AA171209 nordlyset, det magiske Aurora Borealis, skriver Huffington Post.
AA171207 Aurora , Big Thief ( US ), Cezinando, - Delillos ( som fremfører albumet Neste Sommer ), Fieh, Kjartan Lauritzen, Mount Kimbie ( UK ) og Sepultura ( BR ) er de andre bekreftede artistene på Marinen neste sommer.
AA171206 Sammen med sanger Daniel Norum og Dagne Aurora Karevoll mottok hun kunststipend fra fylkestinget i Nord-Trøndelag onsdag kveld.
AA171206 Glade for stipend : Sanger Daniel Norum og kunstnerne Julie Ebbing ( til venstre ) og Dagne Aurora Karevoll mottok kunststipend fra fylkestinget i Nord-Trøndelag onsdag kveld.
AA171206 Dagne Aurora Karevoll ( 30 ) fra Levanger er billedkunster og har spesialisert seg på tegning.
BT171205 « Juleønske » er et varmt og velmenende møte med Aurora og Stella som ikke får det de ønsker seg mest til jul.
DB171202 ¶ SAMLET HISTORIER : Helle Cecilie Palmer ( 36 ), her med sin kronisk syke datter Aurora , har samlet historier fra familier som jobber dag og natt for å pleie sine syke barn.
AA171202 Kjemper : Aurora Nielsen Percy er 2,5 år.
DN171201 Salget gjelder Quality Hotel 11 i Göteborg, Clarion Collection Hotel Tollboden i Drammen, Clarion Hotel Ernst i Kristiansand, samt Clarion Collection Hotel With og Clarion Collection Hotel Aurora i Tromsø.
AA171201 | Nå kommer Aurora tilbake ¶ Aurora , Sepultura og Big Thief spiller på Pstereo.
AA171201 | Nå kommer Aurora tilbake ¶
AA171201 Det er ikke mer enn noen få uker siden Aurora Aksnes trollbandt publikum i Nidarosdomen, en konsert som fikk terningkast seks i Adresseavisen og for øvrig ble utsolgt på kun to minutter.
AA171201 Aurora trollbandt publikum i Nidarosdomen i november.
AA171201 21-åringen har allerede vunnet to Spellemannpriser, og det ryktes at det kommer et nytt album fra Aurora i løpet av 2018.
SA171130 Konsert med artisten Aurora fra Nidarosdomen i Trondheim er på programmet 29. desember, men også før jul varter statskanalen opp med en rekke musikalske innslag.
DB171130 Innlegget ble skrevet i forbindelse med militærøvelsen « Aurora 17»holdt på Gotland i september.
AP171130 Konsert med artisten Aurora fra Nidarosdomen i Trondheim er på programmet 29. desember, men også før jul varter statskanalen opp med en rekke musikalske innslag.
DB171127 Tatarintsevs innlegg ble skrevet i forbindelse med militærøvelsen « Aurora 17 » holdt på Gotland i september.
DB171127 - Sverige har en lagt en ny strategi, la han til i forbindelse Aurora 17.
DB171127 Nylig fikk « En gang Aurora » om Aurora Aksnes 1,8 millioner kroner i tilskudd.
DB171127 Nylig fikk « En gang Aurora » om Aurora Aksnes 1,8 millioner kroner i tilskudd.
AP171125 Palmer er mor til Aurora som fikk hjernehinnebetennelse som baby og som vil trenge hjelp i mange år.
AP171125 Les historien om Aurora her ¶
AP171125 - Tidsbegrensningen rammer de familiene som har barn som er alvorlig syke over lang tid, eller som er alvorlig syke i flere perioder gjennom barndommen, sier moren til Aurora , Helle Cecilie Palmer.
AP171122 Helgaker, Magnus Mork, Mathias Askeland, Torgeir Arntzen, Cesar Ducasse, Emil Stang Lund, Tetyana Kryvytska Stang Lund, Arild Andresen, Espen Sandberg, Lisa Marie Gamlem, Marianne Müller, Patrik Syversen, Thomas Kaiser, Yvonne Thomassen, Christian Holm-Glad, Mikkel Brænne Sandemose, Aurora Gossé, Mali Finborud Nøren, Tommy Næss, Aleksander U.
AA171122 Kronikkforfatter : Aurora Jacobsen Evenshaug er formidler ved Jødisk museum Trondheim ¶
SA171116 Hvem : Lisa Aisato, Einar Børresen, Aurora ( 6 ) og Alfred ( 4 ) ¶
SA171116 Dette skapet som før sto på barnerommet til Aurora , dekorerte Lisa to dager før datteren ble født.
SA171116 Aurora ( 6 ) er superfornøyd med sitt store, gule, kule, nye rom.
SA171116 Hvem : Lisa Aisato, Einar Børresen, Aurora ( 6 ) og Alfred ( 4 ) ¶
SA171116 Dette skapet som før sto på barnerommet til Aurora , dekorerte Lisa to dager før datteren ble født.
SA171116 Aurora ( 6 ) er superfornøyd med sitt store, gule, kule, nye rom.
AP171116 Hvem : Lisa Aisato, Einar Børresen, Aurora ( 6 ) og Alfred ( 4 ) ¶
AP171116 Dette skapet som før sto på barnerommet til Aurora , dekorerte Lisa to dager før datteren ble født.
AP171116 Aurora ( 6 ) er superfornøyd med sitt store, gule, kule, nye rom.
AP171116 Hvem : Lisa Aisato, Einar Børresen, Aurora ( 6 ) og Alfred ( 4 ) ¶
AP171116 Dette skapet som før sto på barnerommet til Aurora , dekorerte Lisa to dager før datteren ble født.
AP171116 Aurora ( 6 ) er superfornøyd med sitt store, gule, kule, nye rom.
AA171116 Hvem : Lisa Aisato, Einar Børresen, Aurora ( 6 ) og Alfred ( 4 ) ¶
AA171116 Foto : Karen Gjermundrød ¶ Aurora ( 6 ) er superfornøyd med sitt store, gule, kule, nye rom.
AA171116 Dette skapet som før sto på barnerommet til Aurora , dekorerte Lisa to dager før datteren ble født.
DB171115 Foto : Aurora Nordnes ¶
AA171114 * Rie Aurora Aagaard ¶
VG171109 Norske soldater deltok nylig på den svenske stor-øvelsen Aurora med utgangspunkt på Gotland i Østersjøen.
AA171108 Rie Aurora Aagaard fra Malvik skrev et leserinnlegg om seg selv, og hvordan det er å leve med et annerledes utseende i et samfunn der alt skal være innen « normalen ».
DB171106 Aurora i Colorado, 20. juli 2012 : En maskert mann skyter 12 personer i en kino i under premieren på Batman-filmen « The Dark Knight Rises ».
DA171105 * Aurora i Colorado, 20. juli 2012 : En maskert mann skyter 12 personer i en kino i under premieren på Batman-filmen « The Dark Knight Rises ».
AP171105 * Aurora i Colorado, 20. juli 2012 : En maskert mann skyter 12 personer i en kino i under premièren på Batman-filmen « The Dark Knight Rises ».
AA171103 LES SEKSER-ANMELDELSEN : Tenk at noen mente at Aurora i Nidarosdomen var en dårlig idé !
AA171031 Her kan du sende inn ditt halloween-bilde og bli med i trekningen av billetter til Aurora i Nodarosdomen !
AA171031 Tre personer får to billetter hver til Aurora i Nidarosdomen torsdag kveld.
AA171031 Hvis du er heldig, vinner du to billetter til popkometen Aurora i Nidarosdomen torsdag kveld kl 20.30.
DB171028 My Haugland Sørdahl er på U19-landslaget, Karina Sævik, Aurora Mikalsen, Ingrid Elvebakken og Nora Eide Lie ( forfall ) er på U23-landslaget og Kaptein Ina Gausdal er for første gang på A-landslaget.
VG171027 Regi : Aurora Gossé, Arne Lindtner Næss ¶
VG171027 Det oppdaterte blikket for barnefantasi er sannsynligvis godt hjulpet av co-regissør Aurora Gossé, som utmerket seg med den barnlige musikkvideoen til Anja Skybakmoens « Echo » for to år siden.
AP171024 Men jeg kan ikke det før Aurora er mye, mye bedre.
AP171024 Lille Aurora har fått alvorlig hjerneskade som følge av sykdommen hun fikk som baby.
AP171024 Lille Aurora er sterkt preget av den alvorlige sykdommen hun har vært gjennom.
AP171024 - Jeg gleder meg til den dagen Aurora har det så bra at jeg kan begynne å jobbe igjen.
AP171024 | Aurora fikk hjernehinnebetennelse da hun var baby.
AP171024 Aurora ble født helt frisk, men ble alvorlig syk da hun var bare 5 måneder gammel.
VG171019 - Sverige avsluttet nylig sin øvelse Aurora i Østersjøen, og til vår store overraskelse deltok det også amerikanske soldater i øvelsen, helt opp mot våre grenser.
BT171018 Tale Aurora Bade skulle ønske at skolen var litt mer som barnehagen.
BT171018 SKOLEJENTE : Tale Aurora Bade går i klasse med 41 førsteklassinger.
VG171012 STOR ØVELSE : Styrker fra åtte land, inkludert Norge, deltok i øvelsen Aurora 17 som ble avsluttet i september.
VG171012 På sine hjemmesider beskriver den svenske Försvarsmakten øvelsen Aurora 17 som den største og første øvelsen i sitt slag på over 20 år.
