DA171029 Rådmannen vil også kutte helt støtten til Beach Volleyball World Tour ikke får noen av de 2,5 millioner kronene i støtte som de får i 2016.
AA171016 LEKKERT FAMILIEHOTELL : I Playa del Cura finner du Vings konsepthotell Ocean Beach Club, et rolig familiehotell med fokus på design og en avslappet atmosfære.
AA171016 I Playa del Cura finner du Vings konsepthotell Ocean Beach Club.
AA171016 Gangveien fra familiehotellet Sunwing Arguineguín Seafront går langs hovedveien frem til Patalavaca og fortsetter deretter langs havet hele veien til Anfi Beach .
AA171016 20 minutters spasertur fra feriebyen ligger Anfi Beach - en av Kanariøyenes beste strender med kritthvit korallsand og glassklart vann.
DB171015 De to nye låtene er ikke all verden, men « Memorial Beach » ( 1993 ) er et overraskende høydepunkt.
DB171015 Her vant han og Rhys Millen et løp på Long Beach i 2005.
VG171014 Eneste ikke-original er « Bluebirds Over The Mountain » ( som både Beach Boys og Ritchie Valens har gjort med tidligere ).
DB171013 Politiet i Boynton Beach skriver i en statusoppdatering at de to kvinnene ble kjent med hverandre under et rehabiliteringsopphold mens de begge var gravide.
DB171011 Under en undersøkelse av kun ni kvadratmeter av populære Patong Beach i Phuket, som ble gjennomført i september, viste det seg at det lå nesten en sneip på hver eneste kvadratmeter.
DB171011 RYDDET : Patong Beach i Phuket ble ryddet i høst.
DB171006 Alarm på Miami Beach : Snart tom for sand ¶
VG171005 Foto : Palm Beach County Sheriff's office/Palm Beach Post, AP ¶
VG171005 Foto : Palm Beach County Sheriff's office/Palm Beach Post, AP ¶
DB171005 ¶ ROMANTISK : Martin Cervantes og kona ville forevige den fine utsikten over Bondi Beach i Australia.
DB171005 Paret kom til et utkikkspunkt over den populære Bondi Beach , og Martin, som er hobbyfotograf, tok en rekke bilder av den flotte utsikten.
DB171004 Slektninger fortalte til The Palm Beach Post i 2000 at Marlene Warren mistenkte at mannen hennes hadde en affære og at hun ønsket å forlate ham.
DB171004 Foto : Andres Leiva/Palm Beach Post via AP ¶
DB171003 Lærer fra Redondo Beach i California.
VG171002 Manhattan Beach Police Department bekrefter i en pressemelding at en av deres ansatte, Rachael Parker, ble drept.
VG171002 Foto : MANHATTAN BEACH POLICE DEPARTMENT / AP ¶
VG171002 Det bekrefter skolen hun jobbet på, Manhattan Beach Unified School District ( MBUSD ) i Sør-California, i et brev til distriktets familier, ifølge avisen 6ABC.
SA171002 Årets lag/team ¶ Beach Volley Vikings ¶
FV171002https://www.fvn.no/100Sport/andreidretter/Her-er-de-nominerte-til-Idrettsgalla-Sor-243227b.html Årets lag/team ¶ Beach Volley Vikings ¶
AP171002https://www.aftenposten.no/verden/i/Bo1qQ/Da-kulene-begynte-a-regne_-ofret-Sonny-29-livet-for-a-redde-kona Også Rachel Parker var blant ofrene, opplyser hennes arbeidsgiver Manhattan Beach Police Department i en pressemelding.
AP171002https://www.aftenposten.no/verden/i/Bo1qQ/Da-kulene-begynte-a-regne_-beskyttet-Sonny-29-kona--Han-ga-livet-for-a-redde-henne Også Rachel Parker var blant ofrene, opplyser hennes arbeidsgiver Manhattan Beach Police Department i en pressemelding.
VG170929 Her på Manhattan Beach .
VG170927 Boko, Divided By Zero og Flirtin Beach er heller ingen sinker om det laddes.
VG170927 1 Flirtin Beach
DB170927 Klokka 22.38 spaserte turisten inn på et hotell i ferieområdet Sunny Beach , for så å snu seg mot en hotellansatt.
AA170925 Brukes av både nøkterne hipstere innenfor kulturfeltet som vil identifiseres med subkulturell, britisk mods-stil, samt velbeslåtte finansfolk som skal tilbringe høstferien på Miami Beach .
DB170923 Du finner garantert dine egne favoritter - men prøv gjerne restaurantene til resortene Sunrise Beach, Coco Beach og Castaway i løpet av de første dagene, i tilfelle du faller like pladask for dem som vi gjorde.
DB170923 Du finner garantert dine egne favoritter - men prøv gjerne restaurantene til resortene Sunrise Beach , Coco Beach og Castaway i løpet av de første dagene, i tilfelle du faller like pladask for dem som vi gjorde.
DB170923 Du finner garantert dine egne favoritter - men prøv gjerne restaurantene til resortene Sunrise Beach, Coco Beach og Castaway i løpet av de første dagene, i tilfelle du faller like pladask for dem som vi gjorde.
DB170923 Du finner garantert dine egne favoritter - men prøv gjerne restaurantene til resortene Sunrise Beach , Coco Beach og Castaway i løpet av de første dagene, i tilfelle du faller like pladask for dem som vi gjorde.
AA170919 Krabi-området, enten Railay Beach eller en av øyene.
AA170919 Et av de mest populære Sunwing hotellene, Sunwing Bangtao Beach , er dessuten nyrenovert, så både rom og treningssenter har fått en flott ansiktsløft.
AA170919 Du kan velge mellom to Sunwing-hotell på Phuket : et på Bangtao Beach, og et på Kamala Beach .
AA170919 Du kan velge mellom to Sunwing-hotell på Phuket : et på Bangtao Beach , og et på Kamala Beach.
AA170919 Den thailandske skjærgården er nemlig tettpakket med herlige øyer, og du kan bryne deg på fjellklatring på Railey Beach , snorkle på Phi Phi eller dra på oppdagelsesferd under havoverflaten på Koh Rok med sitt krystallklare vann og klovnefisker.
AA170919 BARNAS FAVORITT : Sunwing Kamala Beach ligger ved den populære Kamalastranden i Phuket.
AA170919 - I januar arrangerer vi en yogatur med Henriette Lien til vårt lekre Sunprime Kamala Beach .
VG170918 Reisen : Fra Santa Marta går reisen til Costeño Beach , før perlen Tayrona står for tur.
VG170918 Fra Santa Marta tar du en lokal buss fra markedet mot Palomino, men ber om å bli satt av ved Costeño Beach .
DN170915 Her fra generalforsamlingen på hotellet Elbow Beach i 2012 med makker Tor Olav Trøim sentralt plassert ( med rødt slips ).
DA170914 I stolen sitter kunde Mats Andersen og får en 60-tallssveis inspirert av The Beach Boys.
AP170913https://www.aftenposten.no/verden/i/7WK04/Atte-dode-ved-pleiehjem-i-orkanrammede-Florida En oversvømt gate i Dania Beach i Hollywood i Florida etter ekstremværet Irmas herjinger søndag.
DB170912 Tirsdag har lokale myndigheter sagt til rundt 90 000 innbyggere i området i og rundt Miami Beach at de nå kan returnere hjem - men advarte om at det kanskje var uklokt å forbli der, skriver Reuters. 15 millioner strømløse ¶
VG170911 I tillegg omkom to politioffiserer, Julie Bridges ( 42 ) og Joseph Osman ( 53 ), fra Palm Beach County søndag morgen i en bilulykke i kaoset i evakueringssonen.
DN170911 Dette bildet er tatt søndag i Miami Beach , Florida Foto : Wilfredo Lee/AP/NTB Scanpix ¶
DB170911 Foto : North Miami Beach Police Department / Facebook ¶
DB170911 Blant de omkomne er to politibetjenter : Julie Bridges ( 42 ) og Joseph Osman ( 53 ) mistet søndag livet, melder Palm Beach County Sheriff's Office på Twitter.
DA170911 Trumps luksushotell og feriested Mar-a-Largo ligger i Palm Beach i Florida.
AP170911https://www.aftenposten.no/verden/i/zm39v/Irma-feier-over-Sor-Florida Bilde av Irma som rammer Boynton Beach i Florida.
AA170911 Trumps luksushotell og feriested Mar-a-Largo ligger i Palm Beach i Florida. ( ©NTB ) ¶
VG170910 FLERRET AV : Tak i Sunny Isles Beach i Miami har blitt revet av fra den kraftige orkanvinden.
VG170910 Av dem er 574.000 i Miami-Dade fylke, mens det er 360.000 uten strøm i Broward og omkring 136.000 i Palm Beach fylke, ifølge NTB.
DN170910 Donald Trumps golfresort Mar-A-Lago ligger helt nede i vannkanten i Palm Beach , Florida.
DN170910 Det gjelder også Donald Trumps golfresort Mar-A-Lago i Palm Beach , på sydøstkysten av Florida.
DB170910 Renate som studerer til fysioterapeut og Stine som er lærerstudent, så for seg late dager på stranda i Miami Beach da det kom en telefon fra Norge.
DB170910 FØR STORMEN : Skuelystende og fastboende benyttet sjansen til å få med seg de første kyssene fra orkanen Irma på Hollywood Beach i Florida.
DB170910 - Vi har kjent på frykten og hadde et sammenbrudd på Walmart da vi fikk vite at Miami Beach , der hotellet ligger, var evakuert og det var usikkert om vi kom oss tilbake dit.
DB170910 EKSTREMVÆR : CNN-reporteren har marginene på sin side når hun rapporterer fra Miami Beach i Florida.
DB170910 Situasjonen har blitt såpass alvorlig at nødetatene ved Miami Beach ikke lenger er i stand til å redde de som måtte trenge det.
DB170910 VENTER PÅ STORMEN : Stormfloen begynte sakte å sige inn over Hollywood Beach i Florida mens skuelystende benyttet sjansen til å få med seg de første stormkatene.
DB170910 NÆRMER SEG : Dagbladets Øistein Norum Monsen rapporterer fra Hollywood Beach i Florida. norsk tipping ¶
DA170910 Presidents residens Mar-a-Lago ved Palm Beach ligger i delstaten som nå er i ferd med å rammes av den kraftige orkanen Irma.
AP170910https://www.aftenposten.no/verden/i/ldmB7/Norske-Silje-Langhelle-39-folger-orkanen-Irmas-herjinger-fra-hotellrommet-i-Miami Paret fikk problemer like utenfor Jensen Beach nord for Palm Beach .
AP170910https://www.aftenposten.no/verden/i/ldmB7/Norske-Silje-Langhelle-39-folger-orkanen-Irmas-herjinger-fra-hotellrommet-i-Miami Paret fikk problemer like utenfor Jensen Beach nord for Palm Beach.
AP170910https://www.aftenposten.no/verden/i/ldmB7/Norske-Silje-Langhelle-39-folger-orkanen-Irmas-herjinger-fra-hotellrommet-i-Miami Ifølge nettstedet PalmBeachPost har politiet i Palm Beach arrestert 45 personer for brudd på portforbudet som er innført i forbindelse med orkanen.
AP170910https://www.aftenposten.no/verden/i/ldmB7/Direkte-TV-Orkanen-Irma-treffer-Florida-na---orkanens-oye-pa-vei-mot-land Slik ser det ut søndag formiddag lokal tid i Miami Beach .
AP170910https://www.aftenposten.no/verden/i/ldmB7/Direkte-TV-Orkanen-Irma-treffer-Florida-na---orkanens-oye-pa-vei-mot-land I Miami Beach har myndighetene gitt beskjed om at byens nødetater ikke lenger kan rykke ut for å bistå folk som trenger hjelp.
AP170910https://www.aftenposten.no/reise/Den-californiske-versjonen-av-Venezia-sa-dagens-lys-i-1905-10552b.html VENICE BEACH : En rusletur langs strandpromenaden må en ha med seg i den fargerike kystbyen.
AP170910https://www.aftenposten.no/reise/Den-californiske-versjonen-av-Venezia-sa-dagens-lys-i-1905-10552b.html Kroppsbyggere på Muscle Beach er blant dem.
AP170910https://www.aftenposten.no/reise/Den-californiske-versjonen-av-Venezia-sa-dagens-lys-i-1905-10552b.html FINT : Du kan rusle langs Venice Beach på den fint utbygde promenaden.
