - New York Rangers 3 - 1 ¶
VG171013 Ole-Kristian Tollefsen ( Blue Jackets og Flyers ) : 163 kamper.
VG171013 Espen Knutsen ( Ducks og Blue Jackets ) : 207 kamper.
AP171013https://www.aftenposten.no/viten/i/OLbzE/Googles-fremtidsforsker-Ray-Kurzweil-tror-datamaskiner-er-smartere-enn-mennesker-i-2029 Som Kurzweil spådde syv år tidligere, slo IBMs Deep Blue computer verdensmesteren Garry Kasparov i sjakk i 1997.
AP171013https://www.aftenposten.no/viten/i/OLbzE/Googles-fremtidsforsker-Ray-Kurzweil-tror-datamaskiner-er-smartere-enn-mennesker-i-2029 I 1997 skjedde nettopp dette, da verdensmesteren Garry Kasparov ble slått av IBMs Deep Blue computer.
AP171006https://www.aftenposten.no/okonomi/i/95d55/Fa-tror-denne-pizzaen-vil-overleve-i-frysedisken_-men-gar-mann-av-huse-for-a-kjope-den Dagligvareekspert Jan Hillestad i Big Blue Company mener dagligvarebransjen trenger slike produkter, blant annet fordi det er så mye kjedelig i hyllene.
VG171005 Espen « Shampo » Knutsen, som selv var assistentkaptein i et års tid i Columbus Blue Jackets, er heller ikke overrasket over Zuccas nye rolle.
VG171005 « Okay da så er det ikke tvillinger og storesøster heter ikke Blue Ivy, men India ❤️🤰🏾❤️ Det kommer en liten Williamson våren 2018 ! », skriver hun ved bildet under, som begge har publisert.
VG171004 Espen Shampo Knutsen spilte lenge med en " A " på brystet i Columbus Blue Jackets.
DB171003 Refrenget fortsetter å være like relevant i dag som i 1976 : « We pledge allegiance / All our lives / To the magic colours / Red, blue and white / But we all must be given / The liberty that we defend ».
DB170929 Jens Thoresen framfører Miles Davis' « Blue in Green » alene, og Konkova opptrer solo med « Sol », bygd på « Here Comes The Sun ».
SA170928 Nå skal forskere fra ulike land i Europa forsøke å forstå forholdet mellom helse og eksponering for blå naturområder ( altså vann ) gjennom forskningsprosjektet « Blue Health », som startet opp i år.
AA170928 Waterboys-albumet, dobbeltalbumet « Out Of All This Blue », en overraskende vital samling låter.
AA170928 I forbindelse med pianolegendens 75-årsdag i New York i fjor, ble han feiret med en åtte ukers konsertserie på Blue Note jazzkafé.
AA170927 Reformer vil bli stadig mer nødvendig, men i det nye Stortinget vil de nok lide under å være « tangled up in blue ».
AA170921 Tirsdag startet rettssaken der den amerikanske militærleverandøren Blue Aerospace krever 26 millioner kroner av Forsvarsdepartementet.
AA170921 Forsvaret bestrider likevel erstatningskravet og hevder Blue Aerospace skulle blitt avvist og at en ny konkurranse skulle blitt avholdt, skriver Klassekampen.
AA170919 Verken Forsvarsdepartementet eller Forsvarsmateriell ønsker å kommentere saken eller påstandene fra Blue Aerospace. ( ©NTB ) ¶
AA170919 I rettsdokumenter som Teknisk Ukeblad har fått innsyn i, kommer det fram at staten mener at både vinneren av konkurransen og Blue Aerospace skulle vært avvist fra konkurransen - og at konkurransen uansett skulle vært avlyst fordi den var ulovlig.
AA170919 Det kan vi ganske enkelt ikke finne oss i, og lar nå derfor retten få avgjøre hva som er riktig, sier Morten Åsli, som representerer Blue i Skandinavia til Teknisk Ukeblad.
AA170919 Den amerikanske militærleverandøren Blue Aerospace krever 26 millioner kroner av Forsvarsdepartementet etter feil i innkjøpene av traktorer som skal trekke fly.
AA170919 Blue Aerospace var med i den nye anbudsrunden, men mener at prosessen ble manipulert og at leverandøren som vant, aldri skulle fått kontrakten.
DA170915 « Anja Carr er - som mange i 80-tallsgenerasjonen - opptatt av populærkulturelle fenomener, som i « Peachy Blue ».
DB170913 Blue Ivy ( 4 ) kapret den røde løperen i kjole til 90 000 kroner : - Ren galskap ¶
AA170913 Sveaas' redningsplan var allerede varslet da nyheten om at de fem største sikrede kreditorene - Blackstone, Blue Bay Capital, Ocean Wood Capital, Cyrus og Santos Capital - tok kontrollen over de sju fabrikkene gjennom Norske Skog AS.
DB170912 Og hunden Blue , en Staffordshire Bull Terrier på knapt ett år.
DB170912 Jeg fikk Blue etter at jeg ble syk.
DB170912 Jeg avtalte med mamma at hvis jeg ikke kunne overvinne sykdommen, så skulle hun ta seg av Blue .
DB170911 Den viktigste grunnen til dette gode resultatet, er det få som er i tvil om på partiets valgvake på Radisson Blue på Holbergs plass i Oslo.
VG170908 Han dro videre til danske Herning Blue Fox - og mistet landslagsplassen på veien.
VG170906 7 Chanto Blue Star ¶
SA170906 30 år gamle Denifl, som er lagkamerat med Lars Petter Nordhaug i Aqua Blue Sport, tok karrierens største triumf bare en uke etter at det irske laget fikk totalskadd sin lagbuss i en brann som viste seg å være påsatt.
DB170906 Etter noen kilometer hadde trioen Alessandro De Marchi ( BMC ), Stefan Denifl ( Aqua Blue Sport ) og Dani Moreno ( Movistar ) slitt seg løs, og de skulle etter hvert få besøk av flere.
DB170906 Natt til onsdag spilte Red Sox en uvanlig lang kamp mot Toronto Blue Jays, men vant.
AP170906https://www.aftenposten.no/100Sport/sykkel/Utmattet-Froome-tapte-tid-til-rivalene-241568b.html 30 år gamle Denifl, som er lagkamerat med Lars Petter Nordhaug i Aqua Blue Sport, tok karrierens største triumf bare en uke etter at det irske laget fikk totalskadd sin lagbuss i en brann som viste seg å være påsatt.
DN170905 - Jeg har midler hos meg hvis man kommer med " blue sky-ideer ", ville ideer som kan føre til noe spennende, sier hun.
DN170905 - Jeg har midler hos meg hvis man kommer med " blue sky-ideer ", ville ideer som kan føre til noe spennende, sier hun.
DB170905 TRETRINN : Blue Dragons 3-step curry. norsk tipping ¶
DB170905 Fra Blue Dragon kommer to nye thai-retter, en rød og en grønn curry, i en 3-trinnsserie ; « 3-step Curry ».
DB170905 Blue Dragon-serien som kom i fjor, har både rød, grønn, gul og massaman-currysett som består av curry paste, krydder, fiskesaus og kremet kokosnøttpulver.
DA170901 - Vi takker for oss og overlater området til Bane Nors anleggsmaskiner, bekrefter Rune Harald Jahnsen, mister Blue himself, og nestor i eplehagen ved Smithestrøm.
SA170831 I tillegg ble lagbussen til det irske laget Team Aqua Blue påtent og fullstendig ødelagt utenfor hotellet.
DB170831 ¶ OMFATTENDE SKADER : Team Aqua Blue står uten lagbuss i vueltaen etter nattas angrep.
DB170831 Nybakt millionær : - Himmel og hav ! ( procycling.no ) : Irske Team Aqua Blue melder på Twitter at lagbussen deres ble påtent utenfor laghotellet i Spania.
DB170831 FOTO : Team Aqua Blue på Twitter ¶ norsk tipping ¶
DB170831 Aqua Blue deltar i sin aller første Grand Tour, og det er foreløpig uklart hvordan rytterne skal fraktes videre under etapperittet Vuelta a España.
DA170831 Han gjentar blant annet historien om hvordan han som barn plutselig så en naken dame med blodig munn gå gjennom det trygge nabolaget hans, en traumatiserende opplevelse som senere dannet grunnlaget til « Blue Velvet ».
AP170831https://www.aftenposten.no/100Sport/sykkel/Vuelta-rytter-angrepet-av-tilskuer-og-dyttet-i-groften---Skandalost-241272b.html I tillegg ble lagbussen til det irske laget Team Aqua Blue påtent og fullstendig ødelagt utenfor hotellet.
DB170830 Fra « Tangled Up In Blue » til den ydmyke « Ring Them Bells » : Dette er plate som gnistrer og gløder !
DB170828 Da er som oftest « blue sky » allerede priset inn, slår Myrseth fast i rapporten.
DB170827 ne å etablere dagens første brudd : Markel Irizar ( Trek-Segafredo ), Marc Soler ( Movistar ), Marco Haller ( Katusha-Alpecin ), Bert-Jan Lindeman ( LottoNL-Jumbo ), Tobias Ludvigsson ( FDJ ), Anthony Turgis ( Cofidis ), Lluis Mas and Diego Rubio ( Caja Rural-Seguros RGA ), Conor Dunne ( Aqua Blue Sport ) og Ricardo Vilela ( Manzana Postobon ).
DB170826 ( Team Sunweb ), Przemyslaw Niemiec, Jan Polanc ( UAE Team Emirates ), Sergei Chernetski, Laurens De Vreese ( Astana ), Bart De Clercq, Maxime Monfort ( Lotto-Soudal ), Domen Novak ( Bahrain-Merida ), Serge Pauwels ( Dimension Data ), Guillaume Bonnafond ( Cofidis ) og Michel Kreder ( Aqua Blue Sport ) dannet nå teten.
DB170823 » I just.....did y'all say blue racism ? ? ?
