SA171210 NRK-ekspert og internasjonal mester i sjakk Torstein Bae kaller Carlsens spill « hårreisende ».
SA171210 Har du lest dette intervjuet med TV-ekspert Torstein Bae ?
SA171210 Har du lest dette intervjuet med TV-ekspert Torstein Bae ?
BT171210 NRK-ekspert og internasjonal mester i sjakk Torstein Bae kaller Carlsens spill « hårreisende ».
BT171210 Har du lest dette intervjuet med TV-ekspert Torstein Bae ?
AP171210 NRK-ekspert og internasjonal mester i sjakk Torstein Bae kaller Carlsens spill « hårreisende ».
AP171210 Har du lest dette intervjuet med TV-ekspert Torstein Bae ?
AP171210 Har du lest dette intervjuet med TV-ekspert Torstein Bae ?
AA171210 NRK-ekspert og internasjonal mester i sjakk Torstein Bae kaller Carlsens spill « hårreisende ».
AA171210 Har du lest dette intervjuet med TV-ekspert Torstein Bae ?
AA171210 Har du lest dette intervjuet med TV-ekspert Torstein Bae ?
SA171209 Torstein Bae er NRKs populære sjakkekspert under sendingene.
SA171209 - Den beste tilbakemeldingen jeg har fått, sier Torstein Bae som følges av hundretusener av TV-seere i NRKs sjakksendinger.
DB171207 Den har ikke denne trege manøvreringen man kan forvente av et sånt superprogram, sier Torstein Bae til NRK.
SA171115 Fjellklatreren Rolf Bae bør minnes med en gate, bygning eller plass oppkalt etter seg i Sandnes, 10 år etter at han omkom på fjellet K2.
SA171115 Avdøde Rolf Bae sammen med kona Cecilie Skog i Aftenbladets fluktstolduell i 2006.
VG171114 - Torstein Bae ( @torbae )14.11.17, 10:16 ¶ @torbae @VGOlekr Skikkelig tulleregel.
SA171114 Torstein Bae , sjakkekspert.
SA171114 Så jeg har stor tro på at det i alle fall blir ett gull, sier Bae .
SA171114 Prestisjen og presset bør være litt større for å si slikt, men det er helt klart en overbevisende presentasjon, både spillemessig og resultatmessig, sier NRKs sjakkekspert Torstein Bae .
SA171114 Carlsen har aldri hatt en dårlig turnering, og blir ofte nummer to eller tre, sier Bae .
SA171114 Bae mener at seieren viser en positiv trend som ble startet med seier i en turnering på Isle of man.
SA171114 Bae mener Carlsen er favoritt til romjulens VM i begge øvelsene, men er likevel spent på hvordan det vil gå.
AP171114 Torstein Bae , sjakkekspert.
AP171114 Så jeg har stor tro på at det i alle fall blir ett gull, sier Bae .
AP171114 Prestisjen og presset bør være litt større for å si slikt, men det er helt klart en overbevisende presentasjon, både spillemessig og resultatmessig, sier NRKs sjakkekspert Torstein Bae .
AP171114 Carlsen har aldri hatt en dårlig turnering, og blir ofte nummer to eller tre, sier Bae .
AP171114 Bae mener at seieren viser en positiv trend som ble startet med seier i en turnering på Isle of man.
AP171114 Bae mener Carlsen er favoritt til romjulens VM i begge øvelsene, men er likevel spent på hvordan det vil gå.
AA171114 Torstein Bae , sjakkekspert.
AA171114 Så jeg har stor tro på at det i alle fall blir ett gull, sier Bae .
AA171114 Prestisjen og presset bør være litt større for å si slikt, men det er helt klart en overbevisende presentasjon, både spillemessig og resultatmessig, sier NRKs sjakkekspert Torstein Bae .
AA171114 Carlsen har aldri hatt en dårlig turnering, og blir ofte nummer to eller tre, sier Bae .
AA171114 Bae mener at seieren viser en positiv trend som ble startet med seier i en turnering på Isle of man.
AA171114 Bae mener Carlsen er favoritt til romjulens VM i begge øvelsene, men er likevel spent på hvordan det vil gå.
AP171019 Eller mer eksplisitte « I could touch myself, bae , but it's not the same, if you could stop and help me out » fra « S.O.S.
BT171017 For selv om sosiale medier gir oss mulighet til å kommunisere med andre, mistenker forskeren Petter Bae Brandtzæg at storforbrukerne ikke er så sosiale, men bruker tiden mest på stalking, spill, diskusjon og tidtrøyte.
AP171014 Hvem er det da som skal lære oss unge at det ikke er greit ? spør Christina Bae ( 16 ).
AP171014 | Jeg blir direkte kvalm av å lese alt det som blir lagt ut anonymt på ulike apper Christina Bae
AA171013 Utstyret ble kjøpt fra fem europeiske selskaper, blant annet britiske BAE Systems og franske Thales.
DN171010 Produksjonen av kampflyet skal nå bremses, selv om BAE Systems håper å få på plass en ordre om flykjøp fra Qatar om ikke så lenge. ( ©NTB ) ( Vilkår ) ¶ | - Kundene er relativt utro ¶
DN171010 Den britiske forsvarsgiganten BAE Systems skal kutte 2.000 stillinger de neste tre årene og begrunner dette med behov for å styrke konkurranseevnen.
DN171010 BAE Systems har i dag over 82.000 ansatte spredt verden over og er verdens tredje største leverandør av militært materiell.
AA171010 Produksjonen av kampflyet skal nå bremses, selv om BAE Systems håper å få på plass en ordre om flykjøp fra Qatar om ikke så lenge. ( ©NTB ) ¶
AA171010 Den britiske forsvarsgiganten BAE Systems skal kutte 2.000 stillinger de neste tre årene og begrunner dette med behov for å styrke konkurranseevnen.