AP170910https://www.aftenposten.no/reise/Den-californiske-versjonen-av-Venezia-sa-dagens-lys-i-1905-10552b.html BOR PÅ STRANDEN : En stor del folk bor ute på Venice Beach .
AA170910 Av dem er 574.000 i Miami-Dade fylke, mens det er 360.000 uten strøm i Broward og omkring 136.000 i Palm Beach fylke.
AA170910 Av dem er 574.000 i Miami-Dade fylke, mens det er 360.000 uten strøm i Broward og omkring 136.000 i Palm Beach fylke.
AA170910 - Hvis du kjører til Atlanta eller Tallahassee, risikerer du å gå tom for drivstoff og bli værende i bilen mens det kommer en orkan, sier Michel Polette, som bor på Miami Beach .
VG170909 Også ekteparet Kent og Becky Gustafsen og deres venn og nabo Laura Toth bor i Vero Beach .
VG170909 Familien Bennett fra Vero Beach er blant disse.
DB170909 NÆRMER SEG : Dagbladets Øistein Norum Monsen rapporterer fra Hollywood Beach i Florida. norsk tipping ¶
DB170909 Mange fortalte om ferier på greske øyer eller til Sunny Beach i Bulgaria, hvor tilfeldig sex var avgjørende for at ferien skulle være vellykket.
DB170909 ÅPEN : Zeeshan driver bensinstasjon i evakueringsområdet rundt Hollywood Beach i Fort Lauderdale.
DB170909 Zeeshan driver bensinstasjon i evakueringsområdet rundt Hollywood Beach i Fort Lauderdale.
DB170909 PÅ PUBEN : Walsh's er det lokale vannhullet for innbyggerne i Hollywood Beach .
DB170909 Musikken pumper ut av høyttalerne i den bruke puben « Walsh's » ved Hollywood Beach i Miami når Jack Bullis åpner dørene.
DB170909 Men når Cindy velger å bli på Hollywood Beach , så blir Jack ved hennes side.
DB170909 Hollywood Beach ligger i et av mange områder som myndighetene råder innbyggerne til å evakuere fra.
DB170909 FORT LAUDERDALE ( Dagbladet ) : Vinden tar seg merkbart opp på stranda Hollywood Beach ved Fort Lauderdale i Florida.
DB170909 Etter at orkanen Wilma traff Florida og Hollywood Beach i 2005, var biler, hus og gata begravd i sand.
DB170909 Bygget som ligger i Davie-området, omtrent en times kjøring fra Miami Beach , er et godt stykke unna sonen der tidevannsflom utgjør en fare.
DB170909 - Dette er nøkkelen til strandhuset på Hollywood Beach .
DB170909 VENTER PÅ STORMEN : Stormfloen begynte sakte å sige inn over Hollywood Beach i Florida mens skuelystende benyttet sjansen til å få med seg de første stormkatene.
DB170909 Så forlat Miami Beach , advarer guvernøren i et intervju med CNN og legger til : ¶
DB170909 Skuelystende og fastboende benyttet sjansen til å få med seg de første kyssene fra orkanen Irma på Hollywood Beach i Florida.
DB170909 Men Tampa vil bli truffet med full kraft, sier Cindy Martin på Hollywood Beach .
DB170909 HOLLYWOOD BEACH ( Dagbladet ) : Folk strømmer fra områder i Sør-Florida i fullpakkede biler og fly, noe som har skapt stillestående køer både langs veier, utenfor matbutikker og bensinstasjoner.
DB170909 Fra et livvakttårn på Hollywood Beach sitter kvart norske Elisabeth ( 37 ) og kikker utover bølgene.
DB170909 BLÅSER FRISKT : Det blåser ganske så kraftig ved Hollywood Beach .
VG170908 I Miami vrimler det av stilrene art deco-hoteller langs South Beach .
VG170908 50-tallshotellet ligger bare et streinkast fra Miami Beach .
DN170908 Ifølge borgermesteren i Miami Beach , Philip Levine, kan det ta flere måneder før innbyggerne igjen kan bo i sine hjem.
DN170908 Øyparadiser ligger i ruiner - Miami Beach evakueres ¶
DN170908 Innbyggerne i Miami og Miami Beach tar de forholdsreglene som er mulig før Irma ventes å treffe på søndag.
AP170908https://www.aftenposten.no/verden/i/VErx3/Rush-Limbaugh-evakuerer-sitt-radiostudio - Det viser seg at vi ikke vil være i stand til å sende programmet vårt herfra, sa han fredag fra sitt studio i Palm Beach .
AP170908https://www.aftenposten.no/verden/i/KwK3o/Trump-i-video-Advarer-mot-historiske-odeleggelser-i-Florida Omtrent 125.000 innbyggere i Palm Beach ble bedt om å forlate hjemmene sine fredag morgen.
AP170908https://www.aftenposten.no/verden/i/KwK3o/Trump-i-video-Advarer-mot-historiske-odeleggelser-i-Florida Områdene som evakueres omfatter blant annet Donald Trumps feriested Mar-a-Lago i Palm Beach på Floridas østkyst, skriver avisene Miami Herald og Sun Sentinel.
AA170908 De har også opplyst at det ikke er den kraftige vinden som utgjør den største trusselen mot Palm Beach , der Mar-a-Largo ligger, men bølgene som vil skylle land.
VG170907 Den kjente turistbyen Miami Beach er et av områdene som folk har fått beskjed om å forlate, skriver avisen Miami Herald.
DN170907 Miami Beach og Key West er blant områdene hvor folk har fått beskjed om å forlate hjemmene sine, skriver avisa Miami Herald.
DN170907 Øyparadiser ligger i ruiner - Miami Beach evakueres ¶
DN170907 | Øyparadiser ligger i ruiner - Miami Beach evakueres ¶
DN170907 Onsdag kveld beordret ordføreren i Miami-Dade obligatorisk evakuering fra soner som ligger langs kysten, blant annet Miami Beach hvor luksushoteller ligger.
DN170907 Alle bosatt i Miami Beach og kystområdene langs deler av Florida-kysten skal evakueres på torsdag.
DB170907 Juel var på jobbreise i byen Miami Beach da evakueringsordren kom, og hadde på daværende tidspunkt allerede leid en bil.
DB170907 Blant de evakuerte områdene er Miami Beach og en rekke øygrupper ved Florida-kysten.
DB170907 Blant de evakuerte områdene er Miami Beach og en rekke øygrupper ved Florida-kysten.
DB170907 Dette har drevet tusenvis av mennesker på flukt, og ifølge The Guardian har mer enn 250 000 personer blitt beordret om å evakuere fra deler av Palm Beach County, et fylke i Florida.
DA170907 Den kjente turistbyen Miami Beach er et av områdene som folk har fått beskjed om å forlate, skriver avisa Miami Herald.
AA170907 Miami Beach og Key West er blant områdene hvor folk har fått beskjed om å forlate hjemmene sine, skriver avisa Miami Herald.
AA170907 Miami Beach og Key West er blant områdene hvor folk har fått beskjed om å forlate hjemmene sine, skriver avisa Miami Herald.
AA170907 Den kjente turistbyen Miami Beach er et av områdene som folk har fått beskjed om å forlate, skriver avisa Miami Herald.
AA170907 Den kjente turistbyen Miami Beach er et av områdene som folk har fått beskjed om å forlate, skriver avisa Miami Herald.
AA170907 Den kjente turistbyen Miami Beach er et av områdene som folk har fått beskjed om å forlate, skriver avisa Miami Herald.
DB170901 Nylig oppdaget jeg to live-innspillinger, « Live From Austin tx » og « Live in Long Beach 1997 », den siste delvis sammen med Billy Boy Arnold, Clarence Gatemouth Brown og Joe Louis Walker.
AP170831https://www.aftenposten.no/reise/Du-er-i-Syden_-men-likevel-pa-britisk-jord-Her-far-du-et-lite-stykke-England-under-solen-10271b.html Sandstrendene på østsiden av klippen heter Eastern Beach , Catalan Bay og Sandy Bay.
AA170830 Playa Dorada, også kalt Golden Beach , ligger også i Playa Blanca-området og er en klar turistfavoritt.
AA170830 Anfi Beach med sin lyse sand og klare badevann regnes som en av øyas beste strender.
AA170830 - Skulle jeg reist med barn igjen ville jeg valgt Ocean Beach Club i Playa del Cura eller Sunwing Arguineguin.
DB170825 « Ex on the Beach » har tidligere mottatt hard kritikk for hvordan deltakerne ter seg på tv.
DB170825 « Ex On The Beach » ble først sendt på britiske MTV i 2014.
DB170825 « EX ON THE BEACH » : David Hawley, Georgia Crone, Che McSorley, Chloe Ferry, Josh Ritchie har tidligere deltatt i den britiske utgaven av programmet.
DB170825 | Skandaleserien « Ex on the Beach » kommer til Norge ¶ ¶
DB170825 - I realityserien Ex On The Beach blir åtte single menn og kvinner sendt til en luksuriøs strandlocation for å bade, flørte, feste og generelt ha det gøy.
DB170825 | Skandaleserien « Ex on the Beach » kommer til Norge ¶
DB170825 | Skandaleserien « Ex on the Beach » kommer til Norge ¶
DB170825 | Skandaleserien « Ex on the Beach » kommer til Norge ¶
DB170825 | Skandaleserien « Ex on the Beach » kommer til Norge ¶
DB170825 | Skandaleserien « Ex on the Beach » kommer til Norge ¶
AA170824 Allah-Las spiller psykedelisk 1960-tallsrock og sammenlignes med band som The Doors, The Byrds og Beach Boys.
AP170823https://www.aftenposten.no/verden/i/723EW/Politiet-etterforsker-mulig-terrorforbindelse-etter-avlyst-konsert-i-Rotterdam Allah-Las spiller psykedelisk 1960-tallsrock og sammenlignes med band som The Doors, The Byrds og Beach Boys.
VG170822 Ulykken skjedde i Palm Beach Gardens i den amerikanske delstaten Florida. 78-åringen lå på sykehus i to uker etter krasjen, men hadde pådratt seg så alvorlige hodeskader at livet ikke sto til å redde.
VG170822 Totalt er det nå så mange som 20 ulike organisasjoner som har bestemt seg for likevel ikke å komme til Donald Trumps Mar-a-Lago-resort, i Palm Beach , Florida.
VG170822 RESORT : Mar-a-Lago ligger i Palm Beach , Florida.
VG170822 Det melder lokalavisen Palm Beach Daily News.
DB170819 LUKSUS SELGER : Ocean Beach Club på Kypros er en vinner for dem som vil ha luksusferie.
AA170819 Siden debuten i 2009 har bandet fra Long Beach , California blandet blues, soul og rock'n'roll til en saftig cocktail som har gitt dem mye oppmerksomhet internasjonalt, men kanskje særlig i Skandinavia.
AA170818 Det amerikanske bandet Beach Fossils skal spille på Kanonscenen klokken 18.20, og det svenske bandet Fireside spiller på Elvescenen klokka 19.10.
AP170816https://www.aftenposten.no/reise/Dette-er-verdens-beste-takbarer--og-en-av-dem-ligger-i-Norge-10449b.html Uptown Bar, Jumeirah Beach Hotel, Dubai, De forente arabiske emiratene ¶
AP170816https://www.aftenposten.no/reise/Dette-er-verdens-beste-takbarer--og-en-av-dem-ligger-i-Norge-10449b.html PÅ TOPPEN : På toppen det bølgeformete Jumeirah Beach Hotel i Dubai ligger en cocktailbar med god utsikt.
VG170815 Frieriet skjedde på Cotton Beach Club.
VG170812 « Vittig » og « velspilt » er andre adjektiver som melder sin ankomst umiddelbart, som på den svale Beach Boys-pastisjen « Surfbrett » - et tidlig høydepunkt i settet.
VG170812 Fikk du med deg : Vazelina møtte Beach Boys backstage ¶
DN170812 Her fra Waimanalo Bay Beach på Hawaii.
DA170812 - Jeg vil sammenligne Øya med da vi varmet opp for Beach Boys i Skien i 1993.
SA170811 Dermed slutter det flere av de gode kvinnene som går « beach », men det begynner å endre seg.
DA170811 Men beholdt kontakten med Beach Boys lenge nok til å spille gitar på « Pet Sounds » og « Good Vibrations » også.