VG171012 Det svenske forsvaret etterforsker flere forsøk på spionasje rettet mot militærøvelsen Aurora 17, som nylig ble avviklet i Sverige.
VG171012 - Vi har fått inn mange tips om sikkerhetshendelser under Aurora 17.
VG171012 - De norske avdelingene som deltok under øvelse Aurora har ikke rapportert om uønskede hendelser som det refereres til i svenske medier, sier Brynjar Stordal, major og pressetalsmann i Forsvarets Operative Hovedkvarter ( FOH ), til VG.
DN171003 * Aurora i Colorado, 20. juli 2012 : En maskert mann skyter 12 personer i en kino i under premieren på Batman-filmen « The Dark Knight Rises ».
VG171002 * Aurora i Colorado, 20. juli 2012 : En maskert mann skyter 12 personer i en kino i under premieren på Batman-filmen « The Dark Knight Rises ».
DA171002 * Aurora i Colorado, 20. juli 2012 : En maskert mann skyter 12 personer i en kino i under premieren på Batman-filmen « The Dark Knight Rises ».
AP171002 Reuters ¶ Aurora , Colorado, 20. juli 2012 : ¶ 12. drepte. 70 skadet.
AP171002 James Holmes ble dømt til fengsel på livstid etter at han drepte 12 i en kino i Aurora .
DB170926 MILITÆRØVELSE : Stridsvognen skal ha vært en del av militærøvelsen « Aurora 17 », skriver svenske medier.
DB170926 Ifølge SVT skal stridsvognen ha vært i området i forbindelse med militærøvelsen « Aurora 17 ».
AA170926 Den store militærøvelsen Aurora 17 pågår i området hvor ulykken skjedde, og det svenske forsvaret bekrefter ifølge Sveriges Television at det pansrede kjøretøyet som kolliderte med toget, deltok i øvelsen.
VG170919 Rolling Stone : Hyller norske Aurora
VG170916 FOTO : REUTERS ¶ « Aurora - 17 » er den største militærøvelsen Sverige har gjennomført på 24 år, med 19.000 svenske militære som er i sving gjennom tre uker.
VG170915 Soules ble i april arrestert og siktet for å ha stukket fra ulykkesstedet i Aurora i Iowa, etter å ha kjørt inn i en traktor med en pickup.
NL170913 Samtidig med det norske valget startet svenskene militærøvelsen Aurora 17 i Østersjøen.
NL170907 ¶ Når Skjalg Fjellheim tross alt jobber med det skrevne ord til daglig, bør det ikke være for mye forlangt at han faktisk skal lese seg opp på politikken vår før han uttaler seg, skriver MDGs Aurora Meland Winger.
VG170906 TOPP TI : Kygo, Aurora og Dimmu Borgir ( her representert ved vokalist Stian Thoresen ) er alle inne på topp ti.
VG170906 Aurora Aksnes : Refser fansen på Facebook ¶
AA170904 Sist Aurora spilte i Trondheim, under Olavsfestdagene i fjor, sto hun på scenen i Borggården sammen Karpe Diem.
AA170904 På kort tid har Aurora etablert som en av våre viktigste artister.
AA170904 På konserten i Domen får Aurora hjelp av kor, eget band og gjestemusikere.
AA170904 Noe jeg må håndtere med respekt, som jeg syns er en utrolig vakker følelse, sier Aurora i en pressemelding.
AA170904 LES ANMELDELSEN : Aurora imponerer ¶
AA170904 Jeg gleder meg, og tror det kommer til å føles helt nydelig, sier Aurora .
AA170904 - Jeg kan ikke tenke meg et vakrere sted å synge, sier Aurora om konserten i katedralen.
AA170904 november kommer Aurora Aksnes til Nidarosdomen med et helt spesielt repertoar, skreddersydd for anledningen.
AA170904 Aurora ser frem til å spille i Nidarosdomen 2. november.
AA170904 - Aurora er ettertraktet uansett hvor hun spiller.
VG170902 Aurora Mikalsen i Kolbotn-buret var på den og fikk den i stanga, men marginene var på bortelagets side.
DA170821 « Aurora » er på 76.000 brt og 270 meter lang.
DA170821 « Aurora » drar videre til Olden klokken 17.00.
DA170821 « Aurora » ble bygget i Tyskland i 2000 for P&O Cruises og døpt av den britiske prinsesse Anne.
AP170819 Her fra festivalen Over Oslo på Grefsenkollen tidligere i sommer, hvor artister som Aurora , Sondre Lerke og Highasakite sto på plakaten.
NL170815 Konserndirektør Stig Nilsen i Lerøy Aurora er full av lovord om systemet.
NL170815 Gjennom snart fem år har Lerøy Aurora gitt Multiconsult og NORUT tilgang på sine anlegg rundt Tromsø for å utvikle og teste et banebrytende nytt system for havbruksanlegg.
NL170815 Fra venstre : Arnt Fredriksen ( Multiconsult ), Edmond Hansen ( Multiconult ), Njaal Borch ( Norut ), Ole Hermann Strømmesen ( Lerøy Aurora ), Andreas Tøllefsen ( Norut ) og Stig Nilsen ( Lerøy Aurora ).
NL170815 Fra venstre : Arnt Fredriksen ( Multiconsult ), Edmond Hansen ( Multiconult ), Njaal Borch ( Norut ), Ole Hermann Strømmesen ( Lerøy Aurora ), Andreas Tøllefsen ( Norut ) og Stig Nilsen ( Lerøy Aurora ).
VG170814 Så du ? Aurora i kirkekrangel ¶
VG170814 Sjekk : Slaktes for presentasjonen av Aurora
VG170814 SYNGER UT : Aurora Aksnes, her på Øya 2016.
VG170814 OPPGITT : Aurora Aksnes.
VG170814 Konsertanmeldelse : Aurora på Øya ¶
VG170814 I helgen så artisten seg imidertid nødt til å irettesette en av dem, den spanskspråklige Memes de Aurora .
VG170814 En av dem er fra Memes de Aurora selv, som forklarer at det var ment for underholdningens skyld, og at de beklager dypt og inderlig.
VG170814 - Memes de Aurora , jeg er veldig skuffet over at dere prøver å spre rykter.
VG170814 | Aurora Aksnes refser fans ¶
DB170814 Ville ikke gi The Beatles platekontrakt, men signerte norske Aurora ¶ | « Top Gear»-stjerna nektet å akseptere at han var syk.
DB170814 MUSIKKVIDEO : Aurora Aksnes musikkvideo til sangen Runaway. instabank ¶
DB170814 Det ble også påstått at Aurora , etter å ha hørt låten « Side To Side », måtte « vaske ørene sine i to måneder for å glemme de irriterende lydene ».
DB170814 - SKUFFET : Aurora Aksnes har gått ut på Facebook for å slå tilbake mot usanne rykter som ble delt på en av hennes fansider.
DB170814 - Memes de Aurora , jeg er svært skuffet over at dere forsøker å spre rykter.
DB170814 - Kjære Aurora , vi beklager på det dypeste for eventuelle ulemper denne falske nyheten har forårsaket.
DB170814 ( Dagbladet ) : I et innlegg på sin offentlige Facebook-profil tar Aurora Aksnes ( 21 ) et oppgjør med fansiden « Memes de Aurora », etter at det ble fremmet påstander om bergenseren på Facebook-siden, som hun mener er direkte feil.
DB170814 ( Dagbladet ) : I et innlegg på sin offentlige Facebook-profil tar Aurora Aksnes ( 21 ) et oppgjør med fansiden « Memes de Aurora », etter at det ble fremmet påstander om bergenseren på Facebook-siden, som hun mener er direkte feil.
AA170809 De fleste store norske samtidskunstnerne er representert i samlingen, for eksempel : Bjarne Melgaard, Torbjørn Rødland, Håkon Gullvåg, Håkon Bleken, Sverre Malling, Vanessa Baird, Aurora Passero og Jenny Rydhagen.
AP170808 Før artisten fikk fart på solokarrièren var Sol med i bandet til AURORA , og i hennes eget backingband finner man folk fra Casiokids og The Megaphonic Thrift.
AP170808 Før artisten fikk fart på solokarrièren var Sol med i bandet til AURORA , og i hennes eget backingband finner man folk fra Casiokids og The Megaphonic Thrift.
VG170806 Aurora Aksnes : I kirke-krangel om konsert i Nidarosdomen ¶
AP170804 Fylkesleder Aurora Dimmen Bratli advarte Ap sterkt mot å gå inn et samarbeid med Kristelig Folkeparti etter valget.
AA170804 Der utfordret blant andre Aurora Dimmen Bratli fra Møre og Romsdal partilederen om Kristelig Folkeparti ( KrF ) og samarbeid.
AA170802 Hilde har med seg døtrene Aurora ( 15 ) og Emilie ( 17 ), mens Terje har med seg sønnen Simon ( 13 ).
AA170802 Aurora Lynnebakken ( 15 ), Hilde Lynnebakken ( 49 ), Emilie Lynnebakken ( 17 ), Terje Lynnebakken ( 45 ) og Simon Lynnebakken Thuv ( 13 ) koser seg sammen før kampen mellom RBK og Celtic.
VG170728 Svenske Aurora er ikke bare en militærøvelse, men det er en total forsvarsøvelse hvor ulike deler av samfunnet er involvert, sier han til avisen.
VG170728 Militærøvelsen med navnet Aurora 17 ( ekstern lenke ) kommer til å bli den største militærøvelsen på 20 år på svensk jord.
