DB171022 Whatever anyone says, I am FOR #womenempowerment #strongwoman #BESTRONG #karma will always takes its toll ð - ¡ð - ¨ð - ¡â¤ï¸ #womensrights ¶
DB171021 Den hemmelige kjelleren som nå er oppdaget lå i kjelleren til vertshuset « Seestern » i byen Unterach am Mondsee.
DB171018 " I am going to find it difficult, granted, to fill a void that has occupied my life since childhood. " https://t.co/RwwIe6hwoq ¶
AP171014https://www.aftenposten.no/kultur/i/B50zG/Teateranmeldelse-En-sterk-skildring-av-skjebnen-til-Nina-Simone Mariama Astrid Ndure som Nina Simones alter ego i forestillingen I am Nina på Nordic Black Theatre. 1 2 3 4 5 6 ¶
AP171014https://www.aftenposten.no/kultur/i/B50zG/Teateranmeldelse-En-sterk-skildring-av-skjebnen-til-Nina-Simone I am Nina ¶
DA171012 - Am I wrong ?
VG171011 « Trump, when it comes to giving a s * * *, you're stingy as I am . » 3 ) Gammel rasist : ¶
VG171011 Det gjelder blant annet den populære stranden Patong i Phuket, strender i Pattaya, samt strender i Hua Hin og Cha Am sør for hovedstaden Bangkok.
DN171011 - Et nylig eksempel vi hadde var « I Am Not Your Negro », en relativt smal film, men som fikk veldig gode anmeldelser, og ble godt sett.
DB171011 The Picadelly Line synger « Visions of Johanna », Brian Auger & Julie Driscoll « I Am A Lonesome Hobo » og Joe Cocker « Just Like A Woman ».
DB171011 På den nye samlingen framfører de " I Am a lonesome hobo ".
DB171010 « I Am The Walrus », « Fool On A Hill ».
SA171009 « I know who I am .
FV171009https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Riise-forteller-om-den-dramatiske-kvelden--Han-skrek-Im-gonna-fucking-kill-you-243531b.html « I know who I am .
DB171009 I am deleting all tweets from the last two hours.
AP171009https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Riise-forteller-om-den-dramatiske-kvelden--Han-skrek-Im-gonna-fucking-kill-you-243531b.html « I know who I am .
VG171008 I am proud of him and @SecondLady Karen.
DB171008 I am proud of him and @SecondLady Karen.
DA171008 - Vi må bekjempe AfD ansikt til ansikt, og kjempe for å gjenvinne våre velgere, heter det i dokumentet som ble trykket i avisa Bild am Sonntag.
AP171008https://www.aftenposten.no/verden/i/poglo/Trump-ba-visepresident-Pence-om-a-forlate-fotballkamp I am proud of him and @SecondLady Karen.
AA171008 - Vi må bekjempe AfD ansikt til ansikt, og kjempe for å gjenvinne våre velgere, heter det i dokumentet som ble trykket i avisa Bild am Sonntag.
VG171005 So it is true that I am leaving NCIS...
VG170928 « I am Lillian from Norway », svarte jeg. 24 år og så sjenert at jeg nesten ikke kunne snakke.
DB170925 I still have work to do but i am on the right path.
AP170922https://www.aftenposten.no/verden/i/8n2OW/Theresa-May-i-viktig-tale-Godtar-fri-flyt-av-folk-i-to-ar-etter-brexit I am even more concerned now. #florencespeech ¶
DB170914 I am incredibly blessed.
DB170913 Storavisen Bild am Sonntag stilte seg i helgen tvilende til om Moukoko er bare 12 år.
DB170913 I am sick of this child getting more and more chances to make money off of what we make.
DB170910 Tornado Warning including Hialeah FL, Pembroke Pines FL, Hollywood FL until 8:00 AM EDT pic.twitter.com/oa3CF5JlV0 ¶
DB170908 I can officially confirm I have completed the process of adopting twin sisters from Malawi and am overjoyed that they are now part of our family.
DB170908 I am deeply grateful to all those in Malawi who helped make this possible, and I ask the media please to respect our privacy during this transitional time. 🙏🏠» Thank you also to my friends, family and my very large team for all your support and Love ! 💘🦋🦋🌺🌼🌸🦋🦋🙏🏻ðŸ™
SA170906https://www.aftenbladet.no/100Sport/fotball/Vilhjalmsson-ute-resten-av-sesongen-241541b.html I can confirm that I am out for the rest of the season with a knee injury.
SA170906 I can confirm that I am out for the rest of the season with a knee injury.
FV170906https://www.fvn.no/100Sport/fotball/Vilhjalmsson-ute-resten-av-sesongen-241541b.html I can confirm that I am out for the rest of the season with a knee injury.
AP170906https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Vilhjalmsson-ute-resten-av-sesongen-241541b.html I can confirm that I am out for the rest of the season with a knee injury.
AA170906 Rapporten fra MusicWatch støttet seg til en annen rapport fra Musonomics så spår at tradisjonell radio ( altså FM / AM ) vil være død om ti år.
AA170906 FM / AM - radio på vei ut ¶
AP170905https://www.aftenposten.no/kultur/i/LKmmP/Dette-er-starten-pa-noe-stort-for-Kvelertak Midtveis i hovedsettet kommer kveldens nest mest bisarre øyeblikk, da Kirk Hammett sveiper innom disco-hiten « Le Freak » på vei til det massive åpningsriffet på « Am I Evil ? ».
AP170905https://www.aftenposten.no/kultur/i/LKmmP/Dette-er-starten-pa-noe-stort-for-Kvelertak , Seek and Destroy, Through the Never, The Day That Never Comes, Now That We're Dead, Dream No More, For Whom The Bell Tolls, Halo On Fire, Am I Evil !
VG170901 Nederlenderen har kun tapt for gode Quite Pepper og en feilfri I Am The Tiger.
DB170901 I 2014 slapp hun singelen « 2 AM », som markerte en stilendring for artisten.
AP170830https://www.aftenposten.no/verden/i/42mOV/Dodstallene-i-Houston-har-steget-til-18 Dear America - I am just going to leave this here for a while. https://t.co/rxZbGY1aya ¶
DB170829 But I am not lazy. " @kimkardashian talks to @janetmock for her September cover story. 📸 @stevenkleinstudio ¶
DB170828 Sorry guys I am late.
DA170827 I will give it back to you one day when I am king ».
VG170826 I am pleased to inform you that I have just granted a full Pardon to 85 year old American patriot Sheriff Joe Arpaio.
AP170826https://www.aftenposten.no/verden/i/OMy3b/Han-kalte-fengselet-konsentrasjonsleir_-og-lot-fanger-sitte-bundet-til-de-dode-I-natt-ble-han-benadet-av-Trump I am humbled and incredibly grateful to President Trump.
DN170824 | Horst Sauer Escherndorf am Lumpen 1655 Silvaner GG Trocken 2015 ¶
DB170823 President, I am resigning as Science Envoy.
DB170818 Tonight, from 12:45 am , I will turn my lights off to pay tribute to the victims of the Barcelona attack. #EiffelTower pic.twitter.com/NVtVgAQmE8 ¶
VG170816 Som for eksempel « Kourtney & Kim Take Miami », « Khloe & Lamar » ( Khloes show med eks-mannen Lamar Odom ), « I Am Cait» ( med Caitlyn Jenner ), « Rob & Chyna » ( med Rob Kardashian og hans nå eks-forlovede Blac Chyna ) and « The Life of Kylie ».