DA170811 Han ble hentet inn for å erstatte Brian Wilson i Beach Boys i fire måneder etter Wilsons første sammenbrudd i 1964, avslo tilbud om fast plass i gruppa, fikk nydelige « Guess I'm Dumb » av Wilson i stedet, fortsatte sin egen sangkarriere og begynte å nærme seg den pop-pregede delen av countrymusikken.
AP170811https://www.aftenposten.no/100Sport/ballsport/Innser-at-kvinnene-fikk-for-darlig-oppfolging-240150b.html Dermed slutter det flere av de gode kvinnene som går « beach », men det begynner å endre seg.
AP170809https://www.aftenposten.no/reise/Vedtok-ny-lov-Pa-denne-ferieoya-risikerer-du-gigantbot-hvis-du-leier-ut-ulovlig-10438b.html VAKKERT : Det er ingen tvil om at det er fint på den spanske øya Mallorca, som her ved Cala Gran beach .
VG170807 Hittil har Trump brukt 13 av sine 28 helger på ferie, for det meste på sin private residens Mar-a-Lago på Palm Beach i Florida.
DB170806 Ja, den klassiske gangsterrappen fra nittitallet var absolutt bevisst på en variant av dette trikset, som den iskalde morderstemmen ikonet Snoop Dogg ( fra Staples hjemsted Long Beach ) la over til på låter som « Murder Was The Case ».
DB170806 I run North Side of the beach
DB170806 I run North Side of the Beach
DB170804 Ifølge Palm Beach Post har hun blitt arrestert flere ganger for blant annet grovt tyveri og besittelse av marihuana.
DB170804 Hun bør være i Palm Beach , og bli fjernet fra det giftige miljøet, sa Peskowitz i retten denne uka. ❤️💪👊🏼 ¶
DB170804 Hun blir også doptestet jevnlig, der de siste to testene har vært negative, ifølge Palm Beach Post.
DB170804 - Det gir deg tid til å tenke på hva men har gjort, og hvorfor foreldrene dine valgte å sende deg dit, sa hun om oppholdet, ifølge Palm Beach Post.
DB170803 Han har tilbrakt 13 av de 28 helgene i sin presidenttid så langt på sine eiendommer i Palm Beach , Florida eller i Bedminster, New Jersey.
DB170731 D'Amico satt og drakk kaffe på verandaen utenfor Versaces hus i Miami Beach da han hørte skudd.
DB170729 Vi skal forsøke å hjelpe alle vi kan, men akkurat nå i helgen er det rammede hotellet i Sunny Beach vårt hovedfokus, sier Fossum.
DB170729 Flere steder i bulgarske kystbyer som i Sunny Beach , Pomorie og Svetil Vlas, har det vært et utbrudd av viruset. 62 nordmenn har tatt kontakt med Dagbladet og fortalt at de har slitt med sykdom.
DB170729 Da Dagbladet først omtalte virusutbruddet sa Ving at de ville ringe alle som skulle ned til hotellet i Sunny Beach som var rammet, og gi dem et tilbud om å avbestille eller booke om reisen.
DB170729 - Akkurat nå tar vi de sakene som haster mest først, og det er reisende som skal til det rammede hotellet i Sunny Beach , sier markeds- og kommunikasjonsdirektøren.
DB170729 62 nordmenn har meldt om diaré, oppkast og feber : - Hele ferien til Sunny Beach ble et mareritt ¶
DB170729 ¶ HARDT RAMMET : Roar Nygård opg hans familie på fem er alle blitt syke på hotellet Baikal i Sunny Beach i Bulgaria.
DB170729 Tonje Løkaas Fossum, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Ving Norge, sier til Dagbladet at turoperatøren hadde ankomst til Sunny Beach fredag og at de har tre reiser dit neste uke.
DB170729 Roar Nygård fra Mo i Rana bor nå på hotellet Baikal i Sunny Beach .
DB170729 I tillegg til flere hoteller i Sunny Beach , har nordmenn blitt syke på hoteller i Balchik, Pomorie og Svetil Vlas.
DB170729 Hun forteller at det i alt er 40 nordiske reisende som er blitt syke i Sunny Beach .
DB170729 HELT UTMATTET : Hele familien til Cecilie Næss-Solberg ble syke på hotellet Severina i Sunny Beach .
DB170729 - Vi vil undersøke dette med våre representanter på de steder vi har i Bulgaria og vurdere om vi må kontakte de som skal reise dit neste uke, i tillegg til å informere de som allerede er i Sunny Beach eller andre steder, sier Christine Hafnor.
DB170729 - Hele ferien til Sunny Beach ble et mareritt for oss, sier hun.
DB170729 ( Dagbladet ) : Etter at Dagbladet omtalte utbruddet av rotavirus i Sunny Beach i går ettermiddag, har vi fått inn e-poster fra flere titalls turister som har vært i Sunny Beach og nærliggende områder i Bulgaria.
DB170729 ( Dagbladet ) : Etter at Dagbladet omtalte utbruddet av rotavirus i Sunny Beach i går ettermiddag, har vi fått inn e-poster fra flere titalls turister som har vært i Sunny Beach og nærliggende områder i Bulgaria.
DB170728 ¶ SUNNY BEACH : Rotaviruset har slått ut i full blomst i Sunny Beach i Bulgaria.
DB170728 ¶ SUNNY BEACH : Rotaviruset har slått ut i full blomst i Sunny Beach i Bulgaria.
DB170728 Andre hoteller og fastboende på Sunny beach er også berørt, sier hun.
DB170728 - Det første som skjedde var at vi fikk en lapp om virus i Sunny Beach .
DB170728 ( Dagbladet ) : Fem nordmenn er nå syke av den hissige magesykdommen rotavirus på et Ving-hotell på feriefavoritten Sunny Beach i Bulgaria.
DN170725 - Det kommer an på hvor jeg er, men Lillebjørn Nilsens « Bysommer » er lyden av Oslo-sommer, og lenger sør er det Beach Boys med « Kokomo ».
DN170725 Her fra en strand i Long Beach Township i New Jersey i USA.
DN170719 « Havnivåøkning skader Imperial Beach og truer vår fremtid », sier ordfører Serge Dedin i San Diego fylke.
DN170719 Saksøkerne er representert av fylkes- og byadvokatene til Marin, San Mateo og Imperial Beach , i tillegg til Sher Edling.
DN170719 Dette vil igjen true fylkene, Marin og San Mateo, og byen Imperial Beach gjennom at havet stiger.
DA170719 Både San Mateo County, Marin County og byen Imperial Beach kan bli hardt rammet etter hvert som havet stiger.
AA170719 Både San Mateo County, Marin County og byen Imperial Beach kan bli hardt rammet etter hvert som havet stiger.
DB170715 Den lengste og mest kjente er Golden Beach i Karpaz nasjonalpark.
DB170715 Den lengste og mest kjente er Golden Beach i Karpaz nasjonalpark.
SA170714 Palm Beach Gardens, Florida, 9. juni 2017 : En av tennisens aller største stjerner er involvert i en bilkollisjon.
SA170714 Bor : Palm Beach Gardens, Florida ¶
FV170714https://www.fvn.no/100Sport/ballsport/Den-siste-maneden-er-tennisstjernen-blitt-saksokt-og-beskyldt-for-drap-Lordag-kan-hun-ta-sin-forste-tittel-pa-ni-ar-238709b.html Palm Beach Gardens, Florida, 9. juni 2017 : En av tennisens aller største stjerner er involvert i en bilkollisjon.
FV170714https://www.fvn.no/100Sport/ballsport/Den-siste-maneden-er-tennisstjernen-blitt-saksokt-og-beskyldt-for-drap-Lordag-kan-hun-ta-sin-forste-tittel-pa-ni-ar-238709b.html Bor : Palm Beach Gardens, Florida ¶
BT170714https://www.bt.no/100Sport/ballsport/Den-siste-maneden-er-tennisstjernen-blitt-saksokt-og-beskyldt-for-drap-Lordag-kan-hun-ta-sin-forste-tittel-pa-ni-ar-238709b.html Palm Beach Gardens, Florida, 9. juni 2017 : En av tennisens aller største stjerner er involvert i en bilkollisjon.
BT170714https://www.bt.no/100Sport/ballsport/Den-siste-maneden-er-tennisstjernen-blitt-saksokt-og-beskyldt-for-drap-Lordag-kan-hun-ta-sin-forste-tittel-pa-ni-ar-238709b.html Bor : Palm Beach Gardens, Florida ¶
AP170714https://www.aftenposten.no/100Sport/ballsport/Den-siste-maneden-er-tennisstjernen-blitt-saksokt-og-beskyldt-for-drap-Lordag-kan-hun-ta-sin-forste-tittel-pa-ni-ar-238709b.html Palm Beach Gardens, Florida, 9. juni 2017 : En av tennisens aller største stjerner er involvert i en bilkollisjon.
AP170714https://www.aftenposten.no/100Sport/ballsport/Den-siste-maneden-er-tennisstjernen-blitt-saksokt-og-beskyldt-for-drap-Lordag-kan-hun-ta-sin-forste-tittel-pa-ni-ar-238709b.html Bor : Palm Beach Gardens, Florida ¶
DB170711 I forbindelse med budsjettrøbbel valgte Christie først å stenge Island Beach State Park.
DB170711 ( Dagbladet ) : Forrige uke var Chris Christie i hardt vær etter at han stengte stranda på Island Beach State Park, men dro dit selv sammen med familien.
DB170711 ( Dagbladet ) : Lørdag formiddag oppstod en redningsaksjon utenom det vanlige på Panama City Beach i Florida.
VG170708 juni var Williams involvert i en bilulykke i Palm Beach Gardens i Florida, Jerome Barson ( 78 ) døde av skadene han fikk i kollisjonen to uker senere.
DB170708 Selv om informasjonen som ble sluppet av politiet fredag ettermiddag tilsier at Williams er uskyldig, har Paul Rogers i Palm Beach Gardens Police Department sagt at : ¶
DB170708 Ifølge Palm Beach Garden Police Department, kommer det nye bevismaterialet fra et overvåkingskamera i et boligområde i nærheten av ulykkesstedet.
DB170703 ¶ MUTTERS ALENE : Chris Christie og familien koste seg på Island Beach State Park søndag.
DB170703 I forbindelse med budsjettrøbbel valgte Christie først å stenge Island Beach State Park.
AP170703https://www.aftenposten.no/verden/New-Jerseys-guvernor-stengte-strand_-men-dro-dit-selv-624530b.html Her med venner og familie alene på Island Beach State Park.
AP170703https://www.aftenposten.no/verden/New-Jerseys-guvernor-stengte-strand_-men-dro-dit-selv-624530b.html Bilder fra Island Beach State Park i Berkely viser Christie som slapper av på en folketom badestrand sammen med familien.
VG170702 Hin Ta og Hin Yai, også kjent som « Bestefar-steinen » og « Bestemor-steinen », finner du på sørsiden av Lamai Beach på Koh Samui i Thailand.
DB170702 På Utah Beach i fjor var det Michael Mørkøv som veltet stygt.
DB170702 Ofrene skal ha blitt funnet nesten nakne om lag 30 meter fra bungalowen de bodde i på Sairee Beach 15. september 2014.
SA170701 Politiet i Palm Beach Garden etterforsker hendelsen, men har så langt ikke siktet tennisstjernen.
DB170701 Ulykken skjedde i nærheten av Williams' hjem i Palm Beach i Florida 9. juni, og Barson døde på sykehus 13 dager senere som følge av skadene han pådro seg i kollisjonen.
DA170701 Halvannen uke før Roskilde spilte de på Rock The Beach i Helsinki med Biffy Clyro og The Kills som oppvarming, og leverte også der en fantastisk konsert i den finske skjærgården, mer løssluppen og innfallsrik enn i Roskilde.
BT170701https://www.bt.no/100Sport/andreidretter/Tennisstjernen-etter-dodsulykken--Jeg-er-helt-knust-238157b.html Politiet i Palm Beach Garden etterforsker hendelsen, men har så langt ikke siktet tennisstjernen.
AP170701https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Tennisstjernen-etter-dodsulykken--Jeg-er-helt-knust-238157b.html Politiet i Palm Beach Garden etterforsker hendelsen, men har så langt ikke siktet tennisstjernen.