DN170727 Nå har selskapet til Aurora Klæboe Berg og Nicolaj Broby Petersen hentet tolv millioner fra investorer.
DN170727 Målet er å ta en stor posisjon i spill- og appindustrien, sier gründer og driftsdirektør Aurora Klæboe Berg i Megacool.
DN170727 Aurora Klæboe Berg og kollegene i Megacool så potensial for å kunne hjelpe spillutviklere - etter selv å ha jobbet med spillet « Fun Run ».
AP170727 Ida Aurora Høiklev Ribu fletter sammen natur og menneske.
AA170724 Aurora ¶ 4.
DA170721 Aurora er det mest brukte kvinnenavnet på båt, og er populært i alle fylkene.
DB170720 Midnattskonsertene til Broen og Rohey - to lovende norske band som lager pop med en avantgardistisk tvist - drar kun en brøkdel av publikummet til Sondre og Aurora , men her er også gjennomsnittsalderen øyensynlig lav.
DB170720 I samarbeid med byens ungdomsråd, kunne den yngre garde få med seg Justads sympatiske, men unektelig simple gitarpop i tillegg til en konsert med Aurora - en artist som gir seg ut for å være utfordrende, men er det virkelig ikke - uten å egentlig måtte bry seg med det øvrige festivalprogrammet.
DB170720 Midnattskonsertene til Broen og Rohey - to lovende norske band som lager pop med en avantgardistisk tvist - drar kun en brøkdel av publikummet til Sondre og Aurora , men her er også gjennomsnittsalderen øyensynlig lav.
DB170720 I samarbeid med byens ungdomsråd, kunne den yngre garde få med seg Justads sympatiske, men unektelig simple gitarpop i tillegg til en konsert med Aurora - en artist som gir seg ut for å være utfordrende, men er det virkelig ikke - uten å egentlig måtte bry seg med det øvrige festivalprogrammet.
VG170719 Aurora Aksnes : Femdoblet honoraret på sitt internasjonale gjennombruddsår ¶
DA170718 ALLE FOTO : PRIVAT Aurora : Backstage på studenthuset i Volda, Rokken, med verdensstjerna Aurora .
DA170718 ALLE FOTO : PRIVAT Aurora : Backstage på studenthuset i Volda, Rokken, med verdensstjerna Aurora.
DA170717 Da har Aurora og Sondre Justad trådt til dagen før på samme sted - på et arrangement som festivalsjefen regner med vil trekke mange unge publikummere.
VG170716 Ferieklassikeren « søskenflokk stuet sammen i baksetet » holdes i hevd i stilisert utgave av Aurora Aksnes og storesøstrene Viktoria ( t.h. ) og Miranda.
DB170715 - De siste åra har Astrid S, Sigrid, Aurora og Susanne Sundfør vært langt fremme i folks bevissthet.
VG170712 Fra å stå i en slags melankolsk transe under Aurora sin konsert på Træna Fyr, eller å danse og synge med til Julie Bergans energi, til å se Oslo Fagottkor levere som aldri før, og til å danse halvnaken i Trænabanken sitt telt mens Oslo-baserte Seksuell får ALLE til å skrike av glede ved hver eneste låt de spiller.
VG170711 Så du ? Aurora mangedoblet honoraret ¶
VG170710 Så du ? Aurora mangedoblet honoraret ¶
VG170709 TV-STJERNE : Aurora Aksnes vakte oppsikt med sin opptreden hos Jimmy Fallon.
VG170709 Så du denne ? Aurora om kjærligheten ¶
VG170709 Sjekk : Slaktes for presentasjonen av Aurora
VG170709 PRISVINNER : Aurora Aksnes ble « årets nykommer » på Spellemannprisen for 2015.
VG170709 POPULÆR LIVE : Aurora Aksnes på Øyafestivalen 2016.
VG170709 Konsertanmeldelse : Aurora Aksnes på Øya ¶
VG170709 GRUNN TIL Å GLISE : Aurora Aksnes, her under opptreden ved Bergenfest i sommer.
VG170709 GLOBAL SPREDNING : Aurora Aksnes på Nobelkonserten 2015.
VG170709 Fikk du med deg ? Aurora i traileren til ny « Alien»-film ¶
VG170709 CELEBER FAN : Katy Perry har møtt Aurora Aksnes flere ganger, som her, etter Os-jentas konsert i Los Angeles april 2016.
VG170709 BAKMENN : Aurora Aksnes' manager Geir Luedy ( t.v. ) og direktør for Made Management, Per Mygland.
VG170709 Avlyste : Aurora akutt syk ¶
VG170709 | Aurora Aksnes femdoblet honoraret på ett år ¶ 21-åringen fra Os steg raskt i gradene i det internasjonale gjennombruddsåret sitt.
VG170706 Vi synes Aurora skaper stemninger med musikken sin som passer i et kirkerom.
VG170706 Så du ? Aurora Aksnes hos Jimmy Fallon ¶
VG170706 PLANLEGGER KIRKEKONSERT : Aurora Aksnes.
VG170706 Olavsfestdagene søkte i mai om å få arrangere konsert med Aurora Aksnes i Nidarosdomen, har NRK meldt.
VG170706 NEI FRA NIDAROSDOMEN : Olavsfestdagene måtte klage for å få arrangere konsert med Aurora Aksnes i november.
VG170706 MORTEN STÅLE NILSEN ¶ | Aurora Aksnes i kirke-krangel om konsert i Nidarosdomen ¶
VG170706 Les også : Får kritikk for presentasjonen av Aurora
VG170706 HØYTIDELIG : Aurora Aksnes har opptrådt ved høytidelige anledninger tidligere.
VG170706 Fikk ros : Aurora om kjærligheten ¶
VG170706 Fikk du med deg ? Aurora i traileren til ny « Alien»-film ¶
VG170706 Avlyste : Aurora akutt syk ¶
AA170706 Å inkludere Aurora i Nidarosdomen handler om å utvide forståelsen av hva kirke og kirkemusikk er.
AA170706 Vår begrunnelse for å arrangere en konsert med Aurora i Nidarosdomen er ikke kommersiell, som domkantorene antyder.
AA170706 Men denne funksjonen må utøves med klokskap der man gir tillit til kunstnere som selv ønsker å bruke kirken til sin kunst, og det var akkurat det menighetsrådet i Nidarosdomen og Vår Frue gjorde, da de sa enstemmig ja til Aurora .
AA170706 En artist som Aurora kan gi folk en anledning til å gjenkjenne seg selv og sitt, i en ramme som svært mange i Norge har definert bort fra sine liv.
AA170706 Aurora har, som døpt inn i Den norske kirke i henhold til tanken om det alminnelige prestedømme, også en rett til å definere bruken av kirken selv.
AA170706 Aurora hadde konsert i Borggården i fjor, og kunne ha gjort det igjen med et enda bedre økonomisk resultat for festivalen.
AP170705 Aurora Polaris forteller om hvordan Kristian Birkeland, Carl Størmer og andre forskere på begynnelsen av 1900-tallet gjorde nordlyset begripelig ved hjelp av kameraer, kunstige verdensrom og matematiske modeller.
DB170704 Politiet tror de samme ranerne har brutt seg inn hos Lerøy Aurora .
DB170704 Politiet fikk melding om et innbrudd hos Lerøy Aurora i Ersfjord i sekstiden, skriver NRK.
AP170704 Programmet til Olavsfestdagene skulle egentlig bli utvidet helt til november, med en konsert med Aurora i selveste Nidarosdomen.
AP170704 Aurora skal spille i Nidarosdomen i november.
AA170704 En prosjektbeskrivelse fra Auroras management var det eneste håndfaste om programmet som forelå, og i denne uttrykkes det at « Aurora sine tekster ikke er religiøse og at vi således heller ikke har rent religiøse motiv for å ville gjøre en konsert i en kirke.
AA170704 juni omtaler Adresseavisen et oppslag fra dagen før, vedrørende saksbehandlingen rundt en konsert med artisten Aurora som Olavsfestdagene ønsker å sette opp i Nidarosdomen i november d.å.
AP170702 Kvelden før Oslo Sommertid brukte Aurora Sundby ( 10 ) på å lage plakat med roser for å hylle idolene sine Marcus og Martinus.
AP170702 Hvorfor ? | Aurora og Sofie ( 10 ) : - Vi føler at vi kjenner dem ¶
AP170702 Det var ikke tvil om hvem Aurora Sundby og Sofie Grendal gledet seg til å se på scenen søndag.
AP170702 | Aurora og Sofie ( 10 ) : - Vi føler at vi kjenner dem ¶
AA170629 Utgangspunktet er at Olavsfestdagene i høst ville arrangere konsert med popartisten Aurora Aksnes, mest kjent som Aurora .
AA170629 Utgangspunktet er at Olavsfestdagene i høst ville arrangere konsert med popartisten Aurora Aksnes, mest kjent som Aurora.
AA170629 Ut fra dette er det vanskelig å forstå at Aurora ikke er velkommen.
AA170629 Myhr kan ha uttalt seg uheldig sa han sa at det ville bli medieoppslag om Aurora ikke fikk slippe til - men konflikten mellom Olavsfestdagene og domkantorene ser ut til å gå dypere.
BT170628 Forutsetningen er at pengene brukes på profesjonelle utøvere à la Kygo, Aurora , Röyksopp og de etablerte kulturinstitusjonene.
BT170628 AURORA : Aurora er en av artistene som fylket ønsker å se under sykkel-VM.