DB170816 Rather than putting pressure on the businesspeople of the Manufacturing Council & Strategy & Policy Forum, I am ending both.
AP170812https://www.aftenposten.no/verden/i/k57LQ/Tre-dode-og-flere-livstruende-skadet-etter-vold-og-kaos-i-Virginia I am furious & heartsick by the car crash that has injured many.
DB170810 ! Can't wait for the concert tomorrow ! ! ! #shaking I am so happy ¶
VG170809 Income fikk maks som fjerde i et langløp bak I Am The Tiger og Eye Of The Tiger sist.
SA170808 " There comes a time in every man and womans life, where they have to decide : Am I a sheep or a wolf ?
AP170808https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/For-a-tenne-gullhapet-i-Karsten-Warholm_-holder-treneren-hans-en-tale-pa-engelsk-Den-handler-om-sauer-og-ulver-239944b.html " There comes a time in every man and womans life, where they have to decide : Am I a sheep or a wolf ?
VG170807 Nattklubben Berghain ( Am Wriezener Bahnhof ) er et godt alternativ om du ønsker en autentisk Berlin-natt.
DB170806 Am I allowed to dress up year round ? 🌹🤤 ¶
DB170805 So here I am !
DB170805 I regret now that I didn't dare capture my bodys transformation sooner, it would have been inspiring to see the journey I am on.
DB170805 I don't consider myself vain, but in this regard I have to admit that I am .
DB170805 I am posting this on behalf of young girls, women, and mothers of all ages.
VG170801 Låten « Am I Wrong » gikk helt opp til fjerdeplass på Billboard-lista og nådde til topps både i flere land.
VG170801 Duoen har planer om å spille en av de mest kjente låtene « Am I Wrong » og den nyeste låten « Intrigued ».
DB170801 I am being investigated for firing the FBI Director by the man who told me to fire the FBI Director !
AP170731https://www.aftenposten.no/verden/i/AAw1q/USA-er-svart-frustrert-over-FN-Tror-ikke-flere-krisemoter-om-Nord-Korea-vil-ha-effekt I am very disappointed in China.
VG170728 I am pleased to inform you that I have just named General/Secretary John F Kelly as White House Chief of Staff.
DB170728 We accomplished a lot together and I am proud of him !
DB170728 I am pleased to inform you that I have just named General/Secretary John F Kelly as White House Chief of Staff.
AA170728 We accomplished a lot together and I am proud of him !
AA170728 I am pleased to inform you that I have just named General/Secretary John F Kelly as White House Chief of Staff.
VG170726 I am the best, sier han selvsikkert, og forteller at skolekameratene elsker parodien hans.
AP170726https://www.aftenposten.no/okonomi/i/EV9J3/Pakistans-hoyesterett-Statsminister-Nawaz-Sharif-ma-ga-etter-korrupsjonsanklager I am a trustee & NOT the owner.
DB170722 I am so grateful I had the opportunity to watch, work, and spend time with him.
DB170722 I am shocked and saddened to awake to the news that John Heard passed away last night.
DB170721 I am a #prettyprincess because i am funny and strong af.
DB170721 I am a #prettyprincess because i am funny and strong af.
DA170721 Påhengslåter som « Way I Am » og « Man of The Hour » som skiller seg klart fra resten av albumet, og som forholdsvis høres ut som et eller annet forsøk på å låne fra noe soulbasert Drake-aktig vi har hørt før, og noe wannabe Snoop Dogg/Lion er vel strengt tatt ikke nødvendig ?
VG170720 I am in tears.
DB170720 To anyone he wrote inappropriate things to pretending to be me, I am so sorry.
VG170717 To my brother : I love u no matter what & if u feel the need to reach for help, I am here and willing to help you get better.
VG170717 I am so sorry to all my fans that I missed.
DB170717 To my brother : I love u no matter what & if u feel the need to reach for help, I am here and willing to help you get better.
DB170717 I am so sorry to all my fans that I missed.
DB170714 I 2008 ga artisten ut albumet « I Am ...
VG170711 Med « Am I Wrong » sørget Nicolay Sereba og Vincent Dery for den største norske popsuksessen siden a-ha.
VG170711 Bruno Mars-turneen løftet « Am I Wrong » til nye høyder, og Usher-turneen var med på å gi dem en europeisk fanbase som ikke bare kjenner dem fra den ene låten.
DB170711 Here is my statement on why I am representing Blac Chyna in this important fight in women's rights. pic.twitter.com/hZO4UV894X ¶
SA170706 - Marion bartoli ( @bartoli_marion ) July 6, 2017 ¶ Am just devastated about Bethanie Mattek Sands and her injury today - we are all behind you, hoping for the best- lots of love, m.
BT170706https://www.bt.no/100Sport/andreidretter/Tennisstjernen-skrek-ut-i-panikk--Hjelp-meg_-var-sa-snill-238429b.html - Marion bartoli ( @bartoli_marion ) July 6, 2017 ¶ Am just devastated about Bethanie Mattek Sands and her injury today - we are all behind you, hoping for the best- lots of love, m.
AP170706https://www.aftenposten.no/100Sport/andreidretter/Tennisstjernen-skrek-ut-i-panikk--Hjelp-meg_-var-sa-snill-238429b.html - Marion bartoli ( @bartoli_marion ) July 6, 2017 ¶ Am just devastated about Bethanie Mattek Sands and her injury today - we are all behind you, hoping for the best- lots of love, m.
AA170706 Publisert : 06 juli 2017 11:45 AM Sist oppdatert : 06 juli 2017 12:13 PM ¶
DB170705 It is in this moment I AM Love. ❤️ Can't believe a love like this is even possible !
DB170705 In this moment I know what love is, cause in this moment, I am in Love, Love is in me !
DB170703 I am a rich man ! !
VG170701 I am like a kid in a sweet shop with all these wonderful messages.
VG170625 Nico & Vinz : Am I Wrong ¶
SA170624 I am shaken, but fortunate to be alive.
SA170624 - Petra Kvitova ( @Petra_Kvitova ) December 20, 2016 ¶ need to see specialists, but if you know anything about me I am strong and I will fight this.
AP170624https://www.aftenposten.no/100Sport/ballsport/Tok-seg-til-forste-finale-etter-a-ha-blitt-angrepet-med-kniv-i-desember---Jeg-nyter-a-spille-igjen-237765b.html I am shaken, but fortunate to be alive.
AP170624https://www.aftenposten.no/100Sport/ballsport/Tok-seg-til-forste-finale-etter-a-ha-blitt-angrepet-med-kniv-i-desember---Jeg-nyter-a-spille-igjen-237765b.html - Petra Kvitova ( @Petra_Kvitova ) December 20, 2016 ¶ need to see specialists, but if you know anything about me I am strong and I will fight this.
DB170623 I am very supportive of the Senate #HealthcareBill.
DA170623 I 2014 fikk den Spellemannsvinnede duoen sitt internasjonale gjennombrudd med superhiten « Am I Wrong » som suste inn på topplistene verden over med en førsteplass i Storbritannia, fjerdeplass på den offisielle hitlisten i USA.
VG170622 Vårt mål har alltid vært å komme ut av Norge også, og plutselig slår « Am I Wrong » an over absolutt hele verden.
