DB171207 Harding mener Trump-administrasjonens forsøk på å slukke brannene bare gjør ting verre.
DN171201 Trump-administrasjonens advokat hevder at ingenting i Flynns tilståelse kan knyttes til noen andre i Det hvite hus.
BT171201 Ingenting i tidligere sikkerhetsrådgiver Michael Flynns tilståelse kan knyttes til noen andre i Det hvite hus, hevder Trump-administrasjonens advokat.
DN171130 Det bekrefter en person som er kjent med etterforskningen om Trump-administrasjonens påståtte kontakt med Russland i forkant av fjorårets presidentvalg i USA.
DB171120 Amerikanske myndigheter uttalte på mandag at Trump-administrasjonens nye strategi for 16-årskonflikten er å bombe Afghanistans narkotikafabrikker.
AP171114 Justisminister Jeff Sessions åpner for å utnevne en spesialetterforsker som kan etterforske Trump-administrasjonens politiske motstandere.
DB171103 Rapporten ble fredag godkjent av Det hvite hus, men den motsetter seg mye av Trump-administrasjonens holdninger til klimaendringene.
DB171030 Dommer Colleen Kollar-Kotelly skriver i sin kjennelse mandag at hun stanser Trump-administrasjonens beslutning.
DA171030 Dommer Colleen Kollar-Kotelly skriver i sin 30 sider lange kjennelse mandag at hun stanser Trump-administrasjonens beslutning.
AP171026 Underhuset i den amerikanske kongressen har vedtatt med knapp margin Trump-administrasjonens statsbudsjett på 4.000 milliarder dollar.
AP171024 - Trump-administrasjonens alenegang og den påfølgende svekkingen av amerikanskledede allianser rundt om i verden har gjort at Kina i langt mindre grad frykter motgang fra USA og landets allierte.
AP171020 Han gikk også hardt ut mot Trump-administrasjonens forsøk på å stenge grensene for folk fra visse land.
DN171019 Bush gikk hardt ut mot Trump-administrasjonens forsøk på å stenge grensene for folk fra flere land.
DA171019 Bush gikk hardt ut mot Trump-administrasjonens forsøk på å stenge grensene for folk fra flere land.
SA171017 Den føderale dommeren Derrick Watson på Hawaii har blokkert Trump-administrasjonens tredje utgave av det omstridte innreiseforbudet.
DB171011 Trump-administrasjonens ambisjoner står i kontrast til president Obama som i 2010 kansellerte lignende planer NASA hadde den gang, til fordel for en mer ambisiøs ferd til Mars og videre finansiering av Den internasjonale romstasjonen ( ISS ).
DA171011 Andre misliker Trump-administrasjonens innsats for å nekte utvalgte grupper innreise til USA, som innreiseforbudet rettet mot seks muslimske land.
DA171011 Andre misliker Trump-administrasjonens innsats for å nekte utvalgte grupper innreise til USA, som innreiseforbudet rettet mot seks muslimske land.
VG171010 Klimaforsker Rasmus Benestad ved Meteorologisk institutt sier følgende om kontrasten mellom Trump-administrasjonens klimapolitikk og ekstremværet landet nå opplever : ¶
AA171007 Flere religiøse grupper som i årevis var motstandere av Obama-administrasjonens liberalisering på dette feltet, hyller Trump-administrasjonens beslutning.
DA171006 Flere religiøse grupper som i årevis var motstandere av Obama-administrasjonens liberalisering på dette feltet, hyller Trump-administrasjonens beslutning.
AA171004 Republikanernes leder i Representantenes hus, Kevin McCarthy, sier at han tirsdag møtte kongressrepresentanter fra Texas og Florida for å orientere dem om Trump-administrasjonens plan.
AP170927 Overfor avisen Los Angeles Times sier Stavridis, som tidligere har vært svært kritisk overfor Trump-administrasjonens håndtering av Nord-Korea, at verden nå er nærmere en atomkrig enn på noe tidspunkt siden Cuba-krisen i 1962.
VG170926 Kushners konto skal ha blitt brukt til å sende og motta rundt hundre eposter i Trump-administrasjonens syv første måneder.
DN170925 Dette siste forbudet kan komplisere høyesteretts gjennomgang av Trump-administrasjonens innreiserestriksjoner, som er planlagt neste måned.
DB170925 Hans stemme alene stanset Trump-administrasjonens forsøk på å skrote Obamacare uten å ha klar en erstatning.
AA170925 Hans stemme alene stanset Trump-administrasjonens forsøk på å skrote Obamacare uten å ha klar en erstatning.