BT170628 AURORA : Aurora er en av artistene som fylket ønsker å se under sykkel-VM.
DA170627 Ukas anbefaling ¶ 5 ¶ 7425902 Bivrost Cask Aquavit ( Aurora Spirit AS, Troms, Norge ) kr 379,90 for 0,5 liter ¶
AP170627 Og nå skal han endelig fram i lyset ; middelaldermiljøet på Oslo Ladegård arrangerer i sommer en egen « Sverre-festival » med utstilling av hans instrumenter, og med konserter med Aurora Borealis og Al Andaluz.
AP170627 Musikkinstrumentmaker Sverre Jensen og hans ensemble Aurora Boralis på Ladegården i Gamlebyen.
AP170627 For Sverre er raus og låner ut med glede, og dannet han gruppene Kalenda Maia, Aurora Borealis og Al Andaluz på grunnlag av sine egenproduserte instrumenter og frodige, stilrene arrangementer ¶
AP170627 Bilder : ¶ 1 - Sverre Jensen og Aurora Borealis ¶ Aurora Borealis spiller selvsagt på et romslig knippe av Sverre-instrumenter.
AP170627 Bilder : ¶ 1 - Sverre Jensen og Aurora Borealis ¶
AP170627 Og nå skal han endelig fram i lyset ; middelaldermiljøet på Oslo Ladegård arrangerer i sommer en egen « Sverre-festival » med utstilling av hans instrumenter, og med konserter med Aurora Borealis og Al Andaluz.
AP170627 Musikkinstrumentmaker Sverre Jensen og hans ensemble Aurora Boralis på Ladegården i Gamlebyen.
AP170627 For Sverre er raus og låner ut med glede, og dannet han gruppene Kalenda Maia, Aurora Borealis og Al Andaluz på grunnlag av sine egenproduserte instrumenter og frodige, stilrene arrangementer ¶
AP170627 Bilder : ¶ 1 - Sverre Jensen og Aurora Borealis ¶ Aurora Borealis spiller selvsagt på et romslig knippe av Sverre-instrumenter.
AP170627 Bilder : ¶ 1 - Sverre Jensen og Aurora Borealis ¶
DN170623 Han forvalter Arctics globale helsefond, Aurora Life Science, som investerer en del i blant annet bioteknologi.
VG170621 Les også : Aurora ( 19 ) fikk 17 seksere - vet ikke hva hun vil bli ¶
AP170621 Onsdag kveld spilte blant andre Highasakite, Aurora , Sondre Lerche og Greni i Grefsenkollen, og vi var der.
AP170621 Highasakite, Aurora , Sondre Lerche og flere spilte i Grefsenkollen onsdag kveld.
AP170621 FOTO : Bjørge, Stein ¶ Aurora gjør det best på Grefsenkollen onsdag kveld.
AP170621 Aurora er utmerket på scenen.
AP170621 Onsdag kveld spilte blant andre Highasakite, Aurora , Sondre Lerche og Greni i Grefsenkollen, og vi var der.
AP170621 Highasakite, Aurora , Sondre Lerche og flere spilte i Grefsenkollen onsdag kveld.
AP170621 FOTO : Bjørge, Stein ¶ Aurora gjør det best på Grefsenkollen onsdag kveld.
AP170621 Aurora er utmerket på scenen.
SA170618 Vi tok igjen Aurora på Gjelleråsen, og kjørte det remmer og tøy holdt.
SA170618 På Minnesund ledet Mivai Express Team med 13 sekunder på Sandnes med Aurora Borealis på tredjeplass, 23 sekunder bak Mivai.
SA170618 På Eidsvoll hadde Sandnes gått forbi Mivai, og Kjekkas passert Aurora .
BT170617 | Nye takter fra Aurora
BT170617 REGNTUNGT : « At konsertopplevelsen ikke blir den samme denne kvelden som forrige gang på Bergenfest for to år siden, kan ikke nødvendigvis lastes Aurora .
BT170617 Litt mer symfonisk, dvelende og elektronisk, men likevel umiskjennelig Aurora .
BT170617 Gitarist Fredrik Vogtsborg har riktignok vært medlem av turnébandet til Aurora , og Silja Sol er tilbake bak tangentene og som korist slik hun var den første tiden.
BT170617 FOTO : Tor Høvik ¶ 1 2 3 4 5 6 ¶ Aurora , Bergenfest ¶
BT170617 Det er likevel den samme gode, gamle Aurora som entrer scenen foran et rimelig søkkvått publikum på en nesten fullsatt Plenen lørdag kveld.
BT170617 At konsertopplevelsen ikke blir den samme denne kvelden som forrige gang på Bergenfest for to år siden, kan ikke nødvendigvis lastes Aurora .
BT170617 - Dere ser sikkert at jeg har på meg en sau på scenen, kommer det fra Aurora som henviser til det spektakulære antrekket som er tegnet av søster Viktoria.
BT170615 Silja Sol spiller på Bergenfest både « som seg selv », og som medlem i bandet til Aurora .
BT170615 | Aurora klar for ny start i Bergen ¶ Aurora spiller på Bergenfest med nye musikere og noen nye låter.
BT170615 Jeg er spent på mottakelsen, sier Aurora Aksnes til BT.
BT170615 FOTO : Bård Bøe ¶ | Aurora klar for ny start i Bergen ¶
BT170615 BERGENFEST : Aurora Aksnes er tilbake på hovedscenen på Bergenfest lørdag.
DB170614 Seriesvindleren har over 40 kjente alias, med navn som ligner mistenkelig mye på kjente kvinner, blant annet Aurora Hepburn, Dakota Jonhson, Lindsay Coughlin og Emily Peet.
AP170612 Aurora hadde et travelt konsertår i fjor. 2017 blir ikke mye roligere.
VG170611 Husker du ? Aurora om Katy Perry : - Det er umenneskelig å være så kjent ¶ 32-åringen har en stemmebredde som rommer det meste, men hun klarer ikke helt bestemme seg for hva dette rommet skal brukes til.
DN170601 | Ny forskning : Verre å ha « feil » jobb enn å være arbeidsløs ¶ Aurora Eck Nilsen ( 29 ) takket nei til irrelevant jobb for å jobbe som frivillig da hun var arbeidsledig.
DN170601 Før Aurora Eck Nilsen ( 29 ) ble koordinator i Nasjonalforeningen for folkehelsen, var hun arbeidsledig i fem måneder etter et syv år langt utenlandsopphold.
DB170601 To år etter var det Aurora Gude og Nicolai Bennis som skapte spenning i finalen, da de begge slapp kula helt samtidig mens de sto med ryggen til hverandre.
DB170601 Aurora Gude ( 21 ) fra Nøtterøy stakk av med seieren etter en « foto-finish ».
DB170531 Paradise Hotel vinner Aurora Gude i musikkvideo sammen med tidligere Paradise-deltaker Maria Sundby og tidligere Farmen-deltaker Lloyd Lawrence.
DB170531 Mens Aurora fikk 100 000 kroner, valgte hun å gi 200 000 kroner til venninna Ann Marielle Lipinska.
DB170531 Intervju med Aurora Gude og Lloyd Lawrence om låta.
DB170531 Aurora Gude og Nicolai Bennis slapp nemlig kula helt på likt - med ryggen til hverandre.
AA170531 | Sturla og Aurora møtte leken delfin ved Stokkøya ¶
AA170531 Sturla og Aurora ( 11 ) var på båttur ved Stokkøya på Fosen 18. mai.
AA170531 Sturla Gabrielsen og datteren Aurora fikk et uvanlig møte da de var på båttur.
AA170531 Aurora døpte delfinen Hedvig, og 11-åringen og venninnene har forøvrig laget musikken vi hører i filmen.
AA170531 - Aurora satt foran i båten, og ropte at hun så en delfin.
AA170528 Men lille Aurora lærer seg et språk, som hun må snakke med seg selv.
AA170528 Ingen av vi voksne er tegnspråklige eller har mulighet til å lære bort et språk som vi ikke kan, til Aurora sine søsken.
AA170528 Det var nemlig gått ett og et halvt år siden lillesøster Aurora hadde kommet til verden, og ett år etterpå fikk vi vite at hun faktisk hadde blitt født helt uten hørsel.
AA170528 Aurora får lære tegnspråk gjennom sine egne rettigheter til tegnspråkopplæring.
DA170523 For tredje året på rad gjør stjerneskuddet Aurora en førjulskonsert i Stavanger.
DA170523 | Aurora gjør førjulskonsert ¶
DA170523 Aurora kommer til Stavanger 16. desember.
DA170523 Aurora har turnert USA og Europa og hatt en rekke opptredener på store og viktige TV-show.
DA170523 - Aurora er en artist jeg har fulgt i en årrekke, i god tid før hun brøt gjennom.
AA170523 Saltdalshytta sin Aurora er en klassiker for det norske hyttemarledet.
VG170519 « Hva med... " flinke " Aurora ?
VG170519 « Dere kunne sikkert fått en del kameler for Aurora , men jeg trodde dere solgte musikkopplevelser ? », lurer en tredje.
VG170519 | Konsertarrangør får kritikk for presentasjonen av Aurora Aksnes ¶
VG170519 VG har vært i kontakt med Aurora Aksnes' plateselskap, men har i skrivende stund ikke fått en kommentar til saken derfra.
VG170519 TV-STJERNE : Aurora Aksnes gjorde en bejublet opptreden hos Jimmy Fallon og hans « Tonight Show ».
