DA171022 Axel Kryger sørget for det med et fantastisk langskudd.
DA171020 Geir Rakvaag skriver : « Før konserten forteller sanger og gitarist Axel Vindenes at han ikke har vært i Roskilde siden 2006.
SA171018https://www.aftenbladet.no/100Sport/vintersport/Oilers-er-i-trobbel---Det-er-supert-for-norsk-hockey-243367b.html Her er Spencer Humphries i duell med Vålerengas Axel Eidstedt i forrige helgs tap i DNB Arena.
VG171016 Av AXEL STØREN WEDÉN, debattjournalist og kommentator i VG.
DB171014 Foto : Axel Schmidt / Reuters / NTB Scanpix ¶
AP171014https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Sandnes-Ulf-profil-med-klar-tale--Mobiliserer-du-ikke-for-dette_-da-horer-du-ikke-til-her-243697b.html Her like foran unge Axel Kryger som får mye skryt av rutinerte Sellin.
SA171013 Her like foran unge Axel Kryger som får mye skryt av rutinerte Sellin.
DB171013 Langrenn var verdt mest i kroner og øre i den tiden da Tobias Angerer, René Sommerfeldt og Axel Teichmann herjet som mest.
DA171013 Hans oppstart som kunstner knyttes ofte til et møte med forfatteren Axel Jensen ved urinalen i Kunstnernes Hus, i etterkant av romanen « Epp ».
VG171012 Andreas Stene sørget for 1-0 etter 12 minutter, Axel Eidstedt økte til 2-0 etter 14 minutter og Thomas Olsen satte inn 3-0 bare minuttet etter.
DB171012 Andreas Stene, Axel Eidstedt og Thomas Olsen sørget for at VIF ledet 3-0 etter 1. periode.
DA171012 Andreas Stene, Axel Eidstedt og Thomas Olsen sørget for at VIF ledet 3-0 etter 1. periode.
VG171010 Viser ellers til tidligere svar vi har gitt i saken, skriver Axel Wilhelm Due, kommunikasjonsrådgiver i Kripos, i en generell uttalelse til VG.
DA171009 Jeg hadde én stol i stua, TV fra Thorn og en bokhylle, som hadde vært lagerhylle i kjelleren på Axel Helgeland AS.
SA171006 Her er Spencer Humphries i duell med Vålerengas Axel Eidstedt i forrige helgs tap i DNB Arena.
AP171006https://www.aftenposten.no/100Sport/vintersport/Oilers-er-i-trobbel---Det-er-supert-for-norsk-hockey-243367b.html Her er Spencer Humphries i duell med Vålerengas Axel Eidstedt i forrige helgs tap i DNB Arena.
AP171001https://www.aftenposten.no/osloby/i/7WWW3/Nytt-liv-i-Nasjonalbiblioteket--Mange-foretrekker-litt-lyd-fremfor-total-stillhet Nasjonalbiblioteket har kunstneriske utsmykninger av Per Krohg, Axel Revold og Emanuel Vigeland.
AP171001https://www.aftenposten.no/osloby/i/7WWW3/Nytt-liv-i-Nasjonalbiblioteket--Mange-foretrekker-litt-lyd-fremfor-total-stillhet Kunstneriske utsmykninger av Per Krohg, Axel Revold og Emanuel Vigeland.
VG170929 Foto : Axel Schmidt, Reuters ¶
DN170929https://www.dn.no/meninger/2017/09/28/1504/Kommentar/europas-gjerrigknark-takker-av Foto : AXEL SCHMIDT/Reuters/NTB Scanpix ¶
AP170929https://www.aftenposten.no/reise/Hvorfor-skal-du-gidde-a-bruke-3040-timer-pa-en-strekning-som-ellers-kan-gjennomfores-pa-under-to--10231b.html Informasjon : Sjekk de glimrende Vietnam-sidene på nettstedet The Man In Seat 61 - www.seat61.com/Vietnam.htm ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP170929https://www.aftenposten.no/reise/Hvorfor-skal-du-gidde-a-bruke-3040-timer-pa-en-strekning-som-ellers-kan-gjennomfores-pa-under-to--10231b.html FOTO : Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP170929https://www.aftenposten.no/reise/Hvorfor-skal-du-gidde-a-bruke-3040-timer-pa-en-strekning-som-ellers-kan-gjennomfores-pa-under-to--10231b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP170929https://www.aftenposten.no/reise/Hvorfor-skal-du-gidde-a-bruke-3040-timer-pa-en-strekning-som-ellers-kan-gjennomfores-pa-under-to--10231b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AA170929 Kristoffer Hagen og Axel Karl Gottfrid Nyman skal konkurrere i den nasjonale finalen for Forsker Grand Prix lørdag.
AA170929 Axel Karl Gottfrid Nyman sanket flest stemmer blant publikum og poeng fra dommerpanelet.
AA170929 Axel Karl Gottfrid Nyman er stipendiat på Institutt for sirkulasjon og bildediagnostikk.
DB170928 Vi sender sju papirfly i gull til Totto Osvold, Helge Skuseth, Nils-Øivind Haagensen, Nina Løseth, Anne Bøe, Axel Revold og Arnold Eidslott.
DN170927 Foto : AXEL SCHMIDT/Reuters/NTB Scanpix ¶
DB170927 - Vi har bistått med etterforskningsleder, etterforskere, samt teknisk og taktisk bistand siden januar 2016, bekrefter kommunikasjonsrådgiver i Kripos, Axel Due overfor Dagbladet.
DB170927 - Vi har bistått med etterforskningsleder, etterforskere, samt teknisk og taktisk bistand siden januar 2016, bekrefter kommunikasjonsrådgiver i Kripos, Axel Due overfor Dagbladet.
DB170927 - Vi har bistått med etterforskningsleder, etterforskere, samt teknisk og taktisk bistand siden januar 2016, bekrefter kommunikasjonsrådgiver i Kripos, Axel Due.
VG170924 Foto : Axel Schmidt, Reuters ¶
DN170924 Foto : AXEL SCHMIDT/Reuters/NTB scanpix ¶
DA170923 FOTO : AXEL SCHMIDT/NTB SCANPIX VOLL MUTTIVIERT : Merkels tilhengere er på plass i Schwerin, motivert for mer av Mutti.
VG170921 Foto : Axel Schmidt, Reuters ¶
DB170916 STORT PROBLEM : - Avskoging er et stort problem, sier kommunikasjonssjef Axel Heiberg-Andersen i Nestlé.
DB170916 Kommunikasjonssjef i Nestlé Norge, Axel Heiberg-Andersen, opplyser at selskapet anser avskoging som et stort problem i kakaoproduserende land.
DB170914 Som verdens største kaffeselskap er det det selvfølgelig en utvikling Nestlé tar svært alvorlig, sier Axel Heiberg-Andersen, kommunikasjonssjef i Nestlé Norge.
AA170914 Kommunikasjonsrådgiver Axel Due i Kripos bekrefter dette.
VG170912 Av AXEL STØREN WEDÉN, debattjournalist og kommentator i VG ¶
VG170912 AXEL STØREN WEDÉN, kommentator i VG.
SA170909 Norske tradisjonsepler eller en populær utenlandsk variant ? Axel Sandberg ¶
SA170909 I denne hagen får til og med ugresset kjærlig oppmerksomhet : i ¶ Axel Sandberg ¶
SA170909 Axel Sandberg ¶
AP170909https://www.aftenposten.no/bolig/Slik-velger-du-det-beste-frukttreet-10551b.html Norske tradisjonsepler eller en populær utenlandsk variant ? Axel Sandberg ¶
AP170909https://www.aftenposten.no/bolig/Slik-velger-du-det-beste-frukttreet-10551b.html I denne hagen får til og med ugresset kjærlig oppmerksomhet : ¶ Axel Sandberg ¶
AP170909https://www.aftenposten.no/bolig/Slik-velger-du-det-beste-frukttreet-10551b.html Axel Sandberg ¶
AP170905https://www.aftenposten.no/verden/i/kkQla/De-gronne-i-Tyskland-kan-gjore-sitt-darligste-valg-siden-1998 FOTO : AXEL SCHMIDT/REUTERS ¶
DB170904 BONDEROMANTIKK : « Jakten på kjærligheten»-programleder Katarina Flatland blir rørt av bonden Axel Tobias Sanderud og frieren Gro Langnes.
VG170903 Belgia åpnet sin landslagssamling med å nedsable den ferske fotballnasjonen Gibraltar hele 9-0 - og dét med en mann mindre i over halve kampen, ettersom Axel Witsel ble utvist etter 40 minutter.
VG170901 7 Sugarbaby ¶ 14 Axel Buitenzorg ¶
DN170831 ¶ Carl Axel Aadne Folkestad ( 25 ) ( fra venstre ) og Christian Marinelli Johansen ( 22 ) og takket nei til MIT til fordel for Caltech.
DA170831 Rødt kort : Axel Witsel ( 40 ), Belgia.
DA170831 Mål : 1-0 Dries Mertens ( 16 ), 2-0 Thomas Meunier ( 18 ), 3-0 Romelu Lukaku ( 21 ), 4-0 Axel Witsel ( 27 ), 5-0 Lukaku ( 38 ), 6-0 Eden Hazard ( 45 ), 7-0 Meunier ( 61 ), 8-0 Meunier ( 67 ), 9-0 Lukaku ( str. 84 ).
DN170828 Rederarvingen Knut Axel Uglands reisebyråkonsern puster nytt liv i legendariske Thomas Bennett 120 år etter hans død.
DN170828 Hun er daglig leder i de åtte HRG-reisebyråene fra Steinkjer til Sørlandet som eies av rederarvingen Knut Axel Ugland i Grimstad.
DN170825 Per Axel Koch i Polaris Media kan glede seg over økt overskudd.
DN170825 I andre kvartal har 18 av mediehusene vekst i antall abonnenter sammenlignet med samme periode i fjor, sier konsernsjef Per Axel Koch.
DN170825 Per Axel Koch, konsernsjef i Polaris Media.
DN170825 Det har vært en fin utvikling for mediehusene og for resten av konsernet, sier konsernsjef Per Axel Koch.
AA170825 Konsernsjef Per Axel Koch i Polaris Media har lagt frem et bedre resultat for andre kvartal i år enn i fjor.
AP170824https://www.aftenposten.no/verden/i/ejM7O/Trusler_-arrestasjoner-og-spionanklager-Konflikten-mellom-Tyrkia-og-Tyskland-blir-stadig-mer-intens AXEL SCHMIDT, REUTERS ¶
AP170824https://www.aftenposten.no/reise/Jim-84-har-servert-middag-til-fremmede-i-egen-leilighet-i-40-ar-10355b.html I en tid hvor folk vokser mer og mer fra hverandre er det akkurat slike initiativ man trenger ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP170824https://www.aftenposten.no/reise/Jim-84-har-servert-middag-til-fremmede-i-egen-leilighet-i-40-ar-10355b.html FOTO : Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP170824https://www.aftenposten.no/reise/Jim-84-har-servert-middag-til-fremmede-i-egen-leilighet-i-40-ar-10355b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP170824https://www.aftenposten.no/reise/Jim-84-har-servert-middag-til-fremmede-i-egen-leilighet-i-40-ar-10355b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
VG170823 1 Axel Buitenzorg ¶
DA170823 Til høyre i fresken av Axel Revold kan du se Henrik Wergeland.
DB170822 TESTPANELET : Angela Teliaferro, Axel Segovia Ødegaard og Christian Berge har vurdert burgerbrødene for oss.
DB170822 Saftig, luftig, litt søtt og litt syrlig ¶ Axel Segovia Ødegaard er første ekspert ut, med stor erfaring fra grill og barbecue.
DB170822 Produsent : United Bakeries ¶ ¶ Axel : Den er gulere og ser mye bedre ut, men lukten assosierer jeg litt med duften av våt hund.
DB170822 Produsent : Hatting ¶ ¶ Axel : Dette brødet gir meg assosiasjoner til papp !
DB170822 Produsent : Hatting ¶ ¶ Axel : Det ser litt ut som lussekatter, men lukten minner meg om salmiakk.
DB170822 Produsent : Bakehuset ¶ ¶ Axel : Det er kult at de ikke er skåret opp, den er ganske tung og ser bra ut.
DB170822 Produsent : Bakehuset ¶ ¶ Axel : Denne var veldig matt med lite smak.
DB170822 Produsent : Bakehuset ¶ ¶ Axel : Denne blir som en ball i munnen.