DB170924 Kunngjøringen av det nye innreiseforbudet kan også få en dramatisk innvirkning Høyesteretts behandling av Trump-administrasjonens anke, etter at amerikanske domstoler slo fast at innreiseforbudet var i strid med grunnloven, skriver New York Times.
DB170924 Det var først i juni at Trump-administrasjonens forsøk førte delvis fram.
DB170924 Det var først i juni at Trump-administrasjonens forsøk førte delvis fram.
VG170916 - For dem som har kommentert manglende militære alternativer, så er det et militært alternativ, sier han og legger til at det ikke ville være Trump-administrasjonens foretrukne valg.
DB170915 Følgelig måtte han si fra seg alle ansvarsoppgaver som har med etterforskning av Russlands angivelige innblanding i det amerikanske valget, og Trump-administrasjonens kontakt med russere eller personer tilknyttet Russland.
DN170908 En føderal ankedomstol har avvist Trump-administrasjonens syn på innreiseforbudet.
DN170908 En føderal ankedomstol har avvist Trump-administrasjonens syn på hvem som har adgang til å ta seg inn i landet under innreiseforbudet.
AP170908 En føderal ankedomstol avviste Trump-administrasjonens syn på hvem som har adgang til å ta seg inn i landet under innreiseforbudet.
AP170908 En føderal ankedomstol har avvist Trump-administrasjonens syn på hvem som har adgang til å ta seg inn i landet under innreiseforbudet.
AP170908 En føderal ankedomstol avviste Trump-administrasjonens syn på hvem som har adgang til å ta seg inn i landet under innreiseforbudet.
AA170908 En føderal ankedomstol har avvist Trump-administrasjonens syn på hvem som har adgang til å ta seg inn i landet under innreiseforbudet.
DN170906 Teknologibransjen har vært først i rekken av kritikere fra næringslivet mot Trump-administrasjonens harde hånd i innvandringspolitikken.
AA170906 Teknologibransjen har vært først i rekken av kritikere fra næringslivet mot Trump-administrasjonens harde hånd i innvandringspolitikken.
AP170904 - Trump-administrasjonens forsøk på å være tøff, kombinert med en svært uklar politikk kan føre til at vi snubler inn i en krig, mener DeThomas.
DN170825 Kort tid etter Trumps innsettelse i januar, advarte Yellen om at Trump-administrasjonens endringer i finanspolitikken kan skape usikkerhet i økonomien.
DB170725 Følgelig måtte han si fra seg alle ansvarsoppgaver som har med etterforskning av Russlands angivelige innblanding i det amerikanske valget, og Trump-administrasjonens kontakt med russere eller personer tilknyttet Russland.
DA170725 To republikanske senatorer brøt ut og stemte imot under Senatets votering tirsdag, men forslaget om å vurdere Trump-administrasjonens forslag til helsereform på nytt, fikk likevel det nødvendige flertall etter at visepresident Mike Pence benyttet sin dobbeltstemme.
DA170725 Trump-administrasjonens forslag til helsereform har møtt sterk motstand langt inn i Det republikanske partiet, og både det første og det andre utkastet er tidligere avvist i Kongressen.
AA170725 To republikanske senatorer brøt ut og stemte imot under Senatets votering tirsdag, men forslaget om å vurdere Trump-administrasjonens forslag til helsereform på nytt, fikk likevel det nødvendige flertall etter at visepresident Mike Pence benyttet sin dobbeltstemme.
AA170725 Trump-administrasjonens forslag til helsereform har møtt sterk motstand langt inn i Det republikanske partiet, og både det første og det andre utkastet er tidligere avvist i Kongressen.
AA170718 Republikanerne har ikke lenger flertall i Senatet for å gjennomføre den siste versjonen av det som med et slagord fra valgkampen kalles « slett og erstatt » - å trekke tilbake « Obamacare » og erstatte reformen med Trump-administrasjonens opplegg.
VG170712 Hun argumenterer for at Trump ikke kan ekskludere enkeltbrukere samtidig som han bruker Twitter til å kommunisere ut Trump-administrasjonens offisielle politikk.
DB170712 Her viser han til Trump-administrasjonens utenrikspolitikk - en politikk han mener kan få konsekvenser for Norge.
DN170706 Onsdag kritiserte Merkel Trump-administrasjonens holdning til internasjonal handel.
BT170703 Kuttforslaget kommer fram i Trump-administrasjonens budsjettforslag for 2018, som nylig ble presentert.
DB170619 Trump-administrasjonens linje overfor øystaten innebærer ikke en fullstendig reversering av Obamas politikk.
AA170617 Trump-administrasjonens linje overfor øystaten innebærer ikke en fullstendig reversering av Obamas politikk.