VG170630 juni var den amerikanske tennisstjernen Venus Williams ( 37 ) involvert i en bilulykke i Palm Beach Gardens i den amerikanske delstaten Florida, som endte med at en 78 år gammel mann to uker senere døde av skadene.
SA170630 Politiet i Palm Beach Gardens etterforsker hendelsen og har foreløpig ikke siktet tennisstjernen.
DB170630 Politiet i Palm Beach Gardens etterforsker hendelsen og har foreløpig ikke siktet tennisstjernen.
BT170630https://www.bt.no/100Sport/andreidretter/Tennisstjernen-Venus-Williams-kjorte-pa-rodt-lys--mann-dode-238078b.html Politiet i Palm Beach Gardens etterforsker hendelsen og har foreløpig ikke siktet tennisstjernen.
AP170630https://www.aftenposten.no/verden/Tennisstjernen-Venus-Williams-kjorte-pa-rodt--mann-dode-624322b.html Politiet i Palm Beach Gardens etterforsker hendelsen og har foreløpig ikke siktet tennisstjernen.
AP170630https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Tennisstjernen-Venus-Williams-kjorte-pa-rodt-lys--mann-dode-238078b.html Politiet i Palm Beach Gardens etterforsker hendelsen og har foreløpig ikke siktet tennisstjernen.
AA170630 ¶ Politiet i Palm Beach Gardens etterforsker hendelsen og har foreløpig ikke siktet tennisstjernen.
DB170626 Fotoseansen fant passende nok sted ved en strand som heter Tiger Beach .
AP170624https://www.aftenposten.no/verden/Na-flytter-grnderne-fra-Silicon-Valley-til-Silicon-Beach-622004b.html | Nå flytter gründerne fra Silicon Valley til « Silicon Beach » ¶
AP170624https://www.aftenposten.no/verden/Na-flytter-grnderne-fra-Silicon-Valley-til-Silicon-Beach-622004b.html Venice Beach har lenge vært et populært tilholdssted for turister og lokale som ønsker litt sol og strand.
AP170624https://www.aftenposten.no/verden/Na-flytter-grnderne-fra-Silicon-Valley-til-Silicon-Beach-622004b.html I Venice Beach-området i Los Angeles, der Purple Squirrel leier sine nye kontorer, er det nå kommet så mange teknologiselskaper at kallenavnet « Silicon Beach » allerede er godt etablert.
BT170623https://www.bt.no/kultur/Soft-Ride-bringer-solen-til-Bergen-335994b.html Soft Rides primus motor er Arne Håkon Tjelle, best kjent fra Bloody Beach .
BT170623https://www.bt.no/kultur/Soft-Ride-bringer-solen-til-Bergen-335994b.html Der bandet Bloody Beach er ekspressivt og eksotisk, energifylt og eksentrisk, er Soft Ride en mer komtemplativ og rolig affære.
VG170622 Her fra TUI Family Life på Nausicaa Beach .
DB170621 IDYLL : Brownes Beach på Barbados er neppe det verste venterommet du har sett.
DB170621 Denne « avgangs-loungen » ligger på Brownes Beach i Carlisle-bukta på Barbados, og alle Virgin-passasjene kan få adgang mot en inngangsbillett på 25 dollar.
DB170617 Dette inkluderer 313 millioner generert fra Mar-a-Lago Club i Florida-byen Palm Beach , en eksklusiv golfklubb som baserer seg på pengesterke medlemmer.
DB170617 Fra stranda Sunset Beach følger en stor folkemengde med i spenning og akkurat i det sola forsvinner bak Delaware, bryter alle ut i spontan applaus, som om det var helt uventet at sola nok en gang skulle klare å gjennomføre en spektakulær avskjed.
DB170617 For 102 år siden la Charles Epting Vansant, en ung aksjemekler fra Philadelphia, på svøm ved Beach Haven i New Jersey.
DB170617 FARLIG PADLING : Politiet i California sirkulerer rundt Capistrano Beach og ser en person som padler i vannet.
SA170616 Mange amerikanere drømmer om ferie på Waikiki Beach på Hawaii, men halvparten tar ikke sommerferie i år, de fleste fordi de ikke har råd.
DB170616 Men restauranten Beach Club har vært 61-åringens stamsted siden 90-tallet.
DA170615 a-ha har vært oppløst og kommet sammen igjen flere ganger siden de første gang tok pause i 1993 etter albumet « Memorial Beach ».
DA170615 a-ha har vært oppløst og kommet sammen igjen flere ganger siden de første gang tok pause i 1993 etter albumet « Memorial Beach ».
VG170614 Flirtin Beach er på gang igjen.
VG170614 5 Flirtin Beach
FV170613 Perkusjonist Vinnie Colaiuta, kjent fra utallige samarbeid med musikkpionerer som Frank Zappa, Joni Mitchell, Megadeth, Beach Boys, Leonard Cohen, Sting, Jeff Beck, Chick Corea og John McLaughlin.
VG170608 På Palm Grove Beach Resort har de for eksempel timer hver morgen, samt egne pakker for deg som vil på en skikkelig yogaferie.
VG170607 Den svenske mannen er mistenkt for grov vold etter hendelsen som skjedde på et hotell i den bulgarske turistbyen Sunny Beach lørdag.
AA170607 KOSTER IKKE SKJORTA : Bulgaria og Sunny Beach er et av reisemålene hvor du får mest for feriepengene i sommer.
VG170602 Palm Beach County-politiet har også frigitt en video som viser hvordan arrestasjonen av Woods foregikk.
VG170602 OVERVÅKNINGSKAMERA : Tiger Woods gjennomfører her en pusteprøve Palm Beach County Jail.
VG170602 I KASJOTTEN : Tiger Woods i en overvåkningsvideo fra cellen i Palm Beach County Jail i Florida etter at han ble arrestert.
VG170602 Trump kan imidlertid få fri i Palm Beach i Florida, den lille byen der hans klubb og feriested Mar-a-lago ligger.
VG170602 Der har ikke ordføreren lovet noe som helst - i motsetning til sin kollega i den adskillig større nabobyen West Palm Beach , som også har en « Climate Mayor » ¶
VG170601 TATT AV POLITIET : Dette bildet er tatt av sheriffens kontor i Palm Beach og viser Tiger Woods etter arrestasjonen.
VG170531 Tirsdag ettermiddag norsk tid kom det frem av politiet i Palm Beach at Tiger Woods satt og sov bak rattet da politiet nærmet seg bilen hans.
VG170531 ), her på sheriffens kontor i Palm Beach etter å ha blitt siktet for fyllekjøring, får støtte av golflegenden Jack Nicklaus ( t.h. ).
VG170530 TATT AV POLITIET : Dette bildet er tatt av sheriffens kontor i Palm Beach og viser Tiger Woods etter arrestasjonen.
VG170530 Han er pålagt å møte til rettslig avhør hos myndighetene i Palm Beach 5. juli.
VG170530 De støtter seg til politiet i Palm Beach sin rapport fra hendelsen og arrestasjonen av den tidligere suverene verdenseneren i golf.
DB170530 Ifølge amerikanske Palm Beach Post skal Woods ha sovet i bilen da politiet pågrep ham.
DB170530 Foto : Palm Beach County Sheriff's Office ¶
DB170530 Det er filmstudioet Paramount Pictures som står bak spillefilmversjonen av Baywatch-konseptet, som omhandler eventyrene til en gjeng veltrente livvakter på Santa Monica Beach i California, USA.
VG170529 TATT AV POLITIET : Dette bildet er tatt av sheriffens kontor i Palm Beach og viser Tiger Woods etter arrestasjonen mandag morgen lokal tid i Florida.
VG170529 Bildet av den skjeggete Tiger Woods, kledd i det som ser ut til å være en hvit t-skjorte, er tatt at The Palm Beach County Sheriff's Office og distribuert til nyhetsbyrået AP.
DB170529 Woods ble senere løslatt fra Palm Beach County Jail mandag formiddag klokka ti på elleve. 41-åringen, som anses å være tidenes beste golfspiller, har ikke konkurrert i noen turneringer den siste tida.
DB170529 Foto : Palm Beach County Sheriff's Office ¶
DB170528 Det var et gjennomgående skudd, sier Carlos Noriega, som den gangen var politiløyntnant ved Miami Beach Police Department, til CBS News.
DB170528 juli 1997 blir moteguruen Gianni Versace skutt og drept utenfor sitt hjem i Miami Beach i Florida.
AA170526 Blant strendene som har fått opp det røde varselflagget for å advare turister, er på Koh Phi Phi, samt den uberørte Maya-bukten der store deler av Hollywood-filmen « The Beach » ble spilt inn.
DB170523 Versova beach is gorgeous and clean now.we have done our bit.
DB170523 This is versova beach an hour back.
DB170523 .@AfrozShah1 wins #EarthChamps award for his efforts in launching the world's largest beach clean-up in Mumbai : https://t.co/4bGfOPIspX pic.twitter.com/9ynFoliaXf ¶
AA170523 NYTT MEDLEM I SUNWING-FAMILIEN : Ocean Beach Club by Sunwing er Vings nyeste familiehotell og et litt roligere og mer avslappende familiehotell med luksuriøse vibber.
AA170523 BARNAS BESTEVENN : Vings populære maskot, giraffen Lollo, er alltid til stor glede for de yngste gjestene på familiehotellene Sunwing og Ocean Beach Club.
DB170521 MOONLIGHT BEACH : Livet går sin gang på Moonlight Beach i Kemer, selv om turistene ikke er så mange som de en gang var.
DB170521 MOONLIGHT BEACH : Livet går sin gang på Moonlight Beach i Kemer, selv om turistene ikke er så mange som de en gang var.
DB170521 Han sitter sammen med samboer Gro Finsås nede på sandstranda Moonlight Beach i Kemer, en koselig badeby en snau times kjøring sør for Antalya.
AP170521 President Donald Trump og president Xi Jinping i Palm Beach , USA.
SA170519 Da May Britt Markussen Bjørnevaag skulle bygge hus, så hun for seg et art deco-aktig, hvitt hus, litt Miami Beach .
AP170519https://www.aftenposten.no/bolig/Art-Deco-i-Buvika--Sparte-narmere-en-million-pa-a-lede-husbyggingen-selv-10049b.html Da May Britt Markussen Bjørnevaag skulle bygge hus, så hun for seg et art deco-aktig, hvitt hus, litt Miami Beach .
AP170519 Da May Britt Markussen Bjørnevaag skulle bygge hus, så hun for seg et art deco-aktig, hvitt hus, litt Miami Beach .
AA170519 Ifølge helsemyndighetene i Palm Beach County døde Ailes av en hjerneblødning som oppsto etter at han falt og slo hodet i sitt eget hjem.
AP170518 Ifølge det amerikanske tidsskriftet Time, som har fått tilgang til en politirapport fra politiet i Palm Beach , skal Ailes ha falt på badet og slått hodet sitt få dager før han døde.
SA170517 Det er bare 40 kilometer hvis man tar korteste vei fra Pismo Beach til Morro Bay, men det er likevel rittets lengste etappe på 192,5 kilometer.
SA170517 Alexander Kristoff ble beste nordmann på den spurtvennlige etappen fra Pismo Beach til Morro Bay.
SA170517 Alexander Kristoff ble beste nordmann på den spurtvennlige etappen fra Pismo Beach til Morro Bay i Tour of California, der Peter Sagan fra Slovakia vant.
FV170517 Det er bare 40 kilometer hvis man tar korteste vei fra Pismo Beach til Morro Bay, men det er likevel rittets lengste etappe på 192,5 kilometer.
FV170517 Alexander Kristoff ble beste nordmann på den spurtvennlige etappen fra Pismo Beach til Morro Bay.
FV170517 Alexander Kristoff ble beste nordmann på den spurtvennlige etappen fra Pismo Beach til Morro Bay i Tour of California, der Peter Sagan fra Slovakia vant.
BT170517 Det er bare 40 kilometer hvis man tar korteste vei fra Pismo Beach til Morro Bay, men det er likevel rittets lengste etappe på 192,5 kilometer.
BT170517 Alexander Kristoff ble beste nordmann på den spurtvennlige etappen fra Pismo Beach til Morro Bay.
BT170517 Alexander Kristoff ble beste nordmann på den spurtvennlige etappen fra Pismo Beach til Morro Bay i Tour of California, der Peter Sagan fra Slovakia vant.