VG170622 Begge føler at de har fått tilbake mye av den positive energien som preget dem før monster-hit-en « Am I Wrong » ( jada, de tar den på Rådhusplassen også ! ) fikk global suksess i 2014.
VG170622 « Am I Wrong » gikk helt opp til fjerdeplass på den prestisjetunge Billboard-lista og helt til topps både i Norge, Storbritannia og Canada.
VG170622 Kombinert med den brusende og lavmælte oppbyggingen og de lidenskapelige ropene i refrenget er denne sandblåste balladen deres beste singel siden « Am I Wrong ».
VG170622 Etter flere uheldige forsøk på å følge opp « Am I Wrong»-suksessen og litt drama i staben, så det en stund ut til at duoen snart måtte forsone seg med å være « back in Norway ».
DB170622 Hvorfor varslet de ikke de rette internasjonale medisinske myndigheter, eller Svenskene som representerer oss i Nord-Kroea ? spurte Richardson retorisk i et intervju med radiostasjonen 970 AM i New York, ifølge The Hill.
DB170622 Guest ( no name given ) : " I am sorry to hear that you are standing down " ; Prince Philip : " Well, I can't stand up much longer.
BT170622https://www.bt.no/kultur/Feir-midtsommer-med-n-av-Skandianvias-storste-artister-335883b.html Og så bør alle, absolutt alle, se den gnistrende dokumentaren « I Am Not Your Negro ».
BT170622https://www.bt.no/kultur/Feir-midtsommer-med-en-av-Skandinavias-storste-artister-335883b.html Og så bør alle, absolutt alle, se den gnistrende dokumentaren « I Am Not Your Negro ».
AA170622 I also walked out and am trying to book the next flight out of #starmus.
DB170621 Guest ( no name given ) : " I am sorry to hear that you are standing down " ; Prince Philip : " Well, I can't stand up much longer. " instabank ¶
AP170621https://www.aftenposten.no/kultur/i/jqQPw/Transformers-The-Last-Knight-Absurd-lang-slassefilm-med-et-meningslost-plott Etter å ha hørt Optimus Prime gjennom to og en halv time si « I am Optimus Prime » med den patosfylte maskinstemmen sin, får jeg lyst til å reise meg i kinosalen og rope : « Det driter jeg i ».
AP170621https://www.aftenposten.no/kultur/Transformers-The-Last-Knight-Absurd-lang-slassefilm-med-et-meningslost-plott-623660b.html Etter å ha hørt Optimus Prime gjennom to og en halv time si « I am Optimus Prime » med den patosfylte maskinstemmen sin, får jeg lyst til å reise meg i kinosalen og rope : « Det driter jeg i ».
AP170621 Etter å ha hørt Optimus Prime gjennom to og en halv time si « I am Optimus Prime » med den patosfylte maskinstemmen sin, får jeg lyst til å reise meg i kinosalen og rope : « Det driter jeg i ».
AA170621 Remember, I am the king.
VG170620 Ifølge The Telegraph startet han « humorkarrieren » med denne onelineren til Soccer AM tilbake i 2007 : ¶
BT170620https://www.bt.no/kultur/-Norske-musikkfestivaler-skjerper-sikkerheten-335922b.html Rock Am Ring i Tyskland tidlig i juni, der omkring 90.000 publikummere var til stede, ble i år avbrutt på grunn av en terrortrussel.
BT170620 Rock Am Ring i Tyskland tidlig i juni, der omkring 90.000 publikummere var til stede, ble i år avbrutt på grunn av en terrortrussel.
AA170619 Rock Am Ring i Tyskland tidlig i juni, der omkring 90 000 publikummere var til stede, ble i år avbrutt på grunn av en terrortrussel.
VG170618 I am watching the footage of the Grenfell Tower fire in London.
AA170618 Det skriver avisa Bild am Sonntag.
DB170617 I 2008 ga artisten ut albumet « I Am ...
SA170616 « I am not your negro » er en rørende, fantastisk og brennaktuell film om borgerrettighetskampen 2.0.
DB170616 Tonight I am honored to join an elite club... #BlockedByTrump.
DA170616 Underwood-bandet I am K fra Kristiansand viser en sceneerfarenhet som langt mer rutinerte band kan misunne dem, og ikke minst imponerte rapperen Linda Vidala med sine frivole, infame, humoristiske og bitende tekster om sex og dop.
DA170616 Oda Ulvøy i I am K fra Kristiansand på Underwood-scenen.
BT170616 I am being investigated for firing the FBI Director by the man who told me to fire the FBI Director !
AP170616https://www.aftenposten.no/verden/Na-bekrefter-Trump-at-han-er-under-etterforskning-623389b.html I am being investigated for firing the FBI Director by the man who told me to fire the FBI Director !
AP170616 I am being investigated for firing the FBI Director by the man who told me to fire the FBI Director !
DA170614 Grand Pix dokumentar på 50.000 kroner gikk til polske Anna Zameckas familiedokumentar « Communion », mens « God's own Country » og James Baldwin-dokumentaren « I Am Not Your Negro » fikk hederlig omtale av juryene.
AP170614https://www.aftenposten.no/kultur/i/BpRq0/I-Am-Not-Your-Negro-Rasende-og-lidenskapelig-om-borgerrettighetskampen-i-USA Trailer : I Am Not Your Negro Dokumentar av Raoul Peck.
AP170614https://www.aftenposten.no/kultur/i/BpRq0/I-Am-Not-Your-Negro-Rasende-og-lidenskapelig-om-borgerrettighetskampen-i-USA I Am Not Your Negro ¶
AP170614https://www.aftenposten.no/kultur/i/BpRq0/I-Am-Not-Your-Negro-Rasende-og-lidenskapelig-om-borgerrettighetskampen-i-USA Anmeldelse : Kygo på Findings ¶ | « I Am Not Your Negro » : Rasende og lidenskapelig om borgerrettighetskampen i USA ¶
AP170614https://www.aftenposten.no/kultur/I-Am-Not-Your-Negro-Rasende-og-lidenskapelig-om-borgerrettighetskampen-i-USA-623173b.html Trailer : I Am Not Your Negro Dokumentar av Raoul Peck.
AP170614https://www.aftenposten.no/kultur/I-Am-Not-Your-Negro-Rasende-og-lidenskapelig-om-borgerrettighetskampen-i-USA-623173b.html I Am Not Your Negro ¶
AP170614https://www.aftenposten.no/kultur/I-Am-Not-Your-Negro-Rasende-og-lidenskapelig-om-borgerrettighetskampen-i-USA-623173b.html | « I Am Not Your Negro » : Rasende og lidenskapelig om borgerrettighetskampen i USA ¶
AP170614 Trailer : I Am Not Your Negro Dokumentar av Raoul Peck.
AP170614 I Am Not Your Negro ¶
AP170614 | « I Am Not Your Negro » : Rasende og lidenskapelig om borgerrettighetskampen i USA ¶
VG170611 Mail on Sunday tripe - I am backing Theresa may.
DB170611 Mail on Sunday tripe - I am backing Theresa may.
AP170608https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/b0RVg/Disse-fem-filmene-bor-du-fa-med-deg-pa-Oslo-Pix I løpet av seks dager byr festivalen på både brede publikumsfilmer som Wonder Woman, spennende dokumentarer som I am not your negro om rasekonfliktenes historie i USA og Aki Kaurismäkis prisvinner fra filmfestivalen i Berlin, Den andre siden av håpet.
