DB171022 ¶ En lastebil med tre personer og seks travhester kolliderte med en elg i Vinje i Telemark like før midnatt.
AP171022https://www.aftenposten.no/norge/i/jVaGw/Lastebil-med-seks-travhester-krasjet-med-elg-i-Vinje--tre-personer-lettere-skadet | Lastebil med seks travhester krasjet med elg i Vinje - tre personer lettere skadet ¶
VG171006 I løpet av de drøye ti årene hun har vært i offentligheten, har Ingebjørg Bratland reist fra « Jul i Svingen » til å bli enkeltstående artist med føtter og røtter i både Vinje og hovedstaden.
NL171005 Hans Lyriske stykker er udødelige, musikken til Ibsens Peer Gynt fortreffelig og sangkomposisjonene til Garborg og Vinje rørende.
DB171005 Vi syns dette er veldig interessant og vi er nysgjerringe på alt som bidrar til å øke trafikksikkerheten, sier Vinje .
DB171005 Pressekontakt i Veidirektoratet, Kjell Bjørn Vinje , forklarer at ulike former for 3D-maling på veien ikke er noe nytt og at Vegvesnet har testet dette flere ganger.
DB171005 Nesten ti år har gått siden Bernt Liavaag ga opp å få sitt forslag ut på norske veier, men Vinje holder fortsatt muligheten åpen.
AA171002 På en gård levde Brit Vinje Lyngstad et lykkelig liv sammen med sin kjære mann, Eilif.
SA170924 På benken : Adrian Mikkelsen, Elias Skogvoll, Tor Martin Mienna, Sebastian Jensen, Jonas Fundingsrud, Vetle Vinje og Adrian Martinsen.
AP170924https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Kommer-forste-TUIL-seier-pa-tre-maneder-242684b.html På benken : Adrian Mikkelsen, Elias Skogvoll, Tor Martin Mienna, Sebastian Jensen, Jonas Fundingsrud, Vetle Vinje og Adrian Martinsen.
NL170918 Foto : Elin Vinje Jenssen / Norsk Polarinstitutt ¶
DB170918 Blant kommuner der eiendomsskatt på hytter og hus ikke er innført, finner vi Vinje , Larvik, Tønsberg og Nore og Uvdal.
SA170910 Benken : Adrian Mikkelsen, Anders Jenssen, Tor Martin Mienna, Sebastian Jensen, Håvard Lysvoll, Jonas Fundingsrud, Vetle Vinje .
AP170910https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Tar-TUIL-en-viktig-hjemmeseier-241751b.html Benken : Adrian Mikkelsen, Anders Jenssen, Tor Martin Mienna, Sebastian Jensen, Håvard Lysvoll, Jonas Fundingsrud, Vetle Vinje .
AA170907 Vi er veldig fornøyd med at han hadde tid til en forestilling til, sier Otto Vinje i VS management.
VG170906 Det var det vi ga kineserne, sier Kjell Bjørn Vinje , pressesjef i Statens Vegvesen.
AP170903https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/kkQ2Q/Bare-2-av-15-tvangssammenslatte-kommuner-vil-reversere Her er han sammen med Ålesund-ordfører Eva Vinje Aurdal på det første møtet i fellesnemnda i den nye storkommunen i forrige uke.
AP170903https://www.aftenposten.no/meninger/leder/i/mJVRL/Aftenposten-mener-Kommunereformen-ma-fa-ga-sin-gang ¶ Ordfører Eva Vinje Aurdal ( Ap ) argumenterer godt for å si opp de interkommunale avtalene med nabokommunene.
AP170903https://www.aftenposten.no/meninger/leder/i/mJVRL/Aftenposten-mener-Kommunereformen-ma-fa-ga-sin-gang Ordfører i Ålesund, Eva Vinje Aurdal ( Ap ), varsler at den nye storkommunen vil si opp avtaler om interkommunalt samarbeid med Sula og Giske.
AP170901https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/12qzq/Spar-et-ras-av-kommunesammenslainger---uansett-hvem-som-vinner-valget Ålesund-ordfører Eva Vinje Aurdal ( Ap ) leder energisk arbeidet med den største kommunesammenslåingen i Jan Tore Sanners kommunereform : Ålesund, Skodje, Ørskog, Sandøy og Haram går 1. januar 2020 sammen i én kommune.
AP170901https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/12qzq/Spar-et-ras-av-kommunesammenslainger---uansett-hvem-som-vinner-valget Ålesund-ordfører Eva Vinje Aurdal ( Ap ) er tydelig på at nye Ålesund kommune helst vil unngå interkommunalt samarbeid med andre kommuner.
AA170901 En 18 år gammel asylsøker er dømt til fengsel etter at han slo en miljøarbeider ved en barnevernsinstitusjon i Vinje i Telemark bevisstløs i fjor høst.
DB170828 Før kunne 42 000 innbyggere og hyttefolk i Tinn, Vinje og Tokke få hjelp på sykehuset i Rjukan hvis klatreøksa glapp.
DB170828 Bor du mer grisgrendt, slik mange av innbyggerne i Tinn, Vinje og Tokke gjør, blir reiseveien lengre.
DB170828 - Tinn kommune i areal er nesten større enn Vestfold fylke, mens Vinje faktisk er større enn Vestfold.
AA170828 Sluttnummeret er en slags begravelsestale, sier Vinje og tilføyer at Oslo, Stavanger, Kristiansand og Bergen også får besøk av Cleese neste år.
AA170828 Men Cleese har et tett program på denne europaturnèen, derfor kan vi ikke love mer enn denne ene, sier Vinje .
AA170828 Dessuten tror jeg det blir en spesielt intim forestilling på Clarion i og med at det er den minste arenaen han spiller på, sier Vinje .
AA170828 - Det blir trolig bare én forestilling med Cleese i Trondheim denne gang, og derfor valgte vi Clarion som har litt bedre kapasitet enn Olavshallen, forteller arrangøren Otto Vinje i VS Management.
DA170825 Mann funnet død i elv i Vinje i Telemark ¶
DA170825 En 39 år gammel mann fra Oslo ble natt til fredag funnet død i elva Kvenna i Vinje i Telemark.
AP170825https://www.aftenposten.no/norge/i/OMg83/Mann-fra-Oslo-funnet-dod-under-vann-i-Vinje | Mann fra Oslo funnet død under vann i Vinje
AP170825https://www.aftenposten.no/norge/i/OMg83/Mann-fra-Oslo-funnet-dod-under-vann-i-Vinje En 39 år gammel mann fra Oslo ble natt til fredag funnet død i elva Kvenna i Vinje i Telemark.
AA170825 | Mann funnet død i elv i Vinje i Telemark ¶
AA170825 En 39 år gammel mann fra Oslo ble natt til fredag funnet død i elva Kvenna i Vinje i Telemark.
DB170820 ( Dagbladet ) : En person er savnet etter at en bil kjørte i en fjellvegg på E134 ved Særendsgrend i Vinje i Telemark.
AA170820 En person er savnet etter at en bil kjørte i en fjellvegg på E134 i Vinje i Telemark, men politiet tror ikke vedkommende er i terrenget.
SA170816 Benk : Theodor Nilsen, Elias Uppheim Skogvoll, Tor Martin Mienna, Håvard Bergstedt Lysvoll, Mathias Dahl Abelsen, Jonas Høylo Fundingsrud, Vetle Walnum Vinje .
AP170816https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Direkte-Kan-TUIL-komme-tilbake-pa-seierssporet-240477b.html Benk : Theodor Nilsen, Elias Uppheim Skogvoll, Tor Martin Mienna, Håvard Bergstedt Lysvoll, Mathias Dahl Abelsen, Jonas Høylo Fundingsrud, Vetle Walnum Vinje .
DN170814 ¶ Konsernsjef Ole Vinje i Komplett Group har utvidet med en rekke kategorier de siste årene, men tror det vil ta tid å tjene penger på netthandel med dagligvarer.