DB170822 Produsent : Bakehuset ¶ ¶ Axel : Den er veldig liten, men har en fin farge.
DB170822 Axel Segovia Ødegaard, daglig leder på Texas Barbecue café på Stabekk.
VG170821 v ) og journalist Axel Støren Wedén er i Spania.
DA170820 Amandakomiteens Ærespris ¶ Axel Helgeland ¶
AA170820 Filmprodusenten Axel Helgeland ( 73 ) ble tildelt Amandakomiteens ærespris for sin mangeårige innsats for norsk film.
VG170819 Amandakomiteens Ærespris : Axel Helgeland ¶
VG170819 VG I SPANIA : Fotograf Gisle Oddstad og journalist Axel Støren Wedén.
DB170819 Amandakomiteens Gullklapper gikk til klipper Inge-Lise Langfeldt, og Amandakomiteens Ærespris gikk til produsent Axel Helgeland ¶
DB170818 2016 var et godt driftsår, sier daglig leder Jan Axel Syberg i Off Piste, ifølge avisen.
VG170817 TEGNING : ROAR HAGEN/VG ¶ AXEL STØREN WEDÉN er debattjournalist og kommentator i VG.
VG170817 Foto : Frode Hansen, VG ¶ AXEL STØREN WEDÉN, debattjournalist og kommentator i VG.
VG170816 Mål : 1-0 Lars Henrik Andreassen ( 35 ), 1-1 Axel Kryger ( 45 ), 1-2 Roy Miljeteig ( 55 ).
SA170816 Axel Kryger stiger opp mellom flere TUIL-spillere og setter hodet på ballen.
DA170816 Et hjørnespark traff bortelagets Axel Krygers fot i feltet, og ballen trillet over streken.
AP170816https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Direkte-Kan-TUIL-komme-tilbake-pa-seierssporet-240477b.html Axel Kryger stiger opp mellom flere TUIL-spillere og setter hodet på ballen.
VG170815 - Det er en ny trend at vi får inn flere beslag av denne typen, sier pressekontakt Axel Due i Kripos.
SA170813 Gult kort : Eirik Wollen Steen, Åsane, Axel Kryger, Sandnes Ulf.
DA170813 Axel Kryger ( Sandnes Ulf ) og Eirik Wollen Steen ( Åsane ) fikk begge gult kort.
AP170813https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Video-Se-overtidsdramatikken-da-Asane-rystet-Sandnes-Ulf-240313b.html Gult kort : Eirik Wollen Steen, Åsane, Axel Kryger, Sandnes Ulf.
DB170810 Axel Honneth ( 1949- ), en tysk filosof, mener at et rettferdig menneskelig samfunn består av tre inkluderingsformer : familien for å utvikle selvsikkerhet, juridisk anerkjennelse for å utvikle selvrespekt og ytelse for å bekrefte sin selvverdsettelse i fellesskapet.
FV170809https://www.fvn.no/100Sport/andreidretter/Jublet-for-VM-gull---etter-at-rivalen-ble-nektet-adgang-til-stadion-239984b.html Gull : Sam Kendricks, USA 5,95, ¶ sølv : Piotr Lisek, Polen 5,89, ¶ bronse : Renaud Lavillenie, Frankrike 5,89, ¶ 4 ) Wue Changrui, Kina 5,82, 5 ) Pawel Wojciechowski, Polen 5,75, 6 ) Axel Chapelle, Frankrike 5,65, 7 ) Kurtis Marschall, Australia 5,65, 8 ) Shawnacy Barber, Canada 5,65, 9 ) Armand Duplantis, Sverige 5,50.
SA170808 Gull : Sam Kendricks, USA 5,95, ¶ sølv : Piotr Lisek, Polen 5,89, ¶ bronse : Renaud Lavillenie, Frankrike 5,89, ¶ 4 ) Wue Changrui, Kina 5,82, 5 ) Pawel Wojciechowski, Polen 5,75, 6 ) Axel Chapelle, Frankrike 5,65, 7 ) Kurtis Marschall, Australia 5,65, 8 ) Shawnacy Barber, Canada 5,65, 9 ) Armand Duplantis, Sverige 5,50.
DB170808 VELGER : Axel Fjeldavli. instabank ¶
BT170808https://www.bt.no/100Sport/andreidretter/Jublet-for-VM-gull---etter-at-rivalen-ble-nektet-adgang-til-stadion-239984b.html Gull : Sam Kendricks, USA 5,95, ¶ sølv : Piotr Lisek, Polen 5,89, ¶ bronse : Renaud Lavillenie, Frankrike 5,89, ¶ 4 ) Wue Changrui, Kina 5,82, 5 ) Pawel Wojciechowski, Polen 5,75, 6 ) Axel Chapelle, Frankrike 5,65, 7 ) Kurtis Marschall, Australia 5,65, 8 ) Shawnacy Barber, Canada 5,65, 9 ) Armand Duplantis, Sverige 5,50.
AP170808https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Jublet-for-VM-gull---etter-at-rivalen-ble-nektet-adgang-til-stadion-239984b.html Gull : Sam Kendricks, USA 5,95, ¶ sølv : Piotr Lisek, Polen 5,89, ¶ bronse : Renaud Lavillenie, Frankrike 5,89, ¶ 4 ) Wue Changrui, Kina 5,82, 5 ) Pawel Wojciechowski, Polen 5,75, 6 ) Axel Chapelle, Frankrike 5,65, 7 ) Kurtis Marschall, Australia 5,65, 8 ) Shawnacy Barber, Canada 5,65, 9 ) Armand Duplantis, Sverige 5,50.
VG170805 Det vil si : Få hoppet trippel axel til å sitte.
VG170805 Det hjelper å være på isen med utøvere som « bare gjør det », sier Sondre Oddvoll Bøe med tanke på trippel axel .
SA170804 Her viser han unggutten Axel Kryger hvordan man skal vende bort motstanderen når man er tett markert.
DB170804 På den tida ble han også kjent med Axel Jensen, som han seinere ble en litterær fødselshjelper for i vanskelige tider.
AP170804https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Zajic-har-byttet-rolle--slik-er-skuddfintens-far-som-trener-239682b.html Her viser han unggutten Axel Kryger hvordan man skal vende bort motstanderen når man er tett markert.
DB170802 Når vi avdekker overtramp, avslutter vi samarbeidet med leverandøren eller krever endringer, sier kommunikasjonssjef Axel Heiberg-Andersen i Nestlé Norge.
DB170802 Dessverre er det mye som gjenstår » Axel Heiberg-Andersen, Nestle Norge ¶
DB170802 - Vi rydder opp så godt vi kan og samarbeider både med organisasjoner og mndigheter, sier kommunikasjonssjef Axel Heiberg- Andersen i Nestle Norge.
DB170802 - Hva gjør dere med problemene i Nestlé, kommunikasjonssjef i Nestlé Norge, Axel Heiberg-Andersen ?
DN170731 Foto : AXEL SCHMIDT/NTB Scanpix ¶
SA170730 Eric Baillyi ¶ Axel Tuanzebei ¶
DN170730 Afp PHOTO DDP / AXEL SCHMIDT Foto : AXEL SCHMIDT/Afp photo/DDP/NTB Scanpix.
DN170730 Afp PHOTO DDP / AXEL SCHMIDT Foto : AXEL SCHMIDT/Afp photo/DDP/NTB Scanpix.
AP170730https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Disse-Manchester-United-stjernene-har-Mourinho-tatt-med-seg-til-Norge-239470b.html Eric Bailly ¶ Axel Tuanzebe ¶
DA170727 Da startet Josef Bøe og Axel Holm firmaet « Holm og Bøe ».
DN170726 ¶ Knut Axel Ugland ( 58 ) og familien hadde god fremgang i familieselskapet i fjor, der det viktigste datterselskapet, luftambulanseselskapet Lufttransport as, omsatte for nesten én milliard kroner.
VG170725 Forsker ved Institutt for samfunnsforskning, Axel West Pedersen, tror hovedårsaken til at myter oppstår er fordi debatten hjemme er for navlebeskuende.
SA170724 Unggutten Axel Kryger ( 19 ) jubler etter å ha blitt matchvinner for Sandnes Ulf mot Mjøndalen søndag.
AP170724https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Sandnes-Ulf-sjefen--Vi-har-satt-oss-selv-i-en-veldig-god-posisjon-239208b.html Unggutten Axel Kryger ( 19 ) jubler etter å ha blitt matchvinner for Sandnes Ulf mot Mjøndalen søndag.
SA170723 | Lokal unggutt ble Sandnes Ulf-helt med sitt første mål for klubben ¶ Axel Kryger ble første Sandnes-gutt til å score får de lyseblå siden Vegard Aasen gjorde det i 2015.
SA170723 Avgjørelsen falt allerede etter fire minutter, da Axel Kryger scoret kampens eneste mål.
DN170723 I fjor gjorde skipsrederen Axel C.
DN170723 Finanskrisen traff skipsreder Axel C.
DN170723 Axel Eitzen Foto : Thomas T.
DN170723 Axel C.
DA170723 | Matchvinneren hyller mentoren ¶ Axel Kryger har gått fra ubrukt midtstopper til å få flere og flere sjanser på midtbanen for Sandnes Ulf.
DA170723 Axel Kryger fikk en skikkelig bamseklem av Bojan Zajic etter at unggutten sørget for tre poeng til Sandnes Ulf.
AP170723https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Video-Denne-keeperbroleren-sorget-for-Sandnes-Ulf-seier-239176b.html Avgjørelsen falt allerede etter fire minutter, da Axel Kryger scoret kampens eneste mål.
AP170723https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Lokal-unggutt-ble-Sandnes-Ulf-helt-med-sitt-forste-mal-for-klubben-239167b.html | Lokal unggutt ble Sandnes Ulf-helt med sitt første mål for klubben ¶ Axel Kryger ble første Sandnes-gutt til å score får de lyseblå siden Vegard Aasen gjorde det i 2015.
AP170723https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Lokal-unggutt-ble-Sandnes-Ulf-helt-med-sitt-forste-mal-for-klubben-239167b.html Axel Kryger ble matchvinner for Sandnes Ulf med sin første scoring for klubben.
SA170722 Søndag ble unggutten Axel Kryger ( 19 ) matchvinner med sin første scoring for Sandnes Ulf.
SA170722 Axel Kryger scoret sitt første mål for Sandnes Ulf søndag.
DB170719 Testpanelet Angela Taliaferro, Axel Ødegaard og Christian Berge har vurdert utseende, lukt, konsistens og smak.
DB170719 SMAKSPANEL : Angela Taliaferro, Axel Segovia Ødegaard og Christian Berge.
DB170719 Axel Ødegaards burgerpreferanser er ganske like, men han sier heller ikke neitakk til bacon på sine burgere.
DB170719 Axel Segovia Ødegaard, daglig leder på Texas Barbecue café på Stabekk.
AA170719 Foto : Axel I.
AP170718https://www.aftenposten.no/osloby/i/2Wgqq/Frognerparken-er-fortsatt-frodig FOTO : Maleri av Axel Ender/Oslo Museum ¶
VG170717 Foto : Raul Arboleda, AFP ¶ AXEL STØREN WEDÉN er debattjournalist og kommentator i VG.
VG170717 Av AXEL STØREN WEDÉN.
DN170717 Eiendommen som omfatter 52.000 kvadratmeter, ligger på hjørnet av gatene Axel Springer strasse og Zimmerstrasse.
DN170717 Både selger og fremtidig leietaker er mediekonsernet Axel Springer SE.
AA170717 Eiendommen som omfatter 52.000 kvadratmeter, ligger på hjørnet av gatene Axel Springer strasse og Zimmerstrasse.
AA170717 Både selger og fremtidig leietaker er mediekonsernet Axel Springer SE.
SA170713https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Opptur-for-de-norske-lagene-i-europaligakvaliken-238743b.html Vaduz ( 4-3-1-2 ) : Peter Jehle - Nils von Niederhäusern, Mario Bühler, Tomislav Puljic, Axel Borgmann - Diego Ciccone ( Milan Gajic fra 46. ), Philipp Muntwiler, Maurice Brunner - Mohamed Coulibaly - Marco Mathys, Aldin Turkes ( Robin Kamber fra 67. ).
SA170713https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Opptur-for-de-norske-lagene-i-europaligakvaliken-238743b.html minutt var Vaduz bare noen få centimeter unna 1-1 etter at Axel Borgmanns skuddforsøk fra 30 meter traff innsiden av stolpen.