AA171010 BAE Systems har i dag over 82.000 ansatte spredt verden over og er verdens tredje største leverandør av militært materiell.
AP171001 Det blir bare mer og mer informasjon, og det blir stadig vanskeligere å skille mellom hva som er sant og usant, sier SINTEF-forsker Petter Bae Brandtzæg, som spesialiserer seg på sosiale medier.
DB170929 NRKs sjakkekspert og tidligere president i Norges Sjakkforbund, Torstein Bae , forklarer hvordan trekningssystemet fungerer : ¶
DB170929 Men rankingpoeng spiller også inn, forklarer Bae overfor Dagbladet.
DB170929 Men det er jo spesielt fordi Yifan ikke synes det er noe særlig, sier Bae .
DB170929 Men antakelig var det tilfeldigheter både på Gibraltar og på Isle of Man, sier Bae .
DB170929 Hun klarer utmerket å matche seg mot alle, sier Bae .
DB170929 Bae sier at både turneringa på Gibraltar og Isle of Man har vært opptatte av ha med kvinner.
DB170916 I 2008 mistet hun ektemannen Rolf Bae i et isskred på K2, verdens nest høyeste fjelltopp etter Mount Everest.
AP170831 Petter Bae Brandtzæg.
AP170831 Petter Bae Brandtzæg er seniorforsker ved SINTEF.
SA170814 NRK-ekspert Torstein Bae er stor fan av sjakklegenden Garry Kasparov.
SA170814 Jeg forventer at han slår bra fra seg, selv om han er en godt voksen mann og ute av konkurransetrening, sier NRK-ekspert Torstein Bae til Aftenposten.
SA170814 For Kasparov sin del handler det nok litt om å ikke ta for mye vann over hodet, sier Bae .
SA170814 - Jeg tror ikke han hadde stilt opp om Magnus var med, sier Torstein Bae .
SA170814 - Jeg tror ikke Kasparov hadde stilt opp hvis Magnus deltok, sier Torstein Bae .
SA170814 - Det er morsomt å se det som om det som, etter mitt og manges syn, er historiens beste spiller fortsatt har det kaliberet, sier Bae .
AP170814 NRK-ekspert Torstein Bae er stor fan av sjakklegenden Garry Kasparov.
AP170814 Jeg forventer at han slår bra fra seg, selv om han er en godt voksen mann og ute av konkurransetrening, sier NRK-ekspert Torstein Bae til Aftenposten.
AP170814 For Kasparov sin del handler det nok litt om å ikke ta for mye vann over hodet, sier Bae .
AP170814 - Jeg tror ikke han hadde stilt opp om Magnus var med, sier Torstein Bae .
AP170814 - Jeg tror ikke Kasparov hadde stilt opp hvis Magnus deltok, sier Torstein Bae .
AP170814 - Det er morsomt å se det som om det som, etter mitt og manges syn, er historiens beste spiller fortsatt har det kaliberet, sier Bae .
SA170723 Dauths ratingtall på 2332 er i nærheten av kjente norske sjakkeksperter på TV som Atle Grønn og Torstein Bae .
FV170723 Dauths ratingtall på 2332 er i nærheten av kjente norske sjakkeksperter på TV som Atle Grønn og Torstein Bae .
BT170723 Dauths ratingtall på 2332 er i nærheten av kjente norske sjakkeksperter på TV som Atle Grønn og Torstein Bae .
AP170723 Dauths ratingtall på 2332 er i nærheten av kjente norske sjakkeksperter på TV som Atle Grønn og Torstein Bae .
AA170723 Dauths ratingtall på 2332 er i nærheten av kjente norske sjakkeksperter på TV som Atle Grønn og Torstein Bae .
DA170720 FOTO : BAE JAE-MAN/NTB SCANPIX 2004 : En nordkoreansk kvinne legger hånda mot sin sørkoreanske bror i det de skilles igjen etter en gjenforening i 2004.
SA170708 Ifølge NRK-ekspert Torstein Bae var Hammer lenge under press i partiet, men han klarte remis.
SA170708 - Torstein Bae ( @torbae ) July 8, 2017 ¶
BT170708 Ifølge NRK-ekspert Torstein Bae var Hammer lenge under press i partiet, men han klarte remis.
BT170708 - Torstein Bae ( @torbae ) July 8, 2017 ¶
AP170708 Ifølge NRK-ekspert Torstein Bae var Hammer lenge under press i partiet, men han klarte remis.
AP170708 - Torstein Bae ( @torbae ) July 8, 2017 ¶
AA170708 Ifølge NRK-ekspert Torstein Bae var Hammer lenge under press i partiet, men han klarte remis.
AA170708 - Torstein Bae ( @torbae ) July 8, 2017 ¶
SA170706 Som Bae påpekte i en Twitter-melding, er det faktisk ikke umulig.
SA170706 Nyheten fikk imidlertid Torstein Bae , kjent fra NRKs sjakksendinger, til å sette i gang med et lite tankeeksperiment : Hva skal egentlig til for at Kasparov blir Carlsens neste VM-motstander i 2018 ?
SA170706 NRK-ekspert Torstein Bae ser på en VM-kamp mellom Magnus Carlsen og Garry Kasparov som en « våt drøm ».
SA170706 Men det er jo fri fantasi, en besnærende tanke, sier Bae til Aftenposten.
SA170706 Man skal aldri si aldri, sier Bae .
SA170706 Han er fornøyd med en jevn stilling ut fra åpningene, før han maler motstanderne i senk etter fem-seks timer, sier Bae .
SA170706 Det hindrer imidlertid ikke sjakkentusiaster som Torstein Bae i å drømme.
SA170706 Det forutsetter at Kasparov først banker alle de andre i Saint Louis, slik at han får blod på tann, sier Bae .
SA170706 Det er en mulighet, foreslår Bae .
