DN171215 Grovt bedrageri , grov utroskap og grov hvitvasking.
VG171214 WR Entertainment har på sin side saksøkt Ryan Wiik for grovt bedrageri og svindel, og beskylder ham for å ha tilegnet seg nær 18 millioner aksjer på ulovlig vis.
DB171214 De groveste tilfellene i tiltalen gjelder omfattende bedrageri mot teleselskapet Telia - til en samlet verdi av 508 975 kroner - og grovt heleri på 366 900 kroner.
AP171212 Men Borge sa at han satt inne for bedrageri .
VG171208 Oslo katolske bispedømme er i Oslo tingrett dømt til en foretaksbot på 2 millioner kroner for grovt bedrageri .
DN171208 Oslo katolske bispedømme er i Oslo tingrett dømt til en foretaksbot på 2 millioner kroner for grovt bedrageri .
DB171208 Oslo katolske bispedømme er i Oslo tingrett dømt til en foretaksbot på 2 millioner kroner for grovt bedrageri .
DA171208 En tidligere daglig leder, som var tiltalt for grovt bedrageri , frifinnes.
DN171206 I tillegg til tiltalen for grovt bedrageri og grov utroskap, mener Økokrim at Jan Ingolf Kristiansen har unndratt minst 15 millioner kroner fra beskatning i Norge.
DB171205 Saken gjelder grov korrupsjon og grovt bedrageri der de to spillerne gikk inn en avtale med en tredjeperson i den hensikt å bidra til at sine respektive lag skulle tape kampen i samme serierunde i 2012.
DB171205 Fotballspillerne ble i lagmannsretten dømt til 14 måneders fengsel for grov korrupsjon og grovt bedrageri .
DB171205 De skriver at de vil bli siktet for blant annet « alvorlig personfarlig kriminalitet » og forskjellig form for bedrageri .
DN171204 Abrahamsen og faren er tiltalt for grovt bedrageri og grov utroskap for å ha rundlurt investorer til å kjøpe aksjer i et dansk-registrert selskap, Johnsen Oil, basert på kunstig oppblåste verdier.
DB171202 Minst sju personer har blitt dømt for bedrageri eller forsøk på bedrageri i kjølvannet av terroren i Paris.
DB171202 Minst sju personer har blitt dømt for bedrageri eller forsøk på bedrageri i kjølvannet av terroren i Paris.
AP171202 Angrep på datasystemer ¶ Bedrageri og utpressing ved bruk av IKT ¶
VG171201 WR Entertainment saksøkte Ryan Wiik for grovt bedrageri i USA i juni i år, og det var i den forbindelse at Ryan Wiiks aksjer i høst ble frosset.
DN171201 De to er tiltalt for grovt bedrageri og utroskap for å ha svindlet og forledet investorer til å investere 21 millioner kroner i aksjer i Johnsen Oil.
DN171130 - Bitcoin er en suksess bare på grunn av sitt potensial for å omgå overvåkning og skjule bedrageri .
SA171128 I forrige uke gikk rettssaken der Johansson er tiltalt for grovt bedrageri av 2,8 millioner kroner fra familien Sundt.
VG171126 Umar Farooq Zahoor ( 42 ) er etterlyst for grovt bedrageri etter den såkalte Nordea-svindelen sommeren 2010, da kontoen til en styrtrik enke ble tappet for over 60 millioner kroner.
DA171125 I Oslo tingrett sto denne uka Oslo katolske bispedømme ( OKB ) og dets tidligere økonom tiltalt for bedrageri mot staten.
VG171124 Jarland har da lagt inn et betydelig slingringsmonn i saken der bispedømmet og daglig leder er tiltalt for grovt bedrageri , ved at det er blitt søkt om statsstøtte for medlemmer det ikke kunne gjøres rede for.
VG171124 * OKB vedtok ikke millionboten de fikk i medlemssaken, og rettssaken mot bispedømmet og deres daglige leder, som er tiltalt for grovt bedrageri , startet i Oslo tingrett mandag.
DB171124 Odd Drevland, som tidligere drev som advokat, ble i august 2015 dømt til fengsel i to år og ti måneder for grovt økonomisk underslag, grovt bedrageri og dokumentforfalskning.
DA171124 Oslo katolske bispedømme og deres daglige leder, som er tiltalt for grovt bedrageri etter at de skal ha søkt om statsstøtte for personer som ikke var medlem av Oslo katolske bispedømme.
DA171124 Aktor Jarland la inn et betydelig slingringsmonn i saken der bispedømmet og daglig leder er tiltalt for grovt bedrageri ved at det er blitt søkt om statsstøtte for medlemmer det ikke kunne gjøres rede for.
DA171123 Avviser bedrageri
DN171121 Ti år etter at de begynte å samarbeide, i august 2015, innkalte Økokrim til et møte og forklarte Steen at de mente han var blitt utsatt for et bedrageri .
DN171121 Nå er Geir Jøran Wilhelmsen dømt for grovt bedrageri , grov utroskap og grov hvitvasking, og må sone 4,5 år i fengsel og betale til sammen 32 millioner kroner til bedrageriofrene.
DN171121 Wilhelmsen er dømt for grovt bedrageri og økonomisk utroskap.
DN171121 Bærumsmannen Geir Jøran Wilhelmsen er av Oslo tingrett dømt til 4,5 år i fengsel og til å betale 32 millioner kroner for grovt bedrageri og økonomisk utroskap.
DN171121 Bærumsmannen Geir Jøran Wilhelmsen ( 57 ) er av Oslo tingrett dømt for grovt bedrageri og økonomisk utroskap etter at han utga seg for å være sønn av skipsreder Wilh.
DA171120 Der står tidligere daglig leder og økonomisjef tiltalt for bedrageri , og bispedømmet er ilagt en foretaksbot på én million kroner.
DA171120 Da Oslopolitiet åpent etterforskning, siktet de bispedømmet, biskop Eidsvig og den daværende økonomen for grovt bedrageri av 50 millioner kroner.
DA171120 Biskop Bernt Eidsvig i Oslo katolske bispedømmet var lenge siktet for bedrageri , men ble ikke tiltalt i medlemsjukssaken mot kirken.
DN171117 Jisander er ifølge aktor Henric Fagher i den svenske Ekobrottsmyndigheten i Göteborg mistenkt for forsøk på grovt bedrageri , og ble forrige uke arrestert på den franske riviera.
DN171117 Tiltalen mot Rato lyder nå på bedrageri og strafferammen er på fem års fengsel.
DN171117 Det tidligere lederen for Det internasjonale pengefondet ( IMF ), Rodrigo Rato, er tiltalt for bedrageri i hjemlandet Spania.
VG171112 Dommen som fulgte kort tid etter, var for skatteunndragelser, bedrageri og forsikringssvindel, og ble av mange regnet som Putins måte å kvitte seg med en rival på.
VG171112 * Ble pågrepet av russiske spesialstyrker i 2003 og to år etter dømt til ni års fengsel for skatteunndragelser, underslag og bedrageri ¶ * 20. desember 2013 : Satt fri som følge av et amnesti Putin ga til flere tusen fanger i forkant av OL i Sotsji.
DN171107 - Vi er fornøyde med å ha fått gjennomslag for at det foreligger grov korrupsjon, utroskap og bedrageri for to av de tiltalte, sa hun.
DN171102 Larsen var verken tiltalt eller dømt for bedrageri .
VG171031 Begge de to siktede er tidligere straffedømt - han for blant annet bedrageri og for å ha båret kniv på offentlig sted.
VG171029 Han etterforskes nå for bedrageri .
DB171025 En rekke pågripelser foregår i dag på Østlandet, der flere blir siktet for menneskehandel, svarte millioninntekter og bedrageri .
DB171025 * De 13 har også vært etterforsket for skatteunndragelse, bedrageri og skimming i nettverket rundt dagligvarekjeden.
AP171025 38-åringen er også tiltalt for en rekke tilfeller av bedrageri , fordi han og samboeren skal ha brukt avdødes minibankkort etter drapet.
AP171023 Retten dømte 18-åringen for tre tilfeller av grovt tyveri, fem tilfeller av grovt bedrageri og to forsøk på grovt bedrageri .
AP171023 Retten dømte 18-åringen for tre tilfeller av grovt tyveri, fem tilfeller av grovt bedrageri og to forsøk på grovt bedrageri.
DB171022 Navalnyj er selv dømt for bedrageri , noe som trolig vil hindre ham fra å stille opp mot Putin i neste års presidentvalg.
DB171022 Et velsmurt snakketøy og en velutviklet evne til å overbevise var nyttige redskaper for den nå 42 år gamle kvinnen, i det politiet mener var grovt bedrageri .
VG171018 Seks personer er fra før av dømt for grovt bedrageri etter gigantsvindelen mot Nordea i 2010.
VG171018 Mannen som Rashid hevder hun ga pengene til, Umar Farooq Zahoor, er siktet for grovt forsettlig bedrageri .
DA171017 - Hva tenker du om at Vestre Viken nok en gang er under etterforskning for bedrageri ?
DA171017 april ble politianmeldt for grovt bedrageri av Helfo.
VG171014 De tre er blant annet mistenkt for bestikkelser og bedrageri , skriver New York Times.
AA171013 Presidenten anklages for korrupsjon, bedrageri , hvitvasking og pengeutpressing.
DA171012 Tillitsvalgt for overlegene hos Vestre Viken mener Helfo i altfor liten grad har gitt tilbakemelding og veiledning før de valgte å politianmelde helseforetaket Vestre Viken for grovt bedrageri .
DA171012 april valgte å politianmelde Vestre Viken for grovt bedrageri .
VG171011 Den spanske utenriksministeren Alfonso Dastis mener at den katalanske lederen Carles Puigdemont driver med bedrageri , og at han fører Catalonia ut i sosial og økonomisk uro.
DN171011 Den spanske utenriksministeren Alfonso Dastis mener at den katalanske lederen Carles Puigdemont driver med bedrageri , og at han fører Catalonia ut i sosial og økonomisk uro.
DA171011 Den spanske utenriksministeren Alfonso Dastis mener at den katalanske lederen Carles Puigdemont driver med bedrageri , og at han fører Catalonia ut i sosial og økonomisk uro.
DA171011 Jæren tingrett kom til at hun hadde handlet forsettlig og i vinnings hensikt, og at hun skulle dømmes for grovt bedrageri og falsk forklaring.
DA171011 | Etterforskes for bedrageri - igjen ¶
DA171011 I den mye omtalte « listejuks-saken », som pågikk fra 2003 til 2011, ble det oppdaget bedrageri i millionskala.