DA170803 I valgperioden 2013 - 2017 har Nordre Aker vært representert av Kristin Vinje ( H ), og bydel Sagene av Truls Wickholm ( Ap ).
SA170730 Benken : Theodor Nilsen, Elias Uppheim Skogvoll, Simon Laugsand, Jonas Høylo Fundingsrud, Vetle Walnum Vinje .
AP170730https://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/Kan-TUIL-bevare-kvalikplassen-til-Eliteserien-239474b.html Benken : Theodor Nilsen, Elias Uppheim Skogvoll, Simon Laugsand, Jonas Høylo Fundingsrud, Vetle Walnum Vinje .
VG170726 PS : De tre innlagte spurtene på dagens distanse var det Vegard Vinje ( Lyn Ski ) og Sivert Knotten ( Svarstad IL ), Sjur Røthe ( Voss IL ) som vant.
DN170723https://www.dn.no/etterBors/2017/07/23/2039/Teknologi/legger-press-pa-google Norskamerikaneren Thomas Vinje spiller en sentral rolle i EUs kamp mot Google.
DN170723https://www.dn.no/etterBors/2017/07/23/2039/Teknologi/legger-press-pa-google Norskamerikaneren Thomas Vinje , advokat med besteforeldre i Hallingdal, står sentralt i arbeidet med å tøyle Googles markedsmakt.
DN170723https://www.dn.no/etterBors/2017/07/23/2039/Teknologi/legger-press-pa-google Foto : BRIAN SNYDER/Reuters/NTB Scanpix Den norskamerikanske advokaten Thomas Vinje , med røtter i Hallingdal, står sentralt i EUs pågående kamp for å begrense Googles markedsmakt.
DN170723https://www.dn.no/etterBors/2017/07/23/2039/Teknologi/legger-press-pa-google - Jeg mener konsentrasjon av makt i hvilken som helst forstand - økonomisk, politisk eller på andre måter - er farlig, og at konkurranselovgivningen er samfunnets viktigste hjelpemiddel for å håndtere uheldige økonomiske maktkonsentrasjoner i den nye digitale verden, sier Vinje .
DN170723 Norskamerikaneren Thomas Vinje spiller en sentral rolle i EUs kamp mot Google.
DN170723 Norskamerikaneren Thomas Vinje , advokat med besteforeldre i Hallingdal, står sentralt i arbeidet med å tøyle Googles markedsmakt.
DN170723 Foto : BRIAN SNYDER/Reuters/NTB Scanpix Den norskamerikanske advokaten Thomas Vinje , med røtter i Hallingdal, står sentralt i EUs pågående kamp for å begrense Googles markedsmakt.
DN170723 - Jeg mener konsentrasjon av makt i hvilken som helst forstand - økonomisk, politisk eller på andre måter - er farlig, og at konkurranselovgivningen er samfunnets viktigste hjelpemiddel for å håndtere uheldige økonomiske maktkonsentrasjoner i den nye digitale verden, sier Vinje .
VG170719 Vi visste jo at det var en viss interesse, men dette har sprengt alle prognoser og estimater fra første stund, sier pressesjef i Statens vegvesen, Kjell Bjørn Vinje .
VG170719 Overskuddet går til trafikksikkerhet, så det kommer jo noe godt ut av det også, sier Vinje .
VG170719 Mange har også forsøkt å reservere ord som direkte eller indirekte er kjønnsord, banneord og lignende, men disse blir luket ut, sier Vinje .
VG170719 - Vi mistenker at denne ordningen er mest populær blant unge motor- og bilinteresserte menn, sier Vinje .
VG170719 - Det er også visstnok en person som heter Svoren til etternavn som har bestilt seg et skilt med « BACON », opplyser Vinje .
DA170713 Stortingsrepresentant for Høyre, Kristin Vinje , er ikke imponert over undersøkelsen og understreker at Høyre er fornøyd med slik ting er i dag.
DA170713 Her prøver Vinje seg på en finte.
DA170713 Vinje sier hun blir forvirret over SVs standpunkt til profitører ¶
AP170712https://www.aftenposten.no/osloby/i/EVLra/Innrommelse-fra-en-pingle-La-meg-slippe-a-kjore-bil-i-Oslo-sentrum Videre sier Vinje at ungdommer i Oslo ikke har det samme avhengighetsforholdet til bil.
AP170712https://www.aftenposten.no/osloby/i/EVLra/Innrommelse-fra-en-pingle-La-meg-slippe-a-kjore-bil-i-Oslo-sentrum Men vi vet at det er flere fallgruver i et bymiljø enn i landlige omgivelser, sa pressesjef Kjell Vinje i Statens vegvesen den gang.
AP170707https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/mq37g/Veiselskapet-ble-latterliggjort-Na-mener-Regjeringen-den-tar-en-revansj-verd-4_5-mrd-kroner Etter at Aftenposten publiserte denne artikkelen, har pressesjef i Veidirektoratet, Kjell Bjørn Vinje , kommentert den på Facebook.
AP170707https://www.aftenposten.no/norge/politikk/i/mq37g/Veiselskapet-ble-latterliggjort-Na-mener-Regjeringen-den-tar-en-revansj-verd-4_5-mrd-kroner Denne artikkelen og bruken av spare-begreper er mer som " fruktkompott " », skriver Vinje .
AA170707 Høyres Kristin Vinje lar seg ikke imponere av undersøkelsen og synes spørsmålet som er stilt, er veldig ledende.
AA170706 Området hvor han forsvant ligger i Vinje kommune.
AA170706 En 17 år gammel gutt fra Belgia er funnet i god behold etter å ha vært savnet i fjellet i Vinje kommune.
DB170704 Kjell Bjørn Vinje , pressesjef i Statens Vegvesen, tror på Weng når hun opplever at det har vært mange unødvendig skumle situasjoner på rulleski på trafikkerte veier.
DB170704 En del bilførere er ikke oppmerksomme nok på myke trafikanter og gir ikke den avstanden som de bør gi, sier Vinje til Dagbladet.
DB170704 - Vi har ikke noen klare tall eller formeninger om det er et større problem i by kontra bygd, forteller Vinje .
DB170704 Vinje mener en felles forståelse og gjensidig hensyn mellom bilister og myke trafikanter er essensielt.
VG170622 Også kommuner som Stavanger, Vinje i Telemark og Nøtterøy i Vestfold vil ha restriksjoner på vannskuterbruken, viser behandlingen i kommunestyrene de siste dagene.
VG170615 Pågangen er mangedobbelt av det vi ventet oss på forhånd, sier Kjell Bjørn Vinje , pressesjef i Statens vegvesen, til Nettavisen.
DN170615 Pågangen er mangedobbelt av det vi ventet oss på forhånd, sier Kjell Bjørn Vinje , pressesjef i Statens vegvesen, til Nettavisen.
DA170615 Pågangen er mangedobbelt av det vi ventet oss på forhånd, sier Kjell Bjørn Vinje , pressesjef i Statens vegvesen, til Nettavisen.
DA170615 Pågangen er mangedobbelt av det vi ventet oss på forhånd, sier Kjell Bjørn Vinje , pressesjef i Statens vegvesen, til Nettavisen.
AA170615 Pågangen er mangedobbelt av det vi ventet oss på forhånd, sier Kjell Bjørn Vinje , pressesjef i Statens vegvesen, til Nettavisen.
DB170610 Kjell Bjørn Vinje , pressesjef i Statens Vegvesen, tror på Weng når hun opplever at det har vært mange unødvendig skumle situasjoner på rulleski på trafikkerte veier.
DB170610 En del bilførere er ikke oppmerksomme nok på myke trafikanter og gir ikke den avstanden som de bør gi, sier Vinje til Dagbladet.
DB170610 - Vi har ikke noen klare tall eller formeninger om det er et større problem i by kontra bygd, forteller Vinje .
DB170610 Vinje mener en felles forståelse og gjensidig hensyn mellom bilister og myke trafikanter er essensielt.