SA170706 - Torstein Bae ( @torbae ) July 5, 2017 ¶
SA170706 - Det er en våt drøm, sier Bae .
DA170706 Mange synes han burde holde seg til sjakkbrettet og ikke legge nesa si opp i politikken, sier Bae .
DA170706 Kanskje han kan få en høyere stjerne om han høster noen seiere for landet, sier en lattermild Bae som gleder seg masse til å se den gamle storheten i aksjon igjen.
DA170706 Kanskje han har trent litt mer enn vi tror, sier Bae som har god tro på den gamle mesteren.
DA170706 Jeg vet ikke om han hadde stilt opp om Magnus var med, sier en oppspilt Bae til Dagsavisen.
DA170706 En sjakkelsker ¶ Bae beskriver Kasparov som en sjakkelsker, en som er opptatt av sjakkens finesser, litt i motsetning til vår egen Magnus Carlsen som fremfor alt ønsker å vinne.
DA170706 - Veldig morosmt, var det første NRKs sjakkekspert og tidligere president i Norges Sjakkforbund Torstein Bae sa da Dagsaivsen ringte.
DA170706 - Jeg tror han kan hamle opp med de andre og havne et sted midt i feltet, men dersom han skulle vinne hele greia vil han nok få blod på tann og kanskje han vil prøve seg på langsjakk og ta rotta på Magnus også, sier en håpefull Bae .
DA170706 - Han har en kolossal vinnervilje og han ville aldri stilt opp i en så seriøs og tung turnering om han ikke trodde han kunne vinne, forklarer Bae .
DA170706 Bae spekulerer i om det nettopp er derfor Kasparov prøver seg.
BT170706 Som Bae påpekte i en Twitter-melding, er det faktisk ikke umulig.
BT170706 Nyheten fikk imidlertid Torstein Bae , kjent fra NRKs sjakksendinger, til å sette i gang med et lite tankeeksperiment : Hva skal egentlig til for at Kasparov blir Carlsens neste VM-motstander i 2018 ?
BT170706 NRK-ekspert Torstein Bae ser på en VM-kamp mellom Magnus Carlsen og Garry Kasparov som en « våt drøm ».
BT170706 Men det er jo fri fantasi, en besnærende tanke, sier Bae til Aftenposten.
BT170706 Man skal aldri si aldri, sier Bae .
BT170706 Han er fornøyd med en jevn stilling ut fra åpningene, før han maler motstanderne i senk etter fem-seks timer, sier Bae .
BT170706 Det hindrer imidlertid ikke sjakkentusiaster som Torstein Bae i å drømme.
BT170706 Det forutsetter at Kasparov først banker alle de andre i Saint Louis, slik at han får blod på tann, sier Bae .
BT170706 Det er en mulighet, foreslår Bae .
BT170706 - Torstein Bae ( @torbae ) July 5, 2017 ¶
BT170706 - Det er en våt drøm, sier Bae .
AP170706 Som Bae påpekte i en Twitter-melding, er det faktisk ikke umulig.
AP170706 Nyheten fikk imidlertid Torstein Bae , kjent fra NRKs sjakksendinger, til å sette i gang med et lite tankeeksperiment : Hva skal egentlig til for at Kasparov blir Carlsens neste VM-motstander i 2018 ?
AP170706 NRK-ekspert Torstein Bae ser på en VM-kamp mellom Magnus Carlsen og Garry Kasparov som en « våt drøm ».
AP170706 Men det er jo fri fantasi, en besnærende tanke, sier Bae til Aftenposten.
AP170706 Man skal aldri si aldri, sier Bae .
AP170706 Han er fornøyd med en jevn stilling ut fra åpningene, før han maler motstanderne i senk etter fem-seks timer, sier Bae .
AP170706 Det hindrer imidlertid ikke sjakkentusiaster som Torstein Bae i å drømme.
AP170706 Det forutsetter at Kasparov først banker alle de andre i Saint Louis, slik at han får blod på tann, sier Bae .
AP170706 Det er en mulighet, foreslår Bae .
AP170706 - Torstein Bae ( @torbae ) July 5, 2017 ¶
AP170706 - Det er en våt drøm, sier Bae .
AA170706 Som Bae påpekte i en Twitter-melding, er det faktisk ikke umulig.
AA170706 Nyheten fikk imidlertid Torstein Bae , kjent fra NRKs sjakksendinger, til å sette i gang med et lite tankeeksperiment : Hva skal egentlig til for at Kasparov blir Carlsens neste VM-motstander i 2018 ?
AA170706 NRK-ekspert Torstein Bae ser på en VM-kamp mellom Magnus Carlsen og Garry Kasparov som en « våt drøm ».
AA170706 Men det er jo fri fantasi, en besnærende tanke, sier Bae til Aftenposten.
AA170706 Man skal aldri si aldri, sier Bae .
AA170706 Han er fornøyd med en jevn stilling ut fra åpningene, før han maler motstanderne i senk etter fem-seks timer, sier Bae .
AA170706 Det hindrer imidlertid ikke sjakkentusiaster som Torstein Bae i å drømme.
AA170706 Det forutsetter at Kasparov først banker alle de andre i Saint Louis, slik at han får blod på tann, sier Bae .
AA170706 Det er en mulighet, foreslår Bae .
AA170706 - Torstein Bae ( @torbae ) July 5, 2017 ¶
AA170706 - Det er en våt drøm, sier Bae .
SA170705 Torstein Bae tror Garry Kasparov kan vinne Saint Louis-turneringen.
SA170705 Likevel utelukker ikke Torstein Bae at Kasparov kan vinne turneringen.
SA170705 Ekspert Torstein Bae utelukker ikke at Kasparov kan sette verdenseliten på plass.
SA170705 Dersom han gjør dårlige prestasjoner, blir det en litt trist sorti hvis dette blir hans avslutning, sier Bae .
