VG171219 - Det er lett å avfeie det hele og si : « Vi har ikke parallelle samfunn slik som i Sverige » Det må ikke bli en sovepute at vi alle roper : « Vi har ikke svenske tilstander ».
DB171219 I større grad enn før forsøker de å gjøre seg selv immune mot faktabasert kritikk ved å avfeie både sakene og saksforholdene som ligger til grunn som partsinnlegg, propaganda eller oppspinn.
DB171214 Journalisten kunne imidlertid umiddelbart avfeie Putin, og forklarte at det sto « Putin bai bai » som betyr « bestefar Putin ».
AP171214 Det at spillet aldri nådde ut over scenekanten vil jeg ikke bare avfeie for min egen del, men jeg opplevde også spenningen blant publikumet rundt meg under forestillingen.
AP171212 Like lette å avfeie og bortforklare, som de er til å gråte av. #stilleforopptak trenger journalistikken ¶
DA171208 Det ville igjen være lett å avfeie Hovedøen som et fiffig kuriøst påfunn med begrenset holdbarhet, men fingerspissfølelsen for musikken er det ingenting å utsette på.
SA171207 - Så kan du avfeie at du trekker i tråder og bestemmer hva folk skal mene ?
DB171206 Noen vil sikkert avfeie dette som bagateller, men det er avslørende at ingen som har jobbet med heftene har reagert på fraværet av kvinner i rutene og det faktiske moderne samfunn i de moderniserte historiene.
BT171205 » Etter Snowdens NSA-avsløringer og det vi vet om den enorme kapasiteten og monopolkraften hos de store aktørene på det internasjonale mediemarkedet ( inkludert sosiale medier ), skal det noe til for uten videre å avfeie Assanges scenarioer som rene konspirasjonsteorier : Her finnes det ( i motsetning til f.eks.
DB171203 For ordens skyld : Mektige personer som Clinton og Obama skal og må gås etter i de pent sydde sømmene, men den som velger å avfeie personlighetene deres på en rimelig sjikanøs måte, bidrar ikke akkurat til å øke tilliten om det de selv har å komme med.
DB171203 Dette er et syn som tillater despoter og autoritære politikere å avfeie all kritikk, fordi de kan påstå at mediene som sådan ikke kan lyttes til.
DB171202 SLIK sett er det lett å avfeie den lokale gleden rett øst for Trondheim med at dette er et opprykk som nettopp viser hvor dårlig det står til med fotballnivået vårt.
DA171126 Israel er vanligvis raskt ute med å avfeie FN-kritikk, men denne gangen blir den såkalte svartelisten tatt svært alvorlig.
BT171115 Det er lett å avfeie det som noe ufarlig.
AA171111 Slike oppfatninger skal vi ikke avfeie , men mange av dem er nok uunngåelige fordi Nye Veier er opprettet for å utfordre den « tradisjonelle orden » i norsk veibygging.
AA171111 Samtidig har det vært stuerent å avfeie Dylans religiøse periode som en reaksjonær parentes.
DB171110 - Det er for mye imponerende filmarbeid til å avfeie Thelma, men det er for mye usikker historiefortelling til og faktisk anbefale den.
DA171110 En advokat ved Det hvite hus sir, ifølge NBC News, at « Det hvite hus og rettferdig tenkende mennesker er fionøyde med at Schille kunne avfeie enda en av disse falske anklagene i den kontruerte rapporten finansiert av DNC ( demokratene ) og Clinton-kampanjen ».
VG171028 Men det blir for enkelt å avfeie de som en gimmick.
SA171025 DEBATT : At en av Høyres fremste forkjempere for bygging i sjøkanten ved Lervig så lettvint kunne avfeie et konstruktivt kompromissforslag fra Venstre, var for oss helt ubegripelig.