DN170616 Trump-administrasjonens linje overfor øystaten innebærer ikke en fullstendig reversering av Obamas politikk.
DN170616 Trump-administrasjonens linje overfor øystaten innebærer ikke en fullstendig reversering av Obamas politikk.
DB170616 Trump-administrasjonens linje overfor øystaten innebærer ikke en fullstendig reversering av Obamas politikk.
DA170616 Trump-administrasjonens linje overfor øystaten innebærer ikke en fullstendig reversering av Obamas politikk.
AP170616 Trump-administrasjonens linje overfor øystaten innebærer ikke en fullstendig reversering av Obamas politikk.
DN170611 Mexico har sterke bånd med sin nabo i nord, men Trump-administrasjonens politikk og mer proteksjonistiske holdning har ført til at landet har vendt seg mot Europa, Asia og Latin-Amerika for å knytte tettere handelsforbindelser med andre samarbeidspartnere.
BT170610 Desto viktigere er det at etterforskningen av Trump-administrasjonens kontakter med russiske kilder fortsetter med full styrke, uten politisk innblanding.
AA170610 Mexico har sterke bånd med sin nabo i nord, men Trump-administrasjonens politikk og mer proteksjonistiske holdning har ført til at landet har vendt seg mot Europa, Asia og Latin-Amerika for å knytte tettere handelsforbindelser med andre samarbeidspartnere.
AA170610 Mexico har sterke bånd med sin nabo i nord, men Trump-administrasjonens politikk og mer proteksjonistiske holdning har ført til at landet har vendt seg mot Europa, Asia og Latin-Amerika for å knytte tettere handelsforbindelser med andre samarbeidspartnere.
VG170609 Han klusset med navn og fikk åpenbart ikke svarene han var på jakt etter da han ville vite hvorfor etterforskningen av Clinton ble henlagt, mens etterforskningen av Trump-administrasjonens forbindelser til Russland skulle fortsette.
VG170607 Overfor staben skal han ha gitt uttrykk for at han ikke kan forsvare Trump-administrasjonens beslutning om å trekke USA ut av klimaavtalen, melder New York Times.
DB170603 Dermed ble det kritikk også i dag, selv om det ikke var noen spektakulær ny omdreining i etterforskningen av Trump-administrasjonens Russland-forbindelser.
AP170529 I kretsen rundt presidenten brukes et sitat fra filmen Gudfaren for å beskrive Trump-administrasjonens nye taktikk.
AP170528 Kanalen skulle brukes til å utforske den påtroppende Trump-administrasjonens alternativer mens den utviklet en ny Syria-politikk.
AA170528 Kanalen skulle brukes til å utforske den påtroppende Trump-administrasjonens alternativer mens den utviklet en ny Syria-politikk.
DB170527 Ifølge avisas kilder som er kjent med saken, er møtet mellom Jared Kushner og Sergej Kisljak på blokka til FBI som nå etterforsker Trump-administrasjonens koblinger til Russland under valgkampen.
DB170527 Trump-administrasjonens koblinger til Russland i valgkampen etterforskes av FBI.
DN170525 En ankedomstol i Virginia har besluttet at Trump-administrasjonens innreiseforbud fortsatt skal blokkeres.
DN170525 Over de neste ti årene kan Trump spare 119 milliarder dollar på å vrake Obamacare, noe som er 32 milliarder dollar mindre i besparelser enn Trump-administrasjonens egne tall viser.
DN170525 I likhet med de fleste økonomer og analytikere har den amerikanske banken Goldman Sachs ingen tro på Trump-administrasjonens forutsetninger om et langsiktig årlig økonomisk vekst på tre prosent, målt i brutto nasjonalproduktet ( bnp ).
DB170525 En ankedomstol i Virginia har besluttet at Trump-administrasjonens reviderte innreiseforbud fortsatt skal blokkeres.
AP170525 En ankedomstol i Virginia har besluttet at Trump-administrasjonens innreiseforbud fortsatt skal blokkeres.
DN170524 Amerikanske politikere, fagfolk og medier har kastet seg over Trump-administrasjonens første statsbudsjett etter offentliggjøringen tirsdag kveld norsk tid.
DN170523 Mens presidenten selv landet i Roma, la Det hvite hus tirsdag frem Trump-administrasjonens første statsbudsjett.
DN170523 Kutt i det føderale helseprogrammet for fattige og funksjonshemmede, Medicaid, er sammen med matkuponger, studielån og føderal alderspensjon blant ordningene som rammes av Trump-administrasjonens budsjettforslag.