SA170713 Vaduz ( 4-3-1-2 ) : Peter Jehle - Nils von Niederhäusern, Mario Bühler, Tomislav Puljic, Axel Borgmann - Diego Ciccone ( Milan Gajic fra 46. ), Philipp Muntwiler, Maurice Brunner - Mohamed Coulibaly - Marco Mathys, Aldin Turkes ( Robin Kamber fra 67. ).
SA170713 minutt var Vaduz bare noen få centimeter unna 1-1 etter at Axel Borgmanns skuddforsøk fra 30 meter traff innsiden av stolpen.
DB170713 Fra venstre : Landslagstrener Christian Mitter, Rasmus Windingstad, Patrick Veisten, Marcus Monsen, Bjørnar Neteland, Peder Dahlum Eide, Axel Patrickson, Kjetil Jansrud, Aksel Lund Svindal, Aleksander Aamodt Kilde, Leif Kristian Haugen, Henrik Kristoffersen og sportssjef Claus Ryste.
BT170713https://www.bt.no/100Sport/fotball/Opptur-for-de-norske-lagene-i-europaligakvaliken-238743b.html Vaduz ( 4-3-1-2 ) : Peter Jehle - Nils von Niederhäusern, Mario Bühler, Tomislav Puljic, Axel Borgmann - Diego Ciccone ( Milan Gajic fra 46. ), Philipp Muntwiler, Maurice Brunner - Mohamed Coulibaly - Marco Mathys, Aldin Turkes ( Robin Kamber fra 67. ).
BT170713https://www.bt.no/100Sport/fotball/Opptur-for-de-norske-lagene-i-europaligakvaliken-238743b.html minutt var Vaduz bare noen få centimeter unna 1-1 etter at Axel Borgmanns skuddforsøk fra 30 meter traff innsiden av stolpen.
AP170713https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Opptur-for-de-norske-lagene-i-europaligakvaliken-238743b.html Vaduz ( 4-3-1-2 ) : Peter Jehle - Nils von Niederhäusern, Mario Bühler, Tomislav Puljic, Axel Borgmann - Diego Ciccone ( Milan Gajic fra 46. ), Philipp Muntwiler, Maurice Brunner - Mohamed Coulibaly - Marco Mathys, Aldin Turkes ( Robin Kamber fra 67. ).
AP170713https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Opptur-for-de-norske-lagene-i-europaligakvaliken-238743b.html minutt var Vaduz bare noen få centimeter unna 1-1 etter at Axel Borgmanns skuddforsøk fra 30 meter traff innsiden av stolpen.
VG170711 Foto : Audun Braastad, NTB scanpix ¶ AXEL STØREN WEDÉN, debattjournalist og kommentator i VG.
VG170711 Av AXEL STØREN WEDÉN.
AP170711https://www.aftenposten.no/osloby/i/yqb1J/Oslo-for-Oslo-fergene-feirer-100-ar Sammen med båtbygger Axel Holm på Lindøya kjøpte han tre små motorbåter for å frakte folk ut til øyene, og den 16. april 1917 fikk « Holm og Bøe » konsesjon på fast fergetrafikk mellom byen og øyene.
VG170709 Terrassen har utsikt over Oslofjorden fra Nesodden, Axel smiler litt skjevt før han fortsetter.
VG170709 TILRETTELEGGER : Axel hjelper hjelper Bjørn Iversen fra Skjetten med å tilrettelegge sykkelen, fester fotreimer og stiller den inn.
VG170709 Små, små babyskritt, sier Axel .
VG170709 På tross av at koordinasjonen ikke er helt på topp, taleevnen sklir litt ut og korttidshukommelsen er litt dårlig, ser Axel lyst på fremtiden.
VG170709 Overkroppen hans var som gele, forteller fysioterapeut Alhed Piene Wesche, som jobbet mye med Axel under tiden.
VG170709 Mer husker ikke Axel .
VG170709 Man skal leve livet så godt man kan leve det etter en skade, og Axel er et godt eksempel på at det er mulig, sier kommunikasjonsdirektør ved Sunnaas, Kim Hannisdal til VG.
VG170709 LANG VEI : Da Axel Karp kom til Sunnaas for første gang etter ulykken kunne han ikke sitte oppreist.
VG170709 I hverdagen setter Axel større pris på de små tingene enn han gjorde tidligere.
VG170709 Hvorfor kan man ikke få lik behandling, uansett hvor mye man har på sparekontoen ? | Axel var pasient, nå er han assistent : - Fint å føle at jeg kan være en ressurs ¶
VG170709 GOD TONE : Etter at Axel fikk sommerjobb på Sunnaas har han fått god kontakt med flere av pasientene.
VG170709 FØRSTE TID PÅ SUNNAAS : Dette er det første bilde som ble tatt av Axel etter at han kom til Sunnaas i 2014.
VG170709 FØRSTE SKRITT : Axel går for første gang etter ulykken under sitt opphold ved Kysthospitalet i Stavern.
VG170709 For tre år siden ble Axel Karp ( 23 ) lam og mistet taleevnen etter å ha pådratt seg en omfattende hodeskade.
VG170709 Familie og venner har vært til stor støtte for Axel , som har blitt flyttet mye rundt for ulike typer behandling de siste tre årene.
VG170709 De siste tre årene har Axel tilbragt mange hundre timer sammen med leger, pleiere og fysioterapeuter.
VG170709 De har drukket litt alkohol, og Axel bestemmer seg for å krysse veien i Thereses gate ved Bislett i Oslo.
VG170709 De andre pasientene var stort sett eldre og Axel savnet noen å snakke med.
VG170709 - Det har vært krevende å se at venner har gått videre i livene sine med studier og kjæreste, men så har jeg tenkt at nei, de må jobbe med sitt og jeg må jobbe med mitt, påpeker Axel .
VG170709 - Det føles bra, for jeg kan dele av mine egne erfaringer til de andre, og det er gøy å være en ressurs, sier Axel .
VG170709 mai 2014 blir Axel trillet inn på Sunnaas for første gang.
VG170709 Axel stiller seg opp i full gardeuniform og smiler mot kameraet.
VG170709 Axel smiler et litt skjevt smil tilbake.
VG170709 Axel kunne ikke gå og ikke sitte.
VG170709 Axel kunne fortsatt ikke gå og spise ordentlig mat, og beskriver perioden som « blytung » fordi venner stadig kom seg videre.
VG170709 20 år gamle Axel Willums Karp har vært på et vorspiel sammen med noen kompiser.
VG170709 - Axel er en veldig hyggelig fyr, han har alltid en god tone med andre og er veldig positiv, forteller pasient Bjørn Iversen ( 67 ).
DN170708 Foto : Axel Schmidt ¶
VG170707 - I flere av sakene er det gjort beslag hjemme hos mennene som bekrefter at de har en seksuell interesse for barn, sier Axel Wilhelm Due, kommunikasjonsrådgiver i Kripos.
DB170707 Foto : Axel Schmidt/Reuters ¶ norsk tipping ¶
DB170707 - I flere av sakene er det gjort beslag hjemme hos mennene som bekrefter at de har en seksuell interesse for barn, sier Axel Wilhelm Due, kommunikasjonsrådgiver i Kripos.
AA170707 - I flere av sakene er det gjort beslag hjemme hos mennene som bekrefter at de har en seksuell interesse for barn, sier Axel Wilhelm Due, kommunikasjonsrådgiver i Kripos.
DA170706 Kragset og fire andre bar roveren som hadde skadet beinet, mens Axel og en annen hjalp den kalde amerikaneren.
DA170706 FOTO : AXEL JØRGENSEN Får ros : Axel Jørgensen ( t.v. ) og Julian Kragset gjorde alt rett.
DA170706 FOTO : AXEL JØRGENSEN ¶
DA170706 FOTO : AXEL JØRGENSEN tilflukt : Da en i turgruppa skadet kneet satte drammensguttene opp telt og tilkalte hjelp.
DA170706 FOTO : AXEL JØRGENSEN Får ros : Axel Jørgensen ( t.v. ) og Julian Kragset gjorde alt rett.
DA170706 De to drammensspeiderne Axel Jørgensen og Julian Kragset ( begge 16 ) får ros for å ha vist handlekraft da rovere på tur i Børvasstindene ble overrasket av uvær.
DA170706 Axel Jørgensen sto for dialog med nødredningssentralen.
SA170705 Axel Kryger, til venstre, og Roy André Miljeteig helt til høyre, var sammen med Vidar Nisja Sandnes Ulfs beste mot Arendal.
FV170705https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Sandnes-Ulf-slet_-men-snudde-og-vant-etter-perlemal-238337b.html Axel Kryger, til venstre, og Roy André Miljeteig helt til høyre, var sammen med Vidar Nisja Sandnes Ulfs beste mot Arendal.
VG170704 TEGNING : ROAR HAGEN/VG ¶ AXEL STØREN WEDÉN, debattjournalist i VG.
VG170704 Av AXEL STØREN WEDÉN.
AP170704https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Sandnes-Ulf-slet_-men-snudde-og-vant-etter-perlemal-238337b.html Tomas Kristoffersen 5 ¶ Axel Kryger 7 ¶
AP170704https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Sandnes-Ulf-slet_-men-snudde-og-vant-etter-perlemal-238337b.html Det kan bli en kjekk høst, smiler Axel Kryger.
AP170704https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Sandnes-Ulf-slet_-men-snudde-og-vant-etter-perlemal-238337b.html Axel Kryger, til venstre, og Roy André Miljeteig helt til høyre, var sammen med Vidar Nisja Sandnes Ulfs beste mot Arendal.
AP170704https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Sandnes-Ulf-slet_-men-snudde-og-vant-etter-perlemal-238337b.html 2 - 1 til lyseblått, derfra og inn dominerte Roy André Miljeteig, Vidar Nisja, Axel Kryger og lagkamertene.
DB170702 Siden 2009 har Oberhof, hjemmet til blant andre Axel Teichmann, hatt en 1,8 kilometer lang skitunnel hvor temperaturen ligger på konstant blå extra-nivå.
DB170701 PS : Også Axel Domont, Luke Durbridge, Patrick Bevin og Tony Gallopin fikk assistanse fra lege etter velt underveis. | - Det er trist for publikum ¶
DA170701 Hennes far Axel Helgeland er filmprodusent og hadde frikort, så da hun var barn og tenåring så hun stort sett alt som ble satt opp på Drammen kino, forteller hun.
VG170628 SKJERMDUMP : INSTAGRAM ¶ AXEL STØREN WEDÉN er debattjournalist i VG.
VG170628 Av AXEL STØREN WEDÉN.
VG170628 Kommunikasjonsrådgiver Axel Due sa til VG tirsdag at de var i kontakt med Trøndelag politidistrikt om hvordan de skulle bistå videre.
VG170627 Kommunikasjonsrådgiver i Kripos, Axel Due, sier til VG at de ble koblet inn i saken mandag.
DB170627 Vi har også mottatt en anmodning om bistand fra Trøndelag politidistrikt, og vil nå diskutere oss fram til hva slags type bistand vi kan gi, sier kommunikasjonsrådgiver Axel Due hos Kripos.
VG170624 - Kripos har varslet lokalt politi i Agder som igjen har varslet pårørende, sier Axel Due, pressevakt i Kripos.
FV170624 Pressevakt Axel Bue i Kripos bekrefter at de har varslet pårørende gjennom Agder politidistrikt, men kan ikke si noe om dødsårsaken.
DB170622 Foto : Axel Schmidt / Reuters / NTB Scanpix ¶
NL170621 I en anmeldelse av Lars Hansens debutroman skrev Axel Zachariassen i Arbeiderbladet : " Så vidt jeg vet er dette den første litterære skildring av våre ishavsskipperes kår ".
DB170618 Foto : Axel Wik ¶
AA170616 Direktør Axel Christophersen sa den gang at han håpet samlingen vil komme tilbake til Trondheim under ett.
VG170614 Fra venstre ; Rasmus Windingstad, Patrick Veisten, Marcus Monsen, Bjørnar Neteland, Peder Dahlum Eiude, Axel Patrickson, Kjetil Jansrud, Aksel Lund Svindal ( kjørte ikke p.g.a. skade ), Aleksander Aamodt Kilde, Leif Kristian Haugen og Henrik Kristoffersen.