AP170608https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/Disse-fem-filmene-bor-du-fa-med-deg-pa-Oslo-Pix-622596b.html I løpet av seks dager byr festivalen på både brede publikumsfilmer som Wonder Woman, spennende dokumentarer som I am not your negro om rasekonfliktenes historie i USA og Aki Kaurismäkis prisvinner fra filmfestivalen i Berlin, Den andre siden av håpet.
AP170608 I løpet av seks dager byr festivalen på både brede publikumsfilmer som Wonder Woman, spennende dokumentarer som I am not your negro som handler om rasekonfliktenes historie i USA og Aki Kaurismäkis prisvinner fra filmfestivalen i Berlin, Den andre siden av håpet.
SA170607 De avsluttet konserten etter en halvtime med låta « Am I wrong ».
SA170607 De avsluttet konserten etter en halvtime med låta « Am I wrong ».
DB170606 ( Dagbladet ) : En femårig gutt ligger kritisk skadd på sykehus etter at han i går havnet i kryssild mellom kriminelle og ble skutt i hodet, skriver avisa AM New York.
VG170605 I am speechless and so incredibly sad.
VG170605 Liam Gallagher hadde selv spillejobber i Tyskland i helgen, på tvillingfestivalene Rock Im Park og Rock Am Ring.
DB170603 ¶ Publikum måtte fredag forlate musikkfestivalen Rock am Ring i Tyskland etter terroralarm.
DB170603 Rock am Ring er Tysklands mest kjente rockfestival, som det i helgen er solgt 90.000 billetter til.
AP170603https://www.aftenposten.no/osloby/Ingen-ekstra-sikkerhet-under-Musikkfest-622488b.html Fredag ble det slått full terroralarm under musikkfestivalen Rock am Ring i Tyskland.
AP170603 Fredag ble det slått full terroralarm under musikkfestivalen Rock am Ring i Tyskland.
AA170603 Rock am Ring er Tysklands mest kjente rockfestival, som det i helgen er solgt 90.000 billetter til. ( ©NTB ) ¶
AA170603 Musikkfestivalen Rock am Ring i Tyskland fortsetter som planlagt, etter at det fredag ble slått full terroralarm på området.
VG170602 Rock am Ring-festivalen ble i fjor truffet av lynet, som skadet mist 82 mennesker.
VG170602 Rock am Ring er en stor musikkfestival som arrangeres på motorsportbanen Nürburgring ved Nürburg vest i Tyskland.
VG170602 Musikkfestivalen Rock am Ring i Nürburg i Tyskland er avbrutt som følge av en terrortrussel.
VG170602 Kringkasteren hevder de to skal ha hatt festivalpass som tilsa at de jobbet på Rock am Ring. Én av de mistenkte skal ha tilknytning til en tredjeperson mistenkt for terror.
VG170602 EVAKUERT : Musikkfestivalen Rock am Ring, i Nürburgring, Tyskland, har blitt evakuert på grunn av en terrortrussel, opplyser festivalen på sosiale medier.
VG170602 Am departing presidential councils.
FV170602 Rock am Ring er en stor musikkfestival som arrangeres på motorsportbanen Nürburgring ved Nürburg vest i Tyskland.
FV170602 Musikkfestivalen Rock am Ring i Nürburg i Tyskland ble fredag avbrutt som følge av en terrortrussel.
FV170602 Hovedattraksjonen på årets utgave av Rock am Ring er Rammstein, som skulle ha spilt fredag.
FV170602 Folk forlater Rock am Ring-festivalen fredag.
FV170602 FOTO : Thomas Frey / DPA / AP / NTB scanpix Publikum under en konsert med det svenske bandet In Flames på Rock am Ring fredag.
DB170602 ¶ GIGANTFESTIVAL : Rundt 80 000 har kommet til Rock am Ring på Nürburgring.
DB170602 « På grunn av terrorfare har politiet bedt arrangøren av Rock am Ring om midlertidig å avbryte festivalen, for å muliggjøre etterforskning på arrangementsområdet », skriver festivalen.
DB170602 Rock am Ring avholdes hvert år på den berømte racingbanen Nürburgring i delstaten Rheinland-Pfalz, der også Formel 1-konkurranser avholdes, og har i år samlet rundt 80 000 publikummere.
DB170602 I fjor ble Rock am Ring avlyst på festivalens siste dag, etter at 82 personer ble skadd av lynnedslag.
DB170602 ( Dagbladet ) : Den svære tyske tungrockfestivalen Rock am Ring ble fredag kveld tømt for folk på grunn av terrorfare.
BT170602 Rock am Ring er en stor musikkfestival som arrangeres på motorsportbanen Nürburgring ved Nürburg vest i Tyskland.
BT170602 Musikkfestivalen Rock am Ring i Nürburg i Tyskland er avbrutt som følge av en terrortrussel.
BT170602 Hovedattraksjonen på årets utgave av Rock am Ring er Rammstein, som skulle ha spilt fredag.
AP170602 Rock am Ring er en stor musikkfestival som arrangeres på motorsportbanen Nürburgring ved Nürburg vest i Tyskland.
AP170602 Publikum under en konsert med det svenske bandet In Flames på Rock am Ring fredag.
AP170602 Musikkfestivalen Rock am Ring i Nürburg i Tyskland ble fredag avbrutt som følge av en terrortrussel.
AP170602 Hovedattraksjonen på årets utgave av Rock am Ring er Rammstein, som skulle ha spilt fredag.
AP170602 Folk forlater Rock am Ring-festivalen fredag.
AA170602 Rock am Ring er en stor musikkfestival som arrangeres på motorsportbanen Nürburgring ved Nürburg vest i Tyskland.
AA170602 Musikkfestivalen Rock am Ring i Nürburg i Tyskland er avbrutt som følge av en terrortrussel.
AA170602 Hovedattraksjonen på årets utgave av Rock am Ring er Rammstein, som skulle ha spilt fredag.
AA170602 Rock am Ring er en stor musikkfestival som arrangeres på motorsportbanen Nürburgring ved Nürburg vest i Tyskland.
AA170602 Musikkfestivalen Rock am Ring i Nürburg i Tyskland er avbrutt som følge av en terrortrussel.
AA170602 Hovedattraksjonen på årets utgave av Rock am Ring er Rammstein, som skulle ha spilt fredag.
VG170601 I have now fully reviewed the mkting for Red Shoes, I am just as appalled and angry as everyone else, this wasn't approved by me or my team ¶
VG170601 I am sorry for the offense that was beyond my c... https://t.co/FWqHZGUaiP ¶
VG170601 Am departing presidential councils.
SA170601 Am departing presidential councils.
DB170601 Am departing presidential councils.
AP170601https://www.aftenposten.no/verden/Klimaforsker--Trump-gar-imot-verdenssamfunnet-622392b.html Am departing presidential councils.
AP170601 Am departing presidential councils.
VG170531 I am sorry.
VG170531 For the record, I am appalled by the photo shoot Kathy Griffin took part in.
DB170531 I am sorry.
AP170531 » I am sorry.
VG170530 Boken ble filmatisert av Ole Bornedal med Maria Bonnevie og Gérard Depardieu i ledende roller i filmen som fikk navnet « I am Dina ».