DA171011 Helseforetaket Vestre Viken er blitt politianmeldt av Helfo for grovt bedrageri .
DA171011 For første gang noensinne har Helfo politianmeldt et helseforetak, men det er ikke første gang Vestre Viken er i søkelyset for bedrageri .
DA171011 Det er ikke første gangen foretaket er i søkelyset for bedrageri .
AA171011 Den spanske utenriksministeren Alfonso Dastis mener at den katalanske lederen Carles Puigdemont driver med bedrageri , og at han fører Catalonia ut i sosial og økonomisk uro.
DN171009 Nå er Eggesvik siktet for medvirkning til kreditorsvik og grovt bedrageri , men Eggesvik er trygg på at siktelsene ikke vil resultere i tiltale.
DB171008 Foruten å stadig havne i klinsj med sine kvinnelige reality-kolleger, har Persson skapt overskrifter for mistanker om bedrageri , porno-rabalder, kattebråk og jesus-rapping.
AA171008 De to kameratene som er tiltalt for å ha drept musikeren Paul Simmons i Oslo i 2015, er også tiltalt for grovt bedrageri , grovt ransforsøk og drapsforsøk.
VG171007 TILTALT : Marius Groth ( 35 ) fra Sørlandet er dømt 14 ganger for bedrageri og tyveri siden 2000 - samt familievold.
VG171007 TILTALT : Eirik Vad ( 37 ) fra Bergen er dømt to ganger for bedrageri siden 2011.
VG171007 De to kameratene som ifølge politiet har drept musikeren Paul Simmons ( 25 ), er også tiltalt for grovt bedrageri , grovt ransforsøk og drapsforsøk mot en annen mann.
VG171007 Bistandsadvokaten opplyser at moren er lettet over at tiltalepostene om drap og grovt bedrageri , som gjelder hennes sønn, er identisk med hva hun selv fortalte politiet da hun anmeldte saken.
DN171007 Far og sønn står tiltalt i den såkalte Johnsen Oil-saken hvor begge er tiltalt for grovt bedrageri , grov utroskap og grovt skattesvik.
DN171007 Far og sønn er tiltalt for grovt bedrageri , grov utroskap og grovt skattesvik i den såkalte Johnsen Oil-saken.
DB171007 Aarskog møtte i Bergen tingrett i august for å kreve erstatning for grovt bedrageri .
DA171007 Navalnyj er selv dømt for bedrageri , noe som trolig vil hindre ham fra å stille opp mot Putin i neste års presidentvalg.
AA171007 Navalnyj er selv dømt for bedrageri , noe som trolig vil hindre ham fra å stille opp mot Putin i neste års presidentvalg.
DN171006 Far og sønn er tiltalt for grovt bedrageri , grov utroskap og grovt skattesvik for å ha lurt investorer til å kjøpe aksjer i det danskregistrerte selskapet Johnsen Oil.
DB171006 For en knapp måned siden besluttet norsk Høyesterett at fotballspillerne Alban Shipshani og Drin Shala må sone ti måneder i fengsel for grov korrupsjon og grovt bedrageri .
VG171004 Etter det VG kjenner til, er begge de siktede tidligere straffedømt - han for blant annet bedrageri og for å ha båret kniv på offentlig sted.
VG171004 Etter det VG kjenner til er begge de siktede tidligere straffedømt - han for blant annet bedrageri og for å ha båret kniv på offentlig sted.
DN171003 Far og sønn er tiltalt for grovt bedrageri , grov utroskap og grovt skattesvik for å ha lurt investorer til å kjøpe aksjer i det danskregistrerte selskapet Johnson Oil.
DN171002 ¶ Kommunikasjonsdirektør Tor-Christian Haugland i Sparabank 1 mener det har foregått bedrageri eller grovt bedrageri i straffelovens forstand, på nettsiden til en av deres gamle sparebanker, og går til anmeldelse.
DN171002 ¶ Kommunikasjonsdirektør Tor-Christian Haugland i Sparabank 1 mener det har foregått bedrageri eller grovt bedrageri i straffelovens forstand, på nettsiden til en av deres gamle sparebanker, og går til anmeldelse.
AP171002 Opposisjonslederen anklager russiske myndigheter for korrupsjon, men er selv dømt for bedrageri .
AA171002 Opposisjonslederen anklager russiske myndigheter for korrupsjon, men er selv dømt for bedrageri .
DN171001 ¶ Jan Ingolf Kristiansen er tiltalt for grovt bedrageri , grov utroskap og grovt skattesvik i Johnsen Oil, men nekter for å ha ansvar for de handlinger han er tiltalt for.
DN171001 Strafferammen er seks år for både grovt bedrageri , grov utroskap og grovt skattesvik.
DN171001 Jan Ingolf Kristiansen er tiltalt for grovt bedrageri , grov utroskap og grovt skattesvik i Johnsen Oil, men nekter for å ha ansvar for de handlinger han er tiltalt for.
DN171001 Grunnlaget for bedrageri har ikke vi noe med.
DN171001 Av Økokrim er begge tiltalt for grovt bedrageri , grov utroskap og grovt skattesvik for å ha lurt investorer til å kjøpe aksjer i danske Johnsen Oil, som de eide 85 prosent av.
DN171001 - Når det gjelder bedrageri , så var ikke det aktuelt for Ingolf og meg.
DB171001 I 2010 ble han dømt til seks års fengsel igjen, på grunnlag av bedrageri og grove brudd i forbindelse med konkursen.
VG170930 Selv er han tidligere dømt for bedrageri og er i så måte trolig utelukket fra å delta i noe presidentvalg.
DN170930 Selv er han tidligere dømt for bedrageri og er i så måte trolig utelukket fra å delta i noe presidentvalg.
AP170930 Selv er han tidligere dømt for bedrageri og er i så måte trolig utelukket fra å delta i noe presidentvalg.
AA170930 Selv er han tidligere dømt for bedrageri og er i så måte trolig utelukket fra å delta i noe presidentvalg. ( ©NTB ) ¶
AP170929 Opposisjonslederen anklager russiske myndigheter for korrupsjon og har varslet at han vil stille til neste års presidentvalg i Russland, noe han trolig er utelukket fra å gjøre fordi han tidligere er blitt dømt for bedrageri .
AA170929 Det er han trolig utelukket fra å gjøre fordi han tidligere er blitt dømt for bedrageri . ( ©NTB ) ¶
DN170923 Kampene mellom gründer Gunnar Ryan Wiik og selskapet WR Entertainment kjempes både i det norske og det amerikanske rettssystemet, men Wiik har personlig også vært anmeldt for bedrageri av to norske aksjonærer i selskapet.
VG170922 Ryan Wiik ble anmeldt for bedrageri av to aksjonærer i selskapet han en gang grunnla, WR Entertainment.
VG170922 LYSPUNKT : Ryan Wiik har opplevd mye motgang de siste ukene, men denne uken fikk han politianmeldelsen for grovt bedrageri mot seg henlagt.
VG170922 Det var i juni - rett før generalforsamlingen i WR Entertainment - at aksjonærene Geir Kristiansen og Jan-Henry Løken fra Ås leverte inn anmeldelse på Wiik for grovt bedrageri .
VG170922 Bakgrunn : Morgan Kane-selskapet saksøker Ryan Wiik for bedrageri
DB170920 mai 2016 Westerdals for grovt bedrageri , men henla saken på grunn av bevisets stilling i juni i år.
AP170920 mai 2016 Westerdals for grovt bedrageri , men henla saken på grunn av bevisets stilling i juni 2017.
AP170920 mai 2016 Westerdals for grovt bedrageri , men besluttet i juni 2017 å frafalle siktelsen på grunn av bevisets stilling.
AA170920 mai 2016 Westerdals for grovt bedrageri , men henla saken på grunn av bevisets stilling i juni i år.
AA170920 Dersom skolen også skulle bli dømt i en straffesak om bedrageri mot staten, kan fristen om foreldelse strekke seg 15 år tilbake i tid.
AA170920 - Dersom vi som tidligere elever blir vurdert som en part med rettslige interesser i straffesaken, vil vi kunne fremme kravene på 3,5 millioner fra 2002 og 2003 dersom skolen blir dømt i straffesaken om grovt bedrageri mot staten, sier Andersen til NTB.
AA170920 mai 2016 Westerdals for grovt bedrageri , men henla saken på grunn av bevisets stilling i juni i år.
VG170918 Eieren av Olsen Bil er i dag siktet for blant annet grov korrupsjon, bedrageri og dokumentforfalskning.
DB170914 Nå er « USAs mest forhatte mann » dømt for bedrageri
DB170914 I august i år ble han dømt for bedrageri og sammensvergelse for å begå bedrageri .
DB170914 I august i år ble han dømt for bedrageri og sammensvergelse for å begå bedrageri.
VG170911 Shipshani og Shala, som opprinnelig ble dømt til 14 måneders fengsel i Borgarting lagmannsrett for grov korrupsjon og grovt bedrageri etter å ha fikset to fotballkamper sommeren 2012, har nå fått en straff på 10 måneder.
VG170911 * Oslo Statsadvokatembeter tok opprinnelig ut tiltale mot syv personer for grov korrupsjon samt grovt bedrageri mot Norsk Tipping.
VG170911 TILTALT : Marius Groth ( 35 ) fra Sørlandet er dømt 14 ganger for bedrageri og tyveri siden 2000 - samt familievold.
VG170911 TILTALT : Eirik Vad ( 37 ) fra Bergen er dømt to ganger for bedrageri siden 2011.
VG170911 Ingen av dem er foreløpig tiltalt for bedrageri i denne forbindelse, men begge er siktet for forholdet.
VG170911 Begge de to kameratene er siktet for drapsforsøk og bedrageri etter denne episoden, men det er opp til statsadvokaten om de også skal tiltales for disse forholdene.
SA170911 Fotballspillerne Alban Shipshani og Drin Shala ble i lagmannsretten dømt til 14 måneders fengsel for grov korrupsjon og grovt bedrageri .
DB170911 Fotballspillerne Alban Shipshani og Drin Shala ble i lagmannsretten dømt til 14 måneders fengsel for grov korrupsjon og grovt bedrageri .
DB170911 De to mennene er også siktet for drapsforsøk og bedrageri for en annen og lignende episode.
AP170911 De to mennene er også siktet for drapsforsøk og bedrageri for en annen og lignende episode.
AP170911 Fotballspillerne Alban Shipshani og Drin Shala ble i lagmannsretten dømt til 14 måneders fengsel for grov korrupsjon og grovt bedrageri .
AA170911 Fotballspillerne Alban Shipshani og Drin Shala ble i lagmannsretten dømt til 14 måneders fengsel for grov korrupsjon og grovt bedrageri .