VG170519 TURNERER INTERNASJONALT : Aurora Aksnes i San Francisco, på turné våren 2016.
VG170519 Så du denne ? Aurora snakker om kjærligheten ¶
VG170519 Så du ? Aurora Aksnes hos Jimmy Fallon ¶
VG170519 REPRESENTERTE : Aurora Aksnes på Nobelkonserten 2015.
VG170519 PRISVINNER : Aurora Aksnes ble kåret til årets nykommer på Spellemannprisen for 2015.
VG170519 POPULÆR : Aurora Aksnes, her på Øyafestivalen 2016.
VG170519 Foto : NTB SCANPIX ¶ 20 år gamle Aurora Aksnes fra Os har plassert seg ettertrykkelig på popkartet de siste par årene.
VG170519 Fikk du med deg ? Aurora akutt syk - avlyser ¶
VG170519 Anmeldelse : Aurora på Øya ¶
VG170519 - Hardtarbeidende og talentfulle Aurora fortjener en mye mer respektfull beskrivelse fra en av landets ledende konsertscener, mener hun.
VG170519 Aurora er som dere alle beskriver meget talentfull, dyktig, hardtarbeidende og en fantastisk musiker !
FV170518 Autumn ¶ Aurora
DB170518 Aurora spilte hos Jimmy Fallon ¶
BT170518 Autumn ¶ Aurora
AP170518 Autumn ¶ Aurora
NL170515 Lørdagen under festivalen vil det være et større arrangement på Aurora kino Fokus, med aktiviteter for barn, og bursdagsfeiring med sang og musikk.
VG170512 TOPPKARAKTERER : Aurora Rist fra Alta.
VG170512 I fjor vår intervjuet VG Aurora Rist ( 20 ) fra Alta som da hadde fått 17 seksere på vitnemålet, men ventet på eksamenskarakterer i matte, kjemi og norsk muntlig.
AP170512 Viktoria Pasjinina ( 31 ) og datteren Aurora Maslova ( 6 ) tilhører de moskovittene som støtter Putins gigantiske boligplan : - Vi vil gjerne flytte.
NL170511 Lerøy Aurora har hovedkontor i Tromsø og 17 konsesjoner for produksjon av laks og ørret i Troms og slakteri på Skjervøy.
NL170511 De kjøpte i sin tid opp Skjervøyselskapet Aurora .
DN170511 Lerøy-selskapet Lerøy Aurora , her på annlegget i Kågen ved Skjervøy i Nord-Troms, ble gasellevinner i Troms i fjor.
BT170509 Iversen ser altså ikke bort fra at stjerneskudd som Aurora Aksnes eller en profilert politiker som Oddny Miljeteig kan få en stjerne.
AP170509 Iversen ser altså ikke bort fra at stjerneskudd som Aurora Aksnes eller en profilert politiker som Oddny Miljeteig kan få en stjerne.
BT170508 Er Aurora med ?
DA170507 Med en film der ungene i seksårsklubben ved Aurora steinerbarnehage, og deres lek, er stjernene.
DA170507 - Studenter sier i møte med filmen at « vi er jo ikke i stand til å gjøre det Kristoffer, Tore og Gro gjør i Aurora , for vi har ikke den kunnskapen om lek ».
DA170504 Den lille spurveungen Richard etterlates mutters alene under klekkingen mens foreldrene blir spist av et mårdyr, og ender opp med å bli adoptert av den snille storkemoren Aurora .
VG170503 Soules ble arrestert 01.16 natt til tirsdag og siktet for å ha stukket fra ulykkesstedet i Aurora i Iowa, der en pickup hadde kollidert med en traktor.
AP170502 Maren Aurora Gude : Gutter tagger venner og spøker med at de er voldtektsmenn.
AP170502 Maren Aurora Gude ¶
AP170502 Maren Aurora Gude ( 16 ) ¶
AP170502 Har ikke majoriteten av Norges yngre garde et fnugg av empati eller konsekvenstenkning i seg ? spør Maren Aurora Gude ( 16 ).
AP170502 Dette er en av kommentarene under VG-artikkelen som Maren Aurora Gude ( 16 ) reagerer på.
DB170426 I byen Aurora ble en traktor fra John Deere truffet av en 2008 Chevrolet Silverado bakfra, som fikk traktoren til å havne i grøfta.
VG170425 PS : Sverige har invitert USA, som sender 1000 soldater til den store militærøvelsen øvelsen Aurora på Gotland til høsten, ifølge avisen Dagens Nyheter.
DB170425 Norske artister som Jarle Bernhoft og Aurora har tidligere satt seg på flyet til California i USA for å opptre på « Conan », som programmet heter.
BT170423 - Vi vet ikke hva som vil skje med sangene vi har laget, men kanskje har det dukket opp en ny Aurora-låt, sier Aurora Aksnes.
VG170417 Hakket mer nordlig og rotnorsk er artist Aurora Aksnes, som simpelthen velger å posere som påskekylling.
SA170417 Rakel Engesvik fyrte av et lavt skudd i det lengste hjørnet bak en utspilt Aurora Mikalsen i Kolbotn-buret.
BT170411 Artisten Aurora Aksnes ¶
DB170409 I fjor fortalte Dinside om da 15 år gamle Aurora som skulle kjøpe en Parajumpers-jakke, og endte opp med en piratkopi fra Hongkong.
BT170408 « AURORA » : Det smekre skipet « Aurora » ble bygget i 1859 i Skottland, men hadde norske eiere i perioden 1903 - 1953.
BT170408 « AURORA » : Det smekre skipet « Aurora » ble bygget i 1859 i Skottland, men hadde norske eiere i perioden 1903 - 1953.
BT170408 | « Aurora » av Bergen ¶
BT170408 desember 1953 gikk " Aurora " på grunn ved Lista i tett tåke.
VG170407 KLAR FOR DRØMMEKAMP : Lørenskog Ishockeyklubbs Team Unified får 50.000 kroner av årets nykommer i Get-ligaen, 19 år gamle Sebastian Johansen, slik at de kan reise til Stavanger for å spille mot sine « spesielle » motstandere, fra venstre : Aurora , Cecilie Bentzen, assisterende trener, Kine, Ola, Håvar, Oscar, Sebastian, Henriette, André, Johannes, Stian.
DB170402 Ifølge nettsida til den liberale tankesmien Media Matters for America har han også hevdet at amerikanske myndigheter var involvert i Oklahoma City-bombingen i 1995 og skytingen i byen Aurora , i tillegg til massakren på Sandy Hook barneskole.
AP170402 12... når nestlederen går på talerstolen til « Running with the wolves » av Aurora .
VG170401 Andersen deler dessuten plateselskap og management med Aurora Aksnes og Sigrid Raabe, og har en kontrakt med Universal i Tyskland som sørger for europalansering.
BT170401 Ingen kan produsere musikk som deg - jeg nevner i fleng : Aurora , Ole Bull, Kurt Nilsen, Kygo, Leif Ove Andsnes, Jan Eggum, Sissel Kyrkjebø, Sondre Lerche, Röyksopp, John Olav Nilsen, Spetakkel, Datarock, Fjorden baby, Gabrielle og Edvard Grieg.
BT170330 Med seg på laget har hun Richard Myklebust, kjent fra spellemannprisvinnende The Megaphonic Thrift og det relativt nye bandet Misty Coast, Kim Åge Furuhaug, som spiller i Bloody Beach, og har jobbet med blant annet Aurora og Lars Vaular, og Morten Cederberg, som blant annet spiller i bandet California Games.
BT170330 At noen barn er like og visstnok leker best, blir en smertefull opplevelse når « leken » ikke kommer, eller blir så annerledes enn hos naboens Aurora .
VG170327 Sigird Raabe deler norsk management og plateselskap med jevngamle Aurora Aksnes.
DN170326 Bildet viser Lerøy Aurora , et prosessanlegg for laks på Skjervøy.
DB170325 I 2013 giftet hun seg i Disneyland med Pasquale Rotella, som hun samme år fikk dattera Rainbow Aurora med.
DB170325 De to bor sammen i Los Angeles sammen med barna Rainbow Aurora og Forest Leonardo Antonio.
AP170325 ld Antonsen, Ask Bjørlo, Sissel Blystad, Ingrid Bodøgaard, Margrethe Kolstad Brekke, Tobias Alexander Danielsson, Line Solberg Dolmen, Kari Dyrdal, Brit Fuglevaag, Birgit Hagen, Ann Cathrin November Høibo, Else Marie Jakobsen, Gro Jessen, Nora Joung, Eline McGeorge, Pernille Meidell, Aurora Passero, Hans Hamid Rasmussen, Hannah Ryggen, Ingunn Skogholt, Camilla Steinum, Unn Sønju, Løvaas &am
VG170324 Andersen deler nå management ( Made ) og norsk plateselskap ( Petroleum ) med jevngamle og profilerte artister som Aurora Aksnes og Sigrid Raabe.
DB170324 - Mot helga bygges det opp et høytrykk over Sør-Norge, som gir fint vær, særlig på Sør- og Østlandet, sier Aurora Stenmark, vakthavende meteorolog ved Meteorologisk institutt.
BT170324 Spanskfødte Aurora Martinez har spiren til en mulig legemiddelbedrift.
BT170324 LANGT LØP : 10 år er gått siden Aurora Martinez startet arbeidet med en terapi for Føllings sykdom.
BT170323 Forutsetningen er at pengene brukes på profesjonelle utøvere à la Kygo, Aurora , Röyksopp og de etablerte kulturinstitusjonene.