AP170517 Det er bare 40 kilometer hvis man tar korteste vei fra Pismo Beach til Morro Bay, men det er likevel rittets lengste etappe på 192,5 kilometer.
AP170517 Alexander Kristoff ble beste nordmann på den spurtvennlige etappen fra Pismo Beach til Morro Bay.
AP170517 Alexander Kristoff ble beste nordmann på den spurtvennlige etappen fra Pismo Beach til Morro Bay i Tour of California, der Peter Sagan fra Slovakia vant.
SA170516 etappen fra Pismo Beach til Morro Bay sykles.
AP170516 etappen fra Pismo Beach til Morro Bay sykles.
DB170515 Video : Palm Beach County Sheriff's Office ( PBSO ) ¶
DB170515 Sheriffen i Palm Beach har lagt ut en video på sin Facebook-side der Casper blir skrevet ut av veterinærklinikken etter operasjonen.
DB170515 I videoen, som har blitt delt nesten 5000 ganger, kan man også høre en uttalelse fra Michele Tucker, en dyrlege ved Palm Beach Veterinary Specialists.
DB170515 ( Dagbladet ) : Fredag ble en person skutt og drept i Palm Beach i Florida etter en skuddveksling med politiet.
AA170515 Med sykkel kommer du deg enkelt til øyas lekreste strender, som Paradise Beach .
DB170513 ON THE BEACH : I år skal vi igjen høre på Neil Youngs « On the beach », hvis det da blir antydning til sommer i dette feelgoodlandet.
DB170513 ON THE BEACH : I år skal vi igjen høre på Neil Youngs « On the beach », hvis det da blir antydning til sommer i dette feelgoodlandet.
VG170512 Om solen steker anbefales noen timer på den vakre stranden El Matador Beach .
VG170512 Om du er glad i surfing kan det være verdt å stoppe på Pismo Beach .
VG170512 GJØR INNTRYKK : Strandpromenaden på Venice Beach .
VG170512 DAG 1-2 : VENICE BEACH OG SANTA BARBARA ¶
DB170511 FRYKTLØS : En gammel mann lot seg ikke skremme av det som trolig var en livsfarlig brunslange på Nobby's Beach i Australia, og sparket unna slangen på sin vei mot toalettet.
DB170511 ( Dagbladet ) : Husker du 90-tallets TV-serie om livvaktene på Santa Monica Beach i California, med blant annet Pamela Anderson og David Hasselhoff i hovedrollene ?
FV170509 Ved hans side er Palmesus-markedssjef Ketil Stensrud og Rebekka Aamodt som er ansatt som daglig leder for M Beach Club.
DB170508 Det skal ha vært værforholdene som medførte at haugevis av sand ble skylt opp på det som tidligere ble kalt « rocky beach », skriver Achill Tourism på nettsidene sine.
DB170505 Sofia Vergara, som giftet seg med Hollywood-ektemannen i en romantisk seremoni i Palm Beach i Florida for halvannet år siden, er langt fra den første kjendisen som har tatt et oppgjør med fabrikkerte, eller delvis fabrikkerte historier.
DB170504 De øvrige 60 millonene skal gå til å refundere New York og Palm Beach i Florida, som har hatt svære ekstraordinære utgifter etter at Trump ble president.
DB170502 | Falmende burgerstjerne : - Men kan ikke huske å ha smakt bedre løkringer ¶ Beach Club serverer fries og løkringer i toppklasse.
DB170502 Pedersen/Dagbladet ¶ BEACH CLUB : Beach Club ligger fortsatt på Aker Brygge.
DB170502 Pedersen ¶ BEACH CLUB : Ingenting å si på tilbehøret.
DB170502 Fredag tok en slurk av ølglasset - vinmenyen til Beach Club imponerer ikke veldig, dessuten egner nok pils seg bedre til denne typen mat - og nikket ettertrykkelig. -  Her må jeg gi deg helt rett.
DB170502 BEACH CLUB : Beach Club ligger fortsatt på Aker Brygge.
DB170502 ANMELDELSE AV BEACH CLUB : Supre fries, knasende og velsmakende løkringer, men burgeren skuffer.
DB170502 Beach Club har også andre ting enn burgere på menyen, men å bevege seg i den retningen blir nesten som å gå på en fiskerestaurant og bestille kjøtt.
DB170502 Beach Club har holdt til i de samme lokalene på Aker Brygge i flere tiår, og kan trygt kalles en institusjon.
VG170501 Aasbø ble nummer fem i åpningen i Long Beach , så vant han altså i Orlando i helgen.
DB170501 Red Beach på Santorini.
DB170501 Red Beach er en stor attraksjon, og folk reiser dit.
DB170501 RASFARLIG : Det har gått mange små - og noen litt større - ras på Red Beach .
DB170501 Og tar du først turen til Red Beach om du er på smellvakre Santorini, anbefales desidert et besøk til den utgravde bronsealderbosetningen Akrotiri bare ti minutters gange unna.
DB170501 Men « Red Beach » helt sør på Santorini, kan også være farlig.
DB170501 I 2015 gikk turistmyndighetene ut med en oppfordring til alle hotellene om å oppfordre gjestene om ikke å oppsøke Red Beach da de anså at faren for ulykker var betydelig.
DB170501 ADVARSLER : Det er slått opp mange skilt om rasfare, men turistene oppsøker likevel Red Beach på Santorini.
DA170428 Silje Tombre forlot bandet i 2015 i kjølvannet av albumet « Funeral Beach » og et internasjonalt framstøt, og ble raskt erstattet av Karina Ljone.
VG170425 PRESSER KINESERNE : President Donald Trump og Kinas presiden Xi Jinping i Trumps club Mar-a-Lago i Palm Beach , Florida i begynnelsen av april.
VG170423 I sommermånedene skal han spille hver søndag på Ushuaïa Beach Hotel på Ibiza.
AP170423https://www.aftenposten.no/verden/Tre-av-fire-bookinger-forsvant-Na-er-det-turistkrise-i-Tyrkia-618298b.html Flott plassert ved den vakre stranden i Side ligger baren og restauranten Viking Beach Club.
AP170423 Flott plassert ved den vakre stranden i Side ligger baren og restauranten Viking Beach Club.
DA170420 Trekker gjerne fram « On Chesil Beach ».
VG170419 KONTRASTER : I Dubai er det bare noen meter mellom strand ( her Jumairah Beach ) og skyskrapere.
DB170419 ¶ BILLIGST I BULGARIA : Sunny Beach er sommerens billigste badedestinasjon i en fersk prisundersøkelse fra britiske Post Office.
DB170419 Sunny Beach i Bulgaria er stedet du ifølge prisundersøkelsen til Post Office får mest for pengene i sommer.
DB170419 Ifølge Post Office, har prisene i Bulgaria stupt - og de kårer Sunny Beach til det billigste badeferiestedet i Europa i sommer.
DB170419 Her er høydepunktene : ¶ #1 : Billigst : Sunny Beach , Bulgaria : Totalprisen er 37 pund - 389 norske kroner ¶ #2 : Nest billigst : Algarve i Portugal : Totalpris 58 pund, som er 609 norske kroner ¶ #3 : Dyrest : Ibiza, Spania : Der må du ut med 131 pund for samme handlekurv ¶ #4 : Dyrt også i Nice, Frankrike : Totalpris er 117 pund - 1.229 norske
AP170418 Myndighetene har stengt stranden i Wylie Beach og folk oppfordres inntil videre til å holde seg unna vannet.
DB170416 Tigaki Beach med sin myke sand og rolige sjø har lenge vært en favoritt blant særlig barnefamilier.
DB170416 Paradise Beach ligger nemlig i andre enden av øya, og så langt fra Kos by som det er mulig å komme.
DB170416 Paradise Beach : Navnet sier det meste.
DB170416 PARADISE BEACH : Navnet sier det meste, og denne stranda er verdt bussturen fra Kos by.
DB170416 Men lokalbefolkningens favoritt som dagsutfluktmål er Paradise Beach .
BT170416 Også i Palm Beach i Florida, hvor presidenten oppholder seg på feriestedet Mar-a-Lago, hadde flere hundre demonstranter møtt opp for å oppfordre presidenten til å legge fram selvangivelsen.
AP170416 Også i Palm Beach i Florida, hvor presidenten oppholder seg på feriestedet Mar-a-Lago, hadde flere hundre demonstranter møtt opp for å oppfordre presidenten til å legge fram selvangivelsen.
AA170416 Også i Palm Beach i Florida, hvor presidenten oppholder seg på feriestedet Mar-a-Lago, hadde flere hundre demonstranter møtt opp for å oppfordre presidenten til å legge fram selvangivelsen.
AA170416 Også i Palm Beach i Florida, hvor presidenten oppholder seg på feriestedet Mar-a-Lago, hadde flere hundre demonstranter møtt opp for å oppfordre presidenten til å legge fram selvangivelsen.
VG170415 3 FLIRTIN BEACH ¶ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 5 Mymanyyouare ¶
DB170415 Også i Palm Beach i Florida, hvor presidenten oppholder seg på feriestedet Mar-a-Lago, hadde flere hundre demonstranter møtt opp for å oppfordre presidenten til å legge fram selvangivelsen.
DB170415 Trump ankom flyplassen i West Palm Beach torsdag på presidentflyet Air Force One og hadde ikke med seg noen av de mest høytstående ansatte i Det hvite hus.
AP170415 Også i Palm Beach i Florida, hvor presidenten oppholder seg på feriestedet Mar-a-Lago, hadde flere hundre demonstranter møtt opp for å oppfordre presidenten til å legge fram selvangivelsen.
VG170414 Etter at Donald Trump ble tatt i ed som USAs president har han tilbrakt mange helger i palasset sitt Mar-a-Lago på Palm Beach i solskinnsstaten Florida.
VG170413 Realityserien « The Hills » som var en avløper fra « Laguna Beach », fulgte hovedrolleinnehaver Lauren Conrad og hennes gjeng av privilegerte venner i deres forsøk på å bli voksne og skaffe seg jobber i Los Angeles.
DB170413 Sheriff Ric Bradshaw i Palm Beach County, hvor Mar-a-Lago ligger, sier de lokale skattebetalerne har betalt 500 000 kroner om dagen i overtid til politiet for hver dag Trump er til stede på resorten.
AP170413 WAIKIKI BEACH : Den berømte stranda er ofte brukt i filmer og TV-serier.
AP170413 STORBY : Fra vulkanen Diamond Head får du fantastisk utsikt over Honolulu og Waikiki Beach .
AP170413 KRITTHVIT SAND OG KRYSTALLBLÅTT HAV : Lanikai Beach i Kailua er ofte kåret til blant verdens vakreste.
AP170413 Her kan du enkelt ta del i byens pulserende uteliv, benytte deg av de mange shoppingmulighetene som finnes, eller ta surfeleksjoner på verdenskjente Waikiki Beach .
AP170413 Heavenly Island, økologisk kafé med lokale ingredienser, fem minutters gange fra Waikiki Beach .
AP170413 GANGAVSTAND MELLOM SHOPPING OG STRAND : Honolulus hovedgate ligger parallelt med Waikiki Beach .
AP170413 DET ER KANSKJE KLISJÉ, MEN : På nordvestkysten av øya ligger Sunset Beach - den perfekte plass for å se solnedgangen.
FV170412 I mars døde en mann fra Farsund i en badeulykke på Bondi Beach i Sydney.
DN170412 Palm Beach County har sett seg lei på å bruke folks skattepenger på å beskytte presidenten hver gang han besøker vinterferieboligen Mar-a-Lago.
DN170412 Palm Beach County bruker angivelig 60.000 dollar om dagen hver gang presidenten besøker enten Mar-a-Lago eller Trump International Golf Club, hvor han har vært 12 ganger siden han ble innsatt som president.
DN170412 I løpet av hans drøyt 80-dager lange presidentperiode har han vært i feriehuset Mar-a-Lago i Palm Beach over 20 ganger.
DN170412 Derfor har kommisjonær Dave Kerner i Palm Beach County forslått å gjøre selve Mar-a-Lago om til et eget skattedistrikt, for så å pålegge det en avgift som skal betale presidentens sikkerhetskostnader.
DN170412 - Vi er beæret over å ha presidenten her, men samtidig så reiser han hit så ofte at han ikke besøker Palm Beach County - han styrer landet herfra, sier Dave Kerner, kommisjonær i Palm Beach County.