SA170910 Rosell gikk av som president, og Barcelona betalte en straffeskatt til myndighetene, men fortsatt må det svares for anklager om bedrageri og korrupsjon i retten.
BT170910 Rosell gikk av som president, og Barcelona betalte en straffeskatt til myndighetene, men fortsatt må det svares for anklager om bedrageri og korrupsjon i retten.
AP170910 Rosell gikk av som president, og Barcelona betalte en straffeskatt til myndighetene, men fortsatt må det svares for anklager om bedrageri og korrupsjon i retten.
VG170906 Les også : Morgan Kane-selskapet saksøker Ryan Wiik for bedrageri
VG170906 Konflikten mellom Wiik og WR Entertainment har pågått i hele 2017 og har resultert i hele fire søksmål og en anmeldelse for grovt bedrageri .
DN170906 Foto : Torstein Bøe / NTB scanpix ¶ 64-åringen og hans 45 år gamle sønn står tiltalt for flere tilfeller av grovt økonomisk utroskap, grovt bedrageri , hvitvasking og trygdesvindel, skriver Bergens Tidende.
AP170906 En annen er siktet for tilsvarende bedrageri på 590.000 kroner fra våren 2015 frem til i dag.
VG170905 Les også : Morgan Kane-selskapet saksøker Ryan Wiik for bedrageri
VG170905 Konflikten mellom Wiik og WR Entertainment har pågått i hele 2017 og har resultert i hele fire søksmål og en anmeldelse for grovt bedrageri .
AP170905 Nytt styremedlem trakk seg etter kort tid på grunn av tiltale om bedrageri av en annen organisasjon enn IRN.
AA170904 Det sosiale ansvaret til virksomhetene burde altså begrenses til å delta i åpen og fri konkurranse, uten å involvere seg i bedrageri og svindel.
DN170903 Økokrim har tiltalt Geir Jøran Wilhelmsen for bedrageri av mer enn 30 millioner kroner overfor flere privatpersoner og en bank.
DN170903 Oppkjøpet ble aldri gjennomført, og det skulle gå ti år og en rekke låneopptak før tiltale for bedrageri ble tatt ut 30. juni 2016 av Økokrim.
DN170902 Han er også tiltalt for bedrageri ved å forlede Nav til å utbetale uberettigede trygdeytelser til to personer som jobbet i butikkene.
AA170902 Han er også tiltalt for bedrageri ved å forlede Nav til å utbetale uberettigede trygdeytelser til to personer som jobbet i butikkene.
VG170901 Blant de etterlyste er det personer dømt for familievold, bedrageri , ran, narkotikaforbrytelser og seksuelle overgrep.
DN170901 Blant de etterlyste er det personer dømt for familievold, bedrageri , ran, narkotikaforbrytelser og seksuelle overgrep.
DB170901 Blant de etterlyste er det personer dømt for familievold, bedrageri , ran, narkotikaforbrytelser og seksuelle overgrep.
AA170901 Blant de etterlyste er det personer dømt for familievold, bedrageri , ran, narkotikaforbrytelser og seksuelle overgrep.
DN170829 mai 2016 Westerdals for grovt bedrageri , men henla saken på grunn av bevisets stilling i juni i år.
AP170829 mai 2016 Westerdals for grovt bedrageri , men henla saken på grunn av bevisets stilling i juni i år.
VG170826 : Morgen Kane anmeldt for grovt bedrageri
AP170824 mai 2016 Westerdals for grovt bedrageri , men besluttet i juni 2017 å henlegge siktelsen på grunn av bevisets stilling.
DA170823 Nå risikerer han sju måneders fengsel for bedrageri og underslag - der underslaget av offentlige trosmidler regnes som det mest alvorlige.
AA170823 Da skrev Drammens Tidende at han var tiltalt for grovt bedrageri ved å ha svindlet til seg nesten 150.000 kroner fra Nav og for forsøk på å få utbetalt banklån ved å forfalske selvangivelsen.
DA170817 Grovt bedrageri
DN170811 Meglertopp tiltalt for grovt bedrageri
AP170807 | To reineiere dømt for dyremishandling, bedrageri og reintyveri ¶
AP170807 De to reineierne på 34 og 29 år er nå dømt for over 80 tilfeller av brudd på dyrevelferdsloven og for bedrageri ved at de søkte rovvilterstatning for tapene av dyra som ble mishandlet.
AA170807 | To reineiere dømt for dyremishandling, bedrageri og reintyveri ¶
AA170807 De to reineierne på 34 og 29 år er nå dømt for over 80 tilfeller av brudd på dyrevelferdsloven og for bedrageri ved at de søkte rovvilterstatning for tapene av dyra som ble mishandlet.
DN170804 Tiltalen går på bedrageri og markedsmanipulasjon.
DN170804 I mai ble det kjent at Dragesund, sammen med sin daværende kollega Pareto-megler Kjetil Sjursen og konsulent Jan Vestrum, ble tiltalt for grovt bedrageri i forbindelse med et oppkjøp av det børsnoterte selskapet Crew Gold Corporation.
DB170804 Nå er han dømt for bedrageri .
DB170804 I den ble han funnet skyldig i tre av åtte punkter, inkludert bedrageri og sammensvergelse for å begå bedrageri .
DB170804 I den ble han funnet skyldig i tre av åtte punkter, inkludert bedrageri og sammensvergelse for å begå bedrageri.
AA170804 Israelsk politi opplyser at Netanyahu er mistenkt for å ha vært delaktig i saker som omfatter bedrageri , bestikkelser og tillitsbrudd.
DA170802 Retten mente derfor at det måtte gis en følbar reaksjon og viste også til at det her gjelder bedrageri av en viss størrelse.
DN170731 | Mann dømt for bedrageri mot Nav for én mill.
DN170731 Men han erkjente seg kun skyldig i bedrageri fra 2014, og for 300.000 kroner.
AA170731 | Mann dømt for bedrageri mot Nav for nesten 1 million kroner ¶
AA170731 Men han erkjente seg kun skyldig i bedrageri fra 2014, og for 300.000 kroner.
VG170729 Danske Nikolaj Coster-Waldau saksøker sin tidligere agent for flere forhold, blant annet bedrageri .
DN170728 Karimova etterforskes også for anklager om bedrageri , hvitvasking, og for å ha omgått toll- og valutaregler.
DN170728 Gulnara Karimova er i varetekt, og etterforskes for blant annet bedrageri og hvitvasking av penger.
DN170726 Schmidt hadde fra 2012 til 2015 en sentral lederstilling i Volkswagens amerikanske virksomhet og er tiltalt for bedrageri og for å ha forsøkt å dekke over utslippsjukset. 4. august må han møte for en føderal dommer i Michigan, og han kommer da ifølge påtalemyndigheten til å innrømme straffskyld.
DA170726 Både 58-åringen og 62-åringen er tiltalt for grovt bedrageri , og de fornærmede er fire menn.
DA170726 LES OGSÅ : Restauranteier må svare for bedrageri
AA170726 Schmidt hadde fra 2012 til 2015 en sentral lederstilling i Volkswagens amerikanske virksomhet og er tiltalt for bedrageri og for å ha forsøkt å dekke over utslippsjukset. 4. august må han møte for en føderal dommer i Michigan, og han kommer da ifølge påtalemyndigheten til å innrømme straffskyld.
VG170725 Sentralt i avtalen sitter Oslo-mannen Umar Farooq Zahoor ( 41 ), som er internasjonalt ettersøkt, mistenkt for å stå bak flere tilfeller av bedrageri - blant annet Nordea-svindelen.
VG170724 Dere ville aldri ha hatt noen bevis for det, fordi de er superselvsikre på deres evner til bedrageri og hacking, sa Scaramucci.
DA170721 LES OGSÅ : Restauranteier må svare for bedrageri
AP170721 Tiltalen for grovt bedrageri gjelder syv tilfeller av svindel i Oslo-området knyttet til salg fra privatpersoner, hvor de en eller begge tiltalte skal ha tatt salgsobjektene uten å betale.
DA170720 | Restauranteier må svare for bedrageri
DN170710 I en uttalelse heter det at det er grunn til å mistenke bedrageri og falsk markedsføring.
DN170710 Ansatte i den tyske sportsbilprodusenten Porsche etterforskes for mulig bedrageri og falsk markedsføring knyttet til dieselutslipp.
DB170708 Madoff fikk lovens strengeste straff tilbake i 2009 etter flere tiår med omfattende bedrageri av milliardverdier.
AA170707 Han har varslet at han vil stille til neste års presidentvalg i Russland, noe han trolig er utelukket fra å gjøre siden han er blitt dømt for bedrageri . ( ©NTB ) ¶
SA170703 Brasilianeren er anklaget for korrupsjon og bedrageri i forbindelse med den kontroversielle overgangen fra Santos til Barcelona i 2013.
BT170703 Brasilianeren er anklaget for korrupsjon og bedrageri i forbindelse med den kontroversielle overgangen fra Santos til Barcelona i 2013.
AP170703 Brasilianeren er anklaget for korrupsjon og bedrageri i forbindelse med den kontroversielle overgangen fra Santos til Barcelona i 2013.
AA170703 Iñaki Urdangarin ble tidligere i år dømt til seks år og tre måneders fengsel etter å ha blitt funnet skyldig i bedrageri og skatteunndragelse.
VG170701 Nå er en av dem siktet for bedrageri .
VG170701 De to hovedmennene dømmes for fullbyrdet bedrageri på rundt 45 millioner kroner hver.
DB170701 Her ble bedrageriene avverget fordi bankene oppdaget forsøket på bedrageri , og varslet politiet.
DB170701 Ifølge The Guardian forventer Jung at mer enn 150 andre personer vil bli med på søksmålet, hvor han krever erstatning på 100 millioner dollar for bedrageri , brudd på kontrakten og feilaktig framstilling av festivalen.
AP170701 Fem menn er idømt fengselsstraffer på mellom ett og åtte år i Oslo tingrett for bedrageri under den såkalte « mafiaparagrafen ».
VG170630 Onsdag kveld ble han pågrepet, og London-politiet bekrefter natt til fredag at Anh Nhu Nguyen ( 52 ) er siktet for fem tilfeller av bedrageri .
VG170630 Fredag må han altså møte i retten, siktet for fem tilfeller av bedrageri .
SA170630 | Mann siktet for bedrageri - sa familien døde i storbrannen i London ¶
DB170629 Metropolitan Police i London meldte torsdag at 52-åringen er mistenkt for bedrageri , etter at han hevdet at kona og sønnen omkom i brannen i Grenfell Tower der minst 80 personer omkom 14. juni.
