DN171207 « Dette ble benyttet med ett formål - å hindre Sinopec å få kompensasjon via rettslige metoder », skriver advokatene til det kinesiske selskapet.
DN171207 Et amerikansk datterselskap av det kinesiske statsoljeselskapet Sinopec har saksøkt det venezuelanske statsoljeselskapet Petróleos de Venezuela ( PDVSA ).
DN170901 Der har rykter om at Sinopec er en potensiell kjøper drevet opp kursen 80 - 90 prosent i løpet av noen dager.
SA170609 Under en lukket seremoni i Sinopes hovedkvarter i Beijing fredag undertegnet Statoil-direktørene Jens Økland og Tor Martin Anfinnsen en såkalt MOU ( Memorandum of Understanding ) med Sinopec , skriver Aftenposten.
SA170609 Statoils nye avtale med Sinopec blir inngått samtidig som olje- og energiminister Terje Søviknes har besøkt Beijing.
SA170609 Statoil har inngått en avtale med den kinesiske oljegiganten Sinopec , verdens nest største olje- og gasselskap, regnet i omsetning.
SA170609 - Avtalen åpner for store muligheter for økt oljesalg til Kina og et betydelig og lønnsomt samarbeid med Sinopec over hele verden, sier konserndirektør for markedsføring og prosessering, Jens Økland.
AP170609 Under en lukket seremoni i den kinesiske oljegigantens hovedkvarter i Beijing fredag, undertegnet de to Statoil-direktørene Jens Økland og Tor Martin Anfinnsen en MOU ( Memorandum of Understanding ) med Sinopec .
AP170609 Statoils nye avtale med Sinopec blir inngått samtidig som olje- og energiminister Terje Søviknes har besøkt Beijing.
AP170609 Statoils direktør for markedsføring og handel, Tor Martin Anfinnsen, og direktør for markedsføring og prosessering, Jens Økland, ser store muligheter for lønnsomt samarbeid med Sinopec .
AP170609 Men vi kunne kanskje uansett ha klart å få på plass vesentlige deler av det forretningsmessige, for på det området snakker Sinopec og vi langt på vei samme språk, sier Anfinnsen, som har fulgt opp det norske selskapets kinesiske kunder i hele den seks år lange « frys » - perioden fra 2010 til 2016.
AP170609 I dag inngikk de avtale med oljegiganten Sinopec .
AP170609 For fremtiden er det vel så viktig at fredagens MOU-avtale med Sinopec åpner for potensielt lønnsomt samarbeid med Kinas største oljeselskap internasjonalt, for eksempel knyttet til Statoils produksjon i Sør-Amerika og Vest-Afrika.
AP170609 Fakta : Dette er Sinopec
AP170609 - Utgangspunktet er godt : Statoil er en av verdens største netto selgere av råolje, og Sinopec er en av verdens største kjøpere, så det sier seg selv at potensialet kan være betydelig, sier Økland.
AP170609 - For Sinopec vil hele virksomheten alltid dreie seg om å skaffe mer olje hjem til Kina.
AP170609 - Avtalen åpner for store muligheter for økt oljesalg til Kina og et betydelig og lønnsomt samarbeide med Sinopec over hele verden, sier konserndirektør for markedsføring og prosessering, Jens Økland.
AP170609 Sinopec er verdens nest største olje- og gasselskap, regnet i omsetning.
AA170609 Under en lukket seremoni i Sinopes hovedkvarter i Beijing fredag undertegnet Statoil-direktørene Jens Økland og Tor Martin Anfinnsen en såkalt MOU ( Memorandum of Understanding ) med Sinopec , skriver Aftenposten.
AA170609 Statoils nye avtale med Sinopec blir inngått samtidig som olje- og energiminister Terje Søviknes har besøkt Beijing.
AA170609 Statoil har inngått en avtale med den kinesiske oljegiganten Sinopec , verdens nest største olje- og gasselskap, regnet i omsetning.
AA170609 - Avtalen åpner for store muligheter for økt oljesalg til Kina og et betydelig og lønnsomt samarbeid med Sinopec over hele verden, sier konserndirektør for markedsføring og prosessering, Jens Økland.