DN170412 - Vi er beæret over å ha presidenten her, men samtidig så reiser han hit så ofte at han ikke besøker Palm Beach County - han styrer landet herfra, sier Dave Kerner, kommisjonær i Palm Beach County.
DN170412 - Vi er beæret over å ha presidenten her, men samtidig så reiser han hit så ofte at han ikke besøker Palm Beach County - han styrer landet herfra, fortalte Kerner Money magazine, ifølge abcnews.
VG170411 MTV skriver at familie og venner deltok på en minnestund for TV-stjernen i Newport Beach forrige helg.
VG170411 Waikiki Beach , Oahu ¶
VG170411 IDYLLISK : Hawaiis Waikiki Beach er blant de hotteste strendene i øyriket.
VG170411 FOR ALLE : Waikiki Beach havner stadig på listene over USAs beste offentlige strender.
VG170411 Blant de mest kjente er den offentlige stranden Waikiki Beach , hvor palmene svaier over den hvite sandstranden og restaurantene ligger på rekke og rad.
VG170410 The Beach Restaurant er antageligvis det nærmeste du kommer en piknik i solnedgangen i Oman, og selvsagt under langt mer luksuriøse omgivelser.
VG170410 Adresse : Al Bustan Street, Quron Beach , Muscat ¶
DB170410 Årsaken til utsettelsen var Xi og Donald Trumps møte på hans landsted på Palm Beach i Florida.
DB170409 Årets hittil beste rapalbum er laget av en nitten år gammel voldtektsmann fra Pompano Beach .
DB170409 Artisten, Kodak Black alias Dieuson Octave, en nittenåring fra Golden Acres Project i Pompano Beach , Florida, vokste opp uten en far, og med en mor som hadde flyktet fra Haiti til et liv i amerikansk fattigdom.
DN170408 Utenriksminister Rex Tillerson lytter mens president Donald Trump prater i Palm Beach .
DN170408 Trump og Kinas president Xi Jinping møttes torsdag kveld for første gang da Xi ankom Trumps feriested Mar-a-Lago i Palm Beach i Florida til middag og uformelle samtaler.
DB170408 ¶ SKUFFET : Utenriksminister Rex Tillerson lytter mens president Donald Trump prater i Palm Beach .
AA170408 Trump og Kinas president Xi Jinping møttes torsdag kveld for første gang da Xi ankom Trumps feriested Mar-a-Lago i Palm Beach i Florida til middag og uformelle samtaler.
VG170407 Zuma Beach
VG170407 Vi kjørte ruten fra Malibu i nord til Manhattan Beach i sør, og tok tempen på de heteste strendene i L.A.
VG170407 UT MOT HAVET : En kvinne nyter utsikten ved Point Dume State Beach .
VG170407 Tilbake ved Westward Beach , ligger den koselige strandrestauranten The Sunset restaurant som serverer lunsj og middag.
VG170407 Surfrider Beach, hvis egentlige navn er Maibu Lagoon State Beach fikk kallenavnet sitt da dette er en ekte « hot spot » for surfere.
VG170407 Surfrider Beach
VG170407 Surfrider Beach , hvis egentlige navn er Maibu Lagoon State Beach fikk kallenavnet sitt da dette er en ekte « hot spot » for surfere.
VG170407 Santa Monica Beach
VG170407 ROMANTISK : Et par feirer valentinsdag på Santa Monica beach .
VG170407 Point Dume State Beach
VG170407 POPULÆR STRAND : El Matador state beach er et vakkert syn.
VG170407 Når man nevner El Matador Beach til L.A.-borgere sier de bare : « oooh ».
VG170407 Like ved flyplassen ( LAX ), finner man El Porto og Manhattan Beach .
VG170407 Leo Carillo State Beach
VG170407 Kun et steinkast fra motorveien, ligger den store, populære stranden Zuma beach .
VG170407 Kjør av motorveien og ned mot Westward beach , hvor du kan parkere langs veien.
VG170407 Gå ut på klippene, og ta det perfekte instagrambildet, eller bare nyt øyeblikket før du vandrer videre til Point Dume State beach .
VG170407 Fra de høye klippene kan du spotte den « hemmelige » stranden Pirate's Cove Beach .
VG170407 Fargerike hus står på rekke og rad så langt øyet kan se langs « boardwalken », og i skillet mellom Manhattan og El Porto Beach står Manhattan Beach Pier.
VG170407 Fargerike hus står på rekke og rad så langt øyet kan se langs « boardwalken », og i skillet mellom Manhattan og El Porto Beach står Manhattan Beach Pier.
VG170407 FIN UTSIKT : Promenaden ved El Porto beach .
VG170407 FAMILIESTRAND : Leo Carollo State Beach er naturskjønn og levende.
VG170407 Er du en surfe-entusiast bør du ta turen til Surfrider Beach i Malibu.
VG170407 El Porto Beach
VG170407 El Porto Beach kan skilte med ren, hvit og fin sand, men dessverre er det ofte høye bølger for barn.
VG170407 El Matador Beach
VG170407 Det kryr av strender også sør for Santa Monica og Venice Beach .
VG170407 BAYWATCH : De ikoniske livvakthusene ved Zuma Beach , hvor Baywatch har spilt inn sine kjente scener.
DN170407https://www.dn.no/nyheter/2017/04/07/1546/Bors/trump-skryt-tatt-godt-imot-pa-wall-street Trump sa dette da han møtte pressen etter den andre dagen av toppmøtet med Kinas president på landstedet sitt Mar-a-Lago i Palm Beach i Florida fredag.
DN170407 Trump sa dette da han møtte pressen etter den andre dagen av toppmøtet med Kinas president på landstedet sitt Mar-a-Lago i Palm Beach i Florida fredag.
DN170407 Trump sa dette da han møtte pressen etter den andre dagen av toppmøtet med Kinas president på landstedet sitt Mar-a-Lago i Palm Beach i Florida fredag.
AA170407 Trump sa dette da han møtte pressen etter den andre dagen av toppmøtet med Kinas president på landstedet sitt Mar-a-Lago i Palm Beach i Florida fredag.
VG170406 Da Frank Sinatra så Rickles være frekk i munnen under en opptreden på Miami Beach , like han ham så godt at komikeren ble tatt opp som æresmedlem i Rat Pack-gjengen.
VG170406 Xi og Trump skal blant annet spille golf på Trumps eiendom Mar-a-Lago, i Palm Beach Florida.
DN170406 Trumps tilsynelatende favorittsted er prakteiendommen Mar-a-Lago i Palm Beach i Florida, der han skal møte kinesiske presidenten Xi Jinping i et todagers møte fra torsdag til fredag.
DN170406 Ti ganger har presidenten besøkt golfklubben i Palm Beach .
DN170406 mars brukte Trump halve dagen på golfklubben i Palm Beach etter en twitterstorm hvor han anklaget Barack Obama for å ha avlyttet telefonene hans i Trump Tower i Manhattan.
DB170406 På en pressekonferanse på Palm Beach internasjonale flyplass, sa USAs utenriksminister Rex Tillerson torsdag at Bashar al-Assads framtidige rolle som regjeringsleder, er uviss.
DB170406 Klassisk burger fra Beach Club.
DB170406 Ankomsthall : Beach Club, La Baguette, Peppes Pizza, Joe & The Juice ( se bilder under ).
DB170406 Beach club express i ankomsthallen.
AP170405 Og på torsdag skal han ta imot Xi Jinping på besøk på landstedet sitt, Mar-a-Lago, i Palm Beach i Florida.
DB170403 Dette bildet er av Bondi Beach .
DB170402 TOPPMØTE TORSDAG OG FREDAG : presidentene Donald Trump og Xi Jipang med fruer skal møtes her på Trumps feriested i Mar-A-Lago ved Palm Beach i Florida.
DB170401 EN NØTT Å KNEKKE : Donald Trump og daværende sikkerhetsrådgiver Michael Flynn da de fortsatt hadde et nært samarbeid, her fra Trumps Florida-residens i Mar-a-Lago i Palm Beach i Florida 21. desember i fjor.
SA170331 Hun trekker frem Spellemannsprisen, Swatch Major Beach Volleyball, Norway Chess og sykkelrittet Tour des Fjords.
DA170331 Vi har jo en lang tradisjon for å være vertskap for store kultur- og idrettsarrangement, som for eksempel Spellemannsprisen, Swatch Major Beach Volleyball, Norway Chess og Tour des Fjords.
AP170331 Hun trekker frem Spellemannsprisen, Swatch Major Beach Volleyball, Norway Chess og sykkelrittet Tour des Fjords.
BT170330 Med seg på laget har hun Richard Myklebust, kjent fra spellemannprisvinnende The Megaphonic Thrift og det relativt nye bandet Misty Coast, Kim Åge Furuhaug, som spiller i Bloody Beach , og har jobbet med blant annet Aurora og Lars Vaular, og Morten Cederberg, som blant annet spiller i bandet California Games.
VG170329 Flirtin Beach er heller ingen sinke.
VG170329 4 FLIRTIN BEACH
AA170329 Veien ut til Airlie Beach , som er knutepunktet for reiser ut til det populære turistområdet Whitsundays, er fortsatt stengt.
DB170328 STERK VINDSTYRKE : Reporteren fra kanalen WKMG står inntil en vegg ved en parkeringsplass der lamper og skilt ligger knyst på bakken etter at de første vindkastene fra orkanen Matthew treffer Daytona Beach i Floridai september 2016.
DB170327 Sandbagging in #Airlie Beach #TCDebbie #CycloneDebbie #TropicalCycloneDebbie pic.twitter.com/eh4CWUw6Fz ¶
DB170327 Nå befinner hun seg i kystbyen Rainbow Beach , og planlegger å fortsette ferien sin.
DB170327 Dykkeren Tony Fontes befinner seg på Airlie Beach der stormen raser.
DB170327 - Bussen var stappfull, og de måtte si nei til flere folk som ville være med, sier Fjelldal om turen fra Airlie Beach natt til mandag.
AP170327 Norske Kajsa Garmann Lønrusten er i Airlie Beach i Queensland på kysten nordøst i Australia.
DB170326 EKSKONA : Kate Gosselin avbildet i 2009, i forbindelse med at hun talte på en kvinnekonferanse i Long Beach , California i oktober 2009.
AP170324 FOTO : Ushiaia Ibiza Beach Hotel ¶
VG170322 Remee la Marc ble knepent slått av godt avsluttende Flirtin Beach sist.
VG170321 Adresse : 7103 Westward Beach Roa, Point Dume State Beach
VG170321 Adresse : 7103 Westward Beach Roa, Point Dume State Beach ¶
DB170321 | Chuck Berry ( 1926-2017 ) var den største rock-pioneren av dem alle ¶ Beach Boys, Beatles og Rolling Stones lærte av mesteren.
DB170321 Beach Boys brukte hans riff i sine surfelåter, Rolling Stones fylte sine første plater med hans sanger og The Beatles' gjorde suksess med « Rock and Roll Music » og « Roll Over Beethoven ».
DN170320https://www.dn.no/nyheter/2017/03/19/2044/Utenriks/far-ikke-gjennomslag-i-nokkelsaker USAs president Donald Trump med sønnen Barron og konen Melania i det de fredag ankom Palm Beach internasjonale flyplass i Florida for å tilbringe helgen på eiendommen Mar-a-Lago.
DN170319 USAs president Donald Trump med sønnen Barron og konen Melania i det de fredag ankom Palm Beach internasjonale flyplass i Florida for å tilbringe helgen på eiendommen Mar-a-Lago.
DA170318 The Beach Boys lagde ny tekst til « Sweet Little Sixteen », og hevdet til å begynne med at de hadde skrevet « Surfin USA » selv.
VG170317 4 Flirtin Beach ¶ 11 Emir la Brousse ¶
DB170317 Muller kjørte henne til hennes hjemby Huntington Beach , der han slapp henne fri.
AP170317 Tyven skal ifølge avisen ha blitt fanget på et overvåkningskamera da han slo til mot Secret Service-agentens bil i en gate ved området Bath Beach .
BT170316 Bildet er fra filmen « The Beach », basert på backpacker-romanen med samme navn.
VG170312 at han ble forfulgt av en hai utenfor Nauset Beach i Orleans på Cape Cod.
DB170311 STRANDLØVER : På Boulders Beach kan du komme i nærkontakt med pingviner.