AP170629 | Mann siktet for bedrageri - sa familien døde i storbrannen i London ¶
AP170629 Metropolitan Police i London meldte torsdag at 52-åringen er mistenkt for bedrageri , etter at han hevdet at kona og sønnen omkom i brannen i Grenfell Tower der minst 80 personer omkom 14. juni.
VG170628 Tingretten mener også at kvinnen er skyldig i forsøk på grovt bedrageri ved bruk av falske dokumenter, grovt bedrageri , dokumentfalsk, bestikkelser og trusler mot tjenestemenn, skriver den svenske avisen.
VG170628 Tingretten mener også at kvinnen er skyldig i forsøk på grovt bedrageri ved bruk av falske dokumenter, grovt bedrageri, dokumentfalsk, bestikkelser og trusler mot tjenestemenn, skriver den svenske avisen.
DB170628 ), er siktet for overtredelse av strl §§ 132 ( motarbeide rettsvesenet ), 270 ( bedrageri ) og strl § 185 ( dok. falsk ) ».
AA170628 Saken omfatter også grovt bedrageri , bestikkelser og trusler. ( ©NTB ) ¶
AA170626 Conn var innblandet i bedrageri for over 5 milliarder kroner.
AA170623 Choi er også tiltalt for langt mer alvorlige forhold som maktmisbruk og forsøk på bedrageri .
VG170622 WR Entertainments administrerende direktør, Tasmin Lucia-Khan, var godt fornøyd med det hun kaller et « demokratisk utfall » av generalforsamlingen, men innrømmer at det ble tidvis høy temperatur rundt bordet.... og denne : Aksjonærer politianmelder Ryan Wiik for grovt bedrageri
VG170622 Bakgrunnen : Ryan Wiik saksøkt for bedrageri
VG170622 | Direktør tiltalt for grovt bedrageri
VG170622 Nå er 36-åringen tiltalt for grovt bedrageri . ham 35 SIM-kort med en avtale om å betale regningene på etterskudd.
VG170622 Nå er 36-åringen tiltalt for grovt bedrageri .
VG170620 | Morgan Kane-selskapet saksøker Ryan Wiik for bedrageri
VG170620 To dager før WR Entertainments generalforsamling i Oslo, har selskapet levert inn et søksmål mot gründeren Ryan Wiik for bedrageri på flere punkter. selskapet levert inn et søksmål mot gründeren Ryan Wiik for bedrageri på flere punkter.
VG170620 I tillegg har også Wiik blitt politianmeldt i Norge av norske aksjonærer, også det for bedrageri .
VG170620 selskapet levert inn et søksmål mot gründeren Ryan Wiik for bedrageri på flere punkter.
VG170620 Steinar Lundeby, som var en av Norges mest aktive spritsmuglere, er dømt til fengsel i to år for bedrageri .
VG170618 | Morgan Kane-gründer anmeldt for grovt bedrageri
VG170618 Ryan Wiik er anmeldt for grovt bedrageri etter paragraf 271 i Straffeloven.
VG170618 Nå har de politianmeldt Wiik for grovt bedrageri .
VG170618 Før helgen ble han også politianmeldt for grovt bedrageri .
VG170618 ANMELDT : Ryan Wiik stiller seg uforstående til at han nå er politianmeldt for bedrageri av sine tidligere kompiser i WR Entertainment.
VG170617 Men han har også blitt dømt to ganger for bedrageri og underslag.
VG170613 Kvinnen som har fått tilnavnet « lurelegen », er i Aust-Agder tingrett dømt til fengsel i to år og seks måneder for blant annet grovt bedrageri .
VG170613 Hun sto tiltalt for 22 forhold, blant annet grovt bedrageri , trusler, vold, ulovlig våpenbesittelse, hensynsløs og skremmende atferd, brudd på helsepersonelloven og råkjøring.
SA170613 Kvinnen som har fått tilnavnet « lurelegen », er i Aust-Agder tingrett dømt til fengsel i to år og seks måneder for blant annet grovt bedrageri .
DB170613 Hun sto tiltalt for 22 forhold, blant annet grovt bedrageri , trusler, vold, ulovlig våpenbesittelse, hensynsløs og skremmende atferd, brudd på helsepersonelloven og råkjøring.
DA170613 Kvinnen som har fått tilnavnet « lurelegen », er i Aust-Agder tingrett dømt til fengsel i to år og seks måneder for blant annet grovt bedrageri .
DA170613 Hun sto tiltalt for 22 forhold, blant annet grovt bedrageri , trusler, vold, ulovlig våpenbesittelse, hensynsløs og skremmende atferd, brudd på helsepersonelloven og råkjøring. 34-åringen utga seg for å være lege eller kirurg ved Sørlandet sykehus ved flere anledninger, derav tilnavnet « lurelegen ».
AP170613 Kvinnen som har fått tilnavnet « lurelegen », er i Aust-Agder tingrett dømt til fengsel i to år og seks måneder for blant annet grovt bedrageri .
AP170613 Hun sto tiltalt for 22 forhold, blant annet grovt bedrageri , trusler, vold, ulovlig våpenbesittelse, hensynsløs og skremmende atferd, brudd på helsepersonelloven og råkjøring. 34-åringen utga seg for å være lege eller kirurg ved Sørlandet sykehus ved flere anledninger, derav tilnavnet « lurelegen ».
AP170613 Hevdet hun var kreftsyk med kort tid igjen å leve : Dømt tolv ganger for bedrageri
AA170613 Kvinnen som har fått tilnavnet « lurelegen », er i Aust-Agder tingrett dømt til fengsel i to år og seks måneder for blant annet grovt bedrageri .
AA170613 Hun sto tiltalt for 22 forhold, blant annet grovt bedrageri , trusler, vold, ulovlig våpenbesittelse, hensynsløs og skremmende atferd, brudd på helsepersonelloven og råkjøring. 34-åringen utga seg for å være lege eller kirurg ved Sørlandet sykehus ved flere anledninger, derav tilnavnet « lurelegen ».
FV170612 Kjæresteparet som drev Norsk Fotterapeutskole er dømt til halvannet års fengsel for bedrageri , dokumentforfalskning og falsk forklaring.
DB170609 mai 2016 Westerdals Oslo ACT for grovt bedrageri .
DB170607 Ifølge The Guardian forventer Jung at mer enn 150 andre personer vil bli med på søksmålet, hvor han krever erstatning på 100 millioner dollar for bedrageri , brudd på kontrakten og feilaktig fremstilling av festivalen.
VG170605 Tilbakeblikk : TV-frue politianmeldt for grovt bedrageri
BT170605 | Lokket med jobb i Bergen - tiltalt for bedrageri
FV170602 Hun er tiltalt for 22 forhold, blant annet grovt bedrageri , trusler, vold, ulovlig våpenbesittelse, hensynsløs og skremmende atferd, brudd på helsepersonelloven og råkjøring.
AA170602 Hun er tiltalt for 22 forhold, blant annet grovt bedrageri , trusler, vold, ulovlig våpenbesittelse, hensynsløs og skremmende atferd, brudd på helsepersonelloven og råkjøring.
VG170601 TILTALT : En 34 år gammel kvinne er tiltalt for bedrageri på i alt 22 punkter.
VG170531 - Grovt bedrageri av velferdsstaten ¶
VG170531 - Flere av forholdene gjelder grovt bedrageri av velferdsstaten, og da er det viktig at hun forklarer seg, sier aktor politiadvokat Håvard Ryengen i sitt innledningsforedrag.
SA170531 Tiltalen inkluderer ifølge VG grovt bedrageri , trusler, vold, ulovlig våpenbesittelse, hensynsløs og skremmende atferd, brudd på helsepersonelloven og råkjøring.
SA170531 - Flere av forholdene gjelder grovt bedrageri av velferdsstaten, og da er det viktig at hun forklarer seg, sa aktor, politiadvokat Håvard Ryengen i sitt innledningsforedrag.
DA170531 Tiltalen inkluderer ifølge VG grovt bedrageri , trusler, vold, ulovlig våpenbesittelse, hensynsløs og skremmende atferd, brudd på helsepersonelloven og råkjøring.
DA170531 - Flere av forholdene gjelder grovt bedrageri av velferdsstaten, og da er det viktig at hun forklarer seg, sa aktor, politiadvokat Håvard Ryengen i sitt innledningsforedrag onsdag, melder VG.
BT170531 I retten er han tiltalt for grovt bedrageri .
AA170531 Tiltalen inkluderer ifølge VG grovt bedrageri , trusler, vold, ulovlig våpenbesittelse, hensynsløs og skremmende atferd, brudd på helsepersonelloven og råkjøring. 33-åringen utga seg for å være lege eller kirurg ved Sørlandet sykehus ved flere anledninger, derav tilnavnet « Lurelegen ».
AA170531 - Flere av forholdene gjelder grovt bedrageri av velferdsstaten, og da er det viktig at hun forklarer seg, sa aktor, politiadvokat Håvard Ryengen i sitt innledningsforedrag onsdag, melder VG.
DN170526 Nå er eksadvokat Jon Eilif Orrem tiltalt for grovt bedrageri og grov økonomisk utroskap.
DN170526 Nå er den avskiltede advokaten tiltalt av Økokrim for blant annet grov økonomisk utroskap og grovt bedrageri .
DN170526 | Eksadvokat tiltalt for grovt bedrageri av egne klienter ¶
DN170526 En tidligere advokat i Bergen er tiltalt for blant annet grovt bedrageri av sine egne klienter og for overtredelse av eiendomsmeglingsloven, opplyser Økokrim.
DN170526 Det opplyser Økokrim, som har tatt ut tiltale mot mannen for grov utroskap, grovt bedrageri , grove bokføringsovertredelser, og overtredelse av eiendomsmeglingsloven.
DA170526 Det gikk da på bedrageri , sa Ulvesæter til RA.
AP170526 Clinton omtalte også den republikanske presidentens budsjettforslag som « et bedrageri tildekket av en milliardløgn ».
AA170526 Clinton omtalte også den republikanske presidentens budsjettforslag som « et bedrageri tildekket av en milliardløgn ».
AA170526 | Eksadvokat tiltalt for grovt bedrageri av egne klienter ¶
AA170526 En tidligere advokat i Bergen er tiltalt for blant annet grovt bedrageri av sine egne klienter og for overtredelse av eiendomsmeglingsloven, opplyser Økokrim.
AA170526 Det opplyser Økokrim, som har tatt ut tiltale mot mannen for grov utroskap, grovt bedrageri , grove bokføringsovertredelser, og overtredelse av eiendomsmeglingsloven.