SA171025 At en av Høyres fremste forkjempere for bygging i sjøkanten ved Lervig så lettvint kunne avfeie et konstruktivt kompromissforslag fra Venstre, var for oss helt ubegripelig.
DN171025 - Jeg håper det ikke gjør det, men det ville vært naivt å avfeie at det kan ha skjedd også her i Norge. 5.
DB171023 Nå kan ingen kan skylde på hastverk og ekstremsituasjon og avfeie alvorlige ankepunkter om å sette reelle asylsøker i fare, sier Andersen.
DB171021 Cruz-kampanjen var raskt ute med å avfeie historien som en « søplete tabloidhistorie », og Ted Cruz slo selv hardt tilbake i en kommentar der han omtalte Trump som en « patologisk løgner », « en narcissist », og en mann som har sex med gifte kvinner og skryter av det.
SA171019 Eller som Åshild Lunde Viland sa i kommentarfeltet : « Å avfeie dette med 'krenkelseshysteri' er god gammeldags hersketeknikk.
AP171019 Det er lett å avfeie denne typen utsagn som useriøse og som valgkamputspill.
DB171009 Det er lett å avfeie problemet.
VG171006 Hemmeligheter er vanskelig å avfeie .
DB171006 Å avfeie det med et filosofisk pennestrøk, er også å avfeie grunnlaget for mye av den viktigste filosofering om mennesket og dets verd som historien har frambrakt.
DB171006 Å avfeie det med et filosofisk pennestrøk, er også å avfeie grunnlaget for mye av den viktigste filosofering om mennesket og dets verd som historien har frambrakt.
DB171006 GUDSERFARING : Å avfeie menneskets gudserfaring med et filosofisk pennestrøk, er også å avfeie grunnlaget for mye av den viktigste filosofering om mennesket og dets verd som historien har frambrakt, skriver artikkelforfatterne.
DB171006 GUDSERFARING : Å avfeie menneskets gudserfaring med et filosofisk pennestrøk, er også å avfeie grunnlaget for mye av den viktigste filosofering om mennesket og dets verd som historien har frambrakt, skriver artikkelforfatterne.
VG171005 - Vi kan ikke bare logge av og avfeie Sylvi Listhaug eller le av henne.
AP171005 | Det er farlig å avfeie voldsøkningen i norsk skole som enkelthendelser Henrik Asheim ¶
VG170929 Da fremstår det nærmest lettere arrogant av Skiforbundet å bare avfeie dette, med å vise til hva et utvalg kom frem til om behandlingen, over et halvt år før Statens Helsetilsyns tilsynsrapport.
AA170924 Da er det vanskelig å avfeie dem som oppviglere.
VG170922 I stedet for å erkjenne faresignalene som allerede var der, valgte mange makthavere selvsikkert å avfeie og gjøre narr i troen om at Sverige var immunt.
DA170920 september skrev Østerud i en artikkel i Klassekampen : « Når moderne velgerprotester blir kalt populistiske, er det for å kunne avfeie dem ».
DB170909 Jeg vil ikke avfeie forslaget helt.
VG170907 Mange føler at viktige ting står på spill, så da går det ikke, selv for de tre største partiene, å avfeie bekymringene og late som om de ikke eksisterer, sier Borten Moe.
DB170907 Smart trekk å avfeie den litt gnålete samarbeidsdebatten TV2 hadde lagt opp til ved å si at den ikke er spesielt opplysende for velgerne, for så å gå over til å snakke om samferdsel og helse.
VG170905 » Skal vi gjøre Oslo-skolen til en skole for alle, kan vi ikke avfeie forskningsfunn og problembeskrivelser fra lærere, rektorer, elever og foreldre, slik Høyre-politikerne gjør.
VG170905 SKOLEKAMPEN : - Skal vi gjøre Oslo-skolen til en skole for alle, kan vi ikke avfeie forskningsfunn og problembeskrivelser fra lærere, rektorer, elever og foreldre, slik Høyre gjør, skriver kronikkforfatteren.