DB170823 Også i sosiale medier får den bønnfallende videoen på tre minutter slakt : ¶ " Blue racism.
DB170823 ? Som om... politiet... var en rase.... » " blue racism " what are you, fucking Avatar now https://t.co/Cr70mLhJj9 ¶
DB170823 " Blue racism. " https://t.co/mUI8P0zbTc ¶
DB170822 Først velter Wilco Kelderman ( Team Sunweb ), og ikke lenge etter går Mark Christian ( Aqua Blue Sports ) i bakken, mens Domenico Pozzovivo ( AG2R ) gikk i bakken med flere andre ryttere like før tre kilometersmerket.
DB170822 Først velter Wilco Kelderman ( Team Sunweb ), og ikke lenge etter går Mark Christian ( Aqua Blue Sports ) i bakken, mens Domenico Pozzovivo ( AG2R ) gikk i bakken med flere andre ryttere like før tre kilometersmerket.
DB170820 Aqua Blue Sports Adam Blythe tok tredjeplassen.
VG170817 Greater Blue Mountains-området består av hele syv nasjonalparker, og ble en del av UNESCOs verdensarvliste i 2000.
VG170817 FJELL OG DALER : Turister kaster skygger over « De tre søstre » i nasjonalparken Blue Mountains.
VG170817 Drøye to timers kjøretur inn i landet fra storbyen Sydney, ligger nasjonalparken Blue Mountains.
VG170817 Blue Mountains - Australia ¶
FV170817https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Start-provde-a-hente-spissen_-men-fikk-nei-I-kveld-scoret-han-fire-mal-pa-35-minutter-240492b.html Bruntrøyene får juling av brun- ( turned blue )trøyene💪 ; ¶
DB170817 I samtalen som i utgangspunktet skulle handle om debutalbumet, bestemte bandmedlemmet AJ McLean seg for å røpe en hemmelighet rundt innspillingen av hiten « The Call », fra albumet « Black & Blue ».
SA170816 Bruntrøyene får juling av brun- ( turned blue )trøyene💪 ; ¶
BT170816https://www.bt.no/100Sport/fotball/Start-provde-a-hente-spissen_-men-fikk-nei-I-kveld-scoret-han-fire-mal-pa-35-minutter-240492b.html Bruntrøyene får juling av brun- ( turned blue )trøyene💪 ; ¶
AP170816https://www.aftenposten.no/osloby/i/Jaak7/10-tips-for-helgen-17-20-august Publikum får blant annet høre Gershwins Rhapsody in Blue og Bernsteins West Side Story.
AP170816https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Start-provde-a-hente-spissen_-men-fikk-nei-I-kveld-scoret-han-fire-mal-pa-35-minutter-240492b.html Bruntrøyene får juling av brun- ( turned blue )trøyene💪 ; ¶
VG170814 Som klapp på skulderen til seg selv bestemmer Ho seg for å ta en siste øl på restauranten « Black and Blue ».
VG170814 HARDT SKADET : Geoff Ho var på restauranten « Black and blue », som ble hardt rammet under terrorangrepet på London Bridge.
SA170812 , 4 ) Michel Kreder, Nederland ( Aqua Blue ) s.t., 5 ) Eliot Lietaer, Belgia ( Vlaaderen ) s.t., 6 ) Quentin Pacher, Frankrike ( Marseille ) s.t., 7 ) Rein Taaramäe, Estland ( Katusha ) s.t., 8 ) Bjørn Tore Hoem, Norge ( Joker ) 0.04 min. bak, 9 ) Carl Fredrik Hagen, Norge ( Joker ) s.t., 10 ) Jakub Kaczimarek, Polen ( CCC
AP170812https://www.aftenposten.no/100Sport/sykkel/Bodo-syklist-spurtslo-Arctic-Race-favorittene-240219b.html , 4 ) Michel Kreder, Nederland ( Aqua Blue ) s.t., 5 ) Eliot Lietaer, Belgia ( Vlaaderen ) s.t., 6 ) Quentin Pacher, Frankrike ( Marseille ) s.t., 7 ) Rein Taaramäe, Estland ( Katusha ) s.t., 8 ) Bjørn Tore Hoem, Norge ( Joker ) 0.04 min. bak, 9 ) Carl Fredrik Hagen, Norge ( Joker ) s.t., 10 ) Jakub Kaczimarek, Polen ( CCC
AA170812 Karen Birgitte Borud og Camilla Trønnes kom som Blue Pearl og Mystery Girl, og hadde med seg Amethyst ( i midten ).
AA170811 Alle klassevinnerne vil samtidig konkurrere om å vinne « The Blue Dolphin », selve hovedprisen.
DN170810 Høy etterspørsel etter Blue Label ¶
DN170810 - I Kina, hvor en flaske Johnnie Walker Blue Label koster rundt 200 dollar ( 1600 kroner ) flasken, var etterspørselen virkelig høy, sa konsernsjef Ivan Menezes under resultatfremleggelsen.
DB170810 Michel Kreder ( Aqua Blue Sport ) ¶ 10.
DA170810 Ingen har vel noe å klage over så lenge Ryan Adams synger « When The Stars Go Blue ».
VG170809 Bandet hennes er som rett ut av Blue Notes glansdager.
DA170809 Hun spør dem om de vil synge « Blue Jeans » med henne ?
DA170805 Forbildet framfor noe er « Ol' Blue Eyes ».
DB170804 Blue Ivy ( 4 ) kapret den røde løper i kjole til 90 000 kroner : - Ren galskap ¶
DA170803 Han fikk ideen til « Baby Driver » på midten av nittitallet, og prøvde den ut i en musikkvideo han regisserte for Mint Royales « Blue Song » tilbake i 2003 ( som kan skimtes noen sekunder i filmen ).
VG170802 Den første pådro han seg da han spilte i NHL ( Columbus Blue Jackets/Philadelphia Flyers ).
DB170802 Og hunden Blue , en engelsk staffordshire på knapt ett år.
DB170802 Jeg fikk Blue etter at jeg ble syk.
DB170802 Jeg avtalte med mamma at hvis jeg ikke kunne overvinne sykdommen, så skulle hun ta seg av Blue .
DB170802 Her med hunden Blue .
DB170801 Og hunden Blue , en engelsk staffordshire på knapt ett år.
DB170801 Jeg fikk Blue etter at jeg ble syk.
DB170801 Jeg avtalte med mamma at hvis jeg ikke kunne overvinne sykdommen, så skulle hun ta seg av Blue .
DB170801 Her fra filminnspillingen av « Shades of Blue » tidligere i år.
DB170731 Under den nye prosessen med å finne en ny arbeidsgiver, har Aqua Blue Sport, Wanty-Groupe Gobert og Cannondale-Drapac alle vist interesse.
DB170730 På 1980-tallet datet han sin « Blue Velvet»-motspiller Laura Dern ( 50 ), som han også spiller mot i den nye « Twin Peaks»-sesongen.
DB170729 ¶ RØFFE KARER : Dinamo Zagreb har en trofast supporterskare i Bad Blue Boys.
DB170729 Frykten for at Bad Blue Boys skal sette stedet på hodet, gjør at Odd-supporterne endrer rutinene sine.
DB170729 Bad Blue Boys består ikke av de snilleste gutta i klassen.
DB170729 Alt for at hjemmelagets hardbarkede fans i Bad Blue Boys ikke skulle finne dem - og gi dem grisebank.
DA170728 Forhåndslyttingen av « Creature Comfort », « Signs of Life », « Everything Now » og « Electric Blue » har gitt indikasjoner på hvordan den kommende fullengderen skulle bli.
VG170726 Rosa grafitti, lyden av « Blue Monday » og kommunister som hater frihet.
DB170725 Barbara Sinatra, som var kjent under tilnavnet « Lady Blue Eyes », var gift med Frank Sinatra fra 1976 til hans død i 1998.
AA170720 Han jobber som elektroingeniør i Blue eye electronics, mens kona Lucie, som plasker rundt med snorkel og briller og slett ikke har tenkt seg opp av vannet på en stund, skal begynne i ny jobb som veterinær.
DB170719 Nå kjemper jeg for å kunne leve så lenge som mulig, sier Marthe Sundby, her med hunden « Blue ».
DB170718 Hollywood-stjernen, godt kjent for roller i filmer som « Sin City », « Into the Blue » og « Fantastic Four », står ved siden av barna i videoen.
AA170717 Et bilde av Beyoncé med eldstedatteren Blue Ivy, som hun la ut i mai, er derimot « bare » oppe i 4,1 millioner likerklikk på Instagram.
VG170716 På turneen uttrykker milliardæren stor forståelse for « blue collar»-arbeiderne i kullindustrien - og lærer om miljøskadelig oljeutvinning i Nord-Dakota.
DN170716 Blue Lagoon på Island kan være et eksempel til etterfølgelse.
VG170714 Lady's Blue News er heller ingen sinke.
VG170714 6 Lady's Blue News ¶
VG170714 FAMILIEFORØKELSE : Lille Blue Ivy Carter har fått to søsken.
VG170714 De to har datteren Blue Ivy fra før.
DB170714 Paret, som giftet seg i april 2008, har fra før av datteren Blue Ivy ( 5 ) sammen.
DA170714 To bruksforbud ble gitt for sikthindrende gjenstand i synsfeltet, og det ble utstedt tre skriftlige mangler : et for defekt frontvindu, et for feil med lys og et for kjøring uten ad blue .
DA170713 I tillegg benytter kinesere seg av taxfree-ordningen Global Blue .
AP170712https://www.aftenposten.no/osloby/i/EVK8P/10-tips-for-helgen-1316-juli Arrangementet skjer verden rundt, blant annet i Berlin, København, Rotterdam, Adelaide, Brisbane, Gold Coast, Melbourne, Hobart, Newcastle, Perth, Blue Mountains, Atlanta - og Oslo.
DB170711 Ved å oppsøke private agenter som tilbyr tilbakebetaling av penger på flyplassen, som for eksempel Global Blue ( forutsetter at butikken du har handlet varen i har en avtale med disse ) ¶ 2.