BT170323 AURORA : Aurora er en av artistene som fylket ønsker å se under sykkel-VM.
BT170323 AURORA : Aurora er en av artistene som fylket ønsker å se under sykkel-VM.
BT170321 En av deres første kunder var designerens søster, Aurora Aksnes.
AP170320 Da NBC News besøkte Norge for å finne ut hva som var årsaken til at vårt demokrati fungerte slik rapporten konkluderte med, intervjuet de blant andre 18 år gamle Aurora Aven som sa at det er noe ved den norske kulturen som sier at det er viktig å bruke stemmeretten.
AP170320 Da NBC News besøkte Norge for å finne ut hva som var årsaken til at vårt demokrati fungerte slik rapporten konkluderte med, intervjuet de blant andre 18 år gamle Aurora Aven som sa at det er noe ved den norske kulturen som sier at det er viktig å bruke stemmeretten.
DA170318 Reisefakta ¶ Aurora Spirit tilbyr guidede turer og whiskysmaking på 199 - 299 kroner.
DA170318 Det destilleres om til alkohol på et topp moderne « potstill»-anlegg, som er det største i Norge, forteller Siri Hamnvik, en av medeierne i Aurora Spirit, som står bak satsingen.
DB170315 Foto : Aurora Nordnes, psykologisk.no ¶
BT170315 Snakker dere mye sammen ? - Aurora er en god venninne.
BT170315 Astrid S, Alan Walker, Aurora , Kygo blir ofte nevnt.
BT170315 - Du går litt i fotsporene til Aurora , som har samme management som deg i Bergen.
BT170308 DRØMMEARTIST : Stockingers drøm er at Aurora en gang skal spille på Sofar Sounds i Bergen.
BT170308 I MINDRETALL : Den siste tiden har vi blitt blåst av banen av unge og dyktige vestlandsmusikere som bergensbaserte Sigrid Raabe ( bildet ), Aurora Aksnes og Myra, men fremdeles er « normalen » i musikkbransjen å være mann, skriver innsenderne.
BT170308 Den siste tiden har vi blitt blåst av banen av unge og dyktige vestlandsmusikere som bergensbaserte Sigrid Raabe, Aurora Aksnes og Myra, men fremdeles er « normalen » i musikkbransjen å være mann.
BT170308 I MINDRETALL : Den siste tiden har vi blitt blåst av banen av unge og dyktige vestlandsmusikere som bergensbaserte Sigrid Raabe ( bildet ), Aurora Aksnes og Myra, men fremdeles er « normalen » i musikkbransjen å være mann, skriver innsenderne.
BT170308 Den siste tiden har vi blitt blåst av banen av unge og dyktige vestlandsmusikere som bergensbaserte Sigrid Raabe, Aurora Aksnes og Myra, men fremdeles er « normalen » i musikkbransjen å være mann.
AA170306 Vært heldig : Aurora Langaas Gossé er bevisst på at filmbransjen i dag kan være vanskelig å bli en del av.
AA170306 Ut på tur : Aurora Langaas Gossé har vært regiassistent i « Karsten og Petra - Ut på tur », og er en av regissørene på den nye Karsten og Petra-filmen som ennå er under innspilling.
AA170306 | Aurora fra Trondheim jobber med nye Karsten og Petra ¶
AA170306 Aurora Langaas Gossé ( 29 ) har vært regiassistent for filmen, og er spent på publikums reaksjoner.
VG170303 Vi møter de kule kidza på Steiner-barnehagen Aurora på Nesodden, og følger dem fra høsten og til sommerferien tar til året etter.
SA170303 Aurora Buerskog lever med en kreftsvulst på 20 centimeter i binyrebarken, og spredning til andre organer.
SA170303 Aurora : 18 år, russ, snowboardkjører, gledesspreder, energibunt, storesøster, bestevenn, datter, alvorlig kreftsyk og ukuelig optimist.
DA170303 Medlemmene kommer blant annet fra gruppene til Aurora og Silja Sol, de har egentlig ikke tid til å være et eget band, men burde tenke litt på seg selv også framover.
DA170303 Jeg spør ham, liksom bransjerutinert, om hvem som blir den neste store, men han synes han foreløpig har nok å gjøre med Aurora , Sigrid og fjorårets gjennombrudd DePresno.
DA170303 I den lange køen utenfor blir jeg stående foran Aurora , som gleder seg til å bare oppleve Bylarm, uten å opptre selv for en gangs skyld.
DA170303 ALLE FOTO : MODE STEINKJER Strange Hellos med medlemmer blant annet fra gruppene til Aurora og Silja Sol.
DA170303 Aurora og Sigrid har samme manager.
DA170302 Filmskaper Margreth Olin har fulgt et års aktiviteter ved Aurora Steinerbarnehage på Nesodden.
BT170302 Sigrid gis ut på Petroleum Records, samme som blant andre Aurora , i Norge.
BT170302 På plakaten finner man blant annet navn som Tove Lo, Dagny, Zara Larsson, Sigrid og Aurora .
BT170302 Geir Luedy hos bergensselskapet Made, som er manager for både Sigrid og Aurora , sa nylig at han var usikker på om de hadde lyktes like godt med sine artister om de hadde holdt til i for eksempel Polen.
AP170301 Idylliske Aurora Steinerbarnehage på Nesodden ser ut som småbruket til Emil i Lønneberget, og her er det som om tiden har stått stille.
AP170301 For mens resten av landet innførte skolestart for seksåringer i 1997, kan man lese på nettsiden til Aurora Steinerbarnehage at « Vi har plass til barn i alderen 1 - 7 år. 1. klasse har sitt første skoleår lokalisert i steinerbarnehagene. » | « Elle » : Hinsides det meste ¶
AP170228 Artister som har slått igjennom på Bylarm : BigBang, Briskeby, Nico & Vinz, Aurora , Tungtvann, Sondre Lerche, Kaizers Orchestra og Lykke Li m.fl.
AP170228 Artister som har slått igjennom på Bylarm : BigBang, Briskeby, Nico & Vinz, Aurora , Tungtvann, Sondre Lerche, Kaizers Orchestra og Lykke Li m.fl.
AP170228 Artister som har slått igjennom på Bylarm : BigBang, Briskeby, Nico & Vinz, Aurora , Tungtvann, Sondre Lerche, Kaizers Orchestra og Lykke Li m.fl.
DB170225 Sigrid er så fresh at managementet hennes, Made, som også har bra damer som Aurora , Silja Sol og Razika i stallen, ikke har rukket å oppdatere hjemmesiden hennes.
DA170224 I Norge er hun på samme plateselskap som bl.a Aurora og Sondre Justad.
VG170223 Sigrid nøyer seg med fornavnet som artistnavn, i likhet med venninnen Aurora Aksnes, som hun deler management med.
VG170223 Og i likhet med Aurora har Sigrid fått et tidlig fotfeste i Storbritannia.
BT170223 DRØMMEARTIST : Stockingers drøm er at Aurora en gang skal spille på Sofar Sounds i Bergen.
AP170222 - Hvor mye snø som har kommet varierer, men på Bjørnholt i Nordmarka kom det 20 centimeter, sier statsmeteorolog Aurora Stenmark ved Meteorologisk institutt.
DN170221 I fjerde kvartal 2016 oppnådde Lerøy Aurora i Nord-Norge en operasjonell EBIT på 28,3 kroner per kilo.
BT170221 juni - sommeren 2017 - spiller de altså på Bergenfest igjen, sammen med blant andre John Olav Nilsen & Nordsjøen, Bryan Ferry og Aurora .
BT170221 juni - sommeren 2017 - spiller de altså på Bergenfest igjen, sammen med blant andre John Olav Nilsen & Nordsjøen, Bryan Ferry og Aurora .
VG170219 « Jeg har kanskje tvitret dette før, men Aurora live er noe av det mest fantastiske noensinne.
VG170219 | Shawn Mendes til VG : - Aurora er magisk !
VG170219 Shawn Mendes - som skal fylle Telenor Arena den 19.mai - har ikke sett Aurora live ennå, men har allerede delt ut et par begeistrede poster på sin egen Twitter-konto som følges av hele 8, 75 millioner mennesker.
VG170219 Nå står Aurora Aksnes for tur.
VG170219 FOR ROS : Aurora Aksnes ¶
VG170219 - Shawn ; hva er det Aurora har som andre mangler ?
VG170219 http://t.co/Mj8XSRxIRH i might have tweeted this before, but Aurora live is one of the most incredible things ever.
AP170215 Röyksopp, Sivert Høyem, Kool and the Gang, Highasakite, Åge Aleksandersen & Sambandet, Waterboys, Janove, Multicyde, Aurora , Fay Wildhagen og Øystein Greni.
AP170215 Highasakite, Aurora , Sondre Lerche og Øystein Greni spiller, selges nå på nettet for 2147 kroner.
DB170214 Men nattehimmelen ble ikke klar nok til at vi fikk se hjertebanket ( Aurora Borealis ) igjen ».
BT170214 Sigrid gis ut på Petroleum Records, samme som blant andre Aurora , i Norge.
BT170214 Da hun på tampen av 2015 signerte med bergenske Made, som også er managementet til blant andre Aurora , begynte det etter hvert å bli ganske seriøst.
DN170213 Idet han undersøker influensasyke Aurora ( 16 måneder ), skriker hun til.
DN170213 I vinter tok Sigve Nesbakk og Cornelia Qvist Nesbakk med seg datteren Aurora til legevakten.