VG170524 Seks personer er fra før av dømt for grovt bedrageri etter gigantsvindelen mot Nordea i 2010.
VG170524 Mannen som Rashid hevder hun ga pengene til, Umar Farooq Zahoor er siktet for grovt forsettlig bedrageri .
DN170524 Pengene var utbytte fra bedrageri mot Nordea Bank ASA sommeren 2010.
AP170524 Oslo tingrett dømte mannen for frihetsberøvelse, simpelt bedrageri og grovt tyveri.
AP170523 | Kvinne dømt for bedrageri for 13. gang ¶
AA170523 | Kvinne dømt for bedrageri for 13. gang ¶
AA170522 Terje og Roger Eriksen er tiltalt for bedrageri av DNB, i forbindelse med et byggelån til boligprosjektet Havstein Gård II.
AA170522 Terje og Roger Eriksen ble før påske tiltalt for grov økonomisk utroskap, grovt bedrageri og grovt regnskapsjuks.
DB170521 Kvinnen er også tiltalt for grovt bedrageri , forsøk på bestikkelser, trusler mot tjenestemann og forfalskning.
DB170521 I tillegg er hun tiltalt for flere tilfeller av bedrageri .
DB170521 Bedrageri
VG170520 Kan innebære grovt bedrageri
VG170520 Forholdet vil kunne innebære et grovt bedrageri , sier Vordahl, og viser til straffelovens §§ 371 og 372.
DN170518 Luksusbilselger dømt for bedrageri
DN170518 Luksusbilselger dømt for bedrageri
DN170518 | Luksusbilselger dømt for bedrageri
DN170518 Meglertopper tiltalt for grovt bedrageri
DB170516 Nå må Marie Madeleine svare for bedrageri av penger, kaker og hotell ¶
DB170516 ( Dagbladet ) : Fem år etter at hun forrige gang ble dømt til to års fengsel og ett år i psykoterapi for en serie bedragerier, svarte den 59 år gamle kvinnen klart og tydelig ja på spørsmålene om hun erkjente straffskyld for sju nye tiltalepunkter for grovt bedrageri . 2012 : Her blir Norges frekkeste kvinne hentet av politiet ¶
DB170516 Nå må Marie Madeleine svare for bedrageri av penger, kaker og hotell ¶ - | Senatet ber FBI utlevere Comey-notater ¶ ¶
DB170516 Kvinnen er tidligere dømt en rekke ganger for bedrageri - første gang helt tilbake i 1992.
DB170516 I 2012 ble Steen dømt til to års ubetinget fengsel og ett år betinget for 18 grove bedrageri .
AP170516 | Dømt tolv ganger for bedrageri - tilstår igjen ¶
AP170516 | Dømt tolv ganger for bedrageri - tilstår igjen ¶
DB170515 Tiltalen for grovt bedrageri etter Straffelovens paragraf 372/371a, har en strafferamme på inntil seks års fengsel.
SA170513 | Dale-sjefen etterforsket for bedrageri
SA170513 Like før han skulle starte i jobben som daglig leder i Dale Eiendomsutvikling, ble Svend Erik Haavik politianmeldt for bedrageri av sin forrige arbeidsgiver.
SA170513 Få var klar over at noe av det siste som skjedde før han tiltrådte stillingen, var at Haavik ble politianmeldt for bedrageri av sin forrige arbeidsgiver, Kristiansand kommune.
DN170511 Onsdag ble det kjent at Økokrim har tiltalt Pareto-toppen Petter Dragesund, tidligere Pareto-megler Kjetil Sjursen og den tidligere gruvetoppen Jan Vestrum for grovt bedrageri og markedsmanipulasjon.
DN170511 Les mer om saken her : Meglertopp tiltalt for grovt bedrageri ¶ ¶
DB170511 Langemyhr er tidligere blitt frikjent for bedrageri , og har blitt tilkjent erstatning på 20 millioner kroner etter straffesaken mot ham.
VG170510 Langemyhr ble i 2008, sammen med fire ansatte, siktet for grovt bedrageri på til sammen 28 millioner kroner i forbindelsen med oppføringen av Økern sykehjem i Oslo.
VG170510 Han ble frikjent for bedrageri i Oslo tingrett i 2012, men domfelt for brudd på arbeidsmiljøloven, blant annet for å ha huset for mange utenlandske arbeidere i trange brakker.
DN170510 Aktuell : Tiltalt for grovt bedrageri
DN170510 Aktuell : Tiltalt for grovt bedrageri .
DN170510 Aktuell : Funnet skyldig for korrupsjon i Borgarting lagmannsrett og tiltalt for grovt bedrageri .
DN170510 Nå har Økokrim tiltalt meglertoppen Petter Dragesund ( 53 ) i Pareto, den tidligere Pareto-megleren Kjetil Sjursen ( 43 ) og konsulenten Jan Vestrum ( 58 ), for grovt bedrageri og markedsmanipulasjon i saken.
DN170510 Pareto-topp Petter Dragesund har vært siktet i to år og er nå tiltalt for grovt bedrageri av inntil 188 millioner og markedsmanipulasjon.
DN170510 Onsdag ble det kjent at den tidligere gruvetoppen Jan Vestrum er tiltalt for grovt bedrageri og markedsmanipulasjon av Økokrim.
DN170510 Økokrim har tatt ut tiltale mot meglertoppen Petter Dragesund ( 53 ) i Pareto, den tidligere Pareto-megleren Kjetil Sjursen ( 43 ) og konsulenten Jan Vestrum ( 58 ), for grovt bedrageri og markedsmanipulasjon.
DN170510 Nå skal han ha begått grovt bedrageri .
DN170510 Meglertopp tiltalt for grovt bedrageri
DN170510 Corporate-sjef Petter Dragesund, tidligere Pareto-megler Kjetil Sjursen og konsulent Jan Vestrum er tiltalt for grovt bedrageri i forbindelse med et oppkjøp av det børsnoterte selskapet Crew Gold Corporation i 2010.
DN170510 Corporate-sjef Petter Dragesund i Pareto er nå tiltalt for grovt bedrageri og markedsmanipulasjon.
DN170510 Onsdag ble det kjent at Pareto-topp Petter Dragesund er tiltalt for grovt bedrageri og markedsmanipulasjon.
DN170510 Onsdag ble det kjent at Pareto-topp Petter Dragesund ( innfelt ) er tiltalt for grovt bedrageri og markedsmanipulasjon.
DN170510 Meglertopp tiltalt for grovt bedrageri
DN170510 - Petter Dragesund har bygget opp en stor tillit i markedet gjennom 25 år og tiltalen forutsetter at han skal ha satt denne tilliten i spill ved å medvirke til bedrageri av norske investorer.
DN170510 Økokrim har tiltalt Pareto-toppen Petter Dragesund, tidligere Pareto-megler Kjetil Sjursen og den tidligere gruvetoppen Jan Vestrum for grovt bedrageri og markedsmanipulasjon.
DN170510 Økokrim har tatt ut tiltale for grovt bedrageri og markedsmanipulasjon mot en ansatt og en tidligere ansatt i et meglerhus og en konsulent, skriver de i en pressemelding.
DN170510 | Meglertopp tiltalt for grovt bedrageri
DN170510 De tre er tiltalt for grovt bedrageri i forbindelse med oppkjøpet av det børsnoterte selskapet Crew Gold Corporation i 2010.
DN170510 Paretos tidligere corporatesjef Petter Dragesund er tiltalt for grovt bedrageri i forbindelse med oppkjøpet av gruveselskapet Crew Gold Corporation.
DB170510 Min klient har gjennom 25 år bygget opp stor tillit i markedet, tiltalen forutsetter at han skal ha satt denne tilliten i spill ved å medvirke til bedrageri av norske investorer.
DB170510 Meklertopper tiltalt for grovt bedrageri .
DB170510 Ifølge E24 skal selskapet ha tapt opp mot 3,9 millioner kroner på det Økokrim omtaler som grovt bedrageri .
DB170510 Han vil på det sterkeste bestride at han har medvirket til bedrageri og markedsmanipulasjon.
DB170510 De tre mennene, som alle er godt kjent i finansmiljøet, er tiltalt for grovt bedrageri i forbindelse med oppkjøpet av det børsnoterte selskapet Crew Gold Corporation i 2010, opplyser politiet.
DB170510 Min klient har gjennom 25 år bygget opp stor tillit i markedet, tiltalen forutsetter at han skal ha satt denne tilliten i spill ved å medvirke til bedrageri av norske investorer.
DB170510 Han vil på det sterkeste bestride at han har medvirket til bedrageri og markedsmanipulasjon.
DB170510 De tre mennene, som alle er godt kjent i finansmiljøet, er tiltalt for grovt bedrageri i forbindelse med oppkjøpet av det børsnoterte selskapet Crew Gold Corporation i 2010, opplyser politiet.
DB170510 ( Dagbladet ) : Økokrim har tatt ut tiltale for grovt bedrageri og markedsmanipulasjon mot to ansatte i meglerhuset Pareto og en ekstern konsulent.
DA170510 Retten kom til at mannen hadde handlet med forsett og i vinnings hensikt og at han skulle dømmes for grovt bedrageri .
DN170509 Jensen beskyldte Uppstrøm for bedrageri og mislighold av lån, mens Uppstrøm beskyldte Jensen for ågerrente.
DB170507 Planen feilet, og Ryong ble fengslet i to år, dømt for spionasje og bedrageri .
DB170506 Nå fastslår Gulating lagmannsrett at vilkårene for å bli dømt for fullbyrdet bedrageri ikke foreligger for de to oslomennene.
DB170506 Lagmannsretten har opphevet dommen mot to menn fra Oslo som ble dømt for uaktsomt bedrageri i forbindelse med medlemsjukset i SOS Rasisme.
DB170506 Dermed kunne det ikke være snakk om et fullbyrdet bedrageri , slik tingretten fant de to mennene skyldig i, og som alle de åtte andre var tiltalt for, men med langt høyere beløp.
DB170506 De to mennene i 20-årene ble i Haugaland tingrett i januar i fjor idømt bøter for bedrageri for kurs som aldri ble avholdt.
FV170504 | Har innrømmet bedrageri for 32 millioner ¶
FV170504 | Dømt for bedrageri på 28 millioner ¶
FV170504 Seks år senere er ingen tomter bebygd og tre personer dømt for bedrageri .
FV170504 En grunneier og en advokat er dømt for medvirkning til bedrageri på mer enn 28 millioner kroner i forbindelse med salg av hyttetomter.
DB170501 SAKSØKER : På vegne av festivaldeltakeren, Daniel Jung, har kjendisadvokaten, Mark Geragos, saksøkt festivalen « Fyre Festival » for bedrageri og feilaktig framstilling.