DB170904 og selektivt utvalg av fakta ), ikke forteller noe klart om holdningene i befolkningen ( fordi vi ikke aner hvor mange som uttalte seg kun ut fra dette skjeve bildet, kontra hvor mange som trakk inn andre momenter ), og ikke har noen funksjon som politisk pressmiddel ( fordi alle fløyer vil kunne avfeie ethvert resultat med at det bare er et produkt av en villedende spørsmålsformulering ), så er det van
DB170904 ( med rette ) kunnet avfeie disse tallene med at folk svarte ut fra at Dagbladet hadde forsynt dem med en selektiv og helt forvrengt fremstilling av realitetene, og at svarene sikkert ville vært helt annerledes dersom man hadde hatt en korrekt forståelse av situasjonen.
SA170831 Så kan man gjerne mene at hun er litt ullen og uklar i kritikken, men det gir ingen rett til å avfeie den som tull og vås.
FV170831 Så kan man gjerne mene at hun er litt ullen og uklar i kritikken, men det gir ingen rett til å avfeie den som tull og vås.
BT170831 Så kan man gjerne mene at hun er litt ullen og uklar i kritikken, men det gir ingen rett til å avfeie den som tull og vås.
AP170831 Så kan man gjerne mene at hun er litt ullen og uklar i kritikken, men det gir ingen rett til å avfeie den som tull og vås.
DB170829 Debatten blir teknisk, og Solberg kan avfeie uten å for alvor måtte gå inn i detaljene.
VG170826 Støre velger likevel å avfeie De Grønnes krav om det samme.
VG170825 ne stråmannen, og å plassere seg selv i en offerrolle som islamkritiker, unngår han dermed å gå til kjernen av min kritikk av ham : At det fremstår bagatelliserende når han på den ene siden ramser opp terroraksjoner begått av muslimer som rasjonell årsak til økende islamskepsis i Vesten, for så å avfeie begrepet islamofobi selv om alle toneangivende definisjoner av begrepet fokuserer på konsek
DN170823 - Jeg beholdt roen, godt hjulpet av et langt liv der jeg har måttet håndtere vanskelige menn som har forsøkt å avfeie meg, forteller Clinton videre.
AP170823 - Jeg beholdt roen, godt hjulpet av et langt liv der jeg har måttet håndtere vanskelige menn som har forsøkt å avfeie meg, forteller Clinton videre.
AP170823 « Jeg beholdt roen, godt hjulpet av et langt liv der jeg har måttet håndtere vanskelige menn som har forsøkt å avfeie meg », heter det.
AA170823 - Jeg beholdt roen, godt hjulpet av et langt liv der jeg har måttet håndtere vanskelige menn som har forsøkt å avfeie meg, forteller Clinton videre.
NL170821 Hvis Borch og SP nå vil avfeie meg med at jeg stemmer Høyre er det ikke noe svar.
DB170819 Sett her hjemmefra kjennes det kanskje nærliggende å avfeie #noconfederate-protestene som premature og emosjonelt begrunnet, nok et utslag av den såkalte « liberale intoleransen » som blant annet har fått universiteter til å avlyse « upassende » gjesteforelsere etter massivt press og tidvis regelrett sabotasje i den sosiale rettferdighetens navn.
DB170810 Vi forstår godt at Sp gjerne vil avfeie strykkarakteren som synsing, senest med pelsdyrveterinær Vidar Nedrebøs innlegg i Dagbladet.
DB170808 Han svarer med å avfeie dem alle som hånlige og uforstående.
SA170803 Det er lett å avfeie slikt som vås.
AP170803 Det er lett å avfeie slikt som vås.
DB170802 Følgelig er det lett å avfeie Koranens lære slik muslimer møter på den gjennom Einar Bergs oversettelse.
NL170726 Dette kan ikke reiselivsnæringa avfeie som et kommunalt problem.