DB170607 Sammen med fraksjonslederne for Frp, Venstre og KrF, henholdsvis Bente Thorsen, Iselin Nybø og Anders Tyvand, fremmet Vinje i dag forslag i Stortinget om løse situasjonen for de norske psykologstudentene i Ungarn : ¶
DB170607 KREVER LØSNING : Fraksjonslederne i kirke-, utdannings- og forskningskomiteen i Stortinget, fra venstre : Iselin Nybø ( V ), Anders Tyvand ( KrF ), Bente Thorsen ( Frp ) og Kristin Vinje ( H ) krever at Bent Høie og regjeringen finner en løsning for psykologene som utdanner seg i Budapest.
DB170607 Etter vår oppfatning har de havnet i en helt uholdbar situasjon, noe vi vil gjøre noe med, sier Kristin Vinje til Dagbladet.
DB170607 Dette vil vi nå gjøre noe med, sier Kristin Vinje .
DB170607 ( Dagbladet ) : Kristin Vinje er fraksjonsleder for Høyre i kirke-, undervisnings- og forskningskomiteen.
SA170604 Christer Johsngård og Vetle Vinje og Lars Henrik Andreassen er også ute, så spørs det hva Gaute Helstrups menn klarer å få til i Arendal. 8 min : Ballen stanges ut av Skogvang Pedersen, rett til en Arendal-spiller som skyter, men får ingen styring og går ut til utspill fra Flasza. 8 min : Arendal-skudd blokkeres og går ut til
SA170604 TUIL manglet de faste midtstopperne Tobias Vibe ( rygg ) og Anders Jenssen ( hjernerystelse ), samt Christer Johnsgård, Vetle Vinje og Lars Henrik Andreassen ute med lyskeproblemer.
AP170604 Christer Johsngård og Vetle Vinje og Lars Henrik Andreassen er også ute, så spørs det hva Gaute Helstrups menn klarer å få til i Arendal. 8 min : Ballen stanges ut av Skogvang Pedersen, rett til en Arendal-spiller som skyter, men får ingen styring og går ut til utspill fra Flasza. 8 min : Arendal-skudd blokkeres og går ut til
AP170604 TUIL manglet de faste midtstopperne Tobias Vibe ( rygg ) og Anders Jenssen ( hjernerystelse ), samt Christer Johnsgård, Vetle Vinje og Lars Henrik Andreassen ute med lyskeproblemer.
DB170603 Det vet professor Moi, som nylig har foreslest på Nasjonalbiblioteket både om essaypioneren Vinje og romanforfatteren Knausgård.
DB170601 Det ligger allerede inne i Lærerløftet vi er i gang med nå, sier utdanningspolitisk talsperson Kristin Vinje i Høyre.
VG170522 Ikke bare skal vi gå dypere og lengre enn noen gang under fjorden men vi skal også bygge den mest sikre undersjøiske tunnelen i verden, sier Kjell Bjørn Vinje i Statens vegvesen.
DA170516 Hvem blir da Vinje , Wergeland, Sivle og Munthe, de store poetene som bærer vår identitet ?
DB170513 De som mener de har rett på en Telemarksbunad fordi de ble tatt i en fartskontroll i Vinje , 1998 eller 1997.
AP170512 FOTO : Rune Frisk Vinje
DB170511 - Det blir en fiol fra Vinje , en hestehov fra Hagerup, en rose fra Hamsun, en lilje fra Bull, en løvetann fra Nyquist, en forglemmegei fra Ibsen, syrin og hegg fra Jacobsen og Børli - bundet sammen med ville vekster fra Chopin, Sæverud Schumann og Grieg, sier Fjeldstad.
BT170511 Det er klokt at Lilly Vinje tenker over døden og egne ønsker mens hun lever.
BT170511 mai stiller Lilly Vinje spørsmål til kremasjon og kva som er politikken i Bergen kommune.
VG170507 Vi har over 30 tunneler med tilsvarende stigning i Norge, og det blir ikke naturlig å sponse sikkerheten i enkelte av dem, sier kommunikasjonssjef Kjell Bjørn Vinje .
DB170506 Tunnelen bør erstattes av en bro over Drøbaksundet, sier Kjell Bjørn Vinje .
DB170506 Pressesjef Kjell Bjørn Vinje i Statens vegvesen bekrefter overfor Dagbladet at vegvesenet på et faglig grunnlag er helt enig med Geir A.
SA170505 Ikke med på bildet som også er fra Nordland : Anders Karlsen og Vetle Vinje FOTO : Robin Andersen ¶ | « Han sto for en grisetakling som Roy Keane ville vært stolt av » ¶
DB170505 Pressesjef i Statens Vegvesen, Kjell Bjørn Vinje , forteller at « hemmeligheten » er en GPS som ofte er integrert i maskinen.
DB170505 Men Vinje vil ikke kimse av maskinførerne.
AP170505 Ordfører Eva Vinje Aurdal ønsker å understreke at det ikke er fastslått at det er skjedd noe ulovlig.
AP170505 Ordfører Eva Vinje Aurdal i Ålesund.
AP170505 - Jeg skulle helst ha sett at denne saken ikke hadde fått utviklet seg til en så stor sak, men jeg er glad for at forholdene er kommet på bordet slik at vi kan få på plass tiltak som gjør at det ikke skjer igjen, sier ordfører Eva Vinje Aurdal ( Ap ) til Aftenposten.
AP170505 Ikke med på bildet som også er fra Nordland : Anders Karlsen og Vetle Vinje FOTO : Robin Andersen ¶
AA170505 ¶ Henger med hodet : Live Vinje sitter utenfor teltet som snart skal ned.
VG170503 Skolepolitiker Kristin Vinje i Høyres stortingsgruppe er positiv til å vurdere en ny erstatningsordning sammen med KrF.
VG170503 SKOLEPOLITIKER : Kristin Vinje ( H ) sitter i Stortingets utdanningskomité.
VG170503 I den forbindelse er Høyre positive til Kristelig Folkeparti sitt forslag om å se på en erstatningsordning, sier Vinje til VG.
SA170430 Vetle ( Vinje ) kom inn i dag og gjorde en god jobb, og så har vi også Jonas ( Høylo Fundingsrud ).
SA170430 minutt da han løp fra Vetle Vinje og satt ballen iskaldt i lengste hjørne.
SA170430 På benken har TUIL : Adrian Mikkelsen, Lars Henrik Andreassen, Håvard Lysvoll og Vetle Vinje .
SA170430 Løper Vinje i senk og setter ballen iskaldt i mål bak Nilsen.
SA170430 48 min : Vinje løper opp Eriksen og stanjser Ulf-angrepet. 47 min : NIlsen med flott raid framover, men stoppes til slutt etter flikk fra Abelsen like utenfor Ulf sin 16-meter. 46 min : Vetle Vinje kommer inn for Anders Karlsen. 2. omgang er i gang. 45 min : Pause på Sandnes stadion. 44 min : Dahl Abelsen
SA170430 46 min : Vetle Vinje kommer inn for Anders Karlsen. 2. omgang er i gang. 45 min : Pause på Sandnes stadion. 44 min : Dahl Abelsen finner Vibe i feltet, men avslutningen under press blir ikke farlig. 44 min : Lasse Nilsen felles igjen.
AP170430 Vetle ( Vinje ) kom inn i dag og gjorde en god jobb, og så har vi også Jonas ( Høylo Fundingsrud ).
AP170430 minutt da han løp fra Vetle Vinje og satt ballen iskaldt i lengste hjørne.
AP170430 På benken har TUIL : Adrian Mikkelsen, Lars Henrik Andreassen, Håvard Lysvoll og Vetle Vinje .
AP170430 Løper Vinje i senk og setter ballen iskaldt i mål bak Nilsen.