DB170711 Legge kvitteringene i en adressert konvolutt, og sende disse til for eksempel Global Blue
DB170711 Hun ble overrasket og rørt til tårer da ektemannen Jay-Z tok med datteren deres, Blue Ivy, på scenen.
DB170711 Fra før har paret også dattera Blue Ivy ( 5 ) sammen.
SA170710 Men selv om Rooney feiret en scoring med teksten « Once a Blue, always a Blue » på T-skjorten, selv om han kysset klubbemblemet og selv om han alltid hadde elsket Everton - valgte han Manchester United.
SA170710 Men selv om Rooney feiret en scoring med teksten « Once a Blue , always a Blue » på T-skjorten, selv om han kysset klubbemblemet og selv om han alltid hadde elsket Everton - valgte han Manchester United.
FV170710https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Rooney-kunne-blitt-gartner-Men-da-han-var-14-ar_-endret-en-alvorsprat-livet-hans-238548b.html Men selv om Rooney feiret en scoring med teksten « Once a Blue, always a Blue » på T-skjorten, selv om han kysset klubbemblemet og selv om han alltid hadde elsket Everton - valgte han Manchester United.
FV170710https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Rooney-kunne-blitt-gartner-Men-da-han-var-14-ar_-endret-en-alvorsprat-livet-hans-238548b.html Men selv om Rooney feiret en scoring med teksten « Once a Blue , always a Blue » på T-skjorten, selv om han kysset klubbemblemet og selv om han alltid hadde elsket Everton - valgte han Manchester United.
DN170710 Ingeborgrud og selskapet Blue Energy er blitt forkastet av Konkurransetilsynet som kjøper av 39 automatstasjoner.
BT170710https://www.bt.no/100Sport/fotball/Rooney-kunne-blitt-gartner-Men-da-han-var-14-ar_-endret-en-alvorsprat-livet-hans-238548b.html Men selv om Rooney feiret en scoring med teksten « Once a Blue, always a Blue » på T-skjorten, selv om han kysset klubbemblemet og selv om han alltid hadde elsket Everton - valgte han Manchester United.
BT170710https://www.bt.no/100Sport/fotball/Rooney-kunne-blitt-gartner-Men-da-han-var-14-ar_-endret-en-alvorsprat-livet-hans-238548b.html Men selv om Rooney feiret en scoring med teksten « Once a Blue , always a Blue » på T-skjorten, selv om han kysset klubbemblemet og selv om han alltid hadde elsket Everton - valgte han Manchester United.
AP170710https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Rooney-kunne-blitt-gartner-Men-da-han-var-14-ar_-endret-en-alvorsprat-livet-hans-238548b.html Men selv om Rooney feiret en scoring med teksten « Once a Blue, always a Blue » på T-skjorten, selv om han kysset klubbemblemet og selv om han alltid hadde elsket Everton - valgte han Manchester United.
AP170710https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Rooney-kunne-blitt-gartner-Men-da-han-var-14-ar_-endret-en-alvorsprat-livet-hans-238548b.html Men selv om Rooney feiret en scoring med teksten « Once a Blue , always a Blue » på T-skjorten, selv om han kysset klubbemblemet og selv om han alltid hadde elsket Everton - valgte han Manchester United.
DB170705 Det er Phengaris ( Maculinea ) arion - timianblåvinge - som på engelsk lyder navnet 'Lagre Blue Butterfly'.
DN170702 Bildet viser JAY-Z med datteren Blue Ivy Carter og konen Beyoncé Knowles.
DB170630 Fra før har paret dattera Blue Ivy ( 5 ) sammen.
DA170630 You risked that for Blue ? ».
AP170630https://www.aftenposten.no/kultur/i/Bpbr0/Et-arlig-forsvarsskrift-fra-JAY-Z JAY-Z, Beyoncé og datteren Blue Ive på basketkamp i februar i år.
AP170630https://www.aftenposten.no/kultur/Et-arlig-forsvarsskrift-fra-JAY-Z-624335b.html JAY-Z, Beyoncé og datteren Blue Ive på basketkamp i februar i år.
AP170628https://www.aftenposten.no/verden/Hackervirus-har-spredt-seg-til-USA-og-Australia-624145b.html Dette angrepet skal inneholde koden « Eternal Blue », som også var en del av WannaCry, det massive hackerangrepet som rammet nær 100 land.
VG170624 Lillebroren Markus Søberg ble draftet av Columbus Blue Jackets i 2013.
DN170622 En konkurs var nesten gitt, men det er fortsatt et behov for å erstatte flere titall millioner kollisjonsputer, sier bransjespesialist Karl Brauer, som står som utgiver av Kelley Blue Book, til The Detroit News.
DB170622 Louis Blues ), Oscar Lindberg ( New York Rangers ), Erik Haula ( Minnesota Wild ), William Karlsson ( Columbus Blue Jackets ), Trevor van Riemsdyk ( Chicago Blackhawks ).
DB170622 Han var blant annet assistent i Columbus Blue Jackets - Espen « Shampo » Knutsens tidligere klubb - på starten av 2000-tallet.
VG170621 De siste månedene har hun og bandet « Pursuance » jobbet tett med avdøde Albert « Prodigy » Johnson, som har hatt flere opptredener på den anerkjente jazzklubben « Blue Note » i New York.
VG170621 Bestefaren til Prodigy, Budd Johnson, var en kjent jazzsaksofonist, og opptrådte flere ganger på « Blue Note ».
VG170621 - Han fortalte at da han var liten pleide han å sitte i baren på « Blue Note » og drikke Sherlie Tempels ( alkoholfri drink journ. amn. ) og drømme om å kanskje stå på en sånn scene selv, forteller hun.
DB170621 This was me yesterday.... two hours after I had a seizure.... two hours after I fell on my daughter's chest & she watched, along with her brother & grandparents, in confusion & horror as her mommy stared blankly off into the distance & started turning blue .... two hours after we were supposed to have an adventure.
VG170618 Stjerneparet har en datter fra før, Blue Ivy, som ble fylte fem år i januar.
DB170618 I 2015 ble 20 mennesker ble drept i et angrep på Radisson Blue Hotel i Bamako.
DB170618 Stjerneparet har fra før datteren Blue Ivy ( 5 ).
DB170618 Da Beyoncé var gravid med Blue Ivy, delte hun nyheten da hun stod på scenen under MTV Video Music Awards i 2011.
DA170618 I 2015 ble 20 mennesker ble drept i et angrep på Radisson Blue Hotel i Bamako.
DB170617 Sammen har de gitt ut flere hitlåter, og paret har fra før av dattera Blue Ivy.
DB170616 Lars Petter Nordhaug ( Aqua Blue ) lå i brudd med 17 andre ryttere, men ble innhentet like før den siste stigningen.
SA170614 Daniel Hoelgaard ( FDJ ) ble nummer 24, Odd Christian Eiking ( FDJ ) nummer 71, mens Lars-Petter Nordhaug ( Aqua Blue ) kom inn som nummer 104.
AP170614https://www.aftenposten.no/100Sport/sykkel/Sagan-ble-historisk-etter-spurtseier-237269b.html Daniel Hoelgaard ( FDJ ) ble nummer 24, Odd Christian Eiking ( FDJ ) nummer 71, mens Lars-Petter Nordhaug ( Aqua Blue ) kom inn som nummer 104.
AP170614 Daniel Hoelgaard ( FDJ ) ble nummer 24, Odd Christian Eiking ( FDJ ) nummer 71, mens Lars-Petter Nordhaug ( Aqua Blue ) kom inn som nummer 104.
DB170613 Raskt kom fire ryttere seg av gårde ; Lars Boom ( LottoNL-Jumbo ), Larry Warbasse ( Aqua Blue sport ), Antoine Duchesne ( Direct Energie ) og Nick Van Der Lijke ( Roompot - Nederlandse Loterij ).
DB170613 Amerikaneren, som sykler på Aqua Blue Sport sammen med Lars Petter Nordhaug, viste på dagens første klatring at han hadde beina i orden.
SA170612 De to forrige lagene som ble tatt inn i NHL, var Columbus Blue Jackets og Minnesota Wild i 2000.
DB170612 I det som var den klart letteste etappen i hele rittet, gikk Lasse Norman Hansen ( Aqua Blue Sport ) i brudd sammen med Elmar Reinders ( Roompot ).
AP170612 De to forrige lagene som ble tatt inn i NHL, var Columbus Blue Jackets og Minnesota Wild i 2000.
VG170611 It's hieroglyphics- embedded in here is the meaning of COVFEFE - an ancient society run by cynical assclowns @ADIC33 https://t.co/nqKihGlsXV ¶ - Blue So Blue ( @BlueSoBlue1 )10.06.17, 03:53 ¶
VG170611 - Blue So Blue ( @BlueSoBlue1 )10.06.17, 03:53 ¶
DB170609 Hans nye arbeidsgiver, Aqua Blue Sport, hadde fått innpass i Ardenner-klassikerne, og Nordhaug hadde ønsker om å kjøre godt i de belgiske rittene.
DB170609 Etter ni tøffe etapper i Sveits setter Aqua Blue Sport-rytteren kursen mot Trøndelag, hvor han skal kjøre NM-fellesstarten på Stjørdal.
DB170606 - De sparket inn døra på « Black and Blue » ( en restaurant ved Borough Market ), og det var tre av dem, beskriver Larner i et videointervju gjennomført av The Sun.
VG170604 Norske Christin Sletten ( 22 ) befinner seg i området og forteller at restauranten « Black and Blue » er populær i helgene.
VG170604 LONDON/OSLO ( VG ) Jamie ble vitne til en knivstikking på restauranten « Black and Blue » ved Borough Market i London sentrum.
VG170604 Hun befant seg på restauranten « Black and Blue ».
VG170604 Et annet vitne, en kokk som jobber i nabo-restauranten, forteller at han så to personer bli knivstukket utenfor « Black and Blue ».