AA170523 Kutt i det føderale helseprogrammet for fattige og funksjonshemmede, Medicaid, er sammen med matkuponger, studielån og føderal alderspensjon blant ordningene som rammes av Trump-administrasjonens budsjettforslag.
DN170522 Trumps finansminister, den tidligere banktoppen Steve Mnuchin, har i lang tid insistert på at Trump-administrasjonens reformer vil føre til tre prosents vekst.
DA170520 Maduro kommenterte fredag Trump-administrasjonens beslutning fra dagen i forveien om å ilegge sanksjoner mot åtte av dommerne i Venezuelas Høyesterett.
AA170515 En ankedomstol i Seattle har holdt høring om Trump-administrasjonens innreiseforbud.
AP170514 Folk er også rasende over Trump-administrasjonens miljø- og skolepolitikk, sier han.
AA170513 | Michelle Obama hardt ut mot Trump-administrasjonens skolelunsj-avgjørelse ¶
DB170511 Han hadde også ansvaret for etterforskning av Trump-administrasjonens mulige forbindelser til Russland, og flere har påpekt den uheldige timingen ved sparkingen.
DB170511 Fakta om Trump-administrasjonens Russland-saker ¶
DB170510 Comey hadde bedt om mer penger og flere ansatte til etterforskningen Trump-administrasjonens potensielle Russland-forbindelser, bare dager før han i går kveld norsk tid fikk sparken av USAs president.
AP170510 Yates var også tungt inne i etterforskningen av Trump-administrasjonens koblinger til Russland.
VG170509 Det var knyttet stor spenning til Trump-administrasjonens klimamøte tirsdag, der det var ventet signaler om USA ville trekke seg fra Parisavtalen.
DB170508 ( Dagbladet ) : I løpet av Trump-administrasjonens første dager, fikk fungerende justisminister Sally Yates sparken.
DB170508 Uttalelsene fra Spicer og Priebus' kan i ettertid tolkes som et forsøk på å stille Trump-administrasjonens handlemåte i et heldigere lys.
VG170504 Tirsdag gikk det endelig presidentens vei da republikanerne sikret seg nok stemmer til å vedta Trump-administrasjonens nye helsereform, som har fått tilnavnet Trumpcare.
AA170504 Senatet har med stort flertall vedtatt Trump-administrasjonens første budsjett, og offentlig sektor er dermed sikret finansiering ut september.
VG170502 Bombeangrepet som ble beordret av Trump representerte et dramatisk skifte i Trump-administrasjonens retorikk mot Russland - en av de viktigste støttespillerne til det syriske regimet.
AA170501 CIA-sjefen skal ha levert en grundig gjennomgang av Trump-administrasjonens Nord-Korea-ståsted og en evaluering av det nordkoreanske regimet.
AP170429 I ettertid har Det hvite hus også forsøkt å hindre henne i å vitne i Kongressen om Trump-administrasjonens Russland-forbindelser.
VG170428 I Trump-administrasjonens budsjettforslag for 2018 ligger det en øremerking på 120 millioner dollar ( cirka én milliard kroner ) til prosjekter for permanent lagring av atomavfall.
VG170428 Der har Trump-administrasjonens planer fått mange til å rase.
DB170427 Etter møtet var flere av senatorene, ifølge amerikanske medier, frustrerte over at de hadde fått svært få detaljer om Trump-administrasjonens planer.
AP170419 Forskere og støttespillere demonstererer mot Trump-administrasjonens omgang med vitenskap, i Boston 19. februar i år.
DN170418 USAs finansminister Steven Mnuchin innrømmer at Trump-administrasjonens plan om en ny skattereform allerede i august var litt vel ambisiøs.
VG170412 Rakettangrepet mot den syriske flybasen forrige uke har snudd opp ned på mange av forestillingene om Trump-administrasjonens utenriks- og sikkerhetspolitikk.
DN170410 | Trump lader opp til kamp mot « juksere » og lave metallpriser ¶ Trump-administrasjonens kamp mot prisdumping av aluminium fra Kina vil påvirke den norske aluminiumsgiganten Norsk Hydro.
DN170409 - Det har vært dyttet mye optimisme inn i markedet på grunn av de potensielle fordelene som kan komme fra Trump-administrasjonens politikk rundt skattereform, deregulering av bankene og investeringer, sier investeringsstrateg Lindsey Bell i CFRA Research, skriver avisen.
AP170405 Alt dette kan turister fra land som Norge, Storbritannia, Frankrike, Australia og Japan bli tvunget til å dele med amerikanske myndigheter dersom Trump-administrasjonens planer for skjerpet grensekontroll blir satt ut i livet, skriver Wall Street Journal ( krever abonnement ).
