SA170528 De neste fem årene vil Stavanger og Sandnes samle verdens beste sykkellag når sykkelorganisasjonen Velon innlemmer rogalandsbyene i sitt nye løpskonsept.
DB170528 Per i dag er BMC Racing, Team Sky, LottoNL-Jumbo, Cannondale, Orica-Scott, Quick Step-Floors, UAE Team Emirates, Lotto-Soudal, Team Sunweb og Trek-Segafredo medlemmer av Velon .
DB170528 PS : I en pressemelding fra Tour des Fjords, bekrefter også Velon samarbeidet : - Vi er glade for å ønske Stavanger velkommen til Hammer Series.
DB170528 I etterkant vil lagorganisasjonen Velon arrangere sitt Hammer Series-konsept i Stavanger-traktene.
DB170528 Velon samarbeider med Infront Sports & Media, og jobber blant annet med å utvikle nye konsepter innenfor sporten og gi lagene en større andel tilbake i kraft av TV-rettighetene.
DB170528 - Velon har gitt oss en minimumsgaranti på fem WorldTour-lag, men sannsynligvis blir det flere lag under Tour des Fjords, siden de likevel skal opp hit.
DA170528 I samarbeid med Velon endrer sykkelrittet konsept i Stavanger, da helgen blir omgjort til en lagkonkurranse med minimum ti World Tour-lag på startstreken.
AP170528 De neste fem årene vil Stavanger og Sandnes samle verdens beste sykkellag når sykkelorganisasjonen Velon innlemmer rogalandsbyene i sitt nye løpskonsept.
DB170106 Samarbeidet med Velon er verdt å merke seg spesielt, i den forstand at InFront kan være Wanda-gruppens skipslos inn i de europeiske farvann.
DB170106 Men et selskap som Wanda, alliert med UCI og Velon , bør ha nødvendig kapital til å presse franskmennene på bakbeina.
DB170106 Like før jul kunne nemlig avisen De Limburger avsløre at InFront og Velon stabler på plass en egen konkurranseserie, med nye etapperitt i Nederland, Sveits og Sør-Afrika, der deler av TV-inntektene er tiltenkt å fordeles ut til lagene som deltar.
DB170106 InFront eier også medierettighetene til WorldTour-rittet Tour de Suisse, mens Velon styres og eies av de elleve WorldTour-lagene som har presset ASO for en bit av TV-inntektene fra Tour de France.
DB170106 I februar 2016 annonserte InFront et ti år langt samarbeid med Velon .