VG170604 Det er opplysninger om skadede mennesker på London Bridge og Borough Market, hvor flere vitner forteller om knivstikking på restauranten « Black and Blue ».
DB170603 Flere vitner melder om et knivangrep på den populære restauranten « Black and Blue » i Borough Market.
DB170527 De to var gift fra 1975 til 1979, og fikk sønnen Elijah Blue Allman sammen.
AA170527 Igjen står hans kone Shannon Allman, barna Devon, Elijah Blue , Delilah Island Kurtom og Layla Brooklyn Allman, tre barnebarn, niesen Galadrielle Allman, den livslange vennen Chank Middleton og en stor utvidet familie.
AA170527 Han fikk sønnen Elijah Blue Allman sammen med Cher i 1976.
DA170525 Men det er mye spenstig i samlingen, mye Blue Note og Strata-East.
VG170524 I lyse, moderne lokaler på trendy Lower East Side serverer Blue Bottle Coffee deilige kaffekopper med perfekt utsikt til livet på gaten.
VG170522 Med elementer fra både « Blue Velvet », « Lost Highway » og « Inland Empire ».
DN170522 Med seg på laget har han fått det unge London-baserte oppkjøpsfondet Blue Water Energy, som nå har forpliktet seg til å bidra med 300 millioner dollar, eller 2,5 milliarder kroner, til Mime Petroleum.
DB170521 På vei opp til Ekeberg første gang angrep Lars Petter Nordhaugs lagkamerat Leigh Howard ( Aqua Blue Sport ).
DB170521 De inkluderte blant annet Laura Dern, som er kjent fra David Lynch-filmene « Blue Velvet » og « Wild At Heart ».
DA170521 bak, 3 ) Pieter Weening, Nederland ( Roompot ) 0.10, 4 ) Sander Armée, Belgia ( Lotto ) 0.16, 5 ) Jensen 0.17, 6 ) Bevin 0.24, 7 ) Nicholas Schultz, Australia ( Caja Rural ) 0.27, 8 ) Lawrence Warbasse, USA ( Aqua Blue Sport ) s.t., 9 ) Andreas Vangstad, Norge ( Sparebanken Sør ) s.t., 19 ) Tony Gallopin, Frankrike ( Lotto ) s.t.
VG170520 « Kind Of Blue ».
DA170520 , 8 ) Lawrence Warbasse, USA ( Aqua Blue ) s.t., 9 ) Andreas Vangstad, Norge ( Sparebanken Sør ) s.t., 10 ) Tony Gallopin, Frankrike ( Lotto Soudal ) 0.17.
VG170518 , 6 ) Leigh Howard, Australia ( Aque Blue ) s.t., 7 ) Daniel McLay, Storbritannia ( Fortuneo ) s.t., 8 ) Alexander Porsev, Russland ( Gazprom ) s.t., 9 ) August Jensen, Norge ( Coop ) s.t., 10 ) Mitchell Docker, Australia ( Orica ) s.t. | Én person død etter at bil kjørte på folkmengde på Times Square ¶
DB170517 Lars Petter Nordhaug ( Aqua Blue Sport ) gikk også etter, men over toppen ble feltet samlet igjen.
VG170514 Hannikainen fra NHL-klubben Columbus Blue Jackets fikset det Petter Thoresens menn så langt ikke har maktet like greit.
AA170513 Husk at en av grunnen til at dere skal jobbe her, er at dere skal bli bedre i norsk, oppmuntrer HR-sjef Janne Langø ved Radisson Blue Royal Garden.
AA170513 HR-sjef Janne Langø ved Radisson Blue Royal Garden mener det er viktig å gi den en fot innenfor arbeidslivet.
VG170512 « Blue is the colour, football is the game / ¶
AA170511 Nye Nokia 3310 blir tilgjengelig i fargene « Dark Blue », « Warm Red », « Yellow » og « Grey ».
DB170509 Élyséepalasset inneholder for øvrig et rom som tradisjonelt har blitt brukt som presidentfruens kontor, The Blue Room.
DB170509 Trolig en referanse til 35-åringens eldste datter, Blue Ivy ( 5 ).
DB170509 Beyoncé og ektemannen Jay Z har fra før dattera Blue Ivy Carter ( 5 ).
DN170508 Fra venstre : Eivind Helland i Blue Planet, administrerende direktør og medgründer Dag Øyvind Meling i Roxel og investeringsdirektør og medgründer Trond Ferkingstad i Roxel.
DB170508 David Lynch er kjent for mørke, bisarre og besnærende filmer som « Blue Velvet » ( 1986 ) « Wild at Heart » ( 1990 ).
DA170505 De kommer også igjen et par ganger til senere på albumet, på « Blue Skies » ( den mest kjente sangen her ) og « Dream » ( kanskje den beste ).
DB170501 Antoine Warnier ( Veranclassic ), Carl Soballa ( Tysk landslag ), Peter Koning ( Aqua Blue ), Dries De Bondt ( Veranda Willems ), Jens Wallays ( Sport Blaanderen ), Brian Van Goethem ( Roompot ), Nikolay Trusov ( Gazprom ) og Twan Castelijns ( LottoNL-Jumbo ) kjørte av gårde, og etter 30 kilometer roet feltet tempoet.
DB170501 Det var under åpningen av dokumentarfilmserien « Out of the Blue », som dykker ned i den psykiske helsen til nybakte foreldre, i London i mars at hertuginnen overrasket publikum om sine egne erfaringer som mor. 35-åringen var til stede for å introdusere den nye dokumentarserien, og under talen la hun ikke skjul på at morsrollen kan være krevende - selv for h
DB170430 And for the Blue and Gold.
DA170428 Den romantiske « Busted And Blue » midtveis er den eneste sangen der Damon Albarn selv er midtpunktet på det femte albumet til Gorillaz.
DB170426 « Little Boy Blue » føyer seg inn i rekken av tv-serier som tar for seg virkelige hendelser.
DB170426 PÅ TV : Sonny Beyga spiller Rhys Jones, mens Sinead Keenan har rollen som moren hans Melanie, i tv-serien « Little Boy Blue ».
DB170426 Mannen bak « Little Boy Blue » er den Bafta-vinnende produsenten Kwado Dajan.
DB170426 Det meningsløse drapet som sjokkerte England, er utgangspunktet for ITVs tv-drama « Little Boy Blue », som hadde premiere i England i går.
DA170425 Vi vet vi er i gode hender så fort den lille sjarmklumpen Baby Groot ( fortsatt stemmelagt av Vin Diesel ) danser bekymringsløst til tonene av ELOs « Mr Blue Sky », mens resten av gjengen kjemper mot et gigantisk tentakelmonster i bakgrunnen.
DB170423 Tiago Machado ( Katusha-Alpecin ), Anthony Perez og Stéphane Rossetto ( begge Cofidis ), Mekseb Debesay ( Dimension Data ), Bart De Clercq ( Lotto Soudal ), Nick Van Der Lijke ( Roompot ), Fabien Grellier ( Direct Energie ) og Aaron Gate ( Aqua Blue ) utgjorde dagens brudd, og de åtte fikk tidlig en stor luke.
DB170420 PS : Kun to ryttere fra Aqua Blue fullførte onsdagens ritt.
DB170420 Oppi den tunge sitausjonen han har havnet i, er han i hvert fall svært fornøyd med måten Aqua Blue har taklet probleme hans på : ¶
DB170420 Aqua Blue Sport har også blitt invitert til Vuelta a Espana i august.
DB170420 - Jeg kunne ikke ha vært på et bedre lag enn Aqua Blue .
SA170419 Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins 5-4 ( 2-0, 1-2, 2-2 ), sammenlagt 1-3.
BT170419 Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins 5-4 ( 2-0, 1-2, 2-2 ), sammenlagt 1-3.
AP170419 Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins 5-4 ( 2-0, 1-2, 2-2 ), sammenlagt 1-3.
SA170417 Det ble litt av en kveld for Columbus Blue Jackets-spilleren Zach Werenski.
SA170417 Columbus Blue Jackets-trener John Tortorella hyllet Werenski etter kampen.
SA170417 Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins 4-5 e.f. ( 3-1, 0-2, 1-1, 0-1 ), sammenlagt 0-3.
DB170417 Det absolutt største firmaet er Global Blue , men det kan også være andre som er aktuelle i den butikken du handler i.
BT170417 Det ble litt av en kveld for Columbus Blue Jackets-spilleren Zach Werenski.
BT170417 Columbus Blue Jackets-trener John Tortorella hyllet Werenski etter kampen.
BT170417 Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins 4-5 e.f. ( 3-1, 0-2, 1-1, 0-1 ), sammenlagt 0-3.
AP170417 Det ble litt av en kveld for Columbus Blue Jackets-spilleren Zach Werenski.
AP170417 Columbus Blue Jackets-trener John Tortorella hyllet Werenski etter kampen.
AP170417 Columbus Blue Jackets - Pittsburgh Penguins 4-5 e.f. ( 3-1, 0-2, 1-1, 0-1 ), sammenlagt 0-3.
DB170416 Det sier ansvarlig redaktør Karl Brauer i Kelley Blue Book ( KBB ), et stort amerikansk verdivurderingsselskap, til NY Times.
AP170416https://www.aftenposten.no/osloby/Dette-kan-Oslo-lare-av-smarte-London-618203b.html Stavanger-selskapet var en av oppstartsbedriftene som ble valgt ut til å delta i EDF Energy Blue Lab Challenge som leverandør innen Connected Homes.
AP170416 Stavanger-selskapet var en av oppstartsbedriftene som ble valgt ut til å delta i EDF Energy Blue Lab Challenge som leverandør innen Connected Homes.
VG170415 6 CAYMAN BEE ¶ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 7 Chanto Blue Star ¶
DB170414 43-åringen, som ikke er navngitt, fulgte Penguins' playoffkamp mot Columbus Blue Jackets onsdag kveld, da han havnet i klammeri med en 25-åring i bilverkstedet sitt rundt ni på kvelden.