SA170613 Turntrener Axel Wickstrøm jobber tett mot våre beste håndballspillere og boksere, og hjelper mange andre topputøvere med allsidig trening.
BT170613 Turntrener Axel Wickstrøm jobber tett mot våre beste håndballspillere og boksere, og hjelper mange andre topputøvere med allsidig trening.
AP170613https://www.aftenposten.no/100Sport/idrettspolitikk/Det-er-viktig-at-barn-far-anledning-til-a-prove-seg-i-et-bredt-spekter-av-idretter-237208b.html Turntrener Axel Wickstrøm jobber tett mot våre beste håndballspillere og boksere, og hjelper mange andre topputøvere med allsidig trening.
AP170613 Turntrener Axel Wickstrøm jobber tett mot våre beste håndballspillere og boksere, og hjelper mange andre topputøvere med allsidig trening.
DA170611 Sandnes Ulf : Saku-Pekka Sahlgren - Viljar Helland Vevatne, Nicolai Kornum Geertsen, Mads Lennart Nielsen, Kenneth Sola - Axel Kryger ( Jørgen Olsen fra 86 ), Tomas Kristoffersen, Vidar Nisja - Kjell Rune Sellin - Oddbjørn Skartun ( Roy Miljeteig fra 80 ), Kent Håvard Eriksen ( Vegard Aasen fra 89 ) ¶
DA170611 Gult kort : Viljar Vevatne ( 5 ), Axel Kryger ( 70 ), Sandnes Ulf.
DB170610 Her er Axel 
med konsertplakaten.
DB170610 Det er ingenting Axel Røthe heller vil enn å ha et vanlig liv.
DB170610 | Axel ( 20 ) er blind og alvorlig syk, men lever ut musikkdrømmen ¶
DB170610 september i fjor kunne 
blinde Axel Røthe og bandet 
Cloudberry Cream ha 
releasekonsert.
DN170609 Styreleder Per Axel Koch i Adresseavisen er glad for å ha funnet Mørseths etterfølger i egne rekker.
AA170609 Styreleder Per Axel Koch i Adresseavisen karakteriserer Kirsti Husby som en meget dyktig og fremtidsrettet redaktør med lang erfaring.
AA170609 Les Axel Christophersens debattinnlegg her : Stiklestad har bidratt med en endimensjonal fortelling om Olav og hans samtid ¶
AA170609 - Stiklestad har dominert trøndelagshistorien på en måte som jeg tror det kan være nyttig å diskutere, sier professor Axel Christophersen.
AA170609 « Spelromantikk, religiøst svermeri og forlatte historiefaglige posisjoner har altfor lenge pushet en framstilling av Olav og hans samtid som dominerer i folks historieoppfatning » skriver Axel Christophersen i dette debattinnlegget.
AA170609 « I lys av Klemenskirkefunnet er det grunn til å etterlyse en tydeligere tilstedeværelse i trøndelagshistorien av alle de alternative stedene » skriver Axel Christophersen.
AA170609 Innleggsforfatteren : Axel Christophersen er professor i historisk arkeologi ved NTNU Vitenskapsmuseet.
AA170609 Foto : Axel Christophersen ¶
VG170607 3 Nova Yamoz ¶ 10 Sidsel ¶ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 11 Seven Cru ¶ 2 Axel Buitenzorg ¶
DB170604 Belgieren tilbrakte en lang dag i brudd og brukte den avgjørende stigningen Côte de Rochetaillée som springbrett til etappeseier og blågul ledertrøye, i det som var en heftig duell mot bruddkamerat Axel Domont ( Ag2r ).
AA170602 Styreleder i Adresseavisen og konsernsjef i Polaris Media, Per Axel Koch, synes det er synd at Mørseth slutter.
VG170601 De som har kontaktet oss, sier de har blitt kontaktet gjennom Facebook og på telefon, sier kommunikasjonsrådgiver Axel Due i Kripos til VG.
VG170531 De som har kontaktet oss, sier de har blitt kontaktet gjennom Facebook og på telefon, sier Axel Due, kommunikasjonsrådgiver i Kripos, til VG.
SA170531 Og så viderebringer vi informasjon og driver informasjonsutveksling mellom utenlandsk- og norsk politi, sier kommunikasjonsrådgiver Axel Wilhelm Due i Kripos til NTB.
DB170531 I tillegg har vi gitt dem råd om hvordan de kan sikre sine egne spor, sier Axel Wilhelm Due, kommunikasjonsrådgiver i Kripos, til Dagbladet.
AA170531 Og så viderebringer vi informasjon og driver informasjonsutveksling mellom utenlandsk- og norsk politi, sier kommunikasjonsrådgiver Axel Wilhelm Due i Kripos til NTB.
AA170531 Her med professor i arkeologi, Axel Christophersen.
DB170530 Norske Kripos' pressevakt Axel Wilhelm Due sier til Dagbladet i kveld at de ennå ikke har mottatt meldinger om saken, men dansk politi opplyser til Ekstra Bladet at de har fått flere anmeldelser.
AA170530 Under en orientering foran Arbeidsutvalget i det nye Trøndelag fylkeskommune la styreleder Per Axel Koch og administrerende direktør, Janne Sollie i AtB frem en helt ny modell.
AA170530 Styreleder Per Axel Koch i AtB orienterer.
VG170528 Foto : Axel Heimken, AP ¶
DA170528 Erik Sleipnes Sivertsen - Glenn Mjelde Håberg, Jesper Taaje, Espen Bjørnsen Garnås, Sigurd Tinius Tveter Martinussen - Martin Fasting ( Walid Chafouk Idrissi, 88 ), Nicholas Grøndalen Kristiansen, Jesper Solli, Axel Pedersen ( Viktor Mendonca Wikheim, 74 ) - Magnus Aasarød, Jens Bonde Aslaksrud.
AA170528 ¶ Her er noen av kreftene bak prosjektet : Axel Christophersen ( t.v. ), Henning Sommero, Marte Rye Bårdsen, Klaus Sonstad, Gunnar Flikke og Svein Lorentzen.
DA170527 Han ble nok smuglet inn bakveien, sier en av initiativtakerne til demonstrasjonen, som var i regi av Oslo mot Pegida, Axel Hjelme.
DA170527 Axel Hjelme var lite begeistret for at Sellner i det hele tatt var invitert.
VG170525 Foto : AFP PHOTO / RONALDO SCHEMIDT ¶ AXEL STØREN WEDÉN.
VG170525 Av AXEL STØREN WEDÉN, debattjournalist i VG.
AA170525 Derfor har godseier Leopold Axel Løvenskiold fått lov til å importere 8 000 tamme stokkender som kundene hans kan jakte på.
FV170522 Pratibha Jensen, enken etter Axel Jensen, skal selge huset hvor de delte forfatterens siste leveår.
FV170522 Jane Rabbersvik jobber sammen med en aksjonsgruppe for å kunne overta Axel Jensens hus på Ålefjær.
DB170522 Foto : Foto : Axel Schmidt / Reuters / NTB Scanpix ¶
DA170520 Kjelsås lag : Erik Sleipnes Sivertsen - Glenn Mjelde Håberg, Lars Brotangen, Espen Bjørnsen Garnås, Sigurd Tinius Tveter Martinussen - Martin Fasting, Nicholas Grøndalen Christiansen, Jesper Solli, Magnus Aasarød, Viktor Mendonca Wikheim ( Axel Pedersen fra 46 ), Jens Bonde Aslaksrud.
VG170519 Foto : Vahid Salemi, AP ¶ AXEL STØREN WEDÉN er debattjournalist i VG.
VG170519 Foto : Frode Hansen, VG ¶ AXEL STØREN WEDÉN, debattjournalist i VG.
DB170518 Så klart Axel Tuanzebe.
VG170516 1 Edson Boko ¶ 11 Perfect Tabac ¶ 9 Axel Buitenzorg ¶
VG170511 | Hyller Uniteds nye stjerneskudd : - Han kan være stolt ¶ Axel Tuanzebe ( 19 ) var den store overraskelsen i Manchester Uniteds startoppstilling mot Arsenal.
VG170511 - Axel ble sittende på benken, men erfaringen av å reise med laget, trene og være en del av laget er en viktig del av læringskurven, forklarte den nederlandske manageren ifølge Mirror.
AP170510https://www.aftenposten.no/reise/I-skyggen-av-Lofoten-tilbys-ra_-uberort-kystnatur--minus-turistene-9946b.html FOTO : Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AA170510 Fremgang Konsernsjef Per Axel Koch i Polaris Media melder om god resultatfremgang i årets første kvartal.
AA170509 Ikke alltid så greit, for av og til er det langsmed fortauet til Bøndernes Hus i Prinsens gate en rekke busser som strekker seg fra krysset Kongensgt og ned til Axel Bruun.
SA170508 C More tok i går kontakt med Paulsen og unnskyldte seg, men pressekontakt Axel Pershagen sier at spillerne vurderer å teipe over kameraet før neste kamp.
FV170508 C More tok i går kontakt med Paulsen og unnskyldte seg, men pressekontakt Axel Pershagen sier at spillerne vurderer å teipe over kameraet før neste kamp.
BT170508https://www.bt.no/100Sport/fotball/Svensk-TV-kanal-beklager-nakenfilming-235216b.html C More tok i går kontakt med Paulsen og unnskyldte seg, men pressekontakt Axel Pershagen sier at spillerne vurderer å teipe over kameraet før neste kamp.
BT170508 C More tok i går kontakt med Paulsen og unnskyldte seg, men pressekontakt Axel Pershagen sier at spillerne vurderer å teipe over kameraet før neste kamp.
AP170508https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Svensk-TV-kanal-beklager-nakenfilming-235216b.html C More tok i går kontakt med Paulsen og unnskyldte seg, men pressekontakt Axel Pershagen sier at spillerne vurderer å teipe over kameraet før neste kamp.
AP170508 C More tok i går kontakt med Paulsen og unnskyldte seg, men pressekontakt Axel Pershagen sier at spillerne vurderer å teipe over kameraet før neste kamp.
VG170507 Mourinho ga unggutten Axel Tuanzebe sjansen på høyrebacken, mens både Marcus Rashford, Paul Pogba og Eric Bailly ble plassert på benken fra start.
DA170507 Et perfekt innlegg fra Alex Oxlade-Chamberlain traff pannebrasken til tidligere United-spiller Danny Welbeck, som lurte seg inn mellom Chris Smalling og Axel Tuanzebe før han stanget ballen i mål via tverrliggeren.
DA170507 Dermed ble det plass til både veteran Wayne Rooney og debutant Axel Tuanzebe.
DB170506 Ifølge kommunikasjonsrådgiver i Kripos, Axel Due, kom skipet fram til stedet langs kysten av Libya i dag tidlig, og startet redningsarbeidet.
VG170502 Skilegenden har fra før datteren Erle ( 11 ) og sønnen Axel ( 7 ).
VG170502 Foto : Handout, Reuters ¶ AXEL STØREN WEDEN er debattjournalist i VG.
VG170502 Av AXEL STØREN WEDÉN.
DB170502 Den tidligere alpinisten, som nå jobber som programleder i NRK-sporten, har fra før av datteren Erle ( 11 ) og sønnen Axel ( 7 ) sammen med kona.
DN170501https://www.dn.no/grunder/2017/05/01/1900/Medier/ung-brukt-app-i-sterk-vekst Karoline Gjermundsen ( fra venstre ), Axel Franck Næss og Eirik Rime i Tise viser frem klærne som « Skam»-kjendis Thomas Hayes skal legge ut for salg i mobilappen.
DN170501https://www.dn.no/grunder/2017/05/01/1900/Medier/ung-brukt-app-i-sterk-vekst Etter at Rime og medgründer Axel Franck Næss fikk med skuespiller og designer Jenny Skavlan på laget i september, skjøt brukerantallet i været. 190.000 brukere har så langt registrert seg i appen, noe som tilsvarer oppunder en dobling siden november.
DN170501 Karoline Gjermundsen ( fra venstre ), Axel Franck Næss og Eirik Rime i Tise viser frem klærne som « Skam»-kjendis Thomas Hayes skal legge ut for salg i mobilappen.
DN170501 Etter at Rime og medgründer Axel Franck Næss fikk med skuespiller og designer Jenny Skavlan på laget i september, skjøt brukerantallet i været. 190.000 brukere har så langt registrert seg i appen, noe som tilsvarer oppunder en dobling siden november.