VG170528 from the bottom of my heart, i am so so sorry. i don't have words.
DN170527 - Vi er vant til fine utsikter, men dette er noe helt annet, sier 59-åringen fra Lech am Arlberg, som har drømt om dette i fem år.
VG170526 7 Pokemon Ås ¶ 10 And Here I Am
VG170526 I 1968 kastet han, sammen med Gudrun Ensslin, Thorwald Proll og Horst Söhnlein, en brannbombe inn i et varehus i Frankfurt am Main.
DB170526 Til sammenlikning drikker hver person på Rock am Ring i snitt 3,1 liter.
DB170526 from the bottom of my heart, i am so so sorry. i don't have words.
DB170525 from the bottom of my heart, i am so so sorry. i don't have words.
DB170525 Am I angry ?
VG170524 Tredje sist vant han enkelt foran Capocannoniere Am .
VG170524 Startsiden : Lord Ivi, Air Speed, Rapide Frecel og en feilfri Capocannoniere Am kan alle løse fort.
VG170524 4 CAPOCANNONIERE AM ¶ 10 BULLDOZER ¶ 11 NONSTOP RASCAL ¶
DB170524 So here I am !
DB170524 I regret now that I didn't dare capture my bodys transformation sooner, it would have been inspiring to see the journey I am on.
DB170524 I don't consider myself vain, but in this regard I have to admit that I am .
DB170524 from the bottom of my heart, i am so so sorry. i don't have words.
VG170523 from the bottom of my heart, i am so so sorry. i don't have words.
VG170523 from the bottom of my heart, i am so so sorry. i don't have words.
SA170523 I am deeply shocked by last night's terrible events at the Manchester Arena.
FV170523 I am deeply shocked by last night's terrible events at the Manchester Arena.
DA170523 Å lese bare noen av de, i skrivende stund, 23.000 kommentarene under hennes egen « I am so sorry»-post på Facebook, er både rørende og trøstende.
BT170523 I am deeply shocked by last night's terrible events at the Manchester Arena.
AP170523https://www.aftenposten.no/verden/Terror-i-Manchester-Denne-saken-kan-du-lese-sammen-med-barna-dine-621746b.html from the bottom of my heart, i am so so sorry. i don't have words.
AP170523https://www.aftenposten.no/verden/Manchester-politiet-22-er-dode-etter-angrep-pa-Ariana-Grande-konsert-621708b.html from the bottom of my heart, i am so so sorry. i don't have words.
AP170523 from the bottom of my heart, i am so so sorry. i don't have words.
AP170523 I am shocked by the news of the explosion in Manchester.
AP170523 from the bottom of my heart, i am so so sorry. i don't have words.
AP170523 from the bottom of my heart, i am so so sorry. i don't have words.
AP170523 I am deeply shocked by last night's terrible events at the Manchester Arena.
DB170520 And I know how lucky I really am . #twins #ivf ¶
NL170519 Rapduoen fra Oslo fikk stor internasjonal suksess med hitsingelen " Am I Wrong " i 2014.
DB170519 Okay, so here I am everyone ! ! =Phttps://t.co/NuyZlcWfd9#HelloWorld pic.twitter.com/gKsMFTYukO ¶
AP170518 « Okay, so here I am , everyone ! ! » ( Så her er jeg, alle sammen ! ) skrev hun på Instagram torsdag, skriver CNN.
DB170514 Danmark - Anja, « Where I Am » ¶
VG170513 Anja - Where I Am
DB170513 " Well, I am here to apologize.
DB170513 Låt : « Where I Am » ¶
DB170513 Danmark - Anja, « Where I Am » ¶
DN170512 I Haltern am See stilte Merkel onsdag opp i valgkamp for CDU-kandidaten Armin Laschet.
VG170511 Anja - Where I Am
VG170511 Det er Anja Nissen som representerer Danmark med låten « Where I Am ». 21-åringen er født og oppvokst i Australia, og der vant hun « The Voice » for tre år siden.
DB170511 Danmark « Where I Am » - Anja Nissen ¶
DB170511 Anja Nissen ( 21 ), som er født og oppvokst i Australia med danske foreldre, har også ligget relativt høyt på bettinglistene med Danmarks bidrag - « Where I Am ».
VG170510 Capocannoniere Am går fine løp hver gang.
VG170510 7 ZUCCARELLO ¶ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 2 Capocannoniere Am
VG170510 I was just informed that at the age of 43, I am TOO OLD to play the wife of a 57 year old.
VG170510 I am troubled by the timing and reasoning of Director Comey's termination.
DA170510 Fra før har festivalen sluppet et knippe av filmene som skal vises, deriblant den Oscar-nominerte amerikanske dokumentaren « I Am Not Your Negro » og Jeff Nichols også Oscar-nominerte borgerrettighetsdrama « Loving » i seksjonen Oslo Pix Politikk.
DB170509 Talskvinne Nadja Niesen på statsadvokatens kontor i Frankfurt am Main bekrefter overfor blant annet Süddeutsche Zeitung at den nå varetektsfengslede 28-åringen er siktet for planlegging av en terroraksjon, i tillegg til de ulike lovbruddene i forbindelse med at han meldte seg som asylsøker.
AP170509 I tillegg funn av kulehull, som stemmer overens med ammunisjonen som ble sikret i Sverige, sier aktor Nadja Niesen i Frankfurt am Main til TT, om tiltalen.
DB170508 I Am Not Your Negro ¶
DB170507 « Baby, I am not afraid to die, » er hennes replikk.
DB170507 She said, « Baby, I am not afraid to... die » ¶
VG170506 I Am The Tiger tok en enkel seier fra dødens sist.
VG170506 I Am The Tiger ( V75-1 ) tok en sterk seier fra dødens sist.
VG170506 6 I AM THE TIGER ¶
VG170506 kan lede lenge fra strek og min egen I Am The Tiger var god til seier sist og liker distansen.
VG170504 Sigrids potensial er like stort som det er åpenbart, og det er lett å nikke håpefullt med når hun synger « you're safe as a mountain, but know that I am dynamite ».
SA170504 Alle starter å løpe klokken 11 am UTC ( klokken 13:00 norsk tid ), uansett om det er natt eller dag stedet det arrangeres.
DB170504 Vi vil ikke tillate ham å bruke byen vår som bakgrunn, sier Joe Dinkin, en talsperson for Working Families Party, som organiserer protestene, til AM New York.
DB170504 I am actually going to do this ¶
AP170504https://www.aftenposten.no/verden/Republikanerne-presset-gjennom-Trumpcare_-men-demokratene-reagerte-med-hanlig-sang-i-Kongressen-da-avstemningen-var-over-620546b.html I am watching the Democrats trying to defend the " you can keep you doctor, you can keep your plan & premiums will go down " ObamaCare lie. " - Donald J.
AP170504 I am watching the Democrats trying to defend the " you can keep you doctor, you can keep your plan & premiums will go down " ObamaCare lie. " - Donald J.
AP170504 I am watching the Democrats trying to defend the " you can keep you doctor, you can keep your plan & premiums will go down " ObamaCare lie. " - Donald J.