DA170411 Knut Borge var kind of blue .
DB170409 Men, vi kan ikke avrunde disse bokstavene - forsøksvis kledd i Kind of Blue - uten å nevne Miles Davis i Molde fra 1984.
DB170405 Blue . pic.twitter.com/Z95c4PK8uT ¶
DB170405 Det er kyss, forlovelsesringer og bilder av datteren Blue Ivy som kysser divadronningens voksende mage.
DB170405 De vordende foreldrene, som giftet seg i april 2008, har fra før av datteren Blue Ivy ( 5 ) sammen.
VG170404 « Tangled Up In Blue » : Første halvdel av denne, med Dylan bak mikrofonen på midten av scenen, har kveldens så langt mest spenstige fraseringer.
DA170404 « Tangled Up In Blue » tok vare på akkordskiftene fra 1975, men melodien påkalte entusiastisk munterhet i salen, ettersom folk bare sakte, men sikkert fant ut hvilken sang det var.
VG170331 SpaceX-konkurrenten Blue Origin, styrt av Amazon-grunnlegger Jeff Bezos, har også klart å lande første trinn av en rakett tidligere. | 55 år og utgått på dato ?
SA170331 SpaceX-konkurrenten Blue Origin, styrt av Amazon-grunnlegger Jeff Bezos, har også klart å lande første trinn av en rakett tidligere. ( ©NTB ) ¶
DA170331 Dylan forteller om da han ble invitert hjem til Frank Sinatra i forbindelse med hyllestkonserten på 80-årsdagen til « Ol' Blue Eyes ».
DA170331 Åpningssporet « Blue Evening » er selvsagt « Blå kveill », åpningssporet på Tove Karoline Knutsens stilskapende plate ved samme navn fra 1980.
AP170331 SpaceX-konkurrenten Blue Origin, styrt av Amazon-grunnlegger Jeff Bezos, har også klart å lande første trinn av en rakett tidligere.
AA170331 SpaceX-konkurrenten Blue Origin, styrt av Amazon-grunnlegger Jeff Bezos, har også klart å lande første trinn av en rakett tidligere. ( ©NTB ) ¶
DN170330https://www.dn.no/nyheter/2017/03/30/2132/Luftfart/skjebnedag-for-brukt-spacex-rakett Amazon-gründer Jeff Bezos' romselskap, Blue Origin, har ifølge The Verge både landet og skutt opp en « brukt » rakett flere ganger, men satser litt annerledes enn SpaceX.
DN170330 Amazon-gründer Jeff Bezos' romselskap, Blue Origin, har ifølge The Verge både landet og skutt opp en « brukt » rakett flere ganger, men satser litt annerledes enn SpaceX.
VG170329 Nattens NHL-resultater : Boston Bruins - Nashville Predators 4-1, Carolina Hurricanes - Detroit Red Wings 4-1, Columbus Blue Jackets - Buffalo Sabres 3-1, New Jersey Devils - Winnipeg Jets 3-4, Philadelphia Flyers - Ottawa Senators 3-2, Montreal Canadiens - Dallas Stars 4-1, Toronto Maple Leafs - Florida Panthers 3-2, Minnesota Wild - Washington Capitals 4-5, Edmonton O
DB170329 ij Shalunov ( Gazprom-Rusvelo ), Ben Perry ( Israel Cycling Academy ), Pim Lightart ( Roompot ), Brian Van Goethem ( Sport Vlaanderen-Baloise ), Alex Kirsch ( Veranclassic Aqua Protect ), Lawrence Naesen ( Veranclassic Aqua Protect ), Mark McNally ( Wanty-Groupe Gobert ) og Connor Dunne ( Aqua Blue Sport ).
DB170328 Han hadde opprinnelig med seg Connor Dunne ( Team Aqua Blue ), Kenny De Ketele ( Sport Vlaanderen-Baloise ), Brice Feillu ( Fortuneo Vital Concept ), Aviv Yechezkel ( Israel Cycling Academy ), Jimmy Duquennoy ( Veranclassic Aqua Protect ) og Matthias Vandewalle.
AA170326 Bryllup : « Blue Mood » av Andreas Harald Bjørge, bronse ( Oslo ).
DB170325 ( Fra boka The Electric Blue Cafe.
DB170324 endless blue 💙 #GrandCayman #islandlife #travelbug ¶
DB170323 Kate var til stede for å introdusere den nye dokumentarserien « Out of the Blue », som dykker ned i den psykiske helsen til nybakte foreldre.
SA170322 I Blue Planet sin rapport « Marin overvåkning Rogaland 2015-2016 » ser vi en tydelig negativ trend i oksygeninnhold i bunnvann ved « målestasjon L » i Jøsenfjorden, der kvaliteten faller jevnt og trutt fra klasse II - « god » i april 2014, til klasse IV - « dårlig » i september 2016.
SA170322 mars forsøker Trine Danielsen i Blue Planet å motbevise dette og argumentere for at Lysefjorden er godt egnet til lakseoppdrett.
DA170321 - Fra og med syttitallet sluttet Demokratene å være et parti av og for arbeiderklassen og den lavere middelklassen, de vi i USA kaller « blue collar workers ».
VG170317 Kontrollsenteret : Flere av offiserene som er dømt, jobbet ombord på skipet USS Blue Ridge.
DB170316 TV-STJERNE : Darlene Vogel ( nr to f.v ) i tv-serien « Pacific Blue ».
DB170316 Nå har hun også møtt Darlene Vogel kjent fra Pacific Blue .
DB170316 - Hun var med i « Pacific Blue » !
DB170316 ( Dagbladet ) : Den populære TV-serien, « Pacific Blue », ble sendt fra 1996 til 2000, og handlet om den dramatiske hverdagen til sykkelpolitiet i Santa Monica i California.
VG170315 Pirelli Cinturato P7 Blue , 8,7 poeng. 6.
SA170315 Nokian har høyest score med sitt Hakka Blue 2-dekk, knepent foran Continental Premium Contact 5, mens Michelin Primacy kommer på tredjeplass.
SA170315 Nokian Hakka Blue 2 - 9,2 poengi ¶
DB170315 Adam Blythe ( Aqua Blue Sport ) ble nummer to.
DB170315 Testvinner : Nokian Hakka Blue 2 stakk av med seieren.
DB170315 Nokian Hakka Blue 2 ¶ 2.
DB170315 Det er først når poengene for disse kategoriene er lagt sammen at Nokian Hakka Blue 2 blir stående som den endelige vinneren.
DA170315 Radisson Blue , ski in/ski out-hytter, leiligheter og komplekser fra 150 kroner per natt opp til norske priser.
BT170315 Nokian har høyest score med sitt Hakka Blue 2-dekk, knepent foran Continental Premium Contact 5, mens Michelin Primacy kommer på tredjeplass.
BT170315 Nokian Hakka Blue 2 - 9,2 poeng ¶
AP170315https://www.aftenposten.no/bil/Sommerdekktest-Dyrt-a-velge-billig-9950b.html Nokian har høyest score med sitt Hakka Blue 2-dekk, knepent foran Continental Premium Contact 5, mens Michelin Primacy kommer på tredjeplass.
AP170315https://www.aftenposten.no/bil/Sommerdekktest-Dyrt-a-velge-billig-9950b.html Nokian Hakka Blue 2 - 9,2 poeng ¶
AP170315 Nokian har høyest score med sitt Hakka Blue 2-dekk, knepent foran Continental Premium Contact 5, mens Michelin Primacy kommer på tredjeplass.
AP170315 Nokian Hakka Blue 2 - 9,2 poeng ¶
DB170311 Video : Blue Star Line ¶
DA170311 « In Dreams » hadde vært brukt med sterk effekt i David Lynch-filmen « Blue Velvet », han hadde ny platekontrakt og spilte inn sine gamle sanger om igjen.
AP170311 - Ja, det virker som om du har sett David Lynch, med Twin Peaks, Blue velvet og mer ?
VG170310 Fem sandwichsjapper du skulle ønske du spiste lunsj på nå ¶ Blue Hole, Jamaica ¶
VG170310 En tjue minutters biltur opp fjellene fra byen Ocho Rios i Jamaica ligger fossefallet Blue Hole.
AA170310 Det er heller ikke klart når hun kommer til å forlate presidentpalasset Blue House.
DA170308 Hvem ga i 1971 ut albumet « Blue » ? 3.
VG170307 Det er bare to poeng opp til Pittsburgh Penguins og Columbus Blue Jackets i kampen om 2. plassen i divisjonen.
VG170305 Espen Shampo Knutsen spilte 207 for Mighty Ducks of Anaheim og Columbus Blue Jackets.
VG170304 Nov 12, 2016 ; New York, NY, USA ; Tyron Woodley ( red gloves ) fights against Stephen Thompson ( blue gloves ) in their welterweight title bout during UFC 205 at Madison Square Garden.
DB170303 Også kampen før det, mot Columbus Blue Jackets, endte med tap.
DB170303 Avslutningen, Blue Stilton med rugknekkebrød, kvedepure og kandiserte pekannøtter, var det ingen ting å si på. -  Trygt, klassisk og tradisjonelt, men det gjør det ikke noe dårligere, sa Robinson.
DB170303 Björn Skifs' spilte i bandet Blue Swede på 70-tallet, og deres coverversjon av B.J Thomas-låten « « Hooked On A Feeling » gikk til topps på den amerikanske Billboard-listen i 1974.
DA170303 « Bleeding Out Into The Blue » er enda et sånt glansnummer produksjonsmessig, med uklare grenser mellom vellyd og støy.
DA170302 « Elle » bygger på romanen « Oh... » av Philippe Djian, en Louis-Ferdinand Céline-inspirert forfatter med en gjennomfilamtisert bibliografi, ikke minst kjent for romanen som filmen « Betty Blue - 37°2 grader om morgen » bygger på.