DN170213 Her undersøker Legevisitt-gründer og lege Harald Doubloug Aurora .
SA170210 TALENTER : Her er fire av de dyktige jentene i BUL Tromsø, fra venstre : Aurora Fremnesvik, Anna Wang Ørjavik, Frida Aasmoe og Ingeborg Grenersen.
BT170210 Kan Tangerås få sparken mens Drevland slipper uten en skrape ? | - Jeg løy for å få bli med i bandet til Aurora
DB170202 - I Oslo, Akershus, Vestfold og Telemark har det vært litt yr i lufta gjennom natta, og da er det lite som skal til før det blir glatt, opplyser Aurora Stenmark, vakthavende meteorolog ved Meteorologisk institutt, til Dagbladet.
DB170131 KLIKK PÅ BILDET OG SE VIDEOEN : Løping på glatta - vi prøver Sarva Xero 2, Icebug Aurora BUGrip, Asics Gel-Fujisetsu 2 GT-X og Inov-8 Arctic Claw 300 i Oslomarka.
DB170131 Icebug Aurora BUGrip ¶
DB170130 Aurora står.
DB170130 AURORA ( danser obskur kunstdans ) : Nå roper de.
DB170129 Vi fikk leie, og senere fikk vi overta hoppa Aurora Sign for avl.
DB170129 Vi fikk leie, og senere fikk vi overta hoppa Aurora Sign for avl.
DB170128 Årets Musikkvideo : ¶ Aurora , regissører Arni & Kinski - « I Went Too Far » ¶
DB170128 Årets Album : ¶ Aurora - « All My Demons Greeting Me As A Friend » ¶
DB170128 Popsolist : ¶ Aurora - « All My Demons Greeting Me As A Friend » ¶
DB170128 Aurora vant prisen for årets popsolist, men var ikke til stede for å motta prisen under utdelingen.
DB170128 Fra Highasakite, Aurora , og autoriteter som Nils Petter Molvær og Biosphere, til Kvelertak, Karpe Diem og forventet « Årets låt»-heder til EDM-suksesshistorien Alan Walker.
DB170128 Med mye hardt arbeid, sa Aurora da hun mottok prisen hjemme hos seg selv, sa hun i klippet. 20-åringen fra Os i Hordaland er også nominert i kategoriene Årets album og Årets musikkvideo.
DB170128 Kygo, Aurora , Marcus og Martinus, blant andre, er i utlandet nå, og har ikke mulighet til å være her.
DB170128 IKKE TIL STEDE : Aurora .
DB170128 Da Aurora Aksnes takket for prisen hun vant i kategorien Årets popsolist i dag, for albumet « All My Demons Greeting Me As A Friend », skjedde det hjemmefra.
DB170128 Aurora Aksnes, Kyrre « Kygo » Gørvell-Dahll, Marcus og Martinus Gunnarsen, Alan Walker, samt Magnus August Høiberg, kjent under artistnavnet Cashmere Cat, har alle valgt bort prisutdelinga.
DB170128 Popsolist : ¶ Aurora - « All My Demons Greeting Me As A Friend » ¶
DB170128 Aurora vant prisen for årets popsolist, men var ikke til stede for å motta prisen under utdelingen.
AP170128 Årets musikkvideo : Aurora - « I Went Too Far » ¶
AP170128 Prisen for « Årets musikkvideo » gikk ikke derimot ikke til douen, men til Aurora Aksnes og videoen til låten « I Went Too Far ».
AP170128 Popsolist : AURORA - « All My Demons » ¶
AP170128 Kveldens musikkfest er for å hylle norske artister, men i år er det flere av de største som ikke kommer på prisutdelingen : ¶ Aurora Aksnes, som vant pris for årets popsolist, takket for prisen fra stuen hjemme i Bergen i et klipps som var spilt inn på forhånd.
AP170128 Astrid Smeplass før andre del av Spellemann 2016 ¶ 17 priser ble delt ut lørdag ettermiddag - blant vinnerne er Karpe Diem, Highasakite, Kvelertak og Aurora .
AP170128 17 priser ble delt ut lørdag ettermiddag - blant vinnerne er Karpe Diem, Highasakite, Kvelertak og Aurora .
BT170127 Årets musikkvideo ¶ Aurora - « I went too far » ¶
BT170127 Årets album ¶ Aurora - « All my demons greeting me as a friend » ¶
BT170127 Popsolist ¶ Aurora - « All my demons greeting me as a friend » ¶
BT170127 KAN BLI VINNERE : Aurora , Hjerteslag, Abbath og Bendik er blant bergensartistene som kan vinne spellemannpris lørdag kveld.
BT170127 Har tro på Aurora
BT170127 Da blir nivået konstant høyt, sier Gjestad, som har stor tro på Aurora under lørdagens prisutdeling.
BT170127 Blant de nominerte finner vi alt fra popstjerneskudd som Kygo, Alan Walker og Aurora , til støymusikeren Lasse Marhaug, som er nominert sammen med Maja Ratkje.
DB170126 Andre artister og band som kommer til Moldejazz er Vijay Iyer, Mike Ladd, Craig Taborn, Wadada Leo Smith, The Cikada String Quartet, Terje Rypdal, Monks Casino, Enrico Rava - Tomasz Stanko 5tet, Sigvart Dagsland med Tord Gustavsen, Aurora , Sondre Justad, Moon Hooch, Harald Lassen New Quartet og Ladies !.
BT170126 DEBUTANTER OG VETERANER : 21 år gamle Aurora , som vant spellemannprisen for beste nykommer i fjor, har fått tre nominasjoner til årets spellemannpris.
BT170126 | Se Hopes treffende parodi på Aurora
BT170126 På grunn av svogeren Geir Luedy, har hun også fått hilse på Aurora .
BT170126 ORIGINALEN : Her er Aurora fra en konsert på bergenfest i 2015.
BT170126 Møtte Aurora
BT170126 Hun vegret seg lenge for å parodiere Aurora , av én grunn : ¶
BT170126 Hope parodierer Aurora Tar hun artisten på kornet ?
BT170126 Det er basert på hvordan jeg har opplevd Aurora fra scenen, sier Hope.
BT170126 Christine Hope er mest kjent for alle sine karakterer og typer, men denne gangen har hun også gjort en fullblods parodi, av Aurora Aksnes.
BT170126 - Jeg møtte også søsteren til Aurora .
BT170126 - Jeg har fulgt med Aurora siden før hun kom i puberteten, sier Christine Hope smilende.
BT170126 - Hva er det mest fascinerende med Aurora ?
BT170126 - Aurora er den eneste parodien din.
BT170126 Årets musikkvideo ¶ Aurora - I went too far ¶
BT170126 Årets album ¶ Aurora - All my demons greeting me as a friend ¶
BT170126 | Blir det Spellemann på Aurora i år og ?
BT170126 VANT : I fjor vant Aurora to priser på Spellemannprisen : For årets nykommer og Gramostipendet.
BT170126 På listen over nominasjoner står navn som Aurora , Kygo og Alan Walker, men også Ausekarene, Vilde Tuv og Abbath.
BT170126 Popsolist ¶ Aurora - All my demons greeting me as a friend ¶
BT170126 Dette betyr at når det skal deles ut pris i kategoriene « jazz », « barnemusikk » og « klassisk », er det lurt ta seg en matbit og en tur på toalettet, men når de nominerte i kategorien « årets popsolist » leses opp, må dere altså drikke tre ganger : for Aurora , Kygo og Bendik.
BT170126 DEBUTANTER OG VETERANER : 21 år gamle Aurora , som vant spellemannprisen for beste nykommer i fjor, har fått tre nominasjoner til årets Spellemannpris.
DB170122 Ifølge nettsida Media Matters har han også hevdet at amerikanske myndigheter var involvert i Oklahoma City-bombingen i 1995, skytingen i byen Aurora og massakren på Sandy Hook barneskole.
BT170119 | Aurora ville forske på verdensrommet, i stedet ble hun Norges nye stjerneskudd ¶
DN170117 Her fra et av anleggene til Lerøy Aurora i Nord-Troms.
AP170109 Denne helgen reiste flere tusen til Romeriksåsene for å få gått noen kilometer på ski, men går det som vakthavende meteorolog Aurora Stenmark ved Meteorologisk institutt antar, så skal ikke det være nødvendig å reise så langt neste helg for å få samme skiopplevelse.
SA170105 Årets musikkvideo : ¶ Aurora , regissører Arni & Kinski - « I Went Too Far»i ¶
SA170105 Årets album : ¶ Aurora - « All My Demons Greeting Me As A Friend»i ¶
SA170105 Popsolist : ¶ Aurora - « All My Demons Greeting Me As A Friend»i ¶
DB170105 I kategorien « årets album » er han nominert sammen med Jenny Hval og Karpe Diem, i tillegg til Aurora og Årabrot.
DB170105 Årets album : ¶ Aurora
DB170105 I Went Too Far - Arni & Kinski for Aurora
DB170105 Hakk i hel følger Jenny Hval, Cezinando, Aurora og Stein Torleif Bjella med tre nominasjoner hver.
DB170105 All my demons greeting me as a friend - Aurora
BT170105 Årets musikkvideo ¶ Aurora - I went too far ¶
BT170105 Årets album ¶ Aurora - All my demons greeting me as a friend ¶
BT170105 Walker er i Mexico, Aurora er på turné i Australia og Kygo spiller på X-Games i Aspen i USA.
BT170105 Tor Høvik ¶ Aurora er nominert til tre spellemannpriser for 2016.