DB170311 Fra Cape Town anbefales det å begynne med en omvei til Boulders Beach , med en av verdens få, landfaste pingvinkolonier.
DA170311 Prøv ekte hestekrefter på Rainbow Beach !
DA170311 Flere mil senere, gjør vi et stopp og tusler opp til fyrtårnet Double Point Island, før vi kjører sandslalåm over sandbankene ( og nesten over en to meter lang varan ), til vi kommer til kjente Rainbow Beach .
DA170311 Du trenger ikke å kunne ri for å bli med på en rolig tur, sier rideinstruktør Helen Warburton i Rainbow Beach Horse Ride.
DA170311 Det føles veeeeeldig unorsk å svinge ut på den eventyrlig flotte, hardpakkede stranda i Great Sandy National Park og frese i vei oppover Great Beach Drive.
DA170311 ALLE FOTO : CHRISTINE BAGLO Rainbow Beach har fått navnet sitt fra den fargerike sanden her.
DB170310 I GODT SELSKAP : Scott Disick nøt livet på Miami Beach sammen med flere unge kvinner.
DN170308 Nylig la han sin feriebolig i Laguna Beach i California ut til salgs for 11 millioner dollar ( 93 millioner kroner ).
DB170308 Hennes portretter av tenåringer på stranden i serien « Beach Portraits » er uforglemmelige.
VG170307 NÅ : Casey Anthony har datterens bilde på nattbordet hjemme i West Palm Beach i Florida.
VG170307 februar med kameraet sitt i Morikami Gardens i Delray Beach , Florida.
VG170306 president har Donald Trump brukt over halvparten av helgene på sitt luksuspalass Mar-a-Lago, som ligger på Palm Beach i solskinnsstaten Florida.
VG170306 ) » på Palm Beach internasjonale lufthavn i Florida fredag denne uken.
FV170306 Her forsøker redningsmannskaper å redde nordmennenes liv etter badeulykken på Bondi Beach i Sydney, Australia.
DB170306 Foto : Michael Ares /Palm Beach Post via AP ¶
DB170306 ¶ TILBAKE : President Donald Trump returnerte til Washington DC søndag etter en helg med golf på sin resort Mar-a-Lago i Palm Beach , Florida.
VG170305 I 2004 døde også en av kong Haralds seilerkolleger etter at han fikk dødsmaneten over seg under en regatta utenfor Miami Beach i USA.
SA170304 Trump da han ankom Palm Beach International Airport i Florida torsdag.
SA170304 Foto : Michael Ares / The Palm Beach Post / AP / NTB scanpix ¶
DB170304 NEW YORK ( Dagbladet ) : USAs president, Donald Trump, dro fredag kveld amerikansk tid for å tale på vårsamlingen til republikanernes nasjonale komité i Palm Beach i Florida.
DA170304 Trump, her på vei ut av Air Force One i Palm Beach , for å tilbringe helgen på sin klubb Mar-a-Lago ¶
AP170304 KYGO - eller Kyrre Gørvell Dahll feirer suksess på hitlistene i 2015 på Miami Beach i Florida.
DA170303 Nylig kom det også for øret at Broen har signert kontrakt med det britiske labelet Bella Union, som har mange respekterte artister i stallen, blant annet Father John Misty, Beach House, The Flaming Lips og med Department of Eagles på CVen.
AA170303 Ulykken skjedde ved Bondi Beach i Australia ved 06.40-tiden norsk tid.
AA170303 Den norske kvinnen ( 66 ), som ble sendt til sykehus etter drukningsulykke ved Bondi Beach i Australia, er fortsatt kritisk skadd.
DB170302 Ifølge en pressemelding fra det australske politiet i Sydney har det skjedd en drukningsulykke på Bondi Beach .
AA170302 Der står det at en mann omkom og at en kvinne er i kritisk tilstand etter å ha blitt hentet opp av vannet ved Bondi Beach i Sydney.
AA170301 Forbundet lurte på om jeg kunne finne et bettingselskap som ville overta etter Bet-At-Home som hovedsponsor for håndballens Champions League og Beach Håndball-satsingen til det europeiske håndballforbundet.
AA170227 MANGE STRANDPERLER : Like nord for Lindos ligger langgrunne Agathi Beach med silkemyk sand.
DB170226 Flamingo Beach på Playa Blanca er perfekt for barn, med bamseklubb og oppvarmet barnebasseng.
AP170226 I 2012 måtte Imperial Beach i San Diego stenge stranda med samme navn, populær blant surfere, i fire dager etter at et kloakkrør i Tijuana sprakk og førte til et utslipp på over 11 millioner liter kloakk.
AA170226 I 2012 måtte Imperial Beach i San Diego stenge stranda med samme navn, populær blant surfere, i fire dager etter at et kloakkrør i Tijuana sprakk og førte til et utslipp på over 11 millioner liter kloakk.
BT170224 MED VIND I HÅRET : Arne Håkon Tjelle er for mange kjent som en del av bandet Bloody Beach .
AA170223 Kvammen forteller at de tenkte litt som Beach Boys, og deres bruk av « The Wrecking Crew » - et sagnomsust A-lag av studiomusikere mye brukt på 60-tallet.
AP170221 Komplekset ligger i et fasjonabelt strøk i West Palm Beach på Floridas atlanterhavskyst.
AP170221 I West Palm Beach påløper det titusener i overtid for politiet når presidenten og hans følge kommer.
DN170220 ) som ny sikkerhetsrådgiver under en pressekonferanse på Trumps eiendom Mar-a-Lago i Palm Beach , Florida mandag.
DB170219 ¶ GLAD I FLORIDA : President Donald Trump vinker til publikum på vei til sin private luksuseiendom Mar-a-Lago i Palm Beach , Florida.
DA170219 Prisen for beste kvinnelige skuespiller gikk til sørkoreanske Kim Minhee for rollen i filmen « On the Beach at Night Alone ».
AA170219 Hendelsen skjedde fredag ettermiddag i Palm Beach i Florida.
VG170218 Sent på åttitallet satte totningen Beach Boys, Einafjorden og kryssfiner sammen til en høyere enhet.
DB170218 Palm Beach County, der Mar-a-Lago ligger, planlegger ifølge Washington Post å be sentralmyndighetene om å overføre flere hundre tusen kroner om dagen for å takle de ekstra utgiftene med sikkerhet og trafikk når Trump er til stede.
DB170218 Du trodde kanskje dette var en Beach Boys-låt, men det er bare stilen som er rappa fra California.
AA170218 I Palm Beach pleier Trump få varme velkomster, der tilhengere holder opp plakater påskrevet « Velkommen hjem ».
AA170218 Bilkolonnen var på vei fra flyplassen i West Palm Beach til Trumps gods Mar-a-Lago da noe ble kastet mot bilene.
AA170218 Prisen for beste kvinnelige skuespiller gikk til sørkoreanske Kim Min-hee for hennes rolle i filmen " On the Beach at Night Alone ". ( ©NTB ) ¶
DB170217 ( Dagbladet ) : Det historiske landemerket Mar-a-Lago i Palm Beach i Florida, fungerer både som fritidseiendom for Trump-familien og som eksklusiv klubb for medlemmer.
VG170216 Er det ikke på tide at hele Norges « son of a beach » viser at han har andre strenger å plukke på ?
AP170216 Japans statsminister Shinzo Abe satt i middag med Trump på landstedet og golfklubben Mar-a-Lago i et fasjonabelt strøk av Palm Beach i Florida.
SA170214 Første etappe i Oman var på 176 km mellom Al Sawadi Beach og Naseem Park.
DB170214 En liten busstur unna finner du også det populære feriemålet Sunny Beach .
AP170214 Første etappe i Oman var på 176 km mellom Al Sawadi Beach og Naseem Park.
DB170213 Hver helg flytter han Det hvite hus til Palm Beach , inkludert statsoverhoder på statsbesøk, og styrer USA innimellom private mottakelser, middager og annen selskapelighet.
DB170212 på sitt hotellrom, der hun spilte inn sitt kommende album i bolker verden over parallelt med sin verdensturné, etter å ha blitt nektet visum til USA for første, men ikke siste gang, og dermed måtte skrinlegge planene om å spille inn hele albumet hos Timbaland i Virginia Beach .
DA170211 President Donald Trump og kona Melania ankom West Palm Beach i Florida fredag, der de tilbrakte tid med Japans statsminister Shinzo Abe og hans kone.
DB170210 Ifølge det lokale nyhetsnettstedet Myrtle Beach Online, var stokken en gave fra sønnen hennes - og det at hun måtte forlate både den og sverdet for å rekke flyet sitt, falt ikke i veldig god jord.
DN170209 Deretter skal Abe og Trump fly til Palm Beach i Florida for å leke seg på Trumps golfbane.
DB170209 ¶ Luksus i strandsonen : Dorado Beach er et av Puerto Ricos mest ekslusive luksusresorter.
DB170209 Dorado Beach Ritz Carlton i Puerto Rico er stedet som kommer til å få hjertet til å banke noen ekstra slag.
AA170209 Deretter skal Abe og Trump fly til Palm Beach i Florida for å leke seg på Trumps golfbane.
DA170208 Jungle Beach
DA170208 I tillegg holder de på å bygge et overnattingssted, At Ease Beach Hotel, med et lite svømmebasseng og restaurant, nydelig beliggende rett på den flotte Narigamastranden.
DA170208 Ellers bør du sjekke om strandhytta hos Galawatta Beach Cabana er ledig.
DA170208 Egentlig består området av to forskjellige strender : « Gamle » Hikkaduwa og den brede, flere kilometer lange Narigama beach , som nå har trukket til seg brorparten av turistene.
DA170208 Amerikanske Stephanie Temple og Brian Azarian viser litt mer avanserte yogaøvelser på paradisstranden Jungle Beach .
DA170208 Alle er så positive og smilende her, det er som å leve i en drøm ! sier den amerikanske yogalæreren Stephanie Temple, som viser fram noen litt mer avanserte øvelser på paradisstranden Jungle Beach , der hun henger i en imponerende opp ned lotus i reisepartneren Brian Azarians bein.
DA170208 - Drømmen etter hvert er å lage et senter der folk kan få jobbtrening, enten det er i å reparere datamaskiner og klær, kjøre tuk tuk eller lære andre ting, forteller engasjerte Lund, som også vil arrangere beach clean ups.
SA170206 President Donald Trump besøkte søndag Trump International Golf Club in West Palm Beach i Florida før han ble intervjuet av Fox News.
BT170206 President Donald Trump besøkte søndag Trump International Golf Club in West Palm Beach i Florida før han ble intervjuet av Fox News.
BT170206 President Donald Trump besøkte søndag Trump International Golf Club in West Palm Beach i Florida før han ble intervjuet av Fox News.
DN170205 Fredag ankom Trump flyplassen Palm Beach i Florida og tilbrakte helgen på sitt private resort Mar-a-Lago.
DN170205 Fredag ankom Trump flyplassen Palm Beach i Florida og tilbrakte helgen på sitt private resort Mar-a-Lago.
DB170205 Sunny Beach , Bulgaria : 349 kroner ¶
DB170205 SUNNY BEACH, BULGARIA : Det er ikke her, i Sunny Beach , Bulgaria, det er aller billigst.
DB170205 SUNNY BEACH , BULGARIA : Det er ikke her, i Sunny Beach, Bulgaria, det er aller billigst.
DB170205 Mange forbinder Bulgarias Sunny Beach som det billigste du kan finne av charterdestinasjonene.
DB170205 I Sunny Beach , Bulgaria, er prisen for det samme 241 kroner.
DB170205 Det er ved Sunny Beach i Bulgaria du får den billigste ølen : Der er prisen for en 0,33 boks med lokalt øl 7 norske kroner.
BT170205 PROTEST : Demonstranter hadde med seg en kiste som skulle representere demokratiets død da de gikk nedover Flagler Drive i West Palm Beach med kurs for Trumps gods.
BT170205 Foto : The Palm Beach Post via AP / NTB scanpix FOTO : Michael Ares / TT / NTB Scanpix ¶
BT170205 Demonstrasjonen lørdag startet utenfor Trump Plaza på West Palm Beach og fortsatte de drøyt tre kilometerne til presidentens gods på Floridas østkyst.
AA170205 Demonstrasjonen lørdag startet utenfor Trump Plaza på West Palm Beach og fortsatte de drøyt tre kilometerne til presidentens gods på Floridas østkyst.