VG170301 Colombus Blue Jackets og Pittsburgh Penguins følger på de neste plassene med 84 poeng hver, mens Mats Zuccarello og New York Rangers innehar fjerdeplassen med 82 poeng.
DB170301 Han ankommer Ardennene med sitt Aqua Blue Sport, som kaptein - og trolig med navn som Stefan Denifl og Calvin Watson rundt seg.
DB170301 - Jeg har en toårskontrakt med Aqua Blue Sport og målet er å vinne noen ritt i løpet av den perioden, varsler Nordhaug.
VG170227 VANT : Columbus Blue Jackets' Alexander Wennberg feirer etter en scoring i andre periode.
VG170227 Rick Nash utlignet tre minutter senere for hjemmelaget, men med et mål av bortelagets Cam Atkinson ble stillingen 2 - 1 til Blue Jackets til pause.
VG170227 I andre periode økte Blue Jackets ledelsen til 3 - 1 med Alexander Wennbergs andre scoring for kvelden.
VG170227 Det første målet ble satt av Blue Jackets' Alexander Wennberg etter bare ett minutt og to sekunder.
VG170227 ( New York Rangers - Columbus Blue Jackets 2-5 ) Mats Zuccarello & co. gikk på et solid tap på hjemmebane.
SA170227 Rick Nash utlignet tre minutter senere for hjemmelaget, men med et mål av bortelagets Cam Atkinson ble stillingen 2 - 1 til Blue Jackets til pause.
SA170227 New York Rangers gikk på et solid tap på hjemmebane mot Columbus Blue Jackets.
SA170227 I andre periode økte Blue Jackets ledelsen til 3 - 1 med Alexander Wennbergs andre scoring for kvelden.
SA170227 Det første målet ble satt av Blue Jackets' Alexander Wennberg etter bare 1 minutt og to sekunder.
AP170227 Rick Nash utlignet tre minutter senere for hjemmelaget, men med et mål av bortelagets Cam Atkinson ble stillingen 2 - 1 til Blue Jackets til pause.
AP170227 New York Rangers gikk på et solid tap på hjemmebane mot Columbus Blue Jackets.
AP170227 I andre periode økte Blue Jackets ledelsen til 3 - 1 med Alexander Wennbergs andre scoring for kvelden.
AP170227 Det første målet ble satt av Blue Jackets' Alexander Wennberg etter bare 1 minutt og to sekunder.
VG170226 New York Rangers spiller hjemme i Madison Square Garden mot Columbus Blue Jackets klokken 23.00 søndag norsk tid.
DA170226 Los Angeles Kings - Anaheim Ducks 4-1, Columbus Blue Jackets - New York Islanders 7-0, Nashville Predators - Washington Capitals 5-2, New Jersey Devils - New York Rangers 3-4 e.f.
DB170225 Duoen fikk etter hvert med seg Preben van Hecke ( Sport-Vlaandern ), Mike Teunissen ( Team Sunweb ), Leigh Howard ( Aqua Blue Sport ) og Brian van Goethem ( Roompot ).
VG170224 Paret har fra før av datteren Blue Ivy ( 5 ).
DA170224 Det gjelder også nevnte « Baby Blue », som man fint kan forestille seg som en ny livefavoritt med Highasakite, men den er også inn til beinet Thomas Dybdahlsk der den svever inn over americanaland og treffer sjangeren perfekt ut fra et innovativt ståsted.
DA170224 Deres felles komposisjon « Baby Blue » er en tilstand man kunne ønske ville vare evig, var det ikke for hele albumet glitrer av gullfarget fløyel det også.
VG170223 Beyoncé og Jay Z har datteren Blue Ivy på fem år og venter nå tre barn. tre har også Céline, som har 16-årige René - Charles Angélil i tillegg til tvillingsønnene Eddy og Nelson Angélil på seks år.
DB170223 Hun huskes kanskje best for sin innsats i « Blue Velvet » og « Crime of the Century », ¶
DB170223 DEN GANG DA : En ung og lovende Isabella Rossellini spilte i 1986 i « Blue Velvet », som i dag er å regne som en kultfilm.
DB170222 Trolig en referanse til 35-åringens eldste datter, Blue Ivy ( 5 ).
DB170222 På første rad under NBA All Star-kampen satt hun med familien, ektemannen Jay Z og dattera Blue Ivy ( 5 ), i Gucci fra topp til tå.
DB170222 Jay Z, dattera Blue Ivy og Beyoncé var alle ikledd svindyre plagg.
DA170221 Maleriet « And then, and then, and then, and then/Original Blue » er fra 2006.
DA170220 New York Rangers - Washington Capitals 2-1, Pittsburgh Penguins - Detroit Red Wings 2-5, Ottawa Senators - Winnipeg Jets 2-3, Buffalo Sabres - Chicago Blackhawks 1-5, Columbus Blue Jackets - Nashville Predators 3-4, New York Islanders - New Jersey Devils 6-4, Carolina Hurricanes - Toronto Maple Leafs 0-4, Colorado Avalanche - Tampa Bay Lightning 2-3 e.f.
DB170219 Lasse Norman Hansen ( Aqua Blue Sports ) ¶ 9.
DB170219 « My president is black, my Lambo's blue
DB170219 My president is black, my Lambo's blue
DB170217 I bruddet satt Tanel Kangert ( Astana Pro Team ), Axel Domont ( AG2R ), Stefan Küng ( BMC Racing ), Stefan Denifl ( Aqua Blue Sport ), Bob Jungels ( Quick Step-Floors ), Mike Teunissen ( Team Sunweb ), Fabien Doubey ( Wanty-Groupe Gobert ), Daniel Eaton ( United Healthcare ), Anass Ait El Abdia ( UAE Abu Dhabi ).
DB170217 Trolig en referanse til 35-åringens eldste datter, Blue Ivy ( 5 ).
DB170217 STOLT FAMILIE : Tina Knowles, Jay-Z og Blue Ivy jublet stolt da Beyoncé sto på scenen.
DB170217 I likhet med sin verdensberømte mor fikk også Blue Ivy en god porsjon oppmerksomhet under Grammy-utdelingen natt til mandag. 5-åringen var ikledd en knallrosa dress, som skal ha vært en hyllest til avdøde Prince, og jublet stolt da mora tok imot prisene for « beste musikkvideo » og « beste samtidsalbum ».
DA170217 « Notes Of Blue » ¶
DA170217 « Notes Of Blue » er, som tittelen antyder, mer blues enn countryrock.
AA170217 En annen stor trøndersk gitarist Hans Bollandsås, gjør comeback med sitt band på 1990-tallet Jumpin Jerry & The Blue Healers på Bluesklubben lørdag.
DB170215 Og, øyeblikkene kan være fra det første møtet med en kinosal på Søndre vakre Samfund der vi så Zorro, eller det kan være fra en rykende cowboyfilm og etter hvert oppover via Gjøkeredet, Soldier Blue , Life of Brian, Olsenbanden, Gudfadern, Trainspotting & co.
VG170214 | Rangers snudde kampen mot Blue Jackets ¶
VG170214 New York-laget kom til Ohio med fem strake seire bak seg, men også med to tap av tre mulige tidligere i sesongen mot Columbus Blue Jackets friskt i minnet.
VG170214 JEVN KAMP : Columbus Blue Jackets' forsøker å få pucken i nettet etter en redning fra Rangers-målvakt Antti Raanta ( 32 ) i andre periode.
VG170214 Det ble også sluttresultatet, og Rangers er dermed à jour med Blue Jackets på tabellen.
VG170214 ( Columbus Blue Jackets - New York Rangers 2-3 ) Mats Zuccarello & co. lå under, men hentet hjem 3-2-seier mot Blue Jackets.
VG170214 lå under, men hentet hjem 3-2-seier mot Blue Jackets.
VG170214 Blue Jackets, ved Brandon Dubinsky, tok ledelsen drøyt åtte minutter ut i kampen, og scoringen ble periodens eneste.
SA170214 Danske Lasse Normann Hansen ( Aqua Blue Sport ) ble nummer fire.
DB170214 I tillegg er Jean-Pierre Drucker ( BMC Racing ), Sondre Holst Enger ( Ag2r ), Sacha Modolo ( UAE Abu Dhabi ), Adam Blythe ( Aqua Blue Sport ), Sonny Colbrelli ( Bahrain Merida ), Jakub Marezcko ( Willier Triestina ) og Asbjørn Kragh Andersen ( Delko Marseille ) på plass.
DB170214 De fem i bruddet var Larry Warbasse ( Team Aqua Blue Sport ), Aimé De Gendt ( Sport Vlaanderen-Baloise ), Alan Marangoni ( Nippo-Vini Fantini ), Guiseppe Fonzi ( Willier Triestina ) og Christophe Masson ( WB Veranclassic Aqua Protect ).
DA170214 | Rangers snudde kampen mot Blue Jackets ¶
DA170214 New York-laget kom til Ohio med fem strake seire bak seg, men også med to tap av tre mulige tidligere i sesongen mot Columbus Blue Jackets friskt i minnet.
DA170214 New York Rangers' Mats Zuccarello utfordrer Columbus Blue Jackets' Ryan Murray mandag kveld, uten at det ble scoring av det.
DA170214 Mats Zuccarello og New York Rangers lå under, men hentet hjem 3-2-seier mot Columbus Blue Jackets.
DA170214 Følg Dagsavisen på Facebook og Twitter ! Blue Jackets, ved Brandon Dubinsky, tok ledelsen drøyt åtte minutter ut i kampen, og scoringen ble periodens eneste.
DA170214 Det ble også sluttresultatet, og Rangers er dermed à jour med Blue Jackets på tabellen.
BT170214 « The Blue Lagoon » sier niks om kjærlighet og for mye om hva folk er villige til å bruke penger på.
BT170214 Hold deg unna : The Blue Lagoon ( C More ) ¶
AP170214 Danske Lasse Normann Hansen ( Aqua Blue Sport ) ble nummer fire.