DN170501 Karoline Gjermundsen ( fra venstre ), Axel Franck Næss og Eirik Rime i Tise viser frem klærne som « Skam»-kjendis Thomas Hayes skal legge ut for salg i mobilappen.
DB170501 « Godt at noen fortsatt lar råvaren stå i fokus » Axel Ødegaard ¶
DB170501 Tror det er noen urtegreier i smaken, men vanskelig å si ! mener Axel .
DB170501 TESTET CHIPS-NYHETER : Amerikanske Angela Taliaferro og Axel Ødegaard har vurdert de nye potegull-variantene for Dagbladet.
DB170501 Jeg har aldri smakt så tykke chips før, mens skikkelig gode, sier Axel .
DB170501 Gøy at noen holder seg tro til råvaren ! konkluderer Axel .
DB170501 En god kombinasjon ! fastslår Axel .
DB170501 Digg saltsmak, mener Axel .
DB170501 Dette lukter mer enn det smakte, og sant skal sies : Smaken var helt grei, sier Axel .
DB170501 Det er litt som juleskinke som ikke er ekte røkt, sier Axel .
DB170501 Dagbladets testpanel Angela Taliaferro og Axel Ødegaard driver Texas Barbecue Café på Stabekk i Bærum.
DB170501 Angela Taliaferro ( daglig leder ) og Axel Ødegaard ( eier ) driver Texas BBQ Cafè på Stabekk i Bærum, har en nyåpnet filial i Asker og har i en årrekke vært opptatt av amerikansk mat og dets tradisjoner.
DB170501 - Jeg opplever det som om produsenten har bestemt seg for å lage en sunn versjon av bacon crisp, men uten å lykkes helt : Blir litt « plastikk » i munnen, og ettersmaken er merkelig, mener Axel .
DB170501 - Ja, konsistensen er i og for seg helt grei, men de er overraskende nok tamme i smaken, konstaterer Axel .
DB170501 - Et godt potetgull må være salt, crispy og med en klar smaksprofil, understreker Angela og Axel .
DA170501 Axel Kryger, Vegard Aasen og Andreas Dybevik spilte alle fra start da Sandnes Ulf 2 tok sin første seier for sesongen hjemme mot Brodd i serien mandag.
SA170429 Han døde fredag, omgitt av familien, sier lagleder Axel Merckx i Axeon Hagens Berman-laget ifølge cyclingnews.com.
DB170429 Han syklet for Axeon Hagens Berman Cycling Team - som ledes av den gamle sykkelprofilen Axel Merckx.
BT170429 Han døde fredag, omgitt av familien, sier lagleder Axel Merckx i Axeon Hagens Berman-laget ifølge cyclingnews.com.
AP170429 Han døde fredag, omgitt av familien, sier lagleder Axel Merckx i Axeon Hagens Berman-laget ifølge cyclingnews.com.
AP170428 FOTO : Maximilien Van Aertryck, Axel Da ¶ Axel Danielson er fra Vittskövle i Sverige og studerte regi ved Göteborgs Universitet ( Akademin Valand ) hvor han nå underviser.
AP170428 FOTO : Maximilien Van Aertryck, Axel Da ¶
AP170428 ( Regi : Axel Danielson og Maximillien Van Aertryck ) ¶
DN170424 Banksjef Axel Herlofson forsøkte å rømme fra landet da banken gikk over ende i 1886, men ble tatt og dømt til seks års straffarbeid.
DA170422 Kjelsås lag : Erik Sivertsen - Glenn Mjelde Håberg, Lars Brotangen, Espen Bjørnsen Garnås, Sigurd Martinussen - Martin Fasting, Nicholas Grøndalen Kristiansen, Jesper Solli, Axel Pedersen ( Viktor Mendonca Wikheim fra 78 ) - Magnus Aasarød, Jens Bonde Aslaksrud ( Colin Ngelingono Nkee fra 78 ).
DN170421 Banksjef Axel Herlofson forsøkte å rømme fra landet da banken gikk over ende i 1886, men ble tatt og dømt til seks års straffarbeid.
DN170421 Banksjef Axel Herlofsens ble dømt til seks års straffarbeid etter konkursen i 1886 i Arendals Privatbank.
SA170420 Nero ), Leif Kristian Haugen ( Lommedalen ), Kjetil Jansrud ( Peer Gynt ), Henrik Kristoffersen ( Rælingen ), Sebastian Foss Solevåg ( Spjelkavik ), Aleksander Aamodt Kilde ( Lommedalen ), Jonathan Nordbotten ( Ingierkollen/Rustad ), Rasmus Windingstad ( Bærum ), Bjørnar Neteland ( Fana ), Axel William Patricksson ( Ingierkollen/Rustad ), Adrian Smiseth Sej
DB170420 Nero ), Leif Kristian Haugen ( Lommedalen ), Kjetil Jansrud ( Peer Gynt ), Henrik Kristoffersen ( Rælingen ), Sebastian Foss Solevåg ( Spjelkavik ), Aleksander Aamodt Kilde ( Lommedalen ), Jonathan Nordbotten ( Ingierkollen/Rustad ), Rasmus Windingstad ( Bærum ), Bjørnar Neteland ( Fana ), Axel William Patricksson ( Ingierkollen/Rustad ), Adrian Smiseth Sejersted ( Stabæk ), Marcus Monsen ( Aaron ).
AP170420https://www.aftenposten.no/reise/Reis-og-spis-for-det-er-for-sent-Na-forsvinner-dette-fra-Bangkoks-gater-9602b.html FOTO : Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP170420 Nero ), Leif Kristian Haugen ( Lommedalen ), Kjetil Jansrud ( Peer Gynt ), Henrik Kristoffersen ( Rælingen ), Sebastian Foss Solevåg ( Spjelkavik ), Aleksander Aamodt Kilde ( Lommedalen ), Jonathan Nordbotten ( Ingierkollen/Rustad ), Rasmus Windingstad ( Bærum ), Bjørnar Neteland ( Fana ), Axel William Patricksson ( Ingierkollen/Rustad ), Adrian Smiseth Sej
DN170418https://www.dn.no/nyheter/2017/04/18/1038/Telekom/mobilen-sjekker-flekker Foto : Axel Öberg ¶
DN170418 Foto : Axel Öberg ¶
DN170418 Foto : Axel Öberg ¶
DB170416 The Axel rose of Black metal ?
DA170415 I en reportasje i The New York Times kommer det fram at to personer i Le Pens innerste politiske sirkel, Frédéric Chatillon og Axel Loustau, skal ha vært medlemmer av en voldelig studentforening på ytre høyrefløy som kjempet mot motstandere på venstresiden.
VG170413 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 8 Rose Garden ¶ 7 Axel Buitenzorg ¶
DN170403 Foto : Axel Schmidt/Reuters/NTB Scanpix ¶
AA170403 ¶ Thor Axel Gamst Straume er utvekslingstudent i St.
AA170403 Thor Axel Gamst Straume ( 25 ) er utvekslingsstudent fra NTNU i St.
AA170403 Men det kunne vært hvem som helst av oss som var involvert, fordi dette er et knutepunkt i byen, sier Thor Axel Gamst Straume til Adresseavisen.
DA170402 Benken : Jonas Høidahl, Jørgen Olsen Øveraas, Eirik Larsson, Andreas Dybevik, Oddbjørn Skartun, Bojan Zajic, Axel Kryger ¶
VG170331 Foto : Carlos Garcia Rawlins, Reuters ¶ AXEL STØREN WEDÉN er debattjournalist i VG.
VG170331 Av AXEL STØREN WEDÉN ¶
VG170330 Foto : Axel Schmidt, AP ¶
AA170325 Foto : Håvard Jensen, Håvard Haugseth Jensen ¶ ¶ Axel Buan Huemer ( 6 ) og Amalie Bolset-Magnussen ( 7 ) var blant de 70 barna som fikk med seg foredraget « Blodet vårt ».
AA170325 - Vi har lært om blod på skolen, sier Axel Buan Huemer ( 6 ), førsteklassing ved Åsveien skole.
VG170323 Foto : Yasin Bulbul/AP ¶ AXEL STØREN WEDÉN er debattjournalist i VG.
VG170323 Av AXEL STØREN WEDÉN ¶
AA170319 Sønnen Axel , på seks år, som var med på turen forteller om fine forhold da han kjørte rødløypa i Bjørnen.
AA170319 Fra venstre : Tom Eirik Hveding, Torstein Malvik og seksåringene Axel og Benjamin.
BT170318 LEGENDARISKE HATTER : Brødrene Axel ( tv. ) og Pål Vindenes i Kakkmaddafakka er kanskje i Texas for å spille på bransjefestival, men var minst like entuasiastiske for å teste ut klærne på verdenskjente Allens Boots i Austin.
DB170317 Hovedgrunnen til at vi har reist over hit, er at vi har en konsert i Mexico City førstkommende tirsdag, sier Axel .
DB170317 Fra venstre : Stian Sævig, Lars Helmik Raaheim-Olsen, Axel Vindenes, Kristoffer Wie Van der Pas, Sebastian Emin Kittelsen og Pål Vindenes.
DB170317 Det er deilig å komme hit uten å føle at vi må bevise noe, sier Axel .
DB170317 - Vi har tenkt å bli litt mer produktive, ikke bruke tre år på ei plate som vi har gjort de forrige gangen, sier Axel .
DB170317 - Det er ingenting som er et problem om du ikke gjør det til et problem, sier Axel .
DB170317 - Bandnavnet kom først, og vi er utrolig stolte av det, sier vokalist og gitarist Axel Vindenes ( 30 ).
DB170317 Axel Vindenes var ikke en gang klar over det.
VG170316 Foto : Str, AFP ¶ AXEL STØREN WEDÉN er debattjournalist i VG.
VG170316 Av AXEL STØREN WEDÉN ¶
SA170314 Den kinesiske fotballspilleren Qin Sheng har fått en real smekk etter å ha tråkket på foten Axel Witsel nylig.
SA170314 Axel Witsel ( til venstre ) ble stemplet av den kinesiske fotballspilleren Qin Sheng nylig.
AP170314 FOTO : AXEL SCHMIDT/REUTERS/NTB scanpix ¶
AP170314 Den kinesiske fotballspilleren Qin Sheng har fått en real smekk etter å ha tråkket på foten Axel Witsel nylig.
AP170314 Axel Witsel ( til venstre ) ble stemplet av den kinesiske fotballspilleren Qin Sheng nylig.
VG170312 Foto : AXEL ÖBERG ¶
VG170312 Foto : AFP PHOTO / JUNG YEON-JE ¶ AXEL STØREN WEDEN er debattjournalist i VG.
VG170312 Av AXEL STØREN WEDEN ¶
VG170310 Foto : SKJERMDUMP/YOUTUBE ¶ Axel Støren Wedén er debattjournalist i VG.
VG170310 Av AXEL STØREN WEDEN ¶
SA170310 Axel Wiedenman i Teekay bekrefter overfor Aftenbladet at selskapet ser på en løsning med tankskip for Statoil, i påvente av den permanente løsningen.
AP170310 Utsikten finner vi utenfor Villa San Michele, bygd av den svenske legen og forfatteren Axel Munthe.
AP170310 , tilgjengelig til fots eller med taubane, ruinene av keiservillaen Villa Jovis, Axel Munthes Villa San Michele, klippene Faraglione med badeplass og restaurant tilgjengelig til fots eller med båt.
AP170310 Axel Munthe, sfinksen og utsikten ¶
AP170309 - Axel Foley ( @AxelFoley10 ) March 8, 2017 ¶
SA170308 Intervju med Axel West Pedersen, forsker 1, PhD, ved Institutt for samfunnsforskning : Hvem skal kompensere for at kvinner jobber mindre ? i ¶
FV170308 Intervju med Axel West Pedersen, forsker 1, PhD, ved Institutt for samfunnsforskning : Hvem skal kompensere for at kvinner jobber mindre ?
BT170308https://www.bt.no/familieogoppvekst/Kvinner-far-23-prosent-lavere-pensjon-enn-menn--Farlig-a-vare-hjemmevarende-uten-lonn-9902b.html Intervju med Axel West Pedersen, forsker 1, PhD, ved Institutt for samfunnsforskning : Hvem skal kompensere for at kvinner jobber mindre ?
BT170308 Intervju med Axel West Pedersen, forsker 1, PhD, ved Institutt for samfunnsforskning : Hvem skal kompensere for at kvinner jobber mindre ?