DB170204 Og følger opp med at Bondi Beach i Sydney slett ikke er som på TV, at Koala-bjørner er skuffende late, at hippe Melbourne bare en « noen » bygninger, at « jeg hørte at Great Ocean Road skulle være fantastisk, det var jo bare noen steiner ».
DB170204 BONDI BEACH : - Ser ikke ut som på TV, hevder en tilsynelatende lite imponert norsk turist.
DB170131 ( Dagbladet ) : I januar i 1976 ble 32 år gamle Karen Klaas funnet bevisstløs i sitt eget hjem i Hermosa Beach , California.
DB170130 Ifølge tv-stasjonen startet toastbølgen på en liten, shabby kafe noe kvartaler fra China Beach i San Francisco.
AP170128https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/08Rq2/Konsert-Oslo-Lyden-av-februar februar : Rival Sons Bluesrockerne fra Long Beach , California er blitt sammenlignet med band som Led Zeppelin, Free, Deep Purple og The Doors.
AP170128https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/Konsert-Oslo-Lyden-av-februar-613624b.html februar : Rival Sons Bluesrockerne fra Long Beach , California er blitt sammenlignet med band som Led Zeppelin, Free, Deep Purple og The Doors.
AP170128 februar : Rival Sons Bluesrockerne fra Long Beach , California er blitt sammenlignet med band som Led Zeppelin, Free, Deep Purple og The Doors.
AP170128 februar : Rival Sons Bluesrockerne fra Long Beach , California er blitt sammenlignet med band som Led Zeppelin, Free, Deep Purple og The Doors.
DB170126 Australieren sto på land på Samurai Beach på landets østkyst og fotograferte tiåringen.
DB170123 KOS PÅ KYPROS : Finn roen sammen på for eksempel TUI Sensimar Pioneer Beach Hotel.
BT170122 Det er snart fem år siden bandet ga ut den forrige platen « Funeral Beach ».
SA170121 « Jeg er kongen av Palm Beach », sa Trump til journalisten Timothy O'Brien i hans bok « TrumpNation » fra 2005.
SA170121 Berømtheter og rike mennesker « kommer alle over » til Mar-a-Lago, Trumps eksklusive eiendom i Palm Beach .
SA170121 « Jeg er kongen av Palm Beach », sa Trump til journalisten Timothy O'Brien i hans bok « TrumpNation » fra 2005.
SA170121 Berømtheter og rike mennesker « kommer alle over » til Mar-a-Lago, Trumps eksklusive eiendom i Palm Beach .
BT170120 LITTLE ODESSA : I Brighton Beach i Brooklyn - eller Little Odessa som området gjerne kalles - foregår det meste på russisk.
BT170119 Mange av dem som var der kjenner nok Tjelle som vokalist i bandet Bloody Beach , og stemningen var generelt sett ganske god.
DB170118 ¶ SAND-ALARM : Høyere vannstand fører til at sanden på Miami Beach forsvinner i økende tempo.
DB170118 | Alarm på Miami Beach : Snart tom for sand ¶
DB170118 Miami Beach skal være hvit.
DB170118 Miami Beach er en av byens desidert største turistattraksjoner, og en av grunnene til at over 15 millioner turister besøker byen hvert år.
DB170118 For hvem vil til Miami Beach om det ikke lenger er noen sandstrand der ?
DB170118 Faktisk jobbes det doble skift, og i alt skal over 300 000 tonn sand leveres til Miami Beach .
DB170117 - Vi møttes da hun jobbet for PGA og jeg leide en leilighet i Palm Beach .
DB170116 TRYGGE I VANNET : TUI Family Life Flamingo Beach Resort på Lanzarote har svømmeskole.
DB170116 SPANIA : TUI Family Life Flamingo Beach Resort på Lanzarote kan friste med egen bukt.
SA170115 Arkivfoto : Allen Eyestone / Palm Beach Post / AP / NTB scanpix FOTO : Allen Eyestone / TT / NTB Scanpix ¶
SA170112 Ulrikke Eikeri er klar for kvartfinale i tennisturneringen i Daytona Beach .
SA170112 Ulrikke Eikeri er klar for kvartfinale i 25.000-dollar-turneringen i tennis i Daytona Beach .
AP170112 Ulrikke Eikeri er klar for kvartfinale i tennisturneringen i Daytona Beach .
AP170112 Ulrikke Eikeri er klar for kvartfinale i 25.000-dollar-turneringen i tennis i Daytona Beach .
AP170107 Lokale medier i Virginia Beach , i delstaten Virginia, melder at datteren til en 62 år gammel mann bekrefter at faren ble drept i angrepet.
AP170106https://www.aftenposten.no/verden/Trump-lovet-i-valgkampen-at-Mexico-skulle-betale-for-grensemuren-Na-vil-han-gi-regningen-til-amerikanerne-i-stedet-612422b.html Nei, regningen kommer til å gå til småbyene Mexico, Maine ( 2700 innbyggere ), Mexico, New York ( 5200 innbyggere ), Mexico, Pennsylvania ( 470 innbyggere ), Mexico, Indiana ( 840 innbyggere ), Mexico, Missouri ( 11.500 innbyggere ), Mexico Beach , Florida ( 1100 innbyggere ), delstaten New Mexico ( 2,1 millioner innbyggere )
AP170106 Nei, regningen kommer til å gå til småbyene Mexico, Maine ( 2700 innbyggere ), Mexico, New York ( 5200 innbyggere ), Mexico, Pennsylvania ( 470 innbyggere ), Mexico, Indiana ( 840 innbyggere ), Mexico, Missouri ( 11.500 innbyggere ), Mexico Beach , Florida ( 1100 innbyggere ), delstaten New Mexico ( 2,1 millioner innbyggere )
DB170105 Her er Trump med kona Melania i Palm Beach , Florida, nyttårsaften.
DN170102 USAs påtroppende president Donald Trump kastet fredag ut forfatteren Harry Hurt III fra Trumps egen golfbane Trump International i West Palm Beach i delstaten Florida, skriver Politico.com.
DN170102 Mannen bak en kritisk Trump-biografi ble fredag kastet ut av den nyvalgte presidentens golfbane i West Palm Beach .
DN170102 Innholdet i boken ble gjenstand for en diskusjon mellom den nyvalgte presidenten og forfatteren da de to møttes på Trumps golfbane i West Palm Beach fredag.
DN170102 Hele følget på fire besluttet i stedet å bruke dagen på å spille Emerald Dunes, en annen golfbane i West Palm Beach .
AA161231 Love, fortsetter USAs påtroppende president som ferier nyttår på sin private Mar-a-Lago klubb i Palm Beach i Florida.
AA161231 Palm Beach ( NTB-AP ) : USAs påtroppende president Donald Trump kom med en noe uvanlig nyttårshilsen lørdag, og det samme gjorde lederen for den ytterliggående islamistgruppa Boko Haram.
AA161231 Love, fortsetter USAs påtroppende president som ferier nyttår på sin private Mar-a-Lago klubb i Palm Beach i Florida.
AP161229https://www.aftenposten.no/verden/Russland-varsler-omfattende-gjengjeldelse-mot-USA-etter-sanksjoner-612014b.html Under en pressekonferanse i Palm Beach i Florida sa Trump at amerikanerne burde « komme seg videre ».
AP161110 Trumps største enkelthandel med russiske oligarker, var da han solgte en luksuseiendom på Palm Beach til gjødselmilliardæren Dmitrij Rybolovlev for 95 millioner dollar, ifølge Financial Times.
SA161004 Mads Mathisen og Tomas Mathisen, Risør Seilforeningi ¶ Beach volley kings, Dristug Sandvolleyballi ¶
FV161004 Mads Mathisen og Tomas Mathisen, Risør Seilforening ¶ Beach volley kings, Dristug Sandvolleyball ¶
AP161004 Mads Mathisen og Tomas Mathisen, Risør Seilforening ¶ Beach volley kings, Dristug Sandvolleyball ¶
SA160610 De tre kandidatene har de siste dagene hatt hver sine stands på luksushotellet Fiesta Americana Grand Coral Beach Resort & Spa.
SA160610 De siste dagene har det foregått intens lobbyvirksomhet på luksushotellet Fiesta Americana Grand Coral Beach Resort & Spa i Mexico, hvor FIS-kongressen blir gjennomført.
AP160610https://www.aftenposten.no/reise/Historietog-gjennom-USA-8470b.html Northeast Regional - Boston-New York-Washington DC-Virginia Beach - 1069 km/12t30min.
AP160610https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/langrenn/Trondheim-knust-av-tyskerne-i-VM-kampen-209901b.html De tre kandidatene har de siste dagene hatt hver sine stands på luksushotellet Fiesta Americana Grand Coral Beach Resort & Spa.
AP160610https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/langrenn/Overrasket-og-skuffet-over-stemmegivningen-209912b.html De siste dagene har det foregått intens lobbyvirksomhet på luksushotellet Fiesta Americana Grand Coral Beach Resort & Spa i Mexico, hvor FIS-kongressen blir gjennomført.
SA160608 I natt norsk tid fortsatte minglingen og jakten på stemmer på luksushotellet Fiesta Americana Grand Coral Beach Resort & Spa i den meksikanske badebyen.
AP160608 I natt norsk tid fortsatte minglingen og jakten på stemmer på luksushotellet Fiesta Americana Grand Coral Beach Resort & Spa i den meksikanske badebyen.
AP160603 Middels : Frog Beach House : Nytt resort i mellomsjiktet på vest-siden av øya, med romslige bungalower og 24-timers elektrisitet.
AP160426https://www.aftenposten.no/reise/Selv-ikke-da-Ivar-gjorde-anmeldelsen-mer-positiv_-ble-den-godkjent-av-Tripadvisor-8707b.html STRANDPARADIS : Nacpan Beach er blant verdens fineste strender, den ligger ca. 20 km fra El Nido by på Palawan.
AP160426https://www.aftenposten.no/reise/Selv-ikke-da-Ivar-gjorde-anmeldelsen-mer-positiv_-ble-den-godkjent-av-Tripadvisor-8707b.html Her på Nacpan Beach .
AP160313 Ifølge The Independent, som siterer Ivorian Connetion, startet angrepet mot hotellet Koral Beach , og fortsatte videre til bygninger i nærheten.
AP160224https://www.aftenposten.no/reise/Stor-karing-Her-er-verdens-beste-strender--og-en-av-dem-ligger-i-Europa-9020b.html West Bay Beach , Bay Islands, Honduras ¶
AP160224https://www.aftenposten.no/reise/Stor-karing-Her-er-verdens-beste-strender--og-en-av-dem-ligger-i-Europa-9020b.html Ngapali Beach , Ngapali, Myanmar ¶
AP160224https://www.aftenposten.no/reise/Stor-karing-Her-er-verdens-beste-strender--og-en-av-dem-ligger-i-Europa-9020b.html Nacpan Beach , El Nido, Filippinene ¶
AP160224https://www.aftenposten.no/reise/Stor-karing-Her-er-verdens-beste-strender--og-en-av-dem-ligger-i-Europa-9020b.html Flamenco Beach , Culebra, Puerto Rico ¶
AP160224https://www.aftenposten.no/reise/Stor-karing-Her-er-verdens-beste-strender--og-en-av-dem-ligger-i-Europa-9020b.html Det samme gjelder for Ngapali Beach i Myanmar, som også topper den asiatiske strandlisten.
AP160209https://www.aftenposten.no/reise/Drommebryllup-pa-mini-oy-i-Thailand-9098b.html Anveig Buvik ( 42 ) og Ståle Buvik ( 54 ) giftet seg på Cocoa Beach i Florida.
AP160209 Anveig Buvik ( 42 ) og Ståle Buvik ( 54 ) giftet seg på Cocoa Beach i Florida.
AP160122https://www.aftenposten.no/reise/Hvor-lenge-vil-Karibiens-best-bevarte-hemmelighet-forbli-hemmelig-9179b.html Luksus : Little Corn Beach and Bungalow.
AP160122https://www.aftenposten.no/reise/Hvor-lenge-vil-Karibiens-best-bevarte-hemmelighet-forbli-hemmelig-9179b.html Luksus : Little Corn Beach and Bungalow.
AP160122https://www.aftenposten.no/reise/Hvor-lenge-vil-Karibiens-best-bevarte-hemmelighet-forbli-hemmelig-9179b.html Luksus : Little Corn Beach and Bungalow.