SA170705 At han havner midt på treet, på en fjerde eller femteplass, er mer sannsynlig, sier Bae .
SA170705 - Det er meget høy kvalitet på turneringen, sier Torstein Bae - som er kjent fra NRKs sjakksendinger - til Aftenposten.
AP170705 Torstein Bae tror Garry Kasparov kan vinne Saint Louis-turneringen.
AP170705 Likevel utelukker ikke Torstein Bae at Kasparov kan vinne turneringen.
AP170705 Ekspert Torstein Bae utelukker ikke at Kasparov kan sette verdenseliten på plass.
AP170705 Dersom han gjør dårlige prestasjoner, blir det en litt trist sorti hvis dette blir hans avslutning, sier Bae .
AP170705 At han havner midt på treet, på en fjerde eller femteplass, er mer sannsynlig, sier Bae .
AP170705 - Det er meget høy kvalitet på turneringen, sier Torstein Bae - som er kjent fra NRKs sjakksendinger - til Aftenposten.
VG170703 Spørsmålet er om man må innføre metalldetektorer også på lavere nivå enn i dag, sier Bae .
VG170703 Sjakkekspert Torstein Bae er glad for grepene som blir tatt.
VG170703 På topplan har det ikke vært noe problem, når Magnus Carlsen spiller VM-kamper, men det er noe som kan være ødeleggende for sjakkspillerne på hobbynivå, mener Bae .
SA170621 NRKs sjakkekspert Torstein Bae er også optimistisk vedrørende Carlsens sjanser.
SA170621 NRK-ekspert Torstein Bae tror det blir fint for Magnus Carlsen å delta i en turnering med mindre press.
SA170621 Dermed blir det heller ikke så mye rom for at negative tanker sniker seg inn, sier Bae .
BT170621 NRKs sjakkekspert Torstein Bae er også optimistisk vedrørende Carlsens sjanser.
BT170621 NRK-ekspert Torstein Bae tror det blir fint for Magnus Carlsen å delta i en turnering med mindre press.
BT170621 Dermed blir det heller ikke så mye rom for at negative tanker sniker seg inn, sier Bae .
AP170621 NRKs sjakkekspert Torstein Bae er også optimistisk vedrørende Carlsens sjanser.
AP170621 NRK-ekspert Torstein Bae tror det blir fint for Magnus Carlsen å delta i en turnering med mindre press.
AP170621 Dermed blir det heller ikke så mye rom for at negative tanker sniker seg inn, sier Bae .
SA170618 Torstein Bae påpeker at man alltid er mer sårbar når man spiller med de svarte brikkene.
SA170618 Med svart er man litt under press fra start, forklarer Bae .
SA170618 Kramniks teori er imidlertid langt fra banebrytende, ifølge NRK-ekspert og internasjonal mester i sjakk Torstein Bae .
SA170618 Kanskje han må finne opp noen nye ideer, sier Bae , som får støtte av Aftenpostens sjakkspaltist Atle Grønn : ¶
SA170618 Han har ofte overrasket med uvanlige løsninger, og klart å lure seg unna, fortsetter Bae .
SA170618 Det er ikke hans metode, sier Bae til Aftenposten.
SA170618 Atle Grønn og Torstein Bae har begge tittelen internasjonal mester ( IM ) i sjakk.
FV170618 Torstein Bae påpeker at man alltid er mer sårbar når man spiller med de svarte brikkene.
FV170618 Med svart er man litt under press fra start, forklarer Bae .
FV170618 Kramniks teori er imidlertid langt fra banebrytende, ifølge NRK-ekspert og internasjonal mester i sjakk Torstein Bae .
FV170618 Kanskje han må finne opp noen nye ideer, sier Bae , som får støtte av Aftenpostens sjakkspaltist Atle Grønn : ¶
FV170618 Han har ofte overrasket med uvanlige løsninger, og klart å lure seg unna, fortsetter Bae .
FV170618 Det er ikke hans metode, sier Bae til Aftenposten.
FV170618 Atle Grønn og Torstein Bae har begge tittelen internasjonal mester ( IM ) i sjakk.
BT170618 Torstein Bae påpeker at man alltid er mer sårbar når man spiller med de svarte brikkene.
BT170618 Med svart er man litt under press fra start, forklarer Bae .
BT170618 Kramniks teori er imidlertid langt fra banebrytende, ifølge NRK-ekspert og internasjonal mester i sjakk Torstein Bae .
BT170618 Kanskje han må finne opp noen nye ideer, sier Bae , som får støtte av Aftenpostens sjakkspaltist Atle Grønn : ¶
BT170618 Han har ofte overrasket med uvanlige løsninger, og klart å lure seg unna, fortsetter Bae .
BT170618 Det er ikke hans metode, sier Bae til Aftenposten.
BT170618 Atle Grønn og Torstein Bae har begge tittelen internasjonal mester ( IM ) i sjakk.
AP170618 Torstein Bae påpeker at man alltid er mer sårbar når man spiller med de svarte brikkene.
AP170618 Med svart er man litt under press fra start, forklarer Bae .
AP170618 Kramniks teori er imidlertid langt fra banebrytende, ifølge NRK-ekspert og internasjonal mester i sjakk Torstein Bae .
AP170618 Kanskje han må finne opp noen nye ideer, sier Bae , som får støtte av Aftenpostens sjakkspaltist Atle Grønn : ¶
AP170618 Han har ofte overrasket med uvanlige løsninger, og klart å lure seg unna, fortsetter Bae .
AP170618 Det er ikke hans metode, sier Bae til Aftenposten.
AP170618 Atle Grønn og Torstein Bae har begge tittelen internasjonal mester ( IM ) i sjakk.
SA170617 Torstein Bae har tro på at Magnus Carlsen slår tilbake.
SA170617 NRKs sjakkekspert Torstein Bae påpeker at høy selvtillit ofte må til for å ta sjanser i et sjakkparti.
