SA170327 Androlog og lege ved Andrologisk senter i Oslo, Ken Purvis, har forsket på mannlig seksualitet, impotens og fertilitet, og har skrevet flere bøker om temaet, blant annet boken « En guide til mannens underliv ».
SA170327 - Det burde være vanlig rutine at menn med dårlig sædkvalitet går gjennom andrologisk undersøkelse for å finne årsaken før de henvises videre til IVF-behandling, sier legen.
FV170327 Androlog og lege ved Andrologisk senter i Oslo, Ken Purvis, har forsket på mannlig seksualitet, impotens og fertilitet, og har skrevet flere bøker om temaet, blant annet boken « En guide til mannens underliv ».
FV170327 - Det burde være vanlig rutine at menn med dårlig sædkvalitet går gjennom andrologisk undersøkelse for å finne årsaken før de henvises videre til IVF-behandling, sier legen.
AP170327 Androlog og lege ved Andrologisk senter i Oslo, Ken Purvis, har forsket på mannlig seksualitet, impotens og fertilitet, og har skrevet flere bøker om temaet, blant annet boken « En guide til mannens underliv ».
AP170327 - Det burde være vanlig rutine at menn med dårlig sædkvalitet går gjennom andrologisk undersøkelse for å finne årsaken før de henvises videre til IVF-behandling, sier legen.