BT170105 Popsolist ¶ Aurora - All my demons greeting me as a friend ¶
BT170105 Også artisten som kan bli den mestvinnende artisten under årets Spellemannpris, Aurora , er veldig fornøyd.
BT170105 Og jeg er veldig glad, skriver Aurora i en tekstmelding.
BT170105 Mange av de nominerte bergensartistene, som Alan Walker, Kygo og Aurora , har for lengst lagt verden for sine føtter.
BT170105 Det både Aurora , Walker og Kygo har til felles, er imidlertid at ingen av dem kommer til å være tilstede på utdelingen.
BT170105 DEBUTANTER OG VETERANER : 21 år gamle Aurora , som vant spellemannprisen for beste nykommer i fjor, har fått tre nominasjoner til årets spellemannpris.
DB170103 Men som den offisielle nordlysbyen krysser vi fingrene for at vi en gang skal treffe Kimberly under aurora borealis », skrev avisa humoristisk.
AP161216 Highasakite, Aurora , Sivert Høyem, Janove og funklegendene Kool & The Gang er også klare for festivalen på Grefsenkollen, som arrangeres for 7. gang fra onsdag 21. til og med lørdag 24. juni 2017.
AP161216 FOTO : Stian Joachim Olsen ¶ Aurora kommer til OverOslo i 2017.
AP161216 Highasakite, Aurora , Sivert Høyem, Janove og funklegendene Kool & The Gang er også klare for festivalen på Grefsenkollen, som arrangeres for 7. gang fra onsdag 21. til og med lørdag 24. juni 2017.
AP161216 FOTO : Stian Joachim Olsen ¶ Aurora kommer til OverOslo i 2017.
SA161128 SMAKER SEG GJENNOM : 17 sorter julebrus, alle presentert i nøytrale glass, skal til pers og får dommen fra årets julebruspanel : fra venstre : Aurora ( 12 ), Siren ( 11 ) Matilde ( 17 ) og Aleksander ( 12 ). hamarlillehammerCLOSE2.jpg ¶ trio2.jpg ¶
SA161128 Fra venstre : Matilde, Aurora , May Rita, Siren og Aleksander, ¶
SA161128 Det å holde den i hånden, øyeblikket rett før jeg vipper av korken og skal drikke av tuten : Det er julestemning for meg, sier Aurora ( 12 ).
SA161128 - Men den smakte veldig kanel, det var godt, sier Aurora .
SA161128 - Denne luktet jul, mener Aurora .
SA161128 - Barn liker denne tror jeg, den er ikke så kunstig, men veldig søt, sier Aurora .
SA161128 Aurora Barkenæs Ebeltoft ( 12 ) fra Vinterbro.
AP160926 Jeg jobber med vitenskapsformidling i det som heter « Romskipet Aurora » ved Andøya Space Center.
AP160926 Han jobber nå som Chief Science Officer i besøkssenteret Romskip Aurora ved Andøya Space Center, og som fysiker og faglærer ved det Nasjonale senteret for romrelatert opplæring.
AP160926 Det er mulig å se nordlys, eller Aurora Borealis, som er det vitenskapelige navnet, i perioden september til mars.
AP160926 Det er mulig å se nordlys, eller Aurora Borealis som er det vitenskapelige navnet, i perioden september til mars.
AP160821 Aurora Nordnes / ¶
AP160813 Ting gikk visst bra, fikk jeg med meg, før jeg flyttet meg noen meter bort for å høre Aurora .
AP160813 Popstjerneskuddet Aurora Aksnes fra Os står på Øyafestivalens hovedscene og synger tekster om demoner.
AP160813 FOTO : Monica Strømdahl ¶ Aurora på Øyafestivalen onsdag.
AP160813 De kikker ikke på Aurora , lytter ikke til musikken, men snakker høyt om han fyren den ene hang med kvelden før.
SA160810 Istedenfor å ha en ukjent tredjeperson å dele leiligheten med gjennom hele året, sper søstrene Andrea ( 26 ) og Aurora ( 23 ) Ottmar på inntekten ved å bruke utleiertjenesten Airbnb.
SA160810 For å gjøre plass flytter Ottmar og søsteren Aurora ( 23 ) som hun deler leiligheten med, inn hos foreldrene på Skøyen for helgen.
SA160810 Aasen tror likevel det kan være uheldig hvis mange gjør som Andrea og Aurora Ottmar.
FV160810 Istedenfor å ha en ukjent tredjeperson å dele leiligheten med gjennom hele året, sper søstrene Andrea ( 26 ) og Aurora ( 23 ) Ottmar på inntekten ved å bruke utleiertjenesten Airbnb.
FV160810 For å gjøre plass flytter Ottmar og søsteren Aurora ( 23 ) som hun deler leiligheten med, inn hos foreldrene på Skøyen for helgen.
FV160810 Aasen tror likevel det kan være uheldig hvis mange gjør som Andrea og Aurora Ottmar.
BT160810 Istedenfor å ha en ukjent tredjeperson å dele leiligheten med gjennom hele året, sper søstrene Andrea ( 26 ) og Aurora ( 23 ) Ottmar på inntekten ved å bruke utleiertjenesten Airbnb.
BT160810 For å gjøre plass flytter Ottmar og søsteren Aurora ( 23 ) som hun deler leiligheten med, inn hos foreldrene på Skøyen for helgen.
BT160810 Aasen tror likevel det kan være uheldig hvis mange gjør som Andrea og Aurora Ottmar.
AP160810 Istedenfor å ha en ukjent tredjeperson å dele leiligheten med gjennom hele året, sper søstrene Andrea ( 26 ) og Aurora ( 23 ) Ottmar på inntekten ved å bruke utleiertjenesten Airbnb.
AP160810 For å gjøre plass flytter Ottmar og søsteren Aurora ( 23 ) som hun deler leiligheten med, inn hos foreldrene på Skøyen for helgen.
AP160810 Aasen tror likevel det kan være uheldig hvis mange gjør som Andrea og Aurora Ottmar.
AP160621 Popstjerneskuddet Aurora spiller flere steder i sommer, blant annet under Bygdalarm.
AP160621 Få med deg : Daniel Kvammen, Aurora , Honningbarna, Death By Unga Bunga, Tønes.
AP160531 Når klær jeg liker godt, blir ødelagt, prøver jeg eller mamma å reparere dem, sier Aurora .
AP160531 Magnus og vennene Elsa, Aurora og Johanne synes det er viktig å tenke på at det ikke er bra for miljøet at så mye klær som egentlig er helt fine, kastes.
AP160531 Ikke bra, synes Magnus og Aurora .
AP160531 - Det blir litt som å gå på handletur uten at det koster penger ! sier Aurora .
AP160531 Aurora ( 12 ) hjelper Magnus ( 11 ) med å prøve klær han har funnet.
SA160510 Sånn som Nora, Aurora og Elias.
BT160510 Sånn som Nora, Aurora og Elias.
FV160509 Sånn som Nora, Aurora og Elias.
AP160316 Aurora innfrir : ¶
AP160304 Da en rekke amerikanske selskaper ble utsatt for et angrep i det som fikk navnet Operation Aurora i 2009, nøyde ikke Google seg med å spore opp kilden til angrepene.
AP160218 To av landets største pophåp dette kommende musikkåret, Astrid S og Aurora , er heller ikke eldre enn 19 år.
AP160210 Kultur : 200 kulturaktiviteter under lekene : Blant annet filmvisninger, foredrag og gratiskonserter med Nico & Vinz, Aurora , Matoma og Madcon.
FV160203 Fra 2014 til 2015 var det Alina, Olivia, Aurora , Emma, Ellie, Alma, Sanna, Jenny, Sofia og Luna som økte mest i popularitet.
AP160126 Fra 2014 til 2015 var det Alina, Olivia, Aurora , Emma, Ellie, Alma, Sanna, Jenny, Sofia og Luna som økte mest i popularitet.
AP160111 Artister som Nico & Vinz, Madcon, Lars Vaular og Aurora er blant artistene som skal opptre ¶
DA160105 Årets Nykommer og Gramostipend : ¶ Aurora Aksnes ¶
DA160105 Astrid S - « 2AM » ¶ Aurora Aksnes - « Running With The Wolves » ¶
DA160105 I et sterkt heat med Aurora Aksnes, Daniel Kvammen, Fay Wildhagen, Sondre Justad og Marcus og Martinus.
DA160105 I et sterkt heat med Aurora Aksnes, Daniel Kvammen, Fay Wildhagen, Sondre Justad og Marcus og Martinus.
DA160105 Årets Nykommer og Gramostipend : ¶ Aurora Aksnes ¶
DA160105 Astrid S - « 2AM » ¶ Aurora Aksnes - « Running With The Wolves » ¶
BT160105 Årets Nykommer og Gramostipend : ¶ Aurora Aksnes ¶
BT160105 Jeg visste om Årets nykommer, men jeg var visst nominert i Årets låt også, sier Aurora og ler.
BT160105 En annen nykommer som kan gjøre det store, er Aurora .
BT160105 Astrid S - « 2AM » ¶ Aurora Aksnes - « Running With The Wolves » ¶
BT160105 - Ja, Kyrre er en av dem, sier Aurora .
AP160105 Aurora ( 18 ) gir et ironisk skråblikk på hvordan mange reagerer på flyktninger : ¶
AP160105> Aurora ( 18 ) gir et ironisk skråblikk på hvordan mange reagerer på flyktninger : ¶