SA170617 Konkurransemessig kan det være en fordel å « gasse litt på », og selv om man ikke alltid spiller hundre prosent korrekt, sier Bae før han utdyper : ¶
SA170617 Han slipper å tenke så mye på dårlige opplevelser, og det kan gi han en del selvtillit, slik at han blir bedre rustet til neste turnering med lang tenketid, sier Torstein Bae .
FV170617 Torstein Bae har tro på at Magnus Carlsen slår tilbake.
FV170617 NRKs sjakkekspert Torstein Bae påpeker at høy selvtillit ofte må til for å ta sjanser i et sjakkparti.
FV170617 Konkurransemessig kan det være en fordel å « gasse litt på », og selv om man ikke alltid spiller hundre prosent korrekt, sier Bae før han utdyper : ¶
FV170617 Han slipper å tenke så mye på dårlige opplevelser, og det kan gi han en del selvtillit, slik at han blir bedre rustet til neste turnering med lang tenketid, sier Torstein Bae .
BT170617 Torstein Bae har tro på at Magnus Carlsen slår tilbake.
BT170617 NRKs sjakkekspert Torstein Bae påpeker at høy selvtillit ofte må til for å ta sjanser i et sjakkparti.
BT170617 Konkurransemessig kan det være en fordel å « gasse litt på », og selv om man ikke alltid spiller hundre prosent korrekt, sier Bae før han utdyper : ¶
BT170617 Han slipper å tenke så mye på dårlige opplevelser, og det kan gi han en del selvtillit, slik at han blir bedre rustet til neste turnering med lang tenketid, sier Torstein Bae .
AP170617 Torstein Bae har tro på at Magnus Carlsen slår tilbake.
AP170617 NRKs sjakkekspert Torstein Bae påpeker at høy selvtillit ofte må til for å ta sjanser i et sjakkparti.
AP170617 Konkurransemessig kan det være en fordel å « gasse litt på », og selv om man ikke alltid spiller hundre prosent korrekt, sier Bae før han utdyper : ¶
AP170617 Han slipper å tenke så mye på dårlige opplevelser, og det kan gi han en del selvtillit, slik at han blir bedre rustet til neste turnering med lang tenketid, sier Torstein Bae .
SA170612 Bae Jae-man / Yonhap / AP / NTB scanpix ¶
DB170612 Foto : Bae Jae-man/Yonhap/AP ¶
AP170612 Bae Jae-man / Yonhap / AP / NTB scanpix ¶
DB170505 At en av dem blir kalt « bae » ( « BAEmax 2017 », noen ? ).
VG170503 PETTER BAE BRANDTZÆG, Sintef ¶
DB170420 - Enkel seier for Magnus i runde 5 av Grenke Chess, leder med bonde og vinner en til, tvitret NRKs sjakkekspert Torstein Bae underveis.
DB170417 - Nok en sterk seier for Hou Yifan, leder etter 2 av 7 runder, skriver NRKs ekspert Torstein Bae på Twitter.
DB170321 Torstein Bae forteller, uavhengig av Ivanov-saken, at juksing er et problem i sjakkverden : ¶
DB170321 Hobbyspillere med ambisjoner kan fort miste gnisten og lysten på å satse når du vet du kan møte en som jukser, sier Bae .
DB170321 EKSPERT : NRKs sjakkekspert Torstein Bae .
DB170321 Du kan ikke gå fra å være en hobbyspiller på 27 år til å være i verdenseliten noen år seinere, sier Bae .
DB170321 Det kommer stadig mer avansert teknologi og små gjenstander, sier Bae .
DB170321 Det er vanskelig å si nøyaktig hvilke tiltak som må på plass, men dette er noe sjakkforbundene må se nærmere på, sier Bae .
DB170321 - Han var beryktet, sier NRKs sjakkekspert Torstein Bae til Dagbladet.
AA170308 En kunngjøring fra grunnlovsdomstolen er ventet klokken 11 fredag formiddag ( klokken 3 natt til fredag norsk tid ), opplyser rettens talsmann Bae Bo-yoon, ifølge en melding fra nyhetsbyrået Yonhap.
SA170301 | Torstein Bae stusser over ny kvinneregel i norsk sjakk : - Overraskende og merkelig ¶
SA170301 Torstein Bae er kjent fra NRKs sjakksendinger.
SA170301 Overfor Aftenposten utdyper Bae Twitter-meldingen.
SA170301 Likevel er det flere enn Bae som stusser i ordlyden i det nye vedtaket, blant andre Heidi Røneid, som er et kjent fjes fra sjakksendingene på NRK.
SA170301 Da hadde det vært helt uproblematisk, og et viktig vedtak for å styrke sjakken, sier Bae .
SA170301 - Torstein Bae ( @torbae ) March 1, 2017 ¶
SA170301 - Jeg synes det var overraskende og merkelig å slå fast at kjønnsfordelingen skal være i tråd med fordeling av medlemsmassen, når det dessverre er så ekstremt skjevt, sier Bae .
SA170301 - Hvis noen lurer på hvorfor få kvinner spiller sjakk, se dette vedtaket, skrev NRK-ekspert og tidligere sjakkpresident Torstein Bae på sin Twitter-konto.
SA170301 Bae snakket med sjakkpresident Morten L.
BT170301 | Torstein Bae stusser over ny kvinneregel i norsk sjakk : - Overraskende og merkelig ¶
BT170301 Torstein Bae er kjent fra NRKs sjakksendinger.
BT170301 Overfor Aftenposten utdyper Bae Twitter-meldingen.
BT170301 Likevel er det flere enn Bae som stusser i ordlyden i det nye vedtaket, blant andre Heidi Røneid, som er et kjent fjes fra sjakksendingene på NRK.
BT170301 Da hadde det vært helt uproblematisk, og et viktig vedtak for å styrke sjakken, sier Bae .