AP170430 48 min : Vinje løper opp Eriksen og stanjser Ulf-angrepet. 47 min : NIlsen med flott raid framover, men stoppes til slutt etter flikk fra Abelsen like utenfor Ulf sin 16-meter. 46 min : Vetle Vinje kommer inn for Anders Karlsen. 2. omgang er i gang. 45 min : Pause på Sandnes stadion. 44 min : Dahl Abelsen
AP170430 46 min : Vetle Vinje kommer inn for Anders Karlsen. 2. omgang er i gang. 45 min : Pause på Sandnes stadion. 44 min : Dahl Abelsen finner Vibe i feltet, men avslutningen under press blir ikke farlig. 44 min : Lasse Nilsen felles igjen.
AA170428 Andre kommuner som har innført eiendomsskatt, sier at man må regne med henvendelser, spørsmål eller klager i forbindelser med 10-15 prosent av de utsendte skattesedlene, sa rådmann Henrik Vinje i kommunestyremøtet.
DB170427 ¶ SVARER HØYRE : SV-leder Audun Lysbakken går i rette med det han mener er skremselspropaganda fra Høyres Kristin Vinje om SVs forslag om å hindre profitt på velferd.
DB170427 Stortingsrepresentant Kristin Vinje ( H ) fortsetter å spre skremselspropaganda om SVs forslag om å hindre profitt på velferd i Dagbladet ( 19. april ).
DB170427 Da hørte jeg ikke ett eneste ord fra Vinje eller hennes partikolleger « at det var urimelig at de som har investert tid og penger i å bygge opp et tilbud må få mulighet til å ta utbytte dersom de klarer å gå med overskudd », slik hun skriver om barnehagene i sitt innlegg.
DB170427 Vinje påstår at vi maler fanden på veggen og konstruerer en problemstilling som ikke eksisterer.
SA170426 Vetle Vinje blir spilt fri på høyrekanten og han legger den fint inn.
SA170426 Lagoppstilling ( TUIL ) : Theodor Nilsen - Vetle Vinje , Anders Karlsen, Jonas Høylo Fundingsrud, Simon Laugsand, - Håvard Lysvoll, Lars-Gunnar Johnsen, Elias Skogvoll, Mathias Dahl Abelsen - Tor Martin Mienna, Christer Johnsgård ¶
SA170426 min : Øyvind Garfjell prøver å løpe forbi Vetle Vinje , men får ikke det til og roter til slutt bort ballen.
AP170426 Vetle Vinje blir spilt fri på høyrekanten og han legger den fint inn.
AP170426 Lagoppstilling ( TUIL ) : Theodor Nilsen - Vetle Vinje , Anders Karlsen, Jonas Høylo Fundingsrud, Simon Laugsand, - Håvard Lysvoll, Lars-Gunnar Johnsen, Elias Skogvoll, Mathias Dahl Abelsen - Tor Martin Mienna, Christer Johnsgård ¶
AP170426 min : Øyvind Garfjell prøver å løpe forbi Vetle Vinje , men får ikke det til og roter til slutt bort ballen.
DB170425 Kristin Vinje ( H ) ¶
SA170423 min : TUIL har byttet inn Vetle Vinje og Håvard Lysvoll.
DB170423 Harry Vinje er kommunepolitiker i Våler i Hedmark.
DB170423 - Det Dagbladet har skrevet er en sak som er ubehagelig for alle kommunene i Midt-Hedmark, sier Vinje .
AP170423 Eva Vinje Aurdal ¶
AP170423 Ap-ordfører i Ålesund, Eva Vinje Aurdal, sier det vil oppstå en svært vanskelig situasjon » hvis Ap stanser sammenslåingsprosessen rundt Ålesund.
AP170423 Eva Vinje Aurdal ¶
AP170423 Ap-ordfører i Ålesund, Eva Vinje Aurdal, sier det vil oppstå en svært vanskelig situasjon » hvis Ap stanser sammenslåingsprosessen rundt Ålesund.
AP170423 min : TUIL har byttet inn Vetle Vinje og Håvard Lysvoll.
DB170419 Kristin Vinje
AP170419 Mann fra Vinje i Telemark ¶
DN170418 Vi vil ha en myk start før sommeren og rulle ut for fullt etter sommeren, sier Komplett-sjef Ole Vinje .
DN170418 I roboten til konsernsjef Ole Vinje skal det ryddes plass til varer fra andre leverandører som presenteres i den nye markedsplassen.
DN170418 Hensikten er å gjøre det enkelt for kunden og ha et felles kassapunkt, sier Vinje , som tror strategien vil bidra til å øke trafikken på Kompletts nettsteder.
DN170418 Vinje tror at vanlige kunder bare vil forholde seg til 3-5 markedsplasser.
DB170418 Nå takker Oslo kommune de private for innsatsen ved å skatte dem, ifølge Vinje .
DB170418 Det mener Kristin Vinje ( H ) er blodig urettferdig.
DB170418 - VELDIG RART : Stortingsrepresentant Kristin Vinje ( H ) mener det burde være formålet, ikke eierskapet, som avgjør om man betaler eiendomsskatt.
DB170418 - Dersom Vinje mener det bør gjøres endringer i eiendomsskatteloven, så har faktisk hun som er stortingsrepresentant fra et av regjeringspartiene mulighet til det, legger han til.
DB170418 - Aldri tatt ut penger ¶ Vinje får støtte fra Eli Sævareid, daglig leder i Trygge Barnehager og styreleder i FUS-barnehagene i Oslo.
DB170418 Vinje er tidligere utdanningsbyråd i hovestaden.
DA170418 Tidligere utdanningsbyråd Kristin Vinje ( H ) synes det er urettferdig, skriver Dagbladet.
AP170418 Tidligere utdanningsbyråd Kristin Vinje ( H ) synes det er urettferdig, skriver Dagbladet.
AA170413 Politiet og Statens vegvesen samarbeider i storkontroll på Vinje , og skryter av ungdommen.
AA170413 Politiet og Statens vegvesen samarbeider i storkontroll på Vinje , og skryter av ungdommen.
SA170409 min : Lars Henrik Andreassen ut, Vetle Vinje inn. 85. min : TUIL nærmer seg sin andre seier med kun fem minutter igjen av ordinær tid.
SA170409 90 min + 2 min : TUIL danser bare ved cornerflagget anført av Lysvoll, Vinje og Mo. 90. min : Mo vinner et frispark høyt i banen og Rebin Sulaka får gult kort for taklinga.
SA170409 Vetle Vinje
AP170409 min : Lars Henrik Andreassen ut, Vetle Vinje inn. 85. min : TUIL nærmer seg sin andre seier med kun fem minutter igjen av ordinær tid.
AP170409 90 min + 2 min : TUIL danser bare ved cornerflagget anført av Lysvoll, Vinje og Mo. 90. min : Mo vinner et frispark høyt i banen og Rebin Sulaka får gult kort for taklinga.
VG170407 Vårt beste råd er å bruke hodet og ikke miste det, sier Vinje .
VG170407 Ikke alle skal reise så langt, men antageligvis er påskeuken den største folkeforflyttelsen vi har i året, og det merkes på trafikken og veiene, sier Kjell Bjørn Vinje , pressesjef hos Statens vegvesen.
AA170407 - Du må tilbake til 1940-50-tallet for å finne så lave tall, opplyser pressesjef Kjell Bjørn Vinje i Vegvesenet til NTB.
FV170406 VINJE : Først var det tre danske skiløpere som ringte og meldte at de hadde gått seg vill på fjellet nord for Haukeliseter.
DB170406 mars anklager Kristin Vinje fra Høyre SV for å snu ryggen til private initiativ i barnehagesektoren.
AP170401 - Du må tilbake til 1940-50-tallet for å finne så lave tall, opplyser pressesjef Kjell Bjørn Vinje i Vegvesenet til NTB.
AA170401 - Du må tilbake til 1940-50-tallet for å finne så lave tall, opplyser pressesjef Kjell Bjørn Vinje i Vegvesenet til NTB.
DN170329 Stortingspolitiker Kristin Vinje fra Høyre Foto : Heiko Junge/Scanpix ¶
DN170329 - Vi er avhengige av konkurranse på like vilkår for å stimulere til innovasjon på læremiddelmarkedet, sier Kristin Vinje fra Høyre i en pressemelding.
DN170329 - Det er bekymringsfullt hvis NDLA begrenser skolenes pedagogiske valgfrihet, sier Vinje .
DB170329 STORTINGSREPRESENTANT : Kristin Vinje ( H ).
SA170328 KAN VISE TIL ØKNING I STRYKPROSENT : Pressesjef i Statens vegvesen, Kjell Bjørn Vinje .
SA170328 I tillegg til strengere krav, henger det også sammen med at dagens unge tar for lett på dette med lappen, sier pressesjef Kjell Vinje i Statens vegvesen.
FV170328 I tillegg til strengere krav, henger det også sammen med at dagens unge tar for lett på dette med lappen, sier pressesjef Kjell Vinje i Statens vegvesen.
FV170328 FOTO : Ekaterina Pokrovsky / Shutterstock KAN VISE TIL ØKNING I STRYKPROSENT : Pressesjef i Statens vegvesen, Kjell Bjørn Vinje .
BT170328https://www.bt.no/bil/Test-deg-selv---Klarer-du-bilteorien-9978b.html KAN VISE TIL ØKNING I STRYKPROSENT : Pressesjef i Statens vegvesen, Kjell Bjørn Vinje . etatsavis ¶
BT170328https://www.bt.no/bil/Test-deg-selv---Klarer-du-bilteorien-9978b.html I tillegg til strengere krav, henger det også sammen med at dagens unge tar for lett på dette med lappen, sier pressesjef Kjell Vinje i Statens vegvesen.
BT170328 KAN VISE TIL ØKNING I STRYKPROSENT : Pressesjef i Statens vegvesen, Kjell Bjørn Vinje . etatsavis ¶
BT170328 I tillegg til strengere krav, henger det også sammen med at dagens unge tar for lett på dette med lappen, sier pressesjef Kjell Vinje i Statens vegvesen.
AP170328 KAN VISE TIL ØKNING I STRYKPROSENT : Pressesjef i Statens vegvesen, Kjell Bjørn Vinje .
AP170328 I tillegg til strengere krav, henger det også sammen med at dagens unge tar for lett på dette med lappen, sier pressesjef Kjell Vinje i Statens vegvesen.
VG170327 Men vi vet at det er flere fallgruver i et bymiljø enn i landlige omgivelser, sier pressesjef Kjell Vinje i Statens vegvesen.
SA170327 Også pressesjef Vinje i Vegvesenet er klar over at det skjer.
SA170327 Men vi vet at det er flere fallgruver i et bymiljø enn i landlige omgivelser, sier pressesjef Kjell Vinje i Statens vegvesen.
SA170327 Men de må forstå at førerkortet er mer krevende enn som så, mener Vinje .
SA170327 KAN VISE TIL STORE FORSKJELLER MELLOM FYLKENE : Pressesjef i Statens vegvesen, Kjell Bjørn Vinje .
FV170327 Også pressesjef Vinje i Vegvesenet er klar over at det skjer.
FV170327 Men vi vet at det er flere fallgruver i et bymiljø enn i landlige omgivelser, sier pressesjef Kjell Vinje i Statens vegvesen.
FV170327 Men de må forstå at førerkortet er mer krevende enn som så, mener Vinje .
FV170327 FOTO : Kallestad, Gorm / NTB scanpix KAN VISE TIL STORE FORSKJELLER MELLOM FYLKENE : Pressesjef i Statens vegvesen, Kjell Bjørn Vinje .
DB170327 Men vi vet at det er flere fallgruver i et bymiljø enn i landlige omgivelser, sier pressesjef Kjell Vinje i Statens vegvesen.
BT170327https://www.bt.no/bil/I-ett-fylke-stryker-nesten-halvparten-pa-forerproven--Skremmende_-sier-Trygg-Trafikk-9973b.html Også pressesjef Vinje i Vegvesenet er klar over at det skjer.
BT170327https://www.bt.no/bil/I-ett-fylke-stryker-nesten-halvparten-pa-forerproven--Skremmende_-sier-Trygg-Trafikk-9973b.html Men vi vet at det er flere fallgruver i et bymiljø enn i landlige omgivelser, sier pressesjef Kjell Vinje i Statens vegvesen.
BT170327https://www.bt.no/bil/I-ett-fylke-stryker-nesten-halvparten-pa-forerproven--Skremmende_-sier-Trygg-Trafikk-9973b.html Men de må forstå at førerkortet er mer krevende enn som så, mener Vinje .
BT170327https://www.bt.no/bil/I-ett-fylke-stryker-nesten-halvparten-pa-forerproven--Skremmende_-sier-Trygg-Trafikk-9973b.html KAN VISE TIL STORE FORSKJELLER MELLOM FYLKENE : Pressesjef i Statens vegvesen, Kjell Bjørn Vinje . etatsavis ¶
BT170327 Også pressesjef Vinje i Vegvesenet er klar over at det skjer.
BT170327 Men vi vet at det er flere fallgruver i et bymiljø enn i landlige omgivelser, sier pressesjef Kjell Vinje i Statens vegvesen.
BT170327 Men de må forstå at førerkortet er mer krevende enn som så, mener Vinje .
BT170327 KAN VISE TIL STORE FORSKJELLER MELLOM FYLKENE : Pressesjef i Statens vegvesen, Kjell Bjørn Vinje . etatsavis ¶
AP170327https://www.aftenposten.no/bil/I-ett-fylke-stryker-nesten-halvparten-pa-forerproven--Skremmende_-sier-Trygg-Trafikk-9973b.html Også pressesjef Vinje i Vegvesenet er klar over at det skjer.
AP170327https://www.aftenposten.no/bil/I-ett-fylke-stryker-nesten-halvparten-pa-forerproven--Skremmende_-sier-Trygg-Trafikk-9973b.html Men vi vet at det er flere fallgruver i et bymiljø enn i landlige omgivelser, sier pressesjef Kjell Vinje i Statens vegvesen.
AP170327https://www.aftenposten.no/bil/I-ett-fylke-stryker-nesten-halvparten-pa-forerproven--Skremmende_-sier-Trygg-Trafikk-9973b.html Men de må forstå at førerkortet er mer krevende enn som så, mener Vinje .
AP170327https://www.aftenposten.no/bil/I-ett-fylke-stryker-nesten-halvparten-pa-forerproven--Skremmende_-sier-Trygg-Trafikk-9973b.html KAN VISE TIL STORE FORSKJELLER MELLOM FYLKENE : Pressesjef i Statens vegvesen, Kjell Bjørn Vinje .
AP170327 Også pressesjef Vinje i Vegvesenet er klar over at det skjer.
AP170327 Men vi vet at det er flere fallgruver i et bymiljø enn i landlige omgivelser, sier pressesjef Kjell Vinje i Statens vegvesen.
AP170327 Men de må forstå at førerkortet er mer krevende enn som så, mener Vinje .
AP170327 KAN VISE TIL STORE FORSKJELLER MELLOM FYLKENE : Pressesjef i Statens vegvesen, Kjell Bjørn Vinje .
DB170326 - Bruk av Facetime, chat-funksjoner og andre tilleggstjenester mener jeg er idioti og galskap, sier pressesjef i Statens Vegvesen, Kjell-Bjørn Vinje til kanalen.
DB170319 ( Dagbladet ) : Politiet i Telemark meldte klokka 13 på Twitter at det har gått et stort snøskred i Vådalen i Vinje .
AP170319 | Ingen tatt av snøskred i Vinje
AP170319 Søket i snøskredet som gikk i Vådalen i Vinje i Telemark er avsluttet.
AA170319 | Ingen tatt av snøskred i Vinje
AA170319 Søket i snøskredet som gikk i Vådalen i Vinje i Telemark er avsluttet.
AP170314 Tiril Frisk Vinje fra Aker Unge Høyre svarer 12. mars på mitt innlegg om hvorfor kvinnekamp ikke kan være politisk nøytral.
AP170314 Si ;D-innlegg : Det er synd hvis Vinje opplever 8. mars-toget som en « venstresosialistisk marsj ».
AP170314 Vinje hevder at kvinnekampen må holdes nøytral for å inkludere alle kvinner.
AP170314 Tiril Frisk Vinje fra Aker Unge Høyre svarer 12. mars på mitt innlegg om hvorfor kvinnekamp ikke kan være politisk nøytral.
AP170314 Si ;D-innlegg : Det er synd hvis Vinje opplever 8. mars-toget som en « venstresosialistisk marsj ».
AP170314 Vinje hevder at kvinnekampen må holdes nøytral for å inkludere alle kvinner.
AP170314 I dagens kamp gjorde TUIL en rekke endringer : Theodor Nilsen ( keeper ), Vetle Vinje ( høyreback ), Jonas Høylo Fundingsrud ( midtstopper ), Mathias Dahl Abelsen ( midtbane ), Lars Henrik Andreassen ( midtbane ) og Elias Skogvoll ( midtbane ) kom inn på laget, uten at det hjalp nevneverdig.
VG170313 I Vardø og Vinje koster det ingenting - i Nittedal må du ut med med nesten 50.000 kroner i byggesaksgebyr.
VG170313 * 1 Den gjeveste listen er dog den hvor innbyggerne slipper å betale : Fem kommuner tilbyr 0 kroner i byggesaksgebyr : Krødsherad, Modalen, Tokke, Vardø og Vinje . * 1 Gjennomsnittlig saksbehandlingsgebyr i Norge er 11.912 kroner. * 1 Det er også store forskjeller i saksbehandlingstid : I Kvitsøy er saksbehandlingstiden én dag, mens Gamvik har hele 145 dager, etterfulgt av H
AP170312 | Selvfølgelig skal kvinnekampen holdes politisk nøytral Tiril Frisk Vinje
AP170312 Slik det er nå, har det årlige kvinnetoget blitt et sosialistisk tog, skriver Tiril Frisk Vinje .
VG170310 Det var i september i fjor at VG kunne fortelle om det kontroversielle forslaget : Høyre-representantene Kristin Vinje og Kristin Ørmen Johnsen ville programfeste en historisk omlegging av barnetrygden.
SA170310 Stortingsrepresentant Kristin Vinje forsøkte å få landsmøtet med på å droppe trygden, som ble innført like etter krigen.
SA170310 Men Vinje og de andre barnetrygdmotstanderne hadde ikke partiledelsen med seg.
DB170310 Stortingsrepresentant Kristin Vinje var en av dem som ønsket å målrette barnetrygden til dem som trenger det mest, og for øvrig bruke midlene til gratis barnehage og SFO.
DA170310 Stortingsrepresentant Kristin Vinje forsøkte å få landsmøtet med på å droppe trygden, som ble innført like etter krigen.
DA170310 Dette er et mye bedre tiltak mot barnefattigdom, mener både ekspertene og Vinje .
BT170310 HJELPEADVOKAT : Bistandsadvokat for kvinnen som skal ha blitt tvunget til å prostituere seg, Kristine Aarre Hånes, her sammen med hovedetterforsker Dag Olav Vinje fra politiet under rettssaken i februar i år.
BT170310 Stortingsrepresentant Kristin Vinje forsøkte å få landsmøtet med på å droppe trygden, som ble innført like etter krigen.
BT170310 Men Vinje og de andre barnetrygdmotstanderne hadde ikke partiledelsen med seg.
BT170310 - Kanskje vil ikke dette gi storinnrykk fra Brasil, men vi synes uansett det er spennende at de ville komme hit, sier markedssjef i Voss Resort, Synva Vinje , nummer to fra høyre.
AP170310 Kristin Vinje , som varmt forsvarte å fjerne barnetrygden for å kunne innføre gratis barnehage og gratis SFO, mente det var en mye mer målrettet måte å motvirke barnefattigdom og viste til at flere offentlige utvalg hadde anbefalt aktive tilbud fremfor kontantutbetalinger.
AA170310 Stortingsrepresentant Kristin Vinje forsøkte å få landsmøtet med på å droppe trygden, som ble innført like etter krigen.
AA170310 Dette er et mye bedre tiltak mot barnefattigdom, mener både ekspertene og Vinje .
AA170310 Stortingsrepresentant Kristin Vinje forsøkte å få landsmøtet med på å droppe trygden, som ble innført like etter krigen.
AA170310 Men Vinje og de andre barnetrygdmotstanderne hadde ikke partiledelsen med seg.
AP170307 Tidligere har mindretallet argumentert for at barnetrygden skal helt bort, men Vinje og mindretallet åpner for en fortsatt form for kontantytelse for de med lavest inntekt, i tråd med det regjeringens utvalg har anbefalt.
AP170307 Slik det er nå, får ikke de som virkelig trenger støtte hjelp i barnetrygden, sier Vinje til Aftenposten.
AP170307 Slik argumenterer Vinje for forslaget ¶
AP170307 Kristin Vinje støtter mindretallets forslag, og skal debattere med Helleland.
AP170307 Han er utpekt som « duellant » med Oslo-representant Kristin Vinje , som støtter forslaget.
AP170307 Det kommer til å være tøft å få flertall for et slikt forslag, men jeg tror de fleste ser det er på tide vi gjør noe med barnetrygden som ordning, sier Vinje .
AA170307 Samtidig vil en målrettet og forsterket barnetrygd for lavinntektsfamilier bidra til å redusere barnefattigdom, mener både Vinje og ekspertutvalget.
AA170307 Saken splitter partiet i to, medgir Vinje .
AA170307 Fredag møter hun parlamentarisk leder Trond Helleland til duell om temaet, og Vinje synes hun har gode argumenter på hånden : ¶
AA170307 - Vi har latt være å røre den i 20 år, og det er en unnlatelsessynd om vi ikke tar stilling til hva vi nå vil med denne ordningen, sier Vinje .
AA170307 - Tenk om vi kunne være det første landet som tilbyr gratis barnehage til alle, sier stortingsrepresentant Kristin Vinje .
AA170307 Vinje kan ta med seg tungt skyts fra rapporten om ytelsene til barnefamilier regjeringen fikk overlevert mandag.
DN170304 - Vi gikk til valg på å fjerne formuesskatten sist, og vi ser ingen grunn til å fjerne det målet nå, sier nestleder Kristin Vinje i Oslo Høyre til Avisenes Nyhetsbyrå ( ANB ).
AA170304 - Vi gikk til valg på å fjerne formuesskatten sist, og vi ser ingen grunn til å fjerne det målet nå, sier nestleder Kristin Vinje i Oslo Høyre til Avisenes Nyhetsbyrå ( ANB ).
SA170303 Vetle Vinje ( 25 ) går på en ny sesong i Tromsdalen.
SA170303 I fjor ble det bare fem kamper for Vinje i 2. divisjon, men Ness er godt fornøyd med å få signaturen til Vinje, som har spilt for TUIL siden sommeren 2013.
SA170303 ANVENDELIG : Vetle Vinje i aksjon mot Kristiansund i november 2014.
SA170303 divisjon, men Ness er godt fornøyd med å få signaturen til Vinje , som har spilt for TUIL siden sommeren 2013.
AP170303 Vetle Vinje ( 25 ) går på en ny sesong i Tromsdalen.
AP170303 I fjor ble det bare fem kamper for Vinje i 2. divisjon, men Ness er godt fornøyd med å få signaturen til Vinje, som har spilt for TUIL siden sommeren 2013.
AP170303 ANVENDELIG : Vetle Vinje i aksjon mot Kristiansund i november 2014.
AP170303 divisjon, men Ness er godt fornøyd med å få signaturen til Vinje , som har spilt for TUIL siden sommeren 2013.
SA170222 Mål : Fredrik Vinje ( 36' ) ¶
SA170222 Like før pause slo Vinje et nydelig frispark mot Jacob Tromsdal, men midtbaneankeret headet flere meter over fra syv meter.
SA170222 Fredrik Vinje sendte ballen i venstre kryss, og keeperen feil vei.
SA170222 Fredrik Vinje - Jakob Tromsdal - Simen Nordskag ( Filip Brattbakk 90' ) ¶
AP170222 Mål : Fredrik Vinje ( 36' ) ¶
AP170222 Like før pause slo Vinje et nydelig frispark mot Jacob Tromsdal, men midtbaneankeret headet flere meter over fra syv meter.
AP170222 Fredrik Vinje sendte ballen i venstre kryss, og keeperen feil vei.
AP170222 Fredrik Vinje - Jakob Tromsdal - Simen Nordskag ( Filip Brattbakk 90' ) ¶
AP170221 Haram-ordfører Vebjørn Krogsæter ( Sp ) og en stor del av innbyggerne i kommunen ønsker ikke å slå seg sammen med de fire andre kommunene i den nye Ålesund kommune, her representert med ordfører i Sandøy Oddvar Myklebust ( Ap ), varaordfører Geir Peter Aure ( V ) i Ørskog, Ålesund-ordfører Eva Vinje Aurdal og ordf
AP170221 Der vil de kunne møte på lik linje med oss andre, understreker Eva Vinje Aurdal ( Ap ), ordfører i Ålesund.
AA170221 Tor Arne Vinje : - At den faktisk kommer når den er annonsert.
VG170216 På E16 ved Vossestrand mellom Voss og Vinje ble veien i natt stengt etter at en trailer hadde veltet.
SA170215 ), 2,75 millioner kroner ¶ Vinje ( Rauland og Haukelifjell ), 2,7 millioner kroner ¶
BT170215 ), 2,75 millioner kroner ¶ Vinje ( Rauland og Haukelifjell ), 2,7 millioner kroner ¶
AP170215 ), 2,75 millioner kroner ¶ Vinje ( Rauland og Haukelifjell ), 2,7 millioner kroner ¶
VG170214 Eirik Vinje .
VG170214 EIRIK VINJE , advokat Garmann, Mitchell & Co ¶
VG170213 Kristin Vinje ¶ 8.
VG170213 Kristin Vinje 485 ¶ 8.
VG170213 Kristin Vinje ( Dissens ) ¶ 5.
VG170213 Kristin Vinje ¶ 8.
VG170213 Kristin Vinje ( Dissens ) ¶ 5.
VG170213 Det ble kampvotering også om fjerdeplassen på listen, og der vant Heidi Nordby Lunde over Kristin Vinje .
VG170213 - Jeg er glad for at nominasjonskomiteen vant frem om tredjeplassen, men samtidig synes jeg det er synd at Kristin Vinje og Fabian Stang trakk seg fra listen, sa Lae Solberg til VG etter møtet.
VG170213 Vinje trakk seg også fra den plassen hun var innstilt på - 7. plass.
SA170213 Mathilde Tybring-Gjedde rykket opp til sjuendeplass og Astrid Nøklebye Heiberg til åttendeplass etter at både Fabian Stang og Kristin Vinje trakk seg.
SA170213 Det ble kampvotering også om fjerdeplassen, der Heidi Nordby Lunde vant over Kristin Vinje .
SA170213 Vinje avsto fra kampen om sjuendeplassen etter å ha tapt fjerdeplassen til Heidi Nordby Lunde.
DN170213 Mathilde Tybring-Gjedde rykket opp til sjuendeplass og Astrid Nøklebye Heiberg til åttendeplass etter at både Fabian Stang og Kristin Vinje trakk seg.
DN170213 Det ble kampvotering også om fjerdeplassen, der Heidi Nordby Lunde vant over Kristin Vinje .
DN170213 Vinje avsto fra kampen om sjuendeplassen etter å ha tapt fjerdeplassen til Heidi Nordby Lunde.
DB170213 Kristin Vinje ¶ 8.
DB170213 Kristin Vinje ( Dissens ) ¶ 5.
DB170213 Hun utfordres til den sikre fjerdeplassen av nestleder i Oslo Høyre Kristin Vinje , men sier hun har en god følelse.
DB170213 Heidi Nordby Lunde, vant klart over Kristin Vinje med 113 mot 98 stemmer.
AP170213 Kristin Vinje ¶ 8.
AP170213 Delt innstilling : Heidi Nordby Lunde og Kristin Vinje ( dissens ) ¶ 5.
AP170213 Stortingsrepresentant Heidi Nordby Lunde danket ut stortingsrepresentant Kristin Vinje i en duell om fjerdeplassen, 113 mot 98 stemmer.
AP170213 Nordby Lunde slo Vinje
AP170213 Kristin Vinje ¶ 8.
AP170213 I inneværende periode innehar Vinje fjerdeplassen på Oslo Høyre-listen, mens Nordby Lunde er nummer syv.
AP170213 Delt innstilling : Heidi Nordby Lunde og Kristin Vinje ( dissens ) ¶ 5. 7.
AA170213 Mathilde Tybring-Gjedde rykket opp til sjuendeplass og Astrid Nøklebye Heiberg til åttendeplass etter at både Fabian Stang og Kristin Vinje trakk seg.
AA170213 Det ble kampvotering også om fjerdeplassen, der Heidi Nordby Lunde vant over Kristin Vinje .
AA170213 Vinje avsto fra kampen om sjuendeplassen etter å ha tapt fjerdeplassen til Heidi Nordby Lunde.
DB170212 Stortingsrepresentant Kristin Vinje er vraket fra fjerdeplassen hun har i dag, og skyves ned til sjuendeplass.
DA170212 Stortingsrepresentant Kristin Vinje er vraket fra fjerdeplassen hun har i dag, og skyves ned til sjuendeplass.
AP170212 Stortingsrepresentant Kristin Vinje er vraket fra fjerdeplassen hun har i dag, og skyves ned til sjuendeplass.
AA170212 Stortingsrepresentant Kristin Vinje er vraket fra fjerdeplassen hun har i dag, og skyves ned til sjuendeplass.
FV170211 De konsentrerte seg om å hindre spredning til bolighuset, sier overbefal Petter Vinje Svendsen i Østre Agder brannvesen.
SA170208 Vegard Erlien - Jacob Tromsdal - Fredrik Vinje
SA170208 Tromsdal skjulte en pasning i medløp til Fredrik Vinje som ekspederte kula videre til venstreving Nordskag som skar inn og skjøt like over lengste kryss fra 16 meter.
SA170208 Men straks annenomgang var i gang, klinket Fredrik Vinje et frispark rett i tverrliggeren, og returen ble headet like utenfor.
AP170208 Vegard Erlien - Jacob Tromsdal - Fredrik Vinje
AP170208 Tromsdal skjulte en pasning i medløp til Fredrik Vinje som ekspederte kula videre til venstreving Nordskag som skar inn og skjøt like over lengste kryss fra 16 meter.
AP170208 Men straks annenomgang var i gang, klinket Fredrik Vinje et frispark rett i tverrliggeren, og returen ble headet like utenfor.
BT170206 HJELPEADVOKAT : Bistandsadvokat for kvinnen som skal ha blitt tvunget til å prostituere seg, Kristine Aarre Hånes, her sammen med hovedetterforsker Dag Olav Vinje fra politiet.
VG170203 15 Andreas M Steen ¶ 16 Even S Hippe ¶ 17 Kasper Stadaas ¶ 18 Eivind Bakkene ¶ 19 Emil Nyeng ¶ 20 Erik Valnes ¶ 21 Sindre O Palm ¶ 22 Pål T Aune ¶ 23 Ragnar B Andresen ¶ 24 Andrew Young ( GBR ) ¶ 25 Torstein Bu ¶ 26 Sindre S Hammerlund ¶ 27 Svein H Dahl ¶ 28 Håkon Hjelstuen ¶ 29 Vegard Vinje ¶ 30 Jørgen S Ulvang ¶
DB170131 - Ikke gunstig når barn vokser opp ¶ Vinje mener kringkasteren ikke lenger vil vite av korrekt språk.
DB170131 ( Dagbladet ) : - Når Oslo- barn, Bærums-barn og Romeriks-barn begynner å si « alle » med « Østfold-L » blir det feil, sier Finn-Erik Vinje , professor emeritus i moderne norsk språk.
DB170131 Vinje mener det er spesielt viktig å formidle korrekt språk til barn.
AP170131 Ålesund-ordfører Eva Vinje Aurdal og flere andre Ap-ordførere mener Ap-ledelsen ikke alene kan avgjøre at tvangssammenslåinger skal reverseres.
AP170131 Utspillet om reversering av tvangsvedtak vitner ikke om at Ap står på denne stolte tradisjonen, sier ordfører i Ålesund, Eva Vinje Aurdal ( Ap ).
SA170127 - Martin Albertsen, Elias Skogvoll og Vetle Vinje kan alle spille venstreback, sier Helstrup til iTromsø.
AP170127 - Martin Albertsen, Elias Skogvoll og Vetle Vinje kan alle spille venstreback, sier Helstrup til iTromsø.
BT170112 TÅLMODIGHETSPRØVE : Klokken 21.17 viser webkameraet på Vinje at det fremdeles er kø.
BT170112 Mange ble stående i timevis i kø på E 16 mellom Vinje og Oppheim.
BT170112 En rekke vogntog fikk problemer på det glatte føret på vei opp fra Vinje til Oppheim.
BT170112 Det er trafikkproblemer i Vossedalen, på Vinje og langs Oppheimsvannet, sier Amundsen.
BT170112 En rekke vogntog fikk problemer på det glatte føret på vei opp fra Vinje til Oppheim.
BT170112 E16 delvis stengt mellom Vinje og Oppheim.
AP170112 Fra før er det kjent at Unge Høyre-leder Kristian Tonning Riise og stortingsrepresentant Kristin Vinje er blant dem som på landsmøtet vil ivre for å tillate eggdonasjon i Norge.
SA170111 Anders Karlsen spilte mye i fjor høst, og vi har i tillegg en Mathias Johnsen og Vetle Vinje som holder godt nivå, sier hovedtrener Gaute Helstrup til iTromsø.
AP170111 Anders Karlsen spilte mye i fjor høst, og vi har i tillegg en Mathias Johnsen og Vetle Vinje som holder godt nivå, sier hovedtrener Gaute Helstrup til iTromsø.
DB170110 ¶ HUNDRE METER NEDE I STEINURA : Denne Scania-trekkvogningen fra 2013 ligger nå nede i en steinur ved riksvei 38 mellom Tokke og Vinje i Vest-Telemark, sammen med to containere og en henger.
DB170110 ( Dagbladet ) : Den 47 år gamle bulgarske sjåføren som fikk kastet seg ut av vogntoget før det rullet hundre meter ned i en bratt ut i natt, skal tilbake på åstedet mellom Tokke og Vinje i Vest-Telemark når dagslyset kommer for å bearbeidet skrekkopplevelsen.
AP170109 Kristin Vinje ¶ 8.
AP170109 Heidi Nordby Lunde, et mindretall ønsker Kristin Vinje . 5.
AP170109 Flertallet valgte Heidi Nordby Lunde, mens Kristin Vinje ble plassert på 7.
DB170108 Her er for eksempel Aasmund Olavsson Vinje , fra « Våren» : «EN-no-ei / GONG-fekk-eg / VET-ren-at / SJÅ-for / VÅ-ren-at / RØ-ma.
BT170108 STØTTE : Torunn Løne Vinje har vært en av 28-åringens nærmeste støttespillere de siste årene.
BT170108 - Behandlingen hun har fått fra kommunen er grotesk, sier Vinje .
DB170106 Jeg har spilt inn forslag til programkomiteen om at dette bør inn i det nye partiprogrammet, sier Vinje .
DB170106 Hun får støtte av Kristin Vinje , stortingsrepresentant og nestleder i Oslo Høyre.
AP170106 M/B « Fjellvåken II » i Telemark seiler på den fire mil lange Møsvatn i Tinn og Vinje .
AP170106 Stortingsrepresentant og nestleder i Oslo Høyre, Kristin Vinje , er blant dem som ivrer for at Høyre skal snu.
AP170106 Stortingsrepresentant Kristin Vinje mener det er på tide at Høyre snur og sier ja til eggdonasjon.
AP170106 Jeg har spilt inn forslag til programkomiteen om at dette bør inn det nye partiprogrammet, sier Vinje .
AP170106 - Etter at flertallet i Bioteknologirådet sa ja og Helsedirektoratet konkluderte med at eggdonasjon er et trygt og godt alternativ, mener jeg det ikke finnes medisinsk-faglige grunner til å si nei, sier Vinje .
AP170106 Vinje har inntrykk av at det er bevegelse i saken og håper flertallet kan vippe over til et ja når saken behandles på landsmøtet i april.
AP170106 Stortingsrepresentant og nestleder i Oslo Høyre, Kristin Vinje , er blant dem som ivrer for at Høyre skal snu.
AP170106 Stortingsrepresentant Kristin Vinje mener det er på tide at Høyre snur og sier ja til eggdonasjon.
AP170106 Jeg har spilt inn forslag til programkomiteen om at dette bør inn det nye partiprogrammet, sier Vinje .
AP170106 - Etter at flertallet i Bioteknologirådet sa ja og Helsedirektoratet konkluderte med at eggdonasjon er et trygt og godt alternativ, mener jeg det ikke finnes medisinsk-faglige grunner til å si nei, sier Vinje .
AP170106 Vinje har inntrykk av at det er bevegelse i saken og håper flertallet kan vippe over til et ja når saken behandles på landsmøtet i april.
FV170105 Bygget er totalt utbrent, sier Petter Vinje Svendsen, overbefalsvakt i Østre Agder brannvesen, til Fædrelandsvennen.
AP161231 Tallet er uoffisielt fordi det tar tid før alle ulykker er gransket, blant annet regnes døde innen 24 døgn etter ulykken som trafikkdrepte, sier pressesjef Kjell Bjørn Vinje i Statens vegvesen.
AP161231 Og selv om det krever stadig større innsats å redusere antall ofre så har vi fremdeles litt å gå på, sier Vinje .
DN160912https://www.dn.no/nyheter/2016/09/12/1358/Komplett/dagligvaretopp-trekker-seg-umiddelbart Vi er enige om at vi gjør det på den måten, sier Vinje .
DN160912https://www.dn.no/nyheter/2016/09/12/1358/Komplett/dagligvaretopp-trekker-seg-umiddelbart Det kan være bra å få inn nye krefter når selskapet går over i ny fase, sier Vinje .
DN160912https://www.dn.no/nyheter/2016/09/12/1358/Komplett/dagligvaretopp-trekker-seg-umiddelbart Derfor ønsker vi å utnytte kunnskapen vi allerede har i Komplett og bruke ressursene vi har i konsernet, sier Vinje som til daglig er sjef for Komplett og nå skal håndtere to jobber.
DN160912https://www.dn.no/nyheter/2016/09/12/1358/Komplett/dagligvaretopp-trekker-seg-umiddelbart , bekrefter styreleder Ole Vinje som selv nå konstitueres i stillingen.
BT160506 Victoria Vinje
AP160308 FOTO : Thomas Vinje Øijord ( illustrasjonsfoto ) ¶
AP160218https://www.aftenposten.no/bolig/Slik-bygger-du-laftehytte-9046b.html GaardsLaft ( Vinje ) ¶
AP160218https://www.aftenposten.no/bolig/Slik-bygger-du-laftehytte-9046b.html GaardsLaft ( Vinje ) ¶
AP160218https://www.aftenposten.no/bolig/Slik-bygger-du-laftehytte-9046b.html GaardsLaft ( Vinje ) ¶