DN170331 Oljeprisfallet kan redde Norge fra Trump-administrasjonens handelsgranskning.
DB170330 I kjennelsen stilte Watson spørsmål ved Trump-administrasjonens argumenter om at innreiseforbudet er motivert av sikkerhetsinteresser.
DN170324 Under den første prøveavstemningen i Representantenes hus fredag, signaliserte 230 av representantene at de akter å stemme for Trump-administrasjonens forslag, mens 194 signaliserte at de vil stemme imot.
DA170324 Under den første prøveavstemningen i Representantenes hus fredag, signaliserte 230 av representantene at de akter å stemme for Trump-administrasjonens forslag, mens 194 signaliserte at de vil stemme imot.
BT170324 Under den første prøveavstemningen i Representantenes hus fredag, signaliserte 230 av representantene at de akter å stemme for Trump-administrasjonens forslag, mens 194 signaliserte at de vil stemme imot.
AP170324 Under den første prøveavstemningen i Representantenes hus fredag, signaliserte 230 av representantene at de akter å stemme for Trump-administrasjonens forslag, mens 194 signaliserte at de vil stemme imot.
SA170323 GJESTEKOMMENTAR : Trump-administrasjonens utenriks- og handelspolitikk, bekreftet i budsjettforslaget, legger veien åpen for at Kina kan overta USAs ledende rolle i verden.
DB170323 Melby er følgelig mer interessert i hva som blir Trump-administrasjonens svar på NATO-generalens antydninger.
DB170323 - Uttalelsene til generalen kan ikke bli sett på som noe annet enn negativt for Trump-administrasjonens ønske om et bedre forhold til Russland.
DB170322 Om dette stemmer, ser det ut til å være i motstrid til både Manaforts og Trump-administrasjonens forsikringer om at han aldri har jobbet for russiske interesser.
DN170321 Britene har sett seg nødt til å gå offentlig ut og blankt avvise Trump-administrasjonens påstander om at de skulle ha deltatt i avlytting av Trump og hans valgkamp.
AA170321 Trump-administrasjonens krever at europeiske NATO-land må bidra mer til forsvarsalliansen, der USA ifølge den siste oversikten bidrar med drøyt 22 prosent av budsjettet.
DB170320 Han hevder også at Trump-administrasjonens retorikk er med på undergrave demokratiet.
AP170320 Rogers avviste også Trump-administrasjonens påstand om at Obama hadde fått britiske etterretningsmyndigheter til å gjennomføre avlyttingen av Trump.
AP170320 Rogers avviste også Trump-administrasjonens påstand om at Obama hadde fått britiske etterretningsmyndigheter til å gjennomføre avlyttingen av Trump.
DB170316 I kjennelsen fra dommer Watson stilles det spørsmål ved Trump-administrasjonens argumenter om at innreiseforbudet er motivert av sikkerhetsinteresser, skriver nyhetsbyrået AP.
DB170316 I flere timer druknet nyheten ukas store sak, Trump-administrasjonens forslag til en helsereform.
VG170315 Trump-administrasjonens andre, reviderte utgave av innreiseforbudet skulle etter planen tre i kraft midnatt torsdag amerikansk tid, men slik blir det altså ikke.
DB170315 I kjennelsen fra dommer Watson stilles det spørsmål ved Trump-administrasjonens argumenter om at innreiseforbudet er motivert av sikkerhetsinteresser, skriver nyhetsbyrået AP.
DA170309 I likhet med « Nader og Simin - et brudd » ( 2011 ) ble « En handelsreisende » tildelt Oscar-statuetten for beste utenlandske film, men regissøren hold seg hjemme som en protest mot Trump-administrasjonens ( nylig reviderte ) « muslimforbud ».
VG170308 Denne gangen er det advokater i den amerikanske delstaten Hawaii som går til søksmål mot Trump-administrasjonens ferske innreiseforbud, som trer i kraft 16. mars.
DN170308 Zeid var også den første FN-toppen som gikk hardt ut mot Trump-administrasjonens innreiseforbud for innbyggere fra flere muslimske land, og han gjentok onsdag denne kritikken.
DN170308 Trump-administrasjonens " bakvaskelse av hele grupper, slik som mexicanere og muslimer ", samt " falske påstander " om høyere krimrate blant migranter, " nører opp under overgrep motivert av fremmedhat ", sa han videre.
DB170308 - Russlands regjering nyter den alvorlige skaden på USAs internasjonale omdømme, som et resultat av Trump-administrasjonens første kaotiske uker, sier Andrew Weiss, tidligere rådgiver for Clinton i Det nasjonale sikkerhetsrådet ifølge Politico.