AA170503 I helgen uttalte NATO-sjef Jens Stoltenberg til den tyske avisen Welt am Sonntag at forsvarsalliansen vurderer å styrke den militære tilstedeværelsen i Afghanistan som følge av den « utfordrende » situasjonen. ( ©NTB ) ¶
VG170501 Ylvis' « The Fox » nådde sjetteplass i 2013, mens Nico & Vinz' « Am I Wrong » lå på fjerdeplass i ukevis sommeren 2014.
DB170501 ( Dagbladet ) : « £1Million Football star : I AM GAY.
DB170501 I am blessed, I know that.
DB170430 Stoltenberg viser i et intervju med tyske Welt am Sonntag til det han kaller en utfordrende sikkerhetssituasjon som bakgrunn for at NATO nå veier for og imot å sende flere soldater til Afghanistan.
DB170429 På grunn av sin makt, gjennom blant annet « Keeping up with the Kardashians » og hennes egen serie « I am Cait », har hun blitt påberopt å være en talsperson for et svært og uglesett miljø - uavhengig av hennes republikanske synspunkter.
DB170429 FÅR EGEN DOKUMENTARSERIE : Snart kommer dokumentarserien om Caitlyn Jenners nye liv, « I am Cait ».
VG170427 Jeg måpte - både fordi han tapte ( riktignok mot Nasty Kutt, talentet som flere år senere skulle produsere verdenshiten « Am I Wrong » ), men mest fordi den langhårede 17-åringen ikke var som de andre.
VG170427 It's a terrible stress condition that affects me having an appetite and I'm sorry this is the way I am .
AP170427https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/jWLMo/Lager-ny-festival--Vi-skal-bli-for-film-det-Oya-er-for-musikk Den Oscar-nominerte dokumentarfilmen I Am Not Your Negro går rett inn i den amerikanske rasedebatten og kommer til å bli et av høydepunktene, sier Fossum.
AP170427https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/i/jWLMo/Lager-ny-festival--Vi-skal-bli-for-film-det-Oya-er-for-musikk Den Oscar-nominerte dokumentaren « I Am Not Your Negro » trekkes frem som en av festivalens høydepunkter ¶
AP170427https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/Lager-ny-festival--Vi-skal-bli-for-film-det-Oya-er-for-musikk-619871b.html Den Oscar-nominerte dokumentarfilmen I Am Not Your Negro går rett inn i den amerikanske rasedebatten og kommer til å bli et av høydepunktene, sier Fossum.
AP170427https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/Lager-ny-festival--Vi-skal-bli-for-film-det-Oya-er-for-musikk-619871b.html Den Oscar-nominerte dokumentaren « I Am Not Your Negro » trekkes frem som en av festivalens høydepunkter ¶
AP170427 Den Oscar-nominerte dokumentarfilmen I Am Not Your Negro går rett inn i den amerikanske rasedebatten og kommer til å bli et av høydepunktene, sier Fossum.
AP170427 Den Oscar-nominerte dokumentaren « I Am Not Your Negro » trekkes frem som en av festivalens høydepunkter ¶
VG170425 Gjennom « Keeping Up with the Kardashians » og « I Am Cait » har seerne også fått være vitne til hvordan Jenner introduserte barna og sine nærmeste for kjønnsskiftet.
DB170425 ! CUZ HUNGRY AND EYES AND WE ARE LOOKING EACH OTHER IN THE EYESS ok I'm gonna stop but definitely watch @dirtydancingtvevent on @abcnetwork on May 24th to see me be ( hopefully ) less awkward that this caption suggests I am . #dirtydancing ¶
DB170424 Woohoooooo 😊😊 I wanted a boy so bad and now that I got my girl I am so Thankful and Happy for her and wouldn't want it any other way !
AP170424 I am Groot ¶ 1 2 3 4 5 6 ¶
DB170421 When I am President, Russia will respect us far more than they do now and....
DB170421 Now here I am back out on the street ¶
VG170419 2 Choco Fan Am ¶ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 3 Quite Oliver ¶
FV170419 Kristiansand-gruppa I AM K er ett av bandene som får vist seg fram i den nye konsertserien Underskogen.
FV170419 I AM K består av Oda Ulvøy ( t.v. ), Brynjar Blomvik, Daniel Hinderaker, Nicholas Van Eck og Torstein Lauvvik Ørland.
AA170415 - Eksplosivene i rørbombene, som var fylt med metallbiter, kan ha kommet fra lagrene til den tyske hæren, men det etterforskes fortsatt, hevder en kilde overfor avisa Welt am Sonntag.
VG170414 Am and David Fincher, skriver TMZ.
DB170414 PRIVATE BILDER : I den nye dokumentaren « I Am Heath Ledger » får vi se private opptak av den kjente skuespilleren.
DB170414 Filmen er en del av den amerikanske TV-kanalen Spikes dokumentarserie, kalt « I Am ».
DB170414 Det kommer frem i dokumentaren, som har tittelen « I Am Heath Ledger ».
SA170412 As you can see I am doing much better.
FV170412 As you can see I am doing much better.
BT170412 As you can see I am doing much better.
AP170412https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Her-er-Dortmund-stjernens-gladmelding-fra-sykehuset-233930b.html As you can see I am doing much better.
AP170412 As you can see I am doing much better.
DB170411 Keine Gefahr im und am Stadion.
DB170411 Bombenexplosion am Mannschaftsbus am Mannschaftshotel.
DB170411 Bombenexplosion am Mannschaftsbus am Mannschaftshotel.
DB170409 Men allerede som fjortenåring hadde Octave markert seg som en særdeles begavet rapper i tradisjonen etter Lil Boosie, med ærlige tekster som går rett på sak : « I'm okay, don't worry about me, I'm in God's hand / I just hope that the world understand who I am / Ambition !
AP170407 What I am saying is stay out of Syria.
SA170405 Valeria Kumizaki ( i rødt ) mot Kate Campbell ( i blått ) under Pan Am Games 2015 i Canada.
DB170405 ¶ PRIVATE BILDER : I den nye dokumentaren « I Am Heath Ledger » får vi se private opptak av den kjente skuespilleren.
DB170405 Ifølge People viser dokumentaren, som har tittelen « I am Heath Ledger », bilder av skuespilleren som aldri tidligere er vist offentlig.
DB170405 Dokumentaren er en del av Spikes dokumentarserie kalt « I am », og har premiere under Tribeca Film Festival 23. april.
AP170405 Valeria Kumizaki ( i rødt ) mot Kate Campbell ( i blått ) under Pan Am Games 2015 i Canada.
DA170331 I am exceedingly proud of everything that AMISOM and our team achieved in those years.
DA170329 Ellers minnes jeg at jeg tidvis følte meg som en fjern ætling av dronning Victoria under forestillingen hvor min hengeleppe mumlet « I am not amused ».
DN170327 Det var den tyske avisen Welt am Sonntag som først omtalte saken.
DN170327 - Kunstneren ser ut til å tilhøre en generasjon som ubetenksomt omgår opphavsretten, sier en talsperson for Reicherts familie til Welt am Sonntag.
DB170327 So many people have said I look too thin in my recent episodes of #WHATSMYSNACK Some have gone as far as to say I look " skeletal " Well, just because I am a male doesn't mean I'm impervious to your whispers.
AP170327 Imot dem kom et Boeing 747 fra det amerikanske selskapet Pan Am .
VG170326 Ylvis' « The Fox » er vist 660 millioner ganger, Nico & Vinz' « Am I Wrong » 344 millioner ganger.