DB170501 Ifølge The Guardian forventer Jung at mer enn 150 andre personer vil bli med på søksmålet som krever en erstatning på 100 millioner dollar for bedrageri , brudd på kontrakt og feilaktig fremstilling.
DB170429 Sinte gjester, som hadde betalt flere tusen for å delta, mente det hele var bedrageri .
VG170428 Saken omfatter også grovt bedrageri , bestikkelser og trusler.
DN170428 Siktelsen for bedrageri av investorer er imidlertid henlagt på grunn av bevisets stilling.
DN170428 Prora Eiendom har imidlertid forholdt seg ryddig og konstruktivt til etterforskningen i visshet om at den ville konkludere med at anklagene om bedrageri var feilaktige, opplyser selskapet i en pressemelding.
DN170428 I tillegg til utroskap har Økokrim tatt ut tiltale for bedrageri mot långiver DNB og brudd på regnskapsloven.
DN170428 Han mener at denne henleggelsen viser at investorenes beskyldninger om bedrageri har vært grunnløse fra første stund.
DB170428 Kvinnen er også tiltalt for grovt bedrageri , forsøk på bestikkelser, trusler mot tjenestemann og forfalskning.
DB170428 I tillegg er hun tiltalt for flere tilfeller av bedrageri .
DB170428 Bedrageri
BT170428 Saken omfatter også grovt bedrageri , bestikkelser og trusler.
BT170428 ALVORLIG TILTALE : Forretningsmann og tidligere voldsforsker Gunnar Nordhus er tiltalt for blant annet grovt bedrageri , og risikerer lang fengselsstraff om han blir funnet skyldig etter tiltalen.
AA170428 Saken omfatter også grovt bedrageri , bestikkelser og trusler.
VG170426 * * Malthe-Sørenssen er siktet for bedrageri , dokumentfalsk og uakseptabel påvirkning av parter i retten.
DB170425 Mannen var blant annet siktet for 38 tilfeller av grovt bedrageri , en rekke forsøk på og fullbyrdede forsikringsbedragerier, og 11 ID-tyverier med påfølgende misbruk av personopplysninger i vinnings hensikt. 31-åringens mor, bestemor, tidligere samboer, 17 banker og finansinstitusjoner og cirka 20 bedrifter var blant de fornærmede i saken.
BT170425 Det mer enn antydes at tiggerne utgjør et skalkeskjul og støttefunksjon for tyveri, bedrageri , hallikvirksomhet og menneskehandel.
BT170424 I RETTEN : Gunnar Nordhus ( 67 ) er tiltalt for bedrageri , grovt underslag og dokumentforfalskning.
AA170424 ¶ Amir Spjøtvold var daglig leder i katalogselskapet Nummeropplysninga AS i Trondheim, og er nå siktet for grovt bedrageri og grovt underslag.
AA170424 I midten av oktober i fjor ble styreleder og daglig leder pågrepet av politiet siktet for grovt bedrageri og grovt underslag gjennom katalogselskapet Nummeropplysninga AS.
AA170424 Han mener at de mange anmeldelsene for bedrageri skyldes omtalen i media, selv om det ifølge politiet hadde kommet 45 anmeldelser allerede før han ble varetektsfengslet.
AA170424 En 31 år gammel Harstad-mann er i Trondenes tingrett dømt til to og et halvt års fengsel for grovt bedrageri , ID-tyveri og forsikringssvindel.
DB170422 Det oppstår et marked, og det markedet vil det, nærmest uunngåelig, være mange som vil ha en bit av - og mange som synes det er helt greit å berike seg på det gjennom bedrageri og utbytting.
DB170419 Han ble sammen med kona i 2012 dømt til henholdsvis tre og 2,5 års fengsel for bedrageri , i en omfattende og mye omtalt bedragerisak : ¶
DB170419 Ekteparet Tollefsen ble i 2013 dømt til fengsel for omfattende utroskap og bedrageri knyttet til blant annet drift av en rekke private barnehager.
BT170419 TILTALT : Gunnar Nordhus er tiltalt for grovt bedrageri .
DN170418 Det er indiske myndigheter som har begjært ham utlevert til India, hvor han er siktet for bedrageri , bekrefter Metropolitan Police's Extradition Unit.
DN170417 Choi har erklært seg ikke skyldig i henhold til en siktelse som omfatter blant annet maktmisbruk og forsøk på bedrageri .
AA170417 Choi har erklært seg ikke skyldig i henhold til en siktelse som omfatter blant annet maktmisbruk og forsøk på bedrageri .
VG170416 Gunilla Persson politianmeldt for grovt bedrageri
VG170415 Gunilla Persson politianmeldt for grovt bedrageri
VG170413 Les også : Gunilla Persson politianmeldt for grovt bedrageri
AA170411 Alle fem er siktet for bedrageri .
AA170410 | Lege i Sarpsborg dømt for bedrageri
AA170410 En tidligere lege i Sarpsborg er i tingretten dømt til fengsel i fire år for grovt bedrageri av minst 7,3 millioner kroner.
VG170409 Ifølge Variety risikerer brødrene en maksimumsstraff på fem år for tiltalepunktet om planlagt bedrageri , og tre år for hvert tilfelle av falske skattekrav.
VG170409 Det er det amerikanske justisdepartementets skatteavdeling som anklager realitydeltakeren for skatteunndragelse og bedrageri , melder Variety.
AA170406 - Dette er uten tvil bedrageri , sier Lasso.
VG170331 Choi har erklært seg ikke skyldig i henhold til en siktelse som omfatter blant annet maktmisbruk og forsøk på bedrageri .
VG170331 ARRESTERT : To ansatte i et lite finansrådgivningsselskap i Bjørvika er arrestert, mistenkt for grovt bedrageri .
DA170330 Choi har erklært seg ikke skyldig i henhold til en siktelse som omfatter blant annet maktmisbruk og forsøk på bedrageri .
AP170330 Choi har erklært seg ikke skyldig i henhold til en siktelse som omfatter blant annet maktmisbruk og forsøk på bedrageri .
AA170330 Choi har erklært seg ikke skyldig i henhold til en siktelse som omfatter blant annet maktmisbruk og forsøk på bedrageri .
AA170330 Choi har erklært seg ikke skyldig i henhold til en siktelse som omfatter blant annet maktmisbruk og forsøk på bedrageri .
DB170329 Regjeringen politianmelder ledelsen i Stiftelsen Romanifolket/taternes kulturfond på mistanke om underslag, bedrageri og korrupsjon, ifølge Finansavisen.
AA170329 Regjeringen politianmelder ledelsen i Stiftelsen Romanifolket/taternes kulturfond på mistanke om underslag, bedrageri og korrupsjon.
DN170327 Choi har erklært seg ikke skyldig i henhold til en siktelse som omfatter blant annet maktmisbruk og forsøk på bedrageri .
DB170327 Men Vähäsöyrinki kommer ikke unna at alle nittitallshistoriene hans er avfeid og dømt som bedrageri , skrev Dagbladets kommentator Esten O.
DB170327 60-åringen har en mørk fortid og ble dømt til ni måneders ubetinget fengsel for grovt bedrageri og for å ha vitnet falskt.
AP170327 Han har blitt dømt to ganger for bedrageri og underslag, noe han selv har avvist som politisk motiverte anklager.
AA170327 Choi har erklært seg ikke skyldig i henhold til en siktelse som omfatter blant annet maktmisbruk og forsøk på bedrageri .
VG170325 Kvinnen erkjenner ikke straffeskyld for bedrageri av den andre naboen for nær 300.000 kroner.
VG170325 Kvinnen erkjenner delvis straffeskyld for bedrageri av den ene naboen for 1,4 millioner kroner.
AA170324 Den borgerlige presidentkandidaten har også blitt siktet for grovt bedrageri og forfalskning.
FV170323 | « Lurelegen » tiltalt for grovt bedrageri
AP170322 Den nye saken, som også er avslørt av satiremagasinet Le Canard Enchainé, kommer på toppen av saken der François Fillon er siktet for bedrageri av offentlige midler og forfalskning.
DA170321 Fransk påtalemyndighet har utvidet siktelsen mot François Fillon til å omfatte bedrageri og forfalskning, ifølge en kilde i rettsvesenet.
AA170321 Fransk påtalemyndighet har utvidet siktelsen mot François Fillon til å omfatte bedrageri og forfalskning, ifølge en kilde i rettsvesenet.
VG170320 To er tiltalt for forsøk på bedrageri i saken hvor politiet snakket direkte med bedragerne.
DB170320 | Forretningsmann ( 48 ) fra Oppland tiltalt for grovt bedrageri og falsk forklaring om to milliarder euro ¶
DB170320 En forretningsmann ( 48 ) fra Oppland er tiltalt for grovt bedrageri av 500 000 euro fra et irsk ektepar, og for uriktig ha forklart i retten at han hadde to milliarder euro på en britisk bankkonto.
DB170320 - Tiltalen dreier seg om grovt bedrageri og falsk forklaring, sier Trude Stanghelle, førstestatsadvokat i Økokrim.
DB170320 I tillegg ble han på begynnelsen av 2000-tallet dømt for bedrageri i en unndragelsessak.
DB170320 ( Dagbladet ) : En 54 år gammel mann fra Østlandet, tidligere straffedømt for bedrageri , er nok en gang i politi og skattemyndigheters søkelys.
DN170319 Jensen beskyldte Uppstrøm for bedrageri og mislighold av lån, mens Uppstrøm beskyldte Jensen for ågerrente.
DB170317 Kanskje pappaen til Petra ikke er død allikevel, men soner 15 år på Ila for grovt bedrageri ?
AA170317 Nå mener østerrikerne seg offer for bedrageri og krever 1,1 milliarder euro i oppreisning.
DB170316 Den norske filmgründeren og skuespilleren Ryan Wiik saksøker sin tidligere forretningspartner, og tidligere BBC-nyhetsanker, Tasmin Lucia-Khan for ærekrenkelse, bedrageri og for å bryte privatlivets fred.
DN170315 Norskfødte Stein Bagger ble dømt for grovt bedrageri av flere hundre millioner kroner etter It Factory-bløffen.
DN170315 Bagger ble dømt til syv års fengsel for et grovt bedrageri av flere hundre millioner kroner gjennom dataselskapet It Factory i 2009.
AP170315 De fire personene er tiltalt for blant annet hacking, bedrageri , tyveri av forretningshemmeligheter og økonomisk spionasje, opplyser avisens kilder.
AP170315 De fire personene er tiltalt for blant annet hacking, bedrageri , tyveri av forretningshemmeligheter og økonomisk spionasje, opplyser avisens kilder.