AA170308 Zeid var også den første FN-toppen som gikk hardt ut mot Trump-administrasjonens innreiseforbud for innbyggere fra flere muslimske land, og han gjentok onsdag denne kritikken. ( ©NTB ) ¶
AA170308 Trump-administrasjonens " bakvaskelse av hele grupper, slik som mexicanere og muslimer ", samt " falske påstander " om høyere krimrate blant migranter, " nører opp under overgrep motivert av fremmedhat ", sa han videre.
AA170308 I Lafayette Park i Washington, rett overfor Det hvite hus, hadde hundrevis av demonstranter samlet seg for å protestere mot Trump-administrasjonens beslutning om å stanse pengebidrag til organisasjoner som støtter fri abort.
AA170306 Sessions kom med opplysningen da han sammen med minister for innenlands sikkerhet, John Kelly, og utenriksminister Rex Tillerson mandag møtte pressen for å presentere Trump-administrasjonens nye innreiseforbud.
AA170306 Irakiske myndigheter sier det er positivt for forholdet til Washington at landet ikke omfattes av Trump-administrasjonens nye innreiseforbud.
AA170304 Human Rights Watch ser Tillersons fravær i sammenheng med det de frykter er Trump-administrasjonens nedprioritering av menneskerettighetene.
SA170303 Det er i et brev fra USAs kontor for handelspolitikk ( USTR ) til Kongressen at de nye detaljene om Trump-administrasjonens syn på Verdens handelsorganisasjon ( WTO ) kommer fram.
SA170303 - Kongressen har gjort det klart at amerikanere ikke er direkte underlagt WTOs avgjørelser, er Trump-administrasjonens tolkning av vilkårene.
DN170303 Det er i et brev fra USAs kontor for handelspolitikk ( USTR ) til Kongressen at de nye detaljene om Trump-administrasjonens syn på Verdens handelsorganisasjon ( WTO ) kommer fram.
DN170303 - Kongressen har gjort det klart at amerikanere ikke er direkte underlagt WTOs avgjørelser, er Trump-administrasjonens tolkning av vilkårene.
DB170303 Her får vi presumptivt enda et uryddig moment i Trump-administrasjonens håndtering av Russland, sa førsteamanuensis Anders Romarheim ved Institutt for forsvarsstudier til Dagbladet i går.
DB170303 Human Rights Watch ser Tillersons fravær i sammenheng med det de frykter er Trump-administrasjonens nedprioritering av menneskerettighetene.
DB170302 Her får vi presumptivt enda et uryddig moment i Trump-administrasjonens håndtering av Russland, sier Romarheim.
AP170302 Forskjellige komiteer i Senatet og Representantenes hus etterforsker både innblandingen i valget, Trump-administrasjonens forbindelser til Russland og lekkasjene fra etterretningsorganisasjonene som har ført til avsløringene.
AP170302 Forskjellige komiteer i Senatet og Representantenes hus etterforsker både innblandingen i valget, Trump-administrasjonens forbindelser til Russland og lekkasjene fra etterretningsorganisasjonene som har ført til avsløringene.
DB170301 Bowling Green-massakren har altså aldri funnet sted, og Conway ble umiddelbart hetset, kritisert og latterliggjort for å fare med nok et eksempel på Trump-administrasjonens vilje til å bruke « alternative fakta » i den offentlige debatt.
DB170228 Bowling Green-massakren har altså aldri funnet sted, og Conway ble umiddelbart hetset, kritisert og latterliggjort for å fare med nok et eksempel på Trump-administrasjonens vilje til å bruke « alternative fakta » i den offentlige debatt.
VG170227 Etter hvert vil Trump-administrasjonens utenrikspolitikk bli tydeligere.
VG170226 Det er ikke kjent hvorfor han ikke kommer, men uttalelsen kommer i kjølvannet av Trump-administrasjonens stadige angrep på pressen.
DN170225 Norske medietopper reagerer kraftig på Trump-administrasjonens medienekt.
DN170224 FBI skal ha formidlet til Det hvite hus at byrået mente noen av historiene om Trump-administrasjonens forbindelser med russerne var overdrevne.
DN170222 Nesten 11 millioner innvandrere som bor i USA uten oppholdstillatelse risikerer å bli rammet av Trump-administrasjonens nye tiltak mot ulovlig innvandring.
BT170222 Nesten 11 millioner innvandrere uten oppholdstillatelse i USA kan bli rammet av Trump-administrasjonens nye tiltak mot ulovlig innvandring.
AA170222 Nesten 11 millioner innvandrere som bor i USA uten oppholdstillatelse risikerer å bli rammet av Trump-administrasjonens nye tiltak mot ulovlig innvandring.