DA170324 , hvordan Freuds nevø Edward Bernays drar til New York og finner opp moderne markedsføring ved at han kynisk benytter seg av sin onkels kunnskap om hvordan psyken fungerer og bruker det for å lure massene til å konsumere, sier Borgli, og nevner også mediestrategen Ryan Holidays bok « Trust Me, I Am Lying ».
AA170324 Pressekonferansen holdes i Berlin, på samme tid som pårørende vil samles til minnestunder på ulykkesstedet i Frankrike og på Joseph-Koenig-skolen i den tyske byen Haltern am See.
AA170324 Pressekonferansen ble avholdt i Berlin samtidig som pårørende samlet seg til minnestunder i Frankrike og på Joseph-König-skolen i den tyske byen Haltern am See, der mange av ofrene var elever.
DB170323 Like thousands of others who work there, I am heading into #Parliament as normal, but flags at half mast show it is a far from normal day pic.twitter.com/lXPiVwdSMj ¶
DB170322 I am not a victim, but rather empowered because I was able to turn to my art.
DB170322 I am grateful for the amazing life I have and I hope I can pass on that it DOES get better.
AP170319 Den siste meningsmålingen i avisa Bild am Sonntag viser at SPD har økt til 32 prosent, bare 1 prosentpoeng bak statsminister Angela Merkels kristeligdemokratiske blokk.
AA170319 Regjeringens nettsider opplever allerede daglige angrep, sier Arne Schönbohm, sjef for den tyske myndigheten for IT-sikkerhet ( BSI ) til avisen Welt am Sonntag, ifølge Reuters.
VG170318 » I am so sad to hear of Chuck Berry's passing.
DB170318 Paris prosecutor says man who attempted to attack Orly airport shouted " I am here to die for Allah - there will be deaths " ¶
DA170318 Jeg kom til å tenke på skogsmatrosen til Jon Michelet, på vei over havet mens Vera Lynn synger « I am sailing stormy waters/to be near you/to be free ».
VG170317 Clemenza Am feilet direkte i årsdebuten nest sist.
VG170317 Clemenza Am , Sugarboy Petoj, Thengill, Västerbo Exact og Amour du Coglais kan alle løse meget bra.
VG170317 1 TANGO VANG ¶ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 7 Beppe Am ¶ 10 Alwaysinblackpedia ¶
VG170317 1 CLEMENZA AM
FV170317 I AM K består av Oda Ulvøy ( t.v. ), Brynjar Blomvik, Daniel Hinderaker, Nicholas Van Eck og Torstein Lauvvik Ørland.
FV170317 Fredag slipper den Kristiansand-baserte gruppa I AM K singelen « Stars ».
DB170317 Dokumentarfilmen om Baldwin, « I Am Not Your Negro », som kommer på norske kinoer i juni, ble nominert til Oscar for beste dokumentarfilm.
DB170315 BREAKING NEWS : I am proud to represent actress Mischa Barton, who is the victim of revenge pornography.
SA170314 De finner sted i Graz, Schladming, Rohrmoos-Untertal og Ramsau am Dachstein.
AP170314 De finner sted i Graz, Schladming, Rohrmoos-Untertal og Ramsau am Dachstein.
DB170312 Emma Watson : " Feminism, feminism... gender wage gap... why oh why am I not taken seriously... feminism... oh, and here are my tits ! " pic.twitter.com/gb7OvxzRH9 ¶
DB170311 Yes, my daughter looks Caucasian but I am most definitely #notTheNanny ¶
DB170309 🌟Perfectly Imperfect Picasso🌟 thank you Mecca @simplymeccarr for this beautiful photo of our pup ! ! ! 🐾I am taking the boys to our @luvabledogrescue vet, Dr Kimball at Edgewood, this morning - will keep you'all posted!🐾#bornthisway #wonkyface #lovethisdog ¶
AA170307 Billy O'Briens « I am not a serial killer» ( Nova 5 kl.22 ) har åpenbart kultfilmpotensial, med kombinasjon av skrekk og humor.
VG170306 Slik kan vi unngå at land som Tyskland, som forbyr slike arrangementer, settes under press av Tyrkia, sier Kern til avisen Welt am Sonntag.
DB170306 KARIKATURUTSTILLING : Bevæpnet politi vokter sikkerheten før karikaturutstillingen " I am Charlie " åpner i Drammens Teater 27. 2. 2015.
AP170306 Slik kan vi unngå at land som Tyskland, som forbyr slike arrangementer, settes under press av Tyrkia, sier Kern til avisen Welt am Sonntag.
AA170306 Slik kan vi unngå at land som Tyskland, som forbyr slike arrangementer, settes under press av Tyrkia, sier Kern til avisen Welt am Sonntag.
DA170305 Den har for lengst brutt, men likevel gjør det inntrykk å høre tekstlinjer som : « Some say I got Devil, some say I got angel, but I am just a girl in trouble », hvorpå hun legger til at hun ikke tror hun er i fare.
DB170302 Men nevnte musikal hadde mange passende sanger, blant andre « What Kind of Fool Am I », på norsk kjent som « Kva for ein klovn er eg ? ».
DB170302 Det hjelper ikke at russerne truer med juling og nye, pussige utspill kommer fra mannen med steikepannesveisen, mens han nynner : « What kind of clown am I?/What do I know of life?/Why can't I cast away/the mask of play/And live my life ?
DB170302 I am a greater person for having known him and spent the past 6 and a half years of my life with him.
VG170228 Ifølge Welt am Sonntag mener foreldrene enda at flykatastrofen var en ulykke.
VG170228 Etter to års stillhet tar Günter og Ursula Lubitz bladet fra munnen, i form av et brev til avisen Welt am Sonntag.
DB170228 I am feeling better.
VG170227 « I Am Not Your Negro » ¶
DN170227 Det sier konsernsjef Michael O'Leary i Ryanair til den tyske avisen NZZ am Sonntag, ifølge Bloomberg News.
DB170227 « I Am Not Your Negro » ¶
DB170227 « I Am Not Your Negro » ¶
DB170227 Yes, I am hosting the Oscars.
DA170225 Filmen « Moonlight » og Mahershala Ali finner klangbunn i Raoul Pecks Oscar-nominerte dokumentar « I Am Not Your Negro », bygget på de ufullendte memoarene til forfatteren James Baldwin og hans borgerrettighetskamp sammen med Malcom X og Martin Luther King Jr.
AA170225 Den australskfødte 21-åringen vant med låta " Where I Am " foran ni andre håpefulle artister.
DB170224 I inherited a MESS and am in the process of fixing it.
DB170224 « Keeping up with the Kardashians»- og « I am Cait»-stjerna har tidligere uttalt at Donald Trump vil kjempe for rettighetene til LHBT-personer ( lesbiske, homofile, bifile og transpersoner ).
SA170223 - I am busy now, var hennes kjappe svar.
FV170223 - I am busy now, var hennes kjappe svar.
BT170223 - I am busy now, var hennes kjappe svar.
AP170223 - I am busy now, var hennes kjappe svar.
DB170221 I am Milo's former manager.
DB170219 I inherited a MESS and am in the process of fixing it.
DB170217 Nå er dokumentarfilmen om ham, « I Am Not Your Negro », Oscar-nominert.