AP170308 Intervju med Axel West Pedersen, forsker 1, PhD, ved Institutt for samfunnsforskning : Hvem skal kompensere for at kvinner jobber mindre ?
VG170307 SMS med kodeord sidet til 2200 ¶ AXEL WEST PEDERSEN, ¶
AP170307https://www.aftenposten.no/verden/Tyrkias-president-Erdogan-vil-drive-valgkamp-i-Tyskland_-men-moter-motbor-Da-trekker-han-nazikortet-og-truer-med-oppror-616503b.html AXEL SCHMIDT/REUTERS/NTB scanpix ¶
AP170307 FOTO : AXEL SCHMIDT / X03330 ¶
AP170307 AXEL SCHMIDT/REUTERS/NTB scanpix ¶
VG170306 Forsker Axel West Pedersen, Bærum ¶
VG170305 Foto : Themba Hadebe, AP ¶ AXEL STØREN WEDÉN er debattjournalist i VG.
VG170305 AV AXEL STØREN WEDÉN ¶
VG170303 Thomas Alsgaard spiste Jörgen Brink til lunsj og viste Axel Teichmann hvem som var kongen i Val di Fiemme.
VG170303 Thomas Alsgaard feirer sin femte ankeretappe i VM med en gullspurt mot tyske Axel Teichmann.
SA170303 Stavbrekket til Brå i 1982, Northugs skrens før målgang i Holmenkollen, Brink som møtte veggen da Alsgaard spurtslo Axel Teichmann - listen er lang.
SA170303 Thomnas Alsgaard, på ett ben, foran Axel Teichmann.
SA170303 Bildene viste en duell mellom gigantene Thomas Alsgaard og Axel Teichmann som satte stor fart for å ta igjen svensken, som virket til å ha grei kontroll på konkurrentene som kom bakfra.
FV170303 Stavbrekket til Brå i 1982, Northugs skrens før målgang i Holmenkollen, Brink som møtte veggen da Alsgaard spurtslo Axel Teichmann - listen er lang.
FV170303 Thomnas Alsgaard, på ett ben, foran Axel Teichmann.
FV170303 Bildene viste en duell mellom gigantene Thomas Alsgaard og Axel Teichmann som satte stor fart for å ta igjen svensken, som virket til å ha grei kontroll på konkurrentene som kom bakfra.
DN170303 Foto : Aly Song/Reuters/NTB scanpix Den belgiske midtbanespilleren Axel Witsel ( 28 ), her avbildet i duell med estiske Konstantin Vassiljev ( t.h. ) under en landskamp for Belgia i november.
BT170303 Thomnas Alsgaard, på ett ben, foran Axel Teichmann.
BT170303 Stavbrekket til Brå i 1982, Northugs skrens før målgang i Holmenkollen, Brink som møtte veggen da Alsgaard spurtslo Axel Teichmann - listen er lang.
AP170303 Stavbrekket til Brå i 1982, Northugs skrens før målgang i Holmenkollen, Brink som møtte veggen da Alsgaard spurtslo Axel Teichmann - listen er lang.
AP170303 Thomnas Alsgaard, på ett ben, foran Axel Teichmann.
AP170303 Bildene viste en duell mellom gigantene Thomas Alsgaard og Axel Teichmann som satte stor fart for å ta igjen svensken, som virket til å ha grei kontroll på konkurrentene som kom bakfra.
SA170301 FOTO : Axel Schmidt / Reuters Scanpix ¶
DA170301 Siste vinnere : ¶ 2015 : Johan Olsson, Sverige ¶ 2013 : Petter Northug, Norge ¶ 2011 : Matti Heikkinen, Finland ¶ 2009 : Andrus Verpalu, Estland ¶ 2007 : Lars Berger, Norge ¶ 2005 : Pietro Piller Cottrer, Italia ¶ 2003 : Axel Teichmann, Tyskland ¶ 2001 : Per Elofsson, Sverige ¶
DB170227 KALDT gufs fra vinterbildet til Axel Stephansen fra 1918.
AP170226 FOTO : AXEL SCHMIDT/REUTERS/NTB scanpix ¶
AP170226 FOTO : AXEL SCHMIDT/REUTERS/NTB scanpix ¶
VG170225 Så vant tyske Axel Teichmann i 2007, før Petter Northug spurtet ned henholdsvis Anders Södergren ( 2009 ) og Maksim Vylegsjanin ( 2011 ).
VG170225 Foto : MATTIS SANDBLAD/VG ¶ AXEL STØREN WEDÉN er debattjournalist i VG.
VG170225 Av AXEL STØREN WEDÉN ¶
SA170225 Du har en ängel på din axel
DB170225 Axel Due, pressevakt i Kripos, sier til Dagbladet Kripos foreløpig bare har fått anmodning om tekniske etterforskere.
AP170225 Du har en ängel på din axel
VG170220 Foto : Samy Khabthani, Gonzales Photo, NTB Scanpix ¶ AXEL STØREN WEDÉN er debattjournalist i VG.
VG170220 Av AXEL STØREN WEDÉN ¶
AA170220 Foto : per axel koch ¶
VG170218 Foto : Axel Schmidt, Reuters ¶
SA170218 Navn som Carlos Tevez, Axel Witsel, Oscar og Hulk har alle latt seg lokke til spill i den kinesiske superligaen.
SA170218 Spillere som Axel Witsel, Carlos Tévez, Ezequiel Lavezzi, Oscar og Hulk er blant verdens best betalte spillere i sine kinesiske klubber.
FV170218 Navn som Carlos Tevez, Axel Witsel, Oscar og Hulk har alle latt seg lokke til spill i den kinesiske superligaen.
BT170218 Navn som Carlos Tevez, Axel Witsel, Oscar og Hulk har alle latt seg lokke til spill i den kinesiske superligaen.
AP170218 Navn som Carlos Tevez, Axel Witsel, Oscar og Hulk har alle latt seg lokke til spill i den kinesiske superligaen.
AP170218 Spillere som Axel Witsel, Carlos Tévez, Ezequiel Lavezzi, Oscar og Hulk er blant verdens best betalte spillere i sine kinesiske klubber.
DB170217 I bruddet satt Tanel Kangert ( Astana Pro Team ), Axel Domont ( AG2R ), Stefan Küng ( BMC Racing ), Stefan Denifl ( Aqua Blue Sport ), Bob Jungels ( Quick Step-Floors ), Mike Teunissen ( Team Sunweb ), Fabien Doubey ( Wanty-Groupe Gobert ), Daniel Eaton ( United Healthcare ), Anass Ait El Abdia ( UAE Abu Dhabi ).
DN170216 Per Axel Koch, konsernsjef i Polaris Media.
DN170216 Konsernsjef Per Axel Koch Polaris Media.
AA170216 Konsernsjef Per Axel Koch i Polaris Media.
VG170215 Foto : Handout, AFP ¶ AXEL STØREN WEDÉN er debattjournalist i VG.
VG170215 Av AXEL STØREN WEDÉN ¶
AA170215 Foto : Per Axel Koch ¶
BT170212 FOTO : Axel Heimken / AP / Scanpix ¶
AP170212 FOTO : Axel Heimken / AP / NTB Scanpix ¶
AP170212 Axel Heimken / AP / NTB Scanpix ¶
VG170211 Foto :, AP ¶ AXEL STØREN WEDÉN er debattjournalist i VG.
VG170211 Av AXEL STØREN WEDÉN ¶
SA170211 Sjanser : 7-5 Hjørnespark : 6-9 Sandnes Ulf ( 4-3-1-2 ) : Saku Pekka Zahlgren - Axel Kryger, Mikal Jacobsen, Mads Nielsen, Kenneth Sola - Remi Johansen, Bojan Zajic, Vidar Nisja - Eirik Larsson - Kjell Rune Sellin, Jon Petter Stangeland.
AP170211 Sjanser : 7-5 Hjørnespark : 6-9 Sandnes Ulf ( 4-3-1-2 ) : Saku Pekka Zahlgren - Axel Kryger, Mikal Jacobsen, Mads Nielsen, Kenneth Sola - Remi Johansen, Bojan Zajic, Vidar Nisja - Eirik Larsson - Kjell Rune Sellin, Jon Petter Stangeland.
VG170208 Foto : Michael Buholzer, AFP ¶ AXEL STØREN WEDÉN er journalist i VG.
VG170208 Av AXEL STØREN WEDÉN ¶
VG170206 Foto : Cristina Quicler, AFP ¶ AXEL STØREN WEDÉN er journalist i VG.
VG170206 Av AXEL STØREN WEDÉN ¶
DB170201 Herrer : Axel Ekström, Garphyttans IF, Marcus Ruus, Åsarna IK, Björn Sandström, Piteå Elit, Viktor Thorn, Ulricehamns IF.
AP170130 FOTO : Axel Schmidt / NTB Scanpix ¶
DN170129 Foto : Axel Öberg ¶
BT170122 HEI TIL MUNCH : Axel Vindenes foran verket « Pike på sykkel i Fjellveien », som altså er en slags hilsen til Edvard Munchs « Pikene på broen ».
BT170122 FOTO : Joel Ryan / TT / NTB Scanpix ¶ | Axel Vindenes vil inn i kunsthistorien ¶
BT170122 - Jeg vil bli en « Young Astrup », sier Axel Vindenes.
DB170120 Ingen av initiativtagerne hadde kontaktet eieren av kjøpesenteret, Axel Emil Roll, før brevet med denne teksten ble sendt ut : ¶
DB170120 Hun representerer Saga 2 AS og Axel Emil Roll som er styreformann og forvalter av Saga 2 AS.
AP170119 FOTO : Axel Öberg / Dagens Nyheter ¶
AP170119 FOTO : Axel Öberg / Dagens Nyheter ¶
AP170117https://www.aftenposten.no/reise/I-den-hvite-byen-finner-du-den-mest-anerkjente-gatekunsten-i-verden-9515b.html FOTO : Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ | - Jeg trodde det var tull, men det kommer faktisk alligatorer krypende inn fra en elv ¶
SA170116 Vi er tomme for noen lengder og det er jo et luksusproblem for oss, sier Børge Nebb hos Axel Bruun i Trondheim.
SA170116 Jeg tror du oftere får en bedre skitur, sier selger hos Axel Bruun Børge Nebb.
SA170116 Hos Axel Bruun i Trondheim er de aller fleste langrennsskiene som selges nå, felleski.
SA170116 Hos Axel Bruun er de aller fleste langrennsskiene som selges nå, felleski.
SA170116 Gunnar Hjetland diskuterer de nye felleskiene sine med selger hos Axel Bruun i Trondheim, Børge Nebb.
FV170116 Vi er tomme for noen lengder og det er jo et luksusproblem for oss, sier Børge Nebb hos Axel Bruun i Trondheim.
FV170116 Jeg tror du oftere får en bedre skitur, sier selger hos Axel Bruun Børge Nebb.
FV170116 Hos Axel Bruun i Trondheim er de aller fleste langrennsskiene som selges nå, felleski.
FV170116 Hos Axel Bruun er de aller fleste langrennsskiene som selges nå, felleski.
FV170116 Gunnar Hjetland diskuterer de nye felleskiene sine med selger hos Axel Bruun i Trondheim, Børge Nebb.
DB170116 - Det må de velge helt selv, sier den tidligere alpinisten som har to barn med kona Stine Østvold ( 41 ) - Erle på snart 11 år, Axel ( 6 ) og nå er også barn nummer tre på vei.
AP170116 Elling Utvik Wammer ¶ Axel Mjærum ¶
AP170116 Elling Utvik Wammer ¶ Axel Mjærum ¶
AP170116 Vi er tomme for noen lengder og det er jo et luksusproblem for oss, sier Børge Nebb hos Axel Bruun i Trondheim.
AP170116 Jeg tror du oftere får en bedre skitur, sier selger hos Axel Bruun Børge Nebb.
AP170116 Hos Axel Bruun i Trondheim er de aller fleste langrennsskiene som selges nå, felleski.
AP170116 Hos Axel Bruun er de aller fleste langrennsskiene som selges nå, felleski.
AP170116 Gunnar Hjetland diskuterer de nye felleskiene sine med selger hos Axel Bruun i Trondheim, Børge Nebb.
DB170113 Klubben skaffet seg nylig belgiske Axel Witsel - som først var på vei til italienske Juventus, for så å gjøre helomvending.