BT170301 - Torstein Bae ( @torbae ) March 1, 2017 ¶
BT170301 - Jeg synes det var overraskende og merkelig å slå fast at kjønnsfordelingen skal være i tråd med fordeling av medlemsmassen, når det dessverre er så ekstremt skjevt, sier Bae .
BT170301 - Hvis noen lurer på hvorfor få kvinner spiller sjakk, se dette vedtaket, skrev NRK-ekspert og tidligere sjakkpresident Torstein Bae på sin Twitter-konto.
BT170301 Bae snakket med sjakkpresident Morten L.
AP170301 | Torstein Bae stusser over ny kvinneregel i norsk sjakk : - Overraskende og merkelig ¶
AP170301 Torstein Bae er kjent fra NRKs sjakksendinger.
AP170301 Overfor Aftenposten utdyper Bae Twitter-meldingen.
AP170301 Likevel er det flere enn Bae som stusser i ordlyden i det nye vedtaket, blant andre Heidi Røneid, som er et kjent fjes fra sjakksendingene på NRK.
AP170301 Da hadde det vært helt uproblematisk, og et viktig vedtak for å styrke sjakken, sier Bae .
AP170301 - Torstein Bae ( @torbae ) March 1, 2017 ¶
AP170301 - Jeg synes det var overraskende og merkelig å slå fast at kjønnsfordelingen skal være i tråd med fordeling av medlemsmassen, når det dessverre er så ekstremt skjevt, sier Bae .
AP170301 - Hvis noen lurer på hvorfor få kvinner spiller sjakk, se dette vedtaket, skrev NRK-ekspert og tidligere sjakkpresident Torstein Bae på sin Twitter-konto.
AP170301 Bae snakket med sjakkpresident Morten L.
VG170227 recording vocals for this bomb ass slayin bae yolo song im SHOOK and about to cry glitter http://t.co/sx0jfu200u ¶ - astrid s ( @astridsofficial )23.02.17, 08:23 ¶
DB170217 I 2008 mistet hun ektemannen Rolf Bae i et isskred på K2, verdens nest høyeste fjelltopp etter Mount Everest.
DN170208 Til høyre Torstein Bae , kjent fra NRKs sjakksendinger.
DN170208 NRKs sjakkommentator og tidligere landslagsspiller Torstein Bae var på plass som kommentator for å holde liv i publikum akkurat som han gjorde under VM i lynsjakk i New York.
SA170202 Petter Bae Brandtzæg.
SA170202 Medieforsker Petter Bae Brandtzæg i SINTEF er sikker på at norske politikere kommer til å øke aktiviteten i sosiale medier og egne kanaler i den kommende valgkampen.
SA170202 - Det er viktig at vi ikke ender opp med samme forvirring og mistillit til medier som i USA, sier Petter Bae Brandtzæg.
SA170202 « I så fall en stor skandale », skriver sjakkekspert Torstein Bae på Twitter.
SA170202 Sjakkekspert Torstein Bae .
SA170202 På toppen av det hele, taper hun poeng på verdensrankingen, sier Bae til Fædrelandsvennen.
SA170202 Det hjelper henne litt at hun har et veldig godt renomme fra tidligere, og sjakkforbundet ser nok på dette som en enkelthendelse, sier Bae .
SA170202 Det er uansett merkelig at Yifan skulle gå til en sånn aksjon, sier Bae .
SA170202 Bae trodde heller ikke det han fikk se av verdens beste kvinnelige sjakkspiller.
FV170202 « I så fall en stor skandale », skriver sjakkekspert Torstein Bae på Twitter.
FV170202 På toppen av det hele, taper hun poeng på verdensrankingen, sier Bae til Fædrelandsvennen.
FV170202 FOTO : Reuters Sjakkekspert Torstein Bae .
FV170202 Det hjelper henne litt at hun har et veldig godt renomme fra tidligere, og sjakkforbundet ser nok på dette som en enkelthendelse, sier Bae .
FV170202 Det er uansett merkelig at Yifan skulle gå til en sånn aksjon, sier Bae .
FV170202 Bae trodde heller ikke det han fikk se av verdens beste kvinnelige sjakkspiller.
BT170202 Petter Bae Brandtzæg. e-mail ¶
BT170202 Medieforsker Petter Bae Brandtzæg i SINTEF er sikker på at norske politikere kommer til å øke aktiviteten i sosiale medier og egne kanaler i den kommende valgkampen.
BT170202 - Det er viktig at vi ikke ender opp med samme forvirring og mistillit til medier som i USA, sier Petter Bae Brandtzæg.
BT170202 Petter Bae Brandtzæg. e-mail ¶
BT170202 Medieforsker Petter Bae Brandtzæg i SINTEF er sikker på at norske politikere kommer til å øke aktiviteten i sosiale medier og egne kanaler i den kommende valgkampen.
BT170202 - Det er viktig at vi ikke ender opp med samme forvirring og mistillit til medier som i USA, sier Petter Bae Brandtzæg.
BT170202 « I så fall en stor skandale », skriver sjakkekspert Torstein Bae på Twitter.
BT170202 Sjakkekspert Torstein Bae .
BT170202 På toppen av det hele, taper hun poeng på verdensrankingen, sier Bae til Fædrelandsvennen.
BT170202 Det hjelper henne litt at hun har et veldig godt renomme fra tidligere, og sjakkforbundet ser nok på dette som en enkelthendelse, sier Bae .
BT170202 Det er uansett merkelig at Yifan skulle gå til en sånn aksjon, sier Bae .
BT170202 Bae trodde heller ikke det han fikk se av verdens beste kvinnelige sjakkspiller.
AP170202 « I så fall en stor skandale », skriver sjakkekspert Torstein Bae på Twitter.
AP170202 Sjakkekspert Torstein Bae .
AP170202 På toppen av det hele, taper hun poeng på verdensrankingen, sier Bae til Fædrelandsvennen.