FV170313 I tingretten ble kvinnen dømt til sju måneders fengsel for bedrageri og skadeverk.
DA170309 Det gikk da på bedrageri , sier Ulvesæter til RA.
VG170301 Han ble dermed dømt for to bedragerier på til sammen 23.280 kroner, som blir inndratt, og for forsøk på bedrageri av 10.385 kroner.
SA170228 Hotellbygningene var fullforsikret, og de tre brødrene er også siktet for forsøk på bedrageri .
BT170228 Hotellbygningene var fullforsikret, og de tre brødrene er også siktet for forsøk på bedrageri .
VG170225 Et års fengsel for bedrageri - med nesten én million kroner i økonomiske krav.
VG170225 Det gikk i dop, bedrageri , økonomisk kriminalitet og andre kriminelle tjenester.
DN170224 Sakene etterforskes som tyveri og bedrageri .
AA170224 Sakene etterforskes som tyveri og bedrageri .
VG170223 Det virker ikke rettferdig at menneskehandel og grovt bedrageri behandles mildere enn asyljuks, sier innvandringspolitisk talsmann Geir Toskedal i KrF.
VG170223 Inntil videre etterforskes sakene som tyveri og bedrageri .
AA170223 En britisk journalist er tiltalt for ærekrenkelse etter en reportasje om bedrageri på turist-øya Phuket i Thailand.
VG170222 I denne perioden økte antall anmeldte lovbrudd av bedrageri og hærverk mest.
DN170222 Nyheten kommer kommer kort tid etter at britisk økokrim tidligere denne måneden varslet kriminell etterforskning av ABB på mistanke om bedrageri , ifølge Financial Times.
AA170218 Popov har sittet i ledelsen for det russiske opposisjonspartiet Jablokos avdeling i Karelen vest i Russland, og han er etterlyst i hjemlandet, siktet for økonomisk bedrageri i forbindelse med en eiendomssak i Petrozavodsk.
FV170217 Et familiemedlem er siktet for grovt bedrageri , mens en ansatt i Statens vegvesen ( 40 ) er siktet for grov korrupsjon.
FV170217 Bruktbilforhandler Geir Egil Olsen ( 40 ) er siktet for grov bounndragelse, grovt bedrageri , grov korrupsjon, heleri, dokumentforfalskning, uriktige opplysninger til myndighetene og unndragelse av kjøretøy fra panthaver.
AP170217 Hagens påstand om at « klimahysteriet er et rent bedrageri » ( Dagbladet, 31.1 ), for eksempel, kan beskrives som kynisk løgn.
VG170215 Det er knappe to uker siden to av fem fotballspillere, og én av to bakmenn ble kjent skyldig i grov korrupsjon og grovt bedrageri etter å ha fikset to fotballkamper sommeren 2012.
SA170215 Det er knappe to uker siden to av fem fotballspillere, og én av to bakmenn ble kjent skyldig i grov korrupsjon og grovt bedrageri etter å ha fikset to fotballkamper sommeren 2012.
SA170215 * Strafferammen for grov korrupsjon er ti års fengsel, mens rammen for grovt bedrageri er seks år.
SA170215 * I fjor høst tok Oslo Statsadvokatembeter ut tiltale mot syv personer for grov korrupsjon samt grovt bedrageri mot Norsk Tipping.
DB170215 Fotballspillerne idømmes et år og to måneder fengselsstraff, og den såkalte gambleren ble idømt to år og seks måneders fengsel for grov korrupsjon og grovt bedrageri .
DB170215 Larsen ble da funnet skyldig i samtlige 21 tiltalepunkt : 18 grove bedragerier, ett forsøk på grovt bedrageri , ett tilfelle av plagsom opptreden og ett tilfelle av ærekrenkelse.
DB170215 I 2002 ble hun dømt i Lund tingrett og Svea hovedrett, for 26 tilfeller av blant annet bedrageri , utpressing, trusler og trakassering i Sverige.
DB170215 juni i år, tiltalt for bedrageri mot nettopp Ørslevkloster, ifølge senioranklager ved seksjon for allmenne saker hos politiet i Midt-og Vestjylland.
DA170215 Det er knappe to uker siden to av fem fotballspillere, og én av to bakmenn ble kjent skyldig i grov korrupsjon og grovt bedrageri etter å ha fikset to fotballkamper sommeren 2012.
AP170215 Det er knappe to uker siden to av fem fotballspillere, og én av to bakmenn ble kjent skyldig i grov korrupsjon og grovt bedrageri etter å ha fikset to fotballkamper sommeren 2012.
AP170215 * Strafferammen for grov korrupsjon er ti års fengsel, mens rammen for grovt bedrageri er seks år.
AP170215 * I fjor høst tok Oslo Statsadvokatembeter ut tiltale mot syv personer for grov korrupsjon samt grovt bedrageri mot Norsk Tipping.
AA170214 Så langt har er én person mistenkt for bedrageri eller tyveri fra leilighet, opplyser Berg.
AA170214 En 27 år gammel mann er dømt til ett års fengsel for bedrageri mot 39 personer og 7 bedrifter.
BT170213 Person pågrepet etter flere tilfeller av bedrageri ved hjelp av stjålet bankkort.
FV170211 Et familiemedlem er siktet for grovt bedrageri , mens en ansatt i Statens vegvesen ( 40 ) er siktet for grov korrupsjon.
FV170211 Bruktbilforhandler Geir Egil Olsen ( 40 ) er siktet for grov bounndragelse, grovt bedrageri , grov korrupsjon, heleri, dokumentforfalskning, uriktige opplysninger til myndighetene og unndragelse av kjøretøy fra panthaver.
DA170208 En mann i midten av 30-årene fra Stavanger må møte i Stavanger tingrett tiltalt for bedrageri .
DA170208 En artist fra Stavanger er tiltalt for bedrageri .
DA170208 Noe av forklaringen ligger i at kategorien « Simple bedrageri » ble overført fra kriminalitetstypen « Vinning » til « Økonomi » i forbindelse med ny straffelov 1. oktober 2015.
VG170204 - De sa det ikke var et tyveri, men bedrageri og at forsikringen min ikke dekket det.
DB170203 Den tidligere Follo-spilleren ble dømt til seks måneders fengsel i tingretten for grovt bedrageri .
VG170202 Opprinnelig tok Oslo Statsadvokatembeter ut tiltale mot syv personer for grov korrupsjon samt grovt bedrageri mot Norsk Tipping.
DB170202 Waldman forteller videre at Depp ikke saksøkte TMG av personlige grunner eller investeringer, men fordi han mener de har drevet med bedrageri .
VG170201 - Vi kan bekrefte at vi er ute på et antall minibanker i Malmø i forbindelse med mistanke om bedrageri .
BT170201 Mannen er godt kjent av politiet og har vært domfelt flere ganger tidligere for blant annet narkotikakjøp, innbrudd og bedrageri .
DN170127 Volkswagens tidligere toppsjef er blant de 37 personene som er mistenkt for bedrageri i forbindelse med utslippsskandalen.
BT170126 Ifølge henne gjelder siktelsen mange tyverier av blant annet øl og kjøtt, pluss noen poster om bedrageri og forsøk på bedrageri .
BT170126 Ifølge henne gjelder siktelsen mange tyverier av blant annet øl og kjøtt, pluss noen poster om bedrageri og forsøk på bedrageri.
DN170125 Han sitter nå varetektsfengslet siktet for grov bounndragelse, grovt bedrageri , grov korrupsjon, heleri, dokumentforfalskning, uriktige opplysninger til myndighetene, og unndragelse av kjøretøy fra panthaver.
DN170125 Et familiemedlem av siktede er siktet for grovt bedrageri , mens en ansatt i Statens vegvesen er siktet for grov korrupsjon.
SA170122 Rektoren ble siktet for grovt økonomisk bedrageri i 2014.
SA170122 Rektor ved Møllehagen skolesenter ble siktet for grovt økonomisk bedrageri i 2014.
DB170117 Bispedømmet mener de ikke har gjort seg skyldige i grovt bedrageri , slik påtalemyndigheten mener, og dermed vil denne saken også havne i retten som en straffesak.
AP170117 Fylkesmannen politianmeldte i februar 2015 bispedømmet for medlemsjuks og bedrageri av statsstøtte.
AP170117 Daglig leder bispedømme ble tiltalt for bedrageri , mens saken mot biskop Bernt Eidsvig ble henlagt.
AP170117 Biskop Bernt Eidsvig ble sammen medbispedømmets økonomisjef siktet for medlemsjuks og grovt bedrageri av om lag 50 millioner kroner.
AP170117 Fylkesmannen politianmeldte i februar 2015 bispedømmet for medlemsjuks og bedrageri av statsstøtte.
AP170117 Daglig leder bispedømme ble tiltalt for bedrageri , mens saken mot biskop Bernt Eidsvig ble henlagt.
AP170117 Biskop Bernt Eidsvig ble sammen medbispedømmets økonomisjef siktet for medlemsjuks og grovt bedrageri av om lag 50 millioner kroner.
SA170116 - Han har utnyttet mitt navn og det er snakk om forfalskning og bedrageri , sier Andersson til VG.
AP170116 - Han har utnyttet mitt navn og det er snakk om forfalskning og bedrageri , sier Andersson til VG.
DB170114 Han hevdet også at « klimahysteriet er et rent bedrageri ».
DB170113 desember at en 89 år gammel kvinne ble utsatt for et bedrageri i sitt eget hjem på Ellingsrud i Oslo.
BT170113 Teksten er skrevet av kvinne som sitter inne for bedrageri .
AP170113 Fredag gikk politiet i Oslo ut bilde av en mann de mener sto bak bedrageri på flere tusen kroner.
DB170111 Mandag arresterte FBI Volkswagen-toppen Oliver Schmidt, mistenkt for bedrageri etter utslippsskandalen i 2015, skriver The New York Times.
DN170109 Lederen for selskapets regelverk-kontor er mistenkt for bedrageri , ifølge New York Times.
DN170109 FBI har arrestert Volkswagen-toppen Oliver Schmidt mistenkt for bedrageri etter utslippsskandalen i 2015, melder New York Times.
SA170103 * Strafferammen for grov korrupsjon er ti års fengsel, mens rammen for grovt bedrageri er seks år.
SA170103 * I fjor høst tok Oslo Statsadvokatembeter ut tiltale mot syv personer for grov korrupsjon samt grovt bedrageri mot Norsk Tipping.
BT170103 De er også siktet for grovt bedrageri .
AP170103 * Strafferammen for grov korrupsjon er ti års fengsel, mens rammen for grovt bedrageri er seks år.