VG170214 Saken ble kjent i helgen, etter at politiet fikk flere meldinger om at en mann utkledd som Hitler gikk rundt i diktator Adolf Hitlers fødeby Braunau am Inn i Østerrike.
VG170214 PÅGREPET : Dette bildet ble tatt mandag kveld da 25-åringen ble arrestert i Braunau am Inn.
DB170214 Mannen skal ha presentert seg som « Harald Hitler », der han spradet rundt i Branau am Inn i helgen med Hitlers karakteristiske bart og naziuniform.
DB170214 ( Dagbladet ) : En 25 år gammel mann er pågrepet i Adolf Hitlers fødeby Braunau am Inn i Østerrike.
SA170213 Meldingene fra byen Braunau am Inn i Østerrike kan få det til å gå kaldt nedover ryggen på noen hver.
VG170212 I am reading that the great border WALL will cost more than the government originally thought, but I have not gotten involved in the.....
DB170212 SKAPTE OPPSTYR : I 1973 skapte Helen Reddy skandale da hun tok imot prisen for beste vokalprestasjon for singelen « I Am Woman ».
VG170211 - Når hun står inntil den bjelken i sølvdrakten sin og synger « I am the moonlight, baby » - det er et øyeblikk jeg aldri glemmer !
VG170211 Flere innbyggere i tettstedet Braunau am Inn, nær grensen til Tyskland, har observert den mystiske mannen som tilsynelatende utgir seg for å være Hitlers dobbeltgjenger.
DB170211 Meldingene fra byen Braunau am Inn i Østerrike kan få det til å gå kaldt nedover ryggen på noen hver.
BT170211 Meldingene fra byen Braunau am Inn i Østerrike kan få det til å gå kaldt nedover ryggen på noen hver.
AP170211 Meldingene fra byen Braunau am Inn i Østerrike kan få det til å gå kaldt nedover ryggen på noen hver.
AA170211 Meldingene fra byen Braunau am Inn i Østerrike kan få det til å gå kaldt nedover ryggen på noen hver.
VG170210 Jeg tror det står mellom de to, med høykapable I Am The Tiger som løpets luring.
VG170210 I Am The Tiger tok en kontrollert seier sist.
VG170210 6 I AM THE TIGER ¶ 11 WASABI CLOC ¶ - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 4 Carl Lewis ¶
VG170210 2 I Am Happy ¶
SA170209 - I am so happy now.
SA170209 - I am so happy now.
DB170209 I am a #prettyprincess because i am funny and strong af.
DB170209 I am a #prettyprincess because i am funny and strong af.
AP170209 - I am so happy now.
DB170206 Here I am trying to enjoy the super bowl taking a break from politics and then I see this crap from Audi & 84 lumber and others.
DB170202 I am forever grateful for the support of my family, my wife Christine and my two daughters Luna and Isla.
DB170201 WOWI don't have to keep the secret anymore😀I am soooo happy ❤️❤️God is so good❤️ twin blessings ¶
DB170131 AP just wrote and said I am still registered to vote in MS, a place I haven't lived for 20 years.
DB170131 « I am not fit for this office and should never have been here. », som han selv til slutt erkjente.
DB170129 « At least I learned a thing or two about me and you / What we went through, it made me who I am I am I am » synger hun på « Piece of Mind », om et forhold som har tatt slutt.
DB170129 « At least I learned a thing or two about me and you / What we went through, it made me who I am I am I am » synger hun på « Piece of Mind », om et forhold som har tatt slutt.
DB170129 « At least I learned a thing or two about me and you / What we went through, it made me who I am I am I am » synger hun på « Piece of Mind », om et forhold som har tatt slutt.
DB170127 Han var en festlig fyr, noen ganger kom han på mandag til meg og sa : « I am going to start my program now ».
DB170123 I am very disturbed by the video released today from the set of my film A dog's purpose. - lasse hallstrom ( @HallstromLasse ) January 19, 2017 ¶
AP170123 Irske historikere henter gjerne frem et sitat fra James Joyces Ulysses for å oppsummere landets traumatiske fortid : « History, Stephen said, is a nightmare from which I am trying to awake.
DB170122 - I am a driving God, roper jeg til meg selv.
SA170121 Catching up on many things ( remember, I am still running a major business while I campaign ), and loving it!»i ¶
SA170121 Catching up on many things ( remember, I am still running a major business while I campaign ), and loving it!»i ¶
SA170121 I 2014 samlet en kamp mellom Harald Reinkinds Rhein-Neckar Löwen og Hamburg 44.000 tilskuere i Commerzbank-Arena i Frankfurt am Main.
DB170121 Washington subway reporting 275,000 trips as of 11 am on day of Women's March compared to 193,000 for Trump inauguration ¶
AP170121 I 2014 samlet en kamp mellom Harald Reinkinds Rhein-Neckar Löwen og Hamburg 44.000 tilskuere i Commerzbank-Arena i Frankfurt am Main.
DB170119 I am very disturbed by the video released today from the set of my film A dog's purpose. - lasse hallstrom ( @HallstromLasse ) January 19, 2017 ¶
DB170109 Vanessa del Rae, som jobber som sex-rådgiver for sykehjem, sier til Welt am Sonntag at prostituerte har vist seg å være en « velsignelse » for flere av pasientene.
DB170109 - Jeg kan se for meg at det offentlige dekker seksuelle tjenester, sier De grønne-politiker Elisabeth Scharfenberg til avisa Welt am Sonntag.
DB170106 All seems calm now but the police aren't letting anyone out of the airport - at least not the area where I am .
VG170105 To confirm, yes I am single.
AP170105 The media lies to make it look like I am against " Intelligence " when in fact I am a big fan !
AP170105 The media lies to make it look like I am against " Intelligence " when in fact I am a big fan !
AP170105 The dishonest media likes saying that I am in Agreement with Julian Assange - wrong.
DB170103 I look like I'm smiling trying to hold in a fart and he looks like he is pretending to not know what I am doing. #probablyam #January2 #thebachelor #bachelornation #abcnetwork #nextadventure #imwithLiz ¶
AP161026https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/10-tips-for-helgen-607179b.html Livet til den legendariske jazzartisten Nina Simone er utgangspunktet for forestillingen I am Nina.
AP161026https://www.aftenposten.no/osloby/byliv/10-tips-for-helgen-607179b.html ) og Mariama Astrid Ndure står på scenen sammen og synger og spiller Nina Simone i oppsetningen " I Am Nina " på Nordic Black Theatre ¶
AP160818https://www.aftenposten.no/verden/Omran-5-er-Syria-krigens-nye-symbol-602354b.html I am sorry to be sharing this but it does happens every day.
SA160506 Fotografiet på veggen heter 2 am south og er et kunstverk av A K Dolven.
AP160506 Fotografiet på veggen heter 2 am south og er et kunstverk av A K Dolven.
AP160426 | Til norske mødre : Ta frem puppen på kafé ! Am på en parkbenk !
BT160407 270 mennesker døde da en bombe gikk av mens 747-flyet fra nå nedlagte, amerikanske flyselskapet Pan Am var flere kilometer over De britiske øyer.
AP160315 Det er livlig på uteserveringen på Mayer am Pfarrplatz.
DA160105 Joe Rusi - « Who I Am » ¶
DA160105 Joe Rusi - « Who I Am » ¶
BT160105 Joe Rusi - « Who I Am » ¶