AP170202 Det hjelper henne litt at hun har et veldig godt renomme fra tidligere, og sjakkforbundet ser nok på dette som en enkelthendelse, sier Bae .
AP170202 Det er uansett merkelig at Yifan skulle gå til en sånn aksjon, sier Bae .
AP170202 Bae trodde heller ikke det han fikk se av verdens beste kvinnelige sjakkspiller.
AP170130 Petter Bae Brandtzæg.
AP170130 - Det er viktig at vi ikke ender opp med samme forvirring og mistillit til medier som i USA, sier Petter Bae Brandtzæg.
DN170126 Sintef-forsker Petter Bae Brandtzæg.
DN170126 Det får Sintef-forsker Petter Bae Brandtzæg, som har studert hvordan mediene bruker og opptrer i sosiale medier, til å reagere.
DN170126 - Har ikke gjort jobben sin, sier Sintef-forsker Petter Bae Brandtzæg.
AP170125 Petter Bae Brandtzæg.
AP170125 Petter Bae Brandtzæg.
DB170123 Ulltveit-Moes argumentasjon bygger i stor grad på egne og anekdotiske erfaringer, samt én konkret studie der Sintef-forsker Petter Bae Brandtzæg har analysert stordata fra millioner av Facebook-brukere og kategorisert dem ut fra hva slags sider de har « likt ».
AP170108 Petter Bae Brandtzæg ¶
AP170108 Asbjørn Følstad og Petter Bae Brandtzæg ¶
AP170108 Petter Bae Brandtzæg ¶
AP170108 Asbjørn Følstad og Petter Bae Brandtzæg ¶
AP170103 I kronikken « Falske nyheter og medienes rolle » viser SINTEFs seniorforskere Petter Bae Brandtzæg og Asbjørn Følstad hvor krevende det er å sikre tillit og troverdighet til journalistikk og til redaksjonene.
AP170101 Petter Bae Brandtzæg er seniorforsker ved SINTEF.
AP170101 Petter Bae Brandtzæg er seniorforsker ved SINTEF.
AP161231 Torstein Bae er klar på at Carlsen på enkelte måter hadde oddsen mot seg.
AP161231 Men Magnus har motbevist det, sier Bae .
AP161231 - Samtidig er det litt tilfeldigheter at andre ikke hevdet seg, for eksempel franskmannen Maxime Vachier-Lagrave og amerikaneren Hikaru Nakamura, sier Bae .
AP161231 - Det er klart det er ekstremt mange gode fra tidligere sovjetiske republikker, spesielt Russland, og Ukraina, som tok flere gullmedaljer, sier NRK-ekspert Torstein Bae til Aftenposten.
AP161231 - Det er helt fantastisk, sier Torstein Bae om verdenseneren.
SA161225 Torstein Bae mener det finnes grunner til at VM i Qatar er naturlig, men ser likevel problemer med valget.
SA161225 Men det er klart det også er problematiske sider, sier Bae .
SA161225 − Det har ikke blitt problematisert, men det er et tema å reflektere over, sier NRK-ekspert Torstein Bae .
BT161225 Torstein Bae mener det finnes grunner til at VM i Qatar er naturlig, men ser likevel problemer med valget.
BT161225 Men det er klart det også er problematiske sider, sier Bae .
BT161225 − Det har ikke blitt problematisert, men det er et tema å reflektere over, sier NRK-ekspert Torstein Bae .
AP161225 Torstein Bae mener det finnes grunner til at VM i Qatar er naturlig, men ser likevel problemer med valget.
AP161225 Men det er klart det også er problematiske sider, sier Bae .
AP161225 − Det har ikke blitt problematisert, men det er et tema å reflektere over, sier NRK-ekspert Torstein Bae .
FV161125 Under årets VM har Bae vært på plass for å formidle alle de dårlige - og gode - nyhetene.
FV161125 Torstein Bae er ekspertkommentator under NRKs sjakksendinger.
FV161125 Torstein Bae er NRKs populære sjakkekspert under sendingene.
FV161125 Og etter den herlige kommentaren fra Carlsen har det blitt mange flere tilbakemeldinger på Bae .
FV161125 Når Bae er ferdig med sendingen, kommer den da 20 år gamle sjakkstjernen bort.
FV161125 Men selv om Carlsen tidvis har vist dårlig form i New York, sliter Bae med å se for seg Karjakin som verdensmester.
FV161125 Men ananas skulle visst være veldig oppkvikkende, sier Bae med et glis.
FV161125 I et stort rom sitter Torstein Bae og kommenterer et sjakkparti.
FV161125 I dag har sjakksendinger - og Bae - blitt allemannseie.
FV161125 Hundretusener følger sjakksendingene med Bae under VM - under det fjerde partiet var det i snitt 346.000 seere på NRK 2.
FV161125 For Bae blir det veldig lange dager, men han klager ikke.
FV161125 Fakta : Torstein Bae
FV161125 FOTO : DAN PETTER NEEGAARD Torstein Bae husker godt tilbakemeldingen fra Magnus Carlsen.
FV161125 Det ville vært den største sensasjonen siden 1935, da Alexandr Alekhin tapte for Max Euwe, sier Bae .
FV161125 Det fantes ikke noe analysebrett, Bae måtte bare kommentere et videobilde av brettet.
FV161125 Det ble trukket en kabel fra der Bae satt til produksjonsrommet.
FV161125 Da Magnus Carlsen gjorde en kjempetabbe i det åttende partiet, utbrøt Bae « oooooooj ».
FV161125 Da Bae i 2010 kommenterte turneringen, som hadde Carlsen, Vishy Anand, Judit Polgár og Jon Ludvig Hammer som deltagere, satt han i rommet ved siden av spillelokalet.
FV161125 - Det er den mest positive tilbakemeldingen jeg har fått som sjakkspiller noen gang, sier Bae i dag.