AP170103 * I fjor høst tok Oslo Statsadvokatembeter ut tiltale mot syv personer for grov korrupsjon samt grovt bedrageri mot Norsk Tipping.
AA170103 * Strafferammen for grov korrupsjon er ti års fengsel, mens rammen for grovt bedrageri er seks år.
AA170103 * I fjor høst tok Oslo Statsadvokatembeter ut tiltale mot syv personer for grov korrupsjon samt grovt bedrageri mot Norsk Tipping.
AP161229 Aarnio ble tidligere i høst dømt til tre års fengsel for grovt misbruk av stillingen, grovt bedrageri og for å ha tatt imot bestikkelser.
BT161227 « Klimahysteriet er et rent bedrageri .
BT161227 « Klimahysteriet er et rent bedrageri .
AP161227 Hagen sitter på Dagsnytt Atten og påstår at sammenhengen mellom CO₂-utslipp og temperaturøkning er et rent bedrageri ?
AP161212 mai 2016 Westerdals Oslo ACT for grovt bedrageri .
AP161212 mai 2016 Westerdals Oslo ACT for grovt bedrageri .
AP161128 Statsadvokaten har tatt ut tiltale mot daglig leder for bedrageri .
AP161128 Oslo statsadvokatembeter har i dag ilagt Oslo katolske bispedømme en bot på én million kroner og tiltalt daglig leder for bedrageri mot staten, går det frem av en pressemelding fra statsadvokaten.
AP161128 Fylkesmannen anmeldte også kirken for bedrageri , kort tid før kirken skulle presentere resultatet av sitt opprydningsarbeid.
AP161128 Foretaket, i tillegg til biskop Bernt Eidsvig og økonomisjefen, ble siktet for grovt bedrageri av 50 millioner kroner.
AP161120 Strafferammen for grovt bedrageri er seks års fengsel, men normalt ligger straffenivået langt under dette i slike saker.
AP160512 Tirsdag ble det kjent at Økokrim sikter Westerdals for grovt bedrageri for å ha mottatt 35 millioner kroner i uberettiget statsstøtte.
AP160409 - Jeg skjønner at resultatet av og til kan fremstå som sjokkerende selv om det man gjør er helt lovlig, men det er stor forskjell på skatteplanlegging og bedrageri og unndragelse.
AP160404 Damiani var med og dømte en rekke FIFA-ledere for juks og bedrageri .
AP160403 Osuna er nå siktet for bedrageri i Spania.
AP160319 Totalt omfatter dommen to grove underslag, ett grovt bedrageri, fjorten simple bedragerier og ett forsøk på simpelt bedrageri , melder TV 2.
AP160319 Totalt omfatter dommen to grove underslag, ett grovt bedrageri , fjorten simple bedragerier og ett forsøk på simpelt bedrageri, melder TV 2.
AP160319 En mann er i Stavanger tingrett dømt til to år og ni måneders fengsel for bedrageri og underslag av i alt 1,8 millioner kroner.
AP160311 Katolikkene er siktet for grovt bedrageri .
AP160311 Det er selve denne registreringspraksisen som har fått Fylkesmannen til å anmelde Den katolske kirke for grovt bedrageri .
AP160311 Biskop Bernt Eidsvig er anmeldt for grovt bedrageri .
AP160310 En hacker strevde litt med rettskrivningen, og dermed ble et gigantisk bedrageri delvis forhindret.
AP160310 En hacker strevde litt med rettskrivningen, og dermed ble et gigantisk bedrageri delvis forhindret.
AP160309 I februar kunne Aftenposten avsløre at korrupsjonssiktede Geir Selvik Malthe-Sørenssen er anmeldt for bedrageri : ¶
AP160305 Osmundsen viser blant annet til at jeganmeldte Oslo katolske bispedømme for mulig bedrageri . 3rd-party-bio ¶
AP160305 Fylkesmannen anmeldte også kirken for bedrageri , kort tid før kirken skulle presentere resultatet av sitt opprydningsarbeid.
AP160305 Foretaket, i tillegg til biskop Bernt Eidsvig og økonomisjef Thuan Cong Pham, er siktet for grovt bedrageri av 50 millioner kroner.
AP160228 Fylkesmann Valgerd Svarstad Haugland har imidlertid politianmeldt Oslo katolske kirke, ved biskop og økonomisjef, for « mulig bedrageri ». 3rd-party-bio ¶
AP160221 Tyveri hjemme eller bedrageri mot denne gruppen hadde derimot en liten økning.
AP160221 Tyveri hjemme eller bedrageri mot denne gruppen hadde derimot en liten økning.
FV160219 Nå er kvinnen dømt til sju måneders fengsel for skadeverk og bedrageri .
VG160218 BEDRAGERI I UGANDA : Ambassade-ansatte fikk sparken etter å ha løyet om HIV-syke barn ¶
AP160216 Etterforskes for bedrageri : - Det dreier seg om et millionbeløp ¶ 22. juli-lekkasjene ¶
AP160216 Innlegget med påstander om feil i Aftenposten ble formulert som et tilsvar til Aftenpostens avsløring mandag kveld om at den tidligere journalisten og utrederen Geir Selvik Malthe-Sørenssen ( 50 ) etterforskes for bedrageri .
AP160215 Varsling om vitenskaplig uredelighet og bedrageri fant sted i flere omganger, men Macchiarini ble frikjent av KI i juni 2013, september 2014 og august 2015.
AP160215 For eksempel var Macchiarini allerede anklagd for forbrytelser og villedning av pasienter i sitt hjemland Italia og ble til og med arrestert i 2012 under mistanke om bedrageri .
AP160215 Korrupsjonssiktede Geir Selvik Malthe-Sørenssen er anmeldt for bedrageri .
AP160215 Geir Selvik Malthe-Sørenssen etterforskes for bedrageri i millionklassen.
SA160212 Mistankene gjelder hvitvasking og bedrageri .
AP160212 Mistankene gjelder hvitvasking og bedrageri .
DA160209 | Headhunterfirma skaffet bedrageridømt lederstilling - nå er han tiltalt for millionsvindel ¶ 45-åringen ble anmeldt for bedrageri og avskjediget på dagen i et byggmesterfirma.
DA160209 - Min klient erkjenner straffskyld kun når det gjelder de postene som går på bedrageri av kunder av entreprenørfirmaet, sier Svendsen til RA.
AP160209 Hennes handling var et forsøk på bedrageri , som er klar oppsigelsesgrunn.
AP160209 - Forsøk på bedrageri
AP160205 Fylkesmannen i Oslo og Akershus politianmeldte kirken for grovt bedrageri .
AP160205 Fylkesmannen anmeldte også kirken for bedrageri , kort tid før kirken skulle presentere resultatet av sitt opprydningsarbeid.
AP160205 Foretaket, i tillegg til biskop Bernt Eidsvig og økonomisjef Thuan Cong Pham, er siktet for grovt bedrageri av 50 millioner kroner.
AP160205 I slutten av måneden ble kirkens lokaler ransaket av politiet, og biskop Bernt Eidsvig ble sammen med bispedømmets økonomisjef siktet for medlemsjuks og grovt bedrageri av om lag 50 millioner kroner.
AP160205 Fylkesmannen anmeldte også kirken for bedrageri , kort tid før kirken skulle presentere resultatet av sitt opprydningsarbeid.
AP160205 Foretaket, i tillegg til biskop Bernt Eidsvig og økonomisjef Thuan Cong Pham, er siktet for grovt bedrageri av 50 millioner kroner.
AP160205 Fylkesmannen anmeldte også kirken for bedrageri , kort tid før kirken skulle presentere resultatet av sitt opprydningsarbeid.
AP160205 Foretaket, i tillegg til biskop Bernt Eidsvig og økonomisjef Thuan Cong Pham, er siktet for grovt bedrageri av 50 millioner kroner.
AP160205 Biskopen og økonomisjefen ble i februar i fjor siktet for grovt bedrageri av 50 millioner kroner.
AP160204 Til grunn ligger siktelser mot foretaket, biskop Bernt Eidsvig og økonomisjef Pham Cong Thuan for grovt bedrageri av 50 millioner kroner.
AP160204 Hun kom inn samtidig som politiet gikk til razzia og tok ut siktelser for grovt bedrageri .
AP160204 Fylkesmannen anmeldte også kirken for bedrageri , kort tid før kirken skulle presentere resultatet av sitt opprydningsarbeid.
AP160204 Foretaket, i tillegg til biskop Bernt Eidsvig og økonomisjef Thuan Cong Pham, er siktet for grovt bedrageri av 50 millioner kroner.
AP160123 Hun kom inn samtidig som politiet gikk til razzia og tok ut siktelser for grovt bedrageri . 6N1A7714_doc6ny4n5ijjd31ahhok6k9-D6B4KKEKcg.jpg ¶
AP160123 Fylkesmannen anmeldte også kirken for bedrageri , kort tid før kirken skulle presentere resultatet av sitt opprydningsarbeid.
AP160123 Foretaket, i tillegg til biskop Bernt Eidsvig og økonomisjef Thuan Cong Pham, er siktet for grovt bedrageri av 50 millioner kroner.
AP160123 Bakteppet er medlemsjuks-saken der biskopen, økonomisjefen og foretaket er siktet for grovt bedrageri av 50 millioner kroner.
AP160123 Fylkesmannen anmeldte også kirken for bedrageri , kort tid før kirken skulle presentere resultatet av sitt opprydningsarbeid.
AP160123 Foretaket, i tillegg til biskop Bernt Eidsvig og økonomisjef Thuan Cong Pham, er siktet for grovt bedrageri av 50 millioner kroner.
AP160113 Ved lunsjtider er bispedømmet, biskop Bernt Eidsvig og økonom Thuan Cong Pham siktet for grovt bedrageri av 50 millioner kroner.
AP160113 Samme dag ble foretaket, biskop Bernt Eidsvig og økonom Thuan Cong Pham, siktet for grovt bedrageri av 50 millioner kroner.
AP160113 Fylkesmannen anmeldte også kirken for bedrageri , kort tid før kirken skulle presentere resultatet av sitt opprydningsarbeid.
AP160113 Foretaket, i tillegg til biskop Bernt Eidsvig og økonomisjef Thuan Cong Pham, er siktet for grovt bedrageri av 50 millioner kroner.
AP160113 Fylkesmannen anmeldte også kirken for bedrageri , kort tid før kirken skulle presentere resultatet av sitt opprydningsarbeid.
AP160113 Foretaket, i tillegg til biskop Bernt Eidsvig og økonomisjef Thuan Cong Pham, er siktet for grovt bedrageri av 50 millioner kroner.