DB170112 Fra venstre : Landslagstrener Christian Mitter, Rasmus Windingstad, Patrick Veisten, Marcus Monsen, Bjørnar Neteland, Peder Dahlum Eide, Axel Patrickson, Kjetil Jansrud, Aksel Lund Svindal, Aleksander Aamodt Kilde, Leif Kristian Haugen, Henrik Kristoffersen og sportssjef Claus Ryste.
BT170111 TEXAS : Axel Vindenes og Kakkmaddafakka skal til South By Southwest i mars.
DB170110 ¶ VILLE DONERE : Axel blir beskrevet som en glad og spretten gutt som ville alle vel.
DB170110 « Vi får aldri tilbake Axel , men han kommer alltid til å finnes med oss, på samme måte som han alltid kommer til å finnes hos dem som lever takket være hans gode gjerning.
DB170110 « Jeg vet faktisk ikke », hadde faren svart, og det syntes Axel var rart.
DB170110 Vår sønn Axel hadde blitt påkjørt av en bil og var alvorlig skadd.
DB170110 Vi dro til Sahlgrenska sykehus i Göteborg, der vi ganske snart fikk vite at Axel ikke kom til å klare seg.
DB170110 Til Dagbladet sier moren at hun hadde fulgt Facebook-siden til MOD siden før Axel gikk bort.
DB170110 Nå har fem personer fått leve fordi Axel bestemte seg for å bli donor hvis det verste skulle skje.
DB170110 Moren forteller at de fikk spørsmål om organdonasjon, og at det var selvsagt for dem fordi de allerede visste hva Axel mente om saken.
DB170110 Hun beskriver Axel som en glad, spretten gutt som ville alle vel.
DB170110 - Så leste jeg om en annen mamma som skrev om sin sønn som hadde donert, og skrev jeg for å fortelle om Axel .
DB170110 mars 16.22 ble Axel en engel.
BT170109 FOTO : Axel Schmidt, NTB Scanpix ¶ | « Historier om trøst » har de beste sexscenene BTs anmelder har lest på årevis ¶
DB170103 ¶ TIL KINA : Axel Witsel.
DB170103 Petersburg bekreftet tirsdag at den belgiske landslagsspilleren Axel Witsel blir den neste europeiske fotballprofilen som går til kinesisk fotball.
AP161111https://www.aftenposten.no/reise/En-fuktig-tur-langs-Skottlands-storste-innsjo-6738b.html Sjekk dette : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP161111https://www.aftenposten.no/reise/En-fuktig-tur-langs-Skottlands-storste-innsjo-6738b.html Send oss gjerne en e-post ! Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP161111https://www.aftenposten.no/reise/En-fuktig-tur-langs-Skottlands-storste-innsjo-6738b.html Hit vil verdens største reiseguide at ferden går neste år : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP161111https://www.aftenposten.no/reise/En-fuktig-tur-langs-Skottlands-storste-innsjo-6738b.html Her får du vite hvorfor : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP161111https://www.aftenposten.no/reise/En-fuktig-tur-langs-Skottlands-storste-innsjo-6738b.html FOTO : Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP161111https://www.aftenposten.no/reise/En-fuktig-tur-langs-Skottlands-storste-innsjo-6738b.html Byen kalles Sentral-Europas Kardemommeby : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP161111https://www.aftenposten.no/reise/En-fuktig-tur-langs-Skottlands-storste-innsjo-6738b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP161111https://www.aftenposten.no/reise/En-fuktig-tur-langs-Skottlands-storste-innsjo-6738b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
VG160930 FUNNET : Axel Ruger ( i midten ), direktøren på Van Gog- museet kunne slippe jubelen da de to maleriene kom til rette etter 14 år.
AP160909https://www.aftenposten.no/reise/Slaraffenliv-ved-Europas-eldste-innsjo-8264b.html Vet du hvor mange Norge har på listen ? Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160909https://www.aftenposten.no/reise/Slaraffenliv-ved-Europas-eldste-innsjo-8264b.html På jakt etter rimelig sol og varme ? Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160909https://www.aftenposten.no/reise/Slaraffenliv-ved-Europas-eldste-innsjo-8264b.html Og morgenen etter, når klokken viser fem minutter til checkout, hvorfor ikke bare la kofferten ligge og bli en dag til ? Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160909https://www.aftenposten.no/reise/Slaraffenliv-ved-Europas-eldste-innsjo-8264b.html Her er det mer enn bare høyden som tar pusten fra deg : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160909https://www.aftenposten.no/reise/Slaraffenliv-ved-Europas-eldste-innsjo-8264b.html Har du sjekket passet ditt i det siste ? Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160909https://www.aftenposten.no/reise/Slaraffenliv-ved-Europas-eldste-innsjo-8264b.html FOTO : Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160909https://www.aftenposten.no/reise/Slaraffenliv-ved-Europas-eldste-innsjo-8264b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160909https://www.aftenposten.no/reise/Slaraffenliv-ved-Europas-eldste-innsjo-8264b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
FV160902 Axel ( 2 ) har lakenskrekk, vi lot ham teste.
SA160901 Axel ( 2 ) har lakenskrekk, vi lot ham teste.
SA160901 For Axel Witsel ble Deadline Day 2016 en dag å glemme.
SA160901 Axel Witsel må belage seg på spill i Zenit-drakten hvert fall et halvt år til.
FV160901 For Axel Witsel ble Deadline Day 2016 en dag å glemme.
FV160901 Axel Witsel må belage seg på spill i Zenit-drakten hvert fall et halvt år til.
BT160901 Axel ( 2 ) har lakenskrekk, vi lot ham teste.
AP160901 Axel ( 2 ) har lakenskrekk, vi lot ham teste.
AP160901 For Axel Witsel ble Deadline Day 2016 en dag å glemme.
AP160901 Axel Witsel må belage seg på spill i Zenit-drakten hvert fall et halvt år til.
AP160826https://www.aftenposten.no/reise/Dette-var-et-av-Europas-mest-utilgjengelige-reisemal-174b.html Gresk supersommer : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160826https://www.aftenposten.no/reise/Dette-var-et-av-Europas-mest-utilgjengelige-reisemal-174b.html FOTO : Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160826https://www.aftenposten.no/reise/Dette-var-et-av-Europas-mest-utilgjengelige-reisemal-174b.html Dette er lavsesongens lavsesong : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160826https://www.aftenposten.no/reise/Dette-var-et-av-Europas-mest-utilgjengelige-reisemal-174b.html Denne har alt : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160826https://www.aftenposten.no/reise/Dette-var-et-av-Europas-mest-utilgjengelige-reisemal-174b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160826https://www.aftenposten.no/reise/Dette-var-et-av-Europas-mest-utilgjengelige-reisemal-174b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160818https://www.aftenposten.no/reise/Norsk-tettsted-blant-de-fineste-i-Europa-137b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
SA160810 Norske tradisjonsepler eller en populær utenlandsk variant ? Axel Sandberg ¶
SA160810 I denne hagen får til og med ugresset kjærlig oppmerksomhet : ¶ Axel Sandberg ¶
SA160810 Foto : Axel Sandberg ¶
SA160810 Axel Sandberg ¶
BT160810 Foto : Axel Sandberg ¶
BT160810 Axel Sandberg ¶
AP160810https://www.aftenposten.no/norge/politikk/Frp-om-integreringsforslag--Dette-er-a-sla-inn-apne-dorer-601850b.html Simen Markussen, seniorforsker Frischsenteret ¶ Axel West Pedersen, forsker ved Institutt for samfunnsforskning ¶
AP160810 Norske tradisjonsepler eller en populær utenlandsk variant ? Axel Sandberg ¶
AP160810 I denne hagen får til og med ugresset kjærlig oppmerksomhet : ¶ Axel Sandberg ¶
AP160810 Foto : Axel Sandberg ¶
AP160810 Axel Sandberg ¶
AP160729https://www.aftenposten.no/amagasinet/Han-viste-turistene-Norge---se-hvordan-det-ser-ut-130-ar-senere-593324b.html FOTO : Axel Lindahl/Oskar Puschmann ¶
AP160715https://www.aftenposten.no/reise/Heart-attack-grill-Hvis-du-veier-over-160-kilo-spiser-du-gratis-pa-denne-restauranten-9b.html Sjekk denne guiden : Her spiser du godt i New York ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160715https://www.aftenposten.no/reise/Heart-attack-grill-Hvis-du-veier-over-160-kilo-spiser-du-gratis-pa-denne-restauranten-9b.html Og når du først er i Las Vegas - dette må du se ! Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160715https://www.aftenposten.no/reise/Heart-attack-grill-Hvis-du-veier-over-160-kilo-spiser-du-gratis-pa-denne-restauranten-9b.html Ikke bli stemplet som en reiseamatør : - Aldri, aldri, aldri ta med rumpetaske ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160715https://www.aftenposten.no/reise/Heart-attack-grill-Hvis-du-veier-over-160-kilo-spiser-du-gratis-pa-denne-restauranten-9b.html Fått med deg disse bildene ? Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160715https://www.aftenposten.no/reise/Heart-attack-grill-Hvis-du-veier-over-160-kilo-spiser-du-gratis-pa-denne-restauranten-9b.html Flyselskapets kunder raser : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160715https://www.aftenposten.no/reise/Heart-attack-grill-Hvis-du-veier-over-160-kilo-spiser-du-gratis-pa-denne-restauranten-9b.html FOTO : Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160715https://www.aftenposten.no/reise/Heart-attack-grill-Hvis-du-veier-over-160-kilo-spiser-du-gratis-pa-denne-restauranten-9b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160715https://www.aftenposten.no/reise/Heart-attack-grill-Hvis-du-veier-over-160-kilo-spiser-du-gratis-pa-denne-restauranten-9b.html www.bellagio.com ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160715https://www.aftenposten.no/reise/Heart-attack-grill-Hvis-du-veier-over-160-kilo-spiser-du-gratis-pa-denne-restauranten-9b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160628https://www.aftenposten.no/reise/Nyt-nye-Neuklln-8370b.html Så møtte vi vinkongen av Mosel : ¶ Axel Sandberg ¶
AP160628https://www.aftenposten.no/reise/Nyt-nye-Neuklln-8370b.html Noen av verdens beste viner finner du på denne tyske ruten : ¶ Axel Sandberg ¶
AP160628https://www.aftenposten.no/reise/Nyt-nye-Neuklln-8370b.html Kom deg like godt videre med en gang - enten i retning øst, mot Kielufer-kanalen som grenser til det tidligere Øst-Berlin, eller vest, til den nedlagte flyplassen Tempelhof, nå en gigantisk folkepark som bare må oppleves : ¶ Axel Sandberg ¶
AP160628https://www.aftenposten.no/reise/Nyt-nye-Neuklln-8370b.html Hit vil vi i sommer : Dette rimelige sommerparadiset øker mest i år ¶ Axel Sandberg ¶
AP160628https://www.aftenposten.no/reise/Nyt-nye-Neuklln-8370b.html FOTO : Axel Sandberg ¶
AP160628https://www.aftenposten.no/reise/Nyt-nye-Neuklln-8370b.html Det gikk ikke helt som planlagt : ¶ Axel Sandberg ¶
AP160628https://www.aftenposten.no/reise/Nyt-nye-Neuklln-8370b.html De vil « jeg-må-gå-på-museum-syndromet » til livs : ¶ Axel Sandberg ¶
AP160628https://www.aftenposten.no/reise/Nyt-nye-Neuklln-8370b.html Berlin er en matby - vi har fått noen innsidetips : ¶ Axel Sandberg ¶
AP160628https://www.aftenposten.no/reise/Nyt-nye-Neuklln-8370b.html Axel Sandberg ¶ Axel Sandberg ¶
AP160628https://www.aftenposten.no/reise/Nyt-nye-Neuklln-8370b.html Axel Sandberg ¶
AP160628 Så møtte vi vinkongen av Mosel : ¶ Axel Sandberg ¶
AP160628 Noen av verdens beste viner finner du på denne tyske ruten : ¶ Axel Sandberg ¶
AP160628 Kom deg like godt videre med en gang - enten i retning øst, mot Kielufer-kanalen som grenser til det tidligere Øst-Berlin, eller vest, til den nedlagte flyplassen Tempelhof, nå en gigantisk folkepark som bare må oppleves : ¶ Axel Sandberg ¶
AP160628 Hit vil vi i sommer : Dette rimelige sommerparadiset øker mest i år ¶ Axel Sandberg ¶
AP160628 FOTO : Axel Sandberg ¶
AP160628 Det gikk ikke helt som planlagt : ¶ Axel Sandberg ¶
AP160628 De vil « jeg-må-gå-på-museum-syndromet » til livs : ¶ Axel Sandberg ¶
AP160628 Berlin er en matby - vi har fått noen innsidetips : ¶ Axel Sandberg ¶
AP160628 Axel Sandberg ¶ Axel Sandberg ¶
AP160628 Axel Sandberg ¶
AP160617https://www.aftenposten.no/reise/Se-var-store-guide-til-Stockholms-mathaller-8428b.html Sjekk denne vakre øya : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160617https://www.aftenposten.no/reise/Se-var-store-guide-til-Stockholms-mathaller-8428b.html På nett : www.hotorgshallen.se ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160617https://www.aftenposten.no/reise/Se-var-store-guide-til-Stockholms-mathaller-8428b.html FOTO : Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160617https://www.aftenposten.no/reise/Se-var-store-guide-til-Stockholms-mathaller-8428b.html De vil « jeg-må-gå-på-museum-syndromet til livs : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ Östermalms saluhallKenneth Bergman er alt man assosierer med en slakter fra gode, gamle dager : Mild og munter, med grove hender og et vennlig, rundt ansikt.