FV161125 - Den beste tilbakemeldingen jeg har fått, sier Torstein Bae som følges av hundretusener av TV-seere i NRKs sjakksendinger.
FV161125 Bae merker også at sjakkfeberen på ny herjer.
BT161125 Under årets VM har Bae vært på plass for å formidle alle de dårlige - og gode - nyhetene.
BT161125 Torstein Bae husker godt tilbakemeldingen fra Magnus Carlsen.
BT161125 Torstein Bae er ekspertkommentator under NRKs sjakksendinger.
BT161125 Torstein Bae er NRKs populære sjakkekspert under sendingene.
BT161125 Og etter den herlige kommentaren fra Carlsen har det blitt mange flere tilbakemeldinger på Bae .
BT161125 Når Bae er ferdig med sendingen, kommer den da 20 år gamle sjakkstjernen bort.
BT161125 Men selv om Carlsen tidvis har vist dårlig form i New York, sliter Bae med å se for seg Karjakin som verdensmester.
BT161125 Men ananas skulle visst være veldig oppkvikkende, sier Bae med et glis.
BT161125 I et stort rom sitter Torstein Bae og kommenterer et sjakkparti.
BT161125 I dag har sjakksendinger - og Bae - blitt allemannseie.
BT161125 Hundretusener følger sjakksendingene med Bae under VM - under det fjerde partiet var det i snitt 346.000 seere på NRK 2.
BT161125 For Bae blir det veldig lange dager, men han klager ikke.
BT161125 Fakta : Torstein Bae
BT161125 Det ville vært den største sensasjonen siden 1935, da Alexandr Alekhin tapte for Max Euwe, sier Bae .
BT161125 Det fantes ikke noe analysebrett, Bae måtte bare kommentere et videobilde av brettet.
BT161125 Det ble trukket en kabel fra der Bae satt til produksjonsrommet.
BT161125 Da Magnus Carlsen gjorde en kjempetabbe i det åttende partiet, utbrøt Bae « oooooooj ».
BT161125 Da Bae i 2010 kommenterte turneringen, som hadde Carlsen, Vishy Anand, Judit Polgár og Jon Ludvig Hammer som deltagere, satt han i rommet ved siden av spillelokalet.
BT161125 - Det er den mest positive tilbakemeldingen jeg har fått som sjakkspiller noen gang, sier Bae i dag.
BT161125 - Den beste tilbakemeldingen jeg har fått, sier Torstein Bae som følges av hundretusener av TV-seere i NRKs sjakksendinger.
BT161125 Bae merker også at sjakkfeberen på ny herjer.
AP161125 Under årets VM har Bae vært på plass for å formidle alle de dårlige - og gode - nyhetene.
AP161125 Torstein Bae husker godt tilbakemeldingen fra Magnus Carlsen.
AP161125 Torstein Bae er ekspertkommentator under NRKs sjakksendinger.
AP161125 Torstein Bae er NRKs populære sjakkekspert under sendingene.
AP161125 Og etter den herlige kommentaren fra Carlsen har det blitt mange flere tilbakemeldinger på Bae .
AP161125 Når Bae er ferdig med sendingen, kommer den da 20 år gamle sjakkstjernen bort.
AP161125 Men selv om Carlsen tidvis har vist dårlig form i New York, sliter Bae med å se for seg Karjakin som verdensmester.
AP161125 Men ananas skulle visst være veldig oppkvikkende, sier Bae med et glis.
AP161125 I et stort rom sitter Torstein Bae og kommenterer et sjakkparti.
AP161125 I dag har sjakksendinger - og Bae - blitt allemannseie.
AP161125 Hundretusener følger sjakksendingene med Bae under VM - under det fjerde partiet var det i snitt 346.000 seere på NRK 2.
AP161125 For Bae blir det veldig lange dager, men han klager ikke.
AP161125 Fakta : Torstein Bae
AP161125 Det ville vært den største sensasjonen siden 1935, da Alexandr Alekhin tapte for Max Euwe, sier Bae .
AP161125 Det fantes ikke noe analysebrett, Bae måtte bare kommentere et videobilde av brettet.
AP161125 Det ble trukket en kabel fra der Bae satt til produksjonsrommet.
AP161125 Da Magnus Carlsen gjorde en kjempetabbe i det åttende partiet, utbrøt Bae « oooooooj ».
AP161125 Da Bae i 2010 kommenterte turneringen, som hadde Carlsen, Vishy Anand, Judit Polgár og Jon Ludvig Hammer som deltagere, satt han i rommet ved siden av spillelokalet.
AP161125 - Det er den mest positive tilbakemeldingen jeg har fått som sjakkspiller noen gang, sier Bae i dag.
AP161125 - Den beste tilbakemeldingen jeg har fått, sier Torstein Bae som følges av hundretusener av TV-seere i NRKs sjakksendinger.
AP161125 Bae merker også at sjakkfeberen på ny herjer.
AP161122 Petter Bae Brandtzæg.
AP161122 Når man sitter i regjering synes jeg det er pussig at man ikke velger en mer inkluderende tone, sier Petter Bae Brandtzæg, som forsker på internett og sosiale medier i SINTEF.
AP161122 - Sylvi Listhaug har en veldig aggressiv måte å kommunisere på, mener forsker Petter Bae Brandtzæg.
AP161122 Petter Bae Brandtzæg.
AP161122 Når man sitter i regjering synes jeg det er pussig at man ikke velger en mer inkluderende tone, sier Petter Bae Brandtzæg, som forsker på internett og sosiale medier i SINTEF.
AP161122 - Sylvi Listhaug har en veldig aggressiv måte å kommunisere på, mener forsker Petter Bae Brandtzæg.
AP160908 « Queen, what's up with that / Slaying it, what's up with that / Being bae , what's up with that / Breaking internet, what's up with that » ¶