VG170213 I salen satt også ektemannen Jay Z sammen med deres fem år gamle datter Blue Ivy, som hadde på seg rosa dress til ære for avdøde Prince.
VG170213 FAMILIEN : Søsteren Solange Knowles, ektemannen Jay Z og datteren Blue Ivy fulgte spent med da Beyoncé sto på scenen.
DB170213 Popstjernen fremførte både « Love Drought » og « Sandcastles », mens ektemannen Jay Z og datteren Ivy Blue ( 5 ), kledd opp i en knallrosa dress til ære for avdøde Prince, stolt fulgte med fra salen.
DA170213 I løpet av året regner man også med å ferdigstille The blue trail, som går i litt lavere fjell langs kysten, med en duft av hav, samt The Green Trail, som går gjennom det litt grønnere og frodigere, skogskledde lavlandet.
AA170213 Han er blitt nominert til Grammy-pris en rekke ganger, og vant i 1998 for albumet « Blue Moon Swamp ».
SA170210 Boston Bruins - San Jose Sharks 6 - 3, Buffalo Sabres - Anaheim Ducks 2 - 5, Columbus Blue Jackets - Vancouver Canucks 0 - 3, New York Rangers - Nashville Predators 4 - 3, Philadelphia Flyers - New York Islanders 1 - 3, Washington Capitals - Detroit Red Wings 6 - 3, Florida Panthers - Los Angeles Kings 3 - 6, Ottawa Senators - Dallas Stars 3 - 2, Toronto Maple Leafs - St.
DB170210 Video : Blue Star Line ¶
DA170210 Boston Bruins - San Jose Sharks 6-3, Buffalo Sabres - Anaheim Ducks 2-5, Columbus Blue Jackets - Vancouver Canucks 0-3, New York Rangers - Nashville Predators 4-3, Philadelphia Flyers - New York Islanders 1-3, Washington Capitals - Detroit Red Wings 6-3, Florida Panthers - Los Angeles Kings 3-6, Ottawa Senators - Dallas Stars 3-2, Toronto Maple Leafs - St.
AP170210 Bare « BC » - for « Blue Cap » - smiler og nikker til hasjligaens gamle sjef.
AP170210 Boston Bruins - San Jose Sharks 6 - 3, Buffalo Sabres - Anaheim Ducks 2 - 5, Columbus Blue Jackets - Vancouver Canucks 0 - 3, New York Rangers - Nashville Predators 4 - 3, Philadelphia Flyers - New York Islanders 1 - 3, Washington Capitals - Detroit Red Wings 6 - 3, Florida Panthers - Los Angeles Kings 3 - 6, Ottawa Senators - Dallas Stars 3 - 2, Toronto Maple Leafs - St.
DB170208 Countrypioneren Jimmie Rodgers' « Blue Yodel No. 9 » surrer i bakhodet.
AP170208 And then, and then,and then, and then / Original Blue, 2006 ¶ Blue Life Force, 2012 ¶
AP170208 And then, and then,and then, and then / Original Blue , 2006 ¶
SA170207 Antallet fisk, sjøfugl, hval og andre havlevende dyr er blitt redusert med hele 49 prosent fra 1970 til 2012 ifølge WWFs Living Blue Planet Rapport fra 2015.
DN170207 I analysen anslår analytikerne Hydro-verdsettelsen til 70 kroner i et « blue sky»-scenario, hvor det forutsettes at kinesiske myndigheter implementerer en aluminiumsproduksjonsreform for å bedre luftforurensingen i landet, fremgår det av analysen.
VG170206 Det er selskapet Blue Aerospace som går rettens vei fordi det mener det urettmessig tapte anbudet om å levere nye traktorer til Forsvaret, skriver Klassekampen.
VG170206 - Som det eneste kvalifiserte tilbudet skulle vi ha vunnet, og derfor saksøker vi dem for å dekke den fortjenesten vi mener vi ville hatt, sier Morten Åsli, som representerer Blue i Skandinavia.
VG170206 Blue Aerospace mener dette er i strid med forhandlingsforbudet etter forskrift om offentlige anskaffelser.
DB170206 Ostene som er så gode at du ikke skulle tro de er norske ¶ Blue Castello kommer i en liten partypakke, med fem små oster rullet i ulike smaker.
AP170206 Selskapet Blue Aerospace som går rettens vei fordi det mener det urettmessig tapte anbudet om å levere nye traktorer til Forsvaret, skriver Klassekampen.
AP170206 - Som det eneste kvalifiserte tilbudet skulle vi ha vunnet, og derfor saksøker vi dem for å dekke den fortjenesten vi mener vi ville hatt, sier Morten Åsli, som representerer Blue i Skandinavia.
AP170206 Blue Aerospace mener dette er i strid med forhandlingsforbudet etter forskrift om offentlige anskaffelser.
AA170206 Selskapet Blue Aerospace som går rettens vei fordi det mener det urettmessig tapte anbudet om å levere nye traktorer til Forsvaret, skriver Klassekampen.
AA170206 - Som det eneste kvalifiserte tilbudet skulle vi ha vunnet, og derfor saksøker vi dem for å dekke den fortjenesten vi mener vi ville hatt, sier Morten Åsli, som representerer Blue i Skandinavia.
AA170206 Blue Aerospace mener dette er i strid med forhandlingsforbudet etter forskrift om offentlige anskaffelser.
VG170204 Kvalitativt sorterer nye « MacGyver » et sted mellom 1990-tallstullball som « Baywatch » og « Pacific Blue ».
BT170204 Hver fredag før Seahawks-kamp er « Blue Friday », og halve befolkningen går rundt i fotballdrakt.
AA170203 Og som Nor-Fishing vil Blue Fish være både nasjonal og internasjonal.
AA170203 Ny lokal messe : Leder i Norges Fiskarlagets Kjell Ingebrigtsen sammenlikner Blue Fish med Lofotfishing.
AA170203 Norges Fiskarlag er representert i Stiftelsen Nor-Fishing, men er ikke involvert i Blue Fish.
AA170203 Nordea holder konferanse ¶ Blue Fish skal ikke bare være produktmesse for fiskerinæringen og tilknyttede aktører, men også romme konferanser og debatter.
AA170203 Liv Holmefjord og kjenner til Blue Fish kun gjennom andrehåndsomtale.
AA170203 Han anser Blue Fish som lik messen Lofotfishing i Kabelvåg.
AA170203 Dessuten ønsker vi å samarbeide med Nor-Fishing, og forhåpentligvis vil de to messene ha positive effekter på hverandre, sier John Breivik som er en av initiativtakerne til Blue Fish.
AA170203 Både Pelagisk arena og næringsklyngen Blue Legasea er invitert til å holde sine konferanser under messen.
AA170203 Allerede i august arrangeres fiskerimessen Blue Fish i Ålesund.
AA170203 - Men vi kommer ikke til å konkurrere med Nor-Fishing om kundene, ettersom Blue Fish arrangeres motsatt år av trondheimsmessen.
AA170203 - Jeg ser at det vektlegges at Blue Fish ikke skal være en konkurrent til Nor-Fishing, og dersom et samarbeid er ønskelig, diskuterer vi gjerne det, sier Holmefjord.
DB170202 Stjerneparet, som giftet seg i april 2008, har fra før av datteren Blue Ivy ( 5 ) sammen.
AP170202 - Folk vil betale det bacon koster fordi de elsker det, sier Brooks Reynolds som arrangerer Blue Ribbon Bacon Festival i Iowa til Associated Press.
DB170201 Gruppa besto av Mark Christian ( Aqua Blue Sports ), Peter Williams ( One Pro Cycling ), Simone Andreetta ( Bardiani ), Yousef Mohamed Mirza ( UAE Abu Dhabi ) og Jean-Pierre Drucker ( BMC Racing ).
DB170201 ¶ TAP : Columbus Blue Jackets vant 6-4 mot New York Rangers i New York, til tross for en fenomenal innhenting av Rangers i tredje periode.
DB170201 Columbus Blue Jackets vant 6-4 mot New York Rangers i New York, til tross for en fenomenal innhenting av Rangers i tredje periode.
DB170201 Video : Blue Star Line ¶
DB170201 Og i høst svirret det rykter om at duoen ønsket å adoptere et søsken til Blue Ivy.
DB170201 Det vordende paret, som giftet seg i april 2008, har fra før av datteren Blue Ivy ( 5 ) sammen.
DB170201 BLIR STORESØSTER : Under fjorårets MTV Video Music Awards tok Beyoncé med seg datteren Ivy Blue på den røde løperen.
DB170201 - De har alltid hatt planer om å ha mer enn ett barn, og de ønsker ikke en stor aldersforskjell mellom Blue Ivy og barnet.
DB170131 Tidlig på etappen fikk et brudd bestående av Daniel Pearson ( Aqua Blue Sport ), Nicola Beam ( Bardiani ), Silvan Dillier ( BMC Racing ), Thomas Stewart ( One Pro Cycling ) og Matteo Bono ( UAE Abu Dhabi ) lov til å gå.
DB170131 Fin debut for Aqua Blue
DB170131 Adam Blythe ( Aqua Blue Sport ) ¶
DB170125 Årets tema er, passende nok, « White Space - Blue Future » ( Hvitt rom - blå framtid ).
DB170125 « Blue Valentine»-stjerna har oppdratt dattera Matilda alene, og i intervjuet forteller hun at hun ikke har tenkt tanken på å finne noen å dele ansvaret med.
DB170117 Charterreiser : Priseksempler : TUI - en uke på Blue Star Atlantica Akti Zeus i Amoudara fra kroner 9500 for to personer, fly fra Bergen i mai.
SA170116 Skytingen skjedde utenfor nattklubben Blue Parrot, som var vertskap for et arrangement som en del av elektronikafestivalen BPM.
DB170116 UTESTEDET : The Blue Parrot nattklubb i Playa del Carmen, Mexico.
DB170116 Shots were fired at Blue Parrot while we were in the building.