AP160617https://www.aftenposten.no/reise/Se-var-store-guide-til-Stockholms-mathaller-8428b.html De kan lage mat hos söta bror : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160617https://www.aftenposten.no/reise/Se-var-store-guide-til-Stockholms-mathaller-8428b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160617https://www.aftenposten.no/reise/Se-var-store-guide-til-Stockholms-mathaller-8428b.html www.rival.se ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160617https://www.aftenposten.no/reise/Se-var-store-guide-til-Stockholms-mathaller-8428b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160617 Sjekk denne vakre øya : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160617 På nett : www.hotorgshallen.se ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160617 FOTO : Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160617 De vil « jeg-må-gå-på-museum-syndromet til livs : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ Östermalms saluhallKenneth Bergman er alt man assosierer med en slakter fra gode, gamle dager : Mild og munter, med grove hender og et vennlig, rundt ansikt.
AP160617 De kan lage mat hos söta bror : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160617 Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160617 www.rival.se ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160617 Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
SA160616 Axel ( 2 ) har lakenskrekk, vi lot ham teste.
FV160616 Axel ( 2 ) har lakenskrekk, vi lot ham teste.
AP160616 Axel ( 2 ) har lakenskrekk, vi lot ham teste.
AP160612 FOTO : Axel Bueckert / Shutterstock ¶
AP160603 Snorkleparadis er i ferd med å bli ødelagt : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160603 Sjekk denne : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160603 Og Norge er med på denne gøyale bucketlisten : Britisk avis : 50 eventyrlige reiser du må ta i livet ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160603 FOTO : Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160603 Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160603 Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
SA160518 Slik lykkes du i kjøkkenhageni ¶ Axel Sandberg, NTB scanpix ¶
BT160518 Axel Sandberg, NTB scanpix ¶
AP160518https://www.aftenposten.no/bolig/Slik-velger-du-riktig-jord-8599b.html Slik lykkes du i kjøkkenhagen ¶ Axel Sandberg, NTB scanpix ¶
AP160518 Slik lykkes du i kjøkkenhagen ¶ Axel Sandberg, NTB scanpix ¶
AP160425https://www.aftenposten.no/reise/Ett-ar-siden-jordskjelvet-rammet-Nepal-Dette-venter-turistene-8711b.html Vårt ekspertpanel gir deg tips for neste års ferie : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160425https://www.aftenposten.no/reise/Ett-ar-siden-jordskjelvet-rammet-Nepal-Dette-venter-turistene-8711b.html Utkikksplattformen balanserer 700 meter over havet : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160425https://www.aftenposten.no/reise/Ett-ar-siden-jordskjelvet-rammet-Nepal-Dette-venter-turistene-8711b.html Send oss gjerne en e-post ! Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160425https://www.aftenposten.no/reise/Ett-ar-siden-jordskjelvet-rammet-Nepal-Dette-venter-turistene-8711b.html Hold avstand ! Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ 3.
AP160425https://www.aftenposten.no/reise/Ett-ar-siden-jordskjelvet-rammet-Nepal-Dette-venter-turistene-8711b.html FOTO : Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160425https://www.aftenposten.no/reise/Ett-ar-siden-jordskjelvet-rammet-Nepal-Dette-venter-turistene-8711b.html Bli med på fotovandring : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160425https://www.aftenposten.no/reise/Ett-ar-siden-jordskjelvet-rammet-Nepal-Dette-venter-turistene-8711b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160425https://www.aftenposten.no/reise/Ett-ar-siden-jordskjelvet-rammet-Nepal-Dette-venter-turistene-8711b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ 5.
AP160425https://www.aftenposten.no/reise/Ett-ar-siden-jordskjelvet-rammet-Nepal-Dette-venter-turistene-8711b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ 4.
AP160425https://www.aftenposten.no/reise/Ett-ar-siden-jordskjelvet-rammet-Nepal-Dette-venter-turistene-8711b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ 2.
AP160425https://www.aftenposten.no/reise/Ett-ar-siden-jordskjelvet-rammet-Nepal-Dette-venter-turistene-8711b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160411 FOTO : AXEL SCHMIDT ¶
AP160408https://www.aftenposten.no/reise/Disse-irske-oyene-er-plutselig-blitt-turistmagneter-8792b.html Send oss gjerne en e-post ! Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160408https://www.aftenposten.no/reise/Disse-irske-oyene-er-plutselig-blitt-turistmagneter-8792b.html Har du en reisebucketliste ? Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160408https://www.aftenposten.no/reise/Disse-irske-oyene-er-plutselig-blitt-turistmagneter-8792b.html Glad i øyer ? Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ 300 meter høye klippeDagen etter er beina som tømmerstokker, men det er fremdeles mye å se.
AP160408https://www.aftenposten.no/reise/Disse-irske-oyene-er-plutselig-blitt-turistmagneter-8792b.html FOTO : Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160408https://www.aftenposten.no/reise/Disse-irske-oyene-er-plutselig-blitt-turistmagneter-8792b.html Dette er verdens største : I den vakre britiske landsbyen ligger en helt unik attraksjon ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160408https://www.aftenposten.no/reise/Disse-irske-oyene-er-plutselig-blitt-turistmagneter-8792b.html Dette er Stillehavets perlekjede : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160408https://www.aftenposten.no/reise/Disse-irske-oyene-er-plutselig-blitt-turistmagneter-8792b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160408https://www.aftenposten.no/reise/Disse-irske-oyene-er-plutselig-blitt-turistmagneter-8792b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
FV160311 Håvard Tjørhom, som var der da Kilde kom inn som fersking på laget der Axel Lund Svindal og Kjetil Jansrud var de to store, husker godt hva som skjedde.
SA160310 Håvard Tjørhom, som var der da Kilde kom inn som fersking på laget der Axel Lund Svindal og Kjetil Jansrud var de to store, husker godt hva som skjedde.
BT160310 Håvard Tjørhom, som var der da Kilde kom inn som fersking på laget der Axel Lund Svindal og Kjetil Jansrud var de to store, husker godt hva som skjedde.
AP160310 Håvard Tjørhom, som var der da Kilde kom inn som fersking på laget der Axel Lund Svindal og Kjetil Jansrud var de to store, husker godt hva som skjedde.
AP160304 Og her er en skikkelig reiseutfordring : Fem små land du lett kan besøke på under et døgn ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160304 Her får du råd : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160304 Har du en halv million til overs ? Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160304 FOTO : Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160304 Er du enig i denne listen ? Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160304 Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160304 Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160226 Vet du hvorfor vi har vinterferie ? Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160226 Send oss gjerne en e-post ! Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160226 Nå er det faktisk mulig : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160226 FOTO : Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160226 Du kunne tilbrakt et helt liv her med kameraet rundt halsen ! Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160226 Det kan skje : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160226 Det er en by som ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ setter både mage, øyne, ører, intimgrenser og tålmodighet på kraftig prøve, men med rett lynne og rikelig med tid, sier Manjit, åpner det seg et skattkammer av både reiseopplevelser og fotomuligheter.
AP160226 Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160226 ikke bli stemplet som en reiseamatør : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160226 Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160210https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Atskillig-farre-gir-sovemedisin-til-smabarn-9084b.html Axel ( 2 ) har lakenskrekk : ¶
FV160203https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Emma-og-William-pa-navnetoppen-9166b.html Liam ¶ Axel / Aksel ¶
FV160203https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Emma-og-William-pa-navnetoppen-9166b.html For guttene var det Oliver, Liam, Theodor, Mathias, William, Felix, Johan, Olav, Alfred og Axel som gikk mest frem fra 2014 til 2015.
AP160126https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Emma-og-William-pa-navnetoppen-9166b.html Liam ¶ Axel / Aksel ¶
AP160126https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Emma-og-William-pa-navnetoppen-9166b.html For guttene var det Oliver, Liam, Theodor, Mathias, William, Felix, Johan, Olav, Alfred og Axel som gikk mest frem fra 2014 til 2015.
AP160126 Liam ¶ Axel / Aksel ¶
AP160126 For guttene var det Oliver, Liam, Theodor, Mathias, William, Felix, Johan, Olav, Alfred og Axel som gikk mest frem fra 2014 til 2015.
FV160122https://www.fvn.no/familieogoppvekst/Hva-kaller-svenskene-helst-barna-sine-9181b.html Charlie ¶ Axel
AP160122https://www.aftenposten.no/reise/Hvor-lenge-vil-Karibiens-best-bevarte-hemmelighet-forbli-hemmelig-9179b.html Hvor viktig blir slik kriterier for valg av feriemål ? Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160122https://www.aftenposten.no/reise/Hvor-lenge-vil-Karibiens-best-bevarte-hemmelighet-forbli-hemmelig-9179b.html Hit vil nordmenn i sommer : Dette rimelige sommerparadiset øker mest i år ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160122https://www.aftenposten.no/reise/Hvor-lenge-vil-Karibiens-best-bevarte-hemmelighet-forbli-hemmelig-9179b.html Fått med deg denne ? Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160122https://www.aftenposten.no/reise/Hvor-lenge-vil-Karibiens-best-bevarte-hemmelighet-forbli-hemmelig-9179b.html FOTO : Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160122https://www.aftenposten.no/reise/Hvor-lenge-vil-Karibiens-best-bevarte-hemmelighet-forbli-hemmelig-9179b.html De realiserte reisedrømmen : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160122https://www.aftenposten.no/reise/Hvor-lenge-vil-Karibiens-best-bevarte-hemmelighet-forbli-hemmelig-9179b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160122https://www.aftenposten.no/reise/Hvor-lenge-vil-Karibiens-best-bevarte-hemmelighet-forbli-hemmelig-9179b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160122https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Hva-kaller-svenskene-helst-barna-sine-9181b.html Charlie ¶ Axel
AP160122 Charlie ¶ Axel
AP160119https://www.aftenposten.no/familieogoppvekst/Oldefarnavn-passer-inn-i-navnetrendene-na-9195b.html Abraham, Adolf, Aksel, Albert, Alf, Alfred, Almar, Amadeus, Anders, Andreas, Anker, Anton, Antoni, Armann, Arne, Arnold, Arnt, Arnulf, Arthur, Arvid, Asbjørn, Audun, August, Axel
AP160115https://www.aftenposten.no/reise/Bern-er-Sentral-Europas-Kardemommeby-9224b.html Varme og hvite sandstrender, jungel og safari : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160115https://www.aftenposten.no/reise/Bern-er-Sentral-Europas-Kardemommeby-9224b.html Hit vil vi i sommer : Dette rimelige sommerparadiset øker mest i år ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160115https://www.aftenposten.no/reise/Bern-er-Sentral-Europas-Kardemommeby-9224b.html Her får du tips : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160115https://www.aftenposten.no/reise/Bern-er-Sentral-Europas-Kardemommeby-9224b.html Få tips til rimelige reisemål : ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160115https://www.aftenposten.no/reise/Bern-er-Sentral-Europas-Kardemommeby-9224b.html FOTO : Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160115https://www.aftenposten.no/reise/Bern-er-Sentral-Europas-Kardemommeby-9224b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶ Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160115https://www.aftenposten.no/reise/Bern-er-Sentral-Europas-Kardemommeby-9224b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶
AP160115https://www.aftenposten.no/reise/Bern-er-Sentral-Europas-Kardemommeby-9224b.html Axel Munthe-Kaas Hærland ¶