AP170217 Tydelig på forpliktelsene ¶ Trump-administrasjonens understreking av de europeiske NATO-landenes ansvar for å bidra mer til egen sikkerhet er det alvorlige bakteppet for årets sikkerhetskonferanse.
AA170216 Hans kolleger håper å få vite mer om hva Trump-administrasjonens " Amerika først-linje " innebærer for resten av verden.
DN170215 - Det kan tyde på at Trump-administrasjonens plan om en utvidet dialog med Putin og Russland må endres, mener Melby.
DN170215 Grandhagen sier det nå begynner å stable seg opp så mye usikkerhet og saker rundt Trump-administrasjonens forhold til Russland at det gir grunn til uro : ¶
DB170215 Også en rekke profilerte demokrater har tatt til orde for granskning av Trump-administrasjonens rolle i Flynn-skandalen.
DB170215 Både tidligere CIA-topp og Demokratene krever full granskning av Trump-administrasjonens rolle til Russland.
DB170215 Business Insider skriver at det blant annet ble hevdet at det var Manafort som håndterte kontakten med Russland fra Trump-administrasjonens side.
DB170215 I et tv-intervju med CNN tidligere onsdag natt norsk tid, tar CIAs tidligere Russland-sjef, Steve Hall, for en full granskning av Trump-administrasjonens forhold til Russland. - [... ] selv om dette er en vanskelig dag for Trump-administrasjonen å takle det politiske støyet så behøver vi en granskning av både Flynns rolle til Russland og Trump-lagets generelle tilknytnin
AP170215 - Flynns avgang gjør at vi stiller flere spørsmål om Trump-administrasjonens hensikter overfor Russland, sa McCain i en pressemelding på tirsdag.
AP170215 - Flynns avgang gjør at vi stiller flere spørsmål om Trump-administrasjonens hensikter overfor Russland, sa McCain i en pressemelding på tirsdag.
DB170213 Men med hånden Trump-administrasjonens kjernepoltikk, med sin økonomiske nasjonalisme og tøffe standpunkt på innvandring, er nok epostene fra Miller flyttet bort fra spamfilteret igjen.
AP170213 Usikkerheten er stor og spørsmålene mange når tre av Trump-administrasjonens viktigste menn kommer til Europa denne uken på det som omtales som « bli kjent»-møter.
DB170210 Over 29 sider kommer domstolen med en knusende avvisning av Trump-administrasjonens juridiske argumentasjon.
DB170210 Over 29 sider kommer domstolen med en knusende avvisning av Trump-administrasjonens juridiske argumentasjon, skrev Dagbladet torsdag.
AP170210 Her er syv punkter der dommerne plukket fra hverandre Trump-administrasjonens argumenter i saken mot delstatene Washington og Minnesota og ett følsomt punkt der dommerne avventer : ¶ 1.
AP170210 De tre dommerne aviste enstemmig Trump-administrasjonens anke og opprettholdt med det den føderale dommestolens midlertidige opphevelse av Trumps presidentordre.
DB170209 Analytikere og Kina-eksperter har tidligere gått ut med advarsler mot Trump-administrasjonens tøffe Kina-politikk.
DB170209 Over 29 sider kommer domstolen med en knusende avvisning av Trump-administrasjonens juridiske argumentasjon.
AP170209 Samtlige tre dommere i ankedomstolen stemte for å forkaste Trump-administrasjonens krav.
AP170209 I ankesaken argumenterte Trump-administrasjonens advokater for at dommeren i Washington ikke hadde rett til å blande seg inn i presidentens innreiseforbud.
VG170208 En av de tre dommerne i ankedomstolen gikk hardt på Trump-administrasjonens advokat August Flentje om nødvendigheten av det midlertidige forbudet.
VG170208 Dommeren fortsatte grillingen, og ga seg ikke i jakten på bevis som støtter Trump-administrasjonens syn.
DB170206 Domstolen er ventet å avsi en dom på Trump-administrasjonens anke i løpet av noen få dager.
VG170205 Trump-administrasjonens « proaktive » anti-terror-politikk handler i første rekke om å vise handlekraft som for virkelig å markere at et nytt regime er på plass.
DB170205 Bowling Green-massakren finnes kort og godt ikke, og Conway ble umiddelbart hetset, kritisert og latterliggjort for å fare med nok et eksempel på Trump-administrasjonens vilje til å bruke « alternative fakta » i den offentlige debatt.
VG170204 Nyhetsbyrået Reuters melder at amerikanske immigrasjonsmyndigheter fredag kveld hadde innkalt representanter fra samtlige flyselskap, med beskjed om at trafikken nå kan gå som normalt, og at de nå kan sjekke inn passasjerer som tidligere har vært rammet av Trump-administrasjonens generelle innreiseforbud.