DB170116 Shooting at Blue Parrot during elrow.
DB170116 Shooting at Blue Parrot during BPM.
DB170116 Ifølge avisa Mirror skal en bevæpnet mann ha avfyrt skudd gjennom et åpent vindu på utestedet Blue Parrot, før andre det skal ha oppstått en annen skyteepisode på en avslutningsfest på utestedet The Jungle.
DB170116 Club shooting at Blue Parrot ¶ - g e n n 💿 ( @g_livesfordance ) January 16, 2017 ¶
DB170116 Blant dem som var til stede på utestedet The Blue Parrot, var norske Jørgen Wold.
DB170116 Shots were fired at Blue Parrot while we were in the building.
DB170116 Shooting at Blue Parrot during elrow.
DB170116 Shooting at Blue Parrot during BPM.
DB170116 Ifølge avisa Mirror skal en bevæpnet mann ha avfyrt skudd gjennom et åpent vindu på utestedet Blue Parrot, før andre det skal ha oppstått en annen skyteepisode på en avslutningsfest på utestedet The Jungle.
DB170116 Festen på The Blue Parrot ble organisert av den London-baserte arrangøren Elrow.
DB170116 Club shooting at Blue Parrot ¶ - g e n n 💿 ( @g_livesfordance ) January 16, 2017 ¶
DB170116 I 2007 ble han tildelt pris på filmfestivalen i Gøteborg for sin kortfilm « Lucky Blue ».
AP170113https://www.aftenposten.no/verden/Tea-Party-bevegelsen-la-grunnlaget-for-Donald-Trump-Na-vil-motstanderne-hans-bruke-den-samme-taktikken-for-a-bekjempe-ham-612754b.html Stemningen er smått amper inne på møterommet på handelskammeret i Blue Ridge, like utenfor Kansas City i delstaten Missouri.
AP170113https://www.aftenposten.no/verden/Tea-Party-bevegelsen-la-grunnlaget-for-Donald-Trump-Na-vil-motstanderne-hans-bruke-den-samme-taktikken-for-a-bekjempe-ham-612754b.html Møtet med senator Blunts ubekvemme assistent i Blue Ridge er første gang Indivisible-gruppen i Kansas City omgjør håndbokens råd til handling.
AP170113https://www.aftenposten.no/verden/Tea-Party-bevegelsen-la-grunnlaget-for-Donald-Trump-Na-vil-motstanderne-hans-bruke-den-samme-taktikken-for-a-bekjempe-ham-612754b.html - Alle politikere er opptatt av å bli gjenvalgt, derfor er det viktig at man henvender seg direkte til den representanten og de senatorene som sogner til det området man bor i, sier Indivisible-medlemmet Hillary Shields ( 32 ), som har organisert dagens protest i Blue Ridge.
AP170113 Stemningen er smått amper inne på møterommet på handelskammeret i Blue Ridge, like utenfor Kansas City i delstaten Missouri.
AP170113 Møtet med senator Blunts ubekvemme assistent i Blue Ridge er første gang Indivisible-gruppen i Kansas City omgjør håndbokens råd til handling.
AP170113 - Alle politikere er opptatt av å bli gjenvalgt, derfor er det viktig at man henvender seg direkte til den representanten og de senatorene som sogner til det området man bor i, sier Indivisible-medlemmet Hillary Shields ( 32 ), som har organisert dagens protest i Blue Ridge.
DN170109 Her er Audi Q8 i fargen Bombay blue .
DB170109 Vil du ha diesel, kan du velge i mellom to Blue HDI-dieselmotorer på 75 og 100 hestekrefter.
SA170108 Noen minutter før pausen rakk likevel Scott Hartnell å legge på til 3-1 for Blue Jackets.
SA170108 Etter at rekordjakten mislyktes på målstreken, har Blue Jackets sluppet inn hele ti mål på to kamper. Washington Capitals vant 5-0 i torsdagens kamp.
SA170108 Columbus Blue Jackets står med to strake tap etter at seiersrekken stoppet på 16 kamper tidligere i uken.
SA170108 Columbus Blue Jackets ledet i over 50 minutter hjemme mot New York Rangers.
DB170108 Først økte Lukas Sedlak til 4-1 for Blue Jackets, men så begynte opphentingen.
DB170108 ¶ SLUTTSPURT AV RANGERS : Columbus Blue Jackets ledet i over 50 minutter hjemme mot New York Rangers.
DB170108 Noen minutter før pausen rakk likevel Scott Hartnell å legge på til 3-1 for Blue Jackets.
DB170108 Etter at rekordjakten mislyktes på målstreken, har Blue Jackets sluppet inn hele ti mål på to kamper.
DB170108 Columbus Blue Jackets står med to strake tap etter at seiersrekken stoppet på 16 kamper tidligere i uken.
DB170108 Columbus Blue Jackets ledet i over 50 minutter hjemme mot New York Rangers.
AP170108 Noen minutter før pausen rakk likevel Scott Hartnell å legge på til 3-1 for Blue Jackets.
AP170108 Etter at rekordjakten mislyktes på målstreken, har Blue Jackets sluppet inn hele ti mål på to kamper. Washington Capitals vant 5-0 i torsdagens kamp.
AP170108 Columbus Blue Jackets står med to strake tap etter at seiersrekken stoppet på 16 kamper tidligere i uken.
AP170108 Columbus Blue Jackets ledet i over 50 minutter hjemme mot New York Rangers.
DA170103 Supplyskip fra Blue Ship Invest og Island Offshore i opplag i Ulsteinvik.
BT170102 En blank løgn om at Knights selskap, som da het Blue Ribbon, hadde kontor på østkysten ble slukt med agn og søkke.
BT170102 En blank løgn om at Knights selskap, som da het Blue Ribbon, hadde kontor på østkysten ble slukt med agn og søkke.
SA170101 I 2015 skrev VG at de eneste nordmennene som tidligere har møtt hverandre i NHL er Patrick Thoresen og Ole-Kristian Tollefsen, som spilte for henholdsvis Edmonton Oilers og Columbus Blue Jackets.
BT170101 New York Rangers spilte mot Columbus Blue Jackets i Ohio sist fredag.
BT170101 I 2015 skrev VG at de eneste nordmennene som tidligere har møtt hverandre i NHL er Patrick Thoresen og Ole-Kristian Tollefsen, som spilte for henholdsvis Edmonton Oilers og Columbus Blue Jackets.
AP170101 I 2015 skrev VG at de eneste nordmennene som tidligere har møtt hverandre i NHL er Patrick Thoresen og Ole-Kristian Tollefsen, som spilte for henholdsvis Edmonton Oilers og Columbus Blue Jackets.
FV161124 New York Rangers spilte mot Columbus Blue Jackets i Ohio sist fredag.
SA161116 Neste kamp for Rangers er borte mot Columbus Blue Jackets lørdag.
AP161116 Neste kamp for Rangers er borte mot Columbus Blue Jackets lørdag.
SA161114 Lakkfargen, som er en slags logo-farge for Polestar, heter for øvrig « Rebel Blue ».
BT161114 Lakkfargen, som er en slags logo-farge for Polestar, heter for øvrig « Rebel Blue ».
AP160815https://www.aftenposten.no/reise/Stor-restaurantguide-i-New-York-109b.html i Fiori, Aldea, Andanada, Aureole, Babbo, Batard, Betony, Blue Hill, Bouley, The Breslin, Brushstroke, Café Boulud, Café China, Carbone, Casa Enrique, Casa Mono, Caviar Russe, Danny Bar Wine Bar & Kitchen, Delaware & Hudson, Del Posto, Dovetail, 15 East, Gotham Bar and Grill, Gramercy Tavern, Hakkasan, Jewel Bako, Juni, Junoon, Kaj
AP160701https://www.aftenposten.no/reise/De-fem-fineste-strendene-langs-Algarvekysten-8422b.html Stranden er en såkalt blue flag-strand og har badevakt.
SA160618 Men akkurat i EM ser Bad Boys Blue ( Dinamo Zagreb ) og Torcida Split ( Hajduk Split ), til daglig bitre fiender i den kroatiske ligaen, ut til å ha et felles mål i kampen mot toppene.
BT160618 Men akkurat i EM ser Bad Boys Blue ( Dinamo Zagreb ) og Torcida Split ( Hajduk Split ), til daglig bitre fiender i den kroatiske ligaen, ut til å ha et felles mål i kampen mot toppene.
AP160618 Men akkurat i EM ser Bad Boys Blue ( Dinamo Zagreb ) og Torcida Split ( Hajduk Split ), til daglig bitre fiender i den kroatiske ligaen, ut til å ha et felles mål i kampen mot toppene.
SA160617 Ifølge TV2 kan de skyldige ha vært en del av Dinamo Zagrebs supportergruppe Bad Blue Boys.
AP160617 Ifølge TV2 kan de skyldige ha vært en del av Dinamo Zagrebs supportergruppe Bad Blue Boys.
AP160610https://www.aftenposten.no/reise/Historietog-gjennom-USA-8470b.html Blue Water - Chicago-Port Huron/Detroit - 513 km/6t20 min.
AP160603 Luksus : Blue Sky Resort.
AP160309 I Blue Jasmin er hun eminent i rollen som en sosietetskvinne på randen av sammenbrudd.
SA160214 EGGET : En av stueveggene er malt i fargen deco blue , som gir en fin kontrast til de hvite Arne Jacobsen-stolene kjøpt i Danmark.
BT160214 EGGET : En av stueveggene er malt i fargen deco blue , som gir en fin kontrast til de hvite Arne Jacobsen-stolene kjøpt i Danmark.
AP160214 EGGET : En av stueveggene er malt i fargen deco blue , som gir en fin kontrast til de hvite Arne Jacobsen-stolene kjøpt i Danmark.
AP160214> EGGET : En av stueveggene er malt i fargen deco blue , som gir en fin kontrast til de hvite Arne Jacobsen-stolene kjøpt i Danmark.