DB171215 Det er et vanvittig « stein på stein»-prosjekt britene har igangsatt, med enorme operasjoner som gjenstår i årene som kommer, sa Jan Erik Mustad, førstelektor ved Universitetet i Agder og Storbritannia-kjenner , til Dagbladet forrige uke.
DB171210 MYE GJENSTÅR : Det gjenstår fortsatt et enormt stykke arbeid, før britene er klare for å ta endelig farvel til EU, forklarer Jan Erik Mustad, førstelektor ved Universitetet i Agder og Storbritannia-kjenner .
DB171210 - Ja, det burde de, er det klare svaret fra Jan Erik Mustad, førstelektor ved Universitetet i Agder og Storbritannia-kjenner .
DA171209 I realiteten er vanskelige spørsmål nå kun utsatt, sier Storbritannia-kjenner Jan Erik Mustad.
VG170609 Storbritannia-kjenner Øivind Bratberg mener imidlertid at ut fra valgdagsmålingene kan det ikke utelukkes at Labour-leder Jeremy Corbyn ender som statsminister.
DN170609 Førstelektor ved Universitetet i Agder og Storbritannia-kjenner , Jan Erik Mustad, synes det er vanskelig å spå hvem som kan ta over.
DN170609 Storbritannia-kjenner Øivind Bratberg mener det ikke kan utelukkes at Labours radikale leder Jeremy Corbyn ender opp som statsminister.
DN170609 Labour neste ? Storbritannia-kjenner Øivind Bratberg mener det ikke kan utelukkes at Labours radikale leder Jeremy Corbyn ender opp som statsminister.
AP170609 Storbritannia-kjenner Øivind Bratberg sier til NTB at et mulig utfall er en mindretallsregjering fra Labour med parlamentarisk støtte fra en regnbuekoalisjon.
AA170609 Labour neste ? Storbritannia-kjenner Øivind Bratberg mener det ikke kan utelukkes at Labours radikale leder Jeremy Corbyn ender opp som statsminister.
AA170609 Storbritannia-kjenner Øivind Bratberg mener det ikke kan utelukkes at Labours radikale leder Jeremy Corbyn ender opp som statsminister.
DB170608 Dagbladet snakket med Jan Erik Mustad, førstelektor ved Universitetet i Agder og Storbritannia-kjenner , før resultatet var klart.
DB170608 - Vinner Labour nå, er det ved hjelp av unge og lojale partifolk, konkluderer Storbritannia-kjenner Per Edgar Kokkvold, og sammenlikner Corbyn med den 75 år gamle sosialisten Bernie Sander i USA, som nesten klarte å hamle opp med Hillary Clinton i fjorårets nominasjonsvalg i USA.
AP170608 Labour neste ? Storbritannia-kjenner Øivind Bratberg mener det ikke kan utelukkes at Labours radikale leder Jeremy Corbyn ender opp som statsminister.
AP170608 - Corbyn kan bli statsminister ¶ Storbritannia-kjenner Øivind Bratberg mener det ikke utelukkes at Labour-leder Jeremy Corbyn ender som statsminister.
VG170607 At May har vært med på å drive kampanjen mot at folk i år stemmer mer etter sin brexit-overbevisning enn noe annet, kan slå tilbake på May, sier Storbritannia-kjenner og førstelektor ved Universitetet i Agder, Jan Erik Mustad.
DB170607 - Det underligste jeg har vært med på ¶ Storbritannia-kjenner , mangeårig redaktør og tidligere generalsekretær i Norsk Presseforbund, Per Edgar Kokkvold, er begeistret.
AP170606 FOTO : Matt Dunham / TT / NTB scanpix ¶ Storbritannia-kjenner : Per Edgar Kokkvold.
VG170605 Storbritannia-kjenner Jan Erik Mustad advarer mot å legge for mye vekt på tallene.
VG170604 Det er en fordel i kaotiske tider og en ulempe i en valgkamp, mener Øivind Bratberg, førstelektor i statsvitenskap ved Universitet i Oslo og Storbritannia-kjenner .
DN170604 PST avventer situasjonen - fortsatt sannsynlig med forsøk på terrorangrep i Norge ¶ | - Menigmann lurer nok på hva som gjør at politiet og etterretningen ikke klarer å stoppe dette ¶ Storbritannia-kjenner frykter London-angrepet kan føre til lav valgdeltagelse.
DN170604 , sier Storbritannia-kjenner Jan Erik Mustad, etter angrepet der syv ble drept.
DN170418 - Det synes å være strategisk klokt valg som vil kunne gi May et forsterket mandat og arbeidsro i brexitforhandlingene, sier førstelektor og Storbritannia-kjenner Øivind Bratberg ved Universitetet i Oslo.
DN170418 - Det synes å være strategisk klokt valg som vil kunne gi May et forsterket mandat og arbeidsro i brexit-forhandlingene, sier førstelektor og Storbritannia-kjenner Øivind Bratberg ved Universitetet i Oslo til DN.
DB170418 POLITISK KAOS : Tiden etter britenes brexit-avgjørelse har vært preget av kaos, mener Storbritannia-kjenner Jan Erik Mustad.
DB170418 - Nå er det faen meg helt Texas, sier Jan Erik Mustad, førstelektor ved Universitetet i Agder og Storbritannia-kjenner til Dagbladet.
DB170402 Tror britene sier nei ¶ Storbritannia-kjenner og førstelektor ved Universitetet i Agder, Jan Erik Mustad, tror ikke Storbritannia kommer til å godta stor spansk innflytelse over Gibraltar.
DA170329 - All fornuft tilsier at britene må strekke seg lenger, sier Storbritannia-kjenner .