AP170712 Til nå har det vært mulig å avfeie snakket om et nytt Watergate i Washington D.C. med at bevisene mangler.
DB170708 En del av dem velger å avfeie vitenskapelig arbeid fordi det synes å bryte med religiøse tekster og normer.
VG170630 Han mener at dersom CNN eller New York Times skriver noe nytt om Russland-saken nå, kommer Trump til å avfeie det som falske nyheter, og at tilhengerne hans kommer til å like det.
DB170624 Abstrakte tekster kan tolkes slik du vil, men mine tekster handler mer om å beskrive ting på en måte som... er lettere å avfeie fordi folk ikke liker det jeg sier eller meg som person.
DB170619 Medieomfanget ble til slutt så stort at Bayern mandag så seg nødt til å avfeie saken.
DB170617 Blant et par andre rike norske skiløpere, er det ikke bare å avfeie den lysten som grådighet.
DB170616 For det handler ikke så mye om å forstå gjerningsmannen som å forstå at ondskap aldri har oppstått i et vakuum, om å gå i møte den ryggmargsrefleksen å distansere seg og avfeie massemorderen som et umenneskelig monster som ikke har noen tilknytning til oss.
SA170609 De som våger å avfeie slikt som en overforenkling, har trolig ikke vært ofte i fotballgarderober.
AP170518 Det er lett å avfeie engelske Harry Styles allerede på startstreken.
DB170513 Kynikere må gjerne avfeie det som naivt, på grensen til banalt, å tro at litt allsang og kumbaya-stemning gjør verden til et bedre sted ( selv om de da åpenbart ALDRI har vært på Syng.
AA170509 - Dem som ikke lar seg avfeie når tenåringen er unnvikende på spørsmålene eller lar være å svare, er positivt brysomme voksne, sier Vikan.
BT170507 Det er lett å avfeie Tony Seba som en hysterisk miljøprofet når han sier at all ny energi vil komme fra fornybare energiteknologier som sol og vind.
AP170501 » Derfor er det kanskje fristende å avfeie akademisk frihet som et overflødig privilegium for en allerede privilegert yrkesgruppe.
DB170428 Da Depp først gikk til sak, var TMG raskt ute med å avfeie påstandene i et hardtslående motsøksmål.
VG170412 De spekulasjonene forsøkte Trump og hans forsvarsminister James Mattis å avfeie i natt, men Trump la til : ¶
SA170404 - Nok en gang kommer det syriske regimet til å avfeie bevisene for at de er ansvarlige for denne massakren, sa Hollande tirsdag.
BT170404 - Nok en gang kommer det syriske regimet til å avfeie bevisene for at de er ansvarlige for denne massakren, sa Hollande tirsdag.
BT170404 - Nok en gang kommer det syriske regimet til å avfeie bevisene for at de er ansvarlige for denne massakren, sa Hollande tirsdag.
AA170404 - Nok en gang kommer det syriske regimet til å avfeie bevisene for at de er ansvarlige for denne massakren, sa Hollande tirsdag.
AA170404 - Nok en gang kommer det syriske regimet til å avfeie bevisene for at de er ansvarlige for denne massakren, sier Hollande.
DB170327 Nettopp fordi den er så lett å avfeie .
DB170327 For den som er villig til å lete er det kvalitet å finne i det som på overflaten er lett å avfeie .
VG170309 Det jødiske samfunnet i Norge er lite, og mange vil kanskje avfeie overnevnte kommentarer som uskyldig erting, siden de som oftest blir utvekslet mellom barn som selv ikke er jødiske.
DB170307 I stedet for å avfeie kritikken bestemte sykehusledelsen og kokkesjef Helle Steen Petersen seg for å ta innvendingene på alvor : De ga kjøkkenpersonalet frie tøyler for å gjøre menyene så appetittvekkende som mulig.
BT170304 » Kjeklingen er underholdende, og ingen trenger å avfeie den med fugelliske ord om at vestlandsflokken bør stå samlet.
VG170302 VOLDSBRUK : - Det ville være grunnleggende naivt å avfeie muligheten for at den norske grenen kan ty til voldsbruk her til lands, skriver kronikkforfatteren.
VG170302 Det ville være grunnleggende naivt å avfeie muligheten for det samme her til lands.
DA170225 Men rapportene vil han få, om bare for å avfeie dem som FAKE NEWS bevitnet av millioner av seere og formidlet av en gjeng overvurderte skuespillere som vil heve pensjon i den samme kassa som han selv.
VG170223 - Jeg er enig med staten å ha en sunn skeptisk og være kritisk, men det er noe annet enn å avfeie alle dokumenter det er etter min mening nedverdigende og et diskriminerende utgangspunkt i alle fall for mennesker i offentlige stillinger som uttaler seg på vegne av sin egen stat, sier Humlen til VG.
AP170221 Å avfeie den russiske ambassadens virkelighetsbeskrivelse som propaganda er lettvint og vil ikke dempe situasjonen - tvert imot.
AA170218 Statsminister Yildirim selv var raskt ute med å avfeie kritikken.
AA170214 Det landet har vist av aggressiv retorikk og uforutsigbare militære angrep mot naboene i sør, gjør det uansvarlig å avfeie de nye truslene fra Nord-Korea.
DB170211 - Vi skal ikke avfeie disse reaksjonene, men det er vanskelig å svare for ham, sier han om de negative reaksjonene.
DB170211 - Skal ikke avfeie reaksjonene ¶
DB170201 - Én ting er demonstrantene i gatene, som han kan avfeie som « sosialister », men nå kommer motstanden fra den kommersielle kanten - brukerne og kjøperne spiller en rolle i politikken.
DB170128 KOMMENTAR : Det går sport i å avfeie relevansen til Spellemannprisen, som på senere år har fått sterk konkurranse fra atskillig mer moderne og oppdaterte P3 Gull.
AP170115 Men det kan også være et problem vi rett og slett ikke kan unngå og som vi derfor ikke bør avfeie , sier han.
AP170115 Men det kan også være et problem vi rett og slett ikke kan unngå og som vi derfor ikke bør avfeie , sier han.
DB170113 Det valgte Trump å avfeie .
DB170112 I et intervju med USA Today, valgte også Trumps påtroppende stabsjef, Reince Priebus, å avfeie innholdet i rapporten.
DB170103 Det er relativt lett å avfeie som uvitenskapelig.
SA160801 Google Oversetter Det er fort gjort å avfeie Google Oversetter som et verktøy man bare bruker på PC-en hjemme.
DB160721 Vidar Helgesen skal ha honnør for ta kraftig i, og ikke minst for å avfeie at kvotekjøp vil være en løsning i denne sammenheng.
AP160330 Edwards selv har sagt at rundt 10 prosent av filmen stemmer overens med hans liv, og det er derfor fristende å avfeie filmen som en forspilt sjanse.
AP160115 Visste man ikke fra før at den Unesco-listede perlen var landets hovedstad, ville det vært lett å avfeie den som nok en koselig, men anonym småby.
AA160115 Visste man ikke fra før at den Unesco-listede perlen var landets hovedstad, ville det vært lett å avfeie den som nok en koselig, men anonym småby.
AA160115 Visste man ikke fra før at den Unesco-listede perlen var landets hovedstad, ville det vært lett å avfeie den som nok en koselig, men anonym småby.
AA160115> Visste man ikke fra før at den Unesco-listede perlen var landets hovedstad, ville det vært lett å avfeie den som nok en koselig, men anonym småby.
AA160115> target="avis" href= Visste man ikke fra før at den Unesco-listede perlen var landets hovedstad, ville det vært lett å avfeie den som nok en koselig, men anonym småby.