AA170203 Tysklands utenriksminister Sigmar Gabriel sier han har forståelse for Trump-administrasjonens beslutning om å innføre sanksjoner mot Iran.
DN170201 Grandhagen er likevel usikker på hvor mye som vil komme ut av Trump-administrasjonens fremstøt.
AP170201 Grandhagen er likevel usikker på hvor mye som vil komme ut av Trump-administrasjonens fremstøt.
DB170127 - Vi vet ikke så mye om Trump-administrasjonens utenrikspolitikk ennå.
BT170127 Noen av de ansatte trakk seg, mens andre ble påvirket av Trump-administrasjonens beslutning om å ikke be karrierediplomater om å bli værende i stillinger på høyeste nivå.
BT170127 Flyktninghjelpen er sterkt kritisk til Trump-administrasjonens planer om å bremse innvandring og stanse mottak av flyktninger.
DB170126 Analytikere og Kina-eksperter har tidligere gått ut med advarsler mot Trump-administrasjonens tøffe Kina-politikk.
AP170126 Det er ikke mulig å bekrefte om noen av alle disse « alternative » kontoene er tilknyttet departementene de gir seg ut for å representere, men det er uansett tydelig at kontoene er skapt som et resultat av Trump-administrasjonens knebling av deler av statsapparatet.
AP170126 Det er ikke mulig å bekrefte om noen av alle disse « alternative » kontoene er tilknyttet departementene de gir seg ut for å representere, men det er uansett tydelig at kontoene er skapt som et resultat av Trump-administrasjonens knebling av deler av statsapparatet.
AP170126 Noen av de ansatte trakk seg, mens andre ble påvirket av Trump-administrasjonens beslutning om å ikke be karrierediplomater om å bli værende i stillinger på høyeste nivå.
AP170126 - Risikerer å kappe av sin egen fot ¶ Trump-administrasjonens behandling av Mexico ble sablet ned av tidligere Mexico-ambassadør i USA, Arturo Sarukhan, da han ble intervjuet av CNN torsdag.
AP170126 Det er ikke mulig å bekrefte om noen av alle disse « alternative » kontoene er tilknyttet departementene de gir seg ut for å representere, men det er uansett tydelig at kontoene er skapt som et resultat av Trump-administrasjonens knebling av deler av statsapparatet.
AP170126 - Risikerer å kappe av sin egen fot ¶ Trump-administrasjonens behandling av Mexico ble sablet ned av tidligere Mexico-ambassadør i USA, Arturo Sarukhan, da han ble intervjuet av CNN torsdag.
AP170126 - Risikerer å kappe av sin egen fot ¶ Trump-administrasjonens behandling av Mexico ble sablet ned av tidligere Mexico-ambassadør i USA, Arturo Sarukhan, da han ble intervjuet av CNN torsdag.
AP170126 Noen av de ansatte trakk seg, mens andre ble påvirket av Trump-administrasjonens beslutning om å ikke be karrierediplomater om å bli værende i stillinger på høyeste nivå.
BT170124 GJØR ENDRINGER : USAs president Donald Trump ga mandag ordre om å trekke USA fra TPP-avtalen, som var Trump-administrasjonens første store utenrikspolitiske vedtak.
BT170124 GJØR ENDRINGER : USAs president Donald Trump ga mandag ordre om å trekke USA fra TPP-avtalen, som var Trump-administrasjonens første store utenrikspolitiske vedtak.
SA170123 Ordren om å trekke USA fra TPP-avtalen var Trump-administrasjonens første store utenrikspolitiske vedtak.
FV170123 Ordren om å trekke USA fra TPP-avtalen var Trump-administrasjonens første store utenrikspolitiske vedtak.
AP170123 Dette var Trump-administrasjonens første store utenrikspolitiske vedtak.
AP170123 Mediekommentator James Warren ved Poynter-instituttet beskriver Trump-administrasjonens budskap til pressen denne helgen slik : « Screw you ».
AP170123 Det vil også være Trump-administrasjonens første store utenrikspolitiske vedtak.
AP161201 Mattis er den andre generalen som skal bidra til å forme Trump-administrasjonens sikkerhetspolitikk.
AP161125 På Trumps hjemmeside heter det : « På Trump-administrasjonens dag én vil vi be Kongressen om øyeblikkelig å oppheve Obamacare fullstendig ».
AP161125> På Trumps hjemmeside heter det : « På Trump-administrasjonens dag én vil vi be Kongressen om øyeblikkelig å oppheve